ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ. MINI SERVICE, ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ MINI, MINI LIFESTYLE. ΜΕ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΌΥ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ. MINI SERVICE, ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ MINI, MINI LIFESTYLE. ΜΕ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΌΥ."

Transcript

1 ΦΘΙΝΌΠΩΡΌ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017/2018 ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ. ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ. MINI SERVICE. ΜΕ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΌΥ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ». ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΌΡΑΣ. ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΌΛΌΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΕΤ ΤΡΌΧΩΝ ΜΕ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ. MINI SERVICE, ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ MINI, MINI LIFESTYLE.

2 02 03 Η ΚΡΥΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Ψιλό χιόνι, διασκέδαση στις πίστες των χιονοδρομικών κέντρων, χειμωνιάτικοι περίπατοι: Ο χειμώνας έχει πολλές πλευρές, όπως και το MINI σου. Για να μπορείς να πάρεις, λοιπόν, μια γεύση από όλες τις χαρές της κρύας εποχής του χρόνου, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, σου προτείνουμε νέες προσφορές service και αξεσουάρ για σένα. Με το MINI Service, και ειδικότερα με το Χειμερινό Τεχνικό Έλεγχο, περιποιούμαστε τον αγαπημένο σου «σύντροφο», έτσι ώστε να είναι πανέτοιμος για τους κρύους μήνες του χειμώνα. Επιπλέον, τα αξεσουάρ και τα προϊόντα φροντίδας MINI εξασφαλίζουν ότι η υγρασία και η βρομιά δεν πρόκειται να αφήσουν τα ίχνη τους ούτε στο εσωτερικό ούτε στο εξωτερικό του αυτοκινήτου σου. Επίσης, με τις Λύσεις Φωτισμού και τα Γνήσια Γνήσια Σετ Τροχών MINI με Χειμερινά Ελαστικά, κυκλοφορείς στο δρόμο με ασφάλεια, αλλά και με στιλ, ακόμα και σε άσχημες καιρικές ή οδικές συνθήκες. Και χάρη στις Λύσεις Μεταφοράς MINI, θα έχεις στη διάθεσή σου αρκετό χώρο για τις αποσκευές και τον εξοπλισμό σου στην οροφή του αυτοκινήτου σου για να μπορείς να απολαύσεις άνετα ταξίδια στα ωραιότερα χειμερινά θέρετρα. Τέλος, τα προϊόντα της σειράς MINI Lifestyle Collection σου χαρίζουν ένα μοναδικό στιλ και μετά την οδήγηση. Ανακάλυψε τα «must» του φετινού χειμώνα στις επόμενες σελίδες και στην ιστοσελίδα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. MINI Service & Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος MINI Μικροί «βοηθοί» για την κρύα εποχή Φώτα & Όρατότητα Το νέο MINI Countryman Μεταφορά & Πληροφόρηση/Ψυχαγωγία Γνήσια Σετ Τροχών με Χειμερινά Ελαστικά MINI Lifestyle Collection EΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ. Το νέο MINI Countryman σε πηγαίνει με ασφάλεια ακόμα και στις πιο χιονισμένες περιοχές. Με το προαιρετικό σύστημα τετρακίνησης ALL4 και τα Γνήσια Γνήσια Σετ Τροχών MINI με Χειμερινά Ελαστικά, έχεις πάντα το καλύτερο κράτημα στο δρόμο, ακόμα και σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες οδήγησης. Στο εσωτερικό, σου προσφέρει άφθονο χώρο για την οικογένεια, τους φίλους και τις αποσκευές σου και για τυχόν πρόσθετο εξοπλισμό, οι λύσεις μεταφοράς MINI σου εξασφαλίζουν υπεραρκετό χώρο στην οροφή του αυτοκινήτου σου. Ανακάλυψε τις λύσεις αξεσουάρ για το νέο MINI Countryman στις σελίδες 10 & 11.

3 04 05 MINI SERVICE. ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ MINI ΣΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΜΑΣ, ΣΟΥ ΕΞΑ- ΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ. Το MINI σου σε συντροφεύει σε όλες τις στιγμές της ζωής σου. Και, όπως ξέρεις πολύ καλά, η ζωή συχνά αφήνει τα «σημάδια» της. Η εμπειρία των τεχνικών service μας, η άριστη κατάρτισή τους και η πλέον σύγχρονη τεχνολογία που χρησιμοποιούν εγγυώνται ότι τόσο εσύ όσο και το MINI σου θα απολαμβάνετε την καλύτερη δυνατή φροντίδα, με κορυφαίο επίπεδο ποιότητας εργασίας και επαγγελματισμού. Με τον τρόπο αυτό, είμαστε σε θέση να σου εξασφαλίσουμε οδηγική απόλαυση MINI όπως την πρώτη μέρα για ολόκληρη τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου. Από την αποκατάσταση αναλώσιμων εξαρτημάτων μέχρι την επιδιόρθωση μικρότερων ζημιών χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνο Γνήσια Εξαρτήματα MINI. Έτσι, μεγιστοποιείται όχι μόνο η διάρκεια ζωής του MINI σου, αλλά και η μεταπωλητική του αξία. Εκμεταλλεύσου το Δωρεάν Χειμερινό Τεχνικό Έλεγχο που προσφέρουμε και ξεκίνησε τη χειμερινή σεζόν που έρχεται χωρίς έγνοιες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές service μας, μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα ΔΩΡΕΑΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ. «ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ» ΓΙΑ ΤΟ MINI ΣΟΥ. Στο Χειμερινό Τεχνικό Έλεγχο MINI περιλαμβάνονται τα ακόλουθα Έλεγχος συστήματος φρένων Έλεγχος στάθμης υδραυλικών υγρών Έλεγχος εξωτερικών ζημιών Έλεγχος φθοράς και τάνυσης των ιμάντων του συγκροτήματος κίνησης-μετάδοσης Έλεγχος κατάστασης ζαντών και ελαστικών Έλεγχος συστήματος φώτων Έλεγχος συστήματος κλιματισμού/καλοριφέρ ΔΩΡΕΑΝ* * Σε όλους τους Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές BMW που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Τα υγρά και οι εργασίες ρύθμισης που ενδεχομένως απαιτούνται, χρεώνονται χωριστά.

4 06 07 ΜΙΚΡΟΙ «ΒΟΗΘΟΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΚΡΥΩΝ. ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ. Ό χειμώνας επιφυλάσσει πολλές δύσκολες προκλήσεις για σένα και το MINI σου. Για να ξεχάσεις εντελώς τη βρομιά, τα νερά και τον πάγο, σου προσφέρουμε μια μεγάλη πληθώρα πρακτικών αξεσουάρ για ένα όμορφο εσωτερικό και εξωτερικό όσο άσχημες και αν είναι οι συνθήκες έξω από το αυτοκίνητό σου. Μάκτρα υαλοκαθαριστήρων. Αυτό το σετ μάκτρων υαλοκαθαριστήρων με λογότυπο προσφέρει έναν ιδανικό συνδυασμό design, λειτουργικότητας και καλαισθησίας. Τα μάκτρα εξασφαλίζουν σταθερή κατανομή των δυνάμεων και ομοιόμορφη πίεση επαφής, χάρη στα ειδικά υλικά κατασκευής τους. Έτσι, έχεις πάντοτε την καλύτερη δυνατή ορατότητα, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. 26, 00 Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής για MINI Cabrio (R57) Προστατευτικό κάλυμμα για το κατώφλι φόρτωσης. Αυτό το προστατευτικό κάλυμμα για το κατώφλι φόρτωσης στερεώνεται εύκολα στους πίσω κρίκους πρόσδεσης του χώρου αποσκευών με τη χρήση κουμπωμάτων velcro. Το κάλυμμα προστατεύει το κατώφλι φόρτωσης από γδαρσίματα που ενδέχεται να προκληθούν κατά τη φόρτωση αντικειμένων στο χώρο αποσκευών, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αντιολισθητικό κάλυμμα δαπέδου για το χώρο αποσκευών. 51, 00 Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής π.χ. για τρίθυρο MINI (F56) Εφαρμοστό κάλυμμα δαπέδου χώρου αποσκευών. Το κάλυμμα δαπέδου χώρου αποσκευών είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και παρέχει αξιόπιστη προστασία στο δάπεδο του χώρου αποσκευών από την υγρασία και τη βρομιά, χάρη στο υπερυψωμένο σε όλη την περίμετρο ρέλι του. Το κάλυμμα δαπέδου τοποθετείται εφαρμοστά στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου, ενώ, χάρη στο υψηλής ποιότητας υδροαπωθητικό υλικό κατασκευής του, καθαρίζεται πανεύκολα. 50, 00 Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής π.χ. για τρίθυρο MINI (F56) με πακέτο αποθηκευτικών χώρων Κιτ περιποίησης για το χειμώνα. Το σετ είναι κατάλληλο για το χειμώνα και περιλαμβάνει: 1x Υγρό καθαρισμού παρμπρίζ με αντιψυκτικό (1.000 ml), 1x Αποπαγωτικό κρυστάλλων (500 ml), Πανιά καθαρισμού (10 πανιά) και μια μικρή Ξύστρα πάγου. Όλα αυτά τα προϊόντα παρέχονται συσκευασμένα σε μια στιλάτη, μαύρη θήκη από νεοπρένιο με ασημί ρίγα. 31, 00 Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής Αποπαγωτικό κρυστάλλων, 500 ml. Καθαρίζει τα κρύσταλλα από τον πάγο μέσα σε ελάχιστα δευτερό λεπτα. Προστατεύει από το πάγωμα και εξασφαλίζει άριστη περιμετρική ορατότητα. 8, 00 Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 2 Υγρό καθαρισμού παρμπρίζ με αντιψυκτικό, ml. Το υγρό καθαρισμού παρμπρίζ με αντιψυκτικό προστατεύει το σύστημα πλύσης του παρμπρίζ από το πάγω μα. Αντιψυκτική προστασία μέχρι τους -63 βαθμούς Κελσίου. 5, 00 Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής

5 08 09 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ. ΜΙΑ «ΦΩΤΕΙΝΗ» ΠΑΡΟΥΣΙΑ. Η άριστη θέαση και ορατότητα είναι ζωτικής σημασίας ιδιαίτερα το χειμώνα, που οι μέρες είναι μικρές και οι συνθήκες οδοστρώματος άσχημες. Με τις Λύσεις Φωτισμού MINΙ, μπορείς να απολαμβάνεις στο έπακρο την οδήγηση με τέλειο φωτισμό. Επιπλέον, οι λύσεις αυτές προσδίδουν στο MINI σου μια εντυπωσιακή εμφάνιση μέσα και έξω. Εκτός από τους ισχυρούς λαμπτήρες LED και Xenon για τους προβολείς, η MINI προσφέρει και λύσεις ατμοσφαιρικού φωτισμού για το εσωτερικό. Ρίξε άπλετο φως, λοιπόν! Φώτα ημέρας LED. Τα φώτα ημέρας LED MINI έχουν μοναδική, πρωτοποριακή σχεδίαση και αποτελούν ένα πακέτο φωτισμού «3 σε 1», το οποίο περιλαμβάνει φώτα στάθμευσης, φώτα ομίχλης και φώτα ημέρας. Το έντονο λευκό φως των λαμπτήρων ταιριάζει άψογα με το ανοιχτόχρωμο χρώμα του φωτισμού των προβολέων xenon, ενώ, παράλληλα, εξασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας έως και 80% σε σύγκριση με τα αναμμένα φώτα πορείας. 386, 00 Φακός τσέπης LED. Χρήσιμος και πρακτικός, συγχρόνως. Ό υψηλής ποιότητας φακός τσέπης LED MINI χωράει άνετα στην τσέπη ενός παντελονιού ή σε μια γυναικεία τσάντα, καθώς έχει μέγεθος μόλις 5,5 cm, ενώ δεν χρειάζεται επιπλέον μπαταρία. Η ήδη ενσωματωμένη μπαταρία του μπορεί να φορτιστεί γρήγορα σε οποιαδήποτε πρίζα του αυτοκινήτου και διαρκεί αρκετές ώρες. 28, 00 Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής για MINI (R5x, R6x), Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής Πρόσθετοι προβολείς LED. Είτε αναμμένοι είτε σβηστοί: οι πλήρως επανασχεδιασμένοι πρόσθετοι προβολείς LED φωτίζουν το δρόμο με την ιδιαίτερη σχεδίασή τους. Τίθενται σε λειτουργία όταν ανάβουν τα φώτα πορείας ή όταν ενεργοποιείται το σινιάλο των κύριων προβολέων. Όταν είναι σβηστοί, είναι ορατή η επιγραφή «MINI» στο εσωτερικό των προβολέων, κάτι που ταιριάζει άψογα στη σοφιστικέ σχεδίαση του αυτοκινήτου σου. 368, 00 Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής π.χ. για τρίθυρο MINI (F56) σε χρώμιο ή γυαλιστερό μαύρο. Λαμπτήρες αλογόνου Blue. Όι νέοι λαμπτήρες αλογόνου MINI Blue H4 ρίχνουν στο δρόμο ένα έντονο, λευκό φως, που είναι έως και 60% πιο ισχυρό σε σχέση με αυτό των συμβατικών προβολέων, ενώ δημιουργούν και ένα μοναδικό μπλε εφέ στους προβολείς. Η λαμπτήρες H4 έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, χάρη στα αέρια υψηλής ποιότητας και την αυξημένη πίεση πλήρωσης. 32, 00 Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής π.χ. για MINI (F5x), Λαμπτήρες αλογόνου Power. Όι λαμπτήρες αλογόνου MINI H4 Power προσφέρουν έως και 110% ισχυρότερη φωτεινότητα σε σύγκριση με τους κοινούς λαμπτήρες Η4. Αυτό εξασφαλίζει βελτιωμένο φωτισμό με τα φώτα διασταύρωσης και ένα εξαιρετικά έντονο, λευκό φως όταν χρησιμοποιούνται τα φώτα πορείας. 32, 00 Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής π.χ. για MINI (F5x), Προβολείς θυρών LED. Όι προβολείς θυρών LED MINI, με νέα τεχνολογία εναλλαγής και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, μετατρέπουν την επιβίβαση και αποβίβαση σε μια ξεχωριστή εμπειρία. Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του αυτοκινήτου, προβάλλεται μια εικόνα στο έδαφος, δίπλα από το αυτοκίνητο. Έτσι, η οδήγηση του ΜΙΝΙ σου γίνεται ακόμα πιο εξατομικευμένη και μοναδική. 78, 00 Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής, Πακέτο εσωτερικού φωτισμού LED. Δημιούργησε μια μοντέρνα ατμόσφαιρα και ένα ευχάριστα φωτεινό περιβάλλον με το πακέτο εσωτερικού φωτισμού LED MINI. Αυτό το πακέτο για το εσωτερικό πείθει για την απόδοσή του με τον εντυπωσιακό λευκό φωτισμό ημέρας, την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και τη μεγάλη ωφέλιμη διάρκεια ζωής. 101, 00 Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής, Πακέτο εσωτερικού φωτισμού LED, μεγάλο π.χ. για MINI (R5x/R6x), 66, 00 Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής, Πακέτο εσωτερικού φωτισμού LED, μικρό π.χ. για MINI (R5x/R6x),

6 10 11 ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ. ΤΟ ΝΕΟ MINI COUNTRYMAN. Περισσότερος χώρος, περισσότερη ομορφιά, περισσότερη ευελιξία. Το νέο MINI Countryman ανοίγει «νέους δρόμους» από πολλές απόψεις. Με μια άνευ προηγουμένου μεγάλη ευρυχωρία στο εσωτερικό για τον οδηγό, τους επιβάτες και τις αποσκευές, με τις πιο σύγχρονες λειτουργίες πληροφόρησης/ψυχαγωγίας και ασφάλειας και με την προοδευτική του σχεδίαση, είναι έτοιμο να ριχτεί σε εξορμήσεις σε καινούριες διαδρομές εκτός της πεπατημένης. Όι αποκλειστικές λύσεις αξεσουάρ και τα άριστα προσαρμοσμένα Γνήσια Σετ Τροχών με Χειμερινά Ελαστικά εξοπλίζουν τέλεια εσένα και το MINI σου, για κάθε σου μετακίνηση. Αντιολισθητικές αλυσίδες Disc. Τώρα, μπορεί να έρθει ο χειμώνας! Αυτές οι αντιολισθητικές αλυσίδες περνιούνται με απλό τρόπο στα ελαστικά χρησιμοποιώντας το ειδικό ατσάλινο ελατηριωτό στήριγμα και, στη συνέχεια, ασφαλίζονται στον πλαστικό δίσκο προστασίας κάθε ζάντας με χρήση της αλυσίδας τάνυσης. Διατίθενται σε σετ των , 00 Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής π.χ. για MINI Countryman (F60) Πατάκια παντός καιρού. Τα Πατάκια παντός καιρού ταιριάζουν άψογα στο εσωτερικό του MINI Countryman (F60) και παρέχουν αξιόπιστη προστασία του χώρου ποδιών από το νερό, τη βρομιά και τη φθορά. Διατίθενται για το μπροστινό και το πίσω μέρος σε σετ των 2. 50, 00 Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής για MINI Countryman (F60), μπροστινά 36, 00 Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής π.χ. για MINI Countryman (F60), πίσω Εφαρμοστό κάλυμμα δαπέδου χώρου αποσκευών. Το αντιολισθητικό και αδιάβροχο κάλυμμα δαπέδου χώρου αποσκευών διαθέτει ιδιαίτερα ψηλό περιμετρικό ρέλι, ύψους περίπου 11 mm. Επιπλέον, η ειδική διαμόρφωση με ρομβοειδές μοτίβο της βάσης του εφαρμοστού καλύμματος δαπέδου χώρου αποσκευών εξασφαλίζει ότι τα αντικείμενα που είναι φορτωμένα στο χώρο αποσκευών δεν διατρέχουν κίνδυνο να βρεθούν μέσα σε λιμνάζοντα νερά σε περίπτωση διαφυγής υγρών. 68, 00 Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής για MINI Countryman (F60) με πακέτο αποθηκευτικών χώρων Σετ τροχών με αστεροειδείς ακτίνες JCW 539. Σετ τροχών 17 με χειμερινά ελαστικά Bridgestone Blizzak LM-001*, σε διαστάσεις 205/60 R17 93 H. Για MINI Countryman (F60). Όικονομία καυσίμου C, Πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα Β, Εξωτερικός θόρυβος κύλισης 72 db. Σετ τροχών με ακτίνες Channel 531, σε μαύρο Jet. Σετ τροχών 17 με χειμερινά ελαστικά Bridgestone Blizzak LM-001* RSC, σε διαστάσεις 225/55 R17 97 H. Για MINI Countryman (F60). Όικονομία καυσίμου C, Πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα Β, Εξωτερικός θόρυβος κύλισης 72 db. Σετ τροχών με ακτίνες Thrill JCW 529, σε μαύρο Night Fever, στιλβωμένες. Σετ τροχών 18 με χειμερινά ελαστικά Bridgestone Blizzak LM-001* RSC, σε διαστάσεις 225/50 R18 95 H. Για MINI Countryman (F60). Όικονομία καυσίμου C, Πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα Β, Εξωτερικός θόρυβος κύλισης 72 db , , , 00

7 12 13 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΕΤΟΙΜΟΙ; ΠΑΜΕ! Όι χειμερινές αποδράεις ξεκινάνε. Για ένα ιδιαίτερα άνετο ταξίδι μέχρι το χιονοδρομικό κέντρο, οι Λύσεις Μεταφοράς MINI σου προσφέρουν επιπλέον χώρο στην οροφή για τις αποσκευές και τον εξοπλισμό σου. Και με τις έξυπνες λύσεις πληροφόρησης/ψυχαγωγίας, η περιήγησή σου στα βουνά και τις κοιλάδες θα είναι άκρως διασκεδαστική. Πάμε, λοιπόν! Βάση για πέδιλα του σκι και snowboard, με κλειδαριά. Η πρωτοποριακή βάση MINI για πέδιλα του σκι και snowboard είναι συμβατή με όλα τα συστήματα βάσης στήριξης οροφής της MINI και εγκαθίσταται πολύ εύκολα. Αυτή η βάση μεταφοράς πέδιλων του σκι και snowboard διαθέτει σύστημα κλειδώματος που αποτρέπει τυχόν κλοπή. 133, 00 Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής, Σύστημα βάσης στήριξης MINI για ράγες οροφής. Ειδικά προσαρμοσμένο για μοντέλα MINI με ράγες οροφής. Το σύστημα βάσης στήριξης για ράγες οροφής είναι συμβατό με όλα τα προσαρτήματα για ράγες οροφής, καθώς και με όλες τις μπαγκαζιέρες οροφής. Μέγιστο φορτίο οροφής 75 kg. 206, 00 Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής π.χ. για MINI Countryman (R60), Μπαγκαζιέρα οροφής 320.* Χρειάζεσαι κι άλλο αποθηκευτικό χώρο; Με τη βοήθεια αυτής της μπαγκαζιέρας οροφής, η χωρητικότητα φόρτωσης του αυτοκινήτου σου μπορεί να επεκταθεί στα 320 λίτρα. Το κάλυμμά της φέρει ανάγλυφη επιγραφή «MINI» και διατίθεται σε μαύρο και ασημί χρώμα. Για περαιτέρω εξατομίκευση, διατίθενται ξεχωριστά για αγορά διακοσμητικές ρίγες. 399, 00 * Για την τοποθέτηση αυτής της μπαγκαζιέρας οροφής απαιτείται η σπορ κεραία MINI, η οποία διατίθεται ξεχωριστά για αγορά ως αξεσουάρ. Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής, Προσαρμογέας snap-in Connect. Μπες στο αυτοκίνητο, κάνε την τοποθέτηση και βάλε μπροστά. Αυτός ο Προσαρμογέας snap-in «ζωντανεύει» στο αυτοκίνητό σου όλες τις δυνατότητες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας του κινητού τηλεφώνου σου και είναι κατάλληλος για iphone 6/6S ή iphone 7. Εκτός από τη φόρτιση, ο προσαρμογέας snap-in επιτρέπει την ασφαλή και σταθερή φύλαξη του κινητού τηλεφώνου σου, χάρη στο ειδικό κλιπ στερέωσης. Η επαγωγική σύνδεση της εξωτερικής κεραίας εγγυάται την καλύτερη δυνατή λήψη σήματος. 192, 00 Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής, Head-Up Screen. Με το πρωτοποριακό Head-Up Screen, οι πληροφορίες αυτοκινήτου προβάλλονται, ανά πάσα στιγμή, σε μια διαφανή οθόνη μέσα στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα συνδυασμού του με την εφαρμογή τηλεφώνου Garmin για τη λήψη συμβουλών πλοήγησης. Διατίθεται για πολλά μοντέλα. 365, 00 Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής, Σύστημα Click & Drive. Το σύστημα Click & Drive περιλαμβάνει μια βάση στήριξης και διάφορα ξεχωριστά διαθέσιμα στηρίγματα γενικής χρήσης για το κινητό σου τηλέφωνο. Αυτό το πρακτικό σύστημα ενσωματώνεται άψογα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σου και εξασφαλίζει τέλεια θέαση μέσω του σημείου στερέωσης πίσω από το ταχύμετρο. Το νέο στήριγμα γενικής χρήσης είναι πλήρως ρυθμιζόμενο και είναι κατάλληλο για συσκευές με μέγιστο πλάτος 78 mm. 142, 00 Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής για MINI Clubman (F54) και MINI Countryman (F60)

8 14 15 ΓΝΗΣΙΑ ΣΕΤ ΤΡΟΧΩΝ MINI ΜΕ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ. ΟΔΗΓΗΣΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Με τα σωστά ελαστικά, δεν πρόκειται να γλιστρήσεις ποτέ στο δρόμο. Τα Γνήσια Γνήσια Σετ Τροχών MINI με Χειμερινά Ελαστικά είναι άψογα προσαρμοσμένα για το δικό σου μοντέλο και, εκτός του ότι σου εξασφαλίζουν άριστη πρόσφυση, μεταφέρουν στο δρόμο και το προσωπικό σου στιλ. Χάρη στη συνεχή παρακολούθηση και των 4 τροχών με το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών RDC και τα εξοπλισμένα με τεχνολογία runflat ελαστικά, απολαμβάνεις εξασφαλισμένη προστασία σε περίπτωση ζημιάς ελαστικού, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ένα ακόμα πλεονέκτημα: Τα Γνήσια Γνήσια Σετ Τροχών MINI με Χειμερινά Ελαστικά δεν εγγυώνται μόνο την ασφάλειά σου στους χιονισμένους δρόμους, αλλά σε βοηθούν, επίσης, να προσαρμόσεις το MINI σου στο δικό σου, προσωπικό στιλ. ΕΦΑΡΜΟΓΗ CONFIGURATOR ΓΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΙΝΙ. ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ. Βρες τις τέλειες ζάντες με ένα μόνο «κλικ»: Με την εφαρμογή Configurator για Αξεσουάρ MINI, μπορείς να δοκιμάσεις όλα τα στιλ Όλοκληρωμένων Σετ Ζαντών με Χειμερινά Ελαστικά στο MINI σου με απόλυτη άνεση από τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone σου. Δες ποιο σχέδιο ζαντών ταιριάζει καλύτερα σε σένα και το MINI σου. Ξεκίνησε τώρα και ανακάλυψε το αγαπημένο σου στιλ στην ιστοσελίδα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΙΝΙ. ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. Όλα τα ελαστικά και τα Γνήσια Σετ Τροχών MINI με ελαστικά που αγοράζονται και τοποθετούνται από έναν Επίσημο Έμπορο ή Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή ΜΙΝΙ στην Ελλάδα από την 1η Ιουλίου 2017 και μετά, προσφέρουν το όφελος της κάλυψης κόστους σε ποσοστό μέχρι και 100% για 36 μήνες από την ημερομηνία αγοράς, σε περίπτωση ζημιάς ή κλοπής. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκέψου τον τοπικό σου Επίσημο Έμπορο ή Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή ΜΙΝΙ ή την ιστοσελίδα

9 16 17 ΓΙΑ ΤΡΙΘΥΡΟ/ΠΕΝΤΑΘΥΡΟ MINI ΚΑΙ MINI CABRIO (F55/F56/F57). ΓΙΑ MINI CLUBMAN, MINI COUNTRYMAN ΚΑΙ MINI PACEMAN (F54/R6X). Σετ τροχών με ακτίνες Radial 508. Σετ τροχών 16 με ελαστικά Dunlop SP Winter Sport 3D* RSC, σε διαστάσεις 175/60 R16 86 H. Για τρίθυρο/πεντάθυρο MINI (F56, F55) και MINI Cabrio (F57). Όικονομία καυσίμου F, Πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα C, Εξωτερικός θόρυβος κύλισης 67 db. Σετ τροχών με ακτίνες Radial 508, σε μαύρο Jet. Σετ τροχών 16 με ελαστικά Dunlop SP Winter Sport 3D* RSC, σε διαστάσεις 175/60 R16 86 H. Για τρίθυρο/πεντάθυρο MINI (F56, F55) και MINI Cabrio (F57). Όικονομία καυσίμου F, Πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα C, Εξωτερικός θόρυβος κύλισης 67 db. Σετ τροχών με διπλές ακτίνες JCW 510, σε μαύρο Jet. Σετ τροχών 17 με ελαστικά Dunlop SP Winter Sport 3D* RSC, σε διαστάσεις 185/50 R17 86 H. Για τρίθυρο/πεντάθυρο MINI (F56, F55) και MINI Cabrio (F57). Όικονομία καυσίμου F, Πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα E, Εξωτερικός θόρυβος κύλισης 68 db. Σετ τροχών με ατσάλινες ζάντες με ακτίνες Revolite 517. Σετ τροχών 16 με χειμερινά ελαστικά Pirelli Winter Sottozero 3* RSC, σε διαστάσεις 205/55 R16 91 H. Για MINI Clubman (F54). Όικονομία καυσίμου Ε, Πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα Β, Εξωτερικός θόρυβος κύλισης 72 db. Σετ τροχών με ακτίνες Bridge 528, σε γυαλιστερό μαύρο. Σετ τροχών 17 με χειμερινά ελαστικά Pirelli Snowcontrol Series 3*, σε διαστάσεις 195/55 R17 92 H. Για MINI Clubman (F54). Όικονομία καυσίμου C, Πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα C, Εξωτερικός θόρυβος κύλισης 72 db. Σετ τροχών με ακτίνες Net 519. Σετ τροχών 17 με χειμερινά ελαστικά Pirelli Winter Sottozero 3* RSC, σε διαστάσεις 225/45 R17 91 H. Για MINI Clubman (F54). Όικονομία καυσίμου C, Πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα Β, Εξωτερικός θόρυβος κύλισης 72 db , , , 00 χωρίς εξαρτήματα εκ των υστέρων τοποθέτησης και τοποθέτηση 1.332, , , 00 Σετ τροχών με ακτίνες Track JCW 501. Σετ τροχών 17 με ελαστικά Dunlop SP Winter Sport 4D* RSC, σε διαστάσεις 205/45 R17 88 V. Για τρίθυρο/πεντάθυρο MINI (F56, F55) και MINI Cabrio (F57). Όικονομία καυσίμου Ε, Πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα Β, Εξωτερικός θόρυβος κύλισης 71 db , 00 χωρίς εξαρτήματα εκ των υστέρων τοποθέτησης και τοποθέτηση Σετ τροχών με ελαφρές σφυρήλατες ζάντες με ακτίνες Heli 492. Σετ τροχών 15 με ελαστικά Pirelli W210 Snowconrol 3*, σε διαστάσεις 175/65 R15 84 H. Για τρίθυρο/πεντάθυρο MINI (F56, F55) και MINI Cabrio (F57). Όικονομία καυσίμου Ε, Πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα Β, Εξωτερικός θόρυβος κύλισης 71 db. 860, 00 Σετ τροχών με ακτίνες Loop 494. Σετ τροχών 16 με ελαστικά Pirelli W210 Snowcontrol 3* RSC, σε διαστάσεις 195/55 R16 87 H. Για τρίθυρο/πεντάθυρο MINI (F56, F55) και MINI Cabrio (F57). Όικονομία καυσίμου Ε, Πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα C, Εξωτερικός θόρυβος κύλισης 72 db , 00 Προτεινόμενη τιμή Λιανικής για σετ τεσσάρων τροχών, με RDC Σετ τροχών με ακτίνες Grip JCW 520. Σετ τροχών 18 με χειμερινά ελαστικά Pirelli Winter Sottozero 3* RSC, σε διαστάσεις 225/40 R18 92 V. Για MINI Clubman (F54). Όικονομία καυσίμου Ε, Πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα Β, Εξωτερικός θόρυβος κύλισης 72 db , 00 Σετ τροχών με ατσάλινες ζάντες 12. Ατσάλινες ζάντες 16 με ελαστικά Bridgestone LM-25 I*, σε διαστάσεις 195/60 R16 89 H. Για MINI Countryman και MINI Paceman (R6x). Όικονομία καυσίμου F, Πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα F, Εξωτερικός θόρυβος κύλισης 70 db. 704, 00 Σετ τροχών με 5 αστεροειδείς διπλές ακτίνες R124, σε μαύρο Jet. Σετ τροχών 17 με χειμερινά ελαστικά Bridgestone Blizzak LM-25 I* RSC, σε διαστάσεις 205/55 R17 91 H. Για MINI Countryman και MINI Paceman (R6x). Όικονομία καυσίμου F, Πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα E, Εξωτερικός θόρυβος κύλισης 71 db , 00 Προτεινόμενη τιμή Λιανικής για σετ τεσσάρων τροχών, με RDC και κάλυμμα πλήμνης,

10 18 19 MINI LIFESTYLE. ΣΤΙΛ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ. Κανείς άλλος δεν μπορεί να συνδυάσει τη μορφή, τη λειτουργικότητα και τη σχεδίαση τόσο επιδέξια όσο η MINI. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τα αυτοκίνητά μας, αλλά και για τα προϊόντα της σειράς MINI Lifestyle Collection. Απόλαυσε ένα ζεστό τσάι για το κρύο, με την τσαγιέρα MINI και την ασορτί κούπα. Ή αψήφησε τη βροχή, το χιόνι και το μουντό χειμωνιάτικο σκηνικό με τη στιλάτη ομπρέλα. «Ζέστανε» το χειμώνα σου με τα κορυφαίας ποιότητας προϊόντα MINI Lifestyle. Ανακάλυψε τη συλλογή στην ιστοσελίδα Τροχήλατο βαλιτσάκι, γκρι. Ένας προσωπικός «σύντροφος» για κάθε είδους περιπέτεια. Το τροχήλατο βαλιτσάκι MINI συνδυάζει τη μοντέρνα σχεδίαση με τη λειτουργικότητα και διαθέτει 4 ροδάκια. Το βαλιτσάκι με σκληρό κέλυφος είναι εξοπλισμένο με πτυσσόμενο χερούλι, αθόρυβα ροδάκια και φερμουάρ 2 κατευθύνσεων με ενσωματωμένη συνδυαστική κλειδαριά TSA για άνετα και ασφαλή ταξίδια. 192, 00 Τσαγιέρα. Ώρα για τσάι! Χάρη στην κλασική σχεδίαση MINI, αυτή η τσαγιέρα κλέβει τις εντυπώσεις και φέρνει μια μικρή δόση βρετανικού «αέρα». Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό κεραμικό υλικό και φέρει το λογότυπο MINI στο κάτω μέρος. Διαστάσεις (Μ x Π x Υ): 16 x 20,6 x 16,1 cm, Χωρητικότητα 0,8 l. 49, 00 Κούπα, σε συνδυασμό χρωμάτων. Η στιλάτη σχεδίαση αυτής της κούπας συνδυάζει ανθεκτικό κεραμικό υλικό με μαλακή σιλικόνη. Η μόνωση από σιλικόνη μπορεί να αφαιρεθεί για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων. Διαστάσεις (Μ x Π x Υ): 8 x 8 x 10 cm, Χωρητικότητα: 0,3 l. 12, 00 Ρολόι, με μαύρο καντράν. Ένα μοντέρνο και σπορ ρολόι φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, σκληρυμένο ορυκτό γυαλί και μαύρο καντράν. Το ρολόι διαθέτει ελβετικό μηχανισμό κίνησης και δύο εναλλάξιμα μαύρα λουράκια: το ένα είναι ένα κομψό δερμάτινο λουράι, ενώ το άλλο είναι νάιλον λουράκι για πιο σπορτίφ στιλ. 128, 00 Ομπρέλα-μπαστούνι. Αυτή η ομπρέλα-μπαστούνι με την κλασική σχεδίαση MINI σε κίτρινο λεμονί χρώμα είναι το απόλυτο «must» για τις περιπτώσεις βροχής και καταιγίδας. Στο εσωτερικό της και στο λουράκι πρόσδεσης υπάρχει τυπωμένο το τονικό σήμα MINI. Ένα ακόμα στοιχείο που κλέβει την προσοχή: το χαραγμένο λογότυπο MINI που υπάρχει και στη στιλάτη λαβή. 35, 00 Παζλ, MINI Hatch Cooper S. Αυτό το αυτοκίνητο-παζλ σε κλίμακα 1:32 εγγυάται ώρες διασκέδασης για τα δημιουργικά μυαλά και τους λάτρεις των παιχνιδιών. Το μπλε διαφανές πλαστικό αυτοκίνητο απαρτίζεται από 64 κομμάτια και το παζλ, όταν ολοκληρωθεί, απεικονίζει ένα MINI Cooper S. 20, 00

11 Νομική σημείωση. Η δυνατότητα μετέπειτα τοποθέτησης και οι τιμές εξαρτώνται από το μοντέλο, το βασικό εξοπλισμό και το έτος κατασκευής του αυτοκινήτου. Το φυλλάδιο περιέχει συμβολικές απεικονίσεις. Όλες οι προσφορές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και δεν περιλαμβάνουν το κόστος τοποθέτησης. Όι προσφορές παρέχονται μέχρι τις από όλους τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές ΜΙΝΙ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και μόνο μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυπογραφικά λάθη και αλλαγές. Η αναπαραγωγή, ακόμα και η αποσπασματική, επιτρέπεται μόνο κατόπιν έγγραφης άδειας της BMW Vertriebs GmbH, Σάλτσμπουργκ. BMW Vertriebs GmbH, Σάλτσμπουργκ, Αυστρία.»

Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΣΟΥ.

Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΣΟΥ. ΦΘΙΝΌΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΏΝΑΣ 2016 / 2017 Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΣΟΥ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ. Γνήσια Αξεσουάρ MINI. ΆΨΟΓΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ. Γνήσια Σετ Τροχών MINI. ΆΠΛΕΤΟ ΦΩΣ. Συστήματα φωτισμού MINI. ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΑ!

ΕΝΑΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΑ! Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013/2014 ΕΝΑΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΑ! ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Όλα έτοιμα για τον χειμώνα: MINI Service ΣΤΙΛ. Εντυπωσιακή μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια: MINI Collection ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ. Απίστευτη

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ.

ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ. Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014/2015 ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ. ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ: Σετ ζαντών MINI με χειμερινά ελαστικά. ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ: Αξεσουάρ MINI. ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΥΚΟΛΙΑ: Συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ BMW SERVICE

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ BMW SERVICE ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ BMW SERVICE ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ 2017. ΓΝΉΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΆΡ BMW ΚΑΙ BMW SERVICE. Sheer Driving Pleasure ΝΈΑ ΑΠΌ ΤΟ BMW SERVICE ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ 2017 ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ. ΉΛΙΟΣ. ΟΔΗΓΙΚΉ ΑΠΌΛΑΥΣΗ. ΜΕ ΤΑ ΓΝΉΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΆΡ BMW ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

the MINI WINTER wonderland.

the MINI WINTER wonderland. Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015/2016 the MINI WINTER wonderland. Γνήσια Αξεσουάρ MINI. Γνήσια Ανταλλακτικά MINI. MINI Service. MINI Collection. Keep it MINI. Εισαγωγή 2 3 Αξεσουάρ φωτισμού ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Sheer Driving Pleasure ΝΕΑ Α SERVICE

Sheer Driving Pleasure ΝΕΑ Α SERVICE Sheer Driving Pleasure ΝΕΑ Α SERVICE ΧΕΙΜΏΝΑΣ 2017/2018. ΓΝΉΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW, BMW SERVICE ΚΑΙ BMW LIFESTYLE. ΝΕΑ Α Α όπως γνωρίζετε, ο χειμώνας επιφυλάσσει δύσκολες προκλήσεις για εσάς και την BMW σας.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. ΓΝΉΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΆΡ MINI, MINI SERVICE, MINI LIFESTYLE. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ. MINI Service. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΏΡΟ. Το νέο MINI Countryman.

ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. ΓΝΉΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΆΡ MINI, MINI SERVICE, MINI LIFESTYLE. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ. MINI Service. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΏΡΟ. Το νέο MINI Countryman. ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 07 ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΏΡΟ. Το νέο MINI Countryman. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. Γνήσια Αξεσουάρ MINI. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ. MINI Service. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. MINI

Διαβάστε περισσότερα

Α Α Χ 2016/2017 ΧΕΙΜΏΝΑΣ 2016/2017

Α Α Χ 2016/2017 ΧΕΙΜΏΝΑΣ 2016/2017 Χ 2016/2017 ΧΕΙΜΏΝΣ 2016/2017 ΧΕΙΜΩΝΣ 2016 / 2017 ΧΕΙΜΕ ΙΝ ΜΕ Ν ΣΙ ΕΣ Ι Ι Ε ΙΜΣΜΕΝ Ι ΧΕΙΜΏΝ ΣΕΙΣ Ι 2 Σ ΧΕΙΜΏΝ Συστήματα φωτισμού και Ορατότητα 2 Μικροί βοηθοί για την κρύα εποχή του χρόνου 6 Service 10

Διαβάστε περισσότερα

Αξεσουάρ. Το νέο. i30

Αξεσουάρ. Το νέο. i30 Αξεσουάρ Το νέο i30 Styling STYLING & ΤΡΟΧΟΙ Δώστε έναν άλλο αέρα. Τα αξεσουάρ που επιλέγετε λένε πολλά για εσάς και το i30 N σας. Η απαίτησή σας για συναρπαστικό design και εκλεπτυσμένη κατασκευή εκφράζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΌΛΥΤΗ ΟΔΗΓΙΚΉ ΑΠΌΛΑΥΣΗ ΠΈΡΑ ΑΠΌ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΈΝΑ. ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ BMW SERVICE. Sheer Driving Pleasure

ΑΠΌΛΥΤΗ ΟΔΗΓΙΚΉ ΑΠΌΛΑΥΣΗ ΠΈΡΑ ΑΠΌ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΈΝΑ. ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ BMW SERVICE. Sheer Driving Pleasure ΑΠΌΛΥΤΗ ΟΔΗΓΙΚΉ ΑΠΌΛΑΥΣΗ ΠΈΡΑ ΑΠΌ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΈΝΑ. ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ BMW SERVICE Sheer Driving Pleasure ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΑΝΕΜΕΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΑΠΟΛΑΎΣΤΕ ΤΏΡΑ, ΤΗΝ ΠΙΟ ΘΕΡΜΉ ΠΕΡΊΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ, ΑΚΌΜΗ ΠΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

YEAAAHHHH. ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ.

YEAAAHHHH. ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ. YEAAAHHHH. ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ. MINI Service Γνήσια Αξεσουάρ MINI. Γνήσια Ανταλλακτικά MINI. MINI Service. MINI Collection. Keep it MINI. ΙΔΕΕΣ ΣΕ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ Πέρασε απέναντι. Το MINI Countryman

Διαβάστε περισσότερα

SUMMERY PROSPECTS. ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ: Σετ ζαντών MINI με θερινά ελαστικά. ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Παιδικά καθίσματα MINI.

SUMMERY PROSPECTS. ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ: Σετ ζαντών MINI με θερινά ελαστικά. ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Παιδικά καθίσματα MINI. Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 SUMMERY PROSPECTS. ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ: Σετ ζαντών MINI με θερινά ελαστικά. ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Παιδικά καθίσματα MINI. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ: Συστήματα μεταφοράς MINI. JUST FOR FUN: MINI

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΟ. ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΙΔΕΕΣ MINI.

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΟ. ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΙΔΕΕΣ MINI. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΟ. ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΙΔΕΕΣ MINI. Stylish. Η τελευταία λέξη στα αξεσουάρ. BEACHBOY. Το MINI Countryman. be mini. Καλοκαίρι 2012 New. MINI Lifestyle γι αυτό το καλοκαίρι. Flashy. Φανταστικές

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ MINI ΣΟΥ. ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΙΛ. ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.

ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ MINI ΣΟΥ. ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΙΛ. ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ. Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ MINI ΣΟΥ. ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΙΛ. ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ. ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ. Σετ ζαντών MINI με

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Αξεσουάρ SV650/SV650X

Αξεσουάρ SV650/SV650X Ιανουάριος 2018 Σελίδα 1/8 Φωτογραφία Σετ λαµπτήρων οµίχλης LED Το σετ περιλαµβάνει 2 στοιχεία LED (διαµέτρου 60mm), µέσα σε ανακλαστήρα υψηλής τεχνολογίας, ισχύος 8 watt και φωτεινότητας 4.000 Candela

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017 Ψυγεία - Βιτρίνες 201/2017 1 Πλεονεκτήματα με μια ματιά Αναστρέψιμοι μεντεσέδες για ευκολία στην τοποθέτηση Η μετώπη εί βέβαιο ότι θα προσελκύσει τα βλέμματα στο περιεχόμενο. Η μετώπη μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΣΑΣ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΣΑΣ. BMW Service Inclusive www.bmw.gr/ serviceinclusive Sheer Driving Pleasure ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΣΑΣ. BMW SERVICE INCLUSIVE. BMW SERVICE INCLUSIVE. ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ. Ελευθερία από την πρώτη στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 12 14 18 4ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 6Infotainment 8ΑΝΕΣΗ & ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Simply clever ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Για εμφάνιση που εντυπωσιάζει 5 Το νέο ŠKODA KODIAQ είναι έτοιμο για off

Διαβάστε περισσότερα

Magic John Cooper Works!

Magic John Cooper Works! Magic John Cooper Works! Από την Παρασκευή 16 Ιουνίου μέχρι την Κυριακή 18 Ιουνίου, το Ελληνικό χτυπούσε στον παλμό του ΜΙΝΙ JCW Workout 2017. Δυο χρόνια μετά την πρώτη εκδήλωση με αυτό το χαρακτήρα, η

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φανοστάτης/στύλος Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το στύλο φωτισμού Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

ST331L. Πλήρως εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων 60 εκ Ενεργειακή κλάση A++Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr

ST331L. Πλήρως εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων 60 εκ Ενεργειακή κλάση A++Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr ST331L Πλήρως εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων 60 εκ Ενεργειακή κλάση A++Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709173418 14 σερβίτσια 10 Προγράμματα πλύσης: Μούλιασμα, Κρυστάλλινα, ECO,

Διαβάστε περισσότερα

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D Όταν ξέρεις πως μέσα σε μια εβδομάδα θα διανύσεις πάνω από 1500 km κάνεις προσεκτική επιλογή της παρέας σου. Σε συνεργασία λοιπόν με το πάντα εξυπηρετικό τμήμα δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ. Για Ford. Περισσότεροι χώροι για τον τεχνικό κλάδο και την παροχή υπηρεσιών.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ. Για Ford. Περισσότεροι χώροι για τον τεχνικό κλάδο και την παροχή υπηρεσιών. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Για Ford Περισσότεροι χώροι για τον τεχνικό κλάδο και την παροχή υπηρεσιών. Η έξυπνη οργάνωση του ωφέλιμου χώρου Tο μεταβλητό σύστημα καθιστά αποτελεσματικότερη τη μεταφορά υλικών και

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης Αξεσουάρ Νέου ALTO Εξωτερικό Στυλ Εµπρός κάτω αεροτοµή 990E0-68K02 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h Πίσω κάτω αεροτοµή 990E0-68K04 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h * εν µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΙΝΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ. Multi Grip

ΠΑΝΙΝΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ. Multi Grip ΠΑΝΙΝΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ Multi Grip Εύκολο και γρήγορο μοντάρισμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οχήματα 4Χ4. Δεν υπάρχει κίνδυνος ζημιάς στις ζάντες αλουμινίου. Μηδενικός θόρυβος και καμία ζημιά στα ελαστικά

Διαβάστε περισσότερα

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Stratosphere ανθρακί LED Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως Η απλίκα Philips Stratosphere LED για εξωτερικούς χώρους, σε γκρι-ανθρακί χρώμα, είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το επιτοίχιο φωτιστικό Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Flagstone μαύρο LED Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους Μινιμαλιστική σχεδίαση αλλά με ανθεκτική λειτουργία. Αυτό το μαύρο επιτοίχιο φωτιστικό της Philips ρίχνει

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ ΣΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ ΣΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ ΣΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Γνήσια ελαστικά ΜΙΝΙ με ένδειξη αστερίσκου. ΒΑΛΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΦΡΑΓΙΔΑ. Γνήσια Αξεσουάρ MINI. ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ζώνες και τσάντες μεταφοράς εργαλείων

Ζώνες και τσάντες μεταφοράς εργαλείων Ζώνες και τσάντες μεταφοράς Μια ιστορία ποιότητας Όλα ξεκίνησαν το 1932 στις ΗΠΑ όταν η ανάγκη για ασφαλή μεταφορά στις μεγάλες και ιδιαίτερες κατασκευές της Αμερικής ήταν η αφορμή για την δημιουργία της

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.)

Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.) Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.) Όταν το 2010 παρουσιάστηκε η 1 η γενιά Countryman, ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για την εταιρία με τις Βρετανικές ρίζες. Οι σκληροπυρηνικοί το κοίταξαν πολύ διστακτικά.

Διαβάστε περισσότερα

Ζώνες και Τσάντες Μεταφοράς Εργαλείων

Ζώνες και Τσάντες Μεταφοράς Εργαλείων Ζώνες και Τσάντες Μεταφοράς Εργαλείων Μια ιστορία ποιότητας Όλα ξεκίνησαν το 1932 στις ΗΠΑ όταν η ανάγκη για ασφαλή μεταφορά στις μεγάλες και ιδιαίτερες κατασκευές της Αμερικής ήταν η αφορμή για την δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Αξεσουάρ GSX-S750. Ιούνιος 2018 Page 1/9

Αξεσουάρ GSX-S750. Ιούνιος 2018 Page 1/9 Ιούνιος 2018 Page 1/9 Καπάκι καουτσούκ kαπάκι από καουτσούκ, καλύπτει το παξιµάδι του τιµονιού 99000-99074-A24 5,21 Κάλυµµα ουράς για µονή σέλα Ενισχύει την sport εµφάνιση και το καθιστά ένα πραγµατικό

Διαβάστε περισσότερα

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Έπιπλα μπάνιου ΦΡΟΝΤΙΔΑ Καθαρίστε το έπιπλο με ένα πανί νωπό από νερό ή ήπιο καθαριστικό. Μετά σκουπίστε το άμεσα με ένα καθαρό πανί, για να εμποδίσετε τη διείσδυση της υγρασίας στο έπιπλο.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SILVERÅN. Έπιπλα Μπάνιου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SILVERÅN. Έπιπλα Μπάνιου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Έπιπλα Μπάνιου ΦΡΟΝΤΙΔΑ Καθαρίστε τα έπιπλα με ένα νωπό πανί με νερό ή ένα ήπιο καθαριστικό, έπειτα σκουπίστε τα με ένα καθαρό, στεγνό πανί. Μην αφήνετε σταγόνες επάνω στα έπιπλα για να αποφύγετε

Διαβάστε περισσότερα

Αξιόπιστα ελαστικά = Ασφάλεια στο δρόμο

Αξιόπιστα ελαστικά = Ασφάλεια στο δρόμο Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η GOODYEAR Dunlop Ελαστικά Ελλάς, Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» συμβουλεύουν τους οδηγούς για την ασφαλέστερη οδήγηση σε κακές καιρικές συνθήκες Αξιόπιστα ελαστικά

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός για ερμάρια βάσης

Εξοπλισμός για ερμάρια βάσης ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ 15άρι-συρόμενο βάσης Σελίδα 2 3 Για προσόψεις 90 και 45 με πολλαπλές λειτουργίες Συρόμενο βάσης COMFORT Σελίδα 2 9 Για προσόψεις 90 και 45 COMFORT DISPENSA Junior Σελίδα 2 15 Εξοπλισμός για

Διαβάστε περισσότερα

401 LW12 Πρωτεύουσα Γυναικεία Πουκαμίσα 24 Kingsmill 210 g Μαύρο, Μπλέ σκούρο, Λευκό XS - 3XL Λιλά S - XXL LW13 Μοντέρνα Πουκαμίσα 24

401 LW12 Πρωτεύουσα Γυναικεία Πουκαμίσα 24 Kingsmill 210 g Μαύρο, Μπλέ σκούρο, Λευκό XS - 3XL Λιλά S - XXL LW13 Μοντέρνα Πουκαμίσα 24 400 Συλλογή για Γυναίκες Αυτή η αποκλειστική σειρά ενδυμάτων εργασίας για γυναίκες έχει σχεδιαστεί για άνεση και στυλ. Το υψηλής ποιότητας ύφασμα Kingsmill κόβεται για να δώσει μια κολακευτική τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση 29 Ιουνίου 2017 110 VARIO 125 BEAT 110 Το απλό δεν ήταν ποτέ τόσο εντυπωσιακό Κυβισμός: 125κ.εκ. Μέγιστη Ισχύς: 8,9 hp / 7.250 σ.α.λ. Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Accessories

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Accessories SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo Accessories Το ŠKODA Citigo βρίσκεται στο στοιχείο του όταν κινείται στους δρόμους της πόλης, οι δυνατότητές του όμως είναι πολύ περισσότερες. Με τα Γνήσια Αξεσουάρ ŠKODA μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ

MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ MP3 YOURBAN LT MP3 YOURBAN MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΖΩΝΤΑΝΕΨΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ Τα αγαπημένα σας παιχνίδια είναι πιο εντυπωσιακά όταν προβάλλονται

Διαβάστε περισσότερα

Αξεσουάρ Νέου V-Strom 650

Αξεσουάρ Νέου V-Strom 650 Μάιος 2017 Σελίδα 1/10 Vario Touring Ζελατίνα ιαφανές ακρυλικό υλικό Προσαρµόζεται σε 7 θέσεις, µειώνοντας την πίεση του αέρα κατά την οδήγηση και αυξάνοντας την άνεση ακόµη και για υψηλόσωµους αναβάτες

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΤΡΙΒΗΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ

ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΤΡΙΒΗΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ > AUTOSHOCK Δεν φθείρει τα ελαστικά και τους θόλους του αυτοκινήτου Δεν απαιτείται χρόνος τοποθέτησης και εμπειρία Πλένεται και ξαναχρησιμοποιείται Max 50km/h Πιστοποίηση TUV & GS ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε τα NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ Μ.Α.Π.

Δείτε τα NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ Μ.Α.Π. Δείτε τα NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ Μ.Α.Π. ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ STRETCH X SB ΣΚΟΥΡΟ ΓΚΡΙ M414 011... 40/ 040 41/ 041 42/ 042 43/ 043 44/ 044 45/ 045 P E FO WRU. Ιδανικό για ηλεκτρολόγους, χάρη στην μονωτική

Διαβάστε περισσότερα

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ Renault Επαγγελματικά Οχήματα Renault Pro+ Το + του επαγγελματία Η Renault, με παρουσία στην αγορά Επαγγελματικών Οχημάτων για πάνω από έναν αιώνα, παρέχει στους επαγγελματίες πελάτες της καινοτόμες λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LILLÅNGEN. Έπιπλα Μπάνιου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LILLÅNGEN. Έπιπλα Μπάνιου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LILLÅNGEN Έπιπλα Μπάνιου ΦΡΟΝΤΙΔΑ Καθαρίστε τα έπιπλα με ένα νωπό πανί με νερό ή ένα ήπιο καθαριστικό, έπειτα σκουπίστε τα με ένα καθαρό, στεγνό πανί. Μην αφήνετε σταγόνες επάνω στα έπιπλα

Διαβάστε περισσότερα

Αξεσουάρ Νέου V-Strom 250

Αξεσουάρ Νέου V-Strom 250 Ιούνιος 2018 Σελίδα 1/6 Φωτογραφία Grip θερµαινόµενα εν σας επηρρεάζουν πλέον οι κακές καιρικές συνθήκες, αφού έχετε τον καλύτερο δυνατό εξοπλισµό. εν έχει σηµασία πόσο ψυχρός µπορεί να είναι ο αέρας,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide

Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide Eαν είσαι στην αναζήτηση για ένα καινούργιο καρότσι και ψάχνεις για το τέλειο υβριδικό καρότσι βόλτας στην πόλη, στο έχουμε ήδη βρει! Το Thule Urban

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ

BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ B E V E R L Y BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ Το Beverly SportTouring είναι η νέα ναυαρχίδα ανάμεσα στα σκούτερ με μεγάλους τροχούς της Piaggio, που συνδυάζει την κομψότητα και την απαράμιλλη δυναμική

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA. Σύστημα αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA. Σύστημα αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA Σύστημα αποθήκευσης ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Το γυαλί ασφαλείας πρέπει να χειρίζεται με προσοχή! Μια χτυπημένη γωνία ή μια γρατζουνισμένη επιφάνεια μπορεί, σε εξαιρετικές περιπτώσεις,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ VESPA ΜΕ ΤΗ ΣΠΟΡ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, Η VESPA SPRINT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΕΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ MONOI BASIC & FLATBLADE MULTI

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ MONOI BASIC & FLATBLADE MULTI ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ MONOI BASIC & FLATBLADE MULTI Κωδ. αρ. 0848 370... / 0848 020... Για τέλειο καθαρισμό, χωρίς γραμμές και θόρυβο. ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ MONOI BASIC Ένωση με περτσίνι από ανοξείδωτο

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΠΡΕΪ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΣΠΡΕΪ SUPER

ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΠΡΕΪ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΣΠΡΕΪ SUPER ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΣΠΡΕΪ SUPER Καθαρίζει αποτελεσματικά και γρήγορα τον πάγο ακόμη και από τα πολύ παγωμένα τζάμια Δεν απαιτείται χρονοβόρο ξύσιμο των τζαμιών Προστατεύει από νέο πάγωμα Δεν προκαλεί φθορές στο

Διαβάστε περισσότερα

Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.)

Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.) Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.) Τοόνομα της Nissan στην χώρα μας είναι βαρύ και αυτό ισχύει εκτός από τα επιβατικά και στα επαγγελματικά μοντέλα. Ίσως το σημαντικότερο από αυτά είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ Καλός, λειτουργικός φωτισμός Ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικός για όλες τις κουζίνες, τόσο για την ασφάλεια όσο και για την εμφάνιση. Η προετοιμασία του φαγητού

Διαβάστε περισσότερα

Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη

Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη Κατασκευασμένο με το πραγματικό DNA του TMAX, το σάς προσφέρει το στυλ, το γόητρο και την υψηλή ποιότητα ενός maxi σκούτερ σε συνδυασμό με την άνεση και την οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

Σφραγίδα Εξουσιοδοτηµένου Επισκευαστή ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ PEUGEOT 108

Σφραγίδα Εξουσιοδοτηµένου Επισκευαστή ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ PEUGEOT 108 Απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών PEUGEOT ώστε να ενημερωθείτε για τη συμβατότητα των Αξεσουάρ με την έκδοση του δικού σας αυτοκινήτου. Τα αξεσουάρ που παρουσιάζονται ισχύουν μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Επισκόπηση Αξεσουάρ FORD FIESTA

Επισκόπηση Αξεσουάρ FORD FIESTA ΑΞΕΣΟΥΑΡ FORD Επισκόπηση Αξεσουάρ FORD FIESTA ΑΠΟ 07/2017 www.fordaccessories.gr Go Further Επισκόπηση Αξεσουάρ FORD FIESTA ΑΠΟ 07/2017 ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΟΡΟΦΗΣ 03 ΤΡΟΧΟΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΡΟΧΩΝ 05 ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας

Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας Η έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει διασκέδαση, εξοικονόμηση χρημάτων και πραγματική απόλαυση! Τα πάντα σε αυτή την ευέλικτη naked μοτοσυκλέτα, από τη μεγάλη ροπή της μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V NEW FLY 125 3V / 50 4T4V Η πόλη είναι το φυσικό του περιβάλλον. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, μετατρέπει σε απόλαυση κάθε μετακίνησή σας. Συμπαγείς διαστάσεις και τροχοί 12 το καθιστούν εξαιρετικά ευέλικτο.

Διαβάστε περισσότερα

ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 12 14 18 4ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 6Infotainment 8ΑΝΕΣΗ & ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Simply clever ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 5 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Το νέο ŠKODA KAROQ είναι ένα κομψό compact SUV και ο ιδανικός

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 4 W (25 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BMW / MINΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 17.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 20.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 25.000 BMW 114d 5ΘΥΡΗ:

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΝΕΟ TOYOTA TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

...a better point of view

...a better point of view ...a better point of view ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ TV ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤABLETS & SMARTPHONES SELFIE STICKS & ΤΡΙΠΟΔΟ ΓΙΑ SMARTPHONES Από το 1988 η εταιρία Barkan εξειδικεύεται στη σχεδίαση και κατασκευή καινοτόμων και πρωτοποριακών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΟ ΥΓΡΟ FLAMIX D plus G12

ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΟ ΥΓΡΟ FLAMIX D plus G12 ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΟ ΥΓΡΟ FLAMIX D plus G12 Κατάλληλο για σύγχρονους τύπους κινητήρων, ακόμα και για κινητήρες που κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο, καθότι δεν περιέχει νιτροζαμίνες

Διαβάστε περισσότερα

Αξεσουάρ Νέου V-Strom 1000

Αξεσουάρ Νέου V-Strom 1000 Μάϊος 2017 Page 1/13 Vario Touring Ζελατίνα ιαφανές ακρυλικό υλικό Προσαρµόζεται σε 7 θέσεις, µειώνοντας την πίεση του αέρα κατά την οδήγηση και αυξάνοντας την άνεση ακόµη και για υψηλόσωµους αναβάτες

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Ψύξης 2017 Κρατήστε μέσα όλη τη φρεσκάδα Mini Bars Ιδανική λύση για δωμάτια ξενοδοχείων, αλλά και για κουζίνες με περιορισμένο χώρο. Η πλούσια σειρά Mini Bars Inventor είναι εδώ για να ικανοποιήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA. Σύστημα αποθήκευσης. ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA. Σύστημα αποθήκευσης. ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA Σύστημα αποθήκευσης ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark ΦΡΟΝΤΙΔΑ Ο σκελετός μπορεί να καθαριστεί με ένα ελαφρά βρεγμένο πανί. Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό και στεγνό πανί. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Σπάνια

Διαβάστε περισσότερα

ORTHOPEDICS AND HEALTH PRODUCTS. Νέα προϊόντα

ORTHOPEDICS AND HEALTH PRODUCTS. Νέα προϊόντα ORTHOPEDICS AND HEALTH PRODUCTS ORTHOPEDICS AND HEALTH PRODUCTS Νέα προϊόντα Συμπληρωματικός κατάλογος Σεπτέμβριος 2016 108 cm 65 ή 60 cm 09-2-146 MOBILITY POWER CHAIR VT61018 Εύκολο στη χρήση. Μοντέρνος

Διαβάστε περισσότερα

TOP ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΪοΝΤΑ

TOP ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΪοΝΤΑ ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΣΠΡΕΪ SUPER Καθαρίζει αποτελεσματικά και γρήγορα τον πάγο ακόμη και από τα πολύ παγωμένα τζάμια Δεν απαιτείται χρονοβόρο ξύσιμο των τζαμιών Ποστατεύει από νέο πάγωμα Δεν προκαλεί φθορές στο

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα προστασίας επιφανειών

Προϊόντα προστασίας επιφανειών Προϊόντα προστασίας επιφανειών ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΦΩΤΑ Συνθετικά τσοχάκια καρφωτά Τσοχάκια προστασίας καρφωτά κατάλληλα για έπιπλα με ξύλινα πόδια. Επιτρέπουν την εύκολη και αθόρυθη μετακίνηση

Διαβάστε περισσότερα

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM 300 IE ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛ: Η VESPA GTS ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ. Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 300 cc, Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ VESPA, ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

>> Μέγιστη εξοικονόμηση >> Μηδενικές εκπομπές CO2 >> Απόλυτη άνεση

>> Μέγιστη εξοικονόμηση >> Μηδενικές εκπομπές CO2 >> Απόλυτη άνεση ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ/ΑΕΡΙΟΥ Inisol ΟΙΚΙΑΚΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ EASYLIFE Ήλιος για όλους, ηλιακή ενέργεια για όλους >> Μέγιστη εξοικονόμηση >> Μηδενικές εκπομπές

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Λαμπτήρας (με ρύθμιση έντασης) 5,5 W (40 W) E27 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες LED της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Pirelli είναι μία μάρκα με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα για τις βασικές αξίες της, κυρίως τις επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

Dacia Duster Accesories

Dacia Duster Accesories Accesories Περιεχόμενα Πακέτο εκτός δρόμου σελίδα 03 Πακέτο Sport σελίδα 04 Πακέτο Style σελίδα 04 Άνεση και προστασία σελίδα 05 Προστασία αμαξώματος σελίδα 05 On-board experience σελίδα 06 Ταπέτα σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΤΥΠΟΣ ΤΙΜΗ ( ) FANNY white / black 34 FANNY white / black PLUS ( με ορθοστάτη ) 40 Ψηφιακός πίνακας χειρισμού Τρεις διαθέσιμες λειτουργίες ( Normal, Natural, Sleep

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Φωτισμός Κουζίνας

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Φωτισμός Κουζίνας ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Φωτισμός Κουζίνας Η προετοιμασία του φαγητού και οι εργασίες στην κουζίνα γίνονται πιο εύκολες, πιο ασφαλείς και πιο διασκεδαστικές, όταν έχετε έναν καλό και ομοιόμορφο φωτισμό κατά μήκος

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Λαμπτήρας (με ρύθμιση έντασης) 11 W (75 W) E27 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες LED της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Ζώνες και τσάντες μεταφοράς εργαλείων

Ζώνες και τσάντες μεταφοράς εργαλείων Ζώνες και τσάντες μεταφοράς Μια ιστορία ποιότητας Όλα ξεκίνησαν το 1932 στις ΗΠΑ όταν η ανάγκη για ασφαλή μεταφορά στις μεγάλες και ιδιαίτερες κατασκευές της Αμερικής ήταν η αφορμή για την δημιουργία της

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα Προστασίας Επιφανειών

Προϊόντα Προστασίας Επιφανειών Προϊόντα Προστασίας Επιφανειών Fix-o-moll ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΦΩΤΑ Συνθετικά τσοχάκια καρφωτά Τσοχάκια προστασίας καρφωτά κατάλληλα για έπιπλα με ξύλινα πόδια. Επιτρέπουν την εύκολη και αθόρυθη

Διαβάστε περισσότερα

Το καλύτερο SYM. SYM Citycom 300. Το Citycom 300i είναι το scooter που φέρνει τη SYM μπροστά από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου

Το καλύτερο SYM. SYM Citycom 300. Το Citycom 300i είναι το scooter που φέρνει τη SYM μπροστά από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου Το καλύτερο SYM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: AUTOMAG ΜΟΤΟ ΔΟΚΙΜΕΣ 073 SYM Citycom 300 ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ Το Citycom 300i είναι το scooter που φέρνει τη SYM μπροστά από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου Τις

Διαβάστε περισσότερα