ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της ΙΟΥΛΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3735 της ΙΟΥΛΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ"

Transcript

1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της ΙΟΥΛΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ Ο ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 268 ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Ενστάσεις Γνωστοποιείται ότι οποιοδήποτε πρόσωπο έχει λόγους να φέρει ένσταση στην εγγραφή οποιουδήποτε από τα ταξινοµηµένα κατά Κλάσεις Εµπορικά Σήµατα που δηµοσιεύονται στο Παράρτηµα αυτό κάτω από τον τίτλο "Αιτήσεις ηµοσιευόµενες την Εγγραφή", µπορεί µέσα σε δύο µήνες από την ηµεροµηνία αυτού του Παραρτήµατος της Επίσηµης Εφηµερίδας να καταχωρήσει στο Τµήµα του Εφόρου Εταιρειών και Επίσηµου Παραλήπτη, Λευκωσία, "Ειδοποίηση Ένστασης" (Τύπος Ε.Σ. Αρ. 5) και να πληρωθεί το ποσό των 15,00, Η Ειδοποίηση αυτή θα πρέπει να συνοδεύεται από αντίγραφο. Η χρονική περίοδος µέσα στην οποία η "Ειδοποίηση Ένστασης" θα πρέπει να καταχωρηθεί µπορεί να παραταθεί από τον Έφορο όπως θα θεωρούσε πρέπον και µε τέτοιους όρους τους οποίους ο Έφορος δυνατόν να θεωρήσει σκόπιµο να επιβάλει. Προτού καταχωρηθεί η ένσταση θα πρέπει να δίδεται στον Αιτητή γραπτή προειδοποίηση λογικού χρονικού διαστήµατος ώστε να παρέχεται σε αυτόν η ευκαιρία να αποσύρει την αίτηση του προτού δηµιουργηθούν έξοδα για την ετοιµασία της "Ειδοποίησης Ένστασης". Παράλειψη στο να δοθεί τέτοια προειδοποίηση θα λαµβάνεται υπόψη κατά την εξέταση οποιασδήποτε αίτησης ενισταµένου προσώπου για επιδίκαση εξόδων σε περίπτωση που η ένσταση δεν αµφισβητηθεί από τον Αιτητή. (709)

2 «Μέρος 1 - Εµπορεύµατα» 710 Χηµικά προϊόντα που προορίζονται για τη βιοµηχανία, την επιστήµη, τη φωτογραφία, τη γεωργία, την κηπουρική, τη τεχνητές και συνθετικές πλαστικές ύλες σε µορφή σκόνης, υγρού ή λιπάσµατα (φυσικά και συνθέσεις για σβήσιµο της ουσίες για σκλήρυνση (βαφή) και χηµικά παρασκευάσµατα για χηµικές ουσίες για τη συντήρηση βυρσοδεψικές συγκολλητικές ουσίες για τη βιοµηχανία Μαρτίου (1) Χηµικά παρασκευάσµατα για βελτίωση της ποιότητας του ψησίµατος ειδών για βιοµηχανική και παραδοσιακή χρήση, πιο συγκεκριµένα γαλακτοποιητές και εστέρες. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Βελγίου), Industrialaan 25, Groot- Βέλγιο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Τάκης Λ. Χριστοδουλίδης, Μέγαρο Κέρµια, ιαγόρου 4, 1097 Λευκωσία Μαρτίου BLYGOLD PoluAl Χηµικά χρησιµοποιούµενα στη βιοµηχανία, την επιστήµη και τη φωτογραφία όπως και στη γεωργία, την κηπουρική και δασονοµία. Μη επεξεργασµένες τεχνητές ρητίνες, µη επεξεργασµένα πλαστικά. Λιπάσµατα. Συνθέσεις για κατάσβεση πυρός. Παρασκευάσµατα βαφής, και συγκολλήσεως µετάλλων. Χηµικές ουσίες για διατήρηση τροφίµων. Βυρσοδεψικές ουσίες. Κολλώδη υλικά χρησιµοποιούµενα στη βιοµηχανία. Blygold International B.V. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ολλανδίας), Hoofdveste 3992 DH Houten, Ολλανδία. Βιοµήχανοι ιεύθυνση για επιδόσεις: Αιµιλιανίδης & Κυριακίδη, Αρσινόης 74, Λευκωσία Μαρτίου Σύµφωνα µε ιεθνή Σύµβαση διεκδικείται η Οκτωβρίου 1998 ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Χηµικά προϊόντα για χρήση στην βιοµηχανία και επιστήµη. Clariant AG, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ελβετίας), 61, CH- Muttenz, βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1095 Λευκωσία.

3 Μαρτίου 1999 (1) Σύµφωνα µε ιεθνή Σύµβαση διεκδικείται η Ιανουαρίου ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Χηµικά προϊόντα που προορίζονται για τη βιοµηχανία, την επιστήµη, τη φωτογραφία, τη γεωργία, την κηπουρική, τη τεχνητές και συνθετικές ρετσίνες πλαστικές ύλες σε µορφή σκόνης, υγρού ή πάστας, λιπάσµατα (φυσικά και τεχνητά), συνθέσεις για σβήσιµο της φωτιάς, ουσίες για σκλήρυνση (βαφή) και χηµικά παρασκευάσµατα για συγκόλληση, χηµικές ουσίες για τη συντήρηση τροφίµων, βυρσοδεψικές ουσίες, συγκολλητικές ουσίες για τη βιοµηχανία, ρυθµιστές ανάπτυξης για φυτά και καρπούς. Aventis, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας), Espace de Schiltighein, Γαλλία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Μακαρίου 14, Μέγαρο 2, Λευκωσία Μαρτίου BLYGOLD Χηµικά χρησιµοποιούµενα στη βιοµηχανία, την επιστήµη και τη φωτογραφία όπως και στη γεωργία, την κηπουρική και δασονοµία. Μη επεξεργασµένες τεχνητές ρητίνες, µη επεξεργασµένα πλαστικά. Λιπάσµατα. Συνθέσεις για κατάσβεση πυρός. Παρασκευάσµατα βαφής, και συγκολλήσεως µετάλλων. Χηµικές ουσίες για διατήρηση τροφίµων. Βυρσοδεψικές ουσίες. Κολλώδη υλικά χρησιµοποιούµενα στη βιοµηχανία. Blygold International B.V. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ολλανδίας), Hoofdveste 3992 DH Houten, Ολλανδία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Αιµιλιανίδης & Κυριακίδη, Αρσινόης 74, Λευκωσία Μαρτίου Μη εµφανισθέν φωτογραφικό φιλµ, µη εµφανισθέν φωτογραφικό χαρτί. Fuji Photo film Co. Ltd, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ιαπωνίας), No. 210, Minami Kanagawa, Ιαπωνία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο Μιτσή 2, 1065 Λευκωσία.

4 Απριλίου Χηµικά προϊόντα για εµπορικούς σκοπούς (µε εξαίρεση των αρχικών προϊόντων για περαιτέρω επεξεργασία στη βιοµηχανία παραγωγής και επεξεργασίας πλαστικών), ορυκτά ακατέργαστα υλικά για την παραγωγή χηµικών προϊόντων για εµπορικούς σκοπούς (µε εξαίρεση µεταλλευµάτων) βουλοκέρι, υλικά για την προστασία της θερµότητας και υλικά µόνωσης, χηµικά προϊόντα για κατασκευή και βιοµηχανία, για την αύξηση του όγκου µάζας και για την κατασκευή χρωστικής µάζας, χηµικά πρόσθετα κονιάµατος και µπετόν σε υγρή µορφή και σε µορφή σκόνης, µέσα για την προστασία του παγετού σε υγρή µορφή ή µορφή σκόνης για οικοδοµικούς σκοπούς, παράγοντες σκλήρυνσης του µπετόν για την παραγωγή εκτεθειµένου συνολικού µπετόν. Φυσικές και συνθετικές ρετσίνες (µε εξαίρεση των αρχικών προϊόντων για περαιτέρω επεξεργασία στη βιοµηχανία παραγωγής και επεξεργασίας πλαστικών), συγκολλητικές ύλες για εµπορικούς σκοπούς. Τεχνητές µάζες ρετσίνας και πλαστικές µάζες (µε εξαίρεση των αρχικών προϊόντων για περαιτέρω επεξεργασία στη βιοµηχανία παραγωγής και επεξεργασίας πλαστικών), ψεκαστήρες γύψου για οικοδοµικούς σκοπούς, µάζα στόκου που περιέχει πλαστικό, λατικό ή βιτούµιο για τοίχους και για το στρώσιµο επενδύσεων για επιφάνειες. Lugato Chemie Dr. GmbH & Co., (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας), Helbingstrabe 60-62, Hamburg, Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο 2, Λευκωσία Ιουνίου Συγκολλητικές ουσίες που χρησιµοποιούνται για το στερέωµα επιφανειακών υλικών σε υποστρώµατα, συγκεκριµένα για την εφαρµογή διακοσµητικών επιφανειών σε κορυφές πάγκων, σε ντουλάπια, τραπέζια, έπιπλα, διαχωριστικά πατώµατος, διαχωριστικά τοίχου και οροφής και για την σύνδεση ενώσεων ανάµεσα σε µέρη αυτών των αντικειµένων. Συγκολλητικές ουσίες για το κόλληµα µίας επιφάνειας σε άλλη, συγκεκριµένα για το κόλληµα διακοσµητικών επιφανειών σε ξύλο, µέταλλο, πλαστικό, µοριοσανίδα, ινόπλακα µονωτική ή ινόπλακα και για το κόλληµα συνδυασµών αυτών. Γόµα για ξύλο. ιαλυτικά µέσα για γόµες. Όλα τα πιο πάνω εµπορεύµατα για εµπορική, βιοµηχανική και οικιακή χρήση. RWP Holdings, Inc., (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας ελαγουέαρ των 300 Delaware Avenue Wilmington, Delaware 19801, Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο Μιτσή 2, 1065 Λευκωσία.

5 Απριλίου 1999 (1) Χηµικά προϊόντα για χρήση στη βιοµηχανία. Χηµικά προϊόντα για χρήση στην επιστήµη. Αντιδραστήρια για χηµική ανάλυση. Μέσα καλλιέργειας για µικροβιολογία. Μικροοργανισµοί καλλιέργειας που δεν είναι για ιατρική ή κτηνιατρική χρήση. S.A., (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ισπανίας), Riera de Sant Cugat, 1, Montcada I Reixac (Barcelona), Ισπανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Αεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο 2, 1065 Λευκωσία Ιουνίου WILSONART Συγκολλητικές ουσίες που χρησιµοποιούνται για το στερέωµα επιφανειακών υλικών σε υποστρώµατα, συγκεκριµένα για την εφαρµογή διακοσµητικών επιφανειών σε κορυφές πάγκων, σε ντουλάπια, τραπέζια, έπιπλα, διαχωριστικά πατώµατος, διαχωριστικά τοίχου και οροφής και για την σύνδεση ενώσεων ανάµεσα σε µέρη αυτών των αντικειµένων. Συγκολλητικές ουσίες για το κόλληµα µίας επιφάνειας σε άλλη, συγκεκριµένα για το κόλληµα διακοσµητικών επιφανειών σε ξύλο, µέταλλο, πλαστικό, µοριοσανίδα, ινόπλακα µονωτική ή ινόπλακα και για το κόλληµα συνδυασµών αυτών. Γόµα για ξύλο. ιαλυτικά µέσα για γόµες. Όλα τα πιο πάνω εµπορεύµατα για εµπορική, βιοµηχανική και οικιακή χρήση. Premark RWP Holdings, Inc., (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας ελαγουέαρ των 300 Delaware Avenue Wilmington, Delaware 19801, Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο Μιτσή 2, 1065 Λευκωσία. ΚΛΑΣΗ 2 Χρώµατα, βερνίκια, λάκκες. µέσα για προφύλαξη κατά της σκουριάς και µέσα για συντήρηση του ουσίες για φυσικές µέταλλα σε φύλλα και σκόνη για ζωγράφους και διακοσµητές Μαρτίου 1999 (2) BLYGOLD Βαφές, βερνίκια και λάκες. Μέσα συντηρήσεως κατά της σκουριάς και κατά της φθοράς του ξύλου. Χρωστικές ουσίες προστύµµατα. Φυσικές ακατέργαστες ρητίνες. Μέταλλα σε φύλλα και σε µορφή σκόνης για ζωγράφους, διακοσµητές, τυπογράφους και καλλιτέχνες. Blygold International B.V. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ολλανδίας), Hoofdveste 3992 DH Ολλανδία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Αιµιλιανίδης & Κυριακίδη, Αρσινόης 74, Λευκωσία.

6 Αυγούστου 1998 (2) Το σήµα περιορίζεται στα χρώµατα όπως αυτά εµφανίζονται στην απεικόνιση του σήµατος στον τύπο της αίτησης. Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε τα σήµατα αρ. Β25420, 40468, 40469, 40620, 43845, 43846, 43847, 43848, 43849, 43850, 43858, 43859, 47247, 47248, 47249, 47250, 47251, 47252, 47253, 47254, 47256, 47258, 50795, Χρώµατα, βερνίκια, µέσα για προφύλαξη κατά της σκουριάς και µέσα για συντήρηση ξύλου, ουσίες για χρωµάτισµα. Βιοχρώµ Λτδ, Οδός αρ. 39, Λευκωσία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Αλέκος Ευαγγέλου & Σία, Λεωφ. Κυριάκου Μάτση 1082 Λευκωσία εκεµβρίου 1998 (2) Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε τα σήµατα αρ , Όλα τα εµπορεύµατα στην κλάση 2. General Electric Company, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας της Νέας Υόρκης των 1 River Road, New York, Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Τάκης Λ. Μέγαρο Κέρµια, ιαγόρου 4, 1097 Λευκωσία.

7 Ιανουαρίου 1999 (2) CLASSICS Με την εγγραφή αυτού του εµπορικού σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης της λέξης "CLASSICS". Μπογιές, βερνίκια, λάκες, σκληρυντικά, ξηραντικά, αραιώµατα, χρωστικές ουσίες όλα σαν προσθετικά για µπογιές, βερνίκια και λάκες. Μέσα για προφύλαξη από τη σκουριά και για συντήρηση του ξύλου. Ασταρώµατα (υπό µορφή µπογιάς), βαφές ξύλου, µαστίχη, στόκκος. Imperial Chemical Industries PLC, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου), 20 Manchester Square, London W1W Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Ρένος Λυσσιώτης, Λεωφ. Αγίου Ιλαρίωνος 1028 Λευκωσία Ιανουαρίου 1999 (2) DULUX EXCLUSIVES Μπογιές, βερνίκια, λάκες, σκληρυντικά, ξηραντικά, αραιώµατα, χρωστικές ουσίες όλα σαν προσθετικά για µπογιές, βερνίκια και λάκες. Μέσα για προφύλαξη από τη σκουριά και για συντήρηση του ξύλου. Ασταρώµατα (υπό µορφή µπογιάς), βαφές ξύλου, µαστίχη, στόκκος. Imperial Chemical Industries PLC, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου), 20 Manchester Square, London W Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Ρένος Λυσσιώτης, Λεωφ. Αγίου Ιλαρίωνος 160, 1028 Λευκωσία Ιανουαρίου 1999 (2) DULUX HINTS Με την εγγραφή αυτού του εµπορικού σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης της λέξης "HINTS". Μπογιές, βερνίκια, λάκες, σκληρυντικά, ξηραντικά, αραιώµατα, χρωστικές ουσίες όλα σαν προσθετικά για µπογιές, βερνίκια και λάκες. Μέσα για προφύλαξη από τη σκουριά και για συντήρηση του ξύλου. Ασταρώµατα (υπό µορφή µπογιάς), βαφές ξύλου, µαστίχη, στόκκος. Imperial Chemical Industries PLC, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου), 20 Manchester Square, London W1W Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Ρένος Λυσσιώτης, Λεωφ. Αγίου Ιλαρίωνος 1028 Λευκωσία.

8 Ιανουαρίου DULUX SPECIAL EFFECTS Μπογιές, βερνίκια, λάκες, σκληρυντικά, ξηραντικά, αραιώµατα, χρωστικές ουσίες όλα σαν προσθετικά για µπογιές, βερνίκια και λάκες. Μέσα για προφύλαξη από τη σκουριά και για συντήρηση του ξύλου. Ασταρώµατα (υπό µορφή µπογιάς), βαφές ξύλου, µαστίχη, στόκκος. Imperial Chemical Industries PLC, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου), 20 Manchester Square, London W1W Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Ρένος Λυσσιώτης, Λεωφ. Αγίου Ιλαρίωνος 160, 1028 Λευκωσία Ιανουαρίου 1999 (2) Με την εγγραφή αυτού του εµπορικού σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης του γράµµατος «Κ» και αριθµού «2» ξεχωριστά από το σήµα. Μπογιές, βερνίκια, λάκες, σκληρυντικά, ξηραντικά, αραιώµατα, χρωστικές ουσίες όλα σαν προσθετικά για µπογιές, βερνίκια και λάκες. Μέσα για προφύλαξη από τη σκουριά και για συντήρηση του ξύλου. Ασταρώµατα (υπό µορφή µπογιάς), βαφές ξύλου, µαστίχη, στόκκος. Imperial Chemical Industries PLC, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου), Imperial Chemical House, Milbank, London SW1P 3JF, Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Ρένος Λυσσιώτης, Λεωφ. Αγίου Ιλαρίωνος 1028 Λευκωσία Μαρτίου (2) BLYGOLD PoluAl Βαφές, βερνίκια και λάκες. Μέσα συντηρήσεως κατά της σκουριάς και κατά της φθοράς του ξύλου. Χρωστικές ουσίες προστύµµατα. Φυσικές ακατέργαστες ρητίνες. Μέταλλα σε φύλλα και σε µορφή σκόνης για ζωγράφους, διακοσµητές, τυπογράφους και καλλιτέχνες. Blygold International B.V. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ολλανδίας), Hoofdveste 13, 3992 DH Houten, Ολλανδία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Αιµιλιανίδης & Κυριακίδη, Αρσινόης 74, 1010 Λευκωσία.

9 Απριλίου (2) LUGATO Βαφές, µπογιές, λάκες (µε εξαίρεση των αρχικών προϊόντων για περαιτέρω επεξεργασία στη βιοµηχανία παραγωγής και επεξεργασίας πλαστικών). Βερνίκια. Επενδύσεις για την προστασία του ξύλου, επενδύσεις για σκοπούς εµποτισµού και παράγοντες εµποτισµού, συγκεκριµένα παράγοντες ανθεκτικοί στο νερό για µπετόν, γύψο. Lugato Chemie Dr. GmbH & Co., (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας), Helbingstrabe 60-62, Hamburg, Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο 2, 1065 Λευκωσία. Παρασκευάσµατα για λεύκανση και άλλες ουσίες για παρασκευάσµατα για καθάρισµα, στίλβωση, αφαίρεση λίπους και αρώµατα, αιθέρια λάδια, καλλυντικά, λοσιόν για οδοντόκρεµες Ιουνίου (3) LAMINATES Αρώµατα, κολόνιες, αιθέρια έλαια, καλλυντικά και όλων των ειδών παρασκευάσµατα για την φροντίδα των µαλλιών, του σώµατος και γενικά της οµορφιάς. Όλων των ειδών λοσιόν για τα µαλλιά. Sebastian International, Inc., (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Καλιφόρνιας των Η.ΠΑ.), 6109 DeSoto Avenue, Woodland Hills, California 91367, Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Αγαµέµνων Ξενοφώντος, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο 2, 1065 Λευκωσία Οκτωβρίου 1998 (3) Σύµφωνα µε ιεθνή Σύµβαση διεκδικείται η Απριλίου ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Καλλυντικά και παρασκευάσµατα για µακιγιάρισµα. et Beaute & Cie, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας), 29, Rue du Faubourg Saint-Honore Paris, Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1, 1095 Λευκωσία.

10 Ιουνίου (3) Με την εγγραφή αυτού του εµπορικού σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης του γράµµατος ξεχωριστά από το σήµα. Ο κενός χώρος στην απεικόνιση του σήµατος δύναται να καταλαµβάνεται µόνο από υλικό περιγραφικού χαρακτήρα που δε θα αποτελεί µέρος του σήµατος. Αρώµατα, κολόνιες, αιθέρια έλαια, καλλυντικά και όλων των ειδών παρασκευάσµατα για την φροντίδα των µαλλιών, του σώµατος και γενικά της οµορφιάς. Όλων των ειδών λοσιόν για τα µαλλιά. Sebastian International, Inc., (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Καλιφόρνιας των Η.ΠΑ.), 6109 DeSoto Avenue, Woodland Hills, California 91367, Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Αγαµέµνων Ξενοφώντος, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο 2, 1065 Λευκωσία Νοεµβρίου (3) Με την εγγραφή αυτού του εµπορικού σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης των γραµµάτων χωριστά/ξεχωριστά από το σήµα. Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε το σήµα αρ. Αρώµατα, κολόνιες, αποσµητικά, αιθέρια έλαια για προσωπική χρήση, γαλακτώµατα για το σώµα, τζέλλι για ντους, υγρό σαπούνι για το µπάνιο, σιαµπού για τα µαλλιά, σπρέι για τα µαλλιά, λοσιόν για τα µαλλιά, σαπούνια δέρµατος, λοσιόν για µετά το ξύρισµα, µολύβια καλλυντικών, πούδρες προσώπου, πούδρα ταλκ, ρουζ, κοκκινάδια, µάσκαρα, κρέµες καθαρισµού προσώπου, λοσιόν καθαρισµού για το πρόσωπο, αντηλιακές κρέµες, ασετόν, αρωµατισµένα έλαια για το µπάνιο, κρέµες προσώπου, κρέµες σώµατος, οδοντόκρεµες. GA S.A., (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ελβετίας) Avenue de France, 90, LAUSANNE, Ελβετία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο Μιτσή 2, Λευκωσία.

11 Ιουνίου (3) Αρώµατα, κολόνιες, αιθέρια έλαια, καλλυντικά και όλων των ειδών παρασκευάσµατα για την φροντίδα των µαλλιών, του σώµατος και γενικά της οµορφιάς. Όλων των ειδών λοσιόν για τα µαλλιά. Sebastian International, Inc., (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Καλιφόρνιας των 6109 DeSoto Avenue, Woodland Hills, California 91367, Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Αγαµέµνων Ξενοφώντος, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο 2, 1065 Λευκωσία Αυγούστου 1998 (3) ACTIVE GEL Με την εγγραφή αυτού του εµπορικού σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης των λέξεων "ACTIVE & GEL". Παρασκευάσµατα οικιακού καθαρισµού. Παρασκευάσµατα λευκάνσεως και άλλες ουσίες για χρήση στο πλυντήριο. Παρασκευάσµατα καθαρισµού, στιλβώσεως, αφαιρέσεως σκουριάς και αποξέσεως. Σαπούνια για οικιακή χρήση. Colgate - Palmolive Company, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας ελαγουέαρ των Η.Π.Α.), 300 Park Avenue, New York, New York 10022, Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Αιµιλιανίδης & Κυριακίδη, Αρσινόης 74, Λευκωσία Οκτωβρίου 1998 (3) GRAND CURL Σύµφωνα µε ιεθνή Σύµβαση διεκδικείται η Απριλίου ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Αρώµατα, µυρωδικά, τζέλια, άλατα για το µπάνιο και το ντους, σαπούνια τουαλέτας, αποσµητικά σώµατος, καλλυντικά δηλαδή κρέµες, γαλακτώµατα, λοσιόν, τζέλια και πούδρες για το πρόσωπο, το σώµα και τα χέρια, παρασκευάσµατα για φροντίδα από τον ήλιο, παρασκευάσµατα για µακιγιάρισµα, σιαµπού, τζέλια, σπρέι, αφρός και βάλσαµα για το φορµάρισµα και την φροντίδα των µαλλιών, λάκες για τα µαλλιά, παρασκευάσµατα για την βαφή και ξεβαφή µαλλιών, παρασκευάσµατα για µόνιµο κυµατισµό και σγούρωµα µαλλιών, αιθέρια λάδια για προσωπική χρήση, οδοντοκοσµητικά. societe (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας) 14, Rue Royale, Paris, Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1, 1095 Λευκωσία.

12 (3) µε ιεθνή διεκδικείται η 28η Απριλίου 1998 ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε το σήµα Είδη αρωµατοποιίας, συγκεκριµένα αρώµατα, νερό για καλλωπισµό, ζελέ και άλατα (όχι για ιατρική χρήση) για το µπάνιο και το ντους, σαπούνια για καλλωπισµό, αποσµητικά για προσωπική χρήση, καλλυντικά συγκεκριµένα κρέµες, γαλακτώµατα, λοσιόν, ζελέδες και σκόνες για καλλυντική χρήση, όλα για το πρόσωπο, κορµί χέρια, καλλυντικά παρασκευάσµατα για µαύρισµα του δέρµατος, προϊόντα για µακιγιάζ, σαµπουάν, ζελέδες, αφρός, βάλσαµα και προϊόντα σε σπρέι για διευθέτηση και φροντίδα των µαλλιών, λάκες για τα µαλλιά, λευκαντικά για καλλυντική χρήση, παρασκευάσµατα για των µαλλιών, αιθέρια έλαια, οδοντόκρεµες. GA S.A., (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ελβετίας) Avenue de France, 90 LAUSANNE, Ελβετία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο 2, Λευκωσία Νοεµβρίου (3) Σύµφωνα µε ιεθνή Σύµβαση διεκδικείται η 29η Μαΐου 1998 ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε το σήµα Παρασκευάσµατα για άσπρισµα και άλλες ουσίες για πλύσιµο, παρασκευάσµατα για καθάρισµα, στίλβωση, αφαίρεση λίπους και απόξεση, σαπούνια, αρώµατα, αιθέρια έλαια, καλλυντικά, λοσιόν για τα µαλλιά, οδοντόκρεµες. GA Modefine S.A., (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ελβετίας) Avenue de France, 90 LAUSANNE, Ελβετία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Χρίστος Α. Θεοδούλου, Θεοδούλειον Οδός W. Weir 9 και Οδός Κοραή 5, Λάρνακα Φεβρουαρίου 1999 (3) PEGGY SAGE Σαπούνια, αρώµατα, αιθέρια έλαια, καλλυντικά, λοσιόν για τα µαλλιά και οδοντόκρεµες. Peggy Sage, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας), Zone Industrielle Les Γαλλία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο Μιτσή 2, 1065 Λευκωσία.

13 εκεµβρίου 1998 (3) HOT COUTURE Σύµφωνα µε ιεθνή διεκδικείται η Ιουνίου ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Σαπούνια τουαλέτας, αρώµατα, κολόνιες και µυρωδικά, αιθέρια λάδια για προσωπική χρήση, λοσιόν, κρέµες, γαλακτώµατα τζέλια για το πρόσωπο και το σώµα, κοκκινάδια, χειλιών, κρέµες προσώπου χρησιµοποιούµενες σαν βάση του µακιγιάζ, κρέµες που προσδίδουν χρώµα, καλλυντικά για την βαφή των βλεφαρίδων και των βλεφάρων, σκιές για τα µάτια, ρουζ για µάγουλα, καλλυντικά κραγιόν, πούδρες προσώπου. Λοσιόν, γαλακτώµατα, κρέµες και τζέλια για την αφαίρεση µακιγιάζ. Βερνίκια νυχιών. Κρέµες, τζέλια, λάδια και άλατα µπάνιου. Πούδρες για το σώµα, αποσµητικά για προσωπική χρήση, λοσιόν για χρήση πριν το ξύρισµα. Αφροί, κρέµες και τζέλια ξυρίσµατος. Παρασκευάσµατα για τα µαλλιά, δηλαδή σπρέι µαλλιών, τζέλια µαλλιών, κρέµες µαλλιών, βάλσαµα µαλλιών (όχι για ιατρική χρήση), αφροί µαλλιών και σιαµπού. Parfums Givenchy societe anonyme, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας), 77 rue France, Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1, 1095 Λευκωσία Ιανουαρίου 1999 (3) Σαπούνια τουαλέτας, υγρά απολυµαντικά για προσωπική χρήση, σιαµπού, λοσιόν για τα βαφές µαλλιών, µαλακτικές κρέµες για τα µαλλιά, τζέλυ για το φιξάρισµα των µαλλιών, λάκες για τα µαλλιά, αφρόλουτρα, άλατα για το µπάνιο (όχι για ιατρικούς σκοπούς) έλαια για το µπάνιο, αντιιδρωτικά και αποσµητικά για προσωπική χρήση, αρώµατα, νερό κολόνιας, εκχυλίσµατα από λουλούδια (αρώµατα), αρωµατικά νερά (καλλυντικά), νερό τουαλέτας, πούδρα, πούδρα για το σώµα, αιθέρια έλαια, µάσκες οµορφιάς, γαλάκτωµα παρασκευάσµατα για µακιγιάρισµα, προϊόντα για την αφαίρεση του µακιγιάζ, καλλυντικά για τα φρύδια, καλλυντικές κρέµες στις οποίες περιλαµβάνονται κρέµες µέρας, κρέµες νύχτας, υγραντικές κρέµες, αντιρυτιδικές κρέµες, θρεπτικές κρέµες, κρέµες για τα χέρια, κρέµες για το σφίξιµο του στήθους και κρέµες για µετά το µπάνιο, καλλυντικά παρασκευάσµατα για τη περιποίηση του δέρµατος, οδοντόκρεµες, αποτριχωτικά παρασκευάσµατα, λάδι γιασεµιού, λάδι τριαντάφυλλου, λάδι λεβάντας, κοκκινάδια, παρασκευάσµατα για τη περιποίηση των νυχιών, έλαια για καλλυντικούς σκοπούς, σακουλάκια για τον των υφασµάτων, κρέµες για µωρά, λάδι για τον ήλιο, γαλάκτωµα για τον ήλιο, κρέµες για τον ήλιο, τζέλυ ξυρίσµατος, κρέµες ξυρίσµατος, αφροί ξυρίσµατος, λοσιόν για µετά το ξύρισµα, βάλσαµο για µετά το ξύρισµα. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ιταλίας) Via N. Sauro 8/B Lodi, Ιταλία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο 2, Λευκωσία.

14 Ιανουαρίου 1999 (3) SAFARI Αρώµατα, κολόνιες, νερό τουαλέτας, καλλυντικά παρασκευάσµατα και παρασκευάσµατα τουαλέτας, κρέµες και λοσιόν για ξύρισµα, κρέµες και λοσιόν για µετά το ξύρισµα, βάλσαµο για µετά το ξύρισµα, αποσµητικά και αντιιδρωτικά, πούδρα, παρασκευάσµατα για την περιποίηση της οµορφιάς, συγκεκριµένα κρέµες και λοσιόν για το πρόσωπο και το σώµα, υγραντικά για τα χείλη, αντηλιακές κρέµες και λοσιόν, κρέµες και λοσιόν για µαύρισµα, προϊόντα για τη περιποίηση των µαλλιών συγκεκριµένα σιαµπού, µαλακτικά, κρέµες και λοσιόν για τα µαλλιά, µπριγιαντίνη και παρασκευάσµατα για τη τόνωση του τριχωτού µέρους της κεφαλής, προϊόντα για το µπάνιο και το ντους συγκεκριµένα σαπούνια τουαλέτας, σιαµπού για το σώµα, προϊόντα για την εντριβή του σώµατος, προϊόντα για το του δέρµατος, άλατα για το µπάνιο, τζέλλυ για το µπάνιο και το ντους, έλαια για το µπάνιο και το ντους, αιθέρια έλαια και οδοντόκρεµες. The Polo/Lauren Company L.P., (συνεταιρισµός της Νέας Υόρκης), 650 Madison Avenue New York, NY Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο 2, Λευκωσία Φεβρουαρίου 1999 (3) Αρώµατα, αντιιδρωτικά, καλλυντικά, αρωµατικά παρασκευάσµατα για την ατµόσφαιρα (εκτός των αρωµατικών παρασκευασµάτων για φρεσκάρισµα του αέρος). & (Overseas) Ltd, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου), Dansom Lane, Hull, HU8 7DS, England, Ηνωµένο Βασίλειο. Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Ανδρέας Π. Ποιητής & Σία, Μέγαρο Ποιητή, Λεωφ. Αρτέµιδος 41-43, 6025 Λάρνακα Φεβρουαρίου 1999 (3) VICE VERSA Αρώµατα, νερό αρώµατος, κολόνιες, νερά τουαλέτας, αρωµατικό γαλάκτωµα σώµατος, κρέµες, λοσιόν και πούδρες, σαπούνια τουαλέτας, τζέλλυ για το µπάνιο και το ντους, αποσµητικά για προσωπική χρήση, καλλυντικά, αιθέρια έλαια. Yves Saint Laurent Parfums, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας), 28/34 Boulevard Du Cedex, Γαλλία. Βιοµήχανοι ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο Μιτσή 2, Λευκωσία.

15 Φεβρουαρίου 1999 (3) PHILOSOPHY Σύνολα για απ αποτελούµενα από κοκκινάδια, γυαλιστήρες χειλιών, µολύβια για τα χείλη, βάλσαµα (αλοιφές) για τα χείλη, ρουζ για µάγουλα, κρέµες προσώπου χρησιµοποιούµενες σαν βάση µακιγιάζ, σκιές για τα µάτια, µολύβια για τα µάτια, µάσκαρα, διορθωτικά, καλλυντικά µολύβια και πούδρες προσώπου. Καλλυντικά, ειδικά κοκκινάδια, γυαλιστήρες χειλιών, µολύβια για τα χείλη, βάλσαµα (αλοιφές) για τα χείλη, ρουζ για µάγουλα, κρέµες προσώπου χρησιµοποιούµενες σαν βάση µακιγιάζ, σκιές για τα µάτια, µολύβια για τα µάτια, µάσκαρα, διορθωτικά, καλλυντικά µολύβια και πούδρες προσώπου. Μυρωδικά ειδικά αρώµατα, κολόνιες και κολόνιες για χρήση µετά το ξύρισµα, µη φαρµακευτικά προϊόντα για την προστασία του δέρµατος, σαπούνια, βούρτσες, τονωτικά, µαλακτικά, προϊόντα απολέπισης, είδη για να φωτίζεται η επιδερµίδα, παρασκευάσµατα αφαίρεσης ρυτίδων και µαλακτικά. Λοσιόν, κρέµες, λάδια, τζέλια και σπρέι για το πρόσωπο και το σώµα. Παρασκευάσµατα προστασίας από τον ήλιο, ειδικά λοσιόν, κρέµες, τζέλια και σπρέι. Μη φαρµακευτικά προϊόντα ανακούφισης της επιδερµίδας του προσώπου και του σώµατος, προϊόντα προστασίας των µαλλιών, ειδικά σιαµπού, µαλακτικά, διαλύµατα µαλλιών, τζέλια µαλλιών, αφροί σπρέι και τονωτικά. Προϊόντα περιποίησης για το µπάνιο, ειδικά σαπούνια, άλατα, κρύσταλλοι, σταγόνες, τζέλια, λάδια, πούδρες και αφρόλουτρα µπάνιου. Παρασκευάσµατα φροντίδας νυχιών, ειδικά κρέµες για το δέρµα στη βάση των νυχιών, παρασκευάσµατα αφαίρεσης στη βάση των νυχιών, βερνίκια νυχιών, γυαλιστήρες νυχιών, παρασκευάσµατα αφαίρεσης βερνικιών για τα νύχια, παρασκευάσµατα που σαν βάση για των νυχιών, παρασκευάσµατα που σαν επικάλυψη βερνικιών για τα νύχια και παρασκευάσµατα για ενδυνάµωση των νυχιών, προσωπικά αποσµητικά, καλλυντικά για άνδρες ειδικά κολόνιες, λοσιόν για µετά το ξύρισµα, προϊόντα καθαρισµού του δέρµατος, τονωτικά για το δέρµα, κρέµες δέρµατος, τζέλια για το ξύρισµα, αφροί ξυρίσµατος, µυρωδικά, αποσµητικά, σιαµπού, λοσιόν για το σώµα, πούδρες ταλκ για το σώµα και µαλακτικά δέρµατος. Λοσιόν και έλαια για µασάζ, προϊόντα προστασίας των ποδιών, ειδικά κρέµες και λοσιόν, µη φαρµακευτικά προϊόντα προστασίας για µωρά, ειδικά λοσιόν, κρέµες, αλοιφές, σαπούνια µπάνιου, πούδρες και σιαµπού. Philosophy Inc., (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Αριζόνας των Η.Π.Α.), 4602 East Hammond Lane, Phoenix, Arizona 85034, Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1, 1095 Λευκωσία Μαρτίου (3) PHOENIX Σαπούνια, αρώµατα, βασικά έλαια, καλλυντικά, κολόνιες, σπρέι αρωµατικά για το σώµα, έλαια, κρέµες και λοσιόν για το δέρµα, πούδρα, παρασκευάσµατα για το µπάνιο και ντους, λοσιόν µαλλιών, οδοντόπαστες, µη φαρµακευτικά παρασκευάσµατα για πλύσιµο του στόµατος, αποσµητικά αντιιδρωτικά για προσωπική χρήση, µη φαρµακευτικά παρασκευάσµατα τουαλέτας. Unilever PLC, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου), Port Sunlight, Merseyside, England, Ηνωµένο Βασίλειο. Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Ανδρέας Π. Ποιητής & Σία, Μέγαρο Ποιητή, Αρτέµιδος 41-43, 6025 Λάρνακα.

16 Φεβρουαρίου 1999 (3) VITALMINE Κρέµες, καλλυντικά για την περιποίηση του δέρµατος. Christian Dior, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας), 33 Avenue Hoche, Paris, Γαλλία. Βιοµήχανοι ιεύθυνση για επιδόσεις: Αιµιλιανίδης & Κυριακίδη, Αρσινόης 74, Λευκωσία Μαρτίου WONDER CURL Αρώµατα, µυρωδικά, τζέλια, άλατα για το µπάνιο και το ντους, σαπούνια τουαλέτας, αποσµητικά σώµατος, καλλυντικά δηλαδή κρέµες, γαλακτώµατα, λοσιόν, τζέλια και πούδρες για το πρόσωπο, το σώµα και τα χέρια, παρασκευάσµατα για φροντίδα από τον ήλιο, παρασκευάσµατα για απ, σιαµπού, τζέλια, σπρέι, µους και βάλσαµα για το φορµάρισµα και την φροντίδα των µαλλιών, λάκες για τα µαλλιά, παρασκευάσµατα για την βαφή και ξεβαφή µαλλιών, παρασκευάσµατα για µόνιµο κυµατισµό και σγούρωµα µαλλιών, αιθέρια λάδια για προσωπική χρήση, οδοντοκοσµητικά. societe (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας) 14, Rue Royale, Paris, Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1095 Λευκωσία Μαρτίου (3) Σαπούνια, αρώµατα, κολόνιες, νερό τουαλέτας, αιθέρια λάδια, καλλυντικά, µη φαρµακευτικά παρασκευάσµατα τουαλέτας, κρέµες και λοσιόν για το δέρµα, παρασκευάσµατα για το µπάνιο και το ντους, πούδρες, παρασκευάσµατα για τα µαλλιά, οδοντόκρεµες, αντιιδρωτικά, αποσµητικά για προσωπική χρήση, παρασκευάσµατα για το ξύρισµα, παρασκευάσµατα για µετά το ξύρισµα. Fashion (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ολλανδίας), Hoogoorddreef 54Ε, BE Amsterdam Zuidoost, Ολλανδία. Βιοµήχανοι ιεύθυνση για επιδόσεις: Αγαµέµνων Ξενοφώντος, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο Μιτσή 2, 1065 Λευκωσία.

17 Μαρτίου (3) Σαπούνια, παρασκευάσµατα για τη περιποίηση του σώµατος και της οµορφιάς, συγκεκριµένα παρασκευάσµατα για την περιποίηση του δέρµατος και του προσώπου όλα σε µορφή κρέµας, τζέλλυ και λοσιόν. Αποσµητικά για προσωπική χρήση, παρασκευάσµατα για ξύρισµα και για µετά το ξύρισµα. Παρασκευάσµατα για την περιποίηση, καθαρισµό και την των µαλλιών. Άλατα για το µπάνιο και το ντους. Αντηλιακά παρασκευάσµατα. Beiersdorf AG, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας), Unnastrasse 48, D Hamburg, Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Μακαρίου 14, Μέγαρο 2, Λευκωσία Μαρτίου (3) ΑΖΑΧ CLEAN SHOWER Με την εγγραφή αυτού του εµπορικού σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης της λέξης "CLEAN & SHOWER". Οικιακά καθαριστικά, παρασκευάσµατα λευκάνσεως και άλλες ουσίες για χρήση στο πλύσιµο. Παρασκευάσµατα καθαρισµού, στιλβώσεως, αποξέσεως και καθαρισµού από σκουριά. Colgate - Palmolive Company, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας ελαγουέαρ των 300 Park Avenue, New York, New York 10022, Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Αιµιλιανίδης & Αρσινόης 74, Λευκωσία Μαρτίου ΑΖΑΧ SHOWER POWER Με την εγγραφή αυτού του εµπορικού σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης της λέξης "SHOWER & Οικιακά καθαριστικά, παρασκευάσµατα λευκάνσεως και άλλες ουσίες για χρήση στο πλύσιµο. Παρασκευάσµατα καθαρισµού, στιλβώσεως, αποξέσεως και καθαρισµού από σκουριά. Colgate - Palmolive Company, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας ελαγουέαρ των 300 Park Avenue, New York, New York 10022, Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Αιµιλιανίδης & Κυριακίδη, Αρσινόης 74, Λευκωσία.

18 Μαρτίου (3) TOTAL WEAR Αρώµατα, µυρωδικά, τζέλια, άλατα για το µπάνιο και το ντους, σαπούνια τουαλέτας, αποσµητικά σώµατος, καλλυντικά δηλαδή κρέµες, γαλακτώµατα, λοσιόν, τζέλια και πούδρες για το πρόσωπο, το σώµα και τα χέρια, παρασκευάσµατα για φροντίδα από τον ήλιο, παρασκευάσµατα για απ, σιαµπού, τζέλια, σπρέι, µους και βάλσαµα για το φορµάρισµα και την φροντίδα των µαλλιών, λάκες για τα µαλλιά, παρασκευάσµατα για την βαφή και ξεβαφή µαλλιών, παρασκευάσµατα για µόνιµο κυµατισµό και σγούρωµα µαλλιών, αιθέρια λάδια για προσωπική χρήση, οδοντοκοσµητικά. societe (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας) 14, Rue Royale, Paris, Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1, Λευκωσία Απριλίου 1999 (3) Αρώµατα, µυρωδικά, κολόνιες, αρωµατισµένα γαλακτώµατα, κρέµες, λοσιόν και πούδρες για την περιποίηση του σώµατος, κρέµες ξυρίσµατος, λοσιόν για και µετά το ξύρισµα, τζέλια µπάνιου και ντους, σαπούνια, αποσµητικά για προσωπική χρήση, πούδρα ταλκ, προϊόντα για την περιποίηση της επιδερµίδας. Van & Arpels S.A., (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας), Boulevard du Neuilly Sur Seine, Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1, 1095 Λευκωσία Απριλίου (3) Σύµφωνα µε ιεθνή διεκδικείται η Οκτωβρίου 1998 ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Το σήµα περιορίζεται στα χρώµατα όπως αυτά εµφανίζονται στην απεικόνιση του σήµατος στον τύπο της αίτησης. Αρωµατικά είδη, καλλυντικά. Lloyd Shoes GmbH & Co. KG, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας), Hans- 1, D Sulingen, Γερµανία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1, 1095 Λευκωσία.

19 Απριλίου (3) Αρώµατα, αρωµατικά προϊόντα, αρωµατική κολόνια, κολόνια, σαµπουάν, αποσµητικά για προσωπική χρήση, λοσιόν σώµατος και µαλλιών, κρέµες σώµατος, αιθέρια έλαια, σαπούνια και οδοντόπαστες. Hermes International, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας), 24, rue du Faubourg Paris, Γαλλία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Μαρκίδη, Μαρκίδη & Σία, Ηρώων Α, Λευκωσία Απριλίου 1999 (3) Σαπούνια, αρώµατα, αιθέρια έλαια, καλλυντικά, λοσιόν για τα µαλλιά, οδοντόκρεµες. Kin, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ισπανίας), C. De Granada, 123, Barcelona, Ισπανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο 2, 1065 Λευκωσία Απριλίου (3) VERY VALENTINO Με την εγγραφή αυτού του εµπορικού σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης της λέξης Σαπούνια, αρώµατα, βασικά έλαια, καλλυντικά, κολόνιες, σπρέι αρωµατικά για το σώµα, έλαια, κρέµες και λοσιόν για το δέρµα, πούδρα, παρασκευάσµατα για το µπάνιο και ντους, λοσιόν µαλλιών, οδοντόπαστες, µη φαρµακευτικά παρασκευάσµατα για πλύσιµο του στόµατος, αποσµητικά, αντιιδρωτικά για προσωπική χρήση, µη φαρµακευτικά παρασκευάσµατα τουαλέτας. Valentino Globe B.V., (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ολλανδίας), Rotterdam Building, 4 th Floor, Van Nesstraat 45 Rotterdam, Ολλανδία. Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Ανδρέας Π. Ποιητής & Σία, Μέγαρο Ποιητή, Λεωφ. Αρτέµιδος 41-43, 6025 Λάρνακα.

20 Μαΐου (3) βαφές µαλλιών, χρώµατα για κυµατιστά µαλλιά, ουσίες άµεσου χρωµατισµού, σκόνες για ξεβάψιµο µαλλιών, υπεροξείδια, ουσίες µόνιµου κυµατισµού µαλλιών, είδη για και ουδέτερες ουσίες για τα µαλλιά, λάκες, σπρέι για τα µαλλιά, κρέµες για τα µαλλιά, τζέλια, κεριά, λοσιόν για µαλλιών, σιαµπού, µαλακτικά µαλλιών, µάσκες οµορφιάς, εκχυλίσµατα και λοσιόν για τα µαλλιά, σαπούνια, αρώµατα, αιθέρια λάδια, καλλυντικά, λοσιόν για τα µαλλιά οδοντοκοσµητικά. Mr. Alberto Carreras Coll., (Ισπανός Υπήκοος), Provenza, Barcelona, Ισπανία. Βιοµήχανος. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1095 Λευκωσία Μαΐου Προϊόντα µαλλιών. COLOR DEFENSE societe (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας) 14, Rue Royale, Paris, Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1, 1095 Λευκωσία Μαΐου (3) FRAGILE Παρασκευάσµατα για άσπρισµα και άλλες ουσίες για χρήση στο πλύσιµο, καθάρισµα, στίλβωµα, αφαίρεση λίπους και απόξεση, σαπούνια, είδη αρωµατοποιίας, αρώµατα, νερό νερό αρωµάτων, αιθέρια λάδια, καλλυντικά, λοσιόν για τα µαλλιά, οδοντόκρεµες, αποσµητικά για προσωπική χρήση, γαλάκτωµα για σκοπούς τουαλέτας, πούδρα, λάδια για καλλυντικούς σκοπούς του σώµατος, κρέµες για καλλυντικούς σκοπούς, παρασκευάσµατα για µακιγιάρισµα, προϊόντα για ξύρισµα, κρέµες για ξύρισµα, τζέλλυ για ξύρισµα, παρασκευάσµατα για µετά το ξύρισµα, σαπούνια για το ξύρισµα, θήκες µε καλλυντικά, σαµπουάν, λάδια, άλατα, λοσιόν για το µπάνιο και το ντους, όχι για ιατρικούς σκοπούς. Fin de Siecle (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας) 30, rue du Faubourg Saint Paris, Γαλλία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Αγαµέµνων Ξενοφώντος, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο 2, 1065 Λευκωσία.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4091 / 12-08-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4091 / 12-08-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4091 / 12-08-2015 Σύμφωνα με:α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3704 της ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3704 της ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3704 της ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ Ο ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ, 268 Ενστάσεις ότι οποιοδήποτε πρόσωπο έχει λόγους να φέρει ένσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3714 της 16ης 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3714 της 16ης 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3714 της 16ης 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ Ο ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 268 Ενστάσεις Γνωστοποιείται ότι οποιοδήποτε πρόσωπο έχει λόγους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5408/21-10-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5408/21-10-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5408/21-10-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5598 /30-10-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5598 /30-10-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5598 /30-10-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3782 της 12ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3782 της 12ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3782 της 12ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ Ο ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 268 Ενστάσεις Γνωστοποιείται ότι οποιοδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 4258/2013 Αθήνα 1 /10/2013 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135, 136 και 139 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012), όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 3728 της 27ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 3728 της 27ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 3728 της 27ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ Ο ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 268 Ενστάσεις Γνωστοποιείται ότι οποιοδήποτε πρόσωπο έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ6310/30-11-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5715 /03-11-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5715 /03-11-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5715 /03-11-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΛΟ ΑΠΑ ΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ZAL Αριθ.Κοινοτικού Σήµατος 005650171 Ηµεροµηνία 30/01/2007 Αριθµ.Σήµατος 567 Ηµεροµηνία αιτήσεως µετατροπής 05/02/2010 ΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: BLUESCOPE STEEL LIMITED,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ Αθήνα 6-4-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 1892/6-4-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ 86/Α/11-4- 2012), όπως τροποποιήθηκε και

Διαβάστε περισσότερα

Chryssalis Medical Spa

Chryssalis Medical Spa ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 2251 / 30-04-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει(φεκ120/α/29-5-2013),

Διαβάστε περισσότερα

Δέρματος και περιποίησης μαλλιών

Δέρματος και περιποίησης μαλλιών Όπως τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, τα προϊόντα για τη φροντίδα του δέρματος και τα καλλυντικά δεν διαρκούν για πάντα. Αφού ανοιχτεί η συσκευασία, το ρολόι αρχίζει να μετρά αντίστροφα. Η έκθεση στον

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2492 /09-05-2016 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3750 της 12ης 2003

ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3750 της 12ης 2003 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3750 της 12ης 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ Ο ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 268 ΕΠΙΣΗΜΕΣ Ενστάσεις Γνωστοποιείται ότι οποιοδήποτε πρόσωπο έχει λόγους

Διαβάστε περισσότερα

HAND & BODY CREAM BODY BUTTER. Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο ροδιού KL 1051 / 150ml - KL 1011 / 50ml

HAND & BODY CREAM BODY BUTTER. Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο ροδιού KL 1051 / 150ml - KL 1011 / 50ml HAND & BODY CREAM Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο ροδιού KL 1051 / 150ml - KL 1011 / 50ml Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο αβοκάντο KL 1052 / 150ml - KL 1012

Διαβάστε περισσότερα

Αποσμητικά Roll-on ΜΟΝΟ 1.50 το ένα

Αποσμητικά Roll-on ΜΟΝΟ 1.50 το ένα Αποσμητικά Roll-on ΜΟΝΟ.0 το ένα ωρα Αντιιδρωτικά Αποσμητικά Roll-on. 0 ml. 99 Enigma.00 0 Elvie 07 Divine 979 Divine Sensual ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ Αποκτήστε

Διαβάστε περισσότερα

ροσφορές Καλές γιορτές

ροσφορές Καλές γιορτές Χριστουγεννιάτικες ροσφορές Καλές γιορτές 2 εκεμβρίου μέχρι 10 Ιανουαρίου w w w. f m g r o u p. g r 2 www.fmgroup.gr Φτιάξτε το δικό σας σετ Aurile! ΔΩΡΟ ΚΩΔ.: GK1 Με την αγορά 2 βιο-λειτουργικών ροφημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5349 /15-10-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5349 /15-10-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5349 /15-10-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Έδρα: Άσσηρος Θεσ/νίκης στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριότητα: Εξαγωγή βιολογικών προϊόντων της ελληνικής γης. Όνομα: "BIOPHELIA" = "ΒΙΟΣ" + "ΩΦΕΛΕΙΑ",

Διαβάστε περισσότερα

200 ml 8 15,61 5,29 20, Τονωτική λοσιόν με Aloe Vera

200 ml 8 15,61 5,29 20, Τονωτική λοσιόν με Aloe Vera SKIN RICH - ΞΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙ ΕΡΜΙ ΕΣ 110 Γαλάκτωμα Καθαρισμού 8 15,61 5,29 20,90 111 Τονωτική λοσιόν με Aloe Vera 8 13,17 4,33 17,50 112 Κρέμα Ημέρας 12 18,61 7,29 25,90 113 Κρέμα Νυκτός 14 19,90

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ «ΑΕΙΖΟΩΝ» ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. 25.1 Κρέμα ενυδατική σύσφιξης & αντιγήρανσης 20-40 ετών 50 ml

ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ «ΑΕΙΖΟΩΝ» ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. 25.1 Κρέμα ενυδατική σύσφιξης & αντιγήρανσης 20-40 ετών 50 ml ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ «ΑΕΙΖΟΩΝ» ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 25.1 Κρέμα ενυδατική σύσφιξης & αντιγήρανσης 20-40 ετών 50 ml 1 Αχιλλέα, Βελανιδιά, Πράσινο Τσάι, Πεύκο. Γήρας, χαλάρωση, πρόληψη,

Διαβάστε περισσότερα

Cash & Carry. www.epikal.gr E-mail: epikal@otenet.gr. η μεγαλύτερη ποικιλία με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς είναι εδώ!!! ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ

Cash & Carry. www.epikal.gr E-mail: epikal@otenet.gr. η μεγαλύτερη ποικιλία με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς είναι εδώ!!! ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Εμπορικό κέντρο Καλλυντικών, Κομμωτηρίου, Αισθητικής, Μανικιούρ, Πεντικιούρ, Παραφαρμακευτικών Κηφισσού 150 & Τσαλαβούτα 1, 121 31 Περιστέρι (έναντι ΚΤΕΛ Πελοποννήσου) Τηλ.: 210 57.51.091-95,

Διαβάστε περισσότερα

Πνευµατικά ικαιώµατα

Πνευµατικά ικαιώµατα Πνευµατικά ικαιώµατα Το παρόν είναι πνευµατική ιδιοκτησία της ACTA Α.Ε. και προστατεύεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νοµοθεσία που αφορά τα πνευµατικά δικαιώµατα. Απαγορεύεται ρητώς η δηµιουργία αντιγράφου,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2010/Β (21%) Κωδικός προϊόντος -Νο

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2010/Β (21%) Κωδικός προϊόντος -Νο Φυσικά Χρώµατα ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2010/Β (21%) Κωδικός 102 Λάδι επίπλων κήπου 23,60 1 106 Λάδι περιποίησης και 83 m 2 στίλβωσης 107 Κερί περιποίησης και στίλβωσης 83 m 2 108 Ρητινέλαιο επιφανειών

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικές εξαγωγές στην Γερμανία - Ανάλυση ανά διψήφια δασμολογική κατηγορία

Ελληνικές εξαγωγές στην Γερμανία - Ανάλυση ανά διψήφια δασμολογική κατηγορία Ελληνικές εξαγωγές στην Γερμανία - Ανάλυση ανά διψήφια δασμολογική κατηγορία Μεταβολή Μεταβολή Μερίδιο 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 04/12 11/12 2012 Αξία σε Αξία σε Αξία σε Αξία σε Αξία

Διαβάστε περισσότερα

Πνευµατικά ικαιώµατα

Πνευµατικά ικαιώµατα Πνευµατικά ικαιώµατα Το παρόν είναι πνευµατική ιδιοκτησία της ACTA Α.Ε. και προστατεύεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νοµοθεσία που αφορά τα πνευµατικά δικαιώµατα. Απαγορεύεται ρητώς η δηµιουργία αντιγράφου,

Διαβάστε περισσότερα

Πνευµατικά ικαιώµατα

Πνευµατικά ικαιώµατα Πνευµατικά ικαιώµατα Το παρόν είναι πνευµατική ιδιοκτησία της ACTA Α.Ε. και προστατεύεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νοµοθεσία που αφορά τα πνευµατικά δικαιώµατα. Απαγορεύεται ρητώς η δηµιουργία αντιγράφου,

Διαβάστε περισσότερα

tree Tea Τσαγιόδεντρο body shop σαν το τζίνι που βγαίνει από το μπουκαλάκι η σταγόνα που τα κάνει όλα.

tree Tea Τσαγιόδεντρο body shop σαν το τζίνι που βγαίνει από το μπουκαλάκι η σταγόνα που τα κάνει όλα. Tea tree body shop Τσαγιόδεντρο σαν το τζίνι που βγαίνει από το μπουκαλάκι η σταγόνα που τα κάνει όλα. BEST SELLER : Κάντο μόνος σου ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ1524 1525 30ml 100ml 100% καθαρό Τσαγιόδεντρο & Βιταµίνη

Διαβάστε περισσότερα

«ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΣΕΧΙΑΣ 2014/ 2013».

«ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΣΕΧΙΑΣ 2014/ 2013». «ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΣΕΧΙΑΣ 2014/ 2013». Ο όγκος διμερών εμπορικών συναλλαγών, παραμένει μεν χαμηλός σε σχέση με άλλες χώρες της Ε.Ε., σημείωσε ωστόσο αύξηση 15,6% και από 376,338 εκ.

Διαβάστε περισσότερα

Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ

Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ Η χρήση του ελαιόλαδου στο καλλωπισμό ως Φυσικό καλλυντικό & ως Φυσικό Ιαμα Η Ιστορία της κεραλοιφής Μια πρόταση για Φυσικά Καλλυντικά.. Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΒΕΙΑ THΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Γραφείο Ο.Ε.Υ. Μαδρίτη, 14 Μαρτίου 2017

ΠΡΕΣΒΕΙΑ THΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Γραφείο Ο.Ε.Υ. Μαδρίτη, 14 Μαρτίου 2017 ΠΡΕΣΒΕΙΑ THΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Γραφείο Ο.Ε.Υ. Μαδρίτη, 14 Μαρτίου 2017 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2016 Οι εξωτερικές εμπορικές συναλλαγές της Ισπανίας διατήρησαν το 2016, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, αυξητική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΕΤΕΣΠΛΑΝΟΔΡΑΣΗΣΓΙΑΤΗΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΕΝΙΣΧΥΣΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝΕΞΑΓΩΓΩΝΑΝΑ ΚΛΑΔΟ& ΑΓΟΡΑ

ΤΡΙΕΤΕΣΠΛΑΝΟΔΡΑΣΗΣΓΙΑΤΗΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΕΝΙΣΧΥΣΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝΕΞΑΓΩΓΩΝΑΝΑ ΚΛΑΔΟ& ΑΓΟΡΑ ΤΡΙΕΤΕΣΠΛΑΝΟΔΡΑΣΗΣΓΙΑΤΗΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΕΝΙΣΧΥΣΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝΕΞΑΓΩΓΩΝΑΝΑ ΚΛΑΔΟ& ΑΓΟΡΑ Αναστάσιος Αλεξανδρίδης Δημήτρης Αστερίου Μαρία Κεχαγιά ΣΕΒΕ Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ΣΕΒΕ Εισαγωγή ΕνίσχυσητωνΕξαγωγών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ. Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 4821/2013

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ. Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 4821/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 4821/2013 Σύμφωνα με : α) Τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135, 136 και 139 του Νόμου του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ 86/Α/11-04-2012), όπως τροποποιήθηκε και

Διαβάστε περισσότερα

σαπωνοποίηση λιπαρών και ρητινικών υλών με καυστικό κάλιο. καλύτερη ποιότητα σαπουνιού και περιέχει 63% λιπαρά και ρητινικά οξέα και 28% υγρασία.

σαπωνοποίηση λιπαρών και ρητινικών υλών με καυστικό κάλιο. καλύτερη ποιότητα σαπουνιού και περιέχει 63% λιπαρά και ρητινικά οξέα και 28% υγρασία. Υπάρχουν διάφορα είδη σαπουνιών: - Το αντισηπτικό σαπούνι, περιέχει βακτηριοκτόνες ουσίες. - Το μαλακό σαπούνι, το παίρνουμε με σαπωνοποίηση λιπαρών και ρητινικών υλών με καυστικό κάλιο. - Το σαπούνι τύπου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2013 Κωδικός προϊόντος -Νο

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2013 Κωδικός προϊόντος -Νο Νέο 121 Φυσικά Χρώματα ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2013 Κωδικός 102 Λάδι επίπλων κήπου 1 (3 αποχρώσεις) 106 Λάδι περιποίησης και 83 m 2 στίλβωσης 107 Κερί περιποίησης και στίλβωσης 83 m 2 108 Ρητινέλαιο

Διαβάστε περισσότερα

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ. Ι. Προϊόν

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ. Ι. Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046 Aqua-Siegel Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ Ι. Προϊόν Τύπος: Το προϊόν einza Aqua-Siegel είναι υδατοδιαλυτο, καθαρό βερνίκι ενός συστατικού για εµποτισµό/βαφη ξύλων και

Διαβάστε περισσότερα

Ρωσική Αγορά καλλυντικών & προϊόντων αρωματοποιίας

Ρωσική Αγορά καλλυντικών & προϊόντων αρωματοποιίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πρεσβεία της Ελλάδος στη Μόσχα Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων Ρωσική Αγορά καλλυντικών & προϊόντων αρωματοποιίας ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 1 Πίνακας Περιεχομένων ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 Α.

Διαβάστε περισσότερα

Πορεία διμερούς εμπορίου μεταξύ Ελλάδας - Γαλλίας κατά το εννεάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2017

Πορεία διμερούς εμπορίου μεταξύ Ελλάδας - Γαλλίας κατά το εννεάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Πορεία διμερούς εμπορίου μεταξύ Ελλάδας - Γαλλίας κατά το εννεάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2017 Σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ. Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 4822 /2013

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ. Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 4822 /2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 4822 /2013 Σύμφωνα με : α) Τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135, 136 και 139 του Νόμου του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ 86/Α/11-04-2012), όπως τροποποιήθηκε και

Διαβάστε περισσότερα

6 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΣΧ.ΕΤΟΣ 2012-2013

6 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΣΧ.ΕΤΟΣ 2012-2013 6 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΣΧ.ΕΤΟΣ 2012-2013 Εργασία περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με θέμα: ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ: ΑΣΑΡΓΙΩΤΑΚΗ ΑΡΙΣΤΕΑ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 4260/2013 Αθήνα 1/10/2013 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135, 136 και 139 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012), όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

σχετικά µε τον Απολογισµό Α εξαµήνου 2013 του Καταστήµατος Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Κοινωνικό Παντοπωλείο). ράµας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

σχετικά µε τον Απολογισµό Α εξαµήνου 2013 του Καταστήµατος Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Κοινωνικό Παντοπωλείο). ράµας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΡΑΜΑΣ Αριθ.Αποφ 189/2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 16 ο Πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ήµου ράµας Την 9-7-2013 ΘΕΜΑ 2 ο :Απολογισµός Α εξαµήνου 2013 Καταστήµατος Κοινωνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΕΤΟΣ 2015

ΕΡΕΥΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΕΤΟΣ 2015 ΕΟΠ 3 ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ & ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΕΙ ΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΚΩ ΙΚΟΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗ ΡΩΜΗ Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗ ΡΩΜΗ Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗ ΡΩΜΗ Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Φεβρουάριος 2013 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α 1. Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ... 1 2. ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ- ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ- ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ 982-1211600000/12/0,749 INDIGO EYELINER No116 3,5ml ΜΠΛΕ 982-1206300000/12/0,562 INDIGO ΛΙΠ ΓΚΛΟΣ No63 2,7ml ΚΑΦΕ 982-1206800000/12/0,562 INDIGO ΛΙΠ ΓΚΛΟΣ No68 2,7ml ΚΟΚΚΙNΟ 982-1204600000/12/0,656 INDIGO

Διαβάστε περισσότερα

Συχνές ερωτήσεις - Όλες οι απαντήσεις µε

Συχνές ερωτήσεις - Όλες οι απαντήσεις µε Συχνές ερωτήσεις - Όλες οι απαντήσεις µε µια µατιά Επιλέξτε το θέµα που σας ενδιαφέρει Έχετε ερωτήσεις σχετικά µε τη δοσολογία, τους λεκέδες και τα ευαίσθητα υφάσµατα; Εδώ θα βρείτε όλες τις απαντήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Αισθητική Αδυνάτισμα Αποτρίχωση

Αισθητική Αδυνάτισμα Αποτρίχωση Πατησίων 56, 106 82, Αθήνα (1 ος όροφος) τηλ: 210 8226796 210 8220993 φαξ: 210 8220993 site: www.aggelaki.gr fb: facebook.com/aggelaki.gr/ email: info@aggelaki.gr Αισθητική Αδυνάτισμα Αποτρίχωση Η Αισθητική

Διαβάστε περισσότερα

O περί της Αναγραφής της ΤΙΜΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ και της ΜΟΝΑΔΙΑΙΑΣ ΤΙΜΗΣ των Προϊόντων που προσφέρονται στους Καταναλωτές Νόμος. Σχετικό Δίκαιο ΕΕ:

O περί της Αναγραφής της ΤΙΜΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ και της ΜΟΝΑΔΙΑΙΑΣ ΤΙΜΗΣ των Προϊόντων που προσφέρονται στους Καταναλωτές Νόμος. Σχετικό Δίκαιο ΕΕ: ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Οι "Οδηγοί Νομοθεσίας για Επιχειρήσεις" αποσκοπούν στην υποβοήθηση των κυπριακών επιχειρήσεων για συμμόρφωση με τις πρόνοιες της νομοθεσίας για την προστασία των καταναλωτών.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΟΣ: 031552 ΣΑΜΠ.WASH &GO 400ML ΚΩΔΙΚΟΣ:030870 ΣΑΜΠΟΥΑΝ PANTENE PRO-V 250ML ΚΩΔΙΚΟΣ:030288 ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΤΖΟΝΣΟΝ 300ΓΡΜ.

ΚΩΔΙΚΟΣ: 031552 ΣΑΜΠ.WASH &GO 400ML ΚΩΔΙΚΟΣ:030870 ΣΑΜΠΟΥΑΝ PANTENE PRO-V 250ML ΚΩΔΙΚΟΣ:030288 ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΤΖΟΝΣΟΝ 300ΓΡΜ. ΚΩΔΙΚΟΣ: 032077 ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΒΝ 2ΛΙΤ ΚΩΔΙΚΟΣ: 031552 ΣΑΜΠ.WASH &GO 400ML ΚΩΔΙΚΟΣ:031594 ΣΑΜΠΟΥΑΝ FRUCTIS 250ML ΚΩΔΙΚΟΣ:030870 ΣΑΜΠΟΥΑΝ PANTENE PRO-V 250ML ΚΩΔΙΚΟΣ:030145 ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΝΙΒΕΑ 250 ΓΡ. ΚΩΔΙΚΟΣ:030288

Διαβάστε περισσότερα

Κίνδυνος: παράγοντας / ουσία που κάνει το τρόφιµο ακατάλληλο ή επικίνδυνο για κατανάλωση (Μη ασφαλές)

Κίνδυνος: παράγοντας / ουσία που κάνει το τρόφιµο ακατάλληλο ή επικίνδυνο για κατανάλωση (Μη ασφαλές) KINΔΥΝΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Κίνδυνος: παράγοντας / ουσία που κάνει το τρόφιµο ακατάλληλο ή επικίνδυνο για κατανάλωση (Μη ασφαλές) Μικροβιολογικός Χηµικός Φυσικός Η φυσική καταστροφή των τροφίµων κάνει τα τρόφιµα

Διαβάστε περισσότερα

ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ BEAUTY ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΉΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΕΤ Aloe Vera Box Κωδ. 10 084 Το σετ άμεσης φροντίδας με 3 προϊόντα Συμπύκνωμα ενυδάτωσης 100 ml 12,95 Κρέμα εντατικής

Διαβάστε περισσότερα

Αρμόδιος: Εμμανουήλ Σουλτανόπουλος, Γρ. Ο.Ε.Υ. Β Μόσχα, 23 Αυγούστου 2010 Φ. 2110/ΑΣ 1260

Αρμόδιος: Εμμανουήλ Σουλτανόπουλος, Γρ. Ο.Ε.Υ. Β Μόσχα, 23 Αυγούστου 2010 Φ. 2110/ΑΣ 1260 ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝOMΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ Αρμόδιος: Εμμανουήλ Σουλτανόπουλος, Γρ. Ο.Ε.Υ. Β Μόσχα, 23 Αυγούστου Φ. 2110/ΑΣ 1260 Τηλ.: +7 495 644 32 70

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Σταύρου Τομέας Καλλυντικών Φαρμακευτικές Υπηρεσίες

Μαρία Σταύρου Τομέας Καλλυντικών Φαρμακευτικές Υπηρεσίες Μαρία Σταύρου Τομέας Καλλυντικών Φαρμακευτικές Υπηρεσίες κάθε ουσία ή μείγμα, που προορίζεται να έλθει σε επαφή με εξωτερικά μέρη του ανθρωπίνου σώματος (επιδερμίδα, τριχωτά μέρη του σώματος και της κεφαλής,

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΘΝΗΣ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΟΓ ΟΗ ΕΚ ΟΣΗ. ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΙΕΘΝΗΣ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΟΓ ΟΗ ΕΚ ΟΣΗ. ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΛΑΣΗ 1 Χηµικά προϊόντα προοριζόµενα για τη βιοµηχανία, τις επιστήµες, τη φωτογραφία, καθώς και για τη γεωργία, την κηπουρική και τη δασοκοµία. Ακατέργαστες συνθετικές ρητίνες. Ακατέργαστα πλαστικά υλικά.

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνές Εμπόριο Αγαθών

Διεθνές Εμπόριο Αγαθών ΙΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤ Διεθνές Εμπόριο Αγαθών 2017 ΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Η καταγραφή των Εμπορευματικών Συναλλαγών διενεργείται σε μηνιαία βάση και παρακολουθεί τη συνολική αξία των Εισαγωγών, των

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ. Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 114/2014

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ. Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 114/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 114/2014 Σύμφωνα με : α) Τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135, 136 και 139 του Νόμου του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ 86/Α/11-04-2012), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE OLIVE OIL LINE Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν το λάδι ως υγρό χρυσάφι, τις ελιές ως σύμβολο της καλοσύνης και της ευγένειας, ενώ ακόμη και σήμερα τα κλαδιά της ελιάς συμβολίζουν την ειρήνη. Το ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα

Νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός για τις χειραποσκευές Απαντήσεις στις Συνηθέστερες Ερωτήσεις

Νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός για τις χειραποσκευές Απαντήσεις στις Συνηθέστερες Ερωτήσεις Νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός για τις χειραποσκευές Απαντήσεις στις Συνηθέστερες Ερωτήσεις Ερωτήσεις σχετικά με το νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό 1) Τι αλλάζει με το νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό για τις χειραποσκευές;

Διαβάστε περισσότερα

Όσα υγρά απόβλητα μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, πρέπει να υποστούν

Όσα υγρά απόβλητα μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, πρέπει να υποστούν 7. Επαναχρησιμοποίηση νερού στο δήμο μας! Όσα υγρά απόβλητα μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, πρέπει να υποστούν επεξεργασία πριν την επανάχρησή τους. Ο βαθμός επεξεργασίας εξαρτάται από την χρήση για την

Διαβάστε περισσότερα

Πνευµατικά ικαιώµατα

Πνευµατικά ικαιώµατα Πνευµατικά ικαιώµατα Το παρόν είναι πνευµατική ιδιοκτησία της ACTA Α.Ε. και προστατεύεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νοµοθεσία που αφορά τα πνευµατικά δικαιώµατα. Απαγορεύεται ρητώς η δηµιουργία αντιγράφου,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ 2002-2003

ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ 2002-2003 Θεσσαλονίκη, 1 Απριλίου, 2004 ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ 2002-2003 Το ακόλουθο ενηµερωτικό σηµείωµα εκπονήθηκε από το Ινστιτούτο Εξαγωγικών Ερευνών και Σπουδών του ΣΕΒΕ και αναλύει την πορεία των ελληνικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 31-34/ 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 31-34/ 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 31-34/ 2011 Report 31-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0461/11. ΟΛΛΑΝΔΙΑ Κρέμα λεύκανσης δέρματος "Faimess cream"

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΩΣ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ Από την 4η χιλιετία π.χ. και μέχρι πριν από λίγα χρόνια συστηματικά και στις μέρες μας σποραδικά χρησιμοποιείται ως φωτιστική ύλη. Αυτό επιβεβαιώνεται από τους περίφημους

Διαβάστε περισσότερα

❷ Η εµφάνιση και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των τροφίµων. ❸ Η θρεπτική αξία των τροφίµων. ❻ Η προσαρµογή στο νέο προφίλ των τροφίµων

❷ Η εµφάνιση και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των τροφίµων. ❸ Η θρεπτική αξία των τροφίµων. ❻ Η προσαρµογή στο νέο προφίλ των τροφίµων Ποιότητα Ορισµός Η έννοια της ποιότητας όπως αυτή ορίζεται από τον ιεθνή Οργανισµό Τυποποίησης (ISO) αναφέρεται στο σύνολο των ιδιοτήτων και των χαρακτηριστικών ενός προϊόντος τα οποία του προσδίδουν τη

Διαβάστε περισσότερα

Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014

Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014 Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014 Αντηλιακό γαλάκτωμα που προστατεύει τη ισορροπία της χλωρίδας του δέρματος και ενεργοποιεί τη φυσική άμυνα της βρεφικής και παιδικής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑ Α Α ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.350 ΣΥΜΠ. ΦΠΑ. 2 CIF ΚΡΕΜΑ 500 ml τεμάχια 25. 6 ΧΛΩΡΙΝΗ ΚLINEX 1ΛΙΤΡΟΥ ΛΕΜΟΝΙ τεμάχια 150

ΟΜΑ Α Α ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.350 ΣΥΜΠ. ΦΠΑ. 2 CIF ΚΡΕΜΑ 500 ml τεμάχια 25. 6 ΧΛΩΡΙΝΗ ΚLINEX 1ΛΙΤΡΟΥ ΛΕΜΟΝΙ τεμάχια 150 ΟΜΑ Α Α ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.350 ΣΥΜΠ. ΦΠΑ 1 ΥΓΡΟ CIF ΜΕ ΨΕΚΑΣΤΗΡΑ POWER & SHINE SPRAY 750ml τεμάχια 120 2 CIF ΚΡΕΜΑ 500 ml τεμάχια 25 3 ΥΓΡΟ VIAKAL ΜΕ ΨΕΚΑΣΤΗΡΑ 750ml τεμάχια

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικό εμπόριο Γαλλίας έτους 2018

Εξωτερικό εμπόριο Γαλλίας έτους 2018 ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Εξωτερικό εμπόριο Γαλλίας έτους 2018 Σύμφωνα με στοιχεία της Υπηρεσίας Τελωνείων της Γαλλίας, που έχουν αντληθεί από τη Eurostat, τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΙΚΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ - 2015 ΠΟΛΩΝΙΑ. οχήματα εμπορευμάτων με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος (MEB) άνω των 12 τόνων

ΟΔΙΚΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ - 2015 ΠΟΛΩΝΙΑ. οχήματα εμπορευμάτων με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος (MEB) άνω των 12 τόνων 1 ΟΔΙΚΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ - 2015 ΠΟΛΩΝΙΑ Γενικές απαγορεύσεις Επιπρόσθετες απαγορεύσεις οχήματα εμπορευμάτων με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος (MEB) άνω των 12 τόνων σε όλη την επικράτεια από τις 18:00 μέχρι τις

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικός ιστοσελίδας ΟΟΣΑ: 53000000 ομορφιά

Κωδικός ιστοσελίδας ΟΟΣΑ: 53000000 ομορφιά ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 29-30-31-32-36-38-39(εβδομάδα)/20 Report 30-20 Κοινοποιούσα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα 1 A12/0731 ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Φυσική βαφή μαλλιών Μάρκα: ArtKolor

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατασκευαστής: Tana-Chemie GmbH - Mainz. Εµπορική ονοµασία: FLOOR & SURFACE CLEANER Ηµεροµηνία αναθεώρησης :

ΕΛΤΙΟ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατασκευαστής: Tana-Chemie GmbH - Mainz. Εµπορική ονοµασία: FLOOR & SURFACE CLEANER Ηµεροµηνία αναθεώρησης : ΕΛΤΙΟ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατασκευαστής: Tana-Chemie GmbH - Mainz Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος: ECOLINE s.a. Εµπορική ονοµασία: FLOOR & SURFACE CLEANER Ηµεροµηνία αναθεώρησης : 22.05.2006 01. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Sum of ΕΞΑΓΩΓΕΣ/ΣΕ ΕΥΡΩ

Sum of ΕΞΑΓΩΓΕΣ/ΣΕ ΕΥΡΩ Sum of ΕΞΑΓΩΓΕΣ/ΣΕ ΕΥΡΩ ΕΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: SITC-2 2004 2005 2006 2007 2008 2009 ΣΥΝΟΛΟ 0 ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΖΩΑ ΖΩΝΤΑΝΑ 2.047.756.020 2.319.161.799 2.332.490.471 2.532.492.102 2.710.031.868 2.716.132.982 14.658.065.242

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Λυκαβηττού 1 Ταχ. Κώδικας : 106 72. Αθήνα Τηλέφωνο : 2103613562 Email : promithies@redcross.gr Αθήνα, 26.11.18 Α.Π. 6963 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. με ένα πανάκι... και στη συνέχεια το κερί για τα δερμάτινα για προστασία...

ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. με ένα πανάκι... και στη συνέχεια το κερί για τα δερμάτινα για προστασία... ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 1. καθαριστικό τζαμιών στα κουμπιά άσπρης κουζίνας... ψεκασμό γύρο από τα κουμπιά...και η οποιαδήποτε βρωμιά η λαδιά βγαίνει στην επιφάνεια. 2. καθαριστικό φούρνου σε προβληματική λεκάνη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΟΕ/ΕΕ. Επωνυμία : ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΜΑΡΙΑΣ ΒΕΡΓΑΝΕΛΑΚΗ-ΜΑΡΙΑΣ ΡΟΥΚΟΥΤΑΚΗ ΟΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΟΕ/ΕΕ. Επωνυμία : ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΜΑΡΙΑΣ ΒΕΡΓΑΝΕΛΑΚΗ-ΜΑΡΙΑΣ ΡΟΥΚΟΥΤΑΚΗ ΟΕ Υπηρεσία Μιας Στάσης ΧΑΝΙΑ, 19/37/2017 για τη σύσταση εταιρειών ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΟΦΟΡΗ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΑΝΙΩΝ, ΣΦΑΚΙΩΝ 10-12, ΧΑΝΙΑ Τα χ.δ/νση Ταχ.Κώδικας Τηλέφωνο Ηλ.Ταχ/μείο ΣΦΑΚΙΩΝ 10-12 73133 2821057934 moforib@otenet.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΛΙΑ ΑΡΓΥΡΩΣ ΤΑΞΗ Α4 ΘΕΜΑ:ΦΥΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΣΧΟΛ.ΕΤΟΣ:

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΛΙΑ ΑΡΓΥΡΩΣ ΤΑΞΗ Α4 ΘΕΜΑ:ΦΥΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΣΧΟΛ.ΕΤΟΣ: 1 ο ΕΠΑΛ ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΛΙΑ ΑΡΓΥΡΩΣ ΤΑΞΗ Α4 ΘΕΜΑ:ΦΥΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΣΧΟΛ.ΕΤΟΣ:2017-2018 ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ : ΣΑΜΨΩΝΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ~ 1 ~ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1ο Καλλυντικό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΡΜΑ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΠΑ

ΔΕΡΜΑ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΠΑ ΔΕΡΜΑ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΠΑ Το δέρμα δεν είναι µόνο ένα προστατευτικό κάλυμμα για το σώμα. Παρεμβάλλεται ενεργά μεταξύ του οργανισμού και του περιβάλλοντος. Ο ρόλος του έγκειται στο ότι: ελέγχει την απώλεια

Διαβάστε περισσότερα

1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ / ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ TETRALUX. info@tetralux.gr 2. ΠΡΟΣ ΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝ ΥΝΩΝ 3. ΣΥΣΤΑΣΗ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ / ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ TETRALUX. info@tetralux.gr 2. ΠΡΟΣ ΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝ ΥΝΩΝ 3. ΣΥΣΤΑΣΗ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΕΛΤΙΟ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ / ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Εµπορική ονοµασία προϊόντος : Υ ΡΟΧΡΩΜΑ γενικής χρήσης Συνιστώµενη χρήση : Υδρόχρωµα για βαφή εσωτερικών/εξωτερικών επιφανειών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΜΑΪΟΣ 2008

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΜΑΪΟΣ 2008 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ OΣ Πειραιάς, 11 Ιουλίου 2008 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΜΑΪΟΣ 2008 Η Γενική Γραµµατεία Εθνικής Στατιστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3. ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3. ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3. ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΜΑΔΑΣ Α -- ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ & ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΟΜΑΔΑ Α' -- ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ & ΣΑΠΟΥΝΙΑ 1 Aπορρυπαντικό W.C. Τεμ. των 750 2 Απολυμαντικό τύπου DETTOL Τεμ.

Διαβάστε περισσότερα

Παράλληλα, οι ιταλικές εισαγωγές ανήλθαν σε 6,918 δισ. ευρώ σηµειώνοντας αύξηση ύψους 6,98%, σε σχέση µε το 2007.

Παράλληλα, οι ιταλικές εισαγωγές ανήλθαν σε 6,918 δισ. ευρώ σηµειώνοντας αύξηση ύψους 6,98%, σε σχέση µε το 2007. ιµερές Εµπόριο Σύµφωνα µε τα προσωρινά στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, η αξία των εµπορικών ανταλλαγών Ελλάδος-Ιταλίας, για το 2008, ανήλθε σε 8,920 δισ. ευρώ, σηµειώνοντας αύξηση κατά 7,37,

Διαβάστε περισσότερα

Διμερές εμπόριο μεταξύ Ελλάδας - Γαλλίας κατά το α εξάμηνο 2017

Διμερές εμπόριο μεταξύ Ελλάδας - Γαλλίας κατά το α εξάμηνο 2017 ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Διμερές εμπόριο μεταξύ Ελλάδας - Γαλλίας κατά το α εξάμηνο 2017 Σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, τα οποία έχουν αντληθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 46,48,51,52 / 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 46,48,51,52 / 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 46,48,51,52 / 2011 Report 46-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 1296/11 ΕΣΘΟΝΙΑ Πακέτο με καλλυντικά "CoCo`s Brazilian

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ - ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ( 91 / 155 / ΕΚ & 93 / 112 ΕΚ ) 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ονομασία προϊόντος : LEKKERA - C Υγρό καθαριστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΑΝΑ ΠΡΟΙΟΝ/ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ % ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝ/ΠΕΡΙΟΧΗ 2010 2009 2010-2009 28 ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΑΝΑ ΠΡΟΙΟΝ/ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ % ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝ/ΠΕΡΙΟΧΗ 2010 2009 2010-2009 28 ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ 28 ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ 39.147.101 17.981.294 117,71% Ανατολική Ασία 38.833.071 17.887.656 117,09% Ν.Α. Ασία 314.030 93.638 235,37% 12 ΚΑΠΝΟΣ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΓΑΣΜΕΝΟΣ 16.642.761

Διαβάστε περισσότερα

ειδικ ική έκδο ση ενημ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΓΑΘΩΝ -3,0 +17,5 +12,2 +38,5 -47,6 +54,6 +15,3 -4,5

ειδικ ική έκδο ση ενημ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΓΑΘΩΝ -3,0 +17,5 +12,2 +38,5 -47,6 +54,6 +15,3 -4,5 1.329,0 112,5 31,6 3.635,0 1.426,6 6.047,7 646,2 309,8 117,8 570,4 111,0 3.399,0-2,6 113,6 89,6 79,1 75,5 73,9 190,2 +0,2 11.579,0 Σύνολο εισαγωγών 1.893,1 402,9 2.940,8 +17,5 1.887,4 Αίγυπτος +4,9 1.043,0

Διαβάστε περισσότερα

No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα

No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 24-30 / 2011 Report 28-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0640/11 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Αποσμητικά "Anhidrol" Μάρκα: IOOX HYGIENE

Διαβάστε περισσότερα

3 η ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΕΡΓΑΣΙΑ ΓΕΛΚΑΤΩΑΧΑΪΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014 Η ΟΜΑ Α ΜΑΣ ΑΣΗΜΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ ΣΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΟΥΧΕΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ OΣ Πειραιάς, 11 Νοεµβρίου 2008 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008 Η Γενική Γραµµατεία Εθνικής Στατιστικής

Διαβάστε περισσότερα

only hot offers! www.fmgroup.gr Οι προσφορές ισχύουν για ΕΛΛΑΔΑ & για ΚΥΠΡΟ έως 30/09 Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

only hot offers! www.fmgroup.gr Οι προσφορές ισχύουν για ΕΛΛΑΔΑ & για ΚΥΠΡΟ έως 30/09 Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων only hot offers! Οι προσφορές ισχύουν για ΕΛΛΑΔΑ & για ΚΥΠΡΟ έως 30/09 Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων www.fmgroup.gr 3 βήματα Σετ ALOE VERA! Αποτελείται από αφρό καθαρισμού, τονωτική λοσιόν και κρέμα

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4154, 31/12/2007 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟN ΠΕΡΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΝΟΜO

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4154, 31/12/2007 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟN ΠΕΡΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΝΟΜO ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟN ΠΕΡΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΝΟΜO Για σκοπούς εναρμόνισης με τις πράξεις της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο - Επίσημη Εφημερίδα της Ε.Ε.: L 82 23.03.2007, σ. 27. (α) «Οδηγία 2007/17/ΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές;

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές; Σειρά Hello Honey ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Τι είναι η σειρά Hello Honey; Η σειρά Hello Honey αποτελείται από υψηλής ποιότητας καλλυντικά που έχουν δημιουργηθεί για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , , ,

ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , , , ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - 212 10 50 6, 211 18 40 346, 6936 14 68 41, 6949 642 641 TMX / ΤΖΕΛ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΑΡΠΑΓΟΦΥΤΟ ΚΑΙ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟ 2,76 8,00 ΤΖΕΛ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΑΡΠΑΓΟΦΥΤΟ ΚΑΙ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟ 500 3,90 12,00 ΤΖΕΛ ΜΑΣΑΖ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ιεθνής Αερολιµένας Αθηνών Νέα Μέτρα Ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις χειραποσκευές

ιεθνής Αερολιµένας Αθηνών Νέα Μέτρα Ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις χειραποσκευές ιεθνής Αερολιµένας Αθηνών Νέα Μέτρα Ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις χειραποσκευές Ευρωπαϊκός Κανονισµός 1546/06 ηµοσίευση στην εφηµερίδα της Ε.Ε.: 17/10/06 Ισχύς από 6/11/06 Τα νέα µέτρα ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Mόναχο, 5.10.2007 Αρ. Πρωτ. : 430/509 Προς: Υπουργείο Εξωτερικών - Γραφείο ΥΦΥΠΕΞ κ. Π. Δούκα - Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Ασπασία Καρατζά Μαρία Μπεκιάρη Σαράντος Ανδριώτης Γιάννης Γιαννάκας Στρατής Βαμβουρέλλης

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Ασπασία Καρατζά Μαρία Μπεκιάρη Σαράντος Ανδριώτης Γιάννης Γιαννάκας Στρατής Βαμβουρέλλης ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Ασπασία Καρατζά Μαρία Μπεκιάρη Σαράντος Ανδριώτης Γιάννης Γιαννάκας Στρατής Βαμβουρέλλης H Μαστίχα Χίου είναι η φυσική ρητίνη που βγαίνει από τον κορμό & τα κλαδιά του σχίνου. Η έκκριση

Διαβάστε περισσότερα