ΕΝΑΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΑ!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΝΑΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΑ!"

Transcript

1 Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013/2014 ΕΝΑΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΑ! ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Όλα έτοιμα για τον χειμώνα: MINI Service ΣΤΙΛ. Εντυπωσιακή μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια: MINI Collection ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ. Απίστευτη ευκολία: Συστήματα μεταφοράς MINI ΠΡΟΣΦΥΣΗ. Διασκέδασε με ασφάλεια: Σετ τροχών ΜΙΝΙ με χειμερινά ελαστικά Γνήσια Αξεσουάρ MINI. Γνήσια Ανταλλακτικά MINI. MINI Service. MINI Collection. Keep it MINI.

2 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΝΕΛΙΑ ΑΠΟ ΧΡΩΜΑ. Αγαπητέ οδηγέ του MINI, Οι αμέτρητες επιλογές των προϊόντων ΜΙΝΙ αποτελούν μια ευχάριστη πινελιά στο λευκό του χειμώνα. Είτε διαλέξεις αποδράσεις σε χιονισμένους χειμερινούς προορισμούς είτε πάρτυ στην πόλη, υπάρχει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων ΜΙΝΙ που ταιριάζουν σε όλα τα γούστα και τις περιστάσεις. Συλλέξαμε για εσένα κάποια από αυτά τα αξεσουάρ εξαιρετικού στιλ και αισθητικής και θα σου τα παρουσιάσουμε αμέσως. Ρίξε μια ματιά και επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει. Οι ειδικοί του ΜΙΝΙ Service θα προετοιμάσουν το ΜΙΝΙ σου για το χειμώνα, φροντίζοντας την ασφάλειά σου. Τα σετ τροχών ΜΙΝΙ με χειμερινά ελαστικά, ο δωρεάν χειμερινός έλεγχος και άλλα πολλά, θα σε εξοπλίσουν άρτια για να υποδεχτείς και να απολαύσεις ένα χειμώνα γεμάτο χρώμα. Καλή διασκέδαση! Η ομάδα του MINI Οι φίλοι του MINI μπορούν να ανταλλάξουν ιδέες στο

3 ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ. ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ, ΕΤΟΙΜΟΙ, ΦΥΓΑΜΕ! Μην περιμένεις άλλο, είναι καιρός για διασκέδαση! Πήγαινε να απολαύσεις το χιόνι με χειμερινές δραστηριότητες. Η διασκέδαση ξεκινά ακριβώς έξω από το σπίτι σου με το που μπαίνεις στο ΜΙΝΙ σου: Τα γνήσια συστήματα μεταφοράς ΜΙΝΙ θα μεταφέρουν όσα χρειάζεσαι για να αρχίσει ο χειμώνας σου με τον ιδανικό τρόπο. 461 χωρίς τοποθέτηση Μπαγκαζιέρα οροφής με κλειδαριά. Χωρητικότητα 320 λίτρων. Απαιτείται βάση σχάρας οροφής για την τοποθέτηση. 25 χωρίς τοποθέτηση Κεραία μικρού μεγέθους για ακόμη πιο σπορ εμφάνιση. 193 Βάση σχάρας οροφής (για αυτοκίνητα με ράγες), χωρίς τοποθέτηση 193 Βάση σχάρας οροφής (για αυτοκίνητα χωρίς ράγες), χωρίς τοποθέτηση 51 Δεν υπάρχει κακοκαιρία μόνο αυτοκίνητα χωρίς τα πατάκια all-weather σε μαύρο χρώμα, με επιγραφή MINI Cooper S. Μπροστινό σετ 2 τεμαχίων, για MINI Countryman και MINI Paceman. 139 χωρίς τοποθέτηση Βάση για πέδιλα του σκι και snowboard, με κλειδαριά. Κατάλληλη για δύο snowboards και δύο ζευγάρια πέδιλων του σκι, ή τέσσερα ζευγάρια πέδιλων του σκι με μπαστούνια, ή έξι ζευγάρια πέδιλων του σκι χωρίς μπαστούνια. Απαιτείται βάση σχάρας οροφής για την τοποθέτηση.

4 ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. Αύριο αναμένεται χιονόπτωση : τα καλύτερα νέα που μπορεί να ακούσει ένας οδηγός ΜΙΝΙ στο μετεωρολογικό δελτίο. Με μετάδοση της κίνησης στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς μπορείς να απολαύσεις μια καταπληκτική βόλτα στο χιονισμένο τοπίο. 343 χωρίς τοποθέτηση Οι πρόσθετοι προβολείς έχουν διάμετρο 140 mm και τοποθετούνται μπροστά από τη μάσκα. Ενεργοποιούνται ταυτόχρονα με τα φώτα μεγάλης σκάλας. Διατίθενται σε μαύρο χρώμα ή σε χρώμιο. π.χ. για MINI R56.

5 ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ. 838 για MINI από 09/09, χωρίς τοποθέτηση Το νέο κιτ εκ των υστέρων τοποθέτησης αναβαθμίζει εύκολα, γρήγορα και οικονομικά τους προβολείς αλογόνου σε προβολείς xenon. Το αποτέλεσμα είναι πιο έντονο φως μπλε απόχρωσης, που μπορεί να συγκριθεί με τους προβολείς xenon του βασικού εξοπλισμού. π.χ. για MINI R χωρίς τοποθέτηση Τα προβολάκια LED διακρίνονται για την εντυπωσιακά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και τη μεγάλη διάρκεια ζωής. 116 Χωρίς τοποθέτηση. Σετ 11 τεμαχίων για τα MINI, MINI Clubman, MINI Countryman και MINI Paceman. 77 Χωρίς τοποθέτηση. Σετ 7 τεμαχίων για τα MINI Cabrio, MINI Coupe και MINI Roadster. Μοντέρνος, λευκός φωτισμός στο εσωτερικό με το πακέτο εσωτερικού φωτισμού MINI LED. Το πακέτο εσωτερικού φωτισμού διαθέτει μονάδες LED για την οροφή καθώς και για τους χώρους των ποδιών και για τον ατμοσφαιρικό φωτισμό, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό περιβάλλον με πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής.

6 ΗΧΟΣ & ΔΙΑΔΡΟΜΗ. ΕΧΕΙΣ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ χωρίς τοποθέτηση, για iphone 4 και 4s Διατίθενται ειδικοί προσαρμογείς snap-in για την προεγκατάσταση κινητού τηλεφώνου με λειτουργία Bluetooth. Αυτοί οι προσαρμογείς επιτρέπουν την ασφαλή και σταθερή τοποθέτηση κινητών τηλεφώνων διαφόρων κατασκευαστών. Οι προσαρμογείς snap-in τοποθετούνται στο κεντρικό υποβραχιόνιο και μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα. Φορτίζουν την μπαταρία του τηλεφώνου και παρέχουν εξαιρετική ποιότητα λήψης μέσω της επαγωγικής κεραίας του αυτοκινήτου. Οι ειδικοί προσαρμογείς snap-in media επιτρέπουν την αναπαραγωγή των αποθηκευμένων μουσικών αρχείων στο τηλέφωνο από το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου. π.χ. για iphone 4, 4s και 5. Όλοι οι προορισμοί στη διάθεσή σου. Με την αναβάθμιση των οδικών χαρτών εσύ και το MINI σου δε θα χάσετε ποτέ το δρόμο. Δεν ξέρεις το δρόμο; Το νέο φορητό σύστημα πλοήγησης MINI XL θα σου τον δείξει. Σε συνδυασμό με τη βάση στήριξης για το φορητό σύστημα πλοήγησης MINI XL, θα έχεις στη διάθεσή σου ένα πλήρες σύστημα πλοήγησης κορυφαίας απόδοσης, με τη χαρακτηριστική σχεδίαση MINI. 270 Φορητό σύστημα πλοήγησης MINI XL χωρίς βάση 144 Σετ εγκατάστασης για το φορητό σύστημα πλοήγησης MINI XL, χωρίς τοποθέτηση

7 MINI SERVICE. ΤA ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ. Το MINI τα υπολογίζει όλα μόνο του το condition based service λαμβάνει υπόψη πως οδηγείς, υπολογίζει τις ανάγκες για συντήρηση του αυτοκινήτου σου και σε ενημερώνει έγκαιρα για το ποιες εργασίες απαιτούνται. Αποτέλεσμα είναι να διατηρείται απόλυτα η οδηγική απόλαυση χωρίς περιττά έξοδα. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ένα pit stop σε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή ΜΙΝΙ και εκείνος θα τα φροντίσει όλα. ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ MINI. Κάθε MINI είναι κατασκευασμένο χρησιμοποιώντας εξαρτήματα κορυφαίας ποιότητας. Για κάθε ένα από αυτά, οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί επιδιώκουν τη δημιουργία του απόλυτου συνδυασμού σχεδίασης και λειτουργικότητας ώστε το δικό σου MINI να είναι κάτι παραπάνω από το σύνολο των εξαρτημάτων που το αποτελούν. Αυτός είναι και ο λόγος που οι Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές MINI χρησιμοποιούν αποκλειστικά Γνήσια Ανταλλακτικά MINI. Με αυτό τον τρόπο, διατηρείται η ασφάλεια και η αξία του MINI σου. Το αυτοκίνητό σου θα παραμείνει ένα γνήσιο MINI και η οδηγική απόλαυση θα συνεχίσει να μη γνωρίζει όρια.

8 ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΔΩΡΕΑΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ MINI. Είσαι έτοιμος για την πιο κρύα περίοδο του χρόνου; Έλα τώρα για τον Δωρεάν Χειμερινό Έλεγχο MINI*. Οι ειδικοί μας θα ελέγξουν σημαντικά σημεία του αυτοκινήτου για να κυλήσει ο χειμώνας με τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας. Θα ελεγχθούν: Φρένα Στάθμη λιπαντικού κινητήρα Τάνυση και φθορά του ιμάντα περιφερειακών εξαρτημάτων κινητήρα Ζάντες και ελαστικά Φώτα Λειτουργία καλοριφέρ * Σε όλους τους Επίσημους Εμπόρους / Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές MINI που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

9 ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΕΙΔΗ LIFESTYLE ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΟ. 18 Διπλή χρηστικότητα: φόρεσέ το σαν κλασικό καπέλο ή σαν σκούφο. Με μοντέρνα εμφάνιση και λογότυπο MINI. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα. MINI Lifestyle. Συναρπαστικές βόλτες στην πόλη, διήμερα στον καναπέ ή στο σινεμά ή διασκέδαση στις πλαγιές. Ό,τι κι αν σκοπεύεις να κάνεις τους ερχόμενους μήνες, ένα είναι σίγουρο: ο χειμώνας είναι μία εποχή που θα περάσεις τέλεια. Με τα είδη MINI Lifestyle θα κάνεις την κάθε στιγμή ιδιαίτερη και θα εκφράσεις με τον καλύτερο τρόπο τη διάθεσή σου. Για εσένα ή για τους φίλους σου, για τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή τα προϊόντα MINI Lifestyle είναι πάντα μοναδικά. 51 ΛΟΥΤΡΙΝΟ MINI Bulldog. Με κολάρο MINI και μαύρη μπλούζα με λογότυπο MINI στο πίσω μέρος. Λούτρινο. Διαστάσεις: 48 cm x 32 cm.

10 ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΚΙΝΗΣΟΥ ΜΕ ΣΤΙΛ. 21 Ανθεκτική σκληρή θήκη iphone για το iphone 5 με λογότυπο MINI. 39 Η θήκη προστασίας MINI για tablet διαθέτει εσωτερική επένδυση από κόκκινο συνθετικό μετάξι και φερμουάρ για πιο ασφαλή προφύλαξη. Για τα ipad 2 και Δημιουργική αξιοποίηση του χώρου. Ο μεγάλος κύριος χώρος και η επενδεδυμένη θήκη για φορητό υπολογιστή καθιστούν την τσάντα ώμου MINI τον ιδανικό σύντροφο στις καθημερινές σου μετακινήσεις. 144 Όπως αποκαλύπτει και το όνομά της, η τσάντα MINI Weekender Bag είναι η ιδανική επιλογή για τις σύντομες εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου. 51 Σάκος MINI Duffle: Μεγάλος γυαλιστερός σάκος ταξιδίου σε ρετρό στιλ με επιγραφή MINI και στις δύο πλευρές. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα.

11 ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ. ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΜΙΝΙ. Ο χειμώνας είναι η εποχή των χειμερινών ελαστικών. Δεν υπάρχει λόγος να μην τα επιλέξεις. Με τα σετ γνήσιων τροχών με χειμερινά ελαστικά, θα διατηρήσεις το ΜINI στιλ του αυτοκινήτου σου. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΟΔΗΓΙΚΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ. Ο σχεδιασμός του πέλματος και η σύνθεση της γόμας καθιστούν τα χειμερινά ελαστικά την καλύτερη επιλογή σε θερμοκρασίες κάτω των 7 C. Η πραγματική οδηγική απόλαυση MINI, στο βουνό το χειμώνα, είναι εφικτή μόνο με τα σωστά χειμερινά ελαστικά. ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ MINI ΣΟΥ: ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥ. Τα χειμερινά ελαστικά MINI αναπτύσσονται σε στενή συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών και προορίζονται αποκλειστικά για τα αυτοκίνητα MINI. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για να σου προσφέρουν απόλυτη οδηγική ευχαρίστηση και κορυφαία ασφάλεια. Επιπλέον, έχουν περάσει από σκληρές δοκιμές σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, σε στροφές και σε υψηλές ταχύτητες. Μόνο τα καλύτερα χειμερινά ελαστικά που πληρούν τα αυστηρότερα κριτήρια αποκτούν την ένδειξη αστερίσκου. Τα Γνήσια Ελαστικά MINI με την ένδειξη αστερίσκου σου προσφέρουν: - Άριστη πρόσφυση και κορυφαία ασφάλεια - Άριστη προσαρμογή σε κάθε μοντέλο MINI και στα συστήματα ελέγχου που αυτό διαθέτει - Ιδανική οδηγική συμπεριφορά, κορυφαία κατευθυντική ευστάθεια, άνεση - Υψηλή αντοχή και επιδόσεις για οδηγική απόλαυση μεγάλης διάρκειας - Βελτιωμένη αντίσταση κύλισης η οποία συμβάλλει στην οικονομία καυσίμου Χειμερινά ελαστικά σε θερμοκρασία 7 C ή χαμηλότερη. Κάτω από 7 C unter 7 C unter 7 C unter 7 C unter 7 C Τα χειμερινά ελαστικά παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια σε θερμοκρασίες κάτω από 7 C και στο στεγνό οδόστρωμα. Απόσταση φρεναρίσματος σε βρεγμένο οδόστρωμα. Κάτω από 10 C Φθορά έως 40% Σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, τα θερινά ελαστικά φθείρονται έως και 40% πιο γρήγορα από ότι τα χειμερινά ελαστικά. Στις κρύες, υγρές καιρικές συνθήκες η απόσταση φρεναρίσματος με τα χειμερινά ελαστικά είναι κατά 10% μικρότερη. Απόσταση φρεναρίσματος στο χιόνι. έως 50% Στον πάγο, η απόσταση φρεναρίσματος με τα χειμερινά ελαστικά είναι έως και κατά 50% μικρότερη.

12 ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΛ. ΓΝΗΣΙΑ ΣΕΤ ΤΡΟΧΩΝ ΜΕ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ. Ειδική τιμή Ειδική τιμή Ατσάλινη ζάντα 16 με ελαστικά Bridgestone Blizzak LM 25 I* σε διάσταση 195/60 R16 89 H. Για MINI Countryman και MINI Paceman (R60/61). Ζάντα ελαφρού κράματος 16 Single Spoke R122 με ελαστικά Bridgestone Blizzak LM 25 I* σε διάσταση 205/60 R16 92 H. Για MINI Countryman και MINI Paceman (R60/61). Ζάντα ελαφρού κράματος 17 Double Spoke R124 με ελαστικά Pirelli W 210 Sottozero S2* RSC σε διάσταση 205/55 R17 91 H. Για MINI Countryman και MINI Paceman (R60/61). ανά τεμάχιο, χωρίς τοποθέτηση οικονομία καυσίμου E, πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα F, εξωτερικός θόρυβος κύλισης 2, 70 db. ανά τεμάχιο, χωρίς τοποθέτηση ανά τεμάχιο, χωρίς τοποθέτηση οικονομία καυσίμου F, πρόσφυση οικονομία καυσίμου F, πρόσφυση σε σε βρεγμένο οδόστρωμα E, εξωτε- βρεγμένο οδόστρωμα C, εξωτερικός ρικός θόρυβος κύλισης 2, 71 db. θόρυβος κύλισης 2, 72 db. Ειδική τιμή Ειδική τιμή Ατσάλινη ζάντα 15 με ελαστικά Pirelli W 190 Snowcontrol* σε διάσταση 175/65 R15 84 T. Διατίθεται για διάφορα μοντέλα. Ζάντα ελαφρού κράματος 15 πέντε ακτίνων Spool R100 με ελαστικά Nokian WR D3* σε διάσταση 175/65 R15 84 T. Διατίθεται για διάφορα μοντέλα. Ζάντα ελαφρού κράματος 16 Bridge Spoke R94 με ελαστικά Michelin Primacy Alpin PA3* σε διάσταση 195/55 R16 87 T. Διατίθεται για διάφορα μοντέλα. οικονομία καυσίμου C, πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα C, εξωτερικός θόρυβος κύλισης 2, 71 db. οικονομία καυσίμου E, πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα C, εξωτερικός θόρυβος κύλισης 2, 71 db. ανά τεμάχιο, χωρίς τοποθέτηση οικονομία καυσίμου E, πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα C, εξωτερικός θόρυβος κύλισης 2, 70 db. ανά τεμάχιο, χωρίς τοποθέτηση ανά τεμάχιο, χωρίς τοποθέτηση

13 ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΤΟ ΝΕΟ MINI PACEMAN. Έντονες και δυναμικές γραμμές, αίσθηση οδήγησης καρτ, εσωτερικό ιδιαίτερης ατμόσφαιρας: το MINI κατάφερε για άλλη μία φορά να δημιουργήσει μία νέα κατηγορία αυτοκινήτων. Το νέο MINI Paceman είναι το πρώτο Sports Activity Coupe το οποίο συνδυάζει πολυτέλεια, σύστημα τετρακίνησης (προαιρετικά) και συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις. Όλα αυτά το καθιστούν πρωτοπόρο και αποτελεί δείγμα υψηλής αισθητικής: από το εντυπωσιακό μπροστινό τμήμα και το σπορ-κομψό πλαϊνό μέρος, μέχρι τα οριζόντια τοποθετημένα πίσω φώτα. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΤΗΤΑ. Οριζόντια διάταξη του πίνακα οργάνων, ελλειπτικοί δακτύλιοι των θυρών που φτάνουν μέχρι τα πίσω καθίσματα, κεντρική ράγα MINI το τετραθέσιο MINI Paceman συναρπάζει το χρήστη του με μία νέα σχεδιαστική αντίληψη του εσωτερικού. Η πίσω πόρτα του MINI Paceman με το μεγάλο άνοιγμα, καθώς και το χαμηλό κατώφλι φόρτωσης επιτρέπουν την άνετη χρήση του χώρου αποσκευών των 330 lt. Οι πλάτες των πίσω καθισμάτων αναδιπλώνονται για να αυξήσουν το χώρο αποσκευών στα lt.

14 ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ MINI. ΜΕ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ. Με τα Γνήσια Αξεσουάρ MINI μπορείς να προσθέσεις το δικό σου προσωπικό γούστο στο αυτοκίνητο των ονείρων σου: μεγαλύτερη δύναμη ή ακόμη περισσότερο στιλ, βρετανική εμφάνιση, πιο σπορ χαρακτήρα σίγουρα θα βρεις μία φρέσκια ιδέα για το πώς θα δώσεις στο MINI σου μία προσωπική νότα. MINI PACEMAN & MINI COUNTRYMAN: ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΑ! Για χαλαρές βόλτες στην πόλη ή διασκεδαστικές αποδράσεις στην εξοχή, το MINI Paceman και το MINI Countryman σου προσφέρουν πολλές δυνατότητες για να νιώσεις πολύ έντονα την αίσθηση MINI στο δρόμο. Βάλε τη δική σου ιδιαίτερη πινελιά στην εσωτερική και εξωτερική εμφάνιση, βεβαιώσου ότι θα ξεχωρίσεις με τις κομψές ζάντες και μεγάλωσε το χώρο με τις έξυπνες λύσεις μεταφοράς. 60 Το εύχρηστο λαστιχένιο πατάκι προστατεύει και διατηρεί καθαρό το χώρο αποσκευών του MINI Paceman. Για MINI Countryman και MINI Paceman. 487 χωρίς τοποθέτηση, για MINI Countryman Οι πλαϊνές λωρίδες MINI Championship Edition τονίζουν τον χαρακτήρα ράλι του MINI Countryman και του MINI Paceman. Τα πλευρικά σχέδια με τη σημαία και τον αριθμό 37, που υιοθετήθηκε από το αυθεντικό MINI Countryman WRC, αποτελούν χαρακτηριστικά στοιχεία.

15 ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ MINI BULLDOG. ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Data Hot Dog. ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ. ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ! USB BULLDOG 24 ΜΠΡΕΛΟΚ BRITCAR 10 ΟΜΠΡΕΛΑ ΣΕ ΠΟΠ ΣΤΙΛ 41 MINI.Hellas Για τη σάρωση του κώδικα QR θα χρειαστείς ένα smartphone και το κατάλληλο λογισμικό. Για την πρόσβαση στο Facebook θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει το Facebook App στο smartphone σου. Η δυνατότητα μετέπειτα τοποθέτησης και οι προτεινόμενες τιμές λιανικής εξαρτώνται από το μοντέλο, το βασικό εξοπλισμό και το έτος κατασκευής του αυτοκινήτου. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23% και ισχύουν έως τις και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Με επιφύλαξη για τυχόν τυπογραφικά σφάλματα, λάθη και αλλαγές. Η αναπαραγωγή, ακόμη και η αποσπασματική, επιτρέπεται μόνο κατόπιν έγγραφης άδειας της BMW Vertriebs GmbH, Salzburg. BMW Vertriebs GmbH, Salzburg, Austria.

ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ.

ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ. Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014/2015 ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ. ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ: Σετ ζαντών MINI με χειμερινά ελαστικά. ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ: Αξεσουάρ MINI. ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΥΚΟΛΙΑ: Συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΣΟΥ.

Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΣΟΥ. ΦΘΙΝΌΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΏΝΑΣ 2016 / 2017 Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΣΟΥ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ. Γνήσια Αξεσουάρ MINI. ΆΨΟΓΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ. Γνήσια Σετ Τροχών MINI. ΆΠΛΕΤΟ ΦΩΣ. Συστήματα φωτισμού MINI. ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

the MINI WINTER wonderland.

the MINI WINTER wonderland. Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015/2016 the MINI WINTER wonderland. Γνήσια Αξεσουάρ MINI. Γνήσια Ανταλλακτικά MINI. MINI Service. MINI Collection. Keep it MINI. Εισαγωγή 2 3 Αξεσουάρ φωτισμού ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ. MINI SERVICE, ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ MINI, MINI LIFESTYLE. ΜΕ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΌΥ.

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ. MINI SERVICE, ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ MINI, MINI LIFESTYLE. ΜΕ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΌΥ. ΦΘΙΝΌΠΩΡΌ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017/2018 ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ. ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ. MINI SERVICE. ΜΕ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΌΥ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ». ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΌΡΑΣ. ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΑΤΗΜΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

YEAAAHHHH. ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ.

YEAAAHHHH. ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ. YEAAAHHHH. ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ. MINI Service Γνήσια Αξεσουάρ MINI. Γνήσια Ανταλλακτικά MINI. MINI Service. MINI Collection. Keep it MINI. ΙΔΕΕΣ ΣΕ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ Πέρασε απέναντι. Το MINI Countryman

Διαβάστε περισσότερα

SUMMERY PROSPECTS. ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ: Σετ ζαντών MINI με θερινά ελαστικά. ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Παιδικά καθίσματα MINI.

SUMMERY PROSPECTS. ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ: Σετ ζαντών MINI με θερινά ελαστικά. ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Παιδικά καθίσματα MINI. Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 SUMMERY PROSPECTS. ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ: Σετ ζαντών MINI με θερινά ελαστικά. ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Παιδικά καθίσματα MINI. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ: Συστήματα μεταφοράς MINI. JUST FOR FUN: MINI

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΟ. ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΙΔΕΕΣ MINI.

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΟ. ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΙΔΕΕΣ MINI. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΟ. ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΙΔΕΕΣ MINI. Stylish. Η τελευταία λέξη στα αξεσουάρ. BEACHBOY. Το MINI Countryman. be mini. Καλοκαίρι 2012 New. MINI Lifestyle γι αυτό το καλοκαίρι. Flashy. Φανταστικές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 12 14 18 4ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 6Infotainment 8ΑΝΕΣΗ & ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Simply clever ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Για εμφάνιση που εντυπωσιάζει 5 Το νέο ŠKODA KODIAQ είναι έτοιμο για off

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ MINI ΣΟΥ. ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΙΛ. ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.

ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ MINI ΣΟΥ. ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΙΛ. ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ. Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ MINI ΣΟΥ. ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΙΛ. ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ. ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ. Σετ ζαντών MINI με

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D Όταν ξέρεις πως μέσα σε μια εβδομάδα θα διανύσεις πάνω από 1500 km κάνεις προσεκτική επιλογή της παρέας σου. Σε συνεργασία λοιπόν με το πάντα εξυπηρετικό τμήμα δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΣΑΣ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΣΑΣ. BMW Service Inclusive www.bmw.gr/ serviceinclusive Sheer Driving Pleasure ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΣΑΣ. BMW SERVICE INCLUSIVE. BMW SERVICE INCLUSIVE. ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ. Ελευθερία από την πρώτη στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα

Αξιόπιστα ελαστικά = Ασφάλεια στο δρόμο

Αξιόπιστα ελαστικά = Ασφάλεια στο δρόμο Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η GOODYEAR Dunlop Ελαστικά Ελλάς, Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» συμβουλεύουν τους οδηγούς για την ασφαλέστερη οδήγηση σε κακές καιρικές συνθήκες Αξιόπιστα ελαστικά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. ΓΝΉΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΆΡ MINI, MINI SERVICE, MINI LIFESTYLE. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ. MINI Service. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΏΡΟ. Το νέο MINI Countryman.

ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. ΓΝΉΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΆΡ MINI, MINI SERVICE, MINI LIFESTYLE. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ. MINI Service. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΏΡΟ. Το νέο MINI Countryman. ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 07 ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΏΡΟ. Το νέο MINI Countryman. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. Γνήσια Αξεσουάρ MINI. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ. MINI Service. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. MINI

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ BMW SERVICE

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ BMW SERVICE ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ BMW SERVICE ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ 2017. ΓΝΉΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΆΡ BMW ΚΑΙ BMW SERVICE. Sheer Driving Pleasure ΝΈΑ ΑΠΌ ΤΟ BMW SERVICE ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ 2017 ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ. ΉΛΙΟΣ. ΟΔΗΓΙΚΉ ΑΠΌΛΑΥΣΗ. ΜΕ ΤΑ ΓΝΉΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΆΡ BMW ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη

Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη Κατασκευασμένο με το πραγματικό DNA του TMAX, το σάς προσφέρει το στυλ, το γόητρο και την υψηλή ποιότητα ενός maxi σκούτερ σε συνδυασμό με την άνεση και την οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης Αξεσουάρ Νέου ALTO Εξωτερικό Στυλ Εµπρός κάτω αεροτοµή 990E0-68K02 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h Πίσω κάτω αεροτοµή 990E0-68K04 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h * εν µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Stratosphere ανθρακί LED Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως Η απλίκα Philips Stratosphere LED για εξωτερικούς χώρους, σε γκρι-ανθρακί χρώμα, είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό

Διαβάστε περισσότερα

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Flagstone μαύρο LED Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους Μινιμαλιστική σχεδίαση αλλά με ανθεκτική λειτουργία. Αυτό το μαύρο επιτοίχιο φωτιστικό της Philips ρίχνει

Διαβάστε περισσότερα

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Γιατί Οικολογική Οδήγηση; Η έννοια της αυτοκίνησης είναι συνδεδεμένη

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ ΣΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ ΣΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ ΣΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Γνήσια ελαστικά ΜΙΝΙ με ένδειξη αστερίσκου. ΒΑΛΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΦΡΑΓΙΔΑ. Γνήσια Αξεσουάρ MINI. ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση 29 Ιουνίου 2017 110 VARIO 125 BEAT 110 Το απλό δεν ήταν ποτέ τόσο εντυπωσιακό Κυβισμός: 125κ.εκ. Μέγιστη Ισχύς: 8,9 hp / 7.250 σ.α.λ. Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

Άκρως ασφαλή και ευπροσάρμοστα. Ελαστικά Vanco για van, μικρά επαγγελματικά οχήματα και τροχόσπιτα.

Άκρως ασφαλή και ευπροσάρμοστα. Ελαστικά Vanco για van, μικρά επαγγελματικά οχήματα και τροχόσπιτα. Άκρως ασφαλή και ευπροσάρμοστα. Ελαστικά Vanco για van, μικρά επαγγελματικά οχήματα και τροχόσπιτα. 5 κρίσιμα σημεία για την ασφάλειά σας. 1. Πίεση του αέρα Ελέγχετε την πίεση του αέρα κάθε 14 μέρες, με

Διαβάστε περισσότερα

Αξεσουάρ. Το νέο. i30

Αξεσουάρ. Το νέο. i30 Αξεσουάρ Το νέο i30 Styling STYLING & ΤΡΟΧΟΙ Δώστε έναν άλλο αέρα. Τα αξεσουάρ που επιλέγετε λένε πολλά για εσάς και το i30 N σας. Η απαίτησή σας για συναρπαστικό design και εκλεπτυσμένη κατασκευή εκφράζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ VESPA ΜΕ ΤΗ ΣΠΟΡ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, Η VESPA SPRINT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΕΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ,

Διαβάστε περισσότερα

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM 300 IE ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛ: Η VESPA GTS ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ. Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 300 cc, Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ VESPA, ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Pirelli είναι μία μάρκα με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα για τις βασικές αξίες της, κυρίως τις επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΝΕΟ TOYOTA TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΌΛΥΤΗ ΟΔΗΓΙΚΉ ΑΠΌΛΑΥΣΗ ΠΈΡΑ ΑΠΌ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΈΝΑ. ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ BMW SERVICE. Sheer Driving Pleasure

ΑΠΌΛΥΤΗ ΟΔΗΓΙΚΉ ΑΠΌΛΑΥΣΗ ΠΈΡΑ ΑΠΌ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΈΝΑ. ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ BMW SERVICE. Sheer Driving Pleasure ΑΠΌΛΥΤΗ ΟΔΗΓΙΚΉ ΑΠΌΛΑΥΣΗ ΠΈΡΑ ΑΠΌ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΈΝΑ. ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ BMW SERVICE Sheer Driving Pleasure ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΑΝΕΜΕΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΑΠΟΛΑΎΣΤΕ ΤΏΡΑ, ΤΗΝ ΠΙΟ ΘΕΡΜΉ ΠΕΡΊΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ, ΑΚΌΜΗ ΠΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Magic John Cooper Works!

Magic John Cooper Works! Magic John Cooper Works! Από την Παρασκευή 16 Ιουνίου μέχρι την Κυριακή 18 Ιουνίου, το Ελληνικό χτυπούσε στον παλμό του ΜΙΝΙ JCW Workout 2017. Δυο χρόνια μετά την πρώτη εκδήλωση με αυτό το χαρακτήρα, η

Διαβάστε περισσότερα

Α Α Χ 2016/2017 ΧΕΙΜΏΝΑΣ 2016/2017

Α Α Χ 2016/2017 ΧΕΙΜΏΝΑΣ 2016/2017 Χ 2016/2017 ΧΕΙΜΏΝΣ 2016/2017 ΧΕΙΜΩΝΣ 2016 / 2017 ΧΕΙΜΕ ΙΝ ΜΕ Ν ΣΙ ΕΣ Ι Ι Ε ΙΜΣΜΕΝ Ι ΧΕΙΜΏΝ ΣΕΙΣ Ι 2 Σ ΧΕΙΜΏΝ Συστήματα φωτισμού και Ορατότητα 2 Μικροί βοηθοί για την κρύα εποχή του χρόνου 6 Service 10

Διαβάστε περισσότερα

ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 12 14 18 4ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 6Infotainment 8ΑΝΕΣΗ & ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Simply clever ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 5 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Το νέο ŠKODA KAROQ είναι ένα κομψό compact SUV και ο ιδανικός

Διαβάστε περισσότερα

Ταξιδεύοντας στον μαγικό κόσμο των Mercedes-Benz SL

Ταξιδεύοντας στον μαγικό κόσμο των Mercedes-Benz SL Ταξιδεύοντας στον μαγικό κόσμο των Mercedes-Benz SL Η 3 η γενιά SL έμεινε στην παραγωγή για 17 χρόνια, από το 1972 έως το 1989 σχεδόν χωρίς καμία αλλαγή στο αμάξωμά της και αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Sheer Driving Pleasure ΝΕΑ Α SERVICE

Sheer Driving Pleasure ΝΕΑ Α SERVICE Sheer Driving Pleasure ΝΕΑ Α SERVICE ΧΕΙΜΏΝΑΣ 2017/2018. ΓΝΉΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW, BMW SERVICE ΚΑΙ BMW LIFESTYLE. ΝΕΑ Α Α όπως γνωρίζετε, ο χειμώνας επιφυλάσσει δύσκολες προκλήσεις για εσάς και την BMW σας.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ SUPER CUB 125 Το Honda Cub πωλείται μαζικά σε όλο τον κόσμο εδώ και έξι δεκαετίες. Είναι μια οικονομική και αξιόπιστη μοτοσυκλέτα που έχει γίνει κλασική χάρη στα δικά

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φανοστάτης/στύλος Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το στύλο φωτισμού Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Στη Ζάκυνθο με το νέο MINI Countryman

Στη Ζάκυνθο με το νέο MINI Countryman Στη Ζάκυνθο με το νέο MINI Countryman Ο έρωτας πολλές φορές είναι κεραυνοβόλος. Ο έρωτας κάποιες φορές κρατάει για πάντα. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει το MINI Countryman, στη δεύτερη η Ζάκυνθος. Όταν λοιπόν

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά!

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 5 W (50 W) GU10 Λευκό Με ρύθμιση έντασης Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! Το γυάλινο LED σποτ της Philips είναι η ιδανική εναλλακτική για τα σποτ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.)

Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.) Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.) Όταν το 2010 παρουσιάστηκε η 1 η γενιά Countryman, ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για την εταιρία με τις Βρετανικές ρίζες. Οι σκληροπυρηνικοί το κοίταξαν πολύ διστακτικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Γιατί να αγοράσω ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο; BMW i. BMW i8 Coupé. BMW i8 Roadster. BMW 225xe Active Tourer. BMW 0e. BMW 50e. BMW 745e. BMW X5 xdrive45e. MINI Cooper

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 5 W (50 W) GU10 Απαλή λάμψη Απαλή λάμψη ρυθμιζόμενης έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Τα LED σποτ της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερες επιδόσεις σε κάθε εποχή χάρη στις κορυφαίες τεχνολογίες της MICHELIN.

Περισσότερες επιδόσεις σε κάθε εποχή χάρη στις κορυφαίες τεχνολογίες της MICHELIN. Περισσότερες επιδόσεις σε κάθε εποχή χάρη στις κορυφαίες τεχνολογίες της MICHELIN. Οι πληροφορίες είναι σωστές κατά την ημερομηνία της δημοσίευσης. Michelin 855 200 507 RCS CLERMONT-FERRAND - Integer -

Διαβάστε περισσότερα

Τα καλύτερα καλοκαίρια σας δεν τα ζήσατε ακόμα!

Τα καλύτερα καλοκαίρια σας δεν τα ζήσατε ακόμα! Audi Service Τα καλύτερα καλοκαίρια σας δεν τα ζήσατε ακόμα! Δωρεάν ανανέωση οδικής βοήθειας με το Πακέτο Audi Smart Pack Πλήρες Service. Γιατί η φροντίδα του Δικτύου Kosmocar Audi δεν τελειώνει ποτέ.

Διαβάστε περισσότερα

Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας

Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας Η έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει διασκέδαση, εξοικονόμηση χρημάτων και πραγματική απόλαυση! Τα πάντα σε αυτή την ευέλικτη naked μοτοσυκλέτα, από τη μεγάλη ροπή της μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλευτικός Οδηγός Τεχνικού Συμβούλου

Συμβουλευτικός Οδηγός Τεχνικού Συμβούλου 05 Συμβουλευτικός Οδηγός Τεχνικού Συμβούλου Ελαστικά - Ζυγοστάθμιση Ελαστικού 5.1 - Πίεση Φουσκώματος Ελαστικών 5.2 - Σταύρωμα Ελαστικών 5.3 - Βάθος Πέλματος / Πρόσφυση Ελαστικού 5.4 - Σύστημα Παρακολούθησης

Διαβάστε περισσότερα

Powerful rides, for power people!

Powerful rides, for power people! Powerful rides, for power people! Ενοικιάσεις πολυτελών αυτοκινήτων στη Σαντορίνη Η Vazeos Car Rental ιδρύθηκε στη Σαντορίνη το 1998. Η πελατοκεντρική προσέγγιση, ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, το ήθος,

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 3,1 W (25 W) GU10 Λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Τα ελαστικά Ο αφανής ήρωας της ασφάλειας

Τα ελαστικά Ο αφανής ήρωας της ασφάλειας Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η GOODYEAR Dunlop Ελαστικά Ελλάς, Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» συμβουλεύουν τους οδηγούς για την ασφαλέστερη επιλογή και συντήρηση των ελαστικών. Τα ελαστικά Ο

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 4,6 W (50 W) GU10 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά!

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 4 W (35 W) GU10 Από το ζεστό στο πάρα πολύ ζεστό λευκό Απαλή λάμψη ρυθμιζόμενης έντασης Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! Το γυάλινο LED σποτ της Philips

Διαβάστε περισσότερα

Το Golf GTI - Το Golf GTD

Το Golf GTI - Το Golf GTD Το Golf GTI - Το Golf GTD ΑΠΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Το GTI είναι μόνο ένα. Και τώρα, στην έβδομη γενιά του, παραμένει ένα γνήσιο GTI, στην παραμικρή του λεπτομέρεια. Αυτό σημαίνει ότι επιταχύνει ακόμη πιο γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ Καλός, λειτουργικός φωτισμός Ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικός για όλες τις κουζίνες, τόσο για την ασφάλεια όσο και για την εμφάνιση. Η προετοιμασία του φαγητού

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 5 W (50 W) GU10 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Τα LED σποτ της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν μια

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Λαμπτήρας (με ρύθμιση έντασης) 5,5 W (40 W) E27 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες LED της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 4 W (25 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented DOWNTOWN 350i ABS Sport Touring Reinvented Με το αρχικό μοντέλο να έχει πετύχει πωλήσεις πάνω από 100.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο, η KYMCO παρουσιάζει το εντελώς νέο Downtown 350, στοχεύοντας στην άνεση

Διαβάστε περισσότερα

Επισκόπηση Αξεσουάρ FORD FIESTA

Επισκόπηση Αξεσουάρ FORD FIESTA ΑΞΕΣΟΥΑΡ FORD Επισκόπηση Αξεσουάρ FORD FIESTA ΑΠΟ 07/2017 www.fordaccessories.gr Go Further Επισκόπηση Αξεσουάρ FORD FIESTA ΑΠΟ 07/2017 ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΟΡΟΦΗΣ 03 ΤΡΟΧΟΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΡΟΧΩΝ 05 ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ LX Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ Με την εμφάνιση των 3-βάλβιδων κινητήρων 125 και 150 κυβικών, που προσφέρουν απαράμιλλη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου, η Vespa LX και η Vespa

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Λαμπτήρας (με ρύθμιση έντασης) 11 W (75 W) E27 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες LED της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το επιτοίχιο φωτιστικό Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Ανακλαστήρες 1,8 W (30 W) E14 Ζεστό λευκό Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε σωστά

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Luster (με ρύθμιση έντασης) 5 W (40 W) E27 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Κερί (με ρύθμιση έντασης) 4 W (25 W) E14 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες σε σχήμα κεριού της Philips με την απαλή λάμψη

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτική παρουσίαση αναγομωμένων πελμάτων Bandag

Συνοπτική παρουσίαση αναγομωμένων πελμάτων Bandag Συνοπτική παρουσίαση αναγομωμένων πελμάτων Bandag Κύπρος 09/2013 Συνιστώμενα προϊόντα για βέλτιστη απόδοση ΚΑΙ Φορτηγό κ Λεωφορείο Ελαφρύ Φορτηγό Φορτηγό κ Λεωφορείο Ζευγάρι κ Φαρδύ Μονό ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Διαρκής φωτισμός ανάδειξης LED, με εστιασμένη δέσμη

Διαρκής φωτισμός ανάδειξης LED, με εστιασμένη δέσμη PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 5 W (35 W) GU5,3 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Διαρκής φωτισμός ανάδειξης LED, με εστιασμένη δέσμη Τα LED σποτ της Philips προσφέρουν εστιασμένη δέσμη έντονου φωτός,

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 7 W (60 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

XCITING 400i ABS. Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter. της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης!

XCITING 400i ABS. Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter. της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης! XCITING 400i ABS Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης! Θέλεις να κινηθείς γρήγορα αλλά και με άνεση. Να έχεις στην διάθεσή

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Σφαιρικοί 7 W (60 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 5 W (35 W) GU5,3 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ F40 VS F20. BMW F40 2019 BMW F20 (2011) Ύψος +13mm 1434 1421 +13 Χώρος πίσω επιβατών +33mm Πλάτος +34mm (1.799mm)

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Κερί (με ρύθμιση έντασης) 5 W (40 W) E14 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους

Διαβάστε περισσότερα

10 σημεία για μια πιο οικολογική οδήγηση

10 σημεία για μια πιο οικολογική οδήγηση Η εκστρατεία ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΙΟ ΠΡΑΣΙΝΑ (Make Cars Green) στοχεύει στη μείωση των περιβαλλοντικών συνεπειών από την κίνηση των αυτοκινήτων και στο να βοηθήσει τους οδηγούς να σκεφτούν οικολογικά

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο up! GTI 1747_up_GTI_V72.indd :44

Το νέο up! GTI 1747_up_GTI_V72.indd :44 Το νέο up! GTI Το μικρό με τη μεγάλη δύναμη: το νέο up! GTI. Είναι μικρό αλλά δεν μπορείς να το προσπεράσεις. Ένα πράγμα είναι εμφανές με την πρώτη ματιά: το νέο up! GTI τιμά το όνομά του. Οι επιγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας

Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας Οδηγός αγοράς Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. 36 Μέχρι άτοκες

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Accessories

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Accessories SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo Accessories Το ŠKODA Citigo βρίσκεται στο στοιχείο του όταν κινείται στους δρόμους της πόλης, οι δυνατότητές του όμως είναι πολύ περισσότερες. Με τα Γνήσια Αξεσουάρ ŠKODA μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ THE ALL NEW KIA ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ Ας δημιουργήσουμε ένα αντικείμενο πόθου, είπε ο Υπεύθυνος Σχεδιασμού της Kia, Peter Schreyer, στην ομάδα διεθνών σχεδιαστών του. Το σχέδιό του

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 3 W (20 W) GU5,3 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Luster 4 W (25 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα