ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΟ. ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΙΔΕΕΣ MINI.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΟ. ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΙΔΕΕΣ MINI."

Transcript

1 ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΟ. ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΙΔΕΕΣ MINI. Stylish. Η τελευταία λέξη στα αξεσουάρ. BEACHBOY. Το MINI Countryman. be mini. Καλοκαίρι 2012 New. MINI Lifestyle γι αυτό το καλοκαίρι. Flashy. Φανταστικές καλοκαιρινές επιλογές. Γνήσια Αξεσουάρ MINI. Γνήσια Ανταλλακτικά MINI. MINI Service. MINI Collection. KEEP IT MINI.

2 MINI fans, Τα Γνήσια Αξεσουάρ και οι stylish MINI Lifestyle επιλογές σου, ανεβάζουν τη θερμοκρασία στους δρόμους και κάνουν πιο έντονο το ρυθμό. Επιλέξαμε τις πιο must και καυτές προτάσεις για σένα: Ξεχωριστά καλοκαιρινά προϊόντα αλλά και συμβουλές συντήρησης για το ΜΙΝΙ σου, είναι διαθέσιμα για σένα ανά πάσα στιγμή! Ανακάλυψε τις δικές σου επιλογές γι αυτήν την εποχή στο: Οι fan του MINI τρόπου ζωής μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις στο: Στιβαρό κράτημα για τη μεταφορά ποδηλάτου mountain bike. Το εύχρηστο σύστημα στήριξης με μηχανισμό περιστροφής στο ίδιο ύψος με τις ράγες οροφής, καθιστά εύκολη και γρήγορη την ασφάλιση των ποδηλάτων στη θέση τους. Ο ανεμοθραύστης MINI βάζει τέλος στους ενοχλητικούς στροβιλισμούς του αέρα. Διαθέτει γυαλιστερό αναδυόμενο πλαίσιο και ο χειρισμός του γίνεται από τη θέση του οδηγού. Σπορ εμφάνιση: σπορ αγωνιστικές λωρίδες για το καπό και το πίσω μέρος. Διατίθενται σε λευκό, μαύρο ή ασημί χρώμα για να τις συνδυάσεις όπως εσύ θέλεις., απαιτείται βάση σχάρας οροφής 467 Το MINI Folding Bike είναι ένα MINI σε δύο τροχούς: ο ιδανικός συνδυασμός στιλ, σχεδίασης και πρωτοπορίας. Με βάρος μόλις 11 kg, οκτώ ταχύτητες και τροχούς 20 είναι εξίσου ευέλικτο και γρήγορο όσο τα μεγαλύτερα αδέρφια του. Ιδανικό για την πόλη. 255 Η Κουκούλα Car Cover Indoor είναι κομμένη και ραμμένη για το MINI Cabrio. Εύχρηστη, ελαφριά και κατασκευασμένη από ελαστικό, αντιστατικό υλικό. Πλένεται στο πλυντήριο έως τους 30 C. 246 Η Κουκούλα Car Cover Indoor για το MINI Clubman προστατεύει από τη σκόνη και τους ρύπους. Εύχρηστη, ελαφριά και κατασκευασμένη από ελαστικό, αντιστατικό υλικό. Πλένεται στο πλυντήριο έως τους 30 C.

3 Κάντε μία διασκεδαστική βόλτα, μόνο εσείς οι δυο, χωρίς προορισμό, χωρίς να ακολουθήσετε κάποια διαδρομή τίποτα δεν έχει σημασία, απλά ξεκίνησε και απόλαυσε την ελευθερία και το καλοκαίρι. Με τα κατάλληλα Γνήσια Αξεσουάρ MINI, η απόλαυσή σου θα εκτοξευθεί στα ύψη. Είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις αυτήν την περιπέτεια; 110 Η τέλεια ολοκλήρωση για το κλασικό σχέδιο οροφής. Πλαϊνά διακοσμητικά φτερών σε σχέδιο σημαίας Union Jack (σετ 2 τεμαχίων). 148 Δώσε χρώμα με το σχέδιο σημαίας Union Jack που σου θυμίζει τα 50 χρόνια ένδοξης ιστορίας MINI. Στο MINI Clubman, καλύπτονται και τα πλαϊνά σπόιλερ οροφής, χαρίζοντας μία μοναδική εμφάνιση από όλες τις γωνίες. ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ BEACHBOY. ΤΟ MINI COUNTRYMAN. 614 Φυσικά, είχες ακόμα μία περιπέτεια. Γιατί τελικά, το off road kit φέρνει στο προσκήνιο την περιπετειώδη πλευρά του MINI Countryman στα βουνά, στην παραλία ή στην πόλη. Είσαι κατάλληλα εξοπλισμένος. Οι ματ ασημί προσθήκες για την μπροστινή και πίσω ποδιά και οι λεπτομέρειες κάθε πλευράς δειχνουν ότι είσαι έτοιμος για την επόμενη πρόκληση Double Spoke R129 σε μαύρο χρώμα με ελαστικά Pirelli P Zero* RSC 225/40 R19 (σετ 4 τεμαχίων) Double Spoke R129 με ελαστικά Pirelli P Zero* RSC 225/40 R19 (σετ 4 τεμαχίων).

4 138 Βάλε την προσωπική σου πινελία στο MINI σου, με τα καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών που διατίθενται σε λευκό, πορτοκαλί, μπλε, ροζ, πράσινο ή κίτρινο χρώμα. Διατίθενται και τα αντίστοιχα πλαϊνά διακοσμητικά φτερών (σετ 2 τεμαχίων). 456 Κατάλληλο για παιδιά με βάρος 9-25 kg (ηλικίας από 9 μηνών έως 7 ετών περίπου). Το child seat Ι-ΙΙ που έχει σχεδιαστεί για την τοποθέτηση σε αυτοκίνητα με σύστημα στερέωσης ISOFIX διαθέτει πλάτη με ρυθμιζόμενο ύψος και κλίση, καθώς και μαξιλάρι συγκράτησης. 23 Κοντή, κομψή κεραία που προσθέτει μία σπορ πινελιά στο αυτοκίνητό σου. Διατίθεται και για μοντέλα με σύστημα πλοήγησης, ραδιόφωνο ή προεγκατεστημένο σύστημα ανοιχτής ακρόασης. 17 Μια μικρή λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Καπάκια βαλβίδων σε σχέδιο σημαίας Black Jack (σετ 4 τεμαχίων). 45 Τυπική βρετανική εμφάνιση. Κάλυμμα εσωτερικού καθρέφτη σε σχέδιο σημαίας Black Jack. 138 Τα Καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών σε σχέδιο σημαίας Black Jack ολοκληρώνουν την κομψή εμφάνιση του ΜΙΝΙ σου (σετ 2 τεμαχίων). 111 Τα διακοσμητικά φτερών σε σχέδιο σημαίας Black Jack με γυαλιστερό πλαίσιο προσθέτουν μια ξεχωριστή πινελιά στην εμφάνιση του MINI σου. Μπορούν να τοποθετηθούν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα (σετ 2 τεμαχίων). 81 Ακουστικό MINI Bluetooth. Η σύνδεση Bluetooth με το κινητό τηλέφωνο, σου επιτρέπει να μιλάς με ασφάλεια ακόμα κι όταν οδηγείς.

5 2.282 JCW Cross Spoke R113 σε έντονο μαύρο χρώμα με ελαστικά Pirelli P Zero* RSC 205/40 R18 (σετ 4 τεμαχίων) Double Spoke R 105 σε μαύρο ματ χρώμα με ελαστικα Bridgestone Potenza RE 050* RSC 205/40 R18 (σετ 4 τεμαχίων) Multispoke R108 σε μαύρο χρώμα με ελαστικά Dunlop SP Sport 01* RSC 205/45 R17 (σετ 4 τεμαχίων) Cross Spoke R112 σε μαύρο ματ χρώμα με ελαστικά Dunlop SP Sport 01* RSC 205/45 R17 (σετ 4 τεμαχίων) Double Spoke R99 σε ασημί χρώμα με ελαστικά Dunlop SP Sport 01* RSC 205/45 R17 (σετ 4 τεμαχίων) Αεροδυναμικό πακέτο John Cooper Works. Η μπροστινή ποδιά με μαύρες εισαγωγές αέρα και πλαίσια προβολέων ομίχλης προσδίδει μία εντυπωσιακή εμφάνιση και υπόσχεται σπορ επιδόσεις. Τα πλαϊνά σπόιλερ καταλήγουν σε έναν αεραγωγό που τονίζει την αγωνιστική σχεδίαση του αυτοκινήτου σου. Η πίσω ποδιά ολοκληρώνει αυτό το αεροδυναμικό πακέτο.

6 ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ. Όσο πιο πολύ αυξάνεται η θερμοκρασία, τόσο πιο σημαντικό είναι να είσαι cool. Αυτό εξασφαλίζεται με την καλή συντήρηση του συστήματος κλιματισμού, ο οποίος μετατρέπει το MINI σου σε μία δροσερή όαση χαλάρωσης. Ο έλεγχος συστήματος κλιματισμού* εγγυάται ότι το σύστημα θα λειτουργεί με την πλήρη απόδοσή του, ακόμα και κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο: - Όλα εντάξει; Έλεγχος λειτουργίας όλων των εξαρτημάτων. - Ακίνητος! Έλεγχος αποδοτικότητας ψύξης. - Πεντακάθαρο: Ολοκληρωμένος καθαρισμός συστήματος. * για το κόστος μπορείς να ενημερωθείς, από τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή MINI. 20 Κερί αυτοκινήτου με νανοτεχνολογία: Παρέχει προστασία μακράς διαρκείας στα μεταλλικά και μη μεταλλικά χρώματα, αποτρέποντας τη φθορά από το πλυντήριο αυτοκινήτων, τους κόκκους άμμου, τις ρητίνες των δέντρων, τα έντομα και άλλες επιδράσεις του περιβάλλοντος. Κατάλληλο και για τις βαμμένες πλαστικές επιφάνειες (375 ml). 17 Αυτό το υψηλής απόδοσης καθαριστικό δεν περιέχει οξέα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις ατσάλινες και ελαφρού κράματος ζάντες. Αφαιρεί εύκολα τους σκληρούς ρύπους όπως είναι π.χ. η σκόνη από τα τακάκια, τα λάδια και τα υπολείμματα γόμας από τα ελαστικά (500 ml). ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Ο χειμώνας που ταλαιπώρησε τον κινητήρα και το αμάξωμα του MINI σου πέρασε. Το MINI Service* εγγυάται ότι το MINI σου θα υποδεχθεί το καλοκαίρι, ανανεωμένο, καθαρό και ασφαλές: θα ελέγξουμε όλα τα υγρά και αναλώσιμα υλικά και μετά μπορείς να ξεκινήσεις για να φτάσεις μέχρι τον ήλιο! 8 Σαμπουάν αυτοκινήτου. Προστατεύει το χρώμα του αυτοκινήτου κατά το πλύσιμο (1.000 ml). Θα ελεγχθούν: - Φρένα - Μπαταρία - Φώτα - Πίεση και φθορά των ελαστικών - Ανεμιστήρας και μικροφίλτρο - Σωληνάκια ψυκτικού υγρού - Λάδι κινητήρα - Υαλοκαθαριστήρες και υγρό πλύσης * για το κόστος μπορείς να ενημερωθείς, από τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή MINI. 32 Αυτό το υψηλής ποιότητας Care Kit έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο MINI και αποτελεί την ιδανική λύση για τη φροντίδα του MINI σου. Περιλαμβάνει: 500 ml σαμπουάν με κερί, 500 ml καθαριστικό ζαντών, 1 πανί με μικροΐνες, 250 ml καθαριστικό για το εσωτερικό. 427 Το τέλειο entertainment system για τα πίσω καθίσματα με δύο οθόνες, ενσωματωμένο DVD player, θύρα USB και δύο σημεία τοποθέτησης στο αυτοκίνητο. Κατάλληλο για την αναπαραγωγή video, μουσικής και εικόνων.

7 ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΣΤΙΛ. ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ. 185 Κανένα ταξίδι δεν είναι αρκετά μακρινό, καμία ιδέα δεν είναι αρκετά τρελή. Μήπως η ασφάλειά σου είναι ό,τι σημαντικότερο; Τότε αυτό το κράνος MINI Jet είναι ιδανικό για σένα. Η στάμπα με το σχέδιο σημαίας Union Jack και οι αγωνιστικές λωρίδες εξασφαλίζουν την τέλεια ρετρό εμφάνιση. Ελεγμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές ECE-R Τσάντα MINI Shout Messenger. Με ιστορικό σχέδιο MINI. Πρακτικό εσωτερικό με μικρή θήκη για κινητό τηλέφωνο και στυλό. Το MINI Countryman θα διασχίσει το γραφείο σου, με ήχο κινητήρα και φώτα μπροστά και πίσω. Κράτα τα χέρια σου μακριά από την πόρτα του οδηγού αλλιώς θα ενεργοποιήσεις το συναγερμό! (Κλίμακα 1:32) Η κούπα I love MINI προσφέρει αρκετό χώρο για το αγαπημένο σου καύσιμο. Καπέλο Street με φινίρισμα washed, μπλε κεντημένο λογότυπο Beat the Street μπροστά, και κεντημένο λογότυπο MINI με σχέδιο σημαίας Union Jack πίσω. 16 Κομψό, συλλεκτικό κομμάτι: Θερμός MINI από αλουμίνιο. Ανθεκτική βαφή που δεν ξεφλουδίζει, Χωρητικότητα 0,6 l. Ύψος 21 cm Πλάτος 7 cm. 26 Το T-Shirt που σου υπόσχεται ότι θα ξεχωρίσεις! 97% βαμβάκι, 3% ελαστίνη. XS XL. 42 Φορώντας τη φόρμα με λογότυπο MINI δεν θα νοιώσεις ποτέ άβολα! 80% βαμβάκι, 20% ελαστίνη. Μαύρο χρώμα. Λευκή στάμπα MINI και σχέδιο σημαίας Union Jack. XS XL. 10 Οι νεότεροι fans του MINI Lifestyle δεν μπορούν να σταθούν ακόμα στα πόδια τους αλλά ήδη φορούν τα stylish καλτσάκια μωρού MINI. Για ηλικίες από 6 έως 12 μηνών. 100% βαμβάκι.

8 Cool 100% Όλα τα παιδιά μπορούν να παίξουν με κουβαδάκια και φτυαράκια! Τα cool παιδιά όμως, φτάνουν στην παιδική χαρά με ένα MINI Cabrio. Βάλε ταχύτητα, άναψε τα φώτα και ξεκίνα, με ταχύτητες έως και 5 km/h. Για παιδιά από 3 έως 5 ετών και βάρος έως 35 kg. Αυτό το μπρελόκ κλειδιών MINI με σχέδιο σημαίας Union Jack, θα στολίζει τα κλειδιά σου. Διάμετρος: 4 cm, Πάχος: 0,4 cm. Yλικό: ανοξείδωτο ατσάλι Άνετο, ρετρό T-shirt με μπλε στάμπα «Beat the Street». 95% βαμβάκι, 5% ελαστίνη. XS XL. T-shirt σε σπορ γραμμή, για ένα μοντέρνο look. Με κόκκινη στάμπα Beat the Street μπροστά. 100% βαμβάκι. S XXL. MINI ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ. ΤΕΛΕΙΑ ΘΕΑ. Η ΩΡΑ ΤΟΥ DESIGN. ΑΠΟΘΗΚΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. ΡΟΛΟΪ SPEEDOMETER NIGHT 139 ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ MINI JΟΗΝ 105 ΡΟΛΟΪ MINI 27 MINI USB - ΚΛΕΙΔΙ 35 Η δυνατότητα εκ των υστέρων τοποθέτησης και οι τιμές εξαρτώνται από το μοντέλο, το βασικό εξοπλισμό και το έτος κατασκευής του αυτοκινήτου. Όλες οι προτεινόμενες τιμές λιανικής περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23% και ισχύουν έως και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Δεν περιλαμβάνεται το κόστος τοποθέτησης. Με επιφύλαξη για τυχόν τυπογραφικά σφάλματα, λάθη και τροποποιήσεις. Η ανατύπωση, ακόμα και η αποσπασματική, επιτρέπεται μόνο κατόπιν έγγραφης άδειας της BMW Vertriebs GmbH, Salzburg. BMW AG, Munich, Germany.

YEAAAHHHH. ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ.

YEAAAHHHH. ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ. YEAAAHHHH. ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ. MINI Service Γνήσια Αξεσουάρ MINI. Γνήσια Ανταλλακτικά MINI. MINI Service. MINI Collection. Keep it MINI. ΙΔΕΕΣ ΣΕ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ Πέρασε απέναντι. Το MINI Countryman

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΑ!

ΕΝΑΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΑ! Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013/2014 ΕΝΑΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΑ! ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Όλα έτοιμα για τον χειμώνα: MINI Service ΣΤΙΛ. Εντυπωσιακή μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια: MINI Collection ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ. Απίστευτη

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

SUMMERY PROSPECTS. ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ: Σετ ζαντών MINI με θερινά ελαστικά. ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Παιδικά καθίσματα MINI.

SUMMERY PROSPECTS. ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ: Σετ ζαντών MINI με θερινά ελαστικά. ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Παιδικά καθίσματα MINI. Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 SUMMERY PROSPECTS. ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ: Σετ ζαντών MINI με θερινά ελαστικά. ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Παιδικά καθίσματα MINI. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ: Συστήματα μεταφοράς MINI. JUST FOR FUN: MINI

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΣΑΣ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΣΑΣ. BMW Service Inclusive www.bmw.gr/ serviceinclusive Sheer Driving Pleasure ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΣΑΣ. BMW SERVICE INCLUSIVE. BMW SERVICE INCLUSIVE. ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ. Ελευθερία από την πρώτη στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΣΟΥ.

Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΣΟΥ. ΦΘΙΝΌΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΏΝΑΣ 2016 / 2017 Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΣΟΥ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ. Γνήσια Αξεσουάρ MINI. ΆΨΟΓΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ. Γνήσια Σετ Τροχών MINI. ΆΠΛΕΤΟ ΦΩΣ. Συστήματα φωτισμού MINI. ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. ΓΝΉΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΆΡ MINI, MINI SERVICE, MINI LIFESTYLE. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ. MINI Service. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΏΡΟ. Το νέο MINI Countryman.

ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. ΓΝΉΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΆΡ MINI, MINI SERVICE, MINI LIFESTYLE. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ. MINI Service. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΏΡΟ. Το νέο MINI Countryman. ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 07 ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΏΡΟ. Το νέο MINI Countryman. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. Γνήσια Αξεσουάρ MINI. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ. MINI Service. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. MINI

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης Αξεσουάρ Νέου ALTO Εξωτερικό Στυλ Εµπρός κάτω αεροτοµή 990E0-68K02 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h Πίσω κάτω αεροτοµή 990E0-68K04 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h * εν µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ.

ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ. Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014/2015 ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ. ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ: Σετ ζαντών MINI με χειμερινά ελαστικά. ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ: Αξεσουάρ MINI. ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΥΚΟΛΙΑ: Συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ MINI ΣΟΥ. ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΙΛ. ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.

ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ MINI ΣΟΥ. ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΙΛ. ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ. Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ MINI ΣΟΥ. ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΙΛ. ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ. ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ. Σετ ζαντών MINI με

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 12 14 18 4ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 6Infotainment 8ΑΝΕΣΗ & ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Simply clever ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Για εμφάνιση που εντυπωσιάζει 5 Το νέο ŠKODA KODIAQ είναι έτοιμο για off

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΤΥΠΟΣ ΤΙΜΗ ( ) FANNY white / black 34 FANNY white / black PLUS ( με ορθοστάτη ) 40 Ψηφιακός πίνακας χειρισμού Τρεις διαθέσιμες λειτουργίες ( Normal, Natural, Sleep

Διαβάστε περισσότερα

Αξεσουάρ. Το νέο. i30

Αξεσουάρ. Το νέο. i30 Αξεσουάρ Το νέο i30 Styling STYLING & ΤΡΟΧΟΙ Δώστε έναν άλλο αέρα. Τα αξεσουάρ που επιλέγετε λένε πολλά για εσάς και το i30 N σας. Η απαίτησή σας για συναρπαστικό design και εκλεπτυσμένη κατασκευή εκφράζεται

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ LX Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ Με την εμφάνιση των 3-βάλβιδων κινητήρων 125 και 150 κυβικών, που προσφέρουν απαράμιλλη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου, η Vespa LX και η Vespa

Διαβάστε περισσότερα

ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 12 14 18 4ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 6Infotainment 8ΑΝΕΣΗ & ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Simply clever ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 5 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Το νέο ŠKODA KAROQ είναι ένα κομψό compact SUV και ο ιδανικός

Διαβάστε περισσότερα

401 LW12 Πρωτεύουσα Γυναικεία Πουκαμίσα 24 Kingsmill 210 g Μαύρο, Μπλέ σκούρο, Λευκό XS - 3XL Λιλά S - XXL LW13 Μοντέρνα Πουκαμίσα 24

401 LW12 Πρωτεύουσα Γυναικεία Πουκαμίσα 24 Kingsmill 210 g Μαύρο, Μπλέ σκούρο, Λευκό XS - 3XL Λιλά S - XXL LW13 Μοντέρνα Πουκαμίσα 24 400 Συλλογή για Γυναίκες Αυτή η αποκλειστική σειρά ενδυμάτων εργασίας για γυναίκες έχει σχεδιαστεί για άνεση και στυλ. Το υψηλής ποιότητας ύφασμα Kingsmill κόβεται για να δώσει μια κολακευτική τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Τα καλύτερα καλοκαίρια σας δεν τα ζήσατε ακόμα!

Τα καλύτερα καλοκαίρια σας δεν τα ζήσατε ακόμα! Audi Service Τα καλύτερα καλοκαίρια σας δεν τα ζήσατε ακόμα! Δωρεάν ανανέωση οδικής βοήθειας με το Πακέτο Audi Smart Pack Πλήρες Service. Γιατί η φροντίδα του Δικτύου Kosmocar Audi δεν τελειώνει ποτέ.

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D Όταν ξέρεις πως μέσα σε μια εβδομάδα θα διανύσεις πάνω από 1500 km κάνεις προσεκτική επιλογή της παρέας σου. Σε συνεργασία λοιπόν με το πάντα εξυπηρετικό τμήμα δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

Αξεσουάρ Νέου V-Strom 250

Αξεσουάρ Νέου V-Strom 250 Ιούνιος 2018 Σελίδα 1/6 Φωτογραφία Grip θερµαινόµενα εν σας επηρρεάζουν πλέον οι κακές καιρικές συνθήκες, αφού έχετε τον καλύτερο δυνατό εξοπλισµό. εν έχει σηµασία πόσο ψυχρός µπορεί να είναι ο αέρας,

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO

ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO FANNY BLACK/WHITE FANNY BLACK PLUS FANNY TOWER SPEEDY FRAME ΤΥΠΟΣ ΤΙΜΗ ( ) FANNY white / black 34 FANNY white / black PLUS ( με ορθοστάτη ) 40 FANNY TOWER 78 Ψηφιακός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ ΣΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ ΣΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ ΣΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Γνήσια ελαστικά ΜΙΝΙ με ένδειξη αστερίσκου. ΒΑΛΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΦΡΑΓΙΔΑ. Γνήσια Αξεσουάρ MINI. ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αξεσουάρ SV650/SV650X

Αξεσουάρ SV650/SV650X Ιανουάριος 2018 Σελίδα 1/8 Φωτογραφία Σετ λαµπτήρων οµίχλης LED Το σετ περιλαµβάνει 2 στοιχεία LED (διαµέτρου 60mm), µέσα σε ανακλαστήρα υψηλής τεχνολογίας, ισχύος 8 watt και φωτεινότητας 4.000 Candela

Διαβάστε περισσότερα

Audi Top Service. Εσείς με καλοκαιρινή διάθεση και εμείς... στη διάθεσή σας. Audi Service

Audi Top Service. Εσείς με καλοκαιρινή διάθεση και εμείς... στη διάθεσή σας. Audi Service Audi Service Audi Top Service. Εσείς με καλοκαιρινή διάθεση και εμείς... στη διάθεσή σας. Audi Service Audi Genuine Parts Audi Genuine Accessories Ελάτε τώρα για τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας και επωφεληθείτε.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ VESPA ΜΕ ΤΗ ΣΠΟΡ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, Η VESPA SPRINT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΕΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ,

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Υποδεχτείτε το χειμώνα που έρχεται με τον καλύτερο τρόπο: Τα νέα πακέτα 5 + years SMART PACK. Audi Service

Υποδεχτείτε το χειμώνα που έρχεται με τον καλύτερο τρόπο: Τα νέα πακέτα 5 + years SMART PACK. Audi Service Audi Service Υποδεχτείτε το χειμώνα που έρχεται με τον καλύτερο τρόπο: Τα νέα πακέτα 5 + years SMART PACK. Audi Service Δωρεάν χειμερινός έλεγχος στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Audi της

Διαβάστε περισσότερα

Σφραγίδα Εξουσιοδοτηµένου Επισκευαστή ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ PEUGEOT 108

Σφραγίδα Εξουσιοδοτηµένου Επισκευαστή ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ PEUGEOT 108 Απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών PEUGEOT ώστε να ενημερωθείτε για τη συμβατότητα των Αξεσουάρ με την έκδοση του δικού σας αυτοκινήτου. Τα αξεσουάρ που παρουσιάζονται ισχύουν μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Όλη η φροντίδα Audi στα νέα καλοκαιρινά πακέτα Audi SMART PACK.

Όλη η φροντίδα Audi στα νέα καλοκαιρινά πακέτα Audi SMART PACK. Audi Service Όλη η φροντίδα Audi στα νέα καλοκαιρινά πακέτα Audi SMART PACK. Audi Service Δωρεάν ανανέωση ετήσιας οδικής βοήθειας με το Audi Πακέτο SMART PACK Πλήρες Service. Audi Genuine Parts Audi Genuine

Διαβάστε περισσότερα

START κωδ.: 641006 MOUNTAIN BIKE START 26. Σκελετός C-T: 19 Hi-Ten Steel. Δισκοβραχίονας 42/34/24Τ. Φρένα V-Brakes. Πίσω ντεραγιέρ SHIMANO Tourney TZ

START κωδ.: 641006 MOUNTAIN BIKE START 26. Σκελετός C-T: 19 Hi-Ten Steel. Δισκοβραχίονας 42/34/24Τ. Φρένα V-Brakes. Πίσω ντεραγιέρ SHIMANO Tourney TZ START 26 MOUNTAIN BIKE Ξεκινήστε την ποδηλασία με το οικονομικότερο μοντέλο της UNIMAC. Ένα mountain bike 26, με χειριστήρια και πίσω σασμάν SHIMANO. Κατάλληλο για διαδρομές εκτός δρόμου ή στην πόλη. START

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO

ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ DADOS ΤΥΠΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗ (Btu/h) ΨΥΞΗ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΙΜΗ ( ) DADOS 9 9.000-388 DADOS 9 PLUS 9.000 9.000 416 DADOS 13 PLUS 13.000 13.000 478 DADOS XL 13.000 13.000

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SILVERÅN. Έπιπλα Μπάνιου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SILVERÅN. Έπιπλα Μπάνιου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Έπιπλα Μπάνιου ΦΡΟΝΤΙΔΑ Καθαρίστε τα έπιπλα με ένα νωπό πανί με νερό ή ένα ήπιο καθαριστικό, έπειτα σκουπίστε τα με ένα καθαρό, στεγνό πανί. Μην αφήνετε σταγόνες επάνω στα έπιπλα για να αποφύγετε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΥΛΩΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ LUXOR

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΥΛΩΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ LUXOR 1 ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΥΛΩΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ LUXOR Μετά τη δυναμική είσοδο των στυλό πολυτελείας LUXOR στην Ελληνική αγορά στο τελευταίο τρίμηνο του 2013 η εταιρεία SPADI, αποκλειστική αντιπρόσωπος των προϊόντων

Διαβάστε περισσότερα

Αξεσουάρ GSX-S750. Ιούνιος 2018 Page 1/9

Αξεσουάρ GSX-S750. Ιούνιος 2018 Page 1/9 Ιούνιος 2018 Page 1/9 Καπάκι καουτσούκ kαπάκι από καουτσούκ, καλύπτει το παξιµάδι του τιµονιού 99000-99074-A24 5,21 Κάλυµµα ουράς για µονή σέλα Ενισχύει την sport εµφάνιση και το καθιστά ένα πραγµατικό

Διαβάστε περισσότερα

Exclusive Accessories for Smartfortwo W450 & W451

Exclusive Accessories for Smartfortwo W450 & W451 Exclusive Accessories for Smartfortwo W450 & W451 www.panimex.gr info@panimex.gr «ΠΑΝ.ΙΜ.ΕΞ» Παναγιώτης Σδράλιας Σκιάθου 134 112 55 Αθήνα Τηλ. 210 2111761 Φαξ 210 2111762 Πλαίσιο οργάνων 4500101 Χρώμιο

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση 29 Ιουνίου 2017 110 VARIO 125 BEAT 110 Το απλό δεν ήταν ποτέ τόσο εντυπωσιακό Κυβισμός: 125κ.εκ. Μέγιστη Ισχύς: 8,9 hp / 7.250 σ.α.λ. Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Magic John Cooper Works!

Magic John Cooper Works! Magic John Cooper Works! Από την Παρασκευή 16 Ιουνίου μέχρι την Κυριακή 18 Ιουνίου, το Ελληνικό χτυπούσε στον παλμό του ΜΙΝΙ JCW Workout 2017. Δυο χρόνια μετά την πρώτη εκδήλωση με αυτό το χαρακτήρα, η

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ

BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ B E V E R L Y BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ Το Beverly SportTouring είναι η νέα ναυαρχίδα ανάμεσα στα σκούτερ με μεγάλους τροχούς της Piaggio, που συνδυάζει την κομψότητα και την απαράμιλλη δυναμική

Διαβάστε περισσότερα

Παναγιώτης Σδράλιας Σκιάθου 134, 112 55 Αθήνα Τηλ. 210 2111761 Φαξ 210 2111762. E-mail: info@panimex.gr http://www.panimex.gr/

Παναγιώτης Σδράλιας Σκιάθου 134, 112 55 Αθήνα Τηλ. 210 2111761 Φαξ 210 2111762. E-mail: info@panimex.gr http://www.panimex.gr/ Παναγιώτης Σδράλιας Σκιάθου 134, 112 55 Αθήνα Τηλ. 210 2111761 Φαξ 210 2111762 E-mail: info@panimex.gr http://www.panimex.gr/ 4500101 Πλαίσιο οργάνων χρώμιο 4500102 Πλαίσιο οργάνων χρώμιο matt 4500103

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017 Ψυγεία - Βιτρίνες 201/2017 1 Πλεονεκτήματα με μια ματιά Αναστρέψιμοι μεντεσέδες για ευκολία στην τοποθέτηση Η μετώπη εί βέβαιο ότι θα προσελκύσει τα βλέμματα στο περιεχόμενο. Η μετώπη μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ. MINI SERVICE, ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ MINI, MINI LIFESTYLE. ΜΕ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΌΥ.

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ. MINI SERVICE, ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ MINI, MINI LIFESTYLE. ΜΕ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΌΥ. ΦΘΙΝΌΠΩΡΌ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017/2018 ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ. ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ. MINI SERVICE. ΜΕ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΌΥ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ». ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΌΡΑΣ. ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΑΤΗΜΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM 300 IE ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛ: Η VESPA GTS ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ. Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 300 cc, Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ VESPA, ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

Αξεσουάρ GSX-S750. Ιούνιος 2017 Page 1/11

Αξεσουάρ GSX-S750. Ιούνιος 2017 Page 1/11 Ιούνιος 2017 Page 1/11 Μάσκα Meter Φιµέ Το σετ περιλαµβάνει όλο το σχετικό υλικό τοποθέτησης για εύκολη εγκατάσταση. Μειώνει την πίεση του αέρα και δίνει στη GSX-S µία κοµψή εικόνα. Το γνήσιο κάλυµµα του

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM NOMAD TERRA 6050 ΝD ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM Η σειρά Nomad Terra προσφέρει προϊόντα εξειδικευμένα στο να τρίβουν και να αφαιρούν τα χώματα σε εξωτερικούς και σε εσωτερικούς χώρους,

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC)

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) Σειρά 5GL Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) 2 Τρακτέρ σειράς 5GL Επισκόπηση 5G Χαμηλού προφίλ Μια καινούργια λύση από την John Deere Μπορεί να είναι μικρό σε μεγεθος και ευέλικτο,

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ULTRAFINE MICROFIBRE ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ULTRAFINE MICROFIBRE ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 24 HOURS GLASS WASH Νέα Σειρά περιποίησης & αποθήκευσης σκελετών ULTRAFINE MICROFIBRE ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Κατάλληλα για όλους τους φακούς και επιστρώσεις Κατάλληλα για χρήση σε φωτογραφικές μηχανές, κινητά,

Διαβάστε περισσότερα

FOR EUROPE, MIDDLE EAST, AFRICA. Περισσότερη φροντίδα για το αυτοκίνητο σας

FOR EUROPE, MIDDLE EAST, AFRICA. Περισσότερη φροντίδα για το αυτοκίνητο σας FOR EUROPE, MIDDLE EAST, AFRICA. Περισσότερη φροντίδα για το αυτοκίνητο σας ER MM SU ER NT WI K AC BL IGE BE ZE ON BR ITE WH D RE ME RO CH TRA PACKS Έξι αποκλειστικοί συνδυασμοί χρωμάτων και δύο λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας

Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας Η έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει διασκέδαση, εξοικονόμηση χρημάτων και πραγματική απόλαυση! Τα πάντα σε αυτή την ευέλικτη naked μοτοσυκλέτα, από τη μεγάλη ροπή της μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA. Σύστημα αποθήκευσης. ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA. Σύστημα αποθήκευσης. ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA Σύστημα αποθήκευσης ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark ΦΡΟΝΤΙΔΑ Ο σκελετός μπορεί να καθαριστεί με ένα ελαφρά βρεγμένο πανί. Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό και στεγνό πανί. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Σπάνια

Διαβάστε περισσότερα

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V NEW FLY 125 3V / 50 4T4V Η πόλη είναι το φυσικό του περιβάλλον. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, μετατρέπει σε απόλαυση κάθε μετακίνησή σας. Συμπαγείς διαστάσεις και τροχοί 12 το καθιστούν εξαιρετικά ευέλικτο.

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

Γνήσια Αξεσουάρ Audi A4, A4 Avant & A4 All Road

Γνήσια Αξεσουάρ Audi A4, A4 Avant & A4 All Road Γνήσια Αξεσουάρ Audi A4, A4 Avant & A4 All Road Τιµοκατάλογος Γνησίων Αξεσουάρ Audi A4 Ζάντες Αλουµινίου 19 5 κοίλων βραχιόνων Κωδ: 8Κ0071499Α 8Z8 (ασηµί) Κωδ: 8Κ0071499 4ΕΕ (ανθρακί) Tιµή: 799,7 18 5

Διαβάστε περισσότερα

BR 40/10 C I. Εύκολο service. Ισχυρό και γρήγορο

BR 40/10 C I. Εύκολο service. Ισχυρό και γρήγορο Η πιο αποτελεσματική στην κατηγορία της: ως επαγγελματική έκδοση, η συμπαγής και δυνατή μηχανή, με 10λιτρο δοχείο και 400 mm πλάτος εργασίας, είναι ιδανική για χρήση σε δάπεδα λαδωμένα. 1 Ισχυρό και γρήγορο

Διαβάστε περισσότερα

BMW Motorrad. The Ultimate Riding Machine. Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη. Σάκος ρεζερβουάρ

BMW Motorrad. The Ultimate Riding Machine. Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη. Σάκος ρεζερβουάρ BMW Motorrad The Ultimate Riding Machine Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη Σάκος ρεζερβουάρ Στοιχεία μοτοσικλέτας / εμπόρου Στοιχεία μοτοσικλέτας Στοιχεία εμπόρου Μοντέλο Υπεύθυνος για το Service Αριθμός πλαισίου Κυρία

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ 1 Σύµφωνες µε τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! 2 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ADURO ΜΟΝΤΕΛΟ Σελίδα Aduro 1 Με συρτάρι 3

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός για ερμάρια βάσης

Εξοπλισμός για ερμάρια βάσης ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ 15άρι-συρόμενο βάσης Σελίδα 2 3 Για προσόψεις 90 και 45 με πολλαπλές λειτουργίες Συρόμενο βάσης COMFORT Σελίδα 2 9 Για προσόψεις 90 και 45 COMFORT DISPENSA Junior Σελίδα 2 15 Εξοπλισμός για

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΝΕΟ TOYOTA TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη

Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη Κατασκευασμένο με το πραγματικό DNA του TMAX, το σάς προσφέρει το στυλ, το γόητρο και την υψηλή ποιότητα ενός maxi σκούτερ σε συνδυασμό με την άνεση και την οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ. Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!!

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ. Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ADURO Asgård ΜΟΝΤΕΛΟ Σελίδα Asgård 1 3 Asgård

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LILLÅNGEN. Έπιπλα Μπάνιου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LILLÅNGEN. Έπιπλα Μπάνιου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LILLÅNGEN Έπιπλα Μπάνιου ΦΡΟΝΤΙΔΑ Καθαρίστε τα έπιπλα με ένα νωπό πανί με νερό ή ένα ήπιο καθαριστικό, έπειτα σκουπίστε τα με ένα καθαρό, στεγνό πανί. Μην αφήνετε σταγόνες επάνω στα έπιπλα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide

Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide Eαν είσαι στην αναζήτηση για ένα καινούργιο καρότσι και ψάχνεις για το τέλειο υβριδικό καρότσι βόλτας στην πόλη, στο έχουμε ήδη βρει! Το Thule Urban

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Accessories

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Accessories SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo Accessories Το ŠKODA Citigo βρίσκεται στο στοιχείο του όταν κινείται στους δρόμους της πόλης, οι δυνατότητές του όμως είναι πολύ περισσότερες. Με τα Γνήσια Αξεσουάρ ŠKODA μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Προετοιμαστείτε για τον χειμώνα, με τα νέα πακέτα Audi Smart Pack.

Προετοιμαστείτε για τον χειμώνα, με τα νέα πακέτα Audi Smart Pack. Audi Service Προετοιμαστείτε για τον χειμώνα, με τα νέα πακέτα Audi Smart Pack. Δωρεάν ανανέωση οδικής βοήθειας με το Πακέτο Audi Smart Pack Πλήρες Service. Audi Service Audi Genuine Parts Audi Genuine

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA. Σύστημα αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA. Σύστημα αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA Σύστημα αποθήκευσης ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Το γυαλί ασφαλείας πρέπει να χειρίζεται με προσοχή! Μια χτυπημένη γωνία ή μια γρατζουνισμένη επιφάνεια μπορεί, σε εξαιρετικές περιπτώσεις,

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Σφραγίδα Εξουσιοδοτηµένου Επισκευαστή ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ PEUGEOT 208

Σφραγίδα Εξουσιοδοτηµένου Επισκευαστή ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ PEUGEOT 208 Απευθυνθείτε στο ίκτυο Εξουσιοδοτηµένων Επισκευαστών PEUGEOT ώστε να ενηµερωθείτε για τη συµβατότητα των Αξεσουάρ µε την έκδοση του δικού σας αυτοκινήτου. Τα αξεσουάρ που παρουσιάζονται ισχύουν µέχρι εξαντλήσεως

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ

DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΠΟΡ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΟΥ DESIGN. Από τους πρωτοπόρους των αρχών του 20ού αιώνα, η ιστορία της Gilera είναι συνώνυμο της Ιταλικής επιτυχίας που εξακολουθεί

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Για λαμπρές εμφανίσεις. Γνήσια προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου Mercedes-Benz.

Για λαμπρές εμφανίσεις. Γνήσια προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου Mercedes-Benz. Για λαμπρές εμφανίσεις. Γνήσια προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου Mercedes-Benz. Ποιότητα και επιδόσεις που αστράφτουν. Αστραφτερό χρώμα, γυαλιστερές ζάντες, εκλεπτυσμένο εσωτερικό με μια Mercedes αγοράζετε

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Flagstone μαύρο LED Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους Μινιμαλιστική σχεδίαση αλλά με ανθεκτική λειτουργία. Αυτό το μαύρο επιτοίχιο φωτιστικό της Philips ρίχνει

Διαβάστε περισσότερα

Εξαεριστήρες. Εξαεριστήρες Περσίδες. Περσίδες. Made in EU. Είδη θέρμανσης. long life systems

Εξαεριστήρες. Εξαεριστήρες Περσίδες. Περσίδες. Made in EU. Είδη θέρμανσης. long life systems Περσίδες long life systems Made in EU. Είδη θέρμανσης Περσίδες ΕΞΑΕΡΙΣΤΗΡΕΣ ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΛΕΥΚΟΙ Στροφές MAX ισχύς Διάμετρος ΕΞ-6912 ΕΞ-7667 Τετράγωνος λευκός με σχάρα Στρόγγυλος λευκός με σχάρα 20 20 ΕΞ-0330

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΌΛΥΤΗ ΟΔΗΓΙΚΉ ΑΠΌΛΑΥΣΗ ΠΈΡΑ ΑΠΌ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΈΝΑ. ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ BMW SERVICE. Sheer Driving Pleasure

ΑΠΌΛΥΤΗ ΟΔΗΓΙΚΉ ΑΠΌΛΑΥΣΗ ΠΈΡΑ ΑΠΌ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΈΝΑ. ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ BMW SERVICE. Sheer Driving Pleasure ΑΠΌΛΥΤΗ ΟΔΗΓΙΚΉ ΑΠΌΛΑΥΣΗ ΠΈΡΑ ΑΠΌ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΈΝΑ. ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ BMW SERVICE Sheer Driving Pleasure ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΑΝΕΜΕΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΑΠΟΛΑΎΣΤΕ ΤΏΡΑ, ΤΗΝ ΠΙΟ ΘΕΡΜΉ ΠΕΡΊΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ, ΑΚΌΜΗ ΠΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Κινητήρας Διαστάσεις

Κινητήρας Διαστάσεις MAZDA2 Επίπεδα Εξοπλισμού Τεχνικά Χαρακτηριστικά EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρας G75 Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.496 1.496 /AT G115 Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 55 (75) / 6,000 66 (90) / 6,000 66

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1)

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 001U 0213 0240 0268 0294 0410 0440 04U5 050U 0584 0840 0916 0927 09U6 0B01 0B03 0B51 0B80 0B90 0C65 0E18 0E23 0I09 0I15 0I16 0I22 0I34 0I39 0I60 0J36 0J56 0J60

Διαβάστε περισσότερα

Αξεσουάρ νέου GRAND VITARA 2008

Αξεσουάρ νέου GRAND VITARA 2008 Αξεσουάρ νέου GRAND VITARA 2008 Εξωτερικά Αξεσουάρ Εµπρόσθιο Bull Bar off road 990E0-65J01-PRM Εµπρόσθιο Bull Bar Off road διατίθεται έτοιµο προς βαφή (primed) για τα GV τύπος 1-3.. Y Y 0,8 h Εµπρόσθιο

Διαβάστε περισσότερα

Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ SUPER CUB 125 Το Honda Cub πωλείται μαζικά σε όλο τον κόσμο εδώ και έξι δεκαετίες. Είναι μια οικονομική και αξιόπιστη μοτοσυκλέτα που έχει γίνει κλασική χάρη στα δικά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 2013/14

ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 2013/14 ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 2013/14 ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ ΤΖΑΚΕΤ T-HIRT POO ΖΑΚΕΤΕΣ/ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΡΑΝΗ FIBER ΚΑΙ carbon GRANTURIO OFTOUCH P-XENTIA ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΡΑΤΩΝ σελ.4 σελ.8 σελ.20 σελ.26 σελ.34

Διαβάστε περισσότερα

www.ecobike.com www.lamdagreen.gr

www.ecobike.com www.lamdagreen.gr Ηλεκτρικά ποδήλατα που κατασκευάζονται στην Ισπανία με την τελευταία τεχνολογία. www.ecobike.com www.lamdagreen.gr Αντιπρόσωποι για την Ελλάδα: ΛΑΜΔΑ ΑΕ Α. Μεταξά 2 & Καλυφτάκη, Κ. Κηφισιά Τηλ: 210 620

Διαβάστε περισσότερα

the MINI WINTER wonderland.

the MINI WINTER wonderland. Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015/2016 the MINI WINTER wonderland. Γνήσια Αξεσουάρ MINI. Γνήσια Ανταλλακτικά MINI. MINI Service. MINI Collection. Keep it MINI. Εισαγωγή 2 3 Αξεσουάρ φωτισμού ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BMW / MINΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 17.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 20.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 25.000 BMW 114d 5ΘΥΡΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτεύουσα σειρά ενδυμασίας αναψυχής

Πρωτεύουσα σειρά ενδυμασίας αναψυχής 410 Πρωτεύουσα σειρά ενδυμασίας αναψυχής Ιδανικό για Εταιρική Παρουσίαση Πληροφόρηση Υφάσματος Αυτό το υπέροχο για δραστηριότητες αναψυχής ύφασμα κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας ένα μείγμα από πολυεστέρα

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό κατάστημα: motocosmos.gr

Ηλεκτρονικό κατάστημα: motocosmos.gr Ηλεκτρονικό κατάστημα: motocosmos.gr Rizoma Performance1 - CNC Racing BKR Bergamaschi One Camamoto Accossato Marvic Wheels MFR Wheels Osram Philips General Electric Spy Moto Alarm Brembo Galfer Termignoni

Διαβάστε περισσότερα

B 60 W Bp Dose. Λειτουργία eco!efficiency. Επιλογή μεταξύ 4 τύπων μπαταριών

B 60 W Bp Dose. Λειτουργία eco!efficiency. Επιλογή μεταξύ 4 τύπων μπαταριών Μπαταριοκίνητες μηχανές περιποίησης δαπέδων, πεζού χειριστή, με χωρητικότητα κάδου 60 λίτρα, με κινητήρα έλξης. Ιδανικές για χώρους από 1000 έως 2500 m². 1 Επιλογή μεταξύ 4 τύπων μπαταριών 3 Λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

10 σημεία για μια πιο οικολογική οδήγηση

10 σημεία για μια πιο οικολογική οδήγηση Η εκστρατεία ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΙΟ ΠΡΑΣΙΝΑ (Make Cars Green) στοχεύει στη μείωση των περιβαλλοντικών συνεπειών από την κίνηση των αυτοκινήτων και στο να βοηθήσει τους οδηγούς να σκεφτούν οικολογικά

Διαβάστε περισσότερα