α. Οι δικαιούχοι παραθερισμού ανά ΚΕΔΑ είναι οι παρακάτω: και οι συνταξιούχοι του πολιτικού Προσωπικού της ΠΑ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "α. Οι δικαιούχοι παραθερισμού ανά ΚΕΔΑ είναι οι παρακάτω: και οι συνταξιούχοι του πολιτικού Προσωπικού της ΠΑ."

Transcript

1 ΠΡΟΣ : ΚΟΙΝ : Πίνακας Αποδεκτών ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ Β ΚΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΣ (Β3) ΤΜΗΜΑ 2 Τηλέφ Φ.400/844 Σ.154 Αθήνα, 28 Φεβ 19 ΘΕΜΑ: Παραθερισμός Προσωπικού ΠΑ Έτους 2019 ΣΧΕΤ. : α. ΚΠΑ Δ-85/2012/ΓΕΑ β. ΚΠΑ Α-4/2009/ΓΕΑ γ. Φ.400/531481/Σ.459/ /ΓΕΑ/Β3 δ. Το από Πρακτικό Σύσκεψης ΜΕΕΕΕΠ ε. Το από Πρακτικό Σύσκεψης ΜΕΓΕ 1. Σας γνωρίζεται ότι σε εκτέλεση ανωτέρω σχετικών, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των ΚΕΔΑ καθώς και η υλοποίηση του προγράμματος παραθερισμού του Προσωπικού της ΠΑ για το έτος 2019, καθορίζονται τα εξής: α. Οι δικαιούχοι παραθερισμού ανά ΚΕΔΑ είναι οι παρακάτω: ΚΕΔΑ/Ζ ΚΕΔΑ/ΣΚ ΚΕΔΑ/Χ ΚΕΔΑ/ΑΚ ΚΕΔΑ/Ρ ΚΕΔΑ/ΣΑΝΤ ΚΕΔΑ/Τ Στρατιωτικό και πολιτικό Προσωπικό που υπηρετεί σε Μονάδες Περιφέρειας Αττικής, το εν αποστρατεία στρατιωτικό Προσωπικό και οι συνταξιούχοι του πολιτικού Προσωπικού της ΠΑ. Στρατιωτικό και πολιτικό Προσωπικό που υπηρετεί σε Μονάδες Περιφέρειας Θεσσαλίας, το εν αποστρατεία στρατιωτικό Προσωπικό και οι συνταξιούχοι του πολιτικού Προσωπικού της ΠΑ. Στρατιωτικό και πολιτικό Προσωπικό που υπηρετεί σε Μονάδες Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, το εν αποστρατεία στρατιωτικό Προσωπικό και οι συνταξιούχοι του πολιτικού Προσωπικού της ΠΑ. Όλο το Προσωπικό, το εν αποστρατεία στρατιωτικό Προσωπικό και οι συνταξιούχοι του πολιτικού Προσωπικού της ΠΑ. β. Τα στελέχη που υπηρετούν στο εξωτερικό και δεν έχουν επαναπατριστεί μέχρι την ημερομηνία λήξης του δικαιώματος υποβολής αιτήσεων παραθερισμού, δεν δύνανται να παραθερίσουν το τρέχον έτος.

2 2 γ. Το στρατιωτικό Προσωπικό που αποστρατεύεται το έτος 2019 προγραμματίζεται για παραθερισμό με το εν ενεργεία στρατιωτικό Προσωπικό με το φερόμενο βαθμό πριν την αποστρατεία του.. δ. Η μοριοδότηση παραθερισμού, του εν ενεργεία στρατιωτικού Προσωπικού, πραγματοποιείται μέσω προγράμματος του ΓΕΑ/ΚΜΗ με διασταύρωση των ατομικών στοιχείων του μέσω της εφαρμογής «Διαχείρισης Στρατιωτικού Προσωπικού» (HRM). ε. Στο ΚΕΔΑ Ζούμπερι, συμφώνως (ε) σχετικού, αποφασίστηκε (πλην Ανωτάτων Αξκών) η μείωση της διάρκειας περιόδου παραθερισμού από δέκα (10) σε επτά (7) ημέρες, για το στρατιωτικό - πολιτικό Προσωπικό, καθώς και για τα μέλη της ΕΑΑΑ, συνταξιούχο πολιτικό Προσωπικό και ΠΑΣΟΙΠΑ, λόγω κάλυψης αναγκών στέγασης πυρόπληκτων οικογενειών Δήμου Μαραθώνα και Ραφήνας, κατά την παραθεριστική περίοδο έτους Ο πίνακας των περιόδων παραθερισμού ΚΕΔΑ/Ζ έτους 2019 φαίνεται στο Παράρτημα «Α». στ. Στο ΚΕΔΑ Σαντορίνης τα δωμάτια είναι μέγιστης χωρητικότητας τριών (3) ατόμων ενώ στο ΚΕΔΑ Ρόδου είναι μέγιστης χωρητικότητας τεσσάρων (4) ατόμων συμπεριλαμβανομένου του δικαιούχου. Οι παραθεριστικές περίοδοι είναι κοινές σύμφωνα με το Παράρτημα «Α», και η μεταφορά των παραθεριστών δύνανται να πραγματοποιηθεί με το ίδιο Υπηρεσιακό Α/Φ. ζ. Η μεταφορά (μετάβαση - επιστροφή) των παραθεριστών στα ΚΕΔΑ Ρόδου, Τυμπακίου και Σαντορίνης γίνεται, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, με τα διατιθέμενα για το σκοπό αυτό Υπηρεσιακά Α/Φ από τη ΔΑΥ/ΚΕΠΙΧ. Συγκεκριμένα διατίθεται ένα (1) Υπηρεσιακό Α/Φ για μεταφορά παραθεριστών στο ΚΕΔΑ Ρόδου και Σαντορίνης κάθε Τρίτη και ένα (1) Υπηρεσιακό Α/Φ κάθε δεύτερη Πέμπτη για το ΚΕΔΑ Τυμπακίου. Τονίζεται ότι οι παραθεριστές που κάνουν χρήση Υπηρεσιακού Α/Φ για να μεταβούν στα υπόψη ΚΕΔΑ δύνανται να λαμβάνουν έως τέσσερεις (4) θέσεις συμπεριλαμβανομένης και του δικαιούχου. Στις υπόψη θέσεις δεν συμπεριλαμβάνονται τέκνα έως και τεσσάρων (4) ετών τα οποία σύμφωνα με το (β) σχετικό δεν δεσμεύουν θέση. Ο αριθμός των θέσεων στο Υπηρεσιακό Α/Φ ανά ΚΕΔΑ και ανά κατηγορία δικαιούχων παραθερισμού, συμφώνως (γ) ομοίου, έχει ως κάτωθι: ΚΕΔΑ Ρόδου - Σαντορίνης ΚΕΔΑ Τυμπακίου Εν ενεργεία στρατιωτικό Προσωπικό και μέλη του, εξήντα έξι (66) θέσεις. Εν αποστρατεία Προσωπικό της ΕΑΑΑ και μέλη του, δέκα πέντε (15) θέσεις. Πολιτικό Προσωπικό, συνταξιούχοι αυτού και μέλη του, εννέα (9) θέσεις. Εν ενεργεία στρατιωτικό Προσωπικό και μέλη του, τριάντα επτά (37) θέσεις. Εν αποστρατεία Προσωπικό της ΕΑΑΑ και μέλη του, είκοσι οκτώ (28) θέσεις. Πολιτικό Προσωπικό, συνταξιούχοι αυτού και μέλη του, είκοσι πέντε (25) θέσεις.

3 3 η. Για το εν ενεργεία στρατιωτικό - πολιτικό Προσωπικό η πλήρωση των διατιθέμενων θέσεων στο Υπηρεσιακό Α/Φ γίνεται σύμφωνα με τη μοριοδότηση αρχικά των τακτικών παραθεριστών ανά κατηγορία σε όλα τα ΚΕΔΑ, κι εν συνεχεία σύμφωνα με τη μοριοδότηση ανά κατηγορία των αναπληρωματικών. θ. Σύμφωνα με (ε) σχετικό, δεν θα αφαιρεθούν μόρια στο Προσωπικό που θα παραθερίσει στα ΚΕΔΑ/Τ και ΚΕΔΑ/Χ. ι. Το Προσωπικό κατηγοριών με απόλυτη σειρά προτεραιότητας και ανεξαρτήτου μοριοδότησης (σύζυγο ή τέκνο ΑΜΕΑ, γονείς μονογονεϊκών οικογενειών και πολύτεκνοι), κατόπιν απόφασης της Μόνιμης Επιτροπής Γενικής Εποπτείας (ΜΕΓΕ), δύναται να παραθερίσει κάθε έτος σε ποσοστό 25% των διατιθέμενων οικημάτων - δωματίων ανά περίοδο, κατηγορία και ΚΕΔΑ. ια. Σε περίπτωση που αμφότεροι οι σύζυγοι είναι δικαιούχοι παραθερισμού, δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν και οι δύο, ωστόσο μετά την ανάρτηση των αρχικών καταστάσεων παραθερισμού έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ποιός από τους δύο θα κάνει χρήση του δικαιώματος παραθερισμού (είτε είναι τακτικοί είτε αναπληρωματικοί). Η εφαρμογή δηλώσεων δεν θα επιτρέπει την οριστικοποίηση της επιθυμίας παραθερισμού του ενός συζύγου εάν ο άλλος σύζυγος έχει ήδη οριστικοποιήσει τη δική του. Ωστόσο, στην εφαρμογή παρέχεται η δυνατότητα στους χρήστες ακύρωσης της οριστικοποίησης της επιθυμίας παραθερισμού και συνεπώς μεταβίβαση του δικαιώματος επιλογής παραθερισμού στον έτερο σύζυγο. ιβ. Το εν ενεργεία στρατιωτικό Προσωπικό που επιθυμεί να παραθερίσει στα ΚΕΔΑ της ΠΑ: (1) Υποβάλει ηλεκτρονικά, αίτηση μέσω της ιστοσελίδας στο πεδίο «Διαδικτυακές Υπηρεσίες». Η είσοδος στην εφαρμογή δήλωσης επιθυμιών παραθερισμού γίνεται με το ίδιο όνομα χρήστη (username) και κωδικό πρόσβασης (password), που χρησιμοποιούνται για πρόσβαση στον υπηρεσιακό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Υπενθυμίζεται ότι τα υπόψη στοιχεία είναι διαθέσιμα μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας ενημέρωσης του προσωπικού επί μισθολογικών θεμάτων ( επιλογή «Υπηρεσιακό ». Η χρήση των υπόψη στοιχείων δεν απαιτεί ούτε συνεπάγεται τη χρήση του λογαριασμού ή την αποδοχή των όρων χρήσης του. Συνιστάται ωστόσο η αλλαγή του κωδικού πρόσβασης, μετά την είσοδο στην εφαρμογή. (2) Η περίοδος υποβολής των αρχικών αιτήσεων με τις δύο (2) επιθυμίες ορίζεται από 8 έως και 26 Μαρτίου 2019, στην οποία ο δικαιούχος δύναται να τροποποιεί την αίτησή του όσες φορές επιθυμεί. Την 15 η Απριλίου 2019, με μέριμνα του ΓΕΑ/Β3 θα αναρτηθούν στο MIS οι αρχικές καταστάσεις παραθερισμού στις οποίες θα φαίνεται η κατάταξη όλου του Προσωπικού που έχει κάνει αίτηση, κατά μοριοδότηση (τακτικοί αναπληρωματικοί) στις περιόδους που έχει δηλώσει. Από 15 έως και 23 Απριλίου 2019 οι δικαιούχοι πρέπει υποχρεωτικά να οριστικοποιήσουν την τελική τους επιθυμία καθώς στη συνέχεια η εφαρμογή θα κλείσει οριστικά. Τονίζεται ότι το Προσωπικό που δεν θα υποβάλει τελική επιθυμία ή δεν θα επικυρώσει τη μία μοναδική αρχική του επιθυμία δεν θα προγραμματιστεί για τον Παραθερισμό έτους Τελικές

4 4 καταστάσεις τακτικών και αναπληρωματικών δικαιούχων παραθερισμού έτους 2019 ανά ΚΕΔΑ, θα αναρτηθούν με ευθύνη ΓΕΑ/Β3 στο MIS, πριν την έναρξη του παραθερισμού. ιγ. Οι Αξιωματικοί Πολεμικής Διαθεσιμότητας (ΠΔ) και τα στελέχη των Κοινών Σωμάτων που έχουν δικαίωμα παραθερισμού σε ΚΕΔΑ της ΠΑ δύναται να υποβάλουν αιτήσεις παραθερισμού σε έντυπη μορφή από 8 έως και 26 Μαρτίου 2019, στο 251ΓΝΑ και στις Μονάδες τους αντίστοιχα, σύμφωνα με το υπόδειγμα του Παραρτήματος «Β». Το 251ΓΝΑ και οι Μονάδες τους να υποβάλλουν στο ΓΕΑ/Β3 συγκεντρωτικές καταστάσεις με τις δύο επιθυμίες, όπως το υπόδειγμα του Παραρτήματος «Γ» μέχρι 29 Μαρτίου Στη συνέχεια και αφού το ΓΕΑ/Β3 αναρτήσει τις αρχικές καταστάσεις παραθερισμού την 15 η Απριλίου 2019, υποβάλλουν την τελική τους επιθυμία έως την 23 η Απριλίου Συγκεντρωτικές καταστάσεις τελικών επιθυμιών παραθερισμού περιέλθουν στο ΓΕΑ/Β3. ιδ. Το πολιτικό Προσωπικό και οι συνταξιούχοι πολιτικοί υπάλληλοι, που επιθυμούν να παραθερίσουν στα ΚΕΔΑ της ΠΑ δύναται να υποβάλλουν αιτήσεις παραθερισμού από 8 έως και 26 Μαρτίου 2019 σε έντυπη μορφή σύμφωνα με το υπόδειγμα στο Παραρτήματα «Β». Δικαιούχοι με οξέα κοινωνικά προβλήματα να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τους σύμφωνα με τον ΚΠΑ Δ-85/ΜΑΡ 12/ΓΕΑ. Οι αποδέκτες προς ενέργεια να υποβάλλουν στο ΓΕΑ/Β5 συγκεντρωτικές καταστάσεις (και σε ηλεκτρονική μορφή) πολιτικού Προσωπικού των Μονάδων - Υπηρεσιών ευθύνης τους σύμφωνα με το υπόδειγμα στο Παραρτήματα «Γ», μέχρι 29 Μαρτίου Το ΓΕΑ/Β5 την 15 η Απριλίου 2019, να αναρτήσει στο MIS/ΓΕΑ και παράλληλα να αποστείλει στους εμπλεκόμενους φορείς προγραμματισμού τις καταστάσεις παραθερισμού, στις οποίες να φαίνεται η κατάταξη όλου του Προσωπικού που έχει υποβάλει αίτηση σύμφωνα με τη μοριοδότηση (τακτικοί αναπληρωματικοί), στις περιόδους που έχει δηλώσει. Από 15 έως και 23 Απριλίου 2019 οι δικαιούχοι πρέπει υποχρεωτικά να οριστικοποιήσουν την τελική τους επιθυμία. Συγκεντρωτικές καταστάσεις τελικών επιθυμιών παραθερισμού περιέλθουν στο ΓΕΑ/Β5. ιε. Για το ΚΕΔΑ Ζούμπερι, οι ενδιαφερόμενοι παραθερισμού συμπληρώνουν υποχρεωτικά εάν επιθυμούν να διαμείνουν σε «ΟΙΚΗΜΑ» [μέχρι έξι (6) άτομα συμπεριλαμβανομένου του δικαιούχου] ή σε «ΜΟΤΕΛ» [μέχρι τέσσερα (4) άτομα συμπεριλαμβανομένου του δικαιούχου], καθόσον αυτό αποτελεί προϋπόθεση για τον προγραμματισμό. ιστ. Οι Δκτές των ΚΕΔΑ έχουν τη δυνατότητα να μην διαθέσουν στους δικαιούχους παραθερισμού δωμάτια εάν διαπιστώσουν ότι ο αριθμός των μελών της οικογενείας που συνοδεύουν είναι μεγαλύτερος από τη χωρητικότητα του δωματίου που τους αναλογεί, και ορίζεται στο (α) σχετικό. ιζ. Όλο το εν ενεργεία Προσωπικό (συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών με απόλυτη σειρά προτεραιότητας και ανεξαρτήτου μοριοδότησης) που παραθέρισε στο ΚΕΔΑ Ρόδου ή Σαντορίνης το έτος 2018, δεν έχει δικαίωμα να δηλώσει τον ίδιο προορισμό για τον παραθερισμό έτους 2019, κατόπιν απόφασης ΜΕΓΕ.

5 5 ιη. Η παραλαβή του οικήματος δωματίου σε όλα τα ΚΕΔΑ γίνεται από τις 12:00 μέχρι την 20:00 ώρα της ημέρας έναρξης της περιόδου και η παράδοση μέχρι τη 12:00 ώρα της ημέρας λήξης της περιόδου. Σε περίπτωση μη παραλαβής, το οίκημα διατίθεται σε αναπληρωματικό από την 16:00 ώρα της επόμενης ημέρας, εκτός εάν ο ενδιαφερόμενος έχει ενημερώσει το ΚΕΔΑ για την καθυστέρηση, οπότε το οίκημα δύναται να κρατηθεί μέχρι και δύο (2) ημέρες. ιθ. Η διάθεση οικημάτων - δωματίων να γίνεται, συμφώνως (α) και (ε) σχετικών, αυστηρά στους δικαιούχους παραθερισμού ή στα μέλη των οικογενειών τους με προσκόμιση σχετικής εξουσιοδότησης. Επίσης, οι κατανομές των οικημάτων - δωματίων θα γίνονται από τα ΚΕΔΑ ανάλογα των καταστάσεων που θα αποστέλλονται από το ΓΕΑ/Β3. κ. Οι έντυπες αιτήσεις των δικαιούχων τηρούνται στις Υπηρεσίες που υπηρετούν, μέχρι την 31 η Δεκεμβρίου του τρέχοντος παραθεριστικού έτους και στη συνέχεια καταστρέφονται. κα. Ακυρώσεις παραθερισμού γίνονται δεκτές έως επτά (7) εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη της εκάστοτε περιόδου σύμφωνα με τα καθοριζόμενα του άρθρου 11 παρ. 16 του (α) σχετικού. κβ. Τονίζεται ότι η εκπρόθεσμη υποβολή αιτήσεων και συγκεντρωτικών καταστάσεων δεν θα γίνεται δεκτή. κγ. Καθιερώνονται αθλητικές δραστηριότητες στο ΚΕΔΑ/Ζ σε συνεργασία με το ΓΕΕΘΑ/ΑΣΑΕΔ με στόχο τη διεξαγωγή αθλητικών δραστηριοτήτων για τα παιδιά αλλά και τους ίδιους τους Δικαιούχους - Παραθεριστές. Οι γονείς που επιθυμούν τα τέκνα τους να συμμετέχουν στις ανωτέρω αθλητικές δραστηριότητες υποχρεούνται να προσκομίσουν Βεβαιώσεις Υγείας για λογαριασμό των τέκνων τους. 2. Για την υλοποίηση των ανωτέρω καθορίζονται τα κάτωθι: α. Το ΓΕΕΘΑ/Β1, παρακαλείται για την ενημέρωση του Προσωπικού της ΠΑ που υπηρετεί στο ΓΕΕΘΑ καθώς και των στελεχών των Δνσεων Κοινών Σωμάτων, που δικαιούνται παραθερισμό στα ΚΕΔΑ της ΠΑ. β. Το ΓΕΑ/ΕΓΑ/2 να μεριμνήσει για την ανάρτηση των ανωτέρω, στην ιστοσελίδα σε ειδικό φάκελο με τίτλο «Παραθερισμός Προσωπικού ΠΑ έτους 2019». γ. Το ΓΕΑ/Β5 να προβεί στην ενημέρωση των συνταξιούχων πολιτικών υπαλλήλων της ΠΑ για την παρούσα. δ. Το ΓΕΑ/ΚΜΗ να προβεί στην ανάρτηση της παρούσας Διαταγής με τα Παραρτήματά της και του ισχύοντος Κανονισμού ΚΠΑ Δ-85/ΜΑΡ 12/ΓΕΑ στο MIS/ΓΕΑ σε ειδικό φάκελο με τίτλο «Παραθερισμός Προσωπικού ΠΑ έτους 2019», στον τομέα «Ανακοινώσεις».

6 6 ε. Το ΑΤΑ και οι Διοικήσεις να μεριμνήσουν για την ανάρτηση του παρόντος στις αντίστοιχες ιστοσελίδες MIS ευθύνης τους για την ενημέρωση του Προσωπικού τους. στ. Οι Μονάδες που δεν διαθέτουν σταθμό εργασίας MIS να ενημερωθούν και να παραλάβουν τη παρούσα Διαταγή με τα Παραρτήματά της από τις πλησιέστερες Μονάδες που είναι εγκαταστημένο το εν λόγω πληροφοριακό σύστημα, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη ΠαΔ 0-7/2016/ΓΕΑ. ζ. Τα Γραφεία Προσωπικού των Μονάδων είναι υπεύθυνα για την ενημέρωση όλου του Προσωπικού για το παρόν. Τυχόν προβλήματα κατά την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων από το σύνολο του Στρατιωτικού Προσωπικού να αναφέρονται ιεραρχικά στο ΓΕΑ/Β3 μέσω των Γραφείων Προσωπικού των Μονάδων. η. Η ΔΑΥ/ΚΕΠΙΧ να μεριμνήσει για τον προγραμματισμό διάθεσης Υπηρεσιακού Α/Φ για τη μετακίνηση των παραθεριστών στα ΚΕΔΑ Ρόδου, Σαντορίνης και Τυμπακίου (στην 126ΣΜ) σύμφωνα με την παράγραφο 1ζ. θ. Το ΚΕΔΑ Τυμπακίου σε συνεργασία με τις 133ΣΜ και 350ΠΚΒ/ 11ΜΚΒ να μεριμνούν για τη μεταφορά των παραθεριστών με Υπηρεσιακό λεωφορείο από και προς το Α/Δ Ηρακλείου, κατά τις ημέρες αλλαγής των περιόδων παραθερισμού. ι. Τα ΚΕΔΑ να αναφέρουν εγγράφως στο ΓΕΑ/Β3 μέχρι 22 Μαρτίου 2019, τη διαθεσιμότητα των δωματίων τους και μέχρι 19 Απριλίου 2019, την ετοιμότητα λειτουργίας τους. 4. Εφιστάται η προσοχή όλων των εμπλεκομένων για την πιστή τήρηση της παρούσης. 5. Η παρούσα συντονίστηκε με ΓΕΑ/Α1 και ΓΕΑ/Β5. 6. Χειριστής Θέματος, Επιτελής ΓΕΑ/Β3/2, τηλ: ( b32.hafgs@haf.gr). ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ «Α» Περίοδοι Παραθερισμού Έτους 2019 «Β» Υπόδειγμα Αίτησης Παραθερισμού στα ΚΕΔΑ «Γ» Υπόδειγμα Συγκεντρωτικής Κατάστασης Αιτήσεων Παραθερισμού στα ΚΕΔΑ

7 7 ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ Αποδέκτες για Ενέργεια ΓΕΕΘΑ/Β1 ΓΕΑ/ΕΓΑ - Β5 - ΚΜΗ ATA/B1 ΔΑΥ/Α10 - ΚΕΠΙΧ ΔΑΕ/Β1 112ΠΜ 114ΠΜ ΚΕΔΑ/Ζ ΚΕΔΑ/ΣΚ ΜΥ FOB ΑΚΤΙΟΝ ΚΕΔΑ/Ρ ΚΕΔΑ/Τ ΚΕΔΑ/ΣΑΝΤ Πίνακες Διανομής «A»,«B»,«Γ»,«Δ»,«Κ»,«ΚΘ» Αποδέκτες για Πληροφορία ΓΕΑ/Β3/2

8 Α-1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» στη Φ.400/844/Σ.154 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ Β' ΚΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΣ (Β3) ΤΜΗΜΑ 2 Αθήνα, 28 Φεβ 19 ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ ΚΕΔΑ ΖΟΥΜΠΕΡΙ - ΣΚΟΤΙΝΑΣ α. εε Απτχοι - Υπτχοι ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΑΠΟ ΕΩΣ 1 η 20 Μαΐου 13 Ιουνίου 2 η 14 Ιουνίου 08 Ιουλίου 3 η 09 Ιουλίου 02 Αυγούστου 4 η 03 Αυγούστου 27 Αυγούστου 5 η 28 Αυγούστου 21 Σεπτεμβρίου β. εε Ταξχοι, ΜΕΕ και ΠΔ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΑΠΟ ΕΩΣ 1 η 20 Μαΐου 03 Ιουνίου 2 η 04 Ιουνίου 18 Ιουνίου 3 η 19 Ιουνίου 03 Ιουλίου 4 η 04 Ιουλίου 18 Ιουλίου 5 η 19 Ιουλίου 02 Αυγούστου 6 η 03 Αυγούστου 17 Αυγούστου 7 η 18 Αυγούστου 01 Σεπτεμβρίου 8 η 02 Σεπτεμβρίου 16 Σεπτεμβρίου 9 η 17 Σεπτεμβρίου 01 Οκτωβρίου Επισημαίνεται ότι ο αριθμός των ημερών και οι περίοδοι Παραθερισμού Ανωτάτων Αξκών στο ΚΕΔΑ/Ζ δύναται να διαμορφωθούν ανάλογα με τον αριθμό των αιτήσεων και τις εντολές της Ηγεσίας. Ομοίως στο ΚΕΔΑ/ΣΚ, καθορίζονται στη ΜΕΕΕΕΠ/ΑΤΑ.

9 Α-2 γ. Λοιπό Στρατιωτικό και Πολιτικό Προσωπικό - Μέλη ΕΑΑΑ - ΠΑΣΟΙΠΑ - Συνταξιούχοι Πολιτικού Προσωπικού της ΠΑ (ΚΕΔΑ/Ζ) 1 η 20 Μαΐου 26 Μαΐου 2 η 27 Μαΐου 2 Ιουνίου 3 η 3 Ιουνίου 9 Ιουνίου 4 η 10 Ιουνίου 16 Ιουνίου 5 η 17 Ιουνίου 23 Ιουνίου 6 η 24 Ιουνίου 30 Ιουνίου 7 η 1 Ιουλίου 7 Ιουλίου 8 η 8 Ιουλίου 14 Ιουλίου 9 η 15 Ιουλίου 21 Ιουλίου 10 η 22 Ιουλίου 28 Ιουλίου 11 η 29 Ιουλίου 4 Αυγούστου 12 η 5 Αυγούστου 11 Αυγούστου 13 η 12 Αυγούστου 18 Αυγούστου 14 η 19 Αυγούστου 25 Αυγούστου 15 η 26 Αυγούστου 1 Σεπτεμβρίου 16 η 2 Σεπτεμβρίου 8 Σεπτεμβρίου 17 η 9 Σεπτεμβρίου 15 Σεπτεμβρίου 18 η 16 Σεπτεμβρίου 22 Σεπτεμβρίου 19 η 23 Σεπτεμβρίου 29 Σεπτεμβρίου 2. ΚΕΔΑ ΑΚΤΙΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΑΠΟ ΕΩΣ 1 η 20 Μαΐου 29 Μαΐου 2 η 29 Μαΐου 07 Ιουνίου 3 η 07 Ιουνίου 16 Ιουνίου 4 η 16 Ιουνίου 25 Ιουνίου 5 η 25 Ιουνίου 04 Ιουλίου 6 η 04 Ιουλίου 13 Ιουλίου 7 η 13 Ιουλίου 22 Ιουλίου 8 η 22 Ιουλίου 31 Ιουλίου 9 η 31 Ιουλίου 09 Αυγούστου 10 η 09 Αυγούστου 18 Αυγούστου 11 η 18 Αυγούστου 27 Αυγούστου 12 η 27 Αυγούστου 05 Σεπτεμβρίου 13 η 05 Σεπτεμβρίου 14 Σεπτεμβρίου

10 Α-3 3. ΚΕΔΑ ΡΟΔΟΥ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΑΠΟ ΈΩΣ 1 η 14 Μαΐου 21 Μαΐου 2 η 21 Μαΐου 28 Μαΐου 3 η 28 Μαΐου 04 Ιουνίου 4 η 04 Ιουνίου 11 Ιουνίου 5 η 11 Ιουνίου 18 Ιουνίου 6 η 18 Ιουνίου 25 Ιουνίου 7 η 25 Ιουνίου 02 Ιουλίου 8 η 02 Ιουλίου 09 Ιουλίου 9 η 09 Ιουλίου 16 Ιουλίου 10η 16 Ιουλίου 23 Ιουλίου 11 η 23 Ιουλίου 30 Ιουλίου 12 η 30 Ιουλίου 06 Αυγούστου 13 η 06 Αυγούστου 13 Αυγούστου 14 η 13 Αυγούστου 20 Αυγούστου 15 η 20 Αυγούστου 27 Αυγούστου 16 η 27 Αυγούστου 03 Σεπτεμβρίου 17 η 03 Σεπτεμβρίου 10 Σεπτεμβρίου 18 η 10 Σεπτεμβρίου 17 Σεπτεμβρίου 19 η 17 Σεπτεμβρίου 24 Σεπτεμβρίου 20 η 24 Σεπτεμβρίου 01 Οκτωβρίου 4. ΚΕΔΑ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΑΠΟ ΕΩΣ 1 η 23 Μαΐου 06 Ιουνίου 2 η 06 Ιουνίου 20 Ιουνίου 3 η 20 Ιουνίου 04 Ιουλίου 4 η 04 Ιουλίου 18 Ιουλίου 5 η 18 Ιουλίου 01 Αυγούστου 6 η 01 Αυγούστου 14 Αυγούστου 7 η 14 Αυγούστου 29 Αυγούστου 8 η 29 Αυγούστου 12 Σεπτεμβρίου

11 Α-4 5. ΚΕΔΑ ΣΚΟΤΙΝΑΣ - ΧΑΛΚΟΥΤΣΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΑΠΟ ΈΩΣ 1 η 20 Μαΐου 29 Μαΐου 2 η 30 Μαΐου 08 Ιουνίου 3 η 09 Ιουνίου 18 Ιουνίου 4 η 19 Ιουνίου 28 Ιουνίου 5 η 29 Ιουνίου 08 Ιουλίου 6 η 09 Ιουλίου 18 Ιουλίου 7 η 19 Ιουλίου 28 Ιουλίου 8 η 29 Ιουλίου 07 Αυγούστου 9 η 08 Αυγούστου 17 Αυγούστου 10 η 18 Αυγούστου 27 Αυγούστου 11 η 28 Αυγούστου 06 Σεπτεμβρίου 12 η 07 Σεπτεμβρίου 16 Σεπτεμβρίου 13 η 17 Σεπτεμβρίου 26 Σεπτεμβρίου

12 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Β» στη Φ.400/844/Σ.154 ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΚΕΔΑ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ Β' ΚΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΣ (Β3) ΤΜΗΜΑ 2 Αθήνα, 28 Φεβ 19 ΑΡΙΘΜ. ΜΗΤΡΩΟΥ: ΒΑΘΜΟΣ:.. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:... ΕΠΩΝΥΜΟ: ΟΝΟΜΑ:... ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ :... ΜΟΝΑΔΑ:. ΤΗΛ. ΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ:.. ΤΗΛ. ΟΙΚΙΑΣ ή VPN:.. ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (Αριθμητικά):. (πλην του ιδίου). (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ) Είμαι (έγγαμος-η / διαζευγμένος-η / σε χηρεία / σε διάσταση) ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΥΖΥΓΟΥ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) Βαθμός Α.Μ. Ονοματεπώνυμο Μονάδα ΚΕΔΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ 1 Η Περίοδος.. ΕΠΙΘΥΜΙΑ 2 Η Περίοδος.. ΟΙΚΗΜΑ. ή MOTEL (Συμπληρώνεται υποχρεωτικά με ένα Χ ανάλογα) Ανήκω στην παρακάτω κατηγορία προσωπικού με οξέα κοινωνικά προβλήματα, όπως αυτές καθορίζονται στην υπ αριθ. Φ.400/32/82424/Σ.343/ /Απόφαση ΥΕΘΑ (ΦΕΚ Β 1139), όπως αυτή τροποποιήθηκε με την υπ αριθ. Φ.400/10/81896/Σ.298/ Απόφαση ΥΕΘΑ (ΦΕΚ Β 1646). Έχουν σύζυγο ή τέκνο ΑμΕΑ Γονέων Μονογονεϊκών Οικογενειών/ Διαζευγμένοι γονείς που ασκούν την επιμέλεια ενός τουλάχιστον ανήλικου τέκνου Πολύτεκνοι (τέσσερα τέκνα και άνω) Οικογένειες στελεχών που αποβίωσαν εν υπηρεσία Δηλώνω υπεύθυνα ότι έλαβα γνώση του ΚΠΑ Δ-85/2012 «ΚΟΛ ΚΕΔΑ» και ειδικότερα των άρθρων 6, 7, 8, 9,11, 12, 13, και 14 αυτού.... /.. / 2019 Ο(Η) ΑΙΤΏΝ (ΟΥΣΑ)

13 ΚΑΤΗΓΓΟΡΙΑ ΒΑΘΜΟΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Γ» στη Φ.400/844/Σ.154 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ Β' ΚΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΣ (Β3) ΤΜΗΜΑ 2 Αθήνα, 28 Φεβ 19 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΚΕΔΑ Α/Α ΕΙΔΙΚ. ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΑΣΜΑ ΘΕΡΕΤΡΟ 1 Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ 2 Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΛΟΓΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΛΕΦ. ΚΙΝΗΤΟ (VPN) ΤΗΛΕΦ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΩΝ (ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ)

Παραθερισμός Προσωπικού ΠΑ για το Έτος 2017

Παραθερισμός Προσωπικού ΠΑ για το Έτος 2017 Παραθερισμός Προσωπικού ΠΑ για το Έτος 2017 1. Σε συνέχεια υλοποίησης των ανωτέρω σχετικών και προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή της παραθεριστικής περιόδου θέματος, επισημαίνονται

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ Πέμπτη, 03 Μάιος :15 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 03 Μάιος :18

Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ Πέμπτη, 03 Μάιος :15 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 03 Μάιος :18 Δείτε το συνημμένο αρχείο PDF Ανακοινώνονται από την Ε.Α.Α.Α. τα αποτελέσματα των αιτήσεων παραθερισμού για το 2018, με τη σειρά κατάταξης βάσει μορίων για κάθε θέρετρο και κάθε περίοδο, σε Τακτικούς και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ Ε.Α.Α.Α. 2019

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ Ε.Α.Α.Α. 2019 ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ Ε.Α.Α.Α. 2019 ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Α.Α.Α., ΣΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ Προκειμένου να διασφαλιστεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ Συνεδριάσεως του ΔΣ/ΕΑΑΝ της 13 ης -02-2014 Υπ Αριθ. 44

ΠΡΑΚΤΙΚΑ Συνεδριάσεως του ΔΣ/ΕΑΑΝ της 13 ης -02-2014 Υπ Αριθ. 44 ΠΡΑΚΤΙΚΑ Συνεδριάσεως του ΔΣ/ΕΑΑΝ της 13 ης -02-2014 Υπ Αριθ. 44 ΘΕΜΑ 1 ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ Ε.Α.Α.Ν. (ΚΑ.ΠΑ.-ΕΑΑΝ) ΣΧΕΤ.: α. ΝΔ 1171/20-5-1972 (Περί Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων)

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΓ ΥΦΕΘΑ κ. Καράμπελα Β ΚΛΑΔΟΣ/Β1 ΣΓ ΥΦΕΘΑ κ. Ελευσινιώτη CLIMS

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΓ ΥΦΕΘΑ κ. Καράμπελα Β ΚΛΑΔΟΣ/Β1 ΣΓ ΥΦΕΘΑ κ. Ελευσινιώτη CLIMS ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΡΟΣ: ΣΓ ΥΕΘΑ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΓ ΥΦΕΘΑ κ. Καράμπελα Β ΚΛΑΔΟΣ/Β1 ΣΓ ΥΦΕΘΑ κ. Ελευσινιώτη CLIMS ΓΕΣ/ΔΕΝΔΗΣ Φ.900/157021 ΓΕΝ/Β3 Σ.3658 ΓΕΑ/Β3 Αθήνα 25 Οκτ 12 Πίνακες Α, Β, Ε, Ι,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : Αποδέκτες πινάκων «Α», «Β», ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ «Γ», «Δ», «Ε», «ΣΤ», «Ζ», «Η» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3

ΠΡΟΣ : Αποδέκτες πινάκων «Α», «Β», ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ «Γ», «Δ», «Ε», «ΣΤ», «Ζ», «Η» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3 ΠΡΟΣ : Αποδέκτες πινάκων «Α», «Β», «Γ», «Δ», «Ε», «ΣΤ», «Ζ», «Η» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3 και «Ι» ΤΜΗΜΑ VI Δγης Φ.072.1/4/351997/Σ.367/ Τηλεφ. 2106557817 19 Δεκ 18/ΓΕΝ/ΔΓ-II Φ. 440.1/7/212611 Σ. 841 Αθήνα, ΘΕΜΑ: Διάθεση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΡΟΥΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΣ ΕΤΟΥΣ 2016

ΕΡΩΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΡΟΥΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΣ ΕΤΟΥΣ 2016 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β ΚΛΑΔΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ Τηλέφ. (Εσωτ.): 3884 ΕΡΩΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΡΟΥΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΣ ΕΤΟΥΣ 2016 ΓΕΝΙΚΑ 1. E: Είναι υποχρεωτικό να μπω στο army.gr για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ:Αποδέκτες Πινάκων Α, Β, Γ, ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ. Φ.072.1/11/12/Σ / 17 Δεκ12.

ΠΡΟΣ:Αποδέκτες Πινάκων Α, Β, Γ, ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ. Φ.072.1/11/12/Σ / 17 Δεκ12. ΠΡΟΣ:Αποδέκτες Πινάκων Α, Β, Γ, Δ, Ε, ΣΤ, Ζ, και Η Δγής ΓΕΝ/ΔΓ Φ.072.1/11/12/Σ.121511/ 17 Δεκ12. ΕΠΕΙΓΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3 TΜΗΜΑ VI Τηλ. 57809-51421 Φ. 440.1/24/1243 Σ. 44743 Αθήνα, 14 Φεβ. 13 Συνημμένα: Τρία

Διαβάστε περισσότερα

Φ.072.1/1/350033/Σ.10/ ΤΜΗΜΑ Ι Τηλ Φ / 2 / Σ.374 Αθήνα, 17 Μαρ 17 Συν: Ένα (1) υπόδειγµα αίτησης

Φ.072.1/1/350033/Σ.10/ ΤΜΗΜΑ Ι Τηλ Φ / 2 / Σ.374 Αθήνα, 17 Μαρ 17 Συν: Ένα (1) υπόδειγµα αίτησης A ΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΡΟΣ: Αποδέκτες Πίνακα «Ι» ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ της γής Γ/ΓΕΝ ΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Β5 Φ.072.1/1/350033/Σ.10/ ΤΜΗΜΑ Ι 09-01-17 Τηλ. 210 6551404 Φ.478.11/ 2 /336696 Σ.374 Αθήνα, 17 Μαρ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ ΕΑΑΝ

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ ΕΑΑΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ ΕΑΑΝ Στα παραθεριστικά κέντρα (ΠΝ - Ιδιωτικά ξενοδοχεία πανσιόν ενοικιαζόμενα δωμάτια). Διαγραφή μορίων. Απόκτηση μορίων. Λοιπές διατάξεις. ΣΧΕΤΙΚΑ: α. Ν.Δ. Υπ αριθ. 1171 Περί Ενώσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : Αποδέκτες πινάκων «Α», «Β», ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ «Γ», «Δ», «Ε», «ΣΤ», «Ζ», «Η» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3

ΠΡΟΣ : Αποδέκτες πινάκων «Α», «Β», ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ «Γ», «Δ», «Ε», «ΣΤ», «Ζ», «Η» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3 ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ : Αποδέκτες πινάκων «Α», «Β», «Γ», «Δ», «Ε», «ΣΤ», «Ζ», «Η» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3 και «Ι» ΤΜΗΜΑ VI Δγης Φ.072.1/9/347022/Σ.346// Τηλεφ.210 6557809 15 Δεκ 15/ΓΕΝ/ΔΓ-II Φ.440.1/6/210355 Σ.355 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

Γ Ε Ν Ι Κ Η Δ Ι Α Τ Α Γ Η

Γ Ε Ν Ι Κ Η Δ Ι Α Τ Α Γ Η Γ Ε Ν Ι Κ Η Δ Ι Α Τ Α Γ Η ΠΡΟΣ: Αποδέκτες Πίνακα «Α» ΚΟΙΝ: ΓΕΣ/ΔΜΠ/1β (20 αντιγρ.) Τηλ. (Εσωτ.):2347 Φ.400/3/782561 Σ.160 Αθήνα, 26 Οκτ 2006 ΘΕΜΑ: Αποστρατείες Στελεχών ΣΧΕΤ: α. ΝΔΑ 18/1984/ΓΕΕΘΑ/4 η ΜΕΟ/ΔΜ3.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καλλιθέα 17/10/2017 Αριθμός απόφασης: 5490 ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καλλιθέα 17/10/2017 Αριθμός απόφασης: 5490 ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καλλιθέα 17/10/2017 Αριθμός απόφασης: 5490 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ : Α2 Επανεξέτασης Ταχ. Δ/νση : Αριστογείτονος 19 Ταχ. Κώδικας : 176 71 - Καλλιθέα

Διαβάστε περισσότερα

Εκλογές για την Ανάδειξη Μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Εκλογές για την Ανάδειξη Μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ : Πίνακας Αποδεκτών «Α» ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ Β1(ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ)/4 β Τηλέφ.: 3222 Φ. 271/3/498367 ΚΟΙΝ.: ΓΕΕΘΑ/Β ΚΛ/Β1 Σ.3077 ΓΕΣ/Β1/4 β Αθήνα, 12 Απρ 19 ΘΕΜΑ: Εκλογές για την Ανάδειξη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (ΑΔΑ: 644Α6-ΒΣΤ)

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (ΑΔΑ: 644Α6-ΒΣΤ) ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (ΑΔΑ: 644Α6-ΒΣΤ) ΠΡΟΣ : ΚΟΙΝ : Πίνακας Αποδεκτών ΧΙΙ Μ/Κ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ «ΕΒΡΟΥ» 4 ο ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ/1δ Τηλέφ. (Εσωτ.): 2670 Φ.600/6/65885 Σ.1067 Αλξ/πολη, 24 Φεβ 18 ΘΕΜΑ : Εφόδια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΑΑΣ Υποβολή Αιτήσεων Παραθερισμού για τα ΚΑΑΥ «Αγ. Ανδρέα» Παραθεριστικής Περιόδου Έτους 2017.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΑΑΣ Υποβολή Αιτήσεων Παραθερισμού για τα ΚΑΑΥ «Αγ. Ανδρέα» Παραθεριστικής Περιόδου Έτους 2017. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΑΑΣ Υποβολή Αιτήσεων Παραθερισμού για τα ΚΑΑΥ «Αγ. Ανδρέα» Παραθεριστικής Περιόδου Έτους 2017. Φέρεται σε γνώση των Μελών της Ε.Α.Α.Σ. ότι μετά την έκδοση της Διαταγής του ΓΕΣ στις 4 Απρ. 2017

Διαβάστε περισσότερα

- ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ. ΤΜΗΜΑ ΙΙ KOIN.: Τηλ Φ /2/293 Σ.

- ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ. ΤΜΗΜΑ ΙΙ KOIN.: Τηλ Φ /2/293 Σ. ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Ε2 ΤΜΗΜΑ ΙΙ KOIN.: Τηλ. 210-6551691 Φ. 604.1/2/293 Σ. 97578 ΑΠΟΦΑΣΗ Παράταση Υποβολής Προσφορών Ανοικτού Διαγωνισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Φ. 400/32/82424 Σ. 343

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Τροποποίηση και συμπλήρωση της με αριθ. ΠΟΛ. 1167/ (ΦΕΚ Β 1808/ ΑΓΓΔΕ».

ΘΕΜΑ: «Τροποποίηση και συμπλήρωση της με αριθ. ΠΟΛ. 1167/ (ΦΕΚ Β 1808/ ΑΓΓΔΕ». ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Α. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 1. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΜΜΕΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Α - Φ.Π.Α. Ταχ. Δ/νση : Σίνα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Θεώρηση Ατομικών Βιβλιαρίων Νοσηλείας (ΑΒΝ) για το Έτος 2017

ΘΕΜΑ : Θεώρηση Ατομικών Βιβλιαρίων Νοσηλείας (ΑΒΝ) για το Έτος 2017 ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΡΟΣ : ΚΟΙΝ : ΟΠΩΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΔΝΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ 2 Τηλ. 210 7464918 Φ.758/ΑΔ.430 Σ.79 Αθήνα, 14 Φεβ. 2017 Συνημμ.: Προς Φύλλο Ένα (1) ΘΕΜΑ : Θεώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος Μετάταξης Αξιωματικών του Οικονομικού Σώματος των Τριών Κλάδων των ΕΔ στο Κοινό Σώμα Οικονομικών Επιθεωρητών

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος Μετάταξης Αξιωματικών του Οικονομικού Σώματος των Τριών Κλάδων των ΕΔ στο Κοινό Σώμα Οικονομικών Επιθεωρητών ΠΡΟΣ : ΚΟΙΝ.: Πίνακας Αποδεκτών ΕΠΕΙΓΟΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡΧΗΓΟY Τηλ. (εσωτ.γεσ) 3729 Φ.400/40/103394 Σ. 252 Αθήνα, 26 Μαρ 18 ΘΕΜΑ : Πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΚ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΚ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΚ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΑΡΙΘ.: Β 2418/10.11.2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Α. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 1. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΜΜΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. α. N.2690/1999 (ΦΕΚ 45 Ά/ ) «Κώδικας ιοικητικής

ΑΠΟΦΑΣΗ. α. N.2690/1999 (ΦΕΚ 45 Ά/ ) «Κώδικας ιοικητικής ΠΡΟΣ : ΚΟΙΝ. : ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟ ΕΚΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝ. ΝΣΗ ΑΜΥΝΤ. ΕΞΟΠΛ.& ΕΠΕΝ. ΝΣΗ ΑΜΥΝΤ.ΠΡΟΓΡ.& ΚΥΡ.ΣΥΜΒ. ΤΜΗΜΑ ΕΞΟΠΛ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΛ. 210-7466316 Φ. 093/196/52271 Σ. 11804 Αθήνα, 6 Ιουλ 18

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ 32.433 ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ (ΔΗΜΟΥΣ) 2015

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ 32.433 ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ (ΔΗΜΟΥΣ) 2015 ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ 32.433 ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ (ΔΗΜΟΥΣ) 2015 ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ NAYTIKOY Ν. Π... Γραφεία: Ι. Παπαρρηγοπούλου & Π.Π. Γερµανού Πλατεία Κλαυθµώνος 105 61 Αθήνα ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Τηλ.: 210 33 10 430 210 33 10 431 FAX: 210 33 10 429 ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : Αποδέκτες πινάκων «Α», «Β», ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ «Γ», «Δ», «Ε», «ΣΤ», «Ζ», «Η» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3

ΠΡΟΣ : Αποδέκτες πινάκων «Α», «Β», ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ «Γ», «Δ», «Ε», «ΣΤ», «Ζ», «Η» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3 ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ : Αποδέκτες πινάκων «Α», «Β», ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ «Γ», «Δ», «Ε», «ΣΤ», «Ζ», «Η» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3 και «Ι» ΤΜΗΜΑ VI Δγης Φ.072.1/9/347022/Σ.346// Τηλεφ. 210-6557809 15 Δεκ 15/ΓΕΝ/ΔΓ-II Φ.440.1/15/211106

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΝΒΝΕ ή ΝΑΣΚΕ ή ΦΑΡΟ ΕΤΟΥΣ:.

ΑΙΤΗΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΝΒΝΕ ή ΝΑΣΚΕ ή ΦΑΡΟ ΕΤΟΥΣ:. Υπόδειγµα «1» ΠΡΟΣ : ΓΕΝ/Β3-VI ΑΙΤΗΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΝΒΝΕ ή ΝΑΣΚΕ ή ΦΑΡΟ ΕΤΟΥΣ:. Υπηρεσία : 1)Αρ.Μητρώου : 3) Βαθµός: 2) Ονοµατεπώνυµο : 4) Ειδικότητα: 5) Έγγαµος :. Άγαµος:.. 6) Αριθµός

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ NAYTIKOY Ν. Π... Γραφεία: Ι. Παπαρρηγοπούλου & Π.Π. Γερµανού Πλατεία Κλαυθµώνος 105 61 Αθήνα ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Τηλ.: 210 33 10 430 210 33 10 431 FAX: 210 33 10 429 ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Στεγάσεις Στρατιωτικού Προσωπικού

Στεγάσεις Στρατιωτικού Προσωπικού ΠΡΟΣ : Αποδέκτες Πίνακα «Α» ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ (Πλήν 0700-0730, 4534-4544) ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ/1 ο Τηλεφ. (Εσωτ.) 3407 ΚΟΙΝ : ΓΕΣ/ Υ Μ/1 ο ΜΠ/1α Φ. 910/ 33 / 384346 Σ. 1554 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Δ/νση : Καρ. Σερβίας 8 Προς : Ως Π.Δ. Ταχ. Κώδικας: ΑΘΗΝΑ Τηλέφωνο : ΦΑΞ :

Ταχ. Δ/νση : Καρ. Σερβίας 8 Προς : Ως Π.Δ. Ταχ. Κώδικας: ΑΘΗΝΑ Τηλέφωνο : ΦΑΞ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 25-10-2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ & ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΛ: 1201 Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ Φ.Μ.Α.Π. 2. ΓΕΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Χορήγηση ειδικών αδειών και μειωμένου ωραρίου εργασίας στο αστυνομικό προσωπικό - Απαραίτητες διευκρινίσεις.

ΘΕΜΑ: Χορήγηση ειδικών αδειών και μειωμένου ωραρίου εργασίας στο αστυνομικό προσωπικό - Απαραίτητες διευκρινίσεις. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΛΑΔΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: Π. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ 4 ΤΑΧ.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Εγγραφές Τέκνων Στρατιωτικού και Πολιτικού Προσωπικού για το Σχολικό Έτος στο Β/Ν Σταθμό Αεροπορικής Βάσης Ελευσίνας.

ΘΕΜΑ: Εγγραφές Τέκνων Στρατιωτικού και Πολιτικού Προσωπικού για το Σχολικό Έτος στο Β/Ν Σταθμό Αεροπορικής Βάσης Ελευσίνας. ΠΡΟΣ: Πίνακας Αποδεκτών ΚΟΙΝ. : 112ΠΜ/Β-Ν ΣΤΑΘΜΟΣ 112 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ ΣΜΗΝΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Τηλεφ. 210-5505781 Φ.900/13345 Σ.2852 Ελευσίνα, 4 Μαι 18 Συνημμένα: Δύο (2) υποδείγματα αιτήσεων σε όλους

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ για ΚΑΑΥ (ΑΠΟ ΟΡΦΑΝΙΚΟ ΜΕΛΟΣ) Δηλώνω υπεύθυνα τα ακόλουθα:

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ για ΚΑΑΥ (ΑΠΟ ΟΡΦΑΝΙΚΟ ΜΕΛΟΣ) Δηλώνω υπεύθυνα τα ακόλουθα: ΓΙΑ ΟΡΦΑΝΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠPOΣ: (1)... ΑΡΙΘ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Ε.Α.Α.Σ. * Αριθμ. Πρωτοκόλλου./ Ημερ. Υποβολής : (2)... ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΛ/ΘΑΝ ΝΒΝΕ Άρθρο 7 ΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΛ/ΘΑΝ ΝΒΝΕ Άρθρο 7 ΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΛ/ΘΑΝ ΝΒΝΕ 2009 Άρθρο 7 ΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ 1. Παραθερισµό στο ΘΑΝ δικαιούνται οι ακόλουθες κατηγορίες και τα µέλη των οικογενειών τους: α. Οι εν ενεργεία

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Τοποθετήσεις και μετακινήσεις εκπαιδευτικών λειτουργών Δημοτικής Εκπαίδευσης για τη σχολική χρονιά

Θέμα: Τοποθετήσεις και μετακινήσεις εκπαιδευτικών λειτουργών Δημοτικής Εκπαίδευσης για τη σχολική χρονιά Αρ. Φακ.: 15.25.001, 5.13.002 Τηλ.: 25 87 02 80 Φαξ: 25 30 56 01 E-mail: eplimassol@cytanet.com.cy 2 Μαΐου 2008 Διευθυντές / Διευθύντριες Δημοτικών Σχολείων Λεμεσού Θέμα: Τοποθετήσεις και μετακινήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ ΤΡΙΤΟ : Απαλλαγή του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης που έληξε την

ΘΕΜΑ ΤΡΙΤΟ : Απαλλαγή του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης που έληξε την ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 19.06.2015 ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΙΑΣΩ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ, ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ & ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Προς διευκόλυνση της διαδικασίας μετακίνησης διευκρινίζονται τα ακόλουθα: Α. Υποβολή Αιτήσεων-Υπευθύνων Δηλώσεων Συμμετοχής

Προς διευκόλυνση της διαδικασίας μετακίνησης διευκρινίζονται τα ακόλουθα: Α. Υποβολή Αιτήσεων-Υπευθύνων Δηλώσεων Συμμετοχής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Σοφίας 15 106 74, Αθήνα ΤΗΛ.: ΥΔΙΜΗΔ : 213 131-3240, 3250, 3275,

Διαβάστε περισσότερα

1. Οδηγίες για την Ανάληψη Υπηρεσίας & την Παράδοση- Παραλαβή μετά την τοποθέτηση των νέων Διευθυντών Σχολείων

1. Οδηγίες για την Ανάληψη Υπηρεσίας & την Παράδοση- Παραλαβή μετά την τοποθέτηση των νέων Διευθυντών Σχολείων Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βόλος 27/07/2017 Μαγνησίας 1. Οδηγίες για την Ανάληψη Υπηρεσίας & την Παράδοση- Παραλαβή μετά την τοποθέτηση των νέων Διευθυντών Σχολείων Όλες οι διαδικασίες της Ανάληψης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 10/2017

ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 10/2017 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΣΜΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Τηλ. 210-5530110 / 111 Φ.604/10/17 Σ.104 Σκαραμαγκάς, 6 Ιουλίου 2017 Συνημμένα: Όπως στο κείμενο ΘΕΜΑ: Διακήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού με Έγγραφες

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Τύπος και περιεχόμενο της «ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ» Έντυπο Ε3. Α Π Ο Φ Α Σ Η

ΘΕΜΑ: Τύπος και περιεχόμενο της «ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ» Έντυπο Ε3. Α Π Ο Φ Α Σ Η ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: 64ΠΤ46ΜΠ3Ζ-8ΟΗ ΑΡΙΘ. ΦΕΚ: Β' 880/13-03-2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ I. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΑ A, B II. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τους γρίφους του εντύπου Ε9 καλούνται να αποκρυπτογραφήσουν οι...

Τους γρίφους του εντύπου Ε9 καλούνται να αποκρυπτογραφήσουν οι... Τους γρίφους του εντύπου Ε9 καλούνται να αποκρυπτογραφήσουν οι... ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ECON ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ Σας ενημερώνει και σας υπενθυμίζει Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Προθεσμία μέχρι 30 Ιουνίου για τη δήλωση των ακινήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κομοτηνή 11/08/2015 Αρ.Πρωτ.: Φ.8.2/11.4/6483

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κομοτηνή 11/08/2015 Αρ.Πρωτ.: Φ.8.2/11.4/6483 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ KΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ----- Διεύθυνση : Τέρμα Σισμάνογλου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ 27.948 ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ 1. Θέλω να συμμετάσχω στο πρόγραμμα απασχόλησης κοινωφελούς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΡΜΧ-ΓΑ0 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΑΔΑ: ΒΙΡΜΧ-ΓΑ0 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΔΑ: ΒΙΡΜΧ-ΓΑ0 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Σοφίας 15 106 74, Αθήνα ΤΗΛEΦΩΝΑ: ΥΔΙΜΗΔ: 213

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Κατάταξη ασφαλισμένων πρώην ΤΣΑ σε ασφαλιστικές κατηγορίες ΟΑΕΕ (άρθρο 52 του Ν 3996/2011 (ΦΕΚ 170Α/5-8-2011)).

Θέμα: Κατάταξη ασφαλισμένων πρώην ΤΣΑ σε ασφαλιστικές κατηγορίες ΟΑΕΕ (άρθρο 52 του Ν 3996/2011 (ΦΕΚ 170Α/5-8-2011)). ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ (ΟΑΕΕ) Τμήμα Εσόδων Αρ. Πρωτ.: ΔΙΕΣ/Φ6/1/8858/31-1-2012 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 4 Θέμα: Κατάταξη ασφαλισμένων πρώην ΤΣΑ σε ασφαλιστικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 23037 11 Ιουλίου 2016 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2125 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. Φ.411/115/287956 Σ. 3473 Εξειδίκευση - μοριοδότηση οικονομικών και κοινωνικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Α Α: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΡΟΣ: Πίνακας Αποδεκτών «Α» ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΛ ΥΚΟ-3 Β1( ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ)/3 Τηλεφ.:210-6555145 Φ.400/94/576783 KOIN.:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ10Η-07Ι ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΟΛ: 1247 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

ΑΔΑ: ΒΛ10Η-07Ι ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΟΛ: 1247 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ 1) ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ Φ.Μ.Α.Π. 2) Δ/ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Α

Διαβάστε περισσότερα

Κ Ο Ι Ν Η Α Π Ο Φ Α Σ Η

Κ Ο Ι Ν Η Α Π Ο Φ Α Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΟΜΩΝ,ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΕΠ Πληροφορίες: Αλ. Παβέλη Τηλέφωνο: 213 1313-174, -172, Φαξ:

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Τύπος και περιεχόμενο του εντύπου της δήλωσης ΦΠΑ «050 ΦΠΑ ΕΚΔΟΣΗ 2016, Φ2 TAXIS». ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

Θέμα: Τύπος και περιεχόμενο του εντύπου της δήλωσης ΦΠΑ «050 ΦΠΑ ΕΚΔΟΣΗ 2016, Φ2 TAXIS». ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Αθήνα, 23.6.2016 ΠΟΛ: 1084 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Ι. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 1. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΜΜΕΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Α «ΦΠΑ»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ -----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ----- ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ----- Ταχ. Δ/νση: Τέρμα Σισμάνογλου Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

Συντάξεις Ειρηνικής Περιόδου (Αναγνώριση Χρόνου Πραγματικής Συντάξιμης Υπηρεσίας των ΕΜΘ, Αξκων Μακράς Ανακατάταξης).

Συντάξεις Ειρηνικής Περιόδου (Αναγνώριση Χρόνου Πραγματικής Συντάξιμης Υπηρεσίας των ΕΜΘ, Αξκων Μακράς Ανακατάταξης). ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ. : ΣΧΗΜ/ΔΟΙ ΚΤΣ ΚΤΕΘ Μονάδες με ΑΔΧ ΥΠΕΘΑ/ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ ΓΕΕΘΑ/ΔΟΙ ΓΕΣ/EΓΑ ΓΕΣ/ΔΟΙ/1ο-2ο-3ο-4α-5ο ΓΕΣ/ΕΓ - ΔΝΣΕΙΣ Γρ. ΓΕΠΣ Β Υ/ΓΕΣ ΕΛΔΑΠ, ΟΛΚΕΣ, ΝΠΔΔ/ΥΕΘΑ/ΓΕΣ ΣΧΟ, ΕΥΣΑ, ΕΥΣΘ Υπουργείο Προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

1. ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ α. Γενικά

1. ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ α. Γενικά ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ 1.ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ Αθήνα, 31 Ιουλίου 2009 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 15η ΒΙΒΛΙΩΝ & ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Αρ.Πρωτ.:1076626/369 /0015 ΤΜΗΜΑΤΑ Α - Β 2.ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Θεώρηση Ατομικών Βιβλιαρίων Νοσηλείας (ΑΒΝ) για το Έτος 2019

ΘΕΜΑ : Θεώρηση Ατομικών Βιβλιαρίων Νοσηλείας (ΑΒΝ) για το Έτος 2019 ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΡΟΣ : ΚΟΙΝ : ΟΠΩΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΔΝΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ 2/ Μητρώο Τηλ. 210 7464918 Φ.758/ΑΔ.2163 Σ.120 Αθήνα, 14 Φεβ. 2019 Συνημμ.: Προς Φύλλο Ένα (1) ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα:. Τροποποίηση της ΠΟΛ 1066/ (ΦΕΚ 753Β / ) απόφασης, όπως ισχύει, για την επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες του ειδικού καθεστώτος.

Θέμα:. Τροποποίηση της ΠΟΛ 1066/ (ΦΕΚ 753Β / ) απόφασης, όπως ισχύει, για την επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες του ειδικού καθεστώτος. Αθήνα 5.2.2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Ι.ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 1.Δ/ΝΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΜΜ. ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Α - ΦΠΑ 2.Δ/ΝΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΧ4Η-30Ξ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΟΛ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Φ.Ε.Κ Β /2013 ΑΔΑ: Αθήνα, 15 Μαΐου 2013

ΑΔΑ: ΒΕΧ4Η-30Ξ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΟΛ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Φ.Ε.Κ Β /2013 ΑΔΑ: Αθήνα, 15 Μαΐου 2013 ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 1. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ Φ.Μ.Α.Π. 2. ΓΕΝ. ΓΡΑΜ. ΠΛΗΡ/ΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ :1921

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ :1921 Ελληνική Να σταλεί και με e-mail ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ-ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 11-1-2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ :1921 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠ. ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Προς: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Γ Ε Ν Ι Κ Η Ι Α Τ Α Γ Η

Γ Ε Ν Ι Κ Η Ι Α Τ Α Γ Η Γ Ε Ν Ι Κ Η Ι Α Τ Α Γ Η ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ/2 Τηλέφ.: 210-6553876 Φ.400/51/748992 Σ. 87 Αθήνα 20 Ιουν 2004 ΘΕΜΑ: Μέριµνα υπέρ Κληρωτών Οπλιτών (Έγγαµοι Οπλίτες). ΣΧΕΤ.:

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΑΔΑ: ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ Φ.Ε.Κ. 2693Β /22.10.2013 ΑΔΑ: ΒΛΛΤΗ-Φ7Δ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ & ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΣΜΝ. Ανήκει στο Φ.060/5/18 /Σ.58 19/04/18 Σκαραμαγκάς, 19 Απριλίου 2018 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α»

ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΣΜΝ. Ανήκει στο Φ.060/5/18 /Σ.58 19/04/18 Σκαραμαγκάς, 19 Απριλίου 2018 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΣΜΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Ανήκει στο Φ.060/5/18 /Σ.58 19/04/18 Σκαραμαγκάς, 19 Απριλίου 2018 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» Αριθμός εντολής 1. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αθήνα, 2 Απριλίου 2012 ΠΟΛ. 1090 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ & ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Ι. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ 14 η Δ/ΝΣΗ ΦΠΑ - ΤΜΗΜΑ Α ΙΙ. ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη του οικογενειακού επιδόματος είναι, κατά το προηγούμενο της επιδότησης ημερολογιακό έτος:

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη του οικογενειακού επιδόματος είναι, κατά το προηγούμενο της επιδότησης ημερολογιακό έτος: Οικογενειακό Επίδομα ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.Δ 3868/58 «Περί συστάσεως ΔΛΟΕΜ», το οικογενειακό επίδομα χορηγείται στους μισθωτούς που παρέχουν εξαρτημένη εργασία με σχέση ιδιωτικού δικαίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: 78Υ7Η-ΡΡ2 Αθήνα, ΠΟΛ ΤΜΗΜΑ Α - ΦΠΑ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: 78Υ7Η-ΡΡ2 Αθήνα, ΠΟΛ ΤΜΗΜΑ Α - ΦΠΑ EΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΜΜΕΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: 78Υ7Η-ΡΡ2 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝ. ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. 210 7466212-6405 Φ.800/123/131621 Σ.1355 ΑΠΟΦΑΣΗ Διενέργεια Πρόχειρου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ για ΚΑΑΥ Δηλώνω υπεύθυνα τα ακόλουθα:

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ για ΚΑΑΥ Δηλώνω υπεύθυνα τα ακόλουθα: ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ, Η ΑΙΤΗΣΗ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ. (Βασικά Στοιχεία είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κομοτηνή 01/08/2016 Αρ.Πρωτ.: Φ.8.2/11.4/5876

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κομοτηνή 01/08/2016 Αρ.Πρωτ.: Φ.8.2/11.4/5876 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ KΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ----- Διεύθυνση : Τέρμα Σισμάνογλου

Διαβάστε περισσότερα

----- Ιωάννινα, Αριθ. Πρωτ.:Φ.30/ ΚΕΔΔΥ Ηπείρου

----- Ιωάννινα, Αριθ. Πρωτ.:Φ.30/ ΚΕΔΔΥ Ηπείρου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ Α' ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Ιωάννινα,

Διαβάστε περισσότερα

FLEXOPACK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ

FLEXOPACK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ FLEXOPACK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ Σχέδιο προτεινομένων αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 26 ης Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016 ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ Ε.Α.Π. ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β 1. Οι υποψήφιοι Κατηγορίας Β των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του Ε.Α.Π

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση για καταχώρηση καταστάσεων υπόχρεων έτους 2018 στην ιστοσελίδα του Πόθεν Έσχες:

Σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση για καταχώρηση καταστάσεων υπόχρεων έτους 2018 στην ιστοσελίδα του Πόθεν Έσχες: ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ECON ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ Σας ενημερώνει και σας υπενθυμίζει Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Ενημέρωση για την υποβολή δηλώσεων πόθεν έσχες Σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση για καταχώρηση καταστάσεων υπόχρεων έτους

Διαβάστε περισσότερα

π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι

π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ταχ. Δ/νση : Τέρμα οδού Υγείας & Μεσογείων Ταχ. Κώδικας : 11527 Τηλέφωνο : 2132143301 Fax : 2132143222

Διαβάστε περισσότερα

Σας ενημερώνουμε ότι στις δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της

Σας ενημερώνουμε ότι στις δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Σοφίας 15 106 74, Αθήνα ΤΗΛ.: (ΥΔΙΜΗΔ) 213 131-3240, 3250, 3275,

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ» ΑΠΟΦΑΣΗ

«ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ» ΑΠΟΦΑΣΗ «ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ» ΑΠΟΦΑΣΗ Μετάθεση Ημερομηνίας Διενέργειας Πρόχειρου Μειοδοτικού Διαγωνισμού υπ αριθ. 16/2016 Ανάδειξης Εξωτερικού Πιστοποιημένου Ελεγκτή για την Παροχή Υπηρεσιών Λογιστικού και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 28 Ιουνίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 21802 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 28 Ιουνίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 21802 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 28 Ιουνίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 21802 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ Ταχ. Δ/νση: Ευαγγελιστρίας 2 ΠΡΟΣ: Ταχ. Κώδικας: 101

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΓΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ 0-25/2007 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΓΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ 0-25/2007 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΓΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ 0-25/2007 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΩΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΪΟΣ 2007 ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ α/α Τροπο ποιήσεως

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ 141 21 ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΛΑ ΟΣ Β - ΝΣΗ ΠΟΛ ΠΡΣ/ Β5 ΤΜΗΜΑ 4 ο Τηλέφ. 2106592541 Φ.392/ Α. 10949 Σ. 3258 Αθήνα, 19 εκ 2017 Α Π Ο Φ Α Σ Η «Έγκριση Προκήρυξης

Διαβάστε περισσότερα

β. ΘΑΝ/ΝΑΣΚΕ για Αξιωματικούς ε.ε./ε.α του ΠΝ Αξιωματικούς Κοινών Σωμάτων.

β. ΘΑΝ/ΝΑΣΚΕ για Αξιωματικούς ε.ε./ε.α του ΠΝ Αξιωματικούς Κοινών Σωμάτων. ΠΡΟΣ : ΕΞ ΕΠΕΙΓΟΝ Αποδέκτες πινάκων Α, Β, Γ, ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Δ, Ε, ΣΤ, Ζ και Η Δγης ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3 ΠΕΡ.ΧΡ. Φ.072.1/10/347117/ ΤΜΗΜΑ VI Σ.347/9 Δεκ 14/ ΓΕΝ/ΔΓ-ΙΙ Tηλέφ. 210 6557809 Φ. 440.1/13/211384

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ -----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ----- ΕΠΕΙΓΟΝ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ----- Ταχ. Δ/νση: Τέρμα Σισμάνογλου Τ.Κ. Πόλη:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝ. ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. 210 7466405 Φ.800/12/126615 Σ.131 ΑΠΟΦΑΣΗ Διενέργεια Πρόχειρου Διαγωνισμού για την Ανάδειξη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Β' ΚΛΑΔΟΣ/ΔΝΣΗ Β2/1 ΤΜ. ΕΘΝ. ΚΑΙ ΣΤΡΑΤ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΑΚΛ. ΣΧΟΛΩΝ Τηλέφ. 2106574234 Φ.337.1/260/257234 Σ. 2009 Aθήνα, 5 Iουν 14 ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ «Καθορισμός

Διαβάστε περισσότερα

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ ΥΕΘΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ (άρθρο 8 Ν.1599/1986) Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με αυτή τη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ηράκλειο 07-08-2017 Αρ. Πρωτ.:6879 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Α Α: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ: Πίνακα Αποδεκτών ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Β ΚΛΑ ΟΣ/Β2/1 ΤΜΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΙΑΚΛΑ ΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αντικείμενο έργου: Στήριξη και ανάπτυξη υπολογιστικής υποδομής και υποστήριξη χρηστών για το έργο SAM-GRAV

Αντικείμενο έργου: Στήριξη και ανάπτυξη υπολογιστικής υποδομής και υποστήριξη χρηστών για το έργο SAM-GRAV ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ηράκλειο 5/12/2016 Αριθμ.Πρωτ.: 201 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ με Aρ. Πρωτ: 201 (ΚΑ 1005, Ε.Υ.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3 ΤΜΗΜΑ VI/ ΓΡ.ΙΣΟΤΗΤΑΣ Τηλέφ ΚΟΙΝ: Φ / 197/11 Σ Αθήνα, 28 Νοε 11

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3 ΤΜΗΜΑ VI/ ΓΡ.ΙΣΟΤΗΤΑΣ Τηλέφ ΚΟΙΝ: Φ / 197/11 Σ Αθήνα, 28 Νοε 11 ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ:Αποδέκτες Πινάκων Α Β Γ Δ Ε και Ζ Δγης ΑΔ.Φ.072.1/03/Σ.111750/19 Νοε 10/ΓΕΝ/ΔΓ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3 ΤΜΗΜΑ VI/ ΓΡ.ΙΣΟΤΗΤΑΣ Τηλέφ. 2106551608-51405 ΚΟΙΝ: Φ. 440.4/

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο 12/07/2016 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. πρωτ. 2747 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ - ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ --------------------- ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση: Παπαδοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Α ΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α ΠΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Ε ΚΛΑ ΟΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Ε2 Πίνακας Αποδεκτών ΤΜΗΜΑ ΙΙ Τηλ. 210.6551691 Φ. 602.2/28/283181 ΚΟΙΝ: Σ. 1570 ΘΕΜΑ: Μετάθεση του Χρόνου

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Οδηγίες για την κινητικότητα των υπαλλήλων που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα δυνάμει του αρ. 90 του ν. 4172/2013, όπως ισχύει»

ΘΕΜΑ: «Οδηγίες για την κινητικότητα των υπαλλήλων που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα δυνάμει του αρ. 90 του ν. 4172/2013, όπως ισχύει» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Σοφίας 15 106 74, Αθήνα ΤΗΛ.: ΥΔΙΜΗΔ : 213 131-3240, 3250, 3275,

Διαβάστε περισσότερα

Κύκλος Προσχολικής Αγωγής Δύο (2) θέσεις κλάδου ΠΕ60 Νηπιαγωγών

Κύκλος Προσχολικής Αγωγής Δύο (2) θέσεις κλάδου ΠΕ60 Νηπιαγωγών Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθμός ασφαλείας: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΚΠ/ΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3 ΤΜΗΜΑ VI/ ΓΡ.ΙΣΟΤΗΤΑΣ Τηλέφ ΚΟΙΝ: Φ /197/11 Σ Αθήνα,28 Νοε 11

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3 ΤΜΗΜΑ VI/ ΓΡ.ΙΣΟΤΗΤΑΣ Τηλέφ ΚΟΙΝ: Φ /197/11 Σ Αθήνα,28 Νοε 11 Α ΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ:Αποδέκτες Πινάκων Α Β Γ Ε και Ζ γης Α.Φ.072.1/12/Σ.121500/02 Ιαν 12/ΓΕΝ/ Γ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3 ΤΜΗΜΑ VI/ ΓΡ.ΙΣΟΤΗΤΑΣ Τηλέφ. 2106551608-51405 ΚΟΙΝ: Φ. 440.4/197/11

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β41ΑΝ-ΝΑΦ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ- ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ & ΜΕ FAX

ΑΔΑ: Β41ΑΝ-ΝΑΦ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ- ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ & ΜΕ FAX Ελληνική ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ- ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ & ΜΕ FAX ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 26 Ιουλίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Α. Π.: 29905 1. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (AΔΑ : ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΡΟΣ: ΓΕΑ/Α7/2 ΕΓΑ/ΤΜ/2-3 Γ2 - ΔΥΓ- 124 ΠΒΕ Αερονομία Ολες τις Διοικήσεις Στρατολογικών Υπηρεσιών και τις Στρατολογικές Υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Να διατηρηθεί μέχρι Βαθμός ασφαλείας

Να διατηρηθεί μέχρι Βαθμός ασφαλείας Να διατηρηθεί μέχρι Βαθμός ασφαλείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μαρούσι 30-07-09 Αριθ. Πρωτ. 9546 /Γ7 Βαθμός Προτερ. ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Κ α λ ο ύ μ ε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Κ α λ ο ύ μ ε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ---- Ταχ. Δ/νση: Μανδηλαρά 23 Τ.Κ. - Πόλη: 41222 Λάρισα Ιστοσελίδα: http://pde.thess.sch.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Διαδικασία υποβολής των ενιαίων δηλώσεων ΦΠΑ, σύμφωνα με τα άρθρα 47α, 47β και 47γ του Κώδικα Φ.Π.Α. (ν.2859/2000)»

ΘΕΜΑ: «Διαδικασία υποβολής των ενιαίων δηλώσεων ΦΠΑ, σύμφωνα με τα άρθρα 47α, 47β και 47γ του Κώδικα Φ.Π.Α. (ν.2859/2000)» ΑΔΑ: 778ΨΗ-ΤΜΜ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Ι. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ Τμήμα ΣΤ Δ/ΝΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΜΜΕΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ- Τμήμα Α Φ.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Τύπος, περιεχόμενο, χρόνος και τρόπος υποβολής της εκκαθαριστικής Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΘΕΜΑ: Τύπος, περιεχόμενο, χρόνος και τρόπος υποβολής της εκκαθαριστικής Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Α. ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ & ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ 14 η Δ/ΝΣΗ ΦΠΑ ΤΜΗΜΑ Α Β. ΓΓΠΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΚΕ.Π.Υ.Ο. 1. 30 η Δ/ΝΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Η/Υ

Διαβάστε περισσότερα

α. Τις διατάξεις των (α) έως και (θ) σχετικών β. Την υπ αριθμ. Φ.814/2000/741864/Σ.3341/16 Ιουλ 19/ΓΕΣ/Γ3/4 απόφαση ανάληψη υποχρέωσης.

α. Τις διατάξεις των (α) έως και (θ) σχετικών β. Την υπ αριθμ. Φ.814/2000/741864/Σ.3341/16 Ιουλ 19/ΓΕΣ/Γ3/4 απόφαση ανάληψη υποχρέωσης. ΠΡΟΣ: 80 ΑΔΤΕ/4 o ΕΓ ΚΟΙΝ.: 588 ΤΕ 588 ΤΑΓΜΑ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ 4 ο Γραφείο Τηλεφ. 123 Φ.600/155/5064 Σ.789 Λέρος, 22 Ιουλ 19 ΘΕΜΑ: Συμβάσεις Διαγωνισμοί ΣΧΕΤ.: α. Ν.Δ. 721/70 (ΦΕΚ Α 251) «Περί Οικονομικής Μερίμνης

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ ΑΡ /Ζ1/ (ΦΕΚ 1241 Β ) Υ.Α.

Α. ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ ΑΡ /Ζ1/ (ΦΕΚ 1241 Β ) Υ.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΜΗΜΑ Δ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ Tαχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

Α. Μεταβίβαση αρμοδιότητας έγκρισης συμμετοχής σε προγράμματα εκπαίδευσης, ενημέρωσης ή επιμόρφωσης Επιπρόσθετες οδηγίες

Α. Μεταβίβαση αρμοδιότητας έγκρισης συμμετοχής σε προγράμματα εκπαίδευσης, ενημέρωσης ή επιμόρφωσης Επιπρόσθετες οδηγίες ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΣΤΕΓΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα