Start me quick! Ελληνικά

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Start me quick! Ελληνικά"

Transcript

1 Start me quick! Ελληνικά

2 Περιγραφή:συσκευής Περιεχόμενο συσκευασίας: Για την εγκατάσταση κάμερας, ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα: Αισθητήρας φωτός Δείκτης φωτός Φακός κάμερας Λαμπτήρες υπερύθρου φωτισμού Στροφέας 360 Σύρτης πάνω-κάτω 90 Στήριγμα τοίχου Κουμπί ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ Συνδετήρας παροχής ρεύματος Κάμερα Wi-Fi OCO 1στήριγμα τοίχου Τροφοδότης ηλεκτρικού ρεύματος και το καλώδιο Οδηγός γρήγορης έναρξης * Εικόνες προβάλλονται ως παράδειγμα, δείτε τα πραγματικά αντικείμενα (ή αναφερθείτε σε πραγματικά αντικείμενα). ** Το καλώδιο δεν λειτουργεί ως μεταφορέας δεδομένων. Οδηγος γρηγορης εναρξης 2 βίδες/άγκυρες τοίχου Σας ευχαριστούμε για την αγορά κάμερας Wi-Fi OCO! Λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τη χρήση της κάμερας, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα Τοποθετείτε την κάμερα σε επίπεδη επιφάνεια ή στήστε αυτήν στον τοίχο με τις παρεχόμενες βίδες και το στήριγμα τοίχου. Συνδέστε την κάμερα στον τροφοδότη ηλεκτρικού ρεύματος μέσω του εξαρτήματος συναρμογής που επισυνάπτεται. Περιμένετε ώσπου εφαρμοστεί η κάμερα. Επειτα το φωτάκι θα αναβοσβήνει με χρώμα πορτοκαλί. Συνδέστε το Smartphone ή την ταμπλέτα σας στο Wi-Fi δίκτυο στο οποίο θέλετε να συνδέσετε την κάμερα. Εφαρμόστε στο Smartphone ή στην ταμπλέτα σας το παράρτημα «Ivideon». Για να γίνει αυτό, ανοίξτε το AppStore (για iphone ή ipad) και την αναπαραγωγή Google Play (για συσκευές Android), ψάξτε για τη λέξη-κλειδί «Ivideon» και εφαρμόστε τη θέση σε λειτουργία. 6. Εφαρμόστε το παράρτημα. Αν έχετε ήδη εγγραφεί, κάντε κλικ στο κουμπί «Sign in» («Σύνδεση») και εισάγετε το όνομα χρήστη (ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) και τον κωδικό πρόσβασης. Για να καταχωρήσετε ένα νέο χρήστη, κάντε κλικ στο κουμπί «Create account» («Δημιουργία λογαριασμού») και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας? Επίσης δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης για να εγγραφείτε. Οταν εφαρμοστεί, κάντε κλικ στην επιλογή «Create account» («Δημιουργία λογαριασμού»). 8. Επιλέξτε «Add an Ivideon-powered camera» («Πρόσθεση κάμερα Ivideon») και ακολουθείτε τις οδηγίες. 10. Τοποθετείτε τον κωδικό QR στο φακό της κάμερας σε απόσταση από 7 έως 20 εκατοστά. Ενώ ο QR κωδικός εφαρμόζεται, δείκτης της κατάστασης αναβοσβήνει πράσινο ηχητικό σήμα (μπιπ). 9. Στο παράρτημα Ivideon, εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης για το δίκτυο Wi-Fi, το οποίο θα εμφανίζεται κατά την εφαρμογή Ivideon στη συσκευή σας και δημιουργήστε όνομα της κάμερας. 11. Η σύνδεση της κάμερας μπορεί να διαρκέσει. Δείκτης της κατάστασης θα έχει συνεχώς το πράσινο φως όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία ρύθμισης παραμέτρων. 7. Στο παράρτημα Ivideon χτυπήστε «Add camera» («Πρόσθεση κάμερας»). Σημείωση: για να εφαρμόσετε την κάμερα σε ένα άλλο Wi-Fi δίκτυο, πρέπει να επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις. Για να γίνει αυτό, κρατήστε το κουμπί «RESET» («Επαναφορά») στο πίσω μέρος της κάμερας για 5 δευτερόλεπτα.

3 Προβολη ζωντανων βιντεο Κατά την εκκίνηση εφαρμογής θα δείτε μια λίστα των καμερών βίντεο. Επιλέξτε από τη λίστα την επιθυμητή κάμερα. Δείτε το παράθυρο ζωντανών βίντεο να ανοίγει. Προσβαση στα αρχεια βιντεο Ανοίξτε το παράθυρο προβολής ζωντανών βίντεο. Κάντε κλικ στις «Settings» («Ρυθμίσεις») και στη συνέχεια στη «Manage» («Διαχείριση»).Εμφανίζεται το μενού στο πρόγραμμα περιήγησης για πρόσβαση στο λογαριασμό σας. Εάν είναι απαραίτητο, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη και το κωδικό πρόσβασης. Στην ενότητα «Basic» («Βασικές πληροφορίες») -> «Cloud Archive Storage» («Σύννεφο αρχείο αποθήκευσης») επιλέξτε το επιθυμητό βάθος του αρχείου. Κάντε κλικ στην «Save» («Αποθήκευση») να εφαρμόσετε τις ρυθμίσεις. Προβολη του βιντεο αρχειου Το βίντεο σας εμφανίζεται με τη μορφή των τμημάτων στο ρυθμιστή χρόνου κάτω από το παράθυρο προβολής ζωντανών βίντεο. Μπορείτε να επιλέξετε από ένα κομμάτι, κάνοντας κλικ σε αυτό. Η κλίμαξ αλλάζει με τα κουμπιά «+» και «-». Μπορείτε να μετακινήσετε το ρυθμιστικό μέχρι την τρέχουσα ώρα προς τα δεξιά και αριστερά, χωρίς περιορισμούς. Μπορείτε να επιλέξετε να αρχειοθετήσετε για οποιαδήποτε ημερομηνία πατώντας το «Calendar» («Ημερολόγιο»). Για να αλλάξετε την ταχύτητα της αναπαραγωγής βίντεο, πατήστε την «Playback speed» («Ταχύτητα Αναπαραγωγής»). Για να διακοπεί ή να συνεχιστεί η αναπαραγωγή του βίντεο, κάντε κλικ στο κουμπί «Play/Pause» («Αναπαραγωγή/Παύση») πάνω από την κλίμακα. Διαχειριση σχεδιων πληρωμων Διαχείριση σχεδίων πληρωμών και υπηρεσιών πραγματοποιείται μέσα από ένα προσωπικό λογαριασμό του χρήστη στην ιστοσελίδα Ivideon ( )

4 Επικοινωνιες ωθησης για συνομιλια Χρησιμοποιώντας το Smartphone, μπορείτε να καταγράψετε τα μηνύματα φωνής για έως και 15 δευτερόλεπτα - μήνυμα θα πρέπει να διαβιβάζεται στην κάμερα και να αναπαράγεται με ένα ενσωματωμένο ηχείο. Για να γίνει αυτό, εισέλθετε στο παράθυρο προβολής ζωντανών βίντεο και κάντε κλικ στο κουμπί «Talk» («Ωθηση για συνομιλία»). Κάντε κλικ στην «Sound Recording» («Εγγραφή ήχου») για να υπαγορεύσετε το μήνυμα. Οταν τελειώσετε, κάντε ξανά κλικ στην «Sound Recording» («Εγγραφή ήχου»), και στη συνέχεια, το μήνυμα θα διαβιβάζεται στην κάμερα και θα αναπαράγεται. Νυχτερινη οραση Για να ρυθμίσετε τη λειτουργία της νυχτερινής όρασης, ανοίξτε το παράθυρο προβολής ζωντανών βίντεο, κάντε κλικ στην επιλογή «Camera Settings» («Ρυθμίσεις κάμερας»), και στη συνέχεια - «Nigth Vision» («Νυχτερινή όραση»). Μπορείτε να αναγκάσετε το μενού για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη νυχτερινή όραση. Σε λειτουργία «Auto» («Αυτόματη»), η κάμερα ορίζει αυτομάτως να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει τη νυχτερινή όραση, ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού.με τις συνθήκες φωτισμού. Ποιοτητα του βιντεο Για να επιλέξτε ποιότητα του βίντεο ανοίξτε το παράθυρο προβολής ζωντανών βίντεο, κάντε κλικ στην επιλογή «App Settings» («Ρυθμίσεις παράρτημα»), και στη συνέχεια - «Video Quality» («Ποιότητα εικόνας»). Επιλογές είναι υψηλής, μέσης και χαμηλής ποιότητας βίντεο. Σε λειτουργία «Auto» («Αυτόματη»), η κάμερα ορίζει και επιλέγει την ποιότητα εικόνας ανάλογα με το εύρος ζώνης της σύνδεσης στο Internet. Ανανεωση εκδοσεων λογισμικου Ανοίξτε το παράθυρο προβολής ζωντανών βίντεο, κάντε κλικ στην επιλογή «Settings» («Ρυθμίσεις»), επιλέξτε «Software updates» («Ενημερωμένες εκδόσεις λογισμικού»), και στη συνέχεια ακολουθείτε τις οδηγίες που προσφέρονται.

5 Αλλαγη του ονοματος Για να μετονομάσετε την κάμερα, ανοίξτε το παράθυρο προβολής ζωντανών βίντεο, κάντε κλικ στην επιλογή «Settings» («Ρυθμίσεις»), επιλέξτε «Rename camera» («Μετονομασία κάμερας»), πληκτρολογήστε νέο όνομα και επιβεβαιώστε τις αλλαγές. Εκχωρηση προσβασης σε αλλους χρηστες Μπορείτε να αφήσετε άλλους χρήστες να δουν ζωντανό βίντεο και το αρχείο από την κάμερά σας. Για να γίνει αυτό, ανοίξτε το παράθυρο προβολής ζωντανών βίντεο, κάντε κλικ στην επιλογή «Settings» («Ρυθμίσεις») και επιλέξτε «Share camera» («Κοινή χρήση κάμερας»). Κάντε κλικ στο κουμπί «Add» («Προσθήκη»), στο παράθυρο που ανοίγει, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του χρήστη στον οποίο θέλετε να εκχωρήσετε πρόσβαση στην κάμερα. Επιλέξτε όποιες επιλογές (αρχείο ή ζωντανό βίντεο) θα είναι προσβάσιμες. Κάντε κλικ στο «Add user» («Προσθήκη του Χρήστη»). Περιστροφη του βιντεο Μπορείτε να αναστρέψετε την εικόνα κατά 180. Μπορείτε να κάνετε αυτό, για παράδειγμα, όταν τοποθετείτε την κάμερα στο ταβάνι. Για να αναστρέψετε την εικόνα, ανοίξτε το παράθυρο προβολής ζωντανών βίντεο, κάντε κλικ στην επιλογή «Settings» («Ρυθμίσεις») και επιλέξτε «Video rotation» («Περιστροφή του βίντεο»). Επιλέξτε την επιθυμητή γωνία εμφάνισης από 0 έως 180, και εφαρμόστε τις ρυθμίσεις, κάνοντας κλικ στο «Done» («Κάνει»).

6 Ανιχνευτες κινησης και ηχου Ειδοποίηση σχετικά με την κίνηση και ήχο στο πλάνο, σας επιτρέπει να γνωρίζετε τι συμβαίνει στη θέση της κάμερας. Οπότε υπάρχει ήχος ή κίνηση, θα δεχτείτε ειδοποιήσεις που αποστέλλονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή/και στο τηλέφωνο. Μπορείτε να διαμορφώσετε το προσωπικό λογαριασμό του χρήστη ( ). Για να γίνει αυτό, πηγαίνετε στις «My Service» («Υπηρεσίες μου»)-> «Alerts» («Κοινοποίηση»). Μπορείτε να ρυθμίσετε το χρόνο παραλαβής της κοινοποίησης, αν δεν θέλετε να ενοχλείστε κατά τη διάρκεια ορισμένων ωρών ή ημερών της εβδομάδας. Μπορείτε να κάνετε αυτό στον προσωπικο σας «Λογαριασμο του Χρηστη «στο τμήμα «My cameras» («Κάμερα μου») Επιλέξτε την κάμερα που σας ενδιαφέρει και κάντε κλικ στο κουμπί «Settings» («Ρυθμίσεις»)-> «Alert schedule» («Κοινοποίηση») για να ανοίξετε το πρόγραμμα κοινοποίησης.

7 Μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο ευαισθησίας του ανιχνευτή κίνησης. Για να χρησιμοποιήσετε την ανίχνευση κίνησης κατά την νύχτα, βεβαιωθείτε ότι ο φωτισμός στο πλάνο είναι επαρκής για την ανίχνευση κίνησης αν υπάρχει. Για να ρυθμίσετε τη λειτουργία του ανιχνευτή κίνησης, ανοίξτε το παράθυρο προβολής ζωντανών βίντεο, κάντε κλικ στην επιλογή «Settings» («Ρυθμίσεις») και επιλέξετε «Motion» («Κίνηση»). Εδώ μπορείτε να επιλέξετε την ευαισθησία του ανιχνευτή κίνησης -χαμηλη, μέτρια έως υψηλή. Οταν κάνετε κλικ στο κουμπί «Select area» («Επιλογή Χώρου»), ανοίγει ένα μενού όπου μπορείτε να ρυθμίσετε τη θέση και το μέγεθος της ζώνης ανίχνευσης της κίνησης. Εξω από αυτή τη ζώνη, η κίνηση δεν θα καταγράφεται. Μετά την ολοκλήρωση όλων των ρυθμίσεων, να τις εφαρμόσετε κάνοντας κλικ στο «Done» («Κάνει»). Για να ρυθμίσετε τον ανιχνευτή ήχου, ανοίξτε το παράθυρο προβολής ζωντανών βίντεο, κάντε κλικ στην επιλογή «Settings» («Ρυθμίσεις») και επιλέξτε «Sound» («Ήχος»). Στο μενού που ανοίγει, μπορείτε να ρυθμίσετε την ευαισθησία του ανιχνευτή ήχου ή να τον απενεργοποιήσετε εντελώς. Μετά την ολοκλήρωση όλων των ρυθμίσεων, να τις εφαρμόσετε κάνοντας κλικ στο «Done» («Κάνει»). Προβολη τρεχοντων γεγονοτων Μπορείτε να δείτε το αρχείο καταγραφής των γεγονότων που συνέβησαν με τις κάμερες κατά τον τελευταίο καιρό. Τα γεγονότα περιλαμβάνουν κίνηση, ήχο ή αλλαγή κατάστασης της κάμερας. Για παράδειγμα, αυτό μπορεί να συμβεί κατά την διακοπή ρεύματος. Για να προβάλετε το αρχείο καταγραφής γεγονότων, επιλέξτε το «All events» («Ολα τα Γεγονότα») στο μενού ή κάντε κλικ στα «Events» («Γεγονότα») στην κλίμακα χρόνου της κάμερας. Απομακρυνση της καμερας Μπορείτε να απομακρύνετε την κάμερα από το προσωπικό σας Λογαριασμό του Χρηστη. Για να γίνει αυτό, ανοίξτε το παράθυρο προβολής ζωντανών βίντεο, κάντε κλικ στην επιλογή «Settings» («Ρυθμίσεις») και επιλέξτε «Delete camera» («Διαγραφή κάμερας»).

8 Προσβαση του κοινου στην καμερα και ενσωματωση βιντεο σε ιστοσελιδες και blogs Στην καρτέλα «My camera» («Κάμερες μου») επιλέξτε την κάμερα που σας ενδιαφέρει και κάντε κλικ στο κουμπί «Settings» («Ρυθμίσεις») ->».ublic access» («Πρόσβαση του Κοινού»). Ακολουθείτε τις υποδείξεις που προσφέρονται. Εξαγωγη βιντεο Μπορείτε να κατεβάσετε την καταγραφή από το αρχείο βίντεο για την επιλεγμένη χρονική περίοδο σε μορφή AVI. Πρώτα βεβαιωθείτε αν έχετε την εξαγωγή βίντεο στο σχέδιο πληρωμών σας. Για να εξαγάγετε τα βίντεο, μπείτε στο προσωπικό Λογαριασμό του Χρήστη ( Ανοίξτε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε στην προβολή, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή «Export archive records» («Εξαγωγή αρχειακού υλικού»). Στο ρυθμιστικό χρόνου θα εμφανίζεται το πορτοκαλί σήμα. Σύρετε αυτό σε ένδειξη χρόνου που θέλετε. Μπορείτε να επεκτείνετε ή να μειώσετε το επιλεγμένο χρονικό εύρος, τραβώντας το ρυθμιστικό από τις επάνω γωνίες προς το κατάλληλο μέρος. Κάντε κλικ στο κουμπί «Queue for download» («Σειρά λήψης»). Πηγαίνετε στην καρτέλα «Archive export» («Εξαγωγή αρχείου»).και να κατεβάσετε το αρχείο βίντεο. Χρόνος εξαγωγής ενός κομματιού υπολογίζεται από 10 λεπτά έως 4 ώρες, ανάλογα με το σχέδιο πληρωμών και τις συναφείς υπηρεσίες.

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Κομβίο Επαναφοράς RESET Θύρα κάρτας SD Πίσω κάλυμμα Διακόπτης λειτουργίας Θυρα Φόρτισης Οπή Βάσης στήριξης Ένδειξη λειτουργίας Μικρόφωνο Αισθητήρας στάθμης

Διαβάστε περισσότερα

Κουμπί επαναφοράς (RESET BUTTON) Οπές εγκατάστασης συσκευής στην επιτοίχια βάση

Κουμπί επαναφοράς (RESET BUTTON) Οπές εγκατάστασης συσκευής στην επιτοίχια βάση Οδηγός Εγκατάστασης και Λειτουργίας Έξυπνου Ασύρματου κουδουνιού πόρτας ZV400V Εμπρόσθια Όψη Συσκευής Οπίσθια Όψη Συσκευής Οπές εγκατάστασης συσκευής στην επιτοίχια βάση Αισθητήρας κίνησης Κάμερα Θύρα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-PT04 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Γρήγορη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-DM0 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγκατάστασης και Λειτουργίας Έξυπνου Ασύρματου κουδουνιού πόρτας ZV400P. Εμπρόσθια Όψη Κουδουνιού. Ανιχνευτής κίνησης. Υπέρυθρος ανιχνευτής

Οδηγός Εγκατάστασης και Λειτουργίας Έξυπνου Ασύρματου κουδουνιού πόρτας ZV400P. Εμπρόσθια Όψη Κουδουνιού. Ανιχνευτής κίνησης. Υπέρυθρος ανιχνευτής Οδηγός Εγκατάστασης και Λειτουργίας Έξυπνου Ασύρματου κουδουνιού πόρτας ZV400P Εμπρόσθια Όψη Κουδουνιού Υπέρυθρος ανιχνευτής Ανιχνευτής κίνησης Κάμερα γωνίας ανίχνευσης 166 μοιρών Μικρόφωνο Ηχείο LED υπέρυθρου

Διαβάστε περισσότερα

ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM

ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Εσωτερική WiFi IP κάμερα HD 720p με ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο Λειτουργία WiFi - συνδέστε εύκολα την κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR KTEC

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR KTEC ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR KTEC 1) Πατάμε δεξί κλικ Μενού 2) Όνομα Χρήστη βάζουμε «admin» 3) Κωδικός Πρόσβασης το αφήνουμε «κενό» 4) Πατάμε OK και μπαίνουμε στο Μενού Είσοδος στο μενού Στην πρώτη εκκίνηση μετά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Εφαρμογής CamHi (Συμβατό με το μοντέλο AQ-7107VBW)

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Εφαρμογής CamHi (Συμβατό με το μοντέλο AQ-7107VBW) Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Εφαρμογής CamHi (Συμβατό με το μοντέλο AQ-7107VBW) 1. Συνδέστε την κάμερα στο ρεύμα. 2. Συνδέστε το κινητό σας τηλέφωνο σε ένα δίκτυο WiFi και κάντε λήψη ενός λογισμικού παρακολούθησης

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή 6. Δημιουργία λογαριασμού 13. Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28. Βασικές λειτουργίες 32. Επιλογές συνομιλίας 48

Εισαγωγή 6. Δημιουργία λογαριασμού 13. Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28. Βασικές λειτουργίες 32. Επιλογές συνομιλίας 48 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή 6 Δημιουργία λογαριασμού 13 Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28 Βασικές λειτουργίες 32 Επιλογές συνομιλίας 48 Γενικές ρυθμίσεις Skype 64 Το Skype σε φορητές συσκευές 78 Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 CubisLITE Client Οδηγίες Χρήσεως Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικά 1. Τι είναι ο CubisLITE Server 2. Τι είναι ο

Διαβάστε περισσότερα

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο Κεραία PoE Alarm

Διαβάστε περισσότερα

starcam.com Εγχειρίδιο Χρήσης

starcam.com Εγχειρίδιο Χρήσης www.v starcam.com Εγχειρίδιο Χρήσης 1. Software download 1 Κατεβάστε την εφαρμογή στο www.eye4.so, ή 2 Αναζητήστε Eye4 στο APP Store ή Android market, ή 3 Σκανάρετε το παρακάτω QR code για να την κατεβάσετε

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N600 Μοντέλο WN3500RP Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Σημειώσεις στο PowerPoint

Σημειώσεις στο PowerPoint Σημειώσεις στο PowerPoint Τι είναι το PowerPoint; Το PowerPoint 2010 είναι μια οπτική και γραφική εφαρμογή που χρησιμοποιείται κυρίως για τη δημιουργία παρουσιάσεων. Με το PowerPoint, μπορείτε να δημιουργήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ελέγξτε την ταινία σας

Ελέγξτε την ταινία σας Ελέγξτε την ταινία σας Σε αυτές τις ασκήσεις, θα κάνετε εισαγωγή μιας ταινίας και θα χρησιμοποιήσετε τις επιλογές που παρουσιάστηκαν στο μάθημα. Άσκηση 1: Εισαγωγή αρχείου ταινίας 1. Κάντε κλικ στη μικρογραφία

Διαβάστε περισσότερα

Interfox.gr. Κωδικοποίηση Κάμερας

Interfox.gr. Κωδικοποίηση Κάμερας Κωδικοποίηση Κάμερας 1. Κατεβάζουμε την εφαρμογή yoosee από το App store (IOS) ή από την σελίδα www.yoosee.co (Android) 2. Κάνουμε register με χρήση του e-mail μας και με εναν κωδικό. Θα εμφανιστεί μήνυμα

Διαβάστε περισσότερα

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής Sricam Sricam Sricam Sricam Εγχειρίδιο εφαρμογής SricamPC 1. Τι μπορείτε να κάνετε με το SricamPC Το SricamPC είναι δωρεάν λογισμικό συμβατό με Microsoft Windows 7, 8 και 10. Το SricamPC σας επιτρέπει:

Διαβάστε περισσότερα

Marmitek UltraViewPro 1

Marmitek UltraViewPro 1 IP CAMERA SERIES IP Eye Anywhere 10 11 20 21 470 IP RoboCam 10 11 21 541 641 ULTRAVIEW PRO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1..1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.. 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ......3 ΧΡΗΣΗ MARMITEK Ultraview

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0

Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0 Πίνακας Περιεχομένων: 1. Σύνδεση με την συσκευή 3 1.1 Σύνδεση μέσω Wi-Fi Direct.... 3 1.2 Ενσύρματη σύνδεση (LAN) 3 1.3 Ασύρματη σύνδεση (WiFi).

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR TVT

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR TVT ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR TVT ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ Στην πρώτη εκκίνηση του καταγραφικού πατάμε ΕΞΟΔΟΣ στο παράθυρο με τον «ΟΔΗΓΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ» 1) Κάνουμε δεξί κλικ και εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης η μπάρα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης YOOSEE & YYP2P

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης YOOSEE & YYP2P Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης YOOSEE & YYP2P (Συμβατό με τα μοντέλα AQ-7101VKW, AQ-7103VSW, AQ-7104VBW, AQ-7105VSW) Συνοπτική απλοποιημένη παρουσίαση της λειτουργικής διαδικασίας I. Γνωρίστε την κάµερά σας

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android

mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android Εγκατάσταση εφαρμογής BigO στο κινητό τηλέφωνο Προϋποθέσεις Android OS 5.0 και νεότερο Λογαριασμό Google για πρόσβαση στο Play Store Ενεργοποιημένο Bluetooth Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Ανοίγει η παρουσίαση και εμφανίζεται η διαφάνεια τίτλου, "Πειράματα με αρχεία ήχου". Άσκηση 1: Εισαγωγή ήχου για συνεχή αναπαραγωγή Βήμα 1: Εισαγωγή ήχου Στη διαφάνεια 1, με

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ "PROΩΘΗΣΗ" PROώθηση

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ PROΩΘΗΣΗ PROώθηση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ "PROΩΘΗΣΗ" PROώθηση Περιεχόμενα Εγκατάσταση ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ... 3 ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ... 3 ΡΥΘΜΙΣΗ Wi-Fi... 4 ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ... 6 ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ... 6 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Περιεχόμενα Καλωσορίσατε Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Arlo Baby. Η έναρξη χρήσης είναι εύκολη. Κάμερα Arlo Baby Καλώδιο λειτουργίας USB Τροφοδοτικό USB Οδηγός γρήγορης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Καλωσορίσατε Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Arlo Baby. Η έναρξη χρήσης είναι εύκολη. Περιεχόμενα Κάμερα Arlo Baby Καλώδιο λειτουργίας USB Τροφοδοτικό USB (διαφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό ios

Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό ios Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό ios Οδηγίες εγκατάστασης της εφαρμογής Gitden Reader για την ανάγνωση βιβλίων epub σε smartphone ή tablet. Βήμα 1ο: Εγκατάσταση της εφαρμογής ανάγνωσης epub

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών Εγχειρίδιο Χρήσης Χαρακτηριστικά προϊόντος Με / Χωρίς έξοδο βίντεο HDMI 2,4 ίντσες LTPS TFT LCD οθόνη 4 μέρη του κυρίως φακού. Το εύρος εστίασης είναι 12 εκ. εώς άπειρο Φακοί HD ευρείας γωνίας 4x ψηφιακό

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R)

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για εφαρμογή WiFi ΑC

Οδηγίες χρήσης για εφαρμογή WiFi ΑC Οδηγίες χρήσης για εφαρμογή WiFi ΑC Σκανάρετε τον παραπάνω κωδικο QR με το κινητό σας για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο κινητό σας. Σημείωση: Το κινητό σας θα πρέπει να διαθέτει εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο.

Εγχειρίδιο χρήσης. Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο. Εγχειρίδιο χρήσης Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή «Amaryllo». Συνδέστε το micro USB καλώδιο στην πρίζα.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ TD-2300 SERIES SIGMA SECURITY

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ TD-2300 SERIES SIGMA SECURITY 2011 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ TD-2300 SERIES SIGMA SECURITY 1 Oδηγίες χρήσης TD-2304SE, TD-2308SE, TD-2316ME 2 1. Συνδέσεις 1.1 Πίσω πλευρά TD-2304SE Σχήμα.2.1 πίσω πλευρά καταγραφικού 4 καναλιών

Διαβάστε περισσότερα

ρομολογητής WiFi N300 (N300R)

ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση

Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση Novel Tech «Μέλος του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης» http://www.noveltech.gr info@noveltech.gr Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ CISCO JABBER ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/76

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ CISCO JABBER ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/76 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ CISCO JABBER ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/76 31/07/2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 3 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

LIGHTIFY Home Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις (FAQs) Light is OSRAM

LIGHTIFY Home Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις (FAQs) Light is OSRAM www.osram.gr LIGHTIFY Home Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις (FAQs) Light is OSRAM Υπάρχουν τεχνικές απαιτήσεις? Ναι, υπάρχουν τεχνικές απαιτήσεις: Πρέπει να έχετε IOS 7 (ή νεότερο) / Android (4.1 ή νεότερο)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΓΟΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ GOOGLE CHROME

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΓΟΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ GOOGLE CHROME ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΓΟΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ GOOGLE CHROME MOZILA FIREFOX SAFARI (iphone/ipad) GOOGLE SEARCH Ρύθμιση εργαλείων γονικού ελέγχου Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Google

Διαβάστε περισσότερα

Δουλεύοντας με τον Ήχο Πώς να ηχογραφήσετε με διαφορετικές συσκευές

Δουλεύοντας με τον Ήχο Πώς να ηχογραφήσετε με διαφορετικές συσκευές Δουλεύοντας με τον Ήχο Πώς να ηχογραφήσετε με διαφορετικές συσκευές 1 Πίνακας Περιεχομένων Αν χρησιμοποιείτε Υπολογιστή... 3 Αν χρησιμοποιείτε μια συσκευή Android ή IOS (iphone or ipad)... 3 Ηχογραφώντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. Ασύρματη κάμερα. IP MJPEGγια εξωτερικούς χώρους V3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. Ασύρματη κάμερα. IP MJPEGγια εξωτερικούς χώρους V3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης Ασύρματη κάμερα IP MJPEGγια εξωτερικούς χώρους V3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο Pan/Tilt Κεραία POE FI8904W FI8905W FI8905E

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Οδηγός χρήστη Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία...3 Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση υλικού...3 Συναρμολόγηση...4 Χρήση του μικροφώνου σας...5 Ηχογράφηση...5 Ηχογράφηση για

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για εφαρμογή WiFi ΑC

Οδηγίες χρήσης για εφαρμογή WiFi ΑC Οδηγίες χρήσης για εφαρμογή WiFi ΑC Σκανάρετε τον παραπάνω κωδικο QR με το κινητό σας για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο κινητό σας. Σημείωση: Το κινητό σας θα πρέπει να διαθέτει εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εγχειρίδιο Χρήστη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εγχειρίδιο Χρήστη ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Οδηγίες διασύνδεσης με tablet Android μέσω Bluetooth 0 Οδηγίες διασύνδεσης με tablet Android μέσω Καλωδίου 0 Οδηγίες διασύνδεσης με Κινητό Android μέσω Bluetooth 0 Οδηγίες διασύνδεσης με Κινητό

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. 1. Ανοίξτε το App Store στην IOS ή Android συσκευή σας. 2. Αναζητήστε την εφαρμογή «LockSmart» και εγκαταστήστε την.

Εγχειρίδιο χρήσης. 1. Ανοίξτε το App Store στην IOS ή Android συσκευή σας. 2. Αναζητήστε την εφαρμογή «LockSmart» και εγκαταστήστε την. Εγχειρίδιο χρήσης Πώς να κατεβάσετε την εφαρμογή? 1. Ανοίξτε το App Store στην IOS ή Android συσκευή σας. 2. Αναζητήστε την εφαρμογή «LockSmart» και εγκαταστήστε την. Εγγραφή 1. Πατήστε δημιουργία λογαριασμού

Διαβάστε περισσότερα

Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID.

Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID. 1 2 9 4 3 5 6 7 8 Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID. 6.3 Επιλέξτε µια εικόνα. Κάντε κλικ στο "Wallpaper"

Διαβάστε περισσότερα

TomTom Εγχειρίδιο αναφοράς

TomTom Εγχειρίδιο αναφοράς TomTom Εγχειρίδιο αναφοράς Περιεχόμενα Ζώνες κινδύνου 3 Ζώνες κινδύνου στη Γαλλία... 3 Προειδοποιήσεις ζωνών κινδύνου... 3 Αλλαγή του τρόπου προειδοποίησης... 4 Κουμπί αναφορά... 4 Αναφορά νέας ζώνης κινδύνου

Διαβάστε περισσότερα

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper"

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper Κ4 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper" για smart phones και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Κύρια χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο υποστήριξης HP. Εισαγωγή. Τι χρειάζεται να γνωρίζετε. Λήψη και εγκατάσταση της λύσης Vista στα Windows 8. 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ

Κέντρο υποστήριξης HP. Εισαγωγή. Τι χρειάζεται να γνωρίζετε. Λήψη και εγκατάσταση της λύσης Vista στα Windows 8. 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ http://h2056wwwhp.com/portal/site/hpsc/template.page/public/psi... 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ Για το σπίτι Για την επιχείρηση Υποστήριξη Είσοδος Εγγραφή Βοήθεια ιστότοπου HP Color LaserJet 3600 Printer series

Διαβάστε περισσότερα

TV-288ZD-2MP, Ασύρματη Κάμερα Με Ανίχνευση Κίνησης Και Νυχτερινή Λειτουργία

TV-288ZD-2MP, Ασύρματη Κάμερα Με Ανίχνευση Κίνησης Και Νυχτερινή Λειτουργία TV-288ZD-2MP, Ασύρματη Κάμερα Με Ανίχνευση Κίνησης Και Νυχτερινή Λειτουργία 1. Κύρια λειτουργία 2. Πως να κατεβάσετε την εφαρμογή Αναζητήστε YCC365 στο Apple store ή στο Android app store και κατεβάστε

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750 Μοντέλο EX3700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης της Εφαρμογής Web based Video Conference

Οδηγός Χρήσης της Εφαρμογής Web based Video Conference Οδηγός Χρήσης της Εφαρμογής Web based Video Conference Περιεχόμενα Περιβάλλον Εφαρμογής... 3 1. Σύνδεση... 3 2. Κατάσταση Σύνδεσης... 3 3. Συνδεδεμένοι Χρήστες... 4 4. Συμμετέχοντες... 4 Διάταξη Push to

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση html editor. Περιεχόμενα. 1. Εισαγωγή/διαμόρφωση κειμένου.

Χρήση html editor. Περιεχόμενα. 1. Εισαγωγή/διαμόρφωση κειμένου. Περιεχόμενα Χρήση html editor Χρήση html editor...1 1. Εισαγωγή/διαμόρφωση κειμένου...1 2. Προσθήκη υπερσυνδέσμου στο κείμενο...2 3. Εισαγωγή/διαμόρφωση εικόνας...3 4. Προσθήκη υπερσυνδέσμου σε εικόνα....7

Διαβάστε περισσότερα

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Εγχειρίδιο Χρήστη Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Ελληνική ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ Όλες οι οθόνες σε αυτήν την τεκμηρίωση αποτελούν εικόνες παραδείγματα. Οι εικόνες

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές οδηγίες εγκατάστασης. Δικτυακή κάμερα με συνδεσιμότητα Wi-Fi. Real Safe FC5415P. FC5415

Βασικές οδηγίες εγκατάστασης. Δικτυακή κάμερα με συνδεσιμότητα Wi-Fi. Real Safe FC5415P.  FC5415 Βασικές οδηγίες εγκατάστασης. Δικτυακή κάμερα με συνδεσιμότητα Wi-Fi. Real Safe P Εγκατάσταση Στερεώστε την κάμερα στο τοίχο χρησιμοποιώντας βίδες & ούπατ για να στερεώσετε την βάση της. Σημείωση Βεβαιωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Το εγχειρίδιο αυτό σας βοηθά να εγκαταστήσετε μια ασύρματη σύνδεση μεταξύ του εκτυπωτή και των υπολογιστών σας. Ανατρέξτε στον "Οδηγό Δικτύωσης" στις ηλεκτρονικές Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας EL Network Media Player NSZ-GS7 Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας: ON/STANDBY Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Blu-ray Disc /DVD BDV-NF7220 EL Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης BDV-NF7220 1 Περιεχόμενα συσκευασίας/ρύθμιση των ηχείων BDV-NF7220 2 Σύνδεση της τηλεόρασης Κύρια μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΓΙΑ TABLET Η SMART PHONES (ANDROID, IOS)

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΓΙΑ TABLET Η SMART PHONES (ANDROID, IOS) ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΓΙΑ TABLET Η SMART PHONES (ANDROID, IOS) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ OWNCLOUD ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ANDROID... 2 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ OWNCLOUD ΣΤΟ ANDROID... 5 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. NETGEAR Trek Δρομολογητής ταξιδίου N300 και Επέκταση εμβέλειας Μοντέλο PR2000 NETGEAR LAN. Power. WiFi USB USB. Reset Internet/LAN

Γρήγορη έναρξη. NETGEAR Trek Δρομολογητής ταξιδίου N300 και Επέκταση εμβέλειας Μοντέλο PR2000 NETGEAR LAN. Power. WiFi USB USB. Reset Internet/LAN Γρήγορη έναρξη NETGEAR Trek Δρομολογητής ταξιδίου N300 και Επέκταση εμβέλειας Μοντέλο PR2000 NETGEAR Reset Internet/LAN LAN USB WiFi Internet Power USB Έναρξη χρήσης Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Δρομολογητή

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά Κάμερας IPC 312AX

Χαρακτηριστικά Κάμερας IPC 312AX Χαρακτηριστικά Κάμερας IPC 312AX 1. H συσκευή μπορεί να λειτουργήσει ταυτόχρονα ως κάμερα ή ως αυτόνομο σύστημα συναγερμού. 2. Συνδέεται ασύρματα (wifi) με δίκτυο internet και δύναται να γίνει απομακρυσμένη

Διαβάστε περισσότερα

Οδοντιατρικό Λογισμικό

Οδοντιατρικό Λογισμικό Οδοντιατρικό Λογισμικό Με το παρόν εγχειρίδιο, θα μάθετε απλά και γρήγορα, τις βασικές λειτουργίες της εφαρμογής, ώστε να ξεκινήσετε άμεσα τη χρήση της, ενώ στην ενότητα για προχωρημένους χρήστες, θα ανακαλύψετε

Διαβάστε περισσότερα

Display keypad. Εγχειρίδιο χρήστη 11/09-01 PC

Display keypad. Εγχειρίδιο χρήστη 11/09-01 PC Display keypad Εγχειρίδιο χρήστη 675 07 11/09-01 PC Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή 5 Ο Συνδετήρας πληκτρολογίου με οθόνη 6 Το πληκτρολόγιο 7 Πλήκτρα περιήγησης 7 Η οθόνη 7 Κύρια οθόνη 7 Σε περίπτωση συναγερμού

Διαβάστε περισσότερα

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης CJB1JM0LCAKA Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Γνωριμία με το ρολόι σας Ηχείο Θύρα φόρτισης Πλήκτρο λειτουργίας Πιέστε παρατεταμένα για 3 δευτ. για ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση. Πιέστε παρατεταμένα για 10 δευτ.

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Stellarium Εγχειρίδιο Οδηγιών

Stellarium Εγχειρίδιο Οδηγιών Προϋποθέσεις συστήματος: Windows (XP, Vista, 7) με DirectX 9.x και τελευταίες ServicePack ή MacOS X 10.3.x (ή υψηλότερη), κάρτα γραφικών 3D με υποστήριξη OpenGL, ελάχ. 512 MB RAM, 1 GB διαθέσιμος χώρος

Διαβάστε περισσότερα

ZEROUND DIVITEC AE ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 4 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΤΚ ΤΗΛ

ZEROUND DIVITEC AE ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 4 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΤΚ ΤΗΛ ZEROUND DIVITEC AE ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 4 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΤΚ 15354 ΤΗΛ 2102855080 WWW.DIVITEC.GR ΦΟΡΤΙΣΗ 06 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ 14 ΥΠΝΟΥ ΑΡΧΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ 07 ΕΥΡΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 15 ΚΛΗΣΕΙΣ 09 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ 15 ΚΑΜΕΡΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΛΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Η Microsoft Access 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Δημιουργήσαμε, λοιπόν, αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Αλλαγή του

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN2000RPTv3

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN2000RPTv3 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN2000RPTv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Κατάσταση: Έτοιμο. Ψάχνει για σύνδεση στο internet.

Κατάσταση: Έτοιμο. Ψάχνει για σύνδεση στο internet. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Εγκατάσταση κεντρικής μονάδας Σύνδεση της κεντρικής μονάδας a) Συνδέστε το τροφοδοτικό στην κεντρική μονάδα, b) Συνδέστε το καλώδιο LAN στην κεντρική μονάδα και το router

Διαβάστε περισσότερα

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM )

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM ) AKAI AR321 S ΘΕΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ 1. Πλήκτρο τροφοδοσίας 2. Πλήκτρο χρονοδιακόπτη 3. Πλήκτρο λειτουργίας 4. Πλήκτρο ήχου 5. Έλεγχος περιστροφής 6. Ρύθμιση φωτισμού 7. Οθόνη LCD 8. Κλίμακα περιστροφής 9. Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό Android

Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό Android Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό Android Οδηγίες εγκατάστασης της εφαρμογής Gitden Reader για την ανάγνωση βιβλίων epub σε smartphone ή tablet Βήμα 1 ο : Εγκατάσταση της εφαρμογής ανάγνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

Τροποποίηση συνδυασμών κίνησης

Τροποποίηση συνδυασμών κίνησης Τροποποίηση συνδυασμών κίνησης Σε αυτήν την πρακτική εξάσκηση, θα τροποποιήσετε τους συνδυασμούς που έχουν εφαρμοστεί στην παρουσίαση της εταιρείας σας. Βήμα 1: Αλλαγή του εφέ για το κείμενο του τίτλου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Γρήγορης Λειτουργίας DVR Έκδοση 1.0

Οδηγός Γρήγορης Λειτουργίας DVR Έκδοση 1.0 Οδηγός Γρήγορης Λειτουργίας DVR Έκδοση 1.0 Δήλωση Ο παρών οδηγός αποτελεί μία εισαγωγή στις βασικές λειτουργίες του DVR που έχετε στα χέρια σας. Για λεπτομερείς οδηγίες χρήσης, ανατρέξτε στο CD για το

Διαβάστε περισσότερα

Εννοιολογικός Χάρτης Cmap Tools

Εννοιολογικός Χάρτης Cmap Tools Εννοιολογικός Χάρτης Cmap Tools Angelos Giannoulas http://cmap.ihmc.us/ http://cmap.ihmc.us/download/ Εγκατάσταση του λογισμικού Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο εγκατάστασης της εφαρμογής Εγκατάσταση του

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200. Μοντέλο EX6150

Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200. Μοντέλο EX6150 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200 Μοντέλο EX6150 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Η εφαρμογή είναι βελτιστοποιημένη για όλες τις συσκευές ios και Android, με ios 9.x ή νεότερη έκδοση και Android 4.4 ή νεότερη έκδοση.

Η εφαρμογή είναι βελτιστοποιημένη για όλες τις συσκευές ios και Android, με ios 9.x ή νεότερη έκδοση και Android 4.4 ή νεότερη έκδοση. Οδηγίες βήμα προς βήμα για την εφαρμογή Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψηφιακά βιβλία (e-books) σε μορφή «Adobe Digital Editions epub» και «Adobe Digital Editions PDF», αρχεία ήχου (e-audios),

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το iphone ή το ipad για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών STR-DN1020 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης Danfoss SolarApp

Οδηγός εγκατάστασης Danfoss SolarApp MAKING MODERN LIVING POSSIBLE SOLAR INVERTERS Οδηγός εγκατάστασης Danfoss SolarApp Σειρά DLX Αντιστροφείς με ενσωματωμένη λειτουργία ConnectSmart www.danfoss.com/solar Περιεχόμενα Περιεχόμενα 1. Σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός. Smart Thermostat RDS110

Σύντομος οδηγός. Smart Thermostat RDS110 Σύντομος οδηγός Smart Thermostat RDS110 el Καλωσορίσατε! Αυτός ο Σύντομος οδηγός σας καθοδηγεί ώστε: o Να συνδέσετε το θερμοστάτη στο Internet. o Να ρυθμίσετε το θερμοστάτη ώστε να λειτουργεί με το σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Windows Phone Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το Windows Phone για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή ρολογιού

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή ρολογιού Εισαγωγή Αυτό το κομψό ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Το περίβλημα του ρολογιού διαθέτει λεπτή κάμερα και αναγνώστη καρτών Micro SD (δεν περιλαμβάνεται κάρτα Micro SD) για εγγραφή.

Διαβάστε περισσότερα

1. Κάντε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας.

1. Κάντε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας. 1. Κάντε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας. Efergy Aircontrol Βεβαιωθείτε ότι το κινητό σας έχει σύνδεθει στο ίδιο WiFi δίκτυο, που είναι τοποθετημένη η συσκευή AirControl. Κάντε λήψη της

Διαβάστε περισσότερα