ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ"

Transcript

1 ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ονοματεπώνυμο : Ειρήνη Σταματοπούλου Τόπος Γεννήσεως : Aθήνα Ημ. Γεννήσεως : 29 / 3 / 1974 Διεύθυνση Κατοικίας : Ζέας Πειραιάς Τηλέφωνο : E mail : ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 1996 : Αποφοίτησε από το τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (Κατεύθυνση : Επικοινωνία και Πολιτιστική Διαχείριση) του Παντείου Πανεπιστημίου Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών, με γενικό βαθμό πτυχίου 8,11 (Λίαν Καλώς). Απρίλιος 2003 : Αναγορεύτηκε σε Διδάκτορα του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου για τη διδακτορική της διατριβή με τίτλο: Κινηματογραφικός και Μυθιστορηματικός Λόγος. Μια Συγκριτική Μελέτη της Κινηματογραφικής Αφήγησης. ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ έως : Δίδαξε στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Παντείου Πανεπιστημίου (συμβ. 407/80) τα μαθήματα Γλωσσικό εργαστήρι I και II : Συνεργάστηκε με το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών New Studies όπου δίδαξε τα μαθήματα Ιστορία, Αισθητική και Αφηγηματολογία του Κινηματογράφου έως 2002 : Εργάστηκε στη Σιβιτανίδειο Σχολή όπου δίδαξε το μάθημα της Κινηματογραφικής Παιδείας.

2 Μάρτιος 2002 Φεβρουάριος 2003: Δίδαξε στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου (συμβ: 407/80) τα μαθήματα Εργαστήριο Ρητορικής και Λόγου I και II έως : Εργάστηκε στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου έχοντας την ευθύνη της συνδιδασκαλίας και των φροντιστηριακών αναγκών για τα μαθήματα Η Τέχνη του Λόγου II και Μαζική Κουλτούρα και Μέσα II (συμβ. 407/80). Χειμερινά εξάμηνα , και : Δίδαξε στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου το μάθημα Γυναίκα και Κινηματογράφος (συμβ. 407/80) έως : Εργάστηκε στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου (συμβ. 407/80) για τη διδασκαλία του μαθήματος Εργαστήριο Ρητορικής και Λόγου II και για τα φροντιστηριακά μαθήματα Τέχνη του Λόγου και Εισαγωγή στη Λογοτεχνία. Οκτώβρης 2004 Μάρτης 2005: Δίδαξε στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου το μάθημα Ιστορία του Κινηματογράφου I (συμβ. 407/80) Νοέμβρης 2004 Μάρτης 2005: Δίδαξε στο Τμήμα Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το μάθημα Ιστορία Κινηματογράφου I (συμβ. 407/80). Μάρτης 2005 Σεπτέμβρης 2007: Δίδαξε στο Τμήμα Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τα μαθήματα Κινηματογραφική Θεωρία I και II (συμβ. 407/80). Οκτώβρης 2007 σήμερα: Διδάσκει στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης «Πρόβα», της Μαίρης Ραζή, το μάθημα του Κινηματογράφου. Μάρτιος 2009 Σεπτέμβρης 2009: Δίδαξε στο Τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το μάθημα Ιστορία Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (συμβ. 407/80).

3 Παρέδωσε δύο διαλέξεις με θέμα 1) την αφηγηματολογία του κινηματογράφου, και 2) τα κινηματογραφικά είδη, στο πλαίσιο του 14 ου κύκλου μαθημάτων (Εισαγωγή στον Κινηματογράφο) που διοργανώθηκαν από το Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, στον Δήμο Κορυδαλλού. Παρέδωσε διάλεξη με θέμα την Ιστορία του Ελληνικού Κινηματογράφου, στο πλαίσιο του δίμηνου προγράμματος σπουδών σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Washington (ΗΠΑ, Seattle), που διοργανώθηκε από το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Μάιος 2009). Οκτώβριος 2009 Φεβρουάριος 2010: Δίδαξε στο Τμήμα Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. το μάθημα της Ιστορίας Κινηματογράφου στο 7 ο εξάμηνο (συμβ. 407/80). Μάρτιος 2010 Σεπτέμβρης 2010: Δίδαξε στο Τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το μάθημα Ιστορία Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (συμβ. 407/80). Μάρτιος 2010 Σεπτέμβρης 2010: Δίδαξε στο Τμήμα Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας (ΕΜΠ) το μάθημα Εισαγωγή στην Ιστορία του Κινηματογράφου (συμβ.407/80). Φεβρουάριος 2011 Αύγουστος 2011: Δίδαξε στο Τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας το μάθημα Ιστορία Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (συμβ. 407/80). Φεβρουάριος 2012 Αύγουστος 2012: Δίδαξε στο Τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας το μάθημα Ιστορία Κινηματογράφου (συμβ. 407/80). Οκτώβρης 2014 Φεβρουάριος 2015: Δίδαξε στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ το μάθημα Ιστορία Κινηματογράφου Α : Θεωρία και Πράξη.

4 ΑΛΛΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ - ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ και : Διατέλεσε υπεύθυνη της Κινηματογραφικής Λέσχης του Παντείου Πανεπιστημίου (κατάρτιση προγράμματος προβολών, συγγραφή κειμένων, παρουσίαση ταινιών). Στόχος της Κινηματογραφικής Λέσχης ήταν η γνωριμία με τις ταινίες σταθμούς του παγκόσμιου κινηματογράφου και με τους μεγάλους δημιουργούς, σε μια προσπάθεια θεσμοθέτησης ενός πλαισίου «εξωακαδημαϊκών», φοιτητικών, πολιτισμικών δραστηριοτήτων. 20 Αυγούστου 20 Οκτωβρίου 2005: Συνεργάστηκε με το Φεστιβάλ Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου Πανόραμα (εφημ. Ελευθεροτυπία), για τη διοργάνωση του φεστιβάλ και κυρίως για ό,τι αφορά στη συγγραφή κειμένων του καταλόγου καθώς και στον συντονισμό της έκθεσης «Η Λογοκρισία στον Κινηματογράφο» στη «Στοά του Βιβλίου». Μετέφρασε για τις εκδόσεις «Μεταίχμιο» το βιβλίο κινηματογραφικής θεωρίας Νέες προσεγγίσεις στη σημειωτική του κινηματογράφου (2010) [New Vocabularies in Film Semiotics, Robert Stam, Robert Burgoyne και Sandy Flitterman-Lewis, London: Routledge, 1992] το βιβλίο ιστορίας του πολιτισμού ανθρωπολογίας Πολιτισμικός υβριδισμός [Cultural Hybridity, Peter Burke, Cambridge: Polity Press, 2009] όπως και το βιβλίο Εικόνα και βλέμμα (Ways of seeing) του John Burger. Μετέφρασε επίσης για τις πανεπιστημιακές εκδόσεις του ΑΠΘ το βιβλίο Narration in the Fiction Film (D. Bordwell, London: Routledge, 1986). Συνεργάστηκε με το 33 ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας (2010) για τη συνολική αποτίμηση του Ελληνικού Διαγωνιστικού τμήματος και του τμήματος ταινιών ψηφιακής τεχνολογίας έχοντας τον ρόλο του ειδικού κριτή (Grand Temoin).

5 Συνεργάστηκε ως μεταφράστρια για δύο περίπου χρόνια με το στούντιο παραγωγής (υποτιτλισμού και μεταγλώτισσης) «Triton». Έγραψε τον θεατρικό μονόλογο Μαρόν γλασέ που παίχτηκε στο θέατρο «Πυξίδα» την άνοιξη του 2013 (σε σκηνοθεσία της Έφης Βενιανάκη, υπό τον γενικό τίτλο «Ιερή πόρνη 2» μαζί με το μονόπρακτο «Lucy» του Γιάννη Μακρόπουλου). ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Ομιλία με θέμα Ο Υπερρεαλισμός στον Κινηματογράφο με προβολή παρουσίαση της ταινίας των Buñuel Dali Ένας ανδαλουσιανός σκύλος, στον χώρο της έκθεσης «Dali Lorca: Ντοκουμέντα μιας φιλίας» που έγινε στο πολιτιστικό κέντρο Μελίνα Μερκούρη, στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου «Η Ισπανία στην Ελλάδα, Η Ελλάδα στην Ισπανία» το οποίο διοργανώθηκε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα και το Ινστιτούτο Θερβάντες (14 Δεκεμβρίου 10 Ιανουαρίου 1997). Δημοσίευση άρθρου με τίτλο Γλώσσα και Αισθητική στην Τριστάνα του Buñuel στο περιοδικό «Καθρέφτης. Ελληνικός και Ξένος Κινηματογράφος» (τεύχος 5, καλοκαίρι 1997). Ανακοίνωση με τίτλο: Η παιδική σεξουαλικότητα στον σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο. Το φροϋδικό υπόβαθρο των ταινιών, σε συνέδριο του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (Οκτώβριος 2005) με θέμα: Η παιδική ηλικία και οι αναπαραστάσεις της στον σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο.

6 Το κείμενο συμπεριλαμβάνεται στον συλλογικό τόμο με τίτλο Πιάσε με, αν μπορείς των εκδόσεων «Αιγόκερως». Δημοσίευση άρθρου με τίτλο: Ang Lee s cowboys fallen from Brokeback s Paradise Lost, στο διαδικτυακό περιοδικό κινηματογραφικής θεωρίας και κριτικής Offscreen (www.offscreen.com). Δημοσίευση άρθρου με τίτλο: M. Antonioni s The passenger, στο περιοδικό του Κινηματογραφικού Ινστιτούτου του Πανεπιστημίου του Nottingham, Scope. (www.scope. nottingham.ac.uk/) Ανακοίνωση με τίτλο: Τα πρόσωπα της κινηματογραφικής μυθοπλασίας, από το γουέστερν στον κινηματογράφο τέχνης: Από τον χαρακτήρα του τοπίου στο τοπίο του χαρακτήρα, στο Διεθνές Διεπιστημονικό συνέδριο των Τμημάτων Θεάτρου και Κινηματογράφου, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 4-5 Νοεμβρίου 2007, με θέμα: Ο ηθοποιός ανάμεσα στη σκηνή και στην οθόνη. Περιέχεται στον τόμο Ο ηθοποιός ανάμεσα στη σκηνή και στην οθόνη, από τις εκδόσεις «Καστανιώτη». Δημοσίευση κειμένου με τίτλο Time as visualized by the cinematic medium στο διαδικτυακό περιοδικό κινηματογραφικής θεωρίας και κριτικής Offscreen (www.offscreen.com). Δημοσίευση κειμένου με τίτλο Realism and Reality in Antonioni s Profession: Reporter, as dramatizing the Nietzschean notion of the power of the false, στο διαδικτυακό περιοδικό κινηματογραφικής θεωρίας και κριτικής Offscreen (www.offscren.com) (αφιερωματικό τεύχος στον M. Antonioni).

7 Θεωρητικό κείμενο ανακοίνωση για την κριτική αξιολόγηση του Ελληνικού διαγωνιστικού τμήματος και του τμήματος ταινιών ψηφιακής τεχνολογίας του 33 ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας (2010). [αναμένεται η δημοσίευση σε συλλογικό τόμο του Φεστιβάλ Δράμας]. Ανακοίνωση με τίτλο Αφηγηματικές τεχνικές κινηματογραφικών ειδών και κινημάτων, στην ημερίδα «Από τη λογοτεχνία στον κινηματογράφο» ( Du texte ècrit au texte filmique ) που οργάνωσε το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (18 Δεκεμβρίου 2010). Τα κείμενα της ημερίδας κυκλοφορούν από τις εκδόσεις «Αιγόκερως» σε τόμο με τίτλο Από τη λογοτεχνία στον κινηματογράφο. Μονογραφίες Ο ρομαντικός ήρωας στον κινηματογράφο Από τη νοσταλγία της ουτοπίας στη δυστοπία της λύτρωσης (από τις εκδόσεις «Αιγόκερως) Θεολογία και μυστικισμός στον σύγχρονο αμερικανικό κινηματογράφο Εβραίοι σκηνοθέτες (από τις εκδόσεις «Αιγόκερως») Το σημείο του Σταυρού σε επιμέλεια Γιάννη Σολδάτου και φωτογραφίες Τάσου Βαμβακά (από τις εκδόσεις «Αιγόκερως»)

8

2. 1985-1990:Ειδική Μεταπτυχιακή Υπότροφος, Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

2. 1985-1990:Ειδική Μεταπτυχιακή Υπότροφος, Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Βιογραφικό Σημείωμα Όλγα Ι. Τσακηρίδη (Ph.D.) Πολιτιστική Διαχείριση Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων Διαχείριση Πολιτιστικών Πόρων Πολιτιστική Επιχειρηματικότητα ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ Όλγα Τσακηρίδη

Διαβάστε περισσότερα

Γουργιώτου Ευθυμία Λέκτορας Π.Τ.Π.Ε. Πανεπιστήμιο Κρήτης. Βιογραφικό Σημείωμα

Γουργιώτου Ευθυμία Λέκτορας Π.Τ.Π.Ε. Πανεπιστήμιο Κρήτης. Βιογραφικό Σημείωμα 1 2010 Γουργιώτου Ευθυμία Λέκτορας Π.Τ.Π.Ε. Πανεπιστήμιο Κρήτης Βιογραφικό Σημείωμα 1 2 ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: Γουργιώτου Ευθυμία ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ: Ελληνική ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Λαμία ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 20-11-1962

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2010/2011 ΦΛΩΡΙΝΑ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΚΗΝΗΣ 529

ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΚΗΝΗΣ 529 ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΚΗΝΗΣ 529 ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ 2008 (Εισηγητών, Εμψυχωτών, Οργανωτικής Επιτροπής, Επιστημονικής Επιτροπής) Τα βιογραφικά

Διαβάστε περισσότερα

Μάθηση Βασισμένη στο Παιχνίδι, την Αφήγηση και την Τεχνολογία

Μάθηση Βασισμένη στο Παιχνίδι, την Αφήγηση και την Τεχνολογία Το Εργαστήριο Νέων Τεχνολογιών στην Επικοινωνία, την Εκπαίδευση και τα ΜΜΕ, με την υποστήριξη του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Εφηρμοσμένης Επικοινωνίας (ΕΠΙΕΕ) και τη συνεργασία της Ελληνοαμερικανικής

Διαβάστε περισσότερα

Β. ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΥ (ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ) Σύντομα Βιογραφικά Εκπαιδευτών

Β. ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΥ (ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ) Σύντομα Βιογραφικά Εκπαιδευτών Β. ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΥ (ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ) Σύντομα Βιογραφικά Εκπαιδευτών Θάλεια ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗ (M.Sc.), Φιλόλογος και Νηπιαγωγός, Ειδικός Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Υποψήφια Διδάκτωρ Εκπαίδευση: Πτυχίο Σχολής

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. της Μαρίας Μπατσούτα. Σχολικής Συμβούλου Προσχολικής Αγωγής

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. της Μαρίας Μπατσούτα. Σχολικής Συμβούλου Προσχολικής Αγωγής ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ της Μαρίας Μπατσούτα Σχολικής Συμβούλου Προσχολικής Αγωγής ΜΑΡΤΙΟΣ 2011 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ σελ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 4 Α. ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ... Μεταπτυχιακός τίτλος Γνώση Ηλεκτρονικού

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά τα σεμινάρια για τους μήνες Ιανουάριο-Μάρτιο 2015. Βιωματικό σεμινάριο αφήγησης «Πες μου ένα παραμύθι»

Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά τα σεμινάρια για τους μήνες Ιανουάριο-Μάρτιο 2015. Βιωματικό σεμινάριο αφήγησης «Πες μου ένα παραμύθι» ΟΞΥΓΟΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ 2015 Με χαρά σάς ανακοινώνουμε πως οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διαθέτουν πλέον πιστοποιημένο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 (Κε.Δι.Βι.Μ.1). Ο Εθνικός

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ της Αικατερίνης Μιχαλοπούλου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ της Αικατερίνης Μιχαλοπούλου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ της Αικατερίνης Μιχαλοπούλου Καθηγήτριας πρώτης βαθμίδας στο γνωστικό αντικείμενο «Θεωρία και Μεθοδολογία Δραστηριοτήτων Νηπιαγωγείου» ΒΟΛΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΞΥΓΟΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ 2012. Σεμινάριο Κατάρτισης Επιμελητών - Διορθωτών Κειμένων

ΟΞΥΓΟΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ 2012. Σεμινάριο Κατάρτισης Επιμελητών - Διορθωτών Κειμένων ΟΞΥΓΟΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ 2012 Σεμινάριο Κατάρτισης Επιμελητών - Διορθωτών Κειμένων Διάρκεια: 60 διδακτικές ώρες Επιστημονική υπεύθυνη Εισηγήτρια θεωρητικών μαθημάτων:

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Επώνυμο: Όνομα: Βαθμίδα Γνωστικό Αντικείμενο: Υπηρεσία: Διεύθυνση: Τηλ. γραφείου: E- mail: ΣΠΟΥΔΕΣ: Πτυχιακές: 2) Μεταπτυχιακές:

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Επώνυμο: Όνομα: Βαθμίδα Γνωστικό Αντικείμενο: Υπηρεσία: Διεύθυνση: Τηλ. γραφείου: E- mail: ΣΠΟΥΔΕΣ: Πτυχιακές: 2) Μεταπτυχιακές: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Επώνυμο: Σωτηροπούλου Ζορμπαλά Όνομα: Μαρίνα Βαθμίδα: Επίκουρη Καθηγήτρια Γνωστικό Αντικείμενο: Αισθητική Αγωγή Νηπίου και Παιδιού Υπηρεσία: Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό σημείωμα και Υπόμνημα σπουδών και επιστημονικής δραστηριότητας. της Ελένης Φουρναράκη

Βιογραφικό σημείωμα και Υπόμνημα σπουδών και επιστημονικής δραστηριότητας. της Ελένης Φουρναράκη Βιογραφικό σημείωμα και Υπόμνημα σπουδών και επιστημονικής δραστηριότητας της Ελένης Φουρναράκη Ρέθυμνο, Σεπτέμβριος 2013 2 Περιεχόμενα ΣΕΛΙΔΑ Προσωπικά στοιχεία... 3 Ανώτατες σπουδές.. 3 Ξένες γλώσσες

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Αλέξης Κόκκος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Αλέξης Κόκκος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Αλέξης Κόκκος ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελ. 1. Προσωπικά Στοιχεία 2 2. Σπουδές 3 3. Διδακτικό Έργο 4 3.1 Ανώτατη Εκπαίδευση 3.2 Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων 3.3 Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών 3.4 Εκπαίδευση

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είμαστε Μυρτώ Κιούρτη Υπεύθυνη της δράσης Παναγιώτης Τουρνικιώτης Επιστημονικός σύμβουλος της δράσης Ηώ Πάσχου Υπεύθυνη ομάδας καλλιτεχνών

Ποιοι είμαστε Μυρτώ Κιούρτη Υπεύθυνη της δράσης Παναγιώτης Τουρνικιώτης Επιστημονικός σύμβουλος της δράσης Ηώ Πάσχου Υπεύθυνη ομάδας καλλιτεχνών Ποιοι είμαστε Μυρτώ Κιούρτη Υπεύθυνη της δράσης Αρχιτέκτων μηχανικός, ΕΜΠ, Master Columbia University, New York. Διδακτορική Διατριβή, ΕΜΠ με θέμα τον συσχετισμό της ταυτότητας του κατοίκου με τον αναστοχαστικό

Διαβάστε περισσότερα

BÈÔÁÚ ÊÈÎ ÛËÌÂÈÒÌ Ù ÙˆÓ Û ÓÙ ÎÙÒÓ

BÈÔÁÚ ÊÈÎ ÛËÌÂÈÒÌ Ù ÙˆÓ Û ÓÙ ÎÙÒÓ BÈÔÁÚ ÊÈÎ ÛËÌÂÈÒÌ Ù ÙˆÓ Û ÓÙ ÎÙÒÓ Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σπούδασε κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήµιο και κοινωνική ανθρωπολογία στο Cambridge University. Είναι επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήµιο

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομα βιογραφικά εισηγητών

Σύντομα βιογραφικά εισηγητών Σύντομα βιογραφικά εισηγητών 1. Γιάννα Αθανασάτου Η Γιάννα Αθανασάτου γεννήθηκε στη Ραφήνα. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια ξεκίνησε έναν κύκλο σπουδών σκηνοθεσίας του κινηματογράφου

Διαβάστε περισσότερα

Επίσης, κέρδισε το Ελληνικό Βραβείο Möbius 2000 στην κατηγορία «Πολιτισμός».

Επίσης, κέρδισε το Ελληνικό Βραβείο Möbius 2000 στην κατηγορία «Πολιτισμός». ΙΟΥΛΙΑ ΠΕΝΤΑΖΟΥ ΗΛ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: pentazou@yahoo.com Βιογραφικό Ιστορικός με ειδίκευση στη συγγραφή και τον σχεδιασμό διαδραστικών σεναρίων. Πτυχίο Ιστορίας (με κατεύθυνση Νεότερη Ελληνική Ιστορία) στο Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

Υπόμνημα Βιογραφικών Στοιχείων. Επιστημονικής & Επαγγελματικής. Δραστηριότητας. του. Κωνσταντίνου Α. Σεχίδη

Υπόμνημα Βιογραφικών Στοιχείων. Επιστημονικής & Επαγγελματικής. Δραστηριότητας. του. Κωνσταντίνου Α. Σεχίδη Υπόμνημα Βιογραφικών Στοιχείων Επιστημονικής & Επαγγελματικής Δραστηριότητας του Κωνσταντίνου Α. Σεχίδη 1.Προσωπικά Στοιχεία Επώνυμο: Σεχίδης Όνομα: Κωνσταντίνος Πατρώνυμο: Αλέξανδρος Οικογενειακή κατάσταση:

Διαβάστε περισσότερα

Διευθύντρια Προγράμματος Bachelor in Film Studies: Dr.Alev Adil

Διευθύντρια Προγράμματος Bachelor in Film Studies: Dr.Alev Adil ΤΜΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Διευθύντρια Προγράμματος Bachelor in Film Studies: Dr.Alev Adil Dr. Alev Adil: Η Alev Adil εργάζεται στο Πανεπιστήμιο του Greenwich από το 1999. Από το 2000-02 ήταν η επικεφαλής

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ν. ΚΕΦΗΣ. Αναπληρωτής Καθηγητής. Πάντειο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης, Αριστοτέλους 3,

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ν. ΚΕΦΗΣ. Αναπληρωτής Καθηγητής. Πάντειο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης, Αριστοτέλους 3, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ν. ΚΕΦΗΣ Αναπληρωτής Καθηγητής Πάντειο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης, Αριστοτέλους 3, 4 ος όροφος, γραφ. 5, Καλλιθέα e-mail:bkefis@panteion.gr και vassiliskefis@yahoo.gr τηλ. γραφ.:

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Βιογραφικού

Απόσπασμα Βιογραφικού Απόσπασμα Βιογραφικού ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Ι. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Επώνυμο. ΣΚΟΥΦΗ- KAΤΣΙΔΟΝΙΩΤΗ Όνομα.. ΔΗΜΗΤΡΑ Όνομα Πατρός ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Έτος Γέννησης 1952 Τόπος Γέννησης.

Διαβάστε περισσότερα

Φιλόλογος-Ειδική παιδαγωγός

Φιλόλογος-Ειδική παιδαγωγός ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Όνομα Χρυσάνθη Σολομωνίδου Διεύθυνση Λεωφόρος Ιωνίας 169 Κάτω Πατήσια, 10445 Τηλέφωνο 697-37.41.283 210-8324605 E-mail aeropoli@otenet.gr Ειδικότητα ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Φιλόλογος-Ειδική

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΧΟΛΕΣ Α.Ε.Ι. ΚΑΙ Τ.Ε.Ι ΣΤΟ ΤΜΗΜΑΤΑ Α.Ε.Ι. Σ.Σ.Α.Σ Στρατολογικό Θεσ/νίκης 2310962101 www.ssas.gr Ψυχολογικό Θεσ/νίκης 2310962101 www.ssas.gr Στρατολογικό

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. και ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ YΠOMNHMA ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ. της Κατερίνας Κωστίου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. και ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ YΠOMNHMA ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ. της Κατερίνας Κωστίου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ και ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ YΠOMNHMA ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ της Κατερίνας Κωστίου ΠΑΤΡΑ 2011 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 3 2 I. Σπουδές-Ακαδημαϊκοί τίτλοι. ΙΙ. Ακαδημαϊκή επαγγελματική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑ Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ονοµατεπώνυµο ΓΙΑΝΝΑΡΑ ΕΙΡΗΝΗ ιεύθυνση Αµβροσίου Φραντζή 26, 117 45, Αθήνα, Ελλάδα Τηλέφωνο 210 92 27 707, 6975884417 Ηλεκτρονικό ταχυδροµείο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΙΟΥΔΗ-ΓΑΒΑΛΑ (ΘΕΟ)ΔΩΡΑ Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πατρών

ΜΟΝΙΟΥΔΗ-ΓΑΒΑΛΑ (ΘΕΟ)ΔΩΡΑ Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πατρών 1 (ΘΕΟ) Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πατρών ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ημερομηνία γέννησης: 31 Δεκεμβρίου 1954. Τόπος γέννησης: Χίος Χίου. Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμη (με τον αρχιτέκτονα Θωμά Γαβαλά).

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Αλέξης Κόκκος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Αλέξης Κόκκος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Αλέξης Κόκκος 1 ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Επώνυµο : ΚΟΚΚΟΣ Όνοµα : ΑΛΕΞΙΟΣ Όνοµα πατέρα : ηµήτριος Όνοµα µητέρας : Ελένη Ηµερ. Γέννησης : 22/11/1950 Τόπος γέννησης : Αθήνα Υπηκοότητα : Ελληνική

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. α.µ. ΕΚΕΠΙΣ: ΕΑ 19746 ΣΤΕΠ Νηπιαγωγών 2450 Εκπ.- Εκπαιδευτών µακ 2499-11

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. α.µ. ΕΚΕΠΙΣ: ΕΑ 19746 ΣΤΕΠ Νηπιαγωγών 2450 Εκπ.- Εκπαιδευτών µακ 2499-11 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ονοµατεπώνυµο: Αλεξάνδρα Γεωργοπούλου Ηµεροµηνία και τόπος γέννησης: E-Mail: dgeorgopoulos@tee.gr α.µ. ΕΚΕΠΙΣ: ΕΑ 19746 ΣΤΕΠ Νηπιαγωγών 2450 Εκπ.- Εκπαιδευτών µακ 2499-11 ΕΚΠΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Όνομα: Νίκος Παναγιωτόπουλος Τόπος & χρονολογία γέννησης: Αθήνα, 12/05/1962 Διεύθυνση εργασίας Τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών Πανεπιστήμιο Κρήτης, 74100

Διαβάστε περισσότερα