ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ."

Transcript

1 To: Cc: Aroni Mari ; ; Sent: Thursday, June 02, :59 PM Subject: ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, ΚΟΥ ΣΚΟΡΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ: ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΚΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ. Ο ΚΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ 98/6/ΕΚ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΕ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Ζ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ Η Ζ1-404 ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ. (ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ) Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΣΚΟΡΔΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΜΑΙΛ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΤΙ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΣΚΟΡΔΑ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ Ζ1-404 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΠΑΓΟΣ. ΜΕ ΤΗΝ Α.Δ. 4/2004 ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ Ζ1-404 ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ Η Ζ1-404 ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ Ζ1-404 ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΒ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΗΣ, ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!!!!!!!! ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΑΒ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΜΜ!! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ: Η Ζ1-404 ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ!!! Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 30 ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!!!!!! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΒ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ!!!!!! ΕΙΣΗΓΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ.

2 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ) To: Aroni Mari Sent: Tuesday, March 01, :08 PM Subject: Re: ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΡΙΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΤΩΝ ΕΜΑΙΛ ΤΑ ΕΜΑΙΛ ΤΑ ΣΤΕΛΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟ ΜΑΧΑΙΡΑ ΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΩ, ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ!!!! ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΟΜΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΡΑΣΕΤΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΑΡΑ ΤΑ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ!!!!!!!! ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΤΑ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΜΕΧ ΔΗΜΗΤΡΗΣ From: Aroni Mari To: Sent: Tuesday, March 01, :56 PM Subject: RE: ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Θα σας παρακαλούσα να σταματήσετε να μου στελνετε . Eίναι πολύ κουραστικό Original Message----- Sent: Tuesday, March 01, :53 PM To: Cc: Aroni Mari; Gotsis Stayros Subject: ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΕ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΕ ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΘΛΙΨΗ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΑΒ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΧΕΤΕ 5,5 % ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ!

3 ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΠΙΠΑΓΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ, ΝΟΜΙΜΑ ΤΥΠΙΚΑ, ΒΑΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ!!!! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΜΑΙΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ!!!!! ME ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΕΙΤΕ!!!!! ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΙΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΑΓΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ. Ο ΚΟΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΜΗ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΜΕΧ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ) DIMITRIS SIOUTIS (MBA) DIRECTOR TANGARA LTD 4, SAVVA LAZARIDIS STR, GLYFADA ATHENS GREECE TEL: /7 FAX: MOBILE: To: Sent: Tuesday, March 01, :21 PM Subject: O AYTOKRATΩΡ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΕ ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΔΙΚΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΕΘΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ!!

4 ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΑΦΟΡΜΕΣ???? ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΤΕ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΓΥΜΝΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΜΕΧ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ To: Cc: DIMITRIOS SYRIGOS Sent: Saturday, February 19, :28 PM Subject: ΚΕ ΣΥΡΙΓΟ: ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΑΒ ΣΤΟΝ ΚΟ ΜΑΧΑΙΡΑ, ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ, ΕΞΩΔΙΚΩΣ!!! ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΕ ΜΑΧΑΙΡΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΠΩΛΕΙΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΜΕ ΕΠΙΠΑΓΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ!!!!!! Σύμφωνα με την Αγορανομική Διάταξη 14/89, το άρθρο 328 παράγραφος 3 αναφέρει οτι "Για τα προσυσκευασμένα τρόφιμα η ποτά, που στη συσκευασία τους αναγράφεται υποχρεωτικά το στραγγισμένο βάρος περιεχομένου, η τιμή λιανικής πώλησης κατά μονάδα μέτρησης (Τ.Μ.Μ) θα αναφέρεται υποχρεωτικά στο στραγγισμένο βάρος ανα χιλ/μο η λιτρο, κατά περίπτωση" Επίσης, σύμφωνα με την οδηγία 89/395/ΕΟΚ, στην οποία προσαρμόσθηκε η Ελληνική Νομοθεσία με το άρθρο 11, παράγραφος 7, εδάφιο δ του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών, το εδάφιο δ αναφερει "Οταν στερεό τρόφιμο διατίθεται εμβαπτισμένο μέσα σε υγρό κάλυψης, στην επισήμανση αναγράφεται και το καθαρό βάρος του στραγγισμένου τροφίμου." (Το αρθρο 14 της 89/395/ΕΟΚ αναφέρει "Οταν ενα στερεό τρόφιμο παρουσιάζεται μέσα σε υγρό καλύψεως, στην επισήμανση αναγράφεται και το καθαρό στραγγισμένο βάρος του τροφίμου αυτού.) Σύμφωνα με

5 το εδάφιο δ, ο επίπαγος ειναι υγρό κάλυψης. Η εναρμόνιση στην οδηγία 89/395/ΕΟΚ εγινε το 1991 με την υπ'αριθμο 804/90/ απόφαση του Α.Χ.Σ. (ΦΕΚ Β' 104). Αλλά και με την κοινοτική οδηγία 98/6/ΕΚ, στην οποία προσαρμόστηκε η Ελληνική Νομοθεσία με την υπουργική απόφαση των κου Παπαντωνίου και κας Αποστολάκη (φεκ 827/ ), άρθρο 4, παράγραφος 2 του ΦΕΚ, η τιμή ανά κιλό πρέπει να αναφέρεται υποχρεωτικά στο στραγγισμένο βάρος, δηλαδή στο βάρος ψαριού και όχι στο καθαρό βάρος προιοντος = βάρος ψαριού + επίπαγος, όπως γίνεται σήμερα!! ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΣΚΕΙΤΕ ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΩ ΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ DIMITRIS SIOUTIS (MBA) DIRECTOR TANGARA LTD 4, SAVVA LAZARIDIS STR, GLYFADA ATHENS GREECE TEL: FAX: MOBILE: To: DIMITRIOS SYRIGOS Cc: Sent: Monday, February 14, :47 PM Subject: Fw: MOSXOVITIS4.12 / ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟ ΜΑΧΑΙΡΑ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΕ ΜΑΧΑΙΡΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΑΦΟΤΟΥ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΩΛΕΙΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!!!! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΜΕ ΕΠΙΠΑΓΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ!! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.

6 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΔΙΟΤΙ ΤΥΧΟΝ ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΤΟ ΤΥΠΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΗΜΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΤΥΧΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΘΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΛΙΓΩΡΗΣΑΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ... ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΕ ΜΑΧΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΟΜΕΘΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΘΕΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΘΕΜΤΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΕ ΠΟΙΟΝ. ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΡΟΙΟΝ. Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΕ ΜΑΧΑΙΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ... ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΑΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΤΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΘΕΜΙΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΑΣ!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ) ΚΟΙΝ. ΚΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ To: Sent: Tuesday, January 04, :48 PM Subject: Fw: MOSXOVITIS4.12 / ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟ ΜΑΧΑΙΡΑ

7 ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΤ ΓΚΟΤΣΗ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΑΙΛ ΣΤΟΝ ΚΟ ΜΑΧΑΙΡΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΕΧ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ) ---- ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΕ ΜΑΧΑΙΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΟ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΥΚΑ ΟΤΑΝ ΞΕΦΟΡΤΩΝΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΑΣ. ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΟΦΛΗΣΕΙ ΚΕ ΜΑΧΑΙΡΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΠΑΓΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΩΛΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΑΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΓΝΟΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ. ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΤΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΤΙΜΟΛΟΓΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ!!! ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ) DIMITRIS SIOUTIS (MBA) DIRECTOR TANGARA LTD ATHENS GREECE TEL: FAX:

8 MOBILE: To: Sent: Tuesday, January 04, :29 PM Subject: MOSXOVITIS4.12 / ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟ ΜΑΧΑΙΡΑ TΑNGARA LTD FRESH & FROZEN LAKE VICTORIA PERCH. VAT # EL , SAVVA LAZARIDI STR, GLYFADA 16675, ATHENS, GREECE. TANGARA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ. ΝΩΠΗ & ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΠΕΡΚΑ. TEL: +(30-210) /947, / / / FAX:+(30-210) / OUR FISH, OUR PRODUCT FROM TANPERCH LTD, TANZANIA. EU APPROVAL # APP WHY BUY FROM A TRADER WHEN YOU CAN BUY FROM US, THE PRODUCER? ONE QUALITY. ONE PLANT. OURS ONLY. AND ONLY FROM TANZANIA. DATE: 4 ΔΕΚ 2004 ΠΡΟΣ: ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

9 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΔΥ ΑΧΑΡΝΩΝ 2 ΑΘΗΝΑ ΥΠΟΨΗ: ΚΟΣ ΜΟΣΧΟΒΙΤΗΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΘΕΜΑ: «ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΤΟ Π.Δ 290/92» ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΦΕΚ 827 ΤΗΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2001 ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΚΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ 98/6/ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 16 ΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1998 ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΩΛΩΤΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ (ΕΕ ΑΡΙΘΜ. L 80 ΤΗΣ 18/3/1998 ΣΕΛ 27-31). ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4 ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ << ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, Η ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ.>> ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 7 ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ <<ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΟΥ

10 ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 30 ΑΥΤΟΥ.>> H ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΠΑΓΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 11 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 7, ΕΔΑΦΙΟ δ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΥΓΡΟ ΚΑΛΥΨΗΣ (ΝΕΡΟ) ΣΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΚΑΛΥΨΗΣ, ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 11, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 7, ΕΔΑΦΙΟ δ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΟΛΗ Η ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΥΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΤΟΥ ΚΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 17/ /2004 ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ!!!!!!! Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΝΩ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΚΙΛΟ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΥ ΨΑΡΙΟΥ, ΟΙ Κ.Κ. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΕ ΤΙΣ Α.ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ Η ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ ΣΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΠΑΓΟ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΤΟΝ ΕΠΙΠΑΓΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η

11 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ, ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ!!!!!!! 1. ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΧΘΕΣ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΤΟΥ Π.Δ 290/92 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΠΑΓΟ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ 15%. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ Π.Δ. 290/92 ΣΤΟΝ ΕΠΙΠΑΓΟ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ 98/6/ΕΚ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ. 2. ΕΣΩΚΛΕΙΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΣ Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΤ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 14/ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 328 ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 14/89, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 3, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ << ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Η ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ (Τ.Μ.Μ.) ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ ΑΝΑ ΧΙΛ/ΜΟ Η ΛΙΤΡΟ, ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. >> ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ

12 ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΟΔΗΓΙΑ 98/6/ΕΚ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1989!!!!! 4. ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ Π.Δ. 290/92 ΣΤΟΝ ΕΠΙΠΑΓΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΟΤΙ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ Α.Δ 14/89 ΑΡΘΡΟ 328 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 3!!!! 5. ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΩΚΛΕΙΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΣ 27/10/2004 ΣΤΟΝ ΚΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 11 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ (ΚΤ+Π), ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 7, ΕΔΑΦΙΟ δ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΤΟ ΕΔΑΦΙΟ δ ΑΝΑΦΕΡΕΙ... Οταν στερεο τροφιμο (ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: π.χ. ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΨΑΡΙ) διατιθεται εμβαπτισμενο μεσα σε υγρο καλυψης, (ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ π.χ. ΕΠΙΠΑΓΟΣ) στην επισημανση αναγραφεται και το καθαρο βαρος του στραγγισμενου τροφιμου. Υγρο καλυψης, κατα την εννοια της παραγραφου αυτης, ειναι καθενα απο τα κατωτερω προιοντα ενδεχομενως σε μιγμα μεταξυ τους, η και σε καταψυγμενη η υπερκαταψυγμενη κατασταση, εφοσον το υγρο δεν αποτελει παρα απλη προσθηκη σε σχεση με τα βασικα στοιχεια του παρασκευασματος αυτου και δεν αποτελει, συνεπως αποφασιστικο στοιχειο για την αγορα του: νερο, υδατικα διαλυματα αλατων, αλμη κλπ. κλπ. 6. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΡΟ ΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΗΛΙΕΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΕΛΕΧΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ. ΕΣΩΚΛΕΙΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ 24/ΝΟΕΜΒ/2004 ΜΕ ΑΡΙΘ ΠΡΩΤΑΚ. Α ΟΠΟΥ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ

13 ΒΑΠΤΙΣΑΝ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΠΕΤΕΙΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ!!!!! 7. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΣ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 11 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ (ΚΤ+Π), ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 7, ΕΔΑΦΙΟ δ, ΟΤΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΡΟ ΚΑΛΥΨΗΣ, ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. 8. ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ? ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ. Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΟΥΣΤΑ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΨΑΡΙ (ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΤΕΡΕΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝ 10 ΒΑΘΜΩΝ ΚΕΛΣΙΟΥ) ΕΜΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΛΟΥΤΡΟ ΚΡΥΟΥ ΝΕΡΟΥ. ΤΟ ΝΕΡΟ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ + 10 ΒΑΘΜΩΝ ΚΕΛΣΙΟΥ, ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΨΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ (ΜΕΙΟΝ) 18 ΒΑΘΜΟΙ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΓΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ!!!!. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ!!!!!! ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ!!!. ΤΟ ΨΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 75% ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ!!!!!!!!!!! 9. ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗΣ ΠΕΡΚΑΣ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ. ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ 6 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ. ΕΣΤΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΠΕΡΚΑ ΕΧΕΙ 15 % ΕΠΙΠΑΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ = ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΩΛΗΘΕΙ ΣΑΝ ΨΑΡΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ Α.ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ. ΤΟΤΕ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ε 6 ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ 1000 ΓΡ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 850 ΓΡ ΚΑΘΑΡΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟ ΨΑΡΙ (ΠΕΡΚΑ) ΚΑΙ 150 ΓΡ ΝΕΡΟ (ΕΠΙΠΑΓΟΣ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΠΕΤΑΕΙ!!!!!! ΑΡΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΚΑΣ ΑΝΑ ΚΙΛΟ ΕΙΝΑΙ 6/0.850 = Ε 7.06/ΚΙΛΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΠΕΡΚΑΣ 10. ΑΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΑΓΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ!!! 11. ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΥΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΘΕΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΨΑΡΙΩΝ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ

14 ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ Η ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΑΓΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΤΗΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ!!!! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΑΓΟ. Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΑΝ Π.Χ. ΤΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΨΑΡΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ!!!. ΜΙΑ ΚΑΛΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΜΑΣ, ΦΙΛΕΤΟ ΠΕΡΚΑΣ TANGARA ΣΕ ΚΟΥΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΑΓΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΨΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΑΓΟ. 12. ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ Α.Δ 17/ /2004 ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ 50% Η ΚΑΙ 100% ΜΕ ΕΠΙΠΑΓΟ. ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ? ΚΑΙ ΛΟΠΟΝ? ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ? ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ??? 13. ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ Α.Δ 17/ /2004 ΕΜΠΟΔΙΖΩΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΘΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ. Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ. ΑΡΑ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!!!! ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ???? ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ. ΑΝ ΕΝΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΨΑΡΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΑΓΟ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ. Η ΑΓΟΡΑ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΝ ΑΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 50% Η ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ Α.Δ!!!!!. ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ? ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ????? ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΕΦΤΗ?? ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΟΤΙ Η ΤΑΔΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΛΕΒΕ? ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ = ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ Η ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ??????? 14. ΜΕΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΕΠΙΠΑΓΟΣ ΩΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ. Η ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΕΙ Η ΟΧΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ

15 ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ. ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΥ ΨΑΡΙΟΥ ΜΕ ΕΠΙΠΑΓΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΦΙΛΕΤΟ ΠΕΡΚΑΣ ΜΕ 15% ΕΠΙΠΑΓΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΙΛΟ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 850 ΓΡ ΨΑΡΙΟΥ (ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΙ 150 ΓΡ ΝΕΡΟ = ΕΠΙΠΑΓΟΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ Η ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ 6 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΙΛΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΛΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟΥ ΨΑΡΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΑΡΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΜΕ 15 % ΕΠΙΠΑΓΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Χ 6 = Ε 5.10 ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ. 15. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 6 ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ Η ΑΠΙΣΤΕΥΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΦΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Α.Δ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΠΑΓΟ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΜΟΥΣ ΑΡΑ ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΤΩΡΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΝΟΜΙΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ?????? 16. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΠΑΓΟ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥΛΑΩ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΨΑΡΙ (ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΠΕΡΚΑ)???. ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΦΕΡΕ Η ΜΟΙΡΑ. ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΑΓΟ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΣΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΠΕΡΚΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ!!!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΚΑΛΥΨΗΣ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ Π.Δ 290/92 ΠΕΙΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΟΙ Α.ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΠΑΓΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΘΕΙΑΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΑΡΗΝ ΤΟΝ ΚΟ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΣΕ ΣΠΟΤ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΝΤΕΝΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ Ε 7,000 (ΕΠΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ). ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ Η Α.Δ ΤΟΥ ΚΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ ΤΗΝ 3/3/2004 ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ Α.Δ 17/2003 ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. (ΕΣΩΚΛΕΙΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.) 17. ΑΛΛΑ ΑΝ Ο ΕΦΕΤ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΦΕΤ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ? ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΓΡΑΠΤΩΣ ΤΟΝ ΕΦΕΤ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΧΥΜΑ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 62 α ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 6, ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΟΤΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΣΧΕΔΟΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ!!!!! Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ

16 ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΟΣ. ΟΜΩΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ??? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!!!. ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!. ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ??????? 18. ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 8 ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ. Ε, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΝΙΩΘΩ ΕΥΤΥΧΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΓΚΟΛ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ??? ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!! ΘΑ ΧΑΡΙΣΩ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΠΤΥΧΕΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ. 19. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ!!!!!. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΣ!!!! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ!!!! 20. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ???? ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ: ΠΡΩΤΟΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΟΤΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΨΑΡΙ ΜΕ ΕΠΙΠΑΓΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 15% ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΒΟΗΘΗΣΕ Η Α.Δ ΤΟΥ ΚΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!!!! ΠΟΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ????????? 21. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Ο ΤΥΠΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ!!!!!!!

17 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΜΕΧ TANGARA EΠΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ DIRECTOR KOIN. ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΚΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΥΠ ΑΓΡ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ + ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΚΟΣ ΑΛΗΦΑΚΙΩΤΗΣ ΚΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ O ΤΥΠΟΣ. To: Ioannis Kotselis Cc: KTsoni ; ; ; ; ; ; ΒΙΚY ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Sent: Thursday, May 26, :41 PM Subject: ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΣΚΟΡΔΑ, ΤΟΥ ΚΟΥ ΛΥΚΟΥΣΗ Η ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ? ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΕ ΚΟΤΣΕΛΗ

18 ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ, ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΜΑΙΛ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΗΝΕΣ ΑΦΟΤΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΜΜ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ!!! ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΤΜΜ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ, ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΣΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΠΡΟΧΘΕΣ, ΟΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ Η ΤΜΜ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ, ΤΑ CARREFOUR ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ lomos de bacalao της PESCANOVA, ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟΥ ΒΑΡΟΥΣ 300 ΓΡ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ PESCANOVA ΕΧΕΙ ΒΑΡΟΣ 330 ΓΡ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΙ Ο ΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΙΩΝ Η ΠΟΙΟΥ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΚΟ ΣΚΟΡΔΑ, ΣΤΟ ΚΟ ΛΥΚΟΥΣΗ Η ΣΤΟ ΚΟ ΑΛΒΑΝΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ To: KTsoni Cc: ; ; ; ; ; Ioannis Kotselis Sent: Friday, May 13, :07 PM Subject: Fw: ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΣΑΣ = ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΤΑ ΧΥΜΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΨΑΡΙ!! ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΤΣΟΝΗ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥ ΛΥΚΟΥΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΜΜ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ. ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΑΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ Α.Δ. 4/2004. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ

19 ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΜΜ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ!!! ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΩΚΛΕΙΩ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!!!! ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΧΥΜΑ ΨΑΡΙΑ ΧΥΜΑ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΛΠ. ΙΣΩΣ Ο ΚΟΣ ΒΛΕΜΜΑΣ, ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ, ΛΟΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΓΕΥΣΕΩΣ!!!!!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ, ΣΤΟ ΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΛΠ ΚΛΠ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΥΜΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ!!!!!! Ο ΕΦΕΤ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΕΡΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΕΦΕΤ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!! ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!!!!!! ΚΑΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ??????????? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΜΕΧ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ) To: Ioannis Kotselis Sent: Thursday, April 21, :54 AM Subject: Re: ΤΜΜ= ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ = ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!!!! ΚΕ ΚΟΤΣΕΛΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΥΤΟ. ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ

20 ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ???? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΕΧ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ From: Ioannis Kotselis To: Sent: Thursday, April 21, :57 AM Subject: Re: ΤΜΜ= ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ = ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ! Ioannis KOTSELIS MINISTRY OF DEVELOPMENT GENERAL SECRETARIAT OF CONSUMERS DIRECTORATE FOR CONSUMER POLICY CONSUMER POLICY SECTION GR ATHENS - GREECE To: Ioannis Kotselis Sent: Wednesday, April 20, :51 PM Subject: Fw: ΤΜΜ= ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ = ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!!!! ΚΕ ΚΟΤΣΕΛΗ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΧ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ) To: Cc: ; ; ; ; ; ; ; ARIADNI.GR ; ; Sent: Wednesday, April 20, :47 PM Subject: Fw: ΤΜΜ= ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ = ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!!!! ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

----- Original Message ----- From: Dimitris@tangara.gr To: GRAM@AREIOSPAGOS.GR Cc: PRIMEMINISTER@PRIMEMINISTER.GR ; Ioannis Kotselis ; KTsoni ;

----- Original Message ----- From: Dimitris@tangara.gr To: GRAM@AREIOSPAGOS.GR Cc: PRIMEMINISTER@PRIMEMINISTER.GR ; Ioannis Kotselis ; KTsoni ; ----- Original Message ----- From: Dimitris@tangara.gr To: GRAM@AREIOSPAGOS.GR Cc: PRIMEMINISTER@PRIMEMINISTER.GR ; Ioannis Kotselis ; KTsoni ; vmoulopoulos@dolnet.gr ; jpretenteris@dolnet.gr ; DRAGASAKIS@SYN.GR

Διαβάστε περισσότερα

----- Original Message ----- From: Dimitris@tangara.gr To: GRAM@AREIOSPAGOS.GR Cc: info@giakoumatos.gr ; sofiakalantzakou@otenet.gr ; mail@pasok.

----- Original Message ----- From: Dimitris@tangara.gr To: GRAM@AREIOSPAGOS.GR Cc: info@giakoumatos.gr ; sofiakalantzakou@otenet.gr ; mail@pasok. ----- Original Message ----- From: Dimitris@tangara.gr To: GRAM@AREIOSPAGOS.GR Cc: info@giakoumatos.gr ; sofiakalantzakou@otenet.gr ; mail@pasok.gr ; alavanos@syn.gr ; hatzigakis@parliament.gr ; labenakis@parliament.gr

Διαβάστε περισσότερα

e-seminars Εξυπηρετώ 1 Επαγγελματική Βελτίωση Seminars & Consulting, Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων

e-seminars Εξυπηρετώ 1 Επαγγελματική Βελτίωση Seminars & Consulting, Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων e-seminars Πρωτοποριακή Συνεχής Επαγγελματική και Προσωπική Εκπαίδευση Επαγγελματική Βελτίωση Εξυπηρετώ 1 e Seminars Copyright Seminars & Consulting Page 1 Περιεχόμενα 1. Η εξυπηρέτηση ως το πλέον δυναμικό

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator2 Τετάρτη, 21 Αύγουστος 2013 13:00 - Τελευταία Ενημέρωση Τετάρτη, 21 Αύγουστος 2013 13:04 Α.Π.

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator2 Τετάρτη, 21 Αύγουστος 2013 13:00 - Τελευταία Ενημέρωση Τετάρτη, 21 Αύγουστος 2013 13:04 Α.Π. Πειραιάς, 21-8-2013 2171 Α.Π. Προς τον Υπουργό Υγείας & Κ.Α. Κο Αδ. Γεωργιάδη Θέμα : Ο Ιατρικός Κόσμος δεν παραχωρεί σε κανένα την άσκηση του Ιατρικού έργου! Η φαρμακευτική αγωγή, η θεραπεία και η επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr»

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Επεξήγηση web site με λογικό διάγραμμα «Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Web : www.e-base.gr E-mail : support@e-base.gr Facebook : Like Twitter : @ebasegr Πολλοί άνθρωποι

Διαβάστε περισσότερα

EKPOIZObanks CORRECT 26/01/2007 15:05 Page 1. Στεγαστικά δάνεια. Τι να γνωρίζουµε, τι να προσέχουµε

EKPOIZObanks CORRECT 26/01/2007 15:05 Page 1. Στεγαστικά δάνεια. Τι να γνωρίζουµε, τι να προσέχουµε EKPOIZObanks CORRECT 26/01/2007 15:05 Page 1 Στεγαστικά δάνεια Τι να γνωρίζουµε, τι να προσέχουµε EKPOIZObanks CORRECT 26/01/2007 15:05 Page 2 Τι πρέπει να γνωρίζουµε 2 Η λήψη στεγαστικού δανείου για την

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4103, 22/12/2006 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟN ΠΕΡΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ) ΝΟΜΟ. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4103, 22/12/2006 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟN ΠΕΡΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ) ΝΟΜΟ. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟN ΠΕΡΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ) ΝΟΜΟ Για σκοπούς αποτελεσματικότερης εφαρμογής των Κανονισμών των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων στον τομέα των τροφίμων, και, γενικά, για να καταστεί

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνά Νικολάου:

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνά Νικολάου: Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνά Νικολάου: Επειδή όμως φαίνεται ότι η εκστρατεία εκτόξευσης ανυπόστατων καταγγελιών από τον κ. Παπαγεωργίου τυγχάνει κομματικής εκμετάλλευσης, θα σχολιάσω ορισμένα ζητήματα

Διαβάστε περισσότερα

Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου

Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας Πιστοποίηση Επάρκειας της Ελληνομάθειας 18 Ιανουαρίου 2013 A2 Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου Διάρκεια Εξέτασης 30 λεπτά Διάρκεια Εξέτασης 30 λεπτά Ερώτημα 1 (7 μονάδες) Διαβάζετε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 23-01-2014. οργάνωσης και λειτουργίας της Βουλής, πενήντα ένας μαθητές και μαθήτριες και

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 23-01-2014. οργάνωσης και λειτουργίας της Βουλής, πενήντα ένας μαθητές και μαθήτριες και ΣΕΛ.210 οργάνωσης και λειτουργίας της Βουλής, πενήντα ένας μαθητές και μαθήτριες και τρεις εκπαιδευτικοί από το Γυμνάσιο Ξηροκαμπίου Λακωνίας. Η Βουλή τούς καλωσορίζει. (Χειροκροτήματα απ όλες τις πτέρυγες

Διαβάστε περισσότερα

Τα περισσότερα παιδιά έχουν κατοικίδια στην αυλή τους. Υπάρχουν πολλά αδέσποτα στο Δήμο που δηλητηριάζονται. Η επιθυμία των παιδιών να γνωρίσουν τα

Τα περισσότερα παιδιά έχουν κατοικίδια στην αυλή τους. Υπάρχουν πολλά αδέσποτα στο Δήμο που δηλητηριάζονται. Η επιθυμία των παιδιών να γνωρίσουν τα ΣΤ τάξη Δημοτικού Σχολείου Μακρυγιάλου 2009-2010 1 Τα περισσότερα παιδιά έχουν κατοικίδια στην αυλή τους. Υπάρχουν πολλά αδέσποτα στο Δήμο που δηλητηριάζονται. Η επιθυμία των παιδιών να γνωρίσουν τα άγρια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ Ο ΠΕΡΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ) (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2015. Για σκοπούς προστασίας των συμφερόντων των καταναλωτών,

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ Ο ΠΕΡΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ) (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2015. Για σκοπούς προστασίας των συμφερόντων των καταναλωτών, ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ Ο ΠΕΡΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ) (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2015 Για σκοπούς προστασίας των συμφερόντων των καταναλωτών, η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β496Φ-ΠΘΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: Β496Φ-ΠΘΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΙΜΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΦΑΡΜΑΚΩΝ Tαχ. Δ/νση: Κάνιγγος 20 Τ.Κ.: 101 81 Τηλ: 210 3893308 210 3893173 Fax :210

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ν.ΣΕΡΡΩΝ Σέρρες 17 Μαρτίου 2014 Αρ. Πρωτ.: 5014

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 457ΚΦ-8Σ1 ANAΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. Αθήνα 04-11-2011. Αρ. Πρωτ. : Α2-1783 ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗ ΙΑΤΑΞΗ 5/2011

ΑΔΑ: 457ΚΦ-8Σ1 ANAΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. Αθήνα 04-11-2011. Αρ. Πρωτ. : Α2-1783 ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗ ΙΑΤΑΞΗ 5/2011 ANAΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αθήνα 04-11-2011 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘ. ΕΣΩΤ. ΕΜΠΟΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΤΙΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ /ΝΣΗ TIΜΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΦΑΡΜΑΚΩΝ Tαχ. /νση: Πλ. Κάνιγγος 20 Τ.Κ.:

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές απαιτήσεις για την ποσότητα περιεχομένου και την επισήμανση ως προς την ποσότητα, προσυσκευασμένων προϊόντων.

Γενικές απαιτήσεις για την ποσότητα περιεχομένου και την επισήμανση ως προς την ποσότητα, προσυσκευασμένων προϊόντων. Γενικές απαιτήσεις για την ποσότητα περιεχομένου και την επισήμανση ως προς την ποσότητα, προσυσκευασμένων προϊόντων. 1. Προσυσκευασμένα προϊόντα (βλ. άρθρο 3, ΦΕΚ 2090/Β/2014) 2. Προϊόν ορίζεται ένα συγκεκριμένο

Διαβάστε περισσότερα

«Οι συνέπειες από την εφαρμογή της νομοθεσίας για την Περιβαλλοντική Ευθύνη στην Ελληνική Βιομηχανία»

«Οι συνέπειες από την εφαρμογή της νομοθεσίας για την Περιβαλλοντική Ευθύνη στην Ελληνική Βιομηχανία» «Οι συνέπειες από την εφαρμογή της νομοθεσίας για την Περιβαλλοντική Ευθύνη στην Ελληνική Βιομηχανία» Γιώργος Δ. Κωνσταντινόπουλος Δικηγόρος παρ Αρείω Πάγω Ειδικός Εμπειρογνώμονας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής

Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής Ο Μικρός Πρίγκιπας έφτασε στη γη. Εκεί είδε μπροστά του την αλεπού. - Καλημέρα, - Καλημέρα, απάντησε ο μικρός πρίγκιπας, ενώ έψαχνε να βρει από πού ακουγόταν η

Διαβάστε περισσότερα

Πρόληψη. Ψωνίζοντας με ασφάλεια. αγοράζω τελευταία τα προϊόντα ψυγείου και τα κατεψυγμένα, προσέχω τις αναγραφόμενες ημερομηνίες λήξης

Πρόληψη. Ψωνίζοντας με ασφάλεια. αγοράζω τελευταία τα προϊόντα ψυγείου και τα κατεψυγμένα, προσέχω τις αναγραφόμενες ημερομηνίες λήξης Πρόληψη 1 Πρόληψη Ψωνίζοντας με ασφάλεια αγοράζω τελευταία τα προϊόντα ψυγείου και τα κατεψυγμένα, προσέχω τις αναγραφόμενες ημερομηνίες λήξης προσέχω τις συσκευασίες να μην χτυπηθούν ή καταστραφούν Δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΥΦΦ-ΟΑ4 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 24/1/2013. Αρ. Πρωτ. Α2-85

ΑΔΑ: ΒΕΥΦΦ-ΟΑ4 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 24/1/2013. Αρ. Πρωτ. Α2-85 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 24/1/2013 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ -Δ/ΝΣΗ ΤΙΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ &ΠΟΤΩΝ -Δ/ΝΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΦΑΡΜΑΚΩΝ -Δ/ΝΣΗ ΤΙΜΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκή Νομοθεσία. Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων

Ευρωπαϊκή Νομοθεσία. Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων Ευρωπαϊκή Νομοθεσία Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων Κανονισμός 178/2002 Περιεχόμενο Γενικές Αρχές Ασφάλειας Τροφίμων και Ζωοτροφών Ίδρυση Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια των Τροφίμων Τι Αφορά Όλαταστάδιατηςπαραγωγής,

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνής συμφωνία για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία Κείμενο για όλους

Διεθνής συμφωνία για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία Κείμενο για όλους Διεθνής συμφωνία για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία Κείμενο για όλους Σελίδα 1 από 72 Αυτό το κείμενο είναι όλη η συμφωνία. Η συμφωνία είναι νόμος της Ελλάδας από τις 11 Απριλίου 2012. Μπορείς να

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon

Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon Ορισµοί Όροι και Προϋποθέσεις: Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις Πώλησης Εξοπλισµού (εφεξής: «ΟΠΠΕ»). Fon Technology, S.L.: Η Εταιρία η οποία προµηθεύει ή πωλεί τα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΫ- ΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΟΥ 3% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΫ- ΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΟΥ 3% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΚΡΑΧ Η GOLDMAN SACHS ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ; ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4136, 25/7/2007 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4136, 25/7/2007 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΝΟΜΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΝΟΜΟ Προοίμιο. Για σκοπούς εφαρμογής των πράξεων της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο: Επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ: L 31, 1.2.2002, σ. 1. ΕΕ: L 100, 8.4.2006,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Αθήνα, 11 Αυγούστου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

A Π Ο Φ Α Σ Η. Θέμα: «ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ».

A Π Ο Φ Α Σ Η. Θέμα: «ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ». A Π Ο Φ Α Σ Η Θέμα: «ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ». Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Έχοντας υπόψη

Διαβάστε περισσότερα

1 / 15 «ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ» Ερωτηµατολόγιο για τους µαθητές της 3 ης Γυµνασίου. Μάρτιος 2007

1 / 15 «ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ» Ερωτηµατολόγιο για τους µαθητές της 3 ης Γυµνασίου. Μάρτιος 2007 1 / 15 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Έρευνα υποστηριζόµενη από τη Γενική ιεύθυνση Εκπαίδευσης και Πολιτισµού της Ε.Ε., στο πλαίσιο του προγράµµατος Σωκράτης «ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ» Ερωτηµατολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

AΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

AΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤ. ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Ταχ. Δ/νση: Λ. Συγγρού 150 Τ.Κ.: 176 71 - ΚΑΛΛΙΘΕΑ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

2. Π.Κ.Π.Φ. & Π.Ε. Έδρες τους ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

2. Π.Κ.Π.Φ. & Π.Ε. Έδρες τους ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΔΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 17 4 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ AΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Αριθ. πρωτ: 5103/51643 Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ - Α,α,α,α,α,α,α! ούρλιαξε η Νεφέλη - Τρομερό! συμπλήρωσε η Καλλιόπη - Ω, Θεέ μου! αναφώνησα εγώ - Απίστευτα τέλειο! είπε η Ειρήνη και όλες την κοιτάξαμε λες και είπε

Διαβάστε περισσότερα

Η Άννα και ο Αλέξης ενάντια στους παραχαράκτες

Η Άννα και ο Αλέξης ενάντια στους παραχαράκτες Η Άννα και ο Αλέξης ενάντια στους παραχαράκτες Η Άννα και ο Αλέξης είναι συμμαθητές και πολύ καλοί φίλοι. Μπλέκουν πάντοτε σε φοβερές καταστάσεις και έχουν ζήσει συναρπαστικές περιπέτειες. Είναι αδύνατον

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλές για τις ηλεκτρονικές αγορές

Συμβουλές για τις ηλεκτρονικές αγορές ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ Συμβουλές για τις ηλεκτρονικές αγορές Χρήσιμες συμβουλές για τις ηλεκτρονικές αγορές των εορτών Τις αγορές του από ηλεκτρονικά καταστήματα πραγματοποιεί τα τελευταία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Ν. 93(i)/2008 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4181 Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2008 751 Ο περί Αστυνομίας (Τροποποιητικός) Νόμος του 2008 εκδίδεται με

Διαβάστε περισσότερα

«Γκρρρ,» αναφωνεί η Ζέτα «δεν το πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφέρονται έτσι μεταξύ τους!»

«Γκρρρ,» αναφωνεί η Ζέτα «δεν το πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφέρονται έτσι μεταξύ τους!» 26 σχεδιασε μια ΦωτογρΑΦιΑ τήσ προσκλήσήσ που ελαβεσ Απο τον ΔΑσκΑλο σου. παρουσιασε το λογοτυπο και το σλογκαν που χρήσιμοποιει το σχολειο σου για τήν εβδομαδα κατα τήσ παρενοχλήσήσ. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση της Αρχής Ισότητας μετά από καταγγελία για μη πρόσληψη εγκύου σε έκτακτη θέση Τεχνικού στο Γενικό Χημείο του Κράτους λόγω της εγκυμοσύνης της.

Έκθεση της Αρχής Ισότητας μετά από καταγγελία για μη πρόσληψη εγκύου σε έκτακτη θέση Τεχνικού στο Γενικό Χημείο του Κράτους λόγω της εγκυμοσύνης της. Αρ. Φακ.: Α.Κ.Ι. 21/2008 Έκθεση της Αρχής Ισότητας μετά από καταγγελία για μη πρόσληψη εγκύου σε έκτακτη θέση Τεχνικού στο Γενικό Χημείο του Κράτους λόγω της εγκυμοσύνης της. 1. Η κ Ε. Π., με επιστολή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ Συμπληρωματικό ερωτηματολόγιο Β Πράσινο ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ F-2-F Β (4 ος Γύρος 2008) Οδηγ. Προς ΣΥΝΕΝΤΕΥΚΤΗ: AN ΤO ΕΡΩΤΩΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ, ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ GF1. ΑΝ

Διαβάστε περισσότερα

Δεύτερη διδακτική πρόταση Έλεγχος επίδοσης στο σχολείο. 1 φωτοτυπία ανά μαθητή με τον έλεγχο παραγωγή προφορικού λόγου, παραγωγή γραπτού λόγου

Δεύτερη διδακτική πρόταση Έλεγχος επίδοσης στο σχολείο. 1 φωτοτυπία ανά μαθητή με τον έλεγχο παραγωγή προφορικού λόγου, παραγωγή γραπτού λόγου Κατανόηση προφορικού λόγου Επίπεδο B Δεύτερη διδακτική πρόταση Έλεγχος επίδοσης στο σχολείο Ενδεικτική διάρκεια: Ομάδα-στόχος: Διδακτικός στόχος: Στρατηγικές: Υλικό: Ενσωμάτωση δραστηριοτήτων: 1 διδακτική

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Ποινική και Αστική Ευθύνη των εκδοτών ακάλυπτων επιταγών

ΘΕΜΑ : Ποινική και Αστική Ευθύνη των εκδοτών ακάλυπτων επιταγών ΘΕΜΑ : Ποινική και Αστική Ευθύνη των εκδοτών ακάλυπτων επιταγών Σας κοινοποιούμε τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 4 του Ν.2408/96 (ΦΕΚ 104Α/4-6-96), της παρ. 2 του άρθρου 17 και της παρ. 4 του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

e-seminars Πουλάω 1 Επαγγελματική Βελτίωση Seminars & Consulting, Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων

e-seminars Πουλάω 1 Επαγγελματική Βελτίωση Seminars & Consulting, Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων e-seminars Πρωτοποριακή Συνεχής Επαγγελματική και Προσωπική Εκπαίδευση Επαγγελματική Βελτίωση Πουλάω 1 e Seminars Copyright Seminars & Consulting Page 1 Περιεχόμενα 1. Η καταναλωτική συμπεριφορά των πελατών

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟ ΟΤΗΣΗ. ΥΠ ΟΨΙΝ: 1. κ. ηµάρχου & Προέδρου Οικονοµικής Επιτροπή 2. /νση Οικ/κου-Τµηµα Λογιστηρίου

ΓΝΩΜΟ ΟΤΗΣΗ. ΥΠ ΟΨΙΝ: 1. κ. ηµάρχου & Προέδρου Οικονοµικής Επιτροπή 2. /νση Οικ/κου-Τµηµα Λογιστηρίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟ Αγ. Στέφανος: 20.2.15 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ: 5124 ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΜΑΡΧΟΥ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: IΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-δικηγόρος Ταχ. /νση : Λεωφ. Λίµνης Μαραθώνος 29 Τηλ:2132030600

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι από τα εννέα (9) μέλη βρέθηκαν παρόντα τα έξι (6) δηλαδή:

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι από τα εννέα (9) μέλη βρέθηκαν παρόντα τα έξι (6) δηλαδή: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ Δ.Ε.Υ.Α.Π. ---------------------------------------------- Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 3 ης /2011 συνεδρίασης του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π. Σήμερα,

Διαβάστε περισσότερα

Απόσυρση Ανάκληση Προϊόντων Τροφίμων Ευάγγελος Σ. Λάζος Αντιπρόεδρος ΕΦΕΤ Καθηγητής Τεχνολογίας Τροφίμων

Απόσυρση Ανάκληση Προϊόντων Τροφίμων Ευάγγελος Σ. Λάζος Αντιπρόεδρος ΕΦΕΤ Καθηγητής Τεχνολογίας Τροφίμων Απόσυρση Ανάκληση Προϊόντων Τροφίμων Ευάγγελος Σ. Λάζος Αντιπρόεδρος ΕΦΕΤ Καθηγητής Τεχνολογίας Τροφίμων Επιχειρείται να δοθεί το υφιστάμενο καθεστώς ανάκλησης απόσυρσης των προϊόντων τροφίμων με βάση

Διαβάστε περισσότερα

...KAI O ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

...KAI O ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ...KAI O ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6 120 Ο γείτονας επεμβαίνει Θα τύχει κάποια φορά, την ώρα που συζητάμε με τον πελάτη μας, να μπει κάποιος γείτονας από το διπλανό κατάστημα ή κάποιος φίλος

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί ν ασφαλιστώ; Τι είναι και πως λειτουργεί η ασφάλιση;

Γιατί ν ασφαλιστώ; Τι είναι και πως λειτουργεί η ασφάλιση; Γιατί ν ασφαλιστώ; Η απάντηση είναι απλή. Σου την προσφέρουν καθημερινά οι εφημερίδες, το ραδιόφωνο και η τηλεόραση. Τροχαία ατυχήματα, εργατικά ατυχήματα, πυρκαγιές, κλοπές, πλημμύρες, σεισμοί, αεροπορικά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ 3/2014 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 2/2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ 3/2014 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 2/2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΑΠΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟΥ 12 ΤΟΥ Ν. 3870/2010 ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ 3/2014 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 2/2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ 0 ΛΙΣΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Περιεχόμενα Σελ. 1 Δήλωση Διοίκησης Σελ. 2 Βασικές Αρχές Λειτουργίας 1. Ανθρώπινα Δικαιώματα 2. Δίκαιες Συνθήκες Εργασίας 3. Σύγκρουση

Διαβάστε περισσότερα

Mr. KING: Καλημέρα. Καταρχήν, τους χαιρετισμούς μου από την κοινοπολιτεία της Βιρτζίνια και τον κυβερνήτη μας, τον Tim Kaine. Τα συγχαρητήριά μου στο

Mr. KING: Καλημέρα. Καταρχήν, τους χαιρετισμούς μου από την κοινοπολιτεία της Βιρτζίνια και τον κυβερνήτη μας, τον Tim Kaine. Τα συγχαρητήριά μου στο Mr. KING: Καλημέρα. Καταρχήν, τους χαιρετισμούς μου από την κοινοπολιτεία της Βιρτζίνια και τον κυβερνήτη μας, τον Tim Kaine. Τα συγχαρητήριά μου στο οργανωτικό προσωπικό σας, ιδιαίτερα στην κυρία Κόλλια

Διαβάστε περισσότερα

1 / 13 «ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ» Ερωτηµατολόγιο για τους µαθητές της 5 ης ηµοτικού. Μάρτιος 2007

1 / 13 «ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ» Ερωτηµατολόγιο για τους µαθητές της 5 ης ηµοτικού. Μάρτιος 2007 1 / 13 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Έρευνα υποστηριζόµενη από τη Γενική ιεύθυνση Εκπαίδευσης και Πολιτισµού της Ε.Ε., στο πλαίσιο του προγράµµατος Σωκράτης «ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ» Ερωτηµατολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

(συνέντευξη: ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα, 9.84, ο σφυγμός της μέρας, 06/02/08)

(συνέντευξη: ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα, 9.84, ο σφυγμός της μέρας, 06/02/08) (συνέντευξη: ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα, 9.84, ο σφυγμός της μέρας, 06/02/08) Φ.Κ.: ας επιστρέψουμε τώρα στο μεγάλο θέμα της ημέρας σε παγκόσμια κλίμακα, της Αμερικάνικές προκριματικές εκλογές. Πήραμε

Διαβάστε περισσότερα

ΔιΑσκεΔΑσή & κατεβασμα Αρχειων

ΔιΑσκεΔΑσή & κατεβασμα Αρχειων ΔιΑσκεΔΑσή & κατεβασμα Αρχειων στο ΔιΑΔικτυο Δεν ειναι ο,τι λαμπει χρυσοσ Η Αθηνά περνάει από της Ζέτας και του Αλέξη μετά από το μάθημα της στο Πανεπιστήμιο και πριν να συναντήσει τους φίλους της. Η Ζέτα

Διαβάστε περισσότερα

«Ο Αϊούλαχλης και ο αετός»

«Ο Αϊούλαχλης και ο αετός» ΠΑΡΑΜΥΘΙ #25 «Ο Αϊούλαχλης και ο αετός» (Φλώρινα - Μακεδονία Καύκασος) Διαγωνισμός παραδοσιακού παραμυθιού ebooks4greeks.gr ΠΑΡΑΜΥΘΙ #25 Ψηφίστε το παραμύθι που σας άρεσε περισσότερο εδώ μέχρι 30/09/2011

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ ΟΜΑΔΑ 2 Η ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α/Α Κατηγορία Ειδών (CPV) SAP Μονάδας Μέτρησης Σχόλια 40000953 ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΕΣ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ 1 Κατεψυγμένα λαχανικά (15331170-9) 40000245 40000249 κιλό ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΣ ΑΡΑΚΑΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική WHOIS Ονομάτων Τομέα.eu

Πολιτική WHOIS Ονομάτων Τομέα.eu Πολιτική WHOIS Ονομάτων Τομέα.eu 1/7 ΟΡΙΣΜΟΙ Οι όροι που περιγράφονται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις και /ή στους Κανόνες Επίλυσης Διαφορών.eu χρησιμοποιούνται στο παρόν με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα.

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 2 5 Μ 0 Ν Α Δ Ε Σ 1 Y Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο Π Α Ι Δ Ε Ι Α Σ Κ

Διαβάστε περισσότερα

Κατανόηση γραπτού λόγου

Κατανόηση γραπτού λόγου Κατανόηση γραπτού λόγου Επίπεδο Α (αρχάριο) Τρίτη διδακτική πρόταση Μικρές Αγγελίες Ενδεικτική διάρκεια: Ομάδα στόχος: Διδακτικός στόχος: Στρατηγικές: Ενσωμάτωση δεξιοτήτων: Υλικό: 1 διδακτική ώρα παιδιά

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4338, 8/6/2012

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4338, 8/6/2012 Αρ.4338, 8.6.2012 69(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ, ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 156(Ι) του 2002 10(Ι)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ. Το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Διεθνής Ιπποκράτειος Πολιτεία

ΠΡΟΣ. Το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Διεθνής Ιπποκράτειος Πολιτεία ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΑ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ 41 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. 2103808079 FAX 2103828958 Κινητό 6977650982 ΠΡΟΣ Το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Διεθνής Ιπποκράτειος Πολιτεία Η

Διαβάστε περισσότερα

Τριγωνοψαρούλη, μην εμπιστεύεσαι ΠΟΤΕ... αχινό! Εκπαιδευτικός σχεδιασμός παιχνιδιού: Βαγγέλης Ηλιόπουλος, Βασιλική Νίκα.

Τριγωνοψαρούλη, μην εμπιστεύεσαι ΠΟΤΕ... αχινό! Εκπαιδευτικός σχεδιασμός παιχνιδιού: Βαγγέλης Ηλιόπουλος, Βασιλική Νίκα. Ήρθε ένας νέος μαθητής στην τάξη. Όλοι τον αποκαλούν ο «καινούριος». Συμφωνείς; 1 Δεν είναι σωστό να μη φωνάζουμε κάποιον με το όνομά του. Είναι σαν να μην τον αναγνωρίζουμε. Σωστά. Έχει όνομα και με αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Σχέσεις Δημοσίων Υπαλλήλων και Πολιτών: Οδηγός Ορθής Διοικητικής Συμπεριφοράς».

ΘΕΜΑ: «Σχέσεις Δημοσίων Υπαλλήλων και Πολιτών: Οδηγός Ορθής Διοικητικής Συμπεριφοράς». -1- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΡΑΤΟΥΣ- ΠΟΛΙΤΗ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Σοφίας 15

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Ειρήνη Σταματούδη, LL.M., Ph.D. Διευθύντρια Ο.Π.Ι.

Εισαγωγή. Ειρήνη Σταματούδη, LL.M., Ph.D. Διευθύντρια Ο.Π.Ι. Εισαγωγή Ο οδηγός που κρατάς στα χέρια σου είναι μέρος μιας σειράς ενημερωτικών οδηγών του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Σκοπό έχει να δώσει απαντήσεις σε κάποια βασικά ερωτήματα που μπορεί να έχεις

Διαβάστε περισσότερα

Το κυνηγί της φώκιας νέο index Το κυνήγι της φώκιας...2 Λεξιλόγιο...2 Ερωτήσεις...4 Κείμενο...5 Το κυνήγι της φώκιας...5

Το κυνηγί της φώκιας νέο index Το κυνήγι της φώκιας...2 Λεξιλόγιο...2 Ερωτήσεις...4 Κείμενο...5 Το κυνήγι της φώκιας...5 Το κυνηγί της φώκιας νέο index Το κυνήγι της φώκιας...2 Λεξιλόγιο...2 Ερωτήσεις...4 Κείμενο...5 Το κυνήγι της φώκιας....5 Page 1Τ Το κυνήγι της φώκιας Λεξιλόγιο Καταλαβαίνεις τις λέξεις; 1. Ολοκληρώνομαι

Διαβάστε περισσότερα

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς A...Τα αισθήματα και η ενεργεία που δημιουργήθηκαν μέσα μου ήταν μοναδικά. Μέσα στο γαλάζιο αυτό αυγό, ένιωσα άτρωτος, γεμάτος χαρά και αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δελτίο Τύπου 26 Οκτωβρίου 2015 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ο Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

«Τρόποι για να βελτιώσω την πόλη μου»

«Τρόποι για να βελτιώσω την πόλη μου» Γράψε ένα Τίτλο για την εφημερίδα εδώ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΧΝΗ σελ. 4 γράψε την ημερομηνία εδώ «Τρόποι για να βελτιώσω την πόλη μου» Αφιέρωμα για την σχέση «Πόλη + Φύση» «Να μεγάλωναν ας πούμε οι

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Αποφάσεις του Ανωτάτου Χημικού Συμβουλίου (ΑΧΣ) με αριθ. 89/2015 και 90/2015- Ενημέρωση του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών (ΚΤΠ)

ΘΕΜΑ: Αποφάσεις του Ανωτάτου Χημικού Συμβουλίου (ΑΧΣ) με αριθ. 89/2015 και 90/2015- Ενημέρωση του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών (ΚΤΠ) ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2016 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Αριθ. Πρωτ.: 30/003/000/3714 ΓΕΝΙΚΟΥ ΧΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

: 2131313 394, -378, - 373, -215

: 2131313 394, -378, - 373, -215 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση : Βασ. Σοφίας

Διαβάστε περισσότερα

29-12-05. Αθήνα, Αριθ. πρωτ.: 4245/Α ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ. Ως Πίνακας Διανομής ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. Νέοι Κανονισμοί Τροφίμων

29-12-05. Αθήνα, Αριθ. πρωτ.: 4245/Α ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ. Ως Πίνακας Διανομής ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. Νέοι Κανονισμοί Τροφίμων ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Αθήνα, Αριθ. πρωτ.: 29-12-05 4245/Α ΠΡΟΣ: Ως Πίνακας Διανομής ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Θέμα: Νέοι Κανονισμοί Τροφίμων Εδώ και μερικά χρόνια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εργάζεται πάνω στην εναρμόνιση της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Αρ. Πρωτ. οικ. 6250

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Αρ. Πρωτ. οικ. 6250 EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Αρ. Πρωτ. οικ. 6250 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΙΑΣ (1) ΘΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΕ ΤΡΙΕΤΗ ΘΗΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ Γ.Χ.Κ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ:ΕΛΕΓΧΟΙ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΑ ΣΗΜΕΙΑ

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ Γ.Χ.Κ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ:ΕΛΕΓΧΟΙ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΑ ΣΗΜΕΙΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ Γ.Χ.Κ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ:ΕΛΕΓΧΟΙ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΑ ΣΗΜΕΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Γ.Χ.Κ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ Β ΤΜΗΜΑΤΟΣ Γ ΧΗΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Παραθέτουμε με χρονική σειρά τα γεγονότα: (02-02-2006 έως 19-09-2007)

Παραθέτουμε με χρονική σειρά τα γεγονότα: (02-02-2006 έως 19-09-2007) ΠΡΟΣ ΕΦΟΑ ΑΘΗΝΑ 17-09-2007 Υπ όψιν ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΕΟΕ, ΓΓΑ, ΟΜΙΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΡΟΠΗΣ Κύριοι, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το ιστορικό της ντροπής για την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 26/03/2015. Αριθ. Πρωτ. : 33749

ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 26/03/2015. Αριθ. Πρωτ. : 33749 ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ Δ/ΝΣΗ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡθΡΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡθΡΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕYΡΩΣYΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡθΡΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ Εισαγωγή H Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου ("Κεντρική Τράπεζα") στο πλαίσιο της ευρύτερης ευθύνης της έναντι του αυξημένου

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας Επαγγελματικής Δεοντολογίας.

Κώδικας Επαγγελματικής Δεοντολογίας. Κώδικας Επαγγελματικής Δεοντολογίας. 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: Ι. Δέσμευση της Διοίκησης. 1. Αρχές. 2. Βασικοί άξονες. ΙΙ. Αρχές επαγγελματικής συμπεριφοράς. 1. Σύγκρουση συμφερόντων. 2. Προστασία περιουσιακών στοιχείων

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔ. ΔΙΚΑΙΟΥ Αθήνα, 27/10/2014 Αριθ.Πρωτ.: 43796 Ταχ.Δ/νση : Αμαλιάδος 17 Ταχ. Κώδ.

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερωτικό Φυλλάδιο

Ενηµερωτικό Φυλλάδιο Ενηµερωτικό Φυλλάδιο Ο κανονισµός ξυλείας 995/2010 της Ε.Ε. καθιστά αδίκηµα την διοχέτευση παράνοµης ξυλείας ή προϊόντων ξυλείας στην αγορά της ΕΕ,. Με τον κανονισµό θεσπίζονται υποχρεώσεις για όλους τους

Διαβάστε περισσότερα

Εμπειρίες & Προβλήματα Εφαρμογής του Συστήματος HACCP - ΗΆποψητου ΕΦΕΤ. Ευάγγελος Σ. Λάζος Αντιπρόεδρος ΕΦΕΤ Καθηγητής

Εμπειρίες & Προβλήματα Εφαρμογής του Συστήματος HACCP - ΗΆποψητου ΕΦΕΤ. Ευάγγελος Σ. Λάζος Αντιπρόεδρος ΕΦΕΤ Καθηγητής Εμπειρίες & Προβλήματα Εφαρμογής του Συστήματος HACCP - ΗΆποψητου ΕΦΕΤ Ευάγγελος Σ. Λάζος Αντιπρόεδρος ΕΦΕΤ Καθηγητής Ασφαλής Πρώτη Ύλη, Ασφαλή & Υγιεινά Τρόφιμα ΗΑλυσίδαΤροφίμων Πρωτογενής Παραγωγή Μεταποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΕΣ

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΕΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΕΣ Αγγελική Γουδέλη, 2011 Κοινωνικό Άγχος Αμηχανία Φόβος Το κοινωνικό άγχος, ή αλλιώς κοινωνική φοβία, θεωρείται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗ ΙΑΤΑΞΗ ΑΡΙΘΜ. 8. ΘΕΜΑ : «Περί τροποποιήσεως ορισµένων άρθρων του Κεφαλαίου 27 ΦΑΡΜΑΚΑ της Α.. 7/09»

ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗ ΙΑΤΑΞΗ ΑΡΙΘΜ. 8. ΘΕΜΑ : «Περί τροποποιήσεως ορισµένων άρθρων του Κεφαλαίου 27 ΦΑΡΜΑΚΑ της Α.. 7/09» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΤΙΜΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑ Γ' Αθήνα 03 /09/2009 Αρ.Πρωτ.Α3-4192 Ταχ. /νση : Πλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ 1) Τι είναι τα προϊόντα βιολογικής γεωργίας; 2) Ποια είναι η νομοθεσία για τα προϊόντα βιολογικής γεωργίας;

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ 1) Τι είναι τα προϊόντα βιολογικής γεωργίας; 2) Ποια είναι η νομοθεσία για τα προϊόντα βιολογικής γεωργίας; ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2008. ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ. ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ : ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ & ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. (ΟΠΕΓΕΠ)- ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΗΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ Χημικός, Προϊστάμενος Χημικής Υπηρεσίας Πατρών Γενικού Χημείου του Κράτους Πάτρα, 5-12-2007

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ 2011-2012 ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΜΚΕ)

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ 2011-2012 ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΜΚΕ) ΕΠΙ ΧΕΙΡ Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ 2011-2012 ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΜΚΕ) ΜΑΤΙ ΚΟ ΤΗ ΤΑ Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράµµατος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση»

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ι Σ Η Γ Η Σ Η. Θ Ε Μ Α: «Έγκριση πίστωσης για παροχή υπηρεσίας µε Ιατρό Εργασίας».

Ε Ι Σ Η Γ Η Σ Η. Θ Ε Μ Α: «Έγκριση πίστωσης για παροχή υπηρεσίας µε Ιατρό Εργασίας». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Αγιος Στέφανος 30/4/2013 Δ/ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Α.Π. 13372 & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΛΗΡ.: ΛΕΚΑΡΑΚΟΥ Γ. Ε Ι Σ Η Γ Η Σ Η ΠΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΟΥΛΑ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΟΜΙΛΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΜΙΛΟΥ (ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ)

ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΟΥΛΑ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΟΜΙΛΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΜΙΛΟΥ (ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ) ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΟΥΛΑ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΟΜΙΛΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΜΙΛΟΥ (ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ) 1 ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΟΥΛΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΟΜΙΛΟΥ 3. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΜΙΛΟΥ (ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ) 2 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 27 Αυγούστου 2014. Αρ. Πρωτ. ΔΙΑΔΠ/Φ.Α.2.2/20910. Προς: Βλ. Πίνακα Αποδεκτών

Αθήνα, 27 Αυγούστου 2014. Αρ. Πρωτ. ΔΙΑΔΠ/Φ.Α.2.2/20910. Προς: Βλ. Πίνακα Αποδεκτών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΘΟΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Moodle

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Moodle Πώς να χρησιμοποιήσετε το Moodle Οδηγός για Φοιτητές/τριες (ΔΕΟ10) του Αριστείδη Χατζή ahatzis@phs.uoa.gr ΣΕΠ ΑΘΗΝΑ-2, Portal Officer ΔΕΟ10 Αυτός ο οδηγός απευθύνεται στις φοιτήτριες και τους φοιτητές

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4231, 19/2/2010

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4231, 19/2/2010 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΕΙΩΝ ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. Κεφ. 270 5 του 1965 88(Ι) του 1995 132(Ι) του 2001 63(Ι) του 2003

Διαβάστε περισσότερα

Το παραμύθι της αγάπης

Το παραμύθι της αγάπης Το παραμύθι της αγάπης Μια φορά και ένα καιρό, μια βασίλισσα έφερε στον κόσμο ένα παιδί τόσο άσχημο που σχεδόν δεν έμοιαζε για άνθρωποs. Μια μάγισσα που βρέθηκε σιμά στη βασίλισσα την παρηγόρησε με τούτα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ Αθήνα, 26 Ιανουαρίου 2009 & ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Αρ. Πρωτ. 3001767/287/09

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ Αθήνα, 26 Ιανουαρίου 2009 & ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Αρ. Πρωτ. 3001767/287/09 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ Αθήνα, 26 Ιανουαρίου 2009 & ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Αρ. Πρωτ. 3001767/287/09 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΧΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ B ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ (ΣΥ.ΠΡΟ.ΔΑ.Τ.)

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ (ΣΥ.ΠΡΟ.ΔΑ.Τ.) ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ (ΣΥ.ΠΡΟ.ΔΑ.Τ.) ---------------------------------- 12/02/2015 UΣυνοπτική Γενική Ενημέρωση Δανειοληπτών Αγαπητοί Δανειολήπτες, Αν λόγω της οικονομικής κρίσης, η

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Αγαπητέ συνάδελφε, ευχαριστώ πολύ για την ερώτηση. Κατ αρχάς θα πρέπει

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Αγαπητέ συνάδελφε, ευχαριστώ πολύ για την ερώτηση. Κατ αρχάς θα πρέπει ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης): Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε. Αγαπητέ συνάδελφε, ευχαριστώ πολύ για την ερώτηση. Κατ αρχάς θα πρέπει να σας πω ότι στο αρχείο μου έχω έγγραφη

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας Συμπεριφοράς της εταιρίας SCA

Κώδικας Συμπεριφοράς της εταιρίας SCA Κώδικας Συμπεριφοράς της εταιρίας SCA Κώδικας Συμπεριφοράς της εταιρίας SCA Η SCA δεσμεύεται για τη δημιουργία αξιών για τους υπαλλήλους, τους πελάτες, τους καταναλωτές, τους μετόχους καθώς και για τους

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 1 Πεδίο εφαρμογής 4. Άρθρο 2 Αγωγές παραλείψεως 5. Άρθρο 3 Φορείς νομιμοποιούμενοι προς έγερση αγωγής 5. Άρθρο 4 Ενδοκοινοτικές παραβάσεις 6

Άρθρο 1 Πεδίο εφαρμογής 4. Άρθρο 2 Αγωγές παραλείψεως 5. Άρθρο 3 Φορείς νομιμοποιούμενοι προς έγερση αγωγής 5. Άρθρο 4 Ενδοκοινοτικές παραβάσεις 6 Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων L 166 της 11.6.1998 ΟΔΗΓΙΑ 98/27/ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 19ΗΣ ΜΑΪΟΥ 1998 ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο για την ανάπτυξη της συνεργασίας στο εμπόριο και τις επενδύσεις στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας (UNDP-BSTIP)

Σεμινάριο για την ανάπτυξη της συνεργασίας στο εμπόριο και τις επενδύσεις στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας (UNDP-BSTIP) Σεμινάριο για την ανάπτυξη της συνεργασίας στο εμπόριο και τις επενδύσεις στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας (UNDP-BSTIP) Θεσσαλονίκη, 19 Ιουνίου 2013 ΚΡΕΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Προϊστάμενος Δ/νσης Αξιολόγησης &

Διαβάστε περισσότερα

Απλοποίηση και εκσυγχρονισμός λειτουργίας μικρών σημείων λιανικής

Απλοποίηση και εκσυγχρονισμός λειτουργίας μικρών σημείων λιανικής Απλοποίηση και εκσυγχρονισμός λειτουργίας μικρών σημείων λιανικής Μαριλένα Αργυρού, Managing Director - Supply Chain Institute of Southeastern & Central Europe 1 Τον τελευταίο χρόνο, έχουν υπάρξει θεσμικές

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ-ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Α -ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ένας άθεος καθηγητής της φιλοσοφίας συζητά με έναν φοιτητή του, για την σχέση μεταξύ επιστήμης και πίστης στον Θεό.

Ένας άθεος καθηγητής της φιλοσοφίας συζητά με έναν φοιτητή του, για την σχέση μεταξύ επιστήμης και πίστης στον Θεό. Ένας άθεος καθηγητής της φιλοσοφίας συζητά με έναν φοιτητή του, για την σχέση μεταξύ επιστήμης και πίστης στον Θεό. Καθηγητής: Λοιπόν, πιστεύεις στον Θεό; Φοιτητής: Βεβαίως, κύριε. Καθ.: Είναι καλός ο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 9023 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 813 6 Μαΐου 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Τροποποίηση της υπ αριθμ. 9112.7/7/2012/27 12 2012 υπουργικής απόφασης «Καθορισμός

Διαβάστε περισσότερα