ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ"

Transcript

1 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 3557/159/ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΔΙΕΚ, ΔΙΕΚ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΣΕΚ. Την Παρασκευή συνεδρίασε η επιτροπή ενστάσεων, η οποία ορίστηκε με την με αριθμ. πρωτ. 3587/163/ απόφαση ΔΣ/ΙΝΕΔΙΒΙΜ και αποτελείται από τους : Α) ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Β) ΚΟΡΜΠΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Γ) ΦΟΥΛΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ Η επιτροπή παρέλαβε 283 ενστάσεις και αφού τις εξέτασε αποφάσισε τα ακόλουθα: ΙΕΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΛΦΟΥΝΤΖΟΥ ΜΑΡΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης έχει μοριοδοτηθεί σωστά. Στην πρόσκληση αναγράφεται στο πεδίο της διδακτικής εμπειρίας στην τυπική εκπαίδευση ότι αυτό μοριοδοτείται σε έτη. Η εργασιακή εμπειρία πρέπει να είναι σχετική με το αντικείμενο της ειδικότητας του εκπαιδευτή. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Στην ενιστάμενη έχει προσμετρηθεί ανεργία αντίστοιχη με την βεβαίωση του ΟΑΕΔ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο χρόνος ανεργίας έχει υπολογισθεί σύμφωνα με την βεβαίωση ανεργίας που ο ενιστάμενος έχει καταθέσει με το φάκελό του. ΠΑΠΑΤΡΕΧΑ ΣΟΦΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Σύμφωνα με την πρόσκληση επιμόρφωση παρεχόμενη από εκπαιδευτικές ενότητες η οποία είναι προαπαιτούμενη για εξειδίκευση δεν μοριοδοτείται ως επιπλέον επιμόρφωση. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Σύμφωνα με την πρόσκληση επιμόρφωση παρεχόμενη από εκπαιδευτικές ενότητες η οποία είναι προαπαιτούμενη για εξειδίκευση δεν μοριοδοτείται ως επιπλέον επιμόρφωση. Οι σχολές του ΟΑΕΔ καταχωρούνται στο πεδίο της εργασιακής εμπειρίας και μοριοδοτούνται σε έτη.. ΑΧΑΡΝΩΝ 417, ΑΘΗΝΑ - Τηλέφωνο: Fax:

2 ΣΑΜΨΩΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η επιτροπή ενστάσεων δεν δέχεται συμπληρωματικά δικαιολογητικά. ΤΣΙΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο ενιστάμενος καταχωρήθηκε σε πίνακα ειδικότητας αντίστοιχο με το πτυχίο του. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Επισημαίνουμε ότι επιμόρφωση παρεχόμενη για εξειδίκευση δεν μοριοδοτείται ως επιπλέον επιμόρφωση. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΙΩ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου στα πεδία που αιτείται και κυρίως στην επιμόρφωση διότι στο πεδίο της διδασκαλίας στην τυπική πρωτοβάθμια εκπαίδευση η ενιστάμενη έχει μοριοδοτηθεί με το μέγιστο των μορίων. Επισημαίνουμε ότι επιμόρφωση παρεχόμενη για εξειδίκευση δεν μοριοδοτείται ως επιπλέον επιμόρφωση. Επίσης δεν μοριοδοτείται επιμόρφωση μικρότερη των 25 ωρών. ΙΕΚ ΑΙΓΙΟΥ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η διδακτική εμπειρία προσμετράται σε διαφορετικά πεδία από την εργασιακή. ΖΙΩΓΚΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Δεν γίνονται δεκτές ενστάσεις κατά του συνόλου του πίνακα κατάταξης σύμφωνα με την πρόσκληση. ΚΑΒΑΛΑΡΗ ΙΣΜΗΝΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Οι ώρες επιμόρφωσης προστέθηκαν στην επιμόρφωση που αφορά την εκπαίδευση ενηλίκων αλλά το σύνολο των μορίων παραμένει ίδιο. ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Δεκτή ως προς την διδακτική εμπειρία στη Δ/θμια Εκπαίδευση. Απορρίπτεται ως προς την Π/θμια Τυπική Εκπαίδευση διότι δεν υπάρχουν αντίστοιχες βεβαιώσεις. Οι βεβαιώσεις που αφορούν στο πρόγραμμα παλιννοστούντων μαθητών έχουν ποσμετρηθεί στο πεδίο 2.4. Σύμφωνα με την πρόσκληση δεν γίνονται δεκτές ενστάσεις κατά του συνόλου των ατόμων που προηγούνται του ενιστάμενου. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Η με αρίθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η επιτροπή ενστάσεων έχει οριστεί για εκδικάζει ενστάσεις επί της αξιολόγησης των υποβληθέντων ηλεκτρονικών αιτήσεων. Δεν υπάρχει στο ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής αιτήσεων, αίτηση με τα στοιχεία της ενιστάμενης. ΛΟΥΡΙΔΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. Στο πεδίο 2.4 αντιστοιχούν 75 ώρες καθώς οι ώρες των ΣΔΕ καταμετρώνται στην Δ/θμια τυπική εκπαίδευση.

3 ΜΙΣΙΡΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Δεν υπάρχει ηλεκτρονική αίτηση στο σύστημα υποβολής αιτήσεων. ΜΠΟΥΜΠΟΥΤΣΗ ΙΩΑΝΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. Ενημερώνουμε ότι στο πεδίο 2.4 δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά. Επίσης το πεδίο 1.3β αφορά επιμόρφωση στο θεσμό και τις αρχές της επαγγελματικής κατάρτισης γενικά και όχι την επαγγελματική κατάρτιση του υποψηφίου. Ενστάσεις κατά του συνόλου του πίνακα κατάταξης απορρίπτονται σύμφωνα με την πρόσκληση. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Δεν υπάρχει ηλεκτρονική αίτηση στο σύστημα υποβολής αιτήσεων. ΡΑΠΤΗ ΙΩΑΝΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Δεν υπάρχει σχετική βεβαίωση στο φάκελο της ενιστάμενης που να πιστοποιεί επάρκεια στη γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ως προς το δεύτερο σκέλος η ένσταση θεωρείται ασαφής. ΙΕΚ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΜΟΡΓΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Από το φάκελο του ενιστάμενου απουσιάζουν τα δικαιολογητικά που στοιχειοθετούν εργασιακή εμπειρία. Η βεβαίωση έναρξης στην αρμόδια ΔΟΥ δεν αρκεί. Στο πεδίο 3.1 της πρόσκλησης αναφέρονται αναλυτικά τα δικαιολογητικά που στοιχειοθετούν εργασιακή εμπειρία. ΔΑΓΚΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο ενιστάμενος είχε καταταχθεί στους πίνακες των πιστοποιημένων εκπαιδευτών. ΒΛΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο με αριθμ. πρωτ / φάκελος που υποβλήθηκε στην επιτροπή ενστάσεων δεν περιείχε ένσταση. ΨΥΧΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Από την προσκομισθείσα βεβαίωση δεν προκύπτει αριθμός ωρών όπως αιτείται η ενιστάμενη. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση δεκτή εν μέρει. Δεκτή ως προς το αποδεικτικό της ξένης γλώσσας. Απορρίπτεται για την εργασιακή εμπειρία η οποία έχει μοριοδοτηθεί σωστά. ΚΑΡΒΕΛΑ ΘΕΟΔΩΡΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης έχει μοριοδοτηθεί σωστά. Η ενιστάμενη δεν έχει προσκομίσει βεβαίωση ανεργίας για να της προσμετρηθεί η ανεργία που αιτείται.

4 ΔΟΥΛΗ ΜΑΡΙΓΩ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η επιτροπή δεν μοριοδοτεί συμπληρωματικά δικαιολογητικά. ΑΝΘΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η ενιστάμενη δεν έχει καταθέσει βεβαίωση ανεργίας και η εξειδικεύσεις δεν θεωρούνται επιπλέον επιμόρφωση. ΙΕΚ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και καταμετρήθηκαν μόρια. Η διδακτική εμπειρία σε όλες της σχολές του ΟΑΕΔ προσμετράτε στην επαγγελματική εμπειρία. ΑΡΒΑΝΙΤΟΥ ΖΩΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται ως ασαφής. Ενστάσεις κατά του συνόλου του πίνακα δεν γίνονται δεκτές. Σε σχέση με τη διαδικασία ενημερώνουμε ότι γίνεται σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση μοριοδότησης των κριτηρίων η οποία αναφέρει ρητά την κατάταξη των υποψηφίων σε δύο πίνακες, πιστοποιημένους και μη. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Ο εκπαιδευτής κατατάχθηκε σε πίνακα ειδικότητας αντίστοιχο με το πτυχίο του. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Ο φάκελος του ενιστάμενου μοριοδοτηθηκε εκ νέου και προέκυψαν 46,5 μόρια. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται ως ασαφής. Ενστάσεις κατά του συνόλου του πίνακα δεν γίνονται δεκτές. Σε σχέση με τη διαδικασία ενημερώνουμε ότι γίνεται σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση μοριοδότησης των κριτηρίων η οποία αναφέρει ρητά την κατάταξη των υποψηφίων σε δύο πίνακες, πιστοποιημένους και μη. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η μοριοδότηση προκύπτει από τα προσκομισθέντα στον αρχικό φάκελο δικαιολογητικά. Επιπλέον δικαιολογητικά δεν γίνονται δεκτά από την επιτροπή ενστάσεων. ΙΕΚ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. Ενημερώνουμε ότι όλες οι σχολές του ΟΑΕΔ προσμετρώνται στο πεδίο εργασιακή εμπειρία.

5 ΚΑΝΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Η με αριθμ. πρωτ / έγινε δεκτή. Της προσμετρήθηκε πολυτεκνία σύμφωνα με αντίστοιχο δικαιολογητικό. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΑΡΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ενστάσεις κατά του συνόλου του πίνακα δεν γίνονται δεκτές. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν 12 μόρια. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Στον ενιστάμενο προσμετρήθηκαν τα μόρια του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών. Με το με αριθμ. πρωτ. 2160/ έγγραφο του Δ/ντη του ΙΕΚ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ζητήθηκαν αλλαγές στην αίτηση της κ. ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΑΝΝΑΣ οι οποίες, εκ παραδρομής, δεν καταχωρήθηκαν κατά την αξιολόγηση. Η επιτροπή έκανε δεκτό το αίτημα το Δ/ντη και καταχώρησε τις αλλαγές σύμφωνα με τα προσκομισθέντα δικαιολογητικά. ΙΕΚ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΡΑΚΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Η με αριθμ. πρωτ.52142/ ένσταση απορρίπτεται. Ο ενιστάμενος για την τριτοβάθμια εκπαίδευση έχει βαθμολογηθεί με το μέγιστο των μορίων. Ο φάκελος του ενιστάμενου έχει μοριοδοτηθεί σωστά σύμφωνα με τα κατατεθέντα δικαιολογητικά. ΙΕΚ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΑΜΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος του ενιστάμενου έχει μοριοδοτηθεί σωστά σύμφωνα με τα κατατεθέντα δικαιολογητικά. ΙΕΚ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΔΟΚΟΥΣΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η ενιστάμενη έχει ήδη συμπεριληφθεί στους προσωρινούς πίνακες κατάταξης. ΙΕΚ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΑΓΡΑΠΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Στον ενιστάμενο προσμετρήθηκε το ανώτατο όριο της εργασιακής εμπειρίας.

6 ΙΕΚ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Από τα προσκομισθέντα δικαιολογητικά δεν προκύπτει ο επιπλέον αριθμός των ωρών που ζητάει ο ενιστάμενος. ΙΕΚ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η προϋπηρεσία που αιτείται ο ενιστάμενος του έχει προσμετρηθεί στην μη τυπική εκπαίδευση εφόσον αφορά προγράμματα. ΣΑΡΓΕΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο κ. ΒΑΙΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ δεν είναι καταχωρημένος στους πίνακες των πιστοποιημένων εκπαιδευτών και Ο κ. ΚΟΛΕΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων. ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Οι ώρες που αιτείται η ενιστάμενη δεν είναι στο διδακτικό αντικείμενο και δεν προκύπτουν από τα κατατεθέντα δικαιολογητικά. IEK ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΖΜΕΗ ΜΑΡΘΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η ανεργία πρέπει να είναι συνεχόμενη και έχει υπολογιστεί σωστά. ΤΟΣΙΟΥ ΣΟΦΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης ενιστάμενη έχει μοριοδοτηθεί σωστά. ΙΕΚ ΑΡΓΟΥΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Επιπλέον δικαιολογητικά που δεν ήταν στον αρχικό φάκελο δεν γίνονται δεκτά από την επιτροπή ενστάσεων. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η εργασιακή εμπειρία έχει μοριοδοτηθεί σωστά. ΜΠΙΣΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Η ενιστάμενη καταχωρήθηκε σε πίνακα ειδικότητας αντίστοιχης με το πτυχίο της. ΚΟΖΑΝΙΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

7 Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η ενιστάμενη έχει ενταχθεί στους πίνακες κατάταξης με σωστή μοριοδότηση. Η επιτροπή την κατέταξε σε πίνακα ειδικότητας αντίστοιχο με το πτυχίο της. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν 33,03 μόρια. Οι σχολές του ΟΑΕΔ καταχωρούνται στο πεδίο της εργασιακής εμπειρίας. Ενημερώνουμε την ενιστάμενη ότι το έγγραφο της ένστασης είναι προσωπικό και είναι απαράδεκτο να στέλνεται ως υπηρεσιακό έγγραφο με σφραγίδες του δημοσίου. ΠΟΡΤΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η επιτροπή ενστάσεων δεν μοριοδοτεί συμπληρωματικά δικαιολογητικά. ΙΕΚ ΑΡΤΑΣ Το με αριθμ. πρωτ. 504/ αίτημα του Δ/ντη του ΔΙΕΚ ΑΡΤΑΣ προς την επιτροπή ενστάσεων όπου ζητείται να διορθωθούν πεδία στην αίτηση της υποψήφιας εκπαιδεύτριας ΚΟΥΤΙΚΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ τα οποία εκ παραδρομής δεν είχαν διορθωθεί στην αξιολόγηση. Το αίτημα έγινε δεκτό από την επιτροπή και άλλαξε το πεδίο που δήλωνε τριτεκνία διότι η ενιστάμενη είναι τέκνο και όχι γονέας τρίτεκνης οικογένειας. ΙΕΚ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή του καταμετρήθηκε διδακτική εμπειρία αντίστοιχή με τα κατατεθέντα δικαιολογητικά. ΙΕΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. ΙΕΚ ΒΑΡΗΣ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Έγινε καταχώρηση του ενιστάμενου στους προσωρινούς πίνακες. Ο φάκελος μοριοδοτήθηκε και προέκυψαν Στον ενιστάμενο αφαιρέθηκε η ανεργία διότι η βεβαίωση δεν ήταν στα χρονικά όρια που όριζε η πρόσκληση. ΙΕΚ ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Ο φάκελος του ενιστάμενου μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια.

8 ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Δεκτή για το σύνολο των ωρών στα ΙΕΚ. Απορρίπτεται ως προς την εργασιακή εμπειρία διότι αυτή πρέπει να είναι σχετική με το αντικείμενο. Απορρίπτεται ως προς την μοριοδότηση με ΑΜΕΑ διότι είχε ήδη μοριοδοτηθεί από την επιτροπή αξιολόγησης. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή στον ενιστάμενο καταχωρήθηκε εργασιακή εμπειρία σύμφωνη με τα κατατεθέντα δικαιολογητικά. ΚΩΦΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. Επισημαίνουμε ότι επιμόρφωση παρεχόμενη από εκπαιδευτικές ενότητες ή εξαμηνιαία μαθήματα τα οποία είναι προαπαιτούμενα για εξομοίωση ή εξειδίκευση δεν λαμβάνονται υπόψη ως επιπλέον επιμόρφωση. Επίσης τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας ανήκουν στην Δευτεροβάθμια τυπική εκπαίδευση. ΤΣΑΡΤΣΑΡΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Στην ενιστάμενη προσμετρήθηκε η επιμόρφωση που αιτείται. ΓΩΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Στον ενιστάμενο προσμετρήθηκε μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών. ΙΕΚ ΒΟΛΟΥ ΑΛΕΞΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Τα έτη διδακτικής εμπειρίας είναι σε φροντιστήριο όποτε καταγράφονται στο πεδίο 3.1 επαγγελματική εμπειρία και αφαιρούνται από το πεδίο το οποίο αφορά διδακτικά έτη στη τυπική Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Σύμφωνα με την πρόσκληση δεν μπορεί η ίδια διδακτική εμπειρία να μοριοδοτείται και ως διδακτική και ως εργασιακή. ΓΚΑΝΟΥΡΗΣ ΑΡΗΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος του ενιστάμενου έχει μοριοδοτηθεί σωστά. Επιπλέον δεν υπάρχουν συμβάσεις που να πιστοποιούν ότι η εργασιακή εμπειρία που επικαλείται ήταν στο αντίστοιχο αντικείμενο. ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Οι 75 ώρες μεταφέρθηκαν στο πεδίο 2.4 διδακτική εμπειρία σε άλλα προγράμματα μη τυπικής εκπαίδευσης διότι αφορούν διδακτική εμπειρία σε Κ.Δ.Μ. Οι 25 ώρες της τριτοβάθμιας δεν μοριοδοτούνται διότι το πεδίο απαιτεί έτη και συνεπώς θα πρέπει για ένα έτος να έχει διδάξει 210 ώρες. ΛΕΜΟΝΗ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Έγινε ορθή κατανομή της μοριοδότησης που προκύπτει από τα κατατεθέντα δικαιολογητικά στα αντίστοιχα πεδία και συγκεκριμένα: 2 έτη διδακτικής εμπειρίας στη Δ/θμια Εκπαίδευση διότι τα ΣΔΕ θεωρούνται δευτεροβάθμια τυπική, 2 έτη εργασιακή εμπειρία σύμφωνα με τα προσκομισθέντα δικαιολογητικά, και μείωση του συνόλου των

9 ωρών στα πεδία 2.4 και 2.1 σύμφωνα με τα κατατεθέντα δικαιολογητικά. Οι σχολές του ΟΑΕΔ προσμετρώνται στην εργασιακή εμπειρία. Μετά τις παραπάνω αλλαγές προέκυψαν μόρια. ΤΣΑΛΟΥΧΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η με αροθμ. Πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Μοριοδοτήθηκε εκ νέου ο φάκελος της ενιστάμενης και έγινε ορθή κατανομή της μοριοδότησης που προκύπτει από τα κατατεθέντα δικαιολογητικά στα αντίστοιχα πεδία και συγκεκριμένα: 2.4 αφαιρέθηκαν οι ώρες και μεταφέρθηκαν στο πεδίο 3.1 εργασιακή εμπειρία. Στο πεδίο 2.1 μειώθηκε το σύνολο των ωρών και μεταφέρθηκαν ώρες στην εργασιακή εμπειρία όπου καταχωρούνται οι σχολές του ΟΑΕΔ. Προέκυψαν μόρια. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΕΛΛΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης έχει μοριοδοτηθεί σωστά. Δεν αποδεικνύεται με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά διδακτική εμπειρία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και οι ώρες της δευτεροβάθμιας είναι ελάχιστες και δεν επαρκούν για τη συμπλήρωση ενός έτους. Η επιμόρφωση μικρότερη των 25 ωρών δεν μοριοδοτείται καθώς και η ΑΣΠΑΙΤΕ σύμφωνα με την πρόσκληση. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Στην ενιστάμενη προσμετρήθηκαν τα μόρια της άριστης γνώσης στο πεδίο της ξένης γλώσσας. ΙΕΚ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΠΑΠΠΑ ΜΑΡΙΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης έχει μοριοδοτηθεί σωστά και από τα δικαιολογητικά της δεν προκύπτει εργασιακή εμπειρία στο αντικείμενο. ΓΚΑΙΔΑΤΖΗ ΕΛΕΝΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν 31,90 μόρια. ΣΤΑΣΗ ΜΑΡΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. Στην ενιστάμενη αφαιρέθηκε η ανεργία γιατί η βεβαίωση ήταν εκτός των χρονικών ορίων που όριζε η πρόσκληση. Οι σχολές του ΟΑΕΔ καταχωρούνται στο πεδίο εργασιακή εμπειρία. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια σύμφωνα με τα κατατεθέντα δικαιολογητικά. ΜΑΥΡΙΚΗ ΙΩΑΝΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Έγινε αλλαγή στην ξένη γλώσσα ως πρώτη και τα υπόλοιπα είχαν μοριοδοτηθεί σωστά. Επισημαίνουμε ότι η μοριοδότηση των πτυχίων αναγράφεται στην πρόσκληση αναλυτικά και παρακαλούμε να τη διαβάσετε προσεκτικά. Ο συνολικός αριθμός των μορίων που προέκυψαν είναι

10 ΠΑΓΩΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ Η με αριθμ. πρωτ.51740/ ένσταση απορρίπτεται. Έχουν προσμετρηθεί τα μόρια που αιτείται. ΙΕΚ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Στο φάκελο της ενιστάμενης δεν υπάρχει το αντίστοιχο δικαιολογητικό για την επάρκεια σε ξένη γλώσσα. Τριτεκνία αναγνωρίζεται μόνο στους γονείς τρίτεκνων οικογενειών και όχι στα τέκνα σύμφωνα με την πρόσκληση. ΜΥΛΩΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο ενιστάμενος έχει τοποθετηθεί σε πίνακα ειδικότητας αντίστοιχης με το πτυχίο του. ΧΑΤΖΑΤΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. Οι σχολές του ΟΑΕΔ προσμετρώνται στη εργασιακή εμπειρία όπου η ενιστάμενη έχει τη μέγιστη μοριοδότηση. Στο φάκελο της ενιστάμενης δεν υπάρχουν δικαιολογητικά που να πιστοποιούν επιμόρφωση. ΧΟΥΤΡΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Στο φάκελο της ενιστάμενης δεν υπάρχουν δικαιολογητικά για το πεδίο 2.4. Τα ιδιωτικά ΙΕΚ καθώς και οι ιδιωτικές σχολές κατάρτισης προσμετρώνται στην εργασιακή εμπειρία. ΙΕΚ ΔΑΦΝΗΣ- ΥΜΗΤΟΥ ΚΟΥΠΑΡΟΥΣΟΥ ΕΛΕΝΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η ενιστάμενη δεν ανήκει στο μητρώο πιστοποιημένων εκπαιδευτών ενηλίκων. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. Η επιμόρφωση στην επαγγελματική κατάρτιση αφορά γενικά της αρχές της επαγγελματικής κατάρτισης και οι επικαιροποιήσεις γνώσεων δεν θεωρούνται επιπλέον επιμόρφωση. IEK ΕΔΕΣΣΑΣ ΠΑΠΠΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος του ενιστάμενου έχει μοριοδοτηθεί σωστά και τα σεμινάρια που αιτείται έχουν προσμετρηθεί. Η διαφορά προέκυψε από το πεδίο διότι η εμπειρία στη Δ/θμια (ΣΔΕ) καταχωρείται σε έτη και όχι σε ώρες όπως είχε αρχικά συμπληρώσει ο ενιστάμενος.

11 ΙΕΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος του ενιστάμενου έχει μοριοδοτηθεί σωστά και του έχει προσμετρηθεί ότι είναι σχετικό με το αντικείμενο της ειδικότητας του. ΒΙΚΕΝΤΙΟΥ ΟΛΓΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης έχει μοριοδοτηθεί σωστά και της έχουν προσμετρηθεί τα προσόντα που είναι σχετικά με το αντικείμενο της ειδικότητας της. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος του ενιστάμενου έχει μοριοδοτηθεί σωστά και του έχει προσμετρηθεί ότι είναι σχετικό με το αντικείμενο της ειδικότητας του. Επιπλέον το αποδεικτικό της ξένης γλώσσας δεν είναι αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ. ΜΙΧΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. Τα ιδιωτικά ΙΕΚ καταχωρούνται στην εργασιακή εμπειρία. Στα λοιπά πεδία προσμετρήθηκε μόνο ότι ήταν σχετικό με το αντικείμενο της ειδικότητας της ενιστάμενης. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης έχει μοριοδοτηθεί σωστά και της έχουν προσμετρηθεί τα προσόντα που είναι σχετικά με το αντικείμενο της ειδικότητας της. ΤΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος του ενιστάμενου έχει μοριοδοτηθεί σωστά και του έχει προσμετρηθεί ότι είναι σχετικό με το αντικείμενο της ειδικότητας του. ΤΟΜΑΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η ενιστάμενη δεν έχει προσκομίσει στον αρχικό της φάκελο βεβαίωση ανεργίας. Η εργασιακή εμπειρία δεν είναι σχετική με το αντικείμενο της ειδικότητας που έχει η εκπαιδεύτρια. ΙΕΚ ΕΠΑΝΟΜΗΣ ΖΗΛΑΣ ΗΛΙΑΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση αφορούσε την κατάρτιση πινάκων πιστοποιημένων εκπαιδευτών και μη. Επισημαίνουμε ότι η κατάρτιση δύο πινάκων ορίζεται στην με αριθμ. πρωτ. Κ1/160984/ Υπουργική απόφαση μοριοδότησης και δεν είναι στην διακριτική ευχέρεια της επιτροπής ενστάσεων ή του φορέα που εκδίδει την πρόσκληση. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η υποψήφια εκπαιδεύτρια κ. Πουλάκη Σωτηρία δεν έχει καταταχθεί στον πίνακα των πιστοποιημένων.

12 ΙΕΚ ΕΥΟΣΜΟΥ ΓΡΑΜΠΟΒΑ ΑΘΗΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η ενιστάμενη δεν υπέβαλλε ηλεκτρονική αίτηση στις προθεσμίες που όριζε η πρόσκληση. ΓΚΙΟΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η ενιστάμενη δεν ανήκει στο μητρώο πιστοποιημένων εκπαιδευτών ενηλίκων. ΔΕΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η επιτροπή ενστάσεων δεν δέχεται δικαιολογητικά που δεν είχαν κατατεθεί στον αρχικό φάκελο. ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Δεκτή ως προς τον φάκελο της κ. Μάστορα η οποία είχε ανεργία «0» αντί για «ΟΧΙ» και έγιναν οι απαραίτητες διορθώσεις. Απορρίπτεται ως προς τους φάκελους του κ. Κακουλίδη και του κ. Μιχαηλίδη διότι έχουν μοριοδοτηθεί σωστά. ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Στον ενιστάμενο αναγνωρίστηκε ποσοστό αναπηρίας σύμφωνα με το προσκομισθέν δικαιολογητικό. ΜΠΟΥΛΓΟΥΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η βεβαίωση ανεργίας δεν έχει εκδοθεί στα χρονικά όρια που όριζε η πρόσκληση. ΜΑΛΑΜΗ ΧΑΙΜΑΔΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Η ενιστάμενη καταχωρήθηκε σε πίνακα ειδικότητας αντίστοιχης με το πτυχίο της. ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η υποψήφια εκπαιδεύτρια κ. Παναγιωτίδου Φανή είναι καταχωρημένη στον πίνακα των μη πιστοποιημένων. ΙΕΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Δεκτή ως προς τις ώρες της Δ/θμιας. Απορρίπτεται για την επιμόρφωση διότι δεν αναγράφονται οι ώρες. ΜΟΣΧΟΒΙΤΗΣ ΗΛΙΑΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Αυτά που ζητάει ο ενιστάμενος με την ένστασή του έχουν ήδη προσμετρηθεί από την επιτροπή αξιολόγησης.

13 ΧΑΡΙΤΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών δεν έχει συνάφεια με το κύριο πτυχίο. ΙΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1 Ο ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΑΝΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η ενιστάμενη δεν έχει ανεργία οπότε στο αντίστοιχο πεδίο έπρεπε να υπάρχει η σήμανση «ΟΧΙ» αντί για «0». ΧΟΧΛΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Ο ενιστάμενος τοποθετήθηκε σε ειδικότητα αντίστοιχη του πτυχίου του. ΜΑΥΡΙΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο ενιστάμενος δεν έχει προσκομίσει δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν ανεργία στον αρχικό του φάκελο. Το δικαιολογητικό που προσκομίσθηκε στην επιτροπή ενστάσεων δεν μπορεί να γίνει δεκτό αφενός διότι ήταν εκπρόθεσμο και αφετέρου διότι η επιτροπή δεν δέχεται συμπληρωματικά δικαιολογητικά. ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Στην ενιστάμενη καταμετρήθηκαν οι συνολικές ώρες του πεδίου «διδακτική εμπειρία σε δομές της μη τυπικής εκπαίδευσης». ΚΟΥΝΟΥΠΑΣ ΝΙΚΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος του ενιστάμενου μοριοδοτήθηκε σωστά σύμφωνα με τα κατατεθέντα δικαιολογητικά. Οι σχολές του ΟΑΕΔ καθώς και η διδακτική εμπειρία σε φροντιστήρια καταμετρώνται στο πεδίο της εργασιακής εμπειρίας διότι τα πεδία διδακτική εμπειρία σε δομές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αφορούν την τυπική εκπαίδευση. ΦΛΟΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η σχετική με το αντικείμενο εργασιακή εμπειρία έχει καταμετρηθεί σωστά. ΧΡΟΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο ενιστάμενος έχει μοριοδοτηθεί σωστά σύμφωνα με τα κατατεθέντα δικαιολογητικά. ΙΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2 Ο ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο ενιστάμενος δεν είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής.

14 ΙΕΚ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Η ενιστάμενη εκ παραδρομής είχε δηλώσει ειδικότητα ΠΕ Έγινε αλλαγή ειδικότητας. ΒΛΑΧΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε εν μέρει δεκτή. Η ενιστάμενη μοριοδοτήθηκε εκ νέου και έγινε δεκτή η ένσταση ως προς τις ώρες διδασκαλίας σε ΙΕΚ οι οποίες ανέρχονται σε 612. Επίσης αφαιρέθηκε από την ενιστάμενη η ανεργία διότι στο φάκελό της δεν υπήρχε βεβαίωση του ΟΑΕΔ όπως ορίζει η με αριθμ. πρωτ. 3557/159/ πρόσκληση καθώς και η διδακτική εμπειρία σε δομές της τυπικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης διότι η διδακτική εμπειρία σε σχολές του ΟΑΕΔ προσμετράτε στην εργασιακή εμπειρία. ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΜΑΡΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση αφορά τα κριτήρια μοριοδότησης. Επισημαίνουμε ότι τα κριτήρια μοριοδότησης εκδίδονται με υπουργική απόφαση και δεν είναι αρμοδιότητα της επιτροπής ενστάσεων η του φορέα που εκδίδει την πρόσκληση. ΙΕΚ ΘΗΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται ως εκπρόθεσμη. ΚΟΛΛΙΑ ΑΘΗΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Στην ενιστάμενη προσμετρήθηκε ανεργία τεσσάρων (4) μηνών. ΜΑΣΤΡΟΘΑΝΑΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος του ενιστάμενου μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. Επισημαίνουμε ότι οι ώρες επιμόρφωσης στο πεδίο 1.3 β αφορούν επιμόρφωση στο αντικείμενο και μεταφέρθηκαν στο πεδίο 1.3.α. Τα σεμινάρια επιμόρφωσης σχετικά με την επαγγελματική κατάρτιση αφορούν το θεσμικό πλαίσιο της επαγγελματικής κατάρτισης και δεν αφορούν την προσωπική επαγγελματική κατάρτιση του υποψηφίου. ΡΟΚΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Δεν υπάρχουν στον αρχικό φάκελο του ενιστάμενου τα δικαιολογητικά των επιπλέον ωρών που αιτείται. Με το με αριθμ. πρωτ. 546/ έγγραφο του Δ/ντη του ΙΕΚ ΘΗΒΑΣ ζητήθηκε από την επιτροπή ενστάσεων να αλλάξει η ειδικότητα της κ. Κατράκη Σωτηρίας. Η επιτροπή εξέτασε το αίτημα και κατατάσσει την παραπάνω εκπαιδεύτρια σε πίνακα ειδικότητας αντίστοιχο με το πτυχίο της.

15 ΙΕΚ ΘΕΡΜΗΣ ΓΙΔΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών δεν είναι σχετικός με το κύριο πτυχίο. Για την πιστοποίηση του ενιστάμενου έχει παρέλθει η δεκαετία. ΛΟΥΦΗ ΜΑΡΙΑ ΕΡΙΑΛΝΤΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Δεκτή ως προς την επάρκεια στην δεύτερη ξένη γλώσσα. Απορρίπτεται για την επιμόρφωση στην επαγγελματική κατάρτιση διότι δεν είναι στο αντικείμενο της ειδικότητας της. Επιπλέον επισημαίνεται ότι οι σχολές του ΟΑΕΔ καταχωρούνται στο πεδίο εργασιακή εμπειρία. ΣΤΥΛΙΑΝΕΛΛΗ ΘΕΟΦΑΝΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. ΦΙΛΟΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η εκπαιδεύτρια Βασιλική Μπιζιούρη είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων μη τυπικής εκπαίδευσης με αριθμό πιστοποίησης ΕΒ ΧΟΥΝΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. ΙΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΖΑΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο διαχωρισμός των εκπαιδευτών σε πιστοποιημένους και μη αναγράφεται στην Υπουργική Απόφαση μοριοδότησης των κριτηρίων και οι ειδικότητες και η περιγραφή τους δεν είναι αρμοδιότητα της επιτροπής ενστάσεων. ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο ενιστάμενος είχε επιλέξει ο ίδιος τα ΙΕΚ στα οποία επιθυμούσε να διδάξει και κατατάχθηκε στους αντίστοιχους πίνακες. Η κατάταξή του σε διαφορετικούς πίνακες απορρίπτεται από την επιτροπή ενστάσεων. ΣΙΝΑΤΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Δεκτή ως προς τη γνώση ηλεκτρονικού υπολογιστή και απορρίπτεται για την εργασιακή εμπειρία και την διδακτική εμπειρία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση διότι δεν επαρκούν τα δικαιολογητικά που καταθέτει για να μοριοδοτηθεί στα αντίστοιχα πεδία. ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Στο φάκελο της ενιστάμενης υπάρχουν βεβαιώσεις επιμόρφωσης 160 ωρών στο αντικείμενο. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΓΛΑΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Στην ενιστάμενη μοριοδοτήθηκε η σχετικότητα του μεταπτυχιακού, έγινε ορθή κατανομή των σεμιναρίων επιμόρφωσης.

16 Επισημαίνουμε ότι τα σεμινάρια της επαγγελματικής κατάρτισης πρέπει να αφορούν γενικά το θεσμό της επαγγελματικής κατάρτισης και όχι την επαγγελματική κατάρτιση της ενιστάμενης. Αφαιρέθηκε η διδακτική εμπειρία στην τριτοβάθμια τυπική εκπαίδευση διότι αυτή πρέπει πιστοποιείται με βεβαίωση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η εργασιακή εμπειρία δεν είναι στο αντικείμενο. ΜΠΕΛΛΑ ΜΑΡΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Δεκτή ως προς την επάρκεια στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Απορρίπτεται για τον αριθμό των μορίων που ζητάει διότι μετά από την ανακατανομή των ωρών των επιμορφώσεων σύμφωνα με τα δικαιολογητικά του φακέλου προέκυψαν 32, 74 μόρια. Επισημαίνουμε ότι τα σεμινάρια της επαγγελματικής κατάρτισης πρέπει να αφορούν γενικά το θεσμό της επαγγελματικής κατάρτισης και όχι την επαγγελματική κατάρτιση της ενιστάμενης. Επιμορφώσεις που θεωρούνται προαπαιτούμε για την απόκτηση κάποιου τίτλου ή εξειδίκευσης δεν μοριοδοτούνται ως επιπλέον επιμόρφωση. ΜΑΡΓΟΥΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση δεκτή. Έγιναν οι διορθώσεις, αφαιρέθηκαν τα επιπλέον μόρια και προέκυψαν ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Δεν υπάρχει στο φάκελο της ενιστάμενης δικαιολογητικό που να πιστοποιεί επάρκεια στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. ΛΑΖΑΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Έχει μοριοδοτηθεί σωστά για την ειδικότητα στην οποία ανήκει και δεν μπορεί να επιλέξει ειδικότητα. Με το με αριθμ. πρωτ. 2576/ έγγραφο του Δ/ντη του ΙΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ζητήθηκαν από την επιτροπή ενστάσεων αλλαγές στις αιτήσεις της εκπαιδεύτριας κ.αδαμαρα και του εκπαιδευτή κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. Οι αλλαγές έγιναν και προέκυψαν μόρια για τον κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ και μόρια για την κ. ΑΔΑΜΑΡΑ. ΙΕΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΠΑΚΑΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Καταμετρήθηκαν εκ νέου οι ώρες της διδακτικής εμπειρίας στο πεδίο 2.4. Η ενιστάμενη δεν είχε στον αρχικό της φάκελο τα δικαιολογητικά σύμφωνα με τα οποία αιτείται αναγνώριση αναπηρίας. ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο ενιστάμενος έχει μοριοδοτηθεί σωστά. Με το με αριθμ. πρωτ. 4096/ έγγραφο του Δ/ντη του ΙΕΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ζητήθηκε από την επιτροπή ενστάσεων να διορθωθεί η ειδικότητα της εκπαιδεύτριας ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ. Η επιτροπή ενστάσεων κάνει δεκτό το αίτημα του Δ/ντη και κατατάσσει την παραπάνω εκπαιδεύτρια σε ειδικότητα σύμφωνη με το πτυχίο της. Με το με αριθμ. πρωτ. 4091/ αίτημα του Δ/ντη του ΙΕΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ζητήθηκαν διορθώσεις στην αίτηση της κ. ΓΙΩΤΑΚΗ ΙΡΙΣ, οι οποίες εκ παραδρομής δεν είχαν γίνει. Η επιτροπή μοριοδότησε την αίτηση της παραπάνω εκπαιδεύτριας και προέκυψαν μόρια σύμφωνα με τα κατατεθέντα δικαιολογητικά.

17 ΙΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΡΕΑΝΓΚΑ ΕΛΕΝΑ Η με αριθμ. πρωτ.51735/ ένσταση απορρίπτεται. Η ανεργία είναι σύμφωνη με την βεβαίωση του ΟΑΕΔ. Η επιτροπή δεν δέχεται συμπληρωματικά δικαιολογητικά. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο χρόνος ανεργίας υπολογίστηκε σωστά. ΤΖΙΩΡΤΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Έχει μοριοδοτηθεί σωστά το πιστοποιητικό ξένης γλώσσας δεν είναι σύμφωνο με τα οριζόμενα από τον ΑΣΕΠ. ΜΠΟΖΑΝΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ Μ. είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια και ο κ. ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ Δ. έχει πτυχίο σχετικό με την ειδικότητα της πληροφορικής. ΝΤΟΚΟΥ ΜΑΡΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Έγινε ορθή κατανομή της επιμόρφωσης. Στο πεδίο της εργασιακής εμπειρίας η ενιστάμενη έχει πάρει το μέγιστο των μορίων. Απορρίπτεται ως προς το δικαιολογητικό επάρκειας ηλεκτρονικών υπολογιστών διότι δεν υπήρχε στον αρχικό της φάκελο και η επιτροπή δεν δέχεται συμπληρωματικά δικαιολογητικά. Απορρίπτεται ως προς την πρόσβαση στους φακέλους τρίτων διότι η επιτροπή δεν έχει τέτοια αρμοδιότητα. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Ο φάκελος μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. ΒΑΣΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Ο φάκελος μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. Η ανεργία πρέπει να είναι συνεχής και η επιμόρφωση στη επαγγελματική κατάρτιση αφορά τις αρχές της επαγγελματικής κατάρτισης και όχι την επαγγελματική κατάρτιση της ενιστάμενης. ΣΠΑΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Ο φάκελος του ενιστάμενου μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια σύμφωνα με τα κατατεθέντα δικαιολογητικά. Με το με αριθμ. πρωτ. 1107/ έγγραφο του Δ/ντη ΙΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ζητήθηκε από την επιτροπή ενστάσεων να αφαιρεθεί η ανεργία στην εκπαιδεύτρια κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ- ΘΗΝΤΑ διότι δεν είχε προσκομίσει βεβαίωση στα χρονικά όρια που έθετε η πρόσκληση. Η επιτροπή έκανε δεκτό το αίτημα.

18 ΙΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Έχει ήδη υπολογιστεί το ποσοστό ΑΜΕΑ από την επιτροπή αξιολόγησης. ΙΕΚ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ Με το με αριθμ. πρωτ. 707/ έγγραφο της Δ/ντριας του ΔΙΕΚ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ γνωστοποιήθηκε στην επιτροπή ενστάσεων ότι ο φάκελος της υποψήφιας εκπαιδεύτριας εκ παραδρομής δεν είχε μοριοδοτηθεί σωστά. Η επιτροπή έκανε επανέλεγχο του φακέλου και προέκυψαν μόρια. ΙΕΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η ενιστάμενη δεν είχε προσκομίσει στον αρχικό φάκελο τα δικαιολογητικά επί των οποίων θέλει να λάβει επί πλέον μοριοδότηση. Η επιτροπή ενστάσεων δεν δέχεται συμπληρωματικά δικαιολογητικά. ΠΑΡΙΝΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος του ενιστάμενου έχει μοριοδοτηθεί σωστά. ΒΟΓΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο ενιστάμενος έχει μοριοδοτηθεί σωστά. Από τα δικαιολογητικά του αρχικού φακέλου δεν προκύπτουν όσα αιτείται. ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΖΑΙΜΗ H με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια σύμφωνα με τα κατατεθέντα δικαιολογητικά. Ενημερώνουμε ότι οι σχολές του ΟΑΕΔ καταμετρώνται στην εργασιακή εμπειρία. ΝΑΙΔΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος του ενιστάμενου έχει μοριοδοτηθεί σωστά. ΤΕΛΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος του ενιστάμενου έχει μοριοδοτηθεί σωστά. Με το με αριθμ. πρωτ. 1066/01/12/2015 έγγραφο του Δ/ντη ΙΕΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ζητήθηκαν αλλαγές στο φάκελο της εκπαιδεύτριας κ. Βιτάλ Ιωσηφίνας οι οποίες είχαν επισημανθεί από την επιτροπή αξιολόγησης και εκ παραδρομής δεν είχαν καταχωρηθεί στο σύστημα. Έγιναν οι αλλαγές στο πεδίο και ο συνολικός αριθμός των μορίων που προέκυψαν είναι

19 ΙΕΚ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΤΖΑΝΕΤΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ Η με αριθμ / ένσταση απορρίπτεται. Η ενιστάμενη καταθέτει ένσταση για 9 διαφορετικούς εκπαιδευτές που προηγούνται στον πίνακα κατάταξης. Σε σχέση με τη διαδικασία ενημερώνουμε ότι γίνεται σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση μοριοδότησης των κριτηρίων η οποία αναφέρει ρητά την κατάταξη των υποψηφίων σε δύο πίνακες, πιστοποιημένους και μη. ΙΕΚ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΙΝΑΤΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο ενιστάμενος δεν ανήκει στο Μητρώο των πιστοποιημένων εκπαιδευτών ενηλίκων επιπλέον στην πρόσκληση αναφέρεται ρητά ότι οι εκπαιδευτικοί ΠΕ δεν μοριοδοτούνται στην κατηγορία 4.3 Γνώσεις χειρισμού Η/Υ. ΓΙΟΥΒΑΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Σύμφωνα με το πτυχίο της η ενιστάμενη έπρεπε να καταταγεί στους πίνακες των ΤΕ 0119 ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος του ενιστάμενου έχει μοριοδοτηθεί σωστά. ΙΕΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΝΙΑΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Η ενιστάμενη καταχωρήθηκε σε πίνακα ειδικότητας αντίστοιχο με το πτυχίο της. ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Ο ενιστάμενος καταχωρήθηκε σε πίνακα ειδικότητας αντίστοιχο με το πτυχίο του. ΧΑΙΝΑΚΗ ΑΡΓΥΡΗ Η από ένσταση έγινε δεκτή. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. ΙΕΚ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ ΖΩΗ ΣΕΒΑΣΤΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. Στην ενιστάμενη διορθώθηκε το πεδίο της ανεργίας από 0 σε ΟΧΙ διότι δεν είχα ανεργία.

20 ΔΟΝΟΥΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. Επιμορφώσεις κάτω των 25 ωρών δεν προσμετρούνται καθώς και επιμορφώσεις που αναγράφουν ημερομηνίες και έχει προστεθεί ο αριθμός των ωρών χειρόγραφα. ΚΑΡΑΝΑΣΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η βεβαίωση ανεργίας ήταν εκπρόθεσμη. ΤΣΙΡΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η ενιστάμενη εμφανίζεται στους πίνακες κατάταξης. ΙΕΚ ΚΙΛΚΙΣ ΚΕΜΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Δεκτή ως προς την βεβαίωση γνώσης Η/Υ. Απορρίπτεται ως προς την ανεργία. ΙΕΚ ΛΑΜΙΑΣ ΛΙΓΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Από τα προσκομισθέντα δικαιολογητικά δεν προκύπτει εργασιακή εμπειρία. ΜΠΑΛΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Τα δικαιολογητικά που επικαλείται ο ενιστάμενος για αύξηση των ετών της εργασιακής του εμπειρίας δεν τα είχε προσκομίσει στον αρχικό φάκελο. ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Μοριοδοτήθηκε εκ νέου ο φάκελος της ενιστάμενης και προέκυψαν Μοριοδοτήθηκαν επίσης εκ νέου οι φάκελοι των κ. ΣΚΟΡΔΑ ΔΉΜΗΤΡΑ και προέκυψαν 31.55, και κ. ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟ και προέκυψαν Επισημαίνουμε ότι όλες οι σχολές του ΟΑΕΔ προσμετρώνται στην εργασιακή εμπειρία. ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται ως εκπρόθεσμη. ΙΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η επιτροπή ενστάσεων δεν μοριοδοτεί συμπληρωματικά δικαιολογητικά.

21 ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ Η με αρίθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης έχει μοριοδοτηθεί σωστά σύμφωνα με τα κατατεθέντα δικαιολογητικά. ΙΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ 2 Ο ΚΟΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Δεν υπάρχουν στο φάκελο του ενιστάμενου τα δικαιολογητικά που πιστοποιούν την εργασιακή εμπειρία που αιτείται. ΣΙΣΚΟΥ ΜΑΡΙΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια σύμφωνα με τα προσκομισθέντα δικαιολογητικά. Ενημερώνουμε ότι οι εξειδικεύσεις δεν προσμετρώνται ως επιπλέον επιμόρφωση. Τα σεμινάρια επιμόρφωσης σχετικά με την επαγγελματική κατάρτιση αφορούν το θεσμικό πλαίσιο της επαγγελματικής κατάρτισης και δεν αφορούν την προσωπική επαγγελματική κατάρτιση του υποψηφίου. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης έχει μοριοδοτηθεί σωστά. ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΙΩΑΝΝΑ ΛΟΥΚΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης έχει μοριοδοτηθεί σωστά. Για την επιπλέον εργασιακή εμπειρία απαιτούνται δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν ότι η φύση του έργου που εκτελείται είναι συναφής με την ειδικότητα της ενιστάμενης. Με το με αριθμ. πρωτ / έγγραφο του Δ/ντη του 2 ου ΙΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ ζητήθηκαν διορθώσεις στους φακέλους των εκπαιδευτών Γεωργούλα Δημητρίου,Σίμου Στυλιανής και Υψηλάντη Ιωάννας-Λουκίας. Για το φάκελο της κ. Υψηλάντη η επιτροπή δεν αποδέχεται τη διόρθωση διότι έχει μοριοδοτήσει εκ νέου την αίτησή της και έχει απαντήσει στην ένστασή της. Η αλλαγή της κ. Σίσκου σε μη πιστοποιημένη έχει ήδη γίνει. Έγινε αλλαγή ειδικότητας στον κ. Γεωργούλα αντίστοιχη με το πτυχίο του. ΙΕΚ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΚΑΛΤΣΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Το σύνολο των ωρών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση είναι 54. Θα πρέπει σύμφωνα με την Υ.Α ΓΠ/ να συγκεντρώνονται 650 ώρες για να μοριοδοτηθεί το πεδίο. ΚΟΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο μεταπτυχιακός τίτλος δεν είναι συναφής με το βασικό τίτλο σπουδών. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Στην ενιστάμενη προστέθηκαν οι επιπλέον ώρες επιμόρφωσης. Η εργασιακή εμπειρία έχει υπολογιστεί σωστά.

22 ΙΕΚ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Ο φάκελος του ενιστάμενου μοριοδοτήθηκε εκ νέου ως προς τη διδακτική εμπειρία στα ΙΕΚ και στα προγράμματα μη τυπικής εκπαίδευσης και προέκυψαν μόρια. ΙΕΚ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. ΙΕΚ ΜΑΝΔΡΑΣ ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ ΚΡΙΕΚΟΥΚΗ ΜΑΡΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η επιμόρφωση για ειδίκευση δεν προσμετράται ως επιπλέον επιμόρφωση σύμφωνα με την πρόσκληση. ΙΕΚ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΠΛΑΤΑΝΙΤΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση δεν εκδικάστηκε διότι ακυρώθηκε με την με αριθμ. πρωτ / Υπεύθυνη Δήλωσή της ενιστάμενης. ΙΕΚ ΜΕΓΑΡΩΝ ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο ενιστάμενος έχει μοριοδοτηθεί σωστά. Με το με αριθμ. πρωτ. 1162/ έγγραφο του Δ/ντη του ΙΕΚ ΜΕΓΑΡΩΝ ζητήθηκε από την Επιτροπή ενστάσεων να διορθωθούν πεδία από την αίτηση της κ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΕΠΠΑ τα οποία εκ παραδρομής δεν είχαν διορθωθεί από την επιτροπή διοικητικής επαλήθευσης. Η επιτροπή ενστάσεων έκανε δεκτό το αίτημα του Δ/ντη και διόρθωσε τα παρακάτω: Η κ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΠΠΑ στα πεδία 221 και 222 όπου ζητούνταν αριθμός ετών συμπλήρωσε αριθμό ωρών με αποτέλεσμα να εμφανίζεται με 283 έτη διδακτικής εμπειρίας στην Τριτοβάθμια και έτη στην Δ/θμια εκπαίδευση. Έγιναν από την επιτροπή ενστάσεων οι παραπάνω διορθώσεις. ΙΕΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / έγινε δεκτή εν μέρει. Ο φάκελος του ενιστάμενου μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προστέθηκαν 4 έτη εργασιακής εμπειρίας τα οποία προκύπτουν από τα προσκομισθέντα δικαιολογητικά. Επισημαίνουμε επίσης ότι κάθε χρόνο τα κριτήρια μοριοδότησης είναι διαφορετικά οπότε δεν μπορεί να προκύπτει ίδια βαθμολόγηση.

23 ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση δεκτή εν μέρει. Στον ενιστάμενο προσμετρήθηκαν οι ώρες διδακτικής εμπειρίας σε προγράμματα μη τυπικής εκπαίδευσης και αφαιρέθηκε ένα έτος από την εργασιακή εμπειρία διότι δεν προέκυπται από τα προσκομισθέντα δικαιολογητικά. ΙΕΚ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή ως προς τις ώρες στη μη τυπική εκπαίδευση. Από την ενιστάμενη αφαιρέθηκε η μοριοδοτηση του μεταπτυχιακού καθώς δεν είναι σχετικό με την εκπαίδευση ενηλίκων. ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΞΕΝΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η ενιστάμενη παρουσιάζει εργασιακή εμπειρία στα έτη που επικαλείται ανεργία. Επιπλέον οι ώρες διδασκαλίας στα ΔΙΕΚ δεν μπορούν να γίνουν δεκτές με υπεύθυνη δήλωση και αφαιρούνται. ΖΕΙΜΠΕΚΗ ΜΑΡΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης έχει μοριοδοτηθεί σωστά. Η διδακτική εμπειρία στις σχολές του ΟΑΕΔ καταγράφεται στο πεδίο της εργασιακής εμπειρίας. ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος του ενιστάμενου έχει μοριθοδοτηθεί σωστά. ΙΕΚ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΜΠΡΑΒΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Δεκτή ως προς την προϋπηρεσία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Απορρίπτεται η διδακτική εμπειρία στα ΣΔΕ διότι προσμετράτε στη Δ/θμια εκπαίδευση όπου καταχωρείται αριθμός ετών. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η επιτροπή ενστάσεων έχει οριστεί για εκδικάζει ενστάσεις επί της αξιολόγησης των υποβληθέντων ηλεκτρονικών αιτήσεων. Δεν υπάρχει στο ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής αιτήσεων, αίτηση με τα στοιχεία της ενιστάμενης. ΙΕΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Δεκτή ως προς την επιμόρφωση και απορρίπτεται ως προς την πιστοποίηση ΕΟΠΕΠ την οποία ο ενιστάμενος δεν κατέχει.

24 ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Οι ώρες στη Δ/θμια δεν επαρκούν για μοριοδότηση. Οι σχολές του ΟΑΕΔ καταγράφονται στην εργασιακή εμπειρία. Επιμόρφωση για εξειδίκευση δεν μοριοδοτείται ως επιπλέον επιμόρφωση σύμφωνα με την πρόσκληση. ΓΚΛΑΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Στον ενιστάμενο προσμετρήθηκε εργασιακή εμπειρία 9 ετών. ΙΕΚ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η ενιστάμενη έχει μοριοδοτηθεί σωστά. Η επιτροπή ενστάσεων δεν μπορεί να προσμετρήσει εργασιακή εμπειρία με ελλιπή δικαιολογητικά. Στο πεδίο 3.1 της πρόσκλησης αναγράφονται τα αποδεικτικά που δικαιολογούν εργασιακή εμπειρία ΚΑΒΑΤΖΗΚΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Οι εκπαιδευτές που αναφέρει στην ένστασή του ο ενιστάμενος είναι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές ενηλίκων. ΝΕΡΑΝΤΖΗ ΕΛΕΝΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ Η με αριθμ. πρωτ.51625/ ένσταση απορρίπτεται. Δεν υπάρχουν στο φάκελο της ενιστάμενης τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πιστοποιούν διδασκαλία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση γίνεται δεκτή. Ο ενιστάμενος κατατάχθηκε στους πίνακες των πιστοποιημένων εκπαιδευτών ενηλίκων. ΣΚΟΥΦΗ ΑΣΗΜΙΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Από τα δικαιολογητικά του φακέλου της ενιστάμενης δεν προκύπτει εργασιακή εμπειρία σύμφωνη με το αντικείμενο. ΙΕΚ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο ενιστάμενος δεν κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην εκπαίδευση ενηλίκων. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η ενιστάμενη έχει μοριοδοτηθεί σωστά σύμφωνα με τα κατατεθέντα δικαιολογητικά. ΑΙΒΑΤΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ Η με αριθμ. πρωτ 51596/ ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. Αφαιρέθηκε η ανεργία διότι η βεβαίωση δεν ήταν στα χρονικά όρια που όριζε η σύμβαση. Η διδακτική εμπειρία στα ΙΕΚ ήταν πολύ λιγότερη διότι η ενιστάμενη προσκόμισε διπλές και κατά περίπτωση τριπλές βεβαίωσης για την ίδια προϋπηρεσία. Το ίδιο παρατηρήθηκε και στην εργασιακή εμπειρία.

25 ΙΕΚ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΕΡΑΚΑΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. Αφαιρέθηκαν επιμορφώσεις μικρότερες των 25 ωρών οι οποίες σύμφωνα με την πρόσκληση δεν προσμετρούνται. ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Η ενιστάμενη καταχωρήθηκε σε πίνακα ειδικότητας αντίστοιχης με το πτυχίο της. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης έχει μοριοδοτηθεί σωστά. Η ανεργία που της έχει καταμετρηθεί είναι σωστή και η γνώση Η/Υ έχει προσμετρηθεί. ΠΛΕΥΝΙΩΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η εργασιακή εμπειρία αποδεικνύεται σύμφωνα με όσα αναγράφονται στο πεδίο 3.1 της πρόσκλησης. Η ενιστάμενη στο φάκελό της είχε μόνο βεβαίωση του Δικηγορικού συλλόγου. ΓΚΑΝΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος του ενιστάμενου μοριοδοτήθηκε εκ νέου και διορθώθηκε το πεδίο 2.2.α στο οποίο ο ενιστάμενος κατέγραφε εμπειρία διδακτική 144 ετών. Επίσης διορθώθηκαν τα πεδία των επιμορφώσεων σύμφωνα με τα κατατεθέντα δικαιολογητικά καθώς και το πεδίο της εργασιακής εμπειρίας όπου του αφαιρέθηκαν τα δύο έτη διότι οι βεβαιώσεις που έχει προσκομίσει ως αποδεικτικά δεν στοιχειοθετούν από μόνες τους εργασιακή εμπειρία στο αντικείμενο. Στο πεδίο 3.1 της πρόσκλησης αναγράφονται αναλυτικά τα δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύεται η εργασιακή εμπειρία. Σύμφωνα με το με αριθμ. πρωτ. 9289/ έγγραφο του Δ/ντη ΙΕΚ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ζητήθηκαν από την επιτροπή ενστάσεων διορθώσεις για τους παρακάτω εκπαιδευτές: ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Οι διορθώσεις που αιτείται έχουν ήδη γίνει. ΚΡΑΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: Διορθώθηκε η ανεργία από 0 σε ΟΧΙ. Η εργασιακή εμπειρία καταγράφονταν σε 300 έτη οπότε διορθώθηκε σε 24. ΔΕΜΕΛΗ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ: Διορθώθηκε η ανεργία από 0 σε ΟΧΙ. Διορθώθηκαν τα πεδία 2.2.2β και 2.2.γ όπου αναγραφόταν ώρες ενώ έπρεπε να αναγράφονται έτη. Διορθώθηκε επίσης το πεδίο της εργασιακής εμπειρίας όπου η εκπαιδεύτρια εμφανιζόταν με έτη. Στο φάκελο της εκπαιδεύτριας δεν υπάρχουν δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν εργασιακή εμπειρία. ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ: Διορθώθηκε η ανεργία από 0 σε ΟΧΙ. Διορθώθηκε η μονογονεικότητα διότι είναι άνω των 30 ετών. Τα ΣΔΕ μοριοδοτούνται ως διδακτική εμπειρία στην Δ/θμια Εκπαίδευση και όχι στη δια βίου. Επιμορφώσει μικρότερες των 25 ωρών δεν λαμβάνονται δεν καταμετρούνται. ΙΕΚ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΠΗΛΙΩΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Στον ενιστάμενο προστέθηκαν τα μόρια του πτυχίου καθώς και της ξένης γλώσσας. Ως προς την διδακτική εμπειρία απορρίπτεται διότι στο φάκελό του δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ A1. Ο συγγραφέας ορίζει το φαινόμενο του ανθρωπισμού στη σύγχρονη εποχή. Αρχικά προσδιορίζει την

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ A1. Ο συγγραφέας ορίζει το φαινόμενο του ανθρωπισμού στη σύγχρονη εποχή. Αρχικά προσδιορίζει την ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ A1. Ο συγγραφέας ορίζει το φαινόμενο του ανθρωπισμού στη σύγχρονη εποχή. Αρχικά προσδιορίζει την έννοια της ανθρωπιάς ως συμμετοχής στα προβλήματα των

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΤΕΛΑΪΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΕΙΔΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 29-04-2014

ΧΟΤΕΛΑΪΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΕΙΔΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 29-04-2014 ΧΟΤΕΛΑΪΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΕΙΔΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 29-04-2014 Στη Νέα Φιλαδέλφεια, σήμερα στις 29 Απριλίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, στα γραφεία

Διαβάστε περισσότερα

«Φιλολογικό» Φροντιστήριο Επαναληπτικό διαγώνισμα στη Νεοελληνική Γλώσσα. Ενδεικτικές απαντήσεις. Περιθωριοποίηση μαθητών από μαθητές!

«Φιλολογικό» Φροντιστήριο Επαναληπτικό διαγώνισμα στη Νεοελληνική Γλώσσα. Ενδεικτικές απαντήσεις. Περιθωριοποίηση μαθητών από μαθητές! «Φιλολογικό» Φροντιστήριο Επαναληπτικό διαγώνισμα στη Νεοελληνική Γλώσσα Ενδεικτικές απαντήσεις Περιθωριοποίηση μαθητών από μαθητές! Α. Να συντάξετε την περίληψη του κειμένου που σας δίνεται (λέξεις 100-120).

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΟ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΟ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΠ. ΑΥΤΟΔ/ΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝ. ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΤΑ Αθήνα 9 Σεπτεμβρίου 2011 Αριθμ. Πρωτ.: οικ.40038 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Απομόνωση χλωροφύλλης

Απομόνωση χλωροφύλλης Απομόνωση χλωροφύλλης Φυτικά κύτταρα Χλωροπλάστης Α Γυμνασίου Κεφάλαιο 2 Ενότητα 2.1 Σελ. 39-40 Γ Γυμνασίου Κεφάλαιο 2 Ενότητα 2.2 Σελ. 43-44 1 Εισαγωγή Οι αυτότροφοι οργανισμοί όπως τα φυτά, παράγουν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ. Η ολοκληρωμένη προσέγγιση θα εφαρμοστεί με τα παρακάτω Εργαλεία

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ. Η ολοκληρωμένη προσέγγιση θα εφαρμοστεί με τα παρακάτω Εργαλεία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η κρίση υπερχρέωσης και οι πολιτικές δημοσιονομικής προσαρμογής ανέδειξαν τις διαρθρωτικές αδυναμίες της περιφερειακής οικονομίας και προκάλεσαν επιπτώσεις σε σχέση με την οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 1. Εισαγωγή Βασικός σκοπός του μαθήματος είναι η καλλιέργεια ιστορικής σκέψης και η διαμόρφωση ιστορικής συνείδησης. Με τη διδασκαλία του μαθήματος της Ιστορίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 Α. α) η απάντηση βρίσκεται στη σχολικό βιβλίο: Εισαγωγή των «Ποιημάτων για την Ποίηση», σελίδες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Έργα παιδιών Εμπνευσμένα από το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Λεμεσού Πρόγραμμα Ο τόπος μας με την παλέτα των ζωγράφων Τα έργα είναι εμπνευσμένα από

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΙΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΙΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ- ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΙΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. ΛΑΔΙΑΣ www.rsijournal.eu,www.ladias-chra.gr,www.panteion.gr/topa

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. ΛΑΔΙΑΣ www.rsijournal.eu,www.ladias-chra.gr,www.panteion.gr/topa 39. Επενδυτικές ενισχύσεις για την προώθηση της παράγωγης ενεργείας από ανανεώσιμες πηγές 40. Ενισχύσεις λειτουργιάς για την προώθηση της παράγωγης ηλεκτρικής ενεργείας από ανανεώσιμες πηγές 41. Επενδυτικές

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ 2015 1 Το επιστημονικό περιεχόμενο του παρόντος βιβλίου έχει υποβληθεί σε κριτική ανάγνωση και εγκριθεί με το σύστημα των κριτών. Η κριτική ανάγνωση πραγματοποιήθηκε από

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ - - ΑΤΤΙΚΗ - ΣΕΠΟΛΙΑ - ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ - - ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ - ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ

ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ - - ΑΤΤΙΚΗ - ΣΕΠΟΛΙΑ - ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ - - ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ - ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ 1 Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ - - ΑΤΤΙΚΗ - ΣΕΠΟΛΙΑ - ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ - - ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ - ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ Πτυχιακή Εργασία ΛΟΥΛΑΔΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ 2014 2014 Α1. Ο δοκιµιογράφος αναφέρεται στην έννοια του ανθρωπισµού. Αρχικά, παραδίδει τον ορισµό της έννοιας επιχειρώντας και µια διαχρονική προσέγγιση του όρου. Στη συνέχεια, περιγράφει τις ιδιότητες του

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3849, 30/4/2004 Ο ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ (ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3849, 30/4/2004 Ο ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ (ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ο ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ (ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Για σκοπούς:- (α) εναρμόνισης με τις πράξεις της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο- «Απόφαση-Πλαίσιο 2000/383/ΔΕΥ του Συμβουλίου της 29

Διαβάστε περισσότερα

Σε ποιες σχολικές μονάδες κατανέμονται 479 οργανικές θέσεις Δασκάλων, 659 Νηπιαγωγών,157 Φυσικής Αγωγής και 35 Αγγλικής Γλώσσας

Σε ποιες σχολικές μονάδες κατανέμονται 479 οργανικές θέσεις Δασκάλων, 659 Νηπιαγωγών,157 Φυσικής Αγωγής και 35 Αγγλικής Γλώσσας Σε ποιες σχολικές μονάδες κατανέμονται 479 οργανικές θέσεις Δασκάλων, 659 Νηπιαγωγών,157 Φυσικής Αγωγής και 35 Αγγλικής Γλώσσας ΡΕΠΟΡΤΑΖ:ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΙΑΚΑΒΑΡΑΣ press@esos.gr Tην κατανομή 479 οργανικών θέσεων

Διαβάστε περισσότερα

Του Σταύρου Ν. PhD Ψυχολόγου Αθλητικού Ψυχολόγου

Του Σταύρου Ν. PhD Ψυχολόγου Αθλητικού Ψυχολόγου Του Σταύρου Ν. PhD Ψυχολόγου Αθλητικού Ψυχολόγου Η σχέση και η αλληλεπίδραση των αθλητών, των προπονητών και των γονιών αποτελεί μια αναπόσπαστη διαδικασία στην αθλητική ανάπτυξη του παιδιού. Η αλληλεπίδραση

Διαβάστε περισσότερα

Επαρχιακός Γραμματέας Λ/κας-Αμ/στου ΠΟΑ Αγροτικής

Επαρχιακός Γραμματέας Λ/κας-Αμ/στου ΠΟΑ Αγροτικής Πρόεδρος Αίγλη Παντελάκη Γενική Διευθύντρια Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Αντιπρόεδρος Χάρης Ζαννετής Πρώτος Λειτουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Μέλη Χρίστος Κουρτελλάρης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό 6/2012 της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, του Δήμου Λήμνου, της 4ης Μαΐου 2012.

Πρακτικό 6/2012 της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, του Δήμου Λήμνου, της 4ης Μαΐου 2012. Πρακτικό 6/2012 της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, του Δήμου Λήμνου, της 4ης Μαΐου 2012. Στη Μύρινα, σήμερα στις 4 του μήνα Μαΐου του έτους 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

Θεματική Ενότητα: ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θεματική Ενότητα: ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Θεματική Ενότητα: ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Συνοπτική Παρουσίαση Ερωτηματολογίου Επιτροπής ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ & ΝΕΟΛΑΙΑΣ Γιώργος Ιωακειμίδης Δήμαρχος Νίκαιας Αγίου Ι. Ρέντη Πρόεδρος Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155. email: info@ddy.

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155. email: info@ddy. 1 ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, Τρίτη 22 Απριλίου

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικοί Κανονισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Εσωτερικοί Κανονισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης Εσωτερικοί Κανονισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης Καταστατικές Πρόνοιες και Εσωτερικοί Κανονισμοί που αφορούν τη Διεύθυνση Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Σχολικών Εφορειών, τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 2. Γενικά Οργάνωση Ελέγχου (ΙΙ) Φύλλα Εργασίας Εκθέσεις Ελέγχων

Ενότητα 2. Γενικά Οργάνωση Ελέγχου (ΙΙ) Φύλλα Εργασίας Εκθέσεις Ελέγχων Ενότητα 2 Γενικά Οργάνωση Ελέγχου (ΙΙ) Φύλλα Εργασίας Εκθέσεις Ελέγχων Φύλλα Εργασίας (Γενικά) Με τον όρο "φύλλα εργασίας" εννοούµε, το σύνολο των φύλλων που περιέχουν όλο το αποδεικτικό υλικό, το οποίο

Διαβάστε περισσότερα

Καποδίστριας Ι: Η περίπτωση του Νομού Λασιθίου, ήμος Νεάπολης, Κρήτη. Πως η διοικητική οργάνωση συμβάλλει στην ανάπτυξη.

Καποδίστριας Ι: Η περίπτωση του Νομού Λασιθίου, ήμος Νεάπολης, Κρήτη. Πως η διοικητική οργάνωση συμβάλλει στην ανάπτυξη. Αρχιτεκτονική Σχολή Ε.Μ.Π. ΠΜΣ Κατεύθυνση Β : Πολεοδομία Χωροταξία Καποδίστριας Ι: Η περίπτωση του Νομού Λασιθίου, ήμος Νεάπολης, Κρήτη. Πως η διοικητική οργάνωση συμβάλλει στην ανάπτυξη. Ίρις Περουλιού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩ ΙΚΑΣ ΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ»

ΚΩ ΙΚΑΣ ΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ» ΚΩ ΙΚΑΣ ΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ» ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Γενικά...3 2 Θέματα Απασχόλησης...3 3 Σύγκρουση συμφερόντων...4

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦ. 1 Η ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΚΕΦ. 1 Η ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΕΙΚΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ (Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ :) ΔΕΙΚΤΕΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΙΔΑΚΤΕΑ) ΚΕΦ. 1 Η ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 1.1 Εισαγωγή στη Λογιστική/Στ όχοι της επιχείρησης Να

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση σχετικά με τα επαγγέλματα που επηρεάζονται από την άρση των αδικαιολόγητων περιορισμών στην πρόσβαση και άσκηση:

Ανακοίνωση σχετικά με τα επαγγέλματα που επηρεάζονται από την άρση των αδικαιολόγητων περιορισμών στην πρόσβαση και άσκηση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΙΚΗΣ 5-7 10180 ΑΘΗΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ TΗΛ.: 210-3332551/2 FAX: 210-3332559 e-mail : press@minfin.gr Αθήνα, 22 Μαΐου 2011 Ανακοίνωση σχετικά με τα επαγγέλματα που

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΑΛΛΟΥΡΟΚΑΜΠΟΥ ΣΤΟΝ ΗΜΟ ΛΑΤΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΑΛΛΟΥΡΟΚΑΜΠΟΥ ΣΤΟΝ ΗΜΟ ΛΑΤΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΑΛΛΟΥΡΟΚΑΜΠΟΥ ΣΤΟΝ ΗΜΟ ΛΑΤΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕΛ. - 1 - Πρόγραμμα ιαγωνισμού Γενικό Πλαίσιο: Η περιοχή Παλλουρόκαμπος στο ήμο Λατσιών

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 183 «για την αναθεώρηση της (αναθεωρηµένης) σύµβασης για την προστασία της µητρότητας,»

ΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 183 «για την αναθεώρηση της (αναθεωρηµένης) σύµβασης για την προστασία της µητρότητας,» ΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 183 «για την αναθεώρηση της (αναθεωρηµένης) σύµβασης για την προστασία της µητρότητας,» Η γενική Συνδιάσκεψη της ιεθνούς Οργάνωσης Εργασίας, που συγκλήθηκε στη Γενεύη από το ιοικητικό

Διαβάστε περισσότερα

«Πολιτιστικές διαδροµές στα µεταλλευτικά τοπία της Kύθνου»

«Πολιτιστικές διαδροµές στα µεταλλευτικά τοπία της Kύθνου» ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ 2009-10 (15/2/2011 - πηγή www.greekarchitects.gr) «Πολιτιστικές διαδροµές στα µεταλλευτικά τοπία της Kύθνου» Φυσικό τοπίο - βιοµηχανική κληρονοµιά - ιστορική µνήµη. Φοιτητές: Βελουδάκη Χριστιάννα,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Με βάση το στόχο της εργασίας που ήταν να εντοπιστούν και να παρουσιαστούν οι ποσοτικές (διαφορές βαθµολογικής απόδοσης) και οι ποιοτικές διαφορές (που αφορούν στην

Διαβάστε περισσότερα

Αρωματικά φυτά της Ελλάδας

Αρωματικά φυτά της Ελλάδας Αρωματικά φυτά της Ελλάδας 1. ΣΤΟΧΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Να ενημερωθούμε περί των αρωματικών φυτών της Ελλάδας. Να μάθουμε για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Να μάθουμε τις τοποθεσίες που βρίσκονται. Να μάθουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ I ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΤΙΤΛΟΣ I ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ, ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, στο εξής αποκαλούµενα «τα συµβαλλόµενα µέρη»,

Διαβάστε περισσότερα

Χημεία Β Γυμνασίου Τμήμα Β3. Γρηγόρης Μαγουλάς Φανή Μανούσου Κύρος Μαλλαμίδης Ελίνα Μάλλιαρη Μάγδα Μαντά

Χημεία Β Γυμνασίου Τμήμα Β3. Γρηγόρης Μαγουλάς Φανή Μανούσου Κύρος Μαλλαμίδης Ελίνα Μάλλιαρη Μάγδα Μαντά Χημεία Β Γυμνασίου Τμήμα Β3 Γρηγόρης Μαγουλάς Φανή Μανούσου Κύρος Μαλλαμίδης Ελίνα Μάλλιαρη Μάγδα Μαντά Τι είναι άμεση και έμμεση ρύπανση του νερού. Πώς προκαλείται η ρύπανση του νερού. Επιπτώσεις της

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΝΤΑ

Α. ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΝΤΑ Μηχαήλ Κ. Νομικός Ο Μιχαήλ Νομικός με καταγωγή από την Αμοργό, αρχικά υπήρξε ιδιοκτήτης τυπογραφείου και εκδότης της εφημερίδας στην Αίγυπτο σε διάσημη εφημερίδα. Αφού επέστρεψε στην Ελλάδα το 1882 αγόρασε

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 1 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Β ΤΑΞΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1Ο Ενότητα 1.3 Η διεπιστημονικότητα στις κοινωνικές επιστήμες ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ 1/9 Δεν εξελίσσονται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ» ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ» ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ» ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΡΘΡΟ 1. ΟΡΙΣΜΟΙ Αξία καινούργιου: Είναι το ποσό που απαιτείται για την ανακατασκευή του κτιρίου

Διαβάστε περισσότερα

1 Επιμέλεια: Γράβαλος Βασίλειος, Χρυσανθάκης Ιωάννης

1 Επιμέλεια: Γράβαλος Βασίλειος, Χρυσανθάκης Ιωάννης ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/νση Μελετών & Εφαρμογών Η Δ/νση Μελετών & Εφαρμογών παραδίδει το 14 ο στατιστικό τεύχος του έτους 2012, που εκπόνησε το. Η διάρθρωσή του γίνεται

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3561, 21/12/2001

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3561, 21/12/2001 Ο περί του Ελέγχου της Παραγωγής και Εμπορίας Γενετικού Υλικού των Ζώων και για τα Συναφή Θέματα Νόμος του 2001 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Αγγελική Περιστέρη Α 2

ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Αγγελική Περιστέρη Α 2 ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Αγγελική Περιστέρη Α 2 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Ιρλανδία: Τη νύκτα της παραμονής των Χριστουγέννων όλα τα παράθυρα των σπιτιών που βλέπουν προς το δρόμο, φωτίζονται από ένα αναμμένο κερί, το οποίο

Διαβάστε περισσότερα

ιδάσκοντας Ιστορία στο Γυμνάσιο

ιδάσκοντας Ιστορία στο Γυμνάσιο ιδάσκοντας Ιστορία στο Γυμνάσιο Προτάσεις για την αξιοποίηση του διδακτικού υλικού Έφη Αβδελά Φωτεινή Ασημακοπούλου Τριαντάφυλλος Πετρίδης Θεοδώρα Ρόμπου Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Μουσουλμανοπαίδων 2005-2007

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδικός Χάρτης για την Ελλάδα της δημιουργίας

Ο Οδικός Χάρτης για την Ελλάδα της δημιουργίας Ο Οδικός Χάρτης για την Ελλάδα της δημιουργίας Από την κρίση και τα ελλείμματα στην ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Α. Αντιμέτωποι με την κρίση: τα πρώτα βήματα για τη σωτηρία

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Σημειώσεις με θέμα «Πιστωτικοί Τίτλοι» Πιστωτικοί τίτλοι καλούνται τα έγγραφα εκείνα με τα οποία αποδεικνύεται τόσο η ύπαρξη της

Διαβάστε περισσότερα

FARM ΝΟΜΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Η ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ 4015/2011. εκδοση AgroNews.gr

FARM ΝΟΜΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Η ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ 4015/2011. εκδοση AgroNews.gr Η ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ 4015/2011 3 ΝΟΜΟΙ FARM ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ επανέρχεται το αφορολόγητο πλεόνασμα διευκολύνονται οι συγχωνεύσεις συμπράξεις, αναγκαστικοί και δασικοί συνεταιρισμοί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 13 Α' ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 1897 ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 13 Α' ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 1897 ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 13 Α' ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 1897 ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ Του Βασίλη Γούναρη 19 1. Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ 1897 21 η ηττα και η συνθηκολογηση οι συνεπειες της ηττας εξελιξεις και

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ

ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ Η πρόσφατη οικονομική κρίση έχει δείξει ότι οι χώρες οι οποίες δεν έχουν προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας, επηρεάστηκαν περισσότερο. Παράλληλα,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Εφαρμογή του Κανονισμού 1.Η εφαρμογή του παρόντος Κανονισμού είναι υπευθυνότητα του Δήμου Διονύσου και τα επιμέρους τμήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Γ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ

ΑΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Γ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΑΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Γ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β ) ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΪΟΥ 2015 - ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ: ΠΕΝΤΕ (5)

Διαβάστε περισσότερα

Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014 Αριθ. Τεύχους: 200 Περιεχόμενα

Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014 Αριθ. Τεύχους: 200 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Σχετικά με την εφημερίδα ΔΗΜΟΣΙΟγραφικά... 2 Κατάργηση της υποβολής επικυρωμένων αντιγράφων... 3 Υπόμνηση της κατάργησης της υποχρέωσης υποβολής πρωτότυπων ή επικυρωμένων αντιγράφων εγγράφων...

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπο Σχέδιο Δράσης για τα Συμβούλια Ένταξης Μεταναστών

Πρότυπο Σχέδιο Δράσης για τα Συμβούλια Ένταξης Μεταναστών Πρότυπο Σχέδιο Δράσης για τα Συμβούλια Ένταξης Μεταναστών Δράση 4.1/10 - «Δημιουργία δικτύου συνεργασίας σε τοπικό επίπεδο μεταξύ κρατών μελών της ΕΕ» 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Εισαγωγή...3 2. Το σχέδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Προς: Δημάρχους της Χώρας Αθήνα, 16 Δεκεμβρίου 2013 Α.Π.:2271. Αγαπητέ κ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Προς: Δημάρχους της Χώρας Αθήνα, 16 Δεκεμβρίου 2013 Α.Π.:2271. Αγαπητέ κ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Προς: Δημάρχους της Χώρας Αθήνα, 16 Δεκεμβρίου 2013 Α.Π.:2271 Αγαπητέ κ. Δήμαρχε Σας στέλνω συνημμένη την μελέτη στελέχωσης του δήμου σας,

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο Πέμπτο Εθνοπολιτισμική Ζωή και Εμπειρίες Ελληνικότητας των Ελληνοαυστραλών Εφήβων

Κεφάλαιο Πέμπτο Εθνοπολιτισμική Ζωή και Εμπειρίες Ελληνικότητας των Ελληνοαυστραλών Εφήβων Κεφάλαιο Πέμπτο Εθνοπολιτισμική Ζωή και Εμπειρίες Ελληνικότητας των Ελληνοαυστραλών Εφήβων Στο πλαίσιο του παρόντος κεφαλαίου εξετάζονται οι κοινές ενδοοικογενειακές δραστηριότητες και η γλωσσική αλληλεπίδραση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ & ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β )

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ & ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β ) ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ & ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β ) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 28 / 5 / 2014 ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

«Διερευνώντας την δισκογραφία του μεταπολεμικού τραγουδιού: Η περίπτωση της Μαρινέλλας»

«Διερευνώντας την δισκογραφία του μεταπολεμικού τραγουδιού: Η περίπτωση της Μαρινέλλας» Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΑΪΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ «Διερευνώντας την δισκογραφία του μεταπολεμικού τραγουδιού: Η περίπτωση της Μαρινέλλας» Πτυχιακή εργασία Μυγδαλιά Ανδρονίκη

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝ.ΔΝΣΗ ΕΣΩΤ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ερμούπολη, 8-12 - 2015 Αριθ. πρωτ. οικ. 151875/12573 Διεύθυνση : Πλατεία Τσιροπινά Ταχ. Κώδικας

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΣΕΠ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΣΕΠ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΣΕΠ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ Τις ερωτήσεις επιμελήθηκε η εξιδικευμένη ομάδα εισηγητών των Πανεπιστημιακών Φροντιστηρίων ΚΟΛ- ΛΙΝΤΖΑ. Στις ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών για την ειδικότητα των νηπιαγωγών των

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτική Παρουσίαση. Ελλάδα

Συνοπτική Παρουσίαση. Ελλάδα Ελλάδα Συνοπτική Παρουσίαση Η θρησκευτική ελευθερία προστατεύεται από το Σύνταγμα και άλλους νόμους και πολιτικές, με κάποιους περιορισμούς. Γενικώς, η κυβέρνηση σεβάστηκε εμπράκτως τη θρησκευτική ελευθερία,

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία: Είσπραξη δημοσίων Εσόδων

Κατηγορία: Είσπραξη δημοσίων Εσόδων Κατηγορία: Είσπραξη δημοσίων Εσόδων Αιτιολογική έκθεση Στο σχέδιο νόμου "Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας". Προς τη Βουλή των Ελλήνων Α. Επί της Αρχής : Με το προτεινόμενο σχέδιο νόμου προτείνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΡΕΙΑ Α.Μ.Κ.Ε

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΡΕΙΑ Α.Μ.Κ.Ε Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΡΕΙΑ Α.Μ.Κ.Ε. είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με σκοπούς κοινωφελείς, που ιδρύθηκε την 1 η Μαρτίου 2002 και έχει έδρα την Αθήνα. Διοικείται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Π.Σ.Ε.Υ. - Ν.Π.Δ.Δ. ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Π.Σ.Ε.Υ.-Ν.Π.Δ.Δ. ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑ 2015 1 Πίνακας περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

Δράση 1.2. Υλοτομία και προσδιορισμός ποσοτήτων υπολειμμάτων.

Δράση 1.2. Υλοτομία και προσδιορισμός ποσοτήτων υπολειμμάτων. 1 η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ 1 η φάση έργου (Περίοδος 25 Μαϊου έως 30 Σεπτεμβρίου 2014) Στη πρώτη φάση του έργου υλοποιήθηκαν τα παρακάτω: 1 ο Πακέτο εργασίας (Προσδιορισμός είδους και ποσοτήτων υπολειμμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΥΤΤΑΡΩΝ ΟΡΓΑΝΣΙΜΩΝ ΟΙ ΖΩΙΚΟΙ ΙΣΤΟΙ 2 ο ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΥΤΤΑΡΩΝ ΟΡΓΑΝΣΙΜΩΝ ΟΙ ΖΩΙΚΟΙ ΙΣΤΟΙ 2 ο ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΥΤΤΑΡΩΝ ΟΡΓΑΝΣΙΜΩΝ ΟΙ ΖΩΙΚΟΙ ΙΣΤΟΙ 2 ο ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ:.. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 1 η Οι ιστοί των οργάνων του πεπτικού συστήματος Α) Ένα σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Γ Τάξη Δημοτικού. 2. Ζωντανοί οργανισμοί-ζώα (Πρώτα βήματα στην Επιστήμη) Ζώα του τόπου μας

Γ Τάξη Δημοτικού. 2. Ζωντανοί οργανισμοί-ζώα (Πρώτα βήματα στην Επιστήμη) Ζώα του τόπου μας Γ Τάξη Δημοτικού 1. Ζωντανοί οργανισμοί-φυτά (Πρώτα βήματα στην Επιστήμη) Μελέτη του καρπού Η χρησιμότητα των φυτών Το άνθος (κατασκευή, επικονίαση, γονιμοποίηση) 2. Ζωντανοί οργανισμοί-ζώα (Πρώτα βήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΙΝΙΚΩΝ & ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΕΣΤΩΡ ΚΟΥΡΑΚΗΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΙΝΙΚΩΝ & ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΕΣΤΩΡ ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΙΝΙΚΩΝ & ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΕΣΤΩΡ ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ* Εποπτεία και επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ''ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ'' ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΛΑΟΥΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ» Θ.Ε. ΔΕΟ 10 Βασικές Αρχές Δικαίου και Διοίκησης

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ» Θ.Ε. ΔΕΟ 10 Βασικές Αρχές Δικαίου και Διοίκησης ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ» Θ.Ε. ΔΕΟ 10 Βασικές Αρχές Δικαίου και Διοίκησης Τρίτη Γραπτή Εργασία στο Αστικό και Εργατικό Δίκαιο Ακαδημαϊκό

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΟΡΓΑΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Α. ΟΡΓΑΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Α. ΟΡΓΑΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Με την υπαγωγή του τομέα και της πολιτικής για την Έρευνα και την Τεχνολογία στο Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (ΥΠΔΒΜΘ), το Υπουργείο ανέλαβε

Διαβάστε περισσότερα

Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012 ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210.32.59.198 FAX: 210.32.59.229

Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012 ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210.32.59.198 FAX: 210.32.59.229 ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Δευτέρα, 9 Απριλίου ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210.32.59.198 FAX: 210.32.59.229 ΘΕΜΑ: Έκδοση από τη Eurostat του Δείκτη

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ «ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ

ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΡΥΤΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ Ιωάννινα, Ιούνιος 2014 1 Οι βασικές στοχεύσεις και προτεραιότητες

Διαβάστε περισσότερα

Κατερίνα Ροζάκου. Διδακτορική Διατριβή. Οι πολιτικές του δώρου: Κοινωνικές και πολιτισμικές διαστάσεις της εθελοντικής εργασίας.

Κατερίνα Ροζάκου. Διδακτορική Διατριβή. Οι πολιτικές του δώρου: Κοινωνικές και πολιτισμικές διαστάσεις της εθελοντικής εργασίας. Πανεπιστήμιο Αιγαίου Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας Κατερίνα Ροζάκου Διδακτορική Διατριβή Οι πολιτικές του δώρου: Κοινωνικές και πολιτισμικές διαστάσεις της εθελοντικής

Διαβάστε περισσότερα

Σκοπός του παιχνιδιού. Περιεχόμενα

Σκοπός του παιχνιδιού. Περιεχόμενα Ένα συνεργατικό παιχνίδι μνήμης για 3 έως 6 παίκτες, 7 ετών και άνω. Ο Τομ σκαρφάλωσε στην κορυφή ενός δέντρου, για να δεί αν μπορούσε να ανακαλύψει κάτι. Κοιτάζοντας προς κάθε μεριά, είδε τουλάχιστον

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ. Α. Να αποδώσετε την περίληψη του κειμένου (100-120 λέξεις)

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ. Α. Να αποδώσετε την περίληψη του κειμένου (100-120 λέξεις) 16/01/2011 Γ ΕΠΑΛ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Α. Να αποδώσετε την περίληψη του κειμένου (100-120 λέξεις) Επιχειρηματολογία με την οποία καταβάλλεται προσπάθεια να αντικρουστούν εισηγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ελλείψεις στο φορολογικό νομοσχέδιο. Σοβαρές ελλείψεις στη νέα μορφή του φορολογικού νομοσχεδίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ελλείψεις στο φορολογικό νομοσχέδιο. Σοβαρές ελλείψεις στη νέα μορφή του φορολογικού νομοσχεδίου Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης Γραφείο Τύπου Θεσσαλονίκη, 12 Απριλίου 2010 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ελλείψεις στο φορολογικό νομοσχέδιο Σοβαρές ελλείψεις στη νέα μορφή του φορολογικού νομοσχεδίου διαπιστώνει

Διαβάστε περισσότερα

Αδαμαντία Φατσέα Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Β/θμιας Εκπ/σης Δωδ/σου 2

Αδαμαντία Φατσέα Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Β/θμιας Εκπ/σης Δωδ/σου 2 ΡΟΔΟΣ 2008-2009 ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ Φατσέα Αδαμαντία Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ... 3 ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ Ή ΣΥΡΤΟΣ... 4

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό 1/2012 της συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Λήμνου,

Πρακτικό 1/2012 της συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Λήμνου, Πρακτικό 1/2012 της συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Λήμνου,. Αριθμός Απόφασης 1/2012 της 1 ης Δεκεμβρίου 2012. τεχνικού προγράμματος του Δήμου Λήμνου, οικονομικού έτους 2013.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΙΣΜΟΣ: Μεταλλευτική είναι η ανθρώπινη

ΟΡΙΣΜΟΣ: Μεταλλευτική είναι η ανθρώπινη ΟΡΙΣΜΟΣ: Μεταλλευτική είναι η ανθρώπινη δραστηριότητα της εξόρυξης ορυκτών και πετρωμάτων για χρήση στην οικοδομή, την εξαγωγή μετάλλων και την παραγωγή αντικειμένων γενικότερα. Η μεταλλευτική είναι μία

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ Αθήνα, 22 Φεβρουαρίου 2008

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ Αθήνα, 22 Φεβρουαρίου 2008 ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ Αθήνα, 22 Φεβρουαρίου 2008 ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Αρ. Πρωτ. 1023056 /1210/ΔΕ-Α' ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛ. ΕΛΕΓΧΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΛ. 1041 ΤΜΗΜΑΤΑ A, Β, Γ Ταχ. Δ/νση: Κ. Σερβίας 10

Διαβάστε περισσότερα

«ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ»

«ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ» ΤΕΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ» ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΣΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εξετάσεων Λυκείου Με το Νέο Σύστημα

Οδηγός Εξετάσεων Λυκείου Με το Νέο Σύστημα 2014 Οδηγός Εξετάσεων Λυκείου Με το Νέο Σύστημα Βαθμολογική Κλίμακα Δόμηση Γραπτού Θεματοθέτηση Γραπτού Επιλογή Θεμάτων από καθηγητή και από Τρ.Θεμάτων Τρόπος βαθμολόγησης κάθε θέματος Μαθηματικά Α Β Γ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ & ΑΛΜΥΡΟΥ Ν.Π.Δ.Δ Νόμος 3601 Ελευθ. Βενιζέλου 7 Τηλ. 04210-20270 38333 ΒΟΛΟΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΑΪΟΥ 2010

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ & ΑΛΜΥΡΟΥ Ν.Π.Δ.Δ Νόμος 3601 Ελευθ. Βενιζέλου 7 Τηλ. 04210-20270 38333 ΒΟΛΟΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΑΪΟΥ 2010 ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ & ΑΛΜΥΡΟΥ Ν.Π.Δ.Δ Νόμος 3601 Ελευθ. Βενιζέλου 7 Τηλ. 04210-20270 38333 ΒΟΛΟΣ Βόλος 27 Μαΐου 2010 Α.Π.5468/Φ.5,1 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΑΪΟΥ 2010 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Α) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΔΑΓΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΔΑΓΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΔΑΓΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ A1. Με αυτά λοιπόν τα μέσα εφοδιασμένοι οι άνθρωποι κατοικούσαν στην αρχή διασκορπισμένοι, πόλεις όμως δεν υπήρχαν κατασπαράσσονταν λοιπόν από τα θηρία, γιατί ήταν από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΌ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΔΉΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΊΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΊΟΔΟ 2015 2019

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΌ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΔΉΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΊΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΊΟΔΟ 2015 2019 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΌ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΔΉΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΊΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΊΟΔΟ 2015 2019 Α ΦΑΣΗ:ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ www.igoumenitsa.gr Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Ηγουμενίτσας για την περίοδο 2015

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό σημείωμα. 1029 Νέα Έργα ΕΣΠΑ

Ενημερωτικό σημείωμα. 1029 Νέα Έργα ΕΣΠΑ Ενημερωτικό σημείωμα 1029 Νέα Έργα ΕΣΠΑ Στον τομέα του περιβάλλοντος εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον Αειφόρος Ανάπτυξη 90 έργα συνολικού π/υ 542,8 εκ (συγχρηματοδοτούμενη ΔΔ 505,3 εκ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ. ( Διοικητική Ενημέρωση, τ.51, Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος 2009)

Η ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ. ( Διοικητική Ενημέρωση, τ.51, Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος 2009) Η ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ( Διοικητική Ενημέρωση, τ.5, Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος 009). Η θέσπιση του νέου μέτρου Η σημαντικότερη απόπειρα καινοτομικής δράσης της

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 40/2005

ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 40/2005 ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 40/2005 Για τους όρους αμοιβής και εργασίας των Μηχανικών Τεχνολογίας Ιατρικών Οργάνων πτυχιούχων ΤΕΙ ή αντίστοιχων σχολών, που απασχολούνται σε Ιδιωτικές Κλινικές, Ιδιωτικά Διαγνωστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ (ΦΛΩΡΙΝΑ) ΤΜΗΜΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ (ΦΛΩΡΙΝΑ) ΤΜΗΜΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ (ΦΛΩΡΙΝΑ) ΤΜΗΜΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ «ΕΝΝΟΙΕΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΙΙ ΚΑΙ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ» ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΜΕΡΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

EΓΚΥΚΛΙΟΣ. 1. Εισαγωγή

EΓΚΥΚΛΙΟΣ. 1. Εισαγωγή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΟΜΕΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αθήνα 04/04/2006 Α.Π. 14873/395 ΠΡΟΣ : Πίνακας Αποδεκτών

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. [Νέοι και πρότυπα ψυχαγωγίας]

ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. [Νέοι και πρότυπα ψυχαγωγίας] ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Κείμενο [Νέοι και πρότυπα ψυχαγωγίας] Ως ψυχαγωγία θεωρείται κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα που επιτρέπει στους ανθρώπους να αξιοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους. Η δραστηριότητα

Διαβάστε περισσότερα

Δρ.ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ

Δρ.ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ Δρ.ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ Σκοπος μαθηματος: -ορισμος υγιεινης -αρχες υγιεινης -σκοποι υγιεινης -αποτελεσματα υγιεινης. Ορισμος της Υγιεινης: Υγιεινη είναι η επιστημη που ερευνα και μελετα τα Υγειολογικα

Διαβάστε περισσότερα

Κύριε Πρέσβη της Γαλλίας στην Κύπρο, κυρία Florent, Κύριε Επίτροπε Εθελοντισμού και μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κυρία Γενική Γραμματέας Ισότητας των

Κύριε Πρέσβη της Γαλλίας στην Κύπρο, κυρία Florent, Κύριε Επίτροπε Εθελοντισμού και μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κυρία Γενική Γραμματέας Ισότητας των Κύριε Πρέσβη της Γαλλίας στην Κύπρο, κυρία Florent, Κύριε Επίτροπε Εθελοντισμού και μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κυρία Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων Κύριε Πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο Κύριε Διευθυντή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 2999 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ Αρ. Φύλλου 138 16 Ιουνίου 2011 NOMOΣ ΥΠ ΑΡΙΘ. 3979 Για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και λοιπές διατάξεις. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. «Τα αποτελέσματα των ενδιάμεσων εκπτώσεων 2015»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. «Τα αποτελέσματα των ενδιάμεσων εκπτώσεων 2015» Αθήνα, 10 Νοεμβρίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Τα αποτελέσματα των ενδιάμεσων εκπτώσεων 2015» Η ΕΣΕΕ πραγματοποίησε την περιοδική έρευνα για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις και διερεύνησε τη στάση και τις απόψεις των

Διαβάστε περισσότερα

Δείκτες Επικοινωνιακής Επάρκειας Κατανόησης και Παραγωγής Γραπτού και Προφορικού Λόγου Β1/Β2

Δείκτες Επικοινωνιακής Επάρκειας Κατανόησης και Παραγωγής Γραπτού και Προφορικού Λόγου Β1/Β2 Δείκτες Επικοινωνιακής Επάρκειας Κατανόησης και Παραγωγής Γραπτού και Προφορικού Λόγου Β1/Β2 Επίπεδο Β1 Κατανόηση γραπτού λόγου Στη διάρκεια της εξέτασης για την αξιολόγηση κατανόησης γραπτού λόγου, οι

Διαβάστε περισσότερα

Οι Αγώνες θα διεξαχθούν τόσο στο Σύγχρονο Θέατρο όσο και στο Αρχαίο

Οι Αγώνες θα διεξαχθούν τόσο στο Σύγχρονο Θέατρο όσο και στο Αρχαίο ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Υ.Π.Π 24.09.1.8 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ιευθυντές/τριες Σχολείων Μέσης, Τεχνικής ηµόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης 23 Σεπτεµβρίου 2013 Θέµα: Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΤΡΟΓΕΝΕΤΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΠΕΤΡΟΓΕΝΕΤΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΕΤΡΟΓΕΝΕΤΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Οι εργαστηριακές εξετάσεις αποτελούνται από: Α) Ένα ολιγόλεπτο τεστ. Το τεστ βαθμολογείται και, εφόσον ο βαθμός είναι 5, ακολουθεί Β) Εξέταση τεσσάρων λεπτών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΟΣ Α ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΤΟΜΟΣ Α ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΜΟΣ Α ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΗΓΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥ Ως πηγές του δικαίου εννοούνται οι ειδικότεροι τρόποι παραγωγής των κανόνων δικαίου. Διακρίνονται σε: Α) Πρωτογενείς ή άμεσες πηγές είναι αυτές που αποτελούν γενεσιουργούς

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο με θέμα : Εθελοντισμός & Δικαιώματα Παιδιού

Σεμινάριο με θέμα : Εθελοντισμός & Δικαιώματα Παιδιού Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας Σεμινάριο με θέμα : Εθελοντισμός & Δικαιώματα Παιδιού «Καλές πρακτικές στην αποτελεσματική Διαχείριση του Εθελοντικού Δυναμικού» ΣΥΝήγορος Του Παιδιού 14-15 Ιουνίου 2012 Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Σχετ: Το από 21.07.2008 έγγραφό σας (αρ. πρωτ. εισερχ. 932/28.7.2008). Σε απάντηση του ως άνω σχετικού, θα θέλαμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

Σχετ: Το από 21.07.2008 έγγραφό σας (αρ. πρωτ. εισερχ. 932/28.7.2008). Σε απάντηση του ως άνω σχετικού, θα θέλαμε να παρατηρήσουμε τα εξής: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣ: Ελληνικά Ταχυδρομεία Κεντρική Υπηρεσία Δνση Στρατηγικής και Ανάπτυξης Τομέας Ρυθμιστικού Πλαισίου και Ανταγωνισμού Σταδίου 60 101 88 Αθήνα Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2008 Αρ. Πρωτ.:1263

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθέτηση Δημάρχου Γ. Πατούλη. για τεχνικό πρόγραμμα 2010

Τοποθέτηση Δημάρχου Γ. Πατούλη. για τεχνικό πρόγραμμα 2010 Τοποθέτηση Δημάρχου Γ. Πατούλη για τεχνικό πρόγραμμα 2010 Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι Η διοίκηση του Δήμου φέρνει σήμερα προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αμαρουσίου για

Διαβάστε περισσότερα