Η Κυπριακή Οµοσπονδία Τριάθλου είναι η υπεύθυνη αρχή για την ανάπτυξη των αθληµάτων Triathlon, Duathlon και Aquathlon στην Κύπρο.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η Κυπριακή Οµοσπονδία Τριάθλου είναι η υπεύθυνη αρχή για την ανάπτυξη των αθληµάτων Triathlon, Duathlon και Aquathlon στην Κύπρο."

Transcript

1 Εγχειρίδιο Οργάνωσης Αγώνων Τριάθλου Εισαγωγή 1. Σκοπός Σκοπός του εγχειριδίου είναι να δώσει κατεύθυνση (πληροφορίες και συµβουλές) σε όσους εµπλέκονται η θέλουν να εµπλακούν στη διοργάνωση αγώνων Triathlon, Duathlon και Aquathlon* και να διαβεβαιώσει ότι οι αγώνες της Οµοσπονδίας Τριάθλου που αναλαµβάνονται από τρίτους έχουν σταθερή ποιότητα, είναι ασφαλείς και δίκαιοι για τους διαγωνιζόµενους. Επίσης να είναι σχεδιασµένοι µε τρόπο που να είναι φιλικοί προς τους θεατές και τα µέσα, να προάγουν τους χορηγούς και να είναι επικερδείς για τους διοργανωτές. * Χρησιµοποιούνται οι αγγλικοί όροι για αποφυγή παρεξηγήσεων. 2. Κυπριακή Οµοσπονδία Τριάθλου Η Κυπριακή Οµοσπονδία Τριάθλου είναι η υπεύθυνη αρχή για την ανάπτυξη των αθληµάτων Triathlon, Duathlon και Aquathlon στην Κύπρο. Η Κυπριακή Οµοσπονδία Τριάθλου είναι αναγνωρισµένη από τον Κυπριακό Οργανισµό Αθλητισµού, τη ιεθνή Ένωση Τριάθλου - International Triathlon Union (ITU) και την Ευρωπαϊκή Ένωση Τριάθλου - European Triathlon Union (ETU). Σκοπός της Οµοσπονδίας είναι να προωθήσει το άθληµα του Τριάθλου στην Κύπρο και να εκπροσωπήσει την χώρα µας σε αγώνες εξωτερικού φέρνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσµα. 3. Τρίαθλο Το αγώνισμα του Τριάθλου (Triathlon) είναι συνδυασμός των αγωνισμάτων της κολύμβησης, ποδηλασίας δρόμου και δρόμου. Το Τρίαθλο είναι ένα ατομικό άθλημα και τα τρία επιμέρους αθλήματα διεξάγονται το ένα σε συνέχεια του άλλου. Ο χρόνος αρχίζει με την έναρξη του πρώτου αθλήματος και σταματά με το τέλος του τελευταίου. Το Ολυμπιακό Τρίαθλο ή απλώς Τρίαθλο αποτελείται από 1500μ κολύμβηση, 40χλμ ποδηλασία δρόμου και 10χλμ δρόμο. Υπάρχουν μικρότερες και μεγαλύτερες αποστάσεις. 4. Duathlon Το Duathlon συνδυάζει ποδηλασία δρόμου και αγώνα δρόμου. Η συνήθης μορφή είναι δρόμος/ποδηλασία δρόμου/δρόμος. Όπως και στο Τρίαθλο το χρονόμετρο αρχίζει με την έναρξη του πρώτου αθλήματος και σταματά με το τέλος του τελευταίου. 5. Aquathlon Το Aquathlon συνδυάζει κολύμβηση και αγώνα δρόμου. Η συνήθης μορφή είναι δρόμος/κολύμβηση/δρόμος. Όπως στο Τρίαθλο και το Duathlon το χρονόμετρο αρχίζει με την έναρξη του πρώτου αθλήματος και σταματά με το τέλος του τελευταίου.

2 Προγραµµατισµός αγώνων Η διοργάνωση αγώνων Τριάθλου είναι μια περίπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία. Η επιτυχία απαιτεί και προυποθέτει ομαδική εργασία. Εισήγηση για στελέχωση της ομάδας εργασίας: ιευθυντής Αγώνα: Tο πρόσωπο που είναι γενικά υπεύθυνο για τον αγώνα και την οργανωτική ομάδα. Γραµµατέας: Το πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για τις διάφορες φόρμες του αγώνα και που μπορεί να αντικαταστήσει τον Διευθυντή του αγώνα αν χρειαστεί. Υπεύθυνος διαδροµής: Το πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για την χαρτογράφηση, μαρκάρισμα, και μετρήσεις της διαδρομής του αγώνα. Ταµίας: Το πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για να προτείνει τον προϋπολογισμό του αγώνα και να φέρει σε πέρας όλα τα οικονομικά του αγώνα. Αυτά τα τέσσερα άτομα αποτελούν τον πυρήνα της ομάδας. Γύρω από αυτά τα άτομα μπορεί να είναι και άλλα άτομα υπεύθυνα για τις επιμέρους εργασίες. Πριν από τον αγώνα πρέπει να γίνονται συναντήσεις, να αναθέτονται ευθύνες και ρόλοι και να αναπτύσσονται μηχανισμοί αντιμετώπισης προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν. Πριν από τον αγώνα Αρκετά πριν από τον αγώνα πρέπει να είναι ξεκάθαρος ο τρόπος εγγραφής στον αγώνα και αν χρειάζεται να υπάρχουν οι ανάλογες φόρμες. Να γίνουν οι αναγκαίες ενέργειες για να εξασφαλιστεί η άδεια χρήσης του χώρου από τις τοπικές αρχές. Να γίνουν οι αναγκαίες διευθετήσεις με την τροχαία για τη χρήση του δρόμου και την ασφάλεια. Αν ο αγώνας θα διεξαχθεί σε κάποια μεταγενέστερη χρονική περίοδο, να εξασφαλιστεί ότι στη διαδρομή δεν θα γίνονται έργα. Στην αλληλογραφία με τις αρχές θα πρέπει να περιλαμβάνονται: o Η προτεινόμενη ημερομηνία και τοποθεσία o Χρονοδιάγραμμα αγώνα και χρονοδιάγραμμα χρήσης του δρόμου o Η προτεινόμενη διαδρομή o Ο υπολογιζόμενος αριθμός των συμμετεχόντων.

3 Να γίνει αίτηση προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου για έγκριση και περίληψη του αγώνα στο αγωνιστικό πρόγραμμα. Προγραµµατισµός διαδροµής Πολύ σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία κάποιου αγώνα είναι η επιτυχημένη επιλογή της διαδρομής. Μερικά σημαντικά στοιχεία που πρέπει να αποφασιστούν είναι: o Δύο χώροι αλλαγής ή ένας; o Πόσα laps; o Καταλληλότητα διαδρομής o Ασφάλεια o Ίση πρόσβαση στον χώρο αλλαγής o Κτλ Είναι σημαντικό να μετρηθούν οι αποστάσεις από νωρίς για να είναι δυνατόν να γίνουν αλλαγές. Η σηματοδότηση και προπαντός στα δύσκολα σημεία να είναι επαρκής. Να αποφασιστεί πότε πρέπει να γίνει η σηματοδότηση. Πληροφόρηση προς διαγωνιζοµένους Πότε: Πού: Τι: Πόσα: Μορφή: Εγγραφές: Αποτελέσματα: ημερομηνία, έναρξη τερματισμός, απονομές χώρος διεξαγωγής, κατευθύνσεις (χάρτης) αποστάσεις και είδος αγώνα, κατάσταση επιφάνειας εγγραφή, βραβεία ανοικτοί κλειστοί δρόμοι; Κατηγορίες, wave start, drafting or non drafting πως, πότε, που πότε, που Σταθμοί ανεφοδιασμού: πόσοι, που Χώρος στάθμευσης: κατευθύνσεις (χάρτης)

4 ιαδικασία για την περίληψη του αγώνα στο πρόγραµµα της Οµοσπονδίας Τριάθλου 1. Η αίτηση προς το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μπορεί να γίνει 60 μέρες πριν από την προτεινόμενη ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα και εφόσον έχει εξασφαλιστεί προκαταρτικά η άδεια από την τροχαία. 2. Η αίτηση να συνοδεύεται με σχέδιο διαχείρισης κινδύνων για να είναι σίγουρο ότι διασφαλίζεται η ασφάλεια. 3. Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας θα συνέλθει για την εξέταση της αίτησης. 4. Εφόσον εγκριθεί η αίτηση, ο διοργανωτής πρέπει να ορίσει τον υπεύθυνο διευθυντή ο οποίος θα φροντίσει για την τήρηση των κανονισμών και την ομαλή και ασφαλή ροή του αγώνα. ιοργάνωση αγώνα Εγγραφή Παρουσία αθλητών Η διαδικασία παρουσίας αθλητών την ημέρα του αγώνα πρέπει να είναι απαρκώς ξεκάθαρη στους συμμετέχοντες πριν από την άφιξη τους στον χώρο διεξαγωγής του αγώνα. Ο χώρος των εγγραφών πρέπει να είναι κατάλληλα διαρρυθμισμένος (με είσοδο και έξοδο) και επαρκώς στελεχωμένος για να μην προκαλείται υπερβολική καθυστέρηση. Οι εγγραφές πρέπει να ολοκληρώνονται 1 ώρα πρίν την εκκίνηση του αγώνα και πρίν από την ενηµέρωση των αθλητών. Κριτές Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία για τον καθορισμό της διαδρομής πρέπει να καθοριστεί ο αριθμός των κριτών εθελοντών που χρειάζονται. Να στελεχωθούν τα διάφορα σημεία επαρκώς με κριτές που μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες του συγκεκριμένου σημείου. Ο κάθε κριτής να ενημερωθεί επαρκώς και εγκαίρως για τα καθήκοντα του και να του δοθεί ένα τηλέφωνο επικοινωνίας τουλάχιστον 30 λεπτά πρίν την εκκίνηση του αγώνα. Επίσης πρέπει να ξέρει επακριβώς το σημείο που στελεχώνει και τις ευθύνες του. Πρέπει να γίνεται κατάλογος σύμφωνα με την προτεραιότητα των σημείων σε περίπτωση που θα χρειαστεί να αντικατασταθεί κάποιος κριτής λόγω μη παρουσίας. Οι κριτές πρέπει να φορούν ειδικά γιλέκα. Σε περίπτωση που θα πρέπει να γίνεται ρύθμιση στην τροχαία κίνηση, θα πρέπει να είναι παρών και αστυνομικός. Ενηµέρωση Αθλητών Πρέπει να γίνει ξεχωριστή ενημέρωση για τους αθλητές και ξεχωριστή για τους κριτές.

5 Η ενημέρωση πρέπει να είναι σύντομη περιεκτική και να ολοκληρώνεται το αργότερο 30 λεπτά πρίν την εκκίνηση του αγώνα. Να περιλαμβάνει οποιεσδήποτε αλλαγές από το αρχικό πλάνο και να αρχίζει και να τελειώνει στην ώρα και τον χώρο που έχει καθοριστεί. Χώρος Αλλαγής (Transition Area) Ο χώρος αλλαγής πρέπει να σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο που να αποκλείει όλους τους άλλους εκτός από τους διαγωνιζομένους και τους κριτές. Να είναι ξεκάθαρα σηματοδοτημένη η είσοδος και η έξοδος. Ο χώρος αλλαγής πρέπει να είναι σχεδιασμένος με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έχει κάποιος αθλητής πλεονέκτημα έναντι κάποιου άλλου. Να είναι ξεκάθαρη η ροή των αθλητών. Ο χώρος αλλαγής πρέπει να είναι έτοιµος προς χρήση τουλάχισοτν 2 ώρες πρίν την εκκίνηση του αγώνα. Εκκίνηση/τερµατισµός Οι γραμμές εκκίνησης και τερματισμού πρέπει να είναι ευδιάκριτες και η διαδικασία εκκίνησης να είναι γνωστή σε όλους τους διαγωνιζόμενους. Να υπάρχει ελεγχόμενη διακίνηση των θεατών στον χώρο εκκίνησης και τερματισμού. Χρονοµέτρηση Οι διοργανωτές πρέπει να φροντίσουν να υπάρχει κατάλληλο σύστημα χρονομέτρησης το οποίο να ανταποκρίνεται στον αριθμό των συμμετεχόντων. Πρέπει να γίνει πρόβλεψη και για χειροκίνητη χρονομέτρηση. Οι διοργανωτές είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα του αγώνα της μορφής όπως φαίνεται πιο κάτω σε δύο μέρες από το τέλος του αγώνα, με έγκαιρη γνωστοποίηση προς τον γραμματέα της Ομοσπονδίας.

6 Βοηθητικοί χώροι Αρκετός χώρος στάθμευσης για τους συμμετέχοντες, θεατές και κριτές. Τουαλέτες. Χώρος προθέρμανσης. Χώρος για νερό και αναψυκτικά. Τροφοδοσία Πρέπει να υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα υγρά τουλάχιστον μετά από κάθε επιμέρους αγώνισμα. Πρέπει να είναι ανάλογα με τον αριθμό των αθλητών/κριτών, τον καιρό και την απόσταση του αγώνα. Μπορούν να προσφερθούν και προϊόντα που παραχωρούν οι χορηγοί του αγώνα. Ιατρικό προσωπικό Πρέπει να υπάρχει ασθενοφόρο και παραϊατρικό προσωπικό. Ο Διευθυντής του αγώνα να ξέρει κάθε στιγμή που βρίσκεται το ασθενοφόρο και να υπάρχει ένας τρόπος επικοινωνίας. Το ασθενοφόρο να είναι επαρκώς εφοδιασμένο και να τοποθετηθεί σε σημείο με εύκολη πρόσβαση στη διαδρομή του αγώνα. Πρέπει να υπάρχει αρκετό προσωπικό ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών (1 για κάθε 80). Αντί-ντόπινγκ Ο διοργανωτής είναι υποχρεωμένος να καθορίσει ένα χώρο που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το προσωπικό της επιτροπής Αντί ντόπινγκ και να προβλέψει να υπάρχουν αρκετά υγρά στη διάθεση της. Επικοινωνία Να καθοριστεί ο τρόπος επικοινωνίας μεταξύ των κριτών και του Διευθυντή του αγώνα σε περίπτωση ανάγκης. Οικονοµικά 1. Τα έσοδα που θα προκύψουν από τις εγγραφές αθλητών θα είναι προς όφελος του διοργανωτή. 2. Έσοδα από χορηγία του ΚΟΑ για τον εν λόγο αγώνα θα είναι προς όφελος του διοργανωτή. 3. Τυχόν έσοδα από ιδιωτικές εταιρείες ή άτομα χορηγούς με του οποίους ο διοργανωτής συνάπτει συμφωνίες για τον εν λόγω αγώνα ανήκουν εξ ολοκλήρου στο διοργανωτή. 4. Τυχόν έσοδα από ιδιωτικές εταιρείες ή άτομα χορηγούς με του οποίους η Ομοσπονδία συνάπτει συμφωνίες για τον εν λόγω αγώνα ανήκουν κατά 50% στο διοργανωτή και κατά 50% στην Ομοσπονδία. 5. Η χρήση των υπηρεσιών και εξοπλισμού που ανήκει στην Ομοσπονδία θα χρεώνεται κατόπιν συμφωνίας.

7 6. Χορηγοί του διοργανωτή που συμπίπτουν με την κατηγορία των χορηγών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου θα προβάλλονται μέσω του αγώνα μόνο αν υπάρχει η συγκατάθεση του χορηγού της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου. 7. Πρέπει να ετοιμάζεται λεπτομερής και ακριβής προϋπολογισμός πριν από τον αγώνα και ισολογισμός εσόδων εξόδων μετά τον αγώνα. ικαίωµα εγγραφής Καθορίζεται από τον διοργανωτή. Ο διοργανωτής πρέπει να πληρώσει προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου όπως περγράφεται πιο πάνω. Βραβεία Είναι στη δικαιοδοσία του διοργανωτή να αποφασίσει για το ύψος των χρηματικών επάθλων που θα δώσει αρκεί να είναι εξίσου κατανεμημένα σε άντρες και γυναίκες. Να καθοριστεί χώρος απονοµών. Έκθεση Αξιολόγηση του Αγώνα Να ετοιµάζεται έκθεση σξιολόγησης του αγώνα σύµφωνα µε το παράρτηµα Post race check list.

* Χρησιμοποιούνται οι αγγλικοί όροι για αποφυγή παρεξηγήσεων.

* Χρησιμοποιούνται οι αγγλικοί όροι για αποφυγή παρεξηγήσεων. Εγχειρίδιο Οργάνωσης Αγώνων Τριάθλου Εισαγωγή 1. Σκοπός Σκοπός του εγχειριδίου είναι να θέσει κατευθυντήριες γραμμές και ποιοτικά κριτήρια όσον αφορά στη διοργάνωση αγώνων Triathlon, Duathlon,Aquathlon*,

Διαβάστε περισσότερα

* Χρησιμοποιούνται οι αγγλικοί όροι για αποφυγή οποιασδήποτε εσφαλμένης ερμηνείας και/ή παρερμηνεύσεων.

* Χρησιμοποιούνται οι αγγλικοί όροι για αποφυγή οποιασδήποτε εσφαλμένης ερμηνείας και/ή παρερμηνεύσεων. Εγχειρίδιο Οργάνωσης Αγώνων Τριάθλου 2018 Εισαγωγή 1. Σκοπός Σκοπός του εγχειριδίου είναι να θέσει κατευθυντήριες γραμμές και ποιοτικά κριτήρια όσον αφορά στη διοργάνωση αγώνων Triathlon, Duathlon, Aquathlon

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, στη συνέχεια η Κ.Ο.ΠΟ., είναι ο μόνος αρμόδιος και αναγνωρισμένος φορέας, για το άθλημα της ποδηλασίας σε όλες του

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, στη συνέχεια η Κ.Ο.ΠΟ., είναι ο μόνος αρμόδιος και αναγνωρισμένος φορέας, για το άθλημα της ποδηλασίας σε όλες του

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, στη συνέχεια η Κ.Ο.ΠΟ., είναι ο μόνος αρμόδιος και αναγνωρισμένος φορέας, για το άθλημα της ποδηλασίας σε όλες του

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΓΩΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΓΩΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΓΩΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ October 2014 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Οι δρομικές δραστηριότητες αναπτύσσονται με ταχύτατους ρυθμούς καθώς αυξάνονται οι αγώνες και οι απαιτήσεις των δρομέων. Κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Διοργανωτές: Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου. Χορηγός αγώνα:

Διοργανωτές: Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου. Χορηγός αγώνα: Διοργανωτές: Γ.Σ.Σ Ο "ΚΕΡΑΥΝΟΣ" Kαταστήματα POLYS BIKES Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου Χορηγός αγώνα: ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΘΛΟΥ CYPRUS DUATHLON 2019 3/3/2019 O Γ.Σ.Σ Ο "ΚΕΡΑΥΝΟΣ" και τα καταστήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ναύπλιο, ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ναύπλιο, ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ναύπλιο, 05-05-2016 ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Αριθ. Πρωτ.: ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Δήμος Ναυπλιέων Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και η Energy Races διοργανώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2018

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2018 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2018 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, στη συνέχεια η Κ.Ο.ΠΟ., είναι ο μόνος αρμόδιος και αναγνωρισμένος φορέας, για το άθλημα της ποδηλασίας σε όλες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2019

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2019 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2019 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, στη συνέχεια η Κ.Ο.ΠΟ., είναι ο μόνος αρμόδιος και αναγνωρισμένος φορέας, για το άθλημα της ποδηλασίας σε όλες

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) Στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ του Πατέρα Αντώνιου που παρέχει μέριμνα και προστασία σε παιδιά

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) Στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ του Πατέρα Αντώνιου που παρέχει μέριμνα και προστασία σε παιδιά H Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (OLYMPIANS), ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Αμαρουσίου, Ρεθύμνου και Αρχαίας Ολυμπίας συνδιοργανώνουν το OLYMPIANS RUN International Ο αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) στην Κιβωτό του Κόσμου για την ενίσχυση των ορφανών

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) στην Κιβωτό του Κόσμου για την ενίσχυση των ορφανών H Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (OLYMPIANS), ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Αμαρουσίου, Ρεθύμνου και Αρχαίας Ολυμπίας συνδιοργανώνουν το OLYMPIANS RUN International Ο αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

Υπό την αιγίδα της Κυπριακής. Με τη στήριξη του ήµου Λευκάρων. Χορηγοί

Υπό την αιγίδα της Κυπριακής. Με τη στήριξη του ήµου Λευκάρων. Χορηγοί Οργανωτής ΠΟ ΗΛΑΣΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Οµοσπονδίας Ποδηλασίας (Κ.Ο.ΠΟ). Με τη στήριξη του ήµου Λευκάρων Χορηγοί ΠΟ ΗΛΑΣΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΛΕΥΚΑΡΩΝ ΤΤ Η Ποδηλασία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κόρινθος 7/06/2018 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ 32, ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 27413-61083 FAX.: 27413-61044 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Meteora Trail Running

Meteora Trail Running Meteora Trail Running 4 ος ΜΕΤΕΩΡΙΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Αγώνας δρόμου στην καρδιά των Μετεώρων Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 Ο Σ.Κ.Α. ΜΕΤΕΩΡΩΝ, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμπάκας και την

Διαβάστε περισσότερα

8o PSATHATHLON ATTICA 2019 ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ

8o PSATHATHLON ATTICA 2019 ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ 8o PSATHATHLON ATTICA 2019 ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ PSATHATLON TRIATHLON!! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Σάββατο 25 Μαΐου 2019 1. Αγώνας Τριαθλου Ατομικό Sprint - Ομαδικό (750μ κολύμπι

Διαβάστε περισσότερα

Υπό την αιγίδα της Κυπριακής. Με τη στήριξη του Κοινοτικού Συμβουλίου Κλήρου. Χορηγοί

Υπό την αιγίδα της Κυπριακής. Με τη στήριξη του Κοινοτικού Συμβουλίου Κλήρου. Χορηγοί Οργανωτής ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Κ.Ο.ΠΟ). Με τη στήριξη του Κοινοτικού Συμβουλίου Κλήρου Χορηγοί ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΛΗΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16/5/18 Ο 6ος αγώνας του 5ου πανελληνίου πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών δρόμου Βίκος Street Relays με την ονομασία «Βίκος Street Relays Κοζάνη 2018» θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στην

Διαβάστε περισσότερα

Αγώνας Σπριντ Τριάθλου Πάφος 3/6/2018

Αγώνας Σπριντ Τριάθλου Πάφος 3/6/2018 Αγώνας Σπριντ Τριάθλου Πάφος 3/6/2018 O Ναυτικός Όμιλος Πάφου και ο Δήμος Πάφου, την Κυριακή 3/6/2018 διοργανώνουν αγώνα Τριάθλου στην κάτω Πάφο, στην περιοχή των Δημοτικών Μπάνιων. Ο αγώνας θα είναι απόστασης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

ΠΡΟΣ. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, ΠΡΟΣ 1) Την Κ.Ο.Ε. Αθήνα, 4-11-2010 2) Περιφερειακές επιτροπές κολύμβησης της Κ.Ο.Ε. Αριθ. Πρωτ.: 95 3) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ (Ο.Α.Κ.Α.) 4) Αθλητικά Σωματεία μέλη της Κ.Ο.Ε. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ---- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

11 ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 2016

11 ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 2016 11 ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 2016 Κόρνος, Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016 Η εταιρεία MH Bikin Cyprus Event Management διοργανώνει τον 11 ο αγώνα κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου για το 2016. Ο αγώνας τελεί υπό την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟ ΗΛΑΣΙΑ PHOENIX ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΠΟ ΗΛΑΣΙΑ PHOENIX ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟ ΗΛΑΣΙΑ PHOENIX ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Η Ποδηλασία PHOENIX Λεμεσού με την αιγίδα της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ διοργανώνει αγώνα Ανάβασης Ατομικής Χρονομέτρησης Ποδηλασίας Δρόμου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων ΠΡΟΣ: ΚΟΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ. - 2) Π. Ε. Α. Κ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα, αγωνιστικών κατηγοριών με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση ΠΡΟΣ: Όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της ΚΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση Διοργανωτές Ο Α.Ο. «Ποσειδών Λουτρακίου» σε συνεργασία με την ΚΟΕ. Η διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

8 ος Λαϊκός Αγώνας ρόµου 8χλµ «Άγιος Αρτέµιος» & παράλληλος Παιδικός Αγώνας 1.000µ Σάββατο 28 Απριλίου 2018, ώρα 17:30

8 ος Λαϊκός Αγώνας ρόµου 8χλµ «Άγιος Αρτέµιος» & παράλληλος Παιδικός Αγώνας 1.000µ Σάββατο 28 Απριλίου 2018, ώρα 17:30 8 ος Λαϊκός Αγώνας ρόµου 8χλµ «Άγιος Αρτέµιος» & παράλληλος Παιδικός Αγώνας 1.000µ Σάββατο 28 Απριλίου 2018, ώρα 17:30 Η Τοπική ιοίκηση Ακαρνανίας της ιεθνούς Ένωσης Αστυνοµικών, προκηρύσσει τον 8 ο Λαϊκό

Διαβάστε περισσότερα

6 ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

6 ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 6 ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες προσκαλεί τα Ελληνικά αθλητικά σωματεία και τα σωματεία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση ΠΡΟΣ: Όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της ΚΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση Διοργανωτές Ο Α.Ο. «Ποσειδών Λουτρακίου» σε συνεργασία με την ΚΟΕ. Η διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

TRIMORE Multisports TOUR - Kastoria 2019

TRIMORE Multisports TOUR - Kastoria 2019 TRIMORE Multisports TOUR - Kastoria 2019 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο δήμος Καστοριάς, ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς και η TRIMORE Multisports TOUR, διοργανώνουν και προκηρύσσουν το αθλητικό και ψυχαγωγικό event TRIMORE

Διαβάστε περισσότερα

#lycabettusrun #opentraininglycabettusrun

#lycabettusrun #opentraininglycabettusrun 5 th LycabettusRun Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 #lycabettusrun #opentraininglycabettusrun Η Sportevent με την ευγενική υποστήριξη του St George Lycabettus Lifestyle Hotel προκηρύσσουν αγώνα δρόμου την Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

Αγώνας Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας # Αγώνας Πρωταθλήματος Παίδων και Κορασίδων 2017

Αγώνας Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας # Αγώνας Πρωταθλήματος Παίδων και Κορασίδων 2017 Αγώνας Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας #6 2017 - Αγώνας Πρωταθλήματος Παίδων και Κορασίδων 2017 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας διοργανώνει τον 6 ο αγώνα Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας 2017, ο οποίος θα διεξαχθεί

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΡΟΠΑΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ 2017»

«ΤΡΟΠΑΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ 2017» ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. Τμήμα Υγρού Στίβου Κολύμβηση Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2016 Αρ. Πρωτ: Προς: - Πρόεδρο και Δ.Σ. Κ.Ο.Ε. - Τμήμα Μηχανοργάνωσης - Τμήματα προαγωνιστικών κατηγοριών όλων των κολυμβητικών σωματείων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΚΟΥΟΣ. Εγχειρίδιο Εθνικού Συστήματος Κατάταξης

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΚΟΥΟΣ. Εγχειρίδιο Εθνικού Συστήματος Κατάταξης ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΚΟΥΟΣ Εγχειρίδιο Εθνικού Συστήματος Κατάταξης 2012-2013 02 Αυγούστου 2012 2 Σ ε λ ί δ α 1. ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΚΟΥΟΣ (ΚΟΣ) ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ιοίκηση Αθλητικών Γεγονότων

ιοίκηση Αθλητικών Γεγονότων ιοίκηση Αθλητικών Γεγονό Προγραµµατισµός Εγκαταστάσεων ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ο καλός γεγονός σχεδιασμός ζωτικής σημασίας επιτυχημένης αθλητικής διοργάνωσης τη διεξαγωγή αποτελεί μιας Ακολουθώντας

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων)

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Αμαρουσίου, Λυκόβρυσης / Πεύκης, Αγ. Αναργύρων / Καματερού, Πεντέλης / Μελισσίων και Παλαιού Φαλήρου συνδιοργανώνουν το 5 ο ATTIKA RUN & FUN Grand Prix 2018

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2017» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2017» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2017» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια ανάπτυξης και διάδοσης της

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Γαλατσίου, Πεντέλης, Γλυφάδας συνδιοργανώνουν τα ATHENS NIGHT RUNS. ATHENS NIGHT RUNS

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Γαλατσίου, Πεντέλης, Γλυφάδας συνδιοργανώνουν τα ATHENS NIGHT RUNS. ATHENS NIGHT RUNS Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Γαλατσίου, Πεντέλης, Γλυφάδας συνδιοργανώνουν τα ATHENS NIGHT RUNS. ATHENS NIGHT RUNS Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) και στα Κοινωνικά

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2010, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2010 που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ο σύλλογος Κατοίκων Νέας πολιτείας στα πλαίσια του δεκαήμερου «8 ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ ΚΥΡΙΛΛΕΙΑ & ΜΕΘΟΔΕΙΑ 2016»,διοργανώνει Αγώνα Δρόμου 5 χιλιομέτρων για όλες τις ηλικίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Α. Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Διοργανώσεων Το πιο περίπλοκο διοικητικό έργο Πληθώρα οργανισμών και φορέων εμπλέκονται σ όλα τα στάδια

Διαβάστε περισσότερα

3 ος ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ

3 ος ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ 3 ος ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος διοργανώνει τον 3 ο ΔΡΟΜΟ ΠΟΛΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ Ο αγώνας αφιερώνεται στο περιβάλλον και στην εθελοντική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) Τρέχουμε μαζί για τα Παιδικά Χωριά SOS ( 1 από την συμμετοχή σας πηγαίνει για τα παιδιά των Χωριών

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Λυκόβρυσης/Πεύκης,Γαλατσίου,Κηφισιάς,Μελισσίων/Πεντέλης, Γλυφάδας συνδιοργανώνουν το 4ο ATTICA RUN & FUN grand prix 2017 Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2015»

«ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2015» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2015» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια ανάπτυξης και διάδοσης της

Διαβάστε περισσότερα

Triathlon1, Λουτράκι & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2016

Triathlon1, Λουτράκι & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2016 http://www.trinews.gr/item.php?id=1476 25 Σεπ 16 πίσω Triathlon1, Λουτράκι & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου Α/Γ - Ε/Ν 2016 Triathlon1, Λουτράκι & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2016 Οι εγγραφές έχουν ανοίξει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 Σχέδιο παροχής οικονομικής στήριξης για την διοργάνωση διεθνών αθλητικών εκδηλώσεων στην Κύπρο στα πλαίσια των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Υδατοσφαίριση- Τρίαθλο-Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Υδατοσφαίριση- Τρίαθλο-Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων Αρ.Πρ: 201 Iωάννινα 20/11/2013 ΠΡΟΣ: ΚΟΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ. - 2) Π. Ε. Α. Κ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

16 ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2015

16 ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2015 Αρ. Πρωτ: 132 Περιστέρι, 02 Φεβρουαρίου 2015 Προς: - Κ.Ο.Ε. - Τμήμα Μηχανοργάνωσης - Κολυμβητικά Σωματεία (μέλη της Κ.Ο.Ε.) - Ο.Π.Α.Α.Π. - Περιφερειακή Επιτροπή Αττικής - Σύνδεσμο Κριτών Χρονομετρών Κοινοποίηση:-

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2017

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2017 ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2017 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας προκηρύσσει τη διεξαγωγή των αγώνων Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ατομικής Χρονομέτρησης Δρόμου και Αντοχής Δρόμου την Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ (ή σε μικτή επιφάνεια εδάφους) ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ (Ελάχιστα προαπαιτούμενα)

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ (ή σε μικτή επιφάνεια εδάφους) ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ (Ελάχιστα προαπαιτούμενα) ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΛΕΩΦ. ΣΥΓΓΡΟΥ 137, 171 21 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - WEBSITE: www.segas.gr Επιτροπή Αγώνων σε Δημόσιο Δρόμο και Βουνό Τηλ.: 211 187 7733, 37, 39-210 932 4436 -

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2015»

«ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2015» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2015» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια ανάπτυξης και διάδοσης της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2017

ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2017 ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2017 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας προκηρύσσει τη διεξαγωγή των αγώνων του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ομαδικής Σκυταλοδρομίας Ορειβατικού Ποδηλάτου (XCR)

Διαβάστε περισσότερα

7o PSATHATHLON ATTICA 2018 ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ

7o PSATHATHLON ATTICA 2018 ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ 7o PSATHATHLON ATTICA 2018 ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ 1) Αγώνας ΤΡΙΑΘΛΟΥ «σπριντ» Ατομικό - Ομαδικό (750μ κολύμπι 20 χιλ. ποδηλασία -5 χιλ τρέξιμο) 9:00π.μ 2) Αγώνας ΑΚΟΥΑΘΛΟΝ (750μ κολύμπι-5 χιλ τρέξιμο)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) Τρέχουμε μαζί για τα Παιδικά Χωριά SOS ( 1 από την συμμετοχή σας πηγαίνει για τα παιδιά των Χωριών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2016

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2016 ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2016 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας προκηρύσσει τη διεξαγωγή των αγώνων Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ατομικής Χρονομέτρησης Δρόμου και Αντοχής Δρόμου την Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΡΟΟΔΟΥΣ. Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΡΟΟΔΟΥΣ. Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΡΟΟΔΟΥΣ Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 Το σωματείο Kmeaters Cycling διοργανώνει τον αγώνα «Ανάβαση Τροόδους 2017» ο οποίος αποτελεί τον 13ο αγώνα κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου για το 2017. Ο αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΑΓΩΝΑ ΡΟΜΟΥ ΛΙΜΕΝΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΑΓΩΝΑ ΡΟΜΟΥ ΛΙΜΕΝΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΑΓΩΝΑ ΡΟΜΟΥ ΛΙΜΕΝΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ Tα Τοπικά Συµβούλια των ηµοτικών Κοινοτήτων Μεγάρων και Νέας Περάµου σε συνεργασία µε το Ν.Π... Αθλητισµού «Ηρόδωρος» του ήµου Μεγάρεων υπό την τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

8 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας 29 Μαρτίου 2014

8 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας 29 Μαρτίου 2014 8 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας 29 Μαρτίου 2014 Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών με Αναπηρίες διοργανώνει το 8 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων

Διαβάστε περισσότερα

ABC CUP 2017 (1/4/2017) - ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΑΥΡΟΒΟΥΝΙ. το Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

ABC CUP 2017 (1/4/2017) - ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΑΥΡΟΒΟΥΝΙ. το Σάββατο, 1 Απριλίου 2017 Οργανωτής ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ Υπό την αιγίδα της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ (Κ.Ο.ΠΟ.) 1 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ABC CUP 2017 (1/4/2017) - ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΑΥΡΟΒΟΥΝΙ το Σάββατο,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ της Αγωνιστικής Περιφέρειας Κρήτης 2018 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ) της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα. Συγκρότηση οµάδων. ιοργάνωση Αθλητικών Γεγονότων: Καθορισµός στόχων και εγκαταστάσεων. Στόχοι

Περιεχόµενα. Συγκρότηση οµάδων. ιοργάνωση Αθλητικών Γεγονότων: Καθορισµός στόχων και εγκαταστάσεων. Στόχοι Περιεχόµενα ιοργάνωση Αθλητικών Γεγονότων: Καθορισµός στόχων και ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥ ΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΠΘ -ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ Θα παρουσιαστεί ο καθορισµός στόχων του αθλητικού ο προγραµµατισµός

Διαβάστε περισσότερα

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Link εγγραφών εδώ: https://goo.gl/forms/80anyjmytap91vql2 ΤΟΠΟΣ & ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Αλμυρός-Δήμος Αλμυρού

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Αθλητικών Γεγονότων

Διοίκηση Αθλητικών Γεγονότων Διοίκηση Αθλητικών Γεγονότων Προγραμματισμός Στόχων Προγραμματισμός Στόχων Αθλητικού Γεγονότος Το μέγεθος και η έκταση πιθανόν να σε οδηγήσει στη δημιουργία επιτροπής ώστε να σε βοηθήσει στην αποτελεσματικότερη

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες

Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες 7 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας 20 Απριλίου 2013 Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Ατόμων με Αναπηρίες διοργανώνει το 7 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΕΘΝΙΚΟΣ 1927» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΕΘΝΙΚΟΣ 1927» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΕΘΝΙΚΟΣ 1927» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Ανατολικής

Διαβάστε περισσότερα

1o SYROS TRIATHLON 2016

1o SYROS TRIATHLON 2016 1o SYROS TRIATHLON 2016 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο δήµος Σύρου και η TriMore, διοργανώνουν και προκηρύσσουν αγώνα τριάθλου ενηλίκων και παιδιών στις 10-12 Ιουνίου 2016, οι οποίοι θα λάβουν χώρα στην Ερµούπολη,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΡΟΟΔΟΥΣ. Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΡΟΟΔΟΥΣ. Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016 ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΡΟΟΔΟΥΣ Η εταιρεία MH Bikin Cyprus Event Management διοργανώνει τον αγώνα «Ανάβαση Τροόδους 2016» ο οποίος αποτελεί 9ο αγώνα κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου για το 2016. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΟΣΕΙΔΩΝ» ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

«ΠΟΣΕΙΔΩΝ» ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ιωάννινα 07/01/2018 Αρ. Πρωτ. 625 ΠΡΟΣ: ΚΟΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2) Π. Ε. Α. Κ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3) ΑΘΛ. ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ Αγωνιστικές Διατάξεις Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας Διάταξη Ι ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Ι ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ ΕΚΔΟΣΗ 4 η - 2009 ΔΙΑΤΑΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΣΤΑΣ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΣΤΑΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΣΤΑΣ 1. Ο πρόεδρος της επιτροπής για αγώνες dragster πρέπει να πραγματοποιήσει επιθεώρηση των αγωνιστικών διαδρομών και να εξασφαλίσει ότι οι προδιαγραφές για την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθεσία Διαδρομές Κολύμβηση (1 γύρος x 800μ)

Τοποθεσία Διαδρομές Κολύμβηση (1 γύρος x 800μ) Τοποθεσία Το "κέντρο" του αγώνα θα είναι το ο κόμβος εισόδου στο νέο λιμάνι Καρλοβάσου στην παραλιακή απέναντι από τον οινοποιητικό συνεταιρισμό, όπου θα υπάρχει η βασική εγκατάσταση της διοργάνωσης (ζώνη

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη Πανελληνίων Αγώνων Ποδηλασίας Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. σχ. έτους »

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη Πανελληνίων Αγώνων Ποδηλασίας Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. σχ. έτους » ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ----- Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου 37 151

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5 th Hellenic SUP CUP 2015 Isthmus Speed Crossing

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5 th Hellenic SUP CUP 2015 Isthmus Speed Crossing ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5 th Hellenic SUP CUP 2015 Isthmus Speed Crossing Δήλωσε συμμετοχή και λάβε μέρος στο 5 th Hellenic SUP CUP 2015. Σε ένα κύκλο πέντε αγώνων, σε επιλεγμένα σημεία της Ελλάδος, στη Γραφική Άνδρο,

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων (τρόφιμα, φάρμακα) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων (τρόφιμα, φάρμακα) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Λυκόβρυσης/Πεύκης,Γαλατσίου,Κηφισιάς,Μελισσίων/Πεντέλης, Γλυφάδας συνδιοργανώνουν το 4ο ATTICA RUN & FUN grand prix 2017 Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2015, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2015 που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο. «1 η Ατομική Χρονομέτρηση Πάρνηθας»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο. «1 η Ατομική Χρονομέτρηση Πάρνηθας» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο. «1 η Ατομική Χρονομέτρηση Πάρνηθας» Το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση, για πρώτη χρονιά, να διοργανώσει ποδηλατικό

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Στους αγώνες θα συμμετάσχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ κατηγοριών, από 9 ετών και μεγαλύτεροι.

Προς: Στους αγώνες θα συμμετάσχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ κατηγοριών, από 9 ετών και μεγαλύτεροι. Χαλάνδρι, 13 Δεκεμβρίου 2018 Aρ. Πρωτ: 04/388/13/12/18 Προς: - Κ.Ο.Ε. - Τμήμα Μηχανοργάνωσης - Κολυμβητικά Σωματεία (μέλη της Κ.Ο.Ε.) - ΠΑΟ 5 ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΝΗΡΕΑ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο. ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ σε

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: MASTERPLAN OF THE OLYMPIC GAMES.

ΘΕΜΑ: MASTERPLAN OF THE OLYMPIC GAMES. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΜΑ: MASTERPLAN OF THE OLYMPIC GAMES. ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΤΣΟΥΛΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

4 οι Αγώνες ρόμου Αμαρουσίου Σπύρος Λούης"

4 οι Αγώνες ρόμου Αμαρουσίου Σπύρος Λούης 4 οι Αγώνες ρόμου Αμαρουσίου Σπύρος Λούης" Ο ήμος Αμαρουσίου ανακοινώνει τη διοργάνωση των 4 ων Αγώνων ρόμου Αμαρουσίου Σπύρος Λούης". Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει αγώνες δρόμου απόστασης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΑΠΤΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ Εισηγητής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS VOLLEYBALL FEDERATION ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS BEACH VOLLEY 2017

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS VOLLEYBALL FEDERATION ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS BEACH VOLLEY 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS BEACH VOLLEY 2017 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Beach Volley Cyprus Beach Volley 2017, είναι η κύρια επίσημη διοργάνωση Beach Volley

Διαβάστε περισσότερα

Ο αθλητικός τουρισµός και το µέλλον του µέσω των σχεδιασµών του ΚΟΑ

Ο αθλητικός τουρισµός και το µέλλον του µέσω των σχεδιασµών του ΚΟΑ Ο αθλητικός τουρισµός και το µέλλον του µέσω των σχεδιασµών του ΚΟΑ Εισαγωγή Προτεραιότητα το στοιχείο του αθλητισµού Διαφορετική οπτική από αυτή της τουριστικής βιοµηχανίας Αύξηση χρήσης / επισκεψιµότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS VOLLEYBALL FEDERATION

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS VOLLEYBALL FEDERATION ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL 2016 CYPRUS BEACH VOLLEY 2016 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Beach Volley Cyprus Beach Volley 2016, είναι η κύρια επίσημη διοργάνωση Beach

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ---- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ποδηλατικός Όμιλος Ι.Μ.Ταμασού «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ»

Ποδηλατικός Όμιλος Ι.Μ.Ταμασού «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ» Ποδηλατικός Όμιλος Ι.Μ.Ταμασού «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «LYTHRODONTAS MTB 2015» Ο ποδηλατικός όμιλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ» σε συνεργασία με το κοινοτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ----- Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου 37 151

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Σύλλογος Τριάθλου Απόλλων Ρόδου

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Σύλλογος Τριάθλου Απόλλων Ρόδου ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Σύλλογος Τριάθλου Απόλλων Ρόδου 2015-2016 Η σελίδα έχει αφεθεί σκο/ί0ως κενή προβάλλετε την επιχείρησή σας και βοηθήστε να διαδοθεί το άθλημα του τριάθλου λίγα λόγια για το τρίαθλο Οι

Διαβάστε περισσότερα

Οι αγώνες 21,1 χλμ και 5 χλμ θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει ο ΣΕΓΑΣ.

Οι αγώνες 21,1 χλμ και 5 χλμ θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει ο ΣΕΓΑΣ. 10 Ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 Ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος διοργανώνεται για 10η συνεχόμενη χρόνια από τον Σύλλογο

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 2018» ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

«ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 2018» ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 2018» ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ( Π.Ε.Κ.Ο.ΑΝ.ΜΑ.Θ) σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας και τους κολυμβητικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ. «Ανάβαση Γερακιών» Ο Ποδηλατικός Όμιλος Λευκωσίας, διοργανώνει τον Αγώνα Ποδηλασίας Δρόμου. «Ανάβαση Γερακιών»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ. «Ανάβαση Γερακιών» Ο Ποδηλατικός Όμιλος Λευκωσίας, διοργανώνει τον Αγώνα Ποδηλασίας Δρόμου. «Ανάβαση Γερακιών» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ «Ανάβαση Γερακιών» Ο Ποδηλατικός Όμιλος Λευκωσίας, διοργανώνει τον Αγώνα Ποδηλασίας Δρόμου «Ανάβαση Γερακιών» την Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015 Ο αγώνας αποτελεί τον 5 ο αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

3 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα

3 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα 3 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα Ο Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, διοργανώνει τον «3ο Παράκτιο Δρόμο» σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ στην Ηγουμενίτσα. 1. Στοιχεία Αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΟΜΙΛΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΡΟΣ: Όλα τα σωματεία της ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Αρ.Πρ: Ιωάννινα 6/11/2012 Ο Αθλητικός Όμιλος Θαλασσίου Σκι Ιωαννίνων (τμήμα κολύμβησης) για 1 η φορά διοργανώνει κολυμβητικούς αγώνες για αθλητές προαγωνιστικών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ. 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ. 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ 4-5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής ΠΕΜΠΤΗ 30/8/2014 Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής ΔΕΥΤΕΡΑ 29/9/2014

Διαβάστε περισσότερα

23/02/2014 11/05/2014

23/02/2014 11/05/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 23/02/2014 11/05/2014 Η FEEL GOOD Sports Club με την υποστήριξη της εταιρείας Τηλεπικοινωνιών Cyta και με τους Δήμους Αλίμου, Κηφισιάς, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Ηλιούπολης και Παλαιού

Διαβάστε περισσότερα

17 ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2016

17 ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2016 Αρ. Πρωτ: 242 Περιστέρι, 09 Φεβρουαρίου 2016 Προς: - Κ.Ο.Ε. - Τμήμα Μηχανοργάνωσης - Κολυμβητικά Σωματεία (μέλη της Κ.Ο.Ε.) - Ο.Π.Α.Α.Π. - Περιφερειακή Επιτροπή Αττικής - Σύνδεσμο Κριτών Χρονομετρών Κοινοποίηση:-

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- JUNIOR Προαγωνιστική Ημερίδα (9-10 ετών)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- JUNIOR Προαγωνιστική Ημερίδα (9-10 ετών) ΠΡΟΣ: Όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της ΚΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- JUNIOR Προαγωνιστική Ημερίδα (9-10 ετών) Διοργανωτές Ο Α.Ο. «Ποσειδών Λουτρακίου» σε συνεργασία με την

Διαβάστε περισσότερα

2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>> Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών.

2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>> Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών. 1 2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών. Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει την επίσημη έναρξη εγγραφών και σας καλούμε να πάρετε μέρος στο 2ο Ημιμαραθώνιο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ. ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Αριθμ.πρωτ: 83/

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ. ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Αριθμ.πρωτ: 83/ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ Αθήνα:11/4/2017 ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Αριθμ.πρωτ: 83/10-4-2017 Αρχιμήδους 16 Παναθηναϊκό Στάδιο Αθήνα, 11635 Τηλ:210-7564013, 210-7564060 Fax: 210-7564013 Email: oeva32@yahoo.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

Σμύρνης 14, Ζωγράφου 15772 Τηλ.: 2107794375 E-mail: foinikas.liatsis@gmail.com. Προκήρυξη

Σμύρνης 14, Ζωγράφου 15772 Τηλ.: 2107794375 E-mail: foinikas.liatsis@gmail.com. Προκήρυξη Προκήρυξη Παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατάβασης (DHI), το σωματείο Π.Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ και η Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών διοργανώνουν αγώνα κατάβασης open. Γενικό Πρόγραμμα Αγώνα: Σάββατο 11/10/2014

Διαβάστε περισσότερα