ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3704 της ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ"

Transcript

1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ Ο ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ, 268 Ενστάσεις ότι οποιοδήποτε πρόσωπο έχει λόγους να φέρει ένσταση στην εγγραφή οποιουδήποτε από τα ταξινοµηµένα κατά Κλάσεις Εµπορικά Σήµατα που δηµοσιεύονται στο Παράρτηµα αυτό κάτω από τον τίτλο ηµοσιευόµενες πριν την Εγγραφή", µπορεί µέσα σε δύο µήνες από την ηµεροµηνία αυτού του Παραρτήµατος της Επίσηµης Εφηµερίδας να καταχωρήσει στο Τµήµα του Εφόρου Εταιρειών και Επίσηµου Παραλήπτη, Λευκωσία, Ένστασης" (Τύπος Ε.Σ. 5) και να πληρωθεί το ποσό των 15,00. Η Ειδοποίηση αυτή θα πρέπει να συνοδεύεται από αντίγραφο. Η χρονική περίοδος µέσα στην οποία η Ένστασης" θα πρέπει να καταχωρηθεί µπορεί να παραταθεί από τον Έφορο όπως θα θεωρούσε πρέπον και µε τέτοιους όρους τους οποίους ο Έφορος δυνατόν να θεωρήσει σκόπιµο να επιβάλει. Προτού καταχωρηθεί η ένσταση θα πρέπει να δίδεται στον γραπτή προειδοποίηση λογικού χρονικού ώστε να παρέχεται σε αυτόν η ευκαιρία να αποσύρει την αίτηση του προτού δηµιουργηθούν έξοδα για την ετοιµασία της "Ειδοποίησης Ένστασης". Παράλειψη στο να δοθεί τέτοια προειδοποίηση θα λαµβάνεται υπόψη κατά την εξέταση οποιασδήποτε αίτησης ενιστάµενου προσώπου για επιδίκαση εξόδων σε περίπτωση που η ένσταση δεν αµφισβητηθεί από τον Αιτητή. (1)

2 «Μέρος 1 - Εµπορεύµατα» Χηµικά προϊόντα που προορίζονται για τη βιοµηχανία, την επιστήµη, τη τη γεωργία, την κηπουρική, τη τεχνητές και συνθετικές πλαστικές ύλες σε µορφή σκόνης, υγρού ή λιπάσµατα (φυσικά και συνθέσεις για σβήσιµο της ουσίες για σκλήρυνση (βαφή) και χηµικά παρασκευάσµατα για χηµικές ουσίες για τη συντήρηση τροφίµων βυρσοδεψικές συγκολλητικές ουσίες για τη βιοµηχανία Αυγούστου 1998 (1) Κολλώδεις ουσίες για χρήση στη βιοµηχανία, δηλαδή για υγιεινά και ιατρικά διαθέσιµα προϊόντα, προϊόντα µιας χρήσης, υλικό για πακετάρισµα, γραφική εφαρµογή, δέσιµο βιβλίων, βιοµηχανία κατασκευής κολλητικής ταινίας και βιοµηχανία κατασκευής αποθεµάτων αυτοκόλλητων ετικετών. Collano Ebnother AG (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ελβετίας), 6203 Station, Ελβετία. Βιοµήχανοι και Έµποροι, ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Χρίστος Α. Θεοδούλου, Θεοδούλειον Οδός W. Weir 9 και Οδός Κοραή 5, όροφος, 6010 Λάρνακα Με την εγγραφή αυτού του εµπορικού σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης των γραµµάτων και «Μ» ξεχωριστά από το σήµα. Το σήµα περιορίζεται στα χρώµατα όπως αυτά εµφανίζονται στην απεικόνιση του σήµατος στον τύπο της αίτησης. Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε τα σήµατα αρ , Προϊόντα αποτελούµενα από γάλα, ορό γάλακτος ή ορό τυριού, για βιοµηχανική χρήση, συστατικά αποτελούµενα από συνθετικά γάλακτος, ορού γάλακτος και ορού τυριού για βιοµηχανική χρήση στην βιοµηχανία και παρασκευή τροφίµων. Γαλακτούχο παράγωγα, οξέα γάλακτος και πρωτείνες για βιοµηχανική χρήση. Campina B.V. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ολλανδίας) Hogeweg 9, 5301 LB Ολλανδία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: & Κυριακίδη, Αρσινόης 74, Λευκωσία.

3 Αυγούστου 1998 (1) Κολλώδεις ουσίες για χρήση στη βιοµηχανία από µέρη φτιαγµένα από ξύλο, γυαλί ή πέτρα. Ebnother AG (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της 6203 Station, Ελβετία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Χρίστος Α. Θεοδούλου, Θεοδούλειον Οδός W. Weir 9 και Οδός Κοραή 5, όροφος, Λάρνακα. Χρώµατα, λάκκες. µέσα για προφύλαξη κατά της σκουριάς και µέσα για συντήρηση του ουσίες για φυσικές µέταλλα σε φύλλα και σκόνη για ζωγράφους και διακοσµητές Ιουλίου (2) Με την εγγραφή αυτού του εµπορικού σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης των γραµµάτων «STAY CLEAN». Το σήµα περιορίζεται στα χρώµατα όπως αυτά εµφανίζονται στην απεικόνιση του σήµατος στον τύπο της αίτησης. Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε τα σήµατα 25420, 40468, 40469, 40618, 40619, 40620, 43845, 43846, 43847, 43848, 43849, 43850, 43858, 43859, 47247, 47248, 47249, 47250, 47251, 47252, 47253, 47254, 47255, 47256, 47257, 47258, 50110, 50112, 50113, 50449, Χρώµατα, βερνίκια, µέσα για προφύλαξη κατά της σκουριάς και µέσα για συντήρηση ξύλου, ουσίες για χρωµάτισµα. ΒΙΟΧΡΩΜ ΑΤ, οδός Κλήµεντος αρ. 39, Λευκωσία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Αλέκος Ευαγγέλου & Λεωφ. Κυριάκου 16, 1082 Λευκωσία.

4 Σεπτεµβρίου (2) ύλες. Textilfarben GmbH & Co. Deutschland KG, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας) Frankfurt am Main, Γερµανία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Τριανταφυλλίδης & Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ 2-4, Σέντερ, Λευκωσία. Παρασκευάσµατα για και άλλες ουσίες για παρασκευάσµατα για καθάρισµα, στίλβωση, αφαίρεση λίπους και αρώµατα, αιθέρια λάδια, καλλυντικά, λοσιόν για οδοντόκρεµες Νοεµβρίου (3) Σύµφωνα µε ιεθνή Σύµβαση διεκδικείται η 28η Ιουλίου, ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. αρώµατα, αιθέρια λάδια, καλλυντικά, λοσιόν για τα µαλλιά, οδοντόκρεµες, Cartier International B.V. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ολλανδίας) 436, Ολλανδία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Τάκης Χριστοδουλίδης, ιαγόρου 4, Μέγαρο 1097 Λευκωσία Μαρτίου 1998 (3) Ταλκ, µη φαρµακευτικά παρασκευάσµατα για τη φροντίδα των µαλλιών, παρασκευάσµατα για στυλιζάρισµα των µαλλιών, κολόνιες και παρασκευάσµατα για και άνοιγµα στο χρώµα των µαλλιών, κρέµες για ξύρισµα, ζελέδες και λοσιόν, λοσιόν για µετά το ξύρισµα. American Crew, Inc. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας ελαγουέαρ των Blake Street, Denver, Colorado 80202, Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Χρίστος Α.Θεοδούλου, Κοραή 5, Θεοδούλειον 6010 Λάρνακα.

5 50137, 8 Απριλίου (3) παρασκευάσµατα για τα δόντια και παρασκευάσµατα που αφορούν την υγιεινή του για τα µαλλιά, οδοντόκρεµες, σαπούνια, αρώµατα, αιθέρια λάδια, καλλυντικά. Idex Dental Sciences, Inc. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας Μασαχουσέτη των Η.Π.Α.) P.O. Box 487, Monterey MA 01245, Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Αγαµέµνων Ξενοφώντος, Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο 2, Λευκωσία Ιουνίου (3) Το σήµα περιορίζεται στα χρώµατα όπως αυτά στην απεικόνιση του σήµατος τύπο της αίτησης. αρώµατα, κολόνιες, αιθέρια λάδια, καλλυντικά, λάδια, κρέµες και υγρά, λοσιόν για το δέρµα. Παρασκευάσµατα για την περιποίηση του δέρµατος. Παρασκευάσµατα για το µπάνιο και το ντους. Παρασκευάσµατα για την κόµη περιλαµβανοµένων αφρό, βαφές. Παρασκευάσµατα για τα δόντια. Ζελέδες για το µπάνιο και το ντους, λάδια και αφροί για το µπάνιο. Πούδρα. Μη παρασκευάσµατα τουαλέτας. Αποσµητικά για προσωπική χρήση. Οδοντόπαστες, σπρέι για το σώµα. Unilever (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ολλανδίας) 455, 3013 Ολλανδία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Ανδρέας Π. Ποιητής & Σία, Λεωφ. Αρτέµιδος Μέγαρο ΠΟΙΗΤΗ, 6025 Λάρνακα.

6 Ιουνίου (3) Αρώµατα, παρασκευάσµατα τουαλέτας, καλλυντικά, παρασκευάσµατα, παρασκευάσµατα για το δέρµα, σιαµπού, λοσιόν µαλλιών, παρασκευάσµατα για το δέρµα της κεφαλής. Galderma S.A. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ελβετίας) Ελβετία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Θ. Κ. Μόντης, Θ. Θεοδότου 34, 1065 Λευκωσία Αυγούστου (3) Παρασκευάσµατα για και άλλες ουσίες για πλύσιµο. Παρασκευάσµατα για στίλβωση, αφαίρεση λίπους και απόξεση. αρώµατα, αιθέρια καλλυντικά, λοσιόν για τα µαλλιά, οδοντόκρεµες. Health Co PTY LTD (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Αυστραλίας) Street, Underdale SA 5032, Αυστραλία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο 2, Λευκωσία Αυγούστου 1998 (3) Με την εγγραφή αυτού του εµπορικού σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης της λέξης «Smokers». Οδοντόπαστες, στοµατικό διάλυµα, αιθέρια λάδια. Όλα τα προϊόντα που περιλαµβάνονται στην κλάση αυτή σε σχέση µε στοµατικά και άλλα προϊόντα προσωπικής υγιεινής. Σαπούνια, σαµπουάν, προϊόντα καθαρισµού οδοντοστοιχίας, όλα τα πιο πάνω για καπνιστές µόνο. Stafford - Miller Limited (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου) Broadwater Road, Garden City, Herts 3SP, Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Μαρκίδη, Μαρκίδη & Σία, Ηρώων Α, Λευκωσία.

7 Αυγούστου (3) Με την εγγραφή αυτού του εµπορικού σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης της λέξης «White». Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε το σήµα αρ Οδοντόπαστες, στοµατικό αιθέρια λάδια. Όλα τα προϊόντα που περιλαµβάνονται στην κλάση αυτή σε σχέση µε στοµατικά και άλλα προϊόντα προσωπικής υγιεινής. σαµπουάν, προϊόντα καθαρισµού οδοντοστοιχίας. Stafford - Miller Limited (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου) Broadwater Road, Garden City, Herts 3SP, Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Μαρκίδη & Σία, Ηρώων Α, Λευκωσία Αυγούστου 1998 (3) CARLO PIGNATELLI αιθέρια λάδια για προσωπική χρήση, ζελέ µπάνιου, λάδια µπάνιου και πούδρα µπάνιου για προσωπική χρήση, άλατα µπάνιου (όχι φαρµακευτικά) κρέµα, για το σώµα, λάδι για το σώµα, παρασκευάσµατα για καθαρισµό των χεριών, λοσιόν για καθαρισµό του δέρµατος, κρέµες για το δέρµα, προσωπικά αποσµητικά, κρέµες δέρµατος, ανδρικά αρώµατα, σαµπουάν για τα µαλλιά, κρέµα ξυρίσµατος, σαπούνι δέρµατος, παρασκευάσµατα για προστασία από τον ήλιο. Carlo Pignatelli Diffusion S.p.A. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ιταλίας) Via G. 150, Torino, Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Χρίστος Α. Θεοδούλου, Κοραή 5, Θεοδούλειον 1, Λάρνακα Νοεµβρίου (3) Καλλυντικά. MRS (Γαλλίδα υπήκοος), Η.Μ. 5 rue Village, Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Λάµπουσας 1095 Λευκωσία.

8 Αυγούστου 1998 (3) TELOXIL Προϊόντα για την φροντίδα των µαλλιών, δηλαδή προϊόντα για παρεµπόδιση της απώλειας των µαλλιών. La Roche-Posay Laboratoire Societe Anonyme (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας) Avenue Rene LA Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1, 1095 Λευκωσία Οκτωβρίου (3) LIPIDIOSE Αρώµατα, µυρωδικά, τζέλια, άλατα για το µπάνιο και το ντους, σαπούνια τουαλέτας, αποσµητικά σώµατος, καλλυντικά δηλαδή κρέµες, γαλακτώµατα, λοσιόν, τζέλια και πούδρες για το πρόσωπο, το σώµα και τα χέρια, παρασκευάσµατα για φροντίδα από τον ήλιο, παρασκευάσµατα για µακιγιάρισµα, τζέλια, σπρέι, αφρός και βάλσαµα για το φορµάρισµα και την φροντίδα των µαλλιών, λάκες για τα µαλλιά, παρασκευάσµατα για την βαφή και ξεβαφή µαλλιών, παρασκευάσµατα για µόνιµο κυµατισµό και µαλλιών, αιθέρια λάδια για προσωπική χρήση, societe anonyme (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας) 14, Rue Royale, Paris, Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1, 1095 Λευκωσία Οκτωβρίου 1998 (3) ELIZABETH SMARTWEAR Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε τα σήµατα αρ , 38307, 41425, 44949, αρώµατα, αιθέρια λάδια, καλλυντικά, λάδια, κρέµες και λοσιόν για το δέρµα, παρασκευάσµατα για την περιποίηση του δέρµατος. Παρασκευάσµατα για το ξύρισµα και µετά το ξύρισµα. Παρασκευάσµατα για το µπάνιο και το ντους. Παρασκευάσµατα για την κεφαλή, περιλαµβανοµένων λοσιόν, τονωτικών υγρών, τζέλλυ και σπρέι Παρασκευάσµατα για τα δόντια, λάδια και αφρώδη υγρά για το µπάνιο και το ντους. Πούδρα. Μη παρασκευάσµατα τουαλέτας. και αποσµητικά παρασκευάσµατα για προσωπική χρήση. Οδοντόπαστες. Unilever (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ολλανδίας) 455, 3013 Ολλανδία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Ανδρέας Π. Ποιητής & Σία, Αρτέµιδος 31-34, Μέγαρο ΠΟΙΗΤΗ, 6025 Λάρνακα.

9 Οκτωβρίου 1998 (3) LIPTALKERS αιθέρια λάδια, καλλυντικά, λάδια, κρέµες και λοσιόν για το δέρµα, παρασκευάσµατα για την περιποίηση του δέρµατος. Παρασκευάσµατα για το ξύρισµα και µετά το ξύρισµα. Παρασκευάσµατα για το µπάνιο και το ντους. Παρασκευάσµατα για την κεφαλή, περιλαµβανοµένων λοσιόν, τονωτικών υγρών, τζέλλυ. Παρασκευάσµατα για τα δόντια, λάδια και αφρώδη υγρά για το µπάνιο και το ντους. Πούδρα. Μη παρασκευάσµατα τουαλέτας. και αποσµητικά παρασκευάσµατα για προσωπική χρήση. Οδοντόπαστες. Unilever (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ολλανδίας) 455, 3013 Ολλανδία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Ανδρέας Π. Ποιητής & Σία, Αρτέµιδος 31-34, Μέγαρο ΠΟΙΗΤΗ, 6025 Λάρνακα Οκτωβρίου (3) AERA Αρώµατα, µυρωδικά, τζέλια, άλατα για το µπάνιο και το ντους, σαπούνια τουαλέτας, αποσµητικά σώµατος, καλλυντικά δηλαδή κρέµες, λοσιόν, τζέλια και πούδρες για το πρόσωπο, το σώµα και τα χέρια, παρασκευάσµατα για φροντίδα από τον ήλιο, παρασκευάσµατα για µακιγιάρισµα, τζέλια, σπρέι, αφρός και βάλσαµα για το φορµάρισµα και την φροντίδα των µαλλιών, λάκες για τα µαλλιά, παρασκευάσµατα για την βαφή και ξεβαφή µαλλιών, παρασκευάσµατα για µόνιµο κυµατισµό και µαλλιών, αιθέρια λάδια για προσωπική χρήση, societe anonyme (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας) 14, Rue Royale, Paris, Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1, 1095 Λευκωσία Νοεµβρίου 1998 (3) WILD WIND Είδη αρωµατοποιίας, κοσµητικά παρασκευάσµατα και παρασκευάσµατα για την φροντίδα του σώµατος, παρασκευάσµατα για περιποίηση µαλλιών, οδοντοκοσµητικά και σαπούνια. GmbH & Co. KG (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας) Venloer Str , Γερµανία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρ. Χρύσανθου & Μέγαρο Palais Ivoire, Όροφος, Λεωφ. Θεµιστοκλή έρβη αρ. 12, Λευκωσία.

10 Οκτωβρίου (3) ΤΕΧ Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε το σήµα Αρώµατα, µυρωδικά, τζέλια, άλατα για το µπάνιο και το ντους, σαπούνια τουαλέτας, αποσµητικά σώµατος, καλλυντικά δηλαδή κρέµες, γαλακτώµατα, λοσιόν, τζέλια και πούδρες για το πρόσωπο, το σώµα και τα χέρια, παρασκευάσµατα για φροντίδα από τον ήλιο, παρασκευάσµατα για µακιγιάρισµα, τζέλια, σπρέι, αφρός και βάλσαµα για το φορµάρισµα και την φροντίδα των µαλλιών, λάκες για τα µαλλιά, παρασκευάσµατα για την βαφή και ξεβαφή µαλλιών, παρασκευάσµατα για µόνιµο κυµατισµό και µαλλιών, αιθέρια λάδια για προσωπική χρήση, societe anonyme (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας) 14, Rue 750Q8 Paris, Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1095 Λευκωσία Νοεµβρίου (3) Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε τα σήµατα Αρώµατα, νερό για καλλωπισµό, ζελέ για το ντους, αφρόλουτρα, πέρλες για το µπάνιο, άλατα για το µπάνιο και το ντους, σαπούνια για το δέρµα, προσωπικά αποσµητικά, κρέµες, γαλακτώµατα, ζελέδες και πούδρες για το πρόσωπο, το και τα χέρια, παρασκευάσµατα για προστασία από τον ήλιο, προϊόντα για µακιγιάζ, βάση για µακιγιάζ, καλλυντικά µολύβια, ρουζ, κοκκινάδια, µάσκαρα, βερνίκι νυχιών, ασετόν, λοσιόνς για τα µαλλιά, σαµπουάν για τα µαλλιά, ζελέδες για τα µαλλιά, µους και σπρέι για τα µαλλιά, προϊόντα για σγούρωµα και κράτηµα των αιθέρια λάδια για προσωπική χρήση, οδοντόκρεµες, παρασκευάσµατα για το ξύρισµα και για µετά το ξύρισµα. GA Modefine S.A. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ελβετίας) Avenue de France, 90 LAUSANNE, Ελβετία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο 2, Λευκωσία.

11 Νοεµβρίου 1998 (3) για τα µάπα, πούδρα για µολύβι για τα φρύδια, αρώµατα, κρέµες για καλλυντικούς σκοπούς, λοσιόν για καλλυντικούς σκοπούς, κρέµες για µασάζ, γαλάκτωµα για σκοπούς τουαλέτας, µάσκαρα, λοσιόν για τα µαλλιά, λάδι για τα µαλλιά, αιθέρια λάδια για καλλυντικούς βάση του µακιγιάζ, λοσιόν για µετά το ξύρισµα. Etude Corporation (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Κορέας) 234, Κορέα. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο 2, Λευκωσία Νοεµβρίου (3) Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε το σήµα αρ. SKINSATION DEFENSE 4 αρώµατα, καλλυντικά, παρασκευάσµατα µε τη µορφή κρέµας, λοσιόν, πυκνού διαλύµατος για την προστασία και περιποίηση του δέρµατος, αντηλιακά παρασκευάσµατα, σιαµπού και προϊόντα για την περιποίηση των µαλλιών, λοσιόν για τα µαλλιά. Οδοντόκρεµες, αποσµητικά και για προσωπική Juvena (International) AG (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ελβετίας) 8, 8604 Volketswil, Ελβετία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο Μιτσή 2, Λευκωσία εκεµβρίου (3) CHRIS Με την εγγραφή αυτού του εµπορικού σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης της λέξης «FARRELL». Σαπούνια, αρώµατα, αιθέρια λάδια, καλλυντικά, λοσιόν για τα µαλλιά. Cosmetics GmbH (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας) 8, Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Χρίστος Α. Θεοδούλου, Κοραή 5, Θεοδούλειον 1, 6010 Λάρνακα.

12 εκεµβρίου (3) αρώµατα, αιθέρια λάδια, λοσιόν για τα µαλλιά. Pourelle Cosmetics GmbH (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας) 8, Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Χρίστος Α.Θεοδούλου, Κοραή 5, Θεοδούλειον 6010 Λάρνακα εκεµβρίου 1998 (3) Αρώµατα, υγρά χρησιµοποιούµενα µετά το ξύρισµα, αιθέρια λάδια για προσωπική χρήση, υγρά για τα µαλλιά της κεφαλής, κολόνιες, υγρά προσωπικά αποσµητικά, σαπούνια, ζελέ χρησιµοποιούµενα στο λουτρό. Ferrari S.P.A. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ιταλίας) Via Emilia Est Ιταλία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: & Κυριακίδη, Αρσινόης 74, Λευκωσία εκεµβρίου (3) CALVIN Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε το σήµα αρ Κολόνιες, κολόνιες µετά το ξύρισµα, λοσιόν µετά το ξύρισµα, ζελέ για ξύρισµα, αφρό ξυρίσµατος, κρέµα ξυρίσµατος, λοσιόν για µαλλιά και σώµα, αποσµητικά, κρέµα ενυδάτωσης, σαπούνια, πούδρες. Calvin Klein TradeMark Trust (εταιρεία οργανωµένη µε τους Νόµους της Πολιτείας ελαγουέαρ των Wilmington Trust Co, Trustee, Rodney Square North, North Market street, Wilmington, Delaware 19890, Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Ανδρέας Π. Ποιητής & Σία, Λεωφ. Αρτέµιδος 31-34, Μέγαρο ΠΟΙΗΤΗ, 6025 Λάρνακα.

13 13 Βιοµηχανικά λάδια και λίπη (εκτός από φαγώσιµα λάδια και λίπη και αιθέρια συνθέσεις που συγκρατούν τη καύσιµα (περιλαµβανοµένης της βενζίνης για αυτοκίνητα) και φωτιστικές κεριά, λαµπάδες, καντήλες και φυτίλια Αυγούστου 1998 (4) ECOMELT Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε το σήµα αρ Προπαρασκευασµένο κερί για επικάλυψη φορέων υποστρωµάτων όπως χαρτί, λεπτά φύλλα µετάλλου και πλαστικά διαφόρων ειδών. Collano AG (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ελβετίας) 6203 Station, Ελβετία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Χρίστος Α. Θεοδούλου, Κοραή 5, Θεοδούλειον 6010 Λάρνακα. ΚΛΑΣΗ 5 κτηνιατρικές και τροφές για παιδιά και έµπλαστρα, υλικό για επιδέσµους, υλικό για σφράγισµα δοντιών, κερί για χρήση στην παρασκευάσµατα για την καταπολέµηση ζιζανίων και βλαβερών ζωυφίων Οκτωβρίου (5) ADENOSAN Φαρµακευτικές, κτηνιατρικές και υγιεινολογικές ουσίες. Farmanic Α.Β.Ε.Ε. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ελλάδας) Φυλής 75Α Καµατερό Αττικής, Ελλάδα. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χριστίνα Γεωργίου, Προδρόµου Στρόβολος, Λευκωσία Οκτωβρίου (5) ARFAREL Φαρµακευτικές, κτηνιατρικές και υγιεινολογικές ουσίες. Farmanic Α.Β.Ε.Ε. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ελλάδας) Φυλής 75Α Καµατερό Αττικής, Ελλάδα. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χριστίνα Γεωργίου, Προδρόµου Στρόβολος, Λευκωσία.

14 Οκτωβρίου 1997 (5) ELICOR Φαρµακευτικές, κτηνιατρικές και υγιεινολογικές ουσίες. Farmanic A.B.E.E. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ελλάδας) Φυλής Καµατερό Αττικής, Ελλάδα. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χριστίνα Γεωργίου, Προδρόµου Στρόβολος, Λευκωσία. 4' Οκτωβρίου 1997 (5) SOPARYX Φαρµακευτικές, κτηνιατρικές και υγιεινολογικές ουσίες. Α.Β.Ε.Ε. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ελλάδας) Φυλής 75Α Καµατερό Αττικής, Ελλάδα. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χριστίνα Γεωργίου, Προδρόµου Στρόβολος, εκεµβρίου 1997 (5) VITAMINE C STABLE Με εγγραφή αυτού του εµπορικού σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης των λέξεων και STABLE» καθώς επίσης και του γράµµατος ξεχωριστά από το σήµα. Τα εµπορεύµατα να περιέχουν C. Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε το σήµα αρ Φαρµακευτικές, κτηνιατρικές και υγιεινολογικές ουσίες, τροφές για παιδιά και αρρώστους, έµπλαστρα, υλικό για επιδέσµους, υλικό για σφράγισµα δοντιών, κερί για χρήση στην απολυµαντικά, παρασκευάσµατα για την καταπολέµηση ζιζανίων και βλαβερών ζωυφίων. La Roche-Posay Laboratoire Societe (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας) Avenue Rene LA ROCHE-POSAY, Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1, 1095 Λευκωσία.

15 Μαρτίου (5) VILLANOVA Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε το σήµα αρ Απολυµαντικά. Colgate-Palmolive Company (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας ελαγουέαρ των 300 Park Avenue, New York, New York 10022, Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: & Κυριακίδη, Αρσινόης 74, Λευκωσία Μαΐου (5) MUSCORIL Σύµφωνα µε ιεθνή διεκδικείται η 5η εκεµβρίου, ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Φαρµακευτικά προϊόντα. Synthelabo (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας) 22, avenue Galilee, Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1, 1095 Λευκωσία Ιουλίου (5) Σύµφωνα µε ιεθνή Σύµβαση διεκδικείται η 30η Ιανουαρίου, 1998 ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα για τη θεραπεία παθήσεων των κοκάλων. Procter & Gamble Pharmaceuticals, Inc. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας Οχάιο των One Procter & Gamble Plaza, Cincinnati, Ohio Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο 2, Λευκωσία.

16 Ιουνίου (5) Μείγµα για θεραπεία δυσλειτουργίας στύσεως. VIAGRA Pfizer Products Inc. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας των Eastern Point Road, Groton, Connecticut 06340, Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Χρίστος Α. Θεοδούλου, Κοραή Θεοδούλειον 6010 Λάρνακα Ιουνίου (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα και ουσίες. FEMOSTON Solvay Pharmaceuticals B.V. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ολλανδίας) C.J. van 36, Ολλανδία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο 2, Λευκωσία Ιουλίου (5) Το σήµα περιορίζεται στα χρώµατα όπως αυτά εµφανίζονται στην απεικόνιση του σήµατος στον τύπο της αίτησης. Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε το σήµα αρ Φαρµακευτικά και ιατρικά παρασκευάσµατα και ουσίες. Beecham PLC (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου) New Horizons Court, Brentford, Middlesex 9EP England, Ηνωµένο Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο Μιτσή Λευκωσία.

17 Ιουνίου (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα και ουσίες. PHYSIOTENS Solvay Pharmaceuticals GmbH (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας) 20, Hannover, Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο Μιτσή 2, 1065 Λευκωσία Ιουνίου (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα και ουσίες. LOTRONEX Glaxo Wellcome Group Limited (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου). Glaxo Wellcome House, Berkeley Avenue, Middlesex England, Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: & Κυριακίδη, Αρσινόης 74, Λευκωσία, Σεπτεµβρίου 1998 (5) µε ιεθνή διεκδικείται η 13η Μαρτίου, ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε τα σήµατα αρ , Φαρµακευτικά προϊόντα για ουρολογική και γυναικολογική Pharmacia & Upjohn AB (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Σουηδίας) S- 87 Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1, 1095 Λευκωσία.

18 Ιουλίου (5) ELUCID Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. Marion AG (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας) Frankfurt am Main, Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο 2, Λευκωσία Ιουνίου (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα, συγκεκριµένα στοιχεία από µεταλλική ζελατίνη που χρησιµοποιείται σαν παρασκεύασµα για θεραπεία του αίµατος. Apotex Inc. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Καναδά) Signet Drive, Weston, Ontario, Καναδά. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ηµήτριος Α. ηµητριάδης, Θάσου 3, Dadlaw House, Λευκωσία Ιουνίου (5) Ε-ΝΟΧ Με την εγγραφή αυτού του εµπορικού σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης του γράµµατος «Ε». Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. American Home Products Corporation (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας ελαγουέαρ των Η.Π.Α.) Five Farms, Madison, New Jersey , Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Ρένος Λεωφ. Αγ. Ιλαρίωνος 1028

19 Ιουνίου (5) IONIL Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε το σήµα αρ Φαρµακευτικά, δερµατολογικά και παρασκευάσµατα για το δέρµα και το δέρµα της κεφαλής, ιατρικά παρασκευάσµατα για το δέρµα, ιατρικά ιατρικά παρασκευάσµατα για το δέρµα της κεφαλής. Galderma S.A. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ελβετίας) Ελβετία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Θ. Κ. Θ. Θεοδότου 34, Λευκωσία Ιουνίου (5) CITADEL Παρασκευάσµατα για εξολόθρευση επιβλαβών ζωυφίων. Μυκητοκτόνα, χορτοκτόνα. Dow LLC (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας ελαγουέαρ των Η.Π.Α.) 9330 Zionsville Road, Indianapolis, Indiana 46268, Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Ανδρέας Π. Ποιητής & Σία, Λεωφ. Αρτέµιδος 31-34, Μέγαρο ΠΟΙΗΤΗ, 6025 Λάρνακα Ιουλίου (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. GEMZAR Eli Lilly and Company (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας Ινδιάνα των Lilly Corporate Center, Indianapolis, Indiana Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Ανδρέας Π. Ποιητής & Σία, Λεωφ. Αρτέµιδος 31-34, Μέγαρο ΠΟΙΗΤΗ, 6025 Λάρνακα.

20 Ιουλίου (5) NUSEALS παρασκευάσµατα. Eli Lilly and Company (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας Ινδιάνα των Lilly Corporate Center, Indianapolis, Indiana 46285, Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Ανδρέας Π. Ποιητής & Σία, Αρτέµιδος 31-34, Μέγαρο ΠΟΙΗΤΗ, 6025 Λάρνακα Ιουλίου (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. KEFADOL Eli Lilly and Company (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας Ινδιάνα των Η.Π.Α.) Lilly Corporate Center, Indianapolis, Indiana 46285, Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Ανδρέας Π. Ποιητής & Σία, Λεωφ. Αρτέµιδος Μέγαρο ΠΟΙΗΤΗ, 6025 Λάρνακα Ιουλίου (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα δηλαδή παρασκεύασµα για ανωµαλία οργάνου. American Home Products Corporation (εταιρεία σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας ελαγουέαρ των Η.Π.Α.) Five Giralda Farms, Madison, New Jersey , Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Ρένος Λεωφ. Αγ. Ιλαρίωνος 1028 Λευκωσία.

21 Ιουλίου (5) LUCEDEX Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. Hoechst Marion AG (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας) D Frankfurt am Main, Γερµανία. Βιοµήχανοι και ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο 2, 1065 Λευκωσία Ιουλίου (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. TELUC Hoechst Marion Roussel AG (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας) Frankfurt am Main, Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο Μιτσή 2, 1065 Λευκωσία Ιουλίου (5) Φάρµακα και φαρµακευτικά παρασκευάσµατα για ανθρώπινη χρήση. Organon (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ολλανδίας) Kloosterstraat 6, 5349 OSS, Ολλανδία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο Μιτσή 2, 1065 Λευκωσία.

22 Ιουλίου OPTIQUIN Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. GmbH (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας) Steinfeldstrasse 2, Stolberg, Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Γ. & Α. Λαδάς, ιαγόρου 4, Μέγαρο Λευκωσία Αυγούστου (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα δηλαδή εµβόλια. American Company (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας ελαγουέαρ των Five Farms, Madison, New Jersey, , Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Ρένος Λεωφ. Αγ. Ιλαρίωνος 1028 Λευκωσία Αυγούστου (5) MIGLIOR GATTO Με την εγγραφή αυτού του εµπορικού σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης της λέξης Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε τα σήµατα αρ , Κτηνιατρικά και υγιεινολογικά προϊόντα. Morando S.P.A. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ιταλίας) Corso Italia Alba, Cuneo, Ιταλία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Χρίστος Α. Κοραή 5, Θεοδούλειον 6010 Λάρνακα.

23 Αυγούστου (5) Φαρµακευτικά προϊόντα. ιαιτητικές ουσίες προσαρµοσµένες για ιατρική απολυµαντικά. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ολλανδίας) 5, GA Ολλανδία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Χρίστος Α. Θεοδούλου, Κοραή 5, Θεοδούλειον 6010 Λάρνακα Αυγούστου (5) CENOVIS Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε το σήµα αρ κτηνιατρικές και υγειονολογικές ουσίες. ιαιτητικές ουσίες για ιατρική χρήση, τροφές για παιδιά. Έµπλαστρα, υλικό για επιδέσµους. Υλικά για σφράγισµα δοντιών, κερί για χρήση στην Παρασκευάσµατα για την καταπολέµηση ζιζανίων και βλαβερών ζωυφίων. Health Co PTY LTD (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Αυστραλίας) Street, SA 5032, Αυστραλία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο Λευκωσία Αυγούστου 1998 (5) Φαρµακευτικά προϊόντα. LAURAMED Limited, Οδός Αστροναυτών και Κωνσταντινουπόλεως Λεµεσός. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Στέλιος Κ. Οδός Γ. αρ. COURT, όροφος, 3300 Λεµεσός.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3735 της ΙΟΥΛΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3735 της ΙΟΥΛΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3735 της ΙΟΥΛΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ Ο ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 268 ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Ενστάσεις Γνωστοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3714 της 16ης 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3714 της 16ης 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3714 της 16ης 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ Ο ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 268 Ενστάσεις Γνωστοποιείται ότι οποιοδήποτε πρόσωπο έχει λόγους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 3728 της 27ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 3728 της 27ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 3728 της 27ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ Ο ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 268 Ενστάσεις Γνωστοποιείται ότι οποιοδήποτε πρόσωπο έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 4258/2013 Αθήνα 1 /10/2013 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135, 136 και 139 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012), όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3782 της 12ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3782 της 12ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3782 της 12ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ Ο ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 268 Ενστάσεις Γνωστοποιείται ότι οποιοδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3750 της 12ης 2003

ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3750 της 12ης 2003 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3750 της 12ης 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ Ο ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 268 ΕΠΙΣΗΜΕΣ Ενστάσεις Γνωστοποιείται ότι οποιοδήποτε πρόσωπο έχει λόγους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4091 / 12-08-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4091 / 12-08-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4091 / 12-08-2015 Σύμφωνα με:α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5408/21-10-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5408/21-10-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5408/21-10-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5715 /03-11-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5715 /03-11-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5715 /03-11-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 4260/2013 Αθήνα 1/10/2013 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135, 136 και 139 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012), όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2492 /09-05-2016 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

Δέρματος και περιποίησης μαλλιών

Δέρματος και περιποίησης μαλλιών Όπως τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, τα προϊόντα για τη φροντίδα του δέρματος και τα καλλυντικά δεν διαρκούν για πάντα. Αφού ανοιχτεί η συσκευασία, το ρολόι αρχίζει να μετρά αντίστροφα. Η έκθεση στον

Διαβάστε περισσότερα

ιεθνής Αερολιµένας Αθηνών Νέα Μέτρα Ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις χειραποσκευές

ιεθνής Αερολιµένας Αθηνών Νέα Μέτρα Ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις χειραποσκευές ιεθνής Αερολιµένας Αθηνών Νέα Μέτρα Ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις χειραποσκευές Ευρωπαϊκός Κανονισµός 1546/06 ηµοσίευση στην εφηµερίδα της Ε.Ε.: 17/10/06 Ισχύς από 6/11/06 Τα νέα µέτρα ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5598 /30-10-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5598 /30-10-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5598 /30-10-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

❷ Η εµφάνιση και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των τροφίµων. ❸ Η θρεπτική αξία των τροφίµων. ❻ Η προσαρµογή στο νέο προφίλ των τροφίµων

❷ Η εµφάνιση και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των τροφίµων. ❸ Η θρεπτική αξία των τροφίµων. ❻ Η προσαρµογή στο νέο προφίλ των τροφίµων Ποιότητα Ορισµός Η έννοια της ποιότητας όπως αυτή ορίζεται από τον ιεθνή Οργανισµό Τυποποίησης (ISO) αναφέρεται στο σύνολο των ιδιοτήτων και των χαρακτηριστικών ενός προϊόντος τα οποία του προσδίδουν τη

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις στις οποίες απαιτείται επανέλεγχος κάθε

Εσωτερικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις στις οποίες απαιτείται επανέλεγχος κάθε ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΣ Ε.Η.Ε Εσωτερικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις στις οποίες απαιτείται επανέλεγχος κάθε 1 χρόνο 1. Υδρογονάνθρακες και γηγενή καύσιμα αέρια 2. Βιομηχανία παραγώγων πετρελαίου και άνθρακα 1 / 24 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ ΚΩ ΙΚΟΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ- ΕΙΣΑΓΩΓΗ (ΘΕΣΗ 44) Αρ. Όνοµα πιστοποιητικού Εκδίδουσα αρχή Σχόλια

ΤΜΗΜΑ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ ΚΩ ΙΚΟΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ- ΕΙΣΑΓΩΓΗ (ΘΕΣΗ 44) Αρ. Όνοµα πιστοποιητικού Εκδίδουσα αρχή Σχόλια ΤΜΗΜΑ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ ΚΩ ΙΚΟΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ- ΕΙΣΑΓΩΓΗ (ΘΕΣΗ 44) Ζωντανά ζώα και ζωικά προϊόντα 30 Έγκριση για την εισαγωγή ζωντανών ζώων (όλα τα θηλαστικά ζώα, πτηνά, ερπετά, ωφέλιµα έντοµα, ψάρια,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΛΟ ΑΠΑ ΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ZAL Αριθ.Κοινοτικού Σήµατος 005650171 Ηµεροµηνία 30/01/2007 Αριθµ.Σήµατος 567 Ηµεροµηνία αιτήσεως µετατροπής 05/02/2010 ΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: BLUESCOPE STEEL LIMITED,

Διαβάστε περισσότερα

Τα 100 σηµαντικότερα ελληνικά εξαγόµενα προϊόντα στον κόσµο κατά το έτος 2011* (Αξία σε χιλ. ) % ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ

Τα 100 σηµαντικότερα ελληνικά εξαγόµενα προϊόντα στον κόσµο κατά το έτος 2011* (Αξία σε χιλ. ) % ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ Τα 100 σηµαντικότερα ελληνικά εξαγόµενα προϊόντα στον κόσµο κατά το έτος 2011* (Αξία σε χιλ. ) Κατάταξη ΤΤ Ε Περιγραφή Προϊόντος ΑΞΙΑ (ευρώ) % ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ ΠΟΣΟΤΗΤΑ (κιλάυποσυνολα ΚΛΑ ΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ) 62 02231

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ THΣ EΛΛΑ ΟΣ ΣΤΟ ΝΤΥΣΣΕΛΝΤΟΡΦ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ THΣ EΛΛΑ ΟΣ ΣΤΟ ΝΤΥΣΣΕΛΝΤΟΡΦ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ THΣ EΛΛΑ ΟΣ ΣΤΟ ΝΤΥΣΣΕΛΝΤΟΡΦ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Ντύσσελντορφ, 17 Μαρτίου 2008 ΑΠ Φ.2152.1 / ΑΣ 43 Προς: ΥΠΕΞ - Β4 /νση Κοιν.: ΥΠΕΞ -. Γ. ΥΦΥΠΕΞ κ. Π. ούκα - Γρ.

Διαβάστε περισσότερα

Οι κωδικοί ΚΑΔ ανά επαγγελματική δραστηριότητα οι οποίοι πρέπει να τοποθετήσουν τερματικά POS έως 27 Ιουλίου 2017 είναι οι παρακάτω:

Οι κωδικοί ΚΑΔ ανά επαγγελματική δραστηριότητα οι οποίοι πρέπει να τοποθετήσουν τερματικά POS έως 27 Ιουλίου 2017 είναι οι παρακάτω: Οι κωδικοί ΚΑΔ ανά επαγγελματική δραστηριότητα οι οποίοι πρέπει να τοποθετήσουν τερματικά POS έως 27 Ιουλίου 2017 είναι οι παρακάτω: ΚΑΔ Περιγραφή δραστηριότητας 33.12 Επισκευή μηχανημάτων 33.13 Επισκευή

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνές Εμπόριο Αγαθών

Διεθνές Εμπόριο Αγαθών ΙΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤ Διεθνές Εμπόριο Αγαθών 2017 ΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Η καταγραφή των Εμπορευματικών Συναλλαγών διενεργείται σε μηνιαία βάση και παρακολουθεί τη συνολική αξία των Εισαγωγών, των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΜΑΪΟΣ 2008

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΜΑΪΟΣ 2008 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ OΣ Πειραιάς, 11 Ιουλίου 2008 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΜΑΪΟΣ 2008 Η Γενική Γραµµατεία Εθνικής Στατιστικής

Διαβάστε περισσότερα

Νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός για τις χειραποσκευές Απαντήσεις στις Συνηθέστερες Ερωτήσεις

Νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός για τις χειραποσκευές Απαντήσεις στις Συνηθέστερες Ερωτήσεις Νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός για τις χειραποσκευές Απαντήσεις στις Συνηθέστερες Ερωτήσεις Ερωτήσεις σχετικά με το νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό 1) Τι αλλάζει με το νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό για τις χειραποσκευές;

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ OΣ Πειραιάς, 11 Νοεµβρίου 2008 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008 Η Γενική Γραµµατεία Εθνικής Στατιστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ - 41510 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ - 41510 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ - 41510 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ 2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΛΙΚΩΝ Σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2008

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2008 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ OΣ Πειραιάς, 11 Φεβρουαρίου 2009 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2008 Η Γενική Γραµµατεία Εθνικής Στατιστικής

Διαβάστε περισσότερα

Cash & Carry. www.epikal.gr E-mail: epikal@otenet.gr. η μεγαλύτερη ποικιλία με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς είναι εδώ!!! ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ

Cash & Carry. www.epikal.gr E-mail: epikal@otenet.gr. η μεγαλύτερη ποικιλία με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς είναι εδώ!!! ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Εμπορικό κέντρο Καλλυντικών, Κομμωτηρίου, Αισθητικής, Μανικιούρ, Πεντικιούρ, Παραφαρμακευτικών Κηφισσού 150 & Τσαλαβούτα 1, 121 31 Περιστέρι (έναντι ΚΤΕΛ Πελοποννήσου) Τηλ.: 210 57.51.091-95,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2008

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2008 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ OΣ Πειραιάς, 13 Ιανουαρίου 2009 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2008 Η Γενική Γραµµατεία Εθνικής Στατιστικής

Διαβάστε περισσότερα

Κράτος µέλος Κάτοχος αδείας κυκλοφορίας Επινοηθείσα ονοµασία. Από στόµατος χρήση. Jasminelle 0,02 mg / 3 mg επικαλυµµένα µε λεπτό

Κράτος µέλος Κάτοχος αδείας κυκλοφορίας Επινοηθείσα ονοµασία. Από στόµατος χρήση. Jasminelle 0,02 mg / 3 mg επικαλυµµένα µε λεπτό ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ, ΤΗ ΦΑΡΜΑΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΤΗΝ Ο Ο ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ Α ΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ 1 Κράτος µέλος Κάτοχος

Διαβάστε περισσότερα

Α) ΣΗΜΕΙΩΣΗ 5 ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ 84 ΤΟΥ ΔΑΣΜΟΛΟΓΙΟΥ

Α) ΣΗΜΕΙΩΣΗ 5 ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ 84 ΤΟΥ ΔΑΣΜΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΔΑ: Ψ9Θ146ΜΠ3Ζ-334 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ & ΕΦΚ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΜΟΛΟΓΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ & ΑΠΑΛΛΑΓΩΝ ΤΜΗΜΑ Α: ΔΑΣΜΟΛΟΓΙΚΟ & ΔΑΣΜΟΛΟΓ. ΑΞΙΑΣ Αθήνα, 12 Σεπτεμβρίου 2017 Αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

Συμπλήρωμα οδηγού προγραμματισμού

Συμπλήρωμα οδηγού προγραμματισμού ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΖΩΗΣ Λογισμικό έκδοση 1.1 για συσκευές της Medtronic InSync 8040 Thera (συμπεριλαμβανομένου του i Series )/Prodigy Thera DR 7968i Συμπλήρωμα οδηγού προγραμματισμού

Διαβάστε περισσότερα

3.3.1. ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

3.3.1. ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 3.3. ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ-ΕΞΑΓΩΓΕΣ Η περιγραφή του εισαγωγικού και εξαγωγικού profile της Κεντρικής Μακεδονίας δίνει ιδιαίτερα χρήσιµες πληροφορίες όταν τοποθετηθεί συγκριτικά µε την Αττική και το σύνολο των εισαγωγών-εξαγωγών

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ6310/30-11-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

Liofora 0,02 mg / 3 mg επικαλυµµένα µε λεπτό. Belanette 0,02 mg / 3 mg επικαλυµµένα µε λεπτό

Liofora 0,02 mg / 3 mg επικαλυµµένα µε λεπτό. Belanette 0,02 mg / 3 mg επικαλυµµένα µε λεπτό ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ, ΤΗ ΦΑΡΜΑΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΤΗΝ Ο Ο ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ Α ΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ 1 Κράτος µέλος Κάτοχος

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνώ και Ανακαλύπτω - Φυσικά Δημοτικού Απαιτούμενος εξοπλισμός και υλικά Τάξη Ε

Ερευνώ και Ανακαλύπτω - Φυσικά Δημοτικού Απαιτούμενος εξοπλισμός και υλικά Τάξη Ε Τάξη Ε βελόνες πλεξίματος αλουμινόφυλλο αλάτι βεντούζα αμμωνία αλεύρι βραστήρας απορρυπαντικό βάμμα ιωδίου γκαζάκι ασβέστης ζάχαρη γυαλί άχρωμη ζελατίνα κόκκινο λάχανο ελατήριο βαζελίνη ζυγός σύγκρισης

Διαβάστε περισσότερα

MW1 LTX Fx Ασύρματοι πομποί ζώνης

MW1 LTX Fx Ασύρματοι πομποί ζώνης Συστήματα επικοινωνίας MW1 LTX Fx Ασύρματοι πομποί ζώνης MW1 LTX Fx Ασύρματοι πομποί ζώνης www.boschsecrity.gr 193 επιλέξιμα κανάλια UHF Τεχνολογία σύνδεσης με PLL Οθόνη LCD με ενδείξεις για την κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Πνευµατικά ικαιώµατα

Πνευµατικά ικαιώµατα Πνευµατικά ικαιώµατα Το παρόν είναι πνευµατική ιδιοκτησία της ACTA Α.Ε. και προστατεύεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νοµοθεσία που αφορά τα πνευµατικά δικαιώµατα. Απαγορεύεται ρητώς η δηµιουργία αντιγράφου,

Διαβάστε περισσότερα

«ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΣΕΧΙΑΣ 2014/ 2013».

«ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΣΕΧΙΑΣ 2014/ 2013». «ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΣΕΧΙΑΣ 2014/ 2013». Ο όγκος διμερών εμπορικών συναλλαγών, παραμένει μεν χαμηλός σε σχέση με άλλες χώρες της Ε.Ε., σημείωσε ωστόσο αύξηση 15,6% και από 376,338 εκ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΕΤΟΣ 2015

ΕΡΕΥΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΕΤΟΣ 2015 ΕΟΠ 3 ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ & ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΕΙ ΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΚΩ ΙΚΟΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

TITAN CEMENT INTERNATIONAL SA

TITAN CEMENT INTERNATIONAL SA TITAN CEMENT INTERNATIONAL SA ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ (Άρθρο 14, πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

Βασικός ανταγωνισμός στα 10 πρώτα εισαγόμενα στις ΗΠΑ προϊόντα

Βασικός ανταγωνισμός στα 10 πρώτα εισαγόμενα στις ΗΠΑ προϊόντα Βασικός ανταγωνισμός στα 10 πρώτα εισαγόμενα στις ΗΠΑ προϊόντα Ο Πίνακας που ακολουθεί απεικονίζει τις 10 πρώτες κατηγορίες προϊόντων που εισήχθησαν στις ΗΠΑ (έτος βάσης το 2013), καθώς και τους κύριους

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

1.15 3.15 4.15 7.15 15.81 / 15.82 15.91 to 15.97 15.98 2.28 4.28 5.28 7.28 1.29 2.29 3.29 5.29 1.24 2.24 3.24 4.24 5.24 6.24 7.24 1.26 2.26 3.

1.15 3.15 4.15 7.15 15.81 / 15.82 15.91 to 15.97 15.98 2.28 4.28 5.28 7.28 1.29 2.29 3.29 5.29 1.24 2.24 3.24 4.24 5.24 6.24 7.24 1.26 2.26 3. 2012 Εγχειρίδιο Χρήστη Υπολογιστικό εργαλείο για τη διάγνωση, χαρακτηρισµό και βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας σε βιοµηχανικούς κλάδους. Φάση αναζήτησης www.pineaudit.eu Απαλλακτική ρήτρα Την αποκλειστική

Διαβάστε περισσότερα

άλλων μη εδώδιμων καταναλωτικών προϊόντων π.δ.κ.α. εκτός άλλων προϊόντων τροφίμων, ποτών και καπνού εκτός καταστημάτων,

άλλων μη εδώδιμων καταναλωτικών προϊόντων π.δ.κ.α. εκτός άλλων προϊόντων τροφίμων, ποτών και καπνού εκτός καταστημάτων, 188 αβγών πάγκων ή αγορών, άλλο 47.99.19 αβγών, με αλληλογραφία ή μέσω διαδίκτυου 47.91.19 αγαθών μη εξειδικευμένων εκτός αγορών, άλλο 47.99.99 αγαθών μη εξειδικευμένων, με αλληλογραφία ή μέσω διαδίκτυου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ THΣ EΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΝΤΥΣΣΕΛΝΤΟΡΦ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ THΣ EΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΝΤΥΣΣΕΛΝΤΟΡΦ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ THΣ EΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΝΤΥΣΣΕΛΝΤΟΡΦ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Ντύσσελντορφ, 17 Μαρτίου 2008 ΑΠ Φ.2152.1 / ΑΣ 42 Προς: ΥΠΕΞ - Β4 Δ/νση Κοιν.: ΥΠΕΞ - Δ. Γ. ΥΦΥΠΕΞ κ. Π. Δούκα -

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3. ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3. ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3. ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΜΑΔΑΣ Α -- ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ & ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΟΜΑΔΑ Α' -- ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ & ΣΑΠΟΥΝΙΑ 1 Aπορρυπαντικό W.C. Τεμ. των 750 2 Απολυμαντικό τύπου DETTOL Τεμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΕΤΕΣΠΛΑΝΟΔΡΑΣΗΣΓΙΑΤΗΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΕΝΙΣΧΥΣΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝΕΞΑΓΩΓΩΝΑΝΑ ΚΛΑΔΟ& ΑΓΟΡΑ

ΤΡΙΕΤΕΣΠΛΑΝΟΔΡΑΣΗΣΓΙΑΤΗΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΕΝΙΣΧΥΣΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝΕΞΑΓΩΓΩΝΑΝΑ ΚΛΑΔΟ& ΑΓΟΡΑ ΤΡΙΕΤΕΣΠΛΑΝΟΔΡΑΣΗΣΓΙΑΤΗΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΕΝΙΣΧΥΣΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝΕΞΑΓΩΓΩΝΑΝΑ ΚΛΑΔΟ& ΑΓΟΡΑ Αναστάσιος Αλεξανδρίδης Δημήτρης Αστερίου Μαρία Κεχαγιά ΣΕΒΕ Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ΣΕΒΕ Εισαγωγή ΕνίσχυσητωνΕξαγωγών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2010/Β (21%) Κωδικός προϊόντος -Νο

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2010/Β (21%) Κωδικός προϊόντος -Νο Φυσικά Χρώµατα ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2010/Β (21%) Κωδικός 102 Λάδι επίπλων κήπου 23,60 1 106 Λάδι περιποίησης και 83 m 2 στίλβωσης 107 Κερί περιποίησης και στίλβωσης 83 m 2 108 Ρητινέλαιο επιφανειών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ. Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 114/2014

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ. Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 114/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 114/2014 Σύμφωνα με : α) Τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135, 136 και 139 του Νόμου του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ 86/Α/11-04-2012), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ - ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ( 91 / 155 / ΕΚ & 93 / 112 ΕΚ ) 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ονομασία προϊόντος : LEKKERA - C Υγρό καθαριστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΡΙΝΗ, 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΚΑΤΕΡΙΝΗ, 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & Α.Ε. ΚΑΤΕΡΙΝΗ, 5 ΙΟΥΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΘΝΗΣ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΟΓ ΟΗ ΕΚ ΟΣΗ. ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΙΕΘΝΗΣ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΟΓ ΟΗ ΕΚ ΟΣΗ. ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΛΑΣΗ 1 Χηµικά προϊόντα προοριζόµενα για τη βιοµηχανία, τις επιστήµες, τη φωτογραφία, καθώς και για τη γεωργία, την κηπουρική και τη δασοκοµία. Ακατέργαστες συνθετικές ρητίνες. Ακατέργαστα πλαστικά υλικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ. Ασύρματη Ζυγαριά Σωματικής Ανάλυσης ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ. Ασύρματη Ζυγαριά Σωματικής Ανάλυσης ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ GR Ασύρματη Ζυγαριά Σωματικής Ανάλυσης ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΧΡΗΣΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΣΥΜΒΟΛΩΝ 2

Διαβάστε περισσότερα

Norvasc 5 mg - Tabletten 5 mg Δισκίο Από του στόματος. 10 mg Δισκίο Από του στόματος. Norvasc 10 mg - Tabletten. Norvasc 10 mg Δισκίο Από του στόματος

Norvasc 5 mg - Tabletten 5 mg Δισκίο Από του στόματος. 10 mg Δισκίο Από του στόματος. Norvasc 10 mg - Tabletten. Norvasc 10 mg Δισκίο Από του στόματος ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ, ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΤΗΝ ΟΔΟ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ Αυστρία Αυστρία

Διαβάστε περισσότερα

Διμερές Εμπόριο Ελλάδας-Λομβαρδίας 1

Διμερές Εμπόριο Ελλάδας-Λομβαρδίας 1 ς 1 Η Λομβαρδία αποτελεί σημαντικό οικονομικό κέντρο της Ιταλίας και τη σημαντικότερη Περιφέρεια, όσον αφορά στο διμερές εμπόριο αγαθών με την Ελλάδα το 2015. Στη Λομβαρδία κατευθύνθηκε το 24% των ελληνικών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΥΠΟΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ

ΟΙ ΥΠΟΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ ΟΙ ΥΠΟΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ ΟΜΑ ΟΠΟΙΗΣΗ ΚΩ ΙΚΩΝ (Regulation (EC) Νο 1893/2006) ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΕΑ ΤΗΣ ΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ (IAF ID1:2010) ΥΠΟΤΟΜΕΙΣ 01/06/15-09-2010 1/7 ΥΠΟΤΟΜΕΙΣ Έκδοση: 01 Αναθεώρηση: 06 Ηµεροµηνία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ 2008 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ 2008 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ 2008 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 2 I. ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ Α ΕΩΣ Ν ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Το συµπληρωµατικό λεξιλόγιο αποτελείται

Διαβάστε περισσότερα

TouchPad και πληκτρολόγιο

TouchPad και πληκτρολόγιο TouchPad και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ειδικ ική έκδο ση ενημ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΓΑΘΩΝ -3,0 +17,5 +12,2 +38,5 -47,6 +54,6 +15,3 -4,5

ειδικ ική έκδο ση ενημ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΓΑΘΩΝ -3,0 +17,5 +12,2 +38,5 -47,6 +54,6 +15,3 -4,5 1.329,0 112,5 31,6 3.635,0 1.426,6 6.047,7 646,2 309,8 117,8 570,4 111,0 3.399,0-2,6 113,6 89,6 79,1 75,5 73,9 190,2 +0,2 11.579,0 Σύνολο εισαγωγών 1.893,1 402,9 2.940,8 +17,5 1.887,4 Αίγυπτος +4,9 1.043,0

Διαβάστε περισσότερα

Σýìφωνα ìε την 91/155/ΕΟΚ, 93/112/ΕΟΚ, 2001/58/ΕΟΚ. Ηìεροìηνßα εκτýπωσηò 24.09.2004 ΑναθεωρÞθηκε την 24.09.2004

Σýìφωνα ìε την 91/155/ΕΟΚ, 93/112/ΕΟΚ, 2001/58/ΕΟΚ. Ηìεροìηνßα εκτýπωσηò 24.09.2004 ΑναθεωρÞθηκε την 24.09.2004 Σελßδα 1/5 1 Στοιχεßα του παρασκευüσìατοò και τηò επιχεßρησηò Εφαρµογή προϊόντος: Επαγγελµατικό υγρό γενικού καθαρισµού. Προµηθευτής: Unilever Hellas AEBE Μαρ. Αντύπα 92, 141 21 Ν. Ηράκλειο, Τηλ: 210 2701500

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΒΕΙΑ THΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Γραφείο Ο.Ε.Υ. Μαδρίτη, 14 Μαρτίου 2017

ΠΡΕΣΒΕΙΑ THΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Γραφείο Ο.Ε.Υ. Μαδρίτη, 14 Μαρτίου 2017 ΠΡΕΣΒΕΙΑ THΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Γραφείο Ο.Ε.Υ. Μαδρίτη, 14 Μαρτίου 2017 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2016 Οι εξωτερικές εμπορικές συναλλαγές της Ισπανίας διατήρησαν το 2016, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, αυξητική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2008

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2008 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ OΣ Πειραιάς, 11 εκεµβρίου 2008 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2008 Η Γενική Γραµµατεία Εθνικής Στατιστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ 2002-2003

ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ 2002-2003 Θεσσαλονίκη, 1 Απριλίου, 2004 ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ 2002-2003 Το ακόλουθο ενηµερωτικό σηµείωµα εκπονήθηκε από το Ινστιτούτο Εξαγωγικών Ερευνών και Σπουδών του ΣΕΒΕ και αναλύει την πορεία των ελληνικών

Διαβάστε περισσότερα

Πορεία διμερούς εμπορίου μεταξύ Ελλάδας - Γαλλίας κατά το εννεάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2017

Πορεία διμερούς εμπορίου μεταξύ Ελλάδας - Γαλλίας κατά το εννεάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Πορεία διμερούς εμπορίου μεταξύ Ελλάδας - Γαλλίας κατά το εννεάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2017 Σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ Αθήνα 6-4-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 1892/6-4-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ 86/Α/11-4- 2012), όπως τροποποιήθηκε και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΟΕ/ΕΕ. Επωνυμία : ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΜΑΡΙΑΣ ΒΕΡΓΑΝΕΛΑΚΗ-ΜΑΡΙΑΣ ΡΟΥΚΟΥΤΑΚΗ ΟΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΟΕ/ΕΕ. Επωνυμία : ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΜΑΡΙΑΣ ΒΕΡΓΑΝΕΛΑΚΗ-ΜΑΡΙΑΣ ΡΟΥΚΟΥΤΑΚΗ ΟΕ Υπηρεσία Μιας Στάσης ΧΑΝΙΑ, 19/37/2017 για τη σύσταση εταιρειών ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΟΦΟΡΗ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΑΝΙΩΝ, ΣΦΑΚΙΩΝ 10-12, ΧΑΝΙΑ Τα χ.δ/νση Ταχ.Κώδικας Τηλέφωνο Ηλ.Ταχ/μείο ΣΦΑΚΙΩΝ 10-12 73133 2821057934 moforib@otenet.gr

Διαβάστε περισσότερα

Chryssalis Medical Spa

Chryssalis Medical Spa ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 2251 / 30-04-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει(φεκ120/α/29-5-2013),

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ-41309 ΤΕΥΧΟΣ 4 1. ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ-41309 ΤΕΥΧΟΣ 4 1. ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ-41309 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ Α ΜΗΕ Α.Ε.» α. υρραχίου 89 & Κηφισού - Αθήνα (κεντρικό κτίριο Α ΜΗΕ), β. υρραχίου 81 & Σµόλικα - Αθήνα (κτίριο ΠΛΤ) γ. Αγίας Άννας

Διαβάστε περισσότερα

tree Tea Τσαγιόδεντρο body shop σαν το τζίνι που βγαίνει από το μπουκαλάκι η σταγόνα που τα κάνει όλα.

tree Tea Τσαγιόδεντρο body shop σαν το τζίνι που βγαίνει από το μπουκαλάκι η σταγόνα που τα κάνει όλα. Tea tree body shop Τσαγιόδεντρο σαν το τζίνι που βγαίνει από το μπουκαλάκι η σταγόνα που τα κάνει όλα. BEST SELLER : Κάντο μόνος σου ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ1524 1525 30ml 100ml 100% καθαρό Τσαγιόδεντρο & Βιταµίνη

Διαβάστε περισσότερα

σχετικά µε τον Απολογισµό Α εξαµήνου 2013 του Καταστήµατος Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Κοινωνικό Παντοπωλείο). ράµας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

σχετικά µε τον Απολογισµό Α εξαµήνου 2013 του Καταστήµατος Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Κοινωνικό Παντοπωλείο). ράµας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΡΑΜΑΣ Αριθ.Αποφ 189/2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 16 ο Πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ήµου ράµας Την 9-7-2013 ΘΕΜΑ 2 ο :Απολογισµός Α εξαµήνου 2013 Καταστήµατος Κοινωνικής

Διαβάστε περισσότερα

1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ / ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ TETRALUX. info@tetralux.gr 2. ΠΡΟΣ ΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝ ΥΝΩΝ 3. ΣΥΣΤΑΣΗ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ / ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ TETRALUX. info@tetralux.gr 2. ΠΡΟΣ ΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝ ΥΝΩΝ 3. ΣΥΣΤΑΣΗ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΕΛΤΙΟ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ / ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Εµπορική ονοµασία προϊόντος : Υ ΡΟΧΡΩΜΑ γενικής χρήσης Συνιστώµενη χρήση : Υδρόχρωµα για βαφή εσωτερικών/εξωτερικών επιφανειών

Διαβάστε περισσότερα

Τηλέφωνο: 00 36 1/4132613, Fax : 00 36 1/3217403, E-mail: greekcom@t-online.hu

Τηλέφωνο: 00 36 1/4132613, Fax : 00 36 1/3217403, E-mail: greekcom@t-online.hu ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥ ΑΠΕΣΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ιεύθυνση : H-1063 Budapest, Szegfu ut. 3 Τηλέφωνο: 00 36 1/4132613, Fax : 00 36 1/3217403, E-mail: greekcom@t-online.hu ΜΗΝΙΑΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ. Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 321 /2014

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ. Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 321 /2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 321 /2014 Σύμφωνα με : α) Τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135, 136 και 139 του Νόμου του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ 86/Α/11-04-2012), όπως τροποποιήθηκε και

Διαβάστε περισσότερα

ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Βασικός στόχος του Έργου είναι να βοηθήσει τους χρήστες να επιμορφωθούν σε θέματα Ασφάλειας και Υγείας στο χώρο εργασίας.

ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Βασικός στόχος του Έργου είναι να βοηθήσει τους χρήστες να επιμορφωθούν σε θέματα Ασφάλειας και Υγείας στο χώρο εργασίας. Βασικός στόχος του Έργου είναι να βοηθήσει τους χρήστες να επιμορφωθούν σε θέματα Ασφάλειας και Υγείας στο χώρο εργασίας. Παιδαγωγική προσέγγιση o προκαλεί και να διατηρεί το ενδιαφέρον του χρήστη εκπαιδευόμενου

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκαθαριστές SE 5.100

Πολυκαθαριστές SE 5.100 Πολυκαθαριστές SE 5.100 Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας πλύσης - απόπλυσης

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικές εξαγωγές στην Γερμανία - Ανάλυση ανά διψήφια δασμολογική κατηγορία

Ελληνικές εξαγωγές στην Γερμανία - Ανάλυση ανά διψήφια δασμολογική κατηγορία Ελληνικές εξαγωγές στην Γερμανία - Ανάλυση ανά διψήφια δασμολογική κατηγορία Μεταβολή Μεταβολή Μερίδιο 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 04/12 11/12 2012 Αξία σε Αξία σε Αξία σε Αξία σε Αξία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 82 ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ, ΕΙΔΗ ΜΑΧΑΙΡΟΠΟΙΙΑΣ, ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΙΡΟΥΝΙΑ, ΑΠΟ ΚΟΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑ. ΜΕΡΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΑΠΟ ΚΟΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 82 ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ, ΕΙΔΗ ΜΑΧΑΙΡΟΠΟΙΙΑΣ, ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΙΡΟΥΝΙΑ, ΑΠΟ ΚΟΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑ. ΜΕΡΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΑΠΟ ΚΟΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑ 30.10.2015 EL Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 285/511 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 82 ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ, ΕΙΔΗ ΜΑΧΑΙΡΟΠΟΙΙΑΣ, ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΙΡΟΥΝΙΑ, ΑΠΟ ΚΟΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑ. ΜΕΡΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΑΠΟ ΚΟΙΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω παρατίθεται ο πίνακας των επιλέξιµων δραστηριοτήτων για το ΔΡΑΣΤΗ- ΡΙΟΤΗΤΕΣ

Παρακάτω παρατίθεται ο πίνακας των επιλέξιµων δραστηριοτήτων για το ΔΡΑΣΤΗ- ΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΛΑΔΟΙ ΥΠΟΚΑ- ΤΗΓΟΡΙΕΣ CPA ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗ- ΡΙΟΤΗΤΕΣ Παρακάτω παρατίθεται ο πίνακας των επιλέξιµων δραστηριοτήτων για το πρόγραµµα: ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ 01.6 Υποστηρικτικές προς τη γεωργία και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 30 ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. γ) τον ψημένο γύψο, ειδικά πυρωμένο ή λεπτοθρυμματισμένο, για την οδοντοτεχνική (κλάση 2520)

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 30 ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. γ) τον ψημένο γύψο, ειδικά πυρωμένο ή λεπτοθρυμματισμένο, για την οδοντοτεχνική (κλάση 2520) 30.10.2015 EL Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 285/253 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 30 ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Σημειώσεις 1. Το κεφάλαιο αυτό δεν περιλαμβάνει: α) τα διαιτητικά τρόφιμα, εμπλουτισμένα τρόφιμα, τρόφιμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατασκευαστής: Tana-Chemie GmbH - Mainz. Εµπορική ονοµασία: FLOOR & SURFACE CLEANER Ηµεροµηνία αναθεώρησης :

ΕΛΤΙΟ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατασκευαστής: Tana-Chemie GmbH - Mainz. Εµπορική ονοµασία: FLOOR & SURFACE CLEANER Ηµεροµηνία αναθεώρησης : ΕΛΤΙΟ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατασκευαστής: Tana-Chemie GmbH - Mainz Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος: ECOLINE s.a. Εµπορική ονοµασία: FLOOR & SURFACE CLEANER Ηµεροµηνία αναθεώρησης : 22.05.2006 01. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Επίσκεψης Βιβλιοθήκης

Υπηρεσίες Επίσκεψης Βιβλιοθήκης GREEK Υπηρεσίες Επίσκεψης Βιβλιοθήκης Η βιβλιοθήκη παρέχει μια υπηρεσία στο Σπίτι σε άτομα που δεν μπορούν να επισκεφτούν τη βιβλιοθήκη λόγω αδυναμίας, ασθένειας ή αναπηρίας. Η βιβλιοθήκη έχει μια ευρεία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ. Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 4821/2013

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ. Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 4821/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 4821/2013 Σύμφωνα με : α) Τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135, 136 και 139 του Νόμου του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ 86/Α/11-04-2012), όπως τροποποιήθηκε και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 3062 /

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 3062 / ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 3062 /14-06-2018, υπάλληλος της ως άνω Υπηρεσίας, δέχεται τη με αριθμό N248199 δήλωση σήματος, με ημερομηνία κατάθεσης 13/03/2018: Καταθέτης: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ, -, ΚΑΛΟΓΩΝΙΑ ΣΠΑΡΤΗΣ,

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγές και εξαγωγές Ελλάδας - Αυστραλίας κατά το α εξάμηνο 2012

Εισαγωγές και εξαγωγές Ελλάδας - Αυστραλίας κατά το α εξάμηνο 2012 Εισαγωγές και εξαγωγές Ελλάδας - Αυστραλίας κατά το α εξάμηνο 212 Σύμφωνα με προσωρινά στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, οι εξαγωγές της Ελλάδας προς την Αυστραλία κατά το α εξάμηνο 212 ανήλθαν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4288 /11.08.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4288 /11.08.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4288 /11.08.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Tel: 2310 552166 - Fax: 2310 552068 - email:info@4-e.gr

Tel: 2310 552166 - Fax: 2310 552068 - email:info@4-e.gr ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΗΤΑ ΕΜΠΡΙΥ ι επιλέξιμες κατηγορίες επιχειρηματικών δραστηριοτήτων παρουσιάζονται παρακάτω. ΕΠΙΛΕΞΙΜΙ ΚΩΔΙΚΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΤΗΤΑΣ (νέοι Κωδικοί ΚΑΔ του 2008), είναι οι παρακάτω 4ψήφιοι κωδικοί με την

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακή -οικολογική σήμανση

Ενεργειακή -οικολογική σήμανση Ενεργειακή -οικολογική σήμανση Λευτέρης Γιακουμέλος Τμήμα Εκπαίδευσης ΚΑΠΕ email: egiakou@cres.gr Εισαγωγή Τα προϊόντα που καταναλώνουν ενέργεια (υπολογιστές, τηλεοράσεις, πλυντήρια) κάνουν τη ζωή των

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ. Απόφαση με αριθμό: ΕΞ4461 /07-10 -2013

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ. Απόφαση με αριθμό: ΕΞ4461 /07-10 -2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ Απόφαση με αριθμό: ΕΞ4461 /07-10 -2013 Σύμφωνα με : α) Τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135, 136 και 139 του Νόμου του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ 86/Α/11-04-2012),όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Η σημερινή κατάσταση των εξαγωγών ελληνικών προϊόντων στην Φινλανδία. Marko Suomalainen Επίτιµος Πρόξενος Φινλανδίας

Η σημερινή κατάσταση των εξαγωγών ελληνικών προϊόντων στην Φινλανδία. Marko Suomalainen Επίτιµος Πρόξενος Φινλανδίας Η σημερινή κατάσταση των εξαγωγών ελληνικών προϊόντων στην Φινλανδία Marko Suomalainen Επίτιµος Πρόξενος Φινλανδίας 02.10.2014 Η ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ Πληθυσμός (2013) 5.451.270 Έκταση 303.891 χλμ 2 Κάτοικοι ανά χλμ

Διαβάστε περισσότερα

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZHD1 7020228 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό Σύστηµα ιαπίστευσης Α.Ε.

Εθνικό Σύστηµα ιαπίστευσης Α.Ε. ΚΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙ Ο ΗΓΙ ΓΙ ΤΗΝ ΙΠΙΣΤΕΥΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΤΩΝ ΥΓΕΙΣ ΚΙ ΣΦΛΕΙΣ ΕΣΥ ΚΟ-Υ&/01/02/08-07-2010 1 ΕΣΥ ΚΟ-Υ& Έκδοση: 01 ναθεώρηση: 02 Ηµεροµηνία Έκδοσης: 11-07-2003 Ηµεροµηνία ναθεώρησης: 08-07-2010

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5320/

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5320/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5320/20-10-2016 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικό εμπόριο Γαλλίας έτους 2018

Εξωτερικό εμπόριο Γαλλίας έτους 2018 ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Εξωτερικό εμπόριο Γαλλίας έτους 2018 Σύμφωνα με στοιχεία της Υπηρεσίας Τελωνείων της Γαλλίας, που έχουν αντληθεί από τη Eurostat, τα οποία

Διαβάστε περισσότερα