Τι είναι σημαντικό για εσάς;

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Τι είναι σημαντικό για εσάς;"

Transcript

1 CROP BOTTOM GR 09/2012 Τι είναι σημαντικό για εσάς; το πρόσθετο εισόδημα να είστε ο εργοδότης του εαυτού σας περισσότερη ελευθερία να έχετε τον έλεγχο του μέλλοντός σας η οικογένεια κάποια εξτρά προνόμια CROP TOP Μην τα ονειρεύεστε απλώς. Κάνετε κάτι για να τα πραγματοποιήσετε! Γεγονός: Ως μία από τις! μεγαλύτερες εταιρίες απευθείας πωλήσεων παγκοσμίως, η Amway σας προσφέρει την ευκαιρία να ξεκινήσετε μία χαμηλού κόστους και χαμηλού ρίσκου δική σας επιχείρηση. FULL Ξεκινήστε με την Επιχείρηση

2 Πού θέλετε να φτάσετε με την Amway; Να κερδίσετε κάποια επιπλέον χρήματα Μπορείτε! Εμείς θα αναλάβουμε τα προϊόντα, εσείς φροντίστε τους πελάτες σας. Να αναπτύξετε την επιχείρησή σας Τώρα έχετε μία επιχείρηση! Με αφοσίωση, η επιχείρησή σας μπορεί να επεκταθεί και να μεγαλώσει, μαζί με το εισόδημά σας. Να ξεπεράσετε τον εαυτό σας Μπορείτε να κάνετε σπουδαία πράγματα! Εμπνεύστε τους Ιδιοκτήτες Επιχείρησης Amway της ομάδας σας ώστε να δώσουν όλο τον εαυτό τους. Γεγονός: Υπάρχουν! περισσότεροι από Ιδιοκτήτες Επιχείρησης Amway (ΑΒΟ) παγκοσμίως.

3 έχετε τον έλεγχο της πορείας σας Μπορείτε να κάνετε σπουδαία πράγματα! Εισόδημα = κέρδος λιανικής αμοιβές απόδοσης στο 21% * Τώρα έχετε μία επιχείρηση! Εισόδημα = κέρδος λιανικής αμοιβές απόδοσης από 12%-18% * Μπορείτε! Εισόδημα = κέρδος λιανικής αμοιβές απόδοσης από 3%-9% * * Βάσει του όγκου πωλήσεων.! Γεγονός: Από το 1959, η Amway έχει καταβάλει τις περισσότερες αμοιβές και κίνητρα μετρητών στους διανομείς της διεθνώς, από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία απευθείας πωλήσεων στον κόσμο.

4 Μπορείτε! * Τι κάνετε: παρέχετε στους πελάτες προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και γίνεστε ανάδοχοι νέων Ιδιοκτητών Επιχείρησης Amway Τι κερδίζετε: απολαμβάνετε ένα ανεξάρτητο εισόδημα Το σύνολο των παραγγελιών σας στην Amway 316 2x(316 )= 948 Οι πελάτες σας 2 Ιδιοκτήτες Επιχείρησης Οι Αμοιβές Απόδοσής σας 6% x 948 = 56,88 3% x 316 = 9,48 9,48 x 2 = 18,96 Οι Αμοιβές Απόδοσης της ομάδας σας Το κέρδος λιανικής** 30% x 316 = 94,80 Γεγονός: Ως νέος Ιδιοκτήτης! Επιχείρησης Amway δικαιούστε μία έκπτωση λόγω έναρξης κατά τις πρώτες 30 ημέρες της επιχείρησής σας η ιδανική στιγμή για να παραγγείλετε τα πρώτα σας προϊόντα και τα εργαλεία εκκίνησης. Το μηνιαίο σας εισόδημα 56,88-18,96 94,80 = 132, ,64 / χρόνο * Ο υπολογισμός σε αυτό το παράδειγμα και στα υπόλοιπα παραδείγματα που ακολουθούν γίνεται μόνο για λόγους εκτίμησης. Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις πραγματικές συνθήκες και μπορεί να μην περιέχει τα πλέον πρόσφατα στοιχεία. Τα στοιχεία είναι μόνο για επεξήγηση και δεν αποτελούν υπόσχεση, εγγύηση, ούτε άλλη υποχρέωση καταβολής αμοιβών από την Amway. Το αποτέλεσμα του υπολογισμού του εισοδήματος είναι το ακαθάριστο εισόδημα και δεν περιλαμβάνει έξοδα και φόρους που σχετίζονται με την επιχείρηση Amway. ** Αυτός ο υπολογισμός βασίστηκε σε προτεινόμενες τιμές λιανικής και ο κάθε ΑΒΟ έχει 200 ΒΑ. Όλα τα προϊόντα έχουν Βαθμούς Αξιολόγησης (ΒΑ) που καθορίζουν το επίπεδο των αμοιβών απόδοσης. Αυτό το παράδειγμα: 600 ΒΑ = 948, βασίστηκε στην αναλογία ΒΑ/ ίση με 1,58. Επίπεδο αμοιβών απόδοσης 6%.

5 Τώρα έχετε μία επιχείρηση! * Τι κάνετε: γίνεστε ανάδοχος περισσότερων νέων Ιδιοκτητών Επιχείρησης Amway Τι κερδίζετε: αύξηση του εισοδήματός σας μέσω των αμοιβών απόδοσης 6 Ιδιοκτήτες Επιχείρησης Οι πελάτες σας με 4 ο καθένας Οι Αμοιβές Απόδοσής σας 15% x = 1.469,40 6% x = 94,80 94,80 x 6 = 568,80 Οι Αμοιβές Απόδοσης της ομάδας σας Το κέρδος λιανικής** 30% x 316 = 94,80! Γεγονός: Περισσότεροι από Ιδιοκτήτες Επιχείρησης Amway συμμετέχουν κάθε χρόνο στα προγράμματα κατάρτισης της Amway Academy, μαθαίνοντας πώς να αναπτύσσουν τις επιχειρήσεις τους. Το σύνολο των παραγγελιών σας στην Amway Το μηνιαίο σας εισόδημα 316 6x(1.580 ) = ,40-568,80 94,80 = 995, ,80 / χρόνο Σε αυτό το παράδειγμα: ΒΑ = Επίπεδο αμοιβών απόδοσης 15%. Όλοι οι ΑΒΟ έχουν 200 προσωπικούς ΒΑ και το παράδειγμα έχει υπολογιστεί με σχέση ΒΑ/ΟΣ 1 προς 1,58.

6 Μπορείτε να κάνετε σπουδαία πράγματα! * Τι κάνετε: εκπαιδεύετε άλλους να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους Τι κερδίζετε: εισόδημα και δυνατότητα μεγάλης ανάπτυξης 6 Ιδιοκτήτες Επιχείρησης Οι πελάτες σας με 4 ο καθένας Οι Αμοιβές Απόδοσής σας 21% x = 5.242,44 Οι Αμοιβές Απόδοσης της ομάδας σας 12% x = 492,96 492,96 x 6 = 2.957,76 Το κέρδος λιανικής** 30% x 316 = 94,80 Γεγονός: Αναπτύξτε την! επιχείρησή σας πέρα από το 21% και θα δικαιούστε πολλές άλλες προσοδοφόρες αμοιβές και κίνητρα Το σύνολο των παραγγελιών σας στην Amway με 2 ο καθένας x (4.108) = Το μηνιαίο σας εισόδημα 5.242, ,76 94,80 = 2.379, ,76 / χρόνο Αυτό το παράδειγμα: ΒΑ = Επίπεδο αμοιβών απόδοσης 21%. Όλοι οι ΑΒΟ έχουν 200 προσωπικούς ΒΑ και το παράδειγμα έχει υπολογιστεί με σχέση ΒΑ/ΟΣ 1 προς 1,58.

7 Προσπαθήστε για ακόμη περισσότερα Οι ΑΒΟ υψηλών επιπέδων μπορούν να κερδίσουν επιπλέον ειδικές αμοιβές και κίνητρα, που συμπεριλαμβάνουν επιχειρηματικό σεμινάριο (LTS) που πραγματοποιείται σε καταπληκτικούς προορισμούς πολλές πρόσθετες αμοιβές απόδοσης και δελεαστικές αμοιβές σε μετρητά Τα όνειρά σας μπορούν να έχουν όλα τα μεγέθη. Ξεκινήστε σήμερα για να τα κάνετε πραγματικότητα! Γεγονός: Κάθε χρόνο, χιλιάδες ηγέτες υψηλών! επιτευγμάτων συμμετέχουν σε Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Ηγετών (LTS).

8 Προϊόντα που οι άνθρωποι αγαπούν Ξεκινήστε με προϊόντα FULL Σας παρουσιάζουμε ένα κόσμο με επωνυμίες που ξεχωρίζουν για τα υψηλότατα πρότυπα ποιότητας την κορυφαία απόδοση την έρευνα τεχνολογίας αιχμής την ποιότητα ζωής! Γεγονός: Η Amway σήμερα κατέχει περίπου 1000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας προϊόντων. CROP BOTTOM

9 Εξαιρετικής απόδοσης, ευαίσθητα προς το περιβάλλον προϊόντα, που θα σας βοηθήσουν να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις της οικιακής καθαριότητας.! Γεγονός: Ένα λίτρο από το Υγρό Απορρυπαντικό Πιάτων DISH DROPS μπορεί να πλύνει περισσότερα από πιάτα!

10 Από απαλή περιποίηση της επιδερμίδας μέχρι υψηλής απόδοσης προϊόντα για τα μαλλιά και την οδοντόκρεμα πολλαπλής δράσης, η σειρά προϊόντων προσωπικής περιποίησης διαθέτει τα πάντα.! Γεγονός: Όλα τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης ελέγχονται για να διασφαλιστεί ότι πληρούν τις υψηλές μας προδιαγραφές ποιότητας και απόδοσης.

11 Προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας και μακιγιάζ. Από εύχρηστα, απλά και ζωηρά μέχρι προηγμένα, πολυτελή και εκλεπτυσμένα. Γεγονός: Η ARTISTRY είναι μεταξύ των! πέντε κορυφαίων επώνυμων εταιριών σε πωλήσεις ποιοτικών προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας. * * Πηγή: Euromonitor International Limited, Ομορφιά και Προσωπική Περιποίηση 2011, κατηγορία και υποκατηγορία εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων μακιγιάζ και περιποίησης επιδερμίδας, global 2010 value RSP.

12 Η επωνυμία beautycycle διαθέτει πέντε ολοκληρωμένες σειρές καλλυντικών προϊόντων. Εμπνευσμένες από τα στοιχεία της φύσης προσφέρουνε απλές λύσεις ομορφιάς για ορατά αποτελέσματα. Γεγονός: Η συστηνόμενη λειτουργία! (Αpp) για την περιποίηση της επιδερμίδας δείχνει σε εσάς και τους πελάτες σας το ιδανικό στοιχείο για την επιδερμίδα σας - και μπορείτε να την κατεβάσετε εντελώς δωρεάν!

13 Πρωτοποριακή τεχνολογία που 'κλειδώνει' τα θρεπτικά συστατικά στο φαγητό σας και φέρνει καθαρό και υπέροχα εύγευστο νερό μέσα στο σπίτι σας.! Γεγονός: Το Σύστημα Επεξεργασίας Νερού espring είναι η μεγαλύτερη επωνυμία στον κόσμο, σε πωλήσεις οικιακών συστημάτων επεξεργασίας νερού. * *Βάσει μελέτης των πωλήσεων των επαληθευμένων Αγορών του 2009.

14 Ο καθένας μπορεί να τα καταφέρει Εάν είμαστε πεπεισμένοι για την ποιότητα ενός προϊόντος, το πουλάμε. Εάν είστε πεπεισμένοι, μπορείτε κι εσείς να προωθήσετε τα προϊόντα μας! Για τη δική σας υποστήριξη η Amway σας παρέχει: εκκίνηση με επένδυση χαμηλού κόστους εγγύηση επιστροφής χρημάτων * ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο δωρεάν εκπαίδευση με την Amway Academy Καταστήματα Amway και Επιχειρηματικά Κέντρα σε όλη την Ευρώπη Γεγονός: Ανεξάρτητα από την ηλικία ή το υπόβαθρό σας,! μπορείτε να δημιουργήσετε μια επιχείρηση Amway, μόνο για εσάς. * Για το αντίτιμο της εγγραφής. Ισχύει για τις πρώτες 90 ημέρες.

15 Σας υποστηρίζουμε διαρκώς Η Amway είναι Ευυπόληπτη σε όλο τον κόσμο για τα βραβευμένα προϊόντα της Ακμάζουσα Έμπνευση Αισιόδοξη για πάνω από 50 χρόνια και έπεται συνέχεια! για εκαταμμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο γιατί ανταμείβει την προσωπική προσπάθεια για το κοινό μας μέλλον! Γεγονός: Η Amway ιδρύθηκε το 1959 από τον Rich DeVos και τον Jay Van Andel και εξακολουθεί μέχρι σήμερα να ανήκει στις ίδιες οικογένειες, με παρουσία σε 80 διεθνείς αγορές.

16 Γίνετε ένας Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway Η επιχείρησή σας Amway ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο ζωής σας αναπτύσσεται μαζί με εσάς προσφέρει μεγάλες δυνατότητες κέρδους Ρωτήστε τον ανάδοχό σας σχετικά με τις επιλογές σας στο ξεκίνημα τα οφέλη των προσφορών Best of Amway συμβουλές επιτυχίας για να χτίσετε το μέλλον σας Γεγονός: Στην Amway, οι προσωπικές σχέσεις είναι! σημαντικές. Καθώς θα γνωρίζετε άλλους Ιδιοκτήτες Επιχείρησης Amway που διευθύνουν ήδη μία επιτυχημένη επιχείρηση, σας προτείνουμε να συζητάτε μαζί τους και να μαθαίνετε από τις εμπειρίες τους.

Schroders Multi-Manager Πέντε Επενδυτικές Λύσεις

Schroders Multi-Manager Πέντε Επενδυτικές Λύσεις Schroders Multi-Manager Πέντε Επενδυτικές Λύσεις Schroders Multi-Manager ΑΠΟΦ.ΕΠΙΤΡ. ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ 4216/ 4.10.2006 ΤΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΑΜΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΧΟΙ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

ΟΡΑΜΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΧΟΙ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΟΡΑΜΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΧΟΙ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ VALUE DELIVERY A.M.S. ΕΠΕ 1 από 8 Δηλώσεις Στρατηγικής και Οράματος Τόσο οι άνθρωποι όσο και οι επιχειρήσεις, προκειμένου να πετύχουν, θεσπίζουν ένα πλαίσιο στρατηγικής.

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματική σταδιοδρομία σε μία επιχείρηση Σ. Αλεξανδράκη, M.Sc. Στέλεχος Φαρμακευτικής Εταιρείας

Επαγγελματική σταδιοδρομία σε μία επιχείρηση Σ. Αλεξανδράκη, M.Sc. Στέλεχος Φαρμακευτικής Εταιρείας Επαγγελματική σταδιοδρομία σε μία επιχείρηση Σ. Αλεξανδράκη, M.Sc. Στέλεχος Φαρμακευτικής Εταιρείας Επαγγελματική σταδιοδρομία σε μία επιχείρηση Εισαγωγικά: Θα ήθελα να αρχίσω ζητώντας σας μία σχετική

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα και Τουριστική Πολιτιστική Ανάπτυξη

Επιχειρηματικότητα και Τουριστική Πολιτιστική Ανάπτυξη ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Επιχειρηματικότητα και Τουριστική Πολιτιστική Ανάπτυξη ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Συγγραφέας Ειρήνη Σωπασή

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση

Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Συγγραφέας Σπυρίδων Δ. Κοττώρης Υπεύθυνος διαμόρφωσης

Διαβάστε περισσότερα

Η Φιλοσοφία της Εταιρείας

Η Φιλοσοφία της Εταιρείας Εταιρικό Προφίλ Η Φιλοσοφία της Εταιρείας επιτυχία υγεία πλούτος Κοινωφελής εργασία ευτυχία Επισκόπηση Εταιρείας Η Gano Excel Industries Sdn Bhd είναι μία από τις καθιερωμένες και από τις κορυφαίες εταιρίες

Διαβάστε περισσότερα

Ο Κώδικάς μας για Υπεύθυνη Επιχειρηματική Πρακτική

Ο Κώδικάς μας για Υπεύθυνη Επιχειρηματική Πρακτική Ο Κώδικάς μας για Υπεύθυνη Πρακτική CSL Limited Ιούλιος 2013 Περιεχόμενα > < Προηγούμενη σελίδα Περιεχόμενα Επόμενη σελίδα > Ο Κώδικάς μας για Υπεύθυνη Πρακτική Εστίαση στον Πελάτη. Καινοτομία. Ακεραιότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στις ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Εισαγωγή στις ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ 1. Εισαγωγή στις ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ 1.1 Μια Πρώτη Γεύση Η αλήθεια είναι ότι οι επενδύσεις μοιάζουν με ένα ταξίδι. Πρέπει να ξέρουμε πού θέλουμε να πάμε και περίπου πόσος χρόνος χρειάζεται για να φτάσουμε στον

Διαβάστε περισσότερα

colorexpert Συστήματα Βαφής Χρώματα Εκπαίδευση Μάρκετινγκ 20 χρόνια ποιότητα Permahyd.

colorexpert Συστήματα Βαφής Χρώματα Εκπαίδευση Μάρκετινγκ 20 χρόνια ποιότητα Permahyd. colorexpert Συστήματα Βαφής Χρώματα Εκπαίδευση Μάρκετινγκ 20 χρόνια ποιότητα Permahyd. Νέο βερνίκι. Permasolid HS Speed Clear Coat 8800. Για εξαιρετικά γρήγορο στέγνωμα. MyTraining. Το νέο online πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Α.Π.Θ. Α.Π.Θ. Οδηγός Επιχειρηματικότητας του Γραφείου. Διασύνδεσης Α.Π.Θ. Οδηγός Επιχειρηματικότητας

Α.Π.Θ. Α.Π.Θ. Οδηγός Επιχειρηματικότητας του Γραφείου. Διασύνδεσης Α.Π.Θ. Οδηγός Επιχειρηματικότητας Οδηγός Επιχειρηματικότητας του Γραφείου Διασύνδεσης Α.Π.Θ. Οδηγός Επιχειρηματικότητας του Γραφείου Διασύνδεσης Α.Π.Θ. Οδηγός Επιχειρηματικότητας του Γραφείου Διασύνδεσης Α.Π.Θ. Οδηγός Επιχειρηματικότητας

Διαβάστε περισσότερα

Ο τρόπος εργασίας μας. Κώδικας δεοντολογίας για τον Όμιλο Belron

Ο τρόπος εργασίας μας. Κώδικας δεοντολογίας για τον Όμιλο Belron Ο τρόπος εργασίας μας Κώδικας δεοντολογίας για τον Όμιλο Belron Περιεχόμενα Ο τρόπος εργασίας μας Ο τρόπος εργασίας μας μεταξύ μας με άλλους Ο τρόπος διαχείρισης της επιχείρησης Επικοινωνία & πηγές μεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

Μετάφραση / Επιμέλεια. Συχνές Ερωτήσεις. για τις Μαθησιακές Δυσκολίες. Μετάφραση από www.ld.org

Μετάφραση / Επιμέλεια. Συχνές Ερωτήσεις. για τις Μαθησιακές Δυσκολίες. Μετάφραση από www.ld.org Μετάφραση / Επιμέλεια Συχνές Ερωτήσεις για τις Μαθησιακές Δυσκολίες Μετάφραση από www.ld.org Συχνές Ερωτήσεις για τις Μαθησιακές Δυσκολίες Από την Αλίκη Κασσωτάκη Λογοπεδικός /Επιστημονική Συντονίστρια

Διαβάστε περισσότερα

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΟΛΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ (MBA-TQM) Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ Clarity and Opportunity Βασικό στοιχείο μας είναι ο ξεκάθαρος προσανατολισμός μας. Σε αυτό το ενημερωτικό έντυπο υπογραμμίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡ. ΤΕΥΧΟΥΣ 9 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008. Νέα εικόνα των καταστημάτων

ΑΡ. ΤΕΥΧΟΥΣ 9 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008. Νέα εικόνα των καταστημάτων ΑΡ. ΤΕΥΧΟΥΣ 9 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008 Νέα εικόνα των καταστημάτων 3 4-5 6-8 Editorial 9-11 Τα Νέα μας 12-13 Κεντρικό Θέμα 14-16 Εξελίξεις Παροχές Εκπαίδευση 17-19 Ο Όμιλος μας Τίτλος αγγλόφωνης έκδοσης: Leading

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Πρόλογος 4. Εισαγωγή 5

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Πρόλογος 4. Εισαγωγή 5 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόλογος 4 Εισαγωγή 5 ΜΕΡΟΣ Α ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 1.1 Δραστηριότητες της λογιστικής κόστους 8 1.2 Παράγοντες που επηρεάζουν τα συστήματα κοστολόγησης 8 1.3 Έννοια του κόστους 1.4 Ορισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Στρατηγική και Πολιτικές για Ταχεία Περιφερειακή Ανάπτυξη, Ισχυρές Επιχειρήσεις και Αποτελεσματικό Ανθρώπινο Δυναμικό ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ.. 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Σηµειώσεις συµµετεχόντων µε υλικό που δεν περιέχεται στο βιβλίο

Σηµειώσεις συµµετεχόντων µε υλικό που δεν περιέχεται στο βιβλίο Σηµειώσεις συµµετεχόντων µε υλικό που δεν περιέχεται στο βιβλίο Copyright Akis Angelakis 2007 Σάββατο 3 Νοεµβρίου, Ώρες 09:30 15:00 Θέλετε να: Αυξήσετε τις πωλήσεις σας άµεσα κατά 30%; Πετύχετε τους στόχους

Διαβάστε περισσότερα

1. Τι είναι τα Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN) & σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνονται

1. Τι είναι τα Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN) & σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνονται 1 Τι είναι τα Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN) & σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνονται Επιχειρήσεις με περισσότερα από ένα σημεία παρουσίας (καταστήματα, γραφεία) πολύ συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ Θέσεις της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) για την αντιμετώπιση της Οικονομικής Κρίσης και για την ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας. ΑΘΗΝΑ - ΜΑΡΤΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Η ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΘΕΜΑ: Η ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Τµήµα Λογιστικής Πτυχιακή εργασία του τµήµατος λογιστικής Εισηγητής: Γαβριλάκης Νεκτάριος ΘΕΜΑ: Η ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας

Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας Στα πλαίσια του έργου ανάπτυξης κόμβου ηλεκτρονικού εμπορίου για τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας το

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Έρευνας Outplacement

Αποτελέσματα Έρευνας Outplacement Αποτελέσματα Έρευνας Outplacement 2011 Ελλάδα 2011 Πρόλογος 3 1. Σύνοψη Αποτελεσμάτων 4 2. Ταυτότητα έρευνας 6 - Μεθοδολογία - Δημογραφική Ανάλυση Δείγματος 3. Ανάλυση Αποτελεσμάτων 8 - Γνώση & Χρήση των

Διαβάστε περισσότερα

Αρωματικά φυτά. Ο θησαυρός της ελληνικής γης με... άρωμα ανάπτυξης

Αρωματικά φυτά. Ο θησαυρός της ελληνικής γης με... άρωμα ανάπτυξης ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 03 ΤΕΥΧΟΣ Νο ΜΑΡΤΙΟΣ 2015 Αρωματικά φυτά Ο θησαυρός της ελληνικής γης με... άρωμα ανάπτυξης ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η ανταγωνιστικότητα περνά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: ΜΑΤΣΑΤΣΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΥΔΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ ΕΠΙθΕΩΡΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ - Τεύχος 2 (2002), 127-140 Δρ Δημήτριος Ποσχολούδης Αναπληρωτής Κοθηyητής Τ.Ε.Ι. Σερρών ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ Η ΠΑΡΑΓΩΓΉ ΝΕΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Περίληψη

Διαβάστε περισσότερα

Αφιέρωμα στις Μεταπτυχιακές Σπουδές

Αφιέρωμα στις Μεταπτυχιακές Σπουδές Aφιέρωμα Αφιέρωμα στις Μεταπτυχιακές Σπουδές Επειδή αρκετοί από εμάς έχουμε ήδη αποφασίσει να προχωρήσουμε σε κάποιο Μεταπτυχιακό μόλις πάρουμε στα χέρια μας το πολυπόθητο πτυχίο (ειδικά με την κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Πιο έξυπνα και πιο καθαρά. Βιώσιμη κατανάλωση και παραγωγή

Πιο έξυπνα και πιο καθαρά. Βιώσιμη κατανάλωση και παραγωγή Πιο έξυπνα και πιο καθαρά Βιώσιμη κατανάλωση και παραγωγή 1 Η υπηρεσία Europe Direct απαντά σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ένωση Αριθμός κλήσης χωρίς χρέωση (*) : 00 800 6 7 8 9 10

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Πτυχιακή. Γκαρέτσα Νίκη, 2004 Α.Τ.Ε.Ι ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Πτυχιακή εργασία Γκαρέτσα Νικολέτα, Εξάμηνο

Διαβάστε περισσότερα