Εταιρική Παρουσίαση. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διαδικτύου και εφαρμογές. Κοινωνική Δικτύωση

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εταιρική Παρουσίαση. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διαδικτύου και εφαρμογές. Κοινωνική Δικτύωση"

Transcript

1 Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διαδικτύου και εφαρμογές Εταιρική Παρουσίαση Ιστοσελίδα: Τηλέφωνο Επικοινωνίας: Ε-mail: Κοινωνική Δικτύωση Facebook : Twitter : LinkedIn :

2 Λίγα λόγια για εμάς Δημιουργούμε επιτυχημένες Ηλεκτρονικές Επιχειρήσεις Η Webgift Υπηρεσίες Διαδικτύου έχοντας ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα γνώσεων από διαφορετικούς κλάδους ενισχύει την αρτιότητα του αποτελέσματος. Οι συνεχείς προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε στο διαδίκτυο μας κάνει να ξεχωρίζουμε! Συμβουλευτείτε την εταιρεία και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας προσφέρει το Internet για την προβολή της εταιρικής σας ταυτότητας, την διαφήμιση και κατ' επέκταση την αύξηση του πελατολογίου καθώς και την ενίσχυση των πωλήσεων της επιχείρησής σας. Μοναδικός μας στόχος είναι η δική σας επιτυχία! H WebGift Υπηρεσίες Διαδικτύου με συνεχή πορεία στον χώρο ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών διαδικτύου. Ξεκίνησε να παρέχει τις υπηρεσίες της από το 2007 εξυπηρετώντας τις ανάγκες μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων. Ένα από τα συστατικά της επιτυχίας είναι το όραμα και η συνεχής ανησυχία γενικότερα για την αντιμετώπιση προκλήσεων στην αγορά. Το όραμά μας λειτουργεί ως οδηγός σε κάθε μας εργασία, περιγράφοντας το τι πρέπει να επιτευχθεί, προκειμένου να συνεχίσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Λειτουργούμε με γνώμονα το κοινό συμφέρον Εταιρείας - Πελάτη προσφέροντας σε πραγματικά χαμηλό κόστος ( νοοτροπία δώρου = Gift ) τις παροχές των υπηρεσιών μας,απλά πιστεύοντας ότι το διαδίκτυο δεν θα πρέπει να αποτελεί ένα είδος πολυτελείας και απλησίαστο για τον περισσότερο πληθυσμό. Τεχνολογίες Υλικού - Λογισμικού Υλικό: Βασιζόμαστε πάνω σε ένα υψηλής ταχύτητας δίκτυο, ειδικά σχεδιασμένο για τη μεταφορά δεδομένων (γνωστό ως στρώμα Μεταφοράς ). Οι servers μας έχουν διασυνδεθεί επάνω σε διαφορετικές και ανεξάρτητες συνδέσεις. Έτσι μπορούμε να είμαστε σίγουροι, ότι οι υπηρεσίες μας δεν στηρίζονται σε ένα και μοναδικό δίκτυο. Παράλληλα μπορεί ο πελάτης μας να μένει ήσυχος ως προς την φιλοξενία της σελίδας του στο διαδίκτυο. Λογισμικού: Δουλεύουμε πάνω σε προγράμματα επεξεργασίας εικόνας, επεξεργασίας βίντεο καθώς και ανάπτυξης κώδικα ευρέως δημοφιλή. Με την εμπειρία μας καθώς και με τις γνώσεις μας έχουν καταλήξει στις εφαρμογές εκείνες όπου το αποτέλεσμα είναι θαυμάσιο.! Βέβαια αυτά καθ' αυτά τα προγράμματα δεν λένε τίποτα δίχως την παρουσία των ειδικών. Όσο αφορά τον κώδικα και την ασφάλεια αυτού χρησιμοποιείτε Αντικειμενοστραφής Προγραμματισμός (Object Oriented Programming) κυρίως στην γλώσσα PHP.

3 Πακέτα ανάπτυξης Ιστοσελίδων (1/2) Η ορθή ανάπτυξη των ιστοσελίδων αποτελεί το πλέον καθοριστικό βήμα στο διαδίκτυο. Στατική Ιστοσελίδα Το προφίλ μου Στην ενότητα αυτή της Κατασκευής Ιστοσελίδων θα σας κάνουμε μια αναλυτική παρουσίαση των Υπηρεσιών που έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε σε όλους εσάς. Έχουμε χωρίσει την ενότητα αυτή σε κατηγορίες όπου όπως θα δείτε εξυπηρετούμε όλες τις ανάγκες της αγοράς. Δυναμική Ιστοσελίδα Εταιρικό προφίλ Προχωράμε στην 2η Κατηγορία της ενότητας Κατασκευή Ιστοσελίδας και συναντάμε την Κατασκευή Δυναμικής - Εταιρικής Σελίδας. Με την δυναμική ιστοσελίδα σαφώς σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε μια σειρά από bonus και εργαλεία για την παρουσίαση σας στο διαδίκτυο. Ειδησεογραφική Πύλη Ενημέρωσης Προχωράμε στην 3η κατά σειρά κατηγορία της ενότητας Κατασκευής Ιστοσελίδων όπου συναντάμε την κατασκευή ιστοσελίδα τύπου Portal - Πύλη Ενημέρωσης. Η διαφορά σχετικά με τις 2 προηγούμενες κατηγορίες είναι η προσαρμογή της σελίδας σας σε ένα άκρως ενημερωτικό προφίλ στο διαδίκτυο. Το φόρουμ μου Στην κατηγορία αυτή θα αναλύσουμε τις δυνατότητες - λειτουργίες όπου θα έχει μια Κατασκευή Ιστοσελίδας τύπου Forum. Με το όρο Forum εννοούμε τον χώρο συζητήσεων ανάλογα του αντικειμένου το οποίο ενδιαφέρει τον πελάτη μας να αναπτύξει. Θα έχετε δει κατά την πλοήγησή σας στο διαδίκτυο αρκετές κοινότητες συζητήσεων όπου γίνεται ανάπτυξη θεμάτων οποιασδήποτε φύσης. Θέλετε και εσείς να δημιουργήσετε έναν τέτοιο χώρο; Ηλεκτρονικό Κατάστημα Η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι ο πλέον διαδεδομένος τρόπος κατασκευής μιας Ιστοσελίδας. Ένας μεγάλος αριθμός εταιρειών παγκοσμίως προτιμούν την λύση της κατασκευής κάποιου ηλεκτρονικού καταστήματος ανάλογα του τύπου των υπηρεσιών που προσφέρουν στους πελάτες τους. Έτσι τους δίνεται η ευκαιρία πέρα από την διαφήμιση του εταιρικού τους προφίλ να αυξήσουν παράλληλα τις πωλήσεις τους μέσω του διαδικτύου. Στο παρών άρθρο θα σας παρουσιάσουμε τις δυνατότητες που δίνει η WebGift Υπηρεσίες Διαδικτύου για την κατασκευή μιας τέτοιας ιστοσελίδας Ηλεκτρονικού Καταστήματος.

4 Πακέτα ανάπτυξης Ιστοσελίδων (2/2) Η ορθή ανάπτυξη των ιστοσελίδων αποτελεί το πλέον καθοριστικό βήμα στο διαδίκτυο. Τουρισμός / Το Ξενοδοχείο μου Στην κατηγορία αυτή της κατασκευής ιστοσελίδων αναφορικά με τον Τουρισμό - Το Ξενοδοχείο μου η WebGift Υπηρεσίες διαδικτύου θα σας παρουσιάσει τις δυνατότητες ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης Online κρατήσεων. Η ιστοσελίδα σας μεταμορφώνεται σε ένα σύστημα το οποίο σας παρέχει εξαιρετικές δυνατότητες όπως Επιλογές επιβεβαίωσης, ακύρωσης, διαγραφής και μετακίνησης κράτησης, online πληρωμές, δυνατότητα προσθήκης υπηρεσιών σε κάθε δωμάτιο. κτλ Τουρισμός / Πύλη Ξενοδοχειακών Μονάδων Στην κατηγορία αυτή της κατασκευής ιστοσελίδων αναφορικά με τον Τουρισμό - Πύλη Ξενοδοχείων η WebGift Υπηρεσίες διαδικτύου θα σας παρουσιάσει τις δυνατότητες ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης Online Ξενοδοχειακών κρατήσεων. Η ιστοσελίδα σας μεταμορφώνεται σε ένα σύστημα το οποίο σας παρέχει εξαιρετικές δυνατότητες όπως αποστολή ειδοποιήσεων με SMS ή FAX, online πληρωμές, έναν άκρως λειτουργικό πίνακα ελέγχου για τους ξενοδόχους κτλ Μεσιτικό Γραφείο Στην κατηγορία αυτή της ενότητας Κατασκευή Ιστοσελίδων θα συναντήσουμε την Κατασκευή Ιστοσελίδας τύπου Μεσιτικό Γραφείο. Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την Κατασκευή μιας Ιστοσελίδας Μεσιτικού γραφείου ως μια δυναμική ιστοσελίδα για τον λόγο του ότι όμως χρησιμοποιείτε ειδική εφαρμογή στην διαχείριση της ακίνητης περιουσίας διαχωρίζουμε την κατηγορία αυτή σε σχέση με τις άλλες ιστοσελίδες. Διαδικτυακός κατάλογος Οι αγγελίες μου Στην κατηγορία 'οι αγγελίες μου' της ενότητας κατασκευής Ιστοσελίδων θα σας παρουσιάσουμε την δυνατότητα καταχώρησης οποιασδήποτε τύπου αγγελίας στην μελλοντική σας ιστοσελίδα. Την συγκεκριμένη υπηρεσία μπορούμε να την ονομάσουμε επίσης και ως 'ο ηλεκτρονικός μας κατάλογος'. Μέσα από αυτόν τον κατάλογο έχουμε την δυνατότητα της καταχώρησης άπειρων κατηγοριών αγγελιών, την προσθήκη χαρτών με την χρήση του google maps σε κάθε αγγελία (εφόσον κρίνεται απαραίτητο), την δυνατότητα άμεσης αποστολής ενδιαφέροντος στον ιδιοκτήτη της αγγελίας συμπληρώνοντας αντίστοιχη φόρμα και άλλες αρκετές λειτουργίες όπου θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά παρακάτω.

5 Σχεδιασμός Ιστοσελίδων Η Φαντασία μας ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας! Σχεδιασμός Εμφάνισης Ιστοσελίδας Σχεδιασμός εμφάνισης ( Template ) καλούμε οτιδήποτε καλαίσθητο έχει να επιδείξει μια ιστοσελίδα προς στους επισκέπτες αυτής. Στον τομέα αυτόν δουλεύουμε αρκετές τεχνολογίες με σκοπό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ένα όμορφο και μοντέρνο εικαστικό δεν αρκεί για μια πετυχημένη ιστοσελίδα. Χρειάζεται ευχρηστία, ευκολία στην πλοήγηση, καθαρό περιεχόμενο και σωστή τεχνική υποδομή για την «υποδοχή» των μηχανών αναζήτησης. Υπάρχουν τεχνικές όπου στην κατασκευή μιας εμφάνισης χρησιμοποιούνται, για να βοηθούν τις μηχανές αναζήτησης. Είμαστε γνώστες και τις εφαρμόζουμε σε κάθε μας project.! Μετατροπή εικόνων σε εμφάνιση Ιστοσελίδας Θέλοντας να διευρύνουμε την γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας θα σας παρουσιάσουμε στο παρών άρθρο μια υπηρεσία όπου αρκετοί πελάτες μας έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ζητώντας τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας τους με βάση την αποστολή συγκεκριμένου αριθμών εικόνων! Τι εννοούμε; Με την υπηρεσία αυτή ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος μπορεί να μας στείλει εικόνες σε οποιαδήποτε μορφή (jpg, png, gif, psd, bmp κτλ) ορίζοντάς μας με αυτόν τον τρόπο πως επιθυμεί να φαίνεται η ιστοσελίδα του στον κόσμο του διαδικτύου. Σχεδιασμός Λογότυπου O σχεδιασμός του λογότυπου μιας ιστοσελίδας είναι η αρχή και το τέλος της ολοκλήρωσης μια εμφανισιακά καλαίσθητης σελίδας. Πολλοί είναι οι ειδικοί του χώρου όπου χρησιμοποιούν το λογότυπο ως οδηγό τους για την κατασκευή της εμφάνισης. Η επιλογή του κατάλληλου χρωματικού συνδυασμού καθώς επίσης και το ύφος της εταιρικής ταυτότητας είναι 2 βασικά στοιχεία στην κατασκευή του λογότυπου. Σχεδιασμός Επαγγελματικών Καρτών Οι επαγγελματικές κάρτες σχεδιάζονται με βάση την εκάστοτε επαγγελματική ταυτότητα του ενδιαφερόμενου και πριν το τελικό στάδιο αυτό της εκτύπωσης υπάρχει η δυνατότητα πληθώρας αλλαγών (εμφάνισης ή μη) έτσι ώστε να ταιριάξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η αισθητική του πελάτη μας. Για την ολοκλήρωση του σχεδίου χρησιμοποιείτε Γραμμικό σχέδιο καθώς επίσης και το Χρωματικό Φάσμα CMYK. Με τον όρο «Γραμμικό Σχέδιο» εννοείται η σχεδίαση με όργανα, απλών ή σύνθετων γεωμετρικών μορφών, αρχιτεκτονικών μελών κλπ., σε λευκό χαρτί σχεδίασης διαστάσεων 5x9 εκατοστών ή 9x5 εκατοστών.

6 Προώθηση Ιστοσελίδων Σκοπός μας η προώθηση της ιστοσελίδας σας! Όνομα Ιστοσελίδας Στα άρθρα της ενότητας Διαφήμισης - Προώθησης Ιστοσελίδων θα σας περιγράψουμε τους τρόπους που μπορεί ένας χρήστης να επισκεφτεί την σελίδα σας στο διαδίκτυο. Θεωρούμε ότι το επιτυχημένο Marketing - Προώθηση των ιστοσελίδων βασίζεται σε αυτούς τους 3 τρόπους. Αρχίζοντας από την άμεση σύνδεση ορίζουμε την διαδικασία όπου ο επισκέπτης έχει αποσαφηνίσει πλήρως την ιστοσελίδα σας βάση του ονόματος της. Κατάλογοι Διαδικτύου Μέθοδος ανακατεύθυνσης 2ος πρακτικός τρόπος διαφήμισης μιας ιστοσελίδας είναι η προβολή αυτής μέσω καταλόγων του διαδικτύου. Καταχωρώντας την ιστοσελίδα μας δίνουμε παράλληλα την δυνατότητα της ανακατεύθυνσης στον μελλοντικό επισκέπτη. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι προβολής σε καταλόγους του διαδικτύου είτε επί πληρωμή είτε δωρεάν. Ανάλογα τον κλάδο της εταιρείας και το target group που στοχεύουν υπάρχουν κατάλογοι όπου μπορούμε να "φέρουμε" επισκέπτες. Βελτιστοποίηση αναζήτησης Ιστοσελίδας ( S.E.O ) O 3oς πρακτικός τρόπος που συναντάμε στην ενότητα της Διαφήμισης - Προώθησης μιας ιστοσελίδας είναι η Βελτιστοποίηση της σελίδα σας στις μηχανές Αναζήτησης - Search Engine Optimization, ακρωνύμιο : SEO, ως υπηρεσία, είναι λίγο δύσκολο να περιγραφεί. Ο κύριος στόχος της βελτιστοποίησης είναι να "ανεβάσουμε" την θέση κατάταξης της ιστοσελίδας σας σε οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης και με αυτόν τον τρόπο να αυξήσουμε την κίνηση της σύνδεσης των μηχανών με τον διαδικτυακό σας χώρο. Μπορούμε να ορίσουμε το σύνολο των διεργασιών που εφαρμόζονται σε μια ιστοσελίδα για να μπορέσει να «τρέχει» στο SERP (σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης) της Google, MSN, Yahoo και πολλές άλλες μηχανές αναζήτησης.

7 Μεθοδολογία Εργασιών Τα 6 βήματα για την επιτυχία της Ιστοσελίδας σας! 1. Συλλογή Πληροφοριών Στο τομέα αυτό του προγραμματισμού θα σας αναλύσουμε τα βασικά στάδια από τα οποία 'περνάει' μια ιστοσελίδα έως την παρουσίαση της στους πελάτες μας και κατ' επέκταση στους μελλοντικούς επισκέπτες αυτής. Το σύνολο των εργασιών αυτών ονομάζεται Θεωρητικός προγραμματισμός ιστοσελίδων. Θεωρούμε σκόπιμο να γίνει αναφορά των βημάτων στους επισκέπτες μας. Κάνοντας έτσι γνωστό στο ευρύ κοινό κάποια από τα στοιχεία της επιτυχίας που έχουμε θέσει ως εταιρεία Κατασκευής Ιστοσελίδων. Διαβάστε περισσότερα 2. Ανάλυση Απαιτήσεων Με την ολοκλήρωση της Συλλογής Πληροφοριών προχωράμε στο αμέσως επόμενο βήμα που είναι η Ανάλυση των Απαιτήσεων. Όταν ο πελάτης μας παραγγείλει την ανάπτυξη μιας διαδικτυακής σελίδας, έχει συνήθως στο μυαλό του μερικές ιδέες σχετικά με το τι θέλει η σελίδα του να κάνει. Οι απαιτήσεις είναι μια περιγραφή αυτών των ιδεών έτσι ώστε να ικανοποιεί τον σκοπό για τον οποίο αναπτύσσεται. Διαβάστε περισσότερα 3. Σχεδιασμός - Λειτουργίες Με την ολοκλήρωση της ανάλυσης των απαιτήσεων μπορούμε εύκολα και κερδίζοντας αρκετό χρόνο να αρχίσουμε την υλοποίηση όσο αφορά τον σχεδιασμό και κατ' επέκταση την εμφάνιση της σελίδας. Με κατάλληλες τεχνικές διακρίνουμε τα στοιχεία εκείνα που πρέπει να προστεθούν στην σελίδα του πελάτη μας ανάλογα το ύφος, το κοινό που θα απευθύνεται, τις απαιτήσεις που έχουμε αναλύσει σε προηγούμενο βήμα κτλ. Αρχίζουμε με τον βασικό σχεδιασμό ( Layout ) και συνεχίζουμε με την επιλογή του κατάλληλου χρωματισμού. 4. Διαχείριση Περιεχομένου Λίγο πριν την ολοκλήρωση του βήματος της εμφάνισης - λειτουργικότητας αρχίζουμε το βήμα της Διαχείρισης Περιεχομένου - λειτουργικότητα λόγος που γίνεται αυτό είναι για να ταιριάξουμε την εμφάνιση με το περιεχόμενο της σελίδας. Λειτουργικότητα περιεχομένου ( Modules ) καλούμε όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία παρουσιάζουν το περιεχόμενο μιας σελίδας ανάλογα τις απαιτήσεις των πελατών μας. π.χ. Τελευταία Νέα, πρόσφατα Νέα, ποιος είναι συνδεδεμένος κτλ. Διαβάστε περισσότερα 5. Ολοκλήρωση - Διορθώσεις Με την ολοκλήρωση του βασικού περιεχομένου ερχόμαστε στο στάδιο της Ολοκλήρωσης - Διορθώσεων της σελίδας. Σε αυτό το στάδιο θεωρείτε δεδομένη η ολοκλήρωση της εμφάνισης μιας και έχουμε ταιριάξει το περιεχόμενο με την πλήρη εικόνα αυτής. Στο παρών στάδιο γίνεται διόρθωση λαθών που μπορούμε να παρατηρήσουμε στο περιεχόμενο. 6. Παρουσίαση Ιστοσελίδας Είμαστε στην ευχάριστη θέση μετά το πέρας των απαραίτητων βημάτων να παρουσιάσουμε την σελίδα στο διαδίκτυο και στο ευρύ κοινό. Ο πελάτης από την πλευρά του θα περιμένει να γευτεί την προώθηση και παράλληλα την διαφήμιση της εταιρείας του στο διαδίκτυο. Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης η WebGift Υπηρεσίες Διαδικτύου ( σε συνεννόηση με τον πελάτη ) προχωράει στην διαφήμιση - Marketing αποσκοπώντας στην προώθηση του Project στο διαδίκτυο. Κατάλληλες τεχνικές και μέθοδοι χρησιμοποιούνται από την εταιρεία αξιόπιστοι από αυτήν!

8 Επιπρόσθετες Υπηρεσίες Ήρθε ο καιρός να κάνετε το επόμενο βήμα! Πακέτα Φιλοξενίας Ιστοσελίδων H WebGift Υπηρεσίες διαδικτύου παρέχει σε όλους εσάς την κατάλληλη φιλοξενία για την σελίδα σας στο διαδίκτυο. Αναφέρουμε τον όρο κατάλληλη θέλοντας να δώσουμε έμφαση σε δύο αρκετά σημαντικούς τομείς της ενότητας "Φιλοξενία" όπως σε αυτόν της Ασφάλειας των δεδομένων όπου φιλοξενούνται καθώς επίσης και στην ταχύτητα της μεταφοράς των δεδομένων αυτών. Έχοντας δώσει μια αναφορά των τεχνολογιών Υλικού και Λογισμικού που προσφέρουμε σε όλους εσάς στο παρών άρθρο θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τα πακέτα φιλοξενίας όπου προσφέρουμε προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εκάστοτε μελλοντικής ή υπάρχουσας ιστοσελίδας. Συντήρηση Ιστοσελίδας Η συντήρηση μιας ιστοσελίδας αποτελεί ένα βασικό και αρκετά σημαντικό κομμάτι της εταιρικής σας παρουσίας στο διαδίκτυο. Στο άρθρο που ακολουθεί θα σας αναλύσουμε τις εργασίες που υλοποιούνται καθώς επίσης θα σας παρουσιάσουμε τον σκοπό ύπαρξης της υπηρεσίας αυτής. Θέλοντας να δώσουμε έναν ορισμό της έννοιας συντήρηση ιστοσελίδας καλούμε όλες εκείνες τις εργασίες που λαμβάνουν χώρα μετά το πέρας της ολοκλήρωσης - παρουσίασης μιας ιστοσελίδας στους πελάτες μας και κατ' επέκταση στους επισκέπτες αυτής. Επανασχεδιασμός Ιστοσελίδας Πέρα από τις υπηρεσίες της Κατασκευής, Σχεδιασμού καθώς και της Φιλοξενίας Ιστοσελίδων η WebGift Υπηρεσίες Διαδικτύου αναλαμβάνει τον επανασχεδιασμό μιας Ιστοσελίδας. Με την έννοια του επανασχεδιασμού ορίζουμε όλες εκείνες τις εργασίες που γίνονται έτσι ώστε η σελίδας σας να πρωτοπορεί αισθητικά τηρώντας πάντα τα κατάλληλα πρότυπα σχεδιασμού καθώς επίσης και το περιεχόμενο αυτής να είναι κατάλληλα δομημένο - εύκολα προσβάσιμο τόσο για τους επισκέπτες της σελίδας σας όσο και για τις μηχανές αναζήτησης.! Μετάφραση Περιεχομένου H WebGift Υπηρεσίες διαδικτύου σας προσφέρει την δυνατότητα μετάφρασης του διαδικτυακού σας προφίλ σε γλώσσες όπως Ελληνικά και Αγγλικά. Φανταστείτε ότι η προσθήκη μιας επιπλέον γλώσσας σε μια ιστοσελίδα αυτόματα αυξάνει το σύνολο των επισκεπτών σας στο διαδίκτυο και κατ' επέκταση το σύνολο των πωλήσεων - παρεχόμενων υπηρεσιών σας σε αυτό. Σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον όπως το διαδίκτυο μπορείτε με την υπηρεσία αυτή να προσθέσετε αρκετά bonus σε σχέση με τον οποιοδήποτε διαδικτυακό σας ανταγωνιστή επιλέγοντας τις κατάλληλες υπηρεσίες. Διαβάστε περισσότερα

9 Ανάπτυξη εφαρμογών - Επεκτάσεων Η επιχείρησή σας απαιτεί μια νέα και καινοτόμος λύση! Ανάπτυξη Εφαρμογών - Components Οι εφαρμογές (Web Applications) αποτελούν το βασικό στοιχείο μιας ιστοσελίδας. Αναφέραμε στο κομμάτι της ανάπτυξης των λειτουργικών επεκτάσεων ότι στο κυρίως περιεχόμενο μιας σελίδας τρέχει από πίσω μια εφαρμογή. Αλλιώς μπορούμε να πούμε ότι μια εφαρμογή είναι ο κορμός όλων των δυνατοτήτων που μπορεί να προσδώσει σε μια ιστοσελίδα για την μελλοντική χρήση αυτής στο διαδίκτυο. Μπορεί να έχει άπειρες δυνατότητες ωστόσο το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στα στάδια της ανάλυσης των απαιτήσεων καθώς και του σχεδιασμού του μοντέλου όπου θα χρησιμοποιήσουμε στην εκάστωτε εφαρμογή. Ανάπτυξη επεκτάσεων H WebGift Υπηρεσίες Διαδικτύου αναλαμβάνει πλήρως τον σχεδιασμό - ανάλυση - ανάπτυξη - συντήρηση καθώς και αναβάθμιση των λειτουργικών στοιχείων μιας ιστοσελίδας. Με τον όρο Λειτουργικά Στοιχεία ή διαφορετικά Επεκτάσεις εννοούμε όλα εκείνα τα μέρη όπου προσδίδουν λειτουργικότητα στην ιστοσελίδα μας. Ως επεκτάσεις μπορούμε να ορίσουμε την ανάπτυξη modules, πρόσθετων περιεχομένου (content plugins), μηχανών αναζήτησης, μεθόδων πιστοποίησης χρηστών.

10 Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας!

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. http://www.rodosdata.gr. Κωνσταντινίδη 3 85100, Ρόδος Τηλ: 2241027708, 224301730 email: info@rodosdata.gr url: www.rodosdata.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. http://www.rodosdata.gr. Κωνσταντινίδη 3 85100, Ρόδος Τηλ: 2241027708, 224301730 email: info@rodosdata.gr url: www.rodosdata. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012 http://www.rodosdata.gr 9 Στόχος μας στη δημιουργία κάθε website είναι πάντα ο συνδυασμός της άψογης γραφιστικής παρουσίασης και της λειτουργικότητας, ώστε να αποκτήσετε ένα ωραίο website,

Διαβάστε περισσότερα

Πτυχιακή εργασία του

Πτυχιακή εργασία του ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ Πτυχιακή

Διαβάστε περισσότερα

Η αρχιτεκτονική S.a.a.S :... 8 Γιατί να επιλέξω S.a.a.S εφαρμογή :... 8. Το IBSHOP... 8

Η αρχιτεκτονική S.a.a.S :... 8 Γιατί να επιλέξω S.a.a.S εφαρμογή :... 8. Το IBSHOP... 8 Πίνακας περιεχομένων Η Internet Business Hellas... 3 Στοιχεία Επικοινωνίας Τοποθεσία... 3 Τμήμα Υποστήριξης (Help Desk and Client Support)... 3 Προφίλ... 4 Όραμα... 4 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 5 Σχετικά με το IBSHOP....

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία ιστοσελίδας ορειβατικού συλλόγου με χρήση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου Joomla

Δημιουργία ιστοσελίδας ορειβατικού συλλόγου με χρήση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου Joomla ΑΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ Δημιουργία ιστοσελίδας ορειβατικού συλλόγου με χρήση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου Joomla ΠΤΥΧ ΙΑ ΚΗ Ε ΡΓΑΣΙΑ Δαδαλιάρης

Διαβάστε περισσότερα

Ανάπτυξη εφαρμογής διαδικτύου με σύγχρονες ανάγκες υπηρεσιών διαδικτύου για τους φοιτητές ERASMUS. Πτυχιακή Εργασία της

Ανάπτυξη εφαρμογής διαδικτύου με σύγχρονες ανάγκες υπηρεσιών διαδικτύου για τους φοιτητές ERASMUS. Πτυχιακή Εργασία της Τ Ε Χ Ν Ο Λ Ο Γ Ι Κ Ο Ε Κ Π Α Ι Δ Ε Υ Τ Ι Κ Ο Ι Δ Ρ Υ Μ Α ΣΕΡΡΩΝ Σ Χ Ο Λ Η Τ Ε Χ Ν Ο Λ Ο Γ Ι Κ Ω Ν Ε Φ Α Ρ Μ Ο Γ Ω Ν Τ Μ Η Μ Α Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Η Σ & Ε Π Ι Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Ω Ν Ανάπτυξη εφαρμογής διαδικτύου

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Εφαρμογής Διαδραστικού Βιβλίου»

Θέμα: «Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Εφαρμογής Διαδραστικού Βιβλίου» ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Θέμα: «Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Εφαρμογής Διαδραστικού Βιβλίου» ΠΤΥΧΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ Α.Ε.Μ : 1342

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ Πτυχιακή Εργασία ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΤΑΣΤΕΜΗΡ ΙΩΑΝΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ Προώθηση και ανάπτυξη των επιχειρήσεων μέσα από τα Social Media,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ CRM - ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ CRM - ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Τ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ CRM - ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Ελένη Ρεμόντη ΜΑΡΤΙΟΣ 2012 ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Αθανάσιος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Θέμα «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος με την χρήση του προγράμματος Prestashop

Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος με την χρήση του προγράμματος Prestashop ΑΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος με την χρήση του προγράμματος Prestashop ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Παρίζα Αικατερίνη (3356) Παρίζα

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Ιστοσελίδας για προώθηση αγροτικών προϊόντων του Κτήματος Ευκαρπία

Δημιουργία Ιστοσελίδας για προώθηση αγροτικών προϊόντων του Κτήματος Ευκαρπία ΑΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ Δημιουργία Ιστοσελίδας για προώθηση αγροτικών προϊόντων του Κτήματος Ευκαρπία ΠΤΥΧ ΙΑ ΚΗ ΕΡΓ ΑΣΙΑ Κέντρα Σοφοκλή (ΑΜ:Τ01737)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τίτλος : Ανάπτυξη ιστοσελίδας εμπορικής επιχείρησης. Φοιτητές: Ξανθόπουλος Παναγιώτης

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας

Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας Στα πλαίσια του έργου ανάπτυξης κόμβου ηλεκτρονικού εμπορίου για τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας το

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΜΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΜΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΜΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΘΕΜΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ: Δημιουργία διαδραστικής ιστοσελίδας για το μάθημα της νανοηλεκτρονικής Υπεύθυνος : Δρ. Καναπίτσας

Διαβάστε περισσότερα

Π Τ Υ Χ Ι Α Κ Η Ε Ρ ΓΑ Σ Ι Α

Π Τ Υ Χ Ι Α Κ Η Ε Ρ ΓΑ Σ Ι Α Α Ρ Ι Σ Τ Ο Τ Ε Λ Ε Ι Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Θ Ε Σ Σ Α Λ Ο Ν Ι Κ Η Σ ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Π Τ Υ Χ Ι Α Κ Η Ε Ρ ΓΑ Σ Ι Α ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ JOOMLA Δεκέμβριος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΘΕΜΑ: Κατασκευή του ηλεκτρονικού Καταστήματος SIFAKIS ΣHΦΑΚΗ ΣΟΦΙΑ Α.Μ:1505. Επιβλέπων Καθηγητής: κ. ΠΑΠΑΔΟΥΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΘΕΜΑ: Κατασκευή του ηλεκτρονικού Καταστήματος SIFAKIS ΣHΦΑΚΗ ΣΟΦΙΑ Α.Μ:1505. Επιβλέπων Καθηγητής: κ. ΠΑΠΑΔΟΥΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυµα Κρήτης Σχολή Τεχνολογικών Εφαρµογών Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής & Πολυμέσων ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: Κατασκευή του ηλεκτρονικού Καταστήματος SIFAKIS ΣHΦΑΚΗ ΣΟΦΙΑ Α.Μ:1505

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ & ΖΩΗΣ» ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ & ΖΩΗΣ» ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ & ΖΩΗΣ» ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ» ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ» ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚO ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚO IΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓIΟΥ Νέα Κτίρια, 30200, Μεσολόγγι Τηλ: 26310 58462 Fax : 26310 23204 e-mail: elep@teimes.gr URL:http://www.teimes.grr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ»

Διαβάστε περισσότερα

«Δημιουργία Εργαλείου Παραγωγής Περιεχομένου σε Web Site ( CONTENT MANAGEMENT TOOL )»

«Δημιουργία Εργαλείου Παραγωγής Περιεχομένου σε Web Site ( CONTENT MANAGEMENT TOOL )» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Δημιουργία Εργαλείου Παραγωγής Περιεχομένου σε Web Site

Διαβάστε περισσότερα

Αριστοτέλειο Πανεπιστήµιο Θεσσαλονίκης Σχολή Θετικών Επιστηµών Τµήµα Πληροφορικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήµιο Θεσσαλονίκης Σχολή Θετικών Επιστηµών Τµήµα Πληροφορικής Αριστοτέλειο Πανεπιστήµιο Θεσσαλονίκης Σχολή Θετικών Επιστηµών Τµήµα Πληροφορικής Συστήµατα ιαχείρισης Περιεχοµένου & Υπηρεσίες Καταλόγου ιπλωµατική Εργασία Γεωργιάδου Ευδοξία Επιβλέπων Καθηγητής: Παπαδηµητρίου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός δημιουργίας δυναμικών ιστοσελίδων με υποστήριξη χρηστών σε ποικίλα επίπεδα δικαιωμάτων. Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ. Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών

Οδηγός δημιουργίας δυναμικών ιστοσελίδων με υποστήριξη χρηστών σε ποικίλα επίπεδα δικαιωμάτων. Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ. Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών Οδηγός δημιουργίας δυναμικών ιστοσελίδων με υποστήριξη χρηστών σε ποικίλα επίπεδα δικαιωμάτων. ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Καραμπούλα Μάριου Επιβλέπων: Δρ. Μηχ. Νικόλαος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΕΧΝΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Διπλωματική εργασία ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ίδρυση ηλεκτρονικής επιχείρησης

Ίδρυση ηλεκτρονικής επιχείρησης «ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΜΚΕ) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (Ε.Π.Ε.Δ.Β.Μ.) 2007-2013, Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ Κατασκευή Ιστοσελίδας Ηλεκτρονικού Καταστήματος με χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : Συγκριτική μελέτη συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου και δημιουργία θεματικού δικτυακού τόπου.

Θέμα : Συγκριτική μελέτη συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου και δημιουργία θεματικού δικτυακού τόπου. Α.Τ. Ε. Ι. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Πτυχιακή εργασία Θέμα : Συγκριτική μελέτη συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου και δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΛΑΛΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΑΜ: 1839) email : falalas@gmail.com. Επόπτης καθηγητής : Δρ. Μανιφάβας Χαράλαμπος

ΦΑΛΑΛΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΑΜ: 1839) email : falalas@gmail.com. Επόπτης καθηγητής : Δρ. Μανιφάβας Χαράλαμπος ΤΙΤΛΟΣ : ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ SITE (ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ) ΜΕ ΧΡΗΣΗ OPEN SOURCE ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡIΕΧΟΜΕΝΟΥ (WORDPRESS) ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΟΥ. ΦΑΛΑΛΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΑΜ: 1839) email : falalas@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

Hellas Marketing. Ποιοί είμαστε Ας γνωριστούμε λοιπόν!

Hellas Marketing. Ποιοί είμαστε Ας γνωριστούμε λοιπόν! HelasMarketing BusinessSolutionsforalenterprises *όραμα μας Να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να εξελιχθούν τεχνολογικά μέσω των υπηρεσιών που παρέχουμε με ταυτόχρονη εισαγωγή καινοτομιών, που θα αναδείξουν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ Επόπτης Από τον Β. Παγγούσης Κυματή Απόστολο Επικ. Καθηγητής ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2008 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα