Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων"

Transcript

1 :: Marketagent.com online research GmbH :: Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων :: Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων I) Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Η προστασία του ιδιωτικού σας απορρήτου και των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για εμάς και εγγυόμαστε τη συμμόρφωση με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR) της ΕΕ και όλες τις συμπληρωματικές νομικές διατάξεις (TKG 2003) κατά την παροχή των υπηρεσιών μας. Παρακάτω σας ενημερώνουμε λεπτομερώς σχετικά με τη διαχείριση των δεδομένων σας, τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζουμε καθώς και τα δικαιώματα που έχετε δυνάμει του Κανονισμού GDPR. II) Υπηρεσίες Η Marketagent.com online research GmbH παρέχει τις υπηρεσίες της σε εσάς σύμφωνα με τους όρους που ορίζονται παρακάτω. Οι ελεύθερα προσβάσιμες περιοχές σας παρέχουν τις κατάλληλες πληροφορίες. Η ενότητα «Πάνελ Ερευνών» σας επιτρέπει να συμμετέχετε σε προγράμματα ερευνών αγοράς και να κερδίζετε πόντους μπόνους στο Marketagent.com, οι οποίοι με τη σειρά τους μπορούν να ανταλλάσσονται με χρηματικά οφέλη. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται δωρεάν και συλλογή προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται μόνο στο βαθμό που απαιτείται για τη συμμετοχή σας στις έρευνες. 1) Συλλογή προσωπικών δεδομένων Κατά τη χρήση των υπηρεσιών μας, αφενός συλλέγονται αυτόματα δεδομένα μέσω των συστημάτων επεξεργασίας δεδομένων μας κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας (κυρίως τεχνικά δεδομένα όπως διεύθυνση IP, πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησης / λειτουργικό σύστημα) και αφετέρου συλλέγονται τα δεδομένα που εσείς εισάγετε κατά την εγγραφή στο Πάνελ μας, καθώς και κατά τη διαχείριση του προσωπικού σας λογαριασμού χρήστη. 2) Επίσκεψη ιστοσελίδας, χρήση σχετικών υπηρεσιών 2.a) Σκοπός, χρήση, επεξεργασία Τα δεδομένα για την επίσκεψη στον ιστότοπό μας και τις συναφείς υπηρεσίες συλλέγονται για την εξασφάλιση της άψογης παροχής των υπηρεσιών του ιστοτόπου, για σκοπούς ανάλυσης (λεπτομέρειες στο Σημείο 4 - Cookies, web analytics, τεχνολογία παρακολούθησης) και για λόγους ασφαλείας, για την παρακολούθηση παράνομων ή εγκληματικών διαδικτυακών δραστηριοτήτων και την αποτελεσματική άμυνα κατά των επιθέσεων χάκερ. Ως εκ τούτου, η επεξεργασία αυτών των δεδομένων βασίζεται στην εφαρμογή προσυμβατικών μέτρων (άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο β) του Κανονισμού GDPR), λόγω εννόμου συμφέροντος για την παροχή άψογων υπηρεσιών υψηλής απόδοσης (άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο στ) του Κανονισμού GDPR), καθώς και κατά την έννοια της άμυνας κατά των παράνομων ή εγκληματικών διαδικτυακών δραστηριοτήτων και της αποτελεσματικής προστασίας κατά των επιθέσεων χάκερ λόγω συναφούς νομικής υποχρέωσης (άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο γ) του Κανονισμού GDPR). 2.b) Διαγραφή

2 Τα δεδομένα που συλλέγονται σε αυτό το πλαίσιο αποθηκεύονται στα συστήματά μας για 6 μήνες και στη συνέχεια διαγράφονται. Σε περίπτωση νομικών υποχρεώσεων, ιδίως κατά την εκτέλεση επίσημης διαδικασίας, η προθεσμία διαγραφής εκτείνεται μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας ή μέχρι την κατάργηση της νομικής υποχρέωσής μας. 3) Συνδρομή στο πάνελ Για να εγγραφείτε ως συμμετέχων σε έρευνες, χρειαζόμαστε από εσάς ορισμένα προσωπικά δεδομένα (κυρίως: όνομα, επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οδός, ταχυδρομικός κώδικας, πόλη, ημερομηνία γέννησης και κωδικός πρόσβασης) καθώς και μια επιλογή κοινωνικοδημογραφικών δεδομένων (όπως το φύλο, το μέγεθος πληθυσμού της περιοχής σας, το μέγεθος του νοικοκυριού σας κ.λπ.). Επιπλέον, παρέχετε πρόσθετα δεδομένα όταν συμμετέχετε σε προγράμματα έρευνας. Η επαφή μαζί σας θα γίνεται κυρίως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. 3.a) Σκοπός, Συμβόλαιο, Επεξεργασία 3.a.1) Εγγραφή, Βασικά δεδομένα Για εγγραφή στο ηλεκτρονικό μας Πάνελ, ζητούνται και καταχωρίζονται από εσάς στο πλαίσιο της απαιτούμενης διαδικασίας εγγραφής τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα: Προσωπικά δεδομένα Στοιχεία διεύθυνσης Κοινωνικοδημογραφικά δεδομένα Δεδομένα διαχείρισης λογαριασμού Τεχνικά δεδομένα όνομα, επώνυμο, φύλο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γλώσσα οδός και αριθμός, ταχυδρομικός κώδικας, πόλη, περιφέρεια ημερομηνία γέννησης, οικογενειακή κατάσταση, αριθμός παιδιών, μέγεθος νοικοκυριού, εκπαίδευση, επαγγελματική κατάσταση, κλάδος απασχόλησης, καθαρό εισόδημα νοικοκυριού, ιδιοκτησία αυτοκινήτου, πάροχος κινητής τηλεφωνίας (προαιρετικό), περιοχή / περιφέρεια, μέγεθος πληθυσμού περιοχής κατοικίας μυστική απάντηση, κωδικός πρόσβασης, αριθμός κινητού τηλεφώνου διεύθυνση IP, συσκευή, πρόγραμμα περιήγησης / λειτουργικό σύστημα Η επεξεργασία αυτών των στοιχείων συνίσταται στην επιλογή συμμετοχής και την αξιολόγηση των κοινωνικοδημογραφικών χαρακτηριστικών για προγράμματα διαδικτυακών ερευνών αγοράς, στην παροχή της δυνατότητας διαχείρισης του προσωπικού σας λογαριασμού χρήστη στο Marketagent.com και στην παροχή των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας με βάση την εκπλήρωση των συμβατικών υποχρεώσεων μεταξύ της Marketagent.com online research GmbH και των συμμετεχόντων στην έρευνα (άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο β) του Κανονισμού GDPR). 3.a.2) Συμμετοχή σε έρευνα Κατά τη διεξαγωγή των πρότζεκτ διαδικτυακών ερευνών αγοράς συσσωρεύονται στις αξιολογήσεις και τα αποτελέσματα τα προσωπικά δεδομένα, ιδίως τα κοινωνικοδημογραφικά χαρακτηριστικά, καθώς και οι προσωπικές εκτιμήσεις και απόψεις, γεγονός που σημαίνει ότι τα επεξεργασμένα δεδομένα ανωνυμοποιούνται αναλόγως και δεν είναι πλέον η αντιστοίχισή τους με μεμονωμένα άτομα. Συνεπώς, δεν πρόκειται πλέον για δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα και οι διατάξεις του Κανονισμού GDPR δεν εφαρμόζονται πλέον. Η συλλογή των δεδομένων στο ερωτηματολόγιο πραγματοποιείται με τη βοήθεια του συμμετέχοντος στην έρευνα και με

3 πρόσθετο προσδιορισμό των μεταδεδομένων για τη συνέντευξη (διάρκεια του ερωτηματολογίου, γεωγραφική θέση και πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησης / λειτουργικό σύστημα). Η επεξεργασία για την προετοιμασία της ανάλυσης και της διαχείρισης των δεδομένων του ερωτηματολογίου βασίζεται στην εκπλήρωση των συμβατικών υποχρεώσεων μεταξύ της Marketagent.com online research GmbH και των συμμετεχόντων στην έρευνα (άρθρο 6 παράγραφος 1 εδάφιο β) του Κανονισμού GPDR). 3.a.3) Ανταλλακτήριο Το ανταλλακτήριο του Marketagent.com προσφέρει διάφορες επιλογές για την ανταλλαγή των πόντων μπόνους που κερδίζονται μέσω των υπηρεσιών Marketagent.com. Στο πλαίσιο αυτό, συλλέγονται από εμάς τα παρακάτω δεδομένα, τα οποία υποβάλλονται σε επεξεργασία από εμάς και διαβιβάζονται στον εταίρο ανταλλαγής ή την τράπεζα υλοποίησης, σε περίπτωση που αυτό είναι απαραίτητο για τη διεξαγωγή της ανταλλαγής. Τράπεζα ανταλλαγής δεδομένα αποδέκτη (όνομα, IBAN) στην τράπεζα υλοποίησης Paypal paypal Account: PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg Skrill/Moneybookers Moneybookers/Skrill-Account: Skrill Limited, 25 Canada Square, London E14 5LQ, England (company number ) - UK Για την εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων, η μεταφορά δεδομένων στον εταίρο ανταλλαγής είναι υποχρεωτική (άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο β) του Κανονισμού GDPR). Επιπλέον, σε αυτές τις περιπτώσεις, έχουμε καθήκον να διατηρούμε αυτά τα δεδομένα αποθηκευμένα μέχρι το τέλος της περιόδου διατήρησης (7 έτη) (άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο στ) του Κανονισμού GDPR) και συνεπώς ενδέχεται να απαιτείται η διαβίβαση των δεδομένων αυτών στις φορολογικές αρχές ή σε φοροτεχνικούς ή ελεγκτικές εταιρείες κατά περίπτωση. 3.a.4) Διαγραφή Τα δεδομένα που συλλέγονται στο πλαίσιο αυτό αποθηκεύονται στα συστήματά μας για όλη τη διάρκεια της συμμετοχής σας ως μέλους του Πάνελ και θα διαγραφούν αμετάκλητα από την Marketagent.com κατά την αποχώρησή σας από το Πάνελ. Σε περίπτωση νομικών υποχρεώσεων, ιδίως κατά την εκτέλεση επίσημης διαδικασίας, η προθεσμία διαγραφής εκτείνεται μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας ή μέχρι την κατάργηση της νομικής υποχρέωσής μας. 3.b) Διαβίβαση Κατά βάση δεν πραγματοποιείται μεταφορά δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από την Marketagent.com. Εξαιρέσεις ισχύουν μόνο για τους επεξεργαστές (εκτελούντες την επεξεργασία) των δεδομένων που έχουν επιλεγεί από την Marketagent.com. Δυνάμει των συμφωνιών περί προστασίας δεδομένων που συνάπτονται με τους εν λόγω επεξεργαστές, η Marketagent.com εγγυάται ότι οι επεξεργαστές αυτοί συμμορφώνονται με το ίδιο επίπεδο προστασίας δεδομένων που εφαρμόσει και η ίδια η Marketagent.com. Οι εξαιρέσεις αναφέρονται ρητώς παρακάτω: Web analytics Συνεργάτης ανταλλακτηρίου βλ. σημείο 4 - Cookies, web analytics, τεχνολογία παρακολούθησης Google Inc. ("Google") Εκτέλεση ανταλλαγών, βλ. Σημείο 3.α.3 - Ανταλλακτήριο

4 zopim Cint- διαχείριση πάνελ για τη συμμετοχή σε διεθνή προγράμματα ερευνών αγοράς και ερευνών κοινής γνώμης Geocoding with Bing Maps Πρόσθετο με λειτουργικότητα ζωντανής συνομιλίας για να στέλνετε αιτήματα υποστήριξης στο Marketagent.com Ο εταίρος Cint λαμβάνει μόνο τα κοινωνικοδημογραφικά δεδομένα σε ψευδωνυμοποιημένη μορφή, οπότε δεν είναι δυνατή η εξαγωγή συμπερασμάτων ως προς τα προσωπικά δεδομένα από τον εταίρο αυτόν. Cint ΑΒ, Luntmakargatan 18, SE Στοκχόλμη, Σουηδία Geocoding of user record via Bing Maps Rest API ( 3.c) Ενημερωτικό δελτίο Με τη συγκατάθεσή σας, χρησιμοποιούμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να σας στέλνουμε το ενημερωτικό δελτίο μας. Αυτή η συγκατάθεση μπορεί να δοθεί κατά τη διαδικασία εγγραφής και δεν είναι υποχρεωτική για την ένταξη στο Πάνελ του Marketagent.com. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ως προς την αποστολή του ενημερωτικού μας δελτίου ανά πάσα στιγμή, απενεργοποιώντας την επιλογή στην περιοχή συμμετέχοντα, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία "unsubscribe" που περιέχεται στο ενημερωτικό δελτίο ή επικοινωνώντας μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση που αναγράφεται στην ενότητα «Στοιχεία της σύνταξης» ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο περιγράφεται στο σημείο III - Επικοινωνία, Αρχή Προστασίας Δεδομένων. 4) Τεχνικά δεδομένα επίσκεψης ιστοσελίδας 4.a) Cookies Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies, για να γίνει η επίσκεψή σας σε αυτόν πιο ελκυστική και να καταστεί δυνατή η χρήση ορισμένων λειτουργιών. Πρόκειται για μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας. Τα cookies που χρησιμοποιούμε διαγράφονται καταρχήν από τον σκληρό σας δίσκο μετά το κλείσιμο του προγράμματος περιήγησης (Session-Cookies). Σε ορισμένες περιπτώσεις χρησιμοποιούνται cookies που παραμένουν στον υπολογιστή σας και καθιστούν δυνατή την αναγνώρισή του κατά την επόμενη επίσκεψή σας (cookies μακράς διαρκείας). Τα εν λόγω cookies καθιστούν δυνατή την αποθήκευση των ατομικών επιλογών του επισκέπτη (για παράδειγμα τα προϊόντα που βάζει σε ένα καλάθι) προκειμένου να τις παρουσιάσουν ξανά όπως ήταν, την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε τον συγκεκριμένο ιστότοπο. Οι λεπτομέρειες των cookies που χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας και μια αντίστοιχη λίστα μπορούν να βρεθούν στη Σημείωση για τα Cookies, την οποία μπορείτε να αποδεχθείτε κατά την επίσκεψη στον ιστότοπό μας ή στον παρακάτω σύνδεσμο Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας έτσι ώστε να σας ενημερώνει για τη χρήση cookies, να αποφασίζετε κατά περίπτωση για την αποδοχή τους ή να αποκλείσετε οριστικά την αποδοχή cookies. Σε περίπτωση μη αποδοχής των cookies μπορεί να περιοριστεί η λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας. Στη Βοήθεια του προγράμματος περιήγησής σας θα βρείτε οδηγίες για την αντίστοιχη ρύθμιση του προγράμματος περιήγησής σας και την αποδοχή ή την απόρριψη των cookies. 4.b) Web analytics, τεχνολογία παρακολούθησης Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί τη Google Analytics, μια υπηρεσία διαδικτυακής ανάλυσης της Google Inc.(«Google»), 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, ΗΠΑ. Η Google Analytics χρησιμοποιεί τα επονομαζόμενα cookies, αρχεία κειμένου, που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας και καθιστούν δυνατή την ανάλυση της χρήσης του ιστοτόπου εκ μέρους σας. Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω αυτών των cookies σχετικά με

5 τη χρήση του ιστοτόπου εκ μέρους σας (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP σας, ωστόσο σε ανωνυμοποιημένη μορφή) διαβιβάζονται σε έναν διακομιστή της Google στις ΗΠΑ, όπου και αποθηκεύονται. Η Google πιστοποιείται σύμφωνα με το Σύμφωνο Ασφάλειας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του 2016 μεταξύ των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το επίπεδο προστασίας των δεδομένων είναι συνεπώς εγγυημένο σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού GDPR. Έχουμε συνάψει με την Google σύμβαση με αντικείμενο την επεξεργασία δεδομένων παραγγελιών. Η Google χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για την αξιολόγηση της χρήσης του ιστοτόπου, την εκπόνηση αναφορών σχετικά με τις δραστηριότητες του ιστοτόπου για τους διαχειριστές του ιστοτόπου και για την παροχή περαιτέρω υπηρεσιών που σχετίζονται με τη χρήση του ιστοτόπου και του διαδικτύου. Επίσης, η Google ενδέχεται να διαβιβάσει αυτές τις πληροφορίες σε τρίτους, εφόσον αυτό επιβάλλεται από τον νόμο ή εφόσον αυτοί οι τρίτοι επεξεργάζονται τα εν λόγω δεδομένα κατ εντολήν της Google. Η Google δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να συνδέσει την διεύθυνση IP σας με άλλα δεδομένα της Google. Μπορείτε να αποτρέψετε την εγκατάσταση των cookies επιλέγοντας την ανάλογη ρύθμιση του λογισμικού του προγράμματος περιήγησής σας. Ωστόσο, σας επισημαίνουμε ότι στην περίπτωση αυτή ενδέχεται να μην μπορείτε να κάνετε πλήρη χρήση όλων των λειτουργιών αυτού του ιστοτόπου. Τα δεδομένα θα διαγραφούν αμετάκλητα από το σύστημα της Google Analytics μετά από 14 μήνες, σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που έχουν διαμορφωθεί στο σύστημα Google Analytics. Φυσικά, τα δικαιώματα των υποκειμένων των δεδομένων (άρθρο του Κανονισμού GDPR) που έχετε σύμφωνα με τον Κανονισμό GDPR ισχύουν επίσης πλήρως για εσάς στην προκειμένη περίπτωση η άσκησή τους γίνεται όπως περιγράφεται στο Σημείο 6. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των δεδομένων χρήστη από την Google Analytics, ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου της Google: Επίσης, στην περίπτωση χρήσης cookies άλλων συνεργατών ("Third-Partner Cookies"), θα λαμβάνετε πάντα τις σχετικές πληροφορίες στη Σημείωση για τα Cookies στους ιστοτόπους των υπηρεσιών της Marketagent.com, όπου εξηγείται η φύση και η έκταση της χρήσης αυτών των cookies και μπορείτε να δηλώσετε εάν αποδέχεστε ή απορρίπτετε τη χρήση cookies. Εάν έχετε συναινέσει προηγουμένως (άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο α) του Κανονισμού GDPR), αυτά τα cookies μπορούν να χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στον ιστότοπό μας για τη συλλογή και αξιολόγηση της συμπεριφοράς χρήσης σας. Σε κάθε περίπτωση, κανένα τέτοιο cookie δεν θα χρησιμοποιείται προτού παράσχετε τη συναίνεσή σας. Σε περίπτωση μη αποδοχής των cookies, ενδέχεται να περιοριστεί η λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας. 4.c) Πρόσθετο κοινωνικών μέσων Χρησιμοποιούμε πρόσθετα από το κοινωνικό δίκτυο "facebook" που διαχειρίζεται η εταιρεία (Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, ΗΠΑ), γι αυτό και εμφανίζεται το γραφικό στοιχείο του "facebook" στις ιστοσελίδες του Marketagent.com. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιούμε μια διαδικασία σε δύο στάδια, στην οποία μπορείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο α) του Κανονισμού GDPR, για την επεξεργασία δεδομένων από τον διαχειριστή αυτού του κοινωνικού δικτύου. Συνεπώς, τα δεδομένα θα διαβιβάζονται στον διαχειριστή αυτού του κοινωνικού δικτύου, μόνο εάν κάνετε κλικ σε ένα από τα εμφανιζόμενα εικονίδια και συνεπώς συμφωνείτε με τη διαβίβαση των δεδομένων στον διαχειριστή αυτού του κοινωνικού δικτύου. Μόνο μετά από αυτή την έγκρισή σας δημιουργείται ένας σύνδεσμος από το πρόγραμμα περιήγησής σας στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο. Το κοινωνικό δίκτυο λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας στις ιστοσελίδες μας μέσω αυτού του πρόσθετου. Εάν είστε συνδεδεμένοι στο "facebook", η επίσκεψή σας μπορεί να αντιστοιχιστεί με το προφίλ σας σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο. Ο διαχειριστής του δικτύου αυτού μπορεί να αποθηκεύει οποιεσδήποτε αλληλεπιδράσεις με το πρόσθετο. Πληροφορίες σχετικά

6 με τη χρήση των δεδομένων που συλλέγονται από το αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο "facebook" στην ενότητα "Προστασία δεδομένων" ή "Απόρρητο" στη διεύθυνση 5) Μέτρα ασφαλείας δεδομένων Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας χρησιμοποιώντας τα απαιτούμενα και ενημερωμένα πρότυπα ασφαλείας για εφαρμογές ιστού και δεδομένων και εξασφαλίζουμε τη συμμόρφωση με τα πρότυπα αυτά από όλους τους επεξεργαστές μας (κέντρα δεδομένων, παρόχους cloud). Στην περιοχή συμμετεχόντων τα δεδομένα σας θα διαβιβάζονται διαδικτυακά πάντα κωδικοποιημένα μέσω της διαδικασίας SSL (τουλάχιστον 256 Bit). 6) Επηρεαζόμενα δικαιώματα σύμφωνα με τον Κανονισμό GDPR Έχετε καταρχήν δικαίωμα στην ενημέρωση, τη διόρθωση, τη διαγραφή, τον περιορισμό, τη φορητότητα, την ανάκληση και την ένσταση ως προς τα αποθηκευμένα δεδομένα σας (άρθρα του Κανονισμού GDPR). Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα αυτά ανά πάσα στιγμή, επικοινωνώντας μαζί μας με το αίτημά σας. Οι δυνατότητες επικοινωνίας παρατίθενται στο σημείο III - Επικοινωνία, Αρχή Προστασίας Δεδομένων. Εάν πιστεύετε ότι η επεξεργασία των δεδομένων σας παραβιάζει το δίκαιο περί προστασίας δεδομένων ή ότι τα δικαιώματα προστασίας των δεδομένων σας έχουν παραβιαστεί κατά οποιονδήποτε τρόπο, μπορείτε να υποβάλετε σχετική καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή. Στην Αυστρία, αυτή είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων (σημείο III - Επικοινωνία, Αρχή Προστασίας Δεδομένων). 7) Χρήση από ανηλίκους Για τη συμμετοχή στις έρευνές μας, θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας σας. Αν χρειαστεί, θα ζητήσουμε τεκμήριο της ηλικίας σας, οπότε θα πρέπει να μας διαβιβάσετε αντίγραφο ενός επίσημου φωτογραφικού δελτίου ταυτότητάς σας. III) Επικοινωνία, Αρχή Προστασίας Δεδομένων Κανονισμός GDPR - Επικοινωνήστε με την Marketagent.com Υπεύθυνος: Marketagent.com σε online research GmbH, Mühlgasse 59, 2500 Baden Εκπρόσωπος: Mag. Thomas Schwabl (GF) Υπεύθυνος προστασίας δεδομένων: Mag. Florian Folkman tel: mail: web: Αρχή Προστασίας Δεδομένων: Αυστριακή Αρχή Προστασίας Δεδομένων, Wickenburggasse 8, 1080 Βιέννη tel: mail: web:

Ενημέρωση για την προστασία προσωπικών δεδομένων Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Χρήσεως Cookies

Ενημέρωση για την προστασία προσωπικών δεδομένων Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Χρήσεως Cookies Ενημέρωση για την προστασία προσωπικών δεδομένων Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Χρήσεως Cookies http://www.adolo.gr Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε τον διαδικτυακό τόπο http://www.adolo.gr

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου Ημερομηνία έναρξης ισχύος: Νοέμβριος 2018 Η V.L. Toolbox Express Computer Solutions Ltd ("εμείς", "σ εμάς" ή "μας") λειτουργεί τον ιστότοπο https://vltoolbox.com.cy/

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε μέσω της χρήσης του ιστότοπου και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας.

Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε μέσω της χρήσης του ιστότοπου και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Η εταιρεία με την επωνυμία «Midnight Dolphin Ltd», που στο Λονδίνο, Μεγάλη Βρετανία, με αριθμό μητρώου 09803896 (εφεξής «Εταιρεία») δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να περιέχουν: το όνομα,

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να περιέχουν: το όνομα, Πολιτική Απορρήτου 1. Εισαγωγή Είμαστε η Supplies Distributors SA, με έδρα επί της οδού Louis Blériot 5, 4460 Grâce- Hollogne, αριθμό εγγραφής στο Εμπορικό Μητρώο Λιέγης 208.795 και αριθμό φορολογικού

Διαβάστε περισσότερα

Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι η BIC ΒΙΟΛΕΞ, η οποία εδρεύει στη διεύθυνση Αγίου Αθανασίου 58, Άνοιξη, Αττικής

Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι η BIC ΒΙΟΛΕΞ, η οποία εδρεύει στη διεύθυνση Αγίου Αθανασίου 58, Άνοιξη, Αττικής ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι η BIC ΒΙΟΛΕΞ, η οποία εδρεύει στη διεύθυνση Αγίου Αθανασίου 58, Άνοιξη, Αττικής 145 69 1. Δήλωση Απορρήτου Ο όμιλος BIC (ήτοι, η Société BIC και

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Ορισμοί

Πολιτική Απορρήτου. Ορισμοί Πολιτική Απορρήτου Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 24 Μαΐου 2018 Η i2s SA ("εμείς", "εμείς" ή "μας") λειτουργεί την ιστοσελίδα www.i2s.gr (η "Υπηρεσία"). Αυτή η σελίδα σάς ενημερώνει για τις πολιτικές μας σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Σε ποιον διαβιβάζουμε/γνωστοποιούμε αυτά τα δεδομένα. Πώς αντιμετωπίζουμε τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας

Σε ποιον διαβιβάζουμε/γνωστοποιούμε αυτά τα δεδομένα. Πώς αντιμετωπίζουμε τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Η ανώνυμη εταιρεία «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε.» που εδρεύει στην Αθήνα επί της Λεωφ.Αθηνών αρ. 90 με ΑΦΜ: 094176994, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ, (εφεξής «Η εταιρεία») δεσμεύεται να προστατεύει

Διαβάστε περισσότερα

Υπεύθυνος επεξεργασίας με την έννοια του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων:

Υπεύθυνος επεξεργασίας με την έννοια του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων: Πολιτική Απορρήτου Υπεύθυνος επεξεργασίας με την έννοια του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων: Ίδρυμα Λαμπράκη Αναγνωστοπούλου 5 Τ.Κ. 106 73, Αθήνα Τηλ.: +30 210 3626150 Φαξ: +30 210 3390119

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY) ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY) Το απόρρητο των δεδομένων έχει μεγάλη σημασία για την GrandVision Hellas και θέλουμε να είμαστε ανοιχτοί και διαφανείς με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα

Ποιος είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων;

Ποιος είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων; ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY) Το απόρρητο των δεδομένων έχει μεγάλη σημασία για την GrandVision Hellas και θέλουμε να είμαστε ανοιχτοί και διαφανείς με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Custom House Financial (UK) Limited Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 1 Νοεμβρίου 2014 Στην Κύπρο, οι υπηρεσίες παρέχονται από την Custom House Financial

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY) ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY) Το απόρρητο των δεδομένων έχει μεγάλη σημασία για την GLASSDRIVE και θέλουμε να είμαστε ανοιχτοί και διαφανείς με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Επομένως,

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Επιπλέον συλλέγουμε οποιαδήποτε πληροφορία την οποία υποβάλλετε σε εμάς όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα.

Πολιτική Απορρήτου. Επιπλέον συλλέγουμε οποιαδήποτε πληροφορία την οποία υποβάλλετε σε εμάς όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Πολιτική Απορρήτου Την ιστοσελίδα αυτή διαχειρίζεται η Ava88 Jewellery (εφεξής «η εταιρία μας» ή «επιχείρησή μας»). Η εν λόγω πολιτική απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ KNOWHOW CONSULTING Ltd

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ KNOWHOW CONSULTING Ltd ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ KNOWHOW CONSULTING Ltd Εισαγωγή Η προστασία της ιδιωτικής ζωής και των ατομικών δικαιωμάτων των πελατών μας, όταν επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας παίζει καθοριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. 1. Εισαγωγή. 2. Στόχοι πολιτικής. 3. Επίτευξη των στόχων μας. Άτομα από τα οποία συγκεντρώνουμε δεδομένα

Πολιτική Απορρήτου. 1. Εισαγωγή. 2. Στόχοι πολιτικής. 3. Επίτευξη των στόχων μας. Άτομα από τα οποία συγκεντρώνουμε δεδομένα Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Απορρήτου 1. Εισαγωγή Σκοπός αυτής της πολιτικής είναι να ορίσει τις ευθύνες του ομίλου όσον αφορά την τήρηση και τη διατήρηση της θέσης μας σχετικά με τη συγκέντρωση, χρήση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΡΠΕΔΩΝ ΙΚΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΡΠΕΔΩΝ ΙΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΡΠΕΔΩΝ ΙΚΕ Η ΑΡΠΕΔΩΝ δίνει ιδιαίτερη σημασία και σεβασμό στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των συναλλασσόμενών μαζί της. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για την προστασία προσωπικών δεδομένων Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Χρήσεως Cookies

Ενημέρωση για την προστασία προσωπικών δεδομένων Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Χρήσεως Cookies Ενημέρωση για την προστασία προσωπικών δεδομένων Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Χρήσεως Cookies http:// www.thomopoulos-spirits.gr Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε τον διαδικτυακό τόπο http://www.thomopoulos-spirits.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Γενικές Πληροφορίες Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι ιδιαίτερα σημαντική για την επιχείρηση ΟΙΚΟΠΕΤΡΟΛ - ΑΡΓΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και φροντίζουμε να λαμβάνουμε

Διαβάστε περισσότερα

EΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY NOTICE)

EΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY NOTICE) EΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY NOTICE) H εταιρεία FITGATE PRIVATE COMPANY η οποία εδρεύει στο Ν. Ψυχικό Αττικής (οδός Δημοκρατίας αρ. 8- email: info@fitgate.gr) και στην οποία ανήκει ο παρών δικτυακός τόπος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ igro

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ igro ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ igro Το «Individual Growth Response Optimization» (igro) είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο που αναπτύχθηκε από και για λογαριασμό της Pfizer Inc. και προορίζεται για χρήση από ενδοκρινολογικές

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση περί Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων της επιχείρησης PRAGMASSI Μ.Ι.Κ.Ε. (Privacy Notice)

Δήλωση περί Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων της επιχείρησης PRAGMASSI Μ.Ι.Κ.Ε. (Privacy Notice) Δήλωση περί Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων της επιχείρησης PRAGMASSI Μ.Ι.Κ.Ε. (Privacy Notice) Η Επιχείρηση PRAGMASSI M.I.K.E. (οδός Ψαρρών, αριθ. 25Β, ΤΚ. 54642, Ελλάδα, τηλ: +302315006623, email: info@pragmassi.com)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Τελευταία ενημέρωση: Μάιος 2018 Α. Η εταιρεία «DEREBU MON. IKE» είναι αφοσιωμένη στην προστασία της εμπιστευτικότητας και της ιδιωτικότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Αυτή είναι η Πολιτική μας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σύμφωνα με τον GDPR και τους σχετικούς ελληνικούς νόμους. Η προστασία των δεδομένων σας είναι για μας πολύτιμη και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Ο χρόνος και ο τρόπος τήρησης των αρχείων περιγράφεται στη διδικασία Δ.550, Έλεγχος και τήρηση αρχείων και μητρώων.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Ο χρόνος και ο τρόπος τήρησης των αρχείων περιγράφεται στη διδικασία Δ.550, Έλεγχος και τήρηση αρχείων και μητρώων. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Προσωπικά Δεδομένα Η εταιρεία αποδίδει μέγιστη σημασία στην επεξεργασία, ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων των εμπλεκόμενων μερών. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά

Διαβάστε περισσότερα

Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα ( δπχ) σε συμμόρφωση με τον Κανονισμό ΕΕ 2016/679 ΓΚΠΔ ( GDPR )

Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα ( δπχ) σε συμμόρφωση με τον Κανονισμό ΕΕ 2016/679 ΓΚΠΔ ( GDPR ) Χρησιμοποιούμε cookies, τα οποία προσφέρουν μια σειρά από λειτουργίες, οι οποίες ενισχύουν την εμπειρία σας στην χρήση της ιστοσελίδας μας και των microsites. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας και τα

Διαβάστε περισσότερα

Υποδείξεις για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR)

Υποδείξεις για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) Υποδείξεις για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) Ο Endress+Hauser Όμιλος ("Endress+Hauser", "Εμείς" ή "Εμάς") δίνει μεγάλη σημασία στην

Διαβάστε περισσότερα

2. Τι είναι τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα;

2. Τι είναι τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα; Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Mε την παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (εφ εξής «Πολιτική») παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Τελευταία τροποποίηση: 25 Μαΐου 2018 Σας ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας («Υπηρεσίες»). Οι Υπηρεσίες παρέχονται από την εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ BICWORLD.COM Τελευταία τροποποίηση Ιούνιος Δήλωση προστασίας απορρήτου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ BICWORLD.COM Τελευταία τροποποίηση Ιούνιος Δήλωση προστασίας απορρήτου. Με τη χρήση αυτού του Ιστότοπου, συμφωνείτε με την παρούσα ηλεκτρονική Πολιτική Απορρήτου. Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι η,societe BIC, η οποία εδρεύει στη διεύθυνση 14 rue Jeanne d Asnieres 92611

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. Σχετικά µε την CORE INNOVATION 1 ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. Σχετικά µε την CORE INNOVATION 1 ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Τελευταία ενημέρωση: 24.05.2018 Η CORE INNOVATION (εφεξής «Εταιρεία») δίνει ιδιαίτερη σημασία και σεβασμό στην προστασία των προσωπικών δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

των πελατών για το κλείσιμο ραντεβού για έλεγχο όρασης στα καταστήματά μας. Αποδέκτης των προσωπικών μη ευαίσθητων δεδομένων είναι μόνο η Εταιρεία

των πελατών για το κλείσιμο ραντεβού για έλεγχο όρασης στα καταστήματά μας. Αποδέκτης των προσωπικών μη ευαίσθητων δεδομένων είναι μόνο η Εταιρεία 1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY) 1.1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η Εταιρεία καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της, τηρώντας αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Οι χρήστες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ 1. Υπεύθυνος φορέας για τη συλλογή, αποθήκευση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με την έννοια του ελληνικού δικαίου

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στον Δήμο Καλαμαριάς

Ενημέρωση για Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στον Δήμο Καλαμαριάς Ενημέρωση για Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στον Δήμο Καλαμαριάς Στο Δήμο Καλαμαριάς αναγνωρίζουμε την ανάγκη προστασίας της ιδιωτικότητας και των προσωπικών δεδομένων όλων μας, συμμορφωνόμαστε στις απαιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

2. Προσωπικά δεδομένα, σκοποί επεξεργασίας, νομική βάση και χρόνος διατήρησης των προσωπικών δεδομένων

2. Προσωπικά δεδομένα, σκοποί επεξεργασίας, νομική βάση και χρόνος διατήρησης των προσωπικών δεδομένων Πολιτική Προστασίας Δεδομένων των Επισκεπτών του Ιστοτόπου Έχουμε ως βασική προτεραιότητά την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία επεξεργαζόμαστε και συμμορφωνόμαστε διαρκώς με την ισχύουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη της Διαδικτυακής Πύλης («ΔΠ») υπόκειται στους όρους της παρούσας ανακοίνωσης καθώς επίσης και στα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ «ΖΕΒΡΑ ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ Α.Ε.» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ «ΖΕΒΡΑ ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ Α.Ε.» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ «ΖΕΒΡΑ ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ Α.Ε.» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Εμείς, η «ΖΕΒΡΑ ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΙΑΝΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Εισαγωγή. Πλαίσιο προστασίας δεδομένων. 1. Στοιχεία πελατών και πολιτών. Μάϊος 2018

Πολιτική Απορρήτου. Εισαγωγή. Πλαίσιο προστασίας δεδομένων. 1. Στοιχεία πελατών και πολιτών. Μάϊος 2018 Πολιτική Απορρήτου Εισαγωγή Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε ποιες πληροφορίες συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα της SKG THESSALONIKI

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Η εταιρεία, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΜΠΡΕΣ-ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΝΕΜΕΑΣ, με σεβασμό στην προστασία της εμπιστευτικότητας και της ιδιωτικότητας των πληροφοριών που της παρέχονται, συμμορφώνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ. (Data Privacy Notice)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ.  (Data Privacy Notice) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ www.cosmotemessageplus.gr (Data Privacy Notice) H εταιρία COSMOTE θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική την προστασία των προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΑΣ ΣΕ ΤΡΙΤΑ ΜΕΡΗ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΑΣ ΣΕ ΤΡΙΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Το ΚΕΔΜΟΠ διασφαλίζει ότι συλλέγει, επεξεργάζεται και κάνει χρήση των προσωπικών σας δεδομένων μόνο στον βαθμό που είναι νόμιμα επιτρεπτό, σύμφωνα με τον Νόμο περί

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου για την εφαρμογή κινητής συσκευής Match Attax της Topps. Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018

Πολιτική απορρήτου για την εφαρμογή κινητής συσκευής Match Attax της Topps. Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 Πολιτική απορρήτου για την εφαρμογή κινητής συσκευής Match Attax της Topps Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 Πολιτική απορρήτου για παιδιά Ποια δεδομένα συλλέγουμε και γιατί συλλέγουμε

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου Όνομα και διεύθυνση του υπεύθυνου επεξεργασίας II. Στοιχεία επικοινωνίας του υπευθύνου προστασίας δεδομένων

Πολιτική απορρήτου Όνομα και διεύθυνση του υπεύθυνου επεξεργασίας II. Στοιχεία επικοινωνίας του υπευθύνου προστασίας δεδομένων Πολιτική απορρήτου Χαιρόμαστε για το ενδιαφέρον σας για τις ιστοσελίδες και τις εταιρείες μας που ανήκουν στον όμιλο εταιρειών HYDAC. Η προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας είναι πολύ σημαντική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Για να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία, είναι απαραίτητο να δηλώσετε ότι έχετε διαβάσει την Δήλωση - Ειδοποίηση για την προστασία των

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Astellas, ανατρέξτε στην ενότητα «Σχετικά» στον ιστότοπό μας https://www.astellas.eu/about/about/.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Astellas, ανατρέξτε στην ενότητα «Σχετικά» στον ιστότοπό μας https://www.astellas.eu/about/about/. Δήλωση Ιδιωτικότητας της Astellas για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σχετικά με αιτήματα επαγγελματιών υγείας για την υποστήριξή τους σε συνέδρια και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις Τελευταία ενημέρωση:

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Παρακαλούμε, διαβάστε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου προσεκτικά.

Πολιτική Απορρήτου. Παρακαλούμε, διαβάστε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου προσεκτικά. Πολιτική Απορρήτου Η ιστοσελίδα μας Dietbook.gr έχει δεσμευτεί να διατηρήσει ένα υψηλό πρότυπο, ώστε να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Στο τμήμα «Πολιτική Απορρήτου» θα θέλαμε να μοιραστούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ),

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), Μαρούσι, 14-05-2018 ΑΡΙΘ. ΑΠ.: 851/37 ΑΠΟΦΑΣΗ Έγκριση της «Δήλωσης περί απορρήτου και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» με την οποία η ΕΕΤΤ, ως υπεύθυνος επεξεργασίας, θα ενημερώνει τα υποκείμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SEACRETE HOTELS

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SEACRETE HOTELS ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SEACRETE HOTELS - Η παρούσα Ειδοποίηση Απορρήτου σας παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από την «ΑΚΤΗ ΚΑΛΥΒΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Η DPG DIGITAL MEDIA Α.Ε. λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διασφαλίσει πλήρως την ιδιωτικότητά σας και την ασφάλεια των δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Καλωσήρθατε στον ιστότοπο www.typet.gr (εφεξής «Ιστότοπος»). Ο Ιστότοπος έχει δημιουργηθεί από το «ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ» (εφεξής «ΤΥΠΕΤ» ή «Ταμείο»),

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Η ART-εμείς, Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) στην οποία ανήκει ο παρόν δικτυακός τόπος http://www.artemeis.gr/, δεσμεύεται

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων

Ενημέρωση για την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων Ενημέρωση για την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων Tελευταία τροποποίηση: 12/07/2018 Η εταιρεία «AΠΟΛΛΩΝ Α.Ε. ΜΕΣΙΤΕΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ», η οποία εδρεύει επί της Λ. Αθηνών αρ. 71 (εφεξής «η Εταιρεία» ή

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης και Προσωπικά Δεδομένα

Όροι Χρήσης και Προσωπικά Δεδομένα Όροι Χρήσης και Προσωπικά Δεδομένα Το παρακάτω κείμενο περιγράφει την πολιτική που εφαρμόζουμε για τα ακόλουθα θέματα: Συλλογή και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Αποθήκευση και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασι ας Προσωπικων Δεδομε νων

Πολιτική Προστασι ας Προσωπικων Δεδομε νων Πολιτική Προστασι ας Προσωπικων Δεδομε νων Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς! Παρακάτψ περιγράφετε η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και ο τρόπος με τον οποίο η

Διαβάστε περισσότερα

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα Η Παιδική Κατασκήνωση «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» στην παραλία Κάριανης στην Καβάλα, αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην προστασία της ιδιωτικότητας

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικά δεδοµένα που συλλέγει ο Ιστότοπος του ΕΙΕ Κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπo του ΕΙΕ δεν είστε υποχρεωµένοι να παρέχετε προσωπικές σας πληρ

Προσωπικά δεδοµένα που συλλέγει ο Ιστότοπος του ΕΙΕ Κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπo του ΕΙΕ δεν είστε υποχρεωµένοι να παρέχετε προσωπικές σας πληρ Πολιτική Προστασίας Προσωπικών εδοµένων Tο Εθνικό Ίδρυµα Ερευνών (ΕΙΕ) αναγνωρίζει και σέβεται τη σηµασία της ιδιωτικότητας των πάσης φύσεων συνεργατών και των επισκεπτών/χρηστών του ιστοτόπου του Ιδρύµατος.

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων IVC_WEB_002_IT_01 Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων Η παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με την εφαρμοστέα νομοθεσία και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Η Karenta Α.Ε. με 45 χρόνια παρουσίας στον κλάδο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, Εξουσιοδοτημένος Έμπορος και Συνεργάτης Service Volkswagen, Audi, Skoda

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας

Πολιτική Απορρήτου Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας Πολιτική Απορρήτου Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς! Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και να ενημερωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Δικτυακού τόπου http://lyk-rizar.att.sch.gr/ Το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής, λειτουργεί τον δικτυακό τόπο http://lyk-rizar.att.sch.gr/

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου - GDPR

Πολιτική Απορρήτου - GDPR Πολιτική Απορρήτου - GDPR Πολιτική προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016: Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της CROMAR Μεσίτες Ασφαλειών Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της CROMAR Μεσίτες Ασφαλειών Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της CROMAR Μεσίτες Ασφαλειών Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Η CROMAR Μεσίτες Ασφαλειών Μονοπρόσωπη ΕΠΕ («η Εταιρία»), δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο των προσώπων με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ PHARMA BELLE

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ PHARMA BELLE ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ PHARMA BELLE Η PHARMA BELLE (εφεξής η «Εταιρεία»), συλλέγει προσωπικές πληροφορίες οι οποίες συμπεριλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα των εκάστοτε χρηστών που πλοηγούνται στον δικτυακό τόπο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ CATAWIKI

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ CATAWIKI ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ CATAWIKI 117123150.249275284 Η Catawiki επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών που επισκέπτονται την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα και χρησιμοποιούν την

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Πεδίο εφαρμογής Όλα τα άτομα των οποίων τα προσωπικά δεδομένα συγκεντρώνονται, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ GDPR). Αρμοδιότητες Ο γενικός διευθυντής

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου και Συμμόρφωση GDPR

Πολιτική Απορρήτου και Συμμόρφωση GDPR Πολιτική Απορρήτου και Συμμόρφωση GDPR Η παρακάτω πολιτική απορρήτου περιγράφει πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και διαμοιράζουμε τα προσωπικά δεδομένα σας, όταν επισκέπτεστε ή πραγματοποιείτε μια ηλεκτρονική

Διαβάστε περισσότερα

Ποια cookies χρησιμοποιούμε στον ιστότοπό μας;

Ποια cookies χρησιμοποιούμε στον ιστότοπό μας; Πολιτική Cookies Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπο μας για τη διαχείριση των περιόδων σύνδεσης, για την παροχή εξατομικευμένων ιστοσελίδων και για την προσαρμογή διαφημιστικού και άλλου περιεχομένου

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Η Α Π Ο Ρ Ρ Η Τ Ο Υ Δήλωση περί Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Η Α Π Ο Ρ Ρ Η Τ Ο Υ Δήλωση περί Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Η Α Π Ο Ρ Ρ Η Τ Ο Υ Δήλωση περί Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Στο Ίδρυμα Λαμπράκη ΝΠΙΔ η προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας είναι πρωταρχικής σημασίας.

Διαβάστε περισσότερα

1. Κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που επεξεργάζεται η Εταιρεία και προέλευσή τους

1. Κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που επεξεργάζεται η Εταιρεία και προέλευσή τους ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - (GDPR) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΖΑΧΑΡΙΑΣ Γ. ΠΟΡΤΑΛΑΚΗΣ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» Την 25.05.2018 τέθηκε σε ισχύ ο Κανονισμός

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου

Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου Στην παρούσα Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου (Πολιτική), εμείς, η Qualcomm Incorporated και οι θυγατρικές μας (συλλογικά «εμείς», «μας», «εμάς» κλπ) παρέχουμε πληροφορίες για

Διαβάστε περισσότερα

Σεβασμός απορρήτου και χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Σεβασμός απορρήτου και χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα Σεβασμός απορρήτου και χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα Το απόρρητο και η ασφάλεια των πληροφοριών σας είναι σημαντικά για εμάς. Η πολιτική της AIR LIQUIDE ενέχει τον σεβασμό και την προστασία του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΑΕΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΑΕΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΑΕΕ Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικός: ΠΑ Έκδοση :1 Ημερ/νια: 16/5/2018 Σελίδα 1 από 7 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου θέλουμε να σας ενημερώσουμε:

Κωδικός: ΠΑ Έκδοση :1 Ημερ/νια: 16/5/2018 Σελίδα 1 από 7 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου θέλουμε να σας ενημερώσουμε: Κωδικός: ΠΑ Έκδοση :1 Ημερ/νια: 16/5/2018 Σελίδα 1 από 7 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η προστασία της ασφάλειας και του απορρήτου των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για την FIBRAN, για αυτό λειτουργούμε την επιχείρησή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Mε την παρούσα πολιτική επεξεργασίας/προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (εφ εξής «Πολιτική») παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή, αποθήκευση, επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Προστασία δεδομένων experts

Προστασία δεδομένων experts Προστασία δεδομένων experts 1. Υπεύθυνος επεξεργασίας Εμείς, η Deutsche Lufthansa AG (Linnicher Straße 48, 50933 Κολωνία, Γερμανία) (εφεξής αναφερόμενη ως η «Lufthansa», «εμείς», «εμάς»), επιθυμούμε να

Διαβάστε περισσότερα

1. Ποια δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε

1. Ποια δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε Η προστασία της ιδιωτικότητας, των προσωπικών πληροφοριών και δεδομένων όλων όσων επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας αποτελεί προτεραιότητά μας ώστε να απολαμβάνετε όλες μας τις υπηρεσίες με τη μέγιστη δυνατή

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου (07/2016)

Πολιτική Απορρήτου (07/2016) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Πολιτική Απορρήτου (07/2016) Η CELLebrate είναι μια ιδιωτική εταιρεία με βάση το Ισραήλ, με κέντρο επιχειρηματικής δραστηριότητας στη διεύθυνση Box Office 211, Kiryat Chayim, Haifa. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Συσκευές Gigaset Η Gigaset Communications GmbH και οι συνδεδεμένες εταιρείες μας («Gigaset», «εμείς», «εμάς», «μας») κατανοούμε πόσο σημαντική είναι η ιδιωτική ζωή των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ. (Data Privacy Notice)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ.  (Data Privacy Notice) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ www.e-parenting.gr (Data Privacy Notice) H εταιρία COSMOTE θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική την προστασία των προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (GDPR) 2016/679

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (GDPR) 2016/679 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (GDPR) 2016/679 Ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (GDPR) είναι κανονισμός με ισχύ νόμου

Διαβάστε περισσότερα

Φόρμα Επικοινωνίας ΠΡΟΟΙΜΙΟ

Φόρμα Επικοινωνίας ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ Η Πολιτική Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα καλύπτει και αφορά τις προϋποθέσεις συλλογής και διαχείρισης των προσωπικών στοιχείων των αναγνωστών / επισκεπτών / χρηστών / μελών από

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα Δήλωση Απορρήτου

Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα Δήλωση Απορρήτου Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα Δήλωση Απορρήτου Θεωρούμε αυτονόητο ότι η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΛΑΤΟΥ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΛΑΤΟΥ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΛΑΤΟΥ Το Ινστιτούτο Ομορφιάς Μαρία Παλάτου (εφεξής «Ινστιτούτο») λειτουργεί νόμιμα από το 2010 στη Θεσσαλονίκη στην οδό Παύλου Μελά 5, στον Εύοσμο, στη

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών δεδομένων για την εφαρμογή Home Connect

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών δεδομένων για την εφαρμογή Home Connect Δήλωση Προστασίας Προσωπικών δεδομένων για την εφαρμογή Home Connect Η εταιρεία Home Connect GmbH, με έδρα στη διεύθυνση Carl-Wery-Strasse 34, 81739 Μόναχο, Γερμανία (στο εξής αναφερόμενη ως Home Connect

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική. Η Διατροφολόγος Διαιτολόγος Μυρτώ Μαρία Μυλωνά, το γραφείο της οποίας στο Χαϊδάρι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Της Argo Change A.E. Σωκράτους 29 Αθήνα - 10552 T. 210 5243171 info@argochange.gr http://www.argochange.gr Πίνακας περιεχομένων 1. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ... 2 2.

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου της Fon

Πολιτική Απορρήτου της Fon Πολιτική Απορρήτου της Fon Τελευταία αναθεώρηση: Ιούνιος 2015 1. Δεδομένα εγγραφής Κατά την εγγραφή σας στην Υπηρεσία Fon ενδέχεται να συλλέξουμε κάποια στοιχεία όπως όνομα χρήστη, κωδικό εισόδου, διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για το MyLyconet Website Έκδοση 3.00 (05.2014) Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για την Lyoness και τον κάτοχο αυτής της MyLyconet Website.

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Cookies. Τι είναι τα cookies;

Πολιτική Cookies. Τι είναι τα cookies; Πολιτική Cookies Τι είναι τα cookies; Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία ένας ιστότοπος αποθηκεύει στον υπολογιστή σας ή στην κινητή σας συσκευή όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο. Με τον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Ο Διαδικτυακός Τόπος http://www.timesnavigation.com/ εφεξής η «Ιστοσελίδα», τελεί υπό τη διαχείριση της εταιρείας υπό την επωνυμία Times

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Στην Εταιρεία σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα του κάθε επισκέπτη της ιστοσελίδας www.mastihashop.com. Το κείμενο αυτό (το οποίο ονομάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για την Επεξεργασία και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Ενημέρωση για την Επεξεργασία και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Ενημέρωση για την Επεξεργασία και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Εισαγωγή Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι για την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, μέλος του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, έχει πρωταρχική σημασία η προστασία των

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. στο πλαίσιο του προγράμματος. egg enter*grow*go

Ενημέρωση για την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. στο πλαίσιο του προγράμματος. egg enter*grow*go Ενημέρωση για την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στο πλαίσιο του προγράμματος egg enter*grow*go Παρέχουμε σε εσάς, τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα egg enter*grow*go (εφεξής «το Πρόγραμμα»),

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ενημερώθηκε τελευταία φοράς στις 27 Σεπτεμβρίου 2019. 1.1 Ο σεβασμός και η προστασία των προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Επιπλέον συλλέγουμε οποιαδήποτε πληροφορία την οποία υποβάλλετε σε εμάς όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα.

Πολιτική Απορρήτου. Επιπλέον συλλέγουμε οποιαδήποτε πληροφορία την οποία υποβάλλετε σε εμάς όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Πολιτική Απορρήτου Την ιστοσελίδα αυτή διαχειρίζεται η Re/max Vision (εφεξής «η εταιρία μας» ή «επιχείρησή μας»). Η εν λόγω πολιτική απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

2 Η τοπική αποθήκευση και η κοινή χρήση δεδομένων βρίσκονται υπό τον έλεγχό σας

2 Η τοπική αποθήκευση και η κοινή χρήση δεδομένων βρίσκονται υπό τον έλεγχό σας Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων 1 Αντικείμενο του παρόντος εγγράφου Στο παρόν έγγραφο περιγράφονται οι διαδικασίες συλλογής και χρήσης των προσωπικών δεδομένων στο πλαίσιο της εφαρμογής διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ «ΖΕΒΡΑ- ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ Α.Ε.» ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ «ΖΕΒΡΑ- ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ Α.Ε.» ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ «ΖΕΒΡΑ- ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ Α.Ε.» ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Εμείς, η «ΖΕΒΡΑ- ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ»

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ A. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ A. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Η εταιρία VITRO HELLAS Α.Ε. (VITRO HELLAS) αναλαμβάνει τη δέσμευση για την τήρηση της πολιτική προστασίας των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των ατόμων, όσον αφορά την επεξεργασία των

Διαβάστε περισσότερα

Τελευταία Ενημέρωση: 22 Μαΐου 2018

Τελευταία Ενημέρωση: 22 Μαΐου 2018 Τελευταία Ενημέρωση: 22 Μαΐου 2018 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY) 1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Στο www.nikolaosbenardos.com (στο εξής η «Εταιρεία») ενδιαφερόμαστε για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και

Διαβάστε περισσότερα

-Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα-

-Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα- Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων -Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα- Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αφορά τους τρόπους με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ [1] Στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ FRANCHISE ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ που εδρεύει στην Ελλάδα, στην πόλη ΑΘΗΝΑ με διεύθυνση. ΣΤΑΔΙΟΥ 7 (ΑΦΜ 099041578 /ΔΟΥ Α ΑΘΗΝΩΝ) (εφεξής «Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ»)

Διαβάστε περισσότερα