ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ WORLD CHEESE AWARDS 2019 ONLINE ΟΔΗΓΙΕΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ WORLD CHEESE AWARDS 2019 ONLINE ΟΔΗΓΙΕΣ"

Transcript

1 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ WORLD CHEESE AWARDS 2019 ONLINE ΟΔΗΓΙΕΣ Πηγαίνετε στο Κάντε κλικ στο Enter Here («Δήλωση συμμετοχής εδώ», στο κόκκινο πλαίσιο στην ενότητα Current Status)

2 1. Εγγραφή στο MyGuild Όλοι οι συμμετέχοντες στο World Cheese Awards πρέπει να διαθέτουν έναν λογαριασμό χρήστη MyGuild. Από τον λογαριασμό χρήστη MyGuild σας, θα υπάρχει σύνδεσμος που οδηγεί σε μια καταγραφή για την εταιρεία σας [το λεγόμενο Company Profile (Προφίλ εταιρείας)]. Με κάθε προφίλ εταιρείας μπορούν να συνδεθούν πολλοί λογαριασμοί χρηστών. Αν θέλετε να προσθέσετε έναν λογαριασμό καινούργιου χρήστη MyGuild σε ένα υπάρχον προφίλ εταιρείας, ζητήστε από τον καινούργιο χρήστη να δημιουργήσει έναν λογαριασμό χρήστη MyGuild, χωρίς όμως να δημιουργήσει προφίλ εταιρείας (δείτε την ενότητα Β παρακάτω). Αφού δημιουργηθεί ο λογαριασμός χρήστη MyGuild, επικοινωνήστε με την ομάδα του World Cheese Awards μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο για να δώσετε το όνομα του χρήστη, καθώς και το όνομα και τη διεύθυνση επικοινωνίας της εταιρείας. A) Αν έχετε εγγραφεί ήδη και αποκτήσει λογαριασμό χρήστη MyGuild: Ο λογαριασμός χρήστη σας είναι ακόμα ενεργός. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια συγκεκριμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνο μία φορά για να εγγραφείτε στο MyGuild. Δώστε τη διεύθυνση σας και θα σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης. Στη διεύθυνση σας δεν γίνεται διάκριση κεφαλαίων/πεζών, αλλά στον κωδικό πρόσβαση γίνεται. Κατά τη σύνδεση, θα ζητηθεί από όλους τους υπάρχοντες χρήστες να επαληθεύσουν τη διεύθυνση τους κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που θα σταλθεί μέσω από τη διεύθυνση Αν το δεν φτάσει στη θυρίδα εισερχομένων σας, ελέγξετε τον φάκελο ανεπιθύμητης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (spam/junk). Ακολουθήστε τις οδηγίες στο , για να επαληθεύσετε τη διεύθυνση σας και έπειτα προχωρήστε στη σύνδεση (βλ. Ενότητα 2. Δημιουργία ή Ενημέρωση του Προφίλ Εταιρείας σας). Αν δεν θυμάστε τον κωδικό πρόσβασής σας, κάντε κλικ στον σύνδεσμο Trouble logging in? (Δυσκολίες σύνδεσης) και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήσατε για την εγγραφή σας. Θα λάβετε ένα που θα περιέχει έναν σύνδεσμο επαναφοράς του κωδικού πρόσβασης (ελέγξετε αν κατέληξε στον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας/spam). Επιστρέψτε στη σελίδα σύνδεσης και δώστε τη διεύθυνση σας και τον κωδικό πρόσβασης που δημιουργήθηκε.

3 Πηγαίνετε στην Ενότητα 2. Δημιουργία ή Ενημέρωση του Προφίλ Εταιρείας σας για τα επόμενα βήματα B) Αν δεν έχετε εγγραφεί ακόμα και αποκτήσει λογαριασμό χρήστη MyGuild: Δώστε τη διεύθυνση σας θα πρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτή τη διεύθυνση . Επιλέξτε έναν κωδικό πρόσβασης. Αυτή η διαδικασία πραγματοποιείται μόνο για να μπορέσετε να συνδεθείτε και να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο MyGuild. (Εφόσον χρειαστεί, αφού συνδεθείτε, θα μπορείτε να καταχωρίσετε μια άλλη διεύθυνση στο Προφίλ εταιρείας σας, στην οποία θα σταλθούν οι πληροφορίες παράδοσης του World Cheese Awards 2019.) Παράδειγμα φόρμας εγγραφής: Κάντε κλικ στο Save (αποθήκευση) και θα δείτε αυτή την οθόνη κάντε κλικ στο Send Verification (Αποστολή επαλήθευσης) για να λάβετε ένα από τη διεύθυνση ώστε να επαληθεύσετε τη διεύθυνση Αν δεν λάβετε αμέσως το στη θυρίδα εισερχομένων σας, ελέγξτε τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam/junk) και επικοινωνήστε με τη διεύθυνση αν δεν λάβατε το .

4 Αφού το λάβετε, κάντε κλικ στον σύνδεσμο μέσα στο , για να επαληθεύσετε τη διεύθυνση σας και θα δείτε την εξής οθόνη: Μπορείτε να κλείσετε αυτή την καρτέλα, να μεταβείτε στο και να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση και τον κωδικό πρόσβασής σας, για να συνεχίσετε τη δημιουργία του λογαριασμού χρήστη σας. Συμπληρώστε το όνομα λογαριασμού χρήστη σας και κάντε κλικ στο Submit (Υποβολή): Κάντε κλικ στο κουμπί Register New Company (Εγγραφή νέας εταιρείας) και συμπληρώστε τα στοιχεία της εταιρείας που ζητούνται στη φόρμα (βλ. την επόμενη ενότητα) και ύστερα κάντε κλικ στο κουμπί Save Changes (αποθήκευση αλλαγών) στο κάτω μέρος της σελίδας, αφού ολοκληρωθεί το προφίλ εταιρείας. Επειδή τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιούνται για κάθε επικοινωνία με την εταιρεία σας σχετικά με τις συμμετοχές σας στο World Cheese Awards 2019, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι είναι σωστά. Αν η εταιρεία σας διαθέτει ήδη προφίλ εταιρείας (π.χ. αν η εταιρεία σας συμμετείχε στον διαγωνισμό World Cheese Awards το ) και επιθυμείτε να συσχετιστείτε με το υπάρχον προφίλ εταιρείας, στείλτε στο και επιβεβαιώστε το όνομα χρήστη σας, τον ρόλο σας εντός της εταιρείας και το όνομα και διεύθυνση της εταιρείας. 2. Δημιουργία ή Ενημέρωση του Προφίλ Εταιρείας σας Αν κάνατε μόλις κλικ στο Register New Company (Εγγραφή Νέας Εταιρείας), θα σας ζητηθεί να ολοκληρώσετε το Προφίλ εταιρείας. Αν διαθέτετε ήδη ένα υπάρχον Προφίλ Εταιρείας

5 (και ο λογαριασμός χρήστη σας έχει συσχετιστεί με το συγκεκριμένο Προφίλ Εταιρείας), την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε στο MyGuild, θα σας ζητηθεί να εξετάσετε και να ενημερώσετε το υπάρχον προφίλ εταιρείας. Αν παραλείψατε τυχόν υποχρεωτικά πεδία, αυτά θα επισημανθούν ώστε να τα συμπληρώσετε, πριν σας επιτραπεί να προχωρήσετε στην επόμενη οθόνη. Κάντε κλικ στο Συνέχεια για να προχωρήσετε σε κάθε ενότητα. Προσθέστε ή ελέγξετε το όνομα εταιρείας που εμφανίζεται. Αυτό είναι το όνομα με το οποίο θα δημοσιευτούν τα προϊόντα που θα βραβευτούν στον ιστότοπο με τα αποτελέσματα, καθώς και το όνομα της εταιρείας που θα εμφανίζεται στα πιστοποιητικά. Θα σας ζητηθεί μια διεύθυνση αλληλογραφίας/επικοινωνίας (correspondence/contact address) και μια διεύθυνση τιμολόγησης (billing address), οι οποίες θα εμφανίζονται στην απόδειξή σας.

6 Το πεδίο County (Κομητεία) είναι υποχρεωτικό για εταιρείες που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα σας ζητηθεί να επιλέξετε την κατάλληλη ώρα από μια αναπτυσσόμενη λίστα. Δώστε ένα ονοματεπώνυμο (contact name), διεύθυνση ( address) και αριθμό σταθερού/κινητού τηλεφώνου (telephone number/mobile) του ατόμου με το οποίο θα επικοινωνούμε για τις συμμετοχές σας στο World Cheese Awards Πείτε μας λίγα περισσότερα πράγματα για την εταιρεία σας στην ενότητα Σχετικά με εμάς (About us). Τα στοιχεία περιλαμβάνουν το έτος έναρξης/ίδρυσης της εταιρείας (year the company was started/founded), τον αριθμό εργαζομένων (number of employees) και τον τζίρο της εταιρείας (Company Turnover). Το πεδίο αριθμός εργαζομένων (number of employees) είναι αριθμητικό και δέχεται μόνο ακέραιους αριθμούς, π.χ. θα χρειαστεί να συμπληρώσετε «1» αντί για «ένα», «3» αντί για «2-3» κ.ο.κ. Αν δώσετε μια διεύθυνση χρέωσης εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, θα σας ζητηθεί να επισημάνετε αν η εταιρεία σας είναι εγγεγραμμένη στα τοπικά φορολογικά μητρώα και εφόσον είναι, θα σας ζητηθεί ο αριθμός φορολόγησης της εταιρείας:

7 Ενημερώστε μας αν είστε μέλος του Guild of Fine Food. Σε περίπτωση που είστε, βεβαιωθείτε ότι ο αριθμός μέλους σας (Guild Membership number) εμφανίζεται στο σχετικό πεδίο: Συμπληρώστε τη διεύθυνση του ιστότοπού σας (website address) και τυχόν ηλεκτρονικούς συνδέσμους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social Media) που διαθέτετε. Η σωστή μορφή εμφανίζεται κάτω από κάθε πεδίο. Συμπληρώστε μόνο μία διεύθυνση ιστότοπου, σύνδεσμο Facebook ή Twitter σε κάθε πεδίο. Οι σύνδεσμοι στον ιστότοπο αποτελεσμάτων του World Cheese Awards δεν θα λειτουργούν αν προσθέσετε περισσότερους από έναν. Αν δεν διαθέτετε ιστότοπο ή λογαριασμό Twitter/Facebook, αφήστε τα αντίστοιχα πεδία κενά: Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο Review για να ελέγξετε τα στοιχεία. Αν είναι όλα έτοιμα, κάντε κλικ στο Complete Registration (ολοκλήρωση εγγραφής) για καινούργια Προφίλ εταιρειών ή Save Changes (αποθήκευση αλλαγών) αν ενημερώνετε ένα υφιστάμενο Προφίλ εταιρείας.

8 Αφού κάνετε κλικ στο Complete Registration (ολοκλήρωση εγγραφής), θα μεταφερθείτε στη σελίδα του Κομβικού Πίνακα εργαλείων (Hub Dashboard): 3. Ο Κομβικός Πίνακας εργαλείων σας Από τον κομβικό πίνακα εργαλείων (Hub Dashboard) μπορείτε να επεξεργαστείτε το προφίλ της εταιρεία σας, να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό World Cheese Awards 2019 και να αποκτήσετε πρόσβαση σε συμμετοχές σας, σχόλια και αποτελέσματα προηγούμενων ετών. Αν δεν μεταφερθείτε αμέσως στη σελίδα του κομβικού πίνακα εργαλείων (Hub Dashboard), καλέστε την ομάδα του World Cheese Awards στον αριθμό τηλεφώνου +44 (0) ή στείλτε στο πριν συνεχίσετε με τη συμμετοχή σας. Κάντε κλικ στο Enter World Cheese Awards 2019 για να ξεκινήσετε τη διαδικασία συμμετοχής.

9 Θα μεταφερθείτε στη σελίδα του Πίνακα εργαλείων MyGuild (MyGuild Dashboard): Τα κουμπιά Dashboard, Edit Profile και Awards θα εμφανίζονται πάντα στα αριστερά του Πίνακα εργαλείων (Dashboard) του MyGuild. Κάντε κλικ στα εικονίδια για πλοήγηση στην αντίστοιχη ενότητα. Το Edit Profile (Επεξεργασία προφίλ) θα σας μεταφέρει σε μια οθόνη επισκόπησης, απ' όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μενού στα αριστερά για να επεξεργαστείτε το προφίλ της εταιρείας σας (Company Profile). Για να επιστρέψετε στον Κόμβο και τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο που οδηγεί στη σύνδεση των Βραβείων, κάντε κλικ στο Useful Links (χρήσιμοι σύνδεσμοι)

10 4. Δήλωση συμμετοχής στο World Cheese Awards 2019 Κάντε κλικ για να κατεβάσετε τα ενημερωτικά έγγραφα σχετικά με τη συμμετοχή στο World Cheese Awards 2019: Φυλλάδιο συμμετοχής (Entry Brochure), Κατηγορίες συμμετοχών (Entry Categories ), Όροι και προϋποθέσεις (Terms & Conditions) και εφόσον σας αφορά, το Ειδικό φύλλο πληροφοριών εισόδου προϊόντων για χώρες εκτός της ΕΕ (Special Entry Information Sheet for Non-EU countries). Ύστερα κάντε κλικ στο κουμπί Enter Awards (Συμμετοχή στα βραβεία) για να δηλώσετε συμμετοχή στο World Cheese Awards Ο Πίνακας ελέγχου MyGuild: ΕΔΩ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ Θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε ότι διαβάσατε και αποδέχεστε τους Όρους και προϋποθέσεις (Terms & Conditions) συμμετοχής στον διαγωνισμό World Cheese Awards 2019:

11 Αφού αποδεχτείτε τους Όρους και προϋποθέσεις, θα μεταφερθείτε στο καλάθι συμμετοχών Entry Basket κάντε κλικ στην επιλογή Add Entry (προσθήκη συμμετοχής) (ακολουθεί παράδειγμα) παρακαλείσθε να γνοήσετε το πλαίσιο κειμένου περί προωθητικού κωδικού (promotional code), καθώς δεν ισχύει για το World Cheese Awards: Φόρμα συμμετοχής προϊόντων

12

13 Ανατρέχοντας στο έγγραφο Κατηγορίες του World Cheese Awards 2019 (World Cheese Awards 2019 Entry Categories) που κατεβάσατε προηγουμένως, επιλέξτε την πιο κατάλληλη κατηγορία συμμετοχής που αντιστοιχεί στο προϊόν σας από την αναπτυσσόμενη λίστα. Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα στοιχεία προϊόντος, ανατρέχοντας στους Όρους και προϋποθέσεις (Terms & Conditions). Αν το προϊόν σας πωλείται υπό περισσότερες από μία εμπορικές επωνυμίες (αλλά είναι ακριβώς το ίδιο προϊόν από κάθε άλλη άποψη), αναγράψτε μόνο μία εμπορική επωνυμία στο πεδίο Product Name (Όνομα προϊόντος) και περιλάβετε τις υπόλοιπες εμπορικές επωνυμίες στο πεδίο Alternative Brand Names (Εναλλακτικές εμπορικές επωνυμίες). Σε περίπτωση που αυτό το προϊόν κερδίσει κάποιο βραβείο, εάν υποβάλετε αυτές τις εμπορικές επωνυμίες στο πεδίο Alternative Brand Names κατά τη δήλωση συμμετοχής στο World Cheese Awards, τότε, κατά τη διακριτική ευχέρεια του Guild of Fine Food, ενδέχεται να σας δοθεί άδεια χρήσης του λογότυπου βραβείου σε προϊόντα τα οποία πωλούνται με εναλλακτικές εμπορικές επωνυμίες. Το σχέδιο πρέπει να υποβληθεί για έγκριση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πριν εκτυπωθεί. Στο πεδίο What is it? («Τι είναι;»), δηλώστε το είδος του προϊόντος π.χ. σκληρό τυρί. Μη σημειώσετε εμπορικές επωνυμίες Το πεδίο Product Description (Περιγραφή προϊόντος) έχει μέγιστο όριο 150 χαρακτήρων. Αυτές θα είναι οι μοναδικές πληροφορίες σχετικά με το προϊόν σας που θα μπορούν να δουν οι κριτές. Να περιλαμβάνετε μόνο σύντομες πληροφορίες για το προϊόν σας, π.χ. «από πρόβειο γάλα», «μη παστεριωμένο» και χωρίς εμπορικές επωνυμίες ή ονόματα εταιρείας. Αν η λίστα συστατικών του προϊόντος (Product Ingredients) σας ξεπερνάει το όριο χαρακτήρων, συμπεριλάβετε τα βασικά συστατικά. Όταν ολοκληρώνετε το πεδίο χώρα προέλευσης συστατικών (Ingredient Country of Origin), αν το προϊόν σας περιέχει συστατικά από πολλές διαφορετικές χώρες, επιλέξτε τη χώρα προέλευσης της πλειοψηφίας των συστατικών. Αν το προϊόν έχει εισαχθεί από το εξωτερικό του Ηνωμένου Βασιλείου, παρακαλούμε επιλέξτε τη χώρα προέλευσης από την αναπτυσσόμενη λίστα. Στο πεδίο Where is your product stocked? (Πού πωλείται το προϊόν σας;), συμπληρώσετε τα ονόματα των καταστημάτων/ιστότοπων όπου διατίθεται περισσότερο το προϊόν.

14 Συμπληρώστε την τρέχουσα Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής [Recommended Retail Price (RRP)] του προϊόντος (σε λίρες Αγγλίας/ GBP). Παρακαλούμε επισημάνετε τις ορθές συνθήκες διατήρησης (Product Storage) κάθε προϊόντος. Έχετε υπόψη ότι όλα τα προϊόντα θα αποθηκεύονται και θα μεταφέρονται σε ψύξη (κρύα). Σημειώστε αν το προϊόν σας χρειάζεται μαγείρεμα πριν το σερβίρισμα Επιλέξτε το σχετικό πλαίσιο, για να δηλώνετε ότι το προϊόν σας παρασκευάζεται από 100% γάλα αγελάδας Jersey (Made from 100% Jersey cows' Milk) [Ναι (Yes) / Όχι (No)]. Επιλέξτε το σχετικό πλαίσιο, για να δηλώσετε ότι αυτό το τυρί παρασκευάζεται από παστεριωμένο γάλα (Contains Pasteurised milk) [Ναι (Yes) / Όχι (No)]. Αυτό το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Επιλέξτε το σχετικό πλαίσιο, για να δηλώσετε ότι αυτό το τυρί παρασκευάζεται από μη παστεριωμένο/νωπό γάλα (Contains Unpasteurised/Raw milk) [Ναι (Yes) / Όχι (No)]. Αυτό το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Επιλέξτε το σχετικό πλαίσιο, για να δηλώσετε ότι παράγετε λιγότερους από 20 τόνους τυριού ανά έτος (We produce less than 20 tonnes of cheese per annum), αναφερόμενοι σε ολόκληρη την παραγωγή τυριού σας, και όχι μόνο στο τυρί ή στα τυριά που δηλώσατε για συμμετοχή στον διαγωνισμό World Cheese Awards. Για πληροφορίες αλλεργιογόνων ουσιών (allergens), παρακαλούμε ακολουθήστε τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο στην οθόνη. Επιλέξτε αυτό το πλαίσιο αν το προϊόν πωλείται ως επωνυμία σούπερ-μάρκετ (Supermarket Own Brand). Επιλέξτε αυτό το πλαίσιο αν το προϊόν είναι διαθέσιμο προς αγορά από σούπερ-μάρκετ (Available in supermarket) (είτε ως επωνυμία σούπερ-μάρκετ ή με τη δική σας εμπορική ονομασία) Καλάθι συμμετοχών (Entry Basket) Αφού ολοκληρώσετε μια συμμετοχή, κάντε κλικ στο κουμπί Add Entry (Προσθήκη συμμετοχής), για να την προσθέσετε στο Καλάθι συμμετοχών σας (Entry Basket).

15 Αφού προσθέσετε όλες τις συμμετοχές θα εμφανιστεί το Καλάθι συμμετοχών (Entry Basket): Εδώ θα εμφανίζονται τα στοιχεία των προϊόντων σας Εδώ θα εμφανίζονται το κόστος ανά συμμετοχή, ο συνολικός ΦΠΑ και το τελικό σύνολο, τα οποία θα ενημερώνονται αυτόματα όσο προσθέτετε περισσότερες συμμετοχές στο καλάθι σας Αγνοήστε αυτό το πεδίο δεν αφορά τον διαγωνισμό World Cheese Awards Επεξεργασία και αφαίρεση στοιχείων προϊόντων πριν την ολοκλήρωση παραγγελίας Για να αλλάξετε τα στοιχεία κάποιου προϊόντος, κάντε κλικ στο κουμπί Edit (Επεξεργασία) στην αντίστοιχη γραμμή και θα ανοίξει εκ νέου η σελίδα στοιχείων συμμετοχής. Αφού ενημερώσετε τα στοιχεία προϊόντος και κάνετε κλικ στο κουμπί Update Entry (Ενημέρωση συμμετοχής), θα εμφανιστεί το μήνυμα Successfully updated entry (Επιτυχής υποβολή συμμετοχής) πάνω από το καλάθι. Για να αφαιρέσετε μια συμμετοχή από το καλάθι σας, κάντε κλικ στην επιλογή Remove (Αφαίρεση) στην αντίστοιχη γραμμή συμμετοχής προϊόντος. Θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να διαγράψετε μόνιμα τη συγκεκριμένη συμμετοχή. Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα στοιχεία προϊόντων αφού ολοκληρώσετε την πληρωμή. Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε με την ομάδα του World Cheese Awards το συντομότερο δυνατόν στο Δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν αλλαγές μετά την καταληκτική προθεσμία δήλωσης συμμετοχών. Αφού δηλώσετε όλα τα προϊόντα, κάντε κλικ στο κουμπί Proceed to Checkout (Ολοκλήρωση παραγγελίας). Αφού βεβαιωθείτε ότι σας ικανοποιούν όλα τα στοιχεία, κάντε κλικ στο κουμπί Payment Options (Επιλογές πληρωμής).

16 Κάνω κλικ στον σύνδεσμο που οδηγεί στο SagePay στο κάτω μέρος της οθόνης Θα μεταφερθείτε στον εξωτερικό ιστότοπο SagePay για πραγματοποίηση της πληρωμής με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση τιμολόγησης (Billing Address) στο προφίλ εταιρείας MyGuild (Company Profile) αντιστοιχεί στη διεύθυνση τιμολόγησης της πιστωτικής σας κάρτας. Αφού επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας, θα μεταφερθείτε ξανά στην οθόνη Πίνακα ελέγχου MyGuild. Για να δείτε τις συμμετοχές σας, κάντε κλικ στο εικονίδιο Awards (Βραβεία) και ύστερα στην επιλογή My Entries (Οι συμμετοχές μου), και θα εμφανιστεί μια σύνοψη της παραγγελίας σας. Θα λάβετε μέσω την απόδειξη στην πρωτεύουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει. Η απόδειξη θα περιλαμβάνει επίσης τα στοιχεία συμμετοχής που δώσατε, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού κλάσης, του ονόματος προϊόντος και της περιγραφής. Επιβεβαίωση των συμμετοχών σας: Θα λάβετε δύο είναι πολύ σημαντικό να τα φυλάξετε και τα δύο. 1) Ένα από τον ιστότοπο SagePay το οποίο θα επιβεβαιώνει την επιτυχή επεξεργασία της πληρωμής. 2) Ένα από την ομάδα του World Cheese Awards το οποίο θα επιβεβαιώνει τις συμμετοχές σας και θα παρέχει το τιμολόγιο για την πληρωμή των συμμετοχών σας. Κάθε επικοινωνία με την ομάδα του World Cheese Awards πρέπει να γίνεται στην αγγλική γλώσσα. Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Όταν οι οδηγίες παράδοσης είναι διαθέσιμες για λήψη από τον Πίνακα εργαλείων (Dashboard) του MyGuild, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα σας αναταθεί ένα σημείο συγκέντρωσης στο οποίο πρέπει να παραδοθούν τα τυριά σας και θα σας δοθεί η ημερομηνία παράδοσης, μέχρι την οποία πρέπει να φτάσουν τα τυριά σας στη συγκεκριμένη διεύθυνση. ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΥΡΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ WORLD CHEESE AWARDS ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

17 Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασή σας; Πηγαίνετε στο Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήσατε για να δηλώσετε συμμετοχή των τυριών σας στον διαγωνισμό World Cheese Awards. Κάντε κλικ στο Trouble siging in? για να δείτε την οθόνη ανάκτησης κωδικού πρόσβασης όπως φαίνεται παρακάτω. Ελέγξτε τη διεύθυνση σας και κάντε κλικ στο Send (αποστολή), για να λάβετε ένα που θα περιέχει έναν σύνδεσμο επαναφοράς του κωδικού πρόσβασης. - Θα ενημερωθείτε ότι το στάλθηκε και περιέχει έναν σύνδεσμο επαναφοράς του κωδικού πρόσβασης. Το θα αποσταλεί από το noreply@gff.co.uk. Ελέγξετε αν κατέληξε στον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας/spam/junk. Αν το δεν έχει παραδοθεί, επικοινωνήστε με το myguild@gff.co.uk. Ακολουθήστε τα βήματα, για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης και τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GREAT TASTE 2019 ONLINE ΟΔΗΓΙΕΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GREAT TASTE 2019 ONLINE ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GREAT TASTE 2019 ONLINE ΟΔΗΓΙΕΣ Πηγαίνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.gff.co.uk/gta Κάντε κλικ στο Enter Here (Δήλωση συμμετοχής εδώ), στο κόκκινο πλαίσιο Πληκτρολογ ήστε εδώ 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GREAT TASTE 2016 ONLINE ΟΔΗΓΙΕΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GREAT TASTE 2016 ONLINE ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GREAT TASTE 2016 ONLINE ΟΔΗΓΙΕΣ - Πηγαίνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.gff.co.uk/gta. - Κάντε κλικ στο Enter Here (Δήλωση συμμετοχής εδώ), στο κόκκινο πλαίσιο, ή στο Access MyGuild

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GREAT TASTE 2015 ONLINE ΟΔΗΓΙΕΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GREAT TASTE 2015 ONLINE ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GREAT TASTE 2015 ONLINE ΟΔΗΓΙΕΣ - Πηγαίνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.gff.co.uk/gta. - Κάντε κλικ στο Enter Here (Δήλωση συμμετοχής εδώ), στο κόκκινο πλαίσιο, ή στο Access MyGuild

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GREAT TASTE 2018 ONLINE ΟΔΗΓΙΕΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GREAT TASTE 2018 ONLINE ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GREAT TASTE 2018 ONLINE ΟΔΗΓΙΕΣ Πηγαίνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.gff.co.uk/gta Κάντε κλικ στο Enter Here (Δήλωση συμμετοχής εδώ), στο κόκκινο πλαίσιο, ή στο Enter Awards (Είσοδος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GREAT TASTE 2017 ONLINE ΟΔΗΓΙΕΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GREAT TASTE 2017 ONLINE ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GREAT TASTE 2017 ONLINE ΟΔΗΓΙΕΣ Πηγαίνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.gff.co.uk/gta Κάντε κλικ στο Enter Here (Δήλωση συμμετοχής εδώ), στο κόκκινο πλαίσιο, ή στο Access MyGuild

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης online συστήματος κρατήσεων. Δήμος Στροβόλου

Οδηγίες Χρήσης online συστήματος κρατήσεων. Δήμος Στροβόλου Οδηγίες Χρήσης online συστήματος κρατήσεων Δήμος Στροβόλου ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 3 ΣΥΝΔΕΣΗ 6 ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΑΣ; FORGOT PASSWORD 7 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ - DASHBOARD

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγγραφής και σύνδεσης χρήστη

Εγχειρίδιο εγγραφής και σύνδεσης χρήστη Εγχειρίδιο εγγραφής και σύνδεσης χρήστη Μέσω της ηλεκτρονικής πύλης www.step.gov.gr δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να εγγραφούν στην υπηρεσία προσωποποιημένης πληροφόρησης, μέσω της οποίας μπορούν

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Περιεχόμενα ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΧΡΗΣΤΗ 1 ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ 4 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ 5 ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ 6

Πίνακας περιεχομένων. Περιεχόμενα ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΧΡΗΣΤΗ 1 ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ 4 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ 5 ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ 6 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο και τις σύντομες οδηγίες για την ομαλή λειτουργία της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης του προγράμματος «Θεαίτητος». Πίνακας περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ 1.1. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στην διεύθυνση

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ 1.1. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στην διεύθυνση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ 1.1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Απο το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού παρέχεται η δυνατότητα προβολής των φύλλων μισθοδοσίας του Στρατιωτικού και Πολιτικού Προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικά Φύλλα Μισθοδοσίας

Αναλυτικά Φύλλα Μισθοδοσίας Αναλυτικά Φύλλα Μισθοδοσίας Εγχειρίδιο Χρήσης ΚΕΠΥΕΣ 1 Περιεχόμενα ` ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ... 3 ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ... 3 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ... 8 ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙΣ... 12 Αλλαγή Email...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός καταχώρισης σχεδίου δράσης σχολείου στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης

Οδηγός καταχώρισης σχεδίου δράσης σχολείου στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης Οδηγός καταχώρισης σχεδίου δράσης σχολείου στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης http://epaggelmatikimathisi.pi.ac.cy Για την καταχώριση στοιχείων στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης ακολουθούνται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής. Διαχειριστής Ιδρύματος

Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής. Διαχειριστής Ιδρύματος Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής Διαχειριστής Ιδρύματος 1 Δημιουργία λογαριασμού και Είσοδος στο σύστημα Για να εγγραφείτε στο Πληροφοριακό Σύστημα «Απέλλα» ως Διαχειριστής Ιδρύματος θα πρέπει να δημιουργήσετε

Διαβάστε περισσότερα

e-invoicing Eγχειρίδιο χρήσης Online Billing µε την ΤΝΤ

e-invoicing Eγχειρίδιο χρήσης Online Billing µε την ΤΝΤ e-invoicing Eγχειρίδιο χρήσης Online Billing µε την ΤΝΤ Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το τμήμα Πιστωτικού Ελέγχου e-mail: creditcontrol.gr@tnt.com Τηλέφωνο: 210-8905800

Διαβάστε περισσότερα

1. Πηγαίνετε στη σελίδα και κάντε κλικ στο «ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ» ή «Γραφτείτε τώρα».

1. Πηγαίνετε στη σελίδα  και κάντε κλικ στο «ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ» ή «Γραφτείτε τώρα». Εγκατάσταση λογαριασμού και προσθήκη χρημάτων Ο ΗΓΙΕΣ 1. Πηγαίνετε στη σελίδα www.moneybookers.com και κάντε κλικ στο «ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ» ή «Γραφτείτε τώρα». 1 2. Στις επόμενες τέσσερεις σελίδες θα πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ CLAROLINE Κατάλογος περιεχομένων Εγγραφή μαθητή στο Claroline...2 Εγγραφή σε μάθημα...3 Τα μαθήματά μου...4 Αλλαγή του προφίλ μου (Manage my account)...4

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Διαχείρισης Επαφές Παραγγελίες - Προσφορές Τιμολόγια Αποδείξεις Πληρωμές Παραστατικά Αναφορές Εργασίες Καταγραφή εμπορευμάτων

Πίνακας Διαχείρισης Επαφές Παραγγελίες - Προσφορές Τιμολόγια Αποδείξεις Πληρωμές Παραστατικά Αναφορές Εργασίες Καταγραφή εμπορευμάτων sevdesk Walkthrough Πίνακας Διαχείρισης Επαφές Παραγγελίες - Προσφορές Τιμολόγια Αποδείξεις Πληρωμές Παραστατικά Αναφορές Εργασίες Καταγραφή εμπορευμάτων Πίνακας Διαχείρισης Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό

Διαβάστε περισσότερα

ORFEAS ORFEAS HELLENIC AMERICAN UNION

ORFEAS ORFEAS HELLENIC AMERICAN UNION Οδηγίες εγγραφής μεμονομένων υποψηφίων μέσω του συστήματος ORFEAS ORFEAS HELLENIC AMERICAN UNION Είσοδος στο σύστημα ORFEAS Αν χρησιμοποιείτε πρώτη φορά το σύστημα ORFEAS, για την είσοδό σας, από την κεντρική

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία λογαριασμού στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Sugarworld Αλιπράντης

Δημιουργία λογαριασμού στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Sugarworld Αλιπράντης Δημιουργία λογαριασμού στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Sugarworld Αλιπράντης Για να δημιουργήσουμε λογαριασμό στο ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) της Sugarworld Αλιπράντης ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα: Μέσα

Διαβάστε περισσότερα

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Simplifying Complexity Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή... 2 2 Οδηγίες Χρήσης... 2 2.1 Πρώτη Εγγραφή στην Πλατφόρμα... 2 2.2 Είσοδος στην Πλατφόρμα...4 2.3 Δημιουργία Καρτέλας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης της Υπηρεσίας Τηλεομοιότυπου (RightFax Fax Service) Web Utility. (διαδικτυακή εφαρμογή)

Οδηγός Χρήσης της Υπηρεσίας Τηλεομοιότυπου (RightFax Fax Service) Web Utility. (διαδικτυακή εφαρμογή) ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Οδηγός Χρήσης της Υπηρεσίας Τηλεομοιότυπου (RightFax Fax Service) Web Utility (διαδικτυακή εφαρμογή) Αύγουστος 2011 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Online Κατοχύρωσης

Οδηγός Online Κατοχύρωσης Οδηγός Online Κατοχύρωσης Καλωσορίσατε στον Οδηγό Online Κατοχύρωσης που θα βρείτε στον ιστοχώρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδας. Ο οδηγός θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε την διαδικασία της Κατοχύρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Αγοράς Ηλεκτρονικού Βιβλίου Instructions for Buying an ebook

Οδηγίες Αγοράς Ηλεκτρονικού Βιβλίου Instructions for Buying an ebook Οδηγίες Αγοράς Ηλεκτρονικού Βιβλίου Instructions for Buying an ebook Βήμα 1: Step 1: Βρείτε το βιβλίο που θα θέλατε να αγοράσετε και πατήστε Add to Cart, για να το προσθέσετε στο καλάθι σας. Αυτόματα θα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Online Ανάλυσης ή/και Αξιολόγησης Έργου

Οδηγός Online Ανάλυσης ή/και Αξιολόγησης Έργου Οδηγός Online Ανάλυσης ή/και Αξιολόγησης Έργου Καλωσορίσατε στον Οδηγό Online Ανάλυσης ή/και Αξιολόγησης που θα βρείτε στον ιστοχώρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδας. Ο οδηγός θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση

Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση Novel Tech «Μέλος του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης» http://www.noveltech.gr info@noveltech.gr Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός καταχώρισης στοιχείων στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης

Οδηγός καταχώρισης στοιχείων στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β Οδηγός καταχώρισης στοιχείων στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης http://epaggelmatikimathisi.pi.ac.cy Για την καταχώριση στοιχείων στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης ακολουθούνται

Διαβάστε περισσότερα

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Simplifying Complexity Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή... 2 2 Οδηγίες Χρήσης... 2 2.1 Πρώτη Εγγραφή στην Πλατφόρμα... 2 2.2 Είσοδος στην Πλατφόρμα... 4 2.3 Δημιουργία Καρτέλας

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Αντί προλόγου Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ το Προφίλ μου στο Facebook;...

Περιεχόμενα. Αντί προλόγου Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ το Προφίλ μου στο Facebook;... Περιεχόμενα Αντί προλόγου... 7 Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο... 13 Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ το Προφίλ μου στο Facebook;...15 Κεφάλαιο 2: Τι βλέπω στην οθόνη μου όταν ολοκληρώσω τη δημιουργία του Προφίλ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LIVETRIP TRAVELLER

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LIVETRIP TRAVELLER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LIVETRIP TRAVELLER Η εφαρμογή LiveTripTraveller διατίθεται για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα Android. Στο υπο-ιστοσελίδα www.livetrips.com/sources μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΟΥ (FAX) ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ WEBUTIL

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΟΥ (FAX) ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ WEBUTIL ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΟΥ (FAX) ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ WEBUTIL ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/97 11/01/2017 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Online Εγγραφών για τις Εξετάσεις LRN January 2019

Οδηγός Online Εγγραφών για τις Εξετάσεις LRN January 2019 Οδηγός Online Εγγραφών για τις Εξετάσεις LRN January 2019 Περιεχόμενα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ... 3 ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ... 4 ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ... 5 ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ... 6 ΧΡΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία εγγραφής σχολείου στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης

Διαδικασία εγγραφής σχολείου στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Διαδικασία εγγραφής σχολείου στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης http://epaggelmatikimathisi.pi.ac.cy Για την εγγραφή του σχολείου στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης ακολουθούνται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister

Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού Uregister v1.1 Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister (ισχύει για λογαριασμούς Φοιτητών και Προσωπικού) Η Υπηρεσία Διαχείρισης Κωδικού χρήστη σας παρέχει

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Περιεχομένων. Εγχειρίδιο Χρήσης Υπηρεσίες Φοιτητή Σελίδα 1 / 10

Πίνακας Περιεχομένων. Εγχειρίδιο Χρήσης Υπηρεσίες Φοιτητή Σελίδα 1 / 10 Πίνακας Περιεχομένων 1. Υπηρεσίες Φοιτητή... 3 1.1 Ακαδημαϊκή Δομή... 3 1.2 Καρτέλα Φοιτητή... 3 Σταθερή Διεύθυνση... 3 Επισκόπηση Διεύθυνσης... 3 Στοιχεία Ανεξάρτητα από Διεύθυνση... 4 1.3 Έλεγχος Κανόνων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης και ενεργοποίησης. της εφαρμογής. i-spirit «ηλεκτρονικής τιμολόγησης» & ενημέρωσης #mydata

Οδηγίες εγκατάστασης και ενεργοποίησης. της εφαρμογής. i-spirit «ηλεκτρονικής τιμολόγησης» & ενημέρωσης #mydata Οδηγίες εγκατάστασης και ενεργοποίησης της εφαρμογής i-spirit «ηλεκτρονικής τιμολόγησης» & ενημέρωσης #mydata Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία θα λάβετε 2 email Το email με αυτό το θέμα ενημερώνει: 1.Για

Διαβάστε περισσότερα

Παραθέσεις Μελετητή Google

Παραθέσεις Μελετητή Google Παραθέσεις Μελετητή Google http://scholar.google.gr/intl/el/scholar/citations.html Οι Παραθέσεις Μελετητή Google παρέχουν στους συγγραφείς έναν απλό τρόπο για να παρακολουθούν τις παραθέσεις που περιέχονται

Διαβάστε περισσότερα

Αρχική: Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μας με τους εξής δύο τρόπους:

Αρχική: Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μας με τους εξής δύο τρόπους: Καλώς Ήλθατε στο νέο μας site και eshop www.summerdreameditions.gr Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια για το e-shop μας ακολουθεί ένας σύντομος οδηγός χρήσης. Αρχική: Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. Ε: ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ; Α: Αυτή η διοργάνωση αφορά μόνο την Ελλάδα, επομένως:

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. Ε: ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ; Α: Αυτή η διοργάνωση αφορά μόνο την Ελλάδα, επομένως: ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Ε: ΣΤΙΣ ΠΟΣΕΣ ΝΙΚΕΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ; Α: Πρόκειται για τουρνουά 5Χ5 στο Φαράγγι των Επικαλεστών με αγώνες που κρίνονται με ξαφνικό θάνατο (στη μία νίκη). Ο τελικός κρίνεται

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού

Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού 1. Ο ενδιαφερόμενος επιλέγει την επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Ο.Φ. (http://www.eof.gr) μέσω του διαθέσιμου προγράμματος πλοήγησης, του υπολογιστή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες υποβολής αίτησης για την υποτροφία έρευνας μικρής διάρκειας μέσω του portal της DAAD

Οδηγίες υποβολής αίτησης για την υποτροφία έρευνας μικρής διάρκειας μέσω του portal της DAAD Οδηγίες υποβολής αίτησης για την υποτροφία έρευνας μικρής διάρκειας μέσω του portal της DAAD Τα 6 βασικά βήματα: 1) Συνδεθείτε με την βάση δεδομένων των υποτροφιών της DAAD 2) Κάντε εγγραφή και εισέλθετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010 Μ.Ο.Δ..ΜΟΝΑΔΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Α.Ε. 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Εγγραφή στο σύστημα...3 2.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του Οργανισμού

Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του Οργανισμού Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του Οργανισμού 1. Οδηγείστε στην Διαδικτυακή Πύλη του Οργανισμού (http://www.eof.gr) μέσω του διαθέσιμου προγράμματος πλοήγησης, του υπολογιστή

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικτυακή Πύλη Εργοδότησης

Διαδικτυακή Πύλη Εργοδότησης Διαδικτυακή Πύλη Εργοδότησης Οδηγός Χρήσης Εγγραφή Νέου Χρήστη Το έργο euniversity συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς πόρους κατά την Προγραμματική

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη. Περιεχόμενα

Εγχειρίδιο Χρήστη. Περιεχόμενα Περιεχόμενα 1. Εγχειρίδιο Χρήστη 1. Εγγραφή Χρήστη... 2 2. Επεξεργασία Λογαριασμού... 4 3. Δημιουργία Αίτησης... 6 3.1 Επιλογή Περιφέρειας, Περιφερειακής Ενότητας, Δήμου... 8 3.2 Εισαγωγή Μελών... 9 3.3

Διαβάστε περισσότερα

tenderone Σύντομος Οδηγός Συμμετοχής για την Υποβολή Δικαιολογητικών στη ΔΕΠΑ v. 2.2

tenderone Σύντομος Οδηγός Συμμετοχής για την Υποβολή Δικαιολογητικών στη ΔΕΠΑ v. 2.2 tenderone Σύντομος Οδηγός Συμμετοχής για την Υποβολή Δικαιολογητικών στη ΔΕΠΑ 1 Είσοδος στο site της cosmoone 1. Κάντε κλικ στη γραμμή διεύθυνσης, πληκτρολογήστε το url www.cosmo-one.gr και πατήστε Enter.

Διαβάστε περισσότερα

Σενάριο Χρήσης myschool

Σενάριο Χρήσης myschool Σενάριο Χρήσης ΦΟΡΕΙΣ Επιβεβαίωση των Στοιχείων του Φορέα Αρχικά, θα κληθείτε να ελέγξετε την ορθότητα των στοιχείων του Φορέα σας. Επιλέγοντας την καρτέλα «Φορείς», από το μενού που βρίσκεται στο πάνω

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΠΡΟΜΗΘΕΑ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΠΡΟΜΗΘΕΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΠΡΟΜΗΘΕΑ Το εγχειρίδιο αυτό απευθύνεται σε όλους τους Επαγγελματίες Υγείας, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι χρήστες στην υπηρεσία Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Online Εγγραφών για τις Εξετάσεις LRN 2018

Οδηγός Online Εγγραφών για τις Εξετάσεις LRN 2018 Οδηγός Online Εγγραφών για τις Εξετάσεις LRN 2018 Version 6 Περιεχόμενα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ... 3 ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ... 4 ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ... 5 ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ... 6 ΧΡΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ. Οδηγός για Συμπλήρωση Αίτησης Εισδοχής. Ελλαδιτών Φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου ή/και το ΤΕΠΑΚ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ. Οδηγός για Συμπλήρωση Αίτησης Εισδοχής. Ελλαδιτών Φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου ή/και το ΤΕΠΑΚ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Οδηγός για Συμπλήρωση Αίτησης Εισδοχής Ελλαδιτών Φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου ή/και το ΤΕΠΑΚ 7 Ιουλίου 2017 Οδηγός για Συμπλήρωση Αίτησης Εισδοχής Ελλαδιτών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής. Υποψήφιοι

Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής. Υποψήφιοι Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής Υποψήφιοι 1 Δημιουργία Λογαριασμού και Είσοδος στο Σύστημα Για να εγγραφείτε στο Γενικό Μητρώο του Πληροφοριακού Συστήματος «Απέλλα» ως Υποψήφιος θα πρέπει να δημιουργήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να υποβάλλετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας στο σύστημα είναι η εξής:

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να υποβάλλετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας στο σύστημα είναι η εξής: Πειραιάς, Μάρτιος 2017 1 Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 2 1. Επισκόπηση... 3 2. Εγγραφή στο Σύστημα... 6 3. Ενεργοποίηση Λογαριασμού... 7 4. Είσοδος στο Σύστημα... 8 5. Ανάκτηση/Αλλαγή Συνθηματικού... 8 6.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο διαχείρισης χρηστών και λιστών διανομής για τον Υπεύθυνο Φορέα του Δικτύου "Σύζευξις" -1-

Εγχειρίδιο διαχείρισης χρηστών και λιστών διανομής για τον Υπεύθυνο Φορέα του Δικτύου Σύζευξις -1- -1- 1 Διαχείριση Χρηστών...3 1.1 Υπηρεσίες...5 1.1.1 Δημιουργία νέου χρήστη...6 1.1.2 Αναζήτηση χρήστη...7 1.1.2 Επεξεργασία στοιχείων χρήστη...8 1.1.3 Δημιουργία /Επεξεργασία mailbox plan...10 1.1.4 Ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Online Εγγραφών για τις Εξετάσεις LRN & Awards International

Οδηγός Online Εγγραφών για τις Εξετάσεις LRN & Awards International Οδηγός Online Εγγραφών για τις Εξετάσεις LRN & Awards International Version 2 Περιεχόμενα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ... 3 ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ... 3 ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ... 4 ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ... 5 ΧΡΗΣΗ ΟΜΑΔΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

AstraΖeneca. Εγχειρίδιο Χρήσης Β2Β Site

AstraΖeneca. Εγχειρίδιο Χρήσης Β2Β Site AstraΖeneca Εγχειρίδιο Χρήσης Β2Β Site Ταυτότητα Έκδοση κειμένου 1.0.0 Έκδοση λογισμικού 1.0.254006 Τελ. ενημέρωση Μάιος 2015 Copyright Copyright 2011 Entersoft A.E. Με την επιφύλαξη όλων των νόμιμων δικαιωμάτων.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΩΝ / ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΩΝ / ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΩΝ / ΕΛΕΓΚΤΩΝ Ν.3908/2011 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1.Εγγραφή στο σύστημα...3 2. Είσοδος στο σύστημα...4 3. Υποβολή Αίτησης...6

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Φορέων Υποδοχής Πρακτικής Άσκησης Αφού πιστοποιηθεί ο λογαριασμός που δημιουργήσατε στο πρόγραμμα «Άτλας» ως Φορέας

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΚΤ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (RFx)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΚΤ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (RFx) Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών ΕΚΤ-ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ 8 Νοεμβρίου 2016 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΚΤ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (RFx) Για

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού

Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού 1. Ο ενδιαφερόμενος επιλέγει την επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Ο.Φ. (http://www.eof.gr) μέσω του διαθέσιμου προγράμματος πλοήγησης, του υπολογιστή

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού

Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού 1. Ο ενδιαφερόμενος επιλέγει την επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Ο.Φ. (http://www.eof.gr) μέσω του διαθέσιμου προγράμματος πλοήγησης, του υπολογιστή

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Υποβολής Αιτήσεων

Διαδικασία Υποβολής Αιτήσεων Διαδικασία Υποβολής Αιτήσεων (Α) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Εγγραφή Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορεί κάποιος να υποβάλει αίτηση συμμετοχής στις Γραπτές Εξετάσεις για Πρόσληψη στο Δημόσιο είναι να κάνει εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο... 7 Αντί προλόγου... 9 Κεφάλαιο 1: Κεφάλαιο 2: Κεφάλαιο 3: Κεφάλαιο 4: Κεφάλαιο 5: Πώς να δημιουργήσω το Προφίλ μου και να γίνω μέλος στο Facebook;... 15 Τι

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογή Αιτήσεων για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Προσωπικού Επιχειρήσεων Τροφίμων ΕΚΔΟΣΗ 1.0

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογή Αιτήσεων για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Προσωπικού Επιχειρήσεων Τροφίμων ΕΚΔΟΣΗ 1.0 επιχειρήσεων τροφίμων Σελ.: 1 / 11 Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογή Αιτήσεων για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Προσωπικού Επιχειρήσεων Τροφίμων ΕΚΔΟΣΗ 1.0 επιχειρήσεων τροφίμων Σελ.: 2 / 11 Περιεχόμενα Εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Όλοι οι χρήστες του Turnitin πρέπει να δημιουργήσουν ένα προφίλ χρήστη.

Όλοι οι χρήστες του Turnitin πρέπει να δημιουργήσουν ένα προφίλ χρήστη. Οδηγίες για καθηγητές Για τη χρήση του Turnitin απαιτούνται τα παρακάτω βήματα: 1. Δημιουργία λογαριασμού 2. Δημιουργία τάξης και διαχείριση πληροφοριών τάξης 3. Δημιουργία εργασίας και σχετικές ρυθμίσεις

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα Διαδικτυακής Μάθησης

Πλατφόρμα Διαδικτυακής Μάθησης Πλατφόρμα Διαδικτυακής Μάθησης Οδηγίες Χρήσης ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σεπτέμβριος 2017 Περιεχόμενα ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ... 3 ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ... 6 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ... 9 ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΙΣΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

SAP Οδηγός για τους Υπογράφοντες του DocuSign

SAP Οδηγός για τους Υπογράφοντες του DocuSign SAP Οδηγός για τους Υπογράφοντες του DocuSign Περιεχόμενα 1. SAP Οδηγός για τους Υπογράφοντες του DocuSign... 2 2. Παραλαβή Ειδοποίησης Email... 2 3. Υπογραφή Εγγράφου... 3 4. Άλλες Επιλογές... 4 4.1 Ολοκλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη ECAS

Εγχειρίδιο Χρήστη ECAS ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γενική Διεύθυνση Παιδείας και Πολιτισμού Δια Βιου Μάθηση: Πολιτικές και Πρόγραμμα Συντονισμός του Προγράμματος για τη Δια Βίου Μάθηση Εγχειρίδιο Χρήστη ECAS Το Σύστημα Διαπίστευσης της

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ (E-MAIL)

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ (E-MAIL) Ορφανίδου 67 & Κονδυλάκη, Πατήσια Tηλ. Κέντρο: 210-22.23.799 Fax: 210-21.39.576 Ε-mail: iservices@omac.gr Web Site: http://www.omac.gr ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ (E-MAIL) ΘΕΜΑ: ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΝΕΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα Διαδικτυακής Μάθησης

Πλατφόρμα Διαδικτυακής Μάθησης Πλατφόρμα Διαδικτυακής Μάθησης Οδηγίες Χρήσης ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σεπτέμβριος 2017 Περιεχόμενα ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ... 3 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ EMAIL ΣΤΟ ARMY.GR... 4 ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ... 9 ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγγραφής στις διαδικτυακές εφαρμογές του Ε.Ο.Φ.

Οδηγίες εγγραφής στις διαδικτυακές εφαρμογές του Ε.Ο.Φ. Οδηγίες εγγραφής στις διαδικτυακές εφαρμογές του Ε.Ο.Φ. 1. Οδηγείστε στην Διαδικτυακή Πύλη του Οργανισμού (http://www.eof.gr) μέσω του διαθέσιμου προγράμματος πλοήγησης, του υπολογιστή σας. 2. Επιλέξτε

Διαβάστε περισσότερα

YourSMS User s Manual

YourSMS User s Manual YourSMS User s Manual Contents Πίνακας περιεχομένων Κεντρική οθόνη... 2 Αποστολές... 3 Αποστολή μοναδικού μηνύματος... 3 Αποστολή μαζικού μηνύματος σε ομάδα παραληπτών... 4 Αποστολή μαζικού προγραμματισμένου

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Γραφείων Πρακτικής Άσκησης Αφού πιστοποιηθεί ο λογαριασμός που δημιουργήσατε στο πρόγραμμα «Άτλας» ως Γραφείο Πρακτικής,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ VLT ΕΚΔΟΣΗ 1.0 Δεκέμβριος 2014 1 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Μ.Ο.Δ..ΜΟΝΑΔΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Α.Ε. 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Εγγραφή στο σύστημα...3

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ. Οδηγός Αίτησης για Β Κατανομή Θέσεων μέσω Παγκυπρίων Εξετάσεων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ. Οδηγός Αίτησης για Β Κατανομή Θέσεων μέσω Παγκυπρίων Εξετάσεων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Οδηγός Αίτησης για Β Κατανομή Θέσεων μέσω Παγκυπρίων Εξετάσεων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου 5 Ιουλίου 2017 Οδηγός Αίτησης για Κατανομή Θέσεων μέσω Παγκυπρίων Εξετάσεων

Διαβάστε περισσότερα

tenderone ΣύντομοςΟδηγός Συμμετοχής για την Υποβολή Δικαιολογητικών στη ΔΕΠΑ v. 1.0

tenderone ΣύντομοςΟδηγός Συμμετοχής για την Υποβολή Δικαιολογητικών στη ΔΕΠΑ v. 1.0 tenderone ΣύντομοςΟδηγός Συμμετοχής για την Υποβολή Δικαιολογητικών στη ΔΕΠΑ Είσοδος στο site της cosmoone 1. Κάντε κλικ στη γραμμή διεύθυνσης, πληκτρολογήστε το urlwww.cosmo-one.gr και πατήστε Enter.

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικό εγχειρίδιο χρήσης ηλεκτρονικού καταστήματος

Συνοπτικό εγχειρίδιο χρήσης ηλεκτρονικού καταστήματος Συνοπτικό εγχειρίδιο χρήσης ηλεκτρονικού καταστήματος www.sweetland.com.cy Σ ε λ ί δ α 1 Πίνακας περιεχομένων Χρήση της λειτουργίας αναζήτησης... 3 Καινούργια εγγραφή... 4 Συμπλήρωση προφίλ... 6 Υποβολή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης δικτυακού τόπου του προγράμματος, ΆΞΟΝΑΣ 3: "Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας"

Εγχειρίδιο χρήσης δικτυακού τόπου του προγράμματος, ΆΞΟΝΑΣ 3: Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας Εγχειρίδιο χρήσης δικτυακού τόπου του προγράμματος, ΆΞΟΝΑΣ 3: "Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας" ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Αρχική Οθόνη...2 Εγγραφή Χρήστη...3 Εμφάνιση

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικός Οδηγός - Ξεκινώντας με το Concur. Ξεκινώντας με το Concur. Συνοπτικός Οδηγός. Σελίδα 1

Συνοπτικός Οδηγός - Ξεκινώντας με το Concur. Ξεκινώντας με το Concur. Συνοπτικός Οδηγός. Σελίδα 1 Ξεκινώντας με το Concur Συνοπτικός Οδηγός Σελίδα 1 Κατανόηση του Συνοπτικού Οδηγού (QRG) σας Σκοπός Ο σκοπός του Συνοπτικού Οδηγού «Ξεκινώντας με το Concur» είναι να σας παρέχει μια σύντομη επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός υποβολής Αίτησης Συμμετοχής-Υπεύθυνης Δήλωσης και Δικαιολογητικών Συμμετοχής

Οδηγός υποβολής Αίτησης Συμμετοχής-Υπεύθυνης Δήλωσης και Δικαιολογητικών Συμμετοχής Μόνιμες ανταγωνιστικές διαδικασίες έργων ΑΠΕ Οδηγός υποβολής Αίτησης Συμμετοχής-Υπεύθυνης Δήλωσης και Δικαιολογητικών Συμμετοχής 1 Είσοδος στο site της cosmoone 1. Κάντε κλικ στη γραμμή διεύθυνσης, πληκτρολογήστε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Web Εφαρμογής: Eco Contribution

Οδηγίες Χρήσης Web Εφαρμογής: Eco Contribution Οδηγίες Χρήσης Web Εφαρμογής: Eco Contribution ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Γενικά... 2 Δημιουργία Λογαριασμού... 2 Βήματα για τη δημιουργία λογαριασμού... 2 Δηλώσεις Πώλησης Οχημάτων... 4 Καταχώρηση Νέας Δήλωσης

Διαβάστε περισσότερα

BHMATA ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ 3S/I.T.P.

BHMATA ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ 3S/I.T.P. BHMATA ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ 3S/I.T.P. Πριν την έναρξη της διαδικασίας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η αναβάθμιση διαφέρει σε κάποιες λεπτομέρειες, ανάλογα με το τύπο της βάσης δεδομένων της κάθε χρήσης.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για τη Χρήση του Google Drive

Οδηγίες για τη Χρήση του Google Drive Οδηγίες για τη Χρήση του Google Drive Χαρπαντίδου Ζαχαρούλα Επιμορφώτρια Β επιπέδου ΠΕ 19-20 Υπεύθυνη ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Δράμας 2013 Περιεχόμενα Δημιουργία λογαριασμού στο Google Drive. 3 Διαχείριση του GoogleDrive..

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Megasoft 2009

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Megasoft 2009 Εγχειρίδιο εγκατάστασης Megasoft 2009 Περιεχόμενα Εγκατάσταση Joomla, JoomFish και VirtueMart... 3 Αποστολή αρχείων Joomla στο Διακομιστή (Host)... 3 Εγκατάσταση Joomla... 4 Εγκατάσταση VirtueMart... 9

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Φοιτητή. Course Management Platform. Εισαγωγή. for Universities Ομάδα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Παν. Μακεδονίας Σεπτέμβριος 2004

Εγχειρίδιο Φοιτητή. Course Management Platform. Εισαγωγή. for Universities Ομάδα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Παν. Μακεδονίας Σεπτέμβριος 2004 Εγχειρίδιο Φοιτητή Εισαγωγή Η ηλεκτρονική πλατφόρμα, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης. Στόχος της είναι η παροχή υποδομών εκπαίδευσης και κατάρτισης ανεξάρτητα από τους περιοριστικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ 1. Γενικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ Η ηλεκτρονική υποβολή των ισοζυγίων κρέατος πραγματοποιείται μέσα από το λογισμικό Άρτεμις του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Γραφείων Πρακτικής Άσκησης Αφού πιστοποιηθεί ο λογαριασμός που δημιουργήσατε στο πρόγραμμα «Άτλας» ως Γραφείο Πρακτικής,

Διαβάστε περισσότερα

Για να εγγραφείτε (1 η φορά) ή να συνδεθείτε, κάντε click στην εισαγωγική σελίδα στο tab [είσοδος] στα δεξιά του tab [basket]

Για να εγγραφείτε (1 η φορά) ή να συνδεθείτε, κάντε click στην εισαγωγική σελίδα στο tab [είσοδος] στα δεξιά του tab [basket] Για να εγγραφείτε (1 η φορά) ή να συνδεθείτε, κάντε click στην εισαγωγική σελίδα στο tab [είσοδος] στα δεξιά του tab [basket] Για να ξεκινήσετε επιλέξτε ένα όνομα της επιλογής σας στο πεδίο login name

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκή επαγγελματική ταυτότητα Οδηγίες χρήσης για επαγγελματίες

Ευρωπαϊκή επαγγελματική ταυτότητα Οδηγίες χρήσης για επαγγελματίες Ευρωπαϊκή επαγγελματική ταυτότητα Οδηγίες χρήσης για επαγγελματίες 28 Σεπτεμβρίου 2018 Έκδοση 1 Ευρωπαϊκή Επιτροπή ΓΔ GROW - R2 Ευρωπαϊκή επαγγελματική ταυτότητα ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ευρωπαϊκή επαγγελματική

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης εφαρμογής

Οδηγός Χρήσης εφαρμογής Οδηγός Χρήσης εφαρμογής Περιεχόμενα 1. Ενεργοποίηση εφαρμογής σελ. 3 2. Σύνδεση εφαρμογής με συσκευή mpos σελ. 4 3. Πώληση σελ. 5 4. Κατάσταση... σελ. 9 5. Συναλλαγές.. σελ. 10 6. Κλείσιμο πακέτου σελ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ. Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, βασικός παράγοντας για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του Αιγαιοπελαγίτικου χώρου

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ. Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, βασικός παράγοντας για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του Αιγαιοπελαγίτικου χώρου ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, βασικός παράγοντας για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του Αιγαιοπελαγίτικου χώρου «Στήριξη και Ανάδειξη Πολυνησιωτικών ΑΕΙ» Ε.Π. «Εκπαίδευση και Διά

Διαβάστε περισσότερα

Συγχώνευση αλληλογραφίας και συγχώνευση μιας πηγής δεδομένων με ένα κύριο έγγραφο όπως ένα γράμμα ή ένα έγγραφο ετικετών

Συγχώνευση αλληλογραφίας και συγχώνευση μιας πηγής δεδομένων με ένα κύριο έγγραφο όπως ένα γράμμα ή ένα έγγραφο ετικετών 3.5.1.1 Συγχώνευση αλληλογραφίας και συγχώνευση μιας πηγής δεδομένων με ένα κύριο έγγραφο όπως ένα γράμμα ή ένα έγγραφο ετικετών Ένα σύνηθες πρόβλημα που υπάρχει, είναι η ανάγκη αποστολής επιστολών ή πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) Για την πρόσβαση στην υπηρεσία OTE TV GO για υπολογιστή, αρχικά ανοίξτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.otetvgo.gr. Για τη χρήση της υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες υποβολής αίτησης για την υποτροφία έρευνας μικρής διάρκειας μέσω του portal της DAAD

Οδηγίες υποβολής αίτησης για την υποτροφία έρευνας μικρής διάρκειας μέσω του portal της DAAD Οδηγίες υποβολής αίτησης για την υποτροφία έρευνας μικρής διάρκειας μέσω του portal της DAAD Τα 6 βασικά βήματα: 1) Συνδεθείτε με την βάση δεδομένων των υποτροφιών της DAAD 2) Κάντε εγγραφή και εισέλθετε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη - Μαθητή

Εγχειρίδιο Χρήστη - Μαθητή Εγχειρίδιο Χρήστη - Μαθητή 1. Εισαγωγή Η ηλεκτρονική πλατφόρµα «e-class», αποτελεί ένα ολοκληρωµένο σύστηµα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης. Στόχος της είναι παροχή υποδοµών εκπαίδευσης και κατάρτισης ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Φωτόδεντρο Κύπρου - Οδηγός χρήσης

Φωτόδεντρο Κύπρου - Οδηγός χρήσης Φωτόδεντρο Κύπρου - Οδηγός χρήσης Το «Φωτόδεντρο Κύπρου» αποτελεί το Αποθετήριο Εκπαιδευτικού Υλικού Χρηστών για την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Κύπρου. Στον χώρο αυτό εκπαιδευτικοί

Διαβάστε περισσότερα

Εγγραφή της etwinning συνεργασίας σας: αναλυτικός οδηγός

Εγγραφή της etwinning συνεργασίας σας: αναλυτικός οδηγός Εγγραφή της etwinning συνεργασίας σας: αναλυτικός οδηγός Γενική Επισκόπηση σελίδα 2 Βήµα 1: Εύρεση ενός συνεργάτη σελίδα 3 1) Αυτόµατη αναζήτηση σελίδα 3 2) Προχωρηµένη αναζήτηση σελίδα 4 3) Αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ. 1. Δημιουργία λογαριασμού χρήστη του ιστοτόπου [σελ. 1]

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ. 1. Δημιουργία λογαριασμού χρήστη του ιστοτόπου [σελ. 1] ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΒΗΜΑΤΑ 1. Δημιουργία λογαριασμού χρήστη του ιστοτόπου [σελ. 1] 2. Καταχώρηση ταυτότητας φορέα [σελ. 4] Ι. Γενικές πληροφορίες II. Στοιχεία επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός υποβολής Αίτησης Συμμετοχής-Υπεύθυνης Δήλωσης και Δικαιολογητικών Συμμετοχής

Οδηγός υποβολής Αίτησης Συμμετοχής-Υπεύθυνης Δήλωσης και Δικαιολογητικών Συμμετοχής Κοινή ανταγωνιστική διαδικασία έργων ΑΠΕ Οδηγός υποβολής Αίτησης Συμμετοχής-Υπεύθυνης Δήλωσης και Δικαιολογητικών Συμμετοχής 1 Είσοδος στο site της cosmoone 1. Κάντε κλικ στη γραμμή διεύθυνσης, πληκτρολογήστε

Διαβάστε περισσότερα