Πορτογαλία, τη γνωρίζετε?

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πορτογαλία, τη γνωρίζετε?"

Transcript

1 Πορτογαλία, τη γνωρίζετε? Ανακαλύψτε τι γίνεται σε μία από τις χώρες που περισσότερο άλλαξε τα τελευταία 30 χρόνια. Καλώς ήρθατε στην Ακτή Επιχειρηματικότητας.

2 Αγγίξτε, παίξτε, ανακαλύψτε Η Ydreams συνδυάζει τεχνολογία και τέχνη σε αμφίδρομες λύσεις επικοινωνίας και ήδη αποτελεί σημείο αναφοράς για πελάτες σε όλη την υφήλιο.

3 Απάντηση στα δάχτυλα. Γνωρίζατε ότι η Πορτογαλία είναι παγκόσμιος ηγέτης στις βιομετρικές λύσεις? H Master Guardian ήταν η πρώτη εταιρεία συναγερμών στον κόσμο που χρησιμοποίησε βιομετρικό design και τεχνολογία.

4 Στη γη, στον αέρα ή στη θάλασσα, ασφάλεια με πορτογαλικό software Το software της SISCOG προγραμματίζει το ανθρώπινο δυναμικό των δικτύων των πιο προηγμένων σιδηροδρόμων της Ευρώπης. Η SkySoft δημιουργεί software για συστήματα πλοήγησης και επικοινωνίας μέσω δορυφόρου με σκοπό τη διαχείριση των οδικών και θαλάσσιων υποδομών.

5 Toque, brinque, descubra. Το να δείχνεις είναι ωραίο Το Displax της Edigma μετατρέπει οποιαδήποτε επιφάνεια σε ένα αμφίδρομο πλαίσιο, ιδανικό για εμπορικούς, ψυχαγωγικούς ή διδακτικούς σκοπούς.

6 Ένας κόσμος δίχως σύνορα χρειάζεται τεχνολογία. Για παράδειγμα Πορτογαλική. Γνωρίζατε ότι η Critical Software ανάπτυξε το software ολοκλήρωσης των συστημάτων πληροφορικής των κρατών του χώρου Schengen? Και ότι η Vision-Box ανάπτυξε το software βιομετρικής ανάγνωσης για το ηλεκτρονικό διαβατήριο? Άλλες πορτογαλικές επιχειρήσεις όπως η Novabase, η Microfil και η NewVision κάνουν την Πορτογαλία σημείο διεθνούς αναφοράς του e.government.

7 Ο χρόνος είναι χρήμα. Κερδίστε τον μαζί μας.. Γνωρίζατε ότι στην Πορτογαλία το σύστημα Simplex έριξε το μέσο όρο του χρόνου σύστασης μίας επιχείρησης στα 33 λεπτά?

8 Εδώ και αιώνες επικοινωνούμε με πελάτες σε όλο τον κόσμο. Αλλά, τώρα, αυτό είναι πολύ πιο εύκολο. Γνωρίζατε ότι η πορτογαλική Altitude Software είναι παγκόσμιος ηγέτης στο software για contact centres? Επίσης, η Cisco, η Fujitsu και η Netjets διάλεξαν την Πορτογαλία για τα δικά τους Κέντρα Επιχειρήσεων και Επαφής.

9 Ηδημιουργίαsoftware για την οργάνωση των δικών σας δεδομένων υγείας, ακόμη και κλινικών περιβαλλόντων δίχως χαρτί, έχει ήδη εγκατασταθεί σε νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο. Είναι λύσεις της Alert για να φροντίζουν την υγεία σας.

10 Υφάσματα Πορτογαλίας, ήδη τα γνωρίζετε. Αυτά όμως όχι. Γνωρίζατε ότι το Vital Jacket είναι ένα t-shirt που επιτρέπει την παρακολούθηση των ζωτικών σημείων του χρήστη?

11 Engineering & Tooling από την Πορτογαλία BMW, Porsche, Samsonite, Mercedes. Όλες κάνουν τις αγορές τους εδώ.

12 Πτήσεις σε 64 προορισμούς σε 30 χώρες. Η TAP Portugal είναι η ηγετική Πορτογαλική αεροπορική εταιρεία και μέλος της Star Alliance. Με Hub στη Λισσαβώνα αποτελεί στην Ευρώπη ένα σταθμό πρόσβασης στην Αφρική, στην Βόρεια Αμερική και στη Βραζιλία.

13 Η OGMA, στην πολιτική και αμυντική αεροναυπηγική, προτείνει λύσεις συντήρησης και κατασκευής αεροναυπηγικών δομών, με ευρύ φάσμα τεχνολογιών και υλικών, ελαστικότητα, αποδοτικότητα, ικανοποιώντας τις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας. Οι πελάτες μας και οι εταίροι μας το γνωρίζουν! Μαζί πετάμε πιο ψηλά!

14 Μία μεγάλη εταιρεία ξεκινά με μία στέρεη δομή. Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες μεταλλικών κατασκευών στον κόσμο: Martifer

15 GALP, η επιχείρησηπετρελαίουκαι Αερίου της Πορτογαλίας Ευαισθητοποιημένη με την ενεργειακή βιωσιμότητα, επένδυσε δυναμικά στην τεχνολογική αποδοτικότητα των διυλιστηρίων της.

16 Λαμπερό Από εδώ φεύγει το νούμερο 1 χαρτί γραφείου στον Κόσμο: το Navigator του Ομίλου Portucel Soporcel.

17 Από το 1143 Είμαστε ένα έθνος και ανέκαθεν υπήρξαμε εξαγωγείς κρασιού. Το πορτογαλικό κρασί είναι τόσο παλιό όσο και η γη που το παράγει.

18 Ένας νέος φίλος! Το Pregado ή Psetta Máxima παράγεται από την Acuinova, μία από τις μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας της Ευρώπης.

19 Για τον πελάτη, πάμε ακόμη πιο μακριά. Η Logoplaste είναι μεταξύ των 10 μεγαλύτερων εταιρειών στον κόσμο στην παραγωγή πλαστικών συσκευασιών. Παράγει λύσεις στα μέτρα των πελατών, στις δικές τους εγκαταστάσεις.

20 Πόρτα της Ευρώπης στον Ατλαντικό Λιμάνι του Sines: Εξαιρετικές προσβάσεις Σύγχρονο και απλοποιημένο Ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια με βαθιά νερά στην ΕΕ

21 Συνεργασίες για το μέλλον Είναι ένα Πρόγραμμα που ήδη εκπόνησε το Laboratório Ibérico Internacional de Nanotecnologia (Διεθνές Ιβηρικό Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας), στη Braga, το Information and Communication Technologies Institute (με το Πανεπιστήμιο της Carnegie Mellon), το Colaboratory for Emerging Technologies (με το Πανεπιστήμιο του Texas, Austin) και το Πρόγραμμα Fraunhofer Portugal (σε συνεργασία με το Fraunhofer-Gesellschaft).

22 42% των Πορτογάλων μιλά μία δεύτερη γλώσσα. Γνωρίζατε ότι η Microsoft εγκατάστησε στην Πορτογαλία το δικό της Κέντρο Γλωσσικής Ανάπτυξης?

23 Έρευνα και Τεχνολογία, μια υγιής συνταγή. Ο Όμιλος Bial επενδύει το 20% του κύκλου εργασιών του στην έρευνα και τεχνολογία. Με παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες, έχει 6 νέα καταχωρημένα μόρια σε παγκόσμιο επίπεδο. Κυκλοφόρησε στην ευρωπαϊκή αγορά ένα νέο φάρμακο κατά της επιληψίας και προβλέπει την παρουσίαση, μέχρι το 2020, σε παγκόσμια κλίμακα, 5 νέων φαρμάκων.

24 Εδώ και 4 δεκαετίες, η Πορτογαλία συνέβαλε στις φωτογραφικές μηχανές, στα κιάλια, καθώς και στα νέα επώνυμα προϊόντα του κλάδου των οπτικών. Τι κάνει την LEICA την καλύτερη φωτογραφική μηχανή του κόσμου? ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ, ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ

25 Γέφυρες προς όλο τον κόσμο Μεταξύ πολιτισμών, εδώ και αιώνες. Στον κατασκευαστικό κλάδο, επίσης. Το μυστικό? Πολιτικοί μηχανικοί όπως ο Sagadães Tavares και αρχιτέκτονες όπως ο Siza Vieira ή εταιρείες με παγκόσμια προβολή όπως η Mota-Engil, η Teixeira Duarte, η Grupo Lena και η Soares da Costa.

26 Ήρωες της Θάλασσας Τα καγιάκ Nelo αποτελούν μια περίπτωση απόλυτης ηγεμονίας στην παγκόσμια αγορά. Η μάρκα της πορτογαλικής εταιρείας M.A.R.Kayaks προμήθευσε το 80% των σκαφών που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου και κέρδισε 20 από τα 36 μετάλλια στο αγώνισμα του Κάνοε-Καγιάκ.

27 Surf και Τεχνολογία Με έδρα στην Ericeira, την φημισμένη παραλία σερφιστών, και με υποκαταστήματα στην Καλιφόρνια και στη Μπολώνια, η Nfive κατέχει το 75% της παγκόσμιας αγοράς του software για κάρτες ταυτοποίησης.

28 Νέα πλοήγηση O Magalhães είναι ο πρώτος φορητός υπολογιστής στον κόσμο που κατασκευάστηκε ειδικά για παιδιά και διανεμήθηκε στη δημόσια εκπαίδευση της Πορτογαλίας. Εξαιρετικά ανθεκτικός και με έλεγχο ασφαλείας για την πρόσβαση στο internet, εξάγεται στη Βενεζουέλα, Βραζιλία, Αγκόλα, Αργεντινή και στο Πράσινο Ακρωτήρι.

29 Το να ζεις εδώ είναι ωραίο! Γαλάζιος ουρανός, γενναιόδωρη φύση, πολιτιστική κληρονομιά αιώνων. Ονειρευτείτε, επενδύστε, κερδίστε. Ελάτε εδώ.

30 Προσφέρουμε μουσική στην Ευρώπη Η Bosch έχει στην Braga το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό εργοστάσιο συστημάτων ήχου αυτοκινήτων. Γνωρίζατε ότι η Πορτογαλία είναι η κύρια πηγή των συστημάτων ήχου αυτοκινήτων που πωλούνται στην ευρωπαϊκή ήπειρο?

31 Ποιος είπε ότι οι λύσεις δεν πέφτουν από τον ουρανό? Η NDrive κατασκεύασε το πρώτο GPS τουκόσμουμεαεροφωτογραφίες.

32 Ορίζοντας μέλλοντος Γνωρίζατε ότι η EDP, Energias de Portugal, είναι ο τέταρτος μεγαλύτερος παίκτης αιολικής ενέργειας στον κόσμο και ένας από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς παίκτες της Ιβηρικής Χερσονήσου.

33 Βασιλιάς Ήλιος Η AJLobo / Open Renewables είναι πρωτοπόρος και ηγέτης στην κατασκευή προηγμένων τεχνολογικά φωτοβολταϊκών λύσεων. Στόχος της είναι μία πολιτική βιώσιμης ανάπτυξης βασισμένη σε ένα σταθερό πλαίσιο έρευνας και τεχνολογίας. Είμαστε μία από τις παγκόσμιες αναφορές στην ηλιακή ενέργεια και έχουμε ένα από τα μεγαλύτερα φωτοβολταϊκά πάρκα του κόσμου. Στην Πορτογαλία, χρησιμοποιούμε τον Ήλιο.

34 Περισσότερος φελλός, λιγότερο CO 2 Με έμφαση στην αειφορία, η Corticeira Amorim συμβάλλει στην προστασία χιλιάδων φελλόδεντρων, στην βιοποικιλότητα και στην καταπολέμηση της απερήμωσης. Η εταιρεία είναι ο μεγαλύτερος παγκόσμιος μεταποιητής φελλού και εξάγει σε περισσότερες από 100 χώρες.

35 Επαναστατική Στην παραγωγή παραγώγων ξύλου, στη δημιουργία των μεγαλύτερων εμπορικών κέντρων της Ευρώπης ή στις τηλεπικοινωνίες, η Sonae όπου πάει αλλάζει τα πάντα.

36 Πορτογαλικό δάσος Έρευνα για νέα είδη, διαχείριση δασών και ηγετική θέση στην παραγωγή χαρτόμαζας και χαρτιού είναι λόγοι που καθιστούν τις Πορτογαλικές μάρκες του κλάδου της δασοκομίας όλο και πιο αναγνωρίσιμες στις διεθνείς αγορές.

37 Αριστοκρατικό Το άλογο Lusitano είναι μία από τις τρεις καθαρόαιμες ράτσες του κόσμου. Με πορτογαλική ψυχή και ιδιοσυγκρασία είναι ένα ζώο συναρπαστικό, που σε κάθε του βήμα δηλώνει γενναιοδωρία και αριστοκρατία.

38 Το καλύτερο?

39 Οι Πορτογάλοι. Ένας λαός που μιλά την γλώσσα των επισκεπτών του, πάντα έτοιμος για νέες ανακαλύψεις, για εφευρέσεις, για το κτίσιμο ενός ανοικτού και ενωμένου κόσμου, πάντα διαθέσιμος για την περιπέτεια του νέου, του πέρα, του άλλου, πάντα πρόθυμος να μαθαίνει περισσότερα και να προοδεύει.

40 Για επιχειρηματικές συνεργασίες με την West Coast of Europe, επικοινωνήστε μαζί μας!

HORIZON 2020 εν συντομία

HORIZON 2020 εν συντομία HORIZON 2020 εν συντομία Το Πρόγραμμα Πλαίσιο της ΕΕ για την Έρευνα και την Καινοτομία Έρευνα και Καινοτομία Η Άμεση Ευρώπη είναι μια υπηρεσία που σας βοηθά να βρείτε απαντήσεις στα ερωτήματά σας για την

Διαβάστε περισσότερα

Η αναπαραγωγή επιτρέπεται, εκτός από εμπορικούς σκοπούς, με την προϋπόθεση ότι αναγνωρίζεται η πηγή.

Η αναπαραγωγή επιτρέπεται, εκτός από εμπορικούς σκοπούς, με την προϋπόθεση ότι αναγνωρίζεται η πηγή. Ευρωπαϊκή Ένωση, 2011 Η αναπαραγωγή επιτρέπεται, εκτός από εμπορικούς σκοπούς, με την προϋπόθεση ότι αναγνωρίζεται η πηγή. Το Βιβλίο των Νέων της Ευρώπης εκδόθηκε και χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ UNISTEP - PLUS

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ UNISTEP - PLUS ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ 1 ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ 2 «Όλα ξεκινούν με μία ιδέα» «Όλα ξεκινούν με μία ιδέα» ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Ποια είναι η πιθανότητα να επιτύχει μια νέα ιδέα? Πότε μία νέα ιδέα μπορεί να χαρακτηριστεί

Διαβάστε περισσότερα

Ηχηρό παρόν... ΚΡΗΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ. Εύρος προϊόντων και υπηρεσιών Αυξημένες οι εξαγωγές κρητικών προϊόντων την τελευταία διετία ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Ηχηρό παρόν... ΚΡΗΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ. Εύρος προϊόντων και υπηρεσιών Αυξημένες οι εξαγωγές κρητικών προϊόντων την τελευταία διετία ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΚΡΗΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ Ηχηρό παρόν... Εύρος προϊόντων και υπηρεσιών Αυξημένες οι εξαγωγές κρητικών προϊόντων την τελευταία διετία Στην καρδιά των εξελίξεων και από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς,

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο για συμβούλους απασχόλησης και επαγγελματικού προσανατολισμού

Εγχειρίδιο για συμβούλους απασχόλησης και επαγγελματικού προσανατολισμού Save the EARTH: Counsellors and Advisors on Renewable Energy sources Απασχόληση στον κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) - Επισκόπηση και Παραδείγματα Περιγραφών Επαγγελμάτων - Εγχειρίδιο για συμβούλους

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Η ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΘΕΜΑ: Η ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Τµήµα Λογιστικής Πτυχιακή εργασία του τµήµατος λογιστικής Εισηγητής: Γαβριλάκης Νεκτάριος ΘΕΜΑ: Η ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ GRISI PLUS. www.grisiplus.eu

ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ GRISI PLUS. www.grisiplus.eu GRISI PLUS Γεωπληροφορική Αγροτική Πρωτοβουλία για Ανάπτυξη και Προώθηση της Κοινωνίας της Πληροφορίας www.grisiplus.eu...αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί... ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργώντας με Ασφάλεια. κατανοώντας ζωτικές υπηρεσίες και το πώς αυτές σας διατηρούν ασφαλείς

Ενεργώντας με Ασφάλεια. κατανοώντας ζωτικές υπηρεσίες και το πώς αυτές σας διατηρούν ασφαλείς Ενεργώντας με Ασφάλεια κατανοώντας ζωτικές υπηρεσίες και το πώς αυτές σας διατηρούν ασφαλείς SCIM: Άτομο Αυτό το παράδειγμα Απλού Χάρτη Κρίσιμων Υποδομών (SCIM) δείχνει πως ένα άτομο του δυτικού κόσμου

Διαβάστε περισσότερα

Δεν δημιουργείται Διαδίκτυο του Μέλλοντος με ρυθμίσεις του παρελθόντος

Δεν δημιουργείται Διαδίκτυο του Μέλλοντος με ρυθμίσεις του παρελθόντος ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ 4 Δεν δημιουργείται Διαδίκτυο του Μέλλοντος με ρυθμίσεις του παρελθόντος 11 Ηλεκτρομαγνητικά κύματα και οι πιθανές επιπτώσεις τους στην υγεία 14 To νέο Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑΤΙ REHAU; ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΓΙΑΤΙ REHAU; ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ REHAU; ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ Τα δυνατά σημεία της REHAU Συνεχής επαναπροσδιορισμός των ορίων του δυνατού, με τη χρήση όλο και πιο αποδοτικών υλικών. Υλοποίηση οραμάτων,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Οκτώβριος 2008 Περιεχόμενα Προοίμιο... 3 1. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ Το 2015, η ολοκλήρωση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) θα αναδείξει ένα νέο αστικό σύμβολο για τη σύγχρονη Αθήνα του 21ου αιώνα. Η δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΝΥΨΩΣΗΣ

Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΓΕΡΑΝΟΓΈΦΥΡΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑΣ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΩΝ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΆ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΒΑΡΈΟΥ ΤΎΠΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΩΝ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΝΥΨΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Europeana: η ψηφιακή βιβλιοθήκη για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό

Europeana: η ψηφιακή βιβλιοθήκη για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2010 TEYXOΣ 80 ΔΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΗ: 0.1 ISSN 1106-9066 ΚΑΙΝΟ ΤΟΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Europeana: η ψηφιακή βιβλιοθήκη για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ JONATHAN PURDAY,

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στην Εφοδιαστική

Εισαγωγή στην Εφοδιαστική Δρ. Δημήτρης Φωλίνας Εισαγωγή στην Εφοδιαστική ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Β ΤΑΞΗ ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκη, 2014 Copyright Δημήτρης Φωλίνας Τηλ: +30 23510.20940 Φαξ: +30 23510.47860 Email: dfolinas@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

HEMPEL NEWS ΆΝΟΙΞΗ 2015

HEMPEL NEWS ΆΝΟΙΞΗ 2015 HEMPEL NEWS ΆΝΟΙΞΗ 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ 2 3 4 6 7 8 12 14 15 16 Editorial Κερκίδες Formula 1 στο Σότσι Καινοτόμος αντιδιαβρωτική προστασία με ενεργό ψευδάργυρο Τα γήπεδα του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΜΗΜΑ: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΡΟΥΣΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Α.Μ.: 6674

ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΜΗΜΑ: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΡΟΥΣΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Α.Μ.: 6674 ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΜΗΜΑ: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΡΟΥΣΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Α.Μ.: 6674 ΤΙΤΛΟΣ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Κινητού Τηλεφώνου για την Ελαχιστοποίηση της Κατανάλωσης Ενέργειας Οικιακών Συσκευών

Εφαρμογή Κινητού Τηλεφώνου για την Ελαχιστοποίηση της Κατανάλωσης Ενέργειας Οικιακών Συσκευών Εφαρμογή Κινητού Τηλεφώνου για την Ελαχιστοποίηση της Κατανάλωσης Ενέργειας Οικιακών Συσκευών Αραμπατζή Αγγελική και Ψάννης Κωνσταντίνος aggeliki.arampatzi@gmail.com, tm0915@uom.gr kpsannis@uom.gr http://users.uom.gr/~kpsannis/

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓOΡΑ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓOΡΑ Το Περιοδικό για την Ενέργεια και το Περιβάλλον Mάρτιος 2012 Τεύχος 33, Τιμή 3 ευρώ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓOΡΑ ΑΓΩΓOΙ: ΕΡΜΑΙΑ ΓΕΩΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡOΥΣΕΩΝ ΓΑΛΛΙΑ: Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠEPIOΔIKH EKΔOΣH ΓIA EPEYNA, ANAΠTYΞH KAI KAINOTOMIA TEYXOΣ ΙΑΝΟΥAΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥAΡΙΟΣ 2009 ISSN 1986-0218. Αφιέρωμα Ιστορία της Πληροφορικής

ΠEPIOΔIKH EKΔOΣH ΓIA EPEYNA, ANAΠTYΞH KAI KAINOTOMIA TEYXOΣ ΙΑΝΟΥAΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥAΡΙΟΣ 2009 ISSN 1986-0218. Αφιέρωμα Ιστορία της Πληροφορικής ΠEPIOΔIKH EKΔOΣH ΓIA EPEYNA, ANAΠTYΞH KAI KAINOTOMIA ΙΑΝΟΥAΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥAΡΙΟΣ 2009 TEYXOΣ 23 ISSN 1986-0218 Αφιέρωμα Ιστορία της Πληροφορικής ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΥΠΡΟΥ TEYXOΣ 23

Διαβάστε περισσότερα

Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Θεσσαλονίκης (ATΕΙΘ) ΤΜΗΜΑ: ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ. Πτυχιακή Εργασία:

Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Θεσσαλονίκης (ATΕΙΘ) ΤΜΗΜΑ: ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ. Πτυχιακή Εργασία: Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Θεσσαλονίκης (ATΕΙΘ) ΤΜΗΜΑ: ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Πτυχιακή Εργασία: Η Chipita International S.A. και η εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου (e-commerce) στα

Διαβάστε περισσότερα

Ένα στιγμιότυπο Quirky: ένα ζελέ για την καταπολέμηση...του ψύχους!

Ένα στιγμιότυπο Quirky: ένα ζελέ για την καταπολέμηση...του ψύχους! Σαφέστερη εικόνα Faan Grobbelaar και φροντίδα των αμπελώνων στη Νότια Αφρική Νέα Το FELCO 820, το νέο προϊόν FELCO για το 2012 Ένα στιγμιότυπο Quirky: ένα ζελέ για την καταπολέμηση...του ψύχους! FELCO

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ. Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας Τμήμα Τηλεπληροφορικής & Διοίκησης ΚΙΝΗΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ. του. Βασίλη Χ.

Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ. Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας Τμήμα Τηλεπληροφορικής & Διοίκησης ΚΙΝΗΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ. του. Βασίλη Χ. Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας Τμήμα Τηλεπληροφορικής & Διοίκησης ΚΙΝΗΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ του Βασίλη Χ. Μπενέκου Πτυχιακή εργασία που υποβάλλεται προς μερική εκπλήρωση των απαιτήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνικός Απολογισμός 2005. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Η προστιθέμενη «αξία» του ΟΤΕ

Κοινωνικός Απολογισμός 2005. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Η προστιθέμενη «αξία» του ΟΤΕ Κοινωνικός Απολογισμός 2005 Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Η προστιθέμενη «αξία» του ΟΤΕ O Όμιλος ΟΤΕ Σταθερή τηλεφωνία Ο OTE είναι ο μεγαλύτερος πάροχος σταθερής τηλεπικοινωνίας στην Ελλάδα και ο βασικός

Διαβάστε περισσότερα

IMMI-Train Supporting Efficient Recruitment of Immigrants Leonardo da Vinci Project... 16

IMMI-Train Supporting Efficient Recruitment of Immigrants Leonardo da Vinci Project... 16 IMMI-Train Προώθηση της Αποτελεσµατικής Επαγγελµατικής Απασχόλησης των Μεταναστών PT/05/B/F/PP-159155 Εγχειρίδιο Μελετών Περιπτώσεων Ορθές Πρακτικές στην Απασχόληση των Μεταναστών Το έργο αυτό έχει χρηµατοδοτηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Στην πραγματοποίηση σημαντικών

Στην πραγματοποίηση σημαντικών Hotel Restaurant Cafeteria Προτάσεις, ιδέες και λύσεις από την αγορά προμηθευτών Στην πραγματοποίηση σημαντικών επενδύσεων προχωρούν οι ξενοδοχειακές μονάδες εκσυγχρονίζοντας, εμπλουτίζοντας ή επεκτείνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Ονοµατεπώνυµο: Τσακίρη Ελπίδα. Τίτλος: Μελέτη εγκατάστασης φωτοβολταϊκών σε στέγες. Title: Study of photovoltaics installation on roofs

Ονοµατεπώνυµο: Τσακίρη Ελπίδα. Τίτλος: Μελέτη εγκατάστασης φωτοβολταϊκών σε στέγες. Title: Study of photovoltaics installation on roofs ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΑΝΙΩΝ ΣΧΟΛΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΕ ΣΤΕΓΕΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Εισηγήτρια: Ελπίδα Τσακίρη (Α.Μ: 761) Επιβλέπων

Διαβάστε περισσότερα

Πόσο μπορείτε να εξοικονομήσετε;

Πόσο μπορείτε να εξοικονομήσετε; Intelligent Energy Έξυπνες και αποδοτικές λύσεις διαχείρισης ενέργειας από την παραγωγή έως την τελική διανομή Σεπτέμβριος 2011 Κοιτάξτε εντός για να ξεκινήσετε να εξοικονομείτε ενέργεια! Ενεργειακό κόστος:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ FORTHnet ΚΑΙ OTEnet ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΟΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ FORTHnet ΚΑΙ OTEnet ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΟΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ FORTHnet ΚΑΙ OTEnet ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΟΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ: ΑΓΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΡΚΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα