ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 3728 της 27ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 3728 της 27ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ"

Transcript

1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 3728 της 27ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ Ο ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 268 Ενστάσεις Γνωστοποιείται ότι οποιοδήποτε πρόσωπο έχει λόγους να φέρει ένσταση στην εγγραφή οποιουδήποτε από τα ταξινοµηµένα κατά Κλάσεις Εµπορικά Σήµατα που δηµοσιεύονται στο Παράρτηµα αυτό κάτω από τον τίτλο ηµοσιευόµενες την µπορεί µέσα σε δύο µήνες από την ηµεροµηνία αυτού του Παραρτήµατος της Επίσηµης Εφηµερίδας να καταχωρήσει στο Τµήµα του Εφόρου Εταιρειών και Επίσηµου Λευκωσία, "Ειδοποίηση Ένστασης" (Τύπος Ε.Σ. Αρ. 5) και να πληρωθεί το ποσό των 15,00. Η Ειδοποίηση αυτή θα πρέπει να συνοδεύεται από αντίγραφο. Η χρονική µέσα στην οποία η "Ειδοποίηση Ένστασης" θα πρέπει να καταχωρηθεί µπορεί να παραταθεί από τον Έφορο όπως θα θεωρούσε πρέπον και µε τέτοιους όρους τους οποίους ο Έφορος δυνατόν να θεωρήσει σκόπιµο να επιβάλει. Προτού καταχωρηθεί η ένσταση θα πρέπει να δίδεται στον Αιτητή γραπτή προειδοποίηση λογικού χρονικού διαστήµατος ώστε να παρέχεται σε αυτόν η ευκαιρία να αποσύρει την αίτηση του προτού δηµιουργηθούν έξοδα την ετοιµασία της Παράλειψη στο να δοθεί τέτοια προειδοποίηση θα λαµβάνεται υπόψη κατά την εξέταση οποιασδήποτε αίτησης ενισταµένου προσώπου για επιδίκαση εξόδων σε περίπτωση που η ένσταση δεν αµφισβητηθεί από τον (409)

2 410 «Μέρος 1 - Εµπορεύµατα» Χηµικά προϊόντα που προορίζονται για τη την επιστήµη, τη φωτογραφία, τη γεωργία, την κηπουρική, τη και συνθετικές πλαστικές ύλες σε µορφή σκόνης, υγρού ή λιπάσµατα (φυσικά και συνθέσεις για σβήσιµο της ουσίες για σκλήρυνση (βαφή) και χηµικά παρασκευάσµατα για χηµικές ουσίες για τη συντήρηση τροφίµων βυρσοδεψικές συγκολλητικές ουσίες για τη βιοµηχανία Οκτωβρίου (1) Χηµικά προϊόντα για βιοµηχανικούς, επιστηµονικούς και φωτογραφικούς συνθετικές ρητίνες σε φυσική µέσα σκλήρυνσης και συγκόλλησης για µέταλλα, κολλητικές ουσίες για βιοµηχανικούς σκοπούς, µάζες και αποτύπωσης για σκοπούς, τεχνικά συνθετικά υλικά για ιστολογία και µεταλλογραφία, υλικά για επιµετάλλωση και απόθεση υπεραγώγιµα υλικά, δακτυλιοειδής τριβείς ινών ύαλου, δικτυώµατα καταλυτών, υλικά επίστρωσης καταλύτες, καταλύτες, κόλλες αγωγιµότητας, κόλλες αντίστασης και διηλεκτρικές κόλλες, µεταλλική κόλλες από πολυµερές, κόλλες για τεχνολογία πυκνού υλικό ηλεκτροδίων, υλικό επίστρωσης για ηλεκτρόδια, γαλβανικά λουτρά, ηλεκτρολύτες, προϊόντα βηρυλλίου (εφόσον περιέχονται στην κλάση Heraeus Holding GmbH, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας), 12-14, D Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Τάκης Λ. Μέγαρο Κέρµια, ιαγόρου 4, 1097 Λευκωσία. 19 Νοεµβρίου (1) AVENTIS Σύµφωνα µε ιεθνή διεκδικείται η Νοεµβρίου ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Χηµικά προϊόντα που προορίζονται για τη βιοµηχανία, την επιστήµη, τη ως επίσης τη γεωργία, την κηπουρική και δασονοµία, λιπάσµατα, χηµικές ουσίες για την συντήρηση τροφίµων. Hoechst Aktiengesellschaft, (εταιρεία οργανωµένη µε τους Νόµους της Γερµανίας), Frankfurt am Main, Γερµανία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Τριανταφυλλίδης & Υιοί, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου ΠΙ 2-4, Capital Center, 1065 Λευκωσία.

3 411 λάκκες. µέσα για προφύλαξη κατά της σκουριάς και µέσα για συντήρηση του ουσίες για φυσικές µέταλλα σε φύλλα και σκόνη για ζωγράφους και διακοσµητές Οκτωβρίου (2) Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε το σήµα αρ. Μπογιές, βερνίκια, λούστρα, µέσα, συντηρητικά, συντηρητικά ξύλου, φυσικές ρητίνες στη φυσική τους ελάσµατα µετάλλου και µέταλλα για χρωµατιστές και καλλιτέχνες, χρώµατα κεραµικής, ρητινικά άλατα, έλαια για χρωµατιστές, διακοσµητές, τυπογράφους και καλλιτέχνες. Heraeus Holding GmbH, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας), Heraeustrasse 12-14, D Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Τάκης Λ. Χριστοδουλίδης, Μέγαρο Κέρµια, ιαγόρου 4, Λευκωσία. ΚΛΑΣΗ 3 Παρασκευάσµατα για και άλλες ουσίες για παρασκευάσµατα για καθάρισµα, στίλβωση, αφαίρεση λίπους και αρώµατα, αιθέρια λάδια, καλλυντικά, λοσιόν για οδοντόκρεµες Φεβρουαρίου 1998 (3) ΑΖΑΧ Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε τα σήµατα αρ , 47609, 49619, 49620, Προϊόντα οικιακού καθαρισµού, απορρυπαντικά, παρασκευάσµατα λευκάνσεως και καθαρισµού από σκουριά, προϊόντα πλυντηρίου, απολυµαντικά. Colgate - Palmolive Company, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας ελαγουέαρ των 300 Park Avenue, New York, New York Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: & Αρσινόης 74, Λευκωσία.

4 Οκτωβρίου (3) KNOCK OUT Αρώµατα και καλλυντικά. Knock Out Textilhandels GmbH & Co. (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας), 13, D Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Λ. Παπαφιλίππου & Σία, Λεωφ. Κ. Παντελίδη Λευκωσία Απριλίου (3) POSTHELIOS Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε τα σήµατα αρ , Μετά από συγκατάθεση. Καλλυντικά παρασκευάσµατα για την προστασία του δέρµατος από τον ήλιο δηλαδή τζέλια, λάδια, γαλακτώµατα, κρέµες, αφρούς. La Roche-Posay Laboratoire Pharmaceutique, Societe Anonyme (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας) Avenue Rene LA ROCHE-POSAY, Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1, 1095 Λευκωσία Οκτωβρίου (3) Εµποτισµένα (υγρά, βρεγµένα) (είτε από ρούχο είτε όχι) για καθαρισµό γυαλιών. GmbH, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της 10, Schoneck, Γερµανία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1095 Λευκωσία.

5 KIRI ΤΕ Μη φαρµακευτικά καλλυντικά, παρασκευάσµατα για περιποίηση µαλλιών, αρώµατα, κολόνιες, σπρέι αιθέρια έλαια, αρώµατα για µετά το ξύρισµα, λοσιόν για µετά το αρωµατικές ουσίες, για τα µαλλιά, µαλακτικά µαλλιών, λοσιόν για τα µαλλιά, παρασκευάσµατα µαλλιών, άλατα για το µπάνιο, έλαια για το µπάνιο, τζέλια για το µπάνιο, τζέλια για το ντους, σαπούνια, λοσιόν σώµατος, λοσιόν χεριών, µάσκες οµορφιάς για το πρόσωπο και σώµα, παρασκευάσµατα για την αφαίρεση µακιγιάζ, κρέµες προσώπου, σώµατος και µαλλιά, κρέµες για καθαρισµό προσώπου, σαπούνι για καθαρισµό προσώπου, κρέµες προσώπου, υδατικές κρέµες προσώπου, κρέµες µατιών, κρέµες χειλιών, πούδρα, κρέµα για µακιγιάζ, κραγιόν, χειλιών, σκιά χειλιών, µανικιούρ, ασετόν, πούδρα προσώπου, τονωτικό βλεφαρίδων µατιών, µολύβι µατιών, πούδρα µατιών, ρουζ, παρασκευάσµατα απόκρυψης σηµαδιών προσώπου, µολύβι για τα φρύδια, έλαια για µασάζ, αρωµατικά έλαια, προϊόντα για να υγραίνονται τα χείλη, ποτπουρί (άρωµα), παρασκευάσµατα αποτρίχωσης δέρµατος, ξυλάκια για τον καθαρισµό των αυτιών και βαµβάκι για κοσµητικές περιπτώσεις, γυαλιστήρας νυχιών και βαφή νυχιών και παρασκευάσµατα για αφαίρεση βερνίκι νυχιών, ψεύτικα νύχια, ψεύτικες βλεφαρίδες και προϊόντα για στερέωση αυτών. Deux Amis (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους των Βρετανικών Παρθένων Νησιών), Building, 24 de Castro Street, Cay 1, Road Town, Tortolla, Βρετανικά Παρθένα Νησιά. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ηµήτριος Α. ηµητριάδης, Θάσου 3, Dadlaw House, Λευκωσία Οκτωβρίου (3) TURNING POINT µε ιεθνή διεκδικείται η Απριλίου ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Αρώµατα, µυρωδικά, τζέλια, άλατα για το µπάνιο και το ντους, σαπούνια τουαλέτας, αποσµητικά σώµατος, καλλυντικά δηλαδή κρέµες, γαλακτώµατα, λοσιόν, τζέλια και πούδρες για το πρόσωπο, το σώµα και τα χέρια, παρασκευάσµατα για φροντίδα από τον ήλιο, παρασκευάσµατα για µακιγιάρισµα, σιαµπού, τζέλια, σπρέι, αφρό και βάλσαµα για το φορµάρισµα και τη φροντίδα των µαλλιών, λάκες για τα µαλλιά, παρασκευάσµατα για τη βαφή και ξεβαφή µαλλιών, παρασκευάσµατα για µόνιµο κυµατισµό και µαλλιών, αιθέρια λάδια για προσωπική χρήση, societe anonyme (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας) Rue Royale, Paris, Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1, Λευκωσία.

6 εκεµβρίου (3) TSAR κολόνιες, αρωµατισµένα κρέµες, λοσιόν και πούδρες για την περιποίηση του σώµατος, κρέµες ξυρίσµατος, λοσιόν για πριν και µετά το ξύρισµα, τζέλια µπάνιου και ντους, αποσµητικά για προσωπική χρήση, πούδρα ταλκ, προϊόντα για την περιποίηση της επιδερµίδας. Van & Arpels S.A., (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας), Boulevard Seine, Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας Λευκωσία Ιανουαρίου (3) IMAGE Σαπούνια, είδη αρωµατοποίας συγκεκριµένα αρώµατα, αιθέρια λάδια, αποσµητικά για προσωπική χρήση, καλλυντικά συγκεκριµένα κρέµες, γαλακτώµατα και λοσιόν για την φροντίδα του προσώπου, δέρµατος και µαλλιών, προϊόντα για µακιγιάρισµα και αφαίρεση µάσκαρα, κοκκινάδια, λοσιόν για τα µαλλιά, κρέµες και λούστρα για δερµάτινα παπούτσια. Cerruti 1881 S.A., (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας), 3 Place de La Madeleine, Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1095 Λευκωσία Ιανουαρίου (3) ANGEL Αρώµατα, µυρωδικά, αρωµατικά ύδατα, κολόνιες, παρασκευάσµατα τουαλέτας συµπεριλαµβανοµένων προϊόντων κρεµών δέρµατος και λοσιόν δέρµατος, αρωµατισµένων πουδρών, αρωµατισµένων σαπουνιών, προϊόντων για προσωπική υγιεινή και αποσµητικών. Thierry Parfums, Societe (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας), 4 rue Dumas, Neuilly Sur Seine, Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1095 Λευκωσία.

7 Μαρτίου (3) FLOREA µυρωδικά, τζέλια, άλατα το µπάνιο και το ντους, σαπούνια τουαλέτας, αποσµητικά σώµατος, καλλυντικά δηλαδή κρέµες, γαλακτώµατα, λοσιόν, τζέλια και πούδρες για το πρόσωπο, το σώµα και τα χέρια, παρασκευάσµατα για φροντίδα από τον ήλιο, παρασκευάσµατα για απ, µους και για το φορµάρισµα και τη φροντίδα των µαλλιών, λάκες τα µαλλιά, παρασκευάσµατα για τη βαφή και µαλλιών, παρασκευάσµατα για µόνιµο κυµατισµό και µαλλιών, αιθέρια λάδια για προσωπική Laboratoire Gamier & Cie societe en nom collectif, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της 281 rue Saint Honore, Paris Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1095 Λευκωσία Μαρτίου (3) FRUCTIS Αρώµατα, µυρωδικά, τζέλια, άλατα για το µπάνιο και το ντους, σαπούνια τουαλέτας, αποσµητικά καλλυντικά δηλαδή κρέµες, γαλακτώµατα, λοσιόν, τζέλια και πούδρες για το πρόσωπο, το σώµα και τα χέρια, παρασκευάσµατα για φροντίδα από τον ήλιο, παρασκευάσµατα για µέικ απ, τζέλια, σπρέι, µους και βάλσαµα για το φορµάρισµα και τη φροντίδα των µαλλιών, λάκες για τα µαλλιά, παρασκευάσµατα για τη βαφή και ξεβαφή µαλλιών, παρασκευάσµατα για µόνιµο κυµατισµό και σγούρωµα µαλλιών, αιθέρια λάδια για προσωπική χρήση, οδοντοκοσµητικά. Laboratoire Gamier & Cie societe en nom collectif, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας), rue Saint Honore, Paris Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1, 1095 Λευκωσία Μαρτίου 1999 (3) NEMO Αρώµατα, µυρωδικά, τζέλια, άλατα για το µπάνιο και το σαπούνια τουαλέτας, αποσµητικά σώµατος, καλλυντικά δηλαδή κρέµες, γαλακτώµατα, λοσιόν, τζέλια και πούδρες για το πρόσωπο, το σώµα και τα χέρια, παρασκευάσµατα για φροντίδα από τον ήλιο, παρασκευάσµατα για µέικ απ, σιαµπού, τζέλια, σπρέι, αφρό και βάλσαµα για το φορµάρισµα και τη φροντίδα των µαλλιών, λάκες για τα µαλλιά, παρασκευάσµατα για τη βαφή και ξεβαφή µαλλιών, παρασκευάσµατα για µόνιµο κυµατισµό και σγούρωµα µαλλιών, αιθέρια λάδια για προσωπική χρήση, οδοντοκοσµητικά. societe (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας) Rue Royale, Paris, Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1, 1095 Λευκωσία.

8 (3) τζέλια, άλατα το µπάνιο και το ντους, σαπούνια τουαλέτας, αποσµητικά σώµατος, καλλυντικά δηλαδή κρέµες, γαλακτώµατα, λοσιόν, τζέλια και πούδρες για το πρόσωπο, το σώµα και τα χέρια, παρασκευάσµατα για φροντίδα από τον ήλιο, παρασκευάσµατα για απ, σπρέι, αφρό και βάλσαµα για το φορµάρισµα και τη φροντίδα των µαλλιών, λάκες για τα µαλλιά, παρασκευάσµατα για τη βαφή και ξεβαφή µαλλιών, παρασκευάσµατα για µόνιµο κυµατισµό και µαλλιών, αιθέρια λάδια για προσωπική χρήση, societe anonyme (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας) Rue Royale, Paris, Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1, 1095 Λευκωσία. ΚΛΑΣΗ 4 Βιοµηχανικά λάδια και λίπη (εκτός από φαγώσιµα λάδια και λίπη και αιθέρια γράσα' συνθέσεις που συγκρατούν τη καύσιµα (περιλαµβανοµένης της βενζίνης για αυτοκίνητα) και φωτιστικές κεριά, λαµπάδες, καντήλες και φυτίλια εκεµβρίου (4) CATENEX Λάδια, λίπη, λιπαντικά και καύσιµα. Shell International Petroleum Company Limited, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου), P.O.Box 662, London SE1 7ΝΑ. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Γ. Μ. Γ. 3, Λάρνακα εκεµβρίου (4) Λάδια, λίπη, λιπαντικά και καύσιµα. EDELEX Shell International Petroleum Company (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου), P.O.Box 662, London SE1 7ΝΑ. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Γ. Μ. Νικολαϊδης, Γ. Αραδιπιώτη 3, Λάρνακα.

9 417 κτηνιατρικές και υγιεινολογικές τροφές για παιδιά και έµπλαστρα, υλικό για επιδέσµους, υλικό για σφράγισµα δοντιών, κερί για χρήση στην παρασκευάσµατα για την καταπολέµηση ζιζανίων και βλαβερών ζωυφίων Ιανουαρίου (5) Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε το σήµα αρ. προϊόντα. Parke, Davis & Co. Limited, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ιερσέης των Αγγλονορµαδικών Νησιών), St. Trust Co., P.O. Box Britannia Place, Bath Street, St. Jersey, Νησιά. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου Μέγαρο 2, Λευκωσία Αυγούστου 1998 (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. PNU American Company (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας ελαγουέαρ των Five Farms, Madison, New Jersey, , Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Ρένος Λεωφ. Αγ. Ιλαρίωνος 1028 Λευκωσία Αυγούστου (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα και ουσίες. - PREP Intercon Limited, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ιρλανδίας), 66 Lower Street, Dublin 2, Ιρλανδία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Χρίστος Α. Θεοδούλου, Θεοδούλειον Οδός W. Weir 9 και Οδός Κοραή 5, Λάρνακα.

10 Ιανουαρίου (5) NIQUITIN CQ Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε το σήµα αρ κτηνιατρικές και ουσίες. Τροφές για παιδιά και αρρώστους. υλικό για επιδέσµους. Υλικό για σφράγισµα δοντιών, κερί για χρήση στην Απολυµαντικά. Παρασκευάσµατα για τη καταπολέµηση ζιζανίων και βλαβερών ζωυφίων. Χορτοκτόνα, µυκητοκτόνα. Beecham Corporation, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας των One Franklin Plaza, Philadelphia, Pennsylvania, 19101, Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο 2, Λευκωσία Μαρτίου 1998 (5) ΑΖΑΧ KLORON Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε τα σήµατα αρ , 49620, 49621, Απολυµαντικά. Colgate-Palmolive Company, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Πολιτείας ελαγουέαρ των 300 Park Avenue New York, New York Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: & Κυριακίδη, Αρσινόης 74, Λευκωσία Ιουνίου (5) BIAFINE Κρέµα και γαλάκτωµα για την επούλωση και θεραπεία τραυµάτων και εγκαυµάτων. and Michel (Γάλλοι υπήκοοι), rue des Murets, Canada, Goussonville, Γαλλία και Moulin de Faitis, route de Γαλλία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο Μιτσή 2, Λευκωσία.

11 Οκτωβρίου (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα και ουσίες. RINOLIMP Industrial Farmaceutica Y De Especialidades S.A., (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Ισπανίας), de 27, Bilbao - Vizcaya, Ισπανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Πασπαλίδης Ντίνος, αµασκηνού Λευκωσία Οκτωβρίου 1998 (5) Φαρµακευτικά προϊόντα. ROXIMED Limited, Οδός Αστροναυτών και Κωνσταντινουπόλεως Λεµεσός. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Στέλιος Κ. Οδός Γ. Γενναδίου αρ. COURT, όροφος, 201, 3300 Λεµεσός Οκτωβρίου (5) Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε το σήµα αρ. Heraeus Φαρµακευτικά και κτηνιατρικά προϊόντα καθώς και παρασκευάσµατα για φροντίδα της υγείας, έµπλαστρα, επίδεσµοι, υλικά σφραγίσµατος δοντιών και υλικά αποτύπωσης για οδοντιατρικούς σκοπούς, απολυµαντικά, µέσα για εξολόθρευση παρασίτων, µυκητοκτόνα, ζιζανιοκτόνα, χηµικά προϊόντα για οδοντιατρικούς και οδοντοτεχνικούς σκοπούς, συνθετικά υλικά, πολύτιµα µέταλλα και κράµατα που περιέχουν πολύτιµα µέταλλα για οδοντιατρικούς ιατρικούς, χειρουργικούς και κτηνιατρικούς σκοπούς. Heraeus Holding GmbH, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας), Heraeustrasse 12-14, D Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Τάκης Λ. Χριστοδουλίδης, Μέγαρο Κέρµια, ιαγόρου 4, Λευκωσία.

12 Οκτωβρίου (5) Φαρµακευτικά προϊόντα. Limited, Οδός Αστροναυτών και Κωνσταντινουπόλεως Λεµεσός. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Στέλιος Κ. Οδός Γ. Γενναδίου αρ. AGATHANGELOS COURT, όροφος, 201, 3300 Λεµεσός (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. MOVAR Bayer AG (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας) Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο Μιτσή 2, Λευκωσία. 20 Οκτωβρίου (5) Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε το σήµα αρ. Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. MOVART Bayer AG (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας) Leverkusen, Bayerwerk, Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο Μιτσή 2, Λευκωσία.

13 Οκτωβρίου (5) Μετά από συγκατάθεση. Φαρµακευτικά και κτηνιατρικά συµπληρωµατικά πρόσθετα τροφών για ζώα για ιατρικούς φαρµακευτικά πρόσθετα τροφών (συµπεριλαµβανοµένων κτηνιατρικών πρόσθετων τροφών για ζώα). Lohmann Animal Health GmbH & Co KG, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας), 4, D Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο 2, 1065 Λευκωσία Οκτωβρίου 1998 (5) FACTIA Σύµφωνα µε ιεθνή διεκδικείται η Αυγούστου ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Φαρµακευτικά και ιατρικά παρασκευάσµατα και ουσίες. SmithKline Beecham (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου) New Horizons Court Brentford, Middlesex 9EP England, Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο Μιτσή Λευκωσία Οκτωβρίου (5) παρασκευάσµατα. ZYDOL Grunenthal GmbH, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας), 2, Steinfeldstrasse, D Stolberg, Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Γ. & Α. Λαδάς, ιαγόρου 4, Μέγαρο Λευκωσία.

14 Οκτωβρίου 1998 (5) KINTAVA µε ιεθνή διεκδικείται η Ιουλίου ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Φαρµακευτικά και ιατρικά παρασκευάσµατα και ουσίες. SmithKline Beecham (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου) New Horizons Court Brentford, Middlesex 9EP England, Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ Μέγαρο 2, Λευκωσία Οκτωβρίου (5) Σύµφωνα µε ιεθνή Σύµβαση διεκδικείται η Ιουλίου ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Φαρµακευτικά και ιατρικά παρασκευάσµατα και ουσίες. SmithKline Beecham (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου) New Horizons Court Brentford, Middlesex 9EP England, Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο Μιτσή Λευκωσία Οκτωβρίου (5) Σύµφωνα µε ιεθνή Σύµβαση διεκδικείται η Ιουλίου ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Φαρµακευτικά και ιατρικά παρασκευάσµατα και ουσίες. SmithKline Beecham (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου) New Horizons Court Brentford, Middlesex 9EP England, Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο Μιτσή 2, Λευκωσία.

15 Οκτωβρίου 1998 (5) Το σήµα περιορίζεται στα χρώµατα όπως αυτά εµφανίζονται στην απεικόνιση του σήµατος στον τύπο της αίτησης. Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα και ουσίες. The Boots Company (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου NG2 Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Γ. Μ. Νικολαϊδης, Γ. 3, Λάρνακα Νοεµβρίου 1998 (5) HATYRIX Σύµφωνα µε ιεθνή διεκδικείται η Μαίου ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Φαρµακευτικά και ιατρικά παρασκευάσµατα και ουσίες για ανθρώπινη χρήση. Εµβόλια. Beecham Biologicals (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Βελγίου) rue de 89, Βέλγιο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο 2, Λευκωσία Νοεµβρίου (5) Φαρµακευτικά προϊόντα. MELOX Limited, Οδός Αστροναυτών και Κωνσταντινουπόλεως Λεµεσός. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Στέλιος Κ. Οδός Γ. Γενναδίου αρ. COURT, όροφος 3300 Λεµεσός.

16 Νοεµβρίου (5) Φαρµακευτικά προϊόντα. Limited, Οδός Αστροναυτών και Κωνσταντινουπόλεως Λεµεσός. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Στέλιος Κ. Οδός Γ. Γενναδίου αρ. COURT, 3300 Λεµεσός Νοεµβρίου (5) AVENTIS µε ιεθνή διεκδικείται η Νοεµβρίου ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Φαρµακευτικά, κτηνιατρικά και παρασκευάσµατα. ιαιτητικές ουσίες προσαρµοσµένες για ιατρική χρήση, παιδικές τροφές. υλικά υλικό για το σφράγισµα των δοντιών, κερί για χρήση στην απολυµαντικά, παρασκευάσµατα για την καταπολέµηση ζωυφίων. Μυκητοκτόνα, ζιζανιοκτόνα. Hoechst (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας), Frankfurt am Main, Γερµανία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Τριανταφυλλίδης & Υιοί, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ 2-4, Σέντερ, Λευκωσία Νοεµβρίου (5) STERYLKIT Σύµφωνα µε ιεθνή Σύµβαση διεκδικείται η Μαίου ηµεροµηνία προτεραιότητας. Προϊόντα φαρµακευτικά, κτηνιατρικά, υγιεινολογικά προϊόντα για χρήση στην ιατρική και προσωπική υγιεινή, υλικά για δέσιµο πληγών (εκτός από εργαλεία), απολυµαντικά για χρήση στην ιατρική η (εκτός από σαπούνια). Mrs Fleury, (Γαλλίδα υπήκοος), 5 rue du Village, Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Λάµπουσας Λευκωσία.

17 Νοεµβρίου (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. και µεταλλικά παρασκευάσµατα, παρασκευάσµατα για ανθρώπινη Όλα ειδικά για διαβητικούς. Όλα για χρήση από στο στόµα. Vitabiotics Limited, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου), Vitabiotics Avenue Middlesex Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Λάκης Ανδροκλέους 9 Λευκωσία Νοεµβρίου (5) Με την εγγραφή αυτού του εµπορικού σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης του γράµµατος «Β» και του αριθµού «12» ξεχωριστά από το σήµα. Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. Βιταµινούχα και µεταλλικά παρασκευάσµατα. Όλα για ανήλικους και ασθενείς. Όλα περιέχουν σίδηρο. Όλα για χρήση από το στόµα και για ανθρώπινη Vitabiotics Limited, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου), Vitabiotics House, Beresford Avenue Wembley, Middlesex HAO Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Λάκης Χριστοδούλου, Ανδροκλέους Λευκωσία Νοεµβρίου (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. Βιταµινούχα και µεταλλικά παρασκευάσµατα όλα για γυναίκες κατά τη διάρκεια ως και µετά την εµµηνόπαυση. Χρήση από το στόµα και για ανθρώπινη κατανάλωση. Vitabiotics Limited, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου), Vitabiotics House, Beresford Avenue Middlesex HAO Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Λάκης Χριστοδούλου, Ανδροκλέους Λευκωσία.

18 Νοεµβρίου (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. Βιταµινούχα και µεταλλικά για ανήλικους ασθενείς για την πρόληψη οστικής αδυναµίας. Χρήση από το όλα για ανθρώπινη κατανάλωση. Vitabiotics Limited, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου), Vitabiotics House, Beresford Avenue Wembley, Middlesex Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Λάκης Χριστοδούλου, Ανδροκλέους Λευκωσία Νοεµβρίου (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. Βιταµινούχα µεταλλικά παρασκευάσµατα και παρασκευάσµατα βοτάνων. Παρασκευάσµατα τροφής για ανθρώπινη χρήση όλα για το δέρµα, τρίχες και νύχια. Χρήση από το στόµα. Vitabiotics Limited, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου), Vitabiotics House, Beresford Avenue Wembley, Middlesex HAO Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Λάκης Χριστοδούλου, Ανδροκλέους 9 Λευκωσία Νοεµβρίου (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. Βιταµινούχα και µεταλλικά παρασκευάσµατα. Συµπληρώµατα τροφής για ανθρώπινη χρήση. Όλα για χρήση για εγκύους γυναίκες ως συµπληρώµατα τροφής. Χρήση από το στόµα. Vitabiotics Limited, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου), Vitabiotics House, Beresford Avenue Wembley, Middlesex Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Λάκης Χριστοδούλου, Ανδροκλέους 9 Λευκωσία.

19 Νοεµβρίου (5) Φαρµακευτικά παρασκευάσµατα. Βιταµινούχα και µεταλλικά παρασκευάσµατα βοτάνων. Συµπλήρωµα τροφής. Για τη θεραπεία των µατιών και οφθαλµολογικών καταστάσεων. Χρήση από το στόµα όλα για ανθρώπινη κατανάλωση. Vitabiotics (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου), Vitabiotics House, Avenue Wembley, Middlesex Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Λάκης Ανδροκλέους Λευκωσία Νοεµβρίου 1998 (5) Με την εγγραφή αυτού του σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης των γραµµάτων & Μ". Παρασκευάσµατα τροφής για παιδιά και διαιτητικά παρασκευάσµατα για ιατρικούς σκοπούς. Vitabiotics (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Vitabiotics House, Avenue Middlesex HAG Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Λάκης Χριστοδούλου, Ανδροκλέους 9 Λευκωσία εκεµβρίου (5) Φαρµακευτικά προϊόντα. ADENOCOR Societe Anonyme (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γαλλίας) avenue de France, Paris, Γαλλία. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας Λευκωσία.

20 Νοεµβρίου (5) LEXIVA Σύµφωνα µε ιεθνή διεκδικείται η Μαίου ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Φαρµακευτικά και ιατρικά παρασκευάσµατα και ουσίες. Beecham (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου) New Horizons Court Brentford, Middlesex 9EP England, Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο 2, 1065 Λευκωσία Νοεµβρίου (5) SELECT Φυτοφάρµακα, ζιζανιοκτόνα, µυκητοκτόνα και εντοµοκτόνα όλα για χρήση στη γεωργία, φυτοκοµία και δασοκοµία. Tomen (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Καλιφόρνιας των Η.Π.Α.), First Suite 1700, San Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1, 1095 Λευκωσία εκεµβρίου (5) ZYVOX Σύµφωνα µε ιεθνή Σύµβαση διεκδικείται η Σεπτεµβρίου, ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Φαρµακευτικά, κτηνιατρικά και υγιεινολογικά παρασκευάσµατα. ιαιτητικές ουσίες προσαρµοσµένες για ιατρική τροφή βρέφη, νάρθηκες καταγµάτων, υλικά τραυµάτων, υλικά για σφράγισµα δοντιών, οδοντικά κεριά, απολυµαντικά, παρασκευάσµατα για καταστροφή επιβλαβών ζώων και παρασίτων, µυκητοκτόνα, ζιζανιοκτόνα. Pharmacia & Upjohn Caribe Inc., (εταιρεία οργανωµένη µε τους Νόµους του Πουέρτο Ρίκο) State Road 2, KM 60.0, 00612, Πουέρτο Ρίκο. Βιοµήχανοι. ιεύθυνση για επιδόσεις: ρ. Κ. Χρυσοστοµίδης & Σία, Λάµπουσας 1, 1095 Λευκωσία.

21 εκεµβρίου (5) Σύµφωνα µε ιεθνή διεκδικείται η Ιουλίου ως ηµεροµηνία προτεραιότητας. Φαρµακευτικά και ιατρικά παρασκευάσµατα και ουσίες για ανθρώπινη χρήση. Εµβόλια. Beecham Biologicals Manufacturing S.A., (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Βελγίου) rue de 89, Βέλγιο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Ψαρά, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ 14, Μέγαρο 2, 1065 Λευκωσία. ΚΛΑΣΗ 6 Ακατέργαστα και µισοκατεργασµένα κοινά µέταλλα και τα κράµατα άγκυρες, αµόνια, κουδούνια, και χυτά οικοδοµικά σιδηροτροχιές (ράγιες) και άλλα µεταλλικά υλικά για αλυσίδες (εκτός από αλυσίδες µετάδοσης κίνησης για καλώδια και σύρµατα (µη είδη κλειδοποιίας. µεταλλικές χρηµατοκιβώτια και πέταλα καρφιά και άλλα προϊόντα από µη πολύτιµα µέταλλα που δεν περιλαµβάνονται σε άλλες µεταλλεύµατα Οκτωβρίου (6) Η εγγραφή θα γίνει σε συνδυασµό µε τα σήµατα 51448, Βασικά µέταλλα και τα κράµατα τους, καλώδια και σύρµατα από µέταλλα (όχι για ηλεκτρικούς σκοπούς), µεταλλικές σωληνώσεις, προϊόντα από µέταλλο (εφόσον περιέχονται στην κλάση 6), εκµαγεία και µέρη επεξεργασίας κεριού από τιτάνιο για χυτεύσεις ακριβείας, κράµατα τιτανίου, αλουµίνιο ή κράµατα αλουµινίου για εφαρµογές στη βιοµηχανία στην ηλεκτρονική, οπτική, ιατρική, µηχανολογία, στην κατασκευή συσκευών και οχηµάτων, µέσα σκληρής συγκόλλησης σε κενό, εξαρτήµατα γραφικών εργαλείων κατασκευασµένα από µέταλλο ή κράµατα µετάλλου. Heraeus Holding GmbH, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους της Γερµανίας), D Γερµανία. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Τάκης Λ. Μέγαρο ιαγόρου 4, 1097 Λευκωσία.

22 εκεµβρίου (6) Με την εγγραφή αυτού του εµπορικού σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης του γράµµατος ξεχωριστά από το σήµα. Μεταλλεύµατα, κοινά µέταλλα και τα κράµατα τους και αντικείµενα από αυτά τα υλικά που ανήκουν στην κλάση 6. British Steel Limited, (εταιρεία οργανωµένη σύµφωνα µε τους Νόµους του Ηνωµένου Βασιλείου), 15 Road, London England, Ηνωµένο Βασίλειο. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Χρύσα Λεωφ. Μακαρίου 14, Μέγαρο Λευκωσία Ιουλίου (6) Με την εγγραφή αυτού του εµπορικού σήµατος δεν θα παραχωρηθεί οποιοδήποτε δικαίωµα αποκλειστικής χρήσης των λέξεων ΑΠΕ Α». Το σήµα περιορίζεται στα χρώµατα όπως αυτά εµφανίζονται στην απεικόνιση του σήµατος στον τύπο της αίτησης. Όταν το σήµα χρησιµοποιείται σχετικά µε εµπορεύµατα που καλύπτονται από την αίτηση άλλα από ΑΠΕ Α» το όνοµα των εµπορευµάτων αυτών θα αντικαθιστά στην απεικόνιση του σήµατος τις λέξεις ΑΠΕ Α». διακοσµητικού σκυροδέµατος από µπετόν χρωµατισµένο και αποτυπωµένο. The Engineering & Commercial Association Ltd, Ελευθερίας 109, Λεµεσός. Βιοµήχανοι και Έµποροι. ιεύθυνση για επιδόσεις: Κρίτων Α. Εµµανουήλ Ροίδη, Kirzis Center Block D, Λεµεσός.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3714 της 16ης 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3714 της 16ης 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3714 της 16ης 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ Ο ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 268 Ενστάσεις Γνωστοποιείται ότι οποιοδήποτε πρόσωπο έχει λόγους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3735 της ΙΟΥΛΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3735 της ΙΟΥΛΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3735 της ΙΟΥΛΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ Ο ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 268 ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Ενστάσεις Γνωστοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3704 της ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3704 της ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3704 της ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ Ο ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ, 268 Ενστάσεις ότι οποιοδήποτε πρόσωπο έχει λόγους να φέρει ένσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3782 της 12ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3782 της 12ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3782 της 12ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ Ο ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 268 Ενστάσεις Γνωστοποιείται ότι οποιοδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3750 της 12ης 2003

ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3750 της 12ης 2003 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3750 της 12ης 2003 ΜΕΡΟΣ II Α. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ Ο ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 268 ΕΠΙΣΗΜΕΣ Ενστάσεις Γνωστοποιείται ότι οποιοδήποτε πρόσωπο έχει λόγους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ OΣ Πειραιάς, 11 Νοεµβρίου 2008 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008 Η Γενική Γραµµατεία Εθνικής Στατιστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 4258/2013 Αθήνα 1 /10/2013 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135, 136 και 139 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012), όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2008

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2008 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ OΣ Πειραιάς, 11 Φεβρουαρίου 2009 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2008 Η Γενική Γραµµατεία Εθνικής Στατιστικής

Διαβάστε περισσότερα

άλλων μη εδώδιμων καταναλωτικών προϊόντων π.δ.κ.α. εκτός άλλων προϊόντων τροφίμων, ποτών και καπνού εκτός καταστημάτων,

άλλων μη εδώδιμων καταναλωτικών προϊόντων π.δ.κ.α. εκτός άλλων προϊόντων τροφίμων, ποτών και καπνού εκτός καταστημάτων, 188 αβγών πάγκων ή αγορών, άλλο 47.99.19 αβγών, με αλληλογραφία ή μέσω διαδίκτυου 47.91.19 αγαθών μη εξειδικευμένων εκτός αγορών, άλλο 47.99.99 αγαθών μη εξειδικευμένων, με αλληλογραφία ή μέσω διαδίκτυου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΜΑΪΟΣ 2008

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΜΑΪΟΣ 2008 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ OΣ Πειραιάς, 11 Ιουλίου 2008 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΜΑΪΟΣ 2008 Η Γενική Γραµµατεία Εθνικής Στατιστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4288 /11.08.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4288 /11.08.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4288 /11.08.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2008

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2008 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ OΣ Πειραιάς, 11 εκεµβρίου 2008 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2008 Η Γενική Γραµµατεία Εθνικής Στατιστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5707/02-11-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5707/02-11-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5707/02-11-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΥΠΟΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ

ΟΙ ΥΠΟΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ ΟΙ ΥΠΟΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ ΟΜΑ ΟΠΟΙΗΣΗ ΚΩ ΙΚΩΝ (Regulation (EC) Νο 1893/2006) ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΕΑ ΤΗΣ ΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ (IAF ID1:2010) ΥΠΟΤΟΜΕΙΣ 01/06/15-09-2010 1/7 ΥΠΟΤΟΜΕΙΣ Έκδοση: 01 Αναθεώρηση: 06 Ηµεροµηνία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5408/21-10-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5408/21-10-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5408/21-10-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ Ι 2 Κατηγορίες Υλικών ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ Παραδείγματα Το πεντάγωνο των υλικών Κατηγορίες υλικών 1 Ορυκτά Μέταλλα Φυσικές πηγές Υλικάπουβγαίνουναπότηγημεεξόρυξηήσκάψιμοή

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω παρατίθεται ο πίνακας των επιλέξιµων δραστηριοτήτων για το ΔΡΑΣΤΗ- ΡΙΟΤΗΤΕΣ

Παρακάτω παρατίθεται ο πίνακας των επιλέξιµων δραστηριοτήτων για το ΔΡΑΣΤΗ- ΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΛΑΔΟΙ ΥΠΟΚΑ- ΤΗΓΟΡΙΕΣ CPA ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗ- ΡΙΟΤΗΤΕΣ Παρακάτω παρατίθεται ο πίνακας των επιλέξιµων δραστηριοτήτων για το πρόγραµµα: ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ 01.6 Υποστηρικτικές προς τη γεωργία και

Διαβάστε περισσότερα

Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά

Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά A ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ υποδηλώνει δυνητική υλική ζημιά, σωματική βλάβη ή θάνατο. Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά Vostro 1310 1 2 3 4 5 6 13

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2008

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2008 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ OΣ Πειραιάς, 13 Ιανουαρίου 2009 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2008 Η Γενική Γραµµατεία Εθνικής Στατιστικής

Διαβάστε περισσότερα

1ο ΕΠ Ε Α Π Λ Α ΑΡ Α Τ Ρ Α Τ Σ Α 1ο ΣΕΚ ΑΡΤΑΣ Παρουσίαση Τοµέα Ηλεκτρονικής

1ο ΕΠ Ε Α Π Λ Α ΑΡ Α Τ Ρ Α Τ Σ Α 1ο ΣΕΚ ΑΡΤΑΣ Παρουσίαση Τοµέα Ηλεκτρονικής 1 ο ΕΠΑΛ ΑΡΤΑΣ 1 ο ΣΕΚ ΑΡΤΑΣ Παρουσίαση Τοµέα Ηλεκτρονικής ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΠΑΛ Α. ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ Είναι ισότιµο µε το απολυτήριο του Γενικού Λυκείου, τόσο για την πρόσβαση στην Τριτοβάθµια

Διαβάστε περισσότερα

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZHD1 7020228 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Γ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Γ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ Γ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ» 2000-2006 ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: 1 - ΠΑΙ ΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΕΤΡΟ: 1.3 ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ, ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Οι κωδικοί ΚΑΔ ανά επαγγελματική δραστηριότητα οι οποίοι πρέπει να τοποθετήσουν τερματικά POS έως 27 Ιουλίου 2017 είναι οι παρακάτω:

Οι κωδικοί ΚΑΔ ανά επαγγελματική δραστηριότητα οι οποίοι πρέπει να τοποθετήσουν τερματικά POS έως 27 Ιουλίου 2017 είναι οι παρακάτω: Οι κωδικοί ΚΑΔ ανά επαγγελματική δραστηριότητα οι οποίοι πρέπει να τοποθετήσουν τερματικά POS έως 27 Ιουλίου 2017 είναι οι παρακάτω: ΚΑΔ Περιγραφή δραστηριότητας 33.12 Επισκευή μηχανημάτων 33.13 Επισκευή

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις στις οποίες απαιτείται επανέλεγχος κάθε

Εσωτερικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις στις οποίες απαιτείται επανέλεγχος κάθε ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΣ Ε.Η.Ε Εσωτερικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις στις οποίες απαιτείται επανέλεγχος κάθε 1 χρόνο 1. Υδρογονάνθρακες και γηγενή καύσιμα αέρια 2. Βιομηχανία παραγώγων πετρελαίου και άνθρακα 1 / 24 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4091 / 12-08-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4091 / 12-08-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4091 / 12-08-2015 Σύμφωνα με:α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

Τα 100 σηµαντικότερα ελληνικά εξαγόµενα προϊόντα στον κόσµο κατά το έτος 2011* (Αξία σε χιλ. ) % ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ

Τα 100 σηµαντικότερα ελληνικά εξαγόµενα προϊόντα στον κόσµο κατά το έτος 2011* (Αξία σε χιλ. ) % ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ Τα 100 σηµαντικότερα ελληνικά εξαγόµενα προϊόντα στον κόσµο κατά το έτος 2011* (Αξία σε χιλ. ) Κατάταξη ΤΤ Ε Περιγραφή Προϊόντος ΑΞΙΑ (ευρώ) % ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ ΠΟΣΟΤΗΤΑ (κιλάυποσυνολα ΚΛΑ ΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ) 62 02231

Διαβάστε περισσότερα

Σταθμός φόρτισης DUALSHOCK 3 Εγχειρίδιο χρήσης

Σταθμός φόρτισης DUALSHOCK 3 Εγχειρίδιο χρήσης EL Σταθμός φόρτισης DUALSHOCK 3 Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZDC1E Προφυλάξεις Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο και φυλάξτε το για μελλοντική χρήση. Επίσης, ανατρέξτε

Διαβάστε περισσότερα

1 ΜΕΛΕΤΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ

1 ΜΕΛΕΤΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ 1 ΜΕΛΕΤΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 2 Εσωτερική Ηλεκτρική Εγκατάσταση (Ε.Η.Ε.) εννοούμε την τοποθέτηση, τον έλεγχο και το χειρισμό διαφόρων ηλεκτρολογικών εξαρτημάτων,

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνές Εμπόριο Αγαθών

Διεθνές Εμπόριο Αγαθών ΙΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤ Διεθνές Εμπόριο Αγαθών 2017 ΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Η καταγραφή των Εμπορευματικών Συναλλαγών διενεργείται σε μηνιαία βάση και παρακολουθεί τη συνολική αξία των Εισαγωγών, των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5320/

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5320/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5320/20-10-2016 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Τεχνολογία Πολυµέσων 01-1

Εισαγωγή. Τεχνολογία Πολυµέσων 01-1 Εισαγωγή Τι είναι τα πολυµέσα Ποιοι εµπλέκονται στα πολυµέσα Χαρακτηριστικά των µέσων Απαιτήσεις πολυµέσων Ιδιότητες πολυµέσων Μετάδοση πολυµέσων οµή συστηµάτων πολυµέσων Τεχνολογία Πολυµέσων 01-1 Τι είναι

Διαβάστε περισσότερα

Η εξεταστής Βασιλική Πέτσα, υπάλληλος της ως άνω Υπηρεσίας, δέχεται τη με αριθμό 224461 δήλωση του σήματος :

Η εξεταστής Βασιλική Πέτσα, υπάλληλος της ως άνω Υπηρεσίας, δέχεται τη με αριθμό 224461 δήλωση του σήματος : ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 951 / 19-02-2014 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει(φεκ120/α/29-5-2013),

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ THΣ EΛΛΑ ΟΣ ΣΤΟ ΝΤΥΣΣΕΛΝΤΟΡΦ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ THΣ EΛΛΑ ΟΣ ΣΤΟ ΝΤΥΣΣΕΛΝΤΟΡΦ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ THΣ EΛΛΑ ΟΣ ΣΤΟ ΝΤΥΣΣΕΛΝΤΟΡΦ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Ντύσσελντορφ, 17 Μαρτίου 2008 ΑΠ Φ.2152.1 / ΑΣ 43 Προς: ΥΠΕΞ - Β4 /νση Κοιν.: ΥΠΕΞ -. Γ. ΥΦΥΠΕΞ κ. Π. ούκα - Γρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2492 /09-05-2016 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ. Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 321 /2014

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ. Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 321 /2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 321 /2014 Σύμφωνα με : α) Τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135, 136 και 139 του Νόμου του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ 86/Α/11-04-2012), όπως τροποποιήθηκε και

Διαβάστε περισσότερα

Πορεία διμερούς εμπορίου μεταξύ Ελλάδας - Γαλλίας κατά το εννεάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2017

Πορεία διμερούς εμπορίου μεταξύ Ελλάδας - Γαλλίας κατά το εννεάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Πορεία διμερούς εμπορίου μεταξύ Ελλάδας - Γαλλίας κατά το εννεάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2017 Σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ THΣ EΛΛΑ ΟΣ ΣΤΟ ΝΤΥΣΣΕΛΝΤΟΡΦ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ THΣ EΛΛΑ ΟΣ ΣΤΟ ΝΤΥΣΣΕΛΝΤΟΡΦ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ THΣ EΛΛΑ ΟΣ ΣΤΟ ΝΤΥΣΣΕΛΝΤΟΡΦ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Ντύσσελντορφ, 11 Μαρτίου 2008 ΑΠ Φ.2152.1 / ΑΣ 41 Προς: ΥΠΕΞ - Β4 /νση Κοιν.: ΥΠΕΞ -. Γ. ΥΦΥΠΕΞ κ. Π. ούκα - Γρ.

Διαβάστε περισσότερα

** Εκ των οποίων ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ:

** Εκ των οποίων ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VI : 13 ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ 14 ΚΛΑ ΩΝ ΚΑ - 2008 Α) ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΚΛΑ ΩΝ ΤΟΜΕΙΣ Υποστηρικτικές προς τη γεωργία και 01.6 µετά τη συγκοµιδή. 02.4 Υποστηρικτικές προς τη δασοκοµία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ 4 ο ΜΑΘΗΜΑ ΘΕΩΡΙΑ 2017

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ 4 ο ΜΑΘΗΜΑ ΘΕΩΡΙΑ 2017 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ 4 ο ΜΑΘΗΜΑ ΘΕΩΡΙΑ 2017 Εξοπλισμός και Υλικά Σε ένα σιδηρομαγνητικό υλικό, το μαγνητικό πεδίο που επάγεται πρέπει να βρίσκει την ασυνέχεια υπό γωνία 90 ο ή 45 ο μοίρες.

Διαβάστε περισσότερα

«ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΣΕΧΙΑΣ 2014/ 2013».

«ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΣΕΧΙΑΣ 2014/ 2013». «ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΣΕΧΙΑΣ 2014/ 2013». Ο όγκος διμερών εμπορικών συναλλαγών, παραμένει μεν χαμηλός σε σχέση με άλλες χώρες της Ε.Ε., σημείωσε ωστόσο αύξηση 15,6% και από 376,338 εκ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5598 /30-10-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5598 /30-10-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5598 /30-10-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 4260/2013 Αθήνα 1/10/2013 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135, 136 και 139 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012), όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Πνευµατικά ικαιώµατα

Πνευµατικά ικαιώµατα Πνευµατικά ικαιώµατα Το παρόν είναι πνευµατική ιδιοκτησία της ACTA Α.Ε. και προστατεύεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νοµοθεσία που αφορά τα πνευµατικά δικαιώµατα. Απαγορεύεται ρητώς η δηµιουργία αντιγράφου,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5715 /03-11-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5715 /03-11-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5715 /03-11-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

PlayStation Camera. Εγχειρίδιο χρήσης CUH-ZEY

PlayStation Camera. Εγχειρίδιο χρήσης CUH-ZEY PlayStation Camera Εγχειρίδιο χρήσης CUH-ZEY2 7028417 EL Πριν από τη χρήση ˎˎΔιαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο και τα υπόλοιπα εγχειρίδια που αφορούν το συμβατό υλικό. Φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6730/15-12-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6730/15-12-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6730/15-12-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ. Ασύρματη Ζυγαριά Σωματικής Ανάλυσης ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ. Ασύρματη Ζυγαριά Σωματικής Ανάλυσης ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ GR Ασύρματη Ζυγαριά Σωματικής Ανάλυσης ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΧΡΗΣΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΣΥΜΒΟΛΩΝ 2

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ: ΜΕΡΟΣ ΙΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΡΟΗΣ ΜΑΖΑΣ ΑΕΡΑ (MAF) Στέλνει ένα ηλεκτρικό σήμα στον "εγκέφαλο",

Διαβάστε περισσότερα

ΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ MS 48 NS Σύντοµες οδηγίες χρήσης

ΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ MS 48 NS Σύντοµες οδηγίες χρήσης ΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ MS 48 NS Σύντοµες οδηγίες χρήσης Προσοχή: i) Απαγορεύεται η χρήση του δοκιµαστικού από παιδιά. ii) H χρήση του συγκεκριµένου δοκιµαστικού εργαλείου απαιτεί να τηρούνται όλοι οι κανόνες προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

Βασικός ανταγωνισμός στα 10 πρώτα εισαγόμενα στις ΗΠΑ προϊόντα

Βασικός ανταγωνισμός στα 10 πρώτα εισαγόμενα στις ΗΠΑ προϊόντα Βασικός ανταγωνισμός στα 10 πρώτα εισαγόμενα στις ΗΠΑ προϊόντα Ο Πίνακας που ακολουθεί απεικονίζει τις 10 πρώτες κατηγορίες προϊόντων που εισήχθησαν στις ΗΠΑ (έτος βάσης το 2013), καθώς και τους κύριους

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Visio ΣΟΜΠΑ PELLET. NEΑ Σόµπα Pellet για σύνδεση στο κεντρικό σύστηµα θέρµανσης.

Visio ΣΟΜΠΑ PELLET. NEΑ Σόµπα Pellet για σύνδεση στο κεντρικό σύστηµα θέρµανσης. Visio ΣΟΜΠΑ PELLET NEΑ Σόµπα Pellet για σύνδεση στο κεντρικό σύστηµα θέρµανσης www.caminodesign.gr Visio ΣΟΜΠΑ PELLET 24 kw ΣΟΜΠΑ - ΛΕΒΗΤΑΣ PELLETS ΓΙΑ ΣΥΝ ΕΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Σόµπα εσωτερικού

Διαβάστε περισσότερα

Δέρματος και περιποίησης μαλλιών

Δέρματος και περιποίησης μαλλιών Όπως τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, τα προϊόντα για τη φροντίδα του δέρματος και τα καλλυντικά δεν διαρκούν για πάντα. Αφού ανοιχτεί η συσκευασία, το ρολόι αρχίζει να μετρά αντίστροφα. Η έκθεση στον

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Πειραιάς, 13 Ιουνίου 2006 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1),(2),(3) ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ονομάζεται και οξείδωση Τα μέταλλα τείνουν να επιστρέφουν στη μορφή του οξειδίου Τρεις βασικές μορφές: 1. αλλοίωση μάζας 2. αποφλοίωση 3.

Ονομάζεται και οξείδωση Τα μέταλλα τείνουν να επιστρέφουν στη μορφή του οξειδίου Τρεις βασικές μορφές: 1. αλλοίωση μάζας 2. αποφλοίωση 3. Α. Λόγοι συντήρησης Ονομάζεται και οξείδωση Τα μέταλλα τείνουν να επιστρέφουν στη μορφή του οξειδίου Τρεις βασικές μορφές: 1. αλλοίωση μάζας 2. αποφλοίωση 3. ευλογίαση Είδος διάβρωσης Επιστημονικά ονομάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΟΣ : ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΤΗΛΕΦΩΝΟ : ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΟΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

µέτρηση θερµοκρασιών. ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΙΑ από την Αλεξάνδρα Κούση Η επιστήµη που ασχολείται µε τη

µέτρηση θερµοκρασιών. ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΙΑ από την Αλεξάνδρα Κούση Η επιστήµη που ασχολείται µε τη ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΙΑ από την Αλεξάνδρα Κούση Η επιστήµη που ασχολείται µε τη µέτρηση θερµοκρασιών. 1 Ιστορία της Θερµοµετρίας 17ος αιώνας: εφευρέτης του πρώτου πρακτικού θερµοµέτρου o Galileo. Jean Rey (1632):

Διαβάστε περισσότερα

Dell Latitude E5410/E5510

Dell Latitude E5410/E5510 Dell Latitude E5410/E5510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά Σχετικά με τις προειδοποιήσεις ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ επισημαίνει ενδεχόμενο κίνδυνο για βλάβη στον εξοπλισμό, τραυματισμό

Διαβάστε περισσότερα

Παράλληλα, οι ιταλικές εισαγωγές ανήλθαν σε 6,918 δισ. ευρώ σηµειώνοντας αύξηση ύψους 6,98%, σε σχέση µε το 2007.

Παράλληλα, οι ιταλικές εισαγωγές ανήλθαν σε 6,918 δισ. ευρώ σηµειώνοντας αύξηση ύψους 6,98%, σε σχέση µε το 2007. ιµερές Εµπόριο Σύµφωνα µε τα προσωρινά στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, η αξία των εµπορικών ανταλλαγών Ελλάδος-Ιταλίας, για το 2008, ανήλθε σε 8,920 δισ. ευρώ, σηµειώνοντας αύξηση κατά 7,37,

Διαβάστε περισσότερα

Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης

Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZCD1 7020229 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Από πού προέρχεται η θερμότητα που μεταφέρεται από τον αντιστάτη στο περιβάλλον;

Από πού προέρχεται η θερμότητα που μεταφέρεται από τον αντιστάτη στο περιβάλλον; 3. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ένα ανοικτό ηλεκτρικό κύκλωμα μετατρέπεται σε κλειστό, οπότε διέρχεται από αυτό ηλεκτρικό ρεύμα που μεταφέρει ενέργεια. Τα σπουδαιότερα χαρακτηριστικά της ηλεκτρικής ενέργειας είναι

Διαβάστε περισσότερα

ιεθνή καλύµατα καθισµάτων

ιεθνή καλύµατα καθισµάτων ιεθνή καλύµατα καθισµάτων Κατασκευασµένο από σκληρό ανθεκτικό νάιλον ύφασµα. εν απορροφά λάδι γράσο και νερό. Μπορεί να πλυθεί. ιαθέσιµο σε 7 διαφορετικά χρώµατα και 2 συνδιασµούς χρωµάτων Τα καλύµατα

Διαβάστε περισσότερα

Προληπτικά µέτρα- Ασφάλεια. 1. Πυρόσβεση ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Γραφείο Ασφάλειας και Υγείας ηµοτικής Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης

Προληπτικά µέτρα- Ασφάλεια. 1. Πυρόσβεση ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Γραφείο Ασφάλειας και Υγείας ηµοτικής Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Γραφείο Ασφάλειας και Υγείας ηµοτικής Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης 1. Πυρόσβεση Ικανοποιητικός αριθµός πυροσβεστήρων όλων των τύπων στους κατάλληλους χώρους Εργαστήρια Αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1),(2),(3) ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2006 Πειραιάς, 14 Aπριλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 4 4.0 ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η τηλεφωνία είναι ένα βασικό και πολύ διαδεδομένο ηλεκτρολογικό επικοινωνιακό σύστημα. Η τηλεφωνία είναι από τα παλαιότερα ηλεκτρολογικά επικοινωνιακά συστήματα. Το τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Pellet P55 ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΣΟΜΠΑ. NEΑ Αερόθερµη σόµπα Pellet P55.

Pellet P55 ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΣΟΜΠΑ. NEΑ Αερόθερµη σόµπα Pellet P55. Pellet ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΣΟΜΠΑ P55 NEΑ Αερόθερµη σόµπα Pellet P55 www.caminodesign.gr Pellet P55 ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΣΟΜΠΑ 13 kw ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΣΟΜΠΑ PELLET Η αερόθερµη σόµπα Pellet P 55 είναι µία σόµπα pellet µε πρωτότυπο σχεδιασµό,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ 2008 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ 2008 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ 2008 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 2 I. ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ Α ΕΩΣ Ν ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Το συµπληρωµατικό λεξιλόγιο αποτελείται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΕΙΓΜΑΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ. Κεφάλαιο 17

ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΕΙΓΜΑΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ. Κεφάλαιο 17 ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΕΙΓΜΑΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ 1 ο Παράδειγµα (διάρκεια: 15 λεπτά) Κεφάλαιο 17 Α. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΗ:... ΤΑΞΗ:... ΤΜΗΜΑ:... ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ:... ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:... Β.

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό Σύστηµα ιαπίστευσης Α.Ε.

Εθνικό Σύστηµα ιαπίστευσης Α.Ε. ΚΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙ Ο ΗΓΙ ΓΙ ΤΗΝ ΙΠΙΣΤΕΥΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΤΩΝ ΥΓΕΙΣ ΚΙ ΣΦΛΕΙΣ ΕΣΥ ΚΟ-Υ&/01/02/08-07-2010 1 ΕΣΥ ΚΟ-Υ& Έκδοση: 01 ναθεώρηση: 02 Ηµεροµηνία Έκδοσης: 11-07-2003 Ηµεροµηνία ναθεώρησης: 08-07-2010

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικές εξαγωγές στην Γερμανία - Ανάλυση ανά διψήφια δασμολογική κατηγορία

Ελληνικές εξαγωγές στην Γερμανία - Ανάλυση ανά διψήφια δασμολογική κατηγορία Ελληνικές εξαγωγές στην Γερμανία - Ανάλυση ανά διψήφια δασμολογική κατηγορία Μεταβολή Μεταβολή Μερίδιο 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 04/12 11/12 2012 Αξία σε Αξία σε Αξία σε Αξία σε Αξία

Διαβάστε περισσότερα

Τραυματισμοί του δέρματος, πληγές. Τραυματισμοί από γλίστρημα ή πέσιμο

Τραυματισμοί του δέρματος, πληγές. Τραυματισμοί από γλίστρημα ή πέσιμο Τραυματισμοί του δέρματος, πληγές Διάβρωση του δέρματος Εγκαύματα Ηλεκτροπληξία Τραυματισμοί από γλίστρημα ή πέσιμο Πάτωμα με τρίχες Βιολογικοί παράγοντες Μικροτραυματισμοί στα χέρια Χρήση χημικών βαφών

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών

Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών SCEH-0001 7010522 2010 Sony Computer Entertainment Europe Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το πακέτο μικροφώνων SingStar. Προτού χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν,

Διαβάστε περισσότερα

Α) ΣΗΜΕΙΩΣΗ 5 ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ 84 ΤΟΥ ΔΑΣΜΟΛΟΓΙΟΥ

Α) ΣΗΜΕΙΩΣΗ 5 ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ 84 ΤΟΥ ΔΑΣΜΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΔΑ: Ψ9Θ146ΜΠ3Ζ-334 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ & ΕΦΚ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΜΟΛΟΓΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ & ΑΠΑΛΛΑΓΩΝ ΤΜΗΜΑ Α: ΔΑΣΜΟΛΟΓΙΚΟ & ΔΑΣΜΟΛΟΓ. ΑΞΙΑΣ Αθήνα, 12 Σεπτεμβρίου 2017 Αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ MOSAIC

ΙΑΚΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ MOSAIC ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 2 2. ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ 3 3. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 3 3.1. Μηχανισµοί 3 3.2. Στήριξη 5 3.3. Σύνδεση 6 3.4. Στεγανοποίηση 6 3.5. Σηµάνσεις 6 1 1. Γενικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΡΙΝΗ, 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΚΑΤΕΡΙΝΗ, 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & Α.Ε. ΚΑΤΕΡΙΝΗ, 5 ΙΟΥΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Η πιστοποίηση στην Ελλάδα. Κατερίνα Λιάνα Αναπληρώτρια ιευθύντρια Πιστοποίησης ΕΛΟΤ Α.Ε.

Η πιστοποίηση στην Ελλάδα. Κατερίνα Λιάνα Αναπληρώτρια ιευθύντρια Πιστοποίησης ΕΛΟΤ Α.Ε. Η πιστοποίηση στην Ελλάδα Κατερίνα Λιάνα Αναπληρώτρια ιευθύντρια Πιστοποίησης ΕΛΟΤ Α.Ε. Ιστορικό Στις 29/4/1901 συνήλθε η Επιτροπή Προτύπων των Μηχανικών και κατάφεραν να µειώσουν α) τις διαφοροποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Αμερικανικές εισαγωγές (10 πρώτες κατηγορίες προϊόντων)

Αμερικανικές εισαγωγές (10 πρώτες κατηγορίες προϊόντων) Πολυμερές Εμπόριο Αμερικανικές εισαγωγές (10 πρώτες κατηγορίες προϊόντων) Με έτος βάσης το 2013, ο Πίνακας που ακολουθεί απεικονίζει τις 10 κυριότερες κατηγορίες προϊόντων (σε 4ψήφια δασμολογική κατηγορία)

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί απαιτείται σύστημα λίπανσης

Γιατί απαιτείται σύστημα λίπανσης 1 Γιατί απαιτείται σύστημα λίπανσης Οι βαλβίδες και οι έδρες των βαλβίδων μερικών κινητήρων είναι περισσότερο επιρρεπείς στη φθορά όταν ένα όχημα οδηγείτε με υγραέριο LPG ή φυσικό αέριο CNG. Αυτό δεν ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ «Ενίσχυση πρωτοβουλιών ΜΜΕ για ανάπτυξη Έρευνας και Καινοτομίας (Κουπόνια Καινοτομίας) στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ «Ενίσχυση πρωτοβουλιών ΜΜΕ για ανάπτυξη Έρευνας και Καινοτομίας (Κουπόνια Καινοτομίας) στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV: ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΔ) ΤΟΜΕΙΣ ΚΛΑΔΟΙ NACE ΤΑΞΕΙΣ NACE ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ 10.1 Επεξεργασία και συντήρηση κρέατος και παραγωγή προϊόντων κρέατος 10.11 Επεξεργασία και

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕΤ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ CRL 3TV27 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ CRL-3TV27 1 ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ υνατότητα ρύθµισης της έντασης οµιλίας Εξωτερική µονάδα µε φινίρισµα αλουµινίου, ανθεκτική στις καιρικές

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ THΣ EΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΝΤΥΣΣΕΛΝΤΟΡΦ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ THΣ EΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΝΤΥΣΣΕΛΝΤΟΡΦ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ THΣ EΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΝΤΥΣΣΕΛΝΤΟΡΦ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Ντύσσελντορφ, 17 Μαρτίου 2008 ΑΠ Φ.2152.1 / ΑΣ 42 Προς: ΥΠΕΞ - Β4 Δ/νση Κοιν.: ΥΠΕΞ - Δ. Γ. ΥΦΥΠΕΞ κ. Π. Δούκα -

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΣΚΗΣΗ: ΜEΤΡΗΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ ΤΑΣΕΩΝ-ΕΝΤΑΣΕΩΝ ΑΠΛΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ (Πρόταση ΕΚΦΕ) Τάξη.

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΣΚΗΣΗ: ΜEΤΡΗΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ ΤΑΣΕΩΝ-ΕΝΤΑΣΕΩΝ ΑΠΛΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ (Πρόταση ΕΚΦΕ) Τάξη. ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ Γ ΤΑΞΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗ: ΜEΤΡΗΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ ΤΑΣΕΩΝ-ΕΝΤΑΣΕΩΝ ΑΠΛΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ (Πρόταση ΕΚΦΕ) Όνοµα:. Ηµεροµηνία: Τάξη. ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ Να γνωρίσεις τα όργανα µέτρησης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2. Οι Μεταβολές ως Χαρακτηριστικό Γνώρισµα της Τεχνολογίας Επικοινωνιών

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2. Οι Μεταβολές ως Χαρακτηριστικό Γνώρισµα της Τεχνολογίας Επικοινωνιών ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Οι Μεταβολές ως Χαρακτηριστικό Γνώρισµα της Τεχνολογίας Επικοινωνιών ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ Ερωτήσεις της µορφής "σωστό-λάθος" Σηµειώστε αν είναι σωστή ή λανθασµένη καθεµιά από τις παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Τηλέφωνο: 00 36 1/4132613, Fax : 00 36 1/3217403, E-mail: greekcom@t-online.hu

Τηλέφωνο: 00 36 1/4132613, Fax : 00 36 1/3217403, E-mail: greekcom@t-online.hu ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥ ΑΠΕΣΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ιεύθυνση : H-1063 Budapest, Szegfu ut. 3 Τηλέφωνο: 00 36 1/4132613, Fax : 00 36 1/3217403, E-mail: greekcom@t-online.hu ΜΗΝΙΑΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις Ι

Εσωτερικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις Ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα Εσωτερικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις Ι Ενότητα 1: Εισαγωγή Βασικές Έννοιες για τις Ε.Η.Ε. Σταύρος Καμινάρης Τμήμα Ηλεκτρολόγων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 30 ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. γ) τον ψημένο γύψο, ειδικά πυρωμένο ή λεπτοθρυμματισμένο, για την οδοντοτεχνική (κλάση 2520)

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 30 ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. γ) τον ψημένο γύψο, ειδικά πυρωμένο ή λεπτοθρυμματισμένο, για την οδοντοτεχνική (κλάση 2520) 30.10.2015 EL Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 285/253 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 30 ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Σημειώσεις 1. Το κεφάλαιο αυτό δεν περιλαμβάνει: α) τα διαιτητικά τρόφιμα, εμπλουτισμένα τρόφιμα, τρόφιμα

Διαβάστε περισσότερα

ειδικ ική έκδο ση ενημ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΓΑΘΩΝ -3,0 +17,5 +12,2 +38,5 -47,6 +54,6 +15,3 -4,5

ειδικ ική έκδο ση ενημ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΓΑΘΩΝ -3,0 +17,5 +12,2 +38,5 -47,6 +54,6 +15,3 -4,5 1.329,0 112,5 31,6 3.635,0 1.426,6 6.047,7 646,2 309,8 117,8 570,4 111,0 3.399,0-2,6 113,6 89,6 79,1 75,5 73,9 190,2 +0,2 11.579,0 Σύνολο εισαγωγών 1.893,1 402,9 2.940,8 +17,5 1.887,4 Αίγυπτος +4,9 1.043,0

Διαβάστε περισσότερα

Πνευµατικά ικαιώµατα

Πνευµατικά ικαιώµατα Πνευµατικά ικαιώµατα Το παρόν είναι πνευµατική ιδιοκτησία της ACTA Α.Ε. και προστατεύεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νοµοθεσία που αφορά τα πνευµατικά δικαιώµατα. Απαγορεύεται ρητώς η δηµιουργία αντιγράφου,

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόµενα της συσκευασίας. Ελληνική Έκδοση. Ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 megapixel

Εισαγωγή. Περιεχόµενα της συσκευασίας. Ελληνική Έκδοση. Ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 megapixel JB000160 Ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 Megapixel Sweex Εισαγωγή Σας ευχαριστούµε που προτιµήσατε την ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 megapixel της Sweex. Σας συνιστούµε να διαβάσετε πρώτα προσεκτικά αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός για τις χειραποσκευές Απαντήσεις στις Συνηθέστερες Ερωτήσεις

Νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός για τις χειραποσκευές Απαντήσεις στις Συνηθέστερες Ερωτήσεις Νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός για τις χειραποσκευές Απαντήσεις στις Συνηθέστερες Ερωτήσεις Ερωτήσεις σχετικά με το νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό 1) Τι αλλάζει με το νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό για τις χειραποσκευές;

Διαβάστε περισσότερα

Pelletech 15/25/35/50 ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET

Pelletech 15/25/35/50 ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET Pelletech 5/25/5/50 ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET Λέβητες Pellet µε ενσωµατωµένο καυστήρα και δοχείο καυσίµου www.caminodesign.gr 5/25/5/50 ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET 50 kw 5 kw 25 kw 5 kw ΛΕΒΗΤΑΣ PELLET ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΚΑΥΣΤΗΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΟΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ: 399/92 Τροποποίηση και συµπλήρωση της απόφασης του Α.Χ.Σ. 2592/84 «Περί περιορισµού κυκλοφορίας στην αγορά και τη χρήση µερικών επικινδύνων ουσιών και παρασκευασµάτων» σε εναρµόνιση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΣΟΜΠΑ. NEΑ Αερόθερµη σόµπα Pellet P50.

ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΣΟΜΠΑ. NEΑ Αερόθερµη σόµπα Pellet P50. Pellet P0 ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΣΟΜΠΑ NEΑ Αερόθερµη σόµπα Pellet P0 www.caminodesign.gr Pellet P0 ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΣΟΜΠΑ, kw ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΣΟΜΠΑ PELLET Η αερόθερµη σόµπα Pellet P0 είναι µία σόµπα pellet µε πρωτότυπο σχεδιασµό,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΛΟ ΑΠΑ ΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ZAL Αριθ.Κοινοτικού Σήµατος 005650171 Ηµεροµηνία 30/01/2007 Αριθµ.Σήµατος 567 Ηµεροµηνία αιτήσεως µετατροπής 05/02/2010 ΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: BLUESCOPE STEEL LIMITED,

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 2ο: Υλικό υπολογιστή

Κεφάλαιο 2ο: Υλικό υπολογιστή Κεφάλαιο 2ο: Υλικό υπολογιστή 2. 1. Οι βασικές µονάδες του ηλεκτρονικού υπολογιστή (PC) Μάθηµα 2.1 [ ] Οι βασικές µονάδες του ηλεκτρονικού υπολογιστή (PC) Θεωρία: Βιβλίο: σελ. 25 29 Ασκήσεις: Βιβλίο: σελ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΕ 3 ΨΗΦΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΑΝ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2009 1.032.304.031 8,9 334 ΕΛΑΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΩ ΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ, 'ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΕ 3 ΨΗΦΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΑΝ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2009 1.032.304.031 8,9 334 ΕΛΑΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΩ ΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ, 'ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΑ -2009 1 334 ΕΛΑΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΩ ΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ, 'ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΑ 2 542 ΦΑΡΜΑΚΑ (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ) 1.032.304.031 8,9 334 ΕΛΑΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΩ ΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ, 'ΑΛΛΑ

Διαβάστε περισσότερα