Hellas Marketing. Ποιοί είμαστε Ας γνωριστούμε λοιπόν!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Hellas Marketing. Ποιοί είμαστε Ας γνωριστούμε λοιπόν!"

Transcript

1 HelasMarketing BusinessSolutionsforalenterprises

2 *όραμα μας Να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να εξελιχθούν τεχνολογικά μέσω των υπηρεσιών που παρέχουμε με ταυτόχρονη εισαγωγή καινοτομιών, που θα αναδείξουν την κάθε επιχείρηση στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον.

3 03 Hellas Marketing Ποιοί είμαστε Ας γνωριστούμε λοιπόν! Η Hellas Marketing, αποτελεί πλέον μια από τις Καινοτόμες εταιρίες που επιχειρεί να ενοποιήσει όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεται μια επιχείρηση σήμερα, παρέχοντας Ολοκληρωμένες Επαγγελματικές Λύσεις. Μια μέση επιχείρηση σήμερα, αναγκάζεται να συνεργαστεί με πλήθος διαφόρων εταιριών, όπου η κάθε μια καλείται να αναλάβει και κάποιο τμήμα της (Ιστοσελίδα, Marketing, Δημιουργικό κλπ). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, τις περισσότερες φορές να μην μπορεί να υπάρχει συνεργασία μεταξύ αυτών των διαφορετικών τμημάτων και να ζημιώνεται η επιχείρηση. Η Hellas Marketing, έρχεται να καλύψει αυτό το κενό με τις Στρατηγικές της Συνεργασίες, και αναλαμβάνει να παρέχει ενοποιημένες υπηρεσίες σε μια επιχείρηση, διασφαλίζοντας την Ποιότητα αυτών, μέσω των Επαγγελματιών που συνεργάζεται για τον σκοπό αυτό. Έτσι, η δική σας επιχείρηση, όπου κι άν δραστηριοποιείται, μπορεί να αναπτυχθεί εύκολα και γρήγορα, με λύσεις και καινοτόμες ιδέες που θα σας προτείνουν και θα υλοποιήσουν οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της Hellas Marketing.

4 04 * 4 Λόγοι για να μας Εμπιστευθείτε Συνεργάτες Εμπειρία Καινοτομία Ποιότητα Η Hellas Marketing, έχει κάνει στρατηγικές Συνεργασίες, με τους Top Experts Επαγγελματίες στον χώρο τους σήμερα, ώστε να παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις στους πελάτες μας. Όλες οι ομάδες που αναλαμβάνουν κάποιο έργο, έχουν πλούσια Εμπειρία και Τεχνογνωσία, από ανάλογες θέσεις και ανταποκρίνονται στις πιό δύσκολες προκλήσεις. Η Καινοτομία, αποτελεί βασικό στοιχείο της Hellas Marketing. Προτείνουμε και υλοποιούμε Καινοτόμες ιδέες, ικανοποιώντας τις προσδοκίες όλων των πελατών μας. Η Ποιότητα είναι αυτή που μπορεί να κάνει την διαφορά. Γι' αυτό κι εμείς εξασφαλίζουμε, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην Ποιότητα των υπηρεσιών και των έργων που αναλαμβάνουμε.

5 05 * Οι Υπηρεσίες μας Ορισμένες από τις Υπηρεσίες που αναλαμβάνει η Ομάδα Συνεργατών της Hellas Marketing Ιστοσελίδες Κατασκευή Καινοτόμων Site Ιστοσελίδες Ειδικού Σκοπού Ιστοσελίδες Εταιρικού Προφίλ Διαφήμιση Αποτελεσματική Διαφήμιση Προσέλκυση Νέων Πελατών Επαναληπτικό Marketing E-Commerce Κατασκευή E-shop Ηλεκτρονικό Καλάθι Αγορών Λύσεις Ηλεκτρονικού Εμπορίου Mobile Solutions Mobile Friendly Sites Καινοτόμα Mobile Apps Υπηρεσίες για Χρήστες Κινητών Marketing Consulting Δημιουργία-Διαχείριση Brand Ανάπτυξη Marketing Plan Επικοινωνιακή Στρατηγική Business Management Στρατηγικό-Επιχειρησιακό Πλάνο Οργάνωση & Κατάθεση έργων ΕΣΠΑ Σχεδιασμός Πολιτικής Ανάπτυξης

6 06 Κατασκευή Ιστοσελίδων Μοναδική Σχεδίαση Κάθε επιχείρηση είναι Μοναδική. Γι αυτό και εμείς αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε Ιστοσελίδες με Μοναδική Σχεδίαση, που ταιριάζει αποκλειστικά στην Επιχείρηση. Τύποι - Μορφές Ιστοσελίδων Ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας, κατασκευάζουμε Ιστοσελίδες που ανταποκρίνονται καλύτερα στους στόχους τους. Δυναμικές, Eshop, Mobile, για Ξενοδοχεία, Φωτογράφους κλπ. 24/7 Υποστήριξη Παρέχουμε Εγγύηση διαρκούς λειτουργίας (24/7) των Ιστοσελίδων μας. Επίσης, συνεχίζουμε με συμβουλευτική μορφή και μετά το πέρας της κατασκευής.

7 * Μορφές Ιστοσελίδων 07 Στατική Ιστοσελίδα H κατασκευή στατικής ιστοσελίδας αποτελεί την οικονομική λύση για επιχειρήσεις, ιδιώτες ή ελεύθερους επαγγελματίες που επιθυμούν μια καλαίσθητη εταιρική προβολή με το προφίλ, τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα τους, η οποία δεν χρήζει συχνής ανανέωσης των δεδομένων της. Δυναμική Ιστοσελίδα Η Δυναμική Ιστοσελίδα, σε αντίθεση με μια Στατική, δίνει τον απόλυτο έλεγχο του Website στον ιδιοκτήτη του. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της Δυναμικής Ιστοσελίδας είναι ότι παρέχει την δυνατότητα στον χρήστη να ανανεώνει το περιεχόμενο χωρίς να είναι ιδιαίτερος γνώστης και με όποια συχνότητα θέλει, χωρίς να εξαρτάται από τρίτους. Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ένα Ηλεκτρονικό Κατάστημα eshop κάνει τα Προϊόντα & τις Υπηρεσίες σας διαθέσιμα 24 ώρες τη μέρα, όλο το χρόνο, στους δυνητικούς πελάτες σάς και αποτελεί τη σύγχρονη «βιτρίνα» της επιχείρησής σας. Η Hellas Marketing έχει αναπτύξει επίσης Συστήματα ERP για την Πλήρη Διασύνδεση των Φυσικών Καταστημάτων με τα Ηλεκτρονικά Καταστήματα, έτσι ώστε ένα Φυσικό Κατάστημα να λειτουργεί απόλυτα εναρμονισμένα με το eshop.

8 * Μορφές Ιστοσελίδων 08 Mobile Friendly Site Ένα mobile friendly site, είναι μια καινοτομία στην οποία μεταβαίνουν τελευταία ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα να κερδίζουν νέους πελάτες που χρησιμοποιούν τα κινητά τους για την περιήγησή τους στο internet, έναντι των ανταγωνιστών τους που έχουν μη κατάλληλα σχεδιασμένα site για χρήση από κινητό τηλέφωνο. Landing Page Οι σελίδες Landing Pages, μπορούν να δημιουργηθούν ανεξάρτητα από την ύπαρξη Site, και βρίσκουν ιδιαίτερη απήχηση σε επιχειρήσεις που εκτελούν Διαφημιστικές Καμπάνιες, οδηγώντας σε συγκεκριμένες σελίδες τους ενδιαφερόμενους από μια Διαφήμιση που είδαν, αντί να τους οδηγούν σε γενικότερες σελίδες, αυξάνοντας την επιτυχία και τις πωλήσεις. Ειδικές Κατηγορίες Στις Ειδικές Κατηγορίες ή Ιστοσελίδες Ειδικού Σκοπού, έχουμε μια σειρά από Ιστοσελίδες με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Ενδεικτικά κατασκευάζουμε: Ιστοσελίδες Ξενοδοχείων Ιστοσελίδες Φωτογράφων Ιστοσελίδες Resume Διαδικτυακή Κοινότητα (Forum). Ζητήστε μας να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την Ιστοσελίδα που σας ταιριάζει

9 09 Βρείτε περισσότερα στατιστικά στην Ιστοσελίδα μας. Hellas Marketing Χρήσιμα Στατιστικά Στοιχεία 61% Των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, έχουν Ιστοσελίδα. 2,6% ΜΟΝΟ εξ αυτών αποφέρει κέρδη στην Επιχείρηση.

10 10 Διαφήμιση Προσελκύστε Νέους Πελάτες Μειώστε το Κόστος Διαφήμισης Εκμεταλλευθείτε τον Ανταγωνισμό

11 * Νέοι Πελάτες σε 3 Βήματα Τόσο απλά! Αναζήτηση Οι ΠΕΛΑΤΕΣ, ψάχνουν για τα ΠΡΟΙΟΝΤΑ σας. 2. Εμφάνιση Οι ΠΕΛΑΤΕΣ, βλέπουν την ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ σας. 3. Νέοι Πελάτες Οι Νέοι Πελάτες, καταλήγουν στη Σελίδα σας.

12 * Γιατί έχει αποτέλεσμα η Διαφήμιση στην 12 Μεγάλη επισκεψιμότητα στην Google Η Google είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης διαδικτύου στην Ελλάδα και τον κόσμο με πάνω από 5 δισεκατομμύρια Αναζητήσεις καθημερινά. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι (υποψήφιοι πελάτες σας), αλλά και οι ανταγωνιστές σας βρίσκονται ήδη εκεί. Στοχευμένη προσέγγιση Η διαφήμισή σας στη Google, εμφανίζεται µόνο σε εκείνους που αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Μπορούµε επίσης να στοχεύσουµε τις διαφημίσεις σας σε συγκεκριμένες Γλώσσες, Χώρες ή Πόλεις, ακόμη και Ώρες προβολής. Ελεγχόµενη διαφηµιστική δαπάνη Από τη πρώτη στιγμή ελέγχετε τον προϋπολογισµό σας, επιλέγοντας το μηνιαίο budget της διαφήμισής σας. Έτσι γνωρίζετε από πρίν πόσο σας κοστίζει η διαφήμιση. Μετρήσιµη αξία Πληρώνετε για την διαφήμισή σας, ΜΟΝΟ για τις περιπτώσεις που έχετε αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει ότι πληρώνετε ΜΟΝΟ όταν ένας πιθανός πελάτης, σας επιλέξει και όχι όποτε εμφανίζεται η Διαφήμιση.

13 * Πώς λειτουργεί η Διαφήμιση στην 13 Οι διαφημίσεις σας εμφανίζονται στην Google Όταν οι ενδιαφερόμενοι κάνουν αναζήτηση στην Google, η διαφήμισή σας εμφανίζεται στη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Επομένως προβάλλετε αποτελεσματικά την εταιρεία σας σε ένα κοινό που ήδη αναζητεί και ενδιαφέρεται για τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Προσελκύετε πελάτες Είναι πολύ απλό! Για να ξεκινήσετε να προσελκύετε πελάτες µέσω της Google, το µόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε µία ενεργή ιστοσελίδα, η οποία θα περιγράφει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Εμείς θα σας βοηθήσουμε µε όλα τα υπόλοιπα και σε λίγο οι υποψήφιοι πελάτες θα μπορούν να κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας είτε για να πραγματοποιήσουν κάποια αγορά είτε για να μάθουν περισσότερα για την επιχείρησή σας. Σχεδιάζουμε μαζί την διαφήμισή σας στη Google Εμπιστευτείτε την εμπειρία που έχουμε από μια μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων που έχουμε αναλάβει, για τον σχεδιασμό της online διαφήμισης σας στην Google. Κάθε διαφήμιση έχει τις ιδιαιτερότητές της και εμείς μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε συζητώντας βέβαια μαζί σας, ώστε να υπάρχει πλήρης κάλυψη.

14 14 Πιστοποιημένοι Συνεργάτες της Google Οι Google Partners είναι εταιρείες διαδικτυακού μάρκετινγκ, τις οποίες η Google εμπιστεύεται. Ως Google Partners, θα βοηθήσουμε την εταιρεία σας να βρει νέους πελάτες και να ενδυναμώσει τις σχέσεις της με τους υπάρχοντες πελάτες. Επίσης, θα σας δώσουμε τα κατάλληλα εργαλεία και τις πληροφορίες, για να σας βοηθήσουμε να αναπτυχθείτε.

15 15 88 % αύξηση των κλίκ σε Διαφημίσεις 200 % αύξηση του ROI 73 % των αγοραστών, κάνουν έρευνα για ένα προϊόν πρίν αγοράσουν 94 % αναζητούν Τοπικές πληροφορίες, 69 % επισκέπτονται την επιχείρηση 90 % πραγματοποιεί κάποια ενέργεια, μετά από αναζήτηση επιχειρήσεων

16 16 ecommerce Αύξηση Πωλήσεων Με ένα ολοκληρωμένο Ηλεκτρονικό Κατάστημα 7/10 πελάτες σας Αγοράζουν Ηλεκτρονικά

17 * ecommerce eshop (Λύσεις για Εμπόρους) 17 Ευχρηστία (User Friendly Design) Εύκολη περιήγηση και εύρεση προϊόντων Καλάθι αγορών & Σύντομη διαδικασία ολοκλήρωσης αγορών Mobile Ready Εύκολη Διαχείριση Ηλεκτρονικού Καταστήματος Εργαλεία Marketing Ασφάλεια Συναλλαγών και Προϊόντων Search Engine Friendly (SEF ) Διασύνδεση με ERP Συστήματα Δώστε νέες δυνατότητες στην επιχείρησή σας και αποκτήστε νέους Πελάτες!

18 * Πλεονεκτήματα Ηλεκτρονικού Καταστήματος 18 Εντυπωσιακή είναι η μεταστροφή των Ελλήνων στην στάση τους απέναντι στις αγορές μέσω διαδικτύου. Σύμφωνα με στοιχεία του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA) ο κύκλος πωλήσεων από αγορές που έγιναν ηλεκτρονικά προσεγγίζει το ποσό των 5,4 δις ευρώ για το οικονομικό έτος Πλεονεκτήματα Μείωση του λειτουργικού κόστους. Αύξηση του Όγκου των Πωλήσεων Διεύρυνση της πελατειακής βάσης Μειωμένο κόστος & Αποτελεσματικό Marketing Διασύνδεση με Φυσικά Καταστήματα (ERP) Καλύτερη διαχείριση αποθεμάτων & διευκόλυνση προγραμματισμού Σε μια εποχή λοιπόν που κινείται σε ψηφιακούς ρυθμούς θα πρέπει και οι επιχειρήσεις να αντιληφθούν ότι στη διάθεσή τους έχουν πλέον ένα νέο κανάλι διανομής των προϊόντων και υπηρεσιών τους. Μπορεί η αλλαγή να φαντάζει δύσκολη στην αρχή αλλά επιφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα συμβατικά μέσα διανομής.

19 Περισσότερα στατιστικά στην Ιστοσελίδα μας. Hellas Marketing Χρήσιμα Στατιστικά Στοιχεία 19 7 στους 10 Έλληνες Αγοράζουν Ηλεκτρονικά 1,9 Εκατομμύρια Έλληνες αγόρασαν online προϊόντα ή υπηρεσίες αξίας 2,9 δις από αυτούς 73% των αγοραστών κάνουν έρευνα για ένα προϊόν, πρίν αγοράσουν 69% επισκέφθηκε την επιχείρηση 94% έχει αναζητήσει τοπικές πληροφορίες

20 20 Mobile Solutions Στην εποχή των κινητών Σήμερα με την μαζική εξάπλωση των κινητών συσκευών (smartphones - tablets), ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις στρέφονται σε λύσεις για χρήστες αυτών των συσκευών. Στην Hellas Marketing βοηθάμε τις επιχειρήσεις να απευθυνθούν στο 100 % των πελατών τους, μέσω Mobile Friendly Sites και Applications για Android και ios συσκευές.

21 * Εκμεταλλευτείτε τις Δυνατότητες των Smartphones 21 CAMERA Η camera ενός smartphone μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ένα application με πολλούς τρόπους. Τραβήξτε φωτογραφίες και ανεβάστε τις αυτόματα στην ιστοσελίδα σας μέσω ενός application. Χρησιμοποιήστε το BAR-CODE και το QR-CODE Scanner και δώστε στο application τη δυνατότητα να επιστρέφει πληροφορίες, τιμές, εκπτώσεις και προσφορές σε αυτούς που το χρησιμοποιούν. GPS TRACKER Χρησιμοποιήστε τις δυνατότητες που προσφέρουν τα smartphones για geolocation tracking σε εφαρμογές που θα κάνουν χρήση της γεωγραφικής θέσης ενός κινητού ώστε να παρέχουν στον χρήστη χάρτες, οδηγίες και real-time πληροφορίες για το μέρος που βρίσκεται. SOCIAL INTEGRATION Οι χρήστες smartphones κάνουν, βάσει ερευνών, ευρεία χρήση των κοινωνικών δικτύων (πχ facebook, twiter). Applications που είναι διασυνδεδεμένα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να ανεβάσουν τη δημοτικότητα της επιχείρησής σας κατακόρυφα. MOBILITY / PORTABILITY Κάποιες πληροφορίες χρειάζονται στο χρήστη άμεσα σε συγκριμένες στιγμές που δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή ή στο διαδίκτυο. Ένα mobile app μπορεί να παρέχει στον χρήστη τις πληροφορίες ή υπηρεσίες που χρειάζεται την κατάλληλη στιγμή. CONTACTS Μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα μπορεί να κάνει χρήση της λίστας επαφών ενός χρήστη.

22 * Πώς λειτουργεί ένα Mobile Friendly Site 22 Ιστοσελίδα Οι ενδιαφερόμενοι πληκτρολογούν την Ιστοσελίδα σας. Εμφάνιση σε Υπολογιστή Η σελίδα σας εμφανίζεται σε Laptop ή Desktop. Εμφάνιση σε Mobile Συσκευή Η σελίδα σας εμφανίζεται σε Smartphone ή Tablet.

23 * Πλεονεκτήματα ενός Mobile Friendly Site 23 Οι επισκέπτες σας, δεν χρειάζεται να κάνουν "zoom" για να δούν το περιεχόμενο του site σας. Το περιεχόμενο, είναι ευδιάκριτο και τα "menu" που έχετε, μπορούν να πατηθούν εύκολα σε οθόνες αφής κινητών συσκευών. Ένα Mobile Friendly Site, συνήθως "φορτώνει" σε χρόνο περίπου 10πλάσιο, απ' ότι ένα site για υπολογιστή. Παρέχετε άμεσα στους επισκέπτες σας την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν λειτουργίες που έχουν όλα τα κινητά τηλέφωνα, όπως να σας καλέσουν ή να σας στείλουν sms, πατώντας απλά ένα κουμπί. Για τοπικές επιχειρήσεις, μέσω της τεχνολογίας που έχουν τα τηλέφωνα (GPS), μπορούν οι επισκέπτες να δούν πόσο κοντά βρίσκεται η επιχείρηση και να οδηγηθούν σε εσάς. Το περιεχόμενο ενός Mobile Friendly Site, συγχρονίζεται αυτόματα στις κινητές συσκευές. Γενικά, τα Πλεονεκτήματα της χρήσης ενός Site κατάλληλα σχεδιασμένου για χρήστες κινητών τηλεφώνων, είναι αμέτρητα, με βασικό σκοπό την άνετη και ευχάριστη περιήγηση των επισκεπτών στο site σας, μέσω του κινητού τους τηλεφώνου.

24 * Mobile Friendly Sites Mobile Applications 24 Mobile Friendly Sites Ένα mobile friendly site, δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα site, κατάλληλα σχεδιασμένο για εμφάνιση σε κινητά τηλέφωνα. Ένα mobile friendly site, είναι μια καινοτομία στην οποία μεταβαίνουν τελευταία ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα να κερδίζουν νέους πελάτες που χρησιμοποιούν τα κινητά τους για την περιήγησή τους στο internet, έναντι των ανταγωνιστών τους που έχουν μη κατάλληλα σχεδιασμένα site για χρήση από κινητό τηλέφωνο. Mobile Applications Οι επιχειρήσεις έχουν αρχίσει πλέον να βλέπουν την δημιουργία mobile εφαρμογών ως τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να προβάλλουν τα προϊόντα/υπηρεσίες τους. Οτιδήποτε κάνει μια επιχείρηση online μπορεί να γίνει με mobile εφαρμογές που προσθέτουν γεωγραφική στόχευση, φορητότητα και άλλα τεχνολογικά πλεονεκτήματα. Το πλεονέκτημα των mobile εφαρμογών είναι ότι δίνουν τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης, ολοκλήρωσης εργασιών και ανταλλαγής πληροφοριών μέσα σε λίγα λεπτά. Σκεφτείτε τη δημιουργία mobile εφαρμογών για την επιχείρηση σας δίνοντάς της έτσι ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, αλληλεπιδρώντας με το κοινό σας και προβάλλοντας τα προϊόντα σας πιο ολοκληρωμένα. Android Applications Το Android είναι λειτουργικό σύστημα της Google και είναι αυτή τη στιγμή το πιο διαδεδομένο λειτουργικό σύστημα για κινητά τηλέφωνα, υποστηρίζοντας πάρα πολλές συσκευές από εταιρίες όπως η Samsung, η Sony και η LG, έχοντας χιλιάδες εφαρμογές διαθέσιμες για εγκατάσταση στο Google Play. ios Applications Το ios είναι το λειτουργικό σύστημα της Apple για το κινητό της τηλέφωνο, iphone. Το ios είναι φτιαγμένο αποκλειστικά στα μέτρα μιας και μόνο συσκευής, του iphone. Αυτό το κάνει να έχει μεν λιγότερα περιθώρια παραμετροποίησης σε σχέση με το Android άλλα από την άλλη του δίνει μεγάλο πλεονέκτημα σε σταθερότητα, ταχύτητα και ασφάλεια.

25 * Παραδείγματα Mobile Application 25 Ξενοδοχείο Ξενοδοχείο Εάν είστε ιδιοκτήτης Ξενοδοχείου ή ενός καταλύματος, θα μπορούσατε να έχετε ένα mobile app, ώστε οι πελάτες σας να μπορέσουν να: Οδηγηθούν μέσα από την εφαρμογή στην τοποθεσία σας, Κάνουν κράτηση από το κινητό τους ανάλογα με την διαθεσιμότητα των δωματίων μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, Λαμβάνουν ενημερώσεις στο κινητό τους ακόμη και κατά την διάρκεια που βρίσκονται στο ξενοδοχείο σας, δίνοντάς τους ιδέες για το που θα μπορούσαν να πάνε σήμερα κλπ. Όπως αντιλαμβάνεστε, είναι προφανής ο λόγος που σήμερα όλες οι επιχειρήσεις οδηγούνται στην δημιουργία Καινοτόμων Εφαρμογών για Κινητά. Εστιατόριο Αν είστε ιδιοκτήτης εστιατορίου θα μπορούσατε να φτιάξετε μία εφαρμογή που να δίνει οδηγίες στους πελάτες για την ακριβή τοποθεσία σας, θα μπορούσατε επίσης να συμπεριλάβετε το μενού ακόμα και να φτιάξετε ένα εκπτωτικό κουπόνι,το οποίο θα κερδίζεται μόνο αν ο υποψήφιος πελάτης κάνει check in στην επιχείρηση σας. Ο τρόπος αυτός είναι πολύ οικονομικός αφού γλιτώνετε το κόστος της διαφήμισης και έχει άμεση απήχηση στο κοινό σας. Εστιατόριο

26 5,2 δις οι χρήστες κινητών συσκευών 64 % του χρόνου που περνούν οι χρήστες στο κινητό είναι σε Mobile Apps 50 % κάνει αγορές από το κινητό τουλάχιστον, 75 % ενοχλούνται από sites που δεν είναι Mobile Friendly 1 φορά τον μήνα 86 % χρησιμοποιεί το κινητό, ενώ παρακολουθεί άλλο μέσο (TV, Facebook κλπ) 77 % των αναζητήσεων από κινητά, γίνονται από μέρος όπου υπάρχει υπολογιστής 26

27 27 Wi-Fi με Facebook Login Χτίστε εύκολα την Επωνυμία σας * Διαθέσιμο από 15 Απριλίου 2015

28 * Facebook Wi-Fi 28 Wi-Fi με Facebook login Λεπτομερή Στατιστικά Ραγδαία Αύξηση Δραστηριότητας

29 * Facebook Wi-Fi 29 Χρησιμοποιήστε το Facebook Wi-Fi και παρέχετε στους πελάτες σας ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στο internet, κάνοντας check-in στο Facebook

30 * Πλεονεκτήματα Facebook Wi-Fi 30 ΔΩΡΕΑΝ Πρόσβαση στο Wi-Fi σας για τους Πελάτες και Επισκέπτες σας, χωρίς κωδικούς Ιδανική Λύση για Ξενοδοχεία, Καφετέριες, Εστιατόρια Οι φίλοι των πελατών σας, μαθαίνουν για την Επιχείρησή σας Πλήρης Ανάλυση δραστηριότητας του Wi-Fi Hotspot & Facebook Page Δυνατότητα σύνδεσης στο Wi-Fi και χωρίς Facebook Διαρκής και Αυξανόμενη δραστηριότητα της Facebook Σελίδας σας, χωρίς να ασχολείστε εσείς Διαβάστε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στην Ιστοσελίδα: Hellas Marketing Facebook Wi-Fi

31 31

32 32 Business Management Μελέτες Επιδοτήσεις Συμβουλευτική

33 * Τομείς Business Management 33 Στρατηγικός και Επιχειρησιακός Σχεδιασμός Μέσω ενός Στρατηγικού Επιχειρηματικού Σχεδίου διαμορφώνεται η γενικότερη στρατηγική της εταιρείας, προσδιορίζονται οι απαιτούμενοι επιχειρησιακοί πόροι και καθορίζεται ο τρόπος λειτουργίας της επιχείρησης. Μελέτες Σκοπιμότητας και Βιωσιμότητας Οι Μελέτες Σκοπιμότητας και Βιωσιμότητας έχουν ως βασικό στόχο να καθορίζουν και να ποσοτικοποιούν το κόστος και τις ωφέλειες των επενδυτικών προγραμμάτων, προκειμένου να διευκολύνουν αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους. Τα αποτελέσματα των μελετών αυτών συνιστούν καθοριστικό παράγοντα για την τελική απόφαση υλοποίησης των επενδυτικών προσπαθειών. Χρηματοδότηση Διαχείριση Επενδυτικών Σχεδίων Οι επενδύσεις αποτελούν μέσο για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, ενώ το επενδυτικό περιβάλλον σήμερα είναι ιδιαίτερα θετικό, δεδομένου ότι διατίθενται πλέον ποικίλα εργαλεία για τη χρηματοδότηση τους. Η Hellas Marketing και οι εξειδικευμένοι Συνεργάτες, μπορεί να υποστηρίξει αποτελεσματικά τις επιχειρήσεις παρέχοντας ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών, ενημέρωσης και υπαγωγής επενδυτικών έργων σε αναπτυξιακά προγράμματα, έως και την τελική ολοκλήρωση των επενδύσεων. Μεμονωμένες Υπηρεσίες Business Management Πέρα από τις στοχευμένες δράσεις όπως οι παραπάνω, πολλές επιχειρήσεις, αναζητούν ανεξάρτητες υπηρεσίες που αποτελούν τμήματα αυτών. Οι Συνεργάτες μας Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, είναι σε θέση να αναλάβουν και μεμονωμένες Δράσεις και Υπηρεσίες.

34 34 Ανάπτυξη Σχεδίων Δράσης (Μάρκετινγκ, Παραγωγής, Οργάνωσης και Στελέχωσης, κλπ.) Σύνταξη τεχνικοοικονομικών μελετών Αναπτυξιακού Νόμου Επενδυτικού Νόμου Ανάλυση Ανταγωνισμού (εξωτερικό περιβάλλον της επιχείρησης) Αναλυτική Μελέτη και Έρευνα της Αγοράς Επιδοτήσεις Αναπτυξιακών Έργων Εκπόνηση Στρατηγικών και Επιχειρησιακών Σχεδίων Οργάνωση και Κατάθεση φακέλων για ένταξη Έργων σε ΕΣΠΑ Αναζήτηση πηγών χρηματοδότησης μέσω επιχειρησιακών προγραμμάτων και κοινοτικών δράσεων

35 35 Το μέλλον της Επιχειρηματικότητας * Αφορά την Ελλάδα και την περίοδο Το 2010 δημιουργήθηκαν 16 Startup, το (Αύξηση 800%) Το 2010 έγιναν Επενδύσεις, το (Αύξηση 8300%) 1 στις 4 Επιχειρήσεις με προοπτική Γρήγορης Ανάπτυξης 1 στα 2 Startup με προϊόντα Υψηλής Τεχνολογίας Νέες Ευκαιρίες στους τομείς: Τουρισμού, Αγροτικών Προϊόντων, ICT, E-commerce, Ενέργειας Επιδοτήσεις για Έργα που αναλαμβάνουμε Στα πλαίσια των Ολοκληρωμένων Λύσεων που επιδιώκουμε να παρέχουμε στους Πελάτες μας, συνεργαζόμαστε με Συμβούλους Επιχειρήσεων Κορυφαίων Εταιριών Συμβουλευτικής Παγκοσμίως. Έτσι, είμαστε σε θέση να δίνουμε λύσεις (ανάλογα με τα τρέχοντα προγράμματα υποστήριξης που υπάρχουν), σε Επιχειρήσεις που θέλουν να Αναπτυχθούν με την συμβολή των παρεχόμενων υπηρεσιών της Hellas Marketing (Ιστοσελίδα, Διαφήμιση, Ecommerce κλπ), αλλά δεν έχουν το απαιτούμενο κεφάλαιο. Ζητήστε από τους Συμβούλους μας, να σας Ενημερώσουν σχετικά.

36 36 Marketing Consulting Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Marketing Digital Marketing Content Marketing

37 * Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Marketing 37 Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Λειτουργιών Marketing Ανάπτυξη Εμπορικού Σήματος (Branding) Οργάνωση Διαδικασιών Πωλήσεων Στρατηγικά Σχέδια Marketing Σχεδιασμός και Εκτέλεση Ερευνών Αγοράς Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Marketing Αποτίμηση Εμπορικών Επωνυμιών (Brand Valuation) Διαβάστε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στην Ιστοσελίδα: Hellas Marketing Marketing Consulting

38 * Digital Marketing - Content Marketing 38 Διαφημιστικές Καμπάνιες στην Google Social Media Marketing Marketing Digital Marketing Content Marketing Copywriting (Κειμενογραφία) Διαφημιστικές Καμπάνιες Facebook Ads Διαβάστε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στην Ιστοσελίδα: Hellas Marketing Marketing Consulting

39 39 Η Εξέλιξη του Marketing Σήμερα 135 δισεκατομμύρια ευρώ δαπανήθηκαν το 2014 για Digital Marketing 82% των επιχειρήσεων το 2014, αύξησαν το budget για Digital Marketing 72 ώρες video ανεβάζονται κάθε 1 λεπτό στο YouTube 73% των αγοραστών, κάνουν έρευνα για ένα προϊόν πρίν προχωρήσουν σε αγορά 91% των επιχειρήσεων κάνουν Marketing καμπάνιες 1,19 δισεκατομμύρια οι χρήστες του facebook. 3,3 εκατομμύρια οι Έλληνες χρήστες 68% των Ελλήνων συμμετέχει σε κάποιας μορφής ηλεκτρονική κοινωνική δικτύωση 81% των online πελατών ενός eshop, αγοράζουν μετά από ενημερωτικό Newsletter που έλαβαν 300% έχει αυξηθεί το ROI (κέρδη από επένδυση) από το Digital Marketing, τα τελευταία 3 χρόνια

40 Εργαλεία για Επιχειρήσεις 40 Η κατηγορία Real Time & Εργαλεία, αποτελεί το πιό χρήσιμο και αποτελεσματικό εργαλείο για όλων των ειδών τις επιχειρήσεις. Βρείτε τα ΕΡΓΑΛΕΙΑ στην Ιστοσελίδα: Hellas Marketing Χρήσιμα Real Time & Εργαλεία Συχνές Ερωτήσεις Έχουμε συγκεντρώσει σε μια κατηγορία όλες τις Συχνές Ερωτήσεις και απαντήσεις πελατών μας όλα αυτά τα χρόνια, για όλες τις υπηρεσίες μας. Βρείτε τις ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ στην σελίδα: Hellas Marketing Χρήσιμα Συχνές Ερωτήσεις

41 Ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο που μπορούμε να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας. Επικοινωνία

Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε

Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε Σχετικά με εμάς Ολοκληρωμένες λύσεις προβολής επαγγελματιών στο διαδίκτυο. Ο Όμιλος FOCUS-ON, ένας όμιλος Web & Mobile Services, ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή του το 2008

Διαβάστε περισσότερα

COMPANY PROFILE. Έως το 2006 έχοντας σαν κύριο πεδίο δράσης το Word of Mouth Marketing, η

COMPANY PROFILE. Έως το 2006 έχοντας σαν κύριο πεδίο δράσης το Word of Mouth Marketing, η COMPANY PROFILE Η Citrine είναι ένα διαφημιστικό agency. Ιδρύθηκε το 2004 και είναι μία από τις πρώτες εταιρίες στην Ευρώπη που αφουγκράστηκαν τον παλμό της εποχής αφού στράφηκε σε καινοτόμες και εναλλακτικές

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνής έρευνα για την εξάπλωση των Smartphones και Tablets

Διεθνής έρευνα για την εξάπλωση των Smartphones και Tablets Διαγραφή από τη λίστα Σε αυτό το τεύχος: Φεβρουάριος 2014 Mobile e-commerce από την Altec Software Mobile e-commerce από την Altec Software Διεθνής έρευνα για την εξάπλωση των Smartphones και Tablets Ετήσια

Διαβάστε περισσότερα

Internet Business Hellas

Internet Business Hellas Internet Business Hellas Περιεχόμενα Εισαγωγή email marketing IBNEWSLETTER Χαρακτηριστικά Πλεονεκτήματα Επικοινωνία Εισαγωγή email marketing «Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνίσταται στην

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ TAYTOTHTA. Λογότυπο. Επαγγελματική κάρτα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ TAYTOTHTA. Λογότυπο. Επαγγελματική κάρτα COMPANY PROFILE Η Citrine είναι ένα Word of Mouth & Digital Marketing Agency. Ιδρύθηκε το 2004 και είναι μία από τις πρώτες εταιρίες στην Ευρώπη που σχεδίασαν και υλοποίησαν καμπάνιες στα Social Media

Διαβάστε περισσότερα

COMPANY PROFILE. Έως το 2006 έχοντας σαν κύριο πεδίο δράσης το Word of Mouth Marketing, η

COMPANY PROFILE. Έως το 2006 έχοντας σαν κύριο πεδίο δράσης το Word of Mouth Marketing, η COMPANY PROFILE Η Citrine είναι ένα διαφημιστικό agency. Ιδρύθηκε το 2004 και είναι μία από τις πρώτες εταιρίες στην Ευρώπη που αφουγκράστηκαν τον παλμό της εποχής αφού στράφηκε σε καινοτόμες και εναλλακτικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Ηλεκτρονικές Καμπάνιες σελ. 1 Από πού ξεκινάω; Τι υπάρχει γύρω μου; Αφού έχετε αποκτήσει ενεργή παρουσία στο

Διαβάστε περισσότερα

Velvet Studio. Creative Agency

Velvet Studio. Creative Agency Velvet Studio Creative Agency www.velvetstudio.gr info@velvetstudio.gr Αμαζονων 46 Ηράκλειο Κρήτης Το VelvetStudio είναι ένα πρωτοποριακό Creative Agency που ειδικεύεται στις υπηρεσίες διαδικτύου. Καλύπτουμε

Διαβάστε περισσότερα

DIGITAL MARKETING. ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί;

DIGITAL MARKETING. ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί; DIGITAL MARKETING ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί; Η άποψή μας. Η ζωή εξελίσσεται. Αυτή η κοινότυπη φράση από την αρχαιότητα «Τα πάντα ρει» είναι και η ουσία που στηρίζεται η πρότασή μας. Εμείς

Διαβάστε περισσότερα

Internet Marketing. www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640

Internet Marketing. www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640 Internet Marketing www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640 Τι είναι το Internet Marketing? To Marketing είναι η διαδικασία η οποία συνδέει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία με τον καταναλωτή. Το Internet Marketing

Διαβάστε περισσότερα

Honeybee Digital Videomarketing

Honeybee Digital Videomarketing Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το ΕΣΠΑ 2014-2020 επιλέγοντας τα πακέτα υπηρεσιών της Honeybee Digital Videomarketing Δράση: Αναβάθμιση Πολύ Μικρών & Μικρών Υφιστάμενων Επιχειρήσεων για την Ανάπτυξη των Ικανοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Τεχνικό εγχειρίδιο χρήσης IBNEWSLETTER

Περιεχόμενα. Τεχνικό εγχειρίδιο χρήσης IBNEWSLETTER Περιεχόμενα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ... 2 Τμήμα Υποστήριξης (Help Desk and Client Support)... 2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 Εισαγωγή Email marketing... 3 Σχετικά με το IBNEWSLETTER... 3 Μεθοδολογία... 4 Χαρακτηριστικά...

Διαβάστε περισσότερα

Social Media Marketing Presentation

Social Media Marketing Presentation ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε Σητείας 8 & Μεσολογγίου, 14451 Μεταμόρφωση Αττικής Τηλέφωνο: 210 211 7676 E-mail: socialmedia@ksd.gr Social Media Marketing Presentation Σκοπός Το e-word-of-mouth είναι ο πιο αποδοτικός

Διαβάστε περισσότερα

Liveschool Marketing Services

Liveschool Marketing Services Liveschool Marketing Services Περιεχόμενα Βελτιστοποίηση website SEO... 3 Social media design & creation... 4 Social media management... 4 Διαγωνισμοί Facebook... 5 Google Adwords... 5 Facebook Ads...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ. ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ Δράσης 3 (Δ3): Παραγωγή περιεχομένου για την ψηφιακή υπηρεσία στήριξης των τοπικών μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ. ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ Δράσης 3 (Δ3): Παραγωγή περιεχομένου για την ψηφιακή υπηρεσία στήριξης των τοπικών μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ «ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ WEB 2.0 / SOCIAL MEDIA / MOBILE TECHNOLOGIES

Διαβάστε περισσότερα

Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο.

Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο. Your key to success Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο. Διατηρώντας τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας, επικεντρωνόμαστε στην αύξηση των πωλήσεών σας, στην

Διαβάστε περισσότερα

Ο νέος, διαφορετικός τρόπος να βρίσκεις προσωπικό. www.jobmeup.gr

Ο νέος, διαφορετικός τρόπος να βρίσκεις προσωπικό. www.jobmeup.gr Ο νέος, διαφορετικός τρόπος να βρίσκεις προσωπικό. www.jobmeup.gr 2 Είμαστε εσύ. Σκεφτόμαστε και λειτουργούμε με βάση τις δικές σου ανάγκες, τα δικά σου θέλω, τις δικές σου απαιτήσεις. Με το δικό μας τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ σελ. 1 Κατανοώντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο Τι είναι; Ο όρος ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce) αφορά στις επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Αξιοποίηση των Κοινωνικών Δικτύων στις Επιχειρήσεις

Αξιοποίηση των Κοινωνικών Δικτύων στις Επιχειρήσεις Αξιοποίηση των Κοινωνικών Δικτύων στις Επιχειρήσεις Αγγελιδάκη Ιωάννα ΕΒΕΧ Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Πολυτεχνείου Κρήτης Χανιά, 30 Απριλίου 2014 Ποιος είναι ο στόχος της επιχείρησής μου?

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45

Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45 Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45 ΤΟΜΟΣ Α «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν» πηγή: ibm.com Ηλεκτρονικό Επιχειρείν Η εφαρμογή τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας (ΤΠΕ) για

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα Ηλεκτρονική Διαφήμιση Αντωνιάδου Όλγα Διαφήμιση στο διαδίκτυο Το διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο προώθησης και διαφήμισης υπηρεσιών και προϊόντων. Η ποσότητα της πληροφορίας που διακινείται

Διαβάστε περισσότερα

± ² ² ² Đ ā ĉ Ĕ Ė ĉ ę Đ Ē ď Ē ć ă ĉ Ĕ ö ìñéòöëöù ėēę îđċďėĕēđďďēġ ìó öøðöû 134 1)"3."$: NBOBHFNFOU,"* & i ² ³ ] ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014

± ² ² ² Đ ā ĉ Ĕ Ė ĉ ę Đ Ē ď Ē ć ă ĉ Ĕ ö ìñéòöëöù ėēę îđċďėĕēđďďēġ ìó öøðöû 134 1)3.$: NBOBHFNFOU,* & i ² ³ ] ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 134 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 Όσα περισσότερα e-shop δημιουργούνται, τόσο μεγαλώνει ο ανταγωνισμός στο ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς και οι απαιτήσεις για πιο καταστήματα. κατευθύνσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν,

Διαβάστε περισσότερα

INTERNET MARKETING. Προώθηση και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο. Β Ο/Δ Ειδική Θεματική Δραστηριότητα Σχ. Έτος

INTERNET MARKETING. Προώθηση και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο. Β Ο/Δ Ειδική Θεματική Δραστηριότητα Σχ. Έτος INTERNET MARKETING Προώθηση και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο Β Ο/Δ Ειδική Θεματική Δραστηριότητα Σχ. Έτος 2013-14 Το Διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο Προώθησης και Διαφήμισης Υπηρεσιών και Προϊόντων.

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το citybeez.gr;

Τι είναι το citybeez.gr; Τι είναι το citybeez.gr; Το citybeez.gr είναι μια πρωτοποριακή διαδικτυακή πλατφόρμα προηγμένης επαγγελματικής προβολής και αποστολής στοχευμένων προσφορών. Ποιος είναι ο στόχος; Να έρθει κοντά ο τοπικός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ (BRANDING & MARKETING)

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ (BRANDING & MARKETING) ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ (BRANDING & MARKETING) ΜΑΡΤΙΟΣ 2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 1. ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ (BRANDING & MARKETING)...

Διαβάστε περισσότερα

WATCH YOUR BUSINESS FLOURISH

WATCH YOUR BUSINESS FLOURISH WATCH YOUR BUSINESS FLOURISH By Nana Ioakimidou, Chief Commercial Officer Generation Y International ebusiness Experts e-business & Social Media World 2018 WHAT IS TO FLOURISH? What is to flourish

Διαβάστε περισσότερα

GREEKGUIDE.COM OUR EXPERIENCE. YOUR TRIP. ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ GREEKGUIDE.COM

GREEKGUIDE.COM OUR EXPERIENCE. YOUR TRIP. ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ GREEKGUIDE.COM ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ GREEKGUIDE.COM ΣΕΛ. 3 // ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ GREEKGUIDE.COM ΤI EINAI; To GREEKGUIDE.COM είναι ένα ισχυρό τουριστικό brand που στεγάζει κάτω από την ομπρέλα του: Website Ταξιδιωτικά mobile apps για

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτική περιγραφή διδακτικών ενοτήτων. e-commerce Project Manager

Αναλυτική περιγραφή διδακτικών ενοτήτων. e-commerce Project Manager Αναλυτική περιγραφή διδακτικών ενοτήτων e-commerce Project Manager Ακαδημαϊκό Έτος 2015 2016 1. Intro to e-commerce Μάθετε σε αυτή την ενότητα τις βασικές έννοιες και αρχές του e-commerce και αποκτήστε

Διαβάστε περισσότερα

E-COMMERCE 2014. Προκλήσεις & παράγοντες επιτυχίας. Χριστιάνα Κογεβίνα, Greek Geeks

E-COMMERCE 2014. Προκλήσεις & παράγοντες επιτυχίας. Χριστιάνα Κογεβίνα, Greek Geeks E-COMMERCE 2014 Προκλήσεις & παράγοντες επιτυχίας Χριστιάνα Κογεβίνα, Greek Geeks ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΟ INTERNET Δεν μπορείτε να αγνοήσετε το κοινό του Internet 90% 80% 70% 60% 50% 40% 30% 20% 10% 0% Αγοράζουν

Διαβάστε περισσότερα

Διαφέρουμε από τον ανταγωνισμό Τη στιγμή που οι περισσότεροι οραματίζονται το μέλλον εμείς το δημιουργούμε.

Διαφέρουμε από τον ανταγωνισμό Τη στιγμή που οι περισσότεροι οραματίζονται το μέλλον εμείς το δημιουργούμε. WEB SOLUTIONS Δώστε σήμερα ώθηση στην επιχείρηση σας, αποκτώντας μια δυναμική παρουσία στο Διαδίκτυο, αξιοποιώντας τις ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές λύσεις που σας προσφέρει η fosetico. Διαφέρουμε από

Διαβάστε περισσότερα

/ citybeez.gr @ citybeez.gr. citybeez.gr - Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης 1

/ citybeez.gr @ citybeez.gr. citybeez.gr - Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης 1 / citybeez.gr @ citybeez.gr 1 Τι είναι το citybeez.gr Το citybeez.gr είναι μια διαδραστική διαδικτυακή πλατφόρμα προηγμένης επαγγελματικής προβολής, αποστολής στοχευμένων προσφορών σε πραγματικό χρόνο,

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Notos Galleries Mobile Geolocation. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Notos Galleries

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Notos Galleries Mobile Geolocation. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Notos Galleries Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός LinkedIn. «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by

Οδηγός LinkedIn. «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by Οδηγός LinkedIn «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by 2 Οδηγός Linkedin, πώς να βοηθήσετε την επιχείρηση σας χρησιμοποιώντας το Ο ποιο κάτω οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας COSMOS4U e-shop Χαρακτηριστικά Επιπλέον Δυνατότητες Κατάλογος προϊόντων για πώληση Δυνατότητα δημιουργίας καταλόγου απεριόριστου αριθμού προϊόντων και κατηγοριών. Εμφάνιση χαρακτηριστικών

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2015 Β-C στην Ελλάδα: Η Συμπεριφορά των Online Καταναλωτών Καθ. Γεώργιος Ι. Δουκίδης Δρ.

Έρευνα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2015 Β-C στην Ελλάδα: Η Συμπεριφορά των Online Καταναλωτών Καθ. Γεώργιος Ι. Δουκίδης Δρ. Έρευνα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2015 Β-C στην Ελλάδα: Η Συμπεριφορά των Online Καταναλωτών Καθ. Γεώργιος Ι. Δουκίδης Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν και Εμπορίου Οικονομικό Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό Μενού. Για Εστιατόρια, Καφέ, Ξενοδοχεία και Μπαρ. Jazz Virtual Menus are Designed & Developed by: Jazz Design & Comm.

Ψηφιακό Μενού. Για Εστιατόρια, Καφέ, Ξενοδοχεία και Μπαρ. Jazz Virtual Menus are Designed & Developed by: Jazz Design & Comm. Ψηφιακό Μενού Για Εστιατόρια, Καφέ, Ξενοδοχεία και Μπαρ Jazz Virtual Menus are Jazz Design & Comm. Σας Παρουσιάζουµε το Jazz VM Η Jazz Design & Comm. παρουσιάζει ένα νέο ψηφιακό προϊόν ειδικά σχεδιασµένο

Διαβάστε περισσότερα

Google AdWords κάθε κλικ και μια κλήση

Google AdWords κάθε κλικ και μια κλήση Google AdWords κάθε κλικ και μια κλήση Τα AdWords είναι ένας αποτελεσµατικός τρόπος για επιχειρήσεις κάθε µεγέθους να διαφηµίσουν τα προϊόν Πώς λειτουργεί η διαφήμιση στο Google AdWords TM Οι διαφηµίσεις

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας COSMOS4U Web Site Biz Χαρακτηριστικά Επιπλέον Δυνατότητες Προφίλ Εταιρίας Παρουσίαση της εταιρίας σας με φωτογραφικό υλικό και κείμενα. Τήρηση προδιαγραφών και χρήση λέξεων κλειδιά

Διαβάστε περισσότερα

1 η ΕΝΟΤΗΤΑ. Δημιουργώντας εισόδημα online. Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης. Πλεονεκτήματα

1 η ΕΝΟΤΗΤΑ. Δημιουργώντας εισόδημα online. Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης. Πλεονεκτήματα 1 η ΕΝΟΤΗΤΑ Δημιουργώντας εισόδημα online Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης Οι περισσότεροι σε αυτόν τον χώρο θα χαίρονταν να ακούσουν τους άλλους να λένε: «Είναι πολύ αργά τώρα, υπάρχει πολύς

Διαβάστε περισσότερα

Διαφημιστείτε με τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας Augmented Reality. Παρουσίαση: Paris Konstantinou Head of Digital Marketing

Διαφημιστείτε με τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας Augmented Reality. Παρουσίαση: Paris Konstantinou Head of Digital Marketing Διαφημιστείτε με τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας Augmented Reality Παρουσίαση: Paris Konstantinou Head of Digital Marketing A 360 Technology Marketing Agency Ανάγκη Σύγχυση της αγοράς, για την ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Αύξηση πελατών Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Βελτίωση των προωθήσεων σας Εισαγωγή Συγκρίνετε τι σας συμφέρει Αποτέλεσμα και επανάληψη Υπάρχουν δυνατότητες για όλες τις επιχειρήσεις Εισαγωγή πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Digital Marketing. Περακάκης Μάνος Καθηγητής Εφαρμογών Τομέας Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ

Digital Marketing. Περακάκης Μάνος Καθηγητής Εφαρμογών Τομέας Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ Digital Marketing Περακάκης Μάνος Καθηγητής Εφαρμογών Τομέας Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ Internet: Παρελθόν και Παρόν Παλιότερα το Internet ήταν στατικό και η αλληλεπίδραση με τον χρήστη ήταν περιορισμένη

Διαβάστε περισσότερα

Παρακολούθηση και βελτιστοποίηση της επισκεψιμότητας ενός δικτυακού τόπου

Παρακολούθηση και βελτιστοποίηση της επισκεψιμότητας ενός δικτυακού τόπου Παρακολούθηση και βελτιστοποίηση της επισκεψιμότητας ενός δικτυακού τόπου Η περίπτωση του Σωμαράς Χρήστος Προγραμματιστής - Μηχανικός Μια φορά και έναν καιρό.. ήταν το Internet Marketing Digital Marketing,

Διαβάστε περισσότερα

Τριμηνιαίο ενημερωτικό Η.R. Newsletter. 14o ΤΕΥΧΟΣ

Τριμηνιαίο ενημερωτικό Η.R. Newsletter. 14o ΤΕΥΧΟΣ Τριμηνιαίο ενημερωτικό Η.R. Newsletter 14o ΤΕΥΧΟΣ Πληροφορίες: Ευαγγελία Ίσαρη Evangelia.Isari@adecco.com 210 6930490 Αγαπητοί συνεργάτες, Το 14o τεύχος του HR Newsletter της Adecco είναι αφιερωμένο στην

Διαβάστε περισσότερα

Google AdWords For Business. Antonis Papachrisanthou

Google AdWords For Business. Antonis Papachrisanthou Google AdWords For Business Antonis Papachrisanthou Since 2010 Google AdWords : Το internet Δουλεύει για εμάς και την επιχείρησή μας (?) Τι είναι το Google AdWords? To Google AdWords είναι διαδικτυακή

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά Προώθηση ιστοσελίδας

Οικονομική Προσφορά Προώθηση ιστοσελίδας Οικονομική Προσφορά Προώθηση ιστοσελίδας 2015 Η εταιρία μας Η Moving up είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας και διαφήμισης.όποιο και αν είναι το διαφημιστικό

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να διαφημίσω την επιχείρησή μου στο Facebook; Πλεονεκτήματα συγκριτικά με άλλα είδη διαφήμισης

Γιατί να διαφημίσω την επιχείρησή μου στο Facebook; Πλεονεκτήματα συγκριτικά με άλλα είδη διαφήμισης 3 η ΕΝΟΤΗΤΑ Διαφήμιση σε Facebook & Instagram Γιατί να διαφημίσω την επιχείρησή μου στο Facebook; Η επισκεψιμότητα του Facebook είναι υψηλότερη από του Google! Στο Facebook υπάρχουν σχεδόν 3 εκατομμύρια

Διαβάστε περισσότερα

INTERNET MARKETING ---------- Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών. MakeMoneyOnline.gr!

INTERNET MARKETING ---------- Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών. MakeMoneyOnline.gr! INTERNET MARKETING Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών SOURCE CONTAC T ABOU T ---- MakeMoneyOnline.gr! (*) Κλείσε κινητά, internet, πάρε χαρτί, στυλό και ετοιμάσου

Διαβάστε περισσότερα

10 λόγοι να φτιάξω ιστοσελίδα

10 λόγοι να φτιάξω ιστοσελίδα 10 λόγοι να φτιάξω ιστοσελίδα 1 10 λόγοι να φτιάξω ιστοσελίδα Γιατί η επιχείρησή σας χρειάζεται να έχει παρουσία στο διαδίκτυο? 2 1. Η εταιρική σας ιστοσελίδα είναι ανοιχτή στον κόσμο 24 ώρες την ημέρα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014 Δυνατότητα Παρακολούθησης και εξ' Αποστάσεως Αξιοποιήστε αποτελεσματικά το Email Marketing και το Sms Marketing και αυξήστε την

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΠ 7/ΑΠ 8 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα 10: Δαρατζίκης Ιωάννης 47/11 Μπάκας Βασίλειος 48/11

Ομάδα 10: Δαρατζίκης Ιωάννης 47/11 Μπάκας Βασίλειος 48/11 1 Πανεπιστήµιο Μακεδονίας Τµήµα Εφ.Πληροφορικής E εξάµηνο Πληροφοριακά Συστήµατα Marketing(Case Study) Ομάδα 10: Δαρατζίκης Ιωάννης 47/11 Μπάκας Βασίλειος 48/11 2 Internet Marketing: Ορισµός Το Internet

Διαβάστε περισσότερα

Σύμμαχοί σας, στην ανάπτυξη της εταιρεία σας.

Σύμμαχοί σας, στην ανάπτυξη της εταιρεία σας. Σύμμαχοί σας, στην ανάπτυξη της εταιρεία σας. Ποιοί Είμαστε Η My Company Finance αποτελεί επιχειρηματική μονάδα της εταιρείας My Company Projects, η οποία έχει στο σύνολο της 6.000 ενεργούς πελάτες στην

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας COSMOS4U Web Site Pro Χαρακτηριστικά Επιπλέον Δυνατότητες Προφίλ Εταιρίας Παρουσίαση της εταιρίας σας με φωτογραφικό υλικό και κείμενα. Τήρηση προδιαγραφών και χρήση λέξεων κλειδιά

Διαβάστε περισσότερα

ERGASIA.GR. Συν-εργαστείτε μαζί μας

ERGASIA.GR. Συν-εργαστείτε μαζί μας ERGASIA.GR Συν-εργαστείτε μαζί μας 1.000.000 επισκέψεις μηνιαίως! Το ergasia.gr ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάρτιο του 2014 και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αναρριχήθηκε ανάμεσα στις πρώτες ιστοσελίδες

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο 2 παρουσίαση Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο Ένας συνεταιρισμός, μία φιλοσοφία και 70 καταστήματα μέλη σε όλη την Ελλάδα. Τι σημαίνουν αυτά; Όμιλος Sinialo! Γνωρίστε τον! Επιμέλεια Γεωργία Αλεξίου Στη σημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ

Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ 2001 2013 Το www.gamosorganosi.gr είναι προϊόν της εταιρείας SOP Internet, η οποία επίσης εκδίδει τo μοναδικό περιοδικό γάμου στην

Διαβάστε περισσότερα

Mobility Καθιστώντας τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα Ready Business

Mobility Καθιστώντας τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα Ready Business Mobility Καθιστώντας τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα Ready Business Κάτια Σταθάκη Enterprise Segment Senior Manager Vodafone Ελλάδας Σε έναν κόσμο ραγδαίων και απρόβλεπτων αλλαγών, η ευελιξία και η κινητικότητα

Διαβάστε περισσότερα

οµάδα 57 Ζαφειριάδης Δηµήτρης Μπατσούκας Δηµήτρης Case Study Intel Εργασία για «Πληροφοριακά Συστήµατα Μάρκετινγκ»

οµάδα 57 Ζαφειριάδης Δηµήτρης Μπατσούκας Δηµήτρης Case Study Intel Εργασία για «Πληροφοριακά Συστήµατα Μάρκετινγκ» οµάδα 57 Ζαφειριάδης Δηµήτρης Μπατσούκας Δηµήτρης Case Study Intel Εργασία για «Πληροφοριακά Συστήµατα Μάρκετινγκ» Τι είναι Πολιτική Προβολής µέσα από το διαδίκτυο ; Ο όρος αναφέρεται στην διαφήµιση (προώθηση)

Διαβάστε περισσότερα

MOBILE & TABLET APPLICATION FOR HOTELS Create now your application and get a unique tool for your hotel. Targeted Mobile Applications

MOBILE & TABLET APPLICATION FOR HOTELS Create now your application and get a unique tool for your hotel. Targeted Mobile Applications Create now your application and get a unique tool for your hotel. Targeted Mobile Applications Branch of 3ds group / www.3ds.gr 50% των αναζητήσεων από κινητά, καταλήγουν σε αγορά 17% των ταξιδιωτών αναζητούν

Διαβάστε περισσότερα

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας www.thessbonus.gr Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στην προσπάθειά του να παρέχει στις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης μας τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας U T C C R E A T I V E L A B Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας Ποιοι είμαστε Σχετικά με εμάς Η UTC Creative Lab είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς της καινοτομίας, της

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως:

Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως: Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως: Στον 21ο αιώνα θα υπάρχουν δυο ειδών επιχειρήσεις: Αυτές με παρουσία στο Internet και αυτές που θα έχουν βάλει ΛΟΥΚΕΤΟ! Σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός καταγραφής διαδικτυακού project

Οδηγός καταγραφής διαδικτυακού project Οδηγός καταγραφής διαδικτυακού project Σε αυτό το έγγραφο θα βρείτε δομημένες σε ερωτηματολόγια & φόρμες όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται η OXO WEB SERVICES για να σας προτείνει μια λύση που θα ταιριάζει

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Web & Mobile apps Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Σ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Εξειδικευμένη εφαρμογή της Epsilon Net που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης Το PYLON RESTAURANT

Διαβάστε περισσότερα

BUSINESS GROWTH Web Facility Management (WFM)

BUSINESS GROWTH Web Facility Management (WFM) BUSINESS GROWTH Web Facility Management (WFM) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Δημιουργούμε τον Ιστότοπο-Website σας ή το Ε-Shop σας Ενθέτουμε στοχευμένο περιεχόμενο (Content Marketing) Σας προβάλλουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SOCIAL MEDIA MARKETING

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SOCIAL MEDIA MARKETING ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SOCIAL MEDIA MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Δυνατότητα Παρακολούθησης και εξ' Αποστάσεως Καλύψτε το χαμένο χρόνο και ξεπεράστε τον ανταγωνισμό επενδύοντας στα Social Media!

Διαβάστε περισσότερα

QEMS TUTORIAL CRM. Οδηγίες για το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα της QEMS.

QEMS TUTORIAL CRM. Οδηγίες για το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα της QEMS. QEMS TUTORIAL CRM Οδηγίες για το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα της QEMS. ΕΚΔΟΣΗ 1.0.1 + 26/6/2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 LOGIN... 3 δικαιωματα ΕΦΑΡΜΟΓΗς... 4 ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ... 4 ADMIN / MANAGER... 4 ΥΠΑΛΗΛΟΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας COSMOS4U Web Portal Χαρακτηριστικά Επιπλέον Δυνατότητες Έως 10 κατηγορίες αρθρογραφίας και 10 υποκατηγορίες Δημιουργούμε έως 10 κατηγορίες αρθρογραφίας που η κάθε μια μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ καλλιέργειας ελαιώνα για ποιοτικό ελαιόλαδο

ΟΔΗΓΟΣ καλλιέργειας ελαιώνα για ποιοτικό ελαιόλαδο ΟΔΗΓΟΣ καλλιέργειας ελαιώνα για ποιοτικό ελαιόλαδο ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Κεφάλαιο 1 ο Πώς να οργανώσετε τις διαφημίσεις σας στο Google AdWords; Κεφάλαιο 2 ο Πώς να εμφανίσετε σωστά τις διαφημίσεις σας στη

Διαβάστε περισσότερα

Το σύστημα θα πρέπει να σχεδιαστεί με τρόπο που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του χρήστη εύκολα.

Το σύστημα θα πρέπει να σχεδιαστεί με τρόπο που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του χρήστη εύκολα. Έγγραφο απαιτήσεων 1 Περιγραφή Συστήματος Η online ιστοσελίδα και η αντίστοιχη έκδοση για κινητά τηλέφωνα έχει ως στόχο να υποστηρίξει και να ενισχύσει το User Experience (UX) των επισκεπτών του e-museum,

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια πανελλήνια έρευνα Ελλήνων on-line καταναλωτών

Ετήσια πανελλήνια έρευνα Ελλήνων on-line καταναλωτών Ετήσια πανελλήνια έρευνα Ελλήνων on-line καταναλωτών Καινοτομία στις Πωλήσεις μέσω Internet Social Media Καθ. Γεώργιος Ι. Δουκίδης, Διευθυντής Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου-ELTRUN Τμήμα Διοικητικής

Διαβάστε περισσότερα

Τουρισμός στις Κυκλάδες 2014

Τουρισμός στις Κυκλάδες 2014 Τουρισμός 2014 Τουρισμός στις Κυκλάδες 2014 Υλοποιούμε σταθερά και με ανοδική πορεία την προβολή όλων των Τουριστικών Επιχειρήσεων των Κυκλάδων. Έχουμε ανανεώσει την Τουριστική Πύλη e-kyklades στο διαδίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

Naftemporiki Digital Network Presentation

Naftemporiki Digital Network Presentation Naftemporiki Digital Network Presentation Naftemporiki Digital Network Η πρώτη εμφάνιση της Ναυτεμπορικής στο διαδίκτυο έγινε το 1996, με ένα από τα πλέον δημοφιλέστερα site του ελληνικού web, το Νaftemporiki.gr,

Διαβάστε περισσότερα

INBOUND MARKETING CRASH COURSE!

INBOUND MARKETING CRASH COURSE! 1 INBOUND MARKETING CRASH COURSE! ΓΕΙΑ ΣΑΣ... ΑΠΟ ΤΗ wedia. 2 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΌ ΤΗ WEDIA. Φανταζόμαστε ότι μέχρι τώρα θα έχετε διαβάσει στο blog της wedia τα άρθρα που αφορούν το Inbound Marketing και θα σας

Διαβάστε περισσότερα

economy Δρ. Πάνος Φιτσιλής, Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας fitsilis@teilar.gr Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Διοίκηση και Διαχείριση Έργων

economy Δρ. Πάνος Φιτσιλής, Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας fitsilis@teilar.gr Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Διοίκηση και Διαχείριση Έργων economy Δρ. Πάνος Φιτσιλής, Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας fitsilis@teilar.gr 1 Διοίκηση και Διαχείριση Έργων Τι είναι τα apps H λέξη app είναι μια λέξη που έχει μπει στο λεξικό όλων μας Λογισμικό εφαρμογή Λειτουργεί

Διαβάστε περισσότερα

Social Media και Επιχειρηματικότητα

Social Media και Επιχειρηματικότητα Social Media και Επιχειρηματικότητα Γιάννης Νάνος Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εκπαιδευτής Ενηλίκων Υποψήφιος Διδάκτορας Εφαρμ. Πληροφορικής Πανεπιστημίου Μακεδονίας Εξωτερικός Συνεργάτης Διατμηματικού Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

w w w. e m p h a s i s. c o m. g r

w w w. e m p h a s i s. c o m. g r w w w. e m p h a s i s. c o m. g r Η emphasis είναι μέλος του ομίλου εταιρειών ARTION και έχει σαν αντικείμενο την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών marketing. Κύριο συστατικό της emphasis αποτελεί η βαθιά

Διαβάστε περισσότερα

Zeusius. Θέσεις Πρακτικής Άσκησης.

Zeusius. Θέσεις Πρακτικής Άσκησης. Zeusius Θέσεις Πρακτικής Άσκησης www.zeusius.gr info@zeusius.gr Εισαγωγή Τι είναι το Zeusius; To Zeusius.gr είναι η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα που στοχεύει να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στους νέους και

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων 1 Ερμούπολη, 17 Μαρτίου 2014 Αρ. Πρωτoκόλλου: 4165 ΘΕΜΑ: Παροχές και πρόσθετα οφέλη για τις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή στη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Σπουδών "DIGITAL & SOCIAL MEDIA"

Πρόγραμμα Σπουδών DIGITAL & SOCIAL MEDIA Πρόγραμμα Σπουδών "DIGITAL & SOCIAL MEDIA" ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018 Ξεχώρισε σε μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά εργασίας! Η ραγδαία ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών και η ταχύτατη εξάπλωση των Νέων Μέσων

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διαδικτύου και εφαρμογές. Κοινωνική Δικτύωση

Εταιρική Παρουσίαση. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διαδικτύου και εφαρμογές. Κοινωνική Δικτύωση Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διαδικτύου και εφαρμογές Εταιρική Παρουσίαση Ιστοσελίδα: http://www.webgift.gr Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2810225611 Ε-mail: info@webgift.gr Κοινωνική Δικτύωση Facebook

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά Κατασκευή Ιστοσελίδας

Οικονομική Προσφορά Κατασκευή Ιστοσελίδας Οικονομική Προσφορά Κατασκευή Ιστοσελίδας 2015 Η εταιρία μας Η Moving up είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας και διαφήμισης.όποιο και αν είναι το διαφημιστικό

Διαβάστε περισσότερα

Καταγραφή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου B-C στην Ελλάδα: Αντιλήψεις και συμπεριφορά των on-line καταναλωτών

Καταγραφή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου B-C στην Ελλάδα: Αντιλήψεις και συμπεριφορά των on-line καταναλωτών Καταγραφή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου B-C στην Ελλάδα: Αντιλήψεις και συμπεριφορά των on-line καταναλωτών Υπ. Διδ. Κ. Φραϊδάκη Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου-ELTRUN Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΠ 7/ΑΠ 8 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ALTIUS BUSINESS CONSULTANTS

ALTIUS BUSINESS CONSULTANTS ALTIUS BUSINESS CONSULTANTS COMPANY PROFILE Η εταιρεία B.C. ALTIUS Σύμβουλοι Επιχειρήσεων είναι μια ιδιωτική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ MOBILE MARKETING

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ MOBILE MARKETING ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ MOBILE MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 15/6/2013 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ DP STUDIES Αξιοποιήστε αποτελεσματικά το Mobile Marketing και αυξήστε την ανταγωνιστική σας θέση & τις πωλήσεις σας! ΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

εφαρµογές κινητών για ξενοδοχεία

εφαρµογές κινητών για ξενοδοχεία εφαρµογές κινητών για ξενοδοχεία Σκοπός Η εφαρμογή m- Hospitality παρέχει στα ξενοδοχεία καινοτόμα εργαλεία για την βελτίωση της διαμονής και περιήγησης των πελατών του ξενοδοχείου. Ενώ παράλληλα δίνει

Διαβάστε περισσότερα

Μη σκέφτεστε το internet ως μία μονοδιάστατη δραστηριότητα. Alicon Femah Vice President of Research & Marketing IAB Europe

Μη σκέφτεστε το internet ως μία μονοδιάστατη δραστηριότητα. Alicon Femah Vice President of Research & Marketing IAB Europe Μη σκέφτεστε το internet ως μία μονοδιάστατη δραστηριότητα. Alicon Femah Vice President of Research & Marketing IAB Europe 2 3 Τέσσερις άλλαξαν την ιστορία της ανθρωπότητας προς το καλύτερο χωρίς αίμα.

Διαβάστε περισσότερα

Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα

Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα ΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΚΤΥΑ Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστά κυρίως με τον αγγλικό όρο social media, ανακαλύπτουν σιγά σιγά όλο και περισσότερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές

εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές E-COMMERCE OPEN API ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Αποθήκη Προσωπικό ΟΘΟΝΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Πελάτες Εστιάστε στη σταθερή ανάπτυξη ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟμε εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές ΛΗΨΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αγγελίες Εργασίας & Recruitment Software

Αγγελίες Εργασίας & Recruitment Software Αγγελίες Εργασίας & Recruitment Software Με μια ματιά Η ολοκληρωμένη λύση e-recruitment σε μορφή Software as a Service (SaaS), με το κύρος της Ναυτεμπορικής. Όλες οι δυνατότητες συγκεντρωμένες σε μία συνδρομή:

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα Σημαντικές Διαπιστώσεις & Τάσεις

Επιχειρηματικότητα Σημαντικές Διαπιστώσεις & Τάσεις Επιχειρηματικότητα Σημαντικές Διαπιστώσεις & Τάσεις Το επιχειρηματικό περιβάλλον γίνεται πιο πολύπλοκο & υψηλού ρίσκου Παγκοσμιοποίηση, Διαδίκτυο, Social Media είναι καταλύτες εξελίξεων Κλειδί της επιχειρηματικότητας

Διαβάστε περισσότερα

DIGI - RETAIL ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

DIGI - RETAIL ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ DIGI - RETAIL ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Σας ενημερώνουμε ότι προκηρύχθηκε το πρόγραμμα «Digi - Retail» στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα για τις επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. http://www.rodosdata.gr. Κωνσταντινίδη 3 85100, Ρόδος Τηλ: 2241027708, 224301730 email: info@rodosdata.gr url: www.rodosdata.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. http://www.rodosdata.gr. Κωνσταντινίδη 3 85100, Ρόδος Τηλ: 2241027708, 224301730 email: info@rodosdata.gr url: www.rodosdata. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012 http://www.rodosdata.gr 9 Στόχος μας στη δημιουργία κάθε website είναι πάντα ο συνδυασμός της άψογης γραφιστικής παρουσίασης και της λειτουργικότητας, ώστε να αποκτήσετε ένα ωραίο website,

Διαβάστε περισσότερα

Το διαδίκτυο στην υπηρεσία µιας επιχείρησης. Χρήση διαδικτύου & socialmedia ως εργαλεία διαφήµισης χαµηλού κόστους

Το διαδίκτυο στην υπηρεσία µιας επιχείρησης. Χρήση διαδικτύου & socialmedia ως εργαλεία διαφήµισης χαµηλού κόστους Σεµινάριο - εργαστήριο κατάρτισης γυναικών στo πλαίσιο του Έργου ΕΜΜΑ Το διαδίκτυο στην υπηρεσία µιας επιχείρησης Χρήση διαδικτύου & socialmedia ως εργαλεία διαφήµισης χαµηλού κόστους Εισηγητής: Αλέξανδρος

Διαβάστε περισσότερα

«Η Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί σε μία χώρα start up»

«Η Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί σε μία χώρα start up» «Η Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί σε μία χώρα start up» Σπύρος Ιγνατιάδης Γ. Διευθυντής Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος Ο ΣΕΠΒΕ ιστορικό Ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1994. Έχει έδρα στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό εμπόριο. Ψηφιακή οικονομία επιχειρηματικά μοντέλα ηλεκτρονικού εμπορίου

Ηλεκτρονικό εμπόριο. Ψηφιακή οικονομία επιχειρηματικά μοντέλα ηλεκτρονικού εμπορίου Ηλεκτρονικό εμπόριο Ψηφιακή οικονομία επιχειρηματικά μοντέλα ηλεκτρονικού εμπορίου Ψηφιακή οικονομία Οικονομία που στηρίζεται στις ψηφιακές τεχνολογίες Απαιτεί ισχυρές τεχνολογικές υποδομές Κατάργηση γεωγραφικών

Διαβάστε περισσότερα