Ένα νέο άθληµα γεννήθηκε στην Ελλάδα! έκα Σύλλογοι µε πολλή αγάπη για τη θάλασσα και µεράκι για το παιχνίδι της ξυλορακέτας.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ένα νέο άθληµα γεννήθηκε στην Ελλάδα! έκα Σύλλογοι µε πολλή αγάπη για τη θάλασσα και µεράκι για το παιχνίδι της ξυλορακέτας."

Transcript

1

2 ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ Beach-Racket (Αντισφαίριση Ξυλορακέτας) Ένα νέο άθληµα γεννήθηκε στην Ελλάδα! έκα Σύλλογοι µε πολλή αγάπη για τη θάλασσα και µεράκι για το παιχνίδι της ξυλορακέτας. 1. ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Α ΑΚΤΗ ΒΟΥΛΑΣ (1982) 2. ΟΜΙΛΟΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΩΝ «ΜΠΑΤΗΣ» (1980) 3. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΑΚΕΤΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΧΑΝΙΑ Α.Ο.Ρ.Α.Α. (2000) 4. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑ Α.Ο.Ξ. ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕΡ ΙΚΑΣ ΑΙΓΙΝΑ (2005) 5. ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΑΚΤΉΣ ΝΑ.Ο.Γ.Α. (1999) 6. ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΙΠΤΥΩΤΩΝ Ε.Ν.Ο.Α. (1965) 7. 0ΜΙΛΟΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ «ΠΟΣΕΙ ΩΝ» (1982) 8. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΩΝ «Ο ΑΛΙΜΟΣ» (1993) 9. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΑΚΕΤΙΣΤΩΝ «ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ» (2006) 10. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ (1977) Τον Ιούλιο του 2006 αποφασίζουν την ίδρυση του Π.Σ.Α.Ξ. (Πανελλήνιος Σύλλογος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας) ενός συντονιστικού οργάνου-εργαλείου, που εκτελώντας χρέη οµοσπονδίας έχει ένα και µοναδικό σκοπό. Την ανάδειξη και καθιέρωση του παιχνιδιού της ξυλορακέτας σε επίσηµο αναγνωρισµένο άθληµα. Ο Π.Σ.Α.Ξ. µετά από σκληρή δουλειά καταφέρνει σε διάστηµα 4 ετών ( ) και µε την αµέριστη αρωγή των συλλόγων που τον δηµιούργησαν να υλοποιήσει σε µεγάλο βαθµό το σκοπό του. ηµιουργεί ένα σύστηµα βαθµολόγησης του παιχνιδιού της ξυλορακέτας αντικειµενικό µε την συµµετοχή του ανθρώπινου παράγοντα να περιορίζεται στο ελάχιστο µε ότι θετικό συνεπάγεται αυτό. Αιχµή του δόρατος σε αυτή την µεγάλη προσπάθεια η τεχνολογία. Η MOBICS E.Π.Ε. µε κύρια χαρακτηριστικά την καινοτοµία στην επιστήµη της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών µετά από 2 χρόνια ( ) προσπαθειών και δοκιµών κατασκευάζει για τον Π.Σ.Α.Ξ. το απόλυτο σύστηµα για αξιόπιστες µετρήσεις και αδιαµφισβήτητα αποτελέσµατα αγώνων.

3 Το παρόν σε αυτή την προσπάθεια δίνουν µε τη σειρά τους τρεις νέοι σύλλογοι που ιδρύονται. Ένας στην Αττική και δύο στην Πελοπόννησο, προσδίδοντας µια επιπλέον δυναµική στο όλο εγχείρηµα µε τον µεγάλο αριθµό αθλητών-τριών που διαθέτουν. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΡΑΚΤΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΒΟΥΡΙΟΥ (2007), ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ Α.Ο.Α.Ξ.Κ. (2010) & ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΑΚΤΙΩΝ &ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝ ΡΙΤΣΑΙΝΑΣ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ (2011). Μάρτιος 2011 οι εκπρόσωποι των συλλόγων, µέλη του Π.Σ.Α.Ξ., συντάσσουν τον πρώτο γενικό κανονισµό διοργάνωσης και διεξαγωγής αγώνων καθώς και τον κανονισµό παιδιάς αποτελούµενους από 41 άρθρα, µέσα από συλλογικές και δηµοκρατικές διαδικασίες. ΙΟΥΛΙΟΣ η Αγωνιστική 1ου Πανελληνίου Πρωταθλήµατος Beach-Racket στο Πόρτο-Ράφτη. Ακολουθούν άλλες πέντε αγωνιστικές σε Κυπαρισσία, Γαλάζια Ακτή, Χανιά, Αίγινα, Άλιµο. Το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Beach-Racket ολοκληρώνεται µε ελάχιστα προβλήµατα (δύο αναβολές η µία λόγω καιρού και η άλλη λόγω τεχνικού προβλήµατος) µε διαρκώς αυξανόµενες συµµετοχές από νέους αθλητές και αθλήτριες που απολαµβάνουν την συµµετοχή τους σε ένα πραγµατικά όµορφο, πολιτισµένο και οργανωµένο αθλητικό περιβάλλον. To 2o Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Beach-Racket του 2012 πραγµατοποιείται σε πέντε αγωνιστικές. Πόρτο-Ράφτη, Αίγινα, Κυπαρισσία, Κρέστενα, Γαλάζια Ακτή. Κύρια χαρακτηριστικά η παρουσία δυο νέων ακόµα συλλόγων από την Πελοπόννησο ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΑΙΩΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ (2012) και ο ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΑΚΤΙΩΝ & ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ «ΤΡΙΤΩΝ» ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (2012) και οι διαρκώς αυξανόµενες συµµετοχές που αναγκάζουν τους διοργανωτές στην 4η αγωνιστική (Κρέστενα) να προσθέσουν µία επιπλέον ηµέρα για να διαγωνιστούν 94 Αθλητές-τριες (αριθµός ρεκόρ). Οι 80 αθλητές-τριες κατά µέσο όρο σε κάθε αγωνιστική και οι κατάµεστες εξέδρες από κόσµο που θέλει να παρακολουθήσει και να γνωρίσει από κοντά αυτό το τόσο θεαµατικό και συναρπαστικό άθληµα υποδηλώνουν ότι το Beach-Racket είναι το αγαπηµένο παιχνίδι των Ελλήνων στις παραλίες. Η εξέλιξη αυτή µας γεµίζει απέραντη χαρά, και µας κάνει να ελπίζουµε ότι το όραµα που έχουµε για αυτό το παιχνίδι σύντοµα θα γίνει πραγµατικότητα. Κυρίες & Κύριοι καλώς ορίσατε στον συναρπαστικό κόσµο του Beach-Racket.

4 ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Το σύστηµα που χρησιµοποιείται στους αγώνες Beach-Racket υπό την αιγίδα του Π.Σ.Α.Ξ. για την καταµέτρηση της ταχύτητας της µπάλας και της βαθµολογίας, ικανοποιεί απαιτήσεις όπως η φορητότητα και το κόστος, αλλά κυρίως η ακρίβεια και η ευρωστία (ανοχή σε σφάλµατα). Βασικές απαιτήσεις είναι επίσης και η φύση του αγωνίσµατος (αντίξοες καιρικές συνθήκες για ηλεκτρονικά συστήµατα όπως σκόνη και υψηλές θερµοκρασίες), η µεγάλη κινητικότητα των παικτών σε όλο το χώρο του γηπέδου (ρίψεις υπό γωνίες, όρια) και η υποστήριξη αγώνων σε κλειστούς χώρους. ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ To σύστηµα αποτελείται από δύο µέρη. Το ένα αφορά το σύστηµα µέτρησης της ταχύτητας και το άλλο τη λογική της εφαρµογής, δηλαδή την καταγραφή βαθµολογιών των παικτών, τους µαθηµατικούς τύπους που µετρούν τους πόντους, τους βαθµούς που αφαιρούνται και την αποτύπωση των στατιστικών στην οθόνη κτλ. Το σύστηµα µέτρησης ταχύτητας, µπορεί να λειτουργήσει αυτόνοµα (για λόγους δοκιµών ή παραµετροποίησης), ενώ το σύστηµα καταγραφής µπορεί να χρησιµοποιηθεί αυτόνοµα για εκτυπώσεις, αναζητήσεις στις βαθµολογίες, στατιστικά κ.α. Το σύστηµα µέτρησης της ταχύτητας βασίζεται στην µηχανική όραση. Λαµβάνοντας πληροφορία στο ορατό φάσµα µε 2 οπτικούς αισθητήρες (κάµερες) CCD (charge coupled device), εξασφαλίζουµε πώς αυτό που πραγµατικά υπολογίζεται είναι ό,τι ακριβώς φαίνεται στο κοινό. Είναι µία ενσύρµατη τεχνολογία µε την οποία επιτυγχάνεται η ασφάλεια και αδιαβλητότητα του συστήµατος. Οι κάµερες δεν µπορούν να επιδεχθούν αλλοιώσεις ούτε παρεµβολές µε τεχνικά µέσα.

5 Η βασική αρχή λειτουργίας είναι η λήψη συνεχών πλαισίων (frames) µεταξύ των καµερών και ενός σκουρόχρωµου πετάσµατος τοποθετηµένου απέναντι τους. Η λήψη είναι κάθετη στην κίνηση των παικτών. Εν συνεχεία µε αλγορίθµους στερεοσκοπικής µηχανικής όρασης προσδιορίζεται µε µεγάλη ακρίβεια η θέση της µπάλας στο χώρο σε Χ,Υ,Ζ συντεταγµένες. Γνωρίζοντας δύο διαδοχικές θέσεις (x1,y1,z1 και x2,y2,z2) προσδιορίζεται η απόσταση που διένυσε η µπάλα σε συγκεκριµένο χρονικό διάστηµα και έτσι υπολογίζεται η ταχύτητά της. Η ταχύτητα που λαµβάνουµε είναι απόλυτα ακριβής (σφάλµα µικρότερο του 1%) και δεν επηρεάζεται ο υπολογισµός της από την τροχιά που ακολούθησε η µπάλα (υπό γωνία, κτλ.). ΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΜΠΑΛΑΣ Για τις ανάγκες της εφαρµογής, έπρεπε να εξασφαλιστεί ότι θα υπάρχουν διαθέσιµα περισσότερα του ενός πλαισίου σε κάθε ρίψη (για να βρεθεί η διαφορά των σηµείων γεωµετρικά), πράγµα που επιτυγχάνεται µε ειδικές κάµερες υψηλής ταχύτητας (high frame rate). Οι συγκεκριµένες κάµερες (Allied Vision GE680) λαµβάνουν 130 πλαίσια το δευτερόλεπτο. Allied Vision CCD κάµερα GE680, 205 fps

6 Αυτό µεταφράζεται ότι για µία ρίψη π.χ των 120 km/h (η οποία θεωρείται πολύ δυνατή), η θέση της µπάλας µπορεί να καταγραφεί πάνω από 2 φορές που απαιτούνται για τον υπολογισµό της ταχύτητας. Η ταχύτητα αυτή στη συνέχεια χρησιµοποιείται για την βαθµολογία της οµάδας. ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΆ ΣΕ VIDEO WALL

7 ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ To Beach-Racket (ή αντισφαίριση ξυλορακέτας) παίζεται στην παραλία σε γήπεδο µε άµµο, το οποίο έχει διαστάσεις 12,0 µ. µήκος και 7,0 µ. πλάτος. Το γήπεδο χωρίζεται στη µέση από µία λωρίδα πλάτους 1,80 µ., περιορίζοντας τον χώρο που κινούνται οι παίκτες σε 7,0 µ. πλάτος µε 5,10 µ. µήκος. ΓΗΠΕ Ο ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ Το παιχνίδι παίζεται µε δύο παίκτες (δυάδα ένας απέναντι στον άλλον) και µε τέσσερις (τετράδα δύο απέναντι σε δύο). Και η δυάδα και η τετράδα θεωρούνται οµάδες, δηλαδή οι παίκτες δεν είναι αντίπαλοι αλλά όλοι παίζουν για την οµάδα. Ο ανταγωνισµός γίνεται µεταξύ των οµάδων, µέσω βαθµολογίας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το παιχνίδι διαρκεί ορισµένο χρονικό διάστηµα (συνήθως 10 λεπτά για τις δυάδες και 20 λεπτά για τις τετράδες). Η βαθµολογία γίνεται µε τη καταχώρηση πόντων, θετικών και αρνητικών. Οι θετικοί πόντοι κερδίζονται µε βάση την ταχύτητα των δυνατών κτυπηµάτων (καρφιά), η οποία καταγράφεται από ηλεκτρονικά µέσα και είναι µεγαλύτερη από µία ταχύτητα βάσης η οποία ορίζεται εκ των προτέρων (π.χ. 60 χλµ/ώρα). Οι αρνητικοί πόντοι καταγράφονται όταν υπάρξει πτώση της µπάλας. Συνεπώς, όσο περισσότερο παραµένει η µπάλα στον αέρα µε δυνατά κτυπήµατα και καλή άµυνα, τόσο περισσότεροι πόντοι κερδίζονται από την οµάδα (οµαδικότητα του παιχνιδιού). Για την αποφυγή αδικιών, υπάρχουν διαιτητές οι οποίοι εφαρµόζουν τους κανονισµούς του παιχνιδιού (βλ. και ιστοσελίδα Π.Σ.Α.Ξ.). Ο βασικός εξοπλισµός για να παίξει κανείς ξυλορακέτα είναι φυσικά οι ρακέτες και τα µπαλάκια (τύπου τέννις). Το άθληµα όµως της αντισφαίρισης ξυλορακέτας υποστηρίζεται και από τεχνολογικό εξοπλισµό που επιτρέπει την αντικειµενική (χωρίς την παρέµβαση ανθρώπινου παράγοντα) καταγραφή της βαθµολογίας.

8

Μέτρηση Ρίψεων σε Αγώνες Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας

Μέτρηση Ρίψεων σε Αγώνες Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Μέτρηση Ρίψεων σε Αγώνες Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας 1. Εισαγωγή Το παρόν κείμενο περιγράφει την τεχνολογική προσέγγιση που ακολουθείται για την μέτρηση των ρίψεων και τον υπολογισμό της βαθμολογίας στα

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Πανεπιστημίου Πατρών. Όμιλος Αριστείας

Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Πανεπιστημίου Πατρών. Όμιλος Αριστείας Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Πανεπιστημίου Πατρών Όμιλος Αριστείας Ανάπτυξη των Φυσικών και Συναρμοστικών Ικανοτήτων μέσα από την εκμάθηση του αθλήματος της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Υπεύθυνος:

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Β.Θ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο.Β.Θ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Τη ευτέρα, 8 Σεπτεµβρίου 2014 και ώρα 18:30, όσοι αθλητές & αθλήτριες επιθυµούν, θα αγωνιστούν σε 6 παιχνίδια σύνολο κορινών. Οι επτά πρώτοι/ες θα αποτελέσουν την οµάδα που θα λάβει µέρος στο ιασυλλογικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ «2017»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ «2017» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ.3512/Ε Αθήνα 11/07/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ «2017» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2017

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2017 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Α ΈΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2017 ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΙΟΡΓΑΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚ ΟΣΗ Α) Α ΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΗΠΕ ΩΝ. Β) Α ΕΙΑ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ BEACH-RACKET

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ BEACH-RACKET ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ BEACH-RACKET ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σκοπός του αφιερώματος αυτού είναι να καταγράψει μια μεγάλη και ιστορική προσπάθεια ανθρώπων που πίστεψαν σε ένα όραμα και αφιέρωσαν ένα μεγάλο κομμάτι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ 2018

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ 2018 Ζ' ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑIΡIΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Οµοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής Κατηγορία Πανεπιστημίου. «WRO Bowling» Κανόνες δοκιμασίας

Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής Κατηγορία Πανεπιστημίου. «WRO Bowling» Κανόνες δοκιμασίας Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής Κατηγορία Πανεπιστημίου «WRO Bowling» Κανόνες δοκιμασίας 2015 1 1. Περιγραφή δοκιμασίας Το φετινό όνομα της δοκιμασίας του διαγωνισμού στην κατηγορία του Πανεπιστημίου είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ. /Ε Αθήνα 18/04/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΦΑΣΗΣ ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ «2018»

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ. /Ε Αθήνα 18/04/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΦΑΣΗΣ ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ «2018» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ. /Ε Αθήνα 18/04/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΦΑΣΗΣ ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ «2018» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 12 ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH SOCCER OPEN 2012 21-24 Ιουνίου 2012 Η Πανελλήνια Ένωση Σωματείων Ποδοσφαίρου Άμμου στην προσπάθεια της για ανάπτυξη του αθλήματος του beach soccer στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2016 2017 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Θα πραγματοποιηθούν 4-6 περιφερειακοί ατομικοί γύροι στις περιφέρειες με αδειοδοτημένες αίθουσες, που θα αποδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ & ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ & ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ. 3577/Ε Αθήνα 8/07/2019 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ «2019» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Περιφερειακά Πρωταθλήματα 2019 Optimist & Laser 4.7

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Περιφερειακά Πρωταθλήματα 2019 Optimist & Laser 4.7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Περιφερειακά Πρωταθλήματα 2019 Optimist & Laser 4.7 Β. Ελλάδας 23 25/03/2019 ΟΜΙΛΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Ν. Ελλάδας 23 25/03/2019 ΑΙΟΛΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015 2016 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015 2016 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015 2016 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Σε όλους τους Ομίλους, θα πραγματοποιηθούν συνολικά έξι (6) περιφερειακοί ατομικοί γύροι, που θα αποδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

Professional Kick boxing Academy

Professional Kick boxing Academy Professional Kick boxing Academy Αγαπητοί συνάδελφοι, προπονητές Ο Αθλητικός Όµιλος Κορίνθου ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΚΑ ΗΜΙΑ, διοργανώνει την 2 η αγωνιστική του διασυλλογικού πρωταθλήµατος KICK BOXING, το οποίο θα διεξαχθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ & ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ & ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..2804 /Ε Αθήνα 01/06/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΦΑΣΗΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ «2018» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTA ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ & ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΛΑΝΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ Ενημέρωση όλων των μελών ομάδων των Ενώσεων. Καταγραφή και Αξιολόγηση τοπικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΦΑΣΗΣ ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ «2019»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΦΑΣΗΣ ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ «2019» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ. 1121/Ε Αθήνα 22/02/2019 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΦΑΣΗΣ ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ «2019» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Μπάτμιντον-Αντιπτέριση. Οκτώβριος, 2006

Μπάτμιντον-Αντιπτέριση. Οκτώβριος, 2006 Μπάτμιντον-Αντιπτέριση Οκτώβριος, 2006 Περιεχόµενα Ιστορική Αναδροµή Κυπριακή Οµοσπονδία Μπάτµιντον Πως παίζεται; Βασικοί κανόνες εξοπλισµός Απαιτήσεις του αθλήµατος Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΚΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ Έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι αθλήτριες (γενν. 2004) και νεώτερες.

ΗΛΙΚΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ Έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι αθλήτριες (γενν. 2004) και νεώτερες. ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..3361 /Ε Αθήνα 26/06/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ MINI ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ «2017» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων από την Γενική

Διαβάστε περισσότερα

NSA Team Championship

NSA Team Championship ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΜΑ ΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1. Το Οµαδικό Πρωτάθληµα Σκουός θα διεξαχθεί στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου του «Πανεπιστηµίου Κύπρου» από τις 7 έως τις 29 Ιουνίου, 2011 µεταξύ των ωρών 6:00 µ.µ. και

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Β.Θ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2013 2014

Ο.Β.Θ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2013 2014 ΕΝΑΡΞΗ: 9 Σεπτεµβρίου 2013 ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ/ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 12 ΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: ευτέρα ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 18:30 Τη ευτέρα, 9 Σεπτεµβρίου 2013, οι αθλητές & οι αθλήτριες που επιθυµούν θα αγωνιστούν σε 6 παιχνίδια

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΑΙ ΕΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

ΜΑΘΗΜΑ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΑΙ ΕΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2004-2005 ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2005 ΜΑΘΗΜΑ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΑΙ ΕΙΑ Ηµεροµηνία: 15 / 06 / 2005 Τάξη: Β Λυκείου Ονοµατεπώνυµο µαθητή/τριας:.. Χρόνος: 2 ώρες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ.3247./Ε Αθήνα 13/06/2019 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΦΑΣΗΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ «2019»

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ.3247./Ε Αθήνα 13/06/2019 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΦΑΣΗΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ «2019» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ.3247./Ε Αθήνα 13/06/2019 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΦΑΣΗΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ «2019» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΡΑΜΜΩΝ A-M /ΣΤ1

ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΡΑΜΜΩΝ A-M /ΣΤ1 1. Κ Ρ Ε Μ Α Σ Τ Ρ Α 2. Τ Σ Α Ν Τ Α 3. Χ Α Ρ Τ Η Σ 4. Κ Α Ρ Ε Κ Λ Α 5. Θ Ρ Α Ν Ι Ο 6. Υ Δ Ρ Ο Γ Ε Ι Ο Σ 7. Γ Ο Μ Α 8. Σ Φ Ο Υ Γ Γ Α Ρ Ι 9. Χ Α Ρ Τ Ο Ν Ι 10. Κ Α Σ Ε Τ Ι Ν Α ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΡΑΜΜΩΝ 1.Εκεί κρεμάμε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ & ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ & ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ.3535/Ε Αθήνα 04/07/2019 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ «2019» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ 2612/Ε Αθήνα 02/06/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ Γ ΦΑΣΗ «2017»

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ 2612/Ε Αθήνα 02/06/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ Γ ΦΑΣΗ «2017» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ 2612/Ε Αθήνα 02/06/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ Γ ΦΑΣΗ «2017» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία δημιουργίας - γέννησης του αθλήματος έχει καταγραφεί η 29 Δεκεμβρίου 1891

Ημερομηνία δημιουργίας - γέννησης του αθλήματος έχει καταγραφεί η 29 Δεκεμβρίου 1891 Η καλαθοσφαίριση ή πιο συχνά μπάσκετ, είναι ένα ομαδικό άθλημα Ημερομηνία δημιουργίας - γέννησης του αθλήματος έχει καταγραφεί η 29 Δεκεμβρίου 1891 Δημιουργός του ήταν ο Καναδός, καθηγητής φυσικής αγωγής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 4ΑΔΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 4ΑΔΩΝ Θεσσαλονίκη 9 Οκτωβρίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 4ΑΔΩΝ 2018-2019 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή Εσωτερικού Πρωταθλήματος Ομάδων 4άδων για την περίοδο 2018-2019, με ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

Squash Team Championship

Squash Team Championship ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΜΑ ΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1. ικαίωµα συµµετοχής έχουν όλοι οι φίλοι του αθλήµατος µας. 2. Το Οµαδικό Πρωτάθληµα θα διεξαχθεί µόνο στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» τις καθηµερινές από

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ 2612/Ε Αθήνα 12/05/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ Β ΦΑΣΗ «2017»

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ 2612/Ε Αθήνα 12/05/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ Β ΦΑΣΗ «2017» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ 2612/Ε Αθήνα 12/05/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ Β ΦΑΣΗ «2017» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Κανόνες διεξαγωγής ερασιτεχνικών αγώνων ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών

Κανόνες διεξαγωγής ερασιτεχνικών αγώνων ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών Κανόνες διεξαγωγής ερασιτεχνικών αγώνων ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών Γενικός πίνακας Ηλικιακή κατηγορία (Κ=Κάτω) Σχέσεις παικτών Διάρκεια αγώνα Προτεινόμενες διαστάσεις γηπέδου (μήκος γραμμής τέρματος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2010 ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Α ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ: Αθήνα Πειραιάς Νησιά Αιγαίου Εύβοια με έδρα την ΑΘΗΝΑ Β ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΟΡΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΤΑΥΛΑ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΤΑΤΑΥΛΑ Ping-Pong OPEN 2013» ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ

ΤΑΤΑΥΛΑ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΤΑΤΑΥΛΑ Ping-Pong OPEN 2013» ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΤΑΤΑΥΛΑ Ping-Pong OPEN 2013» Ο AO ΤΑΤΑΥΛΑ, σε συνεργασία µε τον Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α, προκηρύσσει το 2 ο ανοικτό πρωτάθληµα «ΤΑΤΑΥΛΑ Ping-Pong OPEN 2013», για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας , με τους παρακάτω όρους:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας , με τους παρακάτω όρους: Αρ. Πρωτ: 3441 Αθήνα:21/11/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας 2016-17, με τους παρακάτω όρους: Τόπος: Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών Ημερομηνία:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΩΦΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΩΦΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΩΦΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 11ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΓΚ ΚΩΦΩΝ ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 11o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΚΩΦΩΝ ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2014-2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΠΘ - ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΜ: 305 ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΠΘ - ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΜ: 305 ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΠΘ - ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΜ: 305 ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Στα βασικά στοιχεία του αθλήματος περιλαμβάνονται εκείνες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ Εισαγωγή

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ Εισαγωγή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2016-2017-2018 Εισαγωγή Τα τελευταία χρόνια, μετά την ουσιαστική αλλαγή του αγωνιστικού σχεδιασμού της Ομοσπονδίας με την καθιέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 Αγαπητοί συνάδελφοι, προπονητές, Άλλος ένας κύκλος του πρωταθλήματος JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP κλείνει.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 4ΑΔΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 4ΑΔΩΝ Θεσσαλονίκη 29 Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 4ΑΔΩΝ 2017-2018 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή Εσωτερικού Πρωταθλήματος Ομάδων 4άδων για την περίοδο 2017-2018, με ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SENIORS ΣΑΒΒΑΤΟ 14/1/ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/1/2017

Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SENIORS ΣΑΒΒΑΤΟ 14/1/ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/1/2017 Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SENIORS 2016-2017 ΣΑΒΒΑΤΟ 14/1/2017 - ΚΥΡΙΑΚΗ 15/1/2017 Αθήνα, 03/01/2017 αρ. πρωτ.:20 ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SENIORS MATRIX BOWLING 1ο χλμ. Λαμίας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ «Η διδασκαλία του Βόλεϊ στο Σχολείο» ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΜΙΝΑΡΗΣ Καθηγητής Φυσ. Αγωγής ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ Το σεμινάριο αυτό έχει σαν σκοπό να δώσει βασικές κατευθύνσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Beach-Racket ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Το Beach-Racket (Αντισφαίρισης ξυλορακέτας) είναι ένα κατεξοχήν αερόβιο ομαδικό άθλημα γιατί το χαρακτηριστικό του είναι η παρατεταμένη χρονική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΑΧΝΙΔΙ ΜΕ ΠΑΣΕΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΑΧΝΙΔΙ ΜΕ ΠΑΣΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΑΧΝΙΔΙ ΜΕ ΠΑΣΕΣ Εικ. 10: Πάσα-λόμπα σε «πλέγμα» 5 παικτών με αλλαγές θέσεων. Βλέπε εικ. 10. Βλέπε εικ. 10, όπου οι παίκτες στους κύκλους αλλάζουν θέσεις με τους απέναντί τους, μετά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017-2018 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α.Σ.Μ. ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΘΛΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 2017-2018 OPEN ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΥΑΔΩΝ Κανονισμός Πρωταθλήματος 1. Έναρξη Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ. ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ (037) Μπάτσιου Σοφία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ. ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ (037) Μπάτσιου Σοφία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η διεθνής κοινότητα του ποδοσφαίρου συμμετέχει στους Παραoλυμπιακούς αγώνες με ομάδες από αθλητές με εγκεφαλική παράλυση και με προβλήματα στην όραση. Στις μέρες μας μόνο ομάδες ανδρών συμπεριλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Σουτ σε στόχο με ακρίβεια

Σουτ σε στόχο με ακρίβεια Σουτ σε στόχο με ακρίβεια Σουτ σε στόχο με ακρίβεια, με το μέσα μέρος του ποδιού Σταμάτημα της μπάλας με το πόδι, αριστερό και δεξί Διαθέτω χρόνο (κάποια δευτερόλεπτα) για να είμαι ήρεμος/μη και σίγουρος/ρη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ e-mail:info@eskase-basket.gr ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-18 Σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος Αθλητικού Νόμου 2725/99, του Καταστατικού και των Κανονισμών

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 15, 16 & 17 εκεµβρίου

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 15, 16 & 17 εκεµβρίου ηλώσεις συµµετοχής έως 05/12/2017 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 15, 16 & 17 εκεµβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθληµάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών Κ1: Ανδρών Γυναικών Full Contact: Ανδρών Γυναικών Light

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 11,12,13 & 14 εκεµβρίου

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 11,12,13 & 14 εκεµβρίου ηλώσεις συµµετοχής έως 05/12/2014 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 11,12,13 & 14 εκεµβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθληµάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών & Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών & Εφήβων Νεανίδων Κ1:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Τμήμα Beach Volley BEACH VOLLEY CAMP ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ - ΕΠΙΠΕΔΟ Ι - Απρίλιος 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Τμήμα Beach Volley BEACH VOLLEY CAMP ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ - ΕΠΙΠΕΔΟ Ι - Απρίλιος 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Τμήμα Beach Volley BEACH VOLLEY CAMP ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ - ΕΠΙΠΕΔΟ Ι - Απρίλιος 2017 GUIDELINES_Technical-For-Camp_LEVEL I Page 1 of 9 24/04/2017 ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ για

Διαβάστε περισσότερα

επιµέλεια Θοδωρής Πιερράτος

επιµέλεια Θοδωρής Πιερράτος Ερωτήσεις Σωστό Λάθος 1. Οι διαστάσεις ενός πίνακα δεν µπορούν να µεταβάλλονται κατά την εκτέλση ενός αλγόριθµου. 2. Ο πίνακας είναι στατική δοµή δεδοµένων. 3. Ένας πίνακας δυο στηλών µπορεί να περιέχει

Διαβάστε περισσότερα

Ηµεροµηνία λήξης υποβολής δηλώσεων συµµετοχής : 1 η Ιουνίου 2007

Ηµεροµηνία λήξης υποβολής δηλώσεων συµµετοχής : 1 η Ιουνίου 2007 Τρίτη, 22 Μαΐου 2007 Ο Όµιλος Σκουός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη του Οµαδικού Πρωταθλήµατος Σκουός για την επαρχία Λευκωσίας. Όσα µέλη του Οµίλου καθώς επίσης και φίλοι του αθλήµατος ενδιαφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 4ΑΔΩΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 4ΑΔΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 4ΑΔΩΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 4ΑΔΩΝ Θεσσαλονίκη 6 Οκτωβίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 4ΑΔΩΝ 2016-2017 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή του Κυπέλλου για τις ομάδες που μετέχουν στο Εσωτερικό Πρωτάθλημα 4άδων για την περίοδο

Διαβάστε περισσότερα

ΙΩΑΝΝΙΝΑ 15-5-2015 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠOΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΜΑ : ΘΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ 15-5-2015 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠOΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΜΑ : ΘΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 15-5-2015 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠOΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΜΑ : ΘΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Κ.Φ.Α - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΩΧΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ UEFA PRO ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΕΣΣΕΡΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΤΡΑΔΩΝ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΤΡΑΔΩΝ COSMIC BOWLERS CLUB ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΤΡΑΔΩΝ 2012 2013 Το Cosmic Bowlers Club διοργανώνει πρωτάθλημα & κύπελλο τετράδων για την περίοδο 2012-13. Ημέρα & Ώρα Διεξαγωγής Κάθε Τετάρτη, 19.30 Έναρξη 26

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ιάλεξη Α Αργύρης Θεοδοσίου 1.37μ ΠΑΣΣΑΛΟΣ 0.914 μ ΤΟ ΓΗΠΕ Ο ΣΗΜΑ Ι ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΡΑΜΜΗ ΣΕΡΒΙΣ 6.40 μ ΙΧΤΥ ΒΑΣΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ 8.23 μ ΠΛΑΓΙΑ ΓΡΑΜΜΗ 23.7 μ 10.97 μ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2017 EVENTS 2017 OVERVIEW

ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2017 EVENTS 2017 OVERVIEW ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2017 EVENTS 2017 OVERVIEW Ιανουάριος 2017 Α. Επίσημη ή Ανεπίσημη Διοργάνωση Το Beach Volleyball, ως επίσημο Ολυμπιακό άθλημα υπάγεται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ 1. Το Pallini Tennis Park (εφεξής PTP) διοργανώνει το PTP Athens Rankings Υπεύθυνοι των αγώνων είναι οι κύριοι Σουλεΐδής Αλέξανδρος & Γκότσης Δημήτρης (εφεξής διοργανωτές).

Διαβάστε περισσότερα

Ηµεροµηνία λήξης υποβολής δηλώσεων συµµετοχής : 17 Μαίου 2004

Ηµεροµηνία λήξης υποβολής δηλώσεων συµµετοχής : 17 Μαίου 2004 Πέµπτη, 22 Απριλίου 2004 Ο Όµιλος Σκουός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη του Οµαδικού Πρωταθλήµατος Σκουός BRITISH AIRWAYS για την επαρχία Λευκωσίας. Όσα µέλη του Οµίλου καθώς επίσης και φίλοι του αθλήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στην Τεχνολογία - ΗΜΜΥ 101

Εισαγωγή στην Τεχνολογία - ΗΜΜΥ 101 Εισαγωγή στην Τεχνολογία - ΗΜΜΥ 101 ιαγωνισµός RoboPong 2015 7 Νοεµβρίου 2015 Εισαγωγή στην Τεχνολογία - ΗΜΜΥ 101 1 Στόχος Σχεδιασµός, κατασκευή και προγραµµατισµός ενός κινούµενου ϱοµπότ το οποίο ϑα διαγωνιστεί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΖΩ ΒΟΛΕΪ

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΖΩ ΒΟΛΕΪ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΖΩ ΒΟΛΕΪ (από την προνηπιακή έως στη γυµνασιακή ηλικία) Για τη διατήρηση και διεύρυνση του ενδιαφέροντος των νέων παικτών είναι θεµελιώδες ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ και µάλιστα τακτικά (κατά

Διαβάστε περισσότερα

Σχολικό έτος: 2008-09

Σχολικό έτος: 2008-09 Σχολικό έτος: 2008-09 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι νέοι των πόλεων εγκαταλείπουν τον αθλητισμό και ασχολούνται όλο και περισσότερο με άλλες δραστηριότητες λιγότερο εποικοδομητικές. Το τένις

Διαβάστε περισσότερα

Σύνθεση τελευταίου Δ.Σ Πρόεδρος: Α.Βανταράκης Αντιπρόεδρος: Χ. Λουκαράς Γραμματέας: Α. Λαδάκη Ταμίας: Σ. Αλεξάνδρου Μέλη: Μ.Δημακόπουλος, Γ.

Σύνθεση τελευταίου Δ.Σ Πρόεδρος: Α.Βανταράκης Αντιπρόεδρος: Χ. Λουκαράς Γραμματέας: Α. Λαδάκη Ταμίας: Σ. Αλεξάνδρου Μέλη: Μ.Δημακόπουλος, Γ. Σύνθεση τελευταίου Δ.Σ Πρόεδρος: Α.Βανταράκης Αντιπρόεδρος: Χ. Λουκαράς Γραμματέας: Α. Λαδάκη Ταμίας: Σ. Αλεξάνδρου Μέλη: Μ.Δημακόπουλος, Γ. Περισυνάκης, Δ. Σκαράκης Σύνταξη: Α.Λαδάκη Επιμέλεια: Δ.Σ Στόχοι

Διαβάστε περισσότερα

Ταταύλα ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ

Ταταύλα ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΤΑΤΑΥΛΑ Ping-Pong OPEN 2015» Ο AO ΤΑΤΑΥΛΑ, σε συνεργασία με τον Π.Ο.Φ.Επ.Α και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α, προκηρύσσει το 4 ο ανοικτό πρωτάθλημα «ΤΑΤΑΥΛΑ Ping-Pong OPEN 2015», για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL)

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL) 1 ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL) Ομαδική δουλειά,στρατηγική,ένταση Το άθλημα της πετοσφαίρισης για τα άτομα με κινητική αναπηρία παίζεται από όρθια ή καθιστή θέση (δύο τύποι).. Μ αυτόν τον τρόπο συμμετείχαν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801952 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui, 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail: hellas@volleyball.gr

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες αθλητικών συναντήσεων

Κατηγορίες αθλητικών συναντήσεων Συναντήσεις μεταξύ δύο αντιπάλων, είτε ατόμων, είτε ζευγαριών, είτε ομάδων. Κατηγορίες αθλητικών συναντήσεων Εξαρτώμενες από χρόνο. Κοινός αγωνιστικός χώρος. Προσπάθεια εισβολής. Εξαρτώμενες από σκορ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801952 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui, 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail: hellas@volleyball.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2012 1 ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Α ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ: Αθήνα Πειραιάς Νησιά Αιγαίου Εύβοια με έδρα την ΑΘΗΝΑ Β ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΟΡΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Παιδικού πρωταθλήματος Αντισφαίρισης

Προκήρυξη Παιδικού πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Προκήρυξη Παιδικού πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νίκαιας, υπό την αιγίδα της Ε Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018 ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018 EVENTS 2018 OVERVIEW Νοέμβριος 2018 Α. Επίσημη ή Ανεπίσημη Διοργάνωση Το Beach Volleyball, ως επίσημο Ολυμπιακό άθλημα υπάγεται στις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΑΙΔΩΝ - ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΡΟ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ-ΜΙΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Η

Διαβάστε περισσότερα

22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις Μηχανικών «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΖΗΣ» 3-12 Ιουνίου 2016

22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις Μηχανικών «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΖΗΣ» 3-12 Ιουνίου 2016 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 37, ΦΙΛΟΘΕΗ 152 37, ΤΗΛ.: 210 6853850 & KAVOURI TENNIS CLUB ΑΚΤΗΣ & ΛΗΤΟΥΣ, ΚΑΒΟΥΡΙ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ,16671, ΤΗΛ.: 210 9670686 Web site: www.kavouritennisclub.gr,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΧΝΙ ΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ.

ΠΑΙΧΝΙ ΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ. ΠΑΙΧΝΙ ΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ www.e-daskalos.gr 1.Σκυταλοδροµία απλή 2.Σκυταλοδροµία 3 ων παικτών, πιασµένοι αγκαζέ, ο µεσαίος ανάποδα. 3.Αγώνας δρόµου µε τα τέσσερα προς τα πίσω. 4.Αγώνας δρόµου κουτσό. 5.Αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

EUROHOOPS DOME 4on4 BASKETBALL TOURNAMENT ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

EUROHOOPS DOME 4on4 BASKETBALL TOURNAMENT ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ EUROHOOPS DOME 4on4 BASKETBALL TOURNAMENT ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ - ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ ΟΜΙΛΟΣ Α: 12 ομάδες ΟΜΙΛΟΣ Β: 12 ομάδες Στην φάση των Ομίλων θα περνούν και οι 12 ομάδες εκ των οποίων οι 6 νικητές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΑΠΤΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ Εισηγητής

Διαβάστε περισσότερα

Καλαθοσφαίριση σε αναπηρικό αμαξίδιο wheelchair basketball

Καλαθοσφαίριση σε αναπηρικό αμαξίδιο wheelchair basketball Καλαθοσφαίριση σε αναπηρικό wheelchair basketball Σοφία Μπάτσιου Οκτώβρης 2013 Καλαθοσφαίριση σε αναπηρικό (Wheelchair basketball) Άτομα με κινητικά προβλήματα Αναπηρικό Ο αγώνας διεξάγεται στο γήπεδο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Υ ΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙ ΩΝ «2011»

ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Υ ΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙ ΩΝ «2011» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΑ ΑΣ Α ΕΙΣΟ ΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟ ΡΟΜΙΟΥ 167 77 ΕΛΛΗΝΙΚΟ Αριθµ.πρωτ... Αθήνα 26 Μαίου 2011 ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Υ ΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙ ΩΝ «2011» Σε εκτέλεση των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Πίνακας περιεχομένων Στόχος Πρωταθλήματος...3 Κατηγορίες Τμημάτων...4 Τρόπος Διεξαγωγής...4 Γήπεδα-Χώροι Διεξαγωγής Αγώνων...4 Ημέρες Ώρες Τέλεσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 Η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. συνεχίζοντας την προσπάθειά της για ανάπτυξη του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2017 2018 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Σε όλους τους Ομίλους, θα πραγματοποιηθούν συνολικά πέντε (5) περιφερειακοί ατομικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Beach-Racket ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Το Beach-Racket (Αντισφαίρισης ξυλορακέτας) είναι ένα κατεξοχήν αερόβιο ομαδικό άθλημα γιατί το χαρακτηριστικό του είναι η παρατεταμένη χρονική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμός Αγώνων Αιωροπτερισμού Ακρίβειας & Διάρκειας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμός Αγώνων Αιωροπτερισμού Ακρίβειας & Διάρκειας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Κανονισμός Αγώνων Αιωροπτερισμού Ακρίβειας & Διάρκειας ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΩΡΟΠΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Ε mail: chhg@hang-gliding.gr Έκδοση 9η 1. Γενικά 1.1

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ U.E.F.A. ΤECHICAL DEPARTMENT WE CARE ABOUT FOOTBALL

ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ U.E.F.A. ΤECHICAL DEPARTMENT WE CARE ABOUT FOOTBALL ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ U.E.F.A. ΤECHICAL DEPARTMENT WE CARE ABOUT FOOTBALL Πως μπορείς να μιλάς για «ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο» εάν οι παίκτες σου δεν κατανοούν το παιχνίδι από κάθε άποψη; Κάθε μεταβίβαση

Διαβάστε περισσότερα

Τι έγινε τον μήνα που πέρασε. Θέσεις, Γεροθόδωρος Νώντας Πρωτόκολλο Αγώνα, Ονόπας Δημήτρης

Τι έγινε τον μήνα που πέρασε. Θέσεις, Γεροθόδωρος Νώντας Πρωτόκολλο Αγώνα, Ονόπας Δημήτρης Τι έγινε τον μήνα που πέρασε Θέσεις, Γεροθόδωρος Νώντας Πρωτόκολλο Αγώνα, Ονόπας Δημήτρης Τι έγινε τον μήνα που πέρασε 5 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού. Το συνολικό ποσό έφτασε στα 650Ε, χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

Ευαισθητοποίηση παιδιών ηλικίας ετών γύρω από τα προβλήματα των Ατόμων με Αναπηρία, μέσα από τη συμμετοχή τους σε αθλήματα Παραολυμπιακών αγώνων

Ευαισθητοποίηση παιδιών ηλικίας ετών γύρω από τα προβλήματα των Ατόμων με Αναπηρία, μέσα από τη συμμετοχή τους σε αθλήματα Παραολυμπιακών αγώνων 1 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Ευαισθητοποίηση παιδιών ηλικίας 14-15 ετών γύρω από τα προβλήματα των Ατόμων με Αναπηρία, μέσα από τη συμμετοχή τους σε αθλήματα Παραολυμπιακών αγώνων Συντονιστής: Καραμπουρνιώτης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 2015 Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών Φέρων 6 Office2@hafdeaf..gr www.hafdeaf.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΑΡΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΑΡΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΑΡΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Βάρης Βάρκιζας (ΑΚΟΒΒ) προσκαλεί όλα τα σωματεία εγγεγραμμένα μέλη ΚΟΕ, που έχουν λάβει την ειδική αθλητική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ. 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ. 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων Παρακαλούνται οι Σύλλογοι να αναγράφουν υποχρεωτικά στις καταθέσεις τους τους κωδικούς πληρωμής που αναγράφονται

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές,

Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές, Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές, Το πρωτάθλημα JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2013 με μέγα χορηγό την εταιρία Ολλανδικού εξοπλισμού JOYA FIGHT GEAR, συνεχίζεται με ακόμη περισσότερη δράση, θέαμα

Διαβάστε περισσότερα

Γ ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ 2013

Γ ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ 2013 Γ ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ 2013 1 Γ ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ 2013 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο αγωνιστικός σχεδιασµός

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 21 27/ 06 / 15 Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «Δ τουρνουά Διπλών Ανδρών / Γυναικών, 1 Ο KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES». Το οποίο εντάσσεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 4ΑΔΩΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 4ΑΔΩΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Θεσσαλονίκη 11 Οκτωβρίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 4ΑΔΩΝ 2016-2017 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή Εσωτερικού Πρωταθλήματος Ομάδων 4άδων για την περίοδο 2016-2017, με ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΥΜΗΤΤΟΥ 267, ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΤΗΛ: SITE: h-enositennis.com -

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΥΜΗΤΤΟΥ 267, ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΤΗΛ: SITE: h-enositennis.com - ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΥΜΗΤΤΟΥ 267, ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΤΗΛ: 210-7563170-2 SITE: h-enositennis.com - EMAIL: h_enosi@yahoo.gr ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2015-2016 - 2017 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ Η Ένωσης και Ιατρικού Συλλόγου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Θεσσαλονίκη 17 Σεπτεμβρίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2016-2017 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή Εσωτερικού Ατομικού Πρωταθλήματος για την περίοδο 2016-2017, με ημερομηνία έναρξης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2015 ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2015 ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2015 ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 Αγαπητοί συνάδελφοι, προπονητές, Για έβδομη συνεχή χρονιά, το Fight Club Galatsi και η Theofanous Elite Team είναι συνεπής στο ραντεβού

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά με τον Διοργανωτή

Σχετικά με τον Διοργανωτή Σχετικά με τον Διοργανωτή O«Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης & Υγείας» (Hellenic Organization for Company Sport & Health - HOCSH) είναι ο μοναδικός επίσημος και αναγνωρισμένος Μη Κερδοσκοπικός φορέας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ. Αργύρης Θεοδοσίου

ΕΙ ΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ. Αργύρης Θεοδοσίου ΕΙ ΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ Αργύρης Θεοδοσίου Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα τένις ο στόχος του παίκτη είναι να χτυπήσει με τέτοιο τρόπο την μπάλα έτσι ώστε: Να την στείλει εντός των ορίων του γηπέδου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΦΑΣΗΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ «2018»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΦΑΣΗΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ «2018» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..2170 /Ε Αθήνα 25/04/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΦΑΣΗΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ «2018» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα