Περιποίηση προσώπου. Δομή του δέρματος

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Περιποίηση προσώπου. Δομή του δέρματος"

Transcript

1 Περιποίηση προσώπου Το δέρμα, εκτός από προστατευτικός μανδύας που καλύπτει το σώμα μας, είναι ένα όργανο που λειτουργεί και ρυθμιστικά βοηθώντας στη διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος. Mεταδίδει τις αισθήσεις μέσω των πολυάριθμων νεύρων που υπάρχουν κάτω από την επιδερμίδα καθώς και τα σήματα εκείνα που ενεργοποιούν το ανοσοποιητικό σύστημα και προάγουν την φλεγμονή. Aποτελεί την ασπίδα του οργανισμού έναντι της ακτινοβολίας, η οποία διαφορετικά είναι ικανή να προκαλέσει αλλοίωση του γενετικού υλικού. Επιπλέον, μέσω των σμηγματογόνων αδένων του εκκρίνει λιπαρές ουσίες που διατηρούν την ελαστικότητά του και μέσω των ιδρωτοποιιών αδένων αποβάλλει τις τοξίνες που παράγει ο οργανισμός. Γενικά, το δέρμα διαθέτει όλους τους μηχανισμούς και περιέχει τα υλικά που χρειάζονται για να διατηρείται υγειές και να μη φθείρεται. Όμως, με την πάροδο του χρόνου μειώνεται η αποτελεσματικότητα των παραπάνω λειτουργιών, γι αυτό είναι απαραίτητο να του παρέχουμε τις κατάλληλες πρώτες ύλες, η επιλογή των οποίων γίνεται βάσει του τύπου δέρματος και της ηλικίας. Το δέρμα, και ειδικά αυτό του προσώπου, καθορίζει αισθητικά την εικόνα της εμφάνισής μας και ταυτόχρονα αντανακλά την εσωτερική κατάσταση και υγεία του οργανισμού μας. Στη συνέχεια ακολουθεί ένας οδηγός για την κατανόηση της λειτουργίας του δέρματος καθώς και των ιδιαίτερων αναγκών της κάθε επιδερμίδας, προκειμένου να επιλέγονται τα κατάλληλα προϊόντα που θα την ανανεώνουν, θα την αναζωογονούν και θα την προστατεύουν. Δομή του δέρματος Το δέρμα αποτελείται από τρία βασικά στρώματα: την επιδερμίδα, το χόριο και τον υποδόριο λιπώδη ιστό. Η επιδερμίδα είναι το ανώτερο στρώμα του δέρματος και αποτελείται κυρίως από κερατινοκύτταρα, μελανοκύτταρα (υπεύθυνα για την παραγωγή μελανίνης που ενισχύει το μαύρισμα) και τα κύτταρα Langerhans (ανοσοκύτταρα). Αυτό το στρώμα έχει τον ρόλο του φραγμού που προστατεύει το σώμα από τους τραυματισμούς καθώς και από εξωτερικές επιθέσεις. Η ανώτερη - εξωτερική επιφάνεια της επιδερμίδας είναι η κεράτινη στιβάδα που αποτελείται από επίπεδα κερατινοκύτταρα. Αυτό το στρώμα διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην προστασία και τη διατήρηση της ενυδάτωσης

2 του δέρματος, καθώς σχηματίζει ένα σκληρό στρώμα που διαπερνάται μόνο από τους ιδρωτοποιούς αδένες (τα στόμια των οποίων αποτελούν τους πόρους που βλέπουμε στην επιφάνεια της επιδερμίδας μας) και τις τρίχες. Ανανεώνεται διαρκώς μέσω της απομάκρυνσης των νεκρών κερατινοκυττάρων που αντικαθίστανται από νέα που προέρχονται από τα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας. Το χόριο βρίσκεται ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα και αποτελεί το 90% του δέρματος. Περιέχει το μεγαλύτερο μέρος του υποστηρικτικού κολλαγόνου και της ελαστίνης, που δίνουν στο δέρμα τη δομή του, τη δύναμη και την ελαστικότητα. Περιέχει πολλά αιμοφόρα αγγεία που παρέχουν θρέψη για το δέρμα. Είναι πλούσιο σε νερό και σε μόρια συγκράτησης του νερού όπως γλυκοζαμινογλυκάνες (GAGs) στις οποίες ανήκει το υαλουρονικό οξύ το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην ενυδάτωση των ιστών. Το χόριο περιλαμβάνει, επίσης, το θυλάκιο της τρίχας, τη βάση των ιδρωτοποιών αδένων, που είναι υπεύθυνοι για την εφίδρωση και συνεπώς την αποβολή των τοξινών από την κυκλοφορία του αίματος, και των σμηγματογόνων αδένων, που είναι υπεύθυνοι για την έκκριση του σμήγματος που λιπαίνει την επιφάνεια της επιδερμίδας. Το υποδόριο λίποςείναι το βαθύτερο στρώμα του δέρματος. Είναι πλούσιο σε λίπος και αιμοφόρα αγγεία. Το δέρμα και το pη του Το ph μετρά την οξύτητα του δέρματος.οι τιμές του pη κυμαίνονται από όξινες σε αλκαλικές, σε μια κλίμακα από 1 έως 14: 1 ph <7 όξινο ph ph = 7 ουδέτερο ph 7 <ph 14 αλκαλικό ρη Σε γενικές γραμμές, το δέρμα έχει pη μεταξύ 4 και 7. Κατά μέσο όρο το ph του δέρματος είναι 5,5 δηλαδή είναι ελαφρώς όξινο, αλλά μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με περιοχές του σώματος και την ηλικία. Στο πρόσωπο, κατά μέσο όρο: Ένα κανονικό δέρμα έχει pη γύρω στο 6,5 : είναι σχεδόν ουδέτερο. Ένα ξηρό δέρμα έχει pη μικρότερο από 6,5 : είναι όξινο. Έναλιπαρό δέρμαέχει pη μεγαλύτερο από 6,5 : είναι αλκαλικό. Τα καλλυντικά προϊόντα μπορούν να ρυθμίσουν το ph του δέρματος, αρκεί να χρησιμοποιηθούν τα σωστά προϊόντα και με συνέπεια. Ξηρό δέρμα Είναι ο πιο εύθραυστος τύπος δέρματος. Η έλλειψη λίπους και δομικών λιπιδίων επιτρέπει στην υγρασία να διαφεύγει στο περιβάλλον. Η ξηρότητα καθιστά το δέρμα ευάλωτο στους ερεθισμούς και τις φλεγμονές διότι η λειτουργία του ως φραγμός είναι μειωμένη. Οι λόγοι εμφάνισης του ξηρού δέρματος είναι η έλλειψη νερού στην κεράτινη στιβάδα, η μειωμένη έκκριση σμήγματος και το λεπτό υδρολιπιδικό φιλμ. Το δέρμα αυτό χαρακτηρίζεται από μία αίσθηση σφιξίματος και μειωμένης ελαστικότητας καθώς και από ξεφλούδισμα σε ορισμένες περιοχές του.

3 Λιπαρό Δέρμα Το λιπαρό δέρμα έχει συχνά μεγάλους πόρους. Η γενική εμφάνιση του δέρματος έχει μία έντονη γυαλάδα λόγω της πλεονάζουσας παραγωγής σμήγματος. Αυτός ο τύπος του δέρματος είναι ευνοϊκός για την ανάπτυξη ακμής. Μακροπρόθεσμα, υπάρχει μία πάχυνση της κεράτινης στιβάδας που κάνει το δέρμα τραχύ και ταυτόχρονα χαλαρό. Μικτό Δέρμα Το μικτό δέρμα, γνωστό και ως κανονικό δέρμα, είναι ο πιο κοινός τύπος δέρματος. Συνήθως εμφανίζει αυξημένη λιπαρότητα στην περιοχή της Τ ζώνης και ενδεχομένως ήπια ξηρότητα στην περιμετρική περιοχή του προσώπου. Τα χαρακτηριστικά του είναι η λιπαρότητα στην περιοχή της Τ ζώνης, οι φραγμένοι πόροι, οι περιστασιακές εξάρσεις ακμής καθώς και η πρόωρη γήρανση. Ανεξαρτήτως του τύπου του δέρματος, μπορεί να υπάρχουν εξάρσεις και το δέρμα να γίνεται πιο ευαίσθητο και να μεταβάλλεται με την πάροδο του χρόνου ανάλογα με την ηλικία, τη διατροφή, τις ορμόνες αλλά και εξωτερικούς παράγοντες, όπως το κλίμα, η θερμοκρασία, η θέρμανση, η ρύπανση, ο τρόπος ζωής. Παρακάτω παρουσιάζονται οι πιο συνήθεις ειδικές περιπτώσεις: Θαμπό δέρμα Η έλλειψη ύπνου, το άγχος, η κακή διατροφή είναι παράγοντες που μπορούν να καθυστερήσουν την ανανέωση του δέρματος και να προκαλέσουν τη συσσώρευση τοξινών, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να γίνει τραχιά, θαμπή και έτσι να χάσει την φυσική της λάμψη. Αφυδατωμένο δέρμα Το δέρμα είναι τραχύ και εμφανίζει ρυτίδες διότι έχει χάσει την ελαστικότητά του λόγω της απώλειας νερού. Η αφυδάτωση του δέρματος, σε αντίθεση με το ξηρό δέρμα, είναι συνήθως προσωρινή κατάσταση και μπορεί να επανέλθει μετά από την κατάλληλη περιποίηση. Αυτό σημαίνει ότι, μόλις αποκατασταθεί η ισορροπία, το δέρμα θα ανακτήσει την ελαστικότητά του και θα είναι σωστά ενυδατωμένο. Ευαίσθητο δέρμα Το 20% των γυναικών έχουν πραγματικό πρόβλημα με το ευαίσθητο δέρμα και το 40% συχνά αισθάνεται σφίξιμο και δυσφορία. Αυτό οδηγεί σε ερυθρότητα, τσούξιμο και κάψιμο. Η εφαρμογή ακατάλληλων προϊόντων και τα συνθετικά συστατικά, το στρες και η κούραση είναι παράγοντες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τέτοια προβλήματα. Ακμή Η ακμή δεν επηρεάζει μόνο τους εφήβους. Προκύπτει συχνά από μία ορμονική ανισορροπία, στρες, αλλεργικές αντιδράσεις και δυσανεξία σε συγκεκριμένες τροφές που προκαλούν υπερπαραγωγή σμήγματος. Οι πόροι του δέρματος είναι φραγμένοι. Η περίσσεια σμήγματος, που παγιδεύεται και φράσει τους πόρους του δέρματος όταν αυτό εκτίθεται στον αέρα, σχηματίζει τα μαύρα στίγματα. Εάν η περίσσεια της λιπαρής ουσίας εισχωρήσει στη βάση του πόρου, θα εμφανιστεί ακμή (σπυράκια).

4 Το δέρμα με ακμή είναι λιπαρό και συχνά έχει μολυνθεί με βακτήρια. Όταν δεν γίνει αγωγή για την ακμή μπορεί να προκληθούν δευτερογενείς μολύνσεις και ουλές. Τα στάδια της περιποίησης του δέρματος Καθαρισμός & Τόνωση Ο καθαρισμός της επιδερμίδας είναι απαραίτητος διότι απομακρύνει τη σκόνη, το μακιγιάζ, τις τοξίνες, τα νεκρά κύτταρα και το σμήγμα. Συνεπώς, βοηθά την επιδερμίδα να αναπνεύσει. Ταυτόχρονα, προετοιμάζει το δέρμα για να δεχθεί τη θεραπεία που θα ακολουθήσει (ενυδάτωση, προστασία, αναδόμηση κλπ). Είναι σημαντικό να πραγματοποιείται ο καθαρισμός δύο φορές την ημέρα. Επίσης, ένα καλό καθαριστικό πρέπει να είναι ήπιο, δηλαδή να διαλύει τα περιττά στοιχεία απομακρύνοντας τα από την επιφάνεια του δέρματος χωρίς να διαταράσσει τη λειτουργία του. Η ανώτερη - εξωτερική στιβάδα της επιδερμίδας ονομάζεται κεράτινη στιβάδα και αποτελεί τον προστατευτικό της φραγμό. Δομείται κυρίως από λιπίδια τα οποία είναι πολύ εύκολο να απομακρυνθούν ύστερα από έντονο καθαρισμό, διότι διαλυτοποιούνται από τους ισχυρούς καθαριστικούς παράγοντες που περιέχουν τα σαπούνια και τα αντισηπτικά, και έτσι ο φραγμός να σπάσει, οπότε η επιδερμίδα να μένει εκτεθειμένη και η φυσική υγρασία της να διαφεύγει/εξατμίζεται. Είναι, λοιπόν, ωφέλιμο να επιλέξουμε προϊόντα που ταιριάζουν στον τύπο της επιδερμίδας μας και τα οποία περιέχουν τους κατάλληλους καθαριστικούς, ενυδατικούς και προστατευτικούς παράγοντες. Tα καθαριστικά προϊόντα της AVERIN καθαρίζουν απαλά, ενυδατώνουν και εξισορροπούν το δέρμα χάρη στα εκχυλίσματα βοτάνων, τους φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες, τα αντιοξειδωτικά και τα αντιφλεγμονώδη συστατικά που περιέχουν: Αφρώδες τζελ καθαρισμού με λεμόνι Σαπούνι με βούτυρο καριτέ Γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου με αβοκάντο Η φροντίδα Αφορά στην περιποίηση της επιδερμίδας και τα προϊόντα που εφαρμόζονται μετά τον καθαρισμό. Την ημέρα επιλέγουμε προϊόντα που προστατεύουν και διατηρούν το δέρμα ενυδατωμένο, ενώ τη νύχτα το δέρμα θέλει θρεπτικά συστατικά που θα το βοηθήσουν να αναγεννηθεί. Οι φόρμουλες της AVERIN εμπλουτίζονται με συστατικά που εξυπηρετούν τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε επιδερμίδας:

5 Θρεπτική κρέμα νύχτας με μέλι, ελαιόλαδο και μιμόζα Καταπραϋντική & αντιγηραντική κρέμα προσώπου με εκχύλισμα μολόχας Αντιοξειδωτική κρέμα προσώπου με συνένζυμο Q10 Απολέπιση Βελτιώνει την υφή του δέρματος, ενώ καθαρίζει σε βάθος απομακρύνοντας θαμπάδα και νεκρά κύτταρα. Μέσω της διαδικασίας αυτής η επιδερμίδα επιταχύνει την παραγωγή νέων υγειών κυττάρων. Η επιδερμίδα γίνεται πιο απαλή, πιο λεία και άρα πιο φωτεινή. Οι φόρμουλες της AVERIN εμπλουτίζονται με συστατικά που εξυπηρετούν τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε επιδερμίδας: Τζελ απολέπισης προσώπου με αλόη και άρωμα φύλλου συκής Απολεπιστικό τζελ προσώπου με ανανά & μπαμπού Απολεπιστική κρέμα με σπόρους αγριοτριανταφυλλιάς για την αναζωογόνηση του προσώπου Η θρέψη Αποτελεί μια βαθιά φροντίδα του δέρματος που γίνεται μία φορά την εβδομάδα. Ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, μπορείτε να επιλέξτε ανάμεσα στον καθαρισμό, στην εξισορρόπηση, στην αποσυμφόρηση, στις καταπραϋντικές ιδιότητες και στη θρέψη. Οι φόρμουλες της AVERIN εμπλουτίζονται με συστατικά που εξυπηρετούν τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε επιδερμίδας:

6 Μάσκα τζελ με χαμομήλι για τις ερεθισμένες επιδερμίδες Μάσκα καθαρισμού με άργιλο και σπιρουλίνα για το μικτό / λιπαρό δέρμα Το πρόγραμμα της φροντίδας για κάθε τύπο δέρματος Κανονικό δέρμα 1/ Καθαρίστε το δέρμα το πρωί με ένα ήπιο καθαριστικό προϊόν που είναι πλούσιο σε ενεργά συστατικά που καταπραΰνουν την επιδερμίδα. Μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε ένα ενυδατικό προϊόν τόνωσης. 2/ Κάθε πρωί, μετά τον καθαρισμό, χρησιμοποιείστε μια ελαφριά κρέμα που θα σας προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση. Για προστασία από τον ήλιο μπορείτε να εφαρμόσετε ένα μη λιπαρό προϊόν με τον κατάλληλο δείκτη SPF. 3/ To βράδυ αφαιρέστε το μακιγιάζ από το δέρμα σας με ένα απαλό γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ και περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας με την πρωινή κρέμα ή κάποιο άλλο εμπλουτισμένο προϊόν που να καλύπτει τις επιπλέον ανάγκες τις επιδερμίδας σας, πχ για αντιγήρανση. 4/ Μία φορά την εβδομάδα εφαρμόστε μια απολεπιστική κρέμα για την αναζωογόνηση και την αναγέννηση της επιδερμίδας σας. Λοσιόν καθαρισμού για το πρόσωπο και τα μάτια με μυκηλιακό νερό Ενυδατική κρέμα με ρυζέλαιο & νερό μπαμπού Απολεπιστική κρέμα προσώπου με γιασεμί & ρόδο Λιπαρό δέρμα - Εξισορρόπηση της παραγωγής σμήγματος για ματ όψη. - Καθαρισμός της επιδερμίδας με παράγοντες που αναστέλλουν την ανάπτυξη των βακτηρίων. - Ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας που προλαμβάνουν την υπερπαραγωγή σμήγματος.

7 1/ Καθαρίστε το δέρμα πρωί και βράδυ με ένα απαλό προϊόν καθαρισμού που απομακρύνει την επιφανειακή λιπαρότητα χωρίς να αφαιρεί τα φυσικά δομικά λιπίδια της επιδερμίδας. Αποφύγετε καθαριστικά που αφήνουν ένα λιπαρό φιλμ πάνω στην επιδερμίδα. Στη συνέχεια εφαρμόστε μία τονωτική λοσιόν που θα ρυθμίσει το ph της επιδερμίδας σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μην ευνοείται η ανάπτυξη βακτηρίων. 2/ Κάθε πρωί, μετά τον καθαρισμό, χρησιμοποιείστε μια πολύ ελαφριά κρέμα που θα σας προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση και θα χαρίζει ματ υφή στην επιδερμίδα σας. Για προστασία από τον ήλιο μπορείτε να εφαρμόσετε ένα μη λιπαρό προϊόν με τον κατάλληλο δείκτη SPF. 3/ To βράδυ αφαιρέστε το μακιγιάζ από το δέρμα σας με ένα απαλό και μη λιπαρό γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ και περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας με την πρωινή κρέμα ή κάποιο άλλο εμπλουτισμένο προϊόν που να καλύπτει τις επιπλέον ανάγκες τις επιδερμίδας σας, πχ για αντιγήρανση. 4/ Μία φορά με δύο φορές την εβδομάδα απλώστε μια μάσκα αργίλου που έχει την ιδιότητα να απορροφά τις τοξίνες και την περιττή λιπαρότητα. Τζελ καθαρισμού με νερό ευκαλύπτου Ρευστή κρέμα με φουντουκέλαιο Μάσκα προσώπου με γκρέιπφρουτ & περγαμόντο Ξηρό δέρμα - Αναπλήρωση των δομικών λιπιδίων. - Αποκατάσταση της επιφάνειας του υδρολιπιδικού φιλμ για την προστασία του δέρματος από την αφυδάτωση. 1/ Το πρωί καθαρίστε το δέρμα σας με γαλάκτωμα καθαρισμού που δεν ξεβγάζεται για να μην διαταραχθεί το λεπτό υδρολιπιδικό φιλμ. Στη συνέχεια εφαρμόστε μία ενυδατική λοσιόν. 2/ Μετά εφαρμόστε μια πλούσια, μαλακτική κρέμα. Για την αντηλιακή προστασία επιλέξτε ένα προϊόν που είναι εμπλουτισμένο με φυτικά έλαια που αναπληρώνουν την επιδερμίδα. 3/ Το βράδυ καθαρίστε το πρόσωπο σας όπως το πρωί και περιποιηθείτε το με μια θρεπτική κρέμα νυκτός ή κάποιο ελιξήριο που αποτελείται μόνο από δομικά λιπίδια. 4/ Μία φορά την εβδομάδα χρησιμοποιήστε μία μάσκα για βαθιά θρέψη και ενυδάτωση.

8 Κρεμώδες γαλάκτωμα καθαρισμού για το ευαίσθητο δέρμα Κρέμα προσώπου με αμυγδαλέλαιο & νυχτολούλουδο Ενυδατική & αποτοξινωτική μάσκα σοκολάτας Ειδικές περιπτώσεις Αφυδατωμένο δέρμα - Ενυδάτωση επιφανειακή και σε βάθος. - Διατήρηση και ενίσχυση της ισορροπίας του δέρματος, ενισχύοντας το υδρολιπιδικό φιλμ. 1/ Το πρωί καθαρίστε το δέρμα σας με γαλάκτωμα ή λοσιόν καθαρισμού που δεν ξεβγάζεται για να μην διαταραχθεί το λεπτό υδρολιπιδικό φιλμ. Στη συνέχεια μπορείτε να εφαρμόσετε μια ενυδατική λοσιόν. 2/ Ενυδατώστε την επιδερμίδα σας με μια κρέμα που περιέχει ενεργά συστατικά που ενυδατώνουν και αναδομούν το υδρολιπιδικό φιλμ. 3/ Μία φορά την εβδομάδα εφαρμόστε μια μάσκα προσώπου που ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα και καθαρίζει τους πόρους χωρίς να αφαιρεί τα δομικά λιπίδια και τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας. Ενυδατική & αποσυμφορητική κρεμώδης μάσκα με ανανά Λοσιόν καθαρισμού για το πρόσωπο και τα μάτια με μυκηλιακό νερό & γάλα αμυγδάλου Κρέμα προσώπου εντατικής ενυδάτωσης Θαμπό δέρμα - Επιτάχυνση του κύκλου αναπαραγωγής των κυττάρων μέσω της απολέπισης. - Διέγερση της μικροκυκλοφορίας του αίματος για την επαναφορά της χαμένης λάμψης.

9 1/ Καθαρίστε το δέρμα σας με μια λοσιόν καθαρισμού που επαναφέρει τα κατάλληλα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα. Στη συνέχεια τονώστε την επιδερμίδα σας με μια βιταμινούχο λοσιόν με ανθόνερο που θα επαναφέρει την λάμψη του προσώπου. 2/ Ενυδατώστε την επιδερμίδα σας με μια κρέμα που είναι εμπλουτισμένη με αντιοξειδωτικά για να προστατεύσετε την επιδερμίδα σας από τις εξωτερικές επιθέσεις όπως η ηλιακή ακτινοβολία. 3/ Μία φορά την εβδομάδα τονώστε το δέρμα σας με μια αποτοξινωτική μάσκα καθαρισμού που θα ξεμπλοκάρει τους φραγμένους πόρους. 4/ Πραγματοποιήστε μία απαλή απολέπιση, μία φορά ή δύο φορές την εβδομάδα, για να επιταχύνετε την ανανέωση των κυττάρων και να αποκτήσετε άμεσα πιο λεία και λαμπερή επιδερμίδα. Λοσιόν καθαρισμού με εσπεριδοειδή και βιταμίνες Κρέμα προσώπου με κουρκουμά για λαμπερή επιδερμίδα Αναζωογονητικό peeling με οξέα φρούτων Ευαίσθητο δέρμα - Έμφαση στην ενυδάτωση και την καταπράϋνση του δέρματος για την αποφυγή ανάπτυξης φλεγμονών. - Προστασία του δέρματος από τις εξωτερικές επιθέσεις που προκαλούν ερεθισμούς. 1/ Καθαρίστε την επιδερμίδα σας με ένα ενυδατικό γαλάκτωμα ή τζελ εμπλουτισμένο με καταπραϋντικά και μαλακτικά συστατικά. 2/ Ενυδατώστε απαλά το δέρμα σας πρωί και βράδυ, επιλέγοντας μία ήπια κρέμα με καταπραϋντικές και προστατευτικές ιδιότητες. 3/ Μία φορά την εβδομάδα εφαρμόστε μια μάσκα που φροντίζει απαλά το δέρμα και είναι πλούσια σε καταπραϋντικά συστατικά. Γαλάκτωμα καθαρισμού με ρόδι και βισαβόλη Ελαφριά κρέμα με αμυγδαλέλαιο & χαμομήλι Κρεμώδης μάσκα με εκχύλισμα καλέντουλας

10 για το λεπτό και ευαίσθητο δέρμα Μικτό Δέρμα - Αποκατάσταση της ισορροπίας μεταξύ της ξηρότητας και της λιπαρότητας με προϊόντα που εξισορροπούν, θρέφουν και ενυδατώνουν το δέρμα. 1/ Καθαρίστε την επιδερμίδα σας πρωί και βράδυ, χρησιμοποιώντας ένα απαλό καθαριστικό που θα αφαιρέσει τους ρύπους και τα ίχνη του μακιγιάζ. 2/ Εφαρμόστε μια τονωτική λοσιόν τοπικά στις περιοχές που εμφανίζουν αυξημένη λιπαρότητα. 3/ Ενυδατώστε το δέρμα σας με μια κρέμα με λεπτόρρευστη υφή, που εξισορροπεί την επιδερμίδα και δίνει ματ υφή χωρίς να την ξηραίνει, για να προστατεύσετε την επιδερμίδα σας από την ηλιακή ακτινοβολία. 4/ Μία φορά την εβδομάδα απολεπίστε την επιδερμίδα σας για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και να απαλύνετε τις ξηρές περιοχές. 5/ Μία φορά την εβδομάδα εφαρμόστε μια μάσκα καθαρισμού που αποσυμφορεί την επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει. Αφρός καθαρισμού προσώπου με φρουτόνερο λεμονιού Μάσκα προσώπου με δενδρολίβανο και λεμόνι για την εξισορρόπηση του δέρματος Αντιοξειδωτική κρέμα προσώπου με εκχύλισμα ροδιού και πούδρα ρυζιού για ματ υφή Δέρμα με ακμή - Αποσυμφόρηση των διεσταλμένων και φραγμένων πόρων της επιδερμίδας. - Εξισορρόπηση της έκκρισης του σμήγματος. - Καθαρισμός του δέρματος για την αναστολή της ανάπτυξης των βακτηριδίων. 1/ Καθαρίστε το δέρμα πρωί και βράδυ, χρησιμοποιώντας ένα ήπιο καθαριστικό τζελ με αντιβακτηριδιακή δράση που καταπολεμά τις εστίες ακμής και ηρεμεί το δέρμα. 2/ Χρησιμοποιήστε μια λοσιόν που εξαλείφει την πλεονάζουσα λιπαρότητα και τους ρύπους από το δέρμα με ακμή και αποκαθιστά τους διεσταλμένους πόρους. 3/ Ενυδατώστε την επιδερμίδα σας με ένα μη λιπαρό προϊόν που προλαμβάνει το φράξιμο των πόρων του δέρματος. 4/ Μία φορά την εβδομάδα εφαρμόστε στο πρόσωπό σας μια μάσκα καθαρισμού και αναδόμησης που απομακρύνει την πλεονάζουσα λιπαρότητα και τους ρύπους, μειώνοντας τις φλεγμονές της ακμής. 5/ Εφαρμόστε τοπικά στις εστίες της ακμής την φόρμουλα, σε μορφή roll-on, με τα αντιβακτηριδιακά ενεργά συστατικά.

11 Τζελ καθαρισμού με αμαμελίδα Μάσκα καθαρισμού με λευκή άργιλο, λεβάντα & λεμόνι Ενυδατική κρέμα για τη φροντίδα του λιπαρού δέρματος με τάση ακμής Το δέρμα με την πάροδο του χρόνου Οι ανάγκες του δέρματος σύμφωνα με την ηλικία Η γήρανση του δέρματος, όπως και όλων των οργάνων μας, αποτελεί μία αδιάκοπη φυσική διαδικασία. Μέσω της εντατικής φροντίδας του δέρματος μπορούμε να καθυστερήσουμε τα σημάδια της γήρανσης. Η γήρανση του δέρματος χαρακτηρίζεται κυρίως από την προοδευτική απώλεια της ελαστικότητας της επιδερμίδας, η οποία οφείλεται σε μειωμένη σύνθεση του κολλαγόνου, της ελαστίνης και του υαλουρονικού οξέος, που έχουν ως αποτέλεσμα την σταδιακή εμφάνιση των ρυτίδων. Η ανανέωση των κερατινοκυττάρων επιβραδύνεται, το δέρμα γίνεται λεπτότερο και χάνει την σταθερότητα του εμφανίζοντας χαλάρωση. Η δραστηριότητα των σμηγματογόνων αδένων, δηλαδή η φυσική λίπανση της επιδερμίδας, ελαττώνεται και το δέρμα τείνει να αφυδατωθεί. Μία άλλη αιτία της γήρανσης είναι η φωτογήρανση. Η επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας είναι καθοριστική στην εμφάνιση των ρυτίδων και των κηλίδων του δέρματος που εμφανίζονται μετά από εξασθένηση των μελανοκυττάρων. Η αποτελεσματική προστασία του δέρματος από την υπεριώδη ακτινοβολία μπορεί να καθυστερήσει τα σημάδια της γήρανσης. Τα γονίδια και ο τρόπος ζωής μας επηρεάζουν τη διαδικασία της γήρανσης. Διακρίνουμε τη γήρανση σε ενδογενή, όπου έχουμε αργό και φυσικό εκφυλισμό ορισμένων λειτουργιών, και σε εξωγενή γήρανση, η οποία οφείλεται σε εξωτερικούς παράγοντες που επιταχύνουν τη γήρανση, όπως η ακτινοβολία UV, το κάπνισμα, η ρύπανση, το άγχος, η ανεπαρκή ή κακή διατροφή, οι ορμονικές αλλαγές. Ηλικία 20+ Στην ηλικία των 20 δεν υπάρχουν σημεία γήρανσης και το δέρμα ανανεώνεται κάθε ημέρες.

12 Κλειδιά: Καθαρισμός για την εξισορρόπηση της έκκρισης σμήγματος. Ενυδάτωση. Αντηλιακή προστασία. Απολέπιση. Αποτοξινωτική μάσκα με άργιλο Τζελ καθαρισμού προσώπου με πορτοκάλι Ενυδατικός ορός προσώπου με εκχύλισμα αγγουριού Είμαι 30 ετών Στην ηλικία των 30 εμφανίζονται οι ρυτίδες έκφρασης και το δέρμα ανανεώνεται κάθε μέρες. Κλειδιά: Καθαρισμός. Ενισχυμένη ενυδάτωση. Απολέπιση για την αποκατάσταση της λάμψης και την ομαλοποίηση των ρυτίδων έκφρασης. Ελαφριά αντιγηραντική αγωγή νύχτας. Κρέμα ματιών. Ενυδατική κρέμα Διφασική λοσιόν Κρέμα νυκτός Κρέμα ματιών Μάσκα κατά των ρυτίδων ντεμακιγιάζ με έλαιο jojoba με ρυζέλαιο & βρώμη με βιταμίνες & άργιλο έκφρασης με μύρτιλο για λάμψη Ηλικία 40+ Στην ηλικία των 40 οι ρυτίδες έκφρασης παραμένουν σαν λεπτές γραμμές και η δερματική ανανέωση ολοκληρώνεται σε 40 μέρες.

13 Κλειδιά: Καθαρισμός. Πλούσια ενυδάτωση. Αντιγηραντική φροντίδα ημέρας και νύχτας. Ορός αντιγήρανσης. Κρέμα ματιών. Αντιγηραντική κρέμα Αντιγηραντική και Λοσιόν καθαρισμού Αναπλαστική κρέμα Απολεπιστική κρέμα ματιών ενυδατική μάσκα με ροδόνερο νυκτός με ροδέλαιο & αλόη με ρετινόλη προσώπου με με περγαμόντο & εκχυλίσματα βοτάνων οξέα φρούτων Ηλικία 50+ Στην ηλικία των 50 εμφανίζονται οι στατικές ρυτίδες μόνιμα, το περίγραμμα του προσώπου χαλαρώνει και η κυτταρική ανανέωση ξεπερνά τις 40 ημέρες. Κλειδιά: Εξειδικευμένη αντιγηραντική φροντίδα με κρέμες πλούσιας υφής. Προϊόντα ανόρθωσης της επιδερμίδας. Συχνές εντατικές αγωγές αντιγήρανσης. Πλούσια αντιγηραντική Διφασική λοσιόν Αναζωογονητική μάσκα Ελιξήριο νυκτός κρέμα με αλόη & βασιλικό καθαρισμού προσώπου με σμέουρα με δαμασκηνέλαιο πολτό με άνθη νεραντζιάς για ενοποίηση & λάμψη

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κατάλογος Προϊόντων Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κρέμα προσώπου για τη φροντίδα και την αναπλήρωση του πολύ ξηρού και ατοπικού δέρματος με δραστικά μόρια του φυτού καλέντουλα, γάλα βρώμης & μελισσοκέρι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος Ενυδατική κρέμα προσώπου βρώμη β-γλυκάνης: συμβάλλει στη σύνθεση κολλαγόνου, στην ανάπλαση του δέρματος και δρα κατά των ρυτίδων γαλακτικό

Διαβάστε περισσότερα

Στοχευμένη Λύση. Complete Daily Cleanser

Στοχευμένη Λύση. Complete Daily Cleanser Correcting Skincare Στοχευμένη Λύση Στη ζωή, οι προκλήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν και οι στόχοι να επιτευχθούν με τη σωστή εστίαση. Το ίδιο ισχύει για τη φροντίδα της επιδερμίδας. Η Kerstin Florian

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE OLIVE OIL LINE Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν το λάδι ως υγρό χρυσάφι, τις ελιές ως σύμβολο της καλοσύνης και της ευγένειας, ενώ ακόμη και σήμερα τα κλαδιά της ελιάς συμβολίζουν την ειρήνη. Το ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΑΘΗΜΑ 3 ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΡΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί

Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, κατά την αναζήτησή τους για νέα,

Διαβάστε περισσότερα

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Έδρα: Άσσηρος Θεσ/νίκης στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριότητα: Εξαγωγή βιολογικών προϊόντων της ελληνικής γης. Όνομα: "BIOPHELIA" = "ΒΙΟΣ" + "ΩΦΕΛΕΙΑ",

Διαβάστε περισσότερα

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α Caviar Skincare Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α που αναπλάθει τα κύτταρα. Αυτή η πλήρης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Εξειδίκευση ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Ο ERIC FAVRE και η εξειδικευμένη ομάδα του στηρίχτηκαν στις κλινικές μελέτες και

Διαβάστε περισσότερα

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml ENERGIA C Τελευταίες επιστημονικές έδειξαν ότι πολλά οφέλη σε κοσμητικό επίπεδο μπορεί να έχει το δέρμα από την βιταμίνη C. Εκτός της εξαιρετικής αντιοξειδωτικής δράσης ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος,

Διαβάστε περισσότερα

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr Μαστίχα Πλούσια ενυδατικό για όλη την οικογένεια. Αποκαθιστά τις δοµές κολλαγόνου την ελαστικότητα του δέρµατος. 250 7,50 Κατράµι Ιδανικό για την ξηροδερµία, τα λιπαρά µαλλιά, την πιτυρίδα, την τριχόπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN

Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN Κλινικά-ελεγμένα προϊόντα για καθαρισμό, τόνωση, θεραπεία, στοχευμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας. Πολυτελής υφές και μεταξένια και απαλά στρώματα, με ακτινοβόλα σημαντικά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ 09/11/2015

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ 09/11/2015 ΜΑΘΗΜΑ 2 ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ. Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΠΩΣ να ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΡΕΜΑ; Πάντα να λαμβάνετε υπόψη την ηλικία του δέρματος, τον τύπο του και τις

Διαβάστε περισσότερα

GOLD REGENESIS. Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α

GOLD REGENESIS. Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α Πολυτελής σειρά περιποίησης για την ώριμη επιδερμίδα με βάση τον κολλοειδή χρυσό αποτελείται από κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας και κρέμα ματιών Κολλοειδής χρυσός

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar!

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Η Fresh Line μεταμόρφωσε τις πιο γλυκές και φρουτένιες συνταγές ζαχαροπλαστικής σε εντυπωσιακά γιορτινά σετ περιποίησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ Πολυτελή και σύγχρονα προϊόντα για τη φροντίδα της σύγχρονης γυναίκας SERUM FACE SERUM 30 ml MOISTURISING FACE CREAM 30 ml SEMI-RICH FACE CREAM 30 ml RICH FACE CREAM 30 ml Τι είναι η Ενεργή β-γλυκάνη Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΕ1804 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΕ1804 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ 1 ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ Καλλυντικά : Γαλακτώματα, λοσιόν, κρέμες, μάσκες, πήλινγκ, αμπούλες, ορούς κ.τ.λ. Κεριά αποτρίχωσης Ειδικά λάδια Γάζες Βαμβάκια Σφουγγαράκια Γάντια Μάσκες οδοντιατρικές Σπάτουλες μεταλλικές

Διαβάστε περισσότερα

Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά

Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Πράσινη άργιλος: Δίνει στο δέρμα άμεση σφριγηλότητα και λάμψη. Την αναμειγνύετε με νερό ή με φυσικό χυμό λεμονιού, την απλώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ

Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ Original www.farmec.ro Gerovital Gerovital Plant Νέα φόρμουλα, χωρίς συντηρητικά! Η GEROVITAL PLANT είναι μια σειρά προϊόντων που

Διαβάστε περισσότερα

ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ BEAUTY ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΉΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΕΤ Aloe Vera Box Κωδ. 10 084 Το σετ άμεσης φροντίδας με 3 προϊόντα Συμπύκνωμα ενυδάτωσης 100 ml 12,95 Κρέμα εντατικής

Διαβάστε περισσότερα

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές;

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές; Σειρά Hello Honey ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Τι είναι η σειρά Hello Honey; Η σειρά Hello Honey αποτελείται από υψηλής ποιότητας καλλυντικά που έχουν δημιουργηθεί για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Διαβάστε περισσότερα

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist Soothing Refreshing Mist Δοχείο: 125 ml spray Για χρήση από επαγγελματία ή για μεταπώληση. Υφή: Υγρή, να ψεκάζεται σαν ελαφριά ομίχλη (εκνέφωμα). Άρωμα: Χωρίς άρωμα. Συμπύκνωμα θερμικού ιατρικού μεταλλικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ β-γλυκανησ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ β-γλυκανησ Πολυτελή και σύγχρονα προϊόντα για τη φροντίδα της σύγχρονης γυναίκας ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ REGENERATING & NOURISHING HAND CREAM 50 ml ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ MOISTURISING & SMOOTHING HAND CREAM 50 ml BODY

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE ROSE OIL OF BULGARIA SUPER ANTI AGING LINE Η βιολογική ποικιλία Rosa Damascena Oil (Rose Otto),λαμβάνεται με απόσταξη σε πιστοποιημένα βιολογικά εργαστήρια, σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα του National

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA Η FM GROUP δημιουργεί για εσάς μια μοναδική σειρά καλλυντικών υψηλής ποιότητας με βασικό συστατικό την Aloe Vera από βιολογικές καλλιέργειες, με την εγγύηση ποιότητας του Οργανισμού Ecocert και των πιστοποιητικών

Διαβάστε περισσότερα

Η Λύση για το Ευαίσθητο έρµα!

Η Λύση για το Ευαίσθητο έρµα! DR. HANA DECEAN, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ Mg Se Η Λύση για το Ευαίσθητο έρµα! Zn Fe πρωτότυπη φόρμουλα 100% φυσικός άργιλος Πιστοποιημένο εκχύλισμα Goji Berry ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΑΡΓΙΛΟΥ + GOJY BERRY Mn K Ca ΜΟΝΑΔΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 Η σειρά προϊόντων Gerovital H3 Evolution δημιουργήθηκε ειδικά για να επιβραδύνει τους μηχανισμούς της γήρανσης μετά την ηλικία

Διαβάστε περισσότερα

Τα σπυράκια στο πρόσωπο, το λαιμό και την πλάτη σχηματίζονται ως εξής:

Τα σπυράκια στο πρόσωπο, το λαιμό και την πλάτη σχηματίζονται ως εξής: Περιοδικό: Vivere Τεύχος: 3, Μάρτιος 2004 ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ Δρ. Des Fernandes (πλαστικός χειρουργός, ιδρυτής της Environ Skin Care και δημιουργός των φαρμακοκαλλυντικών Environ ) Η ακμή είναι μια ασθένεια

Διαβάστε περισσότερα

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 Η σειρά προϊόντων Aslavital προσφέρει ένα συνολικό πρόγραμμα φροντίδας για ευαίσθητες επιδερμίδες, που συστήνεται για νέες και

Διαβάστε περισσότερα

HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ. ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα

HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ. ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ + ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ σε προηγμένο σύστημα μεταφοράς ΔΟΜΗΣ ΥΓΡΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ Χωρίς στερήσεις και υπερβολές, χαρίζει: ΛΑΜΨΗ, ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΨΗ Το Easy TCA peel είναι ένα απαλό peeling

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies.

Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies. Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies. Με οργανικά βότανα, αποστάγματα και έλαια για αναζωογόνηση και ανανέωση κάθε τύπου ανδρικού δέρματος Χαρίστε στον εαυτό σας την αγνή φροντίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015 ΤΕΟ MLM ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΟΡΙΣΜΟΣ Το δέρμα είναι ένα ζωντανό όργανο όπως και η καρδιά και αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο του σώματος. Συνδέεται στενά με τα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας

Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας Γιατί τα προϊόντα μας αποτελούν την έξυπνη επιλογή! Διανέμονται μέσω του συστήματος MLM γι αυτό και οι τιμές τους είναι τόσο ανταγωνιστικές, αφού δεν πληρώνονται μεσάζοντες.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΡΕΜΑ; Πάντα να λαμβάνετε υπόψη την ηλικία του δέρματος,

Διαβάστε περισσότερα

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ.

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η λωρίδα αυτή της θάλασσας είναι διαφορετική απ' όλες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

Ομορφιας Της Δημητρας Γουλα

Ομορφιας Της Δημητρας Γουλα Τα ελιξιρια Ομορφιας Της Δημητρας Γουλα Μυστικά από τη φύση Περιεχόμενα Δέρμα...12 Πρόσωπο... 68 Μάτια...100 Χείλη...122 Δόντια... 126 Μακιγιάζ... 130 Ανδρική περιποίηση...152 Λαιμός...154 Μαλλιά...158

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA Ρύπανση του περιβάλλοντος, δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες, κακή διατροφή αποτελούν μόνο κάποιους από τους παράγοντες που αποδυναμώνουν τις λειτουργίες προστασίας και αναδόμησης της επιδερμίδας. Το δέρμα

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά περιποίησης σώματος

Σειρά περιποίησης σώματος Σειρά περιποίησης σώματος Τι είναι η σειρά Θρίαμβος των Ορχιδέων; Ο Θρίαμβος των Ορχιδέων αποτελεί μία σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος τα οποία περιέχουν,

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΝΕΡΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ

ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΝΕΡΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΝΕΡΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ (έλαιο) Μαλακτικό, αντιρυτιδικό, για ξηρά δέρματα, επαναφέρει τα κύτταρα στη φυσική κατάσταση (περιέχει βιταμίνες Α, Β, D, K, H, PP, C). Καθαρίζει λεκέδες γήρατος,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΦΑΣΕΙΣ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ 1 2 3 Αποτροπή μόλυνσης Καθαρισμός (εξίδρωση) Κοκκιοποίηση - Προστασία της κοκκιοποίησης (κοκκίδωσης) Επιθηλίωση 1η ΦΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε τώρα την επανάσταση στην αναγέννηση του δέρματος που σας χαρίζουν τα καλλυντικά DXN με το θαυματουργό μανιτάρι Ganoderma Lucidum!

Γνωρίστε τώρα την επανάσταση στην αναγέννηση του δέρματος που σας χαρίζουν τα καλλυντικά DXN με το θαυματουργό μανιτάρι Ganoderma Lucidum! Γνωρίστε τώρα την επανάσταση στην αναγέννηση του δέρματος που σας χαρίζουν τα καλλυντικά DXN με το θαυματουργό μανιτάρι Ganoderma Lucidum! Ganozhi E Series Τι θέλουμε? Την πηγή της νεότητας Να αισθανόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη Φυσικό βούτυρο σώματος body sign Φυσικό σαπούνι σώματος Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Περιέχει βούτυρο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015 ΤΕΟ MLM ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΟΡΙΣΜΟΣ Το δέρμα είναι ένα ζωντανό όργανο όπως και η καρδιά και αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο του σώματος. Συνδέεται στενά με τα

Διαβάστε περισσότερα

Περιοδικό: Αισθητική Σήμερα Τεύχος: 24, Οκτώβριος Δεκέμβριος 2003

Περιοδικό: Αισθητική Σήμερα Τεύχος: 24, Οκτώβριος Δεκέμβριος 2003 Περιοδικό: Αισθητική Σήμερα Τεύχος: 24, Οκτώβριος Δεκέμβριος 2003 O ΜΥΘΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ (AHA) ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ Α Δρ. Des Fernandes (πλαστικός χειρουργός, ιδρυτής της Environ Skin Care και

Διαβάστε περισσότερα

H NATURA DANZA είναι αποκλειστικά ελληνική εταιρεία φυτικών καλλυντικών. Ιδρύθηκε στις αρχές του 2015 από τη Νατάσα Δεσύπρη, η οποία αποφάσισε τη

H NATURA DANZA είναι αποκλειστικά ελληνική εταιρεία φυτικών καλλυντικών. Ιδρύθηκε στις αρχές του 2015 από τη Νατάσα Δεσύπρη, η οποία αποφάσισε τη OUR PHILOSOPHY H NATURA DANZA είναι αποκλειστικά ελληνική εταιρεία φυτικών καλλυντικών. Ιδρύθηκε στις αρχές του 2015 από τη Νατάσα Δεσύπρη, η οποία αποφάσισε τη δύσκολη περίοδο της κρίσης, να αξιoποιήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ

ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΗΛΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ Ο ήλιος µπορεί να είναι φίλος... ευθύνεται για την παραγωγή µελανίνης, το φυσικό µαύρισµα και την προστασία από τα ηλιακά εγκαύµατα ενεργοποιεί τη σύνθεση της βιταµίνης D, που

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας.

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Rejuvance Η εναλλακτική άποψη ομορφιάς! Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Είναι ένα ολιστικό, αναζωογονητικό μασάζ προσώπου. Και η λέξη μασάζ δεν είναι ακριβής, γιατί

Διαβάστε περισσότερα

Καθαρίζει από τις τοξίνες και αναζωογονεί τον οργανισμό. Ενδυναμώνει με ολοκληρωμένο τρόπο

Καθαρίζει από τις τοξίνες και αναζωογονεί τον οργανισμό. Ενδυναμώνει με ολοκληρωμένο τρόπο ELIXIR ΥΓΙΟΥΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟΥ Καθαρίζει από τις τοξίνες και αναζωογονεί τον οργανισμό Ενδυναμώνει με ολοκληρωμένο τρόπο Περιέχει αλόη βέρα, χυμό νόνι, MSM (οργανικό θείο), τα μούρα goji και τζίντζερ

Διαβάστε περισσότερα

Ενυδάτωση & Αντιγήρανση. Όμορφο, Φρέσκο Δέρμα Για Πάντα

Ενυδάτωση & Αντιγήρανση. Όμορφο, Φρέσκο Δέρμα Για Πάντα Ενυδάτωση & Αντιγήρανση Όμορφο, Φρέσκο Δέρμα Για Πάντα Ενυδάτωση Με οδηγό: τις ανάγκες της ηλικίας 20+, 30+ και 45+ τον βαθμό αφυδάτωσης του δέρματος όπως αυτός συνδέεται με την ηλικία και τον τρόπο ζωής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΠΗΛΙΝΓΚ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΠΗΛΙΝΓΚ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΠΗΛΙΝΓΚ

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΠΗΛΙΝΓΚ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΠΗΛΙΝΓΚ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΠΗΛΙΝΓΚ ΜΑΘΗΜΑ 6 ο ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ (ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ) ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ ΣΤΙΒΑΔΑΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ( 1 ου ΒΑΘΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Ο ΕΙΔΗ ΡΕΥΜΑΤΩΝ. Το γαλβανικό ρεύμα είναι χαμηλής τάσης συνεχές ρεύμα. Γαλβανικό ρεύμα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Ο ΕΙΔΗ ΡΕΥΜΑΤΩΝ. Το γαλβανικό ρεύμα είναι χαμηλής τάσης συνεχές ρεύμα. Γαλβανικό ρεύμα ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Ο ΕΙΔΗ ΡΕΥΜΑΤΩΝ Γαλβανικό ρεύμα Το γαλβανικό ρεύμα είναι χαμηλής τάσης συνεχές ρεύμα. Χημικές αλλαγές γίνονται σε αυτό όταν περάσει από συγκεκριμένα διαλύματα (τα οποία περιλαμβάνουν οξέα και

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ NEO επαναστατική σύνθεση 5D ΜΕΙΩΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτόμος σειρά, η οποία συνιστάται για τη φροντίδα των ευαίσθητων επιδερμίδων.

Καινοτόμος σειρά, η οποία συνιστάται για τη φροντίδα των ευαίσθητων επιδερμίδων. NEUROSENS Καινοτόμος σειρά, η οποία συνιστάται για τη φροντίδα των ευαίσθητων επιδερμίδων. Η NEUROSENS είναι μια καινοτόμος σειρά με καταπραϋντική, αναπλαστική και προστατευτική δράση, η οποία συνιστάται

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) από την AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! επαναστατική σύνθεση διπλής δράσης Σχεδιασμένη να ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΟΧΑ ΛΙΠΟΣΩΜΑΤΑ ΛΙΠΟΣΩΜΑΤΑ ΝΑΝΟΣΦΑΙΡΙΔΙΑ 09/11/2015

ΕΚΔΟΧΑ ΛΙΠΟΣΩΜΑΤΑ ΛΙΠΟΣΩΜΑΤΑ ΝΑΝΟΣΦΑΙΡΙΔΙΑ 09/11/2015 ΜΑΘΗΜΑ 5 ο ΕΚΔΟΧΑ ΕΚΔΟΧΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ Η ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ,

Διαβάστε περισσότερα

PigmenTclar. Η νέα δερματολογική φροντίδα διόρθωσης των κηλίδων με αποτελεσματικότητα μεγάλης διάρκειας * ΚΗΛΙΔΕΣ, ΘΑΜΠΗ ΚΑΙ ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΟΨΗ

PigmenTclar. Η νέα δερματολογική φροντίδα διόρθωσης των κηλίδων με αποτελεσματικότητα μεγάλης διάρκειας * ΚΗΛΙΔΕΣ, ΘΑΜΠΗ ΚΑΙ ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΟΨΗ ΚΗΛΙΔΕΣ, ΘΑΜΠΗ ΚΑΙ ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΟΨΗ PigmenTclar Η νέα δερματολογική φροντίδα διόρθωσης των κηλίδων με αποτελεσματικότητα μεγάλης διάρκειας * * Η αποτελεσματικότητα του ορού κατά των κηλίδων διατηρήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

e-catalogue 2012 Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Κρυολόγημα Καλλυντικά Λεύκανση/ Πανάδες Ορθοπεδικά

e-catalogue 2012 Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Κρυολόγημα Καλλυντικά Λεύκανση/ Πανάδες Ορθοπεδικά Χει μώ νας e-catalogue 2012 Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Κρυολόγημα Καλλυντικά Λεύκανση/ Πανάδες Ορθοπεδικά Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Διατροφής Διανύουμε το χειμώνα και πρέπει να ενισχύσουμε τον οργανισμό μας

Διαβάστε περισσότερα

Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014

Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014 Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014 Αντηλιακό γαλάκτωμα που προστατεύει τη ισορροπία της χλωρίδας του δέρματος και ενεργοποιεί τη φυσική άμυνα της βρεφικής και παιδικής

Διαβάστε περισσότερα

Σήμερα θα μελετήσουμε το δέρμα. Τα μέρη του. Χρησιμότητά του. Διαπερατότητα του. Την αλληλεπίδραση με τα καλλυντικά.

Σήμερα θα μελετήσουμε το δέρμα. Τα μέρη του. Χρησιμότητά του. Διαπερατότητα του. Την αλληλεπίδραση με τα καλλυντικά. Ανασκόπιση Έχουμε πει τί είναι μόρια και άτομα. Έχουμε αναγνωρίσει ποια μόρια διαλύονται στο νερό και ποια όχι βάση των πολικών θέσεων που έχουν. Έχουμε συναντήσει μόρια πολύ μεγάλου μεγέθους (πολυμερή)

Διαβάστε περισσότερα

Μια πηγή νερού για το ξηρό & αφυδατωμένο δέρμα που χρειάζεται μια βαθιά & μακράς διαρκείας ενυδατική δράση

Μια πηγή νερού για το ξηρό & αφυδατωμένο δέρμα που χρειάζεται μια βαθιά & μακράς διαρκείας ενυδατική δράση Μια πηγή νερού για το ξηρό & αφυδατωμένο δέρμα που χρειάζεται μια βαθιά & μακράς διαρκείας ενυδατική δράση Περιέχει την ίδια δραστική ουσία που επιτρέπει την επιβίωση των βακτηρίων στις πιο άνυδρες ερήμους

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE Η AMWAY φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση των μαλλιών Αθήνα, Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 Η AMWAY HELLAS παρουσίασε

Διαβάστε περισσότερα

Όνομα Κωδικός SKU. Μικρή Εικόνα Περιγραφή Προϊόντος Τιμή

Όνομα Κωδικός SKU. Μικρή Εικόνα Περιγραφή Προϊόντος Τιμή APHRODITE COSMETICS ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΓΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 36 18233 ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ Τηλ. 2104905814 Fax 2101619951 E-mail: aphrodite-cosmetics@europe.com Site : www.aphrodite-cosmetics.com APHRODITE

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΑΣ ΣΕΙΡΑΣ Ac-Norm

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΑΣ ΣΕΙΡΑΣ Ac-Norm 31 Οκτωβρίου 2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ. Α1Φ5/591 ΠΡΟΣ: ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΕΣ ΥΠΟΨΗ: ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΑΣ ΣΕΙΡΑΣ Ac-Norm Αγαπητοί Συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε ότι από 15 Σεπτεμβρίου 2014 η εταιρία FREZYDERM

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ /ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ /ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ /ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Τι είναι ο τύπος δέρµατος; Οι διάφοροι τύποι δέρµατος κατατάσσονται σύµφωνα µε τις διαταραχές που συµβαίνουν κυρίως στον µεταβολισµό του νερού και τον µεταβολισµό των λιπών

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr ROSE OIL LINE BY REGINA FLORIS Ομορφιά μέσα από την υγεία, την καθαρότητα και την αρμονία με τη φύση Εμπνευσμένοι από αυτή την επιστημονική & παράλληλα φυσική προσέγγιση, έχουμε αναπτύξει μια νέα σειρά

Διαβάστε περισσότερα

PEELINGS Τα peelings ή απολέπιση µε χηµικά ή µηχανικά ( δερµοαπόξεση peelings µε κρυστάλλους )µέσα σηµαίνει την εφαρµογή στο δέρµα ενός ή περισσότερων αποφολιδωτικών παραγόντων µε αποτέλεσµα την καταστροφή

Διαβάστε περισσότερα

Ποιο είναι το δικό σας Μυστικό ομορφιάς?

Ποιο είναι το δικό σας Μυστικό ομορφιάς? Ποιο είναι το δικό σας Μυστικό ομορφιάς? Όλοι έχουμε ζήσει αυτή τη στιγμή «Όταν παρατηρήσατε την πρώτη μικρή ρυτίδα και την επίμονη χαλάρωση κάτω από τα μάτια που πλέον δεν υποχωρούσε με λίγες επιπλέον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ;

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ; ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Ανομοιομορφίες του τόνου του δέρματός σας; Σκούρες κηλίδες ή σημάδια γήρανσης; Έναν ωχρό, υποκίτρινο τόνο στην επιδερμίδα σας; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Με την κλίμακα ph μετράμε το πόσο όξινο ή βασικό είναι ένα διάλυμα.

Με την κλίμακα ph μετράμε το πόσο όξινο ή βασικό είναι ένα διάλυμα. Ουδέτερα Οξέα Με την κλίμακα ph μετράμε το πόσο όξινο ή βασικό είναι ένα διάλυμα. Βάσεις Για να δείτε περίπου πως μετριέται η ποσότητα οξέος ή βάσης στα διαλύματα, σε σχέση με το ph, δείτε αυτό τον πινάκα!!!

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερες ρίζες ενδογενώς

Ελεύθερες ρίζες ενδογενώς Ελεύθερες ρίζες ενδογενώς ρςρζ ς γ ς παραγόμενες (προιόντα του μεταβολισμού) εξωγενώς παραγόμενες (ήλιος, ρύπανση, κάπνισμα) επιτίθενται στα κύτταρα και τα καταστρέφουν. Ο οργανισμός αναπληρώνει τις απώλειες

Διαβάστε περισσότερα

BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ!

BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ! BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ! 16 ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΊΟ ΠΡΟΪΌΝ ΜΑΣ! V.I.B. Very Intensive Booster Κρέμα προσώπου Αναζωογονητική κρέμα για νεανική λάμψη Κοκτέιλ φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

Pedi Jet TM Άλατα για το πεντικιούρ που δεν δημιουργούν αφρό, ιδανικά για χρήση σε λεκανάκια με υδρομασάζ.

Pedi Jet TM Άλατα για το πεντικιούρ που δεν δημιουργούν αφρό, ιδανικά για χρήση σε λεκανάκια με υδρομασάζ. Pedi Soak TM Ένα έξτρα συμπυκνωμένο αφρόλουτρο για το πεντικιούρ. Πλούσιος αφρός με τις ιδιότητες του Tea Tree Oil για να καθαρίσει και να μαλακώσει και το πιο ξηρό σκληρό δέρμα. Pedi Jet TM Άλατα για

Διαβάστε περισσότερα

Αμυγδαλέλαιο (Prunus Dulcis)

Αμυγδαλέλαιο (Prunus Dulcis) Αμυγδαλέλαιο (Prunus Dulcis) Το Αμυγδαλέλαιο εξάγεται από τους πυρήνες των γλυκών αμυγδάλων κι έχει χρησιμοποιηθεί από αρχαιοτάτων χρόνων για διάφορες θεραπευτικές χρήσεις και ενυδάτωση του δέρματος. Στην

Διαβάστε περισσότερα

Nutri Rich Intensive Lip Treatment 18,00. Loofah Shower Gel 20,00

Nutri Rich Intensive Lip Treatment 18,00. Loofah Shower Gel 20,00 Nutri Rich Facial Cake Σαπούνι προσώπου Μοναδικό σαπούνι από 100% έλαιο βερύκοκου και ενυδατικά συστατικά. Με τον πλούσιο αφρό του, καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει. Ιδανικό να το

Διαβάστε περισσότερα

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 Τα προϊόντα απευθύνονται σε κάθε τύπο δέρματος, συμπεριλαμβανομένων και των ευαίσθητων. Καινοτομία Farmec: Η πρώτη σειρά προϊόντων με τη σύνθεση gatuline Άργιλου, ένα μοναδικό φυσικό αντιρυτιδικό με άμεσο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΜΗ Υπάρχει σύνδεση; Καίτη Μουλοπούλου Καρακίτσου

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΜΗ Υπάρχει σύνδεση; Καίτη Μουλοπούλου Καρακίτσου ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΜΗ Υπάρχει σύνδεση; Καίτη Μουλοπούλου Καρακίτσου ΚΟΥΤΙ ΑΚΜΗΣ (OTC Acne Kit) Ο δεσμός καλλυντικών/ ακμής παρότι αδόκιμος είναι εξαιρετικά δημοφιλής Περιέχει: Renewing λοσιόν καθαρισμού

Διαβάστε περισσότερα

Η φύση μάλλον φρόντισε να συναντηθούν το νερό, το φώς και ο άνεμος, ώστε να μείνει άναυδος ο άνθρωπος. Ντάριο Παουτάσο

Η φύση μάλλον φρόντισε να συναντηθούν το νερό, το φώς και ο άνεμος, ώστε να μείνει άναυδος ο άνθρωπος. Ντάριο Παουτάσο Η φύση μάλλον φρόντισε να συναντηθούν το νερό, το φώς και ο άνεμος, ώστε να μείνει άναυδος ο άνθρωπος Ντάριο Παουτάσο natural therapy είναι μια επαγγελματική σειρά προϊόντων για τα μαλλιά, βασισμένη στην

Διαβάστε περισσότερα

FACTSHEET. Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast

FACTSHEET. Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast FACTSHEET Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast Ο Ιδρυτής της Beiersdorf, Paul Carl Beiersdorf, ήταν ο άνθρωπος που έθεσε τα θεμέλια για το σημερινή επιτυχημένη μάρκα Hansaplast και τα συνδεδεμένα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP EYE

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP EYE ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP EYE ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Aqua, Glycerin, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate, Ammonium Acroyldimethyltaurate/VP Copolymer, Hydrolyzed Manihot Esculenta Tuber

Διαβάστε περισσότερα

Σήμερα η hyaluronan αναφέρεται ως υαλουρονικό οξύ.

Σήμερα η hyaluronan αναφέρεται ως υαλουρονικό οξύ. Μαρία Καρδάση Το 1934 ο Κάρλ Μάγιερ απομόνωσε από το υαλώδες υγρό του βόειου οφθαλμού μια άγνωστη μέχρι τότε μη θεϊκή γλυκοζαμινογλυκάνη και την ονόμασε hyaluronan. Σήμερα η hyaluronan αναφέρεται ως υαλουρονικό

Διαβάστε περισσότερα

Αποσμητικά Roll-on ΜΟΝΟ 1.50 το ένα

Αποσμητικά Roll-on ΜΟΝΟ 1.50 το ένα Αποσμητικά Roll-on ΜΟΝΟ.0 το ένα ωρα Αντιιδρωτικά Αποσμητικά Roll-on. 0 ml. 99 Enigma.00 0 Elvie 07 Divine 979 Divine Sensual ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ Αποκτήστε

Διαβάστε περισσότερα

κατάλογος προϊόντων product catalog από τα φυτά, τα φρούτα, τα λουλούδια και τις ρίζες... το φυσικό μυστικό της PHITOCOMPLEX

κατάλογος προϊόντων product catalog από τα φυτά, τα φρούτα, τα λουλούδια και τις ρίζες... το φυσικό μυστικό της PHITOCOMPLEX ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ από τα φυτά, τα φρούτα, τα λουλούδια και τις ρίζες... το φυσικό μυστικό της PHITOCOMPLEX κατάλογος προϊόντων product catalog Energizing-Ενεργοποίηση Με την βοήθεια του πολύτιμου

Διαβάστε περισσότερα

Συνταγές ομορφιάς με καφέ

Συνταγές ομορφιάς με καφέ Συνταγές ομορφιάς με καφέ καφές έχει αποδειχτεί ότι ασκεί θετική επίδραση στο δέρμα. Περιέχει δυνατά αντιοξειδωτικά στοιχεία, προστατεύοντας το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και μειώνοντας τον κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

Ζω πράσινα Φεβρουάριος

Ζω πράσινα Φεβρουάριος Ζω πράσινα Φεβρουάριος 2 0 6 9-2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 206 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ WEBINAR Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η η Ομάδα Υποστήριξης Για 2 εβδομάδες, οι Διακεκριμένοι συνεργάτες της εταιρείας, συμμετείχαν σε εβδομαδιαίες

Διαβάστε περισσότερα

Ρετινόλη το μυστικό της αντιγήρανσης

Ρετινόλη το μυστικό της αντιγήρανσης Ρετινόλη το μυστικό της αντιγήρανσης Γήρανση Γήρανση είναι η φθίνουσα εξέλιξη των έμβιων όντων μέχρι το τέλος του βιολογικού τους κύκλου Οι αιτίες γήρανσης είναι πολλές. Πολύ περισσότερες σε ένα όργανο,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4091 / 12-08-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4091 / 12-08-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4091 / 12-08-2015 Σύμφωνα με:α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

Η υπεριώδης ακτινοβολία (UV), χωρίζεται στις ζώνες UVA, UVB και UVC. Όλες έχουν διαφορετικές

Η υπεριώδης ακτινοβολία (UV), χωρίζεται στις ζώνες UVA, UVB και UVC. Όλες έχουν διαφορετικές ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΗΛΙΟΣ, Ο καλύτερός μας φίλος ο χειρότερός μας εχθρός. Η υπεριώδης ακτινοβολία (UV), χωρίζεται στις ζώνες UVA, UVB και UVC. Όλες έχουν διαφορετικές αρνητικές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015 Βρείτε μας Loutraki Spa Loutraki Spa @LoutrakiThermal Loutraki Spa b LoutrakiThermalSpa loutrakithermalspa.blogspot.gr 02 Μην παραλείψετε να κλείσετε έγκαιρα το ραντεβού σας!

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ SET ΑΝΤΗΛΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ αποτελείται από: Αντηλιακό λάδι SPF 15 Αντηλιακή λοσιόν SPF 30 Αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF 50 ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

η λύση στο πρόβληµα της κυτταρίτιδας Συµπλήρωµα διατροφής µε ω3 - ω6, βιταµίνες Β6 & Ε και φυτικά εκχυλίσµατα

η λύση στο πρόβληµα της κυτταρίτιδας Συµπλήρωµα διατροφής µε ω3 - ω6, βιταµίνες Β6 & Ε και φυτικά εκχυλίσµατα η λύση στο πρόβληµα της κυτταρίτιδας Συµπλήρωµα διατροφής µε ω3 - ω6, βιταµίνες Β6 & Ε και φυτικά εκχυλίσµατα "Κλινικά αποδεδειγµένα αποτελέσµατα σε 47 ηµέρες" Αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας Ένα από τα

Διαβάστε περισσότερα

Περιποίηση δέρματος νεογνού- Ιωάννα Θανοπουλου Παιδίατρος Εξειδ. στην Παιδιατρική Δερματολογία Επιστ. Συνεργάτης Α Παιδ. Κλιν.

Περιποίηση δέρματος νεογνού- Ιωάννα Θανοπουλου Παιδίατρος Εξειδ. στην Παιδιατρική Δερματολογία Επιστ. Συνεργάτης Α Παιδ. Κλιν. Περιποίηση δέρματος νεογνού- Νεώτερα δεδομένα Ιωάννα Θανοπουλου Παιδίατρος Εξειδ. στην Παιδιατρική Δερματολογία Επιστ. Συνεργάτης Α Παιδ. Κλιν. Παν/μίου Αθηνών Τι μας καθοδηγεί? No universal consensus

Διαβάστε περισσότερα

Τύπος δέρματος καλλυντικά και περιποίηση Κανονικό Ξηρό Μικτό Λιπαρό Ακνεϊκό

Τύπος δέρματος καλλυντικά και περιποίηση Κανονικό Ξηρό Μικτό Λιπαρό Ακνεϊκό Τύπος δέρματος καλλυντικά και περιποίηση Ο διαχωρισμός των τύπων του δέρματος που επικρατεί ξηρό, κανονικό, μεικτό, λιπαρό και ακνεϊκό είναι ελλιπής. Πολλές φορές στο ινστιτούτο αισθητικής αντιμετωπίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο.

Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο. THE Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο. Τhe Effect Προηγμένη τεχνολογία για σφιχτό και υγιές

Διαβάστε περισσότερα

Aloe VerA Sun CAre Ο/Η LR Συνεργάτης σας

Aloe VerA Sun CAre Ο/Η LR Συνεργάτης σας Aloe Vera Sun Care Ο ήλιος είναι απαραίτητος για την υγεία και επηρεάζει θετικά την ψυχολογία του ανθρώπου. Δεν είναι τυχαίο ότι το καλοκαίρι η διάθεση είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη σε σχέση με τους σκοτεινούς

Διαβάστε περισσότερα