ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ CAMERA CCTV

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ CAMERA CCTV"

Transcript

1 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η - Π Ρ Ο Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ CAMERA CCTV Η.Ε.Υ.Α.Λ. διαθέτει ήδη ένα εκτεταµένο δίκτυο αγωγών Αποχέτευσης πολλών χιλιοµέτρων, ετοιµάζεται δε, να υλοποιήσει έργα αγωγών Αποχέτευσης αρκετών χλµ. Για τον έλεγχο των έργων που παραλαµβάνονται αλλά και για την προληπτική συντήρηση του υπάρχοντος δικτύου είναι απαραίτητη η προµήθεια ενός συστήµατος Βιντεοσκόπησης των αγωγών µέσω κλειστού κυκλώµατος τηλεόρασης (CCTV) µε έγχρωµη κάµερα, κατάλληλο φορείο για την κάµερα, τύµπανο καλωδίου, κονσόλα ελέγχου ως και ειδικό λογισµικό στην Ελληνική γλώσσα, για την ψηφιοποίηση και εγγραφή της εικόνας, την παραγωγή πρωτοκόλλων επιθεώρησης, και την καταγραφή µηκοτοµών των αγωγών ΕΙΣΑΓΩΓΗ Γενικά Το προσφερόµενο σύστηµα Βιντεοσκόπησης θα είναι ένα φορητό σύστηµα, κατάλληλο για ταχεία τοποθέτηση σε µικρό όχηµα της Υπηρεσίας και θα φέρει όλον τον λοιπό απαραίτητο εξοπλισµό για επιθεώρηση αγωγών αποχέτευσης διαµέτρου από Φ150 έως Φ600 Το σύστηµα επιθεώρησης αγωγών θα είναι τελευταίας Τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας κατασκευής, δοκιµασµένο και αποδεδειγµένα ευρείας αποδοχής στις διεθνείς αγορές. Θα είναι συµπαγούς και στιβαρής κατασκευής, θα αποτελείται από µέρη ταχέως συναρµολογούµενα για διαµόρφωση σε χρήση σε διαφορετικές διαµέτρους και θα συνοδεύεται από 150m καλωδίου επιθεώρησης µε µηχανισµό ο οποίος θα διασφαλίζει πλήρως την ακεραιότητα του σήµατος της εικόνας στο µήκος αυτό. Υποστήριξη Ο Κατασκευαστής ή Αντιπρόσωπος οφείλει να παράσχει εκπαίδευση τουλάχιστον µίας εβδοµάδας στην χρήση του εξοπλισµού και του Λογισµικού, και να είναι διαθέσιµος επί ένα τουλάχιστον 6-µηνο για την επί τόπου υποστήριξη της λειτουργίας του συστήµατος, αν απαιτηθεί. ιευκρινίζεται ότι η έννοια του όρου διαθέσιµος, είναι ανταπόκριση του προµηθευτή για επί τόπου επίσκεψη σε χρονικό διάστηµα δυο εργάσιµων ηµερών το αργότερο, από την έγγραφη ενηµέρωση της Υπηρεσίας για το πρόβληµα.

2 Η εκπαίδευση πρέπει να περιλαµβάνει και βασικά στοιχεία συντήρησης ή/και επισκευών µικρής κλίµακας (ενδεικτικά κι όχι περιοριστικά αναφέρεται η επισκευή του καλωδίου του τυµπάνου). Επίσης επί ποινής αποκλεισµού θα πρέπει να παραδοθεί εγχειρίδιο Χρήσης, Λειτουργίας και Συντήρησης παραδοτέου εξοπλισµού. ιαµόρφωση Προσφοράς Η προσφορά θα διαµορφωθεί ως εξής (µε ποινή αποκλεισµού σε περίπτωση µη υποβολής) των παρακάτω: Τεύχος Α: Τεχνική Προσφορά Στο Τεύχος Τεχνικής Προσφοράς θα δοθεί αναλυτική Περιγραφή της προσφερόµενης κατασκευής µε τρόπο αυστηρά ανταποκρινόµενο στην παρούσα Περιγραφή και διατήρηση της δοµής του παρόντος κειµένου, παράγραφο προς παράγραφο, ώστε να διευκολυνθεί η Επιτροπή στον έλεγχο των Προσφορών. Για τα Τεχνικά χαρακτηριστικά του εξοπλισµού θα γίνεται πάντοτε αναφορά στα αντίστοιχα έντυπα και φυλλάδια του κατασκευαστή, όπως αυτά δίδονται στο Τεύχος Γ. Η τεκµηρίωση πρέπει να είναι απόλυτα ορθή και δεν πρέπει σε καµία περίπτωση να υπάρχουν αποκλίσεις µεταξύ της Τεχνικής Περιγραφής και των Τεχνικών Φυλλαδίων του Κατασκευαστή. Στην περίπτωση που ορισµένα Τεχνικά Χαρακτηριστικά δεν εµφανίζονται στα επίσηµα Έντυπα του Κατασκευαστή θα πρέπει αυτός να τα δηλώσει, µε ξεχωριστή Υπεύθυνη ήλωση. Τεύχος Β: Συµπληρωµένο το Φύλλο Συµµόρφωσης του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΙΙΙ της ιακήρυξης. Στην αντίστοιχη στήλη του Πίνακα Συµµόρφωσης είναι αποδεκτές σαφείς απαντήσεις (ΝΑΙ ή ΟΧΙ), ενώ στη στήλη των Παρατηρήσεων θα δίνονται επιγραµµατικά οι παρατηρήσεις µε παραποµπή σε αναλυτική περιγραφή στην τεχνική προσφορά. (επί ποινής αποκλεισμού σε περίπτωση μη υποβολής ή ασυμφωνίας με τις τεχνικές προδιαγραφές). Τεύχος Γ: Τεχνικά Έντυπα και φυλλάδια εξοπλισµού CCTV και περιφερειακού εξοπλισµού. Πλήρη στοιχεία που αφορούν στον εξοπλισµό και κατασκευαστικά φυλλάδια του κάθε κατασκευαστή. Τεύχος : Αντίγραφο Εγχειριδίου Χρήσης, Λειτουργίας και Συντήρησης παραδοτέου εξοπλισµού (µε ποινή αποκλεισµού, σε περίπτωση µη υποβολής), Επισηµαίνεται ότι µε την παράδοση της προµήθειας, θα πρέπει απαραιτήτως να παραδοθεί στην ΕΥΑΛ αντίγραφο Εγχειριδίου Χρήσης, Λειτουργίας και Συντήρησης παραδοτέου εξοπλισµού, µεταφρασµένο στα Ελληνικά. Η απόκλιση µεταξύ της Τεχνικής Περιγραφής και των επισήµων Εντύπων του κατασκευαστή, η ασαφής, ελλιπής, ανειλικρινής ή ψευδής αναφορά τεχνικών στοιχείων του συστήµατος συνιστούν λόγους απόρριψης της Προσφοράς. ιευκρινίζεται ότι στις παρατηρήσεις του φύλλου συµµόρφωσης θα πρέπει να αναφέρονται τεκµηριωµένα, τυχόν υπερκαλύψεις των τεχνικών προδιαγραφών.

3 Η Τεχνική προσφορά θα περιλαµβάνει µία συνοπτική Περιγραφή της λειτουργίας του προσφερόµενου συστήµατος, και του τρόπου µε τον οποίο γίνεται η συλλογή και η επεξεργασία των δεδοµένων. Επίσης θα περιγραφεί παραστατικά η αρχιτεκτονική του συστήµατος λήψης, µεταφοράς και µετάδοσης της εικόνας από την κάµερα µέχρι την Οθόνη του χειριστού, της µεταφοράς δεδοµένων και εντολών, και των διαδικασιών διόρθωσης του σήµατος και βελτίωσης της εικόνας. Τέλος θα διευκρινισθούν τα µέρη του συστήµατος στα οποία η µετάδοση γίνεται αναλογικά ή/και ψηφιακά και θα αναπτυχθούν τα τυχόν πλεονεκτήµατα της προσφερόµενης αρχιτεκτονικής και Τεχνολογίας. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Γενικά Η επιθεώρηση των αγωγών από Φ150 Φ600 θα επιτυγχάνεται µε χρήση ειδικού εξοπλισµού, ειδικότερα δε, θα αποτελείται από ένα Πίνακα Ελέγχου, τύµπανο καλωδίου, φορείο κάµερας και µίας κάµερας ικανών να καλύψουν εύρος διαµέτρων από 150mm µέχρι Φ600 Ειδικότερα το συγκρότηµα θα αποτελείται από: Ένα Κεντρικό, φορητό Πίνακα (Κονσόλα) Ελέγχου Ένα φορητό τύµπανο καλωδίου, µε καλώδιο µήκους τουλάχιστον 150m Ένα φορείο κάµερας, κατάλληλο για είσοδο σε αγωγούς ελάχιστης διαµέτρου Φ150, µε δυνατότητα επιθεώρησης σε αγωγούς διαµέτρου έως Φ600 Μία, τουλάχιστον, έγχρωµη κάµερα µε επαρκή βασικό φωτισµό LED, κατάλληλο για διαµέτρους µέχρι 600mm Ειδικά τεµάχια και παρελκόµενα (τροχοί κτλ), για εκτέλεση εργασιών βιντεοσκόπησης σε διαµέτρους από Φ150 Φ600 Το προσφερόµενο σύστηµα φορείου-κάµερας θα είναι κατά το δυνατόν συµπαγές, µε επαρκές βάρος (τουλάχιστον 16 kgr σε πλήρη διαµόρφωση) για ευστάθεια και καλή πρόσφυση σε µεγάλες διαµέτρους, και θα απαιτεί ένα ελάχιστο πλήθος επεµβάσεων για προσθαφαίρεση µερών (βοηθητικός φωτισµός, τροχοί, παρελκόµενα) για µετάβαση από µικρές διαµέτρους επιθεωρήσεων σε µεγαλύτερες. Η καταβίβαση στο φρεάτιο θα γίνεται χειροκίνητα. Το σύστηµα φωτισµού (βασικό και βοηθητικό) θα είναι µέσω LEDs υποχρεωτικά, για λόγους ασφαλείας. Πίνακας Χειρισµών (Κονσόλα Ελέγχου)

4 Η Κονσόλα ελέγχου του συστήµατος θα είναι φορητή κατασκευή («βαλίτσα»), σε πλαίσιο αλουµινίου, κατάλληλη για µεταφορά και τοποθέτηση σε οποιοδήποτε όχηµα, και ηλεκτροδοτούµενη από τροφοδοσία 220V, από το δίκτυο πόλης ή µέσω γεννήτριας ισχύος, το πολύ 1000Watt (η γεννήτρια δεν περιλαµβάνεται στην προσφορά). Η Κονσόλα θα φέρει αυτόµατη διάταξη διακοπής έκτακτης ανάγκης ή διακόπτη διακοπής έκτακτης ανάγκης (emergency switch). Η όλη κατασκευή θα είναι συµπαγής, σχετικά µικρών διαστάσεων και βάρους. Θα είναι εξοπλισµένη τουλάχιστον µε 1 σύνδεση USB, έξοδο γείωσης, έξοδο Video Y/C και εφόσον απαιτείται για τη ζητούµενη λειτουργική απόδοση του συστήµατος, θα πρέπει να έχει θύρα RS232, και κοµβία για την Οθόνη. Ο χειρισµός των συστηµάτων Κάµερας θα γίνεται από χειριστήριο σύγχρονου σχεδιασµού, µε την βοήθεια τηλεχειριστηρίων (joysticks), πλήκτρων λειτουργίας και κατάλληλών monitors Ο τρόπος χειρισµού των συστηµάτων της κάµερας και οι διάφορες λειτουργίες του χειριστηρίου, θα περιγραφούν αναλυτικά. Θα αναφερθεί επίσης διεξοδικά ο τρόπος µε τον οποίο επιτυγχάνεται η τροποποίηση (διαµόρφωση) παραµέτρων λειτουργίας Το σύστηµα θα µπορεί σε κάθε περίπτωση να ελέγχει το φορείο, την ταχύτητα κίνησης του φορείου, την θέση περιστροφής της κάµερας και την κατεύθυνση λήψης, τον φωτισµό, την εστίαση της κάµερας και την ρύθµιση του διαφράγµατος, και οποιαδήποτε άλλη δυνατότητα παρέχει το φορείο και η κάµερα, η οποία είναι απαραίτητο να ελεγχθεί από τον χειριστή. Θα πρέπει να είναι δυνατή η απεικόνιση στην οθόνη από το σύστηµα καταγραφής στοιχείων του διανυθέντος µήκους και κλίσης του αγωγού (συνολικό µήκος από αρχικό φρεάτιο ). Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να παρέχεται οπτική ανάγνωση, και να παράγεται ακουστικό µήνυµα βλάβης (alarm) για την έγκαιρη ενηµέρωση του χειριστή, σε περίπτωση προβλήµατος στεγανότητας (πτώση πίεσης κλπ) στο φορείο ή την κάµερα, ή σε προβλήµατα στον βοηθητικό φωτισµό. Σε περίπτωση ελέγχου στεγανότητας µε αέρα ή άζωτο θα υπάρχει σύστηµα εσωτερικής πλήρωσης του φορείου και της κάµερας µε Άζωτο, για την πλήρη διασφάλιση της υδατοστεγανότητας τους, ενώ σε περίπτωση ελέγχου στεγανότητας µε άλλο τρόπο, θα πρέπει να περιγράφεται σαφώς ο τρόπος αποκατάστασης της στεγανότητας. Ο πίνακας χειρισµών θα συνοδεύεται από το Σύστηµα Ελέγχου και Ρύθµισης αποτελούµενο από συστήµατα MODULES, θερµοµαγνητικά προστατευόµενα, καθένα από τα οποία θα ελέγχει συγκεκριµένες λειτουργίες π.χ. κάµερα, φωτισµός, φορείο, ελεγκτής µόνωσης κ.τ.λ. Η αρθρωτή δόµηση θα επιτρέπει εύκολο και ταχύ διαγνωστικό έλεγχο και διατήρηση της λειτουργίας του υπόλοιπου συστήµατος στην περίπτωση βλάβης σε ένα κύκλωµα. 1. ΚΟΝΣΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΥ 1.1 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Η κονσόλα ελέγχου θα φέρει έγχρωµο Monitor τουλάχιστον 10 τεχνολογίας TFT (σε standard PAL/NTSC), υψηλής ανάλυσης, για την παρακολούθηση της Βιντεοσκόπησης,

5 κατά προτίµηση τοποθετηµένο στο καπάκι του συστήµατος και εµφανιζόµενο µε την ανάκλιση του καπακιού, για µέγιστη προστασία. 1.2 ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ Ε ΟΜΕΝΩΝ Η Κονσόλα ελέγχου θα φέρει ενσωµατωµένη µονάδα Γεννήτριας Χαρακτήρων, µε λογισµικό πλήρως Ελληνοποιηµένο (µε ποινή αποκλεισµού), µέσω του οποίου, σε συνδυασµό µε Ελληνολατινικό πληκτρολόγιο, θα γίνεται από τον χρήστη η καταγραφή δεδοµένων πεδίου (ηµεροµηνία και ώρα, έργο, οδός κτλ), ως και η εισαγωγή προκατασκευασµένων εκφράσεων ή λέξεων από menu παρατηρήσεων του χειριστού. Στο Monitor θα εµφανίζονται επίσης αυτόµατα οι κλίσεις και οι διανυθείσες αποστάσεις. Η Γεννήτρια χαρακτήρων (Data Display Generator), θα επιτρέπει µείξη κειµένου στο video και ανάγνωση στην Οθόνη, όλων των λειτουργικών παραµέτρων.η Γεννήτρια θα µπορεί, σε συνδυασµό µε το Σύστηµα Ελέγχου και Ρύθµισης, να λειτουργεί πλήρως το σύστηµα Βιντεοσκόπησης ανεξάρτητα από την ύπαρξη ή την λειτουργική κατάσταση τυχόν συνδεδεµένου εξωτερικού προσωπικού Υπολογιστή. Το σύνολο της διάταξης θα είναι απλό και εύχρηστο ώστε να µπορεί να χρησιµοποιηθεί και από χειριστές µη εξοικειωµένους στην χρήση Υπολογιστή και Λογισµικού για την απευθείας βιντεοσκόπηση σε µέσα αποθήκευσης Θα εµφανίζει στην Οθόνη το διανυθέν µήκος στον αγωγό, την τοπική κλίση µεταξύ των τροχών του φορείου, την ώρα και την ηµέρα, κείµενο εισαγόµενο από τον χρήστη και προκατασκευασµένες λέξεις ή φράσεις που θα µπορούν να εισαχθούν από τον χρήση, µε επιλογή µέσω κατάλληλου menu. Επίσης θα παρέχει δυνατότητα µηδενισµού του µήκους και µηδενισµού του µετρητή φωτογραφιών. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες της Γεννήτριας θα περιγραφούν λεπτοµερώς από τους προσφέροντες Αποθήκευση δεδοµένων Το προσφερόµενο σύστηµα θα παρέχει οπωσδήποτε δυνατότητα επιτόπιας ψηφιοποίησης του video και άµεσης καταγραφής σε αποθηκευτικό µέσον (κάρτα SD χωρητικότητας τουλάχιστον 8 GB, ή σκληρό δίσκο, ενσωµατωµένα στην µονάδα), σε format MPEG-4, ώστε να είναι εφικτή η καταγραφή της Βιντεοσκόπησης ακόµα και χωρίς την παρουσία Προσωπικού Υπολογιστή, για εκτέλεση εργασιών ρουτίνας, που δεν απαιτούν έκδοση πρωτοκόλλων 2. ΤΥΜΠΑΝΟ ΚΑΛΩ ΙΟΥ Το Τύµπανο καλωδίου θα είναι µία φορητή, τροχήλατη µονάδα, µε χερούλι οδήγησης κατασκευασµένη από υλικό ανθεκτικό στη διάβρωση, και θα φέρει 150m καλωδίου µε σύστηµα οµοιόµορφου τυλίγµατος και ελεύθερη κίνηση κατά το ξετύλιγµα. Το συνολικό βάρος της µονάδας συµπεριλαµβανοµένου του καλωδίου, δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 35kgr

6 Το καλώδιο θα µεταφέρει το σήµα της κάµερας όπως επίσης θα παρέχει την ισχύ για την κίνηση και θα τροφοδοτεί τους χειρισµούς της κάµερας και του φωτισµού. Θα περιλαµβάνει µετρητή µήκους του οποίου η ένδειξη θα απεικονίζεται στα αντίστοιχα monitors του συστήµατος καταγραφής στοιχείων Το καλώδιο, µήκους τουλάχιστον 150m., θα φέρει ισχυρό εξωτερικό περίβληµα (µε Kevlar ή άλλο υλικό για την απορρόφηση του φορτίου έλξης), και θα διασφαλίζει την λειτουργία του φορείου σε ελκτική δύναµη τουλάχιστον 400Ν στην περίπτωση ανάγκης τραβήγµατος του φορείο µε χειροκίνητα µέσα Υποχρεωτικό είναι να υπάρχει πλήκτρο Emergency Stop ενσωµατωµένο στο σώµα του τυµπάνου, για ακαριαία διακοπή όλων των λειτουργιών σε περίπτωση ανάγκης. Το τύλιγµα του καλωδίου στο τύµπανο απαιτείται να γίνεται αυτόµατα κατά την επιστροφή του φορείου. 3. ΦΟΡΕΙΟ ΚΑΜΕΡΑΣ Η κάµερα θα φέρεται επί ειδικού φορείου, καταλλήλων διαστάσεων ώστε µαζί µε αυτήν να δύναται να εισχωρεί εύκολα από φρεάτια κυκλικά διαµέτρου ακόµα και 30cm, και σε αγωγούς από 150mm και άνω. Προς τούτο το καλώδιο θα συνδέεται στο πίσω µέρος του φορείου µε «σπαστό» σύνδεσµο κινούµενο σε τρεις άξονες ή εύκαµπτο σύνδεσµο τύπου ελατηρίου, για την εύκολη καταβίβαση, χειροκίνητα ή µε µηχανικά µέσα, σε όσο το δυνατόν µικρότερα φρεάτια. Θα πρέπει να υποβληθεί αναλυτικός πίνακας διαστάσεων και βαρών. Το φορείο θα είναι κατασκευασµένο από ειδικό υλικό κατάλληλο για εργασία σε περιβάλλον τυπικών αστικών λυµάτων και για εύκολο καθαρισµό. Το φορείο θα φέρει δυο κινητήρες DC ώστε να παρέχεται κίνηση σε 4 τροχούς (4χ4) και ανεξάρτητη κίνηση στο αριστερό και δεξιό ζεύγος τροχών. Η προσφορά θα περιλαµβάνει τα τεχνικά χαρακτηριστικά των κινητήρων από τα οποία θα αποδεικνύεται και η ικανότητα έλξης του καλωδίου (tracting power). Η οδήγηση θα είναι απολύτως ελεγχόµενη (steerable) και θα παρέχει δυνατότητα ελιγµών, και περιστροφής περί τον άξονα για αποφυγή εµποδίων. Στο φορείο θα είναι ενσωµατωµένο ηλεκτρονικού τύπου κλισίµετρο, υψηλής ακρίβειας. Το φορείο θα είναι κατασκευασµένο για στεγανότητα σε εξωτερική πίεση τουλάχιστον 1 bar. Απαιτείται να περιγραφεί αναλυτικά ο τρόπος επίτευξης στεγανότητας και ελέγχου αυτής σε περίπτωσης αστοχίας ( αέρα ή άζωτο κλπ). Η ταχύτητα του φορείου θα είναι συνεχώς ρυθµιζόµενη, από 0-25µετ./λεπτό ανάλογα µε το µέγεθος των τροχών. Η κίνηση του φορείου θα συγχρονίζεται ικανοποιητικά µε αυτήν του τυµπάνου καλωδίου (σύστηµα συγχρονισµού), ώστε να αποφεύγεται η υπερπήδηση του καλωδίου ή η υπερβολική και απότοµη έκταση. Πρόσθετοι µηχανισµοί αποφυγής του φαινόµενου είναι επίσης αποδεκτοί

7 Το φορείο θα φέρει συντελεστή έναντι σκόνης και υγρασίας ΙΡ 68 κατά DIN Όλες οι αρθρώσεις θα προστατεύονται µε στυπιοθλίπτες (τσιµούχες) έναντι εισόδου νερού ή άλλο ανάλογο σύστηµα στεγανοποίησης και προστασίας. Η διάταξη του συνδέσµου καλωδίου θα αντέχει σε ισχυρή έλκυση (τουλάχιστον 400Ν) για ασφαλή επαναφορά, σε περίπτωση εµπλοκής του φορείου στον αγωγό, ή ανατροπής. Παρελκόµενα: Το φορείο ή τα φορεία θα συνοδεύονται από τα εξής τουλάχιστον παρελκόµενα Πλήρες σετ τροχών, τουλάχιστον 3 ή 4 διαµέτρων, για κίνηση στο προδιαγραφόµενο εύρος αγωγών Πνευµατικοί ή τρακτερωτοί ελαστικοί τροχοί µε τις κατάλληλες επεκτάσεις του άξονα. 1 Σετ τροχών αδρής επιφάνειας (granulated) από κορούνδιο ή άλλο κατάλληλο υλικό, για κίνηση σε ολισθηρούς αγωγούς µεγάλης διαµέτρου Πρόσθετα βάρη, αν είναι απαραίτητα Βοηθήµατα για σταθεροποίηση σε µεγάλους διαµέτρους, αν κρίνονται απαραίτητα Βασικά Εργαλεία συντήρησης και επισκευής Πρόσθετα παρελκόµενα, κατά την κρίση του προσφέροντος Προστασία εφελκυσµού για το φορείο Σύστηµα προστασίας του καλωδίου, για το κάτω µέρος του φρεατίου (εκτροπέας) Άγκιστρο κατεβάσµατος µε 10 m συρµατόσχοινο ή κατάλληλου τύπου σκοινί Βαλίτσα µεταφοράς για το χειριστήριο/joystick, αν απαιτείται, σύµφωνα µε την διαµόρφωση του προσφεροµένου συστήµατος 4. ΚΑΜΕΡΑ Η κάµερα θα είναι τελευταίας Τεχνολογίας, έγχρωµη (βασιζόµενη σε σύστηµα CCD τουλάχιστον ¼ ), µε ικανότητα οπτικού τουλάχιστον 2x (ή ψηφιακό zoom τουλάχιστον 4x), και µε συνεχή γωνία περιστροφής. Θα είναι υψηλής ευαισθησίας (το πολύ 2 Lux). Η ποιότητα της εικόνας θα είναι άριστη: η ανάλυση της εικόνας θα είναι µεγαλύτερη από 450 γραµµές TV, και αυτό θα πιστοποιείται απαραιτήτως µε Υπεύθυνη ήλωση του κατασκευαστή. Θα είναι ευρυγώνια (τουλάχιστον διαγωνίως, της τάξεως 1:1,4 / F= 4-8mm) και µε δυνατότητα εστίασης από 10mm µέχρι άπειρο (ρύθµιση µε τηλεχειρισµό). Η κάµερα θα φέρει περιστρεφόµενη κεφαλή κατά 340 τουλάχιστον ως προς τον οριζόντιο άξονα και 240 τουλάχιστον ως προς τον εγκάρσιο άξονα, και θα µπορεί να προγραµµατισθεί για τουλάχιστον 3 θέσεις λειτουργίας (κατακόρυφη και 90 µοιρών αριστερά-δεξιά). Θα διαθέτει υποχρεωτικά δυνατότητα αυτόµατης επαναφοράς της εικόνας σε κατακόρυφη θέση

8 (upright position), τόσο χειροκίνητα (µε εντολή του χειριστού), όσο και αυτόµατη, στην περίπτωση κλίσης του φορείου. Το προστατευτικό γυαλί της κάµερας θα είναι από ειδικό υλικό ανθεκτικό σε κρούσεις (Quartz ή Pyrex), ώστε να αποφεύγονται όσο το δυνατόν οι φθορές κατά την διάρκεια της εργασίας. Η κάµερα θα συνοδεύεται απαραιτήτως µε σύστηµα laser για σχετική µέτρηση (reference measurement) µεγεθών (ως θραύσεων, ρωγµών κτλ) εντός του αγωγού, και θα πρέπει να απαραιτήτως να περιγραφεί πλήρως η λειτουργία και αποτύπωση της διαδικασίας µέτρησης (ύπαρξη λογισµικού κλπ) Η κάµερα θα είναι κατασκευασµένη για στεγανότητα σε εξωτερική πίεση τουλάχιστο 1 bar, θα περιγράφεται ο τρόπος επίτευξης στεγανότητας ( αέρας ή άζωτο κλπ)., και σε περίπτωση ελέγχου στεγανότητας µε αέρα ή άζωτο θα παρέχεται δυνατότητα παρακολούθησης της εσωτερικής πίεσης από την κονσόλα ελέγχου και παραγωγής ηχητικού µηνύµατος βλάβης για προειδοποίηση του χρήστη. Στο φάκελο της Τεχνικής προσφοράς θα πρέπει να επισυνάπτεται πίνακας διαστάσεων της κάµερας (διάµετρος και µήκος ) Φωτισµός Ο φωτισµός της κάµερας θα παρέχει δυνατότητα άπλετου ελέγχου και καθαρή εικόνα, ακόµα και σε εν χρήσει αγωγούς διαµέτρου µέχρι τουλάχιστον 600mm, µε ή χωρίς την χρήση βοηθητικού φωτισµού. Για τον φωτισµό απαιτείται η ευαισθησία της Κάµερας να είναι µικρότερη του 0,1 Lux, ενώ σε περίπτωση που δεν καλύπτεται η παραπάνω απαίτηση θα προσφέρεται και θα περιγράφεται αναλυτικά βοηθητικό σύστηµα φωτισµού. Η ευαισθησία της Κάµερας και ο φωτισµός θα πιστοποιείται µέσω των τεχνικών φυλλαδίων του κατασκευαστή, ενώ σε περίπτωση που δεν γίνεται περιγραφή στα τεχνικά φυλλάδια, απαιτείται υπεύθυνη δήλωση του κατασκευαστή Η κάµερα θα φέρει τον απαραίτητο βασικό φωτισµό σε ότι αφορά την ισχύ, µε λαµπτήρες διόδων φωτοεκποµπής (LED). Συστήµατα φωτισµού µε συµβατικούς λαµπτήρες αλογόνου δεν γίνονται δεκτά, για λόγους ασφαλείας. 5. ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 5.1 Ανταλλακτικά & Εργαλεία Το σύστηµα θα παραδοθεί µε τουλάχιστον τα εξής παρελκόµενα Σειρά απαιτούµενων εργαλείων για τις διάφορες εργασίες επισκευής πάνω στη κάµερα και στο φορείο. Παρελκόµενα του φορείου και της κάµερας Ανταλλακτικά αναλώσιµα (τσιµούχες, λαστιχάκια, βίδες, κ.λ.π.) που χρειάζονται για τις πρώτες ανάγκες του συστήµατος.

9 5.2 Έλεγχος στεγανότητας Για έλεγχο στεγανότητας της κάµερας και του φορείου σε περίπτωση που: απαιτείται µε αδρανές αέριο, θα παραδοθεί φιάλη αζώτου και υποδοχέας για µέτρηση της πίεσης στα σηµεία ελέγχου της κάµερας και του φορείου απαιτείται διαφορετικός τρόπος ελέγχου, να περιγραφεί επακριβώς η διαδικασία και να παραδοθεί ο πιθανώς απαιτούµενος εξοπλισµός αποκατάστασης. 6. ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ Θα προσφερθεί Ειδικό Λογισµικό (τελευταίας έκδοσης) σε γραφικό περιβάλλον χρήστη (Windows) για την διενέργεια και εκτύπωση των πρωτοκόλλων ελέγχου. Το προσφερόµενο λογισµικό θα είναι, µε ποινή αποκλεισµού, στην Ελληνική Γλώσσα και θα παρέχει τις εξής τουλάχιστον δυνατότητες: ηµιουργία πρωτοκόλλου στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ Γλώσσα. ηµιουργία - αποθήκευση εκτύπωση φωτογραφιών και προβολή των µε κείµενο παρατήρηση. ηµιουργία αποθήκευση - εµφάνιση videoclip σε οποιοδήποτε σηµείο ελέγχου θα θέλει ο χειριστής. Αποθήκευση των φωτογραφιών και των videoclip στον σκληρό δίσκο του Η/Υ ή σε CD, για την επεξεργασία των σε άλλον Η/Υ γραφείου, Σύστηµα επεξεργασίας συλλογής δεδοµένων (απόσταση κλίση κ.λπ.). Το Λογισµικό θα παρέχει τις εξής τουλάχιστον δυνατότητες, επιπροσθέτως των βασικών: Λογισµικό επεξεργασίας κλίσεων (βλέπε κατωτέρω) Εξαγωγή δεδοµένων σε ASCII Εισαγωγή/εξαγωγή δεδοµένων αγωγών αποχέτευσης Εισαγωγής σχεδίων Autocad ως φόντο εργασίας Το Λογισµικό θα συνοδεύεται απαραίτητα από κατάλληλο πρόγραµµα ανάγνωσης (Viewer), µε το οποίο άλλοι χρήστες, µη κάτοχοι του Προγράµµατος, θα µπορούν να αναγνώσουν τα Πρωτόκολλα Βιντεοσκόπησης που παράγει ο χρήστης Τα παραπάνω δύο συστήµατα (σύστηµα καταγραφής στοιχείων-λογισµικό πρόγραµµα) θα πρέπει να συνεργάζονται αρµονικά µεταξύ τους και χωρίς κανένα πρόβληµα.

10 6.1 Αξιοποίηση δεδοµένων Κλίσεων Στο Λογισµικό θα περιλαµβάνεται απαραιτήτως, και µε ποινή αποκλεισµού, ειδικό Λογισµικό για την επεξεργασία και πλήρη αξιοποίηση των τοπικών µετρήσεων κλίσης από το φορείο, µέσω του κλισίµετρου και παραγωγή µηκοτοµών αγωγών, προφίλ µέσης κλίσης και ενδεχοµένως προσθέτων δεδοµένων που αφορούν την διαµόρφωση του αγωγού στο µήκος µεταξύ 2 φρεατίων. Ο τρόπος λειτουργίας του Λογισµικού και η µέθοδος και ο εξοπλισµός βαθµονόµησης του φορείου για την λήψη, καταγραφή και επεξεργασία των δεδοµένων κλίσης θα περιγραφεί αναλυτικά. Το σύνολο εξοπλισµού και Λογισµικού θα παρέχει ένα εύχρηστο εργαλείο ελέγχου των κλίσεων του αγωγού σε νέα έργα, κατά την φάση παραλαβής νέων αγωγών, και ελέγχου υφισταµένων έργων τα οποία παρουσιάζουν προβλήµατα. Επί ποινής αποκλεισµού απαιτείται να υπάρχει µε την κατάθεση της προσφοράς σαφής περιγραφή για τον τρόπο καταγραφής των δεδοµένων κλίσεων των αγωγών που βιντεοσκοπούνται, καθώς και για τον τρόπο µεταφοράς και αξιοποίησής τους από το πεδίο στο γραφείο (π.χ. εάν απαιτείται η ύπαρξη φορητού υπολογιστή για την καταγραφή κλίσεων και λοιπών δεδοµένων στο πεδίο, εάν η επεξεργασία στο γραφείο του αντίστοιχου πρωτοκόλλου απαιτεί την παρουσία του φορητού υπολογιστή ή εάν υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας τους σε άλλο προσωπικό υπολογιστή στο γραφείο κλπ.) εν γίνονται αποδεκτές λύσεις που απαιτούν ιδιαίτερες γνώσεις χρήσης Η/Υ του χρήστη, για την πλήρη λειτουργικότητα του προσφερόµενου συστήµατος, επιπλέον προµήθεια λογισµικού ή hardware (εκτός από την προµήθεια του φορητού υπολογιστή που θα γίνει από τη.ε.υ.α.λ.) 8. ΠΑΡΑΛΑΒΗ Η Επιτροπή Παραλαβής της ΕΥΑΛ θα παραλάβει το προµηθευόµενο σύστηµα καταγραφής µετά από έλεγχο σε δοκιµαστική λειτουργία σε αγωγό της ΕΥΑΛ, διατοµής έως Φ600 σε µήκος 500 µ.µ.. Η δοκιµαστική λειτουργία θα συνίσταται από έλεγχο ψηφιοποίησης και εγγραφή της εικόνας, καταγραφή κλίσεων, παραγωγή πρωτοκόλλων επιθεώρησης, και την καταγραφή µηκοτοµών των αγωγών. Η παραπάνω διαδικασία δεν επιφέρει οικονοµική επιβάρυνση στη ΕΥΑΛ. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί δυσλειτουργία του προσφερόµενου συστήµατος, η ΕΥΑΛ δεν παραλαµβάνει το προσφερόµενο σύστηµα. Ο προµηθευτής έχει το δικαίωµα να προτείνει επόµενη ηµεροµηνία δοκιµαστικού ελέγχου, µέχρι να αποκαταστήσει την πλήρη λειτουργικότητα του προσφερόµενου συστήµατος, µε δαπάνες που θα τον βαρύνουν.

11 7. ΕΓΓΥΗΣΗ Ο προµηθευτής θα εγγυηθεί εγγράφως την καλή λειτουργία του προσφερόµενου συστήµατος Βιντεοσκόπησης των αγωγών µέσω κλειστού κυκλώµατος τηλεόρασης (CCTV) για χρονικό διάστηµα ενός (1) έτους από την παραλαβή. Ο κατασκευαστής υποχρεούται: Να παρέχει τεχνική υποστήριξη για δέκα (10) χρόνια τουλάχιστον µε κατάλληλο συνεργείο. Η παραπάνω υποχρέωση θα αποδεικνύεται εγγράφως µε υπεύθυνη δήλωση από τον ίδιο και το συνεργείο. Επιπλέον να προσκοµισθεί σχέδιο σύµβασης συντήρησης που θα αναφέρεται στην παραπάνω συνεργασία συντήρησης που θα αναφέρει ακριβή στοιχεία για το φορέα και τον τόπο συντήρησης (Χώρα, ιεύθυνση, Τηλ.), τα οποία θα υποβληθούν µαζί µε την Τεχνική Προσφορά επί ποινής αποκλεισµού..αν δεν προβλεπεται τακτικη συντηρηση περα από την ορθη χρήση; Με τη δική του φροντίδα και δαπάνη και σε χρονικό διάστηµα εντός δέκα ηµερών να αντικαθιστά κάθε εξάρτηµα που θα αποδειχθεί ελαττωµατικό ή υποστεί βλάβη λόγω κακής ποιότητας ή κατασκευής κατά το χρονικό διάστηµα της εγγύησης. Για κάθε ηµέρα καθυστέρησης ο προµηθευτής θα αποζηµιώνει τη.ε.υ.α. µε ποσό των 80 Ευρώ ηµερησίως. Οι τεχνικές προσφορές θα συνοδεύονται από πλήρη κατάλογο αναλώσιµων ανταλλακτικών του εξοπλισµού µε τις σχετικές τιµές, οι οποίες και θα ισχύουν σταθερές για το πρώτο έτος λειτουργίας που καλύπτονται από την εγγύηση. Σαββοργινάκης ηµήτριος Oι Συντάξαντες Αφέντης Αναστάσιος Πολιτικός Μηχανικός Μ.Μ.Μ. Μηχανικός

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ CAMERA CCTV

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ CAMERA CCTV -1- ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ ΦΥΛΛΟ Σ ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ CAMERA CCTV Ι ΓΕΝΙΚΑ 1 Ικανότητα επιθεώρησης αγωγών αποχέτευσης εύρους από Φ150 έως Φ600

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ CAMERA CCTV

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ CAMERA CCTV -1- ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ ΦΥΛΛΟ Σ ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ CAMERA CCTV Ι ΓΕΝΙΚΑ 1 Ικανότητα επιθεώρησης αγωγών αποχέτευσης εύρους από Φ150 έως Φ600

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η - Π Ρ Ο Δ Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ CAMERA CCTV

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η - Π Ρ Ο Δ Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ CAMERA CCTV Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η - Π Ρ Ο Δ Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ CAMERA CCTV Η Δ.Ε.Υ.Α.Λ. διαθέτει ήδη ένα εκτεταμένο δίκτυο αγωγών Αποχέτευσης πολλών χιλιομέτρων,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ 1. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το ζητούμενο είδος θα πρέπει να πληροί τις παρακάτω απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές, που θα πρέπει να αποδεικνύονται

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Π Ρ Ο Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Π Ρ Ο Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΣΟΒΟΥ. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ :57.040,00,00 (με

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙKΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΘΕΡΜΙΑΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

ΤΕΧΝΙKΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΘΕΡΜΙΑΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΕΧΝΙKΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΘΕΡΜΙΑΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ 1. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το ζητούμενο είδος θα πρέπει να πληροί τις παρακάτω απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές, που θα πρέπει να αποδεικνύονται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 1. Η τράπεζα θα πρέπει να είναι σύγχρονης τεχνολογίας ηλεκτρομηχανικής λειτουργίας. Να είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΑ Ψηφιακό ακτινολογικό συγκρότημα, σύγχρονης τεχνολογίας, κατάλληλο νοσοκομειακή χρήση Το συγκρότημα θα περιλαμβάνει: 1. Γεννήτρια πολυκορφών,

Διαβάστε περισσότερα

TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΙΚΡΟΤΟΜΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟ

TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΙΚΡΟΤΟΜΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟ TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΙΚΡΟΤΟΜΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟ ΟΜΑΔΑ Α : ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το ζητούμενο είδος θα πρέπει να πληροί τις παρακάτω απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές, που θα πρέπει να αποδεικνύονται

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Νο 2/2014

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Νο 2/2014 Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ Υ ΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. ΕΓΝΑΤΙΑ 127-546 35 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΗΛ: 2310/966600 FAX: 2310/212439 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Νο 2/2014 για την προµήθεια οχήµατος τηλεπισκόπησης αγωγών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΤΙΜΩΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 1. ΓΕΝΙΚΑ Τα καταγραφικά θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν αδιάλειπτα τιμές παραμέτρων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α Ν Α Ρ Τ Η Τ Ε Α Σ Τ Ο Δ Ι Α Δ Ι Κ Τ Υ Ο Κ ο ζ ά ν η, 4-5 - 2017 Α ρ ι θ μ. π ρ ω τ. 19964 Δ/ΝΣΗ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ Ταχ. Δ/νση Ταχ. Κωδ. Πληροφορίες Τηλέφωνο Fax e-mail ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Τεύχη ενδεικτικού προϋπολογισμού & τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια Καμερών για το ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Μάιος 2015 Σελίδα 1 από 7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

«Προµήθεια τεσσάρων (4) ηλεκτροκίνητων οχηµάτων για την.ε.υ.α. Καλαµάτας»

«Προµήθεια τεσσάρων (4) ηλεκτροκίνητων οχηµάτων για την.ε.υ.α. Καλαµάτας» Η Μ Ο Τ Ι Κ Η Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Σ Η Υ Ρ Ε Υ Σ Η Σ - Α Π Ο Χ Ε Τ Ε Υ Σ Η Σ Κ Α Λ Α Μ Α Τ Α Σ. Ε. Υ. Α. Κ. «Προµήθεια τεσσάρων (4) ηλεκτροκίνητων οχηµάτων για την.ε.υ.α. Καλαµάτας» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 20.000,00

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΡΙΦΑΣΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΟΜΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Νο 30

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΡΙΦΑΣΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΟΜΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Νο 30 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛ. ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΛΑ ΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΡΙΦΑΣΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΟΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΙ (06) ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΡΑΝΤΑΡ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΙ (06) ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΡΑΝΤΑΡ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΙ (06) ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΡΑΝΤΑΡ 1.1 Σκοπός ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ RADAR ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ Το Α.Λ.Σ ΕΛ.ΑΚΤ. πρόκειται να προβεί στην προμήθεια έξι (06) συσκευών radar ανοικτού

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Διεύθυνση : Ελ. Βενιζέλου 200 Κερατσίνι Πληροφορίες: Κουβελιώτης Χρήστος Τηλέφωνο:

Ταχ. Διεύθυνση : Ελ. Βενιζέλου 200 Κερατσίνι Πληροφορίες: Κουβελιώτης Χρήστος Τηλέφωνο: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ & ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Ταχ. Διεύθυνση : Ελ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΥΡΓΟΥ ΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΜΕ ΤΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΑ A. ΒΙΝΤΕΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΨΥΧΡΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ HD

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΥΡΓΟΥ ΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΜΕ ΤΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΑ A. ΒΙΝΤΕΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΨΥΧΡΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ HD ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΥΡΓΟΥ ΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΜΕ ΤΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΑ A. ΒΙΝΤΕΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΨΥΧΡΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ HD 1. Να είναι ψηφιακός Full High Definition, ανάλυσης 1920x1080 και να συνεργάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Εξαιρετικές εικόνες και βίντεο από σωλήνες

Εξαιρετικές εικόνες και βίντεο από σωλήνες Εξαιρετικές εικόνες και βίντεο από σωλήνες και κανάλια. REMS CamSys 2 for Professionals Για σωλήνες Ø (40) 50 150 mm, κανάλια, καμινάδες, άλλες κοιλότητες. Έγχρωμη οθόνη TFT-LCD. Ηχητική εγγραφή. Αυτοευθυγραμμιζόμενη

Διαβάστε περισσότερα

Εξαιρετικές εικόνες και βίντεο από σωλήνες

Εξαιρετικές εικόνες και βίντεο από σωλήνες Εξαιρετικές εικόνες και βίντεο από σωλήνες και κανάλια. REMS CamSys 2 for Professionals Για σωλήνες Ø (40) 50 150 mm, κανάλια, καμινάδες, άλλες κοιλότητες. Έγχρωμη οθόνη TFT-LCD. Ηχητική εγγραφή. Αυτοευθυγραμμιζόμενη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΟΡΘΟΠΑΝΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΟΡΘΟΠΑΝΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Γ.Ν. ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ Λεωφ. Κνωσσού, Τ.Θ. 44, Ηράκλειο Κρήτης ΑΦΜ 999161766, Α ΔΟΥ Ηρακλείου ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ηράκλειο, 31/7/2017 Τμήμα: Βιοϊατρικής Τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΡΕΙΧΑΛΚΙΝΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΡΕΙΧΑΛΚΙΝΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΡΕΙΧΑΛΚΙΝΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ 1) ΓΕΝΙΚΑ Τα ορειχάλκινα εξαρτήματα θα χρησιμοποιούνται σε δίκτυα πόσιμου νερού. Τα ορειχάλκινα είδη θα είναι αρίστης κατασκευής από καθαρές πρώτες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΗΡΗΣ ΠΥΡΓΟΣ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΗΡΗΣ ΠΥΡΓΟΣ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΗΡΗΣ ΠΥΡΓΟΣ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Πλήρες σύστημα Λαπαροσκοπικού Πύργου Χειρουργικής, αποτελούμενο από : 1. Ενδοσκοπική Κάμερα High Definition. 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΟ ΦΟΡΗΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΟ ΦΟΡΗΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΟ ΦΟΡΗΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ C-ARM Γενικά Φορητό ακτινοσκοπικό συγκρότηµα, τροχήλατο, τύπου C-ARM, κατάλληλο για νοσοκοµειακή χρήση, για ακτινοσκόπηση-ακτινογράφηση. Να εξυπηρετεί

Διαβάστε περισσότερα

υ ( ) , 156 1.200.000,00 υ υ µ υ.

υ ( ) , 156 1.200.000,00 υ υ µ υ. ΕΤΑΙΡΕΙΑ Υ ΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΑΡΙΘ. 3233 υ ( ) µ, µ µ, µ υ /59/2007 ( 2004/17/ υ υ υ υ υ υµ υ υ), υ.3886/2010

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΣΥΜΜΕΙΚΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΣΥΜΜΕΙΚΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΣ: Χερσονήσου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΣΥΜΜΕΙΚΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΑΡ.ΜΕΛΕΤΗΣ: ΔΠΕ4/2018

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Προσφορές για προμήθεια ψηφιακών βίντεο καμερών και καρτών μνήμης για τις ανάγκες του Φεστιβάλ CineΜάθεια της Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Χίου

Θέμα: Προσφορές για προμήθεια ψηφιακών βίντεο καμερών και καρτών μνήμης για τις ανάγκες του Φεστιβάλ CineΜάθεια της Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Χίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Χίος, 10 Νοεμβρίου 2015 Α.Π. 1996 Ταχ. Δ/νση Ταχ. Κώδικας Πληροφορίες FAX Τηλέφωνο Πολυτεχνείου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΔΥΟ (2) ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΩΝ (CPV ) (ΠΠΥΥ 2014)(ΚΑΕ 7127)

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΔΥΟ (2) ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΩΝ (CPV ) (ΠΠΥΥ 2014)(ΚΑΕ 7127) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Βούλα 16-12-16 2 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ» Διοικητική Διεύθυνση Οικονομική Υποδιεύθυνση Οικονομικό Τμήμα Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟ : «Κατασκευή Χώρου Υγειονοµικής Ταφής Απορριµµάτων (Χ.Y.T.A.) ήµου Νάξου (Ν1100a)» 9.512.000 ευρώ εκέµβριος 2012 K:\N1100a\cons\tefhi\MAPS.doc N1100a/5176

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ. 14454 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 25-10-2017 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΠΑΡΓΙΑΤΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές των Ειδών

Τεχνικές Προδιαγραφές των Ειδών «Διακήρυξη διενέργειας, πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού, για την προμήθεια έξι (6) φωτοτυπικών μηχανημάτων και τεσσάρων (4) FAX, για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Ν.Α. Ημαθίας, ποσού 35.000,00 (Βέροιας-

Διαβάστε περισσότερα

Διάγνωση WOW! Me Snooper +

Διάγνωση WOW! Me Snooper + Διάγνωση WOW! Me Snooper + Απρίλιος 2017 Διάγνωση Snooper plus Κωδ. aρ. 0900 700 100 Η νέα γενιά συστημάτων διάγνωσης οχημάτων Το Snooper+ είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης στη διάγνωση οχημάτων. Με τον καταγραφέα

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Μ Μ Ο Ρ Φ Ω Σ Η Σ

Σ Υ Μ Μ Ο Ρ Φ Ω Σ Η Σ Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Α.Μ. 11015 Προμήθεια παραγωγικού ψηφιακού συστήματος με ενσωματωμένο σαρωτή και μηχανή συρραφής μηχανών αυτοματισμού γραφείου και σταθμών εργασίας για τις ανάγκες της τυπογραφικής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ-ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΦΘΟΡΙΖΟΥΣΑΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ (3D)

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ-ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΦΘΟΡΙΖΟΥΣΑΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ (3D) ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ-ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΦΘΟΡΙΖΟΥΣΑΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ (3D) Ο προσφερόμενος εξοπλισμός να αποτείλεται από τα παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα: Ε.Κ.Α.Β. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Ημερομηνία: 09-10-2013 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα: Ε.Κ.Α.Β. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Ημερομηνία: 09-10-2013 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα: Ε.Κ.Α.Β. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Ημερομηνία: 09-10-2013 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ/ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Α.Ε. 580 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 1)Ηλεκτρονικός Υπολογιστής 2)Εκτυπωτής 3)UPS ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝ.ΓΡΑΜ/ΤΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΜΗΜΑ Α Κατάρτισης & Εκτέλεσης Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ LASER A4 ΜΟΝΟΧΡΩΜΟΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ LASER A4 ΜΟΝΟΧΡΩΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΑΒ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ & ΟΙΚ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Λάρισα, 08 Ιουνίου 2017 Αρ.Πρωτ: 3932 Ταχ. Δ/νση :

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.:5212 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 12-04-2017 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΕΜΕΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ :

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ : ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ 41402 ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ : «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΤΗΛΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΘΕΜΑ : ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ» ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: 18/03 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 24.985,00 (χωρίς Φ.Π.Α. 24%) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: - ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΣΙΚΑΣΙΑ)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο 4/5/2015 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1. Η προμήθεια αφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΗΛΙΑΚΩΝ 2 ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ 1 ΕΝΤΟΛΗ SELTRON SGC13 1. Πρόλογος Οι ψηφιακοί διαφορικοί θερµοστάτες ηλιακών της SELTRON λειτουργούν µε µικροεπεξεργαστή, διαθέτουν απόλυτη ακρίβεια

Διαβάστε περισσότερα

Τονίζεται ότι είναι υποχρεωτική η απάντηση σε όλα τα σημεία των ΠΙΝΑΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ και η παροχή όλων των πληροφοριών που ζητούνται.

Τονίζεται ότι είναι υποχρεωτική η απάντηση σε όλα τα σημεία των ΠΙΝΑΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ και η παροχή όλων των πληροφοριών που ζητούνται. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β : ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ- ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ Οι πίνακες συμμόρφωσης που ακολουθούν θα πρέπει επί ποινή αποκλεισμού να συμπεριληφθούν συμπληρωμένοι στην Τεχνική Προσφορά, με την σειρά, την τάξη

Διαβάστε περισσότερα

1. Να είναι εύκαµπτο µε οπτικό σύστηµα άριστης ποιότητας και υψηλής ανάλυσης

1. Να είναι εύκαµπτο µε οπτικό σύστηµα άριστης ποιότητας και υψηλής ανάλυσης Προδιαγραφή ινοπτικού βρογχοσκοπίου και κάµερας 1. Να είναι εύκαµπτο µε οπτικό σύστηµα άριστης ποιότητας και υψηλής ανάλυσης 2. Να έχει εξωτερική διάµετρο 3.5 χιλ για εύκολη είσοδο και µέσα από σωλήνες

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Ε. ΠΥΛΟΥ, ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ»

«ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Ε. ΠΥΛΟΥ, ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ» Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ : «ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Ε. ΠΥΛΟΥ, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VIII ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VΙΙΙ Έντυπα Τεχνικής Προσφοράς

Διαβάστε περισσότερα

O προσφέρων :.. Διεύθυνση:. Τηλέφωνο:.

O προσφέρων :.. Διεύθυνση:. Τηλέφωνο:. ΕΛΛΝΙΚ ΔΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΣ ΣΧΟΛΙΚ ΕΠΙΤΡΟΠ Β /ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΣ Δ. ΝΕΑΠΟΛΣ- ΣΥΚΕΩΝ ΘΕΜΑ: Προμήθεια μηχανογραφικού εξοπλισμού για για τις ανάγκες των Σχολικών μονάδων Β /Βάθμιας Εκπαίδευσης του

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟΥ/ΚΕΦΑΛΟΜΕΤΡΙΚΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ (ΟΡΘΟΠΑΝΤΟΓΡΑΦΟΣ)

Α. ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟΥ/ΚΕΦΑΛΟΜΕΤΡΙΚΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ (ΟΡΘΟΠΑΝΤΟΓΡΑΦΟΣ) Α. ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟΥ/ΚΕΦΑΛΟΜΕΤΡΙΚΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ (ΟΡΘΟΠΑΝΤΟΓΡΑΦΟΣ) Να αποτελείται από τα εξής επιμέρους τμήματα: 1. Κεντρική απεικονιστική μονάδα ορθοπαντογράφου 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΟΣ (1) ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΤΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΞΗΡΑΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ»

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΟΣ (1) ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΤΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΞΗΡΑΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΟΣ (1) ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΤΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΞΗΡΑΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ» Α. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Το Σύστημα Ψηφιακής Υπολογιστικής Ακτινογραφίας (CR) να

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΝ ΕΓΧΡΩΜΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ KAI ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ 20 ΦΕΒ 2018 ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ -1- Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν 1. ΠΕΔΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΟΣ (1) ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΥΚΑΜΠΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΟΥ»

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΟΣ (1) ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΥΚΑΜΠΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΟΥ» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΟΣ (1) ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΥΚΑΜΠΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΟΥ» Α. ΓΕΝΙΚΑ Πρόκειται για τη «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ (1) ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΥΚΑΜΠΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΟΥ» για τις ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

Με εκτίμηση, Γιώργος Χρονάκης Τμήμα Πωλήσεων

Με εκτίμηση, Γιώργος Χρονάκης Τμήμα Πωλήσεων Όνομα ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Ν. ΑΕ Email info@papapostolou.gr Άρθρο ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΕΙΔΟΣ 16. ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΥΣΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗΣ Ημ/νία 31/10/2017 Αξιότιμοι κύριοι, Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα σας για

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Σ.Β. Α/Α I. ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΓΑΣΤΡΟΣΚΟΠΙΟ % Α. ΓΕΝΙΚΑ Εύκαμπτο βίντεο-γαστροσκόπιο τεχνολογίας full HDTV (Full High Definition) 1080 γραμμών σάρωσης, υψηλών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4ΙΦΧΚ-Λ. Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2010 Αρ.πρ.:ΔΙΟΙΚ/Φ.371.ΑΠ.13/1/26181

ΑΔΑ: 4ΙΦΧΚ-Λ. Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2010 Αρ.πρ.:ΔΙΟΙΚ/Φ.371.ΑΠ.13/1/26181 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η Υπ αριθ. : ΜΗΧ-1/2017

Μ Ε Λ Ε Τ Η Υπ αριθ. : ΜΗΧ-1/2017 NOMOΣ ΣΕΡΡΩΝ Μ Ε Λ Ε Τ Η Υπ αριθ. : ΜΗΧ-1/2017 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 17.112 µε Φ.Π.Α. - 13.800 ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ : ΕΣΟ Α ΗΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΑΣ : - 1 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ

Διαβάστε περισσότερα

1. Να είναι εύκαµπτο µε οπτικό σύστηµα άριστης ποιότητας και υψηλής ανάλυσης. Θα εκτιμηθεί ανάλυση μεγαλύτερη από pixels

1. Να είναι εύκαµπτο µε οπτικό σύστηµα άριστης ποιότητας και υψηλής ανάλυσης. Θα εκτιμηθεί ανάλυση μεγαλύτερη από pixels Αιτιολόγηση Οι παρατηρήσεις στις προδιαγραφές εκτιμώνται από την επιτροπή ότι δεν θέτουν εκτός των στόχων για την ποιότητα του εξοπλισμού οπότε γίνονται αποδεκτές και προσαρμόζονται ανάλογα οι προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. ΝΑΙ ΟΧΙ ΕΩΣ 16 ΜΑΪΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 08:45 π.μ

ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. ΝΑΙ ΟΧΙ ΕΩΣ 16 ΜΑΪΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 08:45 π.μ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 343 ΧΑΪΔΑΡΙ TMHMA : OIKONOMIKOY ΧΑΪΔΑΡΙ 07 ΜΑΪΟΥ 2014 ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ : 213 2046170-171 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ: 5513/726383 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους 2 Σειρά MIC 550 Θέτει το πρότυπο στις λύσεις παρακολούθησης Ελκυστική σχεδίαση μικρού μεγέθους για διακριτική

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. /νση : Λυκούργου 12 10551 Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτου Β. Τηλέφωνο : 2131500095 FAX : 210 3251014 E mail : mtpy@mtpy.

Ταχ. /νση : Λυκούργου 12 10551 Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτου Β. Τηλέφωνο : 2131500095 FAX : 210 3251014 E mail : mtpy@mtpy. 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αθήνα 19-10- 2010 ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Αριθ.Πρωτ 27233 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΚΙΝ. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ταχ. /νση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο 8/3/2016 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1. Η προμήθεια αφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ. Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών

ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ. Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Α.Μ. 11013 Προμήθεια και εγκατάσταση δεξαμενής αζώτου για την ασφαλή μακροχρόνια συντήρηση ασκών κυττάρων αίματος για την αιματολογική κλινική της Ιατρικής Σχολής. Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΙΠΛΩΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΙΠΛΩΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΙΠΛΩΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ Όροι και τεχνικές προδιαγραφές για την προμήθεια μιας (1) διπλωτικής μηχανής εντύπων για την παραγωγή διπλωμένων τυπογραφικών τευχών σε 4σέλιδα, 8σέλιδα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥ ΜΕΣΩ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΛΙΕΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ ΕΓΧΥΣΗΣ ΥΓΡΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΚΑ ΧΙΛΙΑ ΩΝ ΕΥΡΩ (10.000 ) ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΦΠΑ ΑΡΙΘ. ΕΝΤΟ ΛΗΣ ΣΗΜΑ/ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΣΜΕΥΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙ Α ΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Σ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΟ ΦΟΡΗΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΟ ΦΟΡΗΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΟ ΦΟΡΗΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ C-ARM Γενικά Φορητό ακτινοσκοπικό συγκρότηµα, τροχήλατο, τύπου C-ARM, κατάλληλο για νοσοκοµειακή χρήση, για ακτινοσκόπηση-ακτινογράφηση. Να εξυπηρετεί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ TD 32/2 ΗΛΕΚΤΡΟΝΟΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ (ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ) Ηλεκτρονόμοι συγχρονισμού, ηλεκτρονόμοι ελεγχόμενου χειρισμού.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ TD 32/2 ΗΛΕΚΤΡΟΝΟΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ (ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ) Ηλεκτρονόμοι συγχρονισμού, ηλεκτρονόμοι ελεγχόμενου χειρισμού. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΔΝΕΜ/ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Υ/Σ - ΚΥΤ Απρίλιος 2016 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ TD 32/2 ΗΛΕΚΤΡΟΝΟΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ (ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ) I.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: 1. ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ 2. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΩ, Υπεύθυνο Παραρτήματος Κω, soulandros@ebed.gr Fax: 2242020213

ΠΡΟΣ: 1. ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ 2. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΩ, Υπεύθυνο Παραρτήματος Κω, soulandros@ebed.gr Fax: 2242020213 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ 1 ΚΩΣ,18/03/2015 Αριθ. Αποφ:08/2015 Αριθ. Πρωτ: 2269/2015 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Υ.ΠΕ.ΧΩ..Ε. ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΤΕΠ 13-05-15-00 13 Κατασκευή φραγµάτων 05 Όργανα µετρήσεων και παρακολούθησης της συµπεριφοράς φραγµάτων 15 Σύστηµα αυτόµατης καταγραφής

Διαβάστε περισσότερα

Πληρ.: Δ. Χόντος Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος

Πληρ.: Δ. Χόντος Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος Πληρ.: Δ. Χόντος Τηλ.: 210 67 00 252 Fax: 210 67 00 489 Προς: Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος Δ/νση τεχνικών Κοιν: Επιτροπή Σ.Ο.Τ.Α. Αθήνα, 5/4/2012 Θέμα: Σχόλια για την διαβούλευση η οποία αφορά τις τεχνικές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Προς: Κάθε Ενδιαφερόμενο Κοιν.: Γραμματεία ΔΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Μονής Πετράκη 10-12, Τ.Κ. 115 21 Τηλ: 210

Διαβάστε περισσότερα

TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΣΥΣΤΗΜΑ) Το ζητούμενο είδος θα πρέπει να πληροί τις παρακάτω απαραίτητες

TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΣΥΣΤΗΜΑ) Το ζητούμενο είδος θα πρέπει να πληροί τις παρακάτω απαραίτητες ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Γ.Ν. ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ Λεωφ. Κνωσσού, Τ.Θ. 44, Ηράκλειο Κρήτης ΑΦΜ 999161766, Α ΔΟΥ Ηρακλείου TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΣΥΣΤΗΜΑ) ΟΜΑΔΑ Α : ΤΕΧΝΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣΗ ΟΡΟΦΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΚΥΑΛΙΤΙΚΗ ΛΥΧΝΙΑ, ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΛΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΥ

ΣΕΤ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣΗ ΟΡΟΦΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΚΥΑΛΙΤΙΚΗ ΛΥΧΝΙΑ, ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΛΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΥ ΣΕΤ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣΗ ΟΡΟΦΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΚΥΑΛΙΤΙΚΗ ΛΥΧΝΙΑ, ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΛΗ ΑΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΡΟΒΟΛΕΑ ΜΕ ΔΥΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΟΝΙΤΟΡ Σ.Β

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΡΟΧΗΛΑΤΩΝ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΟΞΥΜΕΤΡΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΡΟΧΗΛΑΤΩΝ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΟΞΥΜΕΤΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΡΟΧΗΛΑΤΩΝ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΟΞΥΜΕΤΡΙΑ Σ.Β (%) Σ.Β (%) Α/Α ΓΕΝΙΚΑ Τροχήλατη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης Αναίμακτης (συστολική-διαστολική και μέση πίεση) με ταλαντωσυμετρική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΕΝ/Α4

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΕΝ/Α4 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΕΝ/Α4 ΑΡΙΘ. ΕΝΤΟΛΗΣ ΣΗΜΑ/ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ 4404 ΑΑΥ Φ. 815.1/1798/17/Σ. 3609/19/-05-2017/ΓΕΝ/ΔΟΥ/ΔΠ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ 6 Ιουνίου 2017 Προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

CPV: Α ΑΜ: 13REQ

CPV: Α ΑΜ: 13REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ φωτοαντιγραφικών µηχανηµάτων κλπ (για τις ανάγκες Υπηρεσιών του ήµου ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 1 Ο Η παρούσα συγγραφή υποχρεώσεων αφορά στην προµήθεια δύο (2) φωτοτυπικών µηχανηµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΑΔΑ (UNIT) ΩΡΛ ΜΟΝΑΔΑ (UNIT) ΩΡΛ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΑΔΑ (UNIT) ΩΡΛ ΜΟΝΑΔΑ (UNIT) ΩΡΛ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΑΔΑ (UNIT) ΩΡΛ ΣΒ ΜΟΝΑΔΑ (UNIT) ΩΡΛ ΓΕΝΙΚΑ Μονάδα εργασίας σύγχρονης τεχνολογίας, ανθεκτικής κατασκευής κατάλληλη για να καλύψει τις ανάγκες του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών

Διαβάστε περισσότερα

17REQ

17REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΠ.Υ.ΜΕ. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Αθήνα 22-05-2017 Αριθμ. Πρωτ.24817/243

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Ρ Ο Σ ΙV : ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Μ Ε Ρ Ο Σ ΙV : ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Διεύθυνση Νέων Έργων Μεταφοράς Μ Ε Ρ Ο Σ ΙV : ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Τ-7 Εκτύλιξη - ρύθμιση - πρόσδεση αγωγών

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών ( Τάπητας Κόπωσης ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών ( Τάπητας Κόπωσης ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ. 16028 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 12-11-2018 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΠΑΡΓΙΑΤΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Ταχ. /νση : Π.ΤΣΑΛ ΑΡΗ 18 Ταχ. Κώδικας : 46100 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Τηλ. : 2665360103 Fax : 2665025032 E mail : th.pitoulis@php.gov.gr «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» ΥΠ ΟΨΙΝ: ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΠΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» ΥΠ ΟΨΙΝ: ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» ΥΠ ΟΨΙΝ: ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, 20/10/2015 ΘΕΜΑ: Τεχνικές προδιαγραφές για την Προμήθεια Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού για τις ανάγκες των Χειρουργείων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ Ψηφιακού Συστήματος Υψηλής Παραγωγικότητας Ασπρόμαυρων Αντιγράφων & Εκτυπώσεων για τις ανάγκες του Εκτυπωτικού κέντρου του ΥΠ.Υ Α Γενικά Οι προσφορές να συνοδεύονται με έγγραφες

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Νο 25/2012

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Νο 25/2012 Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ Υ ΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. ΕΓΝΑΤΙΑ 127-546 35 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΗΛ: 2310/966600 FAX: 2310/212439 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Νο 25/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗΣ ΑΓΩΓΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: 1η Διαβούλευση επί των Τεχνικών Προδιαγραφών για την προμήθεια Λαπαροσκοπικού Πύργου για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Κοζάνης

ΘΕΜΑ: 1η Διαβούλευση επί των Τεχνικών Προδιαγραφών για την προμήθεια Λαπαροσκοπικού Πύργου για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Κοζάνης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 3 ηs Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Γ.Ν. «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ-ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» ΦΟΡΕΑΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ Κοζάνη 16-08-2018 Αρ. Πρωτ 8467 Τμήμα Γραφείο Πληροφορίες Ταχ. Δ/νση Ταχ. Κωδ. Τηλέφωνο Fax e-mail Οικονομικό

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ε Ι

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ε Ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Ψ Υ Χ Ι Α Τ Ρ Ι Κ Ο Ν Ο Σ Ο Κ Ο Μ Ε Ι Ο Α Τ Τ Ι Κ Η Σ Τμήμα : Οικονομικό Γραφείο: Υλικού Χαϊδάρι, 29/11/2016 Αριθμ. πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ : ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ : ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΦΟΡΕΑΣ: ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡΙΘ. ΜΕΛΕΤΗΣ : 19/2014 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΚΠΟΤΑ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΚΠΟΤΑ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Ταχ. Εργοτάξιο Αγ. Στέφανος 34100 Χαλκίδα Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Προδιαγραφές για φορητό υπολογιστή.

Προδιαγραφές για φορητό υπολογιστή. Προδιαγραφές για φορητό υπολογιστή. ΑΠΑΙΤΗΣΗ 1 ΓΕΝΙΚΑ 1.1 Να αναγραφεί το Μοντέλο 1.2 Να αναγραφεί ο Κατασκευαστής 1.3 Αριθμός Τεμαχίων 1.4 Ο προσφερόμενος σταθμός εργασίας πρέπει να είναι σύγχρονης τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΠΟ ΟΜΩΝ ΕΥ Ε/Κ.Σ.Σ.Υ (ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΥΠΟ ΟΜΩΝ) ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Μελ.: ΤΠΕ 1/13 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: Κλειστών Κυκλωμάτων Τηλεόρασης

Αρ. Μελ.: ΤΠΕ 1/13 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: Κλειστών Κυκλωμάτων Τηλεόρασης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΓΡ/ΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Αρ. Μελ.: ΤΠΕ 1/13 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: Κλειστών Κυκλωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Κάμερα PTZ, σχεδιασμένη για τέλεια εφαρμογή Όταν ένα σύστημα σταθερής κάμερας μίνι θόλου δεν προσφέρει αυτό που χρειάζεστε

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική Προδιαγραφή για θερμομαγνητικούς διακόπτες ABB MS

Τεχνική Προδιαγραφή για θερμομαγνητικούς διακόπτες ABB MS Τεχνική Προδιαγραφή για ABB MS Περιεχόμενα 1. Αυτόματοι θερμομαγνητικοί διακόπτες προστασίας κινητήρων-ms132... 2 2. Αυτόματοι θερμομαγνητικοί διακόπτες προστασίας κινητήρων-ms116... 4 3. Αυτόματοι θερμομαγνητικοί

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.

Α. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΤΟΜΕΑ. Α. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΤΟΜΕΑ. ΠΙΝΑΚΑΣ 1. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ α/α Εργαστήριο Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

Για παράδειγµα ένα µήνυµα το οποίο θα ενηµερώνει τον καταναλωτή ότι πρόκειται να λήξει η πίστωσή του δε θα σβήνεται από την οθόνη, αλλά ένα µήνυµα

Για παράδειγµα ένα µήνυµα το οποίο θα ενηµερώνει τον καταναλωτή ότι πρόκειται να λήξει η πίστωσή του δε θα σβήνεται από την οθόνη, αλλά ένα µήνυµα ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΚΤΥOY ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ -.. ΕΡΓΟ: «Πιλοτικό Σύστηµα Τηλεµέτρησης και ιαχείρισης της Ζήτησης Παροχών Ηλεκτρικής Ενέργειας Οικιακών και Μικρών Εµπορικών Καταναλωτών και Εφαρµογής Έξυπνων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Α/Α ΕΠΙ ΠΟΙΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ 1 ΓΕΝΙΚΑ. 1.1 Να αναγραφεί το Μοντέλο ΝΑΙ. 1.2 Να αναγραφεί ο Κατασκευαστής ΝΑΙ. 1.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Α/Α ΕΠΙ ΠΟΙΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ 1 ΓΕΝΙΚΑ. 1.1 Να αναγραφεί το Μοντέλο ΝΑΙ. 1.2 Να αναγραφεί ο Κατασκευαστής ΝΑΙ. 1. 1 ΓΕΝΙΚΑ 1.1 Να αναγραφεί το Μοντέλο 1.2 Να αναγραφεί ο Κατασκευαστής 1.3 Αριθμός Τεμαχίων 1.4 Ο προσφερόμενος σταθμός εργασίας πρέπει να είναι σύγχρονης τεχνολογίας με ανακοίνωση μέσα στους τελευταίους

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙ ΩΝ A/A ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙ ΟΥΣ ΜΟΝΑ Α ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙ ΩΝ A/A ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙ ΟΥΣ ΜΟΝΑ Α ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙ ΩΝ A/A ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙ ΟΥΣ ΜΟΝΑ Α ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΦΠΑ 1 Σταθεροί Υπολογιστές µε οθόνες Τεµάχιο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ακολουθούν οι τεχνικές προδιαγραφές συστήματος αποτελούμενο από ένα (1) Monitor Κεντρικού Σταθμού και πέντε (5) Monitors ζωτικών λειτουργιών, για να καλύψουν ανάγκες της Κλινικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΠΡΥΤΑΝΗ Μυτιλήνη, 11/05/2015 Α.Π.: 3138 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών για τις ανάγκες του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑ & ΛΕΠΙΔΑΣ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΕΝΔ. ΠΡΟΫΠ.: ,00 Φ.Π.Α.24% 4.032,00 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑ & ΛΕΠΙΔΑΣ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΕΝΔ. ΠΡΟΫΠ.: ,00 Φ.Π.Α.24% 4.032,00 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ-ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τμήμα : Διαχείρισης Κίνησης Συντήρησης Οχημάτων & Μηχανημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΑΣΗΣ M/Σ ΥΤ/ΜΤ

ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΑΣΗΣ M/Σ ΥΤ/ΜΤ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. MAΡΤΙΟΣ 2015 ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΑΣΗΣ M/Σ ΥΤ/ΜΤ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ 2. ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 3. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ 4. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Προς: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

Προς: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πειραιάς: 21-05-2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αρ. Πρωτοκ. : 8303 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης Υ. ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΑ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ:

Διαβάστε περισσότερα