Your Business Partner. Eπιχειρηματικοί Οδηγοί

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Your Business Partner. Eπιχειρηματικοί Οδηγοί"

Transcript

1 Your Business Partner Eπιχειρηματικοί Οδηγοί

2 H ICAP Group παρέχει υπηρεσίες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας H ICAP Group, είναι ο µεγαλύτερος όµιλος παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις στην Ελλάδα, µε περίπου 50 χρόνια επιτυχούς δραστηριότητας. Τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται µε επιτυχία στη Βουλγαρία, ενώ το 2008 επεκτάθηκε δυναµικά στη Ρουµανία και στη Σερβία. Η ICAP Group εξελίσσεται ταχέως σε ένα πολυσχιδή οργανισµό, παρέχοντας Επιχειρηµατικούς Οδηγούς, Επιχειρηµατική Πληροφόρηση, Συµβουλευτικές Υπηρεσίες, HR Outsourcing, καθώς και Υπηρεσίες Contact Center και Debt Collection. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ Ο ΗΓΟΙ ICAP Από την ίδρυσή της το 1964, η ICAP διαθέτει στην Ελληνική αγορά τους Επιχειρηµατικούς Οδηγούς της, οι οποίοι έχουν πλέον ταυτιστεί µε την έγκυρη επιχειρηµατική πληροφόρηση. Αποτελούν καθηµερινό εργαλείο αναφοράς των επιχειρήσεων στην αναζήτηση δυνητικών πελατολογίων και προµηθευτών αλλά και στην προώθηση και προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών τους. ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ Ο ΗΓΟΣ Ο Ελληνικός Οικονοµικός Οδηγός είναι ο πλέον αναγνωρίσιµος οδηγός Επιχειρήσεων στην Ελληνική αγορά και αποτελεί ένα καταξιωµένο και αξιόπιστο µέσο πληροφόρησης. Περιλαµβάνει περισσότερες από επιχειρήσεις Α.Ε., Ε.Π.Ε. και άλλων νοµικών µορφών, οι οποίες καλύπτουν το σύνολο της Ελληνικής Επικράτειας και όλους τους τοµείς δραστηριότητας. Η ετήσια έκδοση του Ελληνικού Οικονοµικού Οδηγού περιλαµβάνει αναλυτικό και ενηµερωµένο προφίλ για κάθε εταιρεία. Πάνω από εταιρείες, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι µεγάλες Ελληνικές Επιχειρήσεις, ανανεώνουν τη συνδροµή τους κάθε χρόνο, ενώ ο οδηγός παρέχεται δωρεάν σε πρεσβείες και εµπορικά γραφεία της Ελλάδος στο εξωτερικό.

3 Νέος Ηλεκτρονικός Οδηγός με μεγάλες δυνατότητες Οι επαγγελµατίες οι οποίοι χρησιµοποιούν ηλεκτρονικούς οδηγούς στο internet, έχουν διαφορετικές ανάγκες από τους απλούς χρήστες των µηχανών αναζήτησης. Οι επιχειρησιακές συναλλαγές τους διαφέρουν από τις καταναλωτικές συναλλαγές, καθώς οι αποφάσεις τους απαιτούν το συντονισµό διαφορετικών ανθρώπων σε µιαεταιρεία, προτούληφθεί µιααπόφασηκαιολοκληρωθείητελικήσυναλλαγή. Κατάτη διάρκειααυτής της διαδικασίας η εγκυρότητα των πληροφοριών παίζει σηµαντικό ρόλο. To findbiz είναι ο µεγαλύτερος ηλεκτρονικός οδηγός επιχειρήσεων στην Ελλάδα. ιαθέτει ακριβή και πλήρη στοιχεία για περισσότερες από Ελληνικές Επιχειρήσεις και αγαθά και υπηρεσίες, δηµοσιευµένους Ισολογισµούς και Λογιστικές Καταστάσεις για όλες τις Α.Ε και τις Ε.Π.Ε, καθώς και µια ειδική ενότητα για τις εµπορικές αγγελίες των επιχειρήσεων. Το findbiz αποτελεί ένα µοναδικό χώρο για τις επιχειρήσεις οι οποίες ψάχνουν να βρουν γρήγορα και εύκολα εξειδικευµένους προµηθευτές και προϊόντα, ή πελάτες, χωρίς να ξοδεύουν το χρόνο τους άσκοπα στο internet και σε µηχανές αναζήτησης γενικού σκοπού. To findbiz παρέχει 4 διαφορετικές µεθόδους αναζήτησης, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να βρει εύκολα τις επιθυµητές επιχειρήσεις και τα προϊόντα. 1. Απλή Αναζήτηση εταιρειών ή µιας µεµονωµένης εταιρείας: πραγµατοποιείται εύκολα µέσα από την επιλογή προϊόντος/υπηρεσίας σε συνδυασµό µε τη γεωγραφική περιοχή ή µόνο µε τη χρήση της επωνυµίας. 2. Γρήγορη Αναζήτηση: µέσα από 9 διαφορετικές κατηγορίες αναζητήσεων, βρείτε τους προµηθευτές ή τους πελάτες σας. 3. Σύνθετη Αναζήτηση: συνδυάζει περισσότερα από ένα κριτήρια αναζήτησης όπως προϊόντα, κλάδους δραστηριότητας και γεωγραφική περιοχή. 4. Premium Αναζήτηση: προσφέρει εξειδικευµένες λίστες επιχειρήσεων, οι οποίες µπορούν γρήγορα να κατέβουν σε επεξεργάσιµο αρχείο excel.

4 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ Ο ΗΓΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Η ICAP, µε τους Περιφερειακούς Οδηγούς Επιχειρήσεων, συµβάλλει στην ανάπτυξη της επιχειρηµατικότητας στην περιφέρεια, καλύπτοντας το κενό της πληροφόρησης που υπάρχει στις τοπικές αγορές, ενώ ταυτόχρονα δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις της περιφέρειας να προβληθούν πανελλαδικά. Οι Επιχειρηµατικοί Οδηγοί κυκλοφορούν ετησίως και διανέµονται δωρεάν στις καταχωρηµένες επιχειρήσεις της έκδοσης, σε ένα ευρύ φάσµα επιχειρήσεων και φορέων στην υπόλοιπη Ελλάδα, καθώς και στους συνδροµητές οικονο- µικών εφηµερίδων. ΚΛΑ ΙΚΟΙ Ο ΗΓΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Οι Κλαδικοί Οδηγοί της ICAP αποτελούν επιχειρηµατικά εργαλεία υψηλής χρηστικότητας, τα οποία ενσω- µατώνουν άµεσα τις αλλαγές και εξελίξεις του κλάδου τους και προσφέρουν έγκυρες και ανανεωµένες πληροφορίες. Κυκλοφορούν δωρεάν πανελλαδικά, διανέµονται µέσω των συναφών εκθέσεων του κάθε χώρου και αποτελούν ένα µοναδικό µέσο για να επικοινωνήσουν αποτελεσµατικά οι εταιρείες του κάθε κλάδου µε πελάτες και προµηθευτές. Οι 4 κλαδικοί οδηγοί είναι: Γραφικές Τέχνες και Συσκευασία όµηση Εξοπλισµός Ξενοδοχείων και Εστιατορίων Greek Export Directory (εκδίδεται από την ICAP σε συνεργασία µε το Εµπορικό και Βιοµηχανικό Επιµελητήριο Αθηνών) BUSINESS LEADERS IN GREECE Το 2008, η ICAP εισαγάγει µια νέα επιχειρηµατική έκδοση, την Business Leaders in Greece, την οποία φιλοδοξεί να καταστήσει ετήσιο θεσµό και σηµείο αναφοράς για τις επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν. Η έκδοση αυτή περιλαµβάνει τις 500 πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και παρουσιάζει αναλυτικά τα πιο πετυχηµένα Success Stories της Ελληνικής Αγοράς. Η έκδοση αυτή θα αποστέλλεται δωρεάν σε επιχειρήσεις και φορείς, ενώ θα διανέµεται και ως δωρεάν ένθετο σε έγκριτη εφηµερίδα µεγάλης κυκλοφορίας.

5 Προβληθείτε μέσω των Επιχειρηματικών Οδηγών της ICAP Οι Επιχειρηµατικοί Οδηγοί της ICAP αποτελούν ένα εξαιρετικά χρήσιµο εργαλείο για χιλιάδες ελληνικές εταιρείες που αναζητούν να διευρύνουν το πελατολόγιό τους ή να ξεκινήσουν συνεργασίες µε νέους προµηθευτές. Οι Επιχειρηµατικοί Οδηγοί σας δίνουν τη δυνατότητα να ξεχωρίσετε, διαφηµίζοντας την εταιρεία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, στοχευµένα και αποτελεσµατικά, χωρίς να επιφέρουν το µεγάλο κόστος που έχουν άλλες µορφές διαφήµισης. Σκοπός τους δεν είναι να σας δουν απλά εκατοµ- µύρια µάτια, αλλά τα κατάλληλα µάτια. Επιπλέον, ο νέος ηλεκτρονικός οδηγός findbiz, αποτελεί µια ενιαία ηλεκτρονική "αγορά" για τις επιχειρήσεις οι οποίες θέλουν να ενισχύσουν τις πωλήσεις, το marketing, τις αγοραστικές ή ερευνητικές τους δραστηριότητες και ενδιαφέρονται να βρουν γρήγορα και εύκολα συνεργάτες. Η παρουσία σας στο findbiz, σας δίνει τη δυνατότητα να προβληθείτε σε ένα µοναδικό εργαλείο αναζήτησης προµηθευτών µε ποικίλους τρόπους, όπως: Επικοινωνήστε στοχευµένα το µήνυµα της επιχείρησής σας Παρουσιάστε το προφίλ της εταιρείας σας και τη δραστηριότητά της Συνδέστε απευθείας τον ενδιαφερόµενο µε τον κατάλογο των προϊόντων και των υπηρεσιών σας ώστε την ευκαιρία στους χρήστες του findbiz να επισκεφθούν την ιστοσελίδα σας Βγείτε µπροστά από τον ανταγωνισµό, στις κατηγορίες που δραστηριοποιήστε Η παρουσία σας στο findbiz αποτελεί µια αποτελεσµατική προβολή, µε εξαιρετική σχέση αξίας / κόστους, καθώς απευθύνεται στοχευµένα στους "πραγµατικούς" αγοραστές. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε µε τη ιεύθυνση Πωλήσεων Επιχειρηµατικών Οδηγών στο τηλέφωνο:

6 ICAP Group ΚΕΝΤΡΙΚA ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΕΩΦ. ΒΑΣ. ΣΟΦΙΑΣ 64, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ.: , FAX: URL: ΣΤΑ ΙΟΥ 24, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ: , , FAX: KATAΣTHMA ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ 1, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ.: , , FAX: KATAΣTHMA ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ AΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 1, ΠΑΤΡΑ ΤΗΛ.: , , FAX: , KATAΣTHMA ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗ 9-11(Α), ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΛ.: , FAX: , KATAΣTHMA ΚΡΗΤΗΣ ΛEΩΦ. HMOKPATIAΣ 77, HPAKΛEIO, KPHTH ΤΗΛ.: , FAX: , ICAP BULGARIA 49, BACHO KIRO STR., OBORISHTE SOFIA 1202, BULGARIA TEL: /02, FAX: , ICAP ROMANIA 7, BRATULUI STR., BUCURESTI, ROMANIA TEL:+ 40 (0) , FAX:+ 40 (0) ,