Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας."

Transcript

1 XV XV Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας. 10,1" Οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης IPS LCD Προηγμένο ευφυές σύστημα κάμερας Πολύ μεγάλη περιοχή κεντήματος (9½ x 14 ", 240 x 360mm) Βραχίονας μήκους 11¼ "(285mm)

2 Zündt design

3 Τα όμορφα κεντήματα έγιναν εύκολα Καινοτόμα χαρακτηριστικά για επαγγελματικά αποτελέσματα Είστε σοβαροί στο ράψιμο - και τώρα, με την Innov - is XV, μπορείτε να επενδύσετε στο ταλέντο σας. Τα πάντα είναι πιο εύκολα, ταχύτερα και πιο διαισθητικά από ποτέ. Δείτε ακριβώς πού θα πέσει η βελόνα. Μετατρέψτε τις σαρωμένες εικόνες σε δεδομένα κεντήματος μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Προσθέστε κέντημα με κορδόνι όπου θέλετε. Αυτό είναι το μηχάνημα στο οποίο θα τελειοποιήσετε τις δεξιότητές σας Χαρακτηριστικά που θα αναδείξουν τον επαγγελματισμό σας: Μεγάλη οθόνη αφής IPS LCD υψηλής ανάλυσης 10,1 " Βελτιωμένη & ευφυής σύστημα κάμερας για ακόμα πιο εύκολη τοποθέτηση του κεντήματος Νέο σύστημα αναγνώρισης γραμμών - απλώς σχεδιάστε το σχέδιο σας σε χαρτί, σαρώστε το στο Innov-- is XV και κεντήστε τον σχεδιασμό σας Υψηλής ακρίβειας κέντημα - καλύτερη ποιότητα κέντημα Λειτουργία σάρωσης και χάραξης - δημιουργήστε και ράψτε περίπλοκα σχέδια χάραξης από τα δικά σας σχέδια με σάρωση εικόνας από την ενσωματωμένη κάμερα ή από τα ενσωματωμένα πρότυπα.

4 Νέα οθόνη υψηλής ανάλυσης Η Innov-XV έρχεται με μια νέα οθόνη αφής 10,1 "υψηλής ευκρίνειας που κάνει ευκολότερη την επεξεργασία του κεντήματος σας. Υπάρχει επίσης ένα βελτιωμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη με καλύτερα χαρακτηριστικά επεξεργασίας σχεδίασης στην οθόνη. Μαζί με ένα νέο, ακόμη πιο γρήγορο επεξεργαστή, προσθέσαμε μια υπερ-μεγάλη περιοχή κεντήματος για μέγιστη ευκολία. 10,1 "οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης IPS LCD με βελτιωμένο περιβάλλον για τον χρήστη Επεξεργαστής εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας, πιο γρήγορος και ισχυρότερος από τα μηχανήματα τελευταίας γενιάς Βελτιωμένες λειτουργίες επεξεργασίας σχεδίου επί οθόνης Πολύ μεγάλη περιοχή κεντήματος (9½ x 14 ", 240 x 360mm) Βελτιωμένη & ευφυής σύστημα κάμερας για ακόμα πιο εύκολη τοποθέτηση του κεντήματος

5 Ένα νέο έξυπνο σύστημα μάτι κάμερας σημαίνει καλύτερη τοποθέτηση κεντήματος. Χάρη στον δείκτη LED, μπορείτε να δείτε ακριβώς πού θα πέσει η βελόνα. Θα λάβετε μια ακριβή προεπισκόπηση στην οθόνη πριν ξεκινήσετε το κέντημα. Και η μεγεθυμένη όψη της θέσης της βελόνας σάς επιτρέπει να δείτε τη δουλειά σας λεπτομερώς. Η μεγέθυνση παρέχει σαφή εικόνα των δυσδιάκριτων λεπτομερειών Η σάρωση έργων στο στεφάνι και η προβολή τους στη μεγάλη οθόνη καθιστά εύκολη την τοποθέτηση σχεδίων κεντήματος και προβολή προεπισκόπησης προτού ξεκινήσετε να κεντάτε. Αυτό είναι ιδανικό όταν θέλετε να τοποθετήσετε μοτίβα στις γραμμές του λαιμού ή σε σύνθετα καπιτοναρίσματα. Τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν μέγεθος, να τροποποιηθούν και η γωνία να ρυθμιστεί όπως απαιτείται για να ταιριάζει με το ένδυμα ή το έργο στο οποίο εργάζεστε Κέντημα υψηλής ταχύτητας - έως ραφές ανά λεπτό Ο δείκτης LED σας δείχνει ακριβώς πού θα πέσει η βελόνα.

6 Πραγματικά επαγγελματικό ράψιμο Τα νέα χαρακτηριστικά ραπτικής σάς δίνουν σταθερό μήκος βελονιών, ευθείες γραμμές με λέιζερ και ομοιόμορφη ραφή στις άκρες του υφάσματος. Αποκόψτε τις ραφές με το πάτημα ενός κουμπιού, ράπτε από τζιν μέχρι και μεταξωτά με ευκολία και προσαρμόστε τις ραφές σας απευθείας στην οθόνη. Επαγγελματικά χαρακτηριστικά ραπτικής: Κουμπί στερεώματος - με το πάτημα ενός κουμπιού, γαζιά δεσίματος μπορούν να γίνουν στην αρχή και στο τέλος της βελονιάς. Όταν πιέζετε το κουμπί στερεώματος κατά το ράψιμο διακοσμητικής ραφής, το μηχάνημα θα σταματήσει αυτόματα μετά την ολοκλήρωση του μοτίβου. ICAPS Βοηθά στη διασφάλιση σταθερού μήκους βελονιών σε όλα τα πάχη του υφάσματος διατηρώντας σταθερή την πίεση του πέλματος, ανεξάρτητα από το πάχος του υφάσματος. Αισθητήρας ραψίματος στη άκρη - ανιχνεύει την άκρη του υφάσματος για να εξασφαλίσει ομοιόμορφη ραφή στην επιθυμητή απόσταση από την άκρη του υφάσματος, ακόμη και στις καμπύλες. Οδηγός γραμμής λέιζερ - Το σύστημα καθοδήγησης γραμμής λέιζερ επόμενης γενιάς σχεδιάζει μια τέλεια ευθεία γραμμή πάνω στο ύφασμα σας. Απλά οδηγήστε το ύφασμά σας κατά μήκος της γραμμής για ευθεία ραφή. Ιδανικό για ελαστικά, στριφώματα, τσιμπήματα καρφιών ή κορδόνια. Απευθείας διπλή κίνηση τροφοδοσίας Αυτό το προηγμένο πόδι σας επιτρέπει με ευκολία να τροφοδοτείτε μια σειρά από υφάσματα όπως τζιν ή μεταξωτά. Το διπλής οδήγησης με κινητήρα πόδι μπορεί να ρυθμιστεί απευθείας από την οθόνη αφής για να φιλοξενήσει διαφορετικά υφάσματα. Υπερήχων στυλό Η Innov-is XV λειτουργεί με αισθητήρες για να ρυθμίσετε τη θέση βελόνας ευθείας βελονιάς, για να ρυθμίσετε το σημείο έναρξης και το τέλος για τις ραφές σας και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ρυθμίσετε το πλάτος των ζιγκ-ζαγκ και των διακοσμητικών βελονιών. Η δική μου βελονιά - Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας σχέδια βελονιών απευθείας στην οθόνη αφής LCD. Περιλαμβάνει περισσότερα από 40 ενσωματωμένα πρότυπα βελονιών.

7

8 Το να είσαι υπέροχος μόλις έγινε ευκολότερο Με τα εκπληκτικά νέα χαρακτηριστικά της Innov-is XV, το έχουμε κάνει ευκολότερο από ποτέ να ράβουμε και να κεντάμε σαν επαγγελματίας. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε μεγαλύτερα σχέδια, να βγάλετε τη βελόνα με το πάτημα ενός κουμπιού και να στείλετε σχέδια κεντήματος απευθείας από τον υπολογιστή σας ή τη μνήμη USB... και πολλά άλλα. Χαρακτηριστικά και λειτουργίες Εξαιρετικά φωτεινό φωτισμό χαρακτηριστικών. Ο εξαιρετικά φωτεινός φωτισμός LED δίνει ένα λαμπερό, φωτεινό φυσικό φως, ώστε να μπορείτε να δείτε τα χρώματα και τις λεπτομέρειες βελονιών, ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού. Η φωτεινότητα φωτισμού είναι πλήρως ρυθμιζόμενη έτσι ώστε να μπορείτε να την ρυθμίσετε σε επίπεδο που να ταιριάζει σε εσάς και το περιβάλλον σας. Κεντρικοί έλεγχοι Τα εύχρηστα κεντρικά χειριστήρια συμβάλλουν στην απλούστευση του ραψίματος. Τα κουμπιά αφής παρέχουν έλεγχο των λειτουργιών του μηχανισμού. Διπλή τροφοδοσία Άμεση διπλής τροφοδοσίας για λεπτά ή στρώσεις υφασμάτων. Περιλαμβάνει δύο μεταβλητά πόδια: Τυπικό πόδι διπλής τροφοδοσίας Couching πόδι διπλής τροφοδοσίας. Έλεγχος ταχύτητας Slide Ρυθμίστε την ταχύτητα από αργή σε γρήγορη. Αυτό μπορεί επίσης να ρυθμιστεί για να αλλάξει το πλάτος βελονιών κατά το ράψιμο. Αυτόματο ηλεκτρονικό πέρασμα κλωστής στη βελόνα Το πέρασμα της κλωστής στη βελόνα είναι τόσο απλό, με το πάτημα ενός κουμπιού. Βραχίονας μήκους 11¼ "(285mm) Δημιουργήστε ακόμα μεγαλύτερα έργα με τον εξαιρετικά μεγάλο χώρο ραψίματος, ιδανικός για τα καπιτοναρίσματα και παπλώματα. Πολύ μεγάλη οθόνη αφής 10,1 " Απλώς αγγίξτε τη μεγάλη, καθαρή ευρεία οθόνη για να: Επεξεργασία κεντήματος στην οθόνη Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις σας Αλλάξτε σε οποιαδήποτε από τις 13 ενσωματωμένες γλώσσες Προβολή ρολογιού Προβολή οδηγών βίντεο στην οθόνη και ενσωματωμένων οδηγών βοήθειας που συνιστούν τις τέλειες ρυθμίσεις για το ράψιμο και πολλά ακόμη...

9 Σήκωμα ποδιού με το γόνατο Απελευθερώστε τα χέρια σας χρησιμοποιώντας αυτό το ανυψωτικό γόνατο για να σηκώσετε / κατεβάσετε το πόδι πίεσης Ιδανικό όταν εργάζεστε σε μεγαλύτερα έργα, όπως καπιτονάρισμα. Πολύ μεγάλη περιοχή κεντήματος (9½ x 14 ", 240 x 360mm) Δημιουργήστε εξαιρετικά μεγάλα σχέδια κεντήματος χωρίς να χρειαστεί να ξανατελαρώσετε. Γρήγορη ρύθμιση της μπομπίνας Απλά ρίξτε ένα γεμάτο μασούρι και είστε έτοιμοι να ράψετε αμέσως. Ανεξάρτητο μηχανάκι περιέλιξης μασουριού Ένας αποκλειστικός κινητήρας περιέλιξης μασουριών επιτρέπει την περιτύλιξη νέων μασουριών χωρίς να διακόπτεται το ράψιμο. Θύρες USB Συνδέστε μια συσκευή USB, όπως μια κάρτα μνήμης ή μια συσκευή ανάγνωσης / εγγραφής καρτών. SFDS Σύστημα τετραγωνικής τροφοδοσίας Το τετραγωνικό σύστημα μετάδοσης τροφοδοσίας παρέχει εξαιρετικά ομαλή τροφοδοσία υφασμάτων για ανώτερη ποιότητα γαζιών. Κουμπί στερέωμα γαζιών Με το πάτημα ενός κουμπιού, οι στερεώσεις ραφών μπορούν να γίνουν εύκολα στην αρχή και στο τέλος της ραφής. Όταν πιέζετε το κουμπί κατά το ράψιμο διακοσμητικής βελονιάς, το μηχάνημα θα σταματήσει αυτόματα μετά την ολοκλήρωση του μοτίβου. Ένδειξη χρώματος νήματος Το πολύχρωμο φως LED συμβάλλει στο να δείτε το χρώμα του νήματος που απαιτείται για το σχεδιασμό του κεντήματος.

10 Αναγνώριση τύπου γραμμής Προετοιμαστείτε να εκπλαγείτε. Ένα εμπνευσμένο νέο χαρακτηριστικό στην Innovis XV είναι η ικανότητά της να αναγνωρίζει την τέχνη της γραμμής. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε αυτόματα όμορφα κεντήματα από σχεδιαγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με το χέρι, όπως γκράφιτι, πρότυπα προτύπων ή ακόμα και την υπογραφή σας. Απλώς χρησιμοποιείτε το στυλό και το χαρτί για να σχεδιάσετε το περίγραμμα και στη συνέχεια τοποθετήστε το χαρτί στο πλαίσιο σάρωσης. Η κάμερα σαρώνει και το αναγνωρίζει. Στη συνέχεια μετατρέπεται αυτόματα σε δεδομένα κεντήματος στην Innov-is XV. Μπορείτε επίσης να ανιχνεύσετε γραφικά με ένα στυλό για να δημιουργήσετε κέντημα που τρέχει ακριβώς όπως Ελεύθερο-καπιτονάρισμα. Η Innov-XV θα μετατρέψει μια σαρωμένη εικόνα σε δεδομένα σε δευτερόλεπτα. Το καπιτονάρισμα με ελεύθερη κίνηση συνήθως παίρνει πολλή πρακτική, αλλά το έχουμε κάνει έτσι που δεν μπορεί να πάει στραβά.

11 Συρραφή Με την Innov-is XV, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε κεντήματα όπου θέλετε. Θα επιτύχετε ομοιόμορφα αποτελέσματα (σε αντίθεση με την ελαστικοποίηση ελεύθερης κίνησης, η οποία βασίζεται στην καλή τεχνική). Απλώς τελαρώστε το ύφασμα και επιλέξτε την περιοχή στην οποία θέλετε να εμφανιστεί η συρραφή. Επιλέξτε τη βελονιά και παρατηρήστε καθώς η επιλεγμένη περιοχή σας γεμίζει αυτόματα με το μοτίβο σας. Με την Innov-is XV, θα απολαμβάνετε κάθε φορά επαγγελματικά αποτελέσματα.

12 Το Κέντρο Σχεδιασμού μου Το Κέντρο Σχεδιασμού μου σας επιτρέπει να δημιουργείτε γρήγορα και εύκολα τα δικά σας σχέδια κεντήματος απευθείας στην οθόνη αφής Innov-XV. Αυτό το ισχυρό και μοναδικό χαρακτηριστικό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας σχέδια κεντήματος από τα αρχεία εικόνας clip art ή να σχεδιάσετε απευθείας στη μεγάλη οθόνη αφής.

13 Ανακάτεμα χρωμάτων Η βελτιωμένη λειτουργία ανακάτεμα χρωμάτων καθιστά εύκολη την επιλογή νέων σχημάτων χρωμάτων για σχέδια κεντήματος. Επιλέξτε από τυχαία, μεταβαλλόμενα, ζωντανά και μαλακά στυλ και μια σειρά συνδυασμών χρωμάτων θα εμφανίζονται στην οθόνη. Απλά επιλέξτε την προτίμησή σας και κεντήστε το σχέδιο. Τώρα μπορείτε επίσης να επιλέξετε το χρώμα εκκίνησης που προτιμάτε και η Innov-XV θα παράγει συμπληρωματικούς συνδυασμούς χρωμάτων με βάση τα αγαπημένα σας χρώματα. Αυτόματη διάτρηση Με τη δυνατότητα Αυτόματη διάτρηση, μπορείτε τώρα να μετατρέψετε αυτόματα σαρωμένες εικόνες ή αρχεία clip art σε δεδομένα κεντήματος. Απλώς εισάγετε μια εικόνα clip art με το memory stick ή χρησιμοποιήστε το πλαίσιο σάρωσης για να σαρώσετε μια εικόνα. Η Innov-XV θα αναγνωρίσει την εικόνα και θα μεταφραστεί αυτόματα σε δεδομένα κεντήματος. Δεν απαιτείται υπολογιστής Η ραπτομηχανή σας δεν χρειάζεται να συνδεθεί με έναν υπολογιστή. Είναι γρήγορη, διασκεδαστική, απλή και βολική. Ισχυρές δυνατότητες επεξεργασίας Τα πολλά ενσωματωμένα σχέδια κεντήματος μπορούν να προσαρμοστούν στις προτιμήσεις σας - να τα συνδυάσετε, να αλλάξετε το μέγεθος τους, να τα περιστρέψετε, να τα επαναλάβετε, να προσθέσετε γράμματα και να αλλάξετε χρώματα.

14 Εκατοντάδες διακοσμητικά και βοηθητικά γαζιά όλα ενσωματωμένα, όπως: 5 γραμματοσειρές με συνολικά 840 αλφαβητικούς χαρακτήρες Διακοσμητικές βελονιές βελονιές Βοηθητικά γαζιά γαζιά Συνολικά ραφές

15 Κεντήστε σε στυλ με ξεχωριστά σχέδια Η Innov-XV έρχεται πλήρης με εκατοντάδες ενσωματωμένα σχέδια με πολλά μεγάλα και πραγματικά διακριτικά σχέδια, δίνοντάς σας μια φανταστική ποικιλία επιλογών, ιδανική για κάθε έργο. Μοντέρνο Όμορφα περίπλοκα μοντέρνα σχέδια. Κατοικίδια ζώα Δημιουργήστε γοητευτικά έργα εμπνευσμένα από κατοικίδια ζώα με αυτά τα μεμονωμένα σχέδια ζώων. Νέα τεχνική Τελειοποιήστε τις ειδικές τεχνικές υφάσματος με αυτά τα ξεχωριστά σχέδια. αντικέ Προσθέστε όμορφες διακοσμήσεις στο ράψιμό σας με αυτά τα δημοφιλή αντρικέ εμπνευσμένα σχέδια. Ιαπωνικά Αυθεντικά ιαπωνικά σχέδια. Zündt Σχεδιασμός Όμορφα σχέδια που δημιουργήθηκαν για την Innov-is XV από την Zündt σχέδια. Επιπλα σπιτιού Προσθέστε διακριτά σχέδια στα έργα επίπλωσης στο σπίτι σας. Καπιτονάρισμα Δημιουργήστε διακριτικά καπιτοναρίσματα με αυτά τα περίπλοκα σχέδια. Χαλαρά Σύγχρονα σχέδια για να προσθέσετε μια μοντέρνα εμφάνιση στα έργα σας.

16 Ο προαιρετικός εξοπλισμός Πολλαπλών λειτουργιών πατήστρα Πολλαπλών λειτουργιών πατήστρα με εντολές πάτημα φτέρνας και επιπλέον δυο λειτουργίες Επιλέξτε από: TΚοπής νήματος Ράψιμο μιας βελονιάς Αντίστροφη βελονιά Βελόνα προς τα πάνω / κάτω. Η απόσταση μεταξύ των πεντάλ είναι ρυθμιζόμενη και η πλευρική πατήστρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε στην αριστερή είτε στη δεξιά πλευρά. Φαρδύ τραπέζι Επεκτείνετε την περιοχή ραφής με αυτό το εξαιρετικά μεγάλο τραπέζι προέκτασης. Ιδανικό για μεγάλα σχέδια για κασκόλ και ραπτική. Ο πίνακας περιλαμβάνει οδηγό μέτρησης και χώρο αποθήκευσης για το σήκωμα ποδιού με το γόνατο. Λαβή ελεύθερης - κίνησης Απολαύστε την ελευθερία των κεντημάτων ελεύθερης κίνησης. Σφίξτε καλά το ύφασμα ενώ το μετακινείτε εύκολα κάτω από τη βελόνα. Εξάρτημα για κυκλικές ραφές Ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη δημιουργία κύκλων και τόξων με ευθεία, ζιγκ-ζαγκ και διακοσμητικές βελονιές. Συνοριακό πλαίσιο 100 x 300 mm Σας επιτρέπει να κεντάτε συνεχόμενα σχέδια. Ποδαράκι σούρας Στα ελαφριά υφάσματα, δημιουργούν εύκολα σούρες ή πτυχές με ομοιόμορφα διαχωρισμένες πτυχές και συγκεντρώσεις. Η ρύθμιση των διαστημάτων πιέσεως είναι απλά η ίδια. Πλαϊνό κοπτικό Δημιουργήστε τέλεια κοψίματα σαν Κοπτοράπτης με αυτό το πλαϊνό κοπτικό. Πέλμα διπλής τροφοδοσίας ανοιχτού τύπου Το πόδι διπλής τροφοδοσίας με ανοιχτό δάκτυλο παρέχει όλες τις λειτουργίες του ποδιού διπλής τροφοδοσίας που περιλαμβάνεται στην άμεση διπλή τροφοδοσία και συνιστάται για οποιαδήποτε εφαρμογή όπου είναι επιθυμητή η μεγαλύτερη ορατότητα στο ράψιμο. Αυτό το πόδι διαθέτει ένα μεγάλο άνοιγμα για ένα ευρύ φάσμα από αριστερά προς τα δεξιά. For more information, see your dealer or visit Επικοινωνία: ΤΖΕΚΟ Α.Ε. Τζαβέλλα 5, Ηλιούπολη Αθήνα Τηλ: info@tzeko.gr web: Το λογισμικό PE-Design 10 και το PE-Design Plus Η γκάμα λογισμικού σχεδίασης κεντήματος της Brother προσφέρει δυνατότητες που ταιριάζουν σε όλους, από αρχάριους έως προχωρημένους χρήστες. Follow brothersewinguk Specification correct at time of going to print. Printed in UK #NVXV_EN Brother Sewing Machines Europe GmbH UK Branch Shepley Street, Audenshaw, Manchester M34 5JD

NV2600 NV2600. Γρήγορη, ακριβή ραφή, καπιτονέ και κεντήματα.

NV2600 NV2600. Γρήγορη, ακριβή ραφή, καπιτονέ και κεντήματα. NV2600 Γρήγορη, ακριβή ραφή, καπιτονέ και κεντήματα. NV2600 Έγχρωμη οθόνη αφής LCD 160 mm x 260 mm περιοχή κεντήματος 138 ενσωματωμένα μοτίβα κεντήματος Πλήρως αυτόματη τάνυση του νήματος Πλευρική τροφοδοσία

Διαβάστε περισσότερα

ICAPS - Συνεχές σύστημα αυτόματης πίεσης 11 1/4 (285 mm) μακρύ βραχίονα Μεγάλη περιοχή κεντήματος 180 x 300 mm Υψηλής ταχύτητας ράψιμο και κέντημα

ICAPS - Συνεχές σύστημα αυτόματης πίεσης 11 1/4 (285 mm) μακρύ βραχίονα Μεγάλη περιοχή κεντήματος 180 x 300 mm Υψηλής ταχύτητας ράψιμο και κέντημα V5 V5 Η μηχανή υψηλής ταχύτητας ραψίματος μακρού βραχίονα, καπιτονέ και κεντήματα, είναι ιδανική για τον δημιουργικό ενθουσιώδη της ραπτικής ICAPS - Συνεχές σύστημα αυτόματης πίεσης 11 1/4 (285 mm) μακρύ

Διαβάστε περισσότερα

NV1100 & NV1300 NV1100 & NV1300

NV1100 & NV1300 NV1100 & NV1300 NV1100 & NV1300 NV1100 & NV1300 Ευρύχωρα, γεµάτα µε δυνατότητες ισχυρά µηχανήµατα ραπτικής και καπιτονέ. Μεγάλος χώρος εργασίας 210 mm στα δεξιά της βελόνας. SFDS - σύστηµα τετραγωνικής τροφοδοσίας Προηγµένο

Διαβάστε περισσότερα

VQ2 VQ ενσωµατωµένες ραφές 11 1/4 "(285 mm) µακρύς βραχίονας

VQ2 VQ ενσωµατωµένες ραφές 11 1/4 (285 mm) µακρύς βραχίονας VQ2 VQ2 Τώρα η δηµιουργικότητά σας περιορίζεται µόνο από τη φαντασία σας 473 ενσωµατωµένες ραφές 11 1/4 "(285 mm) µακρύς βραχίονας ICAPS - Συνεχές αυτόµατο σύστηµα πίεσης Λειτουργία περιστροφής Υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

NV800E NV800E. Τώρα για πιο φιλόδοξα έργα κέντημα.

NV800E NV800E. Τώρα για πιο φιλόδοξα έργα κέντημα. NV800E Τώρα για πιο φιλόδοξα έργα κέντημα. NV800E 160mm x 260mm περιοχή κεντήματος 138 ενσωματωμένα μοτίβα κεντήματος Έγχρωμη οθόνη αφής LCD Γρήγορη ρύθμιση του μασουριού Αυτόματο πέρασμα κλωστής στη βελόνα

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα προηγμένη με μακρύ βραχίονα για ράψιμο καπιτονάρισμα και μηχανή κεντήματος, ιδανική για τον ενθουσιώδη χρήστη.

Η νέα προηγμένη με μακρύ βραχίονα για ράψιμο καπιτονάρισμα και μηχανή κεντήματος, ιδανική για τον ενθουσιώδη χρήστη. V7 V7 Η νέα προηγμένη με μακρύ βραχίονα για ράψιμο καπιτονάρισμα και μηχανή κεντήματος, ιδανική για τον ενθουσιώδη χρήστη. CAPS - Σύστημα συνεχούς αυτόματης πίεσης Βραχίονας μήκους 11.25 " (285 mm) Πόδι

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ! Μία συμπαγής για ράψιμο και κέντημα μηχανή

ΝΕΟ! Μία συμπαγής για ράψιμο και κέντημα μηχανή 955 ΝΕΟ! Μπόνους USB με 100 επιπλέον σχέδια κέντημα που περιλαμβάνονται 955 Μία συμπαγής για ράψιμο και κέντημα μηχανή Οθόνη αφής LCD Αυτόματη πέρασμα κλωστής στη βελόνα Τραπέζι επέκτασης 296 σχέδια κεντήματος

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη περιοχή κεντήματος 300 x 180 mm Γρήγορη με ταχύτητα κεντήματος βελονιές ανά λεπτό Αυτόματη κοπή κλωστής USB

Μεγάλη περιοχή κεντήματος 300 x 180 mm Γρήγορη με ταχύτητα κεντήματος βελονιές ανά λεπτό Αυτόματη κοπή κλωστής USB V3 V3 Με μεγάλο χώρο κεντητική μηχανή και προηγμένες λειτουργίες Μεγάλη περιοχή κεντήματος 300 x 180 mm Γρήγορη με ταχύτητα κεντήματος 1.050 βελονιές ανά λεπτό Αυτόματη κοπή κλωστής USB Έμπνευση τέχνης

Διαβάστε περισσότερα

Μονοβέλονη μηχανή κεντήματος με κέντημα ελεύθερου βραχίονα και δυνατότητα ραψίματος ελεύθερης κίνησης.

Μονοβέλονη μηχανή κεντήματος με κέντημα ελεύθερου βραχίονα και δυνατότητα ραψίματος ελεύθερης κίνησης. VR VR Μονοβέλονη μηχανή κεντήματος με κέντημα ελεύθερου βραχίονα και δυνατότητα ραψίματος ελεύθερης κίνησης. Μεγάλη περιοχή κεντήματος 200 x 200 χιλιοστών (8 "x 8") Έως 1000 βελονιές ανά λεπτό Αυτόματο

Διαβάστε περισσότερα

PR655. PR655 Κεντητική μηχανή. Αποκτήστε επαγγελματικά αποτελέσματα κεντήματος γρήγορα και εύκολα με το Brother PR655

PR655. PR655 Κεντητική μηχανή. Αποκτήστε επαγγελματικά αποτελέσματα κεντήματος γρήγορα και εύκολα με το Brother PR655 PR655 PR655 Κεντητική μηχανή Αποκτήστε επαγγελματικά αποτελέσματα κεντήματος γρήγορα και εύκολα με το Brother PR655 300 x 200 mm περιοχή κεντήματος Οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας ASV LCD Προηγμένο σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη επιφάνεια κεντήματος 200 x 200mm Μέχρι και 1000 βελονιές το λεπτό Αυτόματο πέρασμα στην βελόνα Ελεύθερο ράψιμο Διαλογή χρωμάτων κλωστής

Μεγάλη επιφάνεια κεντήματος 200 x 200mm Μέχρι και 1000 βελονιές το λεπτό Αυτόματο πέρασμα στην βελόνα Ελεύθερο ράψιμο Διαλογή χρωμάτων κλωστής VR VR Μονοβέλονη κεντητική με δυνατότητα ελεύθερου κεντήματος και ελεύθερου ραψίματος. Μεγάλη επιφάνεια κεντήματος 200 x 200mm Μέχρι και 1000 βελονιές το λεπτό Αυτόματο πέρασμα στην βελόνα Ελεύθερο ράψιμο

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά

Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Αυτές οι οδηγίες ασφαλείας έχουν σκοπό να αποτρέψουν κινδύνους ή ζημιές που οφείλονται σε κακή χρήση της μηχανής. Διαβάστε προσεκτικά και

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Microsoft PowerPoint 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

Γραφήματα. Excel 2003

Γραφήματα. Excel 2003 Γραφήματα Excel 2003 Ορολογία Τίτλος γραφήματος Σειρά δεδομένων Υπόμνημα Κατηγορίες Ετικέτες Δείκτες Περιοχή γραφήματος Περιοχή σχεδίασης γραφήματος Γραμμές πλέγματος Οδηγός γραφημάτων Για τη δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF)

Αντιγραφή με χρήση του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF) Σελίδα 1 από 5 Οδηγός αντιγραφής Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 1 Τοποθετήστε ένα πρωτότυπο έγγραφο με την όψη προς τα επάνω, και τη μικρή πλευρά του πρώτη στη θήκη του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων ή με

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D

Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D Μοντέλο: MHS-FS3 Bloggie 3D Βιντεοκάμερα Mobile HD Snap Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D Πλήρης ανάλυση HD 1920x1080, βίντεο 3D, 5,1MP, 8GB, βραχίονας USB και λογισμικό διαμοιρασμού, οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια από το συγγραφέα Κεφάλαιο 1: PowerPoint Κεφάλαιο 2: Εκκίνηση του PowerPoint... 13

Λίγα λόγια από το συγγραφέα Κεφάλαιο 1: PowerPoint Κεφάλαιο 2: Εκκίνηση του PowerPoint... 13 Περιεχόμενα Λίγα λόγια από το συγγραφέα... 7 Κεφάλαιο 1: PowerPoint... 9 Κεφάλαιο 2: Εκκίνηση του PowerPoint... 13 Κεφάλαιο 3: Δημιουργία νέας παρουσίασης... 27 Κεφάλαιο 4: Μορφοποίηση κειμένου παρουσίασης...

Διαβάστε περισσότερα

Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC

Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC Πλοήγηση με χρήση γραφικών στοιχείων Ο κατάλογος επόμενης γενιάς GM Next Gen EPC διαθέτει διάφορες λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για ταχύτερη και ευκολότερη εύρεση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ. Κειμενογράφος WORD

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ. Κειμενογράφος WORD ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ Κειμενογράφος WORD ΣΚΟΠΟΣ Η ανάπτυξη δεξιοτήτων επεξεργασίας κειμένου ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ Άνω περιθώριο (top margin) : 2.49cm Κάτω περιθώριο (bottom margin) :5.99cm Αριστερό περιθώριο

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M725dn M725f M725z M725z+ Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργάκης Αριστείδης ΠΕ20

Γεωργάκης Αριστείδης ΠΕ20 1 Εκκίνηση για πρώτη φορά Όπως συμβαίνει και με τις υπόλοιπες εφαρμογές του OpenOffice, έτσι και το Impress μπορούμε να το εκκινήσουμε μέσω της συντόμευσης που εγκαθίσταται αυτόματα στην επιφάνεια εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Visio 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Ενημερωμένα

Διαβάστε περισσότερα

Microsoft PowerPoint 2007

Microsoft PowerPoint 2007 Information Technology Services and Solutions Σύμβουλοι Μηχανογράφησης και Εκπαίδευσης Στεφ. Σκουλούδη 27, Καλλίπολη, Πειραιάς 210 45 38 177 http://www.itss.gr/ Microsoft PowerPoint 2007 Κωνσταντίνος Κωβαίος

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows 2.3.1 Βασικές πληροφορίες συστήματος Για να δούμε βασικές πληροφορίες για τον υπολογιστή μας, πατάμε το κουμπί «Έναρξη» και επιλέγουμε διαδοχικά «Πίνακας Ελέγχου», «Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΣΕ ΔΙΣΚΕΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΔΙΣΚΕΤΑ. Από τον κατάλογο που εμφανίζεται επιλέγω: Αποστολή προς Δισκέτα (3,5)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΣΕ ΔΙΣΚΕΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΔΙΣΚΕΤΑ. Από τον κατάλογο που εμφανίζεται επιλέγω: Αποστολή προς Δισκέτα (3,5) ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΣΕ ΔΙΣΚΕΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΔΙΣΚΕΤΑ Τοποθετώ μια δισκέτα στον οδηγό τη δισκέτας του υπολογιστή. Τοποθετώ τη δισκέτα που έχει το αρχείο μου στον οδηγό τη δισκέτας του υπολογιστή.

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Σαρωτές σειράς i5000. Πληροφορίες για τους κωδικούς διαχωρισμού. A-61801_el

Σαρωτές σειράς i5000. Πληροφορίες για τους κωδικούς διαχωρισμού. A-61801_el Σαρωτές σειράς i5000 Πληροφορίες για τους κωδικούς διαχωρισμού A-61801_el Πληροφορίες για τους κωδικούς διαχωρισμού Περιεχόμενα Λεπτομέρειες μοτίβων διαχωρισμού... 4 Προσανατολισμός μοτίβων διαχωρισμού...

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φανοστάτης/στύλος Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το στύλο φωτισμού Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Mini O 180 ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΑΣ.

Mini O 180 ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΑΣ. Mini O 180 ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΑΣ. Με την Mini O 180 θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η Mini O 180

Διαβάστε περισσότερα

POWERPOINT 2003. Είναι το δημοφιλέστερο πρόγραμμα παρουσιάσεων.

POWERPOINT 2003. Είναι το δημοφιλέστερο πρόγραμμα παρουσιάσεων. POWERPOINT 2003 1. Τι είναι το PowerPoint (ppt)? Είναι το δημοφιλέστερο πρόγραμμα παρουσιάσεων. 2. Τι δυνατότητες έχει? Δημιουργία παρουσίασης. Μορφοποίηση παρουσίασης. Δημιουργία γραφικών. Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΗΜΑΤΑ-ΕΙΚΟΝΕΣ-ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ

ΣΧΗΜΑΤΑ-ΕΙΚΟΝΕΣ-ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΤΕΙ Ηρακλείου Τμήμα Λογιστικής Πληροφορική I 5 η Εργαστηριακή άσκηση (WORD) ΣΧΗΜΑΤΑ-ΕΙΚΟΝΕΣ-ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ 5 ο : ΣΧΗΜΑΤΑ-ΕΙΚΟΝΕΣ-ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ 1 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΗΜΑΤΩΝ Για τη δημιουργία σχημάτων στο WORD χρησιμοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Publisher 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Καλωσορίσατε Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Arlo Baby. Η έναρξη χρήσης είναι εύκολη. Περιεχόμενα Κάμερα Arlo Baby Καλώδιο λειτουργίας USB Τροφοδοτικό USB (διαφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Λεπτομέριες τοιχοποιίας Σχεδίαση κάτοψης

Λεπτομέριες τοιχοποιίας Σχεδίαση κάτοψης 1 Λεπτομέριες τοιχοποιϊας Σχεδίαση κάτοψης Λεπτομέριες τοιχοποιίας Σχεδίαση κάτοψης Ξεκινώντας το πρόγραμμα εμφανίζονται οι επιλογές σχετικά με το τι θέλετε να κάνετε. Δημιουργώντας Νέο Δωμάτιο Όταν ο

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα σειρά smartphone Neffos X της TP-Link λανσάρεται στην Ελλάδα

Η νέα σειρά smartphone Neffos X της TP-Link λανσάρεται στην Ελλάδα Η νέα σειρά smartphone Neffos X της TP-Link λανσάρεται στην Ελλάδα Απαράμιλλος σχεδιασμός, τελειότητα εικόνας, ασφάλεια και υψηλές επιδόσεις, τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας σειράς Η σειρά Neffos X καθιερώνει

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή της συσκευής

Περιγραφή της συσκευής Περιγραφή της συσκευής 9 10 11 12 13 1 Καλώδιο ρεύματος 2 Τροφοδοσία χαρτιού 3 Δίσκος χαρτιού 4 Συγκρατητής χαρτιού 5 Πτερύγιο τροφοδοσίας 6 Πάνελ λειτουργίας 9 Κύλινδρος εκτύπωσης 11 Καπάκι σαρωτή 12

Διαβάστε περισσότερα

401 LW12 Πρωτεύουσα Γυναικεία Πουκαμίσα 24 Kingsmill 210 g Μαύρο, Μπλέ σκούρο, Λευκό XS - 3XL Λιλά S - XXL LW13 Μοντέρνα Πουκαμίσα 24

401 LW12 Πρωτεύουσα Γυναικεία Πουκαμίσα 24 Kingsmill 210 g Μαύρο, Μπλέ σκούρο, Λευκό XS - 3XL Λιλά S - XXL LW13 Μοντέρνα Πουκαμίσα 24 400 Συλλογή για Γυναίκες Αυτή η αποκλειστική σειρά ενδυμάτων εργασίας για γυναίκες έχει σχεδιαστεί για άνεση και στυλ. Το υψηλής ποιότητας ύφασμα Kingsmill κόβεται για να δώσει μια κολακευτική τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES Συνοπτικές οδηγίες χρήσης HP Color LaserJet Enterprise CM4540 MFP Series Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Πίνακας περιεχομένων Συνοπτικές οδηγίες χρήσης... 1 Σμίκρυνση

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακή Κορνίζα Φωτογραφιών 8-ιντσών!

Ψηφιακή Κορνίζα Φωτογραφιών 8-ιντσών! Η Genius PF-801 είναι μία συσκευή υψηλής πυκνότητας 8 ιντσών που απεικονίζει τις πολύτιμες φωτογραφίες σας με τις ίδιες πλούσιες πραγματικές λεπτομέρειες και με τα ίδια φωτεινά χρώματα όπως οι εκτυπώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Excel 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Προσθήκη

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακες, περιγράµµατα και σκίαση

Πίνακες, περιγράµµατα και σκίαση Πίνακες, περιγράµµατα και σκίαση Οι πίνακες Οι πίνακες είναι ορθογώνια πλαίσια που χωρίζονται σε γραµµές και στήλες. Η τοµή µιας γραµµής µε µια στήλη προσδιορίζει ένα κελί. Τα στοιχεία, που παρουσιάζουµε,

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1 Χρήση προτύπου 2. Κεφάλαιο 2 Τροποποίηση μιας παρουσίασης 9. Κεφάλαιο 4 Προσθήκη αντικειμένων 26. Κεφάλαιο 5 Ειδικά εφέ 35

Κεφάλαιο 1 Χρήση προτύπου 2. Κεφάλαιο 2 Τροποποίηση μιας παρουσίασης 9. Κεφάλαιο 4 Προσθήκη αντικειμένων 26. Κεφάλαιο 5 Ειδικά εφέ 35 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1 Χρήση προτύπου 2 Κεφάλαιο 2 Τροποποίηση μιας παρουσίασης 9 Κεφάλαιο 3 Εφαρμογή σχεδίων 19 Κεφάλαιο 4 Προσθήκη αντικειμένων 26 Κεφάλαιο 5 Ειδικά εφέ 35 Κεφάλαιο 6 Κουμπιά ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΚΗΣΗ WORD. 3. Στην ΚΕΦΑΛΙΔΑ της σελίδας εισάγετε το παρακάτω κείμενο: 5. Στην αρχή της σελίδας γράψτε το παρακάτω κείμενο:

ΑΣΚΗΣΗ WORD. 3. Στην ΚΕΦΑΛΙΔΑ της σελίδας εισάγετε το παρακάτω κείμενο: 5. Στην αρχή της σελίδας γράψτε το παρακάτω κείμενο: ΑΣΚΗΣΗ WORD 1. Ρυθμίστε τα περιθώρια της σελίδας ως εξής: Δεξιά 2,5 εκ., Αριστερά 2,5 εκ., Πάνω 3 εκ. και Κάτω 3 εκ. 2. Εισάγετε υδατογράφημα και χρώμα σελίδας όπως φαίνεται στο παρόν έγγραφο. 3. Στην

Διαβάστε περισσότερα

Επεξεργασία κειμένου: Word 2003

Επεξεργασία κειμένου: Word 2003 Περιεχόμενα Λίγα λόγια από το συγγραφέα...7 Κεφάλαιο 1: Ρυθμίσεις γραμμών εργαλείων και μενού...9 Κεφάλαιο 2: Διαχείριση παραθύρων και προβολές...26 Κεφάλαιο 3: Εύρεση, αντικατάσταση, και μετάβαση σε συγκεκριμένο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Word 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Γραμμή

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Σμίκρυνση ή μεγέθυνση εικόνας αντιγράφου 1. Στην αρχική οθόνη, πατήστε το κουμπί Αντιγραφή. 2. Πατήστε το κουμπί Σμίκρυνση/Μεγέθυνση. 3. Επιλέξτε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΗΜΑΤΩΝ. 1) Προβολή Γραμμές εργαλείων Σχεδίαση. ΜΑΘΗΜΑ 5 ο : ΣΧΗΜΑΤΑ-ΕΙΚΟΝΕΣ-ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ 1

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΗΜΑΤΩΝ. 1) Προβολή Γραμμές εργαλείων Σχεδίαση. ΜΑΘΗΜΑ 5 ο : ΣΧΗΜΑΤΑ-ΕΙΚΟΝΕΣ-ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ 1 ΣΧΗΜΑΤΑ-ΕΙΚΟΝΕΣ-ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΗΜΑΤΩΝ Για τη δημιουργία σχημάτων στο WORD χρησιμοποιείται η γραμμή εργαλείων της σχεδίασης. Τα βήματα που μπορεί να ακολουθήσετε για να εμφανίσετε τη γραμμή εργαλείων

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικές οδηγίες για την Επεξεργασία Κειμένου

Πρακτικές οδηγίες για την Επεξεργασία Κειμένου 11 Εργαλεία έκφρασης και δημιουργίας Επεξεργασία Κειμένου Α Γυμνασίου Πρακτικές οδηγίες για την Επεξεργασία Κειμένου Ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου μας προσφέρει τη δυνατότητα να: προσθέτουμε, να

Διαβάστε περισσότερα

Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας

Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας Οδηγός αγοράς Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. 36 Μέχρι άτοκες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ Με την C3C θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η C3C είναι μια κάμερα Wi-Fi εξωτερικού χώρου που σας επιτρέπει να ελέγχετε τον κήπο σας, το χώρο στάθμευσης

Διαβάστε περισσότερα

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Πίνακας ελέγχου

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Πίνακας ελέγχου 8 / 8 / 86 / 87 / 890 Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Oδηγό

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόματη πρέσα. Συμπιέζει τα απορρίμματα και παράγει οικονομικό αποτέλεσμα κατάλληλο για ανακύκλωση.

Αυτόματη πρέσα. Συμπιέζει τα απορρίμματα και παράγει οικονομικό αποτέλεσμα κατάλληλο για ανακύκλωση. Αυτόματη πρέσα Συμπιέζει τα απορρίμματα και παράγει οικονομικό αποτέλεσμα κατάλληλο για ανακύκλωση. DIXI 60 SLK: Συμπίεση αλουμινίου στον κλάδο της βιομηχανίας αυτοκινήτων. Συνεχής παραγωγή με μεταφορική

Διαβάστε περισσότερα

Τροποποίηση συνδυασμών κίνησης

Τροποποίηση συνδυασμών κίνησης Τροποποίηση συνδυασμών κίνησης Σε αυτήν την πρακτική εξάσκηση, θα τροποποιήσετε τους συνδυασμούς που έχουν εφαρμοστεί στην παρουσίαση της εταιρείας σας. Βήμα 1: Αλλαγή του εφέ για το κείμενο του τίτλου

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Oδηγό χρήσης. 3 5 Απασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ

ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Μέρη της μηχανής 2-3 Αξεσουάρ 4 Σοτάρισμα της μηχανής 5 Μασούρισμα 6 Αφαίρεση μασουριού από την σαΐτα 7 Τοποθέτηση μασουριού στην σαΐτα 8 Τοποθέτηση σαΐτας στην κάσα 8 Πινάκας βελονών,υφασμάτων

Διαβάστε περισσότερα

RAM BF με απορροφητικό πάγκο τύπου Μodular

RAM BF με απορροφητικό πάγκο τύπου Μodular RAM BF Σύστημα οριζόντιας αυτόματης κοπής με παλινδρομική λεπίδα - απορροφητικού πάγκου τύπου modular διαθέσιμο σε 3 εκδόσεις (Normal,SuperFast,Εvolution). ΥΛΙΚΑ: πλάκες πολυουρεθάνης μέσης και χαμηλής

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγή της εμφάνισης κειμένου: μέγεθος γραμματοσειράς, είδος γραμματοσειράς

Αλλαγή της εμφάνισης κειμένου: μέγεθος γραμματοσειράς, είδος γραμματοσειράς 3.3.1.1 Αλλαγή της εμφάνισης κειμένου: μέγεθος γραμματοσειράς, είδος γραμματοσειράς Γραμματοσειρές Η λέξη γραμματοσειρά αναφέρεται στο στυλ που εμφανίζονται τα γράμματα. Παρακάτω ακολουθούν κάποια παραδείγματα,

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το επιτοίχιο φωτιστικό Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ Καλός, λειτουργικός φωτισμός Ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικός για όλες τις κουζίνες, τόσο για την ασφάλεια όσο και για την εμφάνιση. Η προετοιμασία του φαγητού

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Γρήγορη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Πάνελ καμβά με ενσωματωμένο κούμπωμα και καμβά για εσωτερική επένδυση

Πάνελ καμβά με ενσωματωμένο κούμπωμα και καμβά για εσωτερική επένδυση Τσάντα με κέντημα σε λεπτό καμβά και πλέξιμο Σχέδιο-Οδηγίες Μαρία Χατζηβασιλείου Υλικά Πάνελ καμβά με ενσωματωμένο κούμπωμα και καμβά για εσωτερική επένδυση νήματα ( μια πολύχρωμη κορδέλα και μια μονόχρωμη),

Διαβάστε περισσότερα

Μορφοποίηση εικόνων. Εισαγωγή. Στόχος κεφαλαίου

Μορφοποίηση εικόνων. Εισαγωγή. Στόχος κεφαλαίου Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Προετοιμασία παρουσίασης...1 Κεφάλαιο 2: Διαχείριση διαφανειών...18 Κεφάλαιο 3: Διαχείριση γραφικών...31 Κεφάλαιο 4: Επεξεργασία εικόνων με το Adobe Photoshop...56 Κεφάλαιο 5: Μορφοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΖΩΝΤΑΝΕΨΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ Τα αγαπημένα σας παιχνίδια είναι πιο εντυπωσιακά όταν προβάλλονται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ Με την C4S θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η C4S είναι μια κάμερα PoE που λειτουργεί και σε εσωτερικό και σε εξωτερικό χώρο. Ελέγξτε

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Επεξεργαστής Κειμένου: (Microsoft Word)

Επεξεργαστής Κειμένου: (Microsoft Word) Επεξεργαστής Κειμένου: (Microsoft Word) Στο περιβάλλον εργασίας του επεξεργαστή κειμένου Microsoft Word εκτελούμε τις παρακάτω λειτουργίες: 1) Δημιουργία Νέου Εγγράφου: Η Δημιουργία ενός Νέου Εγγράφου

Διαβάστε περισσότερα

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη διαμόρφωση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 3 4 5 Οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Ένα διαδικτυακό εργαλείο δημιουργίας παρουσιάσεων

Ένα διαδικτυακό εργαλείο δημιουργίας παρουσιάσεων Ένα διαδικτυακό εργαλείο δημιουργίας παρουσιάσεων Περιεχόμενα 1. Περιγραφή 2. Οδηγίες χρήσης 2.1 Δημιουργία λογαριασμού 2.2 Περιβάλλον εργασίας 2.3 Βασικές λειτουργίες 2.3.1 Εισαγωγή (Insert) 2.3.2 Πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο εργασίας 1 Εισαγωγή στη Ρομποτική

Φύλλο εργασίας 1 Εισαγωγή στη Ρομποτική Φύλλο εργασίας 1 Εισαγωγή στη Ρομποτική Χωριστείτε σε ομάδες 2-3 ατόμων και απαντήστε στις ερωτήσεις του φύλλου εργασίας. Δραστηριότητα 1 Συζητήστε με τα μέλη της ομάδας σας και γράψτε μια λίστα με ρομποτικές

Διαβάστε περισσότερα

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Η νέα θυροτηλεόραση ZEUS της σειράς BUS 2 καλωδίων από την CTC, είναι η ιδανικότερη επιλογή και ταιριάζει σε οποιοδήποτε κτίριο.

Διαβάστε περισσότερα

Microsoft PowerPoint 2010 Πανεπιστήμιο Κύπρου

Microsoft PowerPoint 2010 Πανεπιστήμιο Κύπρου Microsoft PowerPoint 2010 Πανεπιστήμιο Κύπρου Ιούλιος 2017 Copyright 2017 Πανεπιστήμιο Κύπρου. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Δημιουργός: Λευτέρης Γ. Ζαχαρία Πίνακας Περιεχομένων 1. Εισαγωγή....

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία ενός κενού πίνακα

Δημιουργία ενός κενού πίνακα 3.4.1.1 Δημιουργία ενός κενού πίνακα Ένας πίνακας αποτελείται από έναν αριθμό γραμμών και στηλών που δημιουργούν ένα πλέγμα. Σε αυτό το πλέγμα είναι πιθανή η ύπαρξη ή μη περιθωρίων. Κάθε κελί του πίνακα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Περιγραφή Προϊόντος Το ψηφιακό χειριστήριο/θερμοστάτης JH χρησιμοποιείται κυρίως στην ηλεκτροθερμική θέρμανση για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Μπορεί να εγκατασταθεί τόσο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Πρώτα βήματα με το φωτιστικό LivingColors LivingColors Αφαίρεση συσκευασίας και εγκατάσταση Όταν αφαιρείτε τη συσκευασία του φωτιστικού LivingColors, το φωτιστικό είναι

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Vodafone Business WebHosting Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης MSSQL Manager Αναλυτικός οδηγός χρήσης: MS SQL Manager Vodafone Business Connect - Υπηρεσίες φιλοξενίας εταιρικού e-mail

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα επεξεργασίας και μεταγωγής έγχρωμης εικόνας τεσσάρων καναλιών που συνδέεται με ανιχνευτές κίνησης και κάμερες πανοραμικής λήψης 180 ο.

Σύστημα επεξεργασίας και μεταγωγής έγχρωμης εικόνας τεσσάρων καναλιών που συνδέεται με ανιχνευτές κίνησης και κάμερες πανοραμικής λήψης 180 ο. Σύστημα επεξεργασίας και μεταγωγής έγχρωμης εικόνας τεσσάρων καναλιών που συνδέεται με ανιχνευτές κίνησης και κάμερες πανοραμικής λήψης 180 ο. CQ - PP 100 QUAD Οδηγίες χρήσης Σύστημα επεξεργασίας και μεταγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Περιεχόμενα Καλωσορίσατε Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Arlo Baby. Η έναρξη χρήσης είναι εύκολη. Κάμερα Arlo Baby Καλώδιο λειτουργίας USB Τροφοδοτικό USB Οδηγός γρήγορης

Διαβάστε περισσότερα

Όλα σε ένα ψηφιακό µηχάνηµα Όλα

Όλα σε ένα ψηφιακό µηχάνηµα Όλα SP 3500SF / 3510SF SP Όλα σε ένα ψηφιακό µηχάνηµα Όλα Το RICOH SP 3500SF / 3510 SF αποτελεί ένα συµπαγές και φιλικό προς τον χρήστη µηχάνηµα. Εξασφαλίζει υψηλή ταχύτητα και παραγωγικότητα στον εργασιακό

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο PowerPoint...9. Κεφάλαιο 2 Εργασία με κείμενο... 39

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο PowerPoint...9. Κεφάλαιο 2 Εργασία με κείμενο... 39 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο PowerPoint...9 Βασικές έννοιες... 10 Το παράθυρο του PowerPoint... 13 Δημιουργία νέας παρουσίασης... 15 Βασικές εργασίες με διαφάνειες... 22 Προβολές παρουσίασης...

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι WL200 Εγχειρίδιο Χρήσης Όλα τα ονόματα εταιρειών και προϊόντων ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Draw for Children. Περιεχόμενα

Εγχειρίδιο Χρήσης Draw for Children. Περιεχόμενα Περιεχόμενα 1. Πως ανοίγουμε το πρόγραμμα ζωγραφικής Drawing for children...3 2. Οι λειτουργίες του Drawing for children...3 3. Άνοιγμα νέας σελίδας...4 4. Αναίρεση...4 5. Σβήσιμο...4 6. Μολυβοθήκη εργαλεία

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

PointWrite - Εγχειρίδιο χρήσης

PointWrite - Εγχειρίδιο χρήσης PointWrite - Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων Περιεχόμενα συσκευασίας... 3 Προετοιμασία για εγκατάσταση... 4 Συνθήκες περιβάλλοντος... 4 Οδηγίες για την επιφάνεια... 5 Εγκατάσταση κάμερας στο βιντεοπροβολέα...

Διαβάστε περισσότερα

7.Α.1 Παρουσιάσεις. 7.Α.2 Περιγραφή περιεχομένων της εφαρμογής

7.Α.1 Παρουσιάσεις. 7.Α.2 Περιγραφή περιεχομένων της εφαρμογής Μάθημα 7ο Πολυμέσα 7.Α.1 Παρουσιάσεις Οι παρουσιάσεις είναι μια εφαρμογή που χρησιμεύει στην παρουσίαση των εργασιών μας. Αποτελούν μια συνοπτική μορφή των εργασιών μας. Μέσω δημιουργίας διαφανειών, μορφοποιήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Διάγνωση WOW! Me Snooper +

Διάγνωση WOW! Me Snooper + Διάγνωση WOW! Me Snooper + Απρίλιος 2017 Διάγνωση Snooper plus Κωδ. aρ. 0900 700 100 Η νέα γενιά συστημάτων διάγνωσης οχημάτων Το Snooper+ είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης στη διάγνωση οχημάτων. Με τον καταγραφέα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ ΣΑΣ.

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ ΣΑΣ. ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ ΣΑΣ. Με το Mini O θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Το C2mini

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το iphone ή το ipad για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

USER MANUAL

USER MANUAL www.eggtronic.com USER MANUAL Index ελληνικός p. 2 Figures 5 3 3 1 2 4 5 6 3 6 3 6 6 3 3 6 7 4 usb 3.0 slots usb cartridge connectors additional usb ports bluetooth cartridge sd card reader cartridge

Διαβάστε περισσότερα

MK Prosopsis Ltd - Assistive Technology Products & Services

MK Prosopsis Ltd - Assistive Technology Products & Services Βασικά Στοιχεία Λογισμικό Επικοινωνώ: Συμβολογράφος Σύντομος Οδηγός Σημειώσεις Τι είναι: o Πρόκειται για ένα λογισμικό το οποίο έχει σκοπό να στηρίξει του μαθητές που δυσκολεύονται στο γραπτό λόγο (και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ MICROSOFT POWERPOINT

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ MICROSOFT POWERPOINT ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ MICROSOFT POWERPOINT 1 Εισαγωγή Το PowerPoint είναι µια ισχυρή εφαρµογή για τη δηµιουργία παρουσιάσεων και µπορεί να χρησιµεύσει στη δηµιουργία διαφανειών, καθώς και συνοδευτικών σηµειώσεων

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Εντολές MicroWorlds Pro.

Βασικές Εντολές MicroWorlds Pro. Βασικές Εντολές MicroWorlds Pro. 1. μπροστά (μπ) αριθμός Μετακινεί τη χελώνα προς τα εμπρός. π.χ. μπροστά 100 2. πίσω (πι) αριθμός Μετακινεί τη χελώνα προς τα πίσω. π.χ. πι 30 3. δεξιά (δε) αριθμός Στρέφει

Διαβάστε περισσότερα

Κυκλικό στυλ Τέλειο σχήμα και μορφή

Κυκλικό στυλ Τέλειο σχήμα και μορφή Κυκλικό στυλ Τέλειο σχήμα και μορφή Το Gear S2 χρησιμοποιεί αυθεντικά υλικά υψηλής ποιότητας και κυκλικό σχεδιασμό, ενσαρκώνοντας τη σύγχρονη αισθητική και κομψότητα. Tο Gear S2 χρησιμοποιεί τον κυκλικό

Διαβάστε περισσότερα

B) Ετοιμάζοντας μια Παρουσίαση

B) Ετοιμάζοντας μια Παρουσίαση B) Ετοιμάζοντας μια Παρουσίαση Τι είναι μια παρουσίαση με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή Ο υπολογιστής με την κατάλληλη εφαρμογή, μπορεί να μας βοηθήσει στη δημιουργία εντυπωσιακών εγγράφων, διαφανειών

Διαβάστε περισσότερα