AΘΛΗΤΙΚΟΣ OΜΙΛΟΣ ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΑΘΛ. ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "AΘΛΗΤΙΚΟΣ OΜΙΛΟΣ ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΑΘΛ. ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ"

Transcript

1 AΘΛΗΤΙΚΟΣ OΜΙΛΟΣ ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΑΘΛ. ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ Ενημέρωση γονέων

2 Κατευθύνσεις Ομίλου ΕΟΥΔΑΑ Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρυχίων Δραστηριοτήτων Καλλιέργεια αθλήματος: 1) Αθλ. Ναυαγοσωστική ΚΟΕ Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος Καλλιέργεια αθλημάτων: 2) Κολύμβηση, 3) Τεχνική Κολύμβηση, 4)Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων

3 ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ 1. Παρακαλούνται να επιστραφούν όλα τα δελτία των αθλητών μας της Κ.Ο.Ε. στην γραμματεία του Ομίλου μας. 2. Όσα μέλη μας επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης να προμηθευτούν τον απαραίτητο εξοπλισμό κατόπιν συνεννοήσεως με την γραμματεία μας. 3. Όσοι γονείς εισέρχονται στο κολυμβητήριο να φοράνε παντόφλες, όπως πράττουν οι προπονητές μας για να μην διασπείρονται μικρόβια εντός του χώρου.

4 ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ 4. Για συναπτές χρονιές, όλοι οι προπονητές του Ομίλου μας είναι ασφαλισμένοι. 5. Παρακαλείσθε να ενημερώνεστε από τον ιστότοπό μας για γιορτές, αργίες ή απεργίες. 6. Σημαντικές ενημερώσεις εγγράφων θα γίνονται, αφού προμηθευτείτε και εισάγεται τον απαραίτητο κωδικό ασφαλείας από την γραμματεία μας (π.χ. δήλωση τμημάτων). 7. Στις 19/10/2015 ο Όμιλος μας αριθμεί 104 νέα εγγεγραμένα μέλη και φτάνει τον αριθμό των 240 μελών. 8. Υπακούμε στις εντολές των προπονητών μας και των μελών του Δ.Σ. του Ομίλου μας

5 Είσοδος αθλητών στο κολυμβητήριο Έπειτα από τηλεφωνικές συνομιλίες, τόσο τον Ιούνιο 2015 όσο και τον Οκτώβριο 2015, του υπευθύνου επικοινωνίας του Α.Ο. Ιππόκαμπος επετεύχθη προφορική συμφωνία με τον ΟΠΑΝΔΑ για: Α) Να εισερχόμαστε στα αποδυτήρια αντί για & Β) Να τελειώνουν τα προγράμματα του Ομίλου αντί για 21.45

6 Αθλητικές Επιτυχίες Δεκεμβρίου 2015 Στις 13/12/2015 στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Γέρακα, τριάντα ένα (31) αθλητές του Ομίλου μας συμμετείχαν στο 1 ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλ. Ναυαγοσωστικής και διακρίθηκαν για την αγωνιστική τους παρουσία και το αθλητικό τους πνεύμα. Τελικός απολογισμός του Ομίλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δεκατέσσερα (14) μετάλλια!

7 Παρέλαση αθλητών μας

8 Άποψη του κολυμβητηρίου

9 Σημαιοφόρος Τριμανδήλης Δ. (2005)

10 Η ομάδας μας σε πλήρη παράταξη

11 Αθλητικές Επιτυχίες Δεκεμβρίου 2015 Σημαντική στιγμή των αγώνων το γεγονός ότι απονεμήθηκε στον Όμιλό μας από την ΕΟΥΔΑ βραβείο ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ, διότι κατ εντολήν του Δ.Σ. επετράπη να προπονούνται μαζί με τους αθλητές μας και αθλητές άλλων σωματείων των οποίων οι ομάδες τους δεν είχαν την υλικοτεχνική υποδομή.

12 Άποψη από τις κερκίδες

13 Βράβευση αθλητή μας

14 Αθλητικές Επιτυχίες Δεκεμβρίου 2015 Στις 06/12/2015 στον Πειραιά, ο Όμιλός μας συμμετείχε σε αγώνες ορίων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Τεχνικής Κολύμβησης, και ο αθλητής μας Ασημακόπουλος Χρ. κατετάγη 2 ος στα 50μ. ελεύθερο με διπλά πέδιλα (bi-fin). Οι προπονητές και το Δ.Σ. συγχαίρουν τον αθλητή μας και τους γονείς του για το ασημένιο μετάλλιο.

15 Ασημακόπουλος Χρ. (2006)

16 Προπόνηση των αθλητών μας

17 Γιορτή Χριστουγέννων 18/12/2015 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εορτή του Ομίλου μας με τη συμμετοχή 180 τουλάχιστον αθλητών μας. Όλοι οι αθλητές παρέλαβαν το δώρο τους, το οποίο ήταν μία ευγενική προσφορά του Προέδρου μας Γ. Νιμέε. Μήνυμα Προέδρου: Εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές με υγεία και στα 240 τουλάχιστον μέλη του Ομίλου μας όλων των επιπέδων, με ακόμα μεγαλύτερες αθλητικές επιτυχίες και με αγάπη για τον αθλητισμό. Ευχαριστούμε τις οικογένειές σας για την στήριξη στον Όμιλό μας.

18 Οι αθλητές μας στην γιορτή

19

20 Κανονισμοί κολύμβησης 1. Να τρώμε 3-4 ώρες πριν την άθληση και μισή ώρα μετά την άθληση. 2. Τα γαλακτοκομικά να αποφεύγονται τουλάχιστον 2 ώρες πριν την προπόνηση γιατί είναι δύσπεπτα. 3. Να κάνουμε ντους πριν το μάθημα & οποτεδήποτε πηγαίνουμε τουαλέτα. 4. Φροντίζουμε τα παιδιά να πάνε στην τουαλέτα πριν το μάθημα και προσέχουμε αν χρειαστεί κατά τη διάρκεια του μαθήματος, να συνοδεύσουμε τα παιδιά σε αυτήν. 5. Απαγορεύεται άλλη είσοδος στο κολυμβητήριο, πλην της κεντρικής. Μπορούμε να κάνουμε χρήση και των δύο αποδυτηρίων, δεξιά και αριστερά της κεντρικής εισόδου, όπως εισερχόμαστε. 6. Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος εντός του κολυμβητηρίου για τους γονείς. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε προπονητές, αθλητές και έχοντες ειδική άδεια με παντόφλες. 7. Δεν τρέχουμε μέσα στο κολυμβητήριο, πάντα περπατάμε. Δεν σπρώχνουμε, δεν φωνάζουμε ασκόπως και γενικώς η συμπεριφορά μας είναι κόσμια. 8. Απαγορεύεται να αφήνουμε αφύλαχτα προσωπικά αντικείμενα κατά τη διάρκεια της προπόνησης, καθώς και μετά το τέλος της προπόνησης στα ντουλαπάκια του κολυμβητηρίου. 9. Όλοι οι αθλούμενοι απαγορεύεται να φοράνε τιμαλφή (βραχιόλια, κοσμήματα κ.τ.λ.). 10. Σκουφάκι, γυαλάκια, μπανιερό, μπουρνούζι & παντόφλες είναι τα βασικά εξαρτήματα για την κολύμβηση. 11. Υπακούμε σε εντολές των προπονητών μας και μελών του Δ.Σ. του Ομίλου μας. 12. Όλα τα μέλη μας είναι πρότυπα καλής συμπεριφοράς και σύμφωνα με τις αρχές της ευγενούς άμιλλας και των υψηλών αξιών του αθλητισμού.

21 Προπονητικά θέματα & κολύμβηση Hλικία (βρεφική κολύμβηση, σε μεγάλη πισίνα από 4 ετών και άνω) Θερμαινόμενο νερό (26±1 βαθμούς κελσίου) Παμμερή γύμναση του σώματος 1. Ισορροπία, 2. αναπνοή, 3. προώθηση

22 Αερόβια προπόνηση : φυσιολογικές προσαρμογές η πυκνότητα των τριχοειδών αγγείων, ο όγκος του αίματος και της αιμοσφαιρίνης, η καλή χοληστερόλη, η αύξηση της αιματικής ροής στον εγκέφαλο, η αναπνευστική χωρητικότητα, ο αριθμός και ο όγκος των μιτοχονδρίων, η οστική πυκνότητα. Τα αποθέματα μυϊκού γλυκογόνου, η κατανάλωση λιπαρών οξέων, η έκκριση ενδομορφινών, η ευαισθησία της ινσουλίνης, η κυκλοφορία των κυττάρων του ανοσοποιητικού, η καθυστέρηση της φθοράς των χρωμοσωμάτων, η αύξηση του μεταβολισμού, η αντικαρκινική δράση, η δημιουργία νέων εγκεφαλικών κυττάρων.

23 Αερόβια προπόνηση : καρδιακή λειτουργία βέλτιστη απόδοση συμπαθητικού τόνου, υπεροχή παρασυμπαθητικού στην ηρεμία, υπερτροφία, αριστερή κοιλία με μεγάλη χωρητικότητα, έλεγχος της αρτηριακής πίεσης ανάπτυξη πλούσιου δικτύου παράπλευρης κυκλοφορίας, ενδυναμωμένη επάρκεια της φυσικής διαστολής.

24 Ψυχολογικό στρες & κολύμβηση

25 Stress-Άγχος Ερέθισμα που προκαλεί: αβεβαιότητα, αίσθηση απειλής, φόβο για αποτυχία Αντίδραση άγχους

26 Σωματικό άγχος (αυξημένη Κ.Σ., μυϊκή ένταση, ανεπάρκεια αναπνοής, ιδρωμένα χέρια, διαταραχές στο στομάχι) Γνωστικό άγχος (αρνητικές προσδοκίες για απόδοση και επιτυχία, αρνητική αυτοξιόλόγηση)

27 Κίνητρα

28 Παιδαγωγικές συμβουλές Στο σπίτι φτιάχνουμε την κολυμβητική τσάντα μαζί με το παιδί (για μικρές ηλικίες) Στο κολυμβητήριο φτιάχνει μόνο του τη τσάντα, ντύνεται χωρίς βοήθεια. Αν είχε μία δύσκολη ημέρα στο σχολείο ή στο σπίτι, το λέμε στους προπονητές πριν από το μάθημα. Ποτέ δεν πιέζουμε ή καθοδηγούμε κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

29 Χρονολογική ηλικία & ηλικία σωματικής ανάπτυξης Ύψος Βάρος Περίμετρος Θώρακα Μήκος κορμού Χρονολογική ηλικία Πελματόγραμμα Λιπομέτρηση Καταγραφή καρδιακής συχνότητας Ανάλυση στάσης σώματος

30 Όρια ανάπτυξης

31 Επικοινωνία Με στον Όμιλό μας: Προπονητικά θέματα: Διοικητικά θέματα: Στο Τετράδιο Επικοινωνίας που βρίσκεται στο γραφείο, μπορούμε να καταγράψουμε οποιοδήποτε συμβάν εντός κολυμβητηρίου επιθυμούμε για να έχει γνώση το Δ.Σ. του Ομίλου μας ή οι προπονητές. Με στον ΟΠΑΝΔΑ : grafeioproed.poda@cityofathens.gr CC: secrgeneral@cityofathens.gr; antidkathim@cityofathens.gr; apogeorge@cityofathens.gr; ktsibliaris@cityofathens.gr

32 Υπόδειγμα επικοινωνίας με ΟΠΑΝΔΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: Ι. Ζ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ : ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ : "ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥΣ - ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ - ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ." ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ CRM : Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες, ενημερώνοντάς μας σχετικά, καθώς σύμφωνα με τον ισχύοντα Ο.Ε.Υ. το Τμήμα Επικοινωνίας Πολιτών "παρακολουθεί την πορεία επίλυσης και ενημερώνει τον πολίτη για την τελική έκβαση της υπόθεσής του"

33 Δράσεις του Συλλόγου Γιορτή Χριστουγέννων όλων των κολυμβητικών επιπέδων τέλη Δεκεμβρίου Εσωτερική ημερίδα αξιολόγησης με χορήγηση διπλωμάτων σε όλους τους αθλητές αρχές Ιουνίου Ηλεκτρονική εφημερίδα κάθε δίμηνο, αναρτητέα στον ιστότοπο του Ομίλου Συμμετοχή σε κολυμβητικούς αγώνες: ημερίδες, διασυλλογικούς, φιλανθρωπικού χαρακτήρα & πρωταθλήματα των Ομοσπονδιών που ανήκει ο Όμιλος Συχνή ενημέρωση γονέων με συναντήσεις ανά κολυμβητικό επίπεδο έπειτα από ειδοποίησή μας. Οι γονείς μπορούν να προσέρχονται καθημερινά και ώρα για οποιοδήποτε θέμα και να το θέτουν υπό συζήτηση με τον επικεφαλή προπονητή. Συμμετοχή σε μαθητικές παρελάσεις Εθνικών εορτών (28 η Οκτωβρίου & 25 η Μαρτίου)

34 Ερωτήσεις γονέων Επηρεάζει το χλώριο την υγεία των παιδιών μου; Για τους κολυμβητές ο κίνδυνος του καρκίνου είναι αμελητέος από την έκθεση στο χλώριο (Lee et al., 2009). Ο κίνδυνος του καρκίνου σε ποσοστό είναι 10 ⁶. Ιδανικά θα ήταν η χρήση όζοντος και χλωρίου με μεικτή μέθοδο απολύμανσης. Η κολύμβηση προτείνεται ανεπιφύλακτα για την άθληση παιδιών και ενηλίκων.

35 Ερωτήσεις γονέων Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τον Όμιλο; 1.Στο του Ομίλου μας 2.Στο τετράδιο επικοινωνίας που βρίσκεται στο γραφείο για να απευθυνθείτε άμεσα με τους προπονητές και αφορά αθλητές-μέλη των επιπέδων Ιππόκαμπος 1, 2 & 3 3. Στα τηλέφωνα του Ομίλου μας

36

37 Ερωτήσεις γονέων Γιατί να κάνουμε σωματομετρήσεις? Για να υπάρχει αρχείο αθλητή, να μπορούμε να ανατρέξουμε βλέποντας την πρόοδό του και να εξάγουμε άμεσα επιστημονικώς τεκμηριωμένα συμπεράσματα. Μπορούμε να κάνουμε και μετρήσεις εντός νερού με ειδικά όργανα.

38

39 Ερωτήσεις γονέων Τι είναι η ηλεκτρονική εφημερίδα? Αφορά όλα τα τμήματα του Ομίλου. Είναι διμηνιαία και συντάσσεται από τους προπονητές & τα παιδιά, με θέματα κυρίως από τον αθλητισμό. Το πρώτο φύλλο δημοσιεύθηκε τον Ιούνιο του 2014.

40

41 Ερωτήσεις γονέων Γιατί κάνουμε εσωτερική ημερίδα? Για την καταγραφή χρόνων επίδοσης και την αξιολόγηση των αθλητών. Έτσι υπάρχει ανατροφοδότηση και μπορούν να επιλεχθούν μελλοντικά οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στους αγώνες. Επίσης τα παιδιά μαθαίνουν να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους (φόβος, άγχος, αγωνία κ.τ.λ.) και διαπιστώνουν την αξία της νίκης, της άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι. Φέτος η ημερίδα έχει ως στόχο να είναι μία αθλητική εορτή, με προπονητικό χαρακτήρα.

42

A.O. ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ ΤΜΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ. Ενημέρωση γονέων για ηλικίες 4-8 ετών 18/03/2015

A.O. ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ ΤΜΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ. Ενημέρωση γονέων για ηλικίες 4-8 ετών 18/03/2015 A.O. ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ ΤΜΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ενημέρωση γονέων για ηλικίες 4-8 ετών 18/03/2015 Έπειτα από τηλεφωνικές συνομιλίες του υπεύθυνου επικοινωνίας του Α.Ο. Ιππόκαμπος επετεύχθη προφορική συμφωνία με τον ΟΠΑΝΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΓΩΝΩΝ- Α.Ο ΩΚΕΑΝΟΣ 2018

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΓΩΝΩΝ- Α.Ο ΩΚΕΑΝΟΣ 2018 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΓΩΝΩΝ- Α.Ο ΩΚΕΑΝΟΣ 2018 Μαρούσι, 25 Οκτωβρίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο κολυμβητικός σύλλογος Α.Ο ΩΚΕΑΝΟΣ διοργανώνει διασυλλογική ημερίδα αγώνων προαγωνιστικής και αγωνιστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ «Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗ»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ «Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ «Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗ» Με πρωτοβουλία των Συλλόγων και των Προπονητών κολύμβησης της Θεσσαλονίκης, διοργανώνεται Κολυμβητική Ημερίδα για αγόρια και κορίτσια ηλικίας από

Διαβάστε περισσότερα

Α. Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΜΕΛΟΣ Ε.Ο.Κ. - Ε.Σ.Κ.Α., ΓΡΑΦΕΙΑ : ΡΕΠΠΑ ΠΑΠΑΓΟΥ

Α. Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΜΕΛΟΣ Ε.Ο.Κ. - Ε.Σ.Κ.Α., ΓΡΑΦΕΙΑ : ΡΕΠΠΑ ΠΑΠΑΓΟΥ Για τα παιδιά, τους νέους, την ευγενή άμιλλα και τον αθλητισμό Παρουσίαση Συλλόγου Το Σωματείο Το Σωματείο μας ιδρύθηκε το 1985 με σκοπό την ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στη ευρύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Άπνοια, Υποξική Προπόνηση και Αθλητική Απόδοση με έμφαση στην Κολύμβηση

Εισαγωγή. Άπνοια, Υποξική Προπόνηση και Αθλητική Απόδοση με έμφαση στην Κολύμβηση Άπνοια, Υποξική Προπόνηση και Αθλητική Απόδοση με έμφαση στην Κολύμβηση Σύλβια Κωνσταντινίδου Διδακτορική Φοιτήτρια Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

ΠΡΟΣ. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, ΠΡΟΣ 1) Την Κ.Ο.Ε. Αθήνα, 4-11-2010 2) Περιφερειακές επιτροπές κολύμβησης της Κ.Ο.Ε. Αριθ. Πρωτ.: 95 3) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ (Ο.Α.Κ.Α.) 4) Αθλητικά Σωματεία μέλη της Κ.Ο.Ε. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ <<ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ>>

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ <<ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ>> ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΕ & ΤΗΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Κ.Τ. ΕΔΡΑ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΟΔΟΣ: ΠΕΥΚΩΝ & ΕΥΚΑΛΥΠΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ο εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας του ΝΟΠ ψηφίστηκε στην Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2007

Ο εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας του ΝΟΠ ψηφίστηκε στην Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2007 Ο εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας του ΝΟΠ ψηφίστηκε στην Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2007 ΑΡΘΡΟ 1 Έφορος Κατ εξουσιοδότηση του Δ.Σ. του συλλόγου, την εποπτεία του τμήματος ασκεί

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 2017

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 2017 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 2017 ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 9-12 ΕΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ. Πτολεμαϊδα 10 Νοεμ. 2010

Αρ. Πρωτ. Πτολεμαϊδα 10 Νοεμ. 2010 Αρ. Πρωτ. Πτολεμαϊδα 10 Νοεμ. 2010 ΠΡΟΣ: Κολυμβητικούς Συλλόγους της Κ.Ο.Ε. Κύριοι, Η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ διοργανώνει στις Σάββατο

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΡΟΠΑΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ 2017»

«ΤΡΟΠΑΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ 2017» ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. Τμήμα Υγρού Στίβου Κολύμβηση Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2016 Αρ. Πρωτ: Προς: - Πρόεδρο και Δ.Σ. Κ.Ο.Ε. - Τμήμα Μηχανοργάνωσης - Τμήματα προαγωνιστικών κατηγοριών όλων των κολυμβητικών σωματείων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 9 α ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ Περιόδου

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 9 α ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ Περιόδου ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ Η ΝΙΚΗ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ & ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ- T.Κ : 38446 ΤΗΛ. & FAX: 2421085221 E-MAIL: gsnikivolou@gmail.com Βόλος, 25 Οκτωβρίου 2018 Ο Γυμναστικός Σύλλογος

Διαβάστε περισσότερα

1. Εντάσσονται στο σχεδιασμό των Χειμερινών Αγώνων που η ΚΟΕ εφαρμόζει στον Αγωνιστικό της Σχεδιασμό σαν μια ξεχωριστή παράλληλη

1. Εντάσσονται στο σχεδιασμό των Χειμερινών Αγώνων που η ΚΟΕ εφαρμόζει στον Αγωνιστικό της Σχεδιασμό σαν μια ξεχωριστή παράλληλη Αθήνα 25 Ιανουαρίου 2017 Αριθ. Πρωτ. 479/Ε Προς Σωματεία Μέλη ΚΟΕ Περιφερειακές Επιτροπές ------------------------------- Κύριε Πρόεδρε, Είναι γνωστό ότι η ΚΟΕ τα τελευταία χρόνια έχει λάβει πρωτοβουλίες

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιος προγραμματισμός του αθλητή της σφαιροβολίας Οδυσσέα Μουζενίδη

Ετήσιος προγραμματισμός του αθλητή της σφαιροβολίας Οδυσσέα Μουζενίδη Ετήσιος προγραμματισμός του αθλητή της σφαιροβολίας Οδυσσέα Μουζενίδη 2015-2016 ΜΠΟΤΣΚΑΡΙΩΒ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΌΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Μουζενιδης Οδυσσέας Άθλημα - σφαιροβολία Σύλλογος ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Χαλκιδικής Ατομική

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμοσμένη Αθλητική Εργοφυσιολογία

Εφαρμοσμένη Αθλητική Εργοφυσιολογία Εφαρμοσμένη Αθλητική Εργοφυσιολογία Καρδιαγγειακή ανταπόκριση στην οξεία άσκηση Βασίλης Πασχάλης Επίκουρος καθηγητής ΤΕΦΑΑ - ΕΚΠΑ Καρδιαγγειακό σύστημα Καρδιαγγειακό σύστημα Κύριες λειτουργίες Μεταφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ Προς : Όλα τα Σωματεία της Κ.Ο.Ε. Κύριε Πρόεδρε,

Αρ. Πρωτ Προς : Όλα τα Σωματεία της Κ.Ο.Ε. Κύριε Πρόεδρε, Προς : Όλα τα Σωματεία της Κ.Ο.Ε. Κύριε Πρόεδρε, Αρ. Πρωτ. 1223 Η Αθλητική Ένωση Χαϊδαρίου, μετά από 15 συνεχείς επιτυχημένες διοργανώσεις κολυμβητικών αγώνων διοργανώνει και φέτος αγώνες για ηλικίες 9-10-11-12

Διαβάστε περισσότερα

Ημ/νία: 25/9/2017 Αρ. Πρωτ Προς : Κ.Ο.Ε. Κύριε Πρόεδρε,

Ημ/νία: 25/9/2017 Αρ. Πρωτ Προς : Κ.Ο.Ε. Κύριε Πρόεδρε, Προς : Κ.Ο.Ε. Κύριε Πρόεδρε, Ημ/νία: 25/9/2017 Αρ. Πρωτ. 1254 Η Αθλητική Ένωση Χαϊδαρίου, μετά από 16 συνεχείς επιτυχημένες διοργανώσεις κολυμβητικών αγώνων διοργανώνει και φέτος αγώνες για ηλικίες 9-10-11-12

Διαβάστε περισσότερα

Προς: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

Προς: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Χαλάνδρι, 13 Οκτωβρίου Aρ. Πρωτ: 231 Προς: - Κ.Ο.Ε. - Τμήμα Μηχανοργάνωσης - Κολυμβητικά Σωματεία (μέλη της Κ.Ο.Ε.) 4 ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΝΗΡΕΑ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο. ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ μετά από δεκαέξι χρόνια διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΑΡΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΑΡΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΑΡΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Βάρης Βάρκιζας (ΑΚΟΒΒ) προσκαλεί όλα τα σωματεία εγγεγραμμένα μέλη ΚΟΕ, που έχουν λάβει την ειδική αθλητική

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια)

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Δηλώσεις συμμετοχής έως 06/12/2013 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών & Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών & Εφήβων Νεανίδων Κ1: Ανδρών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΟΜΙΛΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΡΟΣ: Όλα τα σωματεία της ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Αρ.Πρ: Ιωάννινα 6/11/2012 Ο Αθλητικός Όμιλος Θαλασσίου Σκι Ιωαννίνων (τμήμα κολύμβησης) για 1 η φορά διοργανώνει κολυμβητικούς αγώνες για αθλητές προαγωνιστικών

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμοσμένη Αθλητική Εργοφυσιολογία

Εφαρμοσμένη Αθλητική Εργοφυσιολογία Εφαρμοσμένη Αθλητική Εργοφυσιολογία Άσκηση και προπόνηση για παιδιά και εφήβους Βασίλης Πασχάλης Επίκουρος καθηγητής ΤΕΦΑΑ - ΕΚΠΑ Ανάπτυξη, εξέλιξη και ωρίμανση Ανάπτυξη: αύξηση του σώματος ή μελών του

Διαβάστε περισσότερα

«7οι ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

«7οι ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Πτολεμαϊδα 20 Νοεμβρίου 2015 «7οι ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 9-10-11-12 ΕΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Παρασκευή 18, Σάββατο 19 και

Διαβάστε περισσότερα

Κλειστό ολυμβητήριο. Κάποτε στα βουρκωμένα νερά του. εκδήλωση

Κλειστό ολυμβητήριο. Κάποτε στα βουρκωμένα νερά του. εκδήλωση Κ N Κλειστό ολυμβητήριο εκδήλωση ίκαιας Αγωνία αλλά και χαμόγελα πριν τους αγώνες. Κάποτε στα βουρκωμένα νερά του μικρού λιμανιού της Ρεθύμνης, λίγες δεκάδες νεαρά παιδιά προπονιώμαστε για να λάβομε μέρος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΡΟΔΟΥ Π.Ε.Κ.Υ.Κ.Ρ.

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΡΟΔΟΥ Π.Ε.Κ.Υ.Κ.Ρ. Προς: Κολυμβητικά Σωματεία Περιφέρειας Κρήτης-Ρόδου Ηράκλειο 16.11.2017 Αρ. Πρωτ: 140 Θέμα: Αγωνιστικό Καλεντάρι Κολύμβησης 2017-2018 Ο παρακάτω συγκεντρωτικός πίνακας περιλαμβάνει τις διοργανώσεις της

Διαβάστε περισσότερα

20 ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2019

20 ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2019 Περιστέρι, 30 Ιανουαρίου 2019 Προς: -Κ.Ο.Ε. - Τμήμα Μηχανοργάνωσης - Κολυμβητικά Σωματεία (μέλη της Κ.Ο.Ε.) - Ο.Π.Α.Α.Π. - Περιφερειακή Επιτροπή Αττικής - Σύνδεσμο Κριτών Χρονομετρών Κοινοποίηση: - Δήμαρχο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΩΝ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΩΝ 2015 Θεσσαλονίκη, 29/10/2015 Προς Σωματεία Μέλη ΚΟΕ Περιφερειακές Επιτροπές ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΩΝ 2015 Ο Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και η Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Κεντροδυτικής

Διαβάστε περισσότερα

Καρκαλιανίδου Μαρία Κατσάνη Σοφία Καχπάνη Μαριάννα Κούνιου Ιωάννα

Καρκαλιανίδου Μαρία Κατσάνη Σοφία Καχπάνη Μαριάννα Κούνιου Ιωάννα Καρκαλιανίδου Μαρία Κατσάνη Σοφία Καχπάνη Μαριάννα Κούνιου Ιωάννα ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ Κολύμβηση είναι άθλημα κίνησης μέσα στο νερό. Ως άθλημα, το κολύμπι, είναι από τα πιο παλιά και συνηθέστερα. Οι αρχαίοι Έλληνες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων ΠΡΟΣ: ΚΟΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ. - 2) Π. Ε. Α. Κ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα, αγωνιστικών κατηγοριών με

Διαβάστε περισσότερα

16 ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2015

16 ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2015 Αρ. Πρωτ: 132 Περιστέρι, 02 Φεβρουαρίου 2015 Προς: - Κ.Ο.Ε. - Τμήμα Μηχανοργάνωσης - Κολυμβητικά Σωματεία (μέλη της Κ.Ο.Ε.) - Ο.Π.Α.Α.Π. - Περιφερειακή Επιτροπή Αττικής - Σύνδεσμο Κριτών Χρονομετρών Κοινοποίηση:-

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΤΗΤΑ Της ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ & Προπονητικοί Κύκλοι. Βασίλης Κρομμύδας

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΤΗΤΑ Της ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ & Προπονητικοί Κύκλοι. Βασίλης Κρομμύδας ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΤΗΤΑ Της ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ & Προπονητικοί Κύκλοι Βασίλης Κρομμύδας www.coachingservices.gr Το Τρίαθλο όπως και τα τρία επιμέρους αθλήματα που αποτελείται (Κολύμβηση- ποδηλασία- τρέξιμο) συγκαταλέγονται

Διαβάστε περισσότερα

18 ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2017

18 ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2017 Περιστέρι, 31 Ιανουαρίου 2017 Προς: - Κ.Ο.Ε. - Τμήμα Μηχανοργάνωσης - Κολυμβητικά Σωματεία (μέλη της Κ.Ο.Ε.) - Ο.Π.Α.Α.Π. - Περιφερειακή Επιτροπή Αττικής - Σύνδεσμο Κριτών Χρονομετρών Κοινοποίηση:- Δήμαρχο

Διαβάστε περισσότερα

19 ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2018

19 ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2018 Περιστέρι, 15 Φεβρουαρίου 2018 Προς: - Κ.Ο.Ε. - Τμήμα Μηχανοργάνωσης - Κολυμβητικά Σωματεία (μέλη της Κ.Ο.Ε.) - Ο.Π.Α.Α.Π. - Περιφερειακή Επιτροπή Αττικής - Σύνδεσμο Κριτών Χρονομετρών Κοινοποίηση:- Δήμαρχο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΛΙΟΥΓΚΕΙΑ 2013»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΛΙΟΥΓΚΕΙΑ 2013» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΛΙΟΥΓΚΕΙΑ 2013» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ έχει την τιμή και χαρά να σας προσκαλέσει στους αγώνες «ΛΙΟΥΓΚΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος :46 - Τελευταία Ενημέρωση Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος :48

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος :46 - Τελευταία Ενημέρωση Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος :48 Η Ακαδημία δεν είναι απλά μια συνάθροιση ατόμων, αλλά αποτελεί μια οντότητα που λειτουργεί αποτελεσματικά κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις και ακολουθώντας ορισμένες αρχές. Αυτό που ξεχωρίζει την Ακαδημία

Διαβάστε περισσότερα

Μάριος Γούδας Θέματα Διάλεξης. Ένας κοινά αποδεκτός ορισμός για τον όρο Θετική Ανάπτυξη είναι ο παρακάτω:

Μάριος Γούδας Θέματα Διάλεξης. Ένας κοινά αποδεκτός ορισμός για τον όρο Θετική Ανάπτυξη είναι ο παρακάτω: Ψυχολογία Φυσικής Αγωγής Διάλεξη 1 Θετική Ανάπτυξη μέσω της Φυσικής Αγωγής και του Παιδικού Αθλητισμού Μάριος Γούδας Θέματα Διάλεξης Τι εννοούμε με τον όρο Θετική Ανάπτυξη Φυσική Αγωγή, Παιδικός Αθλητισμός

Διαβάστε περισσότερα

Διαλειμματικό ή συνεχόμενο τρέξιμο για τη βελτίωση της απόδοσης στην αντοχή;

Διαλειμματικό ή συνεχόμενο τρέξιμο για τη βελτίωση της απόδοσης στην αντοχή; Διαλειμματικό ή συνεχόμενο τρέξιμο για τη βελτίωση της απόδοσης στην αντοχή; Ορισμός διαλειμματικής προπόνησης + + + Τρέξιμο Επαναφορά Τρέξιμο Επαναφορά ΑΝΤΟΧΗ ΟΡΙΣΜΟΣ: Ικανότητα διατήρησης κάποιου έργου

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Στους αγώνες θα συμμετάσχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ κατηγοριών, από 9 ετών και μεγαλύτεροι.

Προς: Στους αγώνες θα συμμετάσχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ κατηγοριών, από 9 ετών και μεγαλύτεροι. Χαλάνδρι, 13 Δεκεμβρίου 2018 Aρ. Πρωτ: 04/388/13/12/18 Προς: - Κ.Ο.Ε. - Τμήμα Μηχανοργάνωσης - Κολυμβητικά Σωματεία (μέλη της Κ.Ο.Ε.) - ΠΑΟ 5 ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΝΗΡΕΑ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο. ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ σε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005. Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005. Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005 Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet.gr Πρόταση συνεργασίας Χορηγία και υποστήριξη της Ακαδημίας ποδοσφαίρου

Διαβάστε περισσότερα

Προς. : Όλα τα. και φέτος. απόγευμα βάση την. αθλητές. δηλώσεις. Ο Πρόεδρος. ΣΕΛΙΔΑ 1 από 6

Προς. : Όλα τα. και φέτος. απόγευμα βάση την. αθλητές. δηλώσεις. Ο Πρόεδρος. ΣΕΛΙΔΑ 1 από 6 Προς : Όλα τα Σωματεία της Κ.Ο.Ε. Κύριε Πρόεδρε, Η Αθλητική Ένωση Χαϊδαρίου, μετά από 11 συνεχείς επιτυχημένες διοργανώσεις κολυμβητικών αγώνων διοργανώνει και φέτος αγώνες για ηλικίες 8 & 9 ετών και προαγωνιστικών

Διαβάστε περισσότερα

«5οι ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

«5οι ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Πτολεμαϊδα 11 Νοεμβρίου 2013 «5οι ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 ( Σε δύο αγωνιστικές ενότητες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση ΠΡΟΣ: Όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της ΚΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση Διοργανωτές Ο Α.Ο. «Ποσειδών Λουτρακίου» σε συνεργασία με την ΚΟΕ. Η διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ - ΛΥΚΕΙΩΝ

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ - ΛΥΚΕΙΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ - ΛΥΚΕΙΩΝ Με την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου οι μαθητές και οι μαθήτριες ενημερώνονται για τη λειτουργία των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2012

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2012 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) εκδίδει τη Προκήρυξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης Αθλητών με Αναπηρίες για την

Διαβάστε περισσότερα

9 η Ανοιχτή Κολυμβητική Συνάντηση Ατόμων με Αναπηρίες ΝΑΟΥΣΑ 2015 Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας - 28 Μαρτίου

9 η Ανοιχτή Κολυμβητική Συνάντηση Ατόμων με Αναπηρίες ΝΑΟΥΣΑ 2015 Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας - 28 Μαρτίου Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών με Αναπηρίες διοργανώνει την 9 η Ανοιχτή Κολυμβητική Συνάντηση Ατόμων με Αναπηρίες -υπό την αιγίδα της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ- στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας στις 28 Μαρτίου

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους: προπονήτρια προαγωνιστικής. Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους: προπονήτρια προαγωνιστικής. Για το Διοικητικό Συμβούλιο Προς : Όλα τα Σωματεία της Κ.Ο.Ε. Κύριε Πρόεδρε, Αρ. Πρωτ. 1170 Η Αθλητική Ένωση Χαϊδαρίου, μετά από 14 συνεχείς επιτυχημένες διοργανώσεις κολυμβητικών αγώνων διοργανώνει και φέτος αγώνες για ηλικίες 9-10-11-12

Διαβάστε περισσότερα

ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα.

ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα. ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα www.pallinivolleyball.gr Σύλλογος -Ιστορικό Ο «Αθλητικός Όμιλος Παλλήνη» ιδρύθηκε το 1986 από μία παρέα φίλων που αγαπούσαν το volley και ήθελαν να δώσουν τη δυνατότητα στη

Διαβάστε περισσότερα

6 ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

6 ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 6 ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες προσκαλεί τα Ελληνικά αθλητικά σωματεία και τα σωματεία

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 11,12,13 & 14 εκεµβρίου

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 11,12,13 & 14 εκεµβρίου ηλώσεις συµµετοχής έως 05/12/2014 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 11,12,13 & 14 εκεµβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθληµάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών & Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών & Εφήβων Νεανίδων Κ1:

Διαβάστε περισσότερα

Α.Ο. ΩΚΕΑΝΟΣ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Σ

Α.Ο. ΩΚΕΑΝΟΣ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Σ Α.Ο. ΩΚΕΑΝΟΣ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Σ 2 0 1 6-1 7 Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 2002, λειτουργεί όμως ολοκληρωτικά από το 2004 οπότε μετακομίζει και θέτει ως βάση του τις ολυμπιακές κολυμβητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

«7οι ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

«7οι ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Πτολεμαϊδα 21 Οκτωβρίου 2015 «7οι ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 ( Σε τρεις αγωνιστικές ενότητες

Διαβάστε περισσότερα

29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗ & ΚΑΡΔΙΑ

29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗ & ΚΑΡΔΙΑ ΠΑΠΑΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΕΚΠ/ΚΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ e-mail: nikitpapa@yahoo.gr (ΑΡΘΡΟ) 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗ & ΚΑΡΔΙΑ Σεπτεμβρίου Κάθε χρόνο από το 1999, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Καρδιολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Φυσιολογία της Άσκησης

Φυσιολογία της Άσκησης ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ Φυσιολογία της Άσκησης Λειτουργία καρδιαγγειακού συστήματος Καρδιαγγειακός έλεγχος κατά τη διάρκεια της

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμός, εφαρμογή και καθοδήγηση προγραμμάτων άσκησης

Σχεδιασμός, εφαρμογή και καθοδήγηση προγραμμάτων άσκησης ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Σχεδιασμός, εφαρμογή και καθοδήγηση προγραμμάτων άσκησης Ενότητα 7: Προγραμματισμός προπόνησης ανάπτυξης φυσικής κατάστασης Γεροδήμος Βασίλειος, Καρατράντου Κωνσταντίνα Τμήμα Επιστήμης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Κριτήρια Ένταξης και Αγώνες Αξιολόγησης.. 2. Προϋποθέσεις Ένταξης... 2. Παροχές-Κίνητρα αθλητών... 2

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Κριτήρια Ένταξης και Αγώνες Αξιολόγησης.. 2. Προϋποθέσεις Ένταξης... 2. Παροχές-Κίνητρα αθλητών... 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Κριτήρια Ένταξης και Αγώνες Αξιολόγησης.. 2 Προϋποθέσεις Ένταξης.... 2 Παροχές-Κίνητρα αθλητών... 2 Τερματισμός Συμμετοχής στης Εθνική Ομάδα.. 2 Κανόνες συμπεριφοράς αθλητών Εθνικής ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα

«ΡΕΣΤΕΙΑ 2017» Σάββατο κ Κυριακή Μαΐου. Ο Α.Ο.Π.Φαλήρου σας προσκαλεί στους αγώνες κολύμβησης για αθλητές-τριες

«ΡΕΣΤΕΙΑ 2017» Σάββατο κ Κυριακή Μαΐου. Ο Α.Ο.Π.Φαλήρου σας προσκαλεί στους αγώνες κολύμβησης για αθλητές-τριες «ΡΕΣΤΕΙΑ 2017» Σάββατο κ Κυριακή 13-14 Μαΐου Ο Α.Ο.Π.Φαλήρου σας προσκαλεί στους αγώνες κολύμβησης για αθλητές-τριες Ηλικίας 9-12 ετών που διοργανώνει με την επωνυμία «ΡΕΣΤΕΙΑ 2017». Ο ΠΡΟΕΔΡOΣ Ο ΓΕΝ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ 1. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ 2. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 3. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΓΕΝΙΚΑ Ο κανονισμός εκδίδεται σε συνέχεια του καταστατικού του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης με σκοπό τον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ - ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2010

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ - ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2010 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ - ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2010 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Άρθρο 1: ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα δημόσια και ιδιωτικά γυμνάσια

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ 4 η ΣΕΙΡΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝΑΓΩΝΩΝMASTERS «Hellenic Master International Swimming Championships» GMA SWIMMING SERIES- ΩΚΕΑΝΟΣ 2018

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ 4 η ΣΕΙΡΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝΑΓΩΝΩΝMASTERS «Hellenic Master International Swimming Championships» GMA SWIMMING SERIES- ΩΚΕΑΝΟΣ 2018 ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ 4 η ΣΕΙΡΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝΑΓΩΝΩΝMASTERS «Hellenic Master International Swimming Championships» GMA SWIMMING SERIES- ΩΚΕΑΝΟΣ 2018 Μαρούσι, 22 Ιανουαρίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο κολυμβητικός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΛ ΠΑΤΡΩΝ. Project A3. A τάξη. Β τετράμηνο

ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΛ ΠΑΤΡΩΝ. Project A3. A τάξη. Β τετράμηνο ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΛ ΠΑΤΡΩΝ 2014-2015 Project A3 A τάξη Β τετράμηνο ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΣΤΙΑ Υπόθεμα Ομάδας Β : Πρωταθλητισμός και ευρωστία Μέλη Ομάδας Αρβανιτοπούλου Βασιλική Γιαννοπούλου Μαρία Καζάκου Χριστίνα

Διαβάστε περισσότερα

Η. Ζαχαρόγιαννης, Επίκουρος καθηγητής ΤΕΦΑΑ, Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΚΑΡΔΙΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ & ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ (ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ)

Η. Ζαχαρόγιαννης, Επίκουρος καθηγητής ΤΕΦΑΑ, Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΚΑΡΔΙΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ & ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ (ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ) Η. Ζαχαρόγιαννης, Επίκουρος καθηγητής ΤΕΦΑΑ, Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΚΑΡΔΙΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ & ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ (ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ) ΑΝΤΟΧΗ ΟΡΙΣΜΟΣ: Ικανότητα διατήρησης κάποιου έργου για όσο το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση ΠΡΟΣ: Όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της ΚΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση Διοργανωτές Ο Α.Ο. «Ποσειδών Λουτρακίου» σε συνεργασία με την ΚΟΕ. Η διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Μαθητικοί Όμιλοι Αθλημάτων» Αξιότιμοι κύριοι Υφυπουργοί, αξιότιμοι κύριοι Διευθυντές

ΘΕΜΑ: «Μαθητικοί Όμιλοι Αθλημάτων» Αξιότιμοι κύριοι Υφυπουργοί, αξιότιμοι κύριοι Διευθυντές Για να δείτε το έγγραφο κάντε κλικ εδώ. ΠΡΟΣ: 1. Υφυπουργό ΥΠΑΙΘΠΑ, αρμόδιο για την Α/θμια και Β/θμια Εκπαίδευση 2. Υφυπουργό ΥΠΑΙΘΠΑ, αρμόδιο για τον Αθλητισμό 3. Διευθυντή Φυσικής Αγωγής του ΥΠΑΙΘΠΑ

Διαβάστε περισσότερα

και εφηβική ηλικία Πήδουλας Γεώργιος M.sc Γυμναστής Φυσικής κατάστασης ποδοσφαίρου

και εφηβική ηλικία Πήδουλας Γεώργιος M.sc Γυμναστής Φυσικής κατάστασης ποδοσφαίρου Η Αερόβια προπόνηση στην παιδική και εφηβική ηλικία Πήδουλας Γεώργιος M.sc Γυμναστής Φυσικής κατάστασης ποδοσφαίρου Εισαγωγή Αντοχή είναι η ικανότητα αντίστασης του παιδικού οργανισμού στην κόπωση. Στην

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2015»

«ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2015» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2015» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια ανάπτυξης και διάδοσης της

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ Επιλογή Αντιπροσωπευτικής Ομάδας Στίβου Με την έναρξη της νέας σχολικής

Διαβάστε περισσότερα

KANONIΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

KANONIΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ KANONIΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Άρθρο 1 ο ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ...Σελ.4 Άρθρο 2 ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

17 ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2016

17 ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2016 Αρ. Πρωτ: 242 Περιστέρι, 09 Φεβρουαρίου 2016 Προς: - Κ.Ο.Ε. - Τμήμα Μηχανοργάνωσης - Κολυμβητικά Σωματεία (μέλη της Κ.Ο.Ε.) - Ο.Π.Α.Α.Π. - Περιφερειακή Επιτροπή Αττικής - Σύνδεσμο Κριτών Χρονομετρών Κοινοποίηση:-

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΑΡΜΕΝ 33, ΔΡΑΜΑ Τηλ , Fax IE ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΑΡΜΕΝ 33, ΔΡΑΜΑ Τηλ , Fax IE ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΑΡΜΕΝ 33, 66100 ΔΡΑΜΑ Τηλ. 2521026158, Fax 2521020161 IE ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ Κ. Ο. ΔΡΑΜΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚ ΗΛΩΣΕΙΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Χαιρετισµός κ. Κωνσταντίνου Βαρδαβά (Προέδρου ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ) Αγαπητοί φίλοι, Με ιδιαίτερη χαρά προετοιμασαμε ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Διοργάνωση: ΕΛΟΠ - ΑΠΣ Τρίκαλα- ΚΕΑΠ Πληροφορίες: Νίκος Τσιακάρας τηλ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Διοργάνωση: ΕΛΟΠ - ΑΠΣ Τρίκαλα- ΚΕΑΠ Πληροφορίες: Νίκος Τσιακάρας τηλ Διοργάνωση: ΕΛΟΠ - ΑΠΣ Τρίκαλα- ΚΕΑΠ Πληροφορίες: Νίκος Τσιακάρας τηλ. 6932212151 e-mail: ntsiakar@pe.uth.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Διοργανώνεται στα Τρίκαλα στις 17 Δεκεμβρίου 2017 το 10 ο Πανελλήνιο Παιδικό

Διαβάστε περισσότερα

14-16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. 5 o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ MASTERS. 5 th Hellenic Masters Swimming Championship

14-16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. 5 o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ MASTERS. 5 th Hellenic Masters Swimming Championship 14-16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 5 o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ MASTERS 5 th Hellenic Masters Swimming Championship 1964 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Οι κολυμβητικοί σύλλογοι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Υδατοσφαίριση- Τρίαθλο-Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Υδατοσφαίριση- Τρίαθλο-Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων Αρ.Πρ: 201 Iωάννινα 20/11/2013 ΠΡΟΣ: ΚΟΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ. - 2) Π. Ε. Α. Κ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα,

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι αθλητισμός «νους υγιής εν σώματι υγιεί». Πότε γεννήθηκε;

Τι είναι αθλητισμός «νους υγιής εν σώματι υγιεί». Πότε γεννήθηκε; Τι είναι αθλητισμός Άθληση είναι η προσπάθεια βελτίωσης της φυσικής κατάστασης του οργανισμού μέσω της συστηματικής καλλιέργειας και δράσης του ατόμου με στόχο την υψηλή σωματική απόδοση σε αθλητικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΟΔΟΣ, 3/2/2014. ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Αριθμ. Πρωτ.:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΟΔΟΣ, 3/2/2014. ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Αριθμ. Πρωτ.: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΟΔΟΣ, 3/2/2014 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Αριθμ. Πρωτ.: ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ Δ.Ο.Π.Α.Ρ -------------------------------- ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ: Διαγοριδών 3 Προς: Ρόδος 85100 ---------------------------

Διαβάστε περισσότερα

«ΡΕΣΤΕΙΑ 2018» Σάββατο κ Κυριακή Μαΐου. Ο Α.Ο.Π.Φαλήρου σας προσκαλεί στους αγώνες κολύμβησης για αθλητές-τριες

«ΡΕΣΤΕΙΑ 2018» Σάββατο κ Κυριακή Μαΐου. Ο Α.Ο.Π.Φαλήρου σας προσκαλεί στους αγώνες κολύμβησης για αθλητές-τριες «ΡΕΣΤΕΙΑ 2018» Σάββατο κ Κυριακή 19-20 Μαΐου Ο Α.Ο.Π.Φαλήρου σας προσκαλεί στους αγώνες κολύμβησης για αθλητές-τριες Ηλικίας 9-12 ετών που διοργανώνει με την επωνυμία «ΡΕΣΤΕΙΑ 2018». Ο ΠΡΟΕΔΡOΣ Ο ΓΕΝ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2017» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2017» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2017» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια ανάπτυξης και διάδοσης της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 2013 Εκμάθηση & Αγωνιστική Κολύμβηση Τεχνική Κολύμβηση ΑΧΕΡΟΝΤΑ 3 ΚΕΚΩΠ ΙΩΑΝΝΙΝΑ Τ.Κ. 45445 ΤΗΛ. 26510-71581 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 2 ο VODAFONE SWIMMING CUP IOANNINA 2013

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ. Επιλογή Αντιπροσωπευτικών Ομάδων Στίβου

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ. Επιλογή Αντιπροσωπευτικών Ομάδων Στίβου ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Επιλογή Αντιπροσωπευτικών Ομάδων Στίβου Η επιλογή των μαθητών για την αντιπροσωπευτική ομάδα στίβου, θα

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 2018» ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

«ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 2018» ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 2018» ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ( Π.Ε.Κ.Ο.ΑΝ.ΜΑ.Θ) σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας και τους κολυμβητικούς

Διαβάστε περισσότερα

26 Οκτωβρίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Διοργανωτής : Γ.Σ.Β Η ΝΙΚΗ

26 Οκτωβρίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Διοργανωτής : Γ.Σ.Β Η ΝΙΚΗ 26 Οκτωβρίου 2016 Ο Γ.Σ.Β Η ΝΙΚΗ για έβδομη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας Βόλου Βασίλειος Πολύμερος την κολυμβητική συνάντηση με την επωνυμία ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2017. Στους αγώνες

Διαβάστε περισσότερα

8 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας 29 Μαρτίου 2014

8 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας 29 Μαρτίου 2014 8 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας 29 Μαρτίου 2014 Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών με Αναπηρίες διοργανώνει το 8 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων

Διαβάστε περισσότερα

1. Η αναπνευστική λειτουργία. 2. Η κεντρική λειτουργία. 3. Η περιφερική λειτουργία. 4. Ο μυϊκός μεταβολισμός

1. Η αναπνευστική λειτουργία. 2. Η κεντρική λειτουργία. 3. Η περιφερική λειτουργία. 4. Ο μυϊκός μεταβολισμός ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ VO2max Βαμβακούδης Ευστράτιος Επίκουρος Καθηγητής Εργοφυσιολογικής Αξιολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- JUNIOR Προαγωνιστική Ημερίδα (9-10 ετών)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- JUNIOR Προαγωνιστική Ημερίδα (9-10 ετών) ΠΡΟΣ: Όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της ΚΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- JUNIOR Προαγωνιστική Ημερίδα (9-10 ετών) Διοργανωτές Ο Α.Ο. «Ποσειδών Λουτρακίου» σε συνεργασία με την

Διαβάστε περισσότερα

«ΡΕΣΤΕΙΑ 2019» Σάββατο κ Κυριακή Μαΐου. Ο Α.Ο.Π.Φαλήρου σας προσκαλεί στους αγώνες κολύμβησης για αθλητές-τριες

«ΡΕΣΤΕΙΑ 2019» Σάββατο κ Κυριακή Μαΐου. Ο Α.Ο.Π.Φαλήρου σας προσκαλεί στους αγώνες κολύμβησης για αθλητές-τριες Σάββατο κ Κυριακή 18-19 Μαΐου Ο Α.Ο.Π.Φαλήρου σας προσκαλεί στους αγώνες κολύμβησης για αθλητές-τριες Ηλικίας 9-12 ετών που διοργανώνει με την επωνυμία. Ο ΠΡΟΕΔΡOΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν. ΔΕΤΣΗΣ Ε. ΜΟΥΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία αθλητών υψηλού επιπέδου.

Δημιουργία αθλητών υψηλού επιπέδου. Δημιουργία αθλητών υψηλού επιπέδου. Ημερίδα ΕΟΠΕ για το ανδρικό βόλεϊ. Ορισμός του προβλήματος Διάχυση σε άλλα υπαρκτά προβλήματα. Οικονομική κρίση, έλλειψη χρημάτων, χρέη. Άγνοια του προβλήματος. Δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ MASTERS ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ «ΩΚΕΑΝΟΣ 2016»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ MASTERS ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ «ΩΚΕΑΝΟΣ 2016» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ MASTERS ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ «ΩΚΕΑΝΟΣ 2016» Ο Αθλητικός Όμιλος Ωκεανός διοργανώνει το Σάββατο και την Κυριακή 2-3 Ιουλίου 2016 αγώνες κολύμβησης MASTERS και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε. ΤΟΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αθλητική Ψυχολογία Σχολή Προπονητών ΕΟΧ 2014 ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ στο σπίτι

Αθλητική Ψυχολογία Σχολή Προπονητών ΕΟΧ 2014 ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ στο σπίτι Αθλητική Ψυχολογία Σχολή Προπονητών ΕΟΧ 2014 ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ στο σπίτι Αριθμός Μητρώου Υποψήφιου Προπονητή/ριας:... Η εξέταση αξιολογείται στις 100 μονάδες Α. Ερωτήσεις Σωστό Λάθος Κυκλώστε ή κοκκινείστε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ 3 η ΣΕΙΡΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ MASTERS GMA SWIMMING SERIES OKEANOS 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ 3 η ΣΕΙΡΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ MASTERS GMA SWIMMING SERIES OKEANOS 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ 3 η ΣΕΙΡΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ MASTERS GMA SWIMMING SERIES OKEANOS 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο κολυμβητικός σύλλογος ΑΟ ΩΚΕΑΝΟΣ, διοργανώνει Διεθνή Αγώνα στην 3 η σειρά Πανελληνίων

Διαβάστε περισσότερα

(Β. Κλεισούρας, 2004)

(Β. Κλεισούρας, 2004) Όρια Αθλητικής Απόδοσης Γενετικά προκαθορισμένα όρια Κοσμάς Χριστούλας Αν. Καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α. Α.Π.Θ. Άμεσες προσαρμογές / αντιδράσεις Πρόσκαιρες φυσιολογικές αποκρίσεις ή απαντήσεις ή αντιδράσεις στη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ «Δρόμος Πανεπιστημιούπολης Γάλλου» ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ Ρέθυμνο Κρήτης

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ «Δρόμος Πανεπιστημιούπολης Γάλλου» ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ Ρέθυμνο Κρήτης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Ταχ/κή Διεύθυνση :Πανεπιστημιούπολη Γάλλου Ταχ/κός Κώδικας :74100, Ρέθυμνο Τηλέφωνο :28310 77598 FAX: 28310 77597 Ρέθυμνο 28

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 15, 16 & 17 εκεµβρίου

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 15, 16 & 17 εκεµβρίου ηλώσεις συµµετοχής έως 05/12/2017 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 15, 16 & 17 εκεµβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθληµάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών Κ1: Ανδρών Γυναικών Full Contact: Ανδρών Γυναικών Light

Διαβάστε περισσότερα

Από την αρχαία Ελλάδα στη σύγχρονη εποχή, ο αθλητισμός και τα φαινόμενα της βίας και του ντόπινγκ

Από την αρχαία Ελλάδα στη σύγχρονη εποχή, ο αθλητισμός και τα φαινόμενα της βίας και του ντόπινγκ Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία Αρσάκειο Γενικό Λύκειο Ψυχικού Σχολικό έτος: 2013-2014 Ερευνητική Εργασία Β Λυκείου Από την αρχαία Ελλάδα στη σύγχρονη εποχή, ο αθλητισμός και τα φαινόμενα της βίας και του ντόπινγκ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΠΑΠ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 125 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ - ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑ. Επιμέλεια football-academies Πέμπτη, 11 Δεκέμβριος 2014

ΟΠΑΠ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 125 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ - ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑ. Επιμέλεια football-academies Πέμπτη, 11 Δεκέμβριος 2014 Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα στήριξης 125 ερασιτεχνικών ακαδημιών ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα, παρουσίασε η ΟΠΑΠ Α.Ε. Δείτε ποιες ακαδημίες έχουν δικαίωμα συμμετοχής, πως μπορεί μια ακαδημία να δηλώσει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ , ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR και PRO JUNIOR

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ , ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR και PRO JUNIOR ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ 2006-2007, ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR 2008-2009 και PRO JUNIOR 2010-2011 H Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου θέλοντας να συμβάλλει

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική που αφορά την προώθηση των δεσμών συνεργασίας του σχολείου με τους εξωτερικούς φορείς που εμπλέκονται στη σχολική διαδικασία

Πολιτική που αφορά την προώθηση των δεσμών συνεργασίας του σχολείου με τους εξωτερικούς φορείς που εμπλέκονται στη σχολική διαδικασία Πολιτική που αφορά την προώθηση των δεσμών συνεργασίας του σχολείου με τους εξωτερικούς φορείς που εμπλέκονται στη σχολική διαδικασία ΣΤΟΧΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΧΡΟΝΟΔΙΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 1. Αποτελεσματική

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 2019» ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

«ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 2019» ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 2019» ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Περιφερειακή επιτροπή κολύμβησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Π.Ε.Κ.Ο.ΑΝ.ΜΑ.Θ) σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας τη Δημωφέλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ , Κ και Κ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ , Κ και Κ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ-12 2007-2008, Κ-10 2009-2010 και Κ-8 2011-2012 H Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου θέλοντας να συμβάλλει στην διαμόρφωση και

Διαβάστε περισσότερα

Ειδική προπονητική κλασικού αθλητισμού. Σπύρος Κέλλης Καθηγητής προπονητικής ΤΕΦΑΑ-ΑΠΘ

Ειδική προπονητική κλασικού αθλητισμού. Σπύρος Κέλλης Καθηγητής προπονητικής ΤΕΦΑΑ-ΑΠΘ Ειδική προπονητική κλασικού αθλητισμού Σπύρος Κέλλης Καθηγητής προπονητικής ΤΕΦΑΑ-ΑΠΘ Βασικοί άξονες του αθλητικού συστήματος Ανίχνευση-ανεύρεση ταλαντούχων παιδιών Επιλογή ταλέντων - επίλεκτων αθλητών

Διαβάστε περισσότερα