ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ."

Transcript

1 To: Cc: Aroni Mari ; ; Sent: Thursday, June 02, :59 PM Subject: ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, ΚΟΥ ΣΚΟΡΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ: ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΚΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ. Ο ΚΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ 98/6/ΕΚ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΕ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Ζ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ Η Ζ1-404 ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ. (ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ) Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΣΚΟΡΔΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΜΑΙΛ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΤΙ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΣΚΟΡΔΑ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ Ζ1-404 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΠΑΓΟΣ. ΜΕ ΤΗΝ Α.Δ. 4/2004 ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ Ζ1-404 ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ Η Ζ1-404 ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ Ζ1-404 ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΒ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΗΣ, ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!!!!!!!! ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΑΒ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΜΜ!! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ: Η Ζ1-404 ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ!!! Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 30 ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!!!!!! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΒ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ!!!!!! ΕΙΣΗΓΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ.

2 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ) To: Aroni Mari Sent: Tuesday, March 01, :08 PM Subject: Re: ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΡΙΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΤΩΝ ΕΜΑΙΛ ΤΑ ΕΜΑΙΛ ΤΑ ΣΤΕΛΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟ ΜΑΧΑΙΡΑ ΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΩ, ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ!!!! ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΟΜΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΡΑΣΕΤΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΑΡΑ ΤΑ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ!!!!!!!! ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΤΑ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΜΕΧ ΔΗΜΗΤΡΗΣ From: Aroni Mari To: Sent: Tuesday, March 01, :56 PM Subject: RE: ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Θα σας παρακαλούσα να σταματήσετε να μου στελνετε . Eίναι πολύ κουραστικό Original Message----- Sent: Tuesday, March 01, :53 PM To: Cc: Aroni Mari; Gotsis Stayros Subject: ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΕ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΕ ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΘΛΙΨΗ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΑΒ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΧΕΤΕ 5,5 % ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ!

3 ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΠΙΠΑΓΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ, ΝΟΜΙΜΑ ΤΥΠΙΚΑ, ΒΑΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ!!!! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΜΑΙΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ!!!!! ME ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΕΙΤΕ!!!!! ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΙΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΑΓΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ. Ο ΚΟΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΜΗ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΜΕΧ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ) DIMITRIS SIOUTIS (MBA) DIRECTOR TANGARA LTD 4, SAVVA LAZARIDIS STR, GLYFADA ATHENS GREECE TEL: /7 FAX: MOBILE: To: Sent: Tuesday, March 01, :21 PM Subject: O AYTOKRATΩΡ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΕ ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΔΙΚΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΕΘΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ!!

4 ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΑΦΟΡΜΕΣ???? ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΤΕ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΓΥΜΝΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΜΕΧ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ To: Cc: DIMITRIOS SYRIGOS Sent: Saturday, February 19, :28 PM Subject: ΚΕ ΣΥΡΙΓΟ: ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΑΒ ΣΤΟΝ ΚΟ ΜΑΧΑΙΡΑ, ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ, ΕΞΩΔΙΚΩΣ!!! ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΕ ΜΑΧΑΙΡΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΠΩΛΕΙΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΜΕ ΕΠΙΠΑΓΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ!!!!!! Σύμφωνα με την Αγορανομική Διάταξη 14/89, το άρθρο 328 παράγραφος 3 αναφέρει οτι "Για τα προσυσκευασμένα τρόφιμα η ποτά, που στη συσκευασία τους αναγράφεται υποχρεωτικά το στραγγισμένο βάρος περιεχομένου, η τιμή λιανικής πώλησης κατά μονάδα μέτρησης (Τ.Μ.Μ) θα αναφέρεται υποχρεωτικά στο στραγγισμένο βάρος ανα χιλ/μο η λιτρο, κατά περίπτωση" Επίσης, σύμφωνα με την οδηγία 89/395/ΕΟΚ, στην οποία προσαρμόσθηκε η Ελληνική Νομοθεσία με το άρθρο 11, παράγραφος 7, εδάφιο δ του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών, το εδάφιο δ αναφερει "Οταν στερεό τρόφιμο διατίθεται εμβαπτισμένο μέσα σε υγρό κάλυψης, στην επισήμανση αναγράφεται και το καθαρό βάρος του στραγγισμένου τροφίμου." (Το αρθρο 14 της 89/395/ΕΟΚ αναφέρει "Οταν ενα στερεό τρόφιμο παρουσιάζεται μέσα σε υγρό καλύψεως, στην επισήμανση αναγράφεται και το καθαρό στραγγισμένο βάρος του τροφίμου αυτού.) Σύμφωνα με

5 το εδάφιο δ, ο επίπαγος ειναι υγρό κάλυψης. Η εναρμόνιση στην οδηγία 89/395/ΕΟΚ εγινε το 1991 με την υπ'αριθμο 804/90/ απόφαση του Α.Χ.Σ. (ΦΕΚ Β' 104). Αλλά και με την κοινοτική οδηγία 98/6/ΕΚ, στην οποία προσαρμόστηκε η Ελληνική Νομοθεσία με την υπουργική απόφαση των κου Παπαντωνίου και κας Αποστολάκη (φεκ 827/ ), άρθρο 4, παράγραφος 2 του ΦΕΚ, η τιμή ανά κιλό πρέπει να αναφέρεται υποχρεωτικά στο στραγγισμένο βάρος, δηλαδή στο βάρος ψαριού και όχι στο καθαρό βάρος προιοντος = βάρος ψαριού + επίπαγος, όπως γίνεται σήμερα!! ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΣΚΕΙΤΕ ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΩ ΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ DIMITRIS SIOUTIS (MBA) DIRECTOR TANGARA LTD 4, SAVVA LAZARIDIS STR, GLYFADA ATHENS GREECE TEL: FAX: MOBILE: To: DIMITRIOS SYRIGOS Cc: Sent: Monday, February 14, :47 PM Subject: Fw: MOSXOVITIS4.12 / ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟ ΜΑΧΑΙΡΑ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΕ ΜΑΧΑΙΡΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΑΦΟΤΟΥ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΩΛΕΙΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!!!! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΜΕ ΕΠΙΠΑΓΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ!! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.

6 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΔΙΟΤΙ ΤΥΧΟΝ ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΤΟ ΤΥΠΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΗΜΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΤΥΧΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΘΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΛΙΓΩΡΗΣΑΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ... ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΕ ΜΑΧΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΟΜΕΘΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΘΕΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΘΕΜΤΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΕ ΠΟΙΟΝ. ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΡΟΙΟΝ. Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΕ ΜΑΧΑΙΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ... ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΑΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΤΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΘΕΜΙΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΑΣ!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ) ΚΟΙΝ. ΚΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ To: Sent: Tuesday, January 04, :48 PM Subject: Fw: MOSXOVITIS4.12 / ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟ ΜΑΧΑΙΡΑ

7 ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΤ ΓΚΟΤΣΗ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΑΙΛ ΣΤΟΝ ΚΟ ΜΑΧΑΙΡΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΕΧ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ) ---- ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΕ ΜΑΧΑΙΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΟ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΥΚΑ ΟΤΑΝ ΞΕΦΟΡΤΩΝΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΑΣ. ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΟΦΛΗΣΕΙ ΚΕ ΜΑΧΑΙΡΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΠΑΓΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΩΛΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΑΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΓΝΟΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ. ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΤΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΤΙΜΟΛΟΓΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ!!! ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ) DIMITRIS SIOUTIS (MBA) DIRECTOR TANGARA LTD ATHENS GREECE TEL: FAX:

8 MOBILE: To: Sent: Tuesday, January 04, :29 PM Subject: MOSXOVITIS4.12 / ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟ ΜΑΧΑΙΡΑ TΑNGARA LTD FRESH & FROZEN LAKE VICTORIA PERCH. VAT # EL , SAVVA LAZARIDI STR, GLYFADA 16675, ATHENS, GREECE. TANGARA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ. ΝΩΠΗ & ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΠΕΡΚΑ. TEL: +(30-210) /947, / / / FAX:+(30-210) / OUR FISH, OUR PRODUCT FROM TANPERCH LTD, TANZANIA. EU APPROVAL # APP WHY BUY FROM A TRADER WHEN YOU CAN BUY FROM US, THE PRODUCER? ONE QUALITY. ONE PLANT. OURS ONLY. AND ONLY FROM TANZANIA. DATE: 4 ΔΕΚ 2004 ΠΡΟΣ: ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

9 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΔΥ ΑΧΑΡΝΩΝ 2 ΑΘΗΝΑ ΥΠΟΨΗ: ΚΟΣ ΜΟΣΧΟΒΙΤΗΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΘΕΜΑ: «ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΤΟ Π.Δ 290/92» ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΦΕΚ 827 ΤΗΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2001 ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΚΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ 98/6/ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 16 ΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1998 ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΩΛΩΤΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ (ΕΕ ΑΡΙΘΜ. L 80 ΤΗΣ 18/3/1998 ΣΕΛ 27-31). ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4 ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ << ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, Η ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ.>> ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 7 ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ <<ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΟΥ

10 ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 30 ΑΥΤΟΥ.>> H ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΠΑΓΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 11 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 7, ΕΔΑΦΙΟ δ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΥΓΡΟ ΚΑΛΥΨΗΣ (ΝΕΡΟ) ΣΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΚΑΛΥΨΗΣ, ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 11, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 7, ΕΔΑΦΙΟ δ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΟΛΗ Η ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΥΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΤΟΥ ΚΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 17/ /2004 ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ!!!!!!! Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΝΩ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΚΙΛΟ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΥ ΨΑΡΙΟΥ, ΟΙ Κ.Κ. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΕ ΤΙΣ Α.ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ Η ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ ΣΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΠΑΓΟ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΤΟΝ ΕΠΙΠΑΓΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η

11 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ, ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ!!!!!!! 1. ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΧΘΕΣ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΤΟΥ Π.Δ 290/92 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΠΑΓΟ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ 15%. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ Π.Δ. 290/92 ΣΤΟΝ ΕΠΙΠΑΓΟ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ 98/6/ΕΚ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ. 2. ΕΣΩΚΛΕΙΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΣ Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΤ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 14/ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 328 ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 14/89, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 3, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ << ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Η ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ (Τ.Μ.Μ.) ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ ΑΝΑ ΧΙΛ/ΜΟ Η ΛΙΤΡΟ, ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. >> ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ

12 ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΟΔΗΓΙΑ 98/6/ΕΚ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1989!!!!! 4. ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ Π.Δ. 290/92 ΣΤΟΝ ΕΠΙΠΑΓΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΟΤΙ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ Α.Δ 14/89 ΑΡΘΡΟ 328 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 3!!!! 5. ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΩΚΛΕΙΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΣ 27/10/2004 ΣΤΟΝ ΚΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 11 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ (ΚΤ+Π), ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 7, ΕΔΑΦΙΟ δ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΤΟ ΕΔΑΦΙΟ δ ΑΝΑΦΕΡΕΙ... Οταν στερεο τροφιμο (ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: π.χ. ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΨΑΡΙ) διατιθεται εμβαπτισμενο μεσα σε υγρο καλυψης, (ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ π.χ. ΕΠΙΠΑΓΟΣ) στην επισημανση αναγραφεται και το καθαρο βαρος του στραγγισμενου τροφιμου. Υγρο καλυψης, κατα την εννοια της παραγραφου αυτης, ειναι καθενα απο τα κατωτερω προιοντα ενδεχομενως σε μιγμα μεταξυ τους, η και σε καταψυγμενη η υπερκαταψυγμενη κατασταση, εφοσον το υγρο δεν αποτελει παρα απλη προσθηκη σε σχεση με τα βασικα στοιχεια του παρασκευασματος αυτου και δεν αποτελει, συνεπως αποφασιστικο στοιχειο για την αγορα του: νερο, υδατικα διαλυματα αλατων, αλμη κλπ. κλπ. 6. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΡΟ ΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΗΛΙΕΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΕΛΕΧΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ. ΕΣΩΚΛΕΙΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ 24/ΝΟΕΜΒ/2004 ΜΕ ΑΡΙΘ ΠΡΩΤΑΚ. Α ΟΠΟΥ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ

13 ΒΑΠΤΙΣΑΝ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΠΕΤΕΙΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ!!!!! 7. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΣ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 11 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ (ΚΤ+Π), ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 7, ΕΔΑΦΙΟ δ, ΟΤΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΡΟ ΚΑΛΥΨΗΣ, ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. 8. ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ? ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ. Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΟΥΣΤΑ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΨΑΡΙ (ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΤΕΡΕΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝ 10 ΒΑΘΜΩΝ ΚΕΛΣΙΟΥ) ΕΜΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΛΟΥΤΡΟ ΚΡΥΟΥ ΝΕΡΟΥ. ΤΟ ΝΕΡΟ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ + 10 ΒΑΘΜΩΝ ΚΕΛΣΙΟΥ, ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΨΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ (ΜΕΙΟΝ) 18 ΒΑΘΜΟΙ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΓΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ!!!!. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ!!!!!! ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ!!!. ΤΟ ΨΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 75% ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ!!!!!!!!!!! 9. ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗΣ ΠΕΡΚΑΣ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ. ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ 6 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ. ΕΣΤΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΠΕΡΚΑ ΕΧΕΙ 15 % ΕΠΙΠΑΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ = ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΩΛΗΘΕΙ ΣΑΝ ΨΑΡΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ Α.ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ. ΤΟΤΕ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ε 6 ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ 1000 ΓΡ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 850 ΓΡ ΚΑΘΑΡΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟ ΨΑΡΙ (ΠΕΡΚΑ) ΚΑΙ 150 ΓΡ ΝΕΡΟ (ΕΠΙΠΑΓΟΣ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΠΕΤΑΕΙ!!!!!! ΑΡΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΚΑΣ ΑΝΑ ΚΙΛΟ ΕΙΝΑΙ 6/0.850 = Ε 7.06/ΚΙΛΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΠΕΡΚΑΣ 10. ΑΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΑΓΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ!!! 11. ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΥΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΘΕΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΨΑΡΙΩΝ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ

14 ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ Η ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΑΓΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΤΗΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ!!!! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΑΓΟ. Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΑΝ Π.Χ. ΤΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΨΑΡΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ!!!. ΜΙΑ ΚΑΛΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΜΑΣ, ΦΙΛΕΤΟ ΠΕΡΚΑΣ TANGARA ΣΕ ΚΟΥΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΑΓΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΨΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΑΓΟ. 12. ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ Α.Δ 17/ /2004 ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ 50% Η ΚΑΙ 100% ΜΕ ΕΠΙΠΑΓΟ. ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ? ΚΑΙ ΛΟΠΟΝ? ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ? ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ??? 13. ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ Α.Δ 17/ /2004 ΕΜΠΟΔΙΖΩΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΘΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ. Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ. ΑΡΑ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!!!! ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ???? ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ. ΑΝ ΕΝΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΨΑΡΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΑΓΟ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ. Η ΑΓΟΡΑ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΝ ΑΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 50% Η ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ Α.Δ!!!!!. ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ? ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ????? ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΕΦΤΗ?? ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΟΤΙ Η ΤΑΔΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΛΕΒΕ? ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ = ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ Η ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ??????? 14. ΜΕΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΩΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ. Η ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΕΙ Η ΟΧΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ

15 ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ. ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΥ ΨΑΡΙΟΥ ΜΕ ΕΠΙΠΑΓΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΦΙΛΕΤΟ ΠΕΡΚΑΣ ΜΕ 15% ΕΠΙΠΑΓΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΙΛΟ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 850 ΓΡ ΨΑΡΙΟΥ (ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΙ 150 ΓΡ ΝΕΡΟ = ΕΠΙΠΑΓΟΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ Η ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ 6 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΙΛΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΛΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟΥ ΨΑΡΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΑΡΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΜΕ 15 % ΕΠΙΠΑΓΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Χ 6 = Ε 5.10 ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ. 15. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 6 ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ Η ΑΠΙΣΤΕΥΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΦΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Α.Δ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΠΑΓΟ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΜΟΥΣ ΑΡΑ ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΤΩΡΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΝΟΜΙΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ?????? 16. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΠΑΓΟ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥΛΑΩ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΨΑΡΙ (ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΠΕΡΚΑ)???. ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΦΕΡΕ Η ΜΟΙΡΑ. ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΑΓΟ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΣΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΠΕΡΚΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ!!!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΚΑΛΥΨΗΣ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ Π.Δ 290/92 ΠΕΙΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΟΙ Α.ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΠΑΓΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΘΕΙΑΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΑΡΗΝ ΤΟΝ ΚΟ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΣΕ ΣΠΟΤ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΝΤΕΝΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ Ε 7,000 (ΕΠΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ). ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ Η Α.Δ ΤΟΥ ΚΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ ΤΗΝ 3/3/2004 ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ Α.Δ 17/2003 ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. (ΕΣΩΚΛΕΙΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.) 17. ΑΛΛΑ ΑΝ Ο ΕΦΕΤ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΦΕΤ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ? ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΓΡΑΠΤΩΣ ΤΟΝ ΕΦΕΤ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΧΥΜΑ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 62 α ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 6, ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΟΤΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΣΧΕΔΟΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ!!!!! Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ

16 ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΟΣ. ΟΜΩΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ??? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!!!. ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!. ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ??????? 18. ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 8 ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ. Ε, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΝΙΩΘΩ ΕΥΤΥΧΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΓΚΟΛ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ??? ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!! ΘΑ ΧΑΡΙΣΩ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΠΤΥΧΕΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ. 19. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ!!!!!. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΣ!!!! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ!!!! 20. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ???? ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ: ΠΡΩΤΟΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΟΤΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΨΑΡΙ ΜΕ ΕΠΙΠΑΓΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 15% ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΒΟΗΘΗΣΕ Η Α.Δ ΤΟΥ ΚΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!!!! ΠΟΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ????????? 21. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Ο ΤΥΠΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ!!!!!!!

17 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΜΕΧ TANGARA EΠΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ DIRECTOR KOIN. ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΚΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΥΠ ΑΓΡ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ + ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΚΟΣ ΑΛΗΦΑΚΙΩΤΗΣ ΚΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ O ΤΥΠΟΣ. To: Ioannis Kotselis Cc: KTsoni ; ; ; ; ; ; ΒΙΚY ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Sent: Thursday, May 26, :41 PM Subject: ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΣΚΟΡΔΑ, ΤΟΥ ΚΟΥ ΛΥΚΟΥΣΗ Η ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ? ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΕ ΚΟΤΣΕΛΗ

18 ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ, ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΜΑΙΛ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΗΝΕΣ ΑΦΟΤΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΜΜ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ!!! ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΤΜΜ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ, ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΣΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΠΡΟΧΘΕΣ, ΟΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ Η ΤΜΜ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ, ΤΑ CARREFOUR ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ lomos de bacalao της PESCANOVA, ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟΥ ΒΑΡΟΥΣ 300 ΓΡ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ PESCANOVA ΕΧΕΙ ΒΑΡΟΣ 330 ΓΡ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΙ Ο ΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΙΩΝ Η ΠΟΙΟΥ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΚΟ ΣΚΟΡΔΑ, ΣΤΟ ΚΟ ΛΥΚΟΥΣΗ Η ΣΤΟ ΚΟ ΑΛΒΑΝΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ To: KTsoni Cc: ; ; ; ; ; Ioannis Kotselis Sent: Friday, May 13, :07 PM Subject: Fw: ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΣΑΣ = ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΤΑ ΧΥΜΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΨΑΡΙ!! ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΤΣΟΝΗ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥ ΛΥΚΟΥΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΜΜ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ. ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΑΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ Α.Δ. 4/2004. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ

19 ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΜΜ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ!!! ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΩΚΛΕΙΩ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!!!! ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΧΥΜΑ ΨΑΡΙΑ ΧΥΜΑ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΛΠ. ΙΣΩΣ Ο ΚΟΣ ΒΛΕΜΜΑΣ, ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ, ΛΟΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΓΕΥΣΕΩΣ!!!!!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ, ΣΤΟ ΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΛΠ ΚΛΠ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΥΜΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ!!!!!! Ο ΕΦΕΤ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΕΡΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΕΦΕΤ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!! ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!!!!!! ΚΑΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ??????????? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΜΕΧ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ) To: Ioannis Kotselis Sent: Thursday, April 21, :54 AM Subject: Re: ΤΜΜ= ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ = ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!!!! ΚΕ ΚΟΤΣΕΛΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΥΤΟ. ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ

20 ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ???? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΕΧ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ From: Ioannis Kotselis To: Sent: Thursday, April 21, :57 AM Subject: Re: ΤΜΜ= ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ = ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ! Ioannis KOTSELIS MINISTRY OF DEVELOPMENT GENERAL SECRETARIAT OF CONSUMERS DIRECTORATE FOR CONSUMER POLICY CONSUMER POLICY SECTION GR ATHENS - GREECE To: Ioannis Kotselis Sent: Wednesday, April 20, :51 PM Subject: Fw: ΤΜΜ= ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ = ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!!!! ΚΕ ΚΟΤΣΕΛΗ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΧ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ) To: Cc: ; ; ; ; ; ; ; ARIADNI.GR ; ; Sent: Wednesday, April 20, :47 PM Subject: Fw: ΤΜΜ= ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ = ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!!!! ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

----- Original Message ----- From: Dimitris@tangara.gr To: GRAM@AREIOSPAGOS.GR Cc: info@giakoumatos.gr ; sofiakalantzakou@otenet.gr ; mail@pasok.

----- Original Message ----- From: Dimitris@tangara.gr To: GRAM@AREIOSPAGOS.GR Cc: info@giakoumatos.gr ; sofiakalantzakou@otenet.gr ; mail@pasok. ----- Original Message ----- From: Dimitris@tangara.gr To: GRAM@AREIOSPAGOS.GR Cc: info@giakoumatos.gr ; sofiakalantzakou@otenet.gr ; mail@pasok.gr ; alavanos@syn.gr ; hatzigakis@parliament.gr ; labenakis@parliament.gr

Διαβάστε περισσότερα

Το Ηλεκτρονικό Περιοδικό του ΣΕΔ. Τεύχος 5,Φεβρουάριος 2014. ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ 11ο ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ & ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Το Ηλεκτρονικό Περιοδικό του ΣΕΔ. Τεύχος 5,Φεβρουάριος 2014. ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ 11ο ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ & ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς website: www.sed.gr e-mail: info@sed.gr Το Ηλεκτρονικό Περιοδικό του ΣΕΔ Τεύχος 5,Φεβρουάριος 2014 ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το παρακάτω Πρακτικό δεν αποτελεί το τελικό κείμενο, διότι εκκρεμούν ορθογραφικές, συντακτικές και νομοτεχνικές διορθώσεις.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το παρακάτω Πρακτικό δεν αποτελεί το τελικό κείμενο, διότι εκκρεμούν ορθογραφικές, συντακτικές και νομοτεχνικές διορθώσεις. 1 / ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το παρακάτω Πρακτικό δεν αποτελεί το τελικό κείμενο, διότι εκκρεμούν ορθογραφικές, συντακτικές και νομοτεχνικές διορθώσεις. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΟΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ ΔΙΥΛΙΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ

ΑΓΟΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ ΔΙΥΛΙΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΕΥΧΟΣ 3 ΦΕΒΡOYAΡΙΟΣ 2011 ΤΙΜΗ 0,01 ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΡΧΙΜΗΔΟΥΣ 29 71306 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΓΟΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ ΔΙΥΛΙΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ Έρευνα Επιτροπής Ανταγωνισμού «ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ» Ή ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΌΓΙΟ ΕΥΡΩΠΑΊΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΉ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ

ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΌΓΙΟ ΕΥΡΩΠΑΊΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΉ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΌΓΙΟ ΕΥΡΩΠΑΊΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΉ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ 1. ΥΠΟΧΡΕΏΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ Ερωτήσεις 1. Ποιοι οργανισμοί ή φορείς στην περιοχή μου μπορούν να με βοηθήσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4Σ7ΩΗΡ-Δ6Β. Ελληνική

ΑΔΑ: Β4Σ7ΩΗΡ-Δ6Β. Ελληνική Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ : Συζήτηση αναφορικά με την με αριθμό πρωτ. 57.151/2.12.2012 αίτηση δεκαέξι (16) δημοτικών συμβούλων με θέμα: «Διαχείριση αστικών στερεών αποβλήτων στου Δήμου Τρίπολης,

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο. (Άρθρο 40 παρ. 1 του Κ.τ.Β.) Στην Αθήνα σήμερα, 18 Ιανουαρίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 16:45, στην Αίθουσα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο. (Άρθρο 40 παρ. 1 του Κ.τ.Β.) Στην Αθήνα σήμερα, 18 Ιανουαρίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 16:45, στην Αίθουσα ΤΖΩΡΤΖΗ ΤΖΩΡΤΖΗ BBFP0118.MT1 ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΡΙΟ ΟΣ ΙΓ - ΣΥΝΟ ΟΣ Β ΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α ΙΟΡΘΩΤΑ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο (Άρθρο 40 παρ. 1 του Κ.τ.Β.) Στην Αθήνα σήμερα, 18 Ιανουαρίου 2011,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΠΑΝΤΟΥ. ΒΑΣΙΚΈΣ ΑΞΊΕΣ. και επιχειρηματικής συμπεριφοράς

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΠΑΝΤΟΥ. ΒΑΣΙΚΈΣ ΑΞΊΕΣ. και επιχειρηματικής συμπεριφοράς ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΠΑΝΤΟΥ. ΒΑΣΙΚΈΣ ΑΞΊΕΣ Κώδικας δεοντολογίας και επιχειρηματικής συμπεριφοράς Μήνυμα από τον Richard Reese, Πρόεδρο και CEO Στην Iron Mountain, δίνουμε εξίσου μεγάλη σημασία στη φήμη μας για

Διαβάστε περισσότερα

Στις καντίνες και στη φορολόγιση,

Στις καντίνες και στη φορολόγιση, Ιδιοκτήτης Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Καπετάν Τάσου 4 - ΚΑΤΑΦΥΓΙ 19013 ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ Εκδότης ΑΓΓΕΛΟΣ Γ. ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ Τηλ:6972850006-Fax:2291042267 Κωδικός 1358 "Αττικός Παρατηρητής"

Διαβάστε περισσότερα

Μετά τις καταγγελίες της ΠΟΠΕΚ ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΛΙΕΣ

Μετά τις καταγγελίες της ΠΟΠΕΚ ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 2 IANOYAΡΙΟΣ 2011 ΤΙΜΗ 0,01 ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΡΧΙΜΗΔΟΥΣ 29 71306 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΓΟΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ ΔΙΥΛΙΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ Μετά τις καταγγελίες της ΠΟΠΕΚ ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πεθαμένος... υπέγραψε

Πεθαμένος... υπέγραψε ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ..! ΛΟΥΤΡΑΚΙ Οταν τους ζήτησε την άδεια του εδειξαν χαρτί του ΟΣΕ του έδειξαν άλλο που αναφερόταν στην εποχή Παύλου... ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ! Υπαλλήλους και αιρετούς που του έβαζαν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΟΡΑ ΚΙΑΤΟΥ: στο "κόκκινο" Απολογισμός ενός χρόνου Συνέντευξη με τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Τσιάνο. Καθαριότητα και περιβάλλον:

ΑΓΟΡΑ ΚΙΑΤΟΥ: στο κόκκινο Απολογισμός ενός χρόνου Συνέντευξη με τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Τσιάνο. Καθαριότητα και περιβάλλον: Αριθμός φύλλου: 78 Δεκέμβριος 2011 Διανέμεται δωρεάν Μ Η Ν Ι Α Ι Α Ε Φ Η Μ Ε Ρ Ι Δ Α Τ Ο Υ Σ ΥΛ Λ Ο Γ Ο Υ Σ Ι Κ Υ Ω Ν Ι Ω Ν Π Ο Λ Ι Τ Ω Ν ΑΓΟΡΑ ΚΙΑΤΟΥ: στο "κόκκινο" Συνέντευξη με το νέο πρόεδρο του Εμπορικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΛΛΑΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΛΛΑΣ 1 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΛΛΑΣ 9 ΜΑΪΟΥ 2011 ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΥΡΗΣ, Πρόεδρος της ΜΚΟ Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ, Επίκουρος Καθηγητής Παντείου

Διαβάστε περισσότερα

Tοκογλύφοι νέας γενιάς

Tοκογλύφοι νέας γενιάς Α τρίμηνο 2011 Αριθ.Φύλλου 28 Διανέμεται δωρεάν Τριμηνιαία Εφημερίδα της Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Σερρών Οι Καταναλωτές και το Kίνημα Πολιτών «Καταναλώνουμε ότι παράγουμε» Φίλες και φίλοι Πριν από

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπη Έκδοση Ημερίδας με θέμα:

Έντυπη Έκδοση Ημερίδας με θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ & ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ Έντυπη Έκδοση Ημερίδας με θέμα: Κεραίες Κινητής Τηλεφωνίας: Υπεύθυνος Διάλογος για την Έγκυρη Ενημέρωση & την Προστασία των Πολιτών Θεσσαλονίκη, 30 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

μικρό εγχειρίδιο για τη νομική αντιμετώπιση καυτών ενεργειακών ζητημάτων

μικρό εγχειρίδιο για τη νομική αντιμετώπιση καυτών ενεργειακών ζητημάτων μικρό εγχειρίδιο για τη νομική αντιμετώπιση καυτών ενεργειακών ζητημάτων μια ανατύπωση της μπροσούρας της μηχανής από τη λαική συνέλευση της πλ. Βικτωρίας www.mhxanh.org Την προηγούμενη εβδομάδα, δεκάδες

Διαβάστε περισσότερα

XV/7009/96 EL ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΡΟΛΟΣ, Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΣΤΛΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

XV/7009/96 EL ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΡΟΛΟΣ, Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΣΤΛΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ XV/7009/96 EL ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΡΟΛΟΣ, Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΣΤΛΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Παρ. 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1-1.5 2. ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕ Ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

«Ψυχαγωγία και κίνδυνοι στο διαδίκτυο»

«Ψυχαγωγία και κίνδυνοι στο διαδίκτυο» Τ Ε Χ Ν ΟΛΟ Γ Ι ΚΟ Ε Κ Π Α Ι Δ Ε Υ Τ Ι ΚΟ Ι Δ Ρ Υ Μ Α Μ Ε Σ ΟΛΟ Γ Γ Ι Ο Υ Σ Χ ΟΛ Η Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η Σ Κ Α Ι Ο Ι ΚΟ Ν Ο Μ Ι Α Σ Τ Μ Η Μ Α Ε ΦΑ Ρ Μ Ο Γ Ω Ν Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Η Σ Σ Τ Η Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η Κ

Διαβάστε περισσότερα

1. Ποια είναι τα καθήκοντα του διαχειριστή της πολυκατοικίας;

1. Ποια είναι τα καθήκοντα του διαχειριστή της πολυκατοικίας; ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 1. Ποια είναι τα καθήκοντα του διαχειριστή της πολυκατοικίας; Ο διαχειριστής είναι ο εντολοδόχος των συνιδιοκτητών για την διαχείριση των κοινοχρήστων πραγμάτων ενός κτηρίου. Η εντολή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ -

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ - 6 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ - ΑΝΤΛΙΑ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ TAMEIAKH MHXANH Μ5200 MPD80O0 ΠΛΗΡΗΣ ΣΕΙΡΑ ΑΝΤΛΙΩΝ - ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ Π SIGMA CASH ΜΕΜΒΕR ΑΘΗΝΑ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 24, T.K.10441, ΤΗΛ. 210.5228.603, FAX

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΛΟ. Φίλιππος Μπάμης ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Σκυλί κατασπάραξε ηλικιωμένη. Εντευκτήριο Εκάλης: Λέσβος

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΛΟ. Φίλιππος Μπάμης ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Σκυλί κατασπάραξε ηλικιωμένη. Εντευκτήριο Εκάλης: Λέσβος Φίλιππος Μπάμης Δεσμεύομαι οτι το αμαξοστάσιο της Εκάλης θα ξαναγίνει ένα πανέμορφο άλσος σελ. 3 Σκυλί κατασπάραξε ηλικιωμένη www.e-zin.gr ΑΡ.ΦΥΛΛΟΥ 22 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ: 0,01 ΚΑΛΟ

Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση. στην ΗΜΕΡΙΔΑ που οργάνωσε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Ευρωπού Ν. Κιλκίς με θέμα :

Εισήγηση. στην ΗΜΕΡΙΔΑ που οργάνωσε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Ευρωπού Ν. Κιλκίς με θέμα : Εισήγηση του κ. Παντελή Κ. Σωτηριάδη Προϊσταμένου Τμήματος Εμπορίου & Τουρισμού Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στην ΗΜΕΡΙΔΑ που οργάνωσε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Ευρωπού Ν. Κιλκίς με θέμα : «Έμποροι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ Χωρίς άρση προκλήσεων δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις

ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ Χωρίς άρση προκλήσεων δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ SMS Στο εδώλιο Βέργας, Σολωμονίδου, πατέρας και ο σύζυγος }9 Η ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ Αυλαία σήμερα με δύο αγώνες για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει (17:00) τη Δόξα στο Μακάρειο

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΑΘΗΝΑ 2008 Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας Συμπεριφοράς Xxxxxxxx. Κώδικας Συμπεριφοράς της Vodafone. 1Εργαζόμαστε σύμφωνα με τις αρχές του The Vodafone Way

Κώδικας Συμπεριφοράς Xxxxxxxx. Κώδικας Συμπεριφοράς της Vodafone. 1Εργαζόμαστε σύμφωνα με τις αρχές του The Vodafone Way Κώδικας Συμπεριφοράς Xxxxxxxx Κώδικας Συμπεριφοράς της Vodafone 1Εργαζόμαστε σύμφωνα με τις αρχές του The Vodafone Way Κώδικας Συμπεριφοράς Xxxxxxxx «Η εμπιστοσύνη θα πρέπει να διέπει κάθε μας πράξη.»

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείου Παιδείας. Αυτή δεν είναι, κύριε Υφυπουργέ, τροπολογία, αλλά είναι μίνι

Υπουργείου Παιδείας. Αυτή δεν είναι, κύριε Υφυπουργέ, τροπολογία, αλλά είναι μίνι ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ: Ξεκινώ, λοιπόν, με την τροπολογία 1029 του Υπουργείου Παιδείας. Αυτή δεν είναι, κύριε Υφυπουργέ, τροπολογία, αλλά είναι μίνι νομοσχέδιο. Και το λέω αυτό, γιατί σε ένα άρθρο με τρεις παραγράφους

Διαβάστε περισσότερα

Ο επόμενος; Κοζάνη Καλώς ήλθες. Πόλεμος εταιρειών για τις διαφημίσεις; Το Eurotaxi Hellas και η συνεργασία με τη BP

Ο επόμενος; Κοζάνη Καλώς ήλθες. Πόλεμος εταιρειών για τις διαφημίσεις; Το Eurotaxi Hellas και η συνεργασία με τη BP Κοζάνη Καλώς ήλθες Και η Κοζάνη ανέβηκε στο τραίνο του Eurotaxi Hellas Πόλεμος εταιρειών για τις διαφημίσεις; Το Eurotaxi Hellas και η συνεργασία με τη BP Ο επόμενος; Τιμή: 0 .com 801 111 10 20 για όλη

Διαβάστε περισσότερα

ΔEONTOΛOΓIA Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ

ΔEONTOΛOΓIA Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΔEONTOΛOΓIA Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ 2007 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ L ORÉAL ΠΡΟΛΟΓΟΣ από τους Sir Lindsay Owen-Jones και Jean-Paul Agon ΠΡΟΛΟΓΟΣ από την Ομάδα Διοίκησης ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΒ. Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΒ. Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΒ Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014 ΘΕΜΑΤΑ Α. ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1. Ανακοινώνεται ότι τη συνεδρίαση παρακολουθούν µαθητές από το 2ο Γυµνάσιο Σερρών, το Γυµνάσιο Ιθάκης, τα Εκπαιδευτήρια

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση: τα οικονομικά της, η εκχώρηση αρμοδιοτήτων της και οι επιπτώσεις στο ανθρώπινο δυναμικό και στα δημόσια αγαθά

Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση: τα οικονομικά της, η εκχώρηση αρμοδιοτήτων της και οι επιπτώσεις στο ανθρώπινο δυναμικό και στα δημόσια αγαθά ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση: τα οικονομικά της, η εκχώρηση αρμοδιοτήτων της και οι επιπτώσεις στο ανθρώπινο δυναμικό και στα δημόσια αγαθά ΑΘΗΝΑ, ΜΑΙΟΣ 2014 Έκδοση του Κοινωνικού

Διαβάστε περισσότερα