Η νέα προηγμένη με μακρύ βραχίονα για ράψιμο καπιτονάρισμα και μηχανή κεντήματος, ιδανική για τον ενθουσιώδη χρήστη.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η νέα προηγμένη με μακρύ βραχίονα για ράψιμο καπιτονάρισμα και μηχανή κεντήματος, ιδανική για τον ενθουσιώδη χρήστη."

Transcript

1 V7 V7 Η νέα προηγμένη με μακρύ βραχίονα για ράψιμο καπιτονάρισμα και μηχανή κεντήματος, ιδανική για τον ενθουσιώδη χρήστη. CAPS - Σύστημα συνεχούς αυτόματης πίεσης Βραχίονας μήκους " (285 mm) Πόδι κεντήματος με δείκτη LED Λειτουργία αισθητήρα υπερήχων Οδηγός γραμμής ραψίματος

2

3 Φαντασία Παρουσιάζοντας την νέα προηγμένη με μακρύ βραχίονα για ράψιμο καπιτονάρισμα και μηχανή κεντήματος Innov-is V7, επιτυγχάνοντας επαγγελματικά αποτελέσματα κάθε φορά. Δημιουργήστε όμορφα κεντήματα, καπιτονέ και διακόσμηση στο σπίτι με την νέα Innov-is V7, γεμάτο πρωτοποριακά νέα χαρακτηριστικά, όπως άμεση διπλή οδήγηση, οδηγός ραψίματος λέιζερ και στυλό υπερήχων για εύκολη τοποθέτηση σε μοτίβα και πολλά άλλα. Ράψιμο με μακρύ βραχίονα Ο εξαιρετικά μεγάλος βραχίονας (11 1/4 ", 285 mm) σας δίνει περισσότερο χώρο από ποτέ. Η Innov-is V7 δίνει μια ευρύτερη έκταση χώρου για εκείνα τα εξαιρετικά μεγάλα σχέδια για καπιτονάρισμα, μόδα και διακόσμηση στο σπίτι. Μεγάλη οθόνη αφής LCD Η μεγάλη, φωτεινή, καθαρή, έγχρωμη LCD οθόνη αφής προσφέρει φιλικά προς το χρήστη χειριστήρια για να επιλέξετε σχέδια, να επεξεργαστείτε μοτίβα κεντήματος και να προσαρμόσετε τις ραφές. Αυτά τα υποστηρικτικά χαρακτηριστικά καθιστούν εύκολη τη δημιουργία έργων προβαίνοντας σε προβολή των σχεδίων σας σε πλήρη έγχρωμη οθόνη όπου μπορείτε επίσης, με το πάτημα ενός κουμπιού, να προσθέσετε γράμματα, να περιστρέψετε, να τα μεγεθύνετε, να τα μειώσετε και να τα συνδυάσετε εύκολα και γρήγορα. Γρήγορα ράψιμο και κεντήματα Με την υψηλή ταχύτητα βελονιές ανά λεπτό, η Innov-is V7 θα ολοκληρώσει τα έργα ραφής και κέντημα γρήγορα και ομαλά. Νέα εξαιρετικά σχέδια κεντήματος Απολαύστε τη δημιουργία μιας σειράς μοναδικών και όμορφων νέων κεντημάτων και ραπτικών έργων γύρω από το σπίτι σας με σχέδια όπως τα κλασσικά Ιαπωνικά, Vintage, Trendy και Zündt.

4 Η νέα αποκλειστική άμεση διπλής κίνησης ποδιού από την Brother Εργασία με λεπτά και πολυεπίπεδα υφάσματα τώρα έχει γίνει πολύ ευκολότερη Παρουσιάζοντας μια πρωτιά στον κλάδο - η Brother Innov-is V7 με το άμεσο διπλό πόδι. Αυτό το προηγμένο πόδι σας επιτρέπει να τροφοδοτείτε μια απίστευτη σειρά υφασμάτων (όπως denim ή μετάξι) με απίστευτη ευκολία. Το αποκλειστικό μηχανοκίνητο διπλό πόδι κίνησης μπορεί να ρυθμιστεί απευθείας για να φιλοξενήσει διαφορετικά υφάσματα από την οθόνη αφής. Απλώς ορίστε την απαιτούμενη τροφοδοσία, χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα συν και πλην και αποθηκεύστε τις ρυθμίσεις στη μνήμη για ευκολία και μελλοντική χρήση. Όταν δεν απαιτείται διπλή τροφοδοσία, το πόδι μπορεί να απενεργοποιηθεί ή να αφαιρεθεί εύκολα. Δείκτης γραμμής καθοδήγησης λέιζερ Η Innov-is V7 περιλαμβάνει ένα πρωτοποριακό οδηγό λέιζερ που σχεδιάζει μια τέλεια ευθεία γραμμή πάνω στο ύφασμά σας. Απλά καθοδηγήστε το ύφασμα κατά μήκος της γραμμής για ευθεία ράψιμο, αλλά και για στριφώματα, κομμάτια υφάσματος, καρφιτσωμένο δίπλωμα ή κορδόνι. Η εύκολη στη χρήση θέση οδήγησης λέιζερ μπορεί να ρυθμιστεί σε απόσταση 14 mm χρησιμοποιώντας την οθόνη LCD. (Χρησιμοποιήστε το νέο στυλό υπερήχων για να επιλέξετε το σημείο όπου θέλετε να οδηγείτε και η γραμμή λέιζερ θα εμφανίζεται ακριβώς εκεί που τη χρειάζεστε.)

5 Οι δικές μου βελονιές Ανεξάρτητα από το είδος της ραφής που σας αρέσει, έχετε την ελευθερία να δημιουργήσετε τη δική σας βελονιά απευθείας στον πίνακα LCD χρησιμοποιώντας τη λειτουργία My Custom Stitch. Γαζιά ραπτικής Τέλεια και δημιουργική ραπτική με τη νέα υπερήχων πέννα Αυτόματη τοποθέτηση προτύπων Η πέννα υπερήχων λειτουργεί με αισθητήρες στην Innov-is V7 για εύκολη τοποθέτηση και ρύθμιση κεντήματος. Απλά χρησιμοποιήστε την πέννα για να αγγίξετε την απαιτούμενη θέση και τη γωνία του σχεδιασμού κεντήματος στο ύφασμα. Θέση βελόνας Ρυθμίστε την ευθεία θέση βελονιάς απλά δείχνοντας στο σημείο που θέλετε να ράψετε στο ύφασμα και η Innov-is V7 θα αρχίσει να ράβει στη γραμμή. Εύκολο φινίρισμα Ακριβώς όπως ο καθορισμός του σημείου εκκίνησης, τώρα μπορείτε να ορίσετε το τέλος για τις ραφές σας. Απλώς αγγίξτε τη θέση στην οποία θέλετε να σταματήσετε το ράψιμο και το μηχάνημα θα σταματήσει και θα δέσει τη βελονιά σε εκείνο το σημείο. Επιπλέον, η Innov-V7 θα ρυθμίζει αυτόματα τη βελονιά ώστε να ταιριάζει στο χώρο - έτσι χαλαρώστε, γνωρίζοντας ότι η V7 θα σταματήσει διαισθητικά στο τελικό σημείο χωρίς να αφήσει μια διακοσμητική βελονιά ατελή. Ρυθμίστε τα ζιγκ-ζαγκ ή τις διακοσμητικές βελονιές Χρησιμοποιήστε την πέννα για να ρυθμίσετε το πλάτος και τη θέση της βελονιάς αγγίζοντας και πιέζοντας όπου θέλετε να αρχίσει η βελονιά. Σημειώστε επίσης πόσο φαρδιά θέλετε τη βελονιά, καθίστε πίσω και αφήστε την Innov-V7 να κάνει τα υπόλοιπα. Η Innov-is V7 περιέχει εκατοντάδες εντυπωσιακά βοηθητικά, διακοσμητικά και καπιτονέ, όπως κουμπότρυπες και γραμματοσειρές μονόγραμμα. Αν δεν μπορείτε να βρείτε ακριβώς την ακριβή βελονιά που αναζητάτε, απλά χρησιμοποιήστε τη λειτουργία επεξεργασίας βελονιών για να ρυθμίσετε το ύψος, το πλάτος και την πυκνότητα πολλών από τις ενσωματωμένες βελονιές, οι οποίες μπορούν στη συνέχεια να αποθηκευτούν για μελλοντική χρήση. Η Innov-is V7 σας επιτρέπει επίσης να είστε δημιουργικοί και να συνδυάζετε τις ραφές για διακοσμητικά έργα, γράμματα για προτάσεις ή ακόμα και ετικέτες με ονόματα και μνήμες για τα ειδικά έργα για τους αγαπημένους σας. Δείκτης βελόνας LED για τέλεια τοποθέτηση βελόνων Με τον νέο δείκτη LED στο κεντητικό πόδι, γίνεται απλή η τέλεια τοποθέτηση βελονών για κέντημα. Ο δείκτης LED δείχνει σαφώς πού θα πέσει η βελόνα, κάνοντας προσαρμογές τόσο απλές όσο αγγίζοντας μερικά κουμπιά στην οθόνη LCD.

6 Χαρακτηριστικά και λειτουργίες Εξαιρετικά φωτεινός φωτισμός Ο εξαιρετικά φωτεινός φωτισμός LED δίνει ένα λαμπερό, φωτεινό φυσικό φως, ώστε να μπορείτε να δείτε τα χρώματα και τις λεπτομέρειες βελονιών, ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού. Η φωτεινότητα φωτισμού είναι πλήρως ρυθμιζόμενη, ώστε να μπορείτε να την ρυθμίσετε σε επίπεδο που να ταιριάζει σε εσάς και το περιβάλλον σας. 11 1/4 "εξαιρετικά μεγάλος χώρος ραφής Δημιουργήστε ακόμη μεγαλύτερα έργα με τον ευέλικτο πολύ μεγάλο χώρο ραφής, ιδανικός για έργα καπιτονέ. Διπλή τροφοδοσία Άμεση διπλή τροφοδοσία για λεπτά ή πολλαπλά στρώματα υφασμάτων. Κεντρικοί έλεγχοι Τα εύχρηστα κεντρικά χειριστήρια συμβάλλουν στο να γίνει το ράψιμο απλούστερο και τα ηλεκτρονικά κουμπιά αφής παρέχουν έλεγχο των λειτουργιών του μηχανήματος Αυτόματο ηλεκτρονικό πέρασμα κλωστής στη βελόνα Το πέρασμα κλωστής στη βελόνα είναι τόσο απλό, με το πάτημα ενός κουμπιού. Πέννα υπερήχων Για την εύκολη τοποθέτηση σχεδίων. Μεγάλη περιοχή κεντήματος 300 x 180 mm Δημιουργήστε μεγάλα σχέδια κεντήματος χωρίς να χρειαστεί να επανασχηματίσετε.

7 Ρύθμιση ταχύτητας με κουμπί γλίστρας Ρυθμίστε την ταχύτητα από αργή σε γρήγορη. Αυτό μπορεί επίσης να ρυθμιστεί για να αλλάξει το πλάτος του βελονιού κατά το ράψιμο. Δόντια 7 σειρών Εξαιρετικά ομαλή τροφοδοσία για ανώτερη ποιότητα βελονιών, συμπεριλαμβανομένης της τροφοδοσίας στο πλάι. Πολύ μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής Απλώς αγγίξτε τη μεγάλη ευρεία οθόνη ευρείας γωνίας για: Επεξεργασία κεντήματος στην οθόνη Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις σας Αλλάξτε σε οποιαδήποτε από τις 13 ενσωματωμένες γλώσσες Ρολόι Τα σεμινάρια βίντεο στην οθόνη και οι ενσωματωμένοι οδηγοί βοήθειας για να προτείνετε την τέλεια ρύθμιση για το ράψιμο ICAPS Το σύστημα συνεχούς αυτόματης πίεσης (ICAPS) Innov-is V7, ανιχνεύει συνεχώς το πάχος του υφάσματος ενώ ράβετε και ρυθμίζει αυτόματα την πίεση του ποδιού για να αποδώσει την ανώτερη ποιότητα της ραφής κατά τη συρραφή σε διαφορετικά πάχη υφάσματος. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για κεντήματα ελεύθερης κίνησης και εξασφαλίζει εξαιρετικά ομαλή συνεχή ραφή σε όλο το μήκος Θύρες USB Συνδέστε μια συσκευή USB, όπως μια κάρτα μνήμης ή μια συσκευή ανάγνωσης / εγγραφής καρτών. Γρήγορη τοποθέτηση μασουριού Απλά ρίξτε ένα γεμάτο μασούρι και είστε έτοιμοι να ράψετε αμέσως. Σήκωμα ποδιού με το γόνατο Ελευθερώστε τα χέρια σας χρησιμοποιώντας αυτό το ανυψωτικό γόνατο για να αυξήσετε / κατεβάσετε το πόδι. Ιδανικό όταν εργάζεστε σε μεγαλύτερα έργα, όπως καπιτονέ

8 Εκατοντάδες εξαιρετικά νέα σχέδια βελονιών Innov-is V7 είναι γεμάτο με πολλά νέα σχέδια βελονιών για να διαλέξετε. Από μεγάλα πολύπλοκα μοτίβα σε απλές γραμματοσειρές, σας βοηθά να επιλέξετε το σωστό σχέδιο ή βελονιά για κάθε μεμονωμένη εφαρμογή. Με έως και ραφές ανά λεπτό, η ταχύτητα των έργων γίνεται ομαλά σε ελάχιστο χρόνο. Διακοσμητικά γαζιά Η Innov-is V7 περιλαμβάνει μια σειρά από μεγάλες διακοσμητικές βελονιές που είναι ιδανικές για διακόσμηση σπιτιού, διακόσμηση ενδυμάτων και έργα επένδυσης - ιδανική για τις ανάγκες σας. Φαρδιά γαζιά Ράψτε εξαιρετικά μεγάλες διακοσμητικές ραφές πλάτους έως 40 mm χρησιμοποιώντας την πολλαπλών κατεύθυνσης τροφοδοσία. Τρελά σχέδια καπιτονέ Μια σειρά ειδικά σχεδιασμένων νέων καπιτονέ είναι ιδανικά για διακοσμητή. Αυτά τα ξεχωριστά σχέδια σας δίνουν μια φανταστική επιλογή, τέλεια για κάθε έργο. Vintage σχεδιασμός Προσθέστε όμορφες διακοσμήσεις στα έργα σας με μια συλλογή από αυτά τα vintage εμπνευσμένα μοτίβα. Σχεδιασμός κειμηλίων Επιλέξτε κλασικά σχέδια κειμηλίων για ειδικά έργα από ρόμπες βάπτισης ή νυφικά μέχρι υπέροχα τραπέζια. Σχέδια «Σε αγαπώ» Δημιουργήστε ειδικά ραμμένα κομμάτια για αγαπημένους σε 15 διαφορετικές γλώσσες με το σχέδιο «Σ 'αγαπώ».

9 Δημιουργήστε ατομικότητα με εκπληκτικά κεντήματα Η Innov-is V7 είναι γεμάτη με εντυπωσιακά μοτίβα κεντήματος που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ξεχωριστά, μοναδικά υφάσματα ή εξατομικευμένα δώρα για τους φίλους και την οικογένειά σας.

10 Σχεδιασμένα σχέδια... Σχεδιάστε αυθεντικά και όμορφα σχέδια με ελάχιστη προσπάθεια, ενώ ο αυτόματος καθαριστής κλωστής κόβει τα ξέφτια, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια, ενώ οι αυτόματοι κόπτες κλωστών κόβουν τόσο την πάνω όσο και την κάτω κλωστή. Zündt Zündt Design Μια σειρά από όμορφα σχέδια από το Zündt. Vintage Αναζωογονήστε όμορφα και περίπλοκα vintage σχέδια που έχουν αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου. Μοντέρνο Τα σύγχρονα εφέ υφάσματος είναι δικά σας με τα σύγχρονα σχέδια μας. Κλασική Ιαπωνία Δημιουργήστε αυθεντικά, εντυπωσιακά κλασικά ιαπωνικά καλλιγραφικά εφέ με τα μοναδικά μας σχέδια. Ειδικά σχέδια τεχνικής Οι περίπλοκες ειδικές τεχνικές υφασμάτων μόλις διευκολύνθηκαν με τα ιδιαίτερα ξεχωριστά σχέδια μας. Floral αλφάβητο Επιμορφώστε αντικείμενα με τα νέα μοτίβα floral αλφάβητα για να δημιουργήσετε μια χειροποίητη εμφάνιση και αίσθηση. Copyright, Zündt Design 2012, All rights reserved. All artwork and designs created by Zündt Design Ltd are copyrighted. The embroidery data you obtain from zundtdesign.com and Zündt Design Ltd is licensed for customer use only.

11 Τα βασικά χαρακτηριστικά με μια ματιά Χαρακτηριστικά Οφέλη 473 ενσωματωμένες ραφές Μεγάλη ποικιλία από 473 βελονιές για κάθε ανάγκη ραψίματος. Μέχρι ραφές ανά λεπτό Μεγάλη περιοχή κεντήματος 300 x 180 mm Περιλαμβάνονται τελάρα κεντήματος Μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής LCD Αυτόματο πέρασμα κλωστής στη βελόνα Αυτόματο κόψιμο κλωστών Ενσωματωμένα στιλ γράμματα 224 ενσωματωμένα σχέδια κεντήματος Προσαρμοσμένα σχέδια στην οθόνη Προώθηση / Επιστροφή με 500 βελονιές Σχεδιασμός περιστροφής Υπέροχο φωτισμό LED εξαιρετικά φωτεινό Δημιουργήστε σχέδια γρήγορα, χάρη στις γρήγορες ραφές και ταχύτητες κέντημα μέχρι βελονιές ανά λεπτό. Σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ακόμη μεγαλύτερα σχέδια κεντήματος. Προσφέρει ευελιξία και αντίκτυπο στα σχέδιά σας. 300 x 180 mm, 100 x 100 mm Οι πληροφορίες για τις βελονιές και οι οδηγοί ενημερωτικών οδηγιών είναι προσβάσιμοι απλά και γρήγορα μέσω της μεγάλης οθόνης αφής 7 ιντσών με χρώματα Απλά κατευθύνετε την κλωστή σας μέσω της διαδρομής που έχει επισημανθεί και πατήστε το κουμπί για γρήγορη και εύκολο πέρασμα. Κόβει την πάνω και την κάτω κλωστή αυτόματα στο τέλος κάθε εργασίας ραψίματος και σε κάθε αλλαγή χρώματος στο κέντημα. Προσαρμόστε όλα τα έργα σας με μια σειρά γραμματοσειρών και εφέ κειμένου. Γρήγορα και απλά προσαρμόστε τα έργα σας με μια επιλογή σχεδίων αλφάβητου, μοτίβα πλαισίου ή μια επιλογή σχεδίων κεντήματος Ισχυρές δυνατότητες προσαρμογής περιλαμβάνουν την οργάνωση κειμένου, περιστροφή μοτίβων σε διαβαθμίσεις 1 βαθμού, αλλαγή μεγέθους σχεδίου και δυνατότητα συνδυασμού σχεδίων και προσθέτων χαρακτήρων. Με την εύκολη στην οθόνη οθόνη αφής, μπορείτε να αναζητήσετε το σχέδιο με 500 ραφές, μπλοκ χρώματος ή ομάδες εκατό βελονιών. Περιστρέψτε κάθε σχέδιο σε βήματα 1 βαθμού. Κάνει την επεξεργασία και την τοποθέτηση των σχεδίων πολύ εύκολη. Εξαιρετικά φωτεινό πλήρως ρυθμιζόμενο σύστημα φυσικού φωτισμού. Οδηγός δείκτη λέιζερ Ακολουθήστε την κατευθυντήρια γραμμή λέιζερ για να ράψετε σε ευθεία γραμμή. Κατέβασμα δοντιών Κατεβάστε την τροφοδοσία δοντιών για ελεύθερο κέντημα κίνησης και καπιτονέ. Ανύψωση του γόνατος Αφαιρέστε τα χέρια σας ανυψώνοντας το πόδι πίεσης με το ανυψωτικό γόνατος. Άμεση διπλή κίνηση Υπερήχων στυλό Αυτόματο πέρασμα κλωστής στη βελόνα Πόδι κεντήματος με δείκτη LED θύρα USB Ράψτε με τη μονάδα κεντήματος συνδεδεμένη Έλεγχος ταχύτητας Slide λειτουργία Eco Τροφοδοτεί ομαλά τα γλιστερά υφάσματα και τα πολυεπίπεδα έργα. Χρησιμοποιήστε το στυλό υπερήχων για να ρυθμίσετε τη θέση κεντήματος, να ρυθμίσετε τα σημεία έναρξης / λήξης βελονιών, να ρυθμίσετε το πλάτος βελονιάς, να ρυθμίσετε τη θέση της γραμμής οδηγού λέιζερ. Εύκολο αυτόματο πέρασμα κλωστής στη βελόνα απλά ακολουθήστε τον οδηγό κλωστής και πατήστε το κουμπί και η κλωστή θα περάσει στη βελόνα. Ο δείκτης LED δείχνει ακριβώς πού θα πέσει η βελόνα για τα σχέδια κεντήματος. Συνδέστε το μηχάνημα με έναν υπολογιστή, συνδέστε μια κάρτα μνήμης USB ή μια συσκευή ανάγνωσης / εγγραφής καρτών. Ράψτε με τη συνδεδεμένη μονάδα κεντήματος. Αυτό κάνει την επιπλέον μεγάλη περιοχή ραψίματος ακόμη μεγαλύτερη. Ο ρυθμιστής ολίσθησης ρυθμίζει την ταχύτητα από αργή σε γρήγορη και μπορεί να προγραμματιστεί για να αλλάξει το πλάτος βελονιάς καθώς ράβετε. Θέτει αυτόματα τη μηχανή σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας, για εξοικονόμηση ενέργειας.

12 Προαιρετικά πρόσθετα Τελάρο για μπορντούρες 300 x 100 mm Πραγματοποιήστε όμορφα συνεχή σχέδια και μπορντούρες. Ιδανικό για ένα ευρύ φάσμα έργων από μόδα έως έπιπλα. 150 x 150 mm Τελάρο για καπιτονέ Ιδανικό για τα καπιτονέ έργα. Δημιουργήστε εύκολα τετράγωνα. Sturdy Hoop που κρατά το ύφασμα σας τεντωμένο και χειρίζεται ειδικά βαριά υφάσματα. Εξαιρετικό για αρχάριους και ειδικούς. Φαρδύ τραπέζι Αναπτύξτε την περιοχή ραφής με αυτό το εξαιρετικά μεγάλο τραπέζι επέκτασης. Ιδανικό για μεγάλα σχέδια, καπιτονέ. Το τραπέζι περιλαμβάνει οδηγό μέτρησης και χώρο αποθήκευσης για το εξάρτημα γονάτου. Βάση 2 καρουλιών Αυτή η βάση καρουλιού 2 ακίδων συγκρατεί δύο κώνους μεγάλων καρουλιών και συνδέεται με ασφάλεια στο μηχάνημά σας για την παροχή κλωστής ή για το ράψιμο διπλής βελόνας. PE-Design 10 και Λογισμικό PE-Design Plus Η γκάμα λογισμικού σχεδίασης κεντήματος της Brother παρέχει δυνατότητες που ταιριάζουν σε όλους, από αρχάριους έως προχωρημένους χρήστες. Βάση 10 καρουλιών Η βάση των 10 καρουλιών σφίγγει με ασφάλεια στο μηχάνημά σας για να παρέχει 10 υποδοχές για τοποθέτηση κλωστών ή αποθήκευση καρουλιών για την εύκολη πρόσβαση σε συχνά χρησιμοποιούμενα χρώματα κλωστής. Σετ αναβάθμισης σειράς V Διευρυμένη περιοχή κεντήματος 200 x 300 mm καταχώρησης με πολλές σειρές Το κιτ αναβάθμισης περιλαμβάνει δύο πλαίσια κεντήματος (200 x 300 mm και 200 x 200 mm), ένα CD- ROM με κωδικό ενεργοποίησης, 30 μοτίβα κεντήματος και οδηγό εγκατάστασης. For more information see your dealer or visit Επικοινωνία: ΤΖΕΚΟ Α.Ε. Τζαβέλλα 5, Ηλιούπολη Αθήνα Τηλ: info@tzeko.gr web: Πολλαπλών λειτουργιών πατήστρα Πολλαπλών λειτουργιών πατήστρα με κτύπημα φτέρνας και πλάγιο ποδόπληκτρο. Ελέγξτε έως τρεις λειτουργίες από το πεντάλ ποδιών. Επιλέξτε από: Κοπτικό κλωστής Ράψιμο μιας βελονιάς Αντίστροφη βελονιά Βελόνα επάνω / κάτω Η απόσταση μεταξύ των πεντάλ είναι ρυθμιζόμενη και το πλευρικό ποδόπληκτρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε στην αριστερή είτε στη δεξιά πλευρά. Brother Sewing Machines Europe GmbH Im Rosengarten 11, Bad Vilbel, Germany

ICAPS - Συνεχές σύστημα αυτόματης πίεσης 11 1/4 (285 mm) μακρύ βραχίονα Μεγάλη περιοχή κεντήματος 180 x 300 mm Υψηλής ταχύτητας ράψιμο και κέντημα

ICAPS - Συνεχές σύστημα αυτόματης πίεσης 11 1/4 (285 mm) μακρύ βραχίονα Μεγάλη περιοχή κεντήματος 180 x 300 mm Υψηλής ταχύτητας ράψιμο και κέντημα V5 V5 Η μηχανή υψηλής ταχύτητας ραψίματος μακρού βραχίονα, καπιτονέ και κεντήματα, είναι ιδανική για τον δημιουργικό ενθουσιώδη της ραπτικής ICAPS - Συνεχές σύστημα αυτόματης πίεσης 11 1/4 (285 mm) μακρύ

Διαβάστε περισσότερα

NV2600 NV2600. Γρήγορη, ακριβή ραφή, καπιτονέ και κεντήματα.

NV2600 NV2600. Γρήγορη, ακριβή ραφή, καπιτονέ και κεντήματα. NV2600 Γρήγορη, ακριβή ραφή, καπιτονέ και κεντήματα. NV2600 Έγχρωμη οθόνη αφής LCD 160 mm x 260 mm περιοχή κεντήματος 138 ενσωματωμένα μοτίβα κεντήματος Πλήρως αυτόματη τάνυση του νήματος Πλευρική τροφοδοσία

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη περιοχή κεντήματος 300 x 180 mm Γρήγορη με ταχύτητα κεντήματος βελονιές ανά λεπτό Αυτόματη κοπή κλωστής USB

Μεγάλη περιοχή κεντήματος 300 x 180 mm Γρήγορη με ταχύτητα κεντήματος βελονιές ανά λεπτό Αυτόματη κοπή κλωστής USB V3 V3 Με μεγάλο χώρο κεντητική μηχανή και προηγμένες λειτουργίες Μεγάλη περιοχή κεντήματος 300 x 180 mm Γρήγορη με ταχύτητα κεντήματος 1.050 βελονιές ανά λεπτό Αυτόματη κοπή κλωστής USB Έμπνευση τέχνης

Διαβάστε περισσότερα

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας.

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας. XV XV Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας. 10,1" Οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης IPS LCD Προηγμένο ευφυές σύστημα κάμερας Πολύ μεγάλη περιοχή κεντήματος (9½ x 14 ", 240 x 360mm) Βραχίονας μήκους 11¼ "(285mm)

Διαβάστε περισσότερα

VQ2 VQ ενσωµατωµένες ραφές 11 1/4 "(285 mm) µακρύς βραχίονας

VQ2 VQ ενσωµατωµένες ραφές 11 1/4 (285 mm) µακρύς βραχίονας VQ2 VQ2 Τώρα η δηµιουργικότητά σας περιορίζεται µόνο από τη φαντασία σας 473 ενσωµατωµένες ραφές 11 1/4 "(285 mm) µακρύς βραχίονας ICAPS - Συνεχές αυτόµατο σύστηµα πίεσης Λειτουργία περιστροφής Υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

NV1100 & NV1300 NV1100 & NV1300

NV1100 & NV1300 NV1100 & NV1300 NV1100 & NV1300 NV1100 & NV1300 Ευρύχωρα, γεµάτα µε δυνατότητες ισχυρά µηχανήµατα ραπτικής και καπιτονέ. Μεγάλος χώρος εργασίας 210 mm στα δεξιά της βελόνας. SFDS - σύστηµα τετραγωνικής τροφοδοσίας Προηγµένο

Διαβάστε περισσότερα

NV800E NV800E. Τώρα για πιο φιλόδοξα έργα κέντημα.

NV800E NV800E. Τώρα για πιο φιλόδοξα έργα κέντημα. NV800E Τώρα για πιο φιλόδοξα έργα κέντημα. NV800E 160mm x 260mm περιοχή κεντήματος 138 ενσωματωμένα μοτίβα κεντήματος Έγχρωμη οθόνη αφής LCD Γρήγορη ρύθμιση του μασουριού Αυτόματο πέρασμα κλωστής στη βελόνα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ! Μία συμπαγής για ράψιμο και κέντημα μηχανή

ΝΕΟ! Μία συμπαγής για ράψιμο και κέντημα μηχανή 955 ΝΕΟ! Μπόνους USB με 100 επιπλέον σχέδια κέντημα που περιλαμβάνονται 955 Μία συμπαγής για ράψιμο και κέντημα μηχανή Οθόνη αφής LCD Αυτόματη πέρασμα κλωστής στη βελόνα Τραπέζι επέκτασης 296 σχέδια κεντήματος

Διαβάστε περισσότερα

Μονοβέλονη μηχανή κεντήματος με κέντημα ελεύθερου βραχίονα και δυνατότητα ραψίματος ελεύθερης κίνησης.

Μονοβέλονη μηχανή κεντήματος με κέντημα ελεύθερου βραχίονα και δυνατότητα ραψίματος ελεύθερης κίνησης. VR VR Μονοβέλονη μηχανή κεντήματος με κέντημα ελεύθερου βραχίονα και δυνατότητα ραψίματος ελεύθερης κίνησης. Μεγάλη περιοχή κεντήματος 200 x 200 χιλιοστών (8 "x 8") Έως 1000 βελονιές ανά λεπτό Αυτόματο

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη επιφάνεια κεντήματος 200 x 200mm Μέχρι και 1000 βελονιές το λεπτό Αυτόματο πέρασμα στην βελόνα Ελεύθερο ράψιμο Διαλογή χρωμάτων κλωστής

Μεγάλη επιφάνεια κεντήματος 200 x 200mm Μέχρι και 1000 βελονιές το λεπτό Αυτόματο πέρασμα στην βελόνα Ελεύθερο ράψιμο Διαλογή χρωμάτων κλωστής VR VR Μονοβέλονη κεντητική με δυνατότητα ελεύθερου κεντήματος και ελεύθερου ραψίματος. Μεγάλη επιφάνεια κεντήματος 200 x 200mm Μέχρι και 1000 βελονιές το λεπτό Αυτόματο πέρασμα στην βελόνα Ελεύθερο ράψιμο

Διαβάστε περισσότερα

PR655. PR655 Κεντητική μηχανή. Αποκτήστε επαγγελματικά αποτελέσματα κεντήματος γρήγορα και εύκολα με το Brother PR655

PR655. PR655 Κεντητική μηχανή. Αποκτήστε επαγγελματικά αποτελέσματα κεντήματος γρήγορα και εύκολα με το Brother PR655 PR655 PR655 Κεντητική μηχανή Αποκτήστε επαγγελματικά αποτελέσματα κεντήματος γρήγορα και εύκολα με το Brother PR655 300 x 200 mm περιοχή κεντήματος Οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας ASV LCD Προηγμένο σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά

Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Αυτές οι οδηγίες ασφαλείας έχουν σκοπό να αποτρέψουν κινδύνους ή ζημιές που οφείλονται σε κακή χρήση της μηχανής. Διαβάστε προσεκτικά και

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων. Σημαντικό

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων. Σημαντικό Οδηγός εγκατάστασης Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων Σημαντικό Διαβάστε προσεκτικά τις ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, αυτόν τον Οδηγό εγκατάστασης και το Εγχειρίδιο χρήστη που θα βρείτε στο CD-ROM προκειμένου να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Microsoft PowerPoint 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

1 Συσκευασία. Οδηγός εγκατάστασης. Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων. Σημαντικό

1 Συσκευασία. Οδηγός εγκατάστασης. Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων. Σημαντικό Οδηγός εγκατάστασης Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων Σημαντικό Διαβάστε προσεκτικά τις ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, αυτόν τον Οδηγό εγκατάστασης και το Εγχειρίδιο χρήστη που είναι στο CD-ROM για να εξοικειωθείτε με την

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Πρώτα βήματα με το φωτιστικό LivingColors LivingColors Αφαίρεση συσκευασίας και εγκατάσταση Όταν αφαιρείτε τη συσκευασία του φωτιστικού LivingColors, το φωτιστικό είναι

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

1 Συσκευασία. Οδηγός εγκατάστασης. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό

1 Συσκευασία. Οδηγός εγκατάστασης. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό Οδηγός εγκατάστασης Color Management LCD Monitor Σημαντικό Διαβάστε προσεκτικά τις ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, αυτόν τον Οδηγό εγκατάστασης και το Εγχειρίδιο χρήστη που είναι στο CD-ROM για να εξοικειωθείτε με την ασφαλή

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows 2.3.1 Βασικές πληροφορίες συστήματος Για να δούμε βασικές πληροφορίες για τον υπολογιστή μας, πατάμε το κουμπί «Έναρξη» και επιλέγουμε διαδοχικά «Πίνακας Ελέγχου», «Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Κερί (με ρύθμιση έντασης) 5 W (40 W) E14 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Vodafone Business WebHosting Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης Photo Album Αναλυτικός οδηγός χρήσης: Photo Album Vodafone Business Connect - Υπηρεσίες φιλοξενίας εταιρικού e-mail & web

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργάκης Αριστείδης ΠΕ20

Γεωργάκης Αριστείδης ΠΕ20 1 Εκκίνηση για πρώτη φορά Όπως συμβαίνει και με τις υπόλοιπες εφαρμογές του OpenOffice, έτσι και το Impress μπορούμε να το εκκινήσουμε μέσω της συντόμευσης που εγκαθίσταται αυτόματα στην επιφάνεια εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Excel 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Προσθήκη

Διαβάστε περισσότερα

401 LW12 Πρωτεύουσα Γυναικεία Πουκαμίσα 24 Kingsmill 210 g Μαύρο, Μπλέ σκούρο, Λευκό XS - 3XL Λιλά S - XXL LW13 Μοντέρνα Πουκαμίσα 24

401 LW12 Πρωτεύουσα Γυναικεία Πουκαμίσα 24 Kingsmill 210 g Μαύρο, Μπλέ σκούρο, Λευκό XS - 3XL Λιλά S - XXL LW13 Μοντέρνα Πουκαμίσα 24 400 Συλλογή για Γυναίκες Αυτή η αποκλειστική σειρά ενδυμάτων εργασίας για γυναίκες έχει σχεδιαστεί για άνεση και στυλ. Το υψηλής ποιότητας ύφασμα Kingsmill κόβεται για να δώσει μια κολακευτική τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Εργασία-3: Παρουσίαση Εργασίας. Ομάδα Α. Προετοιμασία Αναφοράς

Εργασία-3: Παρουσίαση Εργασίας. Ομάδα Α. Προετοιμασία Αναφοράς Εργασία-3: Παρουσίαση Εργασίας Ομάδα Α. Προετοιμασία Αναφοράς Αρκετοί πιστεύουν πως η επιτυχία μιας παρουσίασης είναι δεδομένη εάν ο παρουσιαστής κατέχει το θέμα που πρόκειται να παρουσιάσει και είναι

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Luster (με ρύθμιση έντασης) 5 W (40 W) E27 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Καλωσορίσατε Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Arlo Baby. Η έναρξη χρήσης είναι εύκολη. Περιεχόμενα Κάμερα Arlo Baby Καλώδιο λειτουργίας USB Τροφοδοτικό USB (διαφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

PRESTIGIO GEOVISION 150/450

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΛΛΗΝΙΚΑ PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Prestigio GeoVision 150 - Θέση των στοιχείων χειρισμού 1. Κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης 2. Υποδοχή κάρτας SD 3. Οθόνη αφής 4. Κουμπί Menu (Μενού)

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό Οδηγός εγκατάστασης Color Management LCD Monitor Σημαντικό Διαβάστε προσεκτικά τις ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, αυτόν τον Οδηγό εγκατάστασης και το Εγχειρίδιο χρήστη που θα βρείτε στο CD-ROM προκειμένου να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

NSS evo3 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

NSS evo3 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης NSS evo3 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης ΠΡΟΣΟΨΗ Νο Περιγραφή 1 Οθόνη αφής 2 Σελίδες/Πλήκτρο Αρχικών επιλογών - Πιέστε για να ανοίξετε την αρχική σελίδα επιλογών και ρυθµίσεων. 3 Πλήκτρο τιµονιού- Με δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B Τα πρώτα βήματα EL 1. Περιεχόμενα συσκευασίας 1. Συσκευή ανάγνωσης ηλ. βιβλίων 2. Καλώδιο USB 3. Ακουστικά 4. Οδηγός για σύντομη έναρξη χρήσης 5. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D

Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D Μοντέλο: MHS-FS3 Bloggie 3D Βιντεοκάμερα Mobile HD Snap Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D Πλήρης ανάλυση HD 1920x1080, βίντεο 3D, 5,1MP, 8GB, βραχίονας USB και λογισμικό διαμοιρασμού, οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Κερί (με ρύθμιση έντασης) 4 W (25 W) E14 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες σε σχήμα κεριού της Philips με την απαλή λάμψη

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Blu-ray Disc /DVD BDV-NF7220 EL Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης BDV-NF7220 1 Περιεχόμενα συσκευασίας/ρύθμιση των ηχείων BDV-NF7220 2 Σύνδεση της τηλεόρασης Κύρια μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Διάγνωση WOW! Me Snooper +

Διάγνωση WOW! Me Snooper + Διάγνωση WOW! Me Snooper + Απρίλιος 2017 Διάγνωση Snooper plus Κωδ. aρ. 0900 700 100 Η νέα γενιά συστημάτων διάγνωσης οχημάτων Το Snooper+ είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης στη διάγνωση οχημάτων. Με τον καταγραφέα

Διαβάστε περισσότερα

Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού

Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού PHILIPS LED Λαμπτήρας 14-7-3,5 W (100 W) B22 Ζεστό/πολύ ζεστό/έξτρα ζεστό Χωρίς ρύθμιση έντασης Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού Μερικές φορές, θέλετε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας,

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M725dn M725f M725z M725z+ Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Λαμπτήρας (με ρύθμιση έντασης) 5,5 W (40 W) E27 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες LED της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

KLEEMANN ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ. Σχεδίαση κατά παραγγελία Τυποποιημένα πακέτα Πακέτο πλήρους ανελκυστήρα- πλήρης αποξήλωση

KLEEMANN ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ. Σχεδίαση κατά παραγγελία Τυποποιημένα πακέτα Πακέτο πλήρους ανελκυστήρα- πλήρης αποξήλωση ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ KLEEMANN ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ H σειρά της KLEEMANN Modernisation Solutions σας προσφέρει εξατομικευμένες, αξιόπιστες και συμβατές λύσεις. Είτε επιλέξετε ολική ή μερική ανακαίνιση, σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Γρήγορη Εκκίνηση 1 Γρήγορη Εκκίνηση Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα αντικείμενα που παρουσιάζονται στην Εικόνα 1. (Οι ετικέτες που συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία μπορεί να ποικίλουν.)

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ Epson EB-1400Wi Series ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ Προβάλετε εικόνες έως και: Δημιουργία σχολίων από πολλούς χρήστες Εκτυπώστε, αποθηκεύστε και μοιραστείτε ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ,

Διαβάστε περισσότερα

GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL

GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL GREEK Πώς να ξεκινήσετε Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε το λογισμικό πλοήγησης, θα ξεκινήσει αυτόματα μια διαδικασία αρχικών ρυθμίσεων. Κάντε τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα

Movie Maker (Δημιουργία βίντεο)

Movie Maker (Δημιουργία βίντεο) Movie Maker (Δημιουργία βίντεο) - Με πόσους τρόπους μπορούμε να διηγηθούμε μια ιστορία; - Μπορούμε να την πούμε ο ένας στον άλλο. - Μπορούμε να την γράψουμε. - Μπορούμε να τη ζωγραφίσουμε κομμάτι-κομμάτι.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Λαμπτήρας (με ρύθμιση έντασης) 11 W (75 W) E27 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες LED της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό Διαχείρισης Περιεχομένου

Λογισμικό Διαχείρισης Περιεχομένου Εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή για να εισάγετε, οργανώσετε και να δείτε βίντεο, κατεβάστε το λογισμικό διαχείρισης περιεχομένου (συμβατό μόνο με PC). Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.fisher-price.com/kidtough

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακή Κορνίζα Φωτογραφιών 8-ιντσών!

Ψηφιακή Κορνίζα Φωτογραφιών 8-ιντσών! Η Genius PF-801 είναι μία συσκευή υψηλής πυκνότητας 8 ιντσών που απεικονίζει τις πολύτιμες φωτογραφίες σας με τις ίδιες πλούσιες πραγματικές λεπτομέρειες και με τα ίδια φωτεινά χρώματα όπως οι εκτυπώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES Συνοπτικές οδηγίες χρήσης HP Color LaserJet Enterprise CM4540 MFP Series Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Πίνακας περιεχομένων Συνοπτικές οδηγίες χρήσης... 1 Σμίκρυνση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ

ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Μέρη της μηχανής 2-3 Αξεσουάρ 4 Σοτάρισμα της μηχανής 5 Μασούρισμα 6 Αφαίρεση μασουριού από την σαΐτα 7 Τοποθέτηση μασουριού στην σαΐτα 8 Τοποθέτηση σαΐτας στην κάσα 8 Πινάκας βελονών,υφασμάτων

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

TouchPad και πληκτρολόγιο

TouchPad και πληκτρολόγιο TouchPad και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Λεπτομέριες τοιχοποιίας Σχεδίαση κάτοψης

Λεπτομέριες τοιχοποιίας Σχεδίαση κάτοψης 1 Λεπτομέριες τοιχοποιϊας Σχεδίαση κάτοψης Λεπτομέριες τοιχοποιίας Σχεδίαση κάτοψης Ξεκινώντας το πρόγραμμα εμφανίζονται οι επιλογές σχετικά με το τι θέλετε να κάνετε. Δημιουργώντας Νέο Δωμάτιο Όταν ο

Διαβάστε περισσότερα

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη διαμόρφωση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 3 4 5 Οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ Καλός, λειτουργικός φωτισμός Ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικός για όλες τις κουζίνες, τόσο για την ασφάλεια όσο και για την εμφάνιση. Η προετοιμασία του φαγητού

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια από το συγγραφέα Κεφάλαιο 1: PowerPoint Κεφάλαιο 2: Εκκίνηση του PowerPoint... 13

Λίγα λόγια από το συγγραφέα Κεφάλαιο 1: PowerPoint Κεφάλαιο 2: Εκκίνηση του PowerPoint... 13 Περιεχόμενα Λίγα λόγια από το συγγραφέα... 7 Κεφάλαιο 1: PowerPoint... 9 Κεφάλαιο 2: Εκκίνηση του PowerPoint... 13 Κεφάλαιο 3: Δημιουργία νέας παρουσίασης... 27 Κεφάλαιο 4: Μορφοποίηση κειμένου παρουσίασης...

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογικές Επισημάνσεις

Τεχνολογικές Επισημάνσεις USB Ψηφιακή Βιντεοκάμερα Web Πραγματικής Τοποθέτησης και Άμεσης Λειτουργίας μέσω USB2.0 Βιώστε την πραγματική τοποθέτηση και άμεσης λειτουργίας με το Eye 320! Δεν απαιτούνται προγράμματα οδήγησης γι αυτή

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Σμίκρυνση ή μεγέθυνση εικόνας αντιγράφου 1. Στην αρχική οθόνη, πατήστε το κουμπί Αντιγραφή. 2. Πατήστε το κουμπί Σμίκρυνση/Μεγέθυνση. 3. Επιλέξτε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ STANLEY Η ΓΚΑΜΑ Οι Μετρητές Stanley με πραγματική ακρίβεια περιέχουν λειτουργίες που σχεδιάστηκαν με το μυαλό του χρήστη. Επιλέξτε

Διαβάστε περισσότερα

Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας

Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας Οδηγός αγοράς Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. 36 Μέχρι άτοκες

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοστάτης χώρου touch με οθόνη LCD

Θερμοστάτης χώρου touch με οθόνη LCD Θερμοστάτης χώρου touch με οθόνη LCD ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ O ΗΤ 300 touch θερμοστάτης χώρου έχει χωριστές εξόδους για εντολή μόνο θέρμανσης και μόνο ψύξης. Ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει τον θερμοστάτη

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα

Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού

Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού PHILIPS LED Λαμπτήρας 14-7-3,5 W (100 W) E27 Ζεστό/πολύ ζεστό/έξτρα ζεστό Χωρίς ρύθμιση έντασης Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού Μερικές φορές, θέλετε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας,

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις βιντεοπροβολέων. Το μέγεθος της οθόνης έχει σημασία στην εκπαίδευση

Λύσεις βιντεοπροβολέων. Το μέγεθος της οθόνης έχει σημασία στην εκπαίδευση Λύσεις βιντεοπροβολέων Το μέγεθος της οθόνης έχει σημασία στην εκπαίδευση ΤΙ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΑΠΌ ΜΙΑ ΟΘΌΝΗ; Αυτός ο οδηγός διερευνά τη σημασία του μεγέθους της οθόνης, της απόδοσης κόστους και

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Microsoft OneNote 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Word 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Γραμμή

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Καταμετρητής χαρτονομισμάτων EasyCount EC960

Εγχειρίδιο Χρήσης. Καταμετρητής χαρτονομισμάτων EasyCount EC960 Εγχειρίδιο Χρήσης Καταμετρητής χαρτονομισμάτων EasyCount EC960 ΠΡΟΣΟΧΗ Προτού θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν αντικείμενα που παρεμποδίζουν τον τροφοδότη χαρτονομισμάτων κατά

Διαβάστε περισσότερα

Το νερό στην πιο αγνή μορφή του

Το νερό στην πιο αγνή μορφή του Το νερό στην πιο αγνή μορφή του Το νερό μπορεί να υπάρξει χωρίς τον άνθρωπο, ο άνθρωπος όμως δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το νερό Είναι γεγονός ότι το νερό που πίνουμε και λαμβάνουμε μέσω των τροφίμων φτάνει

Διαβάστε περισσότερα

RAM BF με απορροφητικό πάγκο τύπου Μodular

RAM BF με απορροφητικό πάγκο τύπου Μodular RAM BF Σύστημα οριζόντιας αυτόματης κοπής με παλινδρομική λεπίδα - απορροφητικού πάγκου τύπου modular διαθέσιμο σε 3 εκδόσεις (Normal,SuperFast,Εvolution). ΥΛΙΚΑ: πλάκες πολυουρεθάνης μέσης και χαμηλής

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Γραφήματα. Excel 2003

Γραφήματα. Excel 2003 Γραφήματα Excel 2003 Ορολογία Τίτλος γραφήματος Σειρά δεδομένων Υπόμνημα Κατηγορίες Ετικέτες Δείκτες Περιοχή γραφήματος Περιοχή σχεδίασης γραφήματος Γραμμές πλέγματος Οδηγός γραφημάτων Για τη δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF)

Αντιγραφή με χρήση του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF) Σελίδα 1 από 5 Οδηγός αντιγραφής Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 1 Τοποθετήστε ένα πρωτότυπο έγγραφο με την όψη προς τα επάνω, και τη μικρή πλευρά του πρώτη στη θήκη του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων ή με

Διαβάστε περισσότερα

B) Ετοιμάζοντας μια Παρουσίαση

B) Ετοιμάζοντας μια Παρουσίαση B) Ετοιμάζοντας μια Παρουσίαση Τι είναι μια παρουσίαση με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή Ο υπολογιστής με την κατάλληλη εφαρμογή, μπορεί να μας βοηθήσει στη δημιουργία εντυπωσιακών εγγράφων, διαφανειών

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

GMI 10. εγχειρίδιο γρήγορης εκκίνησης

GMI 10. εγχειρίδιο γρήγορης εκκίνησης GMI 10 εγχειρίδιο γρήγορης εκκίνησης Εισαγωγή Δείτε τον οδηγό Σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια και το προϊόν στη συσκευασία του προϊόντος, για προειδοποιήσεις που αφορούν το προϊόν και άλλες σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Διαρκής φωτισμός ανάδειξης LED, με εστιασμένη δέσμη

Διαρκής φωτισμός ανάδειξης LED, με εστιασμένη δέσμη PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 5 W (35 W) GU5,3 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Διαρκής φωτισμός ανάδειξης LED, με εστιασμένη δέσμη Τα LED σποτ της Philips προσφέρουν εστιασμένη δέσμη έντονου φωτός,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Περιεχόμενα Καλωσορίσατε Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Arlo Baby. Η έναρξη χρήσης είναι εύκολη. Κάμερα Arlo Baby Καλώδιο λειτουργίας USB Τροφοδοτικό USB Οδηγός γρήγορης

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Η νέα θυροτηλεόραση ZEUS της σειράς BUS 2 καλωδίων από την CTC, είναι η ιδανικότερη επιλογή και ταιριάζει σε οποιοδήποτε κτίριο.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Έγχρωμη Κάμερα για Εντοιχιζόμενη Μπουτονιέρα 1265..

Οδηγίες χρήσης. Έγχρωμη Κάμερα για Εντοιχιζόμενη Μπουτονιέρα 1265.. Οδηγίες χρήσης Έγχρωμη Κάμερα για Εντοιχιζόμενη Μπουτονιέρα 1265.. Περιγραφή συσκευής Η έγχρωμη κάμερα ανήκει στο σύστημα επικοινωνίας εισόδου Gira και εξυπηρετεί στην επέκταση της εντοιχιζόμενης μπουτονιέρας.

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 5 W (50 W) GU10 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Τα LED σποτ της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν μια

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. 1. Κύρια μονάδα ανάγνωσης

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. 1. Κύρια μονάδα ανάγνωσης Τα πρώτα βήματα ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ 1. Περιεχόμενα συσκευασίας 1. Κύρια μονάδα ανάγνωσης 2. Καλώδιο USB ηλεκτρονικών βιβλίων 3. Ακουστικά 4. Θήκη μεταφοράς 5. 6. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγή ρυθμίσεων φωτισμού χωρίς αλλαγή λαμπτήρων

Αλλαγή ρυθμίσεων φωτισμού χωρίς αλλαγή λαμπτήρων PHILIPS LED Σποτ 1,5-3,5-5 W (5-20-50 W) GU10 Χωρίς ρύθμιση έντασης Αλλαγή ρυθμίσεων φωτισμού χωρίς αλλαγή λαμπτήρων Μερικές φορές, θέλετε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας, ώστε να ταιριάζει με

Διαβάστε περισσότερα