ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ."

Transcript

1 To: Cc: Aroni Mari ; SGOTSIS@AB.GR ; MAIL@GEORGIADES.COM Sent: Thursday, June 02, :59 PM Subject: ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, ΚΟΥ ΣΚΟΡΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ: ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΚΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ. Ο ΚΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ 98/6/ΕΚ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΕ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Ζ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ Η Ζ1-404 ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ. (ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ) Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΣΚΟΡΔΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΜΑΙΛ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΤΙ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΣΚΟΡΔΑ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ Ζ1-404 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΠΑΓΟΣ. ΜΕ ΤΗΝ Α.Δ. 4/2004 ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ Ζ1-404 ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ Η Ζ1-404 ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ Ζ1-404 ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΒ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΗΣ, ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!!!!!!!! ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΑΒ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΜΜ!! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ: Η Ζ1-404 ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ!!! Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 30 ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!!!!!! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΒ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ!!!!!! ΕΙΣΗΓΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ.

2 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ) To: Aroni Mari Sent: Tuesday, March 01, :08 PM Subject: Re: ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΡΙΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΤΩΝ ΕΜΑΙΛ ΤΑ ΕΜΑΙΛ ΤΑ ΣΤΕΛΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟ ΜΑΧΑΙΡΑ ΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΩ, ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ!!!! ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΟΜΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΡΑΣΕΤΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΑΡΑ ΤΑ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ!!!!!!!! ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΤΑ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΜΕΧ ΔΗΜΗΤΡΗΣ From: Aroni Mari To: Sent: Tuesday, March 01, :56 PM Subject: RE: ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Θα σας παρακαλούσα να σταματήσετε να μου στελνετε . Eίναι πολύ κουραστικό Original Message----- Sent: Tuesday, March 01, :53 PM To: Cc: Aroni Mari; Gotsis Stayros Subject: ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΕ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΕ ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΘΛΙΨΗ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΑΒ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΧΕΤΕ 5,5 % ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ!

3 ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΠΙΠΑΓΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ, ΝΟΜΙΜΑ ΤΥΠΙΚΑ, ΒΑΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ!!!! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΜΑΙΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ!!!!! ME ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΕΙΤΕ!!!!! ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΙΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΑΓΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ. Ο ΚΟΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΜΗ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΜΕΧ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ) DIMITRIS SIOUTIS (MBA) DIRECTOR TANGARA LTD 4, SAVVA LAZARIDIS STR, GLYFADA ATHENS GREECE TEL: /7 FAX: MOBILE: DIMITRIS@TANGARA.GR To: MARONI@AB.GR Sent: Tuesday, March 01, :21 PM Subject: O AYTOKRATΩΡ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΕ ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΔΙΚΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΕΘΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ!!

4 ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΑΦΟΡΜΕΣ???? ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΤΕ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΓΥΜΝΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΜΕΧ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ To: Cc: DIMITRIOS SYRIGOS Sent: Saturday, February 19, :28 PM Subject: ΚΕ ΣΥΡΙΓΟ: ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΑΒ ΣΤΟΝ ΚΟ ΜΑΧΑΙΡΑ, ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ, ΕΞΩΔΙΚΩΣ!!! ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΕ ΜΑΧΑΙΡΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΠΩΛΕΙΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΜΕ ΕΠΙΠΑΓΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ!!!!!! Σύμφωνα με την Αγορανομική Διάταξη 14/89, το άρθρο 328 παράγραφος 3 αναφέρει οτι "Για τα προσυσκευασμένα τρόφιμα η ποτά, που στη συσκευασία τους αναγράφεται υποχρεωτικά το στραγγισμένο βάρος περιεχομένου, η τιμή λιανικής πώλησης κατά μονάδα μέτρησης (Τ.Μ.Μ) θα αναφέρεται υποχρεωτικά στο στραγγισμένο βάρος ανα χιλ/μο η λιτρο, κατά περίπτωση" Επίσης, σύμφωνα με την οδηγία 89/395/ΕΟΚ, στην οποία προσαρμόσθηκε η Ελληνική Νομοθεσία με το άρθρο 11, παράγραφος 7, εδάφιο δ του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών, το εδάφιο δ αναφερει "Οταν στερεό τρόφιμο διατίθεται εμβαπτισμένο μέσα σε υγρό κάλυψης, στην επισήμανση αναγράφεται και το καθαρό βάρος του στραγγισμένου τροφίμου." (Το αρθρο 14 της 89/395/ΕΟΚ αναφέρει "Οταν ενα στερεό τρόφιμο παρουσιάζεται μέσα σε υγρό καλύψεως, στην επισήμανση αναγράφεται και το καθαρό στραγγισμένο βάρος του τροφίμου αυτού.) Σύμφωνα με

5 το εδάφιο δ, ο επίπαγος ειναι υγρό κάλυψης. Η εναρμόνιση στην οδηγία 89/395/ΕΟΚ εγινε το 1991 με την υπ'αριθμο 804/90/ απόφαση του Α.Χ.Σ. (ΦΕΚ Β' 104). Αλλά και με την κοινοτική οδηγία 98/6/ΕΚ, στην οποία προσαρμόστηκε η Ελληνική Νομοθεσία με την υπουργική απόφαση των κου Παπαντωνίου και κας Αποστολάκη (φεκ 827/ ), άρθρο 4, παράγραφος 2 του ΦΕΚ, η τιμή ανά κιλό πρέπει να αναφέρεται υποχρεωτικά στο στραγγισμένο βάρος, δηλαδή στο βάρος ψαριού και όχι στο καθαρό βάρος προιοντος = βάρος ψαριού + επίπαγος, όπως γίνεται σήμερα!! ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΣΚΕΙΤΕ ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΩ ΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ DIMITRIS SIOUTIS (MBA) DIRECTOR TANGARA LTD 4, SAVVA LAZARIDIS STR, GLYFADA ATHENS GREECE TEL: FAX: MOBILE: DIMITRIS@TANGARA.GR To: DIMITRIOS SYRIGOS Cc: SGOTSIS@AB.GR Sent: Monday, February 14, :47 PM Subject: Fw: MOSXOVITIS4.12 / ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟ ΜΑΧΑΙΡΑ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΕ ΜΑΧΑΙΡΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΑΦΟΤΟΥ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΩΛΕΙΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!!!! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΜΕ ΕΠΙΠΑΓΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ!! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.

6 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΔΙΟΤΙ ΤΥΧΟΝ ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΤΟ ΤΥΠΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΗΜΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΤΥΧΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΘΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΛΙΓΩΡΗΣΑΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ... ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΕ ΜΑΧΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΟΜΕΘΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΘΕΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΘΕΜΤΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΕ ΠΟΙΟΝ. ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΡΟΙΟΝ. Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΕ ΜΑΧΑΙΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ... ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΑΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΤΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΘΕΜΙΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΑΣ!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ) ΚΟΙΝ. ΚΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ To: Sent: Tuesday, January 04, :48 PM Subject: Fw: MOSXOVITIS4.12 / ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟ ΜΑΧΑΙΡΑ

7 ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΤ ΓΚΟΤΣΗ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΑΙΛ ΣΤΟΝ ΚΟ ΜΑΧΑΙΡΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΕΧ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ) ---- ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΕ ΜΑΧΑΙΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΟ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΥΚΑ ΟΤΑΝ ΞΕΦΟΡΤΩΝΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΑΣ. ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΟΦΛΗΣΕΙ ΚΕ ΜΑΧΑΙΡΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΠΑΓΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΩΛΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΑΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΓΝΟΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ. ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΤΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΤΙΜΟΛΟΓΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ!!! ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ) DIMITRIS SIOUTIS (MBA) DIRECTOR TANGARA LTD ATHENS GREECE TEL: FAX:

8 MOBILE: DIMITRIS@TANGARA.GR To: SGOTSIS@AB.GR Sent: Tuesday, January 04, :29 PM Subject: MOSXOVITIS4.12 / ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟ ΜΑΧΑΙΡΑ TΑNGARA LTD FRESH & FROZEN LAKE VICTORIA PERCH. VAT # EL , SAVVA LAZARIDI STR, GLYFADA 16675, ATHENS, GREECE. TANGARA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ. ΝΩΠΗ & ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΠΕΡΚΑ. TEL: +(30-210) /947, / / / FAX:+(30-210) / TANGARA@OTENET.GR OUR FISH, OUR PRODUCT FROM TANPERCH LTD, TANZANIA. EU APPROVAL # APP WHY BUY FROM A TRADER WHEN YOU CAN BUY FROM US, THE PRODUCER? ONE QUALITY. ONE PLANT. OURS ONLY. AND ONLY FROM TANZANIA. DATE: 4 ΔΕΚ 2004 ΠΡΟΣ: ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

9 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΔΥ ΑΧΑΡΝΩΝ 2 ΑΘΗΝΑ ΥΠΟΨΗ: ΚΟΣ ΜΟΣΧΟΒΙΤΗΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΘΕΜΑ: «ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΤΟ Π.Δ 290/92» ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΦΕΚ 827 ΤΗΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2001 ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΚΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ 98/6/ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 16 ΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1998 ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΩΛΩΤΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ (ΕΕ ΑΡΙΘΜ. L 80 ΤΗΣ 18/3/1998 ΣΕΛ 27-31). ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4 ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ << ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, Η ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ.>> ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 7 ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ <<ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΟΥ

10 ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 30 ΑΥΤΟΥ.>> H ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΠΑΓΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 11 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 7, ΕΔΑΦΙΟ δ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΥΓΡΟ ΚΑΛΥΨΗΣ (ΝΕΡΟ) ΣΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΚΑΛΥΨΗΣ, ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 11, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 7, ΕΔΑΦΙΟ δ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΟΛΗ Η ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΥΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΤΟΥ ΚΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 17/ /2004 ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ!!!!!!! Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΝΩ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΚΙΛΟ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΥ ΨΑΡΙΟΥ, ΟΙ Κ.Κ. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΕ ΤΙΣ Α.ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ Η ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ ΣΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΠΑΓΟ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΤΟΝ ΕΠΙΠΑΓΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η

11 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ, ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ!!!!!!! 1. ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΧΘΕΣ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΤΟΥ Π.Δ 290/92 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΠΑΓΟ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ 15%. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ Π.Δ. 290/92 ΣΤΟΝ ΕΠΙΠΑΓΟ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ 98/6/ΕΚ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ. 2. ΕΣΩΚΛΕΙΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΣ Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΤ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 14/ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 328 ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 14/89, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 3, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ << ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Η ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ (Τ.Μ.Μ.) ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ ΑΝΑ ΧΙΛ/ΜΟ Η ΛΙΤΡΟ, ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. >> ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ

12 ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΟΔΗΓΙΑ 98/6/ΕΚ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1989!!!!! 4. ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ Π.Δ. 290/92 ΣΤΟΝ ΕΠΙΠΑΓΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΟΤΙ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ Α.Δ 14/89 ΑΡΘΡΟ 328 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 3!!!! 5. ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΩΚΛΕΙΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΣ 27/10/2004 ΣΤΟΝ ΚΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 11 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ (ΚΤ+Π), ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 7, ΕΔΑΦΙΟ δ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΤΟ ΕΔΑΦΙΟ δ ΑΝΑΦΕΡΕΙ... Οταν στερεο τροφιμο (ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: π.χ. ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΨΑΡΙ) διατιθεται εμβαπτισμενο μεσα σε υγρο καλυψης, (ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ π.χ. ΕΠΙΠΑΓΟΣ) στην επισημανση αναγραφεται και το καθαρο βαρος του στραγγισμενου τροφιμου. Υγρο καλυψης, κατα την εννοια της παραγραφου αυτης, ειναι καθενα απο τα κατωτερω προιοντα ενδεχομενως σε μιγμα μεταξυ τους, η και σε καταψυγμενη η υπερκαταψυγμενη κατασταση, εφοσον το υγρο δεν αποτελει παρα απλη προσθηκη σε σχεση με τα βασικα στοιχεια του παρασκευασματος αυτου και δεν αποτελει, συνεπως αποφασιστικο στοιχειο για την αγορα του: νερο, υδατικα διαλυματα αλατων, αλμη κλπ. κλπ. 6. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΡΟ ΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΗΛΙΕΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΕΛΕΧΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ. ΕΣΩΚΛΕΙΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ 24/ΝΟΕΜΒ/2004 ΜΕ ΑΡΙΘ ΠΡΩΤΑΚ. Α ΟΠΟΥ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ

13 ΒΑΠΤΙΣΑΝ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΠΕΤΕΙΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ!!!!! 7. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΣ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 11 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ (ΚΤ+Π), ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 7, ΕΔΑΦΙΟ δ, ΟΤΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΡΟ ΚΑΛΥΨΗΣ, ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. 8. ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ? ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ. Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΟΥΣΤΑ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΨΑΡΙ (ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΤΕΡΕΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝ 10 ΒΑΘΜΩΝ ΚΕΛΣΙΟΥ) ΕΜΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΛΟΥΤΡΟ ΚΡΥΟΥ ΝΕΡΟΥ. ΤΟ ΝΕΡΟ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ + 10 ΒΑΘΜΩΝ ΚΕΛΣΙΟΥ, ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΨΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ (ΜΕΙΟΝ) 18 ΒΑΘΜΟΙ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΓΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ!!!!. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ!!!!!! ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ!!!. ΤΟ ΨΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 75% ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ!!!!!!!!!!! 9. ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗΣ ΠΕΡΚΑΣ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ. ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ 6 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ. ΕΣΤΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΠΕΡΚΑ ΕΧΕΙ 15 % ΕΠΙΠΑΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ = ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΩΛΗΘΕΙ ΣΑΝ ΨΑΡΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ Α.ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ. ΤΟΤΕ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ε 6 ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ 1000 ΓΡ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 850 ΓΡ ΚΑΘΑΡΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟ ΨΑΡΙ (ΠΕΡΚΑ) ΚΑΙ 150 ΓΡ ΝΕΡΟ (ΕΠΙΠΑΓΟΣ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΠΕΤΑΕΙ!!!!!! ΑΡΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΚΑΣ ΑΝΑ ΚΙΛΟ ΕΙΝΑΙ 6/0.850 = Ε 7.06/ΚΙΛΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΠΕΡΚΑΣ 10. ΑΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΑΓΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ!!! 11. ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΥΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΘΕΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΨΑΡΙΩΝ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ

14 ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ Η ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΑΓΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΤΗΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ!!!! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΑΓΟ. Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΑΝ Π.Χ. ΤΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΨΑΡΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ!!!. ΜΙΑ ΚΑΛΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΜΑΣ, ΦΙΛΕΤΟ ΠΕΡΚΑΣ TANGARA ΣΕ ΚΟΥΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΑΓΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΨΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΑΓΟ. 12. ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ Α.Δ 17/ /2004 ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ 50% Η ΚΑΙ 100% ΜΕ ΕΠΙΠΑΓΟ. ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ? ΚΑΙ ΛΟΠΟΝ? ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ? ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ??? 13. ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ Α.Δ 17/ /2004 ΕΜΠΟΔΙΖΩΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΘΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ. Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ. ΑΡΑ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!!!! ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ???? ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ. ΑΝ ΕΝΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΨΑΡΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΑΓΟ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ. Η ΑΓΟΡΑ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΝ ΑΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 50% Η ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ Α.Δ!!!!!. ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ? ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ????? ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΕΦΤΗ?? ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΟΤΙ Η ΤΑΔΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΛΕΒΕ? ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ = ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ Η ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ??????? 14. ΜΕΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΩΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ. Η ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΕΙ Η ΟΧΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ

15 ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ. ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΥ ΨΑΡΙΟΥ ΜΕ ΕΠΙΠΑΓΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΦΙΛΕΤΟ ΠΕΡΚΑΣ ΜΕ 15% ΕΠΙΠΑΓΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΙΛΟ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 850 ΓΡ ΨΑΡΙΟΥ (ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΙ 150 ΓΡ ΝΕΡΟ = ΕΠΙΠΑΓΟΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ Η ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ 6 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΙΛΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΛΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟΥ ΨΑΡΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΑΡΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΜΕ 15 % ΕΠΙΠΑΓΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Χ 6 = Ε 5.10 ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ. 15. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 6 ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ Η ΑΠΙΣΤΕΥΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΦΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Α.Δ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΠΑΓΟ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΜΟΥΣ ΑΡΑ ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΤΩΡΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΝΟΜΙΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ?????? 16. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΠΑΓΟ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥΛΑΩ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΨΑΡΙ (ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΠΕΡΚΑ)???. ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΦΕΡΕ Η ΜΟΙΡΑ. ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΑΓΟ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΣΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΠΕΡΚΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ!!!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΚΑΛΥΨΗΣ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ Π.Δ 290/92 ΠΕΙΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΟΙ Α.ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΠΑΓΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΘΕΙΑΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΑΡΗΝ ΤΟΝ ΚΟ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΣΕ ΣΠΟΤ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΝΤΕΝΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ Ε 7,000 (ΕΠΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ). ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ Η Α.Δ ΤΟΥ ΚΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ ΤΗΝ 3/3/2004 ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ Α.Δ 17/2003 ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. (ΕΣΩΚΛΕΙΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.) 17. ΑΛΛΑ ΑΝ Ο ΕΦΕΤ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΦΕΤ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ? ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΓΡΑΠΤΩΣ ΤΟΝ ΕΦΕΤ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΧΥΜΑ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 62 α ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 6, ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΟΤΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΣΧΕΔΟΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ!!!!! Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ

16 ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΟΣ. ΟΜΩΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ??? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!!!. ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!. ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ??????? 18. ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 8 ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ. Ε, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΝΙΩΘΩ ΕΥΤΥΧΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΓΚΟΛ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ??? ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!! ΘΑ ΧΑΡΙΣΩ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΠΤΥΧΕΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ. 19. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ!!!!!. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΣ!!!! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ!!!! 20. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ???? ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ: ΠΡΩΤΟΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΟΤΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΨΑΡΙ ΜΕ ΕΠΙΠΑΓΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 15% ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΒΟΗΘΗΣΕ Η Α.Δ ΤΟΥ ΚΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!!!! ΠΟΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ????????? 21. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Ο ΤΥΠΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ!!!!!!!

17 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΜΕΧ TANGARA EΠΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ DIRECTOR KOIN. ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΚΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΥΠ ΑΓΡ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ + ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΚΟΣ ΑΛΗΦΑΚΙΩΤΗΣ ΚΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ O ΤΥΠΟΣ. To: Ioannis Kotselis Cc: KTsoni ; vlemmas@efet.gr ; lazos@efet.gr ; PRIMEMINISTER@PRIMEMINISTER.GR ; GRAFYP@YPAN.GR ; YFYPANAP@GGE.GR ; ΒΙΚY ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Sent: Thursday, May 26, :41 PM Subject: ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΣΚΟΡΔΑ, ΤΟΥ ΚΟΥ ΛΥΚΟΥΣΗ Η ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ? ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΕ ΚΟΤΣΕΛΗ

18 ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ, ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΜΑΙΛ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΗΝΕΣ ΑΦΟΤΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΜΜ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ!!! ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΤΜΜ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ, ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΣΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΠΡΟΧΘΕΣ, ΟΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ Η ΤΜΜ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ, ΤΑ CARREFOUR ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ lomos de bacalao της PESCANOVA, ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟΥ ΒΑΡΟΥΣ 300 ΓΡ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ PESCANOVA ΕΧΕΙ ΒΑΡΟΣ 330 ΓΡ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΙ Ο ΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΙΩΝ Η ΠΟΙΟΥ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΚΟ ΣΚΟΡΔΑ, ΣΤΟ ΚΟ ΛΥΚΟΥΣΗ Η ΣΤΟ ΚΟ ΑΛΒΑΝΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ To: KTsoni Cc: ; ; ; ; ; Ioannis Kotselis Sent: Friday, May 13, :07 PM Subject: Fw: ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΣΑΣ = ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΤΑ ΧΥΜΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΨΑΡΙ!! ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΤΣΟΝΗ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥ ΛΥΚΟΥΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΜΜ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ. ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΑΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ Α.Δ. 4/2004. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ

19 ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΜΜ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ!!! ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΩΚΛΕΙΩ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!!!! ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΧΥΜΑ ΨΑΡΙΑ ΧΥΜΑ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΛΠ. ΙΣΩΣ Ο ΚΟΣ ΒΛΕΜΜΑΣ, ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ, ΛΟΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΓΕΥΣΕΩΣ!!!!!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ, ΣΤΟ ΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΛΠ ΚΛΠ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΥΜΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ!!!!!! Ο ΕΦΕΤ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΕΡΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΕΦΕΤ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!! ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!!!!!! ΚΑΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ??????????? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΜΕΧ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ) To: Ioannis Kotselis Sent: Thursday, April 21, :54 AM Subject: Re: ΤΜΜ= ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ = ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!!!! ΚΕ ΚΟΤΣΕΛΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΥΤΟ. ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ

20 ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ???? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΕΧ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ From: Ioannis Kotselis To: Sent: Thursday, April 21, :57 AM Subject: Re: ΤΜΜ= ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ = ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ! Ioannis KOTSELIS MINISTRY OF DEVELOPMENT GENERAL SECRETARIAT OF CONSUMERS DIRECTORATE FOR CONSUMER POLICY CONSUMER POLICY SECTION GR ATHENS - GREECE To: Ioannis Kotselis Sent: Wednesday, April 20, :51 PM Subject: Fw: ΤΜΜ= ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ = ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!!!! ΚΕ ΚΟΤΣΕΛΗ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΧ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ) To: ASTER@HOL.GR Cc: ACHIOTAKIS@INKA-SM.GR ; KMARGARITAKI@INKA-SM.GR ; TKOSTAS@MPALIS.GR ; INFO@MARKET-IN.GR ; ACCOUNTS@SMLARISA.GR ; PAPAGEORGIOU@PAPAGEORGIOU.NET.GR ; INFO@ALIMENTATOP.GR ; INFO@E- ARIADNI.GR ; DAILYORANGE@PROMITHEFTIKI.GR ; ALIMENTA@ATH.FORTHNET.GR Sent: Wednesday, April 20, :47 PM Subject: Fw: ΤΜΜ= ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ = ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!!!! ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

----- Original Message ----- From: Dimitris@tangara.gr To: GRAM@AREIOSPAGOS.GR Cc: PRIMEMINISTER@PRIMEMINISTER.GR ; Ioannis Kotselis ; KTsoni ;

----- Original Message ----- From: Dimitris@tangara.gr To: GRAM@AREIOSPAGOS.GR Cc: PRIMEMINISTER@PRIMEMINISTER.GR ; Ioannis Kotselis ; KTsoni ; ----- Original Message ----- From: Dimitris@tangara.gr To: GRAM@AREIOSPAGOS.GR Cc: PRIMEMINISTER@PRIMEMINISTER.GR ; Ioannis Kotselis ; KTsoni ; vmoulopoulos@dolnet.gr ; jpretenteris@dolnet.gr ; DRAGASAKIS@SYN.GR

Διαβάστε περισσότερα

----- Original Message ----- From: Dimitris@tangara.gr To: GRAM@AREIOSPAGOS.GR Cc: info@giakoumatos.gr ; sofiakalantzakou@otenet.gr ; mail@pasok.

----- Original Message ----- From: Dimitris@tangara.gr To: GRAM@AREIOSPAGOS.GR Cc: info@giakoumatos.gr ; sofiakalantzakou@otenet.gr ; mail@pasok. ----- Original Message ----- From: Dimitris@tangara.gr To: GRAM@AREIOSPAGOS.GR Cc: info@giakoumatos.gr ; sofiakalantzakou@otenet.gr ; mail@pasok.gr ; alavanos@syn.gr ; hatzigakis@parliament.gr ; labenakis@parliament.gr

Διαβάστε περισσότερα

Αξιότιμοι κύριοι, 19/10/2012

Αξιότιμοι κύριοι, 19/10/2012 ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΦΕΤ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΏΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΠΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ 19/10/2012

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator2 Τετάρτη, 21 Αύγουστος 2013 13:00 - Τελευταία Ενημέρωση Τετάρτη, 21 Αύγουστος 2013 13:04 Α.Π.

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator2 Τετάρτη, 21 Αύγουστος 2013 13:00 - Τελευταία Ενημέρωση Τετάρτη, 21 Αύγουστος 2013 13:04 Α.Π. Πειραιάς, 21-8-2013 2171 Α.Π. Προς τον Υπουργό Υγείας & Κ.Α. Κο Αδ. Γεωργιάδη Θέμα : Ο Ιατρικός Κόσμος δεν παραχωρεί σε κανένα την άσκηση του Ιατρικού έργου! Η φαρμακευτική αγωγή, η θεραπεία και η επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το Α' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη Σμπώκου

Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το Α' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη Σμπώκου Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το Α' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη Σμπώκου - Έλα - πέρασες μια φορά ε; Σε είδα σε μια στιγμή αλλά δεν ήμουν βέβαιος, δεν με είδες; - πέρασα με το αμάξι και έκανα

Διαβάστε περισσότερα

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr»

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Επεξήγηση web site με λογικό διάγραμμα «Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Web : www.e-base.gr E-mail : support@e-base.gr Facebook : Like Twitter : @ebasegr Πολλοί άνθρωποι

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4076, 17/3/2006

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4076, 17/3/2006 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΕΩΣ) ΝΟΜΟΥΣ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 13(Ι) του 1993

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ Καταρχάς, βασική προϋπόθεση για το κλείσιμο μιας συνάντησης είναι να έχουμε εξακριβώσει και πιστοποιήσει ότι μιλάμε με τον υπεύθυνο που λαμβάνει μια απόφαση συνεργασίας ή επηρεάζει

Διαβάστε περισσότερα

Modern Greek Beginners

Modern Greek Beginners 2016 HIGHER SCHOOL CERTIFICATE EXAMINATION Modern Greek Beginners ( Section I Listening) Transcript Familiarisation Text Καλημέρα. Καλημέρα σας. Μπορώ να σας βοηθήσω; Ήρθα να πάρω αυτό το δέμα. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

e-seminars Εξυπηρετώ 1 Επαγγελματική Βελτίωση Seminars & Consulting, Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων

e-seminars Εξυπηρετώ 1 Επαγγελματική Βελτίωση Seminars & Consulting, Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων e-seminars Πρωτοποριακή Συνεχής Επαγγελματική και Προσωπική Εκπαίδευση Επαγγελματική Βελτίωση Εξυπηρετώ 1 e Seminars Copyright Seminars & Consulting Page 1 Περιεχόμενα 1. Η εξυπηρέτηση ως το πλέον δυναμικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2009-2014 Επιτροπή Αναφορών 1.9.2009 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ Αναφορά 0586/2005, του Ιωάννη Βουτινόπουλου, ελληνικής ιθαγένειας, σχετικά με εικαζόμενες παράνομες χρηματιστηριακές συναλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΡΥΦΩΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΗ ( ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΡΥΦΩΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΗ ( ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΡΥΦΩΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΗ (7.3.2016) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ Αθήνα, σήμερα στις 7 Μαρτίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.06 συνήλθε στην Αίθουσα των συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 23-01-2014. οργάνωσης και λειτουργίας της Βουλής, πενήντα ένας μαθητές και μαθήτριες και

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 23-01-2014. οργάνωσης και λειτουργίας της Βουλής, πενήντα ένας μαθητές και μαθήτριες και ΣΕΛ.210 οργάνωσης και λειτουργίας της Βουλής, πενήντα ένας μαθητές και μαθήτριες και τρεις εκπαιδευτικοί από το Γυμνάσιο Ξηροκαμπίου Λακωνίας. Η Βουλή τούς καλωσορίζει. (Χειροκροτήματα απ όλες τις πτέρυγες

Διαβάστε περισσότερα

Ι. Πανάρετος.: Καλησπέρα κυρία Γουδέλη, καλησπέρα κύριε Ρουμπάνη.

Ι. Πανάρετος.: Καλησπέρα κυρία Γουδέλη, καλησπέρα κύριε Ρουμπάνη. (Συνέντευξη του Ι. Πανάρετου στην Νίνα Γουδέλη και τον Γρηγόρη Ρουμπάνη για τα θέματα της Παιδείας (Μήπως ζούμε σ άλλη χώρα;, ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα, 9.84) Ν. Γουδέλη: Καλησπέρα κύριε Πανάρετε. Γ.

Διαβάστε περισσότερα

Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το B' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη - Σμπώκου

Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το B' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη - Σμπώκου Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το B' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη - Σμπώκου - από τον Φουάτ σε τρεις εταιρίες χρήματα... μπλου μπρουμέλ, άλλη μια P.A κάπως έτσι και άλλη μία που μου είχες πει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Παράπονο για διαφημιστική επικοινωνία της εταιρείας Stephanis

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Παράπονο για διαφημιστική επικοινωνία της εταιρείας Stephanis ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Αίτηση Ελέγχου από Θέμα MME Ημερομηνία Απόφασης Σύνθεση Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Καταναλώτρια Παράπονο για διαφημιστική επικοινωνία της εταιρείας Stephanis

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο του προέδρου της ΕΑΣ Ιωαννίνων Χρ. Μπαλτογιάννη

Άρθρο του προέδρου της ΕΑΣ Ιωαννίνων Χρ. Μπαλτογιάννη Άρθρο του προέδρου της ΕΑΣ Ιωαννίνων Χρ. Μπαλτογιάννη Ενδεχόμενα οι πολίτες της περιοχής να μην έχουν αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος που κατά τη γνώμη μας θα προκαλέσει η τυχόν πώληση της Αγροτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ Ο ΠΕΡΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ) (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2015. Για σκοπούς προστασίας των συμφερόντων των καταναλωτών,

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ Ο ΠΕΡΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ) (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2015. Για σκοπούς προστασίας των συμφερόντων των καταναλωτών, ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ Ο ΠΕΡΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ) (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2015 Για σκοπούς προστασίας των συμφερόντων των καταναλωτών, η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός

Διαβάστε περισσότερα

ZA6282. Flash Eurobarometer 403 (Citizens Perception about Competition Policy, wave 2) Country Questionnaire Greece

ZA6282. Flash Eurobarometer 403 (Citizens Perception about Competition Policy, wave 2) Country Questionnaire Greece ZA68 Flash Eurobarometer 0 (Citizens Perception about Competition Policy, wave ) Country Questionnaire Greece FL 0 - EU citizens' perceptions about competition policy - EL D Τι ηλικία έχετε; (ΚΑΤΑΓΡΑΨΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

CHIN ΡΑΔΙΟ. Dr. Love. Για τον Σπύρος Πήτερ Γούδας. Μετάφραση στα Ελληνικά απο την Ασπασια Κουρτεσιωτη

CHIN ΡΑΔΙΟ. Dr. Love. Για τον Σπύρος Πήτερ Γούδας. Μετάφραση στα Ελληνικά απο την Ασπασια Κουρτεσιωτη CHIN ΡΑΔΙΟ Dr. Love Για τον Σπύρος Πήτερ Γούδας Μετάφραση στα Ελληνικά απο την Ασπασια Κουρτεσιωτη Ο Dr. LOVE ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CHIN 1993 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ κ. ΣΠΥΡΟ-ΠΗΤΕΡ ΓΟΥΔΑ Tο

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4103, 22/12/2006 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟN ΠΕΡΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ) ΝΟΜΟ. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4103, 22/12/2006 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟN ΠΕΡΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ) ΝΟΜΟ. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟN ΠΕΡΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ) ΝΟΜΟ Για σκοπούς αποτελεσματικότερης εφαρμογής των Κανονισμών των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων στον τομέα των τροφίμων, και, γενικά, για να καταστεί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ. (Κείμενο που παρουσιάζει ενδιαφέρον για τον ΕΟΧ) (Κωδικοποιημένη έκδοση) (3) Τα αέρια συσκευασίας που χρησιμοποιούνται για τη

ΟΔΗΓΙΕΣ. (Κείμενο που παρουσιάζει ενδιαφέρον για τον ΕΟΧ) (Κωδικοποιημένη έκδοση) (3) Τα αέρια συσκευασίας που χρησιμοποιούνται για τη L 27/12 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης 31.1.2008 ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΑ 2008/5/ΕΚ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 30ής Ιανουαρίου 2008 σχετικά με την αναγραφή, στην επισήμανση ορισμένων τροφίμων, υποχρεωτικών ενδείξεων

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Κύριε συνάδελφε, επειδή είμαστε σε μία εποχή εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Κύριε συνάδελφε, επειδή είμαστε σε μία εποχή εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης): Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε. Κύριε συνάδελφε, επειδή είμαστε σε μία εποχή εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και πολλαπλώς κρίσιμη, έχει σημασία να κάνουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ (ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡ. 71/2007(19))

ΑΡΧΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ (ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡ. 71/2007(19)) ΑΡΧΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ (ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡ. 71/2007(19)) ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ «CNC(CYPRUS NEW CHANNEL) PLUS T.V.» Ημερομηνία Απόφασης: 7 Απριλίου 2008 Ενώπιον:

Διαβάστε περισσότερα

Εκείνη την ώρα μπαίνει το διοικητικό συμβούλιο. Ακης Πολύ αργά! Κατά φωνή Μουσίτσα Κι ό γάιδαρος! Μην ανησυχείτε. Θα σας το διαβάζω εγώ στα κρυφά!

Εκείνη την ώρα μπαίνει το διοικητικό συμβούλιο. Ακης Πολύ αργά! Κατά φωνή Μουσίτσα Κι ό γάιδαρος! Μην ανησυχείτε. Θα σας το διαβάζω εγώ στα κρυφά! Σκηνή 1 η Μουσική. Ανοίγει η αυλαία. Σκηνικό δάσους. Η Βάγια η Κουκουβάγια, η δήμαρχος του δάσους κάθεται στο καφέ του δάσους και πίνει το χυμό της. Προσπαθεί να διαβάσει την εφημερίδα της αλλά δεν τα

Διαβάστε περισσότερα

Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής

Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής Ο Μικρός Πρίγκιπας έφτασε στη γη. Εκεί είδε μπροστά του την αλεπού. - Καλημέρα, - Καλημέρα, απάντησε ο μικρός πρίγκιπας, ενώ έψαχνε να βρει από πού ακουγόταν η

Διαβάστε περισσότερα

EKPOIZObanks CORRECT 26/01/2007 15:05 Page 1. Στεγαστικά δάνεια. Τι να γνωρίζουµε, τι να προσέχουµε

EKPOIZObanks CORRECT 26/01/2007 15:05 Page 1. Στεγαστικά δάνεια. Τι να γνωρίζουµε, τι να προσέχουµε EKPOIZObanks CORRECT 26/01/2007 15:05 Page 1 Στεγαστικά δάνεια Τι να γνωρίζουµε, τι να προσέχουµε EKPOIZObanks CORRECT 26/01/2007 15:05 Page 2 Τι πρέπει να γνωρίζουµε 2 Η λήψη στεγαστικού δανείου για την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 9-09-2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ Αρ.Πρωτ.: 4148/99295 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Δ/ΝΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΕΝΔΡΩΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β496Φ-ΠΘΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: Β496Φ-ΠΘΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΙΜΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΦΑΡΜΑΚΩΝ Tαχ. Δ/νση: Κάνιγγος 20 Τ.Κ.: 101 81 Τηλ: 210 3893308 210 3893173 Fax :210

Διαβάστε περισσότερα

Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου

Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας Πιστοποίηση Επάρκειας της Ελληνομάθειας 18 Ιανουαρίου 2013 A2 Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου Διάρκεια Εξέτασης 30 λεπτά Διάρκεια Εξέτασης 30 λεπτά Ερώτημα 1 (7 μονάδες) Διαβάζετε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Αγαπητέ μαθητή/ αγαπητή μαθήτρια, Διεξάγουμε μια έρευνα και θα θέλαμε να μάθουμε την άποψή σου για τo περιβάλλον μάθησης που επικρατεί στην τάξη σου. Σε παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

ZA6282. Flash Eurobarometer 403 (Citizens Perception about Competition Policy, wave 2) Country Questionnaire Cyprus

ZA6282. Flash Eurobarometer 403 (Citizens Perception about Competition Policy, wave 2) Country Questionnaire Cyprus ZA68 Flash Eurobarometer 0 (Citizens Perception about Competition Policy, wave ) Country Questionnaire Cyprus FL 0 - EU citizens' perceptions about competition policy - CY D Πόσων χρονών είστε; (ΚΑΤΑΓΡΑΨΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά για την υπ αριθμόν 522/ επίκαιρη ερώτησή προς. τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με τα πρόστιμα του Εθνικού Συμβουλίου

Πρακτικά για την υπ αριθμόν 522/ επίκαιρη ερώτησή προς. τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με τα πρόστιμα του Εθνικού Συμβουλίου Πρακτικά για την υπ αριθμόν 522/9-2-2016 επίκαιρη ερώτησή προς τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με τα πρόστιμα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ). Στην επίκαιρη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Κύριε συνάδελφε, το σημαντικό είναι, όπως και εσείς είπατε, ότι ο αρμόδιος

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Κύριε συνάδελφε, το σημαντικό είναι, όπως και εσείς είπατε, ότι ο αρμόδιος ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης): Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε. Κύριε συνάδελφε, το σημαντικό είναι, όπως και εσείς είπατε, ότι ο αρμόδιος κρατικός ελεγκτικός μηχανισμός

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Επιστολή διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση υλοποίησης των αποδεκτών αιτημάτων για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Θέμα: Επιστολή διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση υλοποίησης των αποδεκτών αιτημάτων για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση Π Α Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Α Ο Μ Ο Σ Π Ο Ν Δ Ι Α Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ω Ν Γ Ε Ω Π Ο Ν Ω Ν Αθήνα, 16/04/2019 Αρ. Πρωτ. : 20 Προς: Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Έ τ ο ς Ι δ ρ ύ σ ε ω ς 1 9 5 4 ΔΙΔΟΤΟΥ 26 ΑΘΗΝΑ 10680 Email:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ - Α,α,α,α,α,α,α! ούρλιαξε η Νεφέλη - Τρομερό! συμπλήρωσε η Καλλιόπη - Ω, Θεέ μου! αναφώνησα εγώ - Απίστευτα τέλειο! είπε η Ειρήνη και όλες την κοιτάξαμε λες και είπε

Διαβάστε περισσότερα

Εμπορική αλληλογραφία Ηλεκτρονική Αλληλογραφία

Εμπορική αλληλογραφία Ηλεκτρονική Αλληλογραφία - Εισαγωγή Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Εξαιρετικά επίσημη επιστολή, ο παραλήπτης έχει ένα ειδικό τίτλο ο οποίος πρέπει να χρησιμοποιηθεί αντί του ονόματος του Αγαπητέ κύριε, Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 5/12/2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αρ. Πρωτ.: 2260/155064 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Δ/νση : ΖΩΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΑΠΑ Τμήμα : Βοοτροφίας & Μονόπλων Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Κύριε συνάδελφε, αναφέρεστε σε υπαρκτό πρόβλημα. Εύστοχα

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Κύριε συνάδελφε, αναφέρεστε σε υπαρκτό πρόβλημα. Εύστοχα ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης): Ευχαριστώ πολύ, κυρία Πρόεδρε. Κύριε συνάδελφε, αναφέρεστε σε υπαρκτό πρόβλημα. Εύστοχα καταθέσατε την ερώτησή σας. Είναι σαφές ότι αναφερόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝ: α) Γρ. κ. Υπουργού β) Γρ. κ. Υφυπουργού γ) Γρ. κας Γεν. Γραμματέως

ΚΟΙΝ: α) Γρ. κ. Υπουργού β) Γρ. κ. Υφυπουργού γ) Γρ. κας Γεν. Γραμματέως ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΤΜΗΜΑ Α' Ταχ. Δ/νση : Πλ. Κάνιγγος Ταχ. Κώδικας : 101 81 Αθήνα Πληροφορίες : Δ. Κυριακοπούλου Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Ιδέες των μαθητών της ΣΤ' τάξης του Δημοτικού Σχολείου Athener Schule

Ιδέες των μαθητών της ΣΤ' τάξης του Δημοτικού Σχολείου Athener Schule Ιδέες των μαθητών της ΣΤ' τάξης του Δημοτικού Σχολείου Athener Schule Γεια σας! Δεν ξέρω αν έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα με εμένα... Οι φίλοι μου είναι πολύ απρόσεκτοι όταν σερφάρουν στο διαδίκτυο.

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Δ/νση : Καρ. Σερβίας 10 ΠΡΟΣ: Ως Π.Δ. Ταχ. Κώδικας : ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες : Μ. Σταρά - Μ. Γεροντάρη Τηλέφωνο :

Ταχ. Δ/νση : Καρ. Σερβίας 10 ΠΡΟΣ: Ως Π.Δ. Ταχ. Κώδικας : ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες : Μ. Σταρά - Μ. Γεροντάρη Τηλέφωνο : ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ Αθήνα, 16 Ιουλίου 2008 ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 1077022/412/0015 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΛ: 1104 ΤΜΗΜΑΤΑ: Α - Β Ταχ. Δ/νση : Καρ.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόληψη. Ψωνίζοντας με ασφάλεια. αγοράζω τελευταία τα προϊόντα ψυγείου και τα κατεψυγμένα, προσέχω τις αναγραφόμενες ημερομηνίες λήξης

Πρόληψη. Ψωνίζοντας με ασφάλεια. αγοράζω τελευταία τα προϊόντα ψυγείου και τα κατεψυγμένα, προσέχω τις αναγραφόμενες ημερομηνίες λήξης Πρόληψη 1 Πρόληψη Ψωνίζοντας με ασφάλεια αγοράζω τελευταία τα προϊόντα ψυγείου και τα κατεψυγμένα, προσέχω τις αναγραφόμενες ημερομηνίες λήξης προσέχω τις συσκευασίες να μην χτυπηθούν ή καταστραφούν Δεν

Διαβάστε περισσότερα

1 / 13 «ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ» Ερωτηµατολόγιο για τους µαθητές της 5 ης ηµοτικού. Μάρτιος 2007

1 / 13 «ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ» Ερωτηµατολόγιο για τους µαθητές της 5 ης ηµοτικού. Μάρτιος 2007 1 / 13 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Έρευνα υποστηριζόµενη από τη Γενική ιεύθυνση Εκπαίδευσης και Πολιτισµού της Ε.Ε., στο πλαίσιο του προγράµµατος Σωκράτης «ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ» Ερωτηµατολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Δημήτριος Κρεμαστινός): Επόμενη είναι η έβδομη. με αριθμό 709/ επίκαιρη ερώτηση δεύτερου κύκλου του Βουλευτή

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Δημήτριος Κρεμαστινός): Επόμενη είναι η έβδομη. με αριθμό 709/ επίκαιρη ερώτηση δεύτερου κύκλου του Βουλευτή ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Δημήτριος Κρεμαστινός): Επόμενη είναι η έβδομη με αριθμό 709/28-3-2016 επίκαιρη ερώτηση δεύτερου κύκλου του Βουλευτή Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ελευθερίου Αυγενάκη προς τον Υπουργό Αγροτικής

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση ΟΔΗΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πρόταση ΟΔΗΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 20.12.2017 COM(2017) 792 final 2017/0350 (COD) Πρόταση ΟΔΗΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ για την τροποποίηση της οδηγίας (ΕΕ) 2016/97 όσον αφορά την ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

Γονείς, παιδιά και μέσα προώθησης της κινητής τηλεφωνίας

Γονείς, παιδιά και μέσα προώθησης της κινητής τηλεφωνίας Γονείς, παιδιά και μέσα προώθησης της κινητής τηλεφωνίας Ορισμός της διαφήμισης Ως διαφήμιση νοείται η μονομερής επικοινωνία και μετάδοση πληροφοριών με πειστικό τρόπο για προϊόντα και υπηρεσίες ή ιδέες

Διαβάστε περισσότερα

Μεταξία Κράλλη! Ένα όνομα που γνωρίζουν όλοι οι αναγνώστες της ελληνικής λογοτεχνίας, ωστόσο, κανείς δεν ξέρει ποια

Μεταξία Κράλλη! Ένα όνομα που γνωρίζουν όλοι οι αναγνώστες της ελληνικής λογοτεχνίας, ωστόσο, κανείς δεν ξέρει ποια Δευτέρα, Ιουνίου 16, 2014 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΞΙΑΣ ΚΡΑΛΛΗ Η Μεταξία Κράλλη είναι ένα από τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας. Μετά την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου, "Μια φορά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Το λόγο

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Το λόγο ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Το λόγο έχει ο κ. Μπασκόζος για 3. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΣΚΟΖΟΣ (Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Μεγαλύτερη προστασία από την ΕΕ για τις οργανωμένες διακοπές Πώς λειτουργεί στην πράξη

Μεγαλύτερη προστασία από την ΕΕ για τις οργανωμένες διακοπές Πώς λειτουργεί στην πράξη Μεγαλύτερη προστασία από την ΕΕ για τις οργανωμένες διακοπές Πώς λειτουργεί στην πράξη Ενημερωτικό δελτίο 1 Ιουλίου 2018 Βιέρα Γιούροβα Eπίτροπος Δικαιοσύνης, Καταναλωτών και Ισότητας των Φύλων Γενική

Διαβάστε περισσότερα

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Αύξηση πελατών Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Βελτίωση των προωθήσεων σας Εισαγωγή Συγκρίνετε τι σας συμφέρει Αποτέλεσμα και επανάληψη Υπάρχουν δυνατότητες για όλες τις επιχειρήσεις Εισαγωγή πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 457ΚΦ-8Σ1 ANAΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. Αθήνα 04-11-2011. Αρ. Πρωτ. : Α2-1783 ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗ ΙΑΤΑΞΗ 5/2011

ΑΔΑ: 457ΚΦ-8Σ1 ANAΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. Αθήνα 04-11-2011. Αρ. Πρωτ. : Α2-1783 ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗ ΙΑΤΑΞΗ 5/2011 ANAΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αθήνα 04-11-2011 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘ. ΕΣΩΤ. ΕΜΠΟΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΤΙΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ /ΝΣΗ TIΜΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΦΑΡΜΑΚΩΝ Tαχ. /νση: Πλ. Κάνιγγος 20 Τ.Κ.:

Διαβάστε περισσότερα

Χάρτης Ποιότητας των Yπηρεσιών του Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή

Χάρτης Ποιότητας των Yπηρεσιών του Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή Χάρτης Ποιότητας των Yπηρεσιών του Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή To Δίκτυο των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή (Δίκτυο Ε.Κ.Κ.) περιλαμβάνει 30 Κέντρα σε όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε., τη Νορβηγία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΟΥΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΔΟΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Εισάγονται με τους συνδέσμους: ότι, πως, που

ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΟΥΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΔΟΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Εισάγονται με τους συνδέσμους: ότι, πως, που ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΟΥΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΔΟΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Εισάγονται με τους συνδέσμους: ότι, πως, που Χρησιμοποιούνται ως 1. αντικείμενο σε ρήματα: λεκτικά: λέω, υπόσχομαι, ισχυρίζομαι, διδάσκω, ομολογώ,

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Δ.: Έλεγχοι για την εφαρμογή των Καν. (ΕΚ) 1829 και 1830/2003 σχετικά με τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα

Ε.Δ.: Έλεγχοι για την εφαρμογή των Καν. (ΕΚ) 1829 και 1830/2003 σχετικά με τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα Αθήνα, 1-2-2007 ΑΡ. ΠΡΩΤ: 2060 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΛΕΓΧΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ Ταχ. Δ/νση: Κηφισίας 124 & Ιατρίδου 2 Ταχ. Κωδ: 11526 - Αθήνα Πληροφορίες: Πετράκη Κ.

Διαβάστε περισσότερα

Τα περισσότερα παιδιά έχουν κατοικίδια στην αυλή τους. Υπάρχουν πολλά αδέσποτα στο Δήμο που δηλητηριάζονται. Η επιθυμία των παιδιών να γνωρίσουν τα

Τα περισσότερα παιδιά έχουν κατοικίδια στην αυλή τους. Υπάρχουν πολλά αδέσποτα στο Δήμο που δηλητηριάζονται. Η επιθυμία των παιδιών να γνωρίσουν τα ΣΤ τάξη Δημοτικού Σχολείου Μακρυγιάλου 2009-2010 1 Τα περισσότερα παιδιά έχουν κατοικίδια στην αυλή τους. Υπάρχουν πολλά αδέσποτα στο Δήμο που δηλητηριάζονται. Η επιθυμία των παιδιών να γνωρίσουν τα άγρια

Διαβάστε περισσότερα

...KAI O ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

...KAI O ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ...KAI O ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6 112 Πουλάτε αέρα Θα τύχει ενδεχομένως, ενώ συζητάμε με τον υποψήφιο πελάτη, να μας πει. ΠΕΛΑΤΗΣ: Απ ό,τι καταλαβαίνω κύριε, μάλλον πουλάτε αέρα. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Θαύματα Αγίας Ζώνης (μέρος 4ο)

Θαύματα Αγίας Ζώνης (μέρος 4ο) 18 Ιουνίου 2019 Θαύματα Αγίας Ζώνης (μέρος 4ο) Θεοτόκος / Θαύματα της Θεοτόκου 12. Παντελώς αδύνατο γιατί ήταν????????????????? Λευκωσία «Παντρεύτηκα το 1981 και μετά παρέλευση τεσσάρων χρόνων διεπίστωσα

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνά Νικολάου:

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνά Νικολάου: Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνά Νικολάου: Επειδή όμως φαίνεται ότι η εκστρατεία εκτόξευσης ανυπόστατων καταγγελιών από τον κ. Παπαγεωργίου τυγχάνει κομματικής εκμετάλλευσης, θα σχολιάσω ορισμένα ζητήματα

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018

Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018 Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018 Δεν υπάρχει τύχη απλά καλό marketing Το marketing είναι δυστυχώς από τους

Διαβάστε περισσότερα

Κάποια μέρα, όπως όλοι παντρεύονται, έτσι παντρεύτηκε και ο Σοτός. Σον ρωτάει η γυναίκα του:

Κάποια μέρα, όπως όλοι παντρεύονται, έτσι παντρεύτηκε και ο Σοτός. Σον ρωτάει η γυναίκα του: Κάποια μέρα, όπως όλοι παντρεύονται, έτσι παντρεύτηκε και ο Σοτός. Σον ρωτάει η γυναίκα του: -Σότε, μ' απατάς; Ναι η Ου; - Ουουουου!!! Σοτός: Έλα να κάνουμε ερώτα μέχρι το πρωί Αννούλα: Σι λες ρε βλάκα,

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4181, 7/11/2008 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟN ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4181, 7/11/2008 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟN ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΝΟΜΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟN ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΝΟΜΟ Για σκοπούς εφαρμογής των Κανονισμών και Αποφάσεων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων που αφορούν την προστασία και ευημερία των ζώων, περιλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2004 Επιτροπή Αναφορών 2009 12.02.2008 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ Θέμα: Αναφορά 0596/2006, του Οδυσσέα Ποιμενίδη, ελληνικής ιθαγένειας, σχετικά με την κατάσχεση του οχήματός του από

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Σ ΑΓΑΠΑΩ

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Σ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Σ ΑΓΑΠΑΩ (Αόρατος) ΑΦΗΓΗΤΗΣ: Κάποτε στη γη γεννήθηκε το Όνειρο. Το όνομά του δεν ήταν έτσι, όμως επειδή συνεχώς ονειρευόταν, όλοι το φώναζαν Όνειρο. Δεν ήταν κάτι το σπουδαίο, ήταν σαν

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές απαιτήσεις για την ποσότητα περιεχομένου και την επισήμανση ως προς την ποσότητα, προσυσκευασμένων προϊόντων.

Γενικές απαιτήσεις για την ποσότητα περιεχομένου και την επισήμανση ως προς την ποσότητα, προσυσκευασμένων προϊόντων. Γενικές απαιτήσεις για την ποσότητα περιεχομένου και την επισήμανση ως προς την ποσότητα, προσυσκευασμένων προϊόντων. 1. Προσυσκευασμένα προϊόντα (βλ. άρθρο 3, ΦΕΚ 2090/Β/2014) 2. Προϊόν ορίζεται ένα συγκεκριμένο

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Εμπόριο. HE 9 Δικαιώματα πελατών Επίλυση διαφορών

Ηλεκτρονικό Εμπόριο. HE 9 Δικαιώματα πελατών Επίλυση διαφορών Ηλεκτρονικό Εμπόριο HE 9 Δικαιώματα πελατών Επίλυση διαφορών Σημαντικές ιστοσελίδες για τον καταναλωτή Αρχή διασφάλισης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα http://www.dpa.gr/ Γενική γραμματεία καταναλωτή http://www.efpolis.gr/

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2009-2014 Επιτροπή Αναφορών 25.9.2009 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ Θέμα: Αναφορά 1302/2008, της Estelle Garnier, γαλλικής ιθαγένειας, εξ ονόματος της «Compagnie des avoués près la Cour

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon

Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon Ορισµοί Όροι και Προϋποθέσεις: Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις Πώλησης Εξοπλισµού (εφεξής: «ΟΠΠΕ»). Fon Technology, S.L.: Η Εταιρία η οποία προµηθεύει ή πωλεί τα

Διαβάστε περισσότερα

ZA6647. Flash Eurobarometer 425 (Food Waste and Date Marking) Country Questionnaire Greece

ZA6647. Flash Eurobarometer 425 (Food Waste and Date Marking) Country Questionnaire Greece ZA667 Flash Eurobarometer (Food Waste and Date Marking) Country Questionnaire Greece FL - Attitudes towards food waste EL D Τι ηλικία έχετε; (ΚΑΤΑΓΡΑΨΤΕ - ΑΝ "ΑΡΝΗΣΗ" ΚΩΔΙΚΟΣ '99') D ΦΥΛΟ. Άνδρας Γυναίκα

Διαβάστε περισσότερα

(συνέντευξη: ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα, 9.84, ο σφυγμός της μέρας, 06/02/08)

(συνέντευξη: ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα, 9.84, ο σφυγμός της μέρας, 06/02/08) (συνέντευξη: ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα, 9.84, ο σφυγμός της μέρας, 06/02/08) Φ.Κ.: ας επιστρέψουμε τώρα στο μεγάλο θέμα της ημέρας σε παγκόσμια κλίμακα, της Αμερικάνικές προκριματικές εκλογές. Πήραμε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΥΦΦ-ΟΑ4 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 24/1/2013. Αρ. Πρωτ. Α2-85

ΑΔΑ: ΒΕΥΦΦ-ΟΑ4 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 24/1/2013. Αρ. Πρωτ. Α2-85 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 24/1/2013 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ -Δ/ΝΣΗ ΤΙΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ &ΠΟΤΩΝ -Δ/ΝΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΦΑΡΜΑΚΩΝ -Δ/ΝΣΗ ΤΙΜΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εταιρικής Συμμόρφωσης με τον Κώδικα Επιχειρηματικής Δεοντολογίας της Εταιρείας και το Δίκαιο του Ανταγωνισμού

Πρόγραμμα Εταιρικής Συμμόρφωσης με τον Κώδικα Επιχειρηματικής Δεοντολογίας της Εταιρείας και το Δίκαιο του Ανταγωνισμού Πρόγραμμα Εταιρικής Συμμόρφωσης με τον Κώδικα Επιχειρηματικής Δεοντολογίας της Εταιρείας και το Δίκαιο του Ημερίδα ΣΕΒ, 30 Μαΐου 2019 Κώδικας Επιχειρηματικής Δεοντολογίας Ευ Επιχειρείν ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Νικήτας Κακλαμάνης): Φθάνουμε στον. «προτελευταίο» Ειδικό Αγορητή γιατί δεν είναι έτσι ο όρος- για τη σημερινή

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Νικήτας Κακλαμάνης): Φθάνουμε στον. «προτελευταίο» Ειδικό Αγορητή γιατί δεν είναι έτσι ο όρος- για τη σημερινή ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Νικήτας Κακλαμάνης): Φθάνουμε στον «προτελευταίο» Ειδικό Αγορητή γιατί δεν είναι έτσι ο όρος- για τη σημερινή συνεδρίαση, τον κ. Δημήτρη Καμμένο, τον οποίο καλώ στο Βήμα. Να ετοιμάζεται ο κ.

Διαβάστε περισσότερα

Πάει τόσος καιρός από το χωρισμό σας, που δε θυμάσαι καν πότε ήταν η τελευταία φορά

Πάει τόσος καιρός από το χωρισμό σας, που δε θυμάσαι καν πότε ήταν η τελευταία φορά Πάει τόσος καιρός από το χωρισμό σας, που δε θυμάσαι καν πότε ήταν η τελευταία φορά που έκλαψες για πάρτη του! Ωστόσο, ακόμα στοιχειώνουν κάποιες σκέψεις το μυαλό σου. Ήταν μία από τις χειρότερες εμπειρίες

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά για την επίκαιρη ερώτηση με αριθμό 549/ του. Βουλευτή Β Πειραιά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Δημήτριου Καμμένου προς

Πρακτικά για την επίκαιρη ερώτηση με αριθμό 549/ του. Βουλευτή Β Πειραιά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Δημήτριου Καμμένου προς Πρακτικά για την επίκαιρη ερώτηση με αριθμό 549/16-2-2016 του Βουλευτή Β Πειραιά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Δημήτριου Καμμένου προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3401, 7/4/2000

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3401, 7/4/2000 Ο περί Αξιών και Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (Τροποποιητικός) (Αρ. 4) Νόμος του 2000 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ Ημερομηνία 10/3/2016 Μέσο Συντάκτης Link http://www.in.gr Τζωρτζίνα Ντούτση http://www.in.gr/entertainment/book/interviews/article/?aid=1500064083 Νικόλ Μαντζικοπούλου: Το μυστικό για την επιτυχία είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 7ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 7ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι Ν. 83(Ι)/97 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3196 της 7ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι Ο περί Αξιών και Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (Τροποποιητικός) (Αρ. 4) Νόμος τον 1997

Διαβάστε περισσότερα

A READER LIVES A THOUSAND LIVES BEFORE HE DIES.

A READER LIVES A THOUSAND LIVES BEFORE HE DIES. A READER LIVES A THOUSAND LIVES BEFORE HE DIES. 1. Η συγγραφέας του βιβλίου μοιράζεται μαζί μας πτυχές της ζωής κάποιων παιδιών, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. α) Ποια πιστεύεις ότι είναι τα

Διαβάστε περισσότερα

Co-funded by the European Union Quest

Co-funded by the European Union Quest 1 Καλωσορίσατε στο παιχνίδι "Δώσε το στον επόμενο". Co-funded by the European Union Ένα εργαλείο για να σας βοηθήσει να γνωρίσετε μια δικαιοσύνη φιλική προς το παιδί Παίκτες Ηλικία 14-18 4-6 Χρονών Βάλτε

Διαβάστε περισσότερα

Κύριε συνάδελφε, ευχαριστώ πολύ για την ερώτηση που υποβάλατε, σχετικά. με ένα λεπτό και κρίσιμο θέμα, όπως αυτό της προστασίας των ανηλίκων.

Κύριε συνάδελφε, ευχαριστώ πολύ για την ερώτηση που υποβάλατε, σχετικά. με ένα λεπτό και κρίσιμο θέμα, όπως αυτό της προστασίας των ανηλίκων. Ευχαριστώ πολύ, κυρία Πρόεδρε. Κύριε συνάδελφε, ευχαριστώ πολύ για την ερώτηση που υποβάλατε, σχετικά με ένα λεπτό και κρίσιμο θέμα, όπως αυτό της προστασίας των ανηλίκων. Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΖ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΜΣΤ. Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΖ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΜΣΤ. Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΖ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΜΣΤ Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 Αθήνα, σήμερα στις 5 Ιουλίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.23 συνήλθε στην Αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

Μέσα από τη ζωγραφική, την κατασκευή ιστοριών και παραμυθιών βρήκαν από αρκετά έως πολύ τον τρόπο να εκφραστούν και να δημιουργήσουν.

Μέσα από τη ζωγραφική, την κατασκευή ιστοριών και παραμυθιών βρήκαν από αρκετά έως πολύ τον τρόπο να εκφραστούν και να δημιουργήσουν. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΤ3 Στο ΣΤ3 αξιολογήθηκαν 20 μαθητές Αυτό που τους άρεσε περισσότερο σ? αυτή την ομάδα ήταν η σχέση που απέκτησαν με τα άλλα παιδιά, η συνεργασία μεταξύ τους

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘ. ΕΣΩΤ. ΕΜΠΟΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΤΙΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ /ΝΣΗ ΤΙΜΩΝ ΒΙΟΜΗΧ. ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΦΑΡΜΑΚΩΝ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΜΗΜΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘ. ΕΣΩΤ. ΕΜΠΟΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΤΙΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ /ΝΣΗ ΤΙΜΩΝ ΒΙΟΜΗΧ. ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΦΑΡΜΑΚΩΝ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘ. ΕΣΩΤ. ΕΜΠΟΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΤΙΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ /ΝΣΗ ΤΙΜΩΝ ΒΙΟΜΗΧ. ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΦΑΡΜΑΚΩΝ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΜΗΜΑ Tαχ. /νση: Πλ. Κάνιγγος Τ.Κ.: 101 81 Πληροφορίες :

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δελτίο Τύπου 26 Οκτωβρίου 2015 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ο Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Πέννυ Εμμανουήλ Κυβερνήτης Θ117Α

Πέννυ Εμμανουήλ Κυβερνήτης Θ117Α Αθήνα 31-7-2012 Αρ. πρωτ. 12 Προς την Επιτροπή Ανταλλαγών Νέων Αγαπητέ Πρόεδρε Τάσο Γρηγορίου, Με την Παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εγκάρδια φιλοξενία των 4 παιδιών του Θέματός μας

Διαβάστε περισσότερα

Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΓΛΩΣΣΑ *ΘΕΩΡΙΑ

Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΓΛΩΣΣΑ *ΘΕΩΡΙΑ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΓΛΩΣΣΑ *ΘΕΩΡΙΑ Προτάσεις: οι προτάσεις χωρίζονται σε κύριες/ανεξάρτητες και σε δευτερεύουσες/εξαρτημένες. Οι σύνδεσμοι που συνδέουν τις κύριες προτάσεις είναι: και, ούτε, είτε-είτε, ή, αντί,

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑ: «Καθορισμός λεπτομερειών χορήγησης της συνδεδεμένης ενίσχυσης στον τομέα της βιομηχανικής τομάτας σε εκτέλεση του άρθρου 52, του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 1307/2013 του Συμβουλίου». Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πριν γράψω το όνομά μου στον πίνακα θέλω να με ενημερώσετε αν έχετε σκοπό να το χρησιμοποιήετε αργότερα!

Πριν γράψω το όνομά μου στον πίνακα θέλω να με ενημερώσετε αν έχετε σκοπό να το χρησιμοποιήετε αργότερα! Πριν γράψω το όνομά μου στον πίνακα θέλω να με ενημερώσετε αν έχετε σκοπό να το χρησιμοποιήετε αργότερα! GDPR: Η επόμενη μέρα! Ανδρέας Σ. Κωνσταντινίδης Εμπορικός Διευθυντής Yuboto Ltd 22-25 Μιάου 2018:

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Ευχαριστώ πολύ κύριε συνάδελφε, για την ευκαιρία που μου δίνετε να

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Ευχαριστώ πολύ κύριε συνάδελφε, για την ευκαιρία που μου δίνετε να ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης): Ευχαριστώ, κυρία Πρόεδρε. Ευχαριστώ πολύ κύριε συνάδελφε, για την ευκαιρία που μου δίνετε να ξεκαθαρίσουμε κάποια ζητήματα. Θα ξεκινήσω από

Διαβάστε περισσότερα

Έτοιμες απαντήσεις για φωτογράφους γάμου Πλήρες πακέτο (μέρος 1ο κ' 2ο) (PDF + WORD) - Ελληνικά

Έτοιμες απαντήσεις  για φωτογράφους γάμου Πλήρες πακέτο (μέρος 1ο κ' 2ο) (PDF + WORD) - Ελληνικά Έτοιμες απαντήσεις e-mail για φωτογράφους γάμου Πλήρες πακέτο (μέρος 1ο κ' 2ο) - 28 e-mail (PDF + WORD) - Ελληνικά Η γρήγορη και αποτελεσματική γραπτή επικοινωνία είναι πλέον ιδιαίτερα σημαντική για τους

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΕ 2010 ΕΤΟΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

ΤΕΕ 2010 ΕΤΟΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΕ 2010 ΕΤΟΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ Εισηγητής: Ροδόλφος Δρακούλης MSc. Mechanical Engineering RWTH AACHEN ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Μέλος της Μόνιμης Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ. Πέμπτη 21 Μαρτίου ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ. Πέμπτη 21 Μαρτίου ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013 ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, εισερχόμαστε στη συζήτηση των ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ Συζητείται η με αριθμό 1183/12-3-2013 επίκαιρη

Διαβάστε περισσότερα

Έτοιμες απαντήσεις για φωτογράφους γάμου Μέρος 1ο, μέχρι το κλείσιμο (PDF + WORD) - Ελληνικά

Έτοιμες απαντήσεις  για φωτογράφους γάμου Μέρος 1ο, μέχρι το κλείσιμο (PDF + WORD) - Ελληνικά Έτοιμες απαντήσεις e-mail για φωτογράφους γάμου Μέρος 1ο, μέχρι το κλείσιμο - 14 e-mail (PDF + WORD) - Ελληνικά Η γρήγορη και αποτελεσματική γραπτή επικοινωνία είναι πλέον ιδιαίτερα σημαντική για τους

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ LAMPRINI KASIMI Hellenic Public Administration Issuing CA 13/2/2019 10:54 πμ CN=LAMPRINI KASIMI C=GR O=Hellenic Public Administration Certification Services E=lkasimi@gge.gr INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ AGRONEWS

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ AGRONEWS ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις: α) του άρθρου 90 του Κώδικα Νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα Κυβερνητικά Όργανα

Διαβάστε περισσότερα

2. Π.Κ.Π.Φ. & Π.Ε. Έδρες τους ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

2. Π.Κ.Π.Φ. & Π.Ε. Έδρες τους ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΔΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 17 4 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ AΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Αριθ. πρωτ: 5103/51643 Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκή Νομοθεσία. Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων

Ευρωπαϊκή Νομοθεσία. Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων Ευρωπαϊκή Νομοθεσία Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων Κανονισμός 178/2002 Περιεχόμενο Γενικές Αρχές Ασφάλειας Τροφίμων και Ζωοτροφών Ίδρυση Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια των Τροφίμων Τι Αφορά Όλαταστάδιατηςπαραγωγής,

Διαβάστε περισσότερα

Αυτή είναι μετάφραση ενός εγγράφου από την Αγγλική γλώσσα προς διευκόλυνσή σας μόνο. Το κείμενο του αυθεντικού Αγγλικού κειμένου θα διέπει τα

Αυτή είναι μετάφραση ενός εγγράφου από την Αγγλική γλώσσα προς διευκόλυνσή σας μόνο. Το κείμενο του αυθεντικού Αγγλικού κειμένου θα διέπει τα Αυτή είναι μετάφραση ενός εγγράφου από την Αγγλική γλώσσα προς διευκόλυνσή σας μόνο. Το κείμενο του αυθεντικού Αγγλικού κειμένου θα διέπει τα δικαιώματά σας και τις υποχρεώσεις σας. Το αυθεντικό Αγγλικό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Αθήνα, 11 Αυγούστου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα