ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 16ης 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3714 της 16ης 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ"

Transcript

1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 16ης 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ Ο ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 268 Ενστάσεις Γνωστοποιείται ότι οποιοδήποτε πρόσωπο έχει λόγους να φέρει ένσταση στην εγγραφή οποιουδήποτε από τα ταξινοµηµένα κατά Κλάσεις Εµπορικά Σήµατα που δηµοσιεύονται στο Παράρτηµα αυτό κάτω από τον τίτλο ηµοσιευόµενες την Εγγραφή", µπορεί µέσα σε δύο µήνες από την ηµεροµηνία αυτού του Παραρτήµατος της Επίσηµης Εφηµερίδας να καταχωρήσει στο Τµήµα του Εφόρου Εταιρειών και Επίσηµου Παραλήπτη, Λευκωσία, Ένστασης" (Τύπος Ε.Σ. Αρ. 5) και να πληρωθεί το ποσό των 15,00. Η Ειδοποίηση αυτή θα πρέπει να συνοδεύεται από αντίγραφο. Η χρονική περίοδος µέσα στην οποία η "Ειδοποίηση Ένστασης" θα πρέπει να καταχωρηθεί µπορεί να παραταθεί από τον Έφορο όπως θα θεωρούσε πρέπον και µε τέτοιους όρους τους οποίους ο Έφορος δυνατόν να θεωρήσει σκόπιµο να επιβάλει. Προτού καταχωρηθεί η ένσταση θα πρέπει να δίδεται στον Αιτητή γραπτή προειδοποίηση λογικού χρονικού διαστήµατος ώστε να παρέχεται σε αυτόν η ευκαιρία να αποσύρει την αίτηση του προτού δηµιουργηθούν έξοδα για την ετοιµασία της "Ειδοποίησης Ένστασης". Παράλειψη στο να δοθεί τέτοια προειδοποίηση θα λαµβάνεται υπόψη κατά την εξέταση οποιασδήποτε αίτησης ενισταµένου προσώπου για επιδίκαση εξόδων σε περίπτωση που η ένσταση δεν αµφισβητηθεί από τον Αιτητή. (245)

2 «Μέρος - Εµπορεύµατα» 246 Χηµικά προϊόντα που προορίζονται για τη την επιστήµη, τη φωτογραφία, τη γεωργία, την κηπουρική, τη και συνθετικές πλαστικές ύλες σε µορφή σκόνης, υγρού ή λιπάσµατα και συνθέσεις για σβήσιµο της ουσίες για σκλήρυνση (βαφή) και χηµικά παρασκευάσµατα για χηµικές ουσίες για τη συντήρηση τροφίµων βυρσοδεψικές συγκολλητικές ουσίες για τη βιοµηχανία Απριλίου 1997 (1) Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε τα σήµατα αρ , Αιθυλέζανη, οξικό οξύ, αµµωνία, βουταδιένιου, καταλύτες, καυστική σόδα για βιοµηχανικούς σκοπούς, κυτταροειδή παράγωγα (χηµικά), µαλονέκα, µαλονέκα, άµυνες, εθυλίνη γλυκόλη, εθυλίνη οξυδίου, εθυλίνη οξικού άλατος, λιπαρή φορείς καθαρισµού µέσο φωτιάς, φορµικό οξύ, διοξείδιο του πυριτίου µε αναθυµιάσεις αλκοόλη, από σόδα, αλκοόλη, µεθυλικό παράγωγα νεοπενθύλη γλυκόλη, χηµικά παρασκευάσµατα για την κατασκευή µπογιάς, υλικό αντίστασης στο φως ουσίες, χλωριδίου, σιλικόνης, πολυµελθυµέτα πολυπροπυλένιο, πολυτετραφλουόριο εθυλενίου, ταινία πολυβιλινίου µπουκραλίου, κάλλιο σορπετίου, προπυλένιο καθαρά οξέα, συνθετικές ρητίνες, σιλικόνες, κυτταρίνης, µονοµερής χηµικοί φορείς δραστηριοποιηµένοι στην επιφάνεια, συνθετικές ρητίνες, τετραµεθύλη, υδροξειδίου αµµωνία, τετραµεθύλη χλωριδίου αµµωνίας, υδροχλωρικού οξέος, ακατέργαστες ακριλικές ρητίνες, ακατέργαστες εποξυκές ρητίνες, ακατέργαστες τεχνητές ρητίνες, ακατέργαστα πλαστικά, ακατέργαστες συνθετικές ρητίνες, ουρία, χηµικοί σταθεροποιητές, επιταχυντές Samsung Corporation, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της ηµοκρατίας της Κορέας), 250, 2-Ka, Chung - Seoul, ηµοκρατία της Κορέας. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Χρίστος Α. Θεοδούλου, Θεοδούλειον Οδός W. Weir 9 και Οδός Κοραή 5, Λάρνακα.

3 Οκτωβρίου Σύµφωνα µε ιεθνή διεκδικείται η Απριλίου ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Η εγγραφή γίνει σε συνδυασµό µε τα σήµατα αρ , 51346, 51350, 51362, Χηµικά προϊόντα που προορίζονται για τη βιοµηχανία, την επιστήµη, τη φωτογραφία, τη γεωργία, την τη δασονοµία, τεχνητές και συνθετικές ρετσίνες, πλαστικές ύλες σε µορφή σκόνης, υγρού ή πάστας, λιπάσµατα (φυσικά και συνθέσεις για σβήσιµο της φωτιάς, ουσίες για σκλήρυνση (βαφή) και χηµικά παρασκευάσµατα για συγκόλληση, χηµικές ουσίες για τη συντήρηση τροφίµων, βυρσοδεψικές ουσίες, συγκολλητικές ουσίες για τη βιοµηχανία. Alstom, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της 38 Avenue Paris, Γαλλία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Μακαρίου 14, Μέγαρο 2, 1065 Λευκωσία. ' εκεµβρίου Σύµφωνα µε ιεθνή Σύµβαση διεκδικείται η Ιουλίου 1998 ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Το σήµα περιορίζεται στα χρώµατα όπως αυτά εµφανίζονται στην απεικόνιση του σήµατος στον τύπο της αίτησης. Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε τα σήµατα αρ , Παρασκευάσµατα νερού, προϊόντα καθαρισµού νερού. Vivendi (societe (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας), 42 Avenue de Paris, Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1095 Λευκωσία.

4 248 βερνίκια, λάκκες. µέσα για προφύλαξη κατά της σκουριάς και µέσα για συντήρηση του ουσίες για φυσικές µέταλλα σε φύλλα και σκόνη για ζωγράφους και διακοσµητές Σεπτεµβρίου (2) Χρώµατα, βερνίκια, λάκκες, σκληρυντικά, ουσίες για χρωµάτισµα, όλων όντων προσθετικών για χρώµατα, βερνίκια και λάκκες, µέσα για προφύλαξη κατά της σκουριάς και µέσα για συντήρηση του ξύλου, αστάρια (υπό µορφή χρωµάτων) µπογιές ξύλου, στόκκος. Imperial Chemical Industries PLC, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου), 20 Manchester Square, London, W1W AN. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Ρένος Αγίου 1028 Λευκωσία Οκτωβρίου (2) Σύµφωνα µε ιεθνή διεκδικείται η Απριλίου ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε τα σήµατα αρ , 51346, 51356, Χρώµατα, βερνίκια, λάκκες, µέσα για προφύλαξη κατά της σκουριάς και µέσα για συντήρηση του ξύλου, ουσίες για χρωµάτισµα, προστύµµατα, φυσικές ρετσίνες, µέταλλα σε φύλλα και σκόνη για ζωγράφους και διακοσµητές. Alstom, (εταιρεία σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας), 38 Avenue Paris, Γαλλία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο 2, 1065 Λευκωσία.

5 εκεµβρίου (2) AUTOSURFACER ξύλου. λάκκες. Μέσα προφύλαξη κατά της σκουριάς και µέσα για συντήρηση του Nobel Coatings International B.V., (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Velperweg 76, 6824 ΒΜ Ολλανδία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Μακαρίου 14, Μέγαρο 2, 1065 Λευκωσία εκεµβρίου (2) LESONAL Χρώµατα, βερνίκια, λάκκες. Μέσα για προφύλαξη κατά σκουριάς και µέσα για συντήρηση του ξύλου. Akzo Nobel Coatings International B.V., (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ολλανδίας), Velperweg 76, 6824 ΒΜ Ολλανδία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο Μιτσή 1065 Λευκωσία εκεµβρίου (2) SIKKENS Με την εγγραφή αυτού του εµπορικού σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης των αριθµών 3». Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε το σήµα αρ Χρώµατα, βερνίκια, λάκκες. Μέσα για προφύλαξη κατά της σκουριάς και µέσα για συντήρηση του ξύλου. Akzo Nobel Coatings International B.V., (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ολλανδίας), Velperweg 76, 6824 ΒΜ Ολλανδία. και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο Μιτσή 2, 1065 Λευκωσία.

6 250 Παρασκευάσµατα για και άλλες ουσίες για παρασκευάσµατα για καθάρισµα, στίλβωση, αφαίρεση λίπους και αιθέρια λάδια, καλλυντικά, λοσιόν για οδοντόκρεµες Μαΐου VALENTINO Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε το σήµα αρ αρώµατα, κολόνιες, υγρά τουαλέτας, αιθέρια έλαια, καλλυντικά. Μη παρασκευάσµατα τουαλέτας. Κρέµες και λοσιόν για το δέρµα. Παρασκευάσµατα για το µπάνιο και το ντους. Πούδρα. Παρασκευάσµατα για την κόµη. και αποσµητικά για προσωπική Valentino Globe (εταιρεία οργανωµένη µε τους Νόµους της Ολλανδίας), Aert Van , CA Ολλανδία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Ανδρέας Π. Ποιητής & Σία, Μέγαρο Ποιητή, Λεωφ. Αρτέµιδος 41-43, 6025 Λάρνακα Αυγούστου (3) Με την εγγραφή αυτού του εµπορικού σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης των λέξεων mildness, & από το σήµα. Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε τα σήµατα αρ , 42956, 42957, 42958, 42959, Καλλυντικά και προϊόντα τουαλέτας, πούδρα σώµατος, λοσιόν για τα µαλλιά και το σώµα, λάδι µαλλιών και σώµατος, κρέµα επιδερµίδας, σαµπουάν για τα µαλλιά το σώµα, µαλακτικό µαλλιών, βαζελίνη, σαπούνι σε όλες τις µορφές, παιδικό αφρόλουτρο, βαµβακερά βύσµατα και βαµβακερές µπάλες, προσωπικά αποσµητικά, αρώµατα και κολόνιες, υγρά πετσετάκια για µωρά, αντηλιακά προϊόντα, προϊόντα για προστασία από τον ήλιο και µετά από τον ήλιο, λάδι και κρέµα, σκόνη για καθάρισµα δοντιών. Johnson & Johnson, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας της Νέας Υερσέης των Η.Π.Α.), One Johnson & Johnson Plaza, New Brunswick, New Jersey, Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Μαρκίδη, Μαρκίδη & Σία, Ηρώων Α, Λευκωσία.

7 Αυγούστου (3) IMPULSE ID Με την εγγραφή αυτού του εµπορικού σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης των γραµµάτων Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε τα σήµατα αρ , 40097, υγρά τουαλέτας, καλλυντικά, αιθέρια έλαια. Μη παρασκευάσµατα τουαλέτας. Κρέµες και λοσιόν για το δέρµα. Παρασκευάσµατα για το µπάνιο και το ντους. Πούδρα. Παρασκευάσµατα για την κόµη. Αποσµητικά για προσωπική χρήση. Unilever (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Weena 455, 3013 Rotterdam, Ολλανδία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Ανδρέας Π. Ποιητής & Σία, Μέγαρο Λεωφ. Αρτέµιδος 6025 Λάρνακα Ιουλίου EXPRESS FINISH Με την εγγραφή αυτού του εµπορικού σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης της λέξης ξεχωριστά από το σήµα. Καλλυντικά προϊόντα και παρασκευάσµατα για απ. societe (εταιρεία οργανωµένη µε τους Νόµους της Γαλλίας), 14, Rue Royale, Paris, Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1095 Λευκωσία Φεβρουαρίου (3) VILLANOVA Απορρυπαντικά, προϊόντα παρασκευάσµατα λευκάνσεως και άλλων ουσιών παρασκευάσµατα καθαρισµού από σκουριά και αποξέσεως. και απολυµαντικά. Προϊόντα προσωπικής φροντίδας, περιλαµβανοµένων σαπουνιών, καλλυντικών αρωµάτων, αιθέριων προϊόντων για τη τακτοποίηση των µαλλιών της κεφαλής, οδοντόπαστες, αποσµητικά. Colgate - (εταιρεία οργανωµένη µε τους Νόµους της Πολιτείας ελαγουέαρ των Η.Π.Α.), 300 Park Avenue, New York, New York 10022, Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: & Κυριακίδη, Αρσινόης 74, Λευκωσία.

8 Φεβρουαρίου (3) COLGATE SENSATION Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε τα σήµατα αρ , Οδοντόκρεµες και διαλύµατα για το πλύσιµο του στόµατος όχι για ιατρικούς σκοπούς. Colgate - Palmolive Company, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας ελαγουέαρ των 300 Avenue New York, New York, Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: & Αρσινόης 74, Λευκωσία Μαρτίου (3) BIORE Καλλυντικά, κρέµες, προϊόντα τουαλέτας, σαπούνια, αρώµατα, αιθέρια έλαια, γαλακτώµατα, λοσιόν, κρέµες, αποσµητικά για προσωπική χρήση, παρασκευάσµατα για την περιποίηση του σώµατος και του δέρµατος, οδοντόκρεµες και προϊόντα καθαρισµού του προσώπου σε µορφή µάσκας. Kao Kabushiki Kaisha also trading as Kao Corporation, (εταιρεία σύµφωνα µε τους Νόµους της Ιαπωνίας), Tokyo 103, Ιαπωνία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Μακαρίου 14, Μέγαρο 2, Λευκωσία Ιουλίου (3) Μετά από συγκατάθεση. Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε τα σήµατα αρ. 5759, Είδη αρωµατοποιίας και ωραιότητας, καλλυντικά, αιθέρια έλαια, παρασκευάσµατα κοµµώσεως, παρασκευάσµατα για τη περιποίηση και µόνιµη των µαλλιών της κεφαλής. Παρασκευάσµατα για τη βαφή και χρωµατισµό των µαλλιών της κεφαλής, σαπούνια, αποσµητικά προσωπικής χρήσεως, υγρά για τη κεφαλή και για τα µαλλιά της κεφαλής και τη γενειάδα. Hans GmbH & Co. KG, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας), D Hamburg, Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Αιµιλιανίδης & Αρσινόης 74, 1010 Λευκωσία.

9 Αυγούστου 1998 (3) Παρασκευάσµατα για και άλλες ουσίες για πλύσιµο. Παρασκευάσµατα για καθάρισµα, στίλβωση, αφαίρεση λίπους και απόξεση. Αρώµατα, αιθέρια καλλυντικά, λοσιόν για τα µαλλιά, οδοντόκρεµες. F. Η. & Co. Limited, (εταιρεία σύµφωνα µε τους Νόµους της Αυστραλίας), Street, Underdale SA 5032, Αυστραλία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο 2, 1065 Λευκωσία Οκτωβρίου (3) Με την εγγραφή αυτού του εµπορικού σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης της λέξης "COLOR" από το σήµα. Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε τα σήµατα αρ. 5457, 5910, 6888, 30096, Παρασκευάσµατα για λεύκανση και άλλες ουσίες για πλύσιµο. Παρασκευάσµατα για καθάρισµα, στίλβωση, αφαίρεση λίπους και απόξεση. Σαπούνια. Αρώµατα, αιθέρια έλαια. Καλλυντικά, λοσιόν για τα µαλλιά. Οδοντόκρεµες. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας), Berliner 65, Darmstadt, Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο Μιτσή 2, 1065 Λευκωσία εκεµβρίου (3) Αρώµατα, υγρά χρησιµοποιούµενα µετά το ξύρισµα, αιθέρια έλαια για προσωπική χρήση, υγρά για τα µαλλιά της κεφαλής, κολόνιες, υγρά τουαλέτας, προσωπικά αποσµητικά, σαπούνια, ζελέ που χρησιµοποιούνται στο λουτρό. Ferrari S.P.A., (εταιρεία οργανωµένη µε τους Νόµους της Ιταλίας), Via Emilia Est. 1163, Modena, Ιταλία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: & Κυριακίδη, Αρσινόης 74, 1010 Λευκωσία.

10 Οκτωβρίου 1998 (3) LES RICHESSE Αρώµατα, µυρωδικά, τζέλια, άλατα για το µπάνιο και το ντους, σαπούνια τουαλέτας, αποσµητικά σώµατος, καλλυντικά δηλαδή κρέµες, γαλακτώµατα, λοσιόν, τζέλια και πούδρες για το πρόσωπο, το σώµα και τα χέρια, παρασκευάσµατα για φροντίδα από τον ήλιο, παρασκευάσµατα για µακιγιάρισµα, τζέλια, σπρέι, αφρός και βάλσαµα για το φορµάρισµα και τη φροντίδα των λάκες για τα µαλλιά, παρασκευάσµατα για τη βαφή και µαλλιών, παρασκευάσµατα για µόνιµο κυµατισµό και µαλλιών, αιθέρια λάδια για προσωπική χρήση, societe (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας), 14, Rue Royale, Paris, Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1095 Λευκωσία Νοεµβρίου (3) Με την εγγραφή αυτού του εµπορικού σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης των λέξεων εκτός από το όνοµα του ιδιοκτήτη δηλαδή οι λέξεις "ADOLFO Το σήµα περιορίζεται στα χρώµατα όπως αυτά εµφανίζονται στην απεικόνιση του σήµατος στον τύπο της αίτησης. Αρώµατα και καλλυντικά ανδρών. Adolfo S.A., (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ισπανίας), Calle 4, No. 8, Pol. San de De Vinas Ισπανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο 2, 1065 Λευκωσία.

11 Νοεµβρίου (3) Με την εγγραφή αυτού του εµπορικού σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης των λέξεων εκτός από το όνοµα του ιδιοκτήτη δηλαδή οι λέξεις Το σήµα περιορίζεται στα χρώµατα όπως αυτά εµφανίζονται στην απεικόνιση του σήµατος στον τύπο της αίτησης. Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε το σήµα αρ. Αρώµατα και καλλυντικά, νερό κολόνιας για γυναίκες. Adolfo S.A., (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της 4, No. 8, Pol. San Vinas De Vinas (Orense), Ισπανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου Μέγαρο 2, Λευκωσία Νοεµβρίου (3) Με την εγγραφή αυτού του εµπορικού σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης των λέξεων & ξεχωριστά από το σήµα. Είδη αρωµατοποιίας, καλλυντικά είδη κόµµωσης, καλλυντικά. ΝΙΟΥ Εταιρεία Περιορισµένης Ευθύνης (ΕΠΕ), (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ελλάδας), Λεωφ. Ηρακλείου αριθµός 346Β, Νέα Ιωνία Αττικής, Ελλάδα. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Πολάκης Σαρρής & Σία, Λεωφ. ιαγόρου 4, Μέγαρο Λευκωσία.

12 256 Βιοµηχανικά λάδια και λίπη (εκτός από φαγώσιµα λάδια και λίπη και αιθέρια συνθέσεις που συγκρατούν τη καύσιµα (περιλαµβανοµένης της βενζίνης για αυτοκίνητα) και φωτιστικές λαµπάδες, καντήλες και φυτίλια Οκτωβρίου (4) Σύµφωνα µε ιεθνή διεκδικείται η Απριλίου ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε τα σήµατα αρ. Βιοµηχανικά λάδια και λίπη (εκτός από φαγώσιµα και λίπη και αιθέρια έλαια). Γράσα, συνθέσεις που συγκρατούν τη σκόνη, καύσιµα (περιλαµβανόµενης της βενζίνης για αυτοκίνητα) και φωτιστικές ουσίες, κεριά, λαµπάδες, καντήλες και φυτίλια. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας), 38 Avenue Paris, Γαλλία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο 2, 1065 Λευκωσία εκεµβρίου (4) Λάδια, λίπη, λιπαντικά και καύσιµα. Shell International Petroleum Company Ltd, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου), P.O.Box 662, London SE1 7ΝΑ. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Γ. Μ. Νικολαϊδης, Γ. 3, Λάρνακα εκεµβρίου (4) λίπη, λιπαντικά και καύσιµα. Shell International Petroleum Company Ltd, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου), P.O.Box 662, London SE1 7ΝΑ. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Γ. Μ. Νικολαϊδης, Γ. Αραδιπιώτη 3, Λάρνακα.

13 257 Φαρµακευτικές, κτηνιατρικές και υγιεινολογικές τροφές για παιδιά και έµπλαστρα, υλικό για επιδέσµους, υλικό για σφράγισµα δοντιών, κερί για χρήση στην παρασκευάσµατα για την καταπολέµηση ζιζανίων και βλαβερών ζωυφίων Αυγούστου 1995 (5) Με την εγγραφή αυτού του εµπορικού σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης των λέξεων "clinically, proven mildness" από το σήµα. Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε τα σήµατα αρ , 42956, Αλοιφή και κρέµα για εξάνθηµα από στυπτικό τονωτικό φάρµακο δέρµατος, φαρµακευτική κρέµα και λοσιόν επιδερµίδας, απορροφητικές σερβιέτες για προσωπική υγιεινή, βρεφική φόρµουλα, βρεφικές βιταµίνες και βρεφικά φάρµακα. Johnson & Johnson, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας της Νέας Υερσέης των One Johnson & Johnson Plaza, New Brunswick, New Jersey, Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Μαρκίδη, Μαρκίδη & Ηρώων Α, Λευκωσία Φεβρουαρίου (5) µε ιεθνή διεκδικείται η Οκτωβρίου ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Φάρµακα και φαρµακευτικά παρασκευάσµατα για γυναικεία (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ολλανδίας), 6, 5349 ΑΒ OSS, Ολλανδία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο 2, 1065 Λευκωσία.

14 Ιουνίου (5) CETEBE ιατρικά και διαιτητικά παρασκευάσµατα και ουσίες για ανθρώπινη χρήση. Beecham (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου New Horizons Court, Brentford, Middlesex 9EP England, Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Μακαρίου 14, Μέγαρο 2, 1065 Λευκωσία Ιουλίου (5) Όταν το σήµα χρησιµοποιείται, ο κενός χώρος στην απεικόνιση του σήµατος θα καταλαµβάνεται µόνο από υλικό περιγραφικού χαρακτήρα που δε θα αποτελεί µέρος του σήµατος. Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. Boehringer KG, (εταιρεία σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας), Binger Strasse 173, Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο Μιτσή 2, 1065 Λευκωσία Ιουλίου (5) CLICKHALER Σύµφωνα µε ιεθνή διεκδικείται η Απριλίου ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα και ουσίες. Europe Limited, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου), 10 St. James's Street, London 1EF, Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο Μιτσή 2, Λευκωσία.

15 Αυγούστου (5) CIRCLET Σύµφωνα µε ιεθνή διεκδικείται η Μαρτίου ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Αντισυλληπτικά. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ολλανδίας), Kloosterstraat 6, 5349 OSS, Ολλανδία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο 2, Λευκωσία Αυγούστου 1998 (5) PROMISE Συνταγή για µεγαλύτερα µωρά και στην κλάση 5. Wyeth, (εταιρεία σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας ελαγουέαρ των Five Giralda Farms, Madison, New Jersey 07940, Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Ρένος Λεωφ. Αγίου Ιλαρίωνος 160, 1028 Λευκωσία TRITANRIX Φαρµακευτικά και ιατρικά παρασκευάσµατα και ουσίες για ανθρώπινη χρήση. S.A., (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Βελγίου), Rue de 89, Βέλγιο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο Μιτσή 2, 1065 Λευκωσία Οκτωβρίου (5) RESOLOR Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα για ανθρώπινη χρήση. Johnson & Johnson, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας της Νέας Υερσέης των One Johnson & Johnson Plaza, New Brunswick, New Jersey, Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Μαρκίδη, Μαρκίδη & Σία, Ηρώων Α, Λευκωσία.

16 Οκτωβρίου (5) Φαρµακευτικά προϊόντα. Οδός Αστροναυτών & Κωνσταντινουπόλεως Λεµεσός. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Στέλιος Οδός Γ. Γενναδίου αρ. Court, 3300 Λεµεσός Οκτωβρίου (5) BIOLITE Λιπαντικά και πολυµερή ζελέ επιχρίσµατος για γάντια περιλαµβανοµένων επιχρισµάτων που έχουν ή αντισηπτική ενέργεια όλα περιλαµβανόµενα στην κλάση 5. LRC Products Limited, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου), London International House, Place Hertfordshire, EN10 6LN, Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρυσής ηµητριάδης & Σία, Αρχ. Μακαρίου 284, Λεµεσός Οκτωβρίου (5) METATEC Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. Bayer AG, (εταιρεία οργανωµένη µε τους Νόµους της Γερµανίας), Beyerwerk, Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο 2, 1065 Λευκωσία Οκτωβρίου (5) παρασκευάσµατα. Bayer AG, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο 2, 1065 Λευκωσία.

17 Οκτωβρίου (5) Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε το σήµα αρ. Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. Bayer (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Beyerwerk, Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Μακαρίου 14, Μέγαρο 2, 1065 Λευκωσία Οκτωβρίου (5) FUCIDERM Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε τα σήµατα αρ. 9932, Φαρµακευτικά και κτηνιατρικά παρασκευάσµατα και ουσίες. Leo Pharmaceutical Products Ltd Fabrik (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της ανίας), 55, DK-2750 ανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο Μιτσή 2, 1065 Λευκωσία Οκτωβρίου (5) DYNAMUTILIN Κτηνιατρικά προϊόντα. Απολυµαντικά. Παρασκευάσµατα για την καταπολέµηση βλαβερών ζωυφίων. Novartis AG, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ελβετίας), 4002 Basel, Ελβετία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο Μιτσή 2, 1065 Λευκωσία Οκτωβρίου (5) BOOSTRIX Φαρµακευτικά και ιατρικά παρασκευάσµατα και ουσίες για ανθρώπινη Εµβόλια. Beecham Biologicals SA, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Βελγίου), Rue de 89, Βέλγιο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο Μιτσή 2, 1065 Λευκωσία.

18 Οκτωβρίου 1998 (5) Ιατρικά, φαρµακευτικά, κτηνιατρικά, υγιεινολογικά, διαιτητικά, οµοιοπαθητικά, και επανορθωτικά παρασκευάσµατα και ουσίες. Παρασκευάσµατα και ουσίες για τη θεραπεία πρωκτικών σχισµών και αιµορροΐδων. Παρασκευάσµατα και ουσίες για τη µεταχείριση της ακράτειας κοπράνων. Βιταµίνες και θρεπτικές ουσίες. Πρόσθετα τροφών. Πρόσθετα ορυκτών. Φαρµακευτικά σφουγγάρια. Φαρµακευτικά ποτά και τρόφιµα. Απολυµαντικά, αντισηπτικά. Έµπλαστρα, υλικά για επιδέσµους. ιαγνωστικά µικρά φαρµακεία και αντιδραστήρια. Υγιεινολογικά είδη. S.L.A. Pharma AG, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ελβετίας), Oristalstrasse Ελβετία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο 2, 1065 Λευκωσία Οκτωβρίου 1998 (5) Καθαριστές αυτιών. TIPERS Μέγα Προϊόντα χρήσεως (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ελλάδας), Αυγής 33, Κηφισιά, Ελλάδα. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: & Κυριακίδη, Αρσινόης 74, Λευκωσία Οκτωβρίου (5) PULMOCEF Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα για θεραπεία των πνευµόνων. Grunenthal GmbH, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας), 2, Steinfeldstrasse, D-5222 Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Γ. & Α. Λαδάς, ιαγόρου 4, Μέγαρο Λευκωσία Οκτωβρίου (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. Grunenthal GmbH, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας), 2, Steinfeldstrasse, D-5222 Stolberg, Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Γ. & Α. Λαδάς, ιαγόρου 4, Μέγαρο ΚΕΡΜΙΑ, Λευκωσία.

19 Οκτωβρίου (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας), 2, Steinfeldstrasse, D-5222 Stolberg, Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Γ. & Α. Λαδάς, ιαγόρου 4, Μέγαρο 1097 Λευκωσία Οκτωβρίου (5) SONATA Ηρεµιστικά, υπνωτικά φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. American Home Products (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας ελαγουέαρ των Five Giralda Farms, Madison, New Jersey , Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Ρένος Λεωφ. Αγίου Ιλαρίωνος 160, 1028 Λευκωσία Οκτωβρίου (5) SYMBIQORT Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε το σήµα αρ. Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα και ουσίες. AstraZeneca AB, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Σουηδίας), Vastra 9, 85 Sodertalje, Σουηδία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Μαρκίδη, Μαρκίδη & Ηρώων Α, Λευκωσία Νοεµβρίου 1998 (5) KINEFEX φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας ελαγουέαρ των Η.Π.Α.), Five Giralda Farms, Madison, New Jersey , Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Ρένος Λυσσιώτης, Λεωφ. Αγίου Ιλαρίωνος Λευκωσία.

20 Νοεµβρίου (5) NEOCEP φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας ελαγουέαρ των Five Giralda Farms, Madison, New Jersey , Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Ρένος Αγίου Νοεµβρίου (5) CARDIOVIST Τα φαρµακευτικά παρασκευάσµατα να έχουν σχέση/θεραπεία της καρδιοπάθειας ή σχετικά µε τη καρδία. Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα δηλαδή αντιθετικές ουσίες. Schering Aktiengesellschaft, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας), Berlin, Γερµανία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Τριανταφυλλίδης & Υιοί, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου ΠΙ 2-4, Capital Center, 1065 Λευκωσία Νοεµβρίου (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα για τη θεραπεία καρδιαγγειακών παθήσεων και για διαγνωστικές απεικονίσεις. Pharmaceuticals Company, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας ελαγουέαρ των Chestnut Run Plaza, 974 Centre Road Wilmington, Delaware 19805, Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο 2, Λευκωσία Νοεµβρίου (5) Κτηνιατρικά παρασκευάσµατα. MILBEMAX (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ελβετίας), 4002 Basel, Ελβετία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο Μιτσή 2, Λευκωσία.

21 Νοεµβρίου (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα για τη θεραπεία καρδιαγγειακών παθήσεων και για διαγνωστικές Pharmaceuticals Company, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας ελαγουέαρ των Η.Π.Α.), Chestnut Run Plaza, 974 Centre Road Wilmington, Delaware 19805, Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου Μέγαρο 2, 1065 Λευκωσία Νοεµβρίου 1998 (5) Molicare Πετσέτες υγείας µίας σερβιέτες (µαξιλαράκια) µιας χρήσης και απορροφητικές σερβιέτες (µαξιλαράκια) κυρίως από χαρτί και βαµβάκι ή άλλα ινώδη υλικά που χρησιµοποιούνται για τη φροντίδα της ακράτειας. Πάνες για ακράτεια. Απορροφητικές σερβιέτες (µαξιλαράκια) για ακράτεια. Paul Hartmann AG, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας), Strasse, D Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο Μιτσή 2, 1065 Λευκωσία Νοεµβρίου 1998 (5) LERCADIP Φαρµακευτικές, κτηνιατρικές και υγιεινολογικές ουσίες. Τροφές για παιδιά και αρρώστους. Έµπλαστρα, υλικό για επιδέσµους. Υλικό για σφράγισµα δοντιών, κερί για χρήση στην Απολυµαντικά παρασκευάσµατα για την καταπολέµηση ζιζανίων και βλαβερών Χορτοκτόνα, µυκητοκτόνα. Recordati S.A. Chemical and Pharmaceutical Company, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ελβετίας), Piazza Boffalora 4, CH-6830 Chiasso, Ελβετία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο Μιτσή 2, 1065 Λευκωσία Νοεµβρίου 1998 (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα δηλαδή αντιθετικές ουσίες. Schering Aktiengesellschaft, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας), Berlin, Γερµανία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Τριανταφυλλίδης & Υιοί, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου ΠΙ 2-4, Capital Center, 1065 Λευκωσία.

22 Νοεµβρίου 1998 (5) SONAVIST Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε το σήµα αρ Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα δηλαδή αντιθετικές ουσίες. Schering Aktiengesellschaft, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας), Berlin, Γερµανία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Τριανταφυλλίδης & Υιοί, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου ΠΙ 2-4, Capital Center, 1065 Λευκωσία Νοεµβρίου (5) SPECTRAVIST Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα δηλαδή αντιθετικές ουσίες. Schering Aktiengesellschaft, (εταιρεία οργανωµένη µε τους Νόµους της Γερµανίας), Berlin, Γερµανία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Άντης Τριανταφυλλίδης & Υιοί, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου 2-4, Capital Center, 1065 Λευκωσία Νοεµβρίου (5) Συµπλήρωµα πολυβιταµινών και µετάλλων για ανθρώπινη χρήση. Rueckert Pharmaceutical Company, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας Φλώριδα των Η.Π.Α.), 1440 J.F. Kennedy Causeway, Suite 400, North Village, Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Γεώργιος Λ. Σαββίδης & Σία, Γλαύκου Λευκωσία εκεµβρίου 1998 (5) TYSALRIX Φαρµακευτικά και ιατρικά παρασκευάσµατα και ουσίες για ανθρώπινη χρήση. Εµβόλια. Beecham Biologicals S Α., (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Βελγίου), Rue de 89, Βέλγιο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο 2, 1065 Λευκωσία.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3735 της ΙΟΥΛΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3735 της ΙΟΥΛΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3735 της ΙΟΥΛΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ Ο ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 268 ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Ενστάσεις Γνωστοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3704 της ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3704 της ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3704 της ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ Ο ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ, 268 Ενστάσεις ότι οποιοδήποτε πρόσωπο έχει λόγους να φέρει ένσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 3728 της 27ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 3728 της 27ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 3728 της 27ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ Ο ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 268 Ενστάσεις Γνωστοποιείται ότι οποιοδήποτε πρόσωπο έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 4258/2013 Αθήνα 1 /10/2013 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135, 136 και 139 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012), όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3782 της 12ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3782 της 12ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3782 της 12ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ Ο ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 268 Ενστάσεις Γνωστοποιείται ότι οποιοδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3750 της 12ης 2003

ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3750 της 12ης 2003 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3750 της 12ης 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ Ο ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 268 ΕΠΙΣΗΜΕΣ Ενστάσεις Γνωστοποιείται ότι οποιοδήποτε πρόσωπο έχει λόγους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΜΑΪΟΣ 2008

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΜΑΪΟΣ 2008 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ OΣ Πειραιάς, 11 Ιουλίου 2008 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΜΑΪΟΣ 2008 Η Γενική Γραµµατεία Εθνικής Στατιστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ OΣ Πειραιάς, 11 Νοεµβρίου 2008 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008 Η Γενική Γραµµατεία Εθνικής Στατιστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2008

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2008 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ OΣ Πειραιάς, 11 Φεβρουαρίου 2009 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2008 Η Γενική Γραµµατεία Εθνικής Στατιστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4091 / 12-08-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4091 / 12-08-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4091 / 12-08-2015 Σύμφωνα με:α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

Οι κωδικοί ΚΑΔ ανά επαγγελματική δραστηριότητα οι οποίοι πρέπει να τοποθετήσουν τερματικά POS έως 27 Ιουλίου 2017 είναι οι παρακάτω:

Οι κωδικοί ΚΑΔ ανά επαγγελματική δραστηριότητα οι οποίοι πρέπει να τοποθετήσουν τερματικά POS έως 27 Ιουλίου 2017 είναι οι παρακάτω: Οι κωδικοί ΚΑΔ ανά επαγγελματική δραστηριότητα οι οποίοι πρέπει να τοποθετήσουν τερματικά POS έως 27 Ιουλίου 2017 είναι οι παρακάτω: ΚΑΔ Περιγραφή δραστηριότητας 33.12 Επισκευή μηχανημάτων 33.13 Επισκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2008

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2008 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ OΣ Πειραιάς, 11 εκεµβρίου 2008 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2008 Η Γενική Γραµµατεία Εθνικής Στατιστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2008

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2008 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ OΣ Πειραιάς, 13 Ιανουαρίου 2009 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2008 Η Γενική Γραµµατεία Εθνικής Στατιστικής

Διαβάστε περισσότερα

Σταθμός φόρτισης DUALSHOCK 3 Εγχειρίδιο χρήσης

Σταθμός φόρτισης DUALSHOCK 3 Εγχειρίδιο χρήσης EL Σταθμός φόρτισης DUALSHOCK 3 Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZDC1E Προφυλάξεις Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο και φυλάξτε το για μελλοντική χρήση. Επίσης, ανατρέξτε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5408/21-10-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5408/21-10-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5408/21-10-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZHD1 7020228 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνές Εμπόριο Αγαθών

Διεθνές Εμπόριο Αγαθών ΙΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤ Διεθνές Εμπόριο Αγαθών 2017 ΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Η καταγραφή των Εμπορευματικών Συναλλαγών διενεργείται σε μηνιαία βάση και παρακολουθεί τη συνολική αξία των Εισαγωγών, των

Διαβάστε περισσότερα

Εργοστάσιο χρωμάτων. Εργοστάσιο ειδών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων από πλαστική ύλη, βακελίτη και συναφών υλι

Εργοστάσιο χρωμάτων. Εργοστάσιο ειδών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων από πλαστική ύλη, βακελίτη και συναφών υλι 4001 Εργοστάσιο χρωμάτων 10 4002 Εργοστάσιο χημικών προϊόντων, ρητινέλαιου, αμμωνίας, οξέων, χημικών λιπασμάτων, αντισηπτικ 4003 Εργοστάσιο ειδών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων από πλαστική ύλη, βακελίτη

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις στις οποίες απαιτείται επανέλεγχος κάθε

Εσωτερικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις στις οποίες απαιτείται επανέλεγχος κάθε ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΣ Ε.Η.Ε Εσωτερικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις στις οποίες απαιτείται επανέλεγχος κάθε 1 χρόνο 1. Υδρογονάνθρακες και γηγενή καύσιμα αέρια 2. Βιομηχανία παραγώγων πετρελαίου και άνθρακα 1 / 24 3.

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Πειραιάς, 13 Ιουνίου 2006 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1),(2),(3) ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5715 /03-11-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5715 /03-11-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5715 /03-11-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΡΙΝΗ, 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΚΑΤΕΡΙΝΗ, 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & Α.Ε. ΚΑΤΕΡΙΝΗ, 5 ΙΟΥΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΛΟ ΑΠΑ ΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ZAL Αριθ.Κοινοτικού Σήµατος 005650171 Ηµεροµηνία 30/01/2007 Αριθµ.Σήµατος 567 Ηµεροµηνία αιτήσεως µετατροπής 05/02/2010 ΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: BLUESCOPE STEEL LIMITED,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5598 /30-10-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5598 /30-10-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5598 /30-10-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΟΕ/ΕΕ. Επωνυμία : ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΜΑΡΙΑΣ ΒΕΡΓΑΝΕΛΑΚΗ-ΜΑΡΙΑΣ ΡΟΥΚΟΥΤΑΚΗ ΟΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΟΕ/ΕΕ. Επωνυμία : ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΜΑΡΙΑΣ ΒΕΡΓΑΝΕΛΑΚΗ-ΜΑΡΙΑΣ ΡΟΥΚΟΥΤΑΚΗ ΟΕ Υπηρεσία Μιας Στάσης ΧΑΝΙΑ, 19/37/2017 για τη σύσταση εταιρειών ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΟΦΟΡΗ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΑΝΙΩΝ, ΣΦΑΚΙΩΝ 10-12, ΧΑΝΙΑ Τα χ.δ/νση Ταχ.Κώδικας Τηλέφωνο Ηλ.Ταχ/μείο ΣΦΑΚΙΩΝ 10-12 73133 2821057934 moforib@otenet.gr

Διαβάστε περισσότερα

ιεθνής Αερολιµένας Αθηνών Νέα Μέτρα Ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις χειραποσκευές

ιεθνής Αερολιµένας Αθηνών Νέα Μέτρα Ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις χειραποσκευές ιεθνής Αερολιµένας Αθηνών Νέα Μέτρα Ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις χειραποσκευές Ευρωπαϊκός Κανονισµός 1546/06 ηµοσίευση στην εφηµερίδα της Ε.Ε.: 17/10/06 Ισχύς από 6/11/06 Τα νέα µέτρα ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

«ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΣΕΧΙΑΣ 2014/ 2013».

«ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΣΕΧΙΑΣ 2014/ 2013». «ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΣΕΧΙΑΣ 2014/ 2013». Ο όγκος διμερών εμπορικών συναλλαγών, παραμένει μεν χαμηλός σε σχέση με άλλες χώρες της Ε.Ε., σημείωσε ωστόσο αύξηση 15,6% και από 376,338 εκ.

Διαβάστε περισσότερα

Πνευµατικά ικαιώµατα

Πνευµατικά ικαιώµατα Πνευµατικά ικαιώµατα Το παρόν είναι πνευµατική ιδιοκτησία της ACTA Α.Ε. και προστατεύεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νοµοθεσία που αφορά τα πνευµατικά δικαιώµατα. Απαγορεύεται ρητώς η δηµιουργία αντιγράφου,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 4260/2013 Αθήνα 1/10/2013 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135, 136 και 139 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012), όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΡΓΟ : "ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Παράλληλα, οι ιταλικές εισαγωγές ανήλθαν σε 6,918 δισ. ευρώ σηµειώνοντας αύξηση ύψους 6,98%, σε σχέση µε το 2007.

Παράλληλα, οι ιταλικές εισαγωγές ανήλθαν σε 6,918 δισ. ευρώ σηµειώνοντας αύξηση ύψους 6,98%, σε σχέση µε το 2007. ιµερές Εµπόριο Σύµφωνα µε τα προσωρινά στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, η αξία των εµπορικών ανταλλαγών Ελλάδος-Ιταλίας, για το 2008, ανήλθε σε 8,920 δισ. ευρώ, σηµειώνοντας αύξηση κατά 7,37,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔOΣ Πειραιάς, 12 Ιανουαρίου 2007 ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2006

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔOΣ Πειραιάς, 12 Ιανουαρίου 2007 ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2006 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔOΣ Πειραιάς, 12 Ιανουαρίου 2007 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2006 Η Δ/νση Οικονομικών και Βραχυχρόνιων

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγές και εξαγωγές Ελλάδας - Αυστραλίας κατά το α εξάμηνο 2012

Εισαγωγές και εξαγωγές Ελλάδας - Αυστραλίας κατά το α εξάμηνο 2012 Εισαγωγές και εξαγωγές Ελλάδας - Αυστραλίας κατά το α εξάμηνο 212 Σύμφωνα με προσωρινά στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, οι εξαγωγές της Ελλάδας προς την Αυστραλία κατά το α εξάμηνο 212 ανήλθαν

Διαβάστε περισσότερα

ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MEAT&DORIA ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Ancom ΕΠΕ: τ. 2310533540, f. 2310546342, info@ancomnet.gr

ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MEAT&DORIA ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Ancom ΕΠΕ: τ. 2310533540, f. 2310546342, info@ancomnet.gr ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MEAT&DORIA ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Ancom ΕΠΕ: τ. 2310533540, f. 2310546342, info@ancomnet.gr MEAT&DORIA Περιγραφή Φωτογραφία Γενικό καθαριστικό 500ml Μ 1 Για µετρητές µάζας αέρος, βαλβίδες,

Διαβάστε περισσότερα

σαπωνοποίηση λιπαρών και ρητινικών υλών με καυστικό κάλιο. καλύτερη ποιότητα σαπουνιού και περιέχει 63% λιπαρά και ρητινικά οξέα και 28% υγρασία.

σαπωνοποίηση λιπαρών και ρητινικών υλών με καυστικό κάλιο. καλύτερη ποιότητα σαπουνιού και περιέχει 63% λιπαρά και ρητινικά οξέα και 28% υγρασία. Υπάρχουν διάφορα είδη σαπουνιών: - Το αντισηπτικό σαπούνι, περιέχει βακτηριοκτόνες ουσίες. - Το μαλακό σαπούνι, το παίρνουμε με σαπωνοποίηση λιπαρών και ρητινικών υλών με καυστικό κάλιο. - Το σαπούνι τύπου

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό Σύστηµα ιαπίστευσης Α.Ε.

Εθνικό Σύστηµα ιαπίστευσης Α.Ε. ΚΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙ Ο ΗΓΙ ΓΙ ΤΗΝ ΙΠΙΣΤΕΥΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΤΩΝ ΥΓΕΙΣ ΚΙ ΣΦΛΕΙΣ ΕΣΥ ΚΟ-Υ&/01/02/08-07-2010 1 ΕΣΥ ΚΟ-Υ& Έκδοση: 01 ναθεώρηση: 02 Ηµεροµηνία Έκδοσης: 11-07-2003 Ηµεροµηνία ναθεώρησης: 08-07-2010

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ THΣ EΛΛΑ ΟΣ ΣΤΟ ΝΤΥΣΣΕΛΝΤΟΡΦ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ THΣ EΛΛΑ ΟΣ ΣΤΟ ΝΤΥΣΣΕΛΝΤΟΡΦ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ THΣ EΛΛΑ ΟΣ ΣΤΟ ΝΤΥΣΣΕΛΝΤΟΡΦ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Ντύσσελντορφ, 17 Μαρτίου 2008 ΑΠ Φ.2152.1 / ΑΣ 43 Προς: ΥΠΕΞ - Β4 /νση Κοιν.: ΥΠΕΞ -. Γ. ΥΦΥΠΕΞ κ. Π. ούκα - Γρ.

Διαβάστε περισσότερα

Α) ΣΗΜΕΙΩΣΗ 5 ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ 84 ΤΟΥ ΔΑΣΜΟΛΟΓΙΟΥ

Α) ΣΗΜΕΙΩΣΗ 5 ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ 84 ΤΟΥ ΔΑΣΜΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΔΑ: Ψ9Θ146ΜΠ3Ζ-334 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ & ΕΦΚ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΜΟΛΟΓΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ & ΑΠΑΛΛΑΓΩΝ ΤΜΗΜΑ Α: ΔΑΣΜΟΛΟΓΙΚΟ & ΔΑΣΜΟΛΟΓ. ΑΞΙΑΣ Αθήνα, 12 Σεπτεμβρίου 2017 Αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ Φ3 ΟΜΑΔΑ Γ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΟΗΣ»

ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ Φ3 ΟΜΑΔΑ Γ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΟΗΣ» Δ Ε Υ Α Ρ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ 2ο ΧΛΜ ΕΘΝ. ΟΔΟΥ ΡΟΔΟΥ-ΛΙΝΔΟΥ, 85100 ΡΟΔΟΣ - ΝΠΙΔ - ΑΦΜ 997562265 ΔOY ΡΟΔΟΥ ΤΗΛ: 22410 45300 FAX: 22410 45329 Email: prom.deyar@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

Βασικός ανταγωνισμός στα 10 πρώτα εισαγόμενα στις ΗΠΑ προϊόντα

Βασικός ανταγωνισμός στα 10 πρώτα εισαγόμενα στις ΗΠΑ προϊόντα Βασικός ανταγωνισμός στα 10 πρώτα εισαγόμενα στις ΗΠΑ προϊόντα Ο Πίνακας που ακολουθεί απεικονίζει τις 10 πρώτες κατηγορίες προϊόντων που εισήχθησαν στις ΗΠΑ (έτος βάσης το 2013), καθώς και τους κύριους

Διαβάστε περισσότερα

άλλων μη εδώδιμων καταναλωτικών προϊόντων π.δ.κ.α. εκτός άλλων προϊόντων τροφίμων, ποτών και καπνού εκτός καταστημάτων,

άλλων μη εδώδιμων καταναλωτικών προϊόντων π.δ.κ.α. εκτός άλλων προϊόντων τροφίμων, ποτών και καπνού εκτός καταστημάτων, 188 αβγών πάγκων ή αγορών, άλλο 47.99.19 αβγών, με αλληλογραφία ή μέσω διαδίκτυου 47.91.19 αγαθών μη εξειδικευμένων εκτός αγορών, άλλο 47.99.99 αγαθών μη εξειδικευμένων, με αλληλογραφία ή μέσω διαδίκτυου

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Πειραιάς, 13 Μαρτίου 2006 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1),(2),(3) ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός για τις χειραποσκευές Απαντήσεις στις Συνηθέστερες Ερωτήσεις

Νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός για τις χειραποσκευές Απαντήσεις στις Συνηθέστερες Ερωτήσεις Νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός για τις χειραποσκευές Απαντήσεις στις Συνηθέστερες Ερωτήσεις Ερωτήσεις σχετικά με το νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό 1) Τι αλλάζει με το νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό για τις χειραποσκευές;

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 30 ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. γ) τον ψημένο γύψο, ειδικά πυρωμένο ή λεπτοθρυμματισμένο, για την οδοντοτεχνική (κλάση 2520)

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 30 ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. γ) τον ψημένο γύψο, ειδικά πυρωμένο ή λεπτοθρυμματισμένο, για την οδοντοτεχνική (κλάση 2520) 30.10.2015 EL Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 285/253 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 30 ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Σημειώσεις 1. Το κεφάλαιο αυτό δεν περιλαμβάνει: α) τα διαιτητικά τρόφιμα, εμπλουτισμένα τρόφιμα, τρόφιμα

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικές εξαγωγές στην Γερμανία - Ανάλυση ανά διψήφια δασμολογική κατηγορία

Ελληνικές εξαγωγές στην Γερμανία - Ανάλυση ανά διψήφια δασμολογική κατηγορία Ελληνικές εξαγωγές στην Γερμανία - Ανάλυση ανά διψήφια δασμολογική κατηγορία Μεταβολή Μεταβολή Μερίδιο 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 04/12 11/12 2012 Αξία σε Αξία σε Αξία σε Αξία σε Αξία

Διαβάστε περισσότερα

❷ Η εµφάνιση και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των τροφίµων. ❸ Η θρεπτική αξία των τροφίµων. ❻ Η προσαρµογή στο νέο προφίλ των τροφίµων

❷ Η εµφάνιση και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των τροφίµων. ❸ Η θρεπτική αξία των τροφίµων. ❻ Η προσαρµογή στο νέο προφίλ των τροφίµων Ποιότητα Ορισµός Η έννοια της ποιότητας όπως αυτή ορίζεται από τον ιεθνή Οργανισµό Τυποποίησης (ISO) αναφέρεται στο σύνολο των ιδιοτήτων και των χαρακτηριστικών ενός προϊόντος τα οποία του προσδίδουν τη

Διαβάστε περισσότερα

Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης

Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZCD1 7020229 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΥΠΟΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ

ΟΙ ΥΠΟΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ ΟΙ ΥΠΟΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ ΟΜΑ ΟΠΟΙΗΣΗ ΚΩ ΙΚΩΝ (Regulation (EC) Νο 1893/2006) ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΕΑ ΤΗΣ ΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ (IAF ID1:2010) ΥΠΟΤΟΜΕΙΣ 01/06/15-09-2010 1/7 ΥΠΟΤΟΜΕΙΣ Έκδοση: 01 Αναθεώρηση: 06 Ηµεροµηνία

Διαβάστε περισσότερα

Δέρματος και περιποίησης μαλλιών

Δέρματος και περιποίησης μαλλιών Όπως τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, τα προϊόντα για τη φροντίδα του δέρματος και τα καλλυντικά δεν διαρκούν για πάντα. Αφού ανοιχτεί η συσκευασία, το ρολόι αρχίζει να μετρά αντίστροφα. Η έκθεση στον

Διαβάστε περισσότερα

Τα 100 σηµαντικότερα ελληνικά εξαγόµενα προϊόντα στον κόσµο κατά το έτος 2011* (Αξία σε χιλ. ) % ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ

Τα 100 σηµαντικότερα ελληνικά εξαγόµενα προϊόντα στον κόσµο κατά το έτος 2011* (Αξία σε χιλ. ) % ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ Τα 100 σηµαντικότερα ελληνικά εξαγόµενα προϊόντα στον κόσµο κατά το έτος 2011* (Αξία σε χιλ. ) Κατάταξη ΤΤ Ε Περιγραφή Προϊόντος ΑΞΙΑ (ευρώ) % ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ ΠΟΣΟΤΗΤΑ (κιλάυποσυνολα ΚΛΑ ΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ) 62 02231

Διαβάστε περισσότερα

Τραυματισμοί του δέρματος, πληγές. Τραυματισμοί από γλίστρημα ή πέσιμο

Τραυματισμοί του δέρματος, πληγές. Τραυματισμοί από γλίστρημα ή πέσιμο Τραυματισμοί του δέρματος, πληγές Διάβρωση του δέρματος Εγκαύματα Ηλεκτροπληξία Τραυματισμοί από γλίστρημα ή πέσιμο Πάτωμα με τρίχες Βιολογικοί παράγοντες Μικροτραυματισμοί στα χέρια Χρήση χημικών βαφών

Διαβάστε περισσότερα

1.15 3.15 4.15 7.15 15.81 / 15.82 15.91 to 15.97 15.98 2.28 4.28 5.28 7.28 1.29 2.29 3.29 5.29 1.24 2.24 3.24 4.24 5.24 6.24 7.24 1.26 2.26 3.

1.15 3.15 4.15 7.15 15.81 / 15.82 15.91 to 15.97 15.98 2.28 4.28 5.28 7.28 1.29 2.29 3.29 5.29 1.24 2.24 3.24 4.24 5.24 6.24 7.24 1.26 2.26 3. 2012 Εγχειρίδιο Χρήστη Υπολογιστικό εργαλείο για τη διάγνωση, χαρακτηρισµό και βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας σε βιοµηχανικούς κλάδους. Φάση αναζήτησης www.pineaudit.eu Απαλλακτική ρήτρα Την αποκλειστική

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1),(2),(3) ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2005 Πειραιάς, 20 Δεκεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5320/

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5320/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5320/20-10-2016 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

PlayStation Camera. Εγχειρίδιο χρήσης CUH-ZEY

PlayStation Camera. Εγχειρίδιο χρήσης CUH-ZEY PlayStation Camera Εγχειρίδιο χρήσης CUH-ZEY2 7028417 EL Πριν από τη χρήση ˎˎΔιαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο και τα υπόλοιπα εγχειρίδια που αφορούν το συμβατό υλικό. Φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 4. ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. Προμήθεια ειδών καθαριότητας & ευπρεπισμού Αρ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 4. ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. Προμήθεια ειδών καθαριότητας & ευπρεπισμού Αρ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 4. ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ OMAΔΑ Α' ΧΑΡΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α/ΒΑΘΜΙΑ Β/ΒΑΘΜΙΑ ΟΠΑΠ ΟΠΚΑΠ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΕΙΔΟΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3. ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3. ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3. ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΜΑΔΑΣ Α -- ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ & ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΟΜΑΔΑ Α' -- ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ & ΣΑΠΟΥΝΙΑ 1 Aπορρυπαντικό W.C. Τεμ. των 750 2 Απολυμαντικό τύπου DETTOL Τεμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΩΝ E.H.E

ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΩΝ E.H.E ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΩΝ E.H.E Παρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2011 15:08 ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΣ Ε.Η.Ε Εσωτερικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις στις οποίες απαιτείται επανέλεγχος κάθε 1 χρόνο 1. Υδρογονάνθρακες και γηγενή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ - ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ( 91 / 155 / ΕΚ & 93 / 112 ΕΚ ) 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ονομασία προϊόντος : LEKKERA - C Υγρό καθαριστικό

Διαβάστε περισσότερα

HAND & BODY CREAM BODY BUTTER. Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο ροδιού KL 1051 / 150ml - KL 1011 / 50ml

HAND & BODY CREAM BODY BUTTER. Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο ροδιού KL 1051 / 150ml - KL 1011 / 50ml HAND & BODY CREAM Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο ροδιού KL 1051 / 150ml - KL 1011 / 50ml Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο αβοκάντο KL 1052 / 150ml - KL 1012

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ 1

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ 1 Προσωρινά στοιχεία εξωτερικού εμπορίου Η.Β. και διμερών εμπορικών ανταλλαγών Ελλάδος Ηνωμένου Βασιλείου για την περίοδο Ιανουάριος

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικό εμπόριο Γαλλίας έτους 2018

Εξωτερικό εμπόριο Γαλλίας έτους 2018 ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Εξωτερικό εμπόριο Γαλλίας έτους 2018 Σύμφωνα με στοιχεία της Υπηρεσίας Τελωνείων της Γαλλίας, που έχουν αντληθεί από τη Eurostat, τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΟΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ: 399/92 Τροποποίηση και συµπλήρωση της απόφασης του Α.Χ.Σ. 2592/84 «Περί περιορισµού κυκλοφορίας στην αγορά και τη χρήση µερικών επικινδύνων ουσιών και παρασκευασµάτων» σε εναρµόνιση

Διαβάστε περισσότερα

Αρμόδιος: Εμμανουήλ Σουλτανόπουλος, Γρ. Ο.Ε.Υ. Β Μόσχα, 23 Αυγούστου 2010 Φ. 2110/ΑΣ 1260

Αρμόδιος: Εμμανουήλ Σουλτανόπουλος, Γρ. Ο.Ε.Υ. Β Μόσχα, 23 Αυγούστου 2010 Φ. 2110/ΑΣ 1260 ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝOMΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ Αρμόδιος: Εμμανουήλ Σουλτανόπουλος, Γρ. Ο.Ε.Υ. Β Μόσχα, 23 Αυγούστου Φ. 2110/ΑΣ 1260 Τηλ.: +7 495 644 32 70

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες αποξήρανσης και αποφλοίωσης οσπρίων και άλλων αγροτικών προϊόντων

Υπηρεσίες αποξήρανσης και αποφλοίωσης οσπρίων και άλλων αγροτικών προϊόντων Κωδικοί Αριθμοί Δραστηριότητας για τους οποίους απαιτείται Άδεια Λειτουργίας από τις ΔΟΥ: 01.63.10.04 Υπηρεσίες αποξήρανσης αγροτικών προϊόντων 01.63.10.05 Υπηρεσίες αποξήρανσης και αποφλοίωσης οσπρίων

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις στις οποίες απαιτείται επανέλεγχος κάθε ένα (1) χρόνο

Εσωτερικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις στις οποίες απαιτείται επανέλεγχος κάθε ένα (1) χρόνο Εσωτερικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις στις οποίες απαιτείται επανέλεγχος κάθε ένα (1) χρόνο 1. Υδρογονάνθρακες και γηγενή καύσιμα αέρια 2. Βιομηχανία παραγώγων πετρελαίου και άνθρακα 3. Εμπορία πετρελαίου,

Διαβάστε περισσότερα

«Κατηγορίες Χώρων για τον Επανέλεγχο των Εσωτερικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων (Ε.Η.Ε)»

«Κατηγορίες Χώρων για τον Επανέλεγχο των Εσωτερικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων (Ε.Η.Ε)» «Κατηγορίες Χώρων για τον Επανέλεγχο των Εσωτερικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων (Ε.Η.Ε)» Εσωτερικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις στις οποίες απαιτείται επανέλεγχος κάθε ένα (1) χρόνο 1. Υδρογονάνθρακες και γηγενή

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1),(2),(3) ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2006 Πειραιάς, 14 Aπριλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2007

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2007 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ OΣ Πειραιάς, 13 Απριλίου 2007 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2007 Η /νση Οικονοµικών και Βραχυχρόνιων

Διαβάστε περισσότερα

ειδικ ική έκδο ση ενημ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΓΑΘΩΝ -3,0 +17,5 +12,2 +38,5 -47,6 +54,6 +15,3 -4,5

ειδικ ική έκδο ση ενημ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΓΑΘΩΝ -3,0 +17,5 +12,2 +38,5 -47,6 +54,6 +15,3 -4,5 1.329,0 112,5 31,6 3.635,0 1.426,6 6.047,7 646,2 309,8 117,8 570,4 111,0 3.399,0-2,6 113,6 89,6 79,1 75,5 73,9 190,2 +0,2 11.579,0 Σύνολο εισαγωγών 1.893,1 402,9 2.940,8 +17,5 1.887,4 Αίγυπτος +4,9 1.043,0

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5707/02-11-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5707/02-11-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5707/02-11-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ Ι 2 Κατηγορίες Υλικών ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ Παραδείγματα Το πεντάγωνο των υλικών Κατηγορίες υλικών 1 Ορυκτά Μέταλλα Φυσικές πηγές Υλικάπουβγαίνουναπότηγημεεξόρυξηήσκάψιμοή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ 2002-2003

ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ 2002-2003 Θεσσαλονίκη, 1 Απριλίου, 2004 ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ 2002-2003 Το ακόλουθο ενηµερωτικό σηµείωµα εκπονήθηκε από το Ινστιτούτο Εξαγωγικών Ερευνών και Σπουδών του ΣΕΒΕ και αναλύει την πορεία των ελληνικών

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκαθαριστές SE 5.100

Πολυκαθαριστές SE 5.100 Πολυκαθαριστές SE 5.100 Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας πλύσης - απόπλυσης

Διαβάστε περισσότερα

Σýìφωνα ìε την 91/155/ΕΟΚ, 93/112/ΕΟΚ, 2001/58/ΕΟΚ. Ηìεροìηνßα εκτýπωσηò 24.09.2004 ΑναθεωρÞθηκε την 24.09.2004

Σýìφωνα ìε την 91/155/ΕΟΚ, 93/112/ΕΟΚ, 2001/58/ΕΟΚ. Ηìεροìηνßα εκτýπωσηò 24.09.2004 ΑναθεωρÞθηκε την 24.09.2004 Σελßδα 1/5 1 Στοιχεßα του παρασκευüσìατοò και τηò επιχεßρησηò Εφαρµογή προϊόντος: Επαγγελµατικό υγρό γενικού καθαρισµού. Προµηθευτής: Unilever Hellas AEBE Μαρ. Αντύπα 92, 141 21 Ν. Ηράκλειο, Τηλ: 210 2701500

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2492 /09-05-2016 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά

Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά A ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ υποδηλώνει δυνητική υλική ζημιά, σωματική βλάβη ή θάνατο. Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά Vostro 1310 1 2 3 4 5 6 13

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔOΣ Πειραιάς, 12 Ιουνίου 2008 ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔOΣ Πειραιάς, 12 Ιουνίου 2008 ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔOΣ Πειραιάς, 12 Ιουνίου 2008 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008 Η Γενική Γραμματεία Εθνικής Στατιστικής

Διαβάστε περισσότερα

Tel: 2310 552166 - Fax: 2310 552068 - email:info@4-e.gr

Tel: 2310 552166 - Fax: 2310 552068 - email:info@4-e.gr ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΗΤΑ ΕΜΠΡΙΥ ι επιλέξιμες κατηγορίες επιχειρηματικών δραστηριοτήτων παρουσιάζονται παρακάτω. ΕΠΙΛΕΞΙΜΙ ΚΩΔΙΚΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΤΗΤΑΣ (νέοι Κωδικοί ΚΑΔ του 2008), είναι οι παρακάτω 4ψήφιοι κωδικοί με την

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνώ και Ανακαλύπτω - Φυσικά Δημοτικού Απαιτούμενος εξοπλισμός και υλικά Τάξη Ε

Ερευνώ και Ανακαλύπτω - Φυσικά Δημοτικού Απαιτούμενος εξοπλισμός και υλικά Τάξη Ε Τάξη Ε βελόνες πλεξίματος αλουμινόφυλλο αλάτι βεντούζα αμμωνία αλεύρι βραστήρας απορρυπαντικό βάμμα ιωδίου γκαζάκι ασβέστης ζάχαρη γυαλί άχρωμη ζελατίνα κόκκινο λάχανο ελατήριο βαζελίνη ζυγός σύγκρισης

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Τεχνολογία Πολυμέσων και Πολυμεσικές Επικοινωνίες 01-1

Εισαγωγή. Τεχνολογία Πολυμέσων και Πολυμεσικές Επικοινωνίες 01-1 Εισαγωγή Τι είναι τα πολυμέσα; Χαρακτηριστικά των μέσων Ιδιότητες συστημάτων πολυμέσων Δομή συστημάτων πολυμέσων Δικτυακά συστήματα πολυμέσων Μετάδοση πολυμέσων Απαιτήσεις πολυμέσων Ποιοι εμπλέκονται στα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Λυκαβηττού 1 Ταχ. Κώδικας : 106 72. Αθήνα Τηλέφωνο : 2103613562 Email : promithies@redcross.gr Αθήνα, 26.11.18 Α.Π. 6963 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Εξαρτήματα Bosch 11/12 Εργασιακή ασφάλεια Επισκόπηση 789. Ασφάλεια εργασίας. Μην ξεχνάτε ο επαγγελματίας φροντίζει επίσης για την ασφάλειά του!

Εξαρτήματα Bosch 11/12 Εργασιακή ασφάλεια Επισκόπηση 789. Ασφάλεια εργασίας. Μην ξεχνάτε ο επαγγελματίας φροντίζει επίσης για την ασφάλειά του! Εξαρτήματα Bosch 11/12 Εργασιακή ασφάλεια Επισκόπηση 789 Ασφάλεια εργασίας Μην ξεχνάτε ο επαγγελματίας φροντίζει επίσης για την ασφάλειά του! Η ποιότητα Bosch εκφράζεται επίσης σε ένα πλήρες πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

EURECO (2000 2002) (2004)

EURECO (2000 2002) (2004) Ηµερίδα ΚΑΠΕ & ήµου Κερατέας «Τρόποι ενσωµάτωσης Ανανεώσιµων Πηγών και Εξοικονόµησης Ενέργειας σε τοπικό επίπεδο» 30 Ιουνίου 2010 Εξοικονόµησης Ηλεκτρικής Ενέργειας στον Οικιακό Τοµέα Αργυρώ Γιακουµή Φυσικός,

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στην Τεχνολογία Επικοινωνιών. Τεχνολογία. Επικοινωνία. Τεχνολογία Επικοινωνιών

Εισαγωγή στην Τεχνολογία Επικοινωνιών. Τεχνολογία. Επικοινωνία. Τεχνολογία Επικοινωνιών Εισαγωγή στην Τεχνολογία Επικοινωνιών Τεχνολογία Η αξιοποίηση γνώσεων, εργαλείων και δεξιοτήτων για την επίλυση προβλημάτων Πηγάδι, αυτοκίνητο, computer, σφυρί Επικοινωνία Να μοιράζεσαι πληροφορίες, σκέψεις,

Διαβάστε περισσότερα

Διμερές Εμπόριο Ελλάδας-Λομβαρδίας 1

Διμερές Εμπόριο Ελλάδας-Λομβαρδίας 1 ς 1 Η Λομβαρδία αποτελεί σημαντικό οικονομικό κέντρο της Ιταλίας και τη σημαντικότερη Περιφέρεια, όσον αφορά στο διμερές εμπόριο αγαθών με την Ελλάδα το 2015. Στη Λομβαρδία κατευθύνθηκε το 24% των ελληνικών

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Τεχνολογία Πολυµέσων 01-1

Εισαγωγή. Τεχνολογία Πολυµέσων 01-1 Εισαγωγή Τι είναι τα πολυµέσα Ποιοι εµπλέκονται στα πολυµέσα Χαρακτηριστικά των µέσων Απαιτήσεις πολυµέσων Ιδιότητες πολυµέσων Μετάδοση πολυµέσων οµή συστηµάτων πολυµέσων Τεχνολογία Πολυµέσων 01-1 Τι είναι

Διαβάστε περισσότερα

Πορεία διμερούς εμπορίου μεταξύ Ελλάδας - Γαλλίας κατά το εννεάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2017

Πορεία διμερούς εμπορίου μεταξύ Ελλάδας - Γαλλίας κατά το εννεάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Πορεία διμερούς εμπορίου μεταξύ Ελλάδας - Γαλλίας κατά το εννεάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2017 Σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής

Διαβάστε περισσότερα

( 91 / 155 / ΕΚ & 93 / 112 ΕΚ ) : RAWASH. Τηλ. 210-4819558 Fax: 210-4823555 R35 R34 1310-58-3 7681-52-9 C C

( 91 / 155 / ΕΚ & 93 / 112 ΕΚ ) : RAWASH. Τηλ. 210-4819558 Fax: 210-4823555 R35 R34 1310-58-3 7681-52-9 C C ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ - ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΕΛΤΙΟ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ( 91 / 155 / ΕΚ & 93 / 112 ΕΚ ) 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ονοµασία προϊόντος Μέγεθος συσκευασίας Κατασκευαστής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6730/15-12-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6730/15-12-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6730/15-12-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

BONPET SYSTEMS PRODUCTS BONPET FIRE EXTINGUISHING AMPOULE

BONPET SYSTEMS PRODUCTS BONPET FIRE EXTINGUISHING AMPOULE BONPET SYSTEMS PRODUCTS BONPET FIRE EXTINGUISHING AMPOULE ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ & ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ BONPET Το σύστημα αυτόματης πυρόσβεσης ΒΟΝΡΕΤ, είναι προϊόν υψηλής τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Συμπλήρωμα οδηγού προγραμματισμού

Συμπλήρωμα οδηγού προγραμματισμού ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΖΩΗΣ Λογισμικό έκδοση 1.1 για συσκευές της Medtronic InSync 8040 Thera (συμπεριλαμβανομένου του i Series )/Prodigy Thera DR 7968i Συμπλήρωμα οδηγού προγραμματισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4288 /11.08.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4288 /11.08.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4288 /11.08.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΑ 100 ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ 1.176.697.997 9,0 334 ΕΛΑΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΩ ΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ, 'ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΑ 887.192.

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΑ 100 ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ 1.176.697.997 9,0 334 ΕΛΑΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΩ ΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ, 'ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΑ 887.192. -2009 α/α 1 334 ΕΛΑΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΩ ΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ, 'ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΑ 2 542 ΦΑΡΜΑΚΑ (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ) 1.176.697.997 9,0 334 ΕΛΑΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΩ ΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

Αμερικανικές εισαγωγές (10 πρώτες κατηγορίες προϊόντων)

Αμερικανικές εισαγωγές (10 πρώτες κατηγορίες προϊόντων) Πολυμερές Εμπόριο Αμερικανικές εισαγωγές (10 πρώτες κατηγορίες προϊόντων) Με έτος βάσης το 2013, ο Πίνακας που ακολουθεί απεικονίζει τις 10 κυριότερες κατηγορίες προϊόντων (σε 4ψήφια δασμολογική κατηγορία)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. H παράδοση της προμήθειας ορίζεται σε ενα (1) μηνά μετά από υπόδειξη του αρμόδιου τμήματος.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. H παράδοση της προμήθειας ορίζεται σε ενα (1) μηνά μετά από υπόδειξη του αρμόδιου τμήματος. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΞΟΔΩΝ Πληρ. Σιώμπου Αγλαΐα Δ/νση: Κυδωνιάς 29, Χάνια Κρήτης 73 135 Τηλ.: 28213 41760, Φαξ : 28213 41763 www. chania. gr, email:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ 2008 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ 2008 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ 2008 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 2 I. ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ Α ΕΩΣ Ν ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Το συµπληρωµατικό λεξιλόγιο αποτελείται

Διαβάστε περισσότερα