Μεγάλη επιφάνεια κεντήματος 200 x 200mm Μέχρι και 1000 βελονιές το λεπτό Αυτόματο πέρασμα στην βελόνα Ελεύθερο ράψιμο Διαλογή χρωμάτων κλωστής

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Μεγάλη επιφάνεια κεντήματος 200 x 200mm Μέχρι και 1000 βελονιές το λεπτό Αυτόματο πέρασμα στην βελόνα Ελεύθερο ράψιμο Διαλογή χρωμάτων κλωστής"

Transcript

1 VR VR Μονοβέλονη κεντητική με δυνατότητα ελεύθερου κεντήματος και ελεύθερου ραψίματος. Μεγάλη επιφάνεια κεντήματος 200 x 200mm Μέχρι και 1000 βελονιές το λεπτό Αυτόματο πέρασμα στην βελόνα Ελεύθερο ράψιμο Διαλογή χρωμάτων κλωστής

2 Η VR είναι η πρώτη μας μονοβέλονη κεντητική μηχανή με ελεύθερο μπράτσο Η VR είναι μια εντελώς νεα ιδέα στο κέντημα. Για πρώτη φορά, οι λάτρεις του κεντήματος μπορούν να αγοράσουν μια μηχανή που συνδυάζει εμπορικά χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα με εύκολη στη χρήση τεχνολογία και προηγμένα επίπεδα προσαρμογής, όλα στην άνεση του σπιτιού σας. Η λειτουργία διαλογής χρώματος κλωστής επιτρέπει λιγότερες αλλαγές κώνων και μπορεί να μειώσει σημαντικά το χρόνο που απαιτείται για να ολοκληρώσετε ένα πολύχρωμο κέντημα. Χαρακτηρηστικά Εύκολη πρόσβαση στο μασούρι Μεγάλη επιφάνεια κεντήματος Ελεύθερο μπράτσο Δείκτης LED για κεντράρισμα της βελόνας 3 Χόνια εγγύηση Δυνατότητα ραψίματος σε ελεύθερη κίνηση Αναλάβετε μεγάλα έργα χρησιμοποιώντας την κεντητική επιφάνεια 200 x 200mm, που σας παρέχει το δημιουργικό κενό για να σχεδιάσετε το σχέδιο χωρίς όρια.

3 Ανάπτυξη της δημιουργικότητας Η VR σας δίνει την δυνατότητα να ξεκλειδώσετε τις κεντητικές σας ικανότητες. Ο ακαταμάχητος συνδιασμός των χαρακτηριστικών και των δυνατοτήτων της πραγματικά απελευθερώνουν την δημιουργηκότητα σας, φερνοντας αυξημένα επίπεδα αποδώσεων και μοναδικότητα στα έγα σας. Η ομαλή λειτουργία της VR αποδίδει έως και 1000 βελονιές ανά λεπτό, με μηδενικό συμβιβασμό στην ποιότητα. Η κεντητική επιφάνεια 200 x 200mm σας επιτρέπει να αναλάβαιτε μεγάλα και περίπλοκα σχέδια, χωρίς να χρειάζεται να ξανα-τελαρώσετε. Ο δείκτης LED σας βοηθάει να πετύχετε τέλεια τοποθέση σχεδίου στο ύφασμα, δείχνοντας σας ακριβώς που θα πέσει η βελόνα. Αντιμετωπήστε διαφορετικά έργα με μια πικοιλία από επιλογές σε κεντητικά τελάρα, περιλαμβάνοντας πολλές επιλογές. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να εκτιμήσετε την δουλειά σας και τα χρώματα κάτω από τον ζωηρό, φυσικό σε όλο το φάσμα LED φωτισμό. Η διαλογή χρωμάτων κλωστής σημαίνει ότι θα κάνετε λιγότερες αλλαγές χρωμάτων κλωστών και όταν κάνετε θα γίνονται γρηγορώτερα και πιο αποδοτικά από άλλες μονοβέλονες μηχανές. Περισσότερη δημιουργία, λιγότερος κόπος - ο αισθητήρας μασουριού θα σας πει πότε η κάτω κλωστή έχει σπάσει ή έχει τελειώσει. Κάθε στιγμή έχετε πρόσβαση στο μασούρι χωρίς να αφαιρείτε το έργο σας από την μηχανή. Το τελάρο για καπέλα που φαίνεται είναι προαιρετικό. Η περιοχή κεντήματος 200 x 200mm σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μεγάλα σχέδια χωρίς να χρειάζετε να ξανα-τελαρώσετε. Στείλτε τα δικά σας σχέδια στην μηχανή είτε από ένα USB stick είτε από τον υπολογιστή σας, χρησιμοποιώντας τις δυο θύρες. Μετά χρησιμοποιήστε την μεγάλη οθόνη αφής 7, 260,000 χρωμάτων για να καθρεπτίσετε, περιστρέψετε, αλλάξετε το μέγεθος ή να προσθέσετε κείμενο σε ένα σχέδιο γρήγορα και εύκολα. Η διαλογή χρωμάτων κλωστής μπορεί να ελλαχιστοποιήσει τις αλλαγές χρωμάτων κλωστής σε πολύχρωμα σχέδια, μειώνοντας τον χρόνο κεντήματος. Δείτε ακριβώς που θα πέσει η βελόνα και ρυθμίστε με ακρίβεια την θέση του σχεδίου με τον δείκτη LED.

4 305 Ενσωματωμένα σχέδια, άπειρες δυνατότητες Η VR σας προσφέρει πρόσβαση σε 305 ενσωματωμένα σχέδια περιλαμβάνοντας Vintage, Trendy και Floral αλφάβητα. Απολαύστε την προσωπική σας πινελιά με 20 ενσωματωμένες γραμματοσειρές και εξερευνήστε διαγράμματα κλωστής από τους κορυφαίους κατασκευαστές κλωστής - απλά επιλέξτε μάρκα και το χρώμα που ταιριάζει θα εμφανιστεί. Εισάγετε τα δικά σας σχέδια μέσα από τις 2 θύρες USB, επιτρέποντας σας να φορτώσετε από ένα USB stick ή συνδέστε την σε ένα υπολογιστή. Μετά χρησιμοποιήστε την έγχρωμη οθόνη αφής 7 -Η οθόνη δίνει την δυνατότητα για καθρέπτισμα, περιστροφή, αλλαγή μεγέθους, αλλαγή χρώματος και κείμενο σε πολλές γραμμές. Προσθέστε προσωπικές πινελιές σε πράγματα όπως πετσέτες, τσάντες θαλάσσης, ρούχα εργασίας, πολλά περισσότερα. Η VR δίνει στο έργο σας ένα επαγγελματικό τελείωμα με την δική σας προσωπικότητα, επιτρέποντας σας να δημιουργήσετε το δικό σας σχέδιο και δώστε λάμψη σε κάθε υλικό. Περαστήρι βελόνας Το περαστήρι κλωστής στην βελόνα κάνει εύκολο και γρήγορο το πέρασμα για να αρχίσετε το επόμενο σας σχέδιο. Απλά ακολουθήστε τους οδηγούς κλωστής και πατήστε το κουμπί για να περάσετε την βελόνα. Ενσωματωμένος βοηθός Ο οδηγός στην οθόνη σας καθοδηγεί για εγκατάσταση και βασική λειτουργία για να σας βοηθήσει να πάρετε τα μέγιστα από την VR σας. Αισθητήρες για την πάνω και κάτω κλωστή Οι αισθητήρες της πάνω και κάτω κλωστής σας ειδοποιούν όταν μια κλωστή σπάσει ή τελειώσει. Διάφορα μεγέθη τελάρων Απολαύστε διάφορους τύπους και μεγέθη τελάρων, περιλαμβάνοντας κυλινδρικά τελάρα για T-shirts και πετσέτες κλπ. Μεγάλα τελάρα γιa καπιτονέ, τελάρα για μικρά πορτρέτα και τοπία - τέλεια για κάθετες και οριζόντιες τσέπες. Ακούσαμε την κοινωνία κεντημάτων και δώσαμε στην VR την διάσημη κεντητική περιοχή των 200 x 200mm ιδανική για μεγαλύτερα έργα, quilting και ράψιμο. Επιλέξτε ανάμεσα σε 20 ενσωματωμένες γραμματοσειρές, περιλαμβάνοντας και την Cyrillic.

5 Απολαύστε quilting και ράψιμο σε ελεύθερη κίνηση Με το σετ ελεύθερου κεντήματος που περιλαμβάνεται, η VR μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε μια μηχανή ελεύθερης κίνησης Προσθέστε ''ζωγραφιές'' στα καπιτονέ σας για να πετύχετε κάτι δικό σας. Δημιουργήστε τα δικά σας σχέδια ράβοντας προς όποια κατεύθυνση θέλετε. Η ελεύθερη κίνηση σε μεγάλα έργα είναι ή καπιτονέ είναι εύκολη αφού η κίνηση δεν περιορίζεται όπως στις κοινές ραπτομηχανές. Το μεγάλο τραπέζι προέκτασης που περιλαμβάνεται υποστηρίζει το ύφασμα κατά το ράψιμο και προσφέρει μεγάλη επιφάνεια εργασίας. Ρυθμίστε διάφορες κάθετες θέσεις που πέφτει η βελόνα για να ταιριάουν με το έργο ή τον τρόπο που θέλετε να κάνετε ελεύθερο κέντημα. Εύκολα ρυθμίστε την μέγιστη ταχύτητα ραψίματος χρησιμοποιώντας την ρύθμιση ταχύτητας στην οθόνη, ή προγραμματίστε και αποθηκεύστε δυο ρυθμίσεις ταχύτητας. Περιλαμβάνεται και πατήστρα για τον έλεγχο της ταχύτητας και έτσι μπορείτε να συγκεντρωθείτε και με τα δυο σας χέρια στο έργο σας. Χρησιμοποιώντας την λαβή ελεύθερης κίνησης που περιλαμβάνεται σας επιτρέπεται να κουνάτε το ύφασμα εύκολα για ομαλό ελεύθερο κέντημα.

6 Ενα επαγγελματικό αποτέλεσμα με προσωπική πινελιά Ξεκλειδώστε την προσωπικότητα σας και τις πραγματικές κεντητικές σας δυνατότητες με επαγγελματική λειτουργικότητα καλωσορίζοντας την VR

7 Χαρακτηρηστικά και Λειτουργίες Θύρες USB 305 Ενσωματωμένα σχέδια Βάλτε ένα USB memory stick ή συνδέστε απευθείας στον υπολογιστή για να στέλενετε κεντητικά σχέδια στην VR. Μεγάλη ποικιλία ενσωματωμένων σχεδίων περιλαμβάνοντας Ελληνικό και foralαλφάβητο, διακοσμητικά και καπιτονέ (quilt) σχέδια. Μεγάλη περιοχή κεντήματος 200 x 200mm 20 Ενσωματωμένες γραμματοσειρές Δημιουργήστε μεγάλα κεντητικά σχέδια χωρίς να χρειάζεται να ξανα-τελαρώσετε. Ενα μεγάλο εύρος από ενσωματωμένες γραμματοσειρές για να δώσετε την δική σας πινελιά στα έργα σας. Μεγάλη έγχρωμη LCD οθόνη αφής Διαλογή χρώματος κλωστής Εύκολη επεξεργασία και ρύθμιση κεντητικών σχεδίων, πρόσθεση γραμμάτων, αλλαγή μεγέθους, κ.α. από την οθόνη αφής. Ρυθμίστε την σειρά με την οποία τα πολύχρωμα κεντητικά σχέδια θα κεντηθούν - μειώστε αλλαγές της χρώματος και ελαττώστε τον χρόνο κεντήματος. Εύκολη πρόσβαση στο μασούρι Εισαγωγή κειμένου σε πολλές γραμμές Εύκολη αλλαγή μασουριού χωρίς να χρειάζεται να βγάλετε το τελάρο. Επιτρέπει να εισάγονται πολλαπλές γραμμές κειμένου χωρίς χειροκίνητη επανατοποθέτηση. Μετατροπέας σχεδίων σε μονόχρωμα Ανεξάρτητο γέμισμα του μασουριού Πατήστε ένα πλήκτρο για να κεντήσετε ένα πολύχρωμο σχέδιο με ένα χρώμα. Το ενσωματωμένο ανεξάρτητο μασουριστήρι είναι γρήγορο και εύκολο. Σας επιτρέπει να γεμίσετε ένα νέο μασούρι ενώ η μηχανή κεντάει. Κέντημα ελεύθερου μπράτσου Βάση για 4 κώνους Κεντήστε σε τσέπες, μανίκια, μπατζάκια, κ.α. Σετ για κέντημα ελεύθερης κίνησης Μετατρέψτε την VR σε κεντητική ελεύθερης κίνησης για quilting και ράψιμο σε ελεύθερο κέντημα. Η VR είναι εξοπλισμένη με βάση για 4 κώνους. Ιδανική για γρήγορες αλλαγές χρωμάτων. Δείκτης LED για τέλεια τοποθέτηση βελόνας Ο δείκτης LED κάνει εύκολο να δείτε ακριβώς που θα πέσει η βελόνα, επιτρέποντας σας να τοποθετήσετε το έργο σας γρηγορότερα και με περισσότερη ακρίβεια από ποτέ.

8 Κεντητικά τελάρα που περιλαμβάνονται Τελάρο 200 x 200mm (8" x 8") Τελάρο 100 x 100mm (4" x 4") Τελάρα τύπου S - Ιδανικά για κεντήματα σε τσέπες και μανίκια 70 x 41mm (2.75" x 1.61") 50 x 50mm (1.97" x 1.97") 44 x 38mm (1.73" x 1.49") 33 x 75mm (1.29" x 2.95") Προαιρετικά αξεσουάρ Τελάρο για καπέλα Κεντήστε στα καπέλα σας χωρίς κόπο. Η περιοχή κεντήματος είναι 130mm x 60mm ύψος. Τελάρο Flat Μπουφάν και άλλα χοντρά υλικά θα κεντηθούν πιο εύκολα στο τελάρο flat, που είναι 200 x 200mm. Σετ κυκλικά τελάρα Το σετ περιλαμβάνει 3 τελάρα: Μικρό 100mm Μεσσαίο 130mm Μεγάλο 160mm Τελάρο με περιθώριο 180 x 100mm Κεντήστε όμορφα συνεχόμενα σχέδια κε περιθώριο, Ιδανικό για μεγάλη ποικιλία έργων από ένδυση μέχρι και καλύμματα επίπλων. (Προτείνεται η χρήση του τραπεζιού προέκτασης.) Βάση μηχανής Αυτή η κινητή βάση κρατάει με ασφάλεια την VR σας και παρέχει άφθονο χώρο αποθήκευσης για αξεσουάρ και κλωστές. Σετ κυλινδρικού κεντήματος Κεντήστε σχεδόν ότι είναι κυλινδρικό. Κυλινδρικό τελάρο με 90mm πλάτος και 80mm ύψος. Το υλικό θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 100mm ανοικτής διαμέτρου. Σετ τελάρου με δαγκάνα Το σετ τελάρου με δαγκάνα είναι ιδανικό για κέντημα σε παπούτσια, εσωτερικές τσέπες μπουφάν, μανσέτες, γάντια και πολλά άλλα. (Μέγεθος 45 x 24mm.) Πρόγραμμα PE-Design 10 και PE-Design Plus Η οικογένεια κεντητικών προγραμμάτων Brother, προσφέρουν ισχυρές δυνατότητες για να ταιριάζουν τόσο σε αρχάριους όσο και σε επαγγελματίες.

Μονοβέλονη μηχανή κεντήματος με κέντημα ελεύθερου βραχίονα και δυνατότητα ραψίματος ελεύθερης κίνησης.

Μονοβέλονη μηχανή κεντήματος με κέντημα ελεύθερου βραχίονα και δυνατότητα ραψίματος ελεύθερης κίνησης. VR VR Μονοβέλονη μηχανή κεντήματος με κέντημα ελεύθερου βραχίονα και δυνατότητα ραψίματος ελεύθερης κίνησης. Μεγάλη περιοχή κεντήματος 200 x 200 χιλιοστών (8 "x 8") Έως 1000 βελονιές ανά λεπτό Αυτόματο

Διαβάστε περισσότερα

NV800E NV800E. Τώρα για πιο φιλόδοξα έργα κέντημα.

NV800E NV800E. Τώρα για πιο φιλόδοξα έργα κέντημα. NV800E Τώρα για πιο φιλόδοξα έργα κέντημα. NV800E 160mm x 260mm περιοχή κεντήματος 138 ενσωματωμένα μοτίβα κεντήματος Έγχρωμη οθόνη αφής LCD Γρήγορη ρύθμιση του μασουριού Αυτόματο πέρασμα κλωστής στη βελόνα

Διαβάστε περισσότερα

NV2600 NV2600. Γρήγορη, ακριβή ραφή, καπιτονέ και κεντήματα.

NV2600 NV2600. Γρήγορη, ακριβή ραφή, καπιτονέ και κεντήματα. NV2600 Γρήγορη, ακριβή ραφή, καπιτονέ και κεντήματα. NV2600 Έγχρωμη οθόνη αφής LCD 160 mm x 260 mm περιοχή κεντήματος 138 ενσωματωμένα μοτίβα κεντήματος Πλήρως αυτόματη τάνυση του νήματος Πλευρική τροφοδοσία

Διαβάστε περισσότερα

PR655. PR655 Κεντητική μηχανή. Αποκτήστε επαγγελματικά αποτελέσματα κεντήματος γρήγορα και εύκολα με το Brother PR655

PR655. PR655 Κεντητική μηχανή. Αποκτήστε επαγγελματικά αποτελέσματα κεντήματος γρήγορα και εύκολα με το Brother PR655 PR655 PR655 Κεντητική μηχανή Αποκτήστε επαγγελματικά αποτελέσματα κεντήματος γρήγορα και εύκολα με το Brother PR655 300 x 200 mm περιοχή κεντήματος Οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας ASV LCD Προηγμένο σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

ICAPS - Συνεχές σύστημα αυτόματης πίεσης 11 1/4 (285 mm) μακρύ βραχίονα Μεγάλη περιοχή κεντήματος 180 x 300 mm Υψηλής ταχύτητας ράψιμο και κέντημα

ICAPS - Συνεχές σύστημα αυτόματης πίεσης 11 1/4 (285 mm) μακρύ βραχίονα Μεγάλη περιοχή κεντήματος 180 x 300 mm Υψηλής ταχύτητας ράψιμο και κέντημα V5 V5 Η μηχανή υψηλής ταχύτητας ραψίματος μακρού βραχίονα, καπιτονέ και κεντήματα, είναι ιδανική για τον δημιουργικό ενθουσιώδη της ραπτικής ICAPS - Συνεχές σύστημα αυτόματης πίεσης 11 1/4 (285 mm) μακρύ

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη περιοχή κεντήματος 300 x 180 mm Γρήγορη με ταχύτητα κεντήματος βελονιές ανά λεπτό Αυτόματη κοπή κλωστής USB

Μεγάλη περιοχή κεντήματος 300 x 180 mm Γρήγορη με ταχύτητα κεντήματος βελονιές ανά λεπτό Αυτόματη κοπή κλωστής USB V3 V3 Με μεγάλο χώρο κεντητική μηχανή και προηγμένες λειτουργίες Μεγάλη περιοχή κεντήματος 300 x 180 mm Γρήγορη με ταχύτητα κεντήματος 1.050 βελονιές ανά λεπτό Αυτόματη κοπή κλωστής USB Έμπνευση τέχνης

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα προηγμένη με μακρύ βραχίονα για ράψιμο καπιτονάρισμα και μηχανή κεντήματος, ιδανική για τον ενθουσιώδη χρήστη.

Η νέα προηγμένη με μακρύ βραχίονα για ράψιμο καπιτονάρισμα και μηχανή κεντήματος, ιδανική για τον ενθουσιώδη χρήστη. V7 V7 Η νέα προηγμένη με μακρύ βραχίονα για ράψιμο καπιτονάρισμα και μηχανή κεντήματος, ιδανική για τον ενθουσιώδη χρήστη. CAPS - Σύστημα συνεχούς αυτόματης πίεσης Βραχίονας μήκους 11.25 " (285 mm) Πόδι

Διαβάστε περισσότερα

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας.

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας. XV XV Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας. 10,1" Οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης IPS LCD Προηγμένο ευφυές σύστημα κάμερας Πολύ μεγάλη περιοχή κεντήματος (9½ x 14 ", 240 x 360mm) Βραχίονας μήκους 11¼ "(285mm)

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ! Μία συμπαγής για ράψιμο και κέντημα μηχανή

ΝΕΟ! Μία συμπαγής για ράψιμο και κέντημα μηχανή 955 ΝΕΟ! Μπόνους USB με 100 επιπλέον σχέδια κέντημα που περιλαμβάνονται 955 Μία συμπαγής για ράψιμο και κέντημα μηχανή Οθόνη αφής LCD Αυτόματη πέρασμα κλωστής στη βελόνα Τραπέζι επέκτασης 296 σχέδια κεντήματος

Διαβάστε περισσότερα

NV1100 & NV1300 NV1100 & NV1300

NV1100 & NV1300 NV1100 & NV1300 NV1100 & NV1300 NV1100 & NV1300 Ευρύχωρα, γεµάτα µε δυνατότητες ισχυρά µηχανήµατα ραπτικής και καπιτονέ. Μεγάλος χώρος εργασίας 210 mm στα δεξιά της βελόνας. SFDS - σύστηµα τετραγωνικής τροφοδοσίας Προηγµένο

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά

Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Αυτές οι οδηγίες ασφαλείας έχουν σκοπό να αποτρέψουν κινδύνους ή ζημιές που οφείλονται σε κακή χρήση της μηχανής. Διαβάστε προσεκτικά και

Διαβάστε περισσότερα

VQ2 VQ ενσωµατωµένες ραφές 11 1/4 "(285 mm) µακρύς βραχίονας

VQ2 VQ ενσωµατωµένες ραφές 11 1/4 (285 mm) µακρύς βραχίονας VQ2 VQ2 Τώρα η δηµιουργικότητά σας περιορίζεται µόνο από τη φαντασία σας 473 ενσωµατωµένες ραφές 11 1/4 "(285 mm) µακρύς βραχίονας ICAPS - Συνεχές αυτόµατο σύστηµα πίεσης Λειτουργία περιστροφής Υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ Καλός, λειτουργικός φωτισμός Ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικός για όλες τις κουζίνες, τόσο για την ασφάλεια όσο και για την εμφάνιση. Η προετοιμασία του φαγητού

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοστάτης χώρου touch με οθόνη LCD

Θερμοστάτης χώρου touch με οθόνη LCD Θερμοστάτης χώρου touch με οθόνη LCD ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ O ΗΤ 300 touch θερμοστάτης χώρου έχει χωριστές εξόδους για εντολή μόνο θέρμανσης και μόνο ψύξης. Ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει τον θερμοστάτη

Διαβάστε περισσότερα

HP Sprocket App. PPT προϊόντος HP Sprocket App. 4AA7-1972ELE, Απρίλιος 2018

HP Sprocket App. PPT προϊόντος HP Sprocket App. 4AA7-1972ELE, Απρίλιος 2018 Απλή εκτύπωση από φορητές συσκευές Εκτυπώστε γρήγορα φωτογραφίες από το smartphone και τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το δωρεάν HP Sprocket. 1 HP Sprocket App PPT προϊόντος HP Sprocket

Διαβάστε περισσότερα

Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας

Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας Οδηγός αγοράς Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. 36 Μέχρι άτοκες

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία ενός κενού πίνακα

Δημιουργία ενός κενού πίνακα 3.4.1.1 Δημιουργία ενός κενού πίνακα Ένας πίνακας αποτελείται από έναν αριθμό γραμμών και στηλών που δημιουργούν ένα πλέγμα. Σε αυτό το πλέγμα είναι πιθανή η ύπαρξη ή μη περιθωρίων. Κάθε κελί του πίνακα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ STANLEY Η ΓΚΑΜΑ Οι Μετρητές Stanley με πραγματική ακρίβεια περιέχουν λειτουργίες που σχεδιάστηκαν με το μυαλό του χρήστη. Επιλέξτε

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικές συμβουλές κατά την πληκτρολόγηση ., ; :! ( ) " " Άνοιγμα και αποθήκευση εγγράφου Αρχείο, Άνοιγμα. Αρχείο / Αποθήκευση

Πρακτικές συμβουλές κατά την πληκτρολόγηση ., ; :! ( )   Άνοιγμα και αποθήκευση εγγράφου Αρχείο, Άνοιγμα. Αρχείο / Αποθήκευση Επεξεργαστής κειμένου Word 2003 Πρακτικές συμβουλές κατά την πληκτρολόγηση Για να αλλάξουμε παράγραφο πατάμε Enter. Για να αφήσουμε μία κενή γραμμή, πατάμε μία φορά το Enter. Για να γράψουμε την επόμενη

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέστε το στεγνωτήρα σας με το μέλλον. BSH_022_HC_Geraetebeil_Trocknen_P_Siemens_210x148_el-GR_STAR.indd 1

Συνδέστε το στεγνωτήρα σας με το μέλλον. BSH_022_HC_Geraetebeil_Trocknen_P_Siemens_210x148_el-GR_STAR.indd 1 Συνδέστε το στεγνωτήρα σας με το μέλλον. SH_022_H_Geraetebeil_Trocknen_P_Siemens_210x148_el-GR_STR.indd 1 13.02.17 12:47 Home onnect. Μια εφαρμογή για όλα. Το Home onnect είναι η πρώτη εφαρμογή, που πλένει

Διαβάστε περισσότερα

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Συρόμενες πόρτες

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Συρόμενες πόρτες ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Συρόμενες πόρτες ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Διαβάστε περισσότερα στο φυλλάδιο των εγγυήσεων. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο. Τα υλικά κάθε τοίχου μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Πρώτα βήματα με το φωτιστικό LivingColors LivingColors Αφαίρεση συσκευασίας και εγκατάσταση Όταν αφαιρείτε τη συσκευασία του φωτιστικού LivingColors, το φωτιστικό είναι

Διαβάστε περισσότερα

Εφέ επικάλυψης χρησιμοποιώντας χρονικές καθυστερήσεις

Εφέ επικάλυψης χρησιμοποιώντας χρονικές καθυστερήσεις Εφέ επικάλυψης χρησιμοποιώντας χρονικές καθυστερήσεις Καθορίστε χρονικές καθυστερήσεις και αλλάξτε ταχύτητες για να δημιουργήσετε εφέ που επικαλύπτονται. 1. Όταν έχετε ανοικτό το δείγμα παρουσίασης στο

Διαβάστε περισσότερα

ηλικία Android 4.1.1 Το Αληθινό Εκπαιδευτικό Tablet για Παιδιά

ηλικία Android 4.1.1 Το Αληθινό Εκπαιδευτικό Tablet για Παιδιά Εκπαιδευτικές Εφαρµογές ειδικά σχεδιασµένες στα ελληνικά για το Clempad, προσφέρουν την απόλυτη εµπειρία παιχνιδιού και µάθησης Γονικός Έλεγχος διαχείριση περιεχοµένου Ασφαλές Internet έλεγχος µε ρυθµίσεις

Διαβάστε περισσότερα

Απεριόριστες δυνατότητες

Απεριόριστες δυνατότητες PHILIPS Λευκό και χρωματιστό ατμοσφαιρικό φως Hue Μονός λαμπτήρας E14 Λαμπτήρας E14 Λευκός και χρωματιστός φωτισμός Απεριόριστες δυνατότητες Προσθέστε ένα κερί Philips Hue λευκού και χρωματιστού ατμοσφαιρικού

Διαβάστε περισσότερα

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Πόρτες με μεντεσέδες

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Πόρτες με μεντεσέδες ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Πόρτες με μεντεσέδες ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Διαβάστε περισσότερα στο φυλλάδιο των εγγυήσεων. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο. Τα υλικά κάθε τοίχου

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Λίγα λόγια από το συγγραφέα...7 Κεφάλαιο 1: Προετοιμασία παρουσίασης...9. Κεφάλαιο 2: Διαχείριση παρουσίασης...44

Περιεχόμενα. Λίγα λόγια από το συγγραφέα...7 Κεφάλαιο 1: Προετοιμασία παρουσίασης...9. Κεφάλαιο 2: Διαχείριση παρουσίασης...44 Περιεχόμενα Λίγα λόγια από το συγγραφέα...7 Κεφάλαιο 1: Προετοιμασία παρουσίασης...9 Κεφάλαιο 2: Διαχείριση παρουσίασης...44 Κεφάλαιο 3: Σχεδίαση γραφικών...78 Κεφάλαιο 4: Μορφοποίηση εικόνων...111 Κεφάλαιο

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας με το μέλλον.

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας με το μέλλον. Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας με το μέλλον. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1 OT-eileger_EU-DE_Siemens_el-GR.indd 1 06.02.17 09:40 Το μέλλον τώρα ξεκινά στο σπίτι σας! Σας συγχαίρουμε που επιλέξατε το Home

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Οδηγός χρήστη Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 2 2 Νομικές πληροφορίες Legal Πνευματικά δικαιώματα 2011 Google Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Copyright 2010 Google Inc. All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

HP Sprocket Plus. Εκτυπώστε στη στιγμή από το smartphone σας φωτογραφίες έως και 30% μεγαλύτερες απ' ό,τι με το απλό HP Sprocket

HP Sprocket Plus. Εκτυπώστε στη στιγμή από το smartphone σας φωτογραφίες έως και 30% μεγαλύτερες απ' ό,τι με το απλό HP Sprocket HP Sprocket Plus Εκτυπώστε στη στιγμή από το smartphone σας φωτογραφίες έως και 30% μεγαλύτερες απ' ό,τι με το απλό HP Sprocket Απαιτείται το HP Sprocket App. Παρουσίαση HP Sprocket Plus HP Sprocket Plus

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Publisher 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτεύουσα σειρά ενδυμασίας αναψυχής

Πρωτεύουσα σειρά ενδυμασίας αναψυχής 410 Πρωτεύουσα σειρά ενδυμασίας αναψυχής Ιδανικό για Εταιρική Παρουσίαση Πληροφόρηση Υφάσματος Αυτό το υπέροχο για δραστηριότητες αναψυχής ύφασμα κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας ένα μείγμα από πολυεστέρα

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Θερμοστάτης LTC 530 Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Ο θερμοστάτης έχει σχεδιαστεί για να διατηρήσει μια σταθερή θερμοκρασία. Ο θερμοστάτης

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Draw for Children. Περιεχόμενα

Εγχειρίδιο Χρήσης Draw for Children. Περιεχόμενα Περιεχόμενα 1. Πως ανοίγουμε το πρόγραμμα ζωγραφικής Drawing for children...3 2. Οι λειτουργίες του Drawing for children...3 3. Άνοιγμα νέας σελίδας...4 4. Αναίρεση...4 5. Σβήσιμο...4 6. Μολυβοθήκη εργαλεία

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Η νέα θυροτηλεόραση ZEUS της σειράς BUS 2 καλωδίων από την CTC, είναι η ιδανικότερη επιλογή και ταιριάζει σε οποιοδήποτε κτίριο.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ Website (e-shop): www.ban.gr K. Παλαιολόγου 32 Αγ. Ι. Ρέντης 18233 Πειραιάς GR Α.Φ.Μ.: 095627390 ΔΟΥ: Μοσχάτου Τηλ.:2104810582 Τηλ./Fax:2104820054,

Διαβάστε περισσότερα

PH123578 IKEA /ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015 / 1. Η σειρά SPRUTT. Inter IKEA Systems B.V. 2014-2015

PH123578 IKEA /ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015 / 1. Η σειρά SPRUTT. Inter IKEA Systems B.V. 2014-2015 PH123578 Η σειρά IKEA /ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ / 1 Inter IKEA Systems B.V. 2014- IKEA / 2 ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΑ ΠΡΩΙΝΑ! PH123270 Τα πρωινά φαίνεται ότι η ώρα περνά πολύ πιο γρήγορα. Από τη στιγμή που θα ξυπνήσουμε,

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D

Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D Μοντέλο: MHS-FS3 Bloggie 3D Βιντεοκάμερα Mobile HD Snap Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D Πλήρης ανάλυση HD 1920x1080, βίντεο 3D, 5,1MP, 8GB, βραχίονας USB και λογισμικό διαμοιρασμού, οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον.

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης el_pcg_koch_induction_lightslider_se_9001296414.indd 1 06.04.17 16:55 Το μέλλον τώρα ξεκινά στο σπίτι σας! Σας συγχαίρουμε που

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργάκης Αριστείδης ΠΕ20

Γεωργάκης Αριστείδης ΠΕ20 1 Εκκίνηση για πρώτη φορά Όπως συμβαίνει και με τις υπόλοιπες εφαρμογές του OpenOffice, έτσι και το Impress μπορούμε να το εκκινήσουμε μέσω της συντόμευσης που εγκαθίσταται αυτόματα στην επιφάνεια εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικα στολίδια από ανακυκλώσιμα υλικά!

Χριστουγεννιάτικα στολίδια από ανακυκλώσιμα υλικά! Χριστουγεννιάτικα στολίδια από ανακυκλώσιμα υλικά! Αυτές τις γιορτές βλέπουμε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με πολλή δημιουργικότητα και λιγότερα έξοδα! Το Sofan Handmade και η ομάδα του Ftiaxto.gr μοιράζονται

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέστε το ψυγείο σας με το μέλλον.

Συνδέστε το ψυγείο σας με το μέλλον. Συνδέστε το ψυγείο σας με το μέλλον. Home onnect. Μια εφαρμογή για όλα. Το Home onnect είναι η πρώτη εφαρμογή, που πλένει, στεγνώνει, ξεπλένει, ψήνει γλυκά, κάνει καφέ και ρίχνει μια ματιά στο ψυγείο για

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικός ανιχνευτής χαρτονομισμάτων. EasyCount EC350. Εγχειρίδιο χρήσης

Επαγγελματικός ανιχνευτής χαρτονομισμάτων. EasyCount EC350. Εγχειρίδιο χρήσης Επαγγελματικός ανιχνευτής χαρτονομισμάτων EasyCount EC350 Εγχειρίδιο χρήσης ΠΡΟΣΟΧΗ Μη χρησιμοποιείτε αυτή τη συσκευή σε χώρους με υψηλή θερμοκρασία και υγρασία, διότι μπορεί να προκαλέσουν δυσλειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικός ανιχνευτής νομισμάτων ALFA - EC500. Εγχειρίδιο χρήσης

Επαγγελματικός ανιχνευτής νομισμάτων ALFA - EC500. Εγχειρίδιο χρήσης Επαγγελματικός ανιχνευτής νομισμάτων ALFA - EC500 Εγχειρίδιο χρήσης ΠΡΟΣΟΧΗ Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν σε περιοχές με υψηλή θερμοκρασία ή υψηλή υγρασία, καθώς μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργία της συσκευής.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογής

Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογής Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογής SciFY - Οκτώβριος 2016 Περιεχόμενα Εισαγωγή 3 Οδηγίες για τον εργοθεραπευτή / φροντιστή 4 Αρχική Οθόνη 4 Δημιουργία προφίλ 5 Ρυθμίσεις Επικοινωνίας 6 Ρυθμίσεις Ψυχαγωγίας 9 Ρυθμίσεις

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογικές Επισημάνσεις

Τεχνολογικές Επισημάνσεις USB Ψηφιακή Βιντεοκάμερα Web Πραγματικής Τοποθέτησης και Άμεσης Λειτουργίας μέσω USB2.0 Βιώστε την πραγματική τοποθέτηση και άμεσης λειτουργίας με το Eye 320! Δεν απαιτούνται προγράμματα οδήγησης γι αυτή

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φανοστάτης/στύλος Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το στύλο φωτισμού Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το μέλλον τώρα ξεκινά στο σπίτι σας! Σας συγχαίρουμε που επιλέξατε το Home onnect * Συγχαρητήρια για την πλήρως αυτόματη μηχανή

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1 Το μέλλον τώρα ξεκινά στο σπίτι σας! Σας συγχαίρουμε που επιλέξατε το Home onnect * Συγχαρητήρια για την οικιακή συσκευή του

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το επιτοίχιο φωτιστικό Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

YN-360 PRO LED VIDEO LIGHT

YN-360 PRO LED VIDEO LIGHT YN-360 PRO LED VIDEO LIGHT ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΥ 11Α, 555 35 ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΛ: 2310 942 000 www.stamos.com.gr info@stamos.com.gr 1 Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν, παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού

Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού PHILIPS LED Λαμπτήρας 14-7-3,5 W (100 W) E27 Ζεστό/πολύ ζεστό/έξτρα ζεστό Χωρίς ρύθμιση έντασης Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού Μερικές φορές, θέλετε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας,

Διαβάστε περισσότερα

7.Α.1 Παρουσιάσεις. 7.Α.2 Περιγραφή περιεχομένων της εφαρμογής

7.Α.1 Παρουσιάσεις. 7.Α.2 Περιγραφή περιεχομένων της εφαρμογής Μάθημα 7ο Πολυμέσα 7.Α.1 Παρουσιάσεις Οι παρουσιάσεις είναι μια εφαρμογή που χρησιμεύει στην παρουσίαση των εργασιών μας. Αποτελούν μια συνοπτική μορφή των εργασιών μας. Μέσω δημιουργίας διαφανειών, μορφοποιήσεων

Διαβάστε περισσότερα

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER I AM YOUR FINDER I AM VISUAL PERFECTION Οι φωτογραφικές μηχανές συστήματος Nikon 1 σάς χαρίζουν έναν υπέροχο τρόπο να αποτυπώνετε την ταχύτητα της ζωής. Με απόδοση εκπληκτικής ταχύτητας, εντυπωσιακή ποιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγή της εμφάνισης κειμένου: μέγεθος γραμματοσειράς, είδος γραμματοσειράς

Αλλαγή της εμφάνισης κειμένου: μέγεθος γραμματοσειράς, είδος γραμματοσειράς 3.3.1.1 Αλλαγή της εμφάνισης κειμένου: μέγεθος γραμματοσειράς, είδος γραμματοσειράς Γραμματοσειρές Η λέξη γραμματοσειρά αναφέρεται στο στυλ που εμφανίζονται τα γράμματα. Παρακάτω ακολουθούν κάποια παραδείγματα,

Διαβάστε περισσότερα

DEA ΥΨΙΣΤΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

DEA ΥΨΙΣΤΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ 1 2 IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 26ης Οκτωβρίου 90 & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα 23 546 27 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310

Διαβάστε περισσότερα

Απεριόριστες δυνατότητες

Απεριόριστες δυνατότητες PHILIPS Λευκό και χρωματιστό ατμοσφαιρικό φως Hue Φορητό φωτιστικό Go Ενσωματωμένο LED Λευκό Έξυπνος έλεγχος με τη γέφυρα Hue bridge* Φωνητικός έλεγχος* Απεριόριστες δυνατότητες Προσθέστε στο σύστημά σας

Διαβάστε περισσότερα

Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού

Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού PHILIPS LED Λαμπτήρας 14-7-3,5 W (100 W) B22 Ζεστό/πολύ ζεστό/έξτρα ζεστό Χωρίς ρύθμιση έντασης Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού Μερικές φορές, θέλετε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ

ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Μέρη της μηχανής 2-3 Αξεσουάρ 4 Σοτάρισμα της μηχανής 5 Μασούρισμα 6 Αφαίρεση μασουριού από την σαΐτα 7 Τοποθέτηση μασουριού στην σαΐτα 8 Τοποθέτηση σαΐτας στην κάσα 8 Πινάκας βελονών,υφασμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών dye sublimation SureColor SC-F ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

Σειρά εκτυπωτών dye sublimation SureColor SC-F ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ Σειρά εκτυπωτών dye sublimation SureColor SC-F ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΣΕ ΥΦΑΣΜΑ Από τα υλικά και τα μελάνια έως τα πολυμέσα και το λογισμικό, η σειρά SureColor

Διαβάστε περισσότερα

Το σκηνικό μας είναι πλέον έτοιμο για εισάγουμε τα υπόλοιπα αντικείμενα του έργου μας.

Το σκηνικό μας είναι πλέον έτοιμο για εισάγουμε τα υπόλοιπα αντικείμενα του έργου μας. Εισαγωγή έτοιμου σκηνικού Όπως είδαμε και στο προηγούμενο κεφάλαιο, το Scratch παρέχει επίσης μία πληθώρα από έτοιμα σκηνικά. Για να εισάγουμε ένα έτοιμο σκηνικό, πηγαίνουμε στην καρτέλα Υπόβαθρα του σκηνικού

Διαβάστε περισσότερα

Tornado 251 Οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης

Tornado 251 Οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης Tornado 251 Οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης 1 Παρουσίαση του Tornado 251 Με το Tornado 251 µπορείτε να αποκτήσετε ένα µη διεισδυτικό, ευρυζωνικό, ασύρµατο, οικιακό δίκτυο και να ξεχάσετε τα καλώδια. Το

Διαβάστε περισσότερα

Ο 1ος αφυγραντήρας με Wi-Fi σύνδεση

Ο 1ος αφυγραντήρας με Wi-Fi σύνδεση Ο 1ος αφυγραντήρας με Wi-Fi σύνδεση Ρυθμίστε τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας στο χώρο σας, απ όπου και αν βρίσκεστε. Απολαύστε ιδανικές συνθήκες και εξοικονομήστε ενέργεια. 2 Κατεβάστε την εφαρμογή INVmate

Διαβάστε περισσότερα

Γραφήματα. Excel 2003

Γραφήματα. Excel 2003 Γραφήματα Excel 2003 Ορολογία Τίτλος γραφήματος Σειρά δεδομένων Υπόμνημα Κατηγορίες Ετικέτες Δείκτες Περιοχή γραφήματος Περιοχή σχεδίασης γραφήματος Γραμμές πλέγματος Οδηγός γραφημάτων Για τη δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Πάνελ καμβά με ενσωματωμένο κούμπωμα και καμβά για εσωτερική επένδυση

Πάνελ καμβά με ενσωματωμένο κούμπωμα και καμβά για εσωτερική επένδυση Τσάντα με κέντημα σε λεπτό καμβά και πλέξιμο Σχέδιο-Οδηγίες Μαρία Χατζηβασιλείου Υλικά Πάνελ καμβά με ενσωματωμένο κούμπωμα και καμβά για εσωτερική επένδυση νήματα ( μια πολύχρωμη κορδέλα και μια μονόχρωμη),

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036

Εγχειρίδιο Χρήσης. Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036 Εγχειρίδιο Χρήσης Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036 Περιεχόμενα Περιεχόμενα...1 Εισαγωγή...2 Χαρακτηριστικά...3 Τεχνικές Προδιαγραφές...3 Εγκατάσταση...4 Συμβουλές Εγκατάστασης Αισθητήρων...5 Τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

B) Ετοιμάζοντας μια Παρουσίαση

B) Ετοιμάζοντας μια Παρουσίαση B) Ετοιμάζοντας μια Παρουσίαση Τι είναι μια παρουσίαση με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή Ο υπολογιστής με την κατάλληλη εφαρμογή, μπορεί να μας βοηθήσει στη δημιουργία εντυπωσιακών εγγράφων, διαφανειών

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ 1. Οδηγίες ασφαλείας Σημείωση: Για να μειώσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΤΥΠΟΣ ΤΙΜΗ ( ) FANNY white / black 34 FANNY white / black PLUS ( με ορθοστάτη ) 40 Ψηφιακός πίνακας χειρισμού Τρεις διαθέσιμες λειτουργίες ( Normal, Natural, Sleep

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Κερί (με ρύθμιση έντασης) 5 W (40 W) E14 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους

Διαβάστε περισσότερα

( Απάντηση: Ο τόνος βρίσκεται δεξιά από το γράμμα Λ. ) ( Απάντηση: Κρατάμε πατημένο το πλήκτρο Shift και πατάμε το πλήκτρο 8. )

( Απάντηση: Ο τόνος βρίσκεται δεξιά από το γράμμα Λ. ) ( Απάντηση: Κρατάμε πατημένο το πλήκτρο Shift και πατάμε το πλήκτρο 8. ) 1 Επεξεργασία Κειμένου OpenOffice writer Απόσπασμα Μάθημα: Γλώσσα, Τάξη: Δ Ενότητα 2: «Ρώτα το νερό τι τρέχει» Θυμόμαστε: Ποιο πλήκτρο είναι ο τόνος; ( Απάντηση: Ο τόνος βρίσκεται δεξιά από το γράμμα Λ.

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Υφασματογραφίας

Δημιουργία Υφασματογραφίας Δημιουργία Υφασματογραφίας Δημιουργία υφασματογραφίας Με την τεχνική αυτή μπορούμε να δημιουργήσουμε μια σύνθεση με το ράψιμο διάφορων υφασμάτων και άλλων υλικών μεταξύ τους, πάνω σε μια βάση από ανθεκτικό

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον.

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης el_pcg_kochfeld_tft_se_9001296415.indd 1 08.06.17 07:59 Το μέλλον τώρα ξεκινά στο σπίτι σας! Σας συγχαίρουμε που επιλέξατε το

Διαβάστε περισσότερα

RAM BF με απορροφητικό πάγκο τύπου Μodular

RAM BF με απορροφητικό πάγκο τύπου Μodular RAM BF Σύστημα οριζόντιας αυτόματης κοπής με παλινδρομική λεπίδα - απορροφητικού πάγκου τύπου modular διαθέσιμο σε 3 εκδόσεις (Normal,SuperFast,Εvolution). ΥΛΙΚΑ: πλάκες πολυουρεθάνης μέσης και χαμηλής

Διαβάστε περισσότερα

IR-100 Προγραμματιζόμενο Τηλεχειριστήριο Οδηγίες Χρήσης

IR-100 Προγραμματιζόμενο Τηλεχειριστήριο Οδηγίες Χρήσης IR-100 Προγραμματιζόμενο Τηλεχειριστήριο Οδηγίες Χρήσης 1. Περιεχόμενα 1.Περιεχόμενα 2.Δομή των οδηγιών χρήσης 3.Αρχική εγκατάσταση του προϊόντος 3.1.Περιγραφή του συστήματος 3.2.Εγκατάσταση της συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

Pixlr: Ας περικόψουμε τα περιττά

Pixlr: Ας περικόψουμε τα περιττά Pixlr: Ας περικόψουμε τα περιττά Σκοπός Στην δραστηριότητα αυτή θα γνωρίσετε πώς να περικόπτετε μια εικόνα Διδακτικοί στόχοι Στο τέλος της ενότητας/δραστηριότητας θα είστε σε θέση να: να τροποποιείτε μια

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος περιεχομένων. Εγκατάσταση...3 Προδιαγραφές...3 Πλοήγηση...4 Ιστορικότητα...5 Ρυθμίσεις...6 Πίνακας Ρυθμίσεων...8

Κατάλογος περιεχομένων. Εγκατάσταση...3 Προδιαγραφές...3 Πλοήγηση...4 Ιστορικότητα...5 Ρυθμίσεις...6 Πίνακας Ρυθμίσεων...8 Κατάλογος περιεχομένων Εγκατάσταση...3 Προδιαγραφές...3 Πλοήγηση...4 Ιστορικότητα...5 Ρυθμίσεις...6 Πίνακας Ρυθμίσεων...8 Εγκατάσταση Καλώδιο επικοινωνίας Συνδέστε το χειριστήριο MPPT στον ελεγκτή φορτίου

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΗΛΙΑΚΩΝ 2 ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ 1 ΕΝΤΟΛΗ SELTRON SGC13 1. Πρόλογος Οι ψηφιακοί διαφορικοί θερµοστάτες ηλιακών της SELTRON λειτουργούν µε µικροεπεξεργαστή, διαθέτουν απόλυτη ακρίβεια

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια από το συγγραφέα Κεφάλαιο 1: PowerPoint Κεφάλαιο 2: Εκκίνηση του PowerPoint... 13

Λίγα λόγια από το συγγραφέα Κεφάλαιο 1: PowerPoint Κεφάλαιο 2: Εκκίνηση του PowerPoint... 13 Περιεχόμενα Λίγα λόγια από το συγγραφέα... 7 Κεφάλαιο 1: PowerPoint... 9 Κεφάλαιο 2: Εκκίνηση του PowerPoint... 13 Κεφάλαιο 3: Δημιουργία νέας παρουσίασης... 27 Κεφάλαιο 4: Μορφοποίηση κειμένου παρουσίασης...

Διαβάστε περισσότερα

Λεπτομέριες τοιχοποιίας Σχεδίαση κάτοψης

Λεπτομέριες τοιχοποιίας Σχεδίαση κάτοψης 1 Λεπτομέριες τοιχοποιϊας Σχεδίαση κάτοψης Λεπτομέριες τοιχοποιίας Σχεδίαση κάτοψης Ξεκινώντας το πρόγραμμα εμφανίζονται οι επιλογές σχετικά με το τι θέλετε να κάνετε. Δημιουργώντας Νέο Δωμάτιο Όταν ο

Διαβάστε περισσότερα

Ελέγξτε την ταινία σας

Ελέγξτε την ταινία σας Ελέγξτε την ταινία σας Σε αυτές τις ασκήσεις, θα κάνετε εισαγωγή μιας ταινίας και θα χρησιμοποιήσετε τις επιλογές που παρουσιάστηκαν στο μάθημα. Άσκηση 1: Εισαγωγή αρχείου ταινίας 1. Κάντε κλικ στη μικρογραφία

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους 2 Σειρά MIC 550 Θέτει το πρότυπο στις λύσεις παρακολούθησης Ελκυστική σχεδίαση μικρού μεγέθους για διακριτική

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows 2.3.1 Βασικές πληροφορίες συστήματος Για να δούμε βασικές πληροφορίες για τον υπολογιστή μας, πατάμε το κουμπί «Έναρξη» και επιλέγουμε διαδοχικά «Πίνακας Ελέγχου», «Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Περιγραφή Προϊόντος Το ψηφιακό χειριστήριο/θερμοστάτης JH χρησιμοποιείται κυρίως στην ηλεκτροθερμική θέρμανση για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Μπορεί να εγκατασταθεί τόσο

Διαβάστε περισσότερα

Απεριόριστες δυνατότητες

Απεριόριστες δυνατότητες PHILIPS Λευκό και χρωματιστό ατμοσφαιρικό φως Hue LIGHTSTRIP PLUS, ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΕ/ΗΒ Έμμεσος φωτισμός Απεριόριστες δυνατότητες Προσθέστε ένα LightStrip Plus στο σύστημα Philips Hue και δημιουργήστε μια καθηλωτική

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στο Libre Office Παρουσιάσεις με το Impress. Bάιος Κολοφωτιάς Επιστημονικός Συνεργάτης Sweng Lab A.Π.Θ

Εισαγωγή στο Libre Office Παρουσιάσεις με το Impress. Bάιος Κολοφωτιάς Επιστημονικός Συνεργάτης Sweng Lab A.Π.Θ Εισαγωγή στο Libre Office Παρουσιάσεις με το Impress Bάιος Κολοφωτιάς Επιστημονικός Συνεργάτης Sweng Lab A.Π.Θ Εισαγωγικά Οι παρουσιάσεις είναι μια εφαρμογή που χρησιμεύει στην παρουσίαση των εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος.

Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος. Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert Η νέα γενιά Compact κρουστικών δραπάνων της Bosch. Είτε πρόκειται για το Easy, το Universal ή το Expert

Διαβάστε περισσότερα

Safenote S2. Επαγγελματικός ανιχνευτής χαρτονομισμάτων. Εγχειρίδιο Χρήσης

Safenote S2. Επαγγελματικός ανιχνευτής χαρτονομισμάτων. Εγχειρίδιο Χρήσης Safenote S2 Επαγγελματικός ανιχνευτής χαρτονομισμάτων Εγχειρίδιο Χρήσης ΠΡΟΣΟΧΗ Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν σε χώρους με υψηλή θερμοκρασία ή υψηλή υγρασία διότι ενδέχεται να προκληθεί δυσλειτουργία. Μην

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF)

Αντιγραφή με χρήση του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF) Σελίδα 1 από 5 Οδηγός αντιγραφής Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 1 Τοποθετήστε ένα πρωτότυπο έγγραφο με την όψη προς τα επάνω, και τη μικρή πλευρά του πρώτη στη θήκη του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων ή με

Διαβάστε περισσότερα

FELCO 801. www.felco801.com. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. βιώστε την ταχύτητα

FELCO 801. www.felco801.com. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. βιώστε την ταχύτητα FELCO 801 Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος βιώστε την ταχύτητα www.felco801.com FELCO 801 Το ιδανικό εργαλείο για εντατική εργασία κλαδέματος 2 Κόβει γρήγορα, είναι ελαφρύ και εργονομικό. Το FELCO 801 είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ρούχα κουζίνας / παραγωγής Σακάκια Παντελόνια Σκούφοι/Μπαντάνες Ρούχα παραγωγής Ποδιές κρεοπώλη

Ρούχα κουζίνας / παραγωγής Σακάκια Παντελόνια Σκούφοι/Μπαντάνες Ρούχα παραγωγής Ποδιές κρεοπώλη Περιεχόμενα 3 5 21 45 53 63 64 Ρούχα κουζίνας / παραγωγής Σακάκια Παντελόνια Σκούφοι/Μπαντάνες Ρούχα παραγωγής Ποδιές κρεοπώλη Ποδιές Μπροστέλες (υποκατηγορίες: υφασμάτινες, jean) Ποδιές μέσης Σαμαράκια

Διαβάστε περισσότερα

Απεριόριστες δυνατότητες

Απεριόριστες δυνατότητες PHILIPS Λευκό και χρωματιστό ατμοσφαιρικό φως Hue Συσκευασία με ταινία LED LightStrip Plus 2 μέτρων +1 μέτρου Ταινία LED Lightstrip 2 μέτρα +1 μέτρο 1 εξωτερική μονάδα τροφοδοσίας συμπεριλαμβάνεται 1 γωνιακή

Διαβάστε περισσότερα