ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5 th Hellenic SUP CUP 2015 Isthmus Speed Crossing

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5 th Hellenic SUP CUP 2015 Isthmus Speed Crossing"

Transcript

1 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5 th Hellenic SUP CUP 2015 Isthmus Speed Crossing Δήλωσε συμμετοχή και λάβε μέρος στο 5 th Hellenic SUP CUP Σε ένα κύκλο πέντε αγώνων, σε επιλεγμένα σημεία της Ελλάδος, στη Γραφική Άνδρο, για πρώτη φορά στο Πόρτο Ράφτη, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά, στην κλασική Λούτσα και τέλος στον μοναδικό ιστορικό Ισθμό της Κορίνθου. Είστε όλοι καλεσμένοι ανεξαρτήτως επιπέδου ηλικίας και εξοπλισμού. Το SUP είναι μια δραστηριότητα που συναρπάζει, είναι εύκολο, ασφαλές, γυμνάζει και διασκεδάζει, είναι για μικρούς, μεγάλους, άνδρες και γυναίκες. 1. Διοργανωτής Η εταιρεία Forward, διοργανώνει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα SUP (όρθια σανιδοκωπηλασία) 2015, με την ευγενική χορηγία των εταιρειών BIC και NAISH 2. Αγώνες Το πρωτάθλημα περιλαμβάνει 5 αγώνες: Αγώνας Τοποθεσία Θέση Ημ/νία 1 ος Άνδρος Wesurfin Club, Παραλία Κυπρί 2 Μαΐου ος Πόρτο Ράφτη Ι.Ο.ΠΟ.Ρ 21 Ιουνίου ος Σχοινιάς Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο 19 Ιουλίου ος Λούτσα Athens Watersports, Αγ.Νικόλαος 20 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικός Κόρινθος Διάπλους Διώρυγας Κορίνθου 8 Νοεμβρίου Δικαίωμα συμμετοχής Δικαίωμα συμμετοχής στο 5 th Hellenic SUP CUP 2015 έχουν όλοι, ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας. Παιδιά ηλικίας κάτω των 17 ετών πρέπει να έχουν ενυπόγραφη συγκατάθεση του κηδεμόνα.

2 4. Κατηγορίες Αθλητών 14 0 Ανδρών 12 6 Ανδρών 14 0 Γυναικών 12 6 Γυναικών 14 0 Παίδων 12 6 Παίδων Κορασίδων FUN Γενική Στην κατηγορία 12 6 περιλαμβάνονται όλα τα σκάφη με μήκος μικρότερο ή ίσο του 12 6 τύπου Race - Touring, φουσκωτά κ.τ.λ. Στην κατηγορία 14 περιλαμβάνονται όλα τα σκάφη με μήκος μεγαλύτερο από 12 6 και μικρότερο ή ίσο του 14 0 τύπου Race - Touring, φουσκωτά κ.τ.λ. Στην κατηγορία FUN, περιλαμβάνονται όλα τα σκάφη τύπου surf-wave ανεξαρτήτου μήκους και αναβάτες ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας. Στις κατηγορίες Παίδων και Κορασίδων εντάσσονται όλα τα παιδιά μέχρι και 17 ετών. Αθλητής που επιθυμεί, δύναται να δηλώσει συμμετοχή σε δυσκολότερη κατηγορία από αυτή που ανήκει. Π.χ. οι παίδες στους άνδρες, οι κορασίδες στις γυναίκες, και οι FUN στις 12 6 ή Δεν υπάρχουν κατηγορίες που διαχωρίζουν τους συμμετέχοντες σε επαγγελματίες αθλητές ή ερασιτέχνες. Η συγκεκριμένη αθλητική διοργάνωση είναι αγώνας-γιορτή του αθλήματος της όρθιας σανιδοκωπηλασίας. Αθλητές με σκάφη μήκους μεγαλύτερο από 14 0 μπορούν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, θα είναι όμως εκτός συναγωνισμού και δεν θα μπουν στο Ranking List. Τα φουσκωτά σκάφη, θα εντάσσονται στις κατηγορίες που ανήκουν σύμφωνα με τον τύπο τους και το μήκος τους. 5. Δηλώσεις συμμετοχής Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο 5 th Hellenic SUP CUP 2015, πρέπει να προσκομίσουν τα εξής: Δήλωση συμμετοχής (On-line ή με αποστολή του σχετικού εντύπου) Ιατρική βεβαίωση ή Αθλητικό Δελτίο εν ισχύ. Υπεύθυνη δήλωση με γνήσιο υπογραφής. Χρηματικό ποσό 10

3 Τα παραπάνω πρέπει να παραδοθούν ή να αποσταλούν στη διεύθυνση: Μεσογείων 399, 15343, Αγ. Παρασκευή, τηλ Με τη δήλωσή του, ο κάθε συμμετέχων παραλαμβάνει το Lycra του αγώνα, με τον αριθμό του, το οποίο θα τον συνοδεύει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η αποστολή των Lycra μπορεί να γίνει με courier, με επιπλέον χρέωση 5. Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν την Δευτέρα και θα γίνονται δεκτές οποτεδήποτε στην διάρκεια του πρωταθλήματος, έως και 48 ώρες πριν τον εκάστοτε προκριματικό αγώνα. Δηλώσεις συμμετοχής δεν θα γίνονται δεκτές την ημέρα του αγώνα. Ο λόγος είναι ότι πρέπει να ασφαλιστούν οι αγωνιζόμενοι και ο εξοπλισμός τους ονομαστικά, να προσκομιστούν εγκαίρως τα δικαιολογητικά στην εκάστοτε Λιμενική αρχή καθώς και να μπορέσουν να γίνουν σωστά οι εξωαγωνιστικές προετοιμασίες (φαγητό, αναψυκτικό, lycra κλπ.) Η πληρωμή του κόστους της συμμετοχής πρέπει να γίνει παράλληλα με τη δήλωση συμμετοχής, με τους εξής τρόπους: α. Με πιστωτική κάρτα, β. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, γ. PayPal στον λογαριασμό δ. Mετρητά Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο (Υπεύθυνος Μάνος Μαυρομμάτης) 6. Registration Πέραν της αρχικής δήλωσης συμμετοχής του Πρωταθλήματος, κάθε αθλητής πρέπει να στέλνει δήλωση συμμετοχής, για τον εκάστοτε αγώνα. Η δήλωση μπορεί να γίνεται είτε on-line με συμπλήρωση της σχετικής φόρμας, ή με αποστολή του σχετικού εντύπου στο Fax ( ) ή με απλή τηλεφωνική επιβεβαίωση στο τηλ (κ.μάνος Μαυρομμάτης) το αργότερο 48 ώρες πριν την έναρξη του εκάστοτε αγώνα. Την ημέρα του αγώνα όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να παρουσιαστούν στην επιτροπή και να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους. Το κόστος συμμετοχής σε κάθε αγώνα είναι 20 και θα δίνεται στην επιτροπή την ημέρα των αγώνων. 7. Δοκιμασίες Εκδηλώσεις Το άθλημα της όρθιας σανιδοκωπηλασίας επηρεάζεται άμεσα από τον άνεμο και την κατάσταση της θάλασσας. Για το λόγο αυτό οι δοκιμασίες στις οποίες θα αγωνιστούν οι συμμετέχοντες, δεν μπορούν να ανακοινωθούν από τώρα. Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν, θα αποφασιστούν από την επιτροπή και θα ανακοινωθούν έγκαιρα. Οι δοκιμασίες στις οποίες θα κληθούν να αγωνιστούν οι συμμετέχοντες θα στηρίζονται στις βασικές αρχές του sprint και του long distance.

4 8. Γενικοί Όροι Συμμετοχής - Κανόνες Την ημέρα του αγώνα θα πρέπει να παρουσιαστείτε στην επιτροπή, τουλάχιστον 1 ώρα πριν την εκκίνηση και να επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας. Προσοχή: αν παραλείψετε να το κάνετε δεν θα μετρήσει ο τερματισμός σας, γιατί δεν θα είστε εγγεγραμμένοι στη λίστα εκκίνησης. Με την επιβεβαίωση συμμετοχής σας θα παραλάβετε το βραχιολάκι σας, με το οποία θα μπορείτε να σερβίρεστε από τον μπουφέ των αθλητών. Όλοι όσοι θα συμμετέχουν καλούνται να παραβρίσκονται στην Συγκέντρωση αναβατών Paddler s Meeting ώστε να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες του αγώνα. Η συμμετοχή όλων των αθλητών στην ενημέρωση αναβατών είναι υποχρεωτική. Ο χώρος και ο χρόνος συνάντησης Paddler s meeting, θα ανακοινωθεί ξεχωριστά για τον κάθε αγώνα από το και στο Οι αναβάτες που δεν θα παρουσιαστούν στην επιτροπή την ημέρα του αγώνα και δεν θα συμμετέχουν στην συγκέντρωση αναβατών, αποκλείονται αυτομάτως από τον αγώνα. Οι αγωνιζόμενοι υποχρεούνται να φορούν το event lycra καθ όλη τη διάρκεια των αγώνων, για να ξεχωρίζουν κατά την διάρκεια αυτών, για την ασφάλειά τους, αλλά και για να είναι αναγνωρίσιμοι από τους κριτές. Η χρήση σωσιβίου είναι υποχρεωτική για άτομα ηλικίας κάτω των 17 ετών. Ενστάσεις δεν θα υφίσταται, γιατί η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι αγώνας-γιορτή και δεν υπάρχουν λόγοι ενστάσεων. Προκειμένου να διεξαχθούν χωρίς προβλήματα οι αγώνες, ο υπεύθυνος της επιτροπής και οι συνεργάτες του που θα εποπτεύουν τον αγώνα, θα αποφασίζει αν χρειαστεί την απαγόρευση συμμετοχής αθλητή που τυχόν δημιουργεί προβλήματα. Σε περίπτωση εσκεμμένης σύγκρουσης από αθλητή, ή χτυπήματος με το κουπί με σκοπό την παρεμπόδιση ή την πτώση άλλου συμμετέχοντα κατά την διάρκεια της δοκιμασίας, αυτός θα τιμωρείται με αποβολή και δεν θα του επιτρέπεται η συμμετοχή στις περαιτέρω δοκιμασίες. Εξαίρεση αποτελούν τα σημεία εκκίνησης, στροφής και τερματισμού, στα οποία οι συμμετέχοντες συνωστίζονται και μπορεί να υπάρξει σύγκρουση και πτώση. Σε κάθε περίπτωση το μέλος της επιτροπής που εποπτεύει τα συγκεκριμένα σημεία ενημερώνει τον υπεύθυνο, ο οποίος κάνει προφορική παρατήρηση, ενώ σε περίπτωση επανάληψης τον αποβάλλει. Οι αθλητές πρέπει να φροντίζουν να φέρνουν και να φορούν το Lycra που θα τους δοθεί με τη δήλωση συμμετοχής τους, σε όλους τους αγώνες. Σε περίπτωση που το ξεχάσουν, και ζητηθεί από την επιτροπή να τους δοθεί νέο, το κόστος θα είναι 20.

5 9. Ranking List Σε κάθε αγώνα, ο αθλητής σύμφωνα με την θέση τερματισμού του στη γενική κατάταξη θα βαθμολογείται αντίστοιχα. Ο βαθμός που θα αποκομίζει από τη συμμετοχή του θα είναι ίσος με την τελική του κατάταξη στον συγκεκριμένο αγώνα. Ο πρώτος θα πάρει 1 βαθμό, ο δεύτερος 2 βαθμούς κ.ο.κ. Σύμφωνα με τα παραπάνω, καλύτερη βαθμολογία είναι αυτή που είναι πιο κοντά στο μηδέν. Η τελική βαθμολογία του κάθε αθλητή θα προκύψει από το άθροισμα των βαθμών ΤΡΙΩΝ από τους τέσσερις προκριματικούς αγώνες και τη βαθμολογία του Τελικού στον Ισθμό. Δηλαδή κάθε αθλητής μπορεί να πετάξει έξω τη χειρότερη βαθμολογία του από τους τέσσερις προκριματικούς. Ο αθλητής που δεν θα συμμετέχει σε έναν ή δύο προκριματικούς αγώνες, βαθμολογείται με τον επόμενο βαθμό από αυτόν του τελευταίου αθλητή στον προκριματικό αγώνα με τις περισσότερες συμμετοχές. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, η θέση κατάταξης καθορίζεται από τα εξής κριτήρια με σειρά προτεραιότητας: α. Υπερτερεί ο αθλητής με τις περισσότερες συμμετοχές σε προκριματικούς αγώνες έναντι αυτού με λιγότερες συμμετοχές. β. Υπερτερεί ο αθλητής με την καλύτερη θέση τερματισμού στον τελικό του Ισθμού. Οι νικητές του πρωταθλήματος, ανά κατηγορία θα προκύψουν από τη βαθμολογία τους στο Racking List μετά την ολοκλήρωση και των πέντε αγώνων. Για να εξασφαλίσει κάποιος τη συμμετοχή του στον τελικό, τον Διάπλου της Διώρυγας της Κορίνθου, θα πρέπει να συμμετέχει σε ΕΝΑΝ τουλάχιστον από τους τέσσερεις προκριματικούς αγώνες. Σε περίπτωση ματαίωσης ενός αγώνα, το Ranking List θα προκύψει από τα αποτελέσματα των αγώνων που διεξήχθησαν. Αλλαγή κατηγορίας σκάφους από την αρχικά δηλωθείσα μπορεί να γίνει στη διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά μόνο από μικρότερη σε μεγαλύτερη κατηγορία, χωρίς επιπτώσεις στη βαθμολογία. Αν κάποιος αθλητής επιθυμεί να αλλάξει κατηγορία από μεγαλύτερη σε μικρότερη, μπορεί να το κάνει, αλλά χάνει την βαθμολογία του στον ή στους αγώνες που αγωνίστηκε με το σκάφος μεγαλύτερης κατηγορίας (βαθμολογείται ως DNF). Η σειρά στις κατηγορίες σκαφών από μικρότερη προς μεγαλύτερη είναι ως εξής: FUN < Race 12'6"< Race 14'0" 10. Ασφάλεια Προκειμένου να διεκπεραιωθεί με επιτυχία αλλά και με απόλυτη ασφάλεια η διοργάνωση, θα παραπλέουν κατά την διάρκεια των αγώνων συνωδά σκάφη, με ναυαγοσώστες ενώ θα παρευρίσκονται σε ετοιμότητα στο χώρο των αγώνων ιατρός και ασθενοφόρο με ειδικευμένο προσωπικό.

6 11. Διαφημίσεις Ο διοργανωτής δύναται να ζητήσει από τους συμμετέχοντες να φέρουν διαφήμιση των χορηγών των αγώνων επ αυτών και επί του εξοπλισμού τους. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται τη φωτογράφιση και βιντεοσκόπησή τους εντός και εκτός του αγώνα και την προβολή του υλικού στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο. 12. Τροποποιήσεις Η παρούσα προκήρυξη μπορεί να τροποποιηθεί αν αυτό απαιτηθεί. Απρόβλεπτες καταστάσεις και καιρικά φαινόμενα μπορεί να αναγκάσουν τους διοργανωτές να ματαιώσουν ή να αλλάξουν τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων. Σε περίπτωση αλλαγών θα ενημερωθείτε έγκαιρα από το Με τη φυσική ενέργεια του Frulite On The Go! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ Ο Υπεύθυνος Οργανωτικής επιτροπής Γιώργος Κονταρίνης

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 6 th Hellenic SUP CUP 2016 & Corinth Canal SUP Crossing

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 6 th Hellenic SUP CUP 2016 & Corinth Canal SUP Crossing ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 6 th Hellenic SUP CUP 2016 & Corinth Canal SUP Crossing Δήλωσε συμμετοχή και λάβε μέρος στο 6 th Hellenic SUP CUP 2016. Σε ένα κύκλο πέντε αγώνων, ξεκινώντας από το Ο.Α.Κ.Α. και τον πρώτο INDOOR

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «Διάπλους Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού2018»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «Διάπλους Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού2018» Μεσολόγγι 15/6/18 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «Διάπλους Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού2018» 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Ναυτικός Ομιλος Αιτωλικού σε συνεργασία με τον Ν.Ο.Μεσολογγίου και την υποστήριξη του Δήμου ΙΠ Μεσολογγίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «Διάπλους Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού2017»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «Διάπλους Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού2017» Μεσολόγγι 5-6-2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «Διάπλους Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού2017» 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου, ο Ναυτικός Ομιλος Αιτωλικού σε συνεργασία με τον Δήμο ΙΠ Μεσολογγίου και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «Διάπλους Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού2017»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «Διάπλους Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού2017» Μεσολόγγι 5-6-2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «Διάπλους Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού2017» ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου, ο Ναυτικός Ομιλος Αιτωλικού σε συνεργασία με τον Δήμο ΙΠ Μεσολογγίου και με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΑΓΩΝΑ SUP ΚΥΜΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ 15-21/3 7/4-2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΑΓΩΝΑ SUP ΚΥΜΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ 15-21/3 7/4-2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΑΓΩΝΑ SUP ΚΥΜΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ 15-21/3 7/4-2017 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο (Ν.Α.Σ) Ναυτικός Αθλητικός Σύνδεσμος υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» που θα διαρκέσει από Νοέμβριο 2014 έως και Νοέμβριο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2018» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2018» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2018» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, 420 10-11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, 420 11-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει ότι

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist Ιουλίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist Ιουλίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist 05-09 Ιουλίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας ISAF 2017 2020 (RRS) 1.2 Των

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ της ΟΤΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΟΤΟΕ TENNIS OPEN 2014» ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ TENNIS CLUB 2 31 ΜΑΪΟΥ 2014

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ της ΟΤΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΟΤΟΕ TENNIS OPEN 2014» ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ TENNIS CLUB 2 31 ΜΑΪΟΥ 2014 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ της ΟΤΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΟΤΟΕ TENNIS OPEN 2014» ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ TENNIS CLUB 2 31 ΜΑΪΟΥ 2014 Απρίλιος 2014 Χώρος και οργάνωση Έδρα ΔΗΜ. ΑΘΛ. ΕΓΚ. ΑΥΛΑΚΙΟΥ (ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ), Τ.Κ. 19003 Τηλέφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Αθήνα, 12/01/2017 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2017 έως 31-12-2017 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2019 έως 31-12-2019 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες σωματείων μελών της,

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 21 27/ 06 / 15 Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «Δ τουρνουά Διπλών Ανδρών / Γυναικών, 1 Ο KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES». Το οποίο εντάσσεται

Διαβάστε περισσότερα

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Link εγγραφών εδώ: https://goo.gl/forms/80anyjmytap91vql2 ΤΟΠΟΣ & ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Αλμυρός-Δήμος Αλμυρού

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδος 2018

Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδος 2018 Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδος 2018 5ος Αγώνας Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 Αϊ Γιώργης Σερρών Ειδικός Κανονισμός 1. Έναρξη δήλωσης συμμετοχών Δευτέρα 19/11/2018 2. Λήξη δήλωσης συμμετοχών 3. Λήξη εκπρόθεσμων

Διαβάστε περισσότερα

Μarath n by Nikos Pelantakis

Μarath n by Nikos Pelantakis Δηλώσεις έως: 26 Μαΐου Τennis Μarath n by Nikos Pelantakis TM 2014 International Event 12-15 June, Golden Coast Hotel & Bungalows, Marathon City, Athens - Greece Tennis Meets History! Για να δηλώσετε συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Περιφερειακά Πρωταθλήματα 2019 Optimist & Laser 4.7

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Περιφερειακά Πρωταθλήματα 2019 Optimist & Laser 4.7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Περιφερειακά Πρωταθλήματα 2019 Optimist & Laser 4.7 Β. Ελλάδας 23 25/03/2019 ΟΜΙΛΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Ν. Ελλάδας 23 25/03/2019 ΑΙΟΛΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

TENNIS LEAGUE 2017 BY

TENNIS LEAGUE 2017 BY TENNIS LEAGUE 2017 BY Ερασιτεχνικό Τουρνουά Τένις Μονών και Διπλών με βαθμολογία. Έδρα Σύλλογος Αντισφαίρισης Ραφήνας (5 γήπεδα Green Set) Ημερομηνίες αγώνων Έναρξη Πέμπτη 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 Λήξη: Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 8 24 / 5 / 15 Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «Γ τουρνουά Ανδρών / Γυναικών, 1 Ο KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE». Το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2014

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2014 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2014 Ρόδος, Απρίλιος 2014 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ) προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 27/2/15 15/3/15 Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES». Το οποίο εντάσσεται στη σειρά OPEN και περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΙΟ FUN 2013 26-27-28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΙΟ FUN 2013 26-27-28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΙΟ FUN 2013 26-27-28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (Ε.Ι.Ο.) και ο Όμιλος Ιστιοσανίδας Ηρακλείου (Ο.Ι.Η.) διοργανώνουν το Πανελλήνιο Κύπελλο FUN

Διαβάστε περισσότερα

LASER 4.7 ΕΦΗΒΩΝ / ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ / ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΝΟ ΑΙΓΙΟΥ

LASER 4.7 ΕΦΗΒΩΝ / ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ / ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΝΟ ΑΙΓΙΟΥ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2016 Laser 4.7 Εφήβων-Νεανίδων/Παίδων-Κορασίδων 18-21 Ιουλίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1 / 10 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Ν.Ο. Αιγίου, διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα σκάφη τύπου Laser 4.7.

Διαβάστε περισσότερα

4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου Ειδικός Κανονισμός

4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου Ειδικός Κανονισμός 4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 Ειδικός Κανονισμός 1. Έναρξη δήλωσης συμμετοχών Δευτέρα 19/11/2018 2. Λήξη δήλωσης συμμετοχών 3. Λήξη εκπρόθεσμων συμμετοχών Παρασκευή 23/11/2018

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2011

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2011 Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2011 ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ & ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ RS:X, FINN, 470 ΑΝ ΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, LASER STANDARD/RADIAL, STAR, 49er, MATCH RACE, SONAR, 2.4MR Στο αγωνιστικό πρόγραμμα 2011, ορίζονται τέσσερις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. *************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ 2017-2018 ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ VENUS - FILOTHEI TENNIS OPEN ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ VENUS - FILOTHEI TENNIS OPEN ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ VENUS - FILOTHEI TENNIS OPEN 2016 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 Χώρος και οργάνωση Έδρα Αττικός Όμιλος Αντισφαίρισης Φιλοθέης, Π. Καλλιγά & Δάφνης, Φιλοθέη Τηλέφωνα 210 6812557, 210 6821726,

Διαβάστε περισσότερα

Λ. Βεΐκου 121-125 Γαλάτσι, Αθήνα, Τηλ. / Fax: 210 2915 489 e-mail: info@fightclubgalatsi.gr /www.fightclubgalatsi.gr

Λ. Βεΐκου 121-125 Γαλάτσι, Αθήνα, Τηλ. / Fax: 210 2915 489 e-mail: info@fightclubgalatsi.gr /www.fightclubgalatsi.gr Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές, Το πρωτάθλημα JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2013 με μέγα χορηγό την εταιρεία Ολλανδικού εξοπλισμού JOYA HELLAS, επιστρέφει και αναμένεται με ακόμη περισσότερη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 Αγαπητοί συνάδελφοι, προπονητές, Άλλος ένας κύκλος του πρωταθλήματος JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP κλείνει.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΤΟΕ «TENNIS ΟΤΟΕ CUP 2018» ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ TENNIS CLUB 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΤΟΕ «TENNIS ΟΤΟΕ CUP 2018» ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ TENNIS CLUB 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ της ΟΤΟΕ Αθήνα, 12 Μαρτίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΤΟΕ «TENNIS ΟΤΟΕ CUP 2018» ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ TENNIS CLUB 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ε ΡΑ ΗΜ. ΑΘΛ. ΕΓΚ. ΑΥΛΑΚΙΟΥ (ΠΟΡΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΕΝΙΣ SUMMER OPEN 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΕΝΙΣ SUMMER OPEN 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΕΝΙΣ SUMMER OPEN 2015 O Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Αργυρούπολης σε συνεργασία με την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΓΟΡΑ GAMES( Χρυσός Χορηγός ) προκηρύσσει πρωτάθλημα OPEN με prize money 2000

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο. «1 η Ατομική Χρονομέτρηση Πάρνηθας»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο. «1 η Ατομική Χρονομέτρηση Πάρνηθας» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο. «1 η Ατομική Χρονομέτρηση Πάρνηθας» Το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση, για πρώτη χρονιά, να διοργανώσει ποδηλατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας , με τους παρακάτω όρους:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας , με τους παρακάτω όρους: Αρ. Πρωτ: 3441 Αθήνα:21/11/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας 2016-17, με τους παρακάτω όρους: Τόπος: Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών Ημερομηνία:

Διαβάστε περισσότερα

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16/5/18 Ο 6ος αγώνας του 5ου πανελληνίου πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών δρόμου Βίκος Street Relays με την ονομασία «Βίκος Street Relays Κοζάνη 2018» θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στην

Διαβάστε περισσότερα

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTODROMO Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 Οργάνωση: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ KARTODROMO ΑΦΙΔΝΕΣ Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 124/27.09.2016 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2016 ΣΧΕΔΙΟ

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2016 ΣΧΕΔΙΟ Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2016 ΣΧΕΔΙΟ Αγαπητοί φίλοι, Το ΔΣ της ΕΙΟ, λαμβάνοντας υπόψιν τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση της χώρας μας και τη συνεχώς μειούμενη κρατική επιχορήγηση, μετά την εισήγηση του Γραφείου

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Α.Ο. ΚΗΦΙΣΙΑΣ. Έναρξη Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου έως και Σάββατο 8 Οκτωβρίου

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Α.Ο. ΚΗΦΙΣΙΑΣ. Έναρξη Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου έως και Σάββατο 8 Οκτωβρίου ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ BUSINESS TENNIS OPEN ATHENS 0 Α.Ο. ΚΗΦΙΣΙΑΣ Έναρξη Πέμπτη Σεπτεμβρίου έως και Σάββατο 8 Οκτωβρίου ATHENS 0 ΜΟΝΑ ΜΟΝΟ Ανδρών - κατηγορία ανδρών 6 και πάνω (από 99) ΜΟΝΟ Ανδρών - κατηγορία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ. 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ. 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων Παρακαλούνται οι Σύλλογοι να αναγράφουν υποχρεωτικά στις καταθέσεις τους τους κωδικούς πληρωμής που αναγράφονται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Κανονισμός Ετήσιας Κατάταξης ΕΑΘ 2019 Άρθρο 1. Συμπεριλαμβανόμενες Ιστιοδρομίες 1.1 Στον υπολογισμό της Ετήσιας Κατάταξης (Ranking List) συμπεριλαμβάνονται όλες οι ιστιοδρομίες που αποτελούν το επίσημο

Διαβάστε περισσότερα

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTODROMO Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 07 Μαρτίου 2016

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J/24 Β ΦΑΣΗ 2-4/11/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J/24 Β ΦΑΣΗ 2-4/11/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J/24 Β ΦΑΣΗ 2-4/11/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αγ. Νικολάου σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Σκαφών Κλάσης J/24, την ΕΙΟ, την Δημοτική Ανώνυμη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΡΑΘΩΝΕΙΑ 2019 Στα πλαίσια των Αναπτυξιακών Αγώνων σε Ανώμαλο Έδαφος Σχοινιάς Μαραθώνα 20 Ιανουάριου 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΡΑΘΩΝΕΙΑ 2019 Στα πλαίσια των Αναπτυξιακών Αγώνων σε Ανώμαλο Έδαφος Σχοινιάς Μαραθώνα 20 Ιανουάριου 2019 Ε. Α. Σ. ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ Λεωφ. Κηφισίας 192 Ζηρίνειο, Κηφισιά Fax : 210-8082100 / :easathinas2014@gmail.com Πληροφορίες : Χρύσανθος Καρούζος, Τεχνικός Σύμβουλος : 6944373110 : chriskarouzos@gmail.com Προς:

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2013

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2013 Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2013 ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ & ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ RSX ΑΝ ΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, FINN, 470 ΑΝ ΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, LASER STANDARD/RADIAL(ΓΥΝΑΙΚΩΝ),NACRA 17, 49er, 49er FX, SONAR, 2.4MR Στο αγωνιστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015 Ρόδος, Μάρτιος 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ) προκηρύσσει την

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2014

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2014 Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2014 ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ & ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ RSX ΑΝ ΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, FINN, 470 ΑΝ ΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, LASER STANDARD/RADIAL(ΓΥΝΑΙΚΩΝ),NACRA 17, 49er, 49er FX, SONAR, 2.4MR Στο αγωνιστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝΙΑ 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝΙΑ 2014 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΗΝΟΥ Ε.Ι.Ο. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝΙΑ 2014 Ο Ναυτικός Όμιλος Τήνου προκηρύσσει διασυλλογικό ιστιοπλοϊκό αγώνα στην Τήνο από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 12 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 1 2 Ιουνίου 12 στο Κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Κανονισμός Ετήσιας Κατάταξης ΕΑΘ 2016 Άρθρο 1. Συμπεριλαμβανόμενες Ιστιοδρομίες 1.1 Στον υπολογισμό της Ετήσιας Κατάταξης συμπεριλαμβάνονται όλες οι ιστιοδρομίες που αποτελούν το επίσημο πρόγραμμα αγώνων

Διαβάστε περισσότερα

Σμύρνης 14, Ζωγράφου 15772 Τηλ.: 2107794375 E-mail: foinikas.liatsis@gmail.com. Προκήρυξη

Σμύρνης 14, Ζωγράφου 15772 Τηλ.: 2107794375 E-mail: foinikas.liatsis@gmail.com. Προκήρυξη Προκήρυξη Παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατάβασης (DHI), το σωματείο Π.Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ και η Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών διοργανώνουν αγώνα κατάβασης open. Γενικό Πρόγραμμα Αγώνα: Σάββατο 11/10/2014

Διαβάστε περισσότερα

FILOTHEI TENNIS OPEN Σεπτεμβρίου 2018

FILOTHEI TENNIS OPEN Σεπτεμβρίου 2018 FILOTHEI TENNIS OPEN 2018 14 30 Σεπτεμβρίου 2018 Ημερομηνίες αγώνων Μονά Έναρξη Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου Λήξη Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου (ημερ. παράτασης: Δευτέρα 1 Οκτωβρίου) Διπλά Έναρξη Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΑΠΝΟΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 O παρών κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση της Ε.Ο.Υ.Δ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

NSA Team Championship

NSA Team Championship ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΜΑ ΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1. Το Οµαδικό Πρωτάθληµα Σκουός θα διεξαχθεί στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου του «Πανεπιστηµίου Κύπρου» από τις 7 έως τις 29 Ιουνίου, 2011 µεταξύ των ωρών 6:00 µ.µ. και

Διαβάστε περισσότερα

12. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ Η γραµµή τερµατισµού θα είναι µεταξύ ιστών που φέρουν πορτοκαλί σηµαίες στα σηµεία του τερµατισµού.

12. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ Η γραµµή τερµατισµού θα είναι µεταξύ ιστών που φέρουν πορτοκαλί σηµαίες στα σηµεία του τερµατισµού. Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Optimist 07-11 Μαΐου 2013 Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Οµοσπονδία - Ναυτικός Όµιλος Κατερίνης Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας - ήµος Κατερίνης ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές,

Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές, Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές, Το πρωτάθλημα JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2013 με μέγα χορηγό την εταιρία Ολλανδικού εξοπλισμού JOYA FIGHT GEAR, συνεχίζεται με ακόμη περισσότερη δράση, θέαμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Κανονισμός Ετήσιας Κατάταξης ΕΑΘ 2017 Άρθρο 1. Συμπεριλαμβανόμενες Ιστιοδρομίες 1.1 Στον υπολογισμό της Ετήσιας Κατάταξης συμπεριλαμβάνονται όλες οι ιστιοδρομίες που αποτελούν το επίσημο πρόγραμμα αγώνων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΑΥΡΙΟ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΑΥΡΙΟ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΑΥΡΙΟ Σάββατο 12/9/2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Οι ιστιοπλοϊκοί όμιλοι του Νότιου Ευβοικού : Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ανοικτής Θάλασσας Αρτέμιδας (Ι.Ο.Α.Θ.Α), Ναυτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ - ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2010, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2010 που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS CLUBS BEACH VOLLEY 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS CLUBS BEACH VOLLEY 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS CLUBS BEACH VOLLEY 2017 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Διασωματειακό Πρωτάθλημα Beach Volley Cyprus Clubs Beach Volley 2017

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ,ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 17,18,19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ,ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 17,18,19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟ,ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 17,18,19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει ότι η ποινή για παράβαση του κανόνα αυτού

Διαβάστε περισσότερα

Meteora Trail Running

Meteora Trail Running Meteora Trail Running 4 ος ΜΕΤΕΩΡΙΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Αγώνας δρόμου στην καρδιά των Μετεώρων Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 Ο Σ.Κ.Α. ΜΕΤΕΩΡΩΝ, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμπάκας και την

Διαβάστε περισσότερα

51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6

51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6 Προς όλα τα Σωματεία μέλη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10/2017 51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6 Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2017 Αριθ. Πρωτ. 31/17/ΕΑ/λζ Προκηρύσσεται το 51

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2015 5 & 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2015 5 & 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2015 5 & 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 OPTIMIST LASER STD LASER RADIAL LASER 4,7 LASER MASTER (ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ) ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΣΣΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ Τηλ. 2741088474 & 6944523634 Ο Ναυτικός Όμιλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αγώνες Ιστορικής Μνήμης - 4 Οκτωβρίου 2015 - www.neasmirnihistoricrun.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αγώνες Ιστορικής Μνήμης Νέα Σμύρνη 2015 4 Οκτωβρίου 2015 Αγώνες: 10 Χλμ., 5 Χλμ., 2,5 Χλμ. Ο Πολιτιστικός Οργανισμός,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κόρινθος 7/06/2018 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ 32, ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 27413-61083 FAX.: 27413-61044 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015» 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο NΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ σε συνεργασία με τo Δήμο Πειραιά, στα πλαίσια του Kayak Greece, διοργανώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Κανονισμός Ετήσιας Κατάταξης ΕΑΘ 2018 Άρθρο 1. Συμπεριλαμβανόμενες Ιστιοδρομίες 1.1 Στον υπολογισμό της Ετήσιας Κατάταξης συμπεριλαμβάνονται όλες οι ιστιοδρομίες που αποτελούν το επίσημο πρόγραμμα αγώνων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2015 ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2015 ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2015 ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 Αγαπητοί συνάδελφοι, προπονητές, Για έβδομη συνεχή χρονιά, το Fight Club Galatsi και η Theofanous Elite Team είναι συνεπής στο ραντεβού

Διαβάστε περισσότερα

Η Κυπριακή Οµοσπονδία Τριάθλου είναι η υπεύθυνη αρχή για την ανάπτυξη των αθληµάτων Triathlon, Duathlon και Aquathlon στην Κύπρο.

Η Κυπριακή Οµοσπονδία Τριάθλου είναι η υπεύθυνη αρχή για την ανάπτυξη των αθληµάτων Triathlon, Duathlon και Aquathlon στην Κύπρο. Εγχειρίδιο Οργάνωσης Αγώνων Τριάθλου Εισαγωγή 1. Σκοπός Σκοπός του εγχειριδίου είναι να δώσει κατεύθυνση (πληροφορίες και συµβουλές) σε όσους εµπλέκονται η θέλουν να εµπλακούν στη διοργάνωση αγώνων Triathlon,

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

Professional Kick boxing Academy

Professional Kick boxing Academy Professional Kick boxing Academy Αγαπητοί συνάδελφοι, προπονητές Ο Αθλητικός Όµιλος Κορίνθου ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΚΑ ΗΜΙΑ, διοργανώνει την 2 η αγωνιστική του διασυλλογικού πρωταθλήµατος KICK BOXING, το οποίο θα διεξαχθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «FILOTHEI TENNIS ΟΡΕΝ 2011» 9 25Σεπτεµβρίου 2011

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «FILOTHEI TENNIS ΟΡΕΝ 2011» 9 25Σεπτεµβρίου 2011 Χώρος και οργάνωση ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «FILOTHEI TENNIS ΟΡΕΝ 2011» 9 25Σεπτεµβρίου 2011 Έδρα Αττικός Όµιλος Αντισφαίρισης Φιλοθέης, Π. Καλλιγά & Δάφνης, Φιλοθέη Τηλέφωνα 210 6812557, 210 6821726, 210 6890070 (τηλέφωνα

Διαβάστε περισσότερα

U.A.B.C 2 nd Play & Fly Tournament

U.A.B.C 2 nd Play & Fly Tournament U.A.B.C 2 nd Play & Fly Tournament H U.A.B.C. προκηρύσσει αθλοπαιδιά με 4 προκριματικούς αγώνες και τελικά Petersen σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν στις 15/9/2017. Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

4ο Open TENNIS4U Junior 2015

4ο Open TENNIS4U Junior 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 4ο Open TENNIS4U Junir 2015 Η το...προκηρύσσουν το 4ο Open Tennis 4u Junir 2015. Έναρξη Αγώνων Η έναρξη των αγώνων θα γίνει από Πέμπτη 18 Ιουνίου έως Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015. Η τελετή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ & 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ & 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2016 27 & 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 OPTIMIST LASER STD LASER RADIAL LASER 4,7 LASER MASTER (ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ) ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΣΣΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ Τηλ. 2741088474 & 6944523634 Ο Ναυτικός Όμιλος

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2015, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2015 που

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας-Κύπρου Χαλκιδική 8-12 Ιουλίου 2015 Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χαλκιδικής ανέλαβε της διοργάνωση του 8ου Πανελληνίου

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2015

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2015 Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2015 ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ & ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ RSX ΑΝ ΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, FINN, 470 ΑΝ ΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, LASER ΑΝ ΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, NACRA 17, 49er, 49er FX, SONAR, 2.4MR Στο αγωνιστικό πρόγραμμα 2015,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 13 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ) προκηρύσσει και διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 7 & 8

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Παναγούλεια 2016 - Αγώνες Ειρηνοδροµίας- 15 Μάιου 2016 - www.eirinodromia.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδροµίας 2016 ήµος Αγ. ηµητρίου Αττικής Οργανισµός Πολιτισµού, Αθλητισµού και Περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΑΕΑΝ/ΙΟΑΝ/ΠΑΟΔΑΝ/ΠΑΝΕΟΣΚ

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΑΕΑΝ/ΙΟΑΝ/ΠΑΟΔΑΝ/ΠΑΝΕΟΣΚ 3AP 2017@PAODAN Σελίδα 1/13 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Πρόλογος 3 Άρθρο 1: Οργανωτική Επιτροπή & Εκτελεστική Οργανωτική Επιτροπή 3 Άρθρο 2: Δικαίωμα συμμετοχής Δηλώσεις συμμετοχής: 4 Άρθρο 3: Ηλικιακές Κατηγορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κ Υ Π Ε Λ Λ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Υ Α Λ Ε Ξ Α Ν Ρ Ο Υ 2 0 13 ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ISAF GRADE 3 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΤΟΠΟΣ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Το ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥ 2013 θα

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 2002 ΑΛΦΕΙΟΥ 93 - ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ 27100 ΤΗΛ-FAX : 2621035589 Ε-mail: filathlitikos02@hotmail.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «7 ος ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ» Ο «ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Χανιά 01-03/05/2015 Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ρεθύμνου, με την υποστήριξη της Ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2άδων «9 no-tap» ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2άδων «9 no-tap»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2άδων «9 no-tap» ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2άδων «9 no-tap» Θεσσαλονίκη 23 Μαρτίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2άδων «9 no-tap» ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος 2015-2016 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή Εσωτερικού Πρωταθλήματος Ομάδων 2άδων τύπου «9 no-tap»

Διαβάστε περισσότερα

Serve It Smash It Win It Love It

Serve It Smash It Win It Love It ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2 ο TENNIS4U Junir Tennis Open 2015 Το TENNIS4U.gr προκηρύσσει το 2 ο Tennis 4u Junir Tennis Open Απρίλιος 2015. Έναρξη Αγώνων Η έναρξη των αγώνων θα γίνει από Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Διαβάστε περισσότερα

#lycabettusrun #opentraininglycabettusrun

#lycabettusrun #opentraininglycabettusrun 5 th LycabettusRun Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 #lycabettusrun #opentraininglycabettusrun Η Sportevent με την ευγενική υποστήριξη του St George Lycabettus Lifestyle Hotel προκηρύσσουν αγώνα δρόμου την Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ - ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ - ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ 2017 ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Τ.Ε.Ι. Πληροφορίες: Χ. Οικονόμου E mail: oikonomou@teiser.gr Τηλ: 2321049226 49162 / 6974 118983 Fax: 23210 49226 Σέρρες, 12 Φεβρουαρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ 2015 ΠΡΟΚΗΡΤΞΗ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑΣΟ Αθήνα, 17 Απριλίου 2015 Α.Π. 1579 Σο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Beach Volleyball 2015, διοργανώνεται από

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014 Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014 O παρών Κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟ ΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟ ΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟ ΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο. 1 ο Παναθηναικό Κύπελλο ΜΤΒ Το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση, για πρώτη φορά, να διοργανώσει αγώνα Ορεινής

Διαβάστε περισσότερα

3 rd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO

3 rd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 rd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO Οι διοργανωτές Αθλητικός Σύλλογος Νεάπολης Μακεδονική Δύναμη, Αθλητικός Σύλλογος Λευκός Πύργος και η εταιρία αθλητικών ειδών TOPTEN μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018 ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018 EVENTS 2018 OVERVIEW Νοέμβριος 2018 Α. Επίσημη ή Ανεπίσημη Διοργάνωση Το Beach Volleyball, ως επίσημο Ολυμπιακό άθλημα υπάγεται στις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 2017

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 2017 Αθήνα, 21.09.2017 Αριθμ. πρωτ.: Α 36 / 21.09.2017 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 2017 Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. προκηρύσσει το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων Αττικής 2017, το οποίο αποτελεί και προκριματική

Διαβάστε περισσότερα

Πρόκριση εθνικής ομάδας Optimist & Laser 4, Απριλίου 2017 Ε.Ι.Ο Σ.Ε.Α.Ν.Α.Τ.Κ

Πρόκριση εθνικής ομάδας Optimist & Laser 4, Απριλίου 2017 Ε.Ι.Ο Σ.Ε.Α.Ν.Α.Τ.Κ Πρόκριση εθνικής ομάδας Optimist & Laser 4,7 07-11 Απριλίου 2017 Ε.Ι.Ο Σ.Ε.Α.Ν.Α.Τ.Κ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ [DP] ορίζει ένα κανόνα για την παράβαση του οποίου η ποινή ευρίσκεται στη διακριτική απόφαση της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΦΑΡΟΣ» ΜΑΪΟΥ 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΦΑΡΟΣ» ΜΑΪΟΥ 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΦΑΡΟΣ» 04-05 ΜΑΪΟΥ 2019 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας/ΕΑΘ προκηρύσσει τον αγώνα με την ονομασία «Φάρος»

Διαβάστε περισσότερα

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ SPARTA RACING CIRCUIT ΣΠΑΡΤΗ Κυριακή 7 Μαΐου 2017 Αριθμός Μητρώου 047-4/4/2017 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό Πρωτάθλημα 2018.

Τεχνικό Πρωτάθλημα 2018. Τεχνικό Πρωτάθλημα 2018. 1. ΑΙΓΙΔΑ: Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (WTE) Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.) 2. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ : ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.ΤΑ.Ν.Ε.)

Διαβάστε περισσότερα