ΑΝΩ ΑΚΡΑ 1. Ορθοπεδικά Υλικά ΑΝΩ ΑΚΡΑ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΝΩ ΑΚΡΑ 1. Ορθοπεδικά Υλικά ΑΝΩ ΑΚΡΑ. www.y-logimed.gr. www.y-logimed.gr"

Transcript

1 ΑΝΩ ΑΚΡΑ 1 Ορθοπεδικά Υλικά Αποκατάστασης ΑΝΩ ΑΚΡΑ

2 2 ΑΝΩ ΑΚΡΑ X- Hard Medium 502 Σπειρωτό ελατήριο έκτασης για την ΕΜΦ Αυτό το ελατήριο παρέχει εξαιρετικά υψηλό βαθμό έκτασης στην εγγύς μεσοφαλαγγική (ΕΜΦ) άρθρωση. Τα σπειρωτά ελατήρια τοποθετούνται και στις δύο πλευρές της άρθρωσης. Τα επιθέματα τοποθετούνται σε εγγύς και άπω θέση ως προς την άρθρωση, ώστε να κατανέμουν ισοδύναμα την πίεση. Ο εμπρόσθιος ιμάντας είναι προσαρμόσιμος με άγκιστρο και βρόγχο. Η δύναμη επάνω από την άρθρωση είναι περίπου 12,4 N σε πλήρη έκταση. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Καμπτικές συσπάσεις στην ΕΜΦ άρθρωση. 502 Σπειρωτό ελατήριο έκτασης για την ΕΜΦ Μέγεθος A B C D Μήκος Μήκος σε mm. Η μέτρηση λαμβάνεται από την άπω παλαμιαία πτυχή έως την πτυχή της άπω μεσοφαλαγγικής (ΑΜΦ) άρθρωσης. Το δάκτυλο πρέπει να είναι εκτεταμένο κατά τη διάρκεια της μέτρησης. 501 Μακρύ ελατήριο έκτασης για την ΕΜΦ Αυτός ο σχεδιασμός παρέχει έκταση στην ΕΜΦ, ενώ έχει και ήπια εκτατική δράση στη μετακαρπιοφαλαγγική (ΜΚΦ) άρθρωση. Αφήνει την ΑΜΦ τελείως ελεύθερη. Η πίεση κατανέμεται από το ραχιαίο επίθεμα. Το ελατήριο μπορεί να προσαρμοστεί κατά περίπτωση. Η δύναμη είναι περίπου 2,3 N σε 15 μοίρες κάμψης. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Έλλειμμα έκτασης της τάξης των 45 μοιρών ή λιγότερο στην ΕΜΦ άρθρωση, διόρθωση της παραμόρφωσης Boutonniere. 501 Μακρύ ελατήριο έκτασης για την ΕΜΦ Μέγεθος AA A B C D Μήκος Πλάτος Μήκος σε mm. Η μέτρηση λαμβάνεται από την άπω παλαμιαία πτυχή έως την πτυχή της ΑΜΦ άρθρωσης. Το δάκτυλο πρέπει να είναι εκτεταμένο κατά τη διάρκεια της μέτρησης. 504 Medium 504 Βραχύ ελατήριο έκτασης για την ΕΜΦ Βραχύτερη εκδοχή του μοντέλου 501, η οποία επιτρέπει την κάμψη στην ΜΚΦ άρθρωση. Τα μικρότερα μεγέθη μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ΑΜΦ άρθρωση. Το ελατήριο προσαρμόζεται εύκολα. Η δύναμη είναι περίπου 2,3 N σε 15 μοίρες κάμψης. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Έλλειμμα έκτασης της τάξης των 45 μοιρών ή λιγότερο στην ΕΜΦ άρθρωση, διόρθωση της παραμόρφωσης Boutonniere. 504 Βραχύ ελατήριο έκτασης για την ΕΜΦ Μέγεθος AA A B C D Μήκος Πλάτος Μήκος σε mm. Η μέτρηση πραγματοποιείται στην παλαμιαία πλευρά του δακτύλου, από τη βάση της άρθρωσης.

3 ΑΝΩ ΑΚΡΑ Μαλακό ελατήριο έκτασης για την ΕΜΦ Παρέχει ήπια αλλά αποτελεσματική έκταση της άρθρωσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καμπτικές συσπάσεις στις ΕΜΦ, ΑΜΦ και ΜΦ αρθρώσεις. Ενδείκνυται ιδιαίτερα για χρήση κατά τη διάρκεια μακροχρόνιας θεραπείας εξαιτίας της ασθενούς δύναμης. Η δύναμη είναι περίπου 1,1 N σε 15 μοίρες κάμψης. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Συντριπτικά τραύματα ή εγκαύματα, παραμόρφωση Boutonniere ή συσπάσεις της ΕΜΦ άρθρωσης. 602 Μαλακό ελατήριο έκτασης για την ΕΜΦ Μέγεθος AA A B C D Μήκος Πλάτος Μήκος σε mm. Η μέτρηση πραγματοποιείται στην παλαμιαία πλευρά του δακτύλου, από τη βάση της άρθρωσης. Soft Μαλακό ελατήριο κάμψης Παρέχει αποτελεσματική κάμψη στην ΕΜΦ ή ΑΜΦ άρθρωση. Η δύναμη είναι ασθενής, γεγονός που καθιστά το ελατήριο ιδιαιτέρως κατάλληλο για μακροχρόνια θεραπεία. Η δύναμη είναι περίπου 1,1 N. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Ανάκτηση της κάμψης στην ΕΜΦ άρθρωση μετά από σύσπαση, μείωση της παραμόρφωσης τύπου λαιμού κύκνου (swanneck) και σε περιπτώσεις συντριπτικών τραυμάτων ή εγκαυμάτων. 601 Μαλακό ελατήριο κάμψης Μέγεθος AA A B C Μήκος D 70 Μήκος σε mm. Η μέτρηση πραγματοποιείται στην παλαμιαία πλευρά του δακτύλου, από τη βάση της άρθρωσης. Soft Hugger δακτύλων Δυναμική και συνάμα στατική στήριξη, αλλά και συμπίεση - όλα σε μία όρθωση. Ένα μοναδικό σύστημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη στατική σταθεροποίηση του δακτύλου σε συνδυασμό με συμπίεση και κινητικότητα, εάν χρειάζεται. Με το σύστημα κλεισίματος με κορδόνι εφαρμόζεται συμπίεση και στήριξη που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί, εάν χρειάζεται. Στη θήκη που τοποθετείται στην παλαμιαία πλευρά μπορεί να τοποθετηθεί ένας άκαμπτος νάρθηκας από αλουμίνιο ή ένα εύκαμπτο ελατήριο από χάλυβα. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Μετά από κατάγματα δακτύλων, μετά από τραυματισμούς συνδέσμων, διαστρέμματα, τραυματισμούς τενόντων, σφυροδακτυλία και παραμόρφωση Boutonniere. 670 Hugger δακτύλων 670 Μέγεθος AA A B C Μήκος D 89 Μήκος σε mm. Μετρήστε την απόσταση όπως υποδεικνύεται στην εικόνα δεξιά.

4 4 ΑΝΩ ΑΚΡΑ Νάρθηκας Economy Stax Κατασκευάζεται από καλουπωμένο με έγχυση ημιδιαφανές νάιλον. Ο νάρθηκας εκτείνει αποτελεσματικά την ΑΜΦ και σταθεροποιείται χρησιμοποιώντας χειρουργική ταινία. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Σφυροδακτυλία Νάρθηκας Economy Stax Διατίθεται στα εξής μεγέθη: 1, 2, 3, 4, 5, 5,5, 6 και Σετ Νάρθηκα Economy Stax Κατασκευάζεται από καλουπωμένο με έγχυση ημιδιαφανές νάιλον. Ο νάρθηκας εκτείνει αποτελεσματικά την ΑΜΦ και σταθεροποιείται χρησιμοποιώντας χειρουργική ταινία. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Σφυροδακτυλία Σετ Νάρθηκα Economy Stax Το σετ περιέχει 30 τεμάχια σε διάφορα μεγέθη. Μέγεθος: Τεμάχια: Oval-8 Δακτύλιοι δακτύλων Παρέχει στήριξη και αφαιρεί το φορτίο από τις μεσοφαλαγγικές (ΜΦ) αρθρώσεις για την αύξηση της λειτουργικότητας του χεριού. Ο σχεδιασμός είναι χαμηλού προφίλ, αλλά πολύ σταθερός και λειτουργικός. Διατίθενται σε 13 διαφορετικά μεγέθη, τα οποία ταιριάζουν σε κάθε ασθενή. Πωλούνται ξεχωριστά. Για να επιτύχετε το σωστό μέγεθος, χρησιμοποιήστε τα μεγέθη δακτυλίων με πρότυπες διαστάσεις. Η ταινία μέτρησης δεν είναι αρκετά ακριβής. Οι δακτύλιοι κατασκευάζονται από 1,6 mm πλαστικό πολυπροπυλενίου που μπορεί να προσαρμοστεί και να τροποποιηθεί χρησιμοποιώντας πιστόλι θερμού αέρα. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Παραμόρφωση τύπου λαιμού κύκνου (swan-neck), παραμόρφωση Boutonniere, μετά από τραυματισμούς συνδέσμων, μετά από συντριπτικά τραύματα ή εγκαύματα Oval-8 Δακτύλιοι δακτύλων Μέγεθος K Oval-8 Σετ δακτυλίων δακτύλων Περιέχει 42 δακτυλίους Oval-8 σε μεγέθη 3-15 σε συνδυασμό με διαστάσεις και οδηγίες.

5 202 Νάρθηκας ωλένιας απόκλισης Σχεδιασμένος για παροχή στήριξης και διόρθωσης στις ΜΚΦ αρθρώσεις και για ευθυγράμμιση των δακτύλων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη στήριξη του παλαμιαίου τόξου σε ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα. Επίσης πολύ αποτελεσματικός μετά από χειρουργική επέμβαση σε ΜΚΦ άρθρωση, για τον προσωρινό περιορισμό του εύρους της κίνησης. Το κεντρικό τμήμα του νάρθηκα είναι από αλουμίνιο, το οποίο καλύπτεται με plastazote. Αυτό τον καθιστά προσαρμόσιμο και συνάμα πολύ μαλακό και άνετο για τον ασθενή. Μικρό βάρος. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Ρευματοειδής αρθρίτιδα, ωλένια απόκλιση, μετά από χειρουργική επέμβαση στις ΜΚΦ αρθρώσεις. ΑΝΩ ΑΚΡΑ Νάρθηκας ωλένιας απόκλισης Μέγεθος B-Small C-Medium Πλάτος D-Large Μετρήστε το πλάτος του χεριού επάνω από τις ΜΚΦ αρθρώσεις. Κατασκευάζεται σε εκδοχές για το αριστερό και το δεξί χέρι Όρθωση αγκώνα Static-Pro Όρθωση αγκώνα για αποτελεσματική έκταση και εκτόνωση της πίεσης με σκοπό την επιμήκυνση του συσπασμένου ιστού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έκταση και κάμψη στην ίδια όρθωση. Η γωνία ρυθμίζεται χρησιμοποιώντας τη λαβή στην περιοχή της άρθρωσης. Οι μανσέτες άνω και κάτω βραχίονα είναι κατασκευασμένες από Wirefoam και μπορούν να προσαρμοστούν ατομικά στον κάθε ασθενή. Η επένδυση πλένεται, ενώ μπορείτε να την αγοράσετε και ξεχωριστά ως ανταλλακτικό. Ένα μέγεθος, μοντέλο για το αριστερό και το δεξί. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Παρέχει αποτελεσματική έκταση και εκτόνωση της πίεσης με σκοπό την επιμήκυνση του συσπασμένου ιστού. Ενδείκνυται μετά από μάλαξη για τη διατήρηση της επίδρασης ή μετά από θεραπεία με έγχυση botulinum τοξίνης Όρθωση αγκώνα Static-Pro 4425R 4425L Δεξί Αριστερό Ένα μέγεθος Ένα μέγεθος 4425PKR 4425PKL Ανταλλακτική επένδυση και ιμάντες για το 4425 για το Δεξί. Ανταλλακτική επένδυση και ιμάντες για το 4425 για το Αριστερό Όρθωση Καρπού Static-Pro Όρθωση καρπού που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αποτελεσματική έκταση στον καρπό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έκταση και κάμψη στην ίδια όρθωση. Η γωνία ρυθμίζεται περιστρέφοντας τη λαβή στην περιοχή της άρθρωσης. Οι μανσέτες από ελατό Wirefoam είναι προσαρμόσιμες για σωστή εφαρμογή σε κάθε ασθενή. Η επένδυση πλένεται, ενώ μπορείτε να την αγοράσετε και ξεχωριστά ως ανταλλακτικό. Ένα μέγεθος, μοντέλο για το αριστερό και το δεξί. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Παρέχει αποτελεσματική έκταση και εκτόνωση της πίεσης με σκοπό την επιμήκυνση του συσπασμένου ιστού. Ενδείκνυται μετά από μάλαξη για τη διατήρηση της επίδρασης ή μετά από θεραπεία με έγχυση botulinum τοξίνης Όρθωση Καρπού Static-Pro 4415R Δεξί Ένα μέγεθος 4415L Αριστερό Ένα μέγεθος 4415PK Ανταλλακτική επένδυση και ιμάντες

6 6 ΑΝΩ ΑΚΡΑ 405 Pucci Air T Μια όρθωση χειρός που συνδυάζει ένα προσαρμόσιμο πλαίσιο καρπού και έναν φουσκωτό ασκό για την παλάμη. Παρέχει αποτελεσματική έκταση των δακτύλων και του καρπού, για την πρόληψη και αντιμετώπιση συσπάσεων. Ο ασκός φουσκώνεται μετά την εφαρμογή. Η ελαφριά πίεση που ασκείται επάνω από τους καμπτήρες προκαλεί τη χαλάρωσή τους. Ο ασκός είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να παρέχει ελαφριά παλαμιαία απαγωγή στον αντίχειρα και πρέπει να ξεφουσκώνεται πριν την αφαίρεση της όρθωσης. Παρέχεται με αντλία και σάκο πλυσίματος. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε ξεχωριστά καλύμματα. Μοντέλο για το αριστερό και το δεξί. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Ελάττωση σπαστικότητας και πρόληψη συσπάσεων. 405 Pucci Air T 405L-Ενήλικες Αριστερό Πλάτος χεριού έως και 130 mm Ένα μέγεθος 405R-Ενήλικες Δεξί Πλάτος χεριού έως και 130 mm Ένα μέγεθος 405CL-Ανταλλακτικό κάλυμμα, Ενήλικες, Αριστερό 405CR-Ανταλλακτικό κάλυμμα, Ενήλικες, Δεξί Η μέτρηση του πλάτους του χεριού πραγματοποιείται επάνω από τις ΜΚΦ αρθρώσεις. Το κάλυμμα μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο, αφού έχει αφαιρεθεί πρώτα το πλαίσιο.

7 403 Βραχύ Pucci Hand Air Αυτή η όρθωση παρέχει ήπια και παθητική έκταση σε ένα συσπασμένο χέρι. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε ασθενείς με προβλήματα υγιεινής της παλάμης. Ο φουσκωτός ασκός που τοποθετείται εντός του καλύμματος μπορεί να προσαρμοστεί ατομικά στον κάθε ασθενή. Τοποθετήστε την όρθωση στο συσπασμένο χέρι, με τη βαλβίδα στην πλαϊνή πλευρά. Μόλις ασφαλίσει, φουσκώστε την. Πριν αφαιρέσετε την όρθωση, πρέπει να ξεφουσκώσετε τον ασκό. Παρέχεται με αντλία και σάκο πλυσίματος. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε ξεχωριστά καλύμματα. Μοντέλο για το αριστερό και το δεξί. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Πρόληψη ή έκταση συσπάσεων στο χέρι, αποφυγή πίεσης στην παλάμη και προβλημάτων υγιεινής της παλάμης. ΑΝΩ ΑΚΡΑ Βραχύ Pucci Hand Air 403L-Ενήλικες Αριστερό 403R-Ενήλικες Δεξί Πλάτος χεριού έως και 120 mm Πλάτος χεριού έως και 120 mm Ένα μέγεθος Ένα μέγεθος 403CL-Ανταλλακτικό κάλυμμα, Ενήλικες, Αριστερό 403CR-Ανταλλακτικό κάλυμμα, Ενήλικες, Δεξί Το κάλυμμα μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο αφού έχει αφαιρεθεί πρώτα ο ασκός. 325 Νάρθηκας χεριού Air-Soft Resting Αυτή η όρθωση παρέχει τη βέλτιστη στήριξη στα δάκτυλα, τον αντίχειρα και τον καρπό τόσο σε λειτουργική θέση όσο και σε θέση "χαλάρωσης". Το κεντρικό του τμήμα κατασκευάζεται από ελατό αλουμίνιο, το οποίο καλύπτεται από μαλακό Velfoam. Ο νάρθηκας μπορεί να προσαρμοστεί κατά περίπτωση, ανάλογα με την πρόοδο του ασθενή. Πλένεται στο πλυντήριο με κρύο νερό, χρησιμοποιώντας τον παρεχόμενο σάκο πλυσίματος. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Μετεγχειρητικά, πάρεση, ρευματοειδής αρθρίτιδα, αγγειακό εγκεφαλικό ατύχημα με ήπια σπαστικότητα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από ασθενείς με μέτρια έως έντονη σπαστικότητα Νάρθηκας χεριού Air-Soft Resting Μέγεθος B-Small C-Medium D-Large Πλάτος Μετρήστε το πλάτος του χεριού επάνω από τις ΜΚΦ αρθρώσεις.

8 8 ΑΝΩ ΑΚΡΑ EU2022 EU2022 Manex Rheuma Pollus Μαύρο Κατασκευάζεται από το υλικό SoftTex. Όρθωση καρπού με τμήμα αντίχειρα για παροχή πρόσθετης σταθερότητας στην KMK άρθρωση του αντίχειρα. Το εύκαμπτο χαλύβδινο ελατήριο επάνω από τον αντίχειρα προσαρμόζεται ατομικά στον κάθε ασθενή. Παρέχεται με προσαρμόσιμη λαβή αντίχειρα και δυναμικό πλαστικό νάρθηκα. Δεν περιέχει λάτεξ. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Ρευματοειδής αρθρίτιδα, αστάθεια ή πόνος στον καρπό και τον αντίχειρα, οστεοάρθρωση, οστεοπόρωση ή μετατραυματικά. EU2022 Manex Rheuma Pollus Μαύρο, Δεξί/Αριστερό Μέγεθος Περιφέρεια XX-Small X-Small Small Medium Large X-Large Η μέτρηση λαμβάνεται γύρω από τον καρπό σε εκατοστά. XX-Large EU2051 EU2051 Thenax FormAT Mid Κατασκευάζεται από το υλικό NeoTex. Ένα μοναδικό σύστημα που συνδυάζει τη θερμοπλαστική και την υφασμάτινη όρθωση. Το θερμοπλαστικό τμήμα διαμορφώνεται επάνω στον ασθενή ή σχηματίζεται απευθείας στη θήκη χρησιμοποιώντας ζεστό νερό. Το συγκεκριμένο σύστημα παρέχει εξαιρετική άνεση και ενισχυμένη στήριξη για κάθε ασθενή. Ο σφιγκτήρας του αντίχειρα διαθέτει μια προσαρμόσιμη λαβή. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Ήπιες έως μέτριες αστάθειες ή/ και πόνος στις καρπομετακάρπιες (ΚΜΚ) ή μετακαρπιοφαλαγγικές (ΜΚΦ) αρθρώσεις, τραυματισμοί συνδέσμων, Morbus de Quervain, τενοντίτιδα, εκφυλιστικές νόσοι ή μετατραυματικά. EU2051 Thenax FormAT Mid Δεξί/Αριστερό Μέγεθος X-Small Small Medium Large X-Large XX-Large Περιφέρεια Η μέτρηση λαμβάνεται γύρω από τον καρπό σε εκατοστά. Σημειώστε ότι το θερμοπλαστικό τμήμα πρέπει να αφαιρείται πριν το πλύσιμο, εάν η θερμοκρασία υπερβαίνει τους 45 βαθμούς. EU2020 EU2020 Manex Rheuma Μαύρο Κατασκευάζεται από το υλικό SoftTex. Αυτή η όρθωση είναι ειδικά σχεδιασμένη για ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα, με ένα πιο ευθύγραμμο μοντέλο. Ο ιμάντας που έχει τοποθετηθεί στο υλικό επάνω από τον καρπό, παρέχει ενισχυμένη στήριξη στην παλαμιαία κάμψη. Το κλείσιμο με άγκιστρο και βρόγχο στη ραχιαία πλευρά έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μειώνεται ο κίνδυνος άσκησης πίεσης επάνω από την κεφαλή της ωλένης (Caput Ulnae). Παρέχεται με δυναμικό πλαστικό νάρθηκα. Δεν περιέχει λάτεξ. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Ρευματοειδής αρθρίτιδα, αστάθεια ή πόνος στον καρπό, οστεοάρθρωση, οστεοπόρωση ή μετατραυματικά. EU2020 Manex Rheuma Μαύρο Μέγεθος Περιφέρεια XX-Small X-Small Small Medium Large X-Large XX-Large Η μέτρηση λαμβάνεται γύρω από τον καρπό σε εκατοστά.

9 ΑΝΩ ΑΚΡΑ 9 MR2085 MANEXRADIAL Κατασκευάζεται από το υλικό NeoTex. Ειδικά σχεδιασμένο για ασθενείς με κερκιδική πάρεση, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης και σε άλλες διαγνώσεις. Σχεδιασμένο με δυνατότητα προσαρμογής κατά τη διάρκεια της πορείας αποκατάστασης του ασθενή. Αποτελείται από τρία τμήματα: τμήμα δακτύλου, τμήμα αντίχειρα και όρθωση με θερμοπλαστικό υλικό για τη ραχιαία πλευρά. Για χρήση κατά τη διάρκεια της νύχτας, το τμήμα δακτύλου μπορεί να αντικατασταθεί με έναν μαλακό ιμάντα για στήριξη. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Στήριξη και παροχή δυνατότητας για λειτουργική λαβή του χεριού. Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, μετατραυματικά ακολούθως κατάγματος κερκίδας, μετά από κερκιδική πάρεση και για στήριξη της ωλένιας μετατόπισης του καρπού. MR2085 Manex Radial Μέγεθος Περιφέρεια Small Medium Large Η μέτρηση λαμβάνεται γύρω από τον καρπό σε εκατοστά. Σημειώστε ότι το θερμοπλαστικό τμήμα πρέπει να αφαιρείται πριν το πλύσιμο, εάν η θερμοκρασία υπερβαίνει τους 45 βαθμούς.

10 10 ΑΝΩ ΑΚΡΑ MR2920 Παιδιατρικό MANEX RHEUMA Καρπού Κατασκευάζεται από το υλικό Softex που αναπνέει και δεν περιέχει λάτεξ. Το στήριγμα του καρπού έχει το κατάλληλο μέγεθος και είναι ανατομικά σχεδιασμένο για χρήση σε καρπό και χέρι παιδιού. Επιτρέπει πλήρη κίνηση στην KMK άρθρωση του αντίχειρα, καθώς και στα δάκτυλα. Φέρει μια προσαρμόσιμη λαβή αντίχειρα και έναν αποσπώμενο παλαμιαίο νάρθηκα από αλουμίνιο. Οι χρωματικά σημασμένοι ιμάντες με άγκιστρο και βρόγχο κάνουν την εφαρμογή του εύκολη και διασκεδαστική. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Αποφυγή και προσαρμογή παραμορφώσεων, αντιστάθμιση της απώλειας λειτουργικότητας, αφαίρεση φορτίου από τους τένοντες, ελάττωση πόνου και αφαίρεση φορτίου από τις αρθρώσεις για τα παιδιά με Ρευματοειδή Αρθρίτιδα. MR2920 Παιδιατρικό Manex Rheuma Καρπού Μέγεθος Περιφέρεια X-Small Small Medium Large X-Large Η μέτρηση λαμβάνεται γύρω από τον καρπό σε εκατοστά.

11 ΑΝΩ ΑΚΡΑ Γάντι οιδήματος, Ανοιχτά δάκτυλα Γάντι οιδήματος που παρέχει επαρκή συμπίεση για την αντιμετώπιση οιδήματος στο χέρι. Κατασκευάζεται από ελαστική λύκρα με καλό αερισμό. Μπορεί να χρησιμοποιείται τόσο την ημέρα όσο και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το γάντι προσαρμόζεται εύκολα. Στο γάντι περιλαμβάνεται ένα παλαμιαίο επίθεμα για την παροχή μεγαλύτερης παλαμιαίας συμπίεσης ή κάτω από τις ΜΚΦ αρθρώσεις. Πωλείται ανά τεμάχιο, για το αριστερό ή το δεξί. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Μετεγχειρητικά μετά από αποκατάσταση κατάγματος, όταν υπάρχει ο κίνδυνος οιδήματος, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο ή μετά από έγκαυμα. 902 Γάντι οιδήματος, Ανοιχτά δάκτυλα Μέγεθος Περιφέρεια X-Small 178 Small 203 Medium 228 Large 255 Περιφέρεια σε mm. Μετρήστε γύρω από την παλάμη, στη θέση των ΜΚΦ αρθρώσεων. Τα μικρότερα μεγέθη παρέχουν μεγαλύτερη συμπίεση. Εάν δεν είστε βέβαιοι, επιλέξτε μεγαλύτερο μέγεθος. Πωλείται ανά τεμάχιο, για το αριστερό ή το δεξί.

12 Y-Logimed 13ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας Μεταμόρφωση Tel. (+30) Fax: (+30)

Ορθοπεδικά Υλικά ΩΜΟΣ-ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΣ- ΠΟΔΙ-ΓΟΝΑΤΟ. www.y-logimed.gr. www.y-logimed.gr

Ορθοπεδικά Υλικά ΩΜΟΣ-ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΣ- ΠΟΔΙ-ΓΟΝΑΤΟ. www.y-logimed.gr. www.y-logimed.gr Ορθοπεδικά Υλικά Αποκατάστασης ΩΜΟΣ-ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΣ- ΠΟΔΙ-ΓΟΝΑΤΟ Νάρθηκας ώμου ERIX-ONE ΩΜΟΣ 3 Νάρθηκας ώμου Erix-One Ο νάρθηκας ώμου ErixOne είναι κατασκευασμένος από NeoTex, το οποίο απομονώνει τη θερμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Rhena. Ορθοπεδικά προϊόντα

Κατάλογος Rhena. Ορθοπεδικά προϊόντα Κατάλογος Rhena Ορθοπεδικά προϊόντα Για την αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης Για τα άνω άκρα Για την οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης Για τα γόνατα Για τους αστραγάλους Ορθοπεδικά προϊόντα Αξιότιμες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ORTHOCARE

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ORTHOCARE ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ORTHOCARE περιεχόμενα 03 ΣΤΡΩΜΑΤΑ, ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ Στρώματα, Επιστρώματα, Μαξιλάρια ύπνου, Μαξιλάρια κατάκλισης, Στρώματα κατάκλισης, Μαξιλάρια ξεκούρασης ΑΥΧΕΝΑΣ Κολάρα, Αυχενικοί νάρθηκες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ( 1-4 ) ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - ΒΑΔΙΣΤΙΚΑ ( 5-9 ) ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΑΜΑΞΙΔΙΑ ( 10 ) ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΑΜΑΞΙΔΙΩΝ ( 11-12 ) ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΚΛΙΝΕΣ ( 13 )

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ( 1-4 ) ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - ΒΑΔΙΣΤΙΚΑ ( 5-9 ) ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΑΜΑΞΙΔΙΑ ( 10 ) ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΑΜΑΞΙΔΙΩΝ ( 11-12 ) ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΚΛΙΝΕΣ ( 13 ) 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - ΒΑΔΙΣΤΙΚΑ ( 5-9 ) ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΑΜΑΞΙΔΙΩΝ ( 11-12 ) ΠΡΌΣΘΕΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΌΣ ΚΡΕΒΑΤΙΩN ( 14-15 ) ΣΤΡΩΜΑΤΑ - ΚΆΛΥΜΜΑΤΑ ΚΛΙΝΗΣ ( 17 ) ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ - ΣΤΡΩΜΑΤΑ MEMORY FOAM ( 20-21

Διαβάστε περισσότερα

2S Paramedical. Κατάλογος Προϊόντων. υγεία. & ποιότητα ζωής

2S Paramedical. Κατάλογος Προϊόντων. υγεία. & ποιότητα ζωής 2 Paramedical Κατάλογος Προϊόντων υγεία & ποιότητα ζωής ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 04 ΟΡΘΟΠΕ ΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΑΥΧΕΝΑΣ ΚΟΡΜΟΣ ΩΜΟΣ ΑΓΚΩΝΑΣ ΚΑΡΠΟΣ/ ΑΚΤΥΛΑ ΓΟΝΑΤΟ/ΜΗΡΟΚΝΗΜΙΚΗ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΣ/ΠΟ ΟΚΝΗΜΙΚΗ ΘΕΡΜΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΑ ΟΡΘΩΤΙΚΑ ZAMST: ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ!

ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΑ ΟΡΘΩΤΙΚΑ ZAMST: ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ! ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΑ ΟΡΘΩΤΙΚΑ ZAMST: ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ! F R O M J A P A N www.zamst.com ZAMST: ακριβώς εκεί που τα χρειάζεστε, όταν τα χρειάζεστε! Toshiyuki Hirama Dr Mitsutoshi

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ

ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ 1 Ηλεκτροκίνητες Κλίνες Ηλεκτροκίνητες πολύσπαστες Κλίνες Γερμανικής κατασκευής, με μεταλλικό σκελετό επενδυμένο με ξύλο. Παρέχουν: ρύθμιση 3 σημείων (ερεισίνωπο κεφαλής, ανύψωση

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος προϊόντων. Βοηθήματα ασθενών - Προϊόντα υγείας

Κατάλογος προϊόντων. Βοηθήματα ασθενών - Προϊόντα υγείας Κατάλογος προϊόντων Βοηθήματα ασθενών - Προϊόντα υγείας Bοηθήματα μπάνιου AC 383 Κάθισμα μεταφοράς στη μπανιέρα Σκελετός αλουμινίου με πλαστικό κάθισμα και αντιολισθητικά υποπόδια. Δυνατότητα ρύθμισης

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές Σηµειώσεις Ορθοτική Προσθετική Βοηθήµατα. Ε εξάµηνο σπουδών

Γενικές Σηµειώσεις Ορθοτική Προσθετική Βοηθήµατα. Ε εξάµηνο σπουδών ΣΕΥΠ ΑΤΕΙΘ Τµήµα Φυσικοθεραπείας Γενικές Σηµειώσεις Ορθοτική Προσθετική Βοηθήµατα Ε εξάµηνο σπουδών ρ Παναγιώτης Β. Τσακλής Καθηγητής http://tsaklis.com Θεσσαλονίκη 2012 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Μέρος 1 ο ΟΡΘΟΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΗ ΣΙΛΙΚΟΝΟΥΧΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ 129592-11

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΗ ΣΙΛΙΚΟΝΟΥΧΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ 129592-11 ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΗ ΣΙΛΙΚΟΝΟΥΧΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ 129592-11 Σε αυτό το πακέτο περιλαμβάνονται οι ακόλουθες γλώσσες: Ελληνικά (el) Για πρόσθετες γλώσσες, επισκεφθείτε την τοποθεσία web

Διαβάστε περισσότερα

Τα καινούργια προϊόντα

Τα καινούργια προϊόντα ΙΑΤΡΙΚΟΣΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2010 V ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το 2010 θα σημαδευτεί από την άφιξη καινούργιων καινοτομικών προϊόντων, τόσο στον τομέα της ορθοπαιδικής όσο και στον τομέα της φλεβικής συμπίεσης. Σας δίδεται και πάλι

Διαβάστε περισσότερα

μαλακό, αντιαλλεργικό αεριζόμενο ύφασμα.

μαλακό, αντιαλλεργικό αεριζόμενο ύφασμα. Περιαγκώνια ΠΕΡΙΑΓΚΩΝΙΟ NEOPRENΕ ΕΠΙΚΟΝΔΥΛΙΤΙΔΟΣ "OBJECT" 82320 82321 Μέγεθος REGULAR LARGE Περιφ. Αντιβραχ. σε εκ. Έως 27 νω 27 Μπεζ Μπεζ - Kατασκευή από NEOPRENE ειδικών πόρων RUBATEX υψηλής ποιότητας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΩΜΩΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΧΕΡΙΩΝ-ΔΑΚΤΥΛΩΝ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΝΩ & ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ ΘΕΡΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑ/ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑ OΡΓΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ

ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΩΜΩΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΧΕΡΙΩΝ-ΔΑΚΤΥΛΩΝ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΝΩ & ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ ΘΕΡΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑ/ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑ OΡΓΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΩΜΩΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΧΕΡΙΩΝ-ΔΑΚΤΥΛΩΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΝΩ & ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ ΘΕΡΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑ/ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΥΕΞΙΑ OΡΓΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ Περιέχει πολυγλωσσικές οδηγίες χρήσεως.

Διαβάστε περισσότερα

Το τι, πως και γιατί κατά τη θεραπεία τραυμάτων Από επαγγελματίες για επαγγελματίες

Το τι, πως και γιατί κατά τη θεραπεία τραυμάτων Από επαγγελματίες για επαγγελματίες Το τι, πως και γιατί κατά τη θεραπεία τραυμάτων Από επαγγελματίες για επαγγελματίες Οι οδηγίες και οι τεχνικές εφαρμογής επιδέσμων που περιλαμβάνονται σε αυτό το CD αποτελούν απλές συστάσεις. Δεν μπορούν

Διαβάστε περισσότερα

για μια καλύτερη ζωή Κατάλογος προϊόντων Βοηθήματα ασθενών - Προϊόντα υγείας

για μια καλύτερη ζωή Κατάλογος προϊόντων Βοηθήματα ασθενών - Προϊόντα υγείας για μια καλύτερη ζωή Κατάλογος προϊόντων Βοηθήματα ασθενών - Προϊόντα υγείας Αγαπητοί μας, Με πρωταρχικό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας με παροδικά ή μόνιμα προβλήματα υγείας,

Διαβάστε περισσότερα

Παθητική κινητοποίηση

Παθητική κινητοποίηση Παθητική κινητοποίηση Ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 1970, εµφανίστηκε µία σταθερή αύξηση στη χρήση των τεχνικών κινητοποίησης των αρθρώσεων από τους φυσιοθεραπευτές. Η κυριότερη ένδειξη για την εφαρµογή

Διαβάστε περισσότερα

Protect, Support, Correct. Product GUIDE2012/13. GMI Orthopaedic Products Catalogue quality that stands out!

Protect, Support, Correct. Product GUIDE2012/13. GMI Orthopaedic Products Catalogue quality that stands out! Protect, Support, Correct Product GUIDE2012/13 GMI Orthopaedic Products Catalogue quality that stands out! Protect, Support, Correct Product GUIDE2012/13 Orthopaedics Καλώς ήρθατε στον 2012/13 GMI Orthopaedics

Διαβάστε περισσότερα

gmiltd gmiltd gmiltd gmiltd gmiltd gmiltd gmiltd gmiltd gmiltd

gmiltd gmiltd gmiltd gmiltd gmiltd gmiltd gmiltd gmiltd gmiltd Protect, Support, Correct Product GUIDE2012/13 GMI Orthopaedic Products Catalogue quality that stands out! Protect, Support, Correct Product GUIDE2012/13 Καλώς ήρθατε στον 2012/13 GMI Orthopaedics Κατάλογο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Περιποίησης Ποδιών

Οδηγός Περιποίησης Ποδιών Οδηγός Περιποίησης Ποδιών Πού πονάτε; Σας προσφέρουμε τη λύση. Ρωτήστε τους ειδικούς 02 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΣΑΣ Πρέπει να προσφέρετε στα πόδια σας μια βασική καθημερινή φροντίδα. Εκτός από

Διαβάστε περισσότερα

Α. Τ. Ε. Ι ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Α. Τ. Ε. Ι ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α. Τ. Ε. Ι ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1995 2004 ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗ ΤΑΣΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

2010/ 11. Η Μεγαλύτερη Αλυσίδα Ορθοπεδικών Βοηθημάτων Ευρωπαϊκώς!! Χρυσή Φροντίδα. σε ΑΡΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

2010/ 11. Η Μεγαλύτερη Αλυσίδα Ορθοπεδικών Βοηθημάτων Ευρωπαϊκώς!! Χρυσή Φροντίδα. σε ΑΡΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ Β ο η θ ή μ α τ α Αποκατάστασης & Αυτονομίας για μια άνετη ζωή 2010/ 11 Η Μεγαλύτερη Αλυσίδα Ορθοπεδικών Βοηθημάτων Ευρωπαϊκώς!! ΒΑΔΙΣΤΙΚΑ ΜΠΑΝΙΟ & ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΑΜΑΞΙΔΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΟΡΘΟΣΤΑΤΕΣ ΡΑΜΠΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Ελληνική έκδοση

Οδηγίες χρήσης Ελληνική έκδοση 2 Περιεχόμενα 1 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 3 2 ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ 4 3 ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ 4 4 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ & ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ 4 4.1 Προειδοποιήσεις 4 4.2 Προφυλάξεις 5 5 ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ 5 6 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικες Αποκαταστασης, Εκπαιδευση Και Συστηματα Υγειονομικης Περιθαλψης

Τεχνικες Αποκαταστασης, Εκπαιδευση Και Συστηματα Υγειονομικης Περιθαλψης Ενότητα 6 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΚΑΤΆΡΤΙΣΗΣ Τεχνικες Αποκαταστασης, Εκπαιδευση Και Συστηματα Υγειονομικης Περιθαλψης Επιμέλεια Miguel Santos Συγγραφείς Mintaze Kerem Gunel Akmer Mutlu Ozgun Kaya Kara Ayse Livanelioglu

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

ΟΔΗΓΟΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ Συντάχθηκε από τη Συντονιστική Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας Βανταράκης Απ., Επικ. Καθηγητής, Τμήμα Ιατρικής, Συντονιστής Κλεπετσάνης Π., Επικ. Καθηγητής,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ. Τα προϊόντα θα παραδίνονται τμηματικά ανάλογα με τις ανάγκες του Νοσοκομείου.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ. Τα προϊόντα θα παραδίνονται τμηματικά ανάλογα με τις ανάγκες του Νοσοκομείου. ΓΕΝΙΚΑ: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να έχουν σήμανση CE και ISO και να είναι σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Για όλα τα προϊόντα να αναγράφεται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΛΙΚΟ Α/Α ΑΡΙΘΜΟ Σ ΜΗΤΡΩ Ο ΡΗΤΗΡΙ Ο ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΛΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΒΑΜΒΑΚΙ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣ ΗΣ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ (ΤΡΕΧΟΣΑ ΤΙΜΗ Π.Τ. ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΡΧΕΙ)..7 ΒΑΜΒΑΚΙ

Διαβάστε περισσότερα

Με τη συγχρηµατοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Με τη συγχρηµατοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤIΑ ΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ :88/22-9-2014 ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ: «Κατασκευή νέου διώροφου κέντρου αποθεραπείας αποκατάστασης ηµερησίας νοσηλείας και διηµέρευσης

Διαβάστε περισσότερα

GET well FEEL well STAY well ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

GET well FEEL well STAY well ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GET well FEEL well STAY well ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Η εταιρεία ΠΑΡΙΜΕΝΤ ΑΕ ιδρύθηκε το 1997 με πρωταρχικό σκοπό να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΙΚΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΘΕΜΑ: ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΡΗΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ: ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ( A.M. : 3816 ) ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (A.M.

Διαβάστε περισσότερα

HANG UPS INVERSION TABLE F7000 (ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ) Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΩ.: ΧΑΝΓΚ1 Ύψος: Max 198 cm Μέγιστο βάρος: 136 kg ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣΗ Αποτελεί δική σας ευθύνη η εξοικείωση µε τη σωστή χρήση της συσκευής

Διαβάστε περισσότερα