Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης"

Transcript

1 Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Microsoft OneNote 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Εναλλαγή μεταξύ αφής και ποντικιού Εάν χρησιμοποιείτε το OneNote σε συσκευή αφής, μπορείτε να προσθέσετε αυτήν την επιλογή εναλλαγής στη γραμμή εργαλείων γρήγορης πρόσβασης. Εμφάνιση ή απόκρυψη της κορδέλας Κάντε κλικ σε οποιαδήποτε καρτέλα της κορδέλας για να εμφανίσετε τις εντολές της. Για να μείνει ανοιχτή, κάντε κλικ στο μικρό εικονίδιο καρφίτσας κοντά στο κάτω δεξιό τμήμα. Προβολή ή εναλλαγή λογαριασμών στο Internet Κάντε κλικ στο αναγνωριστικό του λογαριασμού σας για αλλαγή ρυθμίσεων ή εναλλαγή λογαριασμών. Διαχείριση αρχείων Ανοίξτε, δημιουργήστε, μοιραστείτε και εκτυπώστε τις σημειώσεις σας. Εδώ, μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. Εύρεση σημειώσεων Χρησιμοποιήστε το πλαίσιο αναζήτησης για να βρείτε οτιδήποτε στα σημειωματάριά σας ή πατήστε το συνδυασμό πλήκτρων Ctrl+E. Εμφάνιση σημειωματαρίων Κάντε κλικ στο εικονίδιο σημειωματαρίου για να δείτε όλα τα ανοιχτά σημειωματάριά σας. Δημιουργία σελίδων Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη σελίδας για να εισαγάγετε μια νέα σελίδα. Εμφάνιση κοντέινερ σημειώσεων Μετακινήστε το ποντίκι επάνω από οποιοδήποτε κείμενο για να εμφανίσετε το αντίστοιχο κοντέινερ. Πιάστε την επάνω γραμμή για να τη μετακινήσετε. Προσθήκη ετικετών με σημαντικές πληροφορίες Θέστε προτεραιότητες και οργανώστε τις σημειώσεις χρησιμοποιώντας ετικέτες με δυνατότητα άμεσης αναζήτησης. Προβολή πλήρους σελίδας Κάντε κλικ στο διπλό βέλος για προβολή πλήρους σελίδας. Χειρόγραφες σημειώσεις, ζωγραφική και σχεδίαση Κρατήστε χειρόγραφες σημειώσεις σε υπολογιστή με δυνατότητα αφής.

2 Διατήρηση σημειώσεων στο cloud Εάν χρησιμοποιείτε το OneNote για πρώτη φορά, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στο cloud, όπου το OneNote θα δημιουργήσει το πρώτο σας σημειωματάριο. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το OneNote με το λογαριασμό Microsoft που διαθέτετε (για παράδειγμα, MSN, Hotmail ή Messenger). Εάν δεν διαθέτετε ήδη λογαριασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δωρεάν. Τι απέγινε η καρτέλα Κοινή χρήση ; Εάν κάνετε αναβάθμιση σε OneNote 2013 από μια παλαιότερη έκδοση, πιθανώς να έχετε τουλάχιστον ένα σημειωματάριο αποθηκευμένο στον υπολογιστή σας. Μπορείτε εύκολα να μετακινήσετε αυτές τις σημειώσεις στο Internet, ώστε να έχετε πρόσβαση σε αυτές από οπουδήποτε. Κάντε κλικ στις επιλογές Αρχείο > Κοινή χρήση για να ξεκινήσετε. Με τη διατήρηση σημειωματαρίων στο cloud, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά από οπουδήποτε, όπως άλλους υπολογιστές που χρησιμοποιείτε, το τηλέφωνό σας, συσκευές tablet ή ακόμα και από ένα πρόγραμμα περιήγησης Web. Tο OneDrive είναι η καλύτερη και ευκολότερη επιλογή για τις προσωπικές σημειώσεις σας. Εάν εργάζεστε σε μια εταιρεία που χρησιμοποιεί το SharePoint για συνεργασία μέσω Internet, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Προσθήκη θέσης σε αυτήν την οθόνη για να ρυθμίσετε το λογαριασμό SharePoint που διαθέτετε. Τα σημειωματάρια του OneNote που αποθηκεύετε στο Internet παραμένουν ιδιωτικά, εκτός εάν εκχωρήσετε σε άλλα άτομα το δικαίωμα προβολής των φακέλων στους οποίους είναι αποθηκευμένα τα σημειωματάριά σας.

3 Στοιχεία που ενδέχεται να αναζητάτε Χρησιμοποιήστε την παρακάτω λίστα για να βρείτε κάποια από τα συνηθέστερα εργαλεία και εντολές στο OneNote Για... Κάντε κλικ στην καρτέλα... Και κάντε αναζήτηση στην ομάδα... Άνοιγμα, δημιουργία, κοινή χρήση, μετατροπή, εξαγωγή, αποστολή ή εκτύπωση σημειώσεων Αρχείο Προβολή Backstage (κάντε κλικ στις εντολές στο αριστερό τμήμα παραθύρου). Εφαρμογή μορφοποίησης σε κείμενο, εφαρμογή ετικετών σημειώσεων και αποστολή σελίδας σημειωματαρίου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Κεντρική Βασικό κείμενο, Στυλ, Ετικέτες και Ηλεκτρονικό ταχυδρομείου. Εισαγωγή πινάκων, εικόνων, συνδέσεων, αρχείων, αποσπασμάτων ήχου και βίντεο ή εφαρμογή προτύπων σελίδων Εισαγωγή Πίνακες, Αρχεία, Εικόνες, Συνδέσεις, Εγγραφή και Σελίδες. Σχεδίαση σκίτσων ή σχημάτων, λήψη προσωπικών χειρόγραφων σημειώσεων, προσαρμογή πενών, περιστροφή αντικειμένων ή μετατροπή γραφής σε κείμενο Σχεδίαση Εργαλεία, Σχήματα και Επεξεργασία. Σήμανση σημειώσεων ως αναγνωσμένων ή μη αναγνωσμένων, εύρεση σημειώσεων ανά συντάκτη, προβολή εκδόσεων σελίδας και ιστορικού ή άδειασμα του Κάδου Ανακύκλωσης του Σημειωματαρίου Ιστορικό Μη αναγνωσμένα, Συντάκτες και Ιστορικό. Ορθογραφικός έλεγχος, έρευνα στο Internet, μετάφραση κειμένου, προστασία σημειώσεων με κωδικό πρόσβασης ή λήψη συνδεδεμένων σημειώσεων Αναθεώρηση Ορθογραφικός έλεγχος, Γλώσσα, Ενότητα και Σημειώσεις. Μεγιστοποίηση του χώρου οθόνης, ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση γραμμών κανόνα και τίτλων σελίδας, ρύθμιση περιθωρίων σελίδας, μεγέθυνση/σμίκρυνση σελίδας ή δημιουργία Γρήγορων σημειώσεων Προβολή Προβολές, Διαμόρφωση σελίδας, Ζουμ και Παράθυρο.

4 Εξοικονόμηση χρόνου με πρότυπα Τα πρότυπα του OneNote προσδίδουν στις σελίδες του σημειωματαρίου σας μια συνεπή εμφάνιση εφαρμόζοντας έγχρωμα, διακοσμητικά φόντα. Τα πρότυπα σάς επιτρέπουν επίσης να εξοικονομείτε χρόνο προσθέτοντας λειτουργικό περιεχόμενο σε σελίδες, όπως λίστες εκκρεμών εργασιών, ημερολόγια και προγραμματισμούς, καθώς και φόρμες που μπορείτε να συμπληρώσετε ή να προσαρμόσετε. Πού είναι το κουμπί Αποθήκευση ; Το OneNote δεν διαθέτει εντολή Αποθήκευση, επειδή αποθηκεύει αυτόματα τα πάντα ενώ εργάζεστε ανεξάρτητα από το πόσο μικρές ή μεγάλες είναι οι αλλαγές. Αυτό σας επιτρέπει να συγκεντρωθείτε στις σκέψεις και τις ιδέες σας αντί για τα αρχεία του υπολογιστή σας. Εξαγωγή σημειώσεων όταν χρειάζεται Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ενσωματωμένη συλλογή προτύπων κάνοντας κλικ στις επιλογές Εισαγωγή > Πρότυπα σελίδας. Εάν πρέπει να στείλετε ένα στιγμιότυπο μιας σελίδας σημειώσεων (ή μιας ενότητας ή ενός ολόκληρου σημειωματαρίου) σε ένα άτομο που δεν διαθέτει το OneNote, μπορείτε εύκολα να εξαγάγετε ένα στατικό στιγμιότυπο αυτών των σημειώσεων κάνοντας κλικ στις επιλογές Αρχείο > Εξαγωγή και κατόπιν επιλέγοντας τη μορφή που θέλετε. Στο παράθυρο εργασιών Πρότυπα, κάντε κλικ για να αναπτύξετε οποιαδήποτε από τις κατηγορίες και κατόπιν κάντε κλικ σε κάθε όνομα προτύπου για να το προβάλετε. Όταν βρείτε ένα πρότυπο που σας αρέσει, μπορείτε να ξεκινήσετε να κρατάτε σημειώσεις στη σελίδα του. Μπορείτε να προσαρμόσετε οποιοδήποτε από τα ενσωματωμένα πρότυπα ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες σας ή να κάνετε λήψη περισσότερων δωρεάν προτύπων από την τοποθεσία Web του OneNote στο Office.com. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τα δικά σας σχέδια προτύπων από οποιαδήποτε σελίδα του σημειωματαρίου σας.

5 Καταγραφή με αποσπάσματα οθόνης Η ανανεωμένη δυνατότητα Αποστολή στο OneNote Ένας εύκολος τρόπος να μεταφέρετε στοιχεία στο OneNote είναι να εισαγάγετε ένα απόσπασμα οθόνης, που σας επιτρέπει να καταγράψετε τα πάντα στην οθόνη του υπολογιστή σας, ώστε να διατηρήσετε αυτά τα στοιχεία ως τμήμα των σημειώσεών σας. Στο πληκτρολόγιό σας, πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο των Windows και κατόπιν πατήστε το πλήκτρο N για να εκκινήσετε το επανασχεδιασμένο εργαλείο Αποστολή στο OneNote, που κάνει ευκολότερη από ποτέ την εισαγωγή πληροφοριών από άλλα προγράμματα και αρχεία στις σημειώσεις σας. Ξεκινήστε με την προβολή οποιωνδήποτε στοιχείων θέλετε να καταγράψετε για παράδειγμα, ένα δρομολόγιο ταξιδιού στον Internet Explorer ή ένα γράφημα σε ένα υπολογιστικό φύλλο του Excel. Μεταβείτε στο OneNote και κατόπιν κάντε κλικ στις επιλογές Εισαγωγή > Απόσπασμα οθόνης. Μόλις μειωθεί η φωτεινότητα της οθόνης και εξαφανιστεί το OneNote, σύρετε το ποντίκι για να επιλέξετε το στοιχείο που θέλετε να καταγράψετε. Όταν αφήσετε το πλήκτρο του ποντικιού, μια εικόνα της περιοχής οθόνης που επιλέξατε αποστέλλεται στο OneNote, όπου μπορείτε να μετακινήσετε ή να αλλάξετε το μέγεθος της εικόνας ακριβώς όπως θέλετε να εμφανίζεται στις σημειώσεις σας. Εδώ, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα απόσπασμα οθόνης χωρίς εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών, να εισαγάγετε ολόκληρες ιστοσελίδες ή έγγραφα στις σημειώσεις σας ή να δημιουργήσετε γρήγορες αυτοκόλλητες σημειώσεις που γίνονται αυτόματα μέρος του σημειωματαρίου σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ στα κουμπιά εντολών στο εργαλείο Αποστολή στο One- Note ή να χρησιμοποιήσετε τις πρόσθετες συντομεύσεις πληκτρολογίου που εμφανίζονται σε παρενθέσεις δίπλα σε κάθε εντολή (για παράδειγμα, πατήστε το πλήκτρο S για να δημιουργήσετε ένα απόσπασμα οθόνης). Η χρήση του εργαλείου Αποστολή στο OneNote είναι προαιρετική, που σημαίνει ότι μπορεί να συνεχίσετε την εκτέλεση του εργαλείου ενώ εργάζεστε σε ένα ερευνητικό έργο και να το απενεργοποιείτε, όταν δεν το χρειάζεστε πλέον.

6 Εργασία με χρήστες που δεν διαθέτουν το OneNote 2013 Ακολουθούν ορισμένα σημεία που πρέπει να λαμβάνετε υπόψη όταν μοιράζεστε ή ανταλλάσσετε αρχεία με άτομα που χρησιμοποιούν μια παλαιότερη έκδοση του OneNote. Στο OneNote Τι συμβαίνει; Τι πρέπει να κάνω; Ανοίγετε ένα σημειωματάριο που δημιουργήθηκε με το OneNote Το σημειωματάριο ανοίγει στο OneNote 2013, αλλά εμφανίζεται η ένδειξη [Λειτουργία συμβατότητας] στη γραμμή τίτλου. Αυτό υποδεικνύει ότι το σημειωματάριο είναι αποθηκευμένο σε παλαιότερη μορφή αρχείου, η οποία δεν αναγνωρίζει νεότερες δυνατότητες, όπως μαθηματικές εξισώσεις, συνδεδεμένες σημειώσεις, δευτερεύουσες σελίδες πολλών επιπέδων, διαχείριση εκδόσεων και τον Κάδο Ανακύκλωσης σημειωματαρίου. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε όλες τις διαθέσιμες δυνατότητες που προσφέρει το OneNote 2013, θα πρέπει να μετατρέψετε το σημειωματάριο στη νεότερη μορφή αρχείου. Πριν μετατρέψετε ένα παλαιότερο σημειωματάριο στη νεότερη μορφή αρχείου, σκεφτείτε εάν θα πρέπει να συνεργαστείτε με άτομα που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το OneNote Εάν η απάντηση είναι ναι, πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε σε κατάσταση λειτουργίας συμβατότητας. Εάν κανένα από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε σημειώσεις δεν χρησιμοποιεί το OneNote 2007, είναι προτιμότερο να μετατρέψετε το σημειωματάριο στη νεότερη μορφή. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στις επιλογές Αρχείο > Πληροφορίες και κατόπιν στο κουμπί Ρυθμίσεις για το σημειωματάριο που θέλετε να μετατρέψετε. Κάντε κλικ στην επιλογή Ιδιότητες και επιλέξτε Μετατροπή σε Ανοίγετε ένα σημειωματάριο που δημιουργήθηκε με το OneNote Το σημειωματάριο ανοίγει στο OneNote 2013, χωρίς περιορισμούς δυνατοτήτων. Δεν χρειάζεται να γίνει καμία μετατροπή μορφής αρχείου. Μπορείτε να μοιράζεστε και να χρησιμοποιείτε σημειωματάρια που δημιουργούνται σε μορφές OneNote 2010 και OneNote 2013 χωρίς να απαιτείται καμία εργασία μετατροπής. Μετατρέπετε το σημειωματάριό σας σε μορφή OneNote Η υποβάθμιση ενός σημειωματαρίου σε OneNote 2007 απενεργοποιεί τις νεότερες δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στο OneNote 2013 (όπως μαθηματικές εξισώσεις, συνδεδεμένες σημειώσεις, δευτερεύουσες σελίδες πολλών επιπέδων, διαχείριση εκδόσεων και τον Κάδο Ανακύκλωσης σημειωματαρίου), ώστε το σημειωματάριο να είναι συμβατό για κοινή χρήση με άτομα που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το OneNote Μετά τη μετατροπή ενός σημειωματαρίου από OneNote 2013 στην παλαιότερη μορφή OneNote 2007, ελέγξτε τις σελίδες στις οποίες ίσως έχετε χρησιμοποιήσει νεότερες δυνατότητες, όπως μαθηματικές εξισώσεις, συνδεδεμένες σημειώσεις και δευτερεύουσες σελίδες πολλών επιπέδων. Ενδέχεται να μην είναι δυνατή η προβολή ή επεξεργασία περιεχομένου που δημιουργήθηκε από νεότερες δυνατότητες, όταν το σημειωματάριο υποβαθμίζεται στη μορφή OneNote 2007.

Δημιουργία βασικής παρουσίασης στο PowerPoint 2007

Δημιουργία βασικής παρουσίασης στο PowerPoint 2007 - 17 - PowerPoint 2007 Δημιουργία παρουσίασης Δημιουργία βασικής παρουσίασης στο PowerPoint 2007 Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη γρήγορη και εύκολη δημιουργία βασικής παρουσίασης

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry PlayBook Tablet. Έκδοση: 2.1. Οδηγός χρήσης

BlackBerry PlayBook Tablet. Έκδοση: 2.1. Οδηγός χρήσης BlackBerry PlayBook Tablet Έκδοση: 2.1 Οδηγός χρήσης Δημοσίευση: 2012-08-09 SWD-20120809103616932 Περιεχόμενα Γρήγορα αποτελέσματα... 9 Νέες λειτουργίες και βελτιώσεις... 9 Γνωρίστε το tablet σας... 10

Διαβάστε περισσότερα

support@displaynote.com +44-2890-730-482

support@displaynote.com +44-2890-730-482 Οδηγίες χρήσης Περιεχόμενα Ρύθμιση... 3 Λήψη του λογισμικού... 3 Εγκατάσταση του λογισμικού... 3 Λήψη της εφαρμογής... 4 Ρύθμιση της σύνδεσης... 5 Χρήση του DisplayNote... 6 Δημιουργία λογαριασμού DisplayNote...

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Βασικά έγγραφα του Word. 1 Εξερεύνηση του Word 2010 35. 2 Επεξεργασία και έλεγχος κειμένου 71. 3 Αλλαγή της εμφάνισης του κειμένου 107

Περιεχόμενα. Βασικά έγγραφα του Word. 1 Εξερεύνηση του Word 2010 35. 2 Επεξεργασία και έλεγχος κειμένου 71. 3 Αλλαγή της εμφάνισης του κειμένου 107 Περιεχόμενα Εισαγωγή στο Microsoft Word 2010...11 Αλλαγή της εμφάνισης της Κορδέλας...15 Χαρακτηριστικά και συμβάσεις του βιβλίου...21 Χρήση των αρχείων εξάσκησης...23 Βοήθεια...27 Μέρος 1 Βασικά έγγραφα

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της Αυτόματης προσαρμογής κειμένου

Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της Αυτόματης προσαρμογής κειμένου - 117-2. Στο παράθυρο διαλόγου Επιλογές, κάντε κλικ στην καρτέλα Επεξεργασία και κατόπιν επιλέξτε ή απαλείψτε το πλαίσιο ελέγχου Να επιτρέπεται η μεταφορά και η απόθεση κελιών. Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Cisco Unified Personal Communicator Έκδοση 8.5

Cisco Unified Personal Communicator Έκδοση 8.5 Frequently Asked Questions Cisco Unified Personal Communicator Έκδοση 8.5 Συχνές ερωτήσεις 2 Βασικά 2 Ρύθμιση 3 Διαθεσιμότητα 6 Επαφές 9 Συνομιλία 12 Κλήσεις 21 Κλήσεις συνδιάσκεψης 29 Φωνητικό ταχυδρομείο

Διαβάστε περισσότερα

Επεξεργασία κειμένου Ms Word 2007 2010 Βασικές δεξιότητες

Επεξεργασία κειμένου Ms Word 2007 2010 Βασικές δεξιότητες Επεξεργασία κειμένου Ms Word 2007 2010 Βασικές δεξιότητες Συγγραφέας: Βαγγέλης Γκιμπερίτης Επιμέλεια: Μαρία Ζάππα Κασαπίδη Επεξεργασία κειμένου: Περιεχόμενα ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Κεφάλαιο 1: Εκκίνηση -

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Torch 9810 Smartphone

BlackBerry Torch 9810 Smartphone BlackBerry Torch 9810 Smartphone Οδηγός χρήσης Έκδοση: 7.0 SWD-1735726-0613025143-019 Περιεχόμενα Γρήγορη βοήθεια... 6 Γρήγορα αποτελέσματα: Το smartphone σας... 6 Πώς: Top 10... 23 Συμβουλές: Top 10...

Διαβάστε περισσότερα

Μέρος 2 ο. Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο (E-Mail)

Μέρος 2 ο. Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο (E-Mail) Μέρος 2 ο Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο (E-Mail) Ms Outlook για το Office 2010 Μαρία Ζάππα Κασαπίδη ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο 2 1. Εκκίνηση του προγράμματος 4 1.1 Ρυθμίσεις κατά την έναρξη

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Smart Tab 4G. Vodafone. Power to you

Εγχειρίδιο χρήσης. Smart Tab 4G. Vodafone. Power to you Εγχειρίδιο χρήσης Smart Tab 4G Vodafone Power to you Πίνακας περιεχομένων 1 Η συσκευή σας... 1 1.1 Πλήκτρα και υποδοχές σύνδεσης...1 1.2 Ξεκινώντας...3 1.3 Αρχική οθόνη...5 2 Εισαγωγή κειμένου...15 2.1

Διαβάστε περισσότερα

1. Εγκατάσταση και πρώτες ρυθμίσεις

1. Εγκατάσταση και πρώτες ρυθμίσεις Οδηγός για τον Mozilla Firefox 3.5 για χρήστες Microsoft Windows 1. Εγκατάσταση και πρώτες ρυθμίσεις 1.1.Λήψη και Εγκατάσταση του Firefox 1.1.1.Εγκατάσταση σε συστήματα Windows Σημείωση: Εάν κάνετε αναβάθμιση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. BlackBerry Bold Series. BlackBerry Bold 9900/9930 Smartphones. Έκδοση: 7.1

Οδηγός χρήσης. BlackBerry Bold Series. BlackBerry Bold 9900/9930 Smartphones. Έκδοση: 7.1 BlackBerry Bold Series BlackBerry Bold 9900/9930 Smartphones Έκδοση: 7.1 Οδηγός χρήσης Δημοσίευση: 2012-09-24 SWD-20120924085749111 Περιεχόμενα Γρήγορη βοήθεια... 9 Γρήγορα αποτελέσματα: Το smartphone

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ WEBCAM STATION EVOLUTION

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ WEBCAM STATION EVOLUTION ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ WEBCAM STATION EVOLUTION ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Κάνοντας κλικ σε έναν τίτλο σε αυτόν τον πίνακα περιεχομένων, θα εμφανιστεί η αντίστοιχη παράγραφος 1. 2. 3. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 ΡΥΘΜΙΣΗ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ 4 ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Curve Series

BlackBerry Curve Series BlackBerry Curve Series BlackBerry Curve 9350/9360/9370 Smartphones Οδηγός χρήσης Έκδοση: 7.0 SWD-1735726-0619085604-019 Περιεχόμενα Γρήγορη βοήθεια... 6 Γρήγορα αποτελέσματα: Το smartphone σας... 6 Πώς:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης του SmartSolutions

Οδηγός χρήσης του SmartSolutions Οδηγός χρήσης του SmartSolutions 2009 www.lexmark.com Περιεχόμενα Πληροφορίες για το SmartSolutions...4 Τι είναι οι λύσεις SmartSolutions;...4 Συνιστώμενες απαιτήσεις συστήματος...6 Κατανόηση του Κέντρου

Διαβάστε περισσότερα

και Μεγάλους Επιμέλεια: Κωλέτσου Ευτυχία email: efi.unipi@gmail.com Web: http://www.ekoletsou.gr

και Μεγάλους Επιμέλεια: Κωλέτσου Ευτυχία email: efi.unipi@gmail.com Web: http://www.ekoletsou.gr Υπολογιστές για Μικρούς και Μεγάλους Επιμέλεια: Κωλέτσου Ευτυχία email: efi.unipi@gmail.com Web: http://www.ekoletsou.gr MICROSOFT WINDOWS XP Ξεκινώντας με τα WINDOWS Επιφάνεια Εργασίας Επιμέλεια: ΚΩΛΕΤΣΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

PORSCHE DESIGN Smartphone P'9981. Οδηγός χρήσης Έκδοση: 7.0

PORSCHE DESIGN Smartphone P'9981. Οδηγός χρήσης Έκδοση: 7.0 PORSCHE DESIGN Smartphone P'9981 Οδηγός χρήσης Έκδοση: 7.0 SWD-1735726-0109120247-019 Περιεχόμενα Γρήγορη βοήθεια... 5 Γρήγορα αποτελέσματα: Το smartphone σας... 5 Πώς: Top 10... 21 Συμβουλές: Top 10...

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Λίγα λόγια από το συγγραφέα... 7 1 Microsoft Word 2010... 9. 2 ημιουργία νέου εγγράφου... 17. 3 Το σύστημα Βοήθειας του Office...

Περιεχόμενα. Λίγα λόγια από το συγγραφέα... 7 1 Microsoft Word 2010... 9. 2 ημιουργία νέου εγγράφου... 17. 3 Το σύστημα Βοήθειας του Office... Περιεχόμενα Λίγα λόγια από το συγγραφέα... 7 1 Microsoft Word 2010... 9 2 ημιουργία νέου εγγράφου... 17 3 Το σύστημα Βοήθειας του Office... 31 4 Μετακίνηση σε έγγραφο και προβολές εγγράφου... 37 5 Επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Style 9670 Smartphone

BlackBerry Style 9670 Smartphone BlackBerry Style 9670 Smartphone Οδηγός χρήσης Έκδοση: 6.0 Για να βρείτε την τελευταία έκδοση των οδηγών χρήσης, επισκεφτείτε www.blackberry.com/docs/smartphones. την τοποθεσία SWDT643442-941426-0201022331-019

Διαβάστε περισσότερα

SM-N910C SM-N910F SM-N910H. Εγχειρίδιο χρήσης

SM-N910C SM-N910F SM-N910H. Εγχειρίδιο χρήσης SM-N910C SM-N910F SM-N910H Εγχειρίδιο χρήσης Greek. 10/2014. Rev.1.0 www.samsung.com Περιεχόμενα Διαβάστε πρώτα Πρώτα βήματα 7 Περιεχόμενα συσκευασίας 8 Διάταξη συσκευής 10 S Pen 13 Χρήση της κάρτας SIM

Διαβάστε περισσότερα

TomTom Rider Οδηγός αναφοράς

TomTom Rider Οδηγός αναφοράς TomTom Rider Οδηγός αναφοράς Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας 7 Περιεχόμενα συσκευασίας... 7 Διαβάστε πρώτα αυτό 9 Τοποθέτηση της συσκευής πλοήγησης... 9 Χρήση ακουστικών... 10 Ενεργοποίηση... 11 Διαμόρφωση...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ. Nokia PC Suite 6.8

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ. Nokia PC Suite 6.8 ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Nokia PC Suite 6.8 Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 1.1 Εφαρμογές Nokia PC Suite...1 1.2 Τι πρέπει να διαθέτετε...2 1.3 Περισσότερες πληροφορίες...4 2. Εγκατάσταση του Nokia PC Suite...5

Διαβάστε περισσότερα

Επεξεργασία Κειμένου - Microsoft Word

Επεξεργασία Κειμένου - Microsoft Word Επεξεργασία Κειμένου - Microsoft Word 1) Έναρξη 1.1) Εκκίνηση Για να ξεκινήσουμε το Word, πατάμε στο κουμπί Εναρξη και από το μενού που εμφανίζεται επιλέγουμε Προγράμματα και Microsoft Word. Η εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Επεξεργασία Κειμένου Διαδίκτυο (Ι)

Επεξεργασία Κειμένου Διαδίκτυο (Ι) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Επεξεργασία Κειμένου Διαδίκτυο (Ι) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Συγγραφέας Μαριάνθη Καρατζά Υπεύθυνος διαμόρφωσης

Διαβάστε περισσότερα

Windows Phone 8X της HTC Οδηγός χρήσης

Windows Phone 8X της HTC Οδηγός χρήσης Windows Phone 8X της HTC Οδηγός χρήσης 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Αφαίρεση συσκευασίας Το τηλέφωνό σας 8 Κάρτα SIM 9 Μπαταρία 11 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της τροφοδοσίας 12 Ρύθμιση του τηλεφώνου σας

Διαβάστε περισσότερα

User s Manual. Εγχειρίδιο Χρήστη

User s Manual. Εγχειρίδιο Χρήστη User s Manual Εγχειρίδιο Χρήστη Αναθεώρηση: R00 (Ιανουάριος 2006) Εμπορικά Σήματα Όλες οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών

Διαβάστε περισσότερα

Eγχειρίδιο χρήσης VF-995N

Eγχειρίδιο χρήσης VF-995N Eγχειρίδιο χρήσης Όμιλος Vodafone 2015. Τα Vodafone και Vodafone λογότυπα είναι εμπορικά σήματα του Ομίλου Vodafone. Τυχόν ονόματα προϊόντων ή εταιρεία ποθ αναφέρονται στο παρόν έντυπο ενδέχεται να αποτελούν

Διαβάστε περισσότερα

OpenOffice.org Writer

OpenOffice.org Writer OpenOffice.org Writer Πνευματικά δικαιώματα Μπορείτε να το διανείμετε ή/και να το τροποποιήσετε είτε υπό τους όρους της άδειας GNU General Public License έκδοση 2 ή νεότερη (http://www.gnu.org/licenses/gpl.html),

Διαβάστε περισσότερα

Openoffice.org Κοινά θέματα βοήθειας

Openoffice.org Κοινά θέματα βοήθειας Openoffice.org Κοινά θέματα βοήθειας Πνευματικά δικαιώματα Μπορείτε να το διανείμετε ή/και να το τροποποιήσετε είτε υπό τους όρους της άδειας GNU General Public License έκδοση 2 ή νεότερη (http://www.gnu.org/licenses/gpl.html),

Διαβάστε περισσότερα

Αναθεώρηση: Εμπορικά Σήματα Αποποίηση ευθύνης

Αναθεώρηση: Εμπορικά Σήματα Αποποίηση ευθύνης Εγχειρίδιο Χρήστη Αναθεώρηση: R01 Εμπορικά Σήματα Τα σήματα Microsoft, Windows, το λογότυπο Windows, Windows Media, Outlook και ActiveSync είναι σήματα κατατεθέντα ή εμπορικά σήματα της Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα