ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΠΡΟΜΗΘΕΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΠΡΟΜΗΘΕΑ"

Transcript

1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΠΡΟΜΗΘΕΑ Το εγχειρίδιο αυτό απευθύνεται σε όλους τους Επαγγελματίες Υγείας, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι χρήστες στην υπηρεσία Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων. Αν έχετε εισέλθει στον ιστοχώρο Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων του Τηλεπρομηθέα και συναντήσατε δυσκολίες που αφορούν στην πρόσβασή σας, παρακαλώ ακολουθήστε τα πιο κάτω βήματα που μπορούν να σας βοηθήσουν.

2 Στο πεδίο με τίτλο «Όνομα Χρήστη», γράψτε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (όπως αναγραφόταν στην αίτηση εγγραφής σας) με μικρά γράμματα. Στο πεδίο με τίτλο «Κωδικός Πρόσβασης» γράψτε τον κωδικό που λάβατε από την Ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης Τηλεπρομηθέα. Θα χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο κωδικό μόνο την πρώτη φορά που θα εισέλθετε στο σύστημα. Μόλις κάνετε το πρώτο σας login, το σύστημα θα σας ζητήσει να αλλάξετε τον κωδικό σας. Επομένως θα χρησιμοποιείτε το δικό σας προσωπικό κωδικό. ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Δεν πρέπει να αφήσετε space ή να πατήσετε enter όταν ολοκληρώσετε την πληκτρολόγηση της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης ή του κωδικού πρόσβασης.

3 Εάν έχετε ξεχάσει το Όνομα Χρήστη ή τον Κωδικό Πρόσβασής σας, παρακαλώ ακολουθήστε τα πιο κάτω βήματα: 1 ο Βήμα: Αν έχετε ξεχάσει το Όνομα Χρήστη ή τον Κωδικό Πρόσβασής σας, επιλέξτε το πεδίο με τίτλο «Ξεχάσατε το όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασης;»

4 2 ο Βήμα: Η αναζήτηση γίνεται με βάση το address. Επομένως, στο πεδίο με τίτλο «Όνομα Χρήστη», γράψτε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου ( address) με την οποία έχετε εγγραφεί στην υπηρεσία Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων. Στη συνέχεια, επιλέξτε το πεδίο με τίτλο «Αναζήτηση».

5 3ο Βήμα: Αν έχετε δώσει ορθό όνομα χρήστη ή διεύθυνση, θα εμφανιστεί η πιο κάτω εικόνα όπου θα αναγράφεται ένα ενημερωτικό μήνυμα ότι έχει αποσταλεί ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου από τον ΤηλεΠρομηθέα. Επιλέξτε το πεδίο με τίτλο «Συνέχεια».

6 4 ο Βήμα: Ανοίξτε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο (χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση που δώσατε κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων). Το ηλεκτρονικό μήνυμα με τίτλο «Τηλεπρομηθέας - Εκπαιδευτικά Σεμινάρια: Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασης» θα σας ενημερώσει ότι έχετε ζητήσει ένα νέο Κωδικό Πρόσβασης. 5 ο Βήμα: Για να λάβετε νέο Κωδικό Πρόσβασης μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος/ , ακολουθήστε το confirmation link που θα δείτε στα αριστερά της οθόνης σας.

7 6 ο Βήμα: Στη συνέχεια θα εμφανιστεί το πιο κάτω μήνυμα που θα σας ενημερώσει ότι έχει αποσταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου με το νέο Κωδικό Πρόσβασης. Επιλέξτε «Συνέχεια»

8 7 ο Βήμα: Ανοίξτε ξανά το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο (χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση που δώσατε κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων). Το ηλεκτρονικό μήνυμα με τίτλο «Τηλεπρομηθέας - Εκπαιδευτικά Σεμινάρια: Ο Κωδικός Πρόσβασης άλλαξε» θα σας ενημερώσει ότι ο Κωδικός Πρόσβασης που εισάγετε για να εισέλθετε στα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια έχει αλλάξει. 8 ο Βήμα: Για να συνδεθείτε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία που λάβατε στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Για παράδειγμα, θα δείτε στα αριστερά της οθόνης σας (α) την ηλεκτρονική σας 8 ο Βήμα διεύθυνση όπως αναγράφεται δίπλα από Δίπλα από τον τίτλο «Όνομα Χρήστη» θα τον τίτλο «Όνομα χρήστη» και (β) το αναγράφεται η διεύθυνση του ηλεκτρονικού νέο Κωδικό Πρόσβασης. σας ταχυδρομείου 9 ο Βήμα: Ακολουθήστε το σύνδεσμο/link που θα δείτε στα αριστερά της οθόνης σας.

9 10 ο Βήμα: Ο σύνδεσμος/link θα σας οδηγήσει στην πιο κάτω σελίδα όπου θα πρέπει να γράψετε στο πεδίο με τίτλο «Όνομα Χρήστη» την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και στο πεδίο με τίτλο «Κωδικός Πρόσβασης» το νέο κωδικό που λάβατε στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση (βλέπε 8 ο βήμα). ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Δεν πρέπει να αφήσετε space ή να πατήσετε enter όταν ολοκληρώσετε την πληκτρολόγηση της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης ή του κωδικού πρόσβασης.

10 Σε περίπτωση που ακολουθήσετε όλα τα προτεινόμενα βήματα και δεν καταστεί δυνατή η πρόσβασή σας στην υπηρεσία Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης Χρηστών στην ηλεκτρονική διεύθυνση ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΗΛΕΠΡΟΜΗΘΕΑ