Έξυπνο Βραχιόλι Εγχειρίδιο Χρήσης (Y9)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Έξυπνο Βραχιόλι Εγχειρίδιο Χρήσης (Y9)"

Transcript

1 Έξυπνο Βραχιόλι Εγχειρίδιο Χρήσης (Y9)

2 Καλώς ήρθατε στον κόσμο χρήσης του έξυπνου βραχιολιού, το έξυπνο βραχιόλι υψηλών επιδόσεων για καρπό, θα δημιουργήσει μια οικεία εμπειρία γυμναστικής για εσάς. Αξεσουάρ, Τρόπος τοποθέτησης και Συντήρηση 1.Συναρμολογήστε τη ζώνη του ρολογιού: ευθυγραμμίστε το κύριο μέρος με την τετράγωνη οπή της ζώνης και, στη συνέχεια, εισάγετε με δύναμη έως ότου η ζώνη συνδεθεί πλήρως και σωστά με το κύριο σώμα. 2.Αποσυναρμολογήστε τη ζώνη ρολογιού: κρατήστε το κύριο σώμα του βραχιολιού και της ζώνης αντίστοιχα σε κάθε χέρι, στη συνέχεια τραβήξτε το έξω από το ένα άκρο με πλευρική δύναμη.

3 3. Παρακαλούμε όπως κρατήσετε στο μυαλό σας τις παρακάτω συμβουλές για συντήρηση του βραχιολιού: Καθαρίζετε τακτικά το βραχιόλι, ειδικά την εσωτερική πλευρά του, κρατήστε το στεγνό. Ρυθμίστε τη στεγανότητα του βραχιολιού για να εξασφαλίσετε καλό αερισμό. Η υπερβολική χρήση προϊόντων φροντίδας της επιδερμίδας είναι ανεπιθύμητο στον καρπό όταν φοράτε το βραχιόλι. Σταματήστε να φοράτε σε περίπτωση δερματικής αλλεργίας ή δυσφορίας. 4. Μπορείτε να φορέσετε στο μπάνιο ή την κατά τη διάρκεια της γυμναστικής, είναι αδιάβροχο ως προς τον ιδρώτα, το νερό και τη βροχή (έως 1,0m βάθος στεγανότητας), ανεπιθύμητη χρήση του σε θερμοκρασία νερού υψηλότερη από 42ο. Φόρτιση του Βραχιολιού 1. Συνδέστε το άκρο USB στο φορτιστή 2. Τα εικονίδια εμφανίζονται στην οθόνη

4 Λήψη και σύνδεση του APP του Βραχιολιού 1. Σχηματικό διάγραμμα κύριου σώματος βραχιολιού Μέρος Οθόνης Πλήκτρο Αφής Ανίχνευση καρδιακού παλμού Φόρτιση USB

5 2. Ενεργοποίηση Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο αφής για 3 δευτερόλεπτα ή συνδέστε με το φορτιστή για φόρτιση. 3. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το JYou Pro Εγκαταστήστε το APP σαρώνοντας τον κωδικό QR με το κινητό σας τηλέφωνο. Σημείωση: Το κινητό σας τηλέφωνο πρέπει να υποστηρίζει Android 5.1 ή IOS 8.0 ή νεότερη έκδοση και Bluetooth. 4. Δέσμευση του βραχιολιού 1. Κάντε κλικ στην επιλογή "Συσκευή" στο APP. 2. Κάντε κλικ στην επιλογή "Σάρωση Συσκευής"

6 3. Κάντε κλικ στο ID που είναι σύμφωνο με το MACτου βραχιολιού. Το σύστημα IOS θα εμφανίσει ένα αίτημα για σύνδεση μέσω Bluetooth, κάντε κλικ στην επιλογή "Ζεύξη". Το σύστημα Android μπορεί να συνδεθεί κατευθείαν. 4. Η δέσμευση είναι επιτυχής.

7 Σύντομη εισαγωγή στις λειτουργίες APP Αρχική σελίδα ΑPP: καταγράψτε τα διάφορα είδη τρέχουσας και ιστορικής κίνησης σχετικά με τις κινήσεις, τον ύπνο, τον καρδιακό ρυθμό και την αρτηριακή πίεση. Λειτουργία κίνησης: Καταγράψτε τα τρέχοντα και τα ιστορικά δεδομένα κίνησης των διαφόρων τρόπων περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία και αναρρίχηση.

8 Συσκευή: ενεργοποιήστε το Bluetooth για να αναζητήσετε τον αριθμό αναγνώρισης του έξυπνου βραχιολιού σας. Η κατάσταση μου: είναι διαθέσιμη για να ορίσετε πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό του λογαριασμού σας.

9 Κλείδωμα Εφαρμογής Παρασκηνίου Δεν χρειάζεται να ρυθμίσετε το κλείδωμα του παρασκήνιου, εκτός αν το κλείσιμο του προγράμματος παρασκηνίου γίνεται χειροκίνητα από το σύστημα IOS. Για το σύστημα Android, το παρασκήνιο της APP απαιτεί να ρυθμίζεται ως κλειδωμένο χειροκίνητα, καθώς το βραχιόλι δεν συνδέεται αυτόματα με το κινητό με αυτόματο καθάρισμα των εργασιών στο παρασκήνιο. Λόγω των διαφορών στις ρυθμίσεις λογισμικού διαφόρων σημάτων, η ρύθμιση γίνεται ως εξής με αναφορά στο λογισμικό κάποιου επώνυμου κινητού τηλεφώνου: 1. Ξεκινήστε την εφαρμογή APP και κάντε κλικ στο πλήκτρο στη μέση για να επιστρέψετε στην κύρια διεπαφή. 2. Κάντε κλικ στο πλήκτρο "Εργασία" (γενικά το πλήκτρο μενού ή πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο Επιφάνεια εργασίας για κλήση) για να καλέσετε τη διεπαφή διαχείρισης πρόσφατων εργασιών, δηλαδή τη διεπαφή διαχείρισης εφαρμογών που εκτελείται στο παρασκήνιο. 3. Πατήστε το εικονίδιο εφαρμογής κλειδώματος APP και τραβήξτε το προς τα κάτω για κλείδωμα.

10 Ταυτόχρονα, στην επάνω δεξιά γωνία του εικονιδίου εμφανίζεται ένα σημάδι κλειδώματος, υποδεικνύοντας ότι το κλείδωμα είναι επιτυχές ή αφού το τραβήξετε, κάντε κλικ στην "Εργασία κλειδώματος" στην επάνω αριστερή γωνία, υποδεικνύοντας επίσης ότι το κλείδωμα είναι επιτυχές. 4. Αυτή η εφαρμογή δεν μπορεί να εκκαθαριστεί χρησιμοποιώντας μια λειτουργία εκκαθάρισης παρασκηνίου με ένα πλήκτρο μετά το κλείδωμα, υποδεικνύοντας ότι το πρόγραμμα APP έχει κλειδωθεί επιτυχώς. Διεπαφή λειτουργίας βραχιολιών 1. Κατάσταση εκκίνησης Κάντε κλικ στο σύμβολο αφής για την εναλλαγή διεπαφών μενού της κύριας οθόνης, όπως οι ακόλουθες διεπαφές

11 2. Εισαγωγή των κύριων λειτουργιών διασύνδεσης Η ώρα, η ημερομηνία και τα σύμβολα της ποσότητας ηλεκτρικής ενέργειας και η επιτυχώς συνδεδεμένη σύνδεση Bluetooth στο κινητό τηλέφωνο συγχρονίζονται όταν το βραχιόλι και το APP = δεσμεύονται και συνδέονται.

12 Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο αφής για 3 δευτερόλεπτα στην κύρια διεπαφή, για να αλλάξετε τη λειτουργία κύριας διασύνδεσης σε άλλο μενού, διαθέσιμη με κυκλοφορία σε ένα σύνολο διαφορετικών. 3. Μέτρηση βημάτων, απόστασης (km) και θερμίδων (kcal) Η διεπαφή καταμέτρησης βημάτων δείχνει τον αριθμό των βημάτων. Φορέστε το βραχιόλι στον καρπό και μετρήστε τον αριθμό των βημάτων, την απόσταση περπατήματος και την κατανάλωση θερμίδων αυτόματα όποτε ο χρήστης περπατάει με τα χέρια αιωρούμενα.

13 4. Κίνηση Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο αφής για 3 δευτερόλεπτα στη διεπαφή "κίνηση" για να εισέλθετε στη λειτουργία κίνησης, δηλαδή στο περπάτημα, στο τρέξιμο, στην οδήγηση και στην ορειβασία. Εάν έχει επιλεχθεί η λειτουργία "Περπάτημα", πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο αφής για 3 δευτ. για να καταγράψετε τις παραμέτρους κίνησης. 5. Παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού 5.1 Κάντε κλικ στην περιοχή αφής για να μεταβείτε στη διεπαφή παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού, υποστηρίζοντας δυναμικό καρδιακό ρυθμό σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να γνωρίζει τα δεδομένα υγείας του. Στη λειτουργία παρακολούθησης της καρδιακής συχνότητας μειώνεται ο χρόνος εργασίας του βραχιολιού.

14 Σημείωση: Τα δεδομένα δυναμικής καρδιακής συχνότητας δεν σταματούν στην παρακολούθηση αυτής της διεπαφής, εκτός κατά την έξοδο από αυτή τη διεπαφής. ulna 5.2 Φορέστε το βραχιόλι σωστά στον καρπό σε απόσταση 2cm από το εσωτερικό της κόγχης της κλείδωσης της ωλένης, όπως φαίνεται στο σχήμα δεξιά. 5.3 Ο αισθητήρας καρδιακού ρυθμού θα πρέπει να συνδέεται στενά με το δέρμα και να έρχεται σε επαφή με το δέρμα κατά τη μέτρηση του καρδιακού ρυθμού. Η έκθεση του φωτός του αισθητήρα σε περίπτωση που το βραχιόλι φοριέται πολύ χαλαρά μπορεί να οδηγήσει σε ανακριβείς μετρήσεις. Μην κοιτάτε σταθερά στο πράσινο φως του αισθητήρα. Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό των ματιών.

15 5.4 Μετρήστε τον καρδιακό ρυθμό όταν είστε σε ηρεμία και το σώμα δεν κινείται αν και αυτή η συσκευή μπορεί να μετρήσει το ρυθμό θερμότητας σε πραγματικό χρόνο και με δυναμικό τρόπο διαφορετικά, ο χρόνος για τη μέτρηση του καρδιακού ρυθμού θα καθυστερήσει ή δεν θα είναι δυνατή η μέτρηση των δεδομένων. Ο χρήστης δεν πρέπει να κινηθεί μέχρι το βραχιόλι να μετρήσει τον αριθμό καρδιακού ρυθμού κατά τον έλεγχο του καρδιακού παλμού σε πραγματικό χρόνο. 5.5 Μετρήστε τον καρδιακό ρυθμό μετά από ηρεμία αν υπάρχει μεγάλη διαφορά στα μετρημένα δεδομένα. Η μέση τιμή που προκύπτει από πέντε διαδοχικές μετρήσεις είναι η πιο ακριβής. 5.6 Αυτή η συσκευή χρησιμοποιείται για τη μέτρηση των καρδιακών παλμών με δυναμικό τρόπο σε πραγματικό χρόνο. Έτσι ο καρδιακός παλμός ποικίλλει με βάση τις συνθήκες, όπως η ομιλία, το φαγητό και το ποτό. Είναι υποκείμενο της πραγματικής κατάστασης.

16 5.7 Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν βρωμιές στο κάτω μέρος του αισθητήρα καρδιακού ρυθμού κατά τη μέτρηση. Το χρώμα του δέρματος, η πυκνότητα των μαλλιών, το τατουάζ και η ουλή μπορεί να επηρεάσουν την ακρίβεια των αποτελεσμάτων μέτρησης, στις οποίες περιπτώσεις μπορείτε να μετρήσετε εκ νέου τον καρδιακό σας ρυθμό. 5.8 Η μέτρηση για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει θέρμανση της συσκευής, σε περίπτωση οποιασδήποτε δυσφορίας, αφαιρέστε τη συσκευή, μην την φορέσετε μέχρι να κρυώσει. 5.9 Ο καιρός μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα της μέτρησης. εκτελέστε τη μέτρηση σε θερμή κατάσταση.

17 6.Μήνυμα Μεταβείτε στη διεπαφή μηνυμάτων και πατήστε παρατεταμένα την περιοχή αφής για 3 δευτερόλεπτα με το δάκτυλο για να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο του μηνύματος. Κάντε κλικ στην περιοχή αφής για να μεταβείτε στο επόμενο κομμάτι περιεχομένου. Το περιεχόμενο περιλαμβάνει τα μηνύματα εισερχόμενης κλήσης και προωθείται από το λογισμικό συνομιλίας. Μπορούν να αποθηκευτούν έως και επτά κομμάτια μηνυμάτων. Όταν είναι μέχρι επτά κομμάτια, τα μηνύματα που εμφανίζονται πριν μπορούν να αντικατασταθούν το ένα μετά το άλλο. 7. Πίεση αίματος Η αρτηριακή πίεση μετράται σε ήσυχο περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου. Καθίστε τουλάχιστον 5 λεπτά πριν τη μέτρηση. Αποφύγετε τα νευρικά, ανήσυχα και συναρπαστικά συναισθήματα πραγματοποιείστε τη μέτρηση τρεις φορές επανειλημμένα

18 σε διάστημα 2 λεπτών. Καταγράψτε τη μέση τιμή μετρήσεων που μετρήθηκαν και τρεις φορές. 8. Οξυγόνο Αίματος Ο κορεσμός του οξυγόνου (SpΟ2) είναι το ποσοστό της ικανότητας οξυαιμοσφαιρίνης (HbΟ2) που οξυγονώνεται στο αίμα και η συνολική ποσότητα αιμοσφαιρίνης (Hb, αιμοσφαιρίνη) που μπορεί να οξυγονωθεί, ορίζει τη συγκέντρωση οξυγόνου στο αίμα. Σημείωση: Τα στοιχεία της πίεσης του αίματος και του οξυγόνου του αίματος είναι μόνο για αναφορά και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως βάση σε ιατρικές πτυχές. 9. Άλλα Πατήστε παρατεταμένα τη διεπαφή "Περισσότερα" για να εισέλθετε στις ακόλουθες διεπαφές λειτουργιών:

19 9.1 Χρονόμετρο Μεταβείτε στη διεπαφή "χρονόμετρο" και πατήστε παρατεταμένα για να εισέλθετε στη λειτουργία χρονόμετρου. κάντε κλικ στην περιοχή αφής για να ξεκινήσετε το συγχρονισμό και κάντε ξανά κλικ στην περιοχή για αναστολή του χρονισμού, πατήστε παρατεταμένα την περιοχή για έξοδο από τη λειτουργία χρονόμετρου. 9.2 Εύρεση τηλεφώνου Μεταβείτε στη διεπαφή "Εύρεση τηλεφώνου". κουνήστε το βραχιόλι και το κινητό τηλέφωνο μπορεί να κάνει έναν ήχο κλήσης συγχρονισμένα. 9.3 Η διεύθυνση MAC, που χρησιμοποιείται για να υποδείξει τη διεύθυνση υλικού του βραχιολιού, είναι το μοναδικό σύμβολο του βραχιολιού. Αυτή η διεύθυνση MAC δεν μπορεί να τροποποιηθεί. Εάν το κινητό τηλέφωνο χρησιμοποιείται για να ελέγξει το βραχιόλι, το αντίστοιχο

20 βραχιόλι μπορεί να βρεθεί μόνο με έλεγχο των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων της MAC. Η διεύθυνση MAC χρησιμοποιείται για την ταυτοποίηση του βραχιολιού και τη γρήγορη σύνδεση με το κινητό τηλέφωνο. 9.4 Απενεργοποίηση Πατήστε παρατεταμένα την περιοχή αφής για περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα στη διεπαφή "Απενεργοποίηση" και επιλέξτε ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Εάν επιλέξατε ΝΑΙ, πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο αφής για απενεργοποίηση, αν δεν υπάρχει, επιστρέψτε στην κύρια διασύνδεση, Μεγάλη επαφή στη διεπαφή τερματισμού λειτουργίας. 9.5 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Πατήστε παρατεταμένα την περιοχή αφής για περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα, για να ξεκινήσετε τη διαγραφή όλων των μηνυμάτων στο βραχιόλι και να επαναφέρετε την προεπιλεγμένη εργοστασιακή ρύθμιση.

21 Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) 1. Ερώτηση: Το βραχιόλι παράγει ακτινοβολία; Σας βλάπτει όταν το φοράτε για μεγάλο χρονικό διάστημα; Απάντηση: Καθώς εφαρμόζοντας την τεχνολογία Bluetooth χαμηλής κατανάλωσης, το προϊόν αυτό έχει λιγότερη ακτινοβολία από το ακουστικό Bluetooth και η ένταση του σήματος εκκίνησης δεν υπερβαίνει το 1/4 "αυτής του" κινητού. Η WHO δεν βρήκε κανένα αντίκτυπο του σήματος Bluetooth στο ανθρώπινο σώμα, μέσω δεκαετούς έρευνας και γενικής έρευνας. Έτσι είστε βέβαιοι να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. 2. Ερώτηση: Τι μπορώ να κάνω αν το βραχιόλι δεν βρεθεί κατά την αναζήτηση; Απάντηση: Πρώτα, ελέγξτε το βραχιόλι είναι ενεργοποιημένο. Δεύτερον, Βάλτε το βραχιόλι κοντά στο κινητό τηλέφωνο και δοκιμάστε να συνδέσετε ξανά το βραχιόλι. Αν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να συνδέσετε το βραχιόλι με παραπάνω λειτουργίες, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε μία φορά το Bluetooth του κινητού σας ή να επανεκκινήσετε το κινητό σας τηλέφωνο.

22 3. Ερώτηση: Το Bluetooth δεν έχει συνδεθεί κατά λάθος; Απάντηση: 1. Ο χρόνος σύνδεσης μπορεί να διαφέρει κάθε φορά καθώς το σήμα διαταράσσεται στην ασύρματη σύνδεση Bluetooth. Αν δεν έχει συνδεθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία σας γίνεται στο σημείο όπου δεν υπάρχει διαταραχή μαγνητικού πεδίου ή συσκευής Bluetooth. 2. Οι υπηρεσίες Bluetooth κάποιων κινητών τηλεφώνων ενδέχεται να αποτύχουν κατά λάθος κατά την επανεκκίνηση, ώστε να μην είναι δυνατή η σύνδεση του Bluetooth. 3. Το κινητό τηλέφωνο Bluetooth συνδέεται κανονικά όταν κάνετε επανεκκίνηση του κινητού τηλεφώνου.

23 4. Ερώτηση: Γιατί δεν υπάρχει δόνηση του βραχιολιού για να μου θυμίζει την εισερχόμενη κλήση μετά τη ρύθμιση της ειδοποίησης για την εισερχόμενη κλήση; Απάντηση: Ελέγξτε πρώτα ότι το Bluetoothτου κινητού σας είναι ενεργοποιημένο και το βραχιόλι είναι συνδεδεμένο. Κατά δεύτερον, ελέγξτε το APP που τρέχει (ή τρέχει στο υπόβαθρο) για συστήματα Android και IOS. Σημείωση: Το πρόγραμμα καθαρισμού μνήμης FLY και κάποιο λογισμικό κατόχου μπορεί να καθαρίσει ή να αναχαιτίσει εργασίες, παρακαλούμε προσθέστε το APP στη λευκή λίστα. 5. Ερώτηση: Γιατί το βραχιόλι δεν δίνει προτροπή ακόμα και αν έχει οριστεί το μήνυμα που προέρχεται από το Wechat και το QQ; Απάντηση: Πρέπει να πληρούνται οι ακόλουθες απαιτήσεις για το μήνυμα που προέρχονται από το Wechat και το QQ: 1. Το κινητό τηλέφωνο βρίσκεται σε λειτουργία ύπνου και μη χρήσης και οι εργασίες παρασκηνίου δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν.

24 2. Ο υπολογιστής και το κινητό τηλέφωνο δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα ηλεκτρονικά. 3. Το βραχιόλι είναι πάντα συνδεδεμένο με το κινητό τηλέφωνο και το Bluetooth απαιτείται πάντα να βρίσκεται σε ανοικτή κατάσταση. 4. Ανοίξτε τη διαχείριση δικαιωμάτων του κινητού τηλεφώνου και ρυθμίστε το για να αφήσετε το παρασκήνιο να εξέλθει από τη διεπαφή. Σημειώσεις: Το πιο πάνω μενού μπορεί να εμφανίσει το μήνυμα όταν έρχεται το μήνυμα του κινητού τηλεφώνου, υποδεικνύοντας ότι η επιτυχής ρύθμιση ολοκληρώθηκε. Την ίδια στιγμή, το μήνυμα ωθείται στο βραχιόλι. Αν γίνει επανεκκίνηση του κινητού τηλεφώνου, κάντε κλικ στο "Προώθηση μηνυμάτων" στην ενότητα "Ρύθμιση" για να εισέλθετε στο κέντρο ειδοποιήσεων και να μάθετε την ειδοποίηση μηνύματος της συσκευής JYou στη συνέχεια ανοίξτε ξανά την επιλογή.

25 6. Ερώτηση: Γιατί αποτυγχάνει η μέτρηση του καρδιακού ρυθμού μου; Απάντηση: Προσέξτε να διατηρήσετε τον χρήστη σε ηρεμία κατά τη μέτρηση της καρδιακής συχνότητας και διατηρήστε το κάτω μέρος του βραχιολιού στενά συνδεδεμένο στο βραχίονα χωρίς εμφανές κενό. Μην κουνάτε τα χέρια σας κατά τη διάρκεια της μέτρησης. 7. Γιατί το εικονίδιο σύνδεσης Bluetooth αναβοσβήνει συνεχώς; Απάντηση: Ο χρήστης του IOS μπορεί να έρθει αντιμέτωπος με αυτό το πρόβλημα. Μπορεί κυρίως να προτρέψει τους χρήστες να μην λαμβάνουν το μήνυμα ώθησης εάν το APP δεν είναι συνδεδεμένο με το βραχιόλι. Εκκινήστε την εφαρμογή APP για σύνδεση με το βραχιόλι και το εικονίδιο Bluetooth μπορεί να εμφανιστεί κανονικά. 8. Ερώτηση: Γιατί δεν μπορεί να φορτίσει; Απάντηση: 1. Ελέγξτε ότι η κατεύθυνση εισαγωγής του βραχιολιού είναι σωστή. 2. Η μπαταρία πρέπει να υποβληθεί σε περίοδο προφόρτισης όταν η ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος για το βραχιόλι είναι πολύ χαμηλή (το βραχιόλι έχει παραμείνει στην άκρη και δεν έχει χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα).

26 Σημείωση: Γενικά φορτίστε συνδέοντας το φορτιστή. σημειώστε ότι γενικά εισέρχεται στην κανονική κατάσταση φόρτισης μετά από δύο ή τρία λεπτά όταν ο φορτιστής είναι συνδεδεμένος. 9. Ερώτηση: Ποιοι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα μέτρησης του καρδιακού ρυθμού; Απάντηση: Ο μη τυποποιημένος τρόπος φθοράς του βραχιολιού μπορεί να επηρεάσει τη μέτρηση του καρδιακού ρυθμού. Για παράδειγμα, η ανεπαρκής πρόσδεση του βραχιολιού στο δέρμα, που μπορεί να προκαλέσει διαρροή φωτός, αιώρηση των βραχιόνων, ελαφρά κίνηση του βραχιολιού στο δέρμα, υπερβολικά σφιχτή χρήση, υπερβολικά ψηλά στη λαβή και σφίξιμο των γροθιές, τα οποία μπορεί να επηρεάσουν την κυκλοφορία του αίματος καθώς και το σήμα καρδιακού ρυθμού. Οι σωστοί τρόποι μέτρησης είναι: να τοποθετήσετε το βραχίονα σε ένα επίπεδο, να χαλαρώσετε και να παραμείνετε ήσυχοι και βεβαιωθείτε ότι το βραχιόλι είναι στενά συνδεδεμένο με τον βραχίονα. Σημειώστε ότι μεμονωμένες διαφορές όπως το χρώμα του δέρματος, τα μαλλιά, τα τατουάζ και η ουλή μπορεί επίσης να επηρεάσουν το σήμα του καρδιακού ρυθμού ακόμα και όταν το βραχιόλι φοριέται σωστά.

27 \10. Ερώτηση: Γιατί είναι η ώρα του βραχιολιού ανακριβής; Απάντηση: Μπορεί να παρουσιαστεί σφάλμα με το χρόνο του βραχιολιού μετά την επαναφόρτιση του βραχιολιού. Σε αυτή την περίπτωση, συνδέστε το βραχιόλι με το κινητό τηλέφωνο και η ώρα του βραχιολιού θα συγχρονιστεί αυτόματα με εκείνη του κινητού τηλεφώνου για διόρθωση. Προειδοποίηση: Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν λάβετε μέρος σε ένα νέο άθλημα. Το έξυπνο βραχιόλι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για ιατρικούς σκοπούς, αν και μπορεί να παρακολουθεί τον δυναμικό καρδιακό σας ρυθμό σε πραγματικό χρόνο.

28 Βασικές Παράμετροι Τύπος Οθόνης 0.96 ίντσες TFT Bluetooth BLE 4.0 Χωρητικότητα μπαταρίας 90mAh Ζωή μπαταρίας 3-5 ημέρες Βαθμός προστασίας IP 67 Απαιτήσεις συστήματος ios 8.0 ή παραπάνω /Android 5.1 ή παραπάνω Όλα τα σήματα κατατεθέντα αποτελούν αποκλειστική περιουσία των αντίστοιχων εταιριών

SMARTWATCH BRACELET Y5

SMARTWATCH BRACELET Y5 SMARTWATCH BRACELET Y5 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ευχαριστούμε που επιλέξατε το SMART BRACELET Y5 Στη συσκευασία περιέχονται: Ρολόι Λουράκι Οδηγίες χρήσης Τοποθέτηση και συντήρηση 1. Συναρμολογήστε το ρολόι. Ευθυγραμμίστε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR)

Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR) SB7J01(1J)/ 6MB4121J-01 Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR) Gr Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή...2 Το Περιβάλλον Εργασίας...2 Προβλήματα με τη Σύνδεση;...2 Περισσότερα για το SnapBridge...2

Διαβάστε περισσότερα

mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android

mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android Εγκατάσταση εφαρμογής BigO στο κινητό τηλέφωνο Προϋποθέσεις Android OS 5.0 και νεότερο Λογαριασμό Google για πρόσβαση στο Play Store Ενεργοποιημένο Bluetooth Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Αδιάβροχο Sport Smartwatch EX16 Εγχειρίδιο οδηγιών

Αδιάβροχο Sport Smartwatch EX16 Εγχειρίδιο οδηγιών Αδιάβροχο Sport Smartwatch EX16 Εγχειρίδιο οδηγιών Όλες οι οδηγίες για τη λειτουργία του προϊόντος είναι για αναφορά μόνο και το προϊόν υπόκειται σε διαθεσιμότητα. S1 κουμπί Φωτεινό καντράν BT on / off

Διαβάστε περισσότερα

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση.

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. Motorola O1 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία 3 1.1 Ημερομηνία 3 1.2 Ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Smart Bracelet M3 Οδηγίες χρήσης

Smart Bracelet M3 Οδηγίες χρήσης Smart Bracelet M3 Οδηγίες χρήσης 1. Στην πρώτη οθόνη μπορείτε να δείτε πληροφορίες για την ώρα, τον καιρό, την κατάσταση σύνδεσης και μπαταρίας. 2. Μετρητής βημάτων. Ο μετρητής καταμετράει όλα τα βήματα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036

Εγχειρίδιο Χρήσης. Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036 Εγχειρίδιο Χρήσης Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036 Περιεχόμενα Περιεχόμενα...1 Εισαγωγή...2 Χαρακτηριστικά...3 Τεχνικές Προδιαγραφές...3 Εγκατάσταση...4 Συμβουλές Εγκατάστασης Αισθητήρων...5 Τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Συνδέσεις Wi-Fi με τον Εκτυπωτή Σύνδεση με έναν υπολογιστή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση με ένα υπολογιστή απευθείας Σύνδεση με μια έξυπνη συσκευή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης Calisto 7200 Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Επισκόπηση 3 Σύνδεση με υπολογιστή 4 Καθημερινή χρήση 5 Λειτουργία 5 Ένταση ήχου 5 Σίγαση/Κατάργηση σίγασης 5 Απάντηση ή τερματισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΟΛΛΑΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ BLUETOOTH ΜΕΣΩ I-PHONE

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΟΛΛΑΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ BLUETOOTH ΜΕΣΩ I-PHONE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΟΛΛΑΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ BLUETOOTH ΜΕΣΩ I-PHONE Οδηγός Χρήσης Προετοιμάστε την κινητή συσκευή: 1.Κατεβάστε το i.pets app από το κατάστημα του διαδικτύου ή από την ιστοσελίδα της Samsung 2.Εγκαταστήστε

Διαβάστε περισσότερα

8. Συχνές ερωτήσεις και αντιμετώπιση προβλημάτων

8. Συχνές ερωτήσεις και αντιμετώπιση προβλημάτων Εκπαιδευτικό εγχειρίδιο αποστολής ανιχνεύσεων GROW 2017 8. Συχνές ερωτήσεις και αντιμετώπιση προβλημάτων Ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογή Flower Power ΥΠΆΡΧΕΙ ΔΙΑΘΈΣΙΜΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΉ FLOWER POWER ΓΙΑ ΤΗΛΈΦΩΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης CJB1JM0LCAKA Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Γνωριμία με το ρολόι σας Ηχείο Θύρα φόρτισης Πλήκτρο λειτουργίας Πιέστε παρατεταμένα για 3 δευτ. για ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση. Πιέστε παρατεταμένα για 10 δευτ.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888

Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888 Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888 Τι περιέχεται στη συσκευασία Συσκευή χειρός * Σταθμός βάσης Βάση φόρτισης * Τροφοδοτικό * Καλώδιο τηλεφώνου ** Οδηγός γρήγορης έναρξης CD ROM Εγγύηση Σημείωση * Σε σετ πολλών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Χρήσης 1 Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Kαταγράψτε εδώ τους κωδικούς που βρίσκονται στο email ενεργοποίησης της υπηρεσίας που έχετε παραλάβει από την Τράπεζα Πειραιώς. Θα τους χρειαστείτε σε κάθε

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

β) Όταν ο συναγερμός είναι στο on, πατήστε το πλήκτρο «alarm pause button». O συναγερμός θα σταματήσει και σε 60 δευτερόλεπτα θα ενεργοποιηθεί ξανά.

β) Όταν ο συναγερμός είναι στο on, πατήστε το πλήκτρο «alarm pause button». O συναγερμός θα σταματήσει και σε 60 δευτερόλεπτα θα ενεργοποιηθεί ξανά. Οδηγίες Λειτουργίας Α. Εγκαταστήστε το περικάρπιο σύμφωνα με τις οδηγίες. α) τοποθετήστε τον κατάλληλο αισθητήρα στην υποδοχή στην δεξιά πλευρά του οξύμετρου ( ο αισθητήρας παράγεται αποκλειστικά από την

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLE & TRUST. V2 Smart Brachelet ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

SIMPLE & TRUST. V2 Smart Brachelet ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ SIMPLE & TRUST V2 Smart Brachelet ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 1 Οδηγίες χρήσης Σας ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι για να χρησιμοποιήσετε το σύνολο των λειτουργιών

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το

Διαβάστε περισσότερα

ρομολογητής WiFi N300 (N300R)

ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Ανοίγει η παρουσίαση και εμφανίζεται η διαφάνεια τίτλου, "Πειράματα με αρχεία ήχου". Άσκηση 1: Εισαγωγή ήχου για συνεχή αναπαραγωγή Βήμα 1: Εισαγωγή ήχου Στη διαφάνεια 1, με

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-DM0 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Περιγραφή Προϊόντος Το ψηφιακό χειριστήριο/θερμοστάτης JH χρησιμοποιείται κυρίως στην ηλεκτροθερμική θέρμανση για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Μπορεί να εγκατασταθεί τόσο

Διαβάστε περισσότερα

GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201

GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201 GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το επιλεγμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΝΟΣ 12 ΣΤΟΧΟΙ 13 ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ 13 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ 14 SMS ΜΗΝΥΜΑΤΑ 15 ΧΑΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ 15 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 16

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΝΟΣ 12 ΣΤΟΧΟΙ 13 ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ 13 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ 14 SMS ΜΗΝΥΜΑΤΑ 15 ΧΑΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ 15 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 16 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗ 05 ΖΕΥΞΗ 06 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 08 ΟΘΟΝΗ 09 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 10 ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ 11 ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ 11 ΥΠΝΟΣ 12 ΣΤΟΧΟΙ 13 ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ 13 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ 14 SMS ΜΗΝΥΜΑΤΑ 15 ΧΑΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ 15 ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-PT04 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

ZEROUND DIVITEC AE ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 4 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΤΚ ΤΗΛ

ZEROUND DIVITEC AE ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 4 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΤΚ ΤΗΛ ZEROUND DIVITEC AE ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 4 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΤΚ 15354 ΤΗΛ 2102855080 WWW.DIVITEC.GR ΦΟΡΤΙΣΗ 06 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ 14 ΥΠΝΟΥ ΑΡΧΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ 07 ΕΥΡΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 15 ΚΛΗΣΕΙΣ 09 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ 15 ΚΑΜΕΡΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΛΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λειτουργίας. Α. Εγκαταστήστε το περικάρπιο σύμφωνα με τις οδηγίες:

Οδηγίες Λειτουργίας. Α. Εγκαταστήστε το περικάρπιο σύμφωνα με τις οδηγίες: Οδηγίες Λειτουργίας Α. Εγκαταστήστε το περικάρπιο σύμφωνα με τις οδηγίες: α) τοποθετήστε τον κατάλληλο αισθητήρα στην υποδοχή στην δεξιά πλευρά του οξύμετρου (Ο αισθητήρας παράγεται αποκλειστικά από την

Διαβάστε περισσότερα

Ελέγξτε την ταινία σας

Ελέγξτε την ταινία σας Ελέγξτε την ταινία σας Σε αυτές τις ασκήσεις, θα κάνετε εισαγωγή μιας ταινίας και θα χρησιμοποιήσετε τις επιλογές που παρουσιάστηκαν στο μάθημα. Άσκηση 1: Εισαγωγή αρχείου ταινίας 1. Κάντε κλικ στη μικρογραφία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Καταμετρητής χαρτονομισμάτων EasyCount EC960

Εγχειρίδιο Χρήσης. Καταμετρητής χαρτονομισμάτων EasyCount EC960 Εγχειρίδιο Χρήσης Καταμετρητής χαρτονομισμάτων EasyCount EC960 ΠΡΟΣΟΧΗ Προτού θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν αντικείμενα που παρεμποδίζουν τον τροφοδότη χαρτονομισμάτων κατά

Διαβάστε περισσότερα

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά Ηχείο HP Roar Plus Άλλα χαρακτηριστικά Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα στις Η.Π.Α. του ομίλου εταιρειών

Διαβάστε περισσότερα

BackBeat PRO 2 BackBeat PRO 2 Special Edition. Εγχειρίδιο χρήσης

BackBeat PRO 2 BackBeat PRO 2 Special Edition. Εγχειρίδιο χρήσης BackBeat PRO 2 BackBeat PRO 2 Special Edition Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Επισκόπηση 3 Ένταση ήχου 3 Αναπαραγωγή/παύση αναπαραγωγής μουσικής 3 Επιλογή τραγουδιού 3 Λειτουργία Open Listening 3 Ενεργή

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R)

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την κάμερα ρολόι χειρός της εταιρείας μας. Προκειμένου να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις λειτουργίες που σας προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας με το μέλλον.

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας με το μέλλον. Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας με το μέλλον. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1 OT-eileger_EU-DE_Siemens_el-GR.indd 1 06.02.17 09:40 Το μέλλον τώρα ξεκινά στο σπίτι σας! Σας συγχαίρουμε που επιλέξατε το Home

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ Πίνακας Περιεχομένων Ενεργοποίηση και Αρχικοποίηση Συσκευής... 4 1 Περιεχόμενα συσκευασίας ipad... 5 2 Εξοικείωση με την συσκευή... 6 3 Αρχικοποίηση και ρυθμίσεις ipad... 7 4

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ : Με ΙΤ-4Ν Με τηλέφωνο συνδεδεμένο στις εξόδους τηλεφωνικής γραμμής του ΙΤ-4Ν. Μπείτε στο μενού προγραμματισμού. Αν έχετε μπουτονιέρα στο σύστημα, τοποθετείστε

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750 Μοντέλο EX3700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά HDD Password Tool Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά 1 Πίνακας περιεχομένων Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή... 3 Εμπορικά σήματα... 4 Κεφάλαιο 2: Απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα... 5 - HDD Password Tool για Windows... 5

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Σύνδεσης (για COOLPIX)

Οδηγός Σύνδεσης (για COOLPIX) Οδηγός Σύνδεσης (για COOLPIX) Στο παρόν έγγραφο περιγράφεται η διαδικασία σχετικά με τη χρήση της εφαρμογής SnapBridge (Έκδοση 2.0) για τη δημιουργία ασύρματης σύνδεσης μεταξύ μιας φωτογραφικής μηχανής

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους Εγχειρίδιο χρήσεως Εισαγωγή Συγχαρητήρια για την αγορά αυτού του καινοτόμου ασύρματου ποντικιού. Με εξαιρετική ακρίβεια ως προς τις λεπτομέρειες της επιφάνειας και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΕΞΥΠΝΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΕΞΥΠΝΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΕΞΥΠΝΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η εταιρεία δεν θα ευθύνεται για οποιαδήποτε ζητήματα και προβλήματα που προκαλούνται από το Internet, δρομολογητές (router) Wi-Fi και έξυπνες συσκευές.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

PointWrite - Εγχειρίδιο χρήσης

PointWrite - Εγχειρίδιο χρήσης PointWrite - Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων Περιεχόμενα συσκευασίας... 3 Προετοιμασία για εγκατάσταση... 4 Συνθήκες περιβάλλοντος... 4 Οδηγίες για την επιφάνεια... 5 Εγκατάσταση κάμερας στο βιντεοπροβολέα...

Διαβάστε περισσότερα

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660 Mini DVR MDS 660 Βασικά χαρακτηριστικά Σύστημα ανίχνευσης κίνησης με ενσωματωμένο σύστημα καταγραφής εικόνας. Από τη στιγμή που ανιχνεύεται εισβολή στον επιτηρούμενο χώρο το αισθητήριο ανίχνευσης κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle Smart TV stick D2 Android HDMI SmartTV dongle Διπύρηνο έως 1.6 GHz - RAM: 1 GB, ROM: 4 GB - Android JellyBean 4.2 - WiFi 802.11 b/g/n - Υποστήριξη για κάρτα microsdhc - Google Play - Υποστήριξη ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder Εγχειρίδιο Bluetooth/ Password El Cylinder Password Bluetooth ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Παράμετροι Εξαρτήματα Λειτουργια Εγκατάσταση Ρύθμιση του εξωτερικού κυλίνδρου Κατέβασμα εφαρμογής Λειτουργία εφαρμογής F.A.Q 02 03

Διαβάστε περισσότερα

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo.

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo. Διαβάστε τις ειδοποιήσεις ασφαλείας και τις σημαντικές συμβουλές στα εγχειρίδια που παρέχονται προτού χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας. Σημειώσεις Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N600 Μοντέλο WN3500RP Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT1 ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα 3.0 Bluetooth

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε. CD190 CD195

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε.  CD190 CD195 Μπορείτε να καταχωρίσετε το προϊόν σας και να λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www.philips.com/welcome CD190 CD195 Οδηγός γρήγορης έναρξης 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201

GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201 GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το επιλεγμένο

Διαβάστε περισσότερα

www.motorolahome.com www.verve.life RIDER RIDER Διάβασέ με Τα ασύρματα ακουστικά σας Πώς να τα φορέσετε Ενεργοποίηση Λυχνία ένδειξης κατάστασης + _ / / Έλεγχος ήχου & μουσικών κομματιών Κλήσεις, φωνή

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης : Εφαρμογή Vodafone Mobile Broadband

Οδηγός Χρήσης : Εφαρμογή Vodafone Mobile Broadband : Εφαρμογή Vodafone Mobile Broadband Καλώς ήρθατε Στη νέα εφαρμογή διαχείρισης της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband! Η νέα εφαρμογή διαχείρισης της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband αποτελεί το κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Ελληνικός οδηγός χρήσης PRO CS-80E... 2 Κύριες λειτουργίες και διακριτικά χαρακτηριστικά... 2 Εμφάνιση... 2 Προδιαγραφές...

Περιεχόμενα. Ελληνικός οδηγός χρήσης PRO CS-80E... 2 Κύριες λειτουργίες και διακριτικά χαρακτηριστικά... 2 Εμφάνιση... 2 Προδιαγραφές... Περιεχόμενα. Ελληνικός οδηγός χρήσης PRO CS-80E.... 2 Κύριες λειτουργίες και διακριτικά χαρακτηριστικά.... 2 Εμφάνιση.... 2 Προδιαγραφές.... 2 Χρήση πίνακα ελέγχου.... 3 Προφυλάξεις ασφαλείας και κανόνες

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας. Επισκόπηση προϊόντος

Περιεχόμενα συσκευασίας. Επισκόπηση προϊόντος Εισαγωγή Ευχαριστούμε που αγοράσατε τη συσκευή ανοικτής συνομιλίας Prestigio - Ηλιακά φορτιζόμενο Bluetooth Hands Free. Κάνατε μια εξαιρετική επιλογή και ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε όλες τις δυνατότητες

Διαβάστε περισσότερα

Marmitek UltraViewPro 1

Marmitek UltraViewPro 1 IP CAMERA SERIES IP Eye Anywhere 10 11 20 21 470 IP RoboCam 10 11 21 541 641 ULTRAVIEW PRO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1..1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.. 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ......3 ΧΡΗΣΗ MARMITEK Ultraview

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων...... EL 1 Γενικές υποδείξεις.......... EL 1 Παραλλαγές εκδόσεων / Πληροφορίες......... EL 1 Περιγραφή................ EL 1 Λειτουργία........... EL 1 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης Lemfo LT03

Εγχειρίδιο χρήσης Lemfo LT03 Εγχειρίδιο χρήσης Lemfo LT03 Εγκατάσταση εφαρμογής Σαρώστε το QR Code για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Φόρτιση και ενεργοποίηση Κατά την πρώτη χρήση, φορτίστε την συσκευή για να ενεργοποιηθεί.

Διαβάστε περισσότερα

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής...

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής... Περιεχόμενα Ξεκινώντας... 6 Αφαίρεση πίσω καλύμματος... 6 Τοποθέτηση καρτών SIM... 7 Φόρτιση της μπαταρίας... 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης... 10 Ενεργοποίηση της συσκευής... 10 Απενεργοποίηση της συσκευής...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Περιεχόμενα Καλωσορίσατε Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Arlo. Η έναρξη χρήσης είναι εύκολη. 100% ασύρματη κάμερα Μαγνητική βάση επιτοίχιας τοποθέτησης Μπαταρίες λιθίου 123

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD181/CD186

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD181/CD186 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD181/CD186 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν

Διαβάστε περισσότερα

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND 1. Ένδειξη συχνότητας/ ώρας 2. Ένδειξη μπάσου 3. Ένδειξη FM 4. Ένδειξη έντασης σήματος 5. Ένδειξη λειτουργίας για το ξυπνητήρι 6. Ένδειξη λειτουργίας αυτόματης

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο λειτουργίας

Εγχειρίδιο λειτουργίας Εγχειρίδιο λειτουργίας I.Ελεγκτής 1. Βασικές λειτουργίες 1.1 Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση 1.1.1 Όταν η κύρια μονάδα δεν είναι εξοπλισμένη με θερμοστάτη, η λειτουργία ON / OFF του συστήματος ελέγχεται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΣΤΗ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΣΤΗ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΣΤΗ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ 230 V EKWCTRDI1V3 EKWCTRDI1V3 ENG Περιεχόμενα ENG 2 1 Σχετικά με αυτές τις οδηγίες...3 1.1 Εγκυρότητα, αποθήκευση και προώθηση των οδηγιών 3 1.2 Σύμβολα 3 2

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εγχειρίδιο Χρήστη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εγχειρίδιο Χρήστη ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Οδηγίες διασύνδεσης με tablet Android μέσω Bluetooth 0 Οδηγίες διασύνδεσης με tablet Android μέσω Καλωδίου 0 Οδηγίες διασύνδεσης με Κινητό Android μέσω Bluetooth 0 Οδηγίες διασύνδεσης με Κινητό

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Το εγχειρίδιο αυτό σας βοηθά να εγκαταστήσετε μια ασύρματη σύνδεση μεταξύ του εκτυπωτή και των υπολογιστών σας. Ανατρέξτε στον "Οδηγό Δικτύωσης" στις ηλεκτρονικές Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM

ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Εσωτερική WiFi IP κάμερα HD 720p με ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο Λειτουργία WiFi - συνδέστε εύκολα την κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R216-Z

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R216-Z Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R216-Z Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον.

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης el_pcg_kochfeld_tft_se_9001296415.indd 1 08.06.17 07:59 Το μέλλον τώρα ξεκινά στο σπίτι σας! Σας συγχαίρουμε που επιλέξατε το

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Η νέα θυροτηλεόραση ZEUS της σειράς BUS 2 καλωδίων από την CTC, είναι η ιδανικότερη επιλογή και ταιριάζει σε οποιοδήποτε κτίριο.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Εγγράψτε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1 Σύνδεση 2 Τοποθέτηση 3 Ευχάριστη χρήση Τί περιέχει το κουτί Σταθμός

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη. AirPrint

Εγχειρίδιο Χρήστη. AirPrint Εγχειρίδιο Χρήστη AirPrint ΠΡΟΛΟΓΟΣ Έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια, για να διασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες αυτού του εγγράφου είναι πλήρεις, ακριβείς και ενημερωμένες. Ο κατασκευαστής δεν αναλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο.

Εγχειρίδιο χρήσης. Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο. Εγχειρίδιο χρήσης Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή «Amaryllo». Συνδέστε το micro USB καλώδιο στην πρίζα.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ gr ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ηλεκτρική παροχή: Ο.Τ. (Open Therm protocol) για τον πομπό και μπαταρίες ΑΑ LR06 για το δέκτη

Διαβάστε περισσότερα

VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ VOYAGER2 DG310 Τα περιεχόμενα αυτού του οδηγού ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από την περιγραφή της συσκευής σας ανάλογα με την έκδοση λογισμικού και τον πάροχό σας. Γνωριμία

Διαβάστε περισσότερα

Ανάκτηση του SupportAssist OS Recovery. Οδηγός χρήστη

Ανάκτηση του SupportAssist OS Recovery. Οδηγός χρήστη Ανάκτηση του SupportAssist OS Recovery Οδηγός χρήστη Σημείωση, προσοχή και προειδοποίηση ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας.

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. AP-B250MV

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ.   AP-B250MV ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ AP-B250MV www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης AP-B250MV MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε τα στερεοφωνικά ακουστικά ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE.

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός. Smart Thermostat RDS110, RDS120

Σύντομος οδηγός. Smart Thermostat RDS110, RDS120 Σύντομος οδηγός Smart Thermostat RDS110, RDS120 el Καλωσορίσατε! Αυτός ο Σύντομος οδηγός σας καθοδηγεί ώστε: o Να συνδέσετε το θερμοστάτη στο Internet. o Να ρυθμίσετε το θερμοστάτη ώστε να λειτουργεί με

Διαβάστε περισσότερα

-ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ-

-ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ- -ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ- ΦΟΡΤΙΣΗ 07 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 15 ΣΥΖΕΥΞΗ 08 ΥΠΝΟΣ 16 ΟΘΟΝΕΣ 10 ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ 17 ΚΛΗΣΕΙΣ 12 ΣΤΟΧΟΙ & ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ 18 ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 13 APPS 19 SMS 13 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 20 ΦΩΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ 14 ΤΕΧΝΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα