ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 3728 της 27ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 3728 της 27ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ"

Transcript

1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 3728 της 27ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ Ο ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 268 Ενστάσεις Γνωστοποιείται ότι οποιοδήποτε πρόσωπο έχει λόγους να φέρει ένσταση στην εγγραφή οποιουδήποτε από τα ταξινοµηµένα κατά Κλάσεις Εµπορικά Σήµατα που δηµοσιεύονται στο Παράρτηµα αυτό κάτω από τον τίτλο ηµοσιευόµενες την µπορεί µέσα σε δύο µήνες από την ηµεροµηνία αυτού του Παραρτήµατος της Επίσηµης Εφηµερίδας να καταχωρήσει στο Τµήµα του Εφόρου Εταιρειών και Επίσηµου Λευκωσία, "Ειδοποίηση Ένστασης" (Τύπος Ε.Σ. Αρ. 5) και να πληρωθεί το ποσό των 15,00. Η Ειδοποίηση αυτή θα πρέπει να συνοδεύεται από αντίγραφο. Η χρονική µέσα στην οποία η "Ειδοποίηση Ένστασης" θα πρέπει να καταχωρηθεί µπορεί να παραταθεί από τον Έφορο όπως θα θεωρούσε πρέπον και µε τέτοιους όρους τους οποίους ο Έφορος δυνατόν να θεωρήσει σκόπιµο να επιβάλει. Προτού καταχωρηθεί η ένσταση θα πρέπει να δίδεται στον Αιτητή γραπτή προειδοποίηση λογικού χρονικού διαστήµατος ώστε να παρέχεται σε αυτόν η ευκαιρία να αποσύρει την αίτηση του προτού δηµιουργηθούν έξοδα την ετοιµασία της Παράλειψη στο να δοθεί τέτοια προειδοποίηση θα λαµβάνεται υπόψη κατά την εξέταση οποιασδήποτε αίτησης ενισταµένου προσώπου για επιδίκαση εξόδων σε περίπτωση που η ένσταση δεν αµφισβητηθεί από τον (409)

2 410 «Μέρος 1 - Εµπορεύµατα» Χηµικά προϊόντα που προορίζονται για τη την επιστήµη, τη φωτογραφία, τη γεωργία, την κηπουρική, τη και συνθετικές πλαστικές ύλες σε µορφή σκόνης, υγρού ή λιπάσµατα (φυσικά και συνθέσεις για σβήσιµο της ουσίες για σκλήρυνση (βαφή) και χηµικά παρασκευάσµατα για χηµικές ουσίες για τη συντήρηση τροφίµων βυρσοδεψικές συγκολλητικές ουσίες για τη βιοµηχανία Οκτωβρίου (1) Χηµικά προϊόντα για βιοµηχανικούς, επιστηµονικούς και φωτογραφικούς συνθετικές ρητίνες σε φυσική µέσα σκλήρυνσης και συγκόλλησης για µέταλλα, κολλητικές ουσίες για βιοµηχανικούς σκοπούς, µάζες και αποτύπωσης για σκοπούς, τεχνικά συνθετικά υλικά για ιστολογία και µεταλλογραφία, υλικά για επιµετάλλωση και απόθεση υπεραγώγιµα υλικά, δακτυλιοειδής τριβείς ινών ύαλου, δικτυώµατα καταλυτών, υλικά επίστρωσης καταλύτες, καταλύτες, κόλλες αγωγιµότητας, κόλλες αντίστασης και διηλεκτρικές κόλλες, µεταλλική κόλλες από πολυµερές, κόλλες για τεχνολογία πυκνού υλικό ηλεκτροδίων, υλικό επίστρωσης για ηλεκτρόδια, γαλβανικά λουτρά, ηλεκτρολύτες, προϊόντα βηρυλλίου (εφόσον περιέχονται στην κλάση Heraeus Holding GmbH, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας), 12-14, D Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Τάκης Λ. Μέγαρο Κέρµια, ιαγόρου 4, 1097 Λευκωσία. 19 Νοεµβρίου (1) AVENTIS Σύµφωνα µε ιεθνή διεκδικείται η Νοεµβρίου ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Χηµικά προϊόντα που προορίζονται για τη βιοµηχανία, την επιστήµη, τη ως επίσης τη γεωργία, την κηπουρική και δασονοµία, λιπάσµατα, χηµικές ουσίες για την συντήρηση τροφίµων. Hoechst Aktiengesellschaft, (εταιρεία οργανωµένη µε τους Νόµους της Γερµανίας), Frankfurt am Main, Γερµανία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Τριανταφυλλίδης & Υιοί, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου ΠΙ 2-4, Capital Center, 1065 Λευκωσία.

3 411 λάκκες. µέσα για προφύλαξη κατά της σκουριάς και µέσα για συντήρηση του ουσίες για φυσικές µέταλλα σε φύλλα και σκόνη για ζωγράφους και διακοσµητές Οκτωβρίου (2) Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε το σήµα αρ. Μπογιές, βερνίκια, λούστρα, µέσα, συντηρητικά, συντηρητικά ξύλου, φυσικές ρητίνες στη φυσική τους ελάσµατα µετάλλου και µέταλλα για χρωµατιστές και καλλιτέχνες, χρώµατα κεραµικής, ρητινικά άλατα, έλαια για χρωµατιστές, διακοσµητές, τυπογράφους και καλλιτέχνες. Heraeus Holding GmbH, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας), Heraeustrasse 12-14, D Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Τάκης Λ. Χριστοδουλίδης, Μέγαρο Κέρµια, ιαγόρου 4, Λευκωσία. ΚΛΑΣΗ 3 Παρασκευάσµατα για και άλλες ουσίες για παρασκευάσµατα για καθάρισµα, στίλβωση, αφαίρεση λίπους και αρώµατα, αιθέρια λάδια, καλλυντικά, λοσιόν για οδοντόκρεµες Φεβρουαρίου 1998 (3) ΑΖΑΧ Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε τα σήµατα αρ , 47609, 49619, 49620, Προϊόντα οικιακού καθαρισµού, απορρυπαντικά, παρασκευάσµατα λευκάνσεως και καθαρισµού από σκουριά, προϊόντα πλυντηρίου, απολυµαντικά. Colgate - Palmolive Company, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας ελαγουέαρ των 300 Park Avenue, New York, New York Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: & Αρσινόης 74, Λευκωσία.

4 Οκτωβρίου (3) KNOCK OUT Αρώµατα και καλλυντικά. Knock Out Textilhandels GmbH & Co. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας), 13, D Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Λ. Παπαφιλίππου & Σία, Λεωφ. Κ. Παντελίδη Λευκωσία Απριλίου (3) POSTHELIOS Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε τα σήµατα αρ , Μετά από συγκατάθεση. Καλλυντικά παρασκευάσµατα για την προστασία του δέρµατος από τον ήλιο δηλαδή τζέλια, λάδια, γαλακτώµατα, κρέµες, αφρούς. La Roche-Posay Laboratoire Pharmaceutique, Societe Anonyme (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας) Avenue Rene LA ROCHE-POSAY, Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1, 1095 Λευκωσία Οκτωβρίου (3) Εµποτισµένα (υγρά, βρεγµένα) (είτε από ρούχο είτε όχι) για καθαρισµό γυαλιών. GmbH, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της 10, Schoneck, Γερµανία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1095 Λευκωσία.

5 KIRI ΤΕ Μη φαρµακευτικά καλλυντικά, παρασκευάσµατα για περιποίηση µαλλιών, αρώµατα, κολόνιες, σπρέι αιθέρια έλαια, αρώµατα για µετά το ξύρισµα, λοσιόν για µετά το αρωµατικές ουσίες, για τα µαλλιά, µαλακτικά µαλλιών, λοσιόν για τα µαλλιά, παρασκευάσµατα µαλλιών, άλατα για το µπάνιο, έλαια για το µπάνιο, τζέλια για το µπάνιο, τζέλια για το ντους, σαπούνια, λοσιόν σώµατος, λοσιόν χεριών, µάσκες οµορφιάς για το πρόσωπο και σώµα, παρασκευάσµατα για την αφαίρεση µακιγιάζ, κρέµες προσώπου, σώµατος και µαλλιά, κρέµες για καθαρισµό προσώπου, σαπούνι για καθαρισµό προσώπου, κρέµες προσώπου, υδατικές κρέµες προσώπου, κρέµες µατιών, κρέµες χειλιών, πούδρα, κρέµα για µακιγιάζ, κραγιόν, χειλιών, σκιά χειλιών, µανικιούρ, ασετόν, πούδρα προσώπου, τονωτικό βλεφαρίδων µατιών, µολύβι µατιών, πούδρα µατιών, ρουζ, παρασκευάσµατα απόκρυψης σηµαδιών προσώπου, µολύβι για τα φρύδια, έλαια για µασάζ, αρωµατικά έλαια, προϊόντα για να υγραίνονται τα χείλη, ποτπουρί (άρωµα), παρασκευάσµατα αποτρίχωσης δέρµατος, ξυλάκια για τον καθαρισµό των αυτιών και βαµβάκι για κοσµητικές περιπτώσεις, γυαλιστήρας νυχιών και βαφή νυχιών και παρασκευάσµατα για αφαίρεση βερνίκι νυχιών, ψεύτικα νύχια, ψεύτικες βλεφαρίδες και προϊόντα για στερέωση αυτών. Deux Amis (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους των Βρετανικών Παρθένων Νησιών), Building, 24 de Castro Street, Cay 1, Road Town, Tortolla, Βρετανικά Παρθένα Νησιά. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ηµήτριος Α. ηµητριάδης, Θάσου 3, Dadlaw House, Λευκωσία Οκτωβρίου (3) TURNING POINT µε ιεθνή διεκδικείται η Απριλίου ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Αρώµατα, µυρωδικά, τζέλια, άλατα για το µπάνιο και το ντους, σαπούνια τουαλέτας, αποσµητικά σώµατος, καλλυντικά δηλαδή κρέµες, γαλακτώµατα, λοσιόν, τζέλια και πούδρες για το πρόσωπο, το σώµα και τα χέρια, παρασκευάσµατα για φροντίδα από τον ήλιο, παρασκευάσµατα για µακιγιάρισµα, σιαµπού, τζέλια, σπρέι, αφρό και βάλσαµα για το φορµάρισµα και τη φροντίδα των µαλλιών, λάκες για τα µαλλιά, παρασκευάσµατα για τη βαφή και ξεβαφή µαλλιών, παρασκευάσµατα για µόνιµο κυµατισµό και µαλλιών, αιθέρια λάδια για προσωπική χρήση, societe anonyme (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας) Rue Royale, Paris, Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1, Λευκωσία.

6 εκεµβρίου (3) TSAR κολόνιες, αρωµατισµένα κρέµες, λοσιόν και πούδρες για την περιποίηση του σώµατος, κρέµες ξυρίσµατος, λοσιόν για πριν και µετά το ξύρισµα, τζέλια µπάνιου και ντους, αποσµητικά για προσωπική χρήση, πούδρα ταλκ, προϊόντα για την περιποίηση της επιδερµίδας. Van & Arpels S.A., (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας), Boulevard Seine, Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας Λευκωσία Ιανουαρίου (3) IMAGE Σαπούνια, είδη αρωµατοποίας συγκεκριµένα αρώµατα, αιθέρια λάδια, αποσµητικά για προσωπική χρήση, καλλυντικά συγκεκριµένα κρέµες, γαλακτώµατα και λοσιόν για την φροντίδα του προσώπου, δέρµατος και µαλλιών, προϊόντα για µακιγιάρισµα και αφαίρεση µάσκαρα, κοκκινάδια, λοσιόν για τα µαλλιά, κρέµες και λούστρα για δερµάτινα παπούτσια. Cerruti 1881 S.A., (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας), 3 Place de La Madeleine, Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1095 Λευκωσία Ιανουαρίου (3) ANGEL Αρώµατα, µυρωδικά, αρωµατικά ύδατα, κολόνιες, παρασκευάσµατα τουαλέτας συµπεριλαµβανοµένων προϊόντων κρεµών δέρµατος και λοσιόν δέρµατος, αρωµατισµένων πουδρών, αρωµατισµένων σαπουνιών, προϊόντων για προσωπική υγιεινή και αποσµητικών. Thierry Parfums, Societe (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας), 4 rue Dumas, Neuilly Sur Seine, Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1095 Λευκωσία.

7 Μαρτίου (3) FLOREA µυρωδικά, τζέλια, άλατα το µπάνιο και το ντους, σαπούνια τουαλέτας, αποσµητικά σώµατος, καλλυντικά δηλαδή κρέµες, γαλακτώµατα, λοσιόν, τζέλια και πούδρες για το πρόσωπο, το σώµα και τα χέρια, παρασκευάσµατα για φροντίδα από τον ήλιο, παρασκευάσµατα για απ, µους και για το φορµάρισµα και τη φροντίδα των µαλλιών, λάκες τα µαλλιά, παρασκευάσµατα για τη βαφή και µαλλιών, παρασκευάσµατα για µόνιµο κυµατισµό και µαλλιών, αιθέρια λάδια για προσωπική Laboratoire Gamier & Cie societe en nom collectif, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της 281 rue Saint Honore, Paris Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1095 Λευκωσία Μαρτίου (3) FRUCTIS Αρώµατα, µυρωδικά, τζέλια, άλατα για το µπάνιο και το ντους, σαπούνια τουαλέτας, αποσµητικά καλλυντικά δηλαδή κρέµες, γαλακτώµατα, λοσιόν, τζέλια και πούδρες για το πρόσωπο, το σώµα και τα χέρια, παρασκευάσµατα για φροντίδα από τον ήλιο, παρασκευάσµατα για µέικ απ, τζέλια, σπρέι, µους και βάλσαµα για το φορµάρισµα και τη φροντίδα των µαλλιών, λάκες για τα µαλλιά, παρασκευάσµατα για τη βαφή και ξεβαφή µαλλιών, παρασκευάσµατα για µόνιµο κυµατισµό και σγούρωµα µαλλιών, αιθέρια λάδια για προσωπική χρήση, οδοντοκοσµητικά. Laboratoire Gamier & Cie societe en nom collectif, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας), rue Saint Honore, Paris Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1, 1095 Λευκωσία Μαρτίου 1999 (3) NEMO Αρώµατα, µυρωδικά, τζέλια, άλατα για το µπάνιο και το σαπούνια τουαλέτας, αποσµητικά σώµατος, καλλυντικά δηλαδή κρέµες, γαλακτώµατα, λοσιόν, τζέλια και πούδρες για το πρόσωπο, το σώµα και τα χέρια, παρασκευάσµατα για φροντίδα από τον ήλιο, παρασκευάσµατα για µέικ απ, σιαµπού, τζέλια, σπρέι, αφρό και βάλσαµα για το φορµάρισµα και τη φροντίδα των µαλλιών, λάκες για τα µαλλιά, παρασκευάσµατα για τη βαφή και ξεβαφή µαλλιών, παρασκευάσµατα για µόνιµο κυµατισµό και σγούρωµα µαλλιών, αιθέρια λάδια για προσωπική χρήση, οδοντοκοσµητικά. societe (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας) Rue Royale, Paris, Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1, 1095 Λευκωσία.

8 (3) τζέλια, άλατα το µπάνιο και το ντους, σαπούνια τουαλέτας, αποσµητικά σώµατος, καλλυντικά δηλαδή κρέµες, γαλακτώµατα, λοσιόν, τζέλια και πούδρες για το πρόσωπο, το σώµα και τα χέρια, παρασκευάσµατα για φροντίδα από τον ήλιο, παρασκευάσµατα για απ, σπρέι, αφρό και βάλσαµα για το φορµάρισµα και τη φροντίδα των µαλλιών, λάκες για τα µαλλιά, παρασκευάσµατα για τη βαφή και ξεβαφή µαλλιών, παρασκευάσµατα για µόνιµο κυµατισµό και µαλλιών, αιθέρια λάδια για προσωπική χρήση, societe anonyme (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας) Rue Royale, Paris, Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1, 1095 Λευκωσία. ΚΛΑΣΗ 4 Βιοµηχανικά λάδια και λίπη (εκτός από φαγώσιµα λάδια και λίπη και αιθέρια γράσα' συνθέσεις που συγκρατούν τη καύσιµα (περιλαµβανοµένης της βενζίνης για αυτοκίνητα) και φωτιστικές κεριά, λαµπάδες, καντήλες και φυτίλια εκεµβρίου (4) CATENEX Λάδια, λίπη, λιπαντικά και καύσιµα. Shell International Petroleum Company Limited, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου), P.O.Box 662, London SE1 7ΝΑ. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Γ. Μ. Γ. 3, Λάρνακα εκεµβρίου (4) Λάδια, λίπη, λιπαντικά και καύσιµα. EDELEX Shell International Petroleum Company (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου), P.O.Box 662, London SE1 7ΝΑ. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Γ. Μ. Νικολαϊδης, Γ. Αραδιπιώτη 3, Λάρνακα.

9 417 κτηνιατρικές και υγιεινολογικές τροφές για παιδιά και έµπλαστρα, υλικό για επιδέσµους, υλικό για σφράγισµα δοντιών, κερί για χρήση στην παρασκευάσµατα για την καταπολέµηση ζιζανίων και βλαβερών ζωυφίων Ιανουαρίου (5) Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε το σήµα αρ. προϊόντα. Parke, Davis & Co. Limited, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ιερσέης των Αγγλονορµαδικών Νησιών), St. Trust Co., P.O. Box Britannia Place, Bath Street, St. Jersey, Νησιά. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου Μέγαρο 2, Λευκωσία Αυγούστου 1998 (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. PNU American Company (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας ελαγουέαρ των Five Farms, Madison, New Jersey, , Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Ρένος Λεωφ. Αγ. Ιλαρίωνος 1028 Λευκωσία Αυγούστου (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα και ουσίες. - PREP Intercon Limited, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ιρλανδίας), 66 Lower Street, Dublin 2, Ιρλανδία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Χρίστος Α. Θεοδούλου, Θεοδούλειον Οδός W. Weir 9 και Οδός Κοραή 5, Λάρνακα.

10 Ιανουαρίου (5) NIQUITIN CQ Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε το σήµα αρ κτηνιατρικές και ουσίες. Τροφές για παιδιά και αρρώστους. υλικό για επιδέσµους. Υλικό για σφράγισµα δοντιών, κερί για χρήση στην Απολυµαντικά. Παρασκευάσµατα για τη καταπολέµηση ζιζανίων και βλαβερών ζωυφίων. Χορτοκτόνα, µυκητοκτόνα. Beecham Corporation, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας των One Franklin Plaza, Philadelphia, Pennsylvania, 19101, Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο 2, Λευκωσία Μαρτίου 1998 (5) ΑΖΑΧ KLORON Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε τα σήµατα αρ , 49620, 49621, Απολυµαντικά. Colgate-Palmolive Company, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας ελαγουέαρ των 300 Park Avenue New York, New York Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: & Κυριακίδη, Αρσινόης 74, Λευκωσία Ιουνίου (5) BIAFINE Κρέµα και γαλάκτωµα για την επούλωση και θεραπεία τραυµάτων και εγκαυµάτων. and Michel (Γάλλοι υπήκοοι), rue des Murets, Canada, Goussonville, Γαλλία και Moulin de Faitis, route de Γαλλία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο Μιτσή 2, Λευκωσία.

11 Οκτωβρίου (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα και ουσίες. RINOLIMP Industrial Farmaceutica Y De Especialidades S.A., (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ισπανίας), de 27, Bilbao - Vizcaya, Ισπανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Πασπαλίδης Ντίνος, αµασκηνού Λευκωσία Οκτωβρίου 1998 (5) Φαρµακευτικά προϊόντα. ROXIMED Limited, Οδός Αστροναυτών και Κωνσταντινουπόλεως Λεµεσός. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Στέλιος Κ. Οδός Γ. Γενναδίου αρ. COURT, όροφος, 201, 3300 Λεµεσός Οκτωβρίου (5) Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε το σήµα αρ. Heraeus Φαρµακευτικά και κτηνιατρικά προϊόντα καθώς και παρασκευάσµατα για φροντίδα της υγείας, έµπλαστρα, επίδεσµοι, υλικά σφραγίσµατος δοντιών και υλικά αποτύπωσης για οδοντιατρικούς σκοπούς, απολυµαντικά, µέσα για εξολόθρευση παρασίτων, µυκητοκτόνα, ζιζανιοκτόνα, χηµικά προϊόντα για οδοντιατρικούς και οδοντοτεχνικούς σκοπούς, συνθετικά υλικά, πολύτιµα µέταλλα και κράµατα που περιέχουν πολύτιµα µέταλλα για οδοντιατρικούς ιατρικούς, χειρουργικούς και κτηνιατρικούς σκοπούς. Heraeus Holding GmbH, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας), Heraeustrasse 12-14, D Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Τάκης Λ. Χριστοδουλίδης, Μέγαρο Κέρµια, ιαγόρου 4, Λευκωσία.

12 Οκτωβρίου (5) Φαρµακευτικά προϊόντα. Limited, Οδός Αστροναυτών και Κωνσταντινουπόλεως Λεµεσός. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Στέλιος Κ. Οδός Γ. Γενναδίου αρ. AGATHANGELOS COURT, όροφος, 201, 3300 Λεµεσός (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. MOVAR Bayer AG (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας) Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο Μιτσή 2, Λευκωσία. 20 Οκτωβρίου (5) Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε το σήµα αρ. Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. MOVART Bayer AG (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας) Leverkusen, Bayerwerk, Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο Μιτσή 2, Λευκωσία.

13 Οκτωβρίου (5) Μετά από συγκατάθεση. Φαρµακευτικά και κτηνιατρικά συµπληρωµατικά πρόσθετα τροφών για ζώα για ιατρικούς φαρµακευτικά πρόσθετα τροφών (συµπεριλαµβανοµένων κτηνιατρικών πρόσθετων τροφών για ζώα). Lohmann Animal Health GmbH & Co KG, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας), 4, D Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο 2, 1065 Λευκωσία Οκτωβρίου 1998 (5) FACTIA Σύµφωνα µε ιεθνή διεκδικείται η Αυγούστου ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Φαρµακευτικά και ιατρικά παρασκευάσµατα και ουσίες. SmithKline Beecham (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου) New Horizons Court Brentford, Middlesex 9EP England, Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο Μιτσή Λευκωσία Οκτωβρίου (5) παρασκευάσµατα. ZYDOL Grunenthal GmbH, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας), 2, Steinfeldstrasse, D Stolberg, Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Γ. & Α. Λαδάς, ιαγόρου 4, Μέγαρο Λευκωσία.

14 Οκτωβρίου 1998 (5) KINTAVA µε ιεθνή διεκδικείται η Ιουλίου ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Φαρµακευτικά και ιατρικά παρασκευάσµατα και ουσίες. SmithKline Beecham (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου) New Horizons Court Brentford, Middlesex 9EP England, Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ Μέγαρο 2, Λευκωσία Οκτωβρίου (5) Σύµφωνα µε ιεθνή Σύµβαση διεκδικείται η Ιουλίου ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Φαρµακευτικά και ιατρικά παρασκευάσµατα και ουσίες. SmithKline Beecham (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου) New Horizons Court Brentford, Middlesex 9EP England, Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο Μιτσή Λευκωσία Οκτωβρίου (5) Σύµφωνα µε ιεθνή Σύµβαση διεκδικείται η Ιουλίου ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Φαρµακευτικά και ιατρικά παρασκευάσµατα και ουσίες. SmithKline Beecham (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου) New Horizons Court Brentford, Middlesex 9EP England, Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο Μιτσή 2, Λευκωσία.

15 Οκτωβρίου 1998 (5) Το σήµα περιορίζεται στα χρώµατα όπως αυτά εµφανίζονται στην απεικόνιση του σήµατος στον τύπο της αίτησης. Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα και ουσίες. The Boots Company (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου NG2 Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Γ. Μ. Νικολαϊδης, Γ. 3, Λάρνακα Νοεµβρίου 1998 (5) HATYRIX Σύµφωνα µε ιεθνή διεκδικείται η Μαίου ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Φαρµακευτικά και ιατρικά παρασκευάσµατα και ουσίες για ανθρώπινη χρήση. Εµβόλια. Beecham Biologicals (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Βελγίου) rue de 89, Βέλγιο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο 2, Λευκωσία Νοεµβρίου (5) Φαρµακευτικά προϊόντα. MELOX Limited, Οδός Αστροναυτών και Κωνσταντινουπόλεως Λεµεσός. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Στέλιος Κ. Οδός Γ. Γενναδίου αρ. COURT, όροφος 3300 Λεµεσός.

16 Νοεµβρίου (5) Φαρµακευτικά προϊόντα. Limited, Οδός Αστροναυτών και Κωνσταντινουπόλεως Λεµεσός. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Στέλιος Κ. Οδός Γ. Γενναδίου αρ. COURT, 3300 Λεµεσός Νοεµβρίου (5) AVENTIS µε ιεθνή διεκδικείται η Νοεµβρίου ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Φαρµακευτικά, κτηνιατρικά και παρασκευάσµατα. ιαιτητικές ουσίες προσαρµοσµένες για ιατρική χρήση, παιδικές τροφές. υλικά υλικό για το σφράγισµα των δοντιών, κερί για χρήση στην απολυµαντικά, παρασκευάσµατα για την καταπολέµηση ζωυφίων. Μυκητοκτόνα, ζιζανιοκτόνα. Hoechst (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας), Frankfurt am Main, Γερµανία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Τριανταφυλλίδης & Υιοί, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ 2-4, Σέντερ, Λευκωσία Νοεµβρίου (5) STERYLKIT Σύµφωνα µε ιεθνή Σύµβαση διεκδικείται η Μαίου ηµεροµηνία προτεραιότητας. Προϊόντα φαρµακευτικά, κτηνιατρικά, υγιεινολογικά προϊόντα για χρήση στην ιατρική και προσωπική υγιεινή, υλικά για δέσιµο πληγών (εκτός από εργαλεία), απολυµαντικά για χρήση στην ιατρική η (εκτός από σαπούνια). Mrs Fleury, (Γαλλίδα υπήκοος), 5 rue du Village, Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Λάµπουσας Λευκωσία.

17 Νοεµβρίου (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. και µεταλλικά παρασκευάσµατα, παρασκευάσµατα για ανθρώπινη Όλα ειδικά για διαβητικούς. Όλα για χρήση από στο στόµα. Vitabiotics Limited, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου), Vitabiotics Avenue Middlesex Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Λάκης Ανδροκλέους 9 Λευκωσία Νοεµβρίου (5) Με την εγγραφή αυτού του εµπορικού σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης του γράµµατος «Β» και του αριθµού «12» ξεχωριστά από το σήµα. Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. Βιταµινούχα και µεταλλικά παρασκευάσµατα. Όλα για ανήλικους και ασθενείς. Όλα περιέχουν σίδηρο. Όλα για χρήση από το στόµα και για ανθρώπινη Vitabiotics Limited, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου), Vitabiotics House, Beresford Avenue Wembley, Middlesex HAO Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Λάκης Χριστοδούλου, Ανδροκλέους Λευκωσία Νοεµβρίου (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. Βιταµινούχα και µεταλλικά παρασκευάσµατα όλα για γυναίκες κατά τη διάρκεια ως και µετά την εµµηνόπαυση. Χρήση από το στόµα και για ανθρώπινη κατανάλωση. Vitabiotics Limited, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου), Vitabiotics House, Beresford Avenue Middlesex HAO Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Λάκης Χριστοδούλου, Ανδροκλέους Λευκωσία.

18 Νοεµβρίου (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. Βιταµινούχα και µεταλλικά για ανήλικους ασθενείς για την πρόληψη οστικής αδυναµίας. Χρήση από το όλα για ανθρώπινη κατανάλωση. Vitabiotics Limited, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου), Vitabiotics House, Beresford Avenue Wembley, Middlesex Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Λάκης Χριστοδούλου, Ανδροκλέους Λευκωσία Νοεµβρίου (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. Βιταµινούχα µεταλλικά παρασκευάσµατα και παρασκευάσµατα βοτάνων. Παρασκευάσµατα τροφής για ανθρώπινη χρήση όλα για το δέρµα, τρίχες και νύχια. Χρήση από το στόµα. Vitabiotics Limited, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου), Vitabiotics House, Beresford Avenue Wembley, Middlesex HAO Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Λάκης Χριστοδούλου, Ανδροκλέους 9 Λευκωσία Νοεµβρίου (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. Βιταµινούχα και µεταλλικά παρασκευάσµατα. Συµπληρώµατα τροφής για ανθρώπινη χρήση. Όλα για χρήση για εγκύους γυναίκες ως συµπληρώµατα τροφής. Χρήση από το στόµα. Vitabiotics Limited, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου), Vitabiotics House, Beresford Avenue Wembley, Middlesex Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Λάκης Χριστοδούλου, Ανδροκλέους 9 Λευκωσία.

19 Νοεµβρίου (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. Βιταµινούχα και µεταλλικά παρασκευάσµατα βοτάνων. Συµπλήρωµα τροφής. Για τη θεραπεία των µατιών και οφθαλµολογικών καταστάσεων. Χρήση από το στόµα όλα για ανθρώπινη κατανάλωση. Vitabiotics (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου), Vitabiotics House, Avenue Wembley, Middlesex Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Λάκης Ανδροκλέους Λευκωσία Νοεµβρίου 1998 (5) Με την εγγραφή αυτού του σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης των γραµµάτων & Μ". Παρασκευάσµατα τροφής για παιδιά και διαιτητικά παρασκευάσµατα για ιατρικούς σκοπούς. Vitabiotics (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Vitabiotics House, Avenue Middlesex HAG Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Λάκης Χριστοδούλου, Ανδροκλέους 9 Λευκωσία εκεµβρίου (5) Φαρµακευτικά προϊόντα. ADENOCOR Societe Anonyme (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας) avenue de France, Paris, Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας Λευκωσία.

20 Νοεµβρίου (5) LEXIVA Σύµφωνα µε ιεθνή διεκδικείται η Μαίου ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Φαρµακευτικά και ιατρικά παρασκευάσµατα και ουσίες. Beecham (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου) New Horizons Court Brentford, Middlesex 9EP England, Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο 2, 1065 Λευκωσία Νοεµβρίου (5) SELECT Φυτοφάρµακα, ζιζανιοκτόνα, µυκητοκτόνα και εντοµοκτόνα όλα για χρήση στη γεωργία, φυτοκοµία και δασοκοµία. Tomen (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Καλιφόρνιας των Η.Π.Α.), First Suite 1700, San Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1, 1095 Λευκωσία εκεµβρίου (5) ZYVOX Σύµφωνα µε ιεθνή Σύµβαση διεκδικείται η Σεπτεµβρίου, ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Φαρµακευτικά, κτηνιατρικά και υγιεινολογικά παρασκευάσµατα. ιαιτητικές ουσίες προσαρµοσµένες για ιατρική τροφή βρέφη, νάρθηκες καταγµάτων, υλικά τραυµάτων, υλικά για σφράγισµα δοντιών, οδοντικά κεριά, απολυµαντικά, παρασκευάσµατα για καταστροφή επιβλαβών ζώων και παρασίτων, µυκητοκτόνα, ζιζανιοκτόνα. Pharmacia & Upjohn Caribe Inc., (εταιρεία οργανωµένη µε τους Νόµους του Πουέρτο Ρίκο) State Road 2, KM 60.0, 00612, Πουέρτο Ρίκο. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1, 1095 Λευκωσία.

21 εκεµβρίου (5) Σύµφωνα µε ιεθνή διεκδικείται η Ιουλίου ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Φαρµακευτικά και ιατρικά παρασκευάσµατα και ουσίες για ανθρώπινη χρήση. Εµβόλια. Beecham Biologicals Manufacturing S.A., (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Βελγίου) rue de 89, Βέλγιο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο 2, 1065 Λευκωσία. ΚΛΑΣΗ 6 Ακατέργαστα και µισοκατεργασµένα κοινά µέταλλα και τα κράµατα άγκυρες, αµόνια, κουδούνια, και χυτά οικοδοµικά σιδηροτροχιές (ράγιες) και άλλα µεταλλικά υλικά για αλυσίδες (εκτός από αλυσίδες µετάδοσης κίνησης για καλώδια και σύρµατα (µη είδη κλειδοποιίας. µεταλλικές χρηµατοκιβώτια και πέταλα καρφιά και άλλα προϊόντα από µη πολύτιµα µέταλλα που δεν περιλαµβάνονται σε άλλες µεταλλεύµατα Οκτωβρίου (6) Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε τα σήµατα 51448, Βασικά µέταλλα και τα κράµατα τους, καλώδια και σύρµατα από µέταλλα (όχι για ηλεκτρικούς σκοπούς), µεταλλικές σωληνώσεις, προϊόντα από µέταλλο (εφόσον περιέχονται στην κλάση 6), εκµαγεία και µέρη επεξεργασίας κεριού από τιτάνιο για χυτεύσεις ακριβείας, κράµατα τιτανίου, αλουµίνιο ή κράµατα αλουµινίου για εφαρµογές στη βιοµηχανία στην ηλεκτρονική, οπτική, ιατρική, µηχανολογία, στην κατασκευή συσκευών και οχηµάτων, µέσα σκληρής συγκόλλησης σε κενό, εξαρτήµατα γραφικών εργαλείων κατασκευασµένα από µέταλλο ή κράµατα µετάλλου. Heraeus Holding GmbH, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας), D Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Τάκης Λ. Μέγαρο ιαγόρου 4, 1097 Λευκωσία.

22 εκεµβρίου (6) Με την εγγραφή αυτού του εµπορικού σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης του γράµµατος ξεχωριστά από το σήµα. Μεταλλεύµατα, κοινά µέταλλα και τα κράµατα τους και αντικείµενα από αυτά τα υλικά που ανήκουν στην κλάση 6. British Steel Limited, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου), 15 Road, London England, Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο Λευκωσία Ιουλίου (6) Με την εγγραφή αυτού του εµπορικού σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης των λέξεων ΑΠΕ Α». Το σήµα περιορίζεται στα χρώµατα όπως αυτά εµφανίζονται στην απεικόνιση του σήµατος στον τύπο της αίτησης. Όταν το σήµα χρησιµοποιείται σχετικά µε εµπορεύµατα που καλύπτονται από την αίτηση άλλα από ΑΠΕ Α» το όνοµα των εµπορευµάτων αυτών θα αντικαθιστά στην απεικόνιση του σήµατος τις λέξεις ΑΠΕ Α». διακοσµητικού σκυροδέµατος από µπετόν χρωµατισµένο και αποτυπωµένο. The Engineering & Commercial Association Ltd, Ελευθερίας 109, Λεµεσός. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Κρίτων Α. Εµµανουήλ Ροίδη, Kirzis Center Block D, Λεµεσός.

GREC. Μέρος A... 2 Μέρος B... 124 Μέρος C... 237 Μέρος D... 273 Μέρος M... 306

GREC. Μέρος A... 2 Μέρος B... 124 Μέρος C... 237 Μέρος D... 273 Μέρος M... 306 GREC Μέρος A... 2 Μέρος B... 124 Μέρος C... 237 Μέρος D... 273 Μέρος M... 306 ΜΕΡΟΣ A A.1. 541 003126075 09/04/2003 BLANC BLEU BRANDON BRANDS B.V. Parnassustoren - Locatellikade 1 AZ 1076 Amsterdam NL

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΗ 1/2014 ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΗΜΑΤΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ 1/2014 ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΔΙΕΘΝΗ 1/2014 ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΗΜΑΤΟΣ Αριθµός Διεθνούς Σήµατος 921157 Ηµερ. 13/10/2006 Αριθμός Διεθνούς Σήματος Εθνικού Γραφείου 30937 Αριθμός Σήματος 10 Ημ/νία αιτήσεως μετατροπής 17-5-2010

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΛΟ ΑΠΑ ΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ. Fitch

ΑΛΛΟ ΑΠΑ ΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ. Fitch ΑΛΛΟ ΑΠΑ ΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ Fitch Αριθ.Κοινοτικού Σήµατος 888140 Ηµεροµηνία 22/03/2006 Αριθµ.Σήµατος 623/11 Ηµεροµηνία αιτήσεως µετατροπής 20/01/2011 ΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: P eek & Cloppenburg, που

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΔΑΠΑ 1/2015 BIOLACTUM

ΗΜΕΔΑΠΑ 1/2015 BIOLACTUM ΗΜΕΔΑΠΑ 1/2015 173670 (Απεικ.) ΗΜ/ΝΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: 07/05/2004 & ΩΡΑ: 11:50. ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ -ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΕ. ΛΕΩΦ.ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ. ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΡΙΖΟΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ,

Διαβάστε περισσότερα

TravelMate Σειρά 5720/5320. Οδηγός Χρήστη

TravelMate Σειρά 5720/5320. Οδηγός Χρήστη TravelMate Σειρά 5720/5320 Οδηγός Χρήστη Copyright 2007. Acer Incorporated. Με την επιφύλαξη κάθε νόµιµου δικαιώµατος. TravelMate Σειρά 5720/5320 Οδηγός Χρήστη Αρχική Έκδοση: 11/2007 Μπορεί περιοδικά να

Διαβάστε περισσότερα

Ιδιοκτήτρια Εταιρία Διοικητικοί Σύμβουλοι. : Φανή Αντωνιάδου Λτδ. : Φανή Αντωνιάδου Πουπούτση : Κυριάκος Ι. Πουπούτσης. Κατά Νόμον Υπεύθυνος

Ιδιοκτήτρια Εταιρία Διοικητικοί Σύμβουλοι. : Φανή Αντωνιάδου Λτδ. : Φανή Αντωνιάδου Πουπούτση : Κυριάκος Ι. Πουπούτσης. Κατά Νόμον Υπεύθυνος Ιδιοκτήτρια Εταιρία Διοικητικοί Σύμβουλοι Κατά Νόμον Υπεύθυνος : Φανή Αντωνιάδου Λτδ. : Φανή Αντωνιάδου Πουπούτση Κυριάκος Ι. Πουπούτσης : Κυριάκος Ι. Πουπούτσης Τα συγγραφικά δικαιώματα για τις σχετικές

Διαβάστε περισσότερα

A. ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ. 07.2 Εξόρυξη µη σιδηρούχων µεταλλευµάτων 08.0 Λοιπά ορυχεία και λατοµεία. ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Ο Εξόρυξη τύρφης

A. ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ. 07.2 Εξόρυξη µη σιδηρούχων µεταλλευµάτων 08.0 Λοιπά ορυχεία και λατοµεία. ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Ο Εξόρυξη τύρφης A. ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ 07.2 Εξόρυξη µη σιδηρούχων µεταλλευµάτων 08.0 Λοιπά ορυχεία και λατοµεία ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Ο Εξόρυξη τύρφης 08.92 09.0 Υποστηρικτικές δραστηριότητες εξόρυξης ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Υποστηρικτικές υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Aspire Σειρά 4520/4520G/4220. Οδηγός Χρήστη

Aspire Σειρά 4520/4520G/4220. Οδηγός Χρήστη Aspire Σειρά 4520/4520G/4220 Οδηγός Χρήστη Copyright 2007. Acer Incorporated. Με την επιφύλαξη κάθε νόµιµου δικαιώµατος. Aspire Σειρά 4520/4520G/4220 Οδηγός Χρήστη Αρχική Έκδοση: 05/2007 Μπορεί περιοδικά

Διαβάστε περισσότερα

Aspire Σειρά 4720Z/4720/4320. Οδηγός Χρήστη

Aspire Σειρά 4720Z/4720/4320. Οδηγός Χρήστη Aspire Σειρά 4720Z/4720/4320 Οδηγός Χρήστη Copyright 2007. Acer Incorporated. Με την επιφύλαξη κάθε νόµιµου δικαιώµατος. Aspire Σειρά 4720Z/4720/4320 Οδηγός Χρήστη Αρχική Έκδοση: 05/2007 Μπορεί περιοδικά

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕ ΑΠΑ 195783 Ala d allon 214986 215943

ΗΜΕ ΑΠΑ 195783 Ala d allon 214986 215943 ΗΜΕ ΑΠΑ 195783 (Απεικ. με ορισμ.έγχρωμη σύνθεση) ΗΜ/ΝΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: 17/01/2008 & ΩΡΑ: 11:15. ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΑΤΩΓΙ ΚΑΙ ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΗ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΜΕΤΣΟΒΟ ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ, 44200.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ Α ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ

ΤΕΥΧΟΣ Α ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ ΤΕΥΧΟΣ Α ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ Ι ΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ Ι ΙΟΚΤΗΣΙΑΣ Παντανάσσης 5 151 25 Παράδεισος Αµαρουσίου 5 Pandanassis Str. GR 151 25 Paradissos Amaroussiou

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρµογές Πληροφορικής Υπολογιστών. Πέρδος Αθανάσιος Καθηγητής Πληροφορικής

Εφαρµογές Πληροφορικής Υπολογιστών. Πέρδος Αθανάσιος Καθηγητής Πληροφορικής Εφαρµογές Πληροφορικής Υπολογιστών Πέρδος Αθανάσιος Καθηγητής Πληροφορικής Περιεχόµενα Εφαρµογές Πληροφορικής Υπολογιστών...1 Κεφάλαιο 1 ο...3 Γενική Επισκόπηση Των Εφαρµογών Πληροφορικής...3 Εφαρµογές

Διαβάστε περισσότερα

CP 200 Ηλεκτροκαρδιογράφος 12-Απαγωγών Ηρεµίας. Οδηγίες χρήσης

CP 200 Ηλεκτροκαρδιογράφος 12-Απαγωγών Ηρεµίας. Οδηγίες χρήσης CP 200 Ηλεκτροκαρδιογράφος 12-Απαγωγών Ηρεµίας Οδηγίες χρήσης ii Ηλεκτροκαρδιογράφος Welch Allyn CP 200 Πνευµατικά δικαιώµατα 2006, Welch Allyn, Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. εν επιτρέπεται η αναπαραγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ALTOSONIC V12. Ροόμετρο αερίου υπερήχων 12 χορδών για custody transfer. Εγχειρίδιο οδηγιών. KROHNE 06/2014-4003491001 - MA ALTOSONIC V12 R02 el

ALTOSONIC V12. Ροόμετρο αερίου υπερήχων 12 χορδών για custody transfer. Εγχειρίδιο οδηγιών. KROHNE 06/2014-4003491001 - MA ALTOSONIC V12 R02 el ALTOSONIC V12 Εγχειρίδιο οδηγιών Ροόμετρο αερίου υπερήχων 12 χορδών για custody transfer KROHNE : Βιβλιογραφικά στοιχεία ::::::::::::::::::::::::::::::::: Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται

Διαβάστε περισσότερα

µετά από αυτή της ακόλουθης επιφύλαξης:

µετά από αυτή της ακόλουθης επιφύλαξης: Παρ. 860 Ν. Αρ. 3758, 3.10.2003 Ο περί Μηχανοκίνητων Οχηµάτων και Τροχαίας (Τροποποιητικός) Νόµος του 2003 εκδίδεται µε δηµοσίευση στην Επίσηµη Εφηµερίδα της ηµοκρατίας µε το Αρθρο 52 του Συνοπτικός τίτλος.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ Αθήνα 2-6-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 2779/2-6-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ 86/Α/11-4- 2012), β) την υπ αριθμ. K4-13977/12-11-12

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα και υπηρεσίες καθαρισµού και συντήρησης:

Προϊόντα και υπηρεσίες καθαρισµού και συντήρησης: Προϊόντα και υπηρεσίες καθαρισµού και συντήρησης: Βασικά Κριτήρια Procura + - Αναλυτική έκδοση 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 1 2 ΒΑΣΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ PROCURA + ΆΜΕΣΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ... 4 3 ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ Ι ΕΕΣ... 7

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές 1 από 37

Τεχνικές Προδιαγραφές 1 από 37 Τεχνικές Προδιαγραφές 1 από 37 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ, ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα. 2. Βασική διαµόρφωση Εκτύπωση δοκιµαστικής σελίδας... 2.1 Χρήση της λειτουργίας εξοικονόµησης γραφίτη... 2.1

Περιεχόµενα. 2. Βασική διαµόρφωση Εκτύπωση δοκιµαστικής σελίδας... 2.1 Χρήση της λειτουργίας εξοικονόµησης γραφίτη... 2.1 Οδηγός χρήσης Το παρόν εγχειρίδιο διατίθεται µόνο για ενηµερωτικούς σκοπούς. Όλες οι πληροφορίες που περιλαµβάνονται στο παρόν υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Η Xerox Corporation δεν ευθύνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ. ΕΛΟΤ HD 384 Έκδοση 2η HELLENIC STANDARD. Απαιτήσεις για ηλεκτρικές εγκαταστάσεις 2004-03-04 ICS: 29.020 91.140.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ. ΕΛΟΤ HD 384 Έκδοση 2η HELLENIC STANDARD. Απαιτήσεις για ηλεκτρικές εγκαταστάσεις 2004-03-04 ICS: 29.020 91.140. 2004-03-04 ICS: 29.020 91.140.50 ΕΛΟΤ HD 384 Έκδοση 2η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ HELLENIC STANDARD Απαιτήσεις για ηλεκτρικές εγκαταστάσεις Requirements for electrical installations Κλάση τιµολόγησης: 25 ΕΛΟΤ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

KX-PRX150GR. Οδηγίες χρήσης. Τηλέφωνο κορυφαίας σχεδίασης με οθόνη αφής. Αρ. μοντέλου. Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε ένα προϊόν της Panasonic.

KX-PRX150GR. Οδηγίες χρήσης. Τηλέφωνο κορυφαίας σχεδίασης με οθόνη αφής. Αρ. μοντέλου. Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε ένα προϊόν της Panasonic. Οδηγίες χρήσης Τηλέφωνο κορυφαίας σχεδίασης με οθόνη αφής Αρ. μοντέλου KX-PRX150GR Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε ένα προϊόν της Panasonic. Διαβάστε το παρόν έντυπο και φυλάξτε το για να το συμβουλεύεστε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟ ΕΥΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΙ ΟΥΣ

ΣΥΝΟ ΕΥΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΙ ΟΥΣ ΣΥΝΟ ΕΥΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΙ ΟΥΣ 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΟΡΕΑ - Κωδικός φορέα :0085 - Ονοµασία φορέα : ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ - Αρµόδιος : Μόρδος Μωυσής - Τηλέφωνο : 2132157762 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: 00000000-10551 ΕΛΕΝΗ-ΑΜΑΛΙΑ ΕΛΛΑΤΟΛΑ - ΝΤΑΙΑΝΑ ΤΖΑΡΑΝΤΑΤ ΟΕ ΓΟΥΝΑΡΗ 49 2108820553(ΛΟΓ.) Έλλειψη δραστηριότητας Σελίδα 1 Έλλειψη δραστηριότητας, λόγω µη δραστηριοποίησης µέχρι σήµερα ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 15: ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ

ΕΝΟΤΗΤΑ 15: ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ 170 ΕΝΟΤΗΤΑ 15: ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΧΟΙ: Με τη συμπλήρωση της ύλης της ενότητας αυτής ο μαθητής θα πρέπει να: 1. Κατανοεί και εξηγεί τη σημασία και τη σπουδαιότητα της επινόησης, της

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για την ασφάλεια και το προϊόν. BlackBerry PlayBook Tablet

Πληροφορίες για την ασφάλεια και το προϊόν. BlackBerry PlayBook Tablet Πληροφορίες για την ασφάλεια και το προϊόν BlackBerry PlayBook Tablet %"$!)'!#'%+!"%*)!-%*""*%%*"*!&)%)"%*")&"*%*!&%&&)"&')!1 MAT-51597-019 MAT-51597-019 PRINTSPEC-021 SWDT43156-1235001-0525101357-019

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Αναφοράς ΕΛΛΗΝΙΚA

Οδηγός Αναφοράς ΕΛΛΗΝΙΚA Οδηγός Αναφοράς Διαβάστε πρώτα αυτό το εγχειρίδιο. Παρακαλούµε διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο πριν χρησιµοποιήσετε την συσκευή. Αφού διαβάσετε αυτό το εγχειρίδιο, φυλάξτε το σε µία ασφαλή θέση για µελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ Α ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ

ΤΕΥΧΟΣ Α ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ ΤΕΥΧΟΣ Α ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2008 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ Ι ΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ Ι ΙΟΚΤΗΣΙΑΣ Παντανάσσης 5 151 25 Παράδεισος Αµαρουσίου 5 Pandanassis Str. GR 151 25 Paradissos Amaroussiou

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΟΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΝΕΥΡΟ-ΑΣΑΦΟΥΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ

ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΟΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΝΕΥΡΟ-ΑΣΑΦΟΥΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΟΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΝΕΥΡΟ-ΑΣΑΦΟΥΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ Εκπόνηση Πατεράκης Νικόλαος ΑΜ:2003010006

Διαβάστε περισσότερα

MultiSync LCD1550M. Οδηγίες Χρήσης

MultiSync LCD1550M. Οδηγίες Χρήσης MultiSync LCD1550M Οδηγίες Χρήσης ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝ ΥΝΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ Ή ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ, ΜΗΝ ΕΚΘΕΤΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΕ ΒΡΟΧΗ Ή ΥΓΡΑΣΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΛΩΜΕΝΟ ΦΙΣ ΑΥΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

[ ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΕΞΟΜΕΙΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΛΕΪΑΤΡΙΚΗΣ (E-HEALTH)] Α.Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε.

[ ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΕΞΟΜΕΙΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΛΕΪΑΤΡΙΚΗΣ (E-HEALTH)] Α.Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. 2014 ΚΟΥΤΗ ΝΙΚΗ ΜΑΡΚΕΛΑ Α.Μ Τ02946 Α.Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. [ ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΕΞΟΜΕΙΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΛΕΪΑΤΡΙΚΗΣ (E-HEALTH)] ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα