Από το 1982 δηµιουργικότητα σε εξέλιξη!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Από το 1982 δηµιουργικότητα σε εξέλιξη!"

Transcript

1 Εταιρικό Προφίλ

2

3 Από το 1982 µε πρώτη ύλη το αλουµίνιο και τις ιδέες µας, εργαζόµαστε µε αφοσίωση, προάγοντας τη ζωή των πελατών µας, δηµιουργώντας για αυτούς ένα συνεχώς εξελισσόµενο περιβάλλον ασφάλειας και άνεσης. Είναι αυτό που στην ALUMINCO λέµε δηµιουργικότητα σε εξέλιξη!

4 ΙΣΤΟΡΙΚΟ: ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ H ALUMINCO Α.Ε. είναι μία πρωτοπόρα, υγιής, οικογενειακή βιομηχανία αλουμινίου, που άλλαξε τα δεδομένα στον κλάδο της. Κύριο χαρακτηριστικό της είναι η ευρύτερη γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων στην αγορά, σε συνδυασμό με την ανθρώπινη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Από την ίδρυσή της το 1982, η ALUMINCO έθεσε ως σκοπό της, την καινοτομική δραστηριότητα, στον τομέα της έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής, προϊόντων αλουμινίου, υψηλής ποιότητας και αισθητικής. ελληνικές βιομηχανίες αλουμινίου και στις πλέον σεβαστές και αναγνωρίσιμες παγκοσμίως. Η επιλογή αυτή ανέδειξε σταδιακά την ΑLUMINCO ανάμεσα στις ηγετικές ελληνικές βιομηχανίες αλουμινίου και στις πλέον σεβαστές και αναγνωρίσιμες παγκοσμίως.η ALUMINCO ήταν η πρώτη εταιρία που δημιούργησε μια νέα γενιά προϊόντων χυτού αλουμινίου, σε κλασικά σχέδια, που παρείχαν πετυχημένες λύσεις για κάθε αρχιτεκτονική εφαρμογή. Σημαντικές ημερομηνίες για την ALUMINCO: H ETAIΡEIA ALUMINCO ,400kWh INTERAMERICAN. ΣΗΜΕΡΑ η ALUMINCO έχει μετεξελιχθεί σε μια ολοκληρωμένη κάθετη βιομηχανία αλουμινίου, που επεξεργάζεται το αλουμίνιο με τρεις τρόπους Διέλαση: με παραγωγική δυνατότητα τόνων προφίλ αλουμινίου ετησίως Πόρτες: με παραγωγική δυνατότητα πάνελ ετησίως Χυτήριο: με παραγωγική δυνατότητα τόνων ετησίως Το δίκτυο διανομής της ALUMINCO εξυπηρετεί τις πιο σημαντικές αγορές της Ευρώπης, της Αφρικής, της Ασίας και της Αμερικής, διανέμοντας προϊόντα αλουμινίου σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως.

5 our vision Όραμα μας είναι να συμβάλουμε με το έργο μας στην ασφάλεια και την ποιότητα ζωής της οικογένειας ALUMINCO, που απαρτίζεται από τα στελέχη μας, τους πελάτες μας και τους τελικούς χρήστες των προϊόντων μας. Να καταξιωθούμε παγκοσμίως, ως κορυφαία βιομηχανία ολοκληρωμένων λύσεων από αλουμίνιο. Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε στην παγκόσμια αγορά, κορυφαία, καινοτομικά, πιστοποιημένα συστήματα αλουμινίου για οικοδομική χρήση, που ικανοποιούν και προάγουν την καθημερινή ζωή, ορίζοντας ένα περιβάλλον ασφάλειας και άνεσης.

6 Corporate values ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ: 03 / 04 / 05 / 06 / 07 03/ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Έχοντας το ιδανικό ως πρότυπο, λειτουργούμε με τις πιο υψηλές διεθνείς προδιαγραφές, σε ό,τι σχεδιάζουμε, παράγουμε και διαθέτουμε στο επαγγελματικό μας περιβάλλον. Συνεχώς επενδύουμε σε έρευνα, εκπαίδευση και οργάνωση των ανθρώπων μας, σε ανανέωση και βελτιστοποίηση των υποδομών και του εξοπλισμού μας, ώστε να είμαστε πάντα κοντά στην κορυφαία ποιότητα. 04/ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ Κάθε μας σκέψη και ενέργεια γίνεται με γνώμονα το σεβασμό στον πελάτη και την επένδυσή του. Οι πελάτες μας είναι το μεγαλύτερό μας κεφάλαιο. Δεν υπάρχει για μας ισχυρότερο κίνητρο από την κατάκτηση και τη διατήρηση της εμπιστοσύνης τους. 05/ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ Δεν ξεχνάμε ποτέ πως το φυσικό και το ανθρώπινο περιβάλλον, μας δίνει τα πάντα. Έτσι είναι μόνιμα στο μυαλό μας η ιδέα της ανταπόδοσης. Φροντίζουμε η ιδέα αυτή να μετατρέπεται σε πράξεις που γεμίζουν την ψυχή μας και ανανεώνουν τα περιβαλλοντικά και κοινωνικά αποθέματα. ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ: 01 / 02 01/ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ALUMINCO Οι άνθρωποι είναι η βάση για κάθε μας ιδέα. Είμαστε μία μεγάλη οικογένεια που απαρτίζεται από τα στελέχη μας, τους πελάτες μας και τους τελικούς χρήστες των προϊόντων μας. Η συνεργασία για μία καλύτερη ζωή είναι αυτό που μας ενώνει. 06/ ΘΕΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ Με χαμόγελο ξεκινάμε την κάθε μας σχέση. Δεν ξεχνάμε πως όλες μας οι δραστηριότητες στοχεύουν στην ευτυχία των ανθρώπων. Η νικηφόρα και θετική διάθεση, χαρακτηρίζουν και οδηγούν την ομάδα μας, που χαίρεται να κερδίζει κάθε μέρα τη συμπάθεια και τη συνεργασία και του ανθρώπινου περιβάλλοντος.. 02/ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Με το πάθος μας, βελτιώνουμε την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Είναι η κινητήρια δύναμη σε κάθε μας έργο. Είναι αυτό που κάνει τον κόπο ανάπτυξη και μετατρέπει την ύλη σε συναισθήματα. 07/ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ Στην ALUMINCO θέλουμε να είναι όλοι κερδισμένοι. Τα στελέχη μας, οι συνεργάτες και ιδιαίτερα οι χρήστες των προϊόντων μας. Να απολαμβάνουν τη σταθερότητα της συνεργασίας από μία επιχείρηση υγιή και δοκιμασμένη στο χρόνο.

7 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ 10 δυνατοί λόγοι συνεργασίας: Το καλύτερο & μεγαλύτερο πακέτο προϊόντων της αγοράς! Μοναδικά προϊόντα, πόλος έλξης συνεργατών σε όλο τον κόσμο! Πάνω από 30 χρόνια ιστορία, συνέπεια, πρωτοπορία! Συστήματα που ξεχωρίζουν και δίνουν προβάδισμα στο συνεργάτη! Πιστοποιημένη ποιότητα & design στην ιδανική τιμή! Μεγάλο δίκτυο, τοπικά καταστήματα, άμεση εξυπηρέτηση! Συνέργειες, υποστήριξη σε έργα, αξιοποίηση επενδυτικών προγραμμάτων! Επένδυση σε έρευνα και τεχνολογία για σύγχρονα, ανταγωνιστικά προϊόντα! Επικοινωνιακές ενέργειες, που φέρνουν έργα για τους πελάτες μας! Οικονομική σταθερότητα, συνεχής ανάπτυξη, αισιοδοξία και οφέλη για τους συνεργάτες μας (ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης)!

8 Aluminco applications Thermal Break Opening Systems Traditional or Modern Pergola Inox Style Railing Systems F50 Canopies Thermal Break Sliding Systems Aluminium Fences & Gates Integrated aluminium solution Entrance Door Glass Supporting System Crystal Line

9 Innovative aluminium building systems ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Η ΑLUMINCO oδηγεί τις εξελίξεις στον κλάδο αλουμινίου, αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει, με ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης κατασκευής και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τον τεχνικό κόσμο και τους τελικούς χρήστες. Η ΑLUMINCO προσφέρει σύγχρονες αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές λύσεις με βάση το αλουμίνιο, στις οποίες περιλαμβάνονται: Πλήρης σειρά, ανοιγόμενων και συρόμενων, αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, ψυχρών και θερμομονωτικών. Πληθώρα σχεδίων σε πάνελ αλουμινίου για κάθε αρχιτεκτονική και κατασκευαστική ανάγκη με έμφαση στην αισθητική, τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια. Premium πόρτες για κύριες εισόδους επαγγελματικών ή ιδιωτικών κτιρίων. Διατίθενται σε μοντέρνο στυλ, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Συστήματα καγκέλων για μπαλκόνια, βεράντες και σκάλες. Σε παραδοσιακά και μοντέρνα σχέδια, από χυτό αλουμίνιο, προφίλ αλουμινίου ή τύπου inox συνδυασμένα με πολυκαρμπονικά φύλλα. Συστήματα εξωτερικών χώρων όπως πέργκολες, αίθρια, στέγαστρα εισόδων, αυλόπορτες, αυλόγυρους, έπιπλα και φωτιστικά, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στην κατασκευή κτιρίων υψηλών απαιτήσεων.

10 Architectural aluminium systems AL 200 Sliding with Thermalbreak AL 205 Sliding AL 220 AL 230 Sliding AL 250 AL 410 Opening AL 450 Opening with Thermalbreak AL 510 Opening...to fulfill customers desires AL 540 Opening AL 520 Opening with Thermalbreak AL 570 Opening with Thermalbreak AL 590 Main entrance with Thermalbreak PA 460 Folding Door SR 700/750 Rolling Shutters EW 50 Curtain Wall

11 F50 /a fully integrated railing system F50 Σύστημα Καγκέλων QUATTRO Το σύστημα F50 INOX στηρίζεται σε μια απλή σχεδιαστική και κατασκευαστική αντίληψη: σε ένα σωληνωτό σύστημα από ανοδιωμένο αλουμίνιο, που δένεται με ένα χαρακτηριστικό περίτεχνο τρόπο και δημιουργεί ένα αέρινο, υψηλής αισθητικής σύνολο. Τα μεταλλικά στοιχεία του μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με τζάμι ή πολυκαρμπονικό φύλλο, προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες σχεδιαστικών εφαρμογών. SQUARE X-SQUARE SQUARRE Q TUBULAR BLADE Modern stylish unique X-RAIL SQUARE X-RAIL QUATTRO MAX U-RAIL H-RINGS FRAME

12 Crystalline glass supporting system CERTIFIED BY CERTIFIED BY C E R T I F B Y I E D C E R T I F B Y I E D Type Α Type Α10 Type Α20 Simplicity and Quality Meets Design and Safety Type Α20u Type B Type C2 Type C2u Type D Type Ds Type Dc Type E Το πρωτοποριακό σύστημα στήριξης υαλοπίνακα με προφίλ αλουμινίου για την κατασκευή γυάλινου κάγκελου είναι το ιδανικό σύστημα για μπαλκόνια, σκάλες και περιφράξεις κτιρίων με υψηλές αρχιτεκτονικές απαιτήσεις. Προσφέρει εντυπωσιακό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα, χωρίς να περιορίζει τη θέα. Δε χρειάζεται συντήρηση, είναι εύκολο στον καθαρισμό και κατασκευάζεται σύμφωνα με τα πρότυπα UNI ΕΝ & NF P Το σύστημα Crystal line προσφέρεται σε 3 βασικούς τύπους, (επιδαπέδιο, ενδοδαπέδιο και εξωτερικό) με διαφορετικές παραλλαγές.

13 Classic line aluminium raillings Stylish, Prestigious, Romantic, Harmonious ΚΛΑΣΙΚΑ ΚΑΓΚΕΛΑ Τα κλασικά κάγκελα της ALU- MINCO διατίθενται σε πολύ μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά και μοντέρνα σχέδια και είναι κατασκευασμένα από μακράς διάρκειας κράμα αλουμινίου και προφίλ με αντιδιαβρωτικές ιδιότητες. Συνοδεύονται από πληθώρα εξαρτημάτων, προσφέροντας λύσεις για πολλαπλές κατασκευές, με ιδιαίτερη ευκολία στην τοποθέτηση καθώς και με μέγιστη προστασία κατά της διάβρωσης, πιστοποιημένα από Διεθνείς ργανισμούς και Ινστιτούτα. Τα συστήματα κάγκελων ALUMIN- CO έχουν πολλαπλές εφαρμογές, όπως σε μπαλκόνια, φράχτες, εσωτερικές και εξωτερικές σκάλες και διακρίνονται για την αντοχή τους στο χρόνο χωρίς ιδιαίτερη συντήρηση, καθώς έχουν υποστεί τη διαδικασία της επιφανειακής επεξεργασίας για παραθαλάσσια κλάση (seaside class). New custom designs:

14 Eisodossuite door panels EISSODOS SUITE, PREMIUM LINE Οι premium πόρτες εισόδου είναι ένα σύγχρονο και μοναδικό αριστούργημα. Κάθε πόρτα στη σειρά εξασφαλίζει την ασφάλεια, παρέχει τεχνική τελειότητα, προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες και ένα ευρύ φάσμα από υλικά και χρώματα που διεγείρουν την προσοχή. Οι λεπτές γραμμές, η συμμετρία, η αξία των υλικών και ο τέλειος σχεδιασμός προκαλούν τον ενθουσιασμό σε επαγγελματίες και ικανοποιούν απόλυτα τους τελικούς χρήστες. DOOR PANELS, CLASSIC & MODERN LINE Μια εξαιρετική συλλογή από πάνελ αλουμινίου με ένα ευρύ φάσμα σχεδίων, χρωμάτων και διακοσμητικών επιλογών. Συνδυάζουν απόλυτα το σύγχρονο και κλασικό στυλ με υψηλής ποιότητας υλικά τα οποία παρέχουν μια εκπληκτική και ασφαλή είσοδο σε οποιαδήποτε αρχιτεκτονική εφαρμογή. A masterpiece of inspiring design

15 Outdoor living systems Ultimate outdoor experience of undercover oasis PERGOLAS GATES Πέργκολες Πέργκολες σχεδιασμένες σε μοντέρνα και παραδοσιακή γραμμή. Η αναμφισβήτητη ποιότητα κατασκευής εγγυάται μεγάλη αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ευκολία στη συναρμολόγηση και την τοποθέτηση. Προσαρμόζονται σε κάθε χώρο. Η κατασκευή τους είναι μελετημένη, έτσι ώστε να δέχεται πολυκαρμπονικά φύλλα ή ραμποτέ αλουμίνιο. Αυλόπορτες - Αυλόγυροι Οι αυλόπορτες και οι αυλόγυροι είναι προϊόντα που προσφέρουν λύσεις για κάθε τύπο κατασκευής και διατίθενται σε πολλά σχέδια και ακόμη περισσότερους συνδυασμούς, καλύπτοντας τις απαιτήσεις τόσο των παραδοσιακών όσο και των μοντέρνων αρχιτεκτονικά κτιρίων. Στέγαστρα Τα στέγαστρα εισόδου αποτελούν την ιδανική λύση προστασίας των κύριων εισόδων κατοικιών και επαγγελματικών χώρων από τη βροχή και την ηλιακή ακτινοβολία. FENCES Φωτιστικά & Έπιπλα κήπου Η ALUMINCO σχεδιάζει και παράγει έπιπλα & φωτιστικά από χυτό αλουμίνιο, τα οποία εδώ και πολλά χρόνια στολίζουν κήπους ιδιωτικών κατοικιών, πλατείες και πάρκα πόλεων σε όλο τον κόσμο. CANOPIES LIGHTING & GARDENING FUNRNITURE

16 Solar systems Συστήματα Στήριξης Φωτοβολταικών Πλαισίων & Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας All you need, is the sun! O ήλιος είναι πηγή ζωής και ενέργειας. Η ΑLUMINCO, γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες του τομέα, διαθέτει πλήρη σειρά λύσεων από πρωτοποριακά, καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα στήριξης που προσφέρουν ολοκληρωμένες και πρακτικές λύσεις για όλες τις απαιτήσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Η ALUMINCO για όλες τις εφαρμογές Φ/Β εγκαταστάσεων παρέχει μοναδικά συστήματα Φ/Β Πλαισίων με την διακριτική ονομασία ΗΛΕΚΤΡΑ ΙΙ, ΕΣΤΙΑ και ΦΑΕΘΩΝ ΙΙ επιτυγχάνοντας μια άψογη τεχνικά και αισθητικά στήριξη και με εξαιρετική αντοχή στο χρόνο και τις αντίξοοες καιρικές συνθήκες. Εξίσου εξαιρετική λύση για την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος προσφέρουν οι αυτόνομες ηλιακές κολώνες φωτισμού με Φ/Β Πάνελ και διακριτικό τίτλο APOLLO SOLAR LIGHT.

17 ΕΡΓΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ Living in your projects Έργα Aluminco Με γνώμονα την αμφίδρομη σχέση άνθρωπος, κτίριο, περιβάλλον, η ΑLUMINCO συμμετέχει στην αρχιτεκτονική σκέψη, δημιουργώντας μαζί σας σπουδάια έργα ξεχωριστής ποιότητας και αισθητικής, για ιδιωτική ή επαγγελματική χρήση σε όλο τον κόσμο.

18 Ghelamco Arena, Belgium

19 Administrative Centre, Belgium

20 Residential villa, Greece OffiCes, Poland

21 Azuri Resort & Spa, Mauritius

22 I Icco Housing, Japan

23 I Residential villa, Belgium Offices, Belgium

24 I Residential appartments, Greece

25 Andriake Hotel, Antalya, Turkey

26 Hotel, Spain

27 Arina Sand Hotel, Crete, Greece

28 Village Heitghs Golf Resort, Crete, Greece

29 Ocean Club, Bahamas, North America

30 Grecotel Eva Palace, Kerkyra, Greece

31 Grecotel Mandola Rosa, Kyllini, Greece

32 Hotel, Rhodes, Greece

33 Caldera beach hotel, Crete, Greece

34 Caldera bay hotel, Crete, Greece

35 Movenpick Resort & Thalasso, Crete, Greece

36 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΚΤΥΟ CANADA UNITED STATES MARTINIQUE ST. MARTIN GUADELOUPE NORWAY UNITED KINGDOM BELARUS IRELAND BELGIUM HOLLAND GERMANY FRANCE SPAIN PORTUGAL DENMARK ROMANIA BELARUS RUSSIA SLOVAKIA ZECH REPUBLIC BULGARIA ITA LY GREECE CYPRUS MALTA MAROCCO LEBANON SYRIA TUNISIA JORDAN ISRAEL ALGERIA BAHRAIN KUWAIT LIBYA OMAN NIGERIA ETHIOPIA GHANA KENYA TANZANIA MADAGASCAR TENERIFE SENEGAL CANARY ISLANDS MAURITIUS SOUTH AFRICA COSTA RICA INDIA JAPAN AUSTRALIA Thinking globally, acting locally A L ΟΥΣΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΡ ΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΜΠΕΙΡ η σημεία της γης, σε όλα σχεδόν τα ί θε λω απ γική εξ ω ει αγ οίο έχ ρα η εξ μένο δίκτυο το οπ του τομέα. Σήμε νω υα κτ γα δί ορ ς ω λά μί κα οσ ορές της παγκ Με ένα πολύ ηρετώντας τις αγ ό τα μεγαλύτερα υπ απ εξ α ο, έν ι σμ ξε κό τύ ν απ το αν όν χώρες σε όλο ALUMINCO έχει σσεται σε 80 σχεδ τύ απ αν α ητ ότ ρι της δραστη ερικής. ρικής, και της Αμ Ευρώπης,της Αφ ις ενέργειες της ), σημείο κλειδί στ ές ικ αβ Αρ ι κα είτε αυτή ανικές ν συνηθειών της, εσογειακές, Βαλκ τω (Μ η ές ησ ορ νό αγ τα ς κα ρε η κεντρικότε ς ξεχωριστά και α διαφορετικά Στοχεύοντας στις ετώπισή τους στ ν τής κάθε χώρα τιμ κώ αν αγ ι αν κα ν ή τω οχ η οδ την απ οτελεσματικά αντίληψ ς είτε ακόμα και εταιρίας,-είναι η λύπτοντας πιο απ κή κα νι ν, το εκ τω χιτ όν οϊ αρ ι πρ εσης, α των ο δόμησης κα ια σε κέντρα διάθ εση διαθεσιμότητ άν άμ λκ ν αφορά τον τρόπ Βα τη α ό στ οπ ς σκ τη με εις Ευρώπης. τα. Παράλληλα, ι τις εγκαταστάσ υλικά και προϊόν έχει αναβαθμίσε ικής και Δυτικής ολ CO ατ IN M Αν U ς τη ΑL η ές, εθνή ζήτηση αιρείας στις αγορ ές εκθέσεις του την τοπική και δι σε τη θέση της ετ οχών σε κλαδικ ίω ετ ρα μμ εδ ι συ κα ρα σε ώ χυ ηθ υ ενίσ τάσσεται και η πλ μια επένδυση πο της εταιρείας εν ας ει φ ρέ στ ω εξ ς Στις προσπάθειε Εξωτερικού.

37 Our passion comes from our origins Στην ALUMINCO έχουμε πάθος, έχουμε δύναμη, έχουμε προέλευση και ιστορία! Η ALUMINCO δεν είναι όπως όλες οι εταιρίες. Εξελίχθηκε μέσα στο ελληνικό φως, στο ελληνικό τοπίο. Σε μία χώρα όπου η αρχιτεκτονική αποτελεί παγκόσμιο πρότυπο. Η δύναμή μας πηγάζει από τον τόπο μας! ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, με κύριο στόχο, την καθημερινή εξυπηρέτηση του συνεργάτη αλουμινοκατασκευαστή. ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ στη Μεταμόρφωση, στη Λαμία, στα Χανιά και στη Θεσσαλονίκη, που εξασφαλίζουν περισσότερη αμεσότητα και ευελιξία στην τοπική υποστήριξη των πελατών. ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΕΡΓΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, η ALUMINCO βρίσκεται κοντά στους τελικούς πελάτες σε όλη τη χώρα. Οι κατασκευαστές μας είναι επιλεγμένοι και ικανοί να συνεργάζονται με τους πελάτες σε όλα τα στάδια του έργου, μέχρι και την ολοκλήρωσή του. Υποδεικνύουν τη βέλτιστη λύση και εξασφαλίζουν υποστήριξη και μετά την πώληση, ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν ασφάλεια και λειτουργικότητα στα συστήματα ALUMINCO για πάντα. Εκθεσιακοί Χώροι. Ένα δίκτυο οργανωμένων εκθεσιακών καταστημάτων λειτουργέι σε όλη τη χώρα, με σεβασμό στους συνεργάτες μας και βασικό γνώμονα την πληροφόρηση και εξυπηρέτηση του τελικού πελάτη. Στους εκθεσιακούς μας χώρους, οι πελάτες μας, τελικοί χρήστες αλλά και επαγγελματίες αρχιτέκτονες και κατασκευαστές, μπορούν να γνωρίσουν όλη την γκάμα συστημάτων ALUMINCO και να έχουν όλη την απαραίτητη πληροφόρηση και υποστήριξη, για να διαμορφώσουν μαζί μας τη δική τους προσωπική λύση.

38 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Here our ideas become reality! ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ALUMINCO: Aπό την αρχική ιδέα μέχρι και το τελικό προϊόν: Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της ALUMINCO Α.Ε. βρίσκονται στα Οινόφυτα Βοιωτίας σε συνολικά τ.μ. ιδιόκτητης γης. Η Aluminco είναι μια πλήρης καθετοποιημένη βιομηχανία, η οποία καλύπτει όλη την «πορεία» ενός προϊόντος, από την αρχική ιδέα και την πρώτη ύλη μέχρι και το τελικό προϊόν στη μεγαλύτερη δυνατή γκάμα προϊόντων αλουμινίου και αυτό είναι ένα από τα πολύ δυνατά της σημεία. Ο εκθεσιακός χώρος και τα γραφέια υποδέχονται τον επισκέπτη στην όψη των εγκαταστάσεων, που αποτελούν τον ζωτικό πυρήνα για το σώμα της επιχείρησης που ακολουθεί σε μία αρμονική ενότητα.

39 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ MANAGING CUSTOMER VALUE ESTABLISHING INTERNATIONAL FOOTPRINT INCREASING LOCAL MARKET SHARE KEY DRIVERS

40 Βιομηχανία Συστημάτων Αλουμινίου Οινόφυτα Βοιωτίας τηλ fax info@aluminco.com,

Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA. Classic Line MULTISLIDING 80

Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA. Classic Line MULTISLIDING 80 Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA Classic Line MULTISLIDING 80 Uw

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Στήριξης Υαλοπίνακα

Σύστημα Στήριξης Υαλοπίνακα www.aluminco.com www.aluminco.com Η ALUMINCO, με έδρα τα Οινόφυτα Βοιωτίας, είναι η πρώτη εταιρία στον κλάδο που από την ίδρυσή της ξεκίνησε με την παραγωγή προϊόντων από χυτό αλουμίνιο πάνω σε παραδοσιακά

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Στήριξης Υαλοπίνακα

Σύστημα Στήριξης Υαλοπίνακα www.aluminco.com www.aluminco.com Η ALUMINCO, με έδρα τα Οινόφυτα Βοιωτίας, είναι η πρώτη εταιρία στον κλάδο που από την ίδρυσή της ξεκίνησε με την παραγωγή προϊόντων από χυτό αλουμίνιο πάνω σε παραδοσιακά

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Σκίασης. Πέργκολες Στέγαστρα.

Συστήματα Σκίασης. Πέργκολες Στέγαστρα. Συστήματα Σκίασης Πέργκολες Στέγαστρα www.aluminco.com Από το 1982 µε πρώτη ύλη το αλουµίνιο και τις ιδέες µας, εργαζόµαστε µε αφοσίωση, προάγοντας τη ζωή των πελατών µας, δηµιουργώντας για αυτούς ένα

Διαβάστε περισσότερα

DOOR PANELS. catalogue

DOOR PANELS. catalogue DOOR PANELS catalogue 2011 Περιεχόµενα Index Προφίλ εταιρεία Company profile 2-3 Ευρετήριο σχεδίων 4-7 Design index P100 Series 8-27 Inox Series 28-51 E2000 Series 52-107 P6000 Series 108-125 AL590 126-127

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Σκίασης. Πέργκολες Στέγαστρα. www.aluminco.com

Συστήματα Σκίασης. Πέργκολες Στέγαστρα. www.aluminco.com Συστήματα Σκίασης Πέργκολες Στέγαστρα www.aluminco.com www.aluminco.com 3 4-5 6-7 8-11 12-19 20-21 22-26 27 28-29 30-31 32 33 34 Περιεχόμενα Εταιρικό Προφίλ Συστήματα Σκίασης Classic - Παραδοσιακή Πέργκολα

Διαβάστε περισσότερα

in Greece #1 in awning systems Open Space Technology

in Greece #1 in awning systems Open Space Technology markilux.gr markilux MX-1 Το πιο εξελιγμένο σύστημα σκίασης για οικιακή κι επαγγελματική χρήση. Η κασέτα με συνολικό βάθος 62 εκ. προστατεύει τα παράθυρα και την πρόσοψη. Εξοπλίζεται με shadeplus, φωτισμό

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Σκίασης. Πέργκολες Στέγαστρα. www.aluminco.com

Συστήματα Σκίασης. Πέργκολες Στέγαστρα. www.aluminco.com Συστήματα Σκίασης Πέργκολες Στέγαστρα www.aluminco.com www.aluminco.com 3 4-5 6-7 8-11 12-19 20-21 22-26 27 28-29 30-33 34 35 Περιεχόμενα Εταιρικό Προφίλ Συστήματα Σκίασης Classic - Παραδοσιακή Πέργκολα

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Στήριξης Υαλοπίνακα

Σύστημα Στήριξης Υαλοπίνακα www.aluminco.com Type A Σύστημα Επιδαπέδιας Στήριξης Υαλοπίνακα Σύστημα Επιδαπέδιας Στήριξης Υαλοπίνακα Σύστημα επιδαπέδιας στήριξης υαλοπίνακα με προφίλ αλουμινίου για την κατασκευή γυάλινου καγκέλου

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Σκίασης. Πέργκολες Στέγαστρα.

Συστήματα Σκίασης. Πέργκολες Στέγαστρα. Συστήματα Σκίασης Πέργκολες Στέγαστρα www.aluminco.com Από το 1982 µε πρώτη ύλη το αλουµίνιο και τις ιδέες µας, εργαζόµαστε µε αφοσίωση, προάγοντας τη ζωή των πελατών µας, δηµιουργώντας για αυτούς ένα

Διαβάστε περισσότερα

Ultra. Ultra. Ultra. Ultra LOS ANGELES NEW YORK GERMANY DUBAI GREECE ROMANIA BULGARIA CYPRUS ΣΥΡΟΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ultra. Ultra. Ultra. Ultra LOS ANGELES NEW YORK GERMANY DUBAI GREECE ROMANIA BULGARIA CYPRUS ΣΥΡΟΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ultra ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ultra ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ultra ΑΝΕΣΗ Ultra ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΡΟΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ LOS ANGELES NEW YORK GERMANY DUBAI GREECE ROMANIA BULGARIA CYPRUS Η Ultra Aluminium Systems, σχεδιάζει,

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Επιδαπέδιας Στήριξης Υαλοπίνακα

Σύστημα Επιδαπέδιας Στήριξης Υαλοπίνακα Type A Σύστημα Επιδαπέδιας Στήριξης Υαλοπίνακα Σύστημα Επιδαπέδιας Στήριξης Υαλοπίνακα Σύστημα επιδαπέδιας στήριξης υαλοπίνακα με προφίλ αλουμινίου για την κατασκευή γυάλινου καγκέλου πάνω σε τελικό δάπεδο

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Σκίασης. Πέργκολες Στέγαστρα. www.aluminco.com

Συστήματα Σκίασης. Πέργκολες Στέγαστρα. www.aluminco.com Συστήματα Σκίασης Πέργκολες Στέγαστρα www.aluminco.com www.aluminco.com 3 4-5 6-7 8-11 12-19 20-21 22-26 27 28-29 30-31 32 33 34 Περιεχόμενα Εταιρικό Προφίλ Συστήματα Σκίασης Classic - Παραδοσιακή Πέργκολα

Διαβάστε περισσότερα

περιεχόμενα προφίλ εταιρείας χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες σκάλες

περιεχόμενα προφίλ εταιρείας χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες σκάλες κατάλογος 2010 περιεχόμενα προφίλ εταιρείας 04 χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες 09 κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM 17 πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες 27 σκάλες 35 περίφραξη αλουμινίου 39 καγκελόπορτες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

& LIGHTING FURNITURE

& LIGHTING FURNITURE LIGHTING & FURNITURE Εταιρικό προφίλ Η ALUMINCO, με έδρα τα Οινόφυτα Βοιωτίας, είναι η πρώτη εταιρία στον κλάδο που από την ίδρυσή της ξεκίνησε με την παραγωγή προϊόντων από χυτό αλουμίνιο πάνω σε παραδοσιακά

Διαβάστε περισσότερα

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες 35 ΧΡΟΝΙΑ Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες Έχοντας μια μακρά πορεία στο χώρο, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας επαγγελματίες και ιδιώτες παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού & φωτισμού.

Διαβάστε περισσότερα

Τουρκία: Εξαγωγές Μαρμάρου (*2515) Αξία Εξαγωγών σε χιλίαδες ευρώ

Τουρκία: Εξαγωγές Μαρμάρου (*2515) Αξία Εξαγωγών σε χιλίαδες ευρώ Τουρκία: Εξαγωγές Μαρμάρου 2011-2015 (*2515) Αξία Εξαγωγών σε χιλίαδες ευρώ Importers 2011 2012 2013 2014 2015 World 553,015.00 721,765.00 843,510.00 734,227.00 785,603.00 China 452,579.00 606,384.00 735,665.00

Διαβάστε περισσότερα

WELCOME to EXALCO. Φωτογραφία εξωφύλλου: OLEA ALL SUITE HOTEL, Ζάκυνθος Φωτογραφία οπισθοφύλλου: MILOS COVE HOTEL, Μήλος

WELCOME to EXALCO. Φωτογραφία εξωφύλλου: OLEA ALL SUITE HOTEL, Ζάκυνθος Φωτογραφία οπισθοφύλλου: MILOS COVE HOTEL, Μήλος THE HOTEL ISSUE WELCOME to EXALCO Ο τουρισμός μας εμπνέει. Γι αυτό επενδύουμε σε πρωτοποριακά προϊόντα και καινοτομίες που μετατρέπουν κάθε ξενοδοχείο σε μια state-of-the-art εμπειρία φιλοξενίας με ποιοτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εισαγωγή / Introduction 6. Τεχνικά Χαρακτηριστικά / Technical Specifications 7. Επενδύσεις Αλουμινίου / Aluminium Designs 10

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εισαγωγή / Introduction 6. Τεχνικά Χαρακτηριστικά / Technical Specifications 7. Επενδύσεις Αλουμινίου / Aluminium Designs 10 Εισαγωγή / Introduction 6 Τεχνικά Χαρακτηριστικά / Technical Specifications 7 Επενδύσεις Αλουμινίου / Aluminium Designs 10 Μοντέρνα Σχέδια / Modern Designs 22 Κλασικά Σχέδια / Classic Designs 38 Γυάλινες

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ LIGHTNING GARDEN FURNITURE

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ LIGHTNING GARDEN FURNITURE ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ LIGHTNING GARDEN FURNITURE ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ / CONTENTS Η ALUMINCO, με έδρα τα Οινόφυτα Βοιωτίας, είναι η πρώτη εταιρία στον κλάδο που από την ίδρυσή της ξεκίνησε με την παραγωγή προϊόντων

Διαβάστε περισσότερα

& LIGHTING FURNITURE

& LIGHTING FURNITURE LIGHTING & FURNITURE Εταιρικό προφίλ Η ALUMINCO, με έδρα τα Οινόφυτα Βοιωτίας, είναι η πρώτη εταιρία στον κλάδο που από την ίδρυσή της ξεκίνησε με την παραγωγή προϊόντων από χυτό αλουμίνιο πάνω σε παραδοσιακά

Διαβάστε περισσότερα

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΕΜΆΣ ΕΊΝΑΙ ΧΑΡΆ ΚΑΙ ΤΙΜΉ ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΠΟΎ ΚΆΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΈΓΕΙ ΠΡΟΪΌΝΤΑ STYLETECH.SA ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΕΙΚΟΣΑΕΤΉ ΠΕΊΡΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ ΜΠΟΡΟΎΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1

Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1 Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1 Η EXALCO, με υπευθυνότητα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, δημιούργησε τη σειρά EXALCO ECONOMY Σχεδιάζοντας τις ιδανικές λύσεις για την

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ LIGHTNING GARDEN FURNITURE

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ LIGHTNING GARDEN FURNITURE ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ LIGHTNING GARDEN FURNITURE Η ALUMINCO, με έδρα τα Οινόφυτα Βοιωτίας, είναι η πρώτη εταιρία στον κλάδο που από την ίδρυσή της ξεκίνησε με την παραγωγή προϊόντων από χυτό αλουμίνιο

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής

Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής Εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων Αναβάθμιση ενεργειακής κλάσης Αυξημένες επιδόσεις ασφάλειας και ηχομόνωσης Προστασία του περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής

Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής Εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων Αναβάθμιση ενεργειακής κλάσης Αυξημένες επιδόσεις ασφάλειας και ηχομόνωσης Προστασία του περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa 40-45 Κάθετη Κασετίνα Star 46-49

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η 2019 Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Η Ε ΤΑ Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Το 2018 ιδρύεται στην Κύπρο η KAFKAS CYPRUS LTD με τον εμπορικό τίτλο KAFKAS

Διαβάστε περισσότερα

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων Εμπειρία υψηλών επιδόσεων U w μέχρι 0.73 W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system Κουφωμάτων KBE 76: Απλετο φως και ενεργειακή Χάρη στη νέα τεχνολογία των προφίλ, μπορεί να κατασκευαστούν παράθυρα με μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις SL 2900 Συρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα για μοναδικές συναρπαστικές επιδόσεις SL 2900 Το πνεύμα της εποχής; Το έχει προσπεράσει προ πολλού 3 SL 2900 Το SL 2900 είναι το μοναδικό συρόμενο σύστημα με εκτροπή

Διαβάστε περισσότερα

D O O R PANELS CATALOGUE 2009

D O O R PANELS CATALOGUE 2009 DOOR PANELS CATALOGUE 2009 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή 2-3 Ευρετήριο 4-7 P100 8-29 INOX 30-41 E2000 42-123 P6000 124-143 Προϊόντα 144 ALUMINCO Χρώματα 145 Ταμπλαδάκια 146 Χειρολαβές 147 H ALUMINCO A.E., από το

Διαβάστε περισσότερα

Κάποτε... Ύστερα. µόνο οι άνθρωποι είναι ίδιοι και τα θέλουν όλα: τα κάποτε και τα ύστερα τα θέλουν τώρα. στην Domogroup!

Κάποτε... Ύστερα. µόνο οι άνθρωποι είναι ίδιοι και τα θέλουν όλα: τα κάποτε και τα ύστερα τα θέλουν τώρα. στην Domogroup! Κάποτε... Τον παλιό καιρό, ο µαστρο Τζεπέτο, µε την δύναµη της τέχνης του έδινε ζωή στο ξύλο και η αύρα της ψυχής του συνόδευε τα έργα του από γενιά σε γενιά Ύστερα οι ανάγκες άλλαξαν :ποσότητα, ποιότητα,

Διαβάστε περισσότερα

EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε

EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε Panel Gallery Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. στοχεύει στο διαρκή εμπλουτισμό των λύσεων που προσφέρει στους τελικούς καταναλωτές με πρωτοποριακά προϊόντα, τόσο από αισθητικής όσο και λειτουργικής πλευράς.

Διαβάστε περισσότερα

World Happiness Report 2013

World Happiness Report 2013 Table A2. National Averages in 2010-12 World Happiness Report 2013 Appendix material for Chapter 2 World Happiness: Trends, Explanations and Distribution John F. Helliwell & Shun Wang Social support Freedom

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ Nα προσφέρουµε πάντα καινοτόµες και οικονοµικές υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες µας αποτελώντας κορυφαία επιλογή συνεργάτη. Γιατί κάθε ποιοτική

Διαβάστε περισσότερα

2010-2011. Feel the Difference! Κατάλογος Καγκέλων Αλουμινίου Τύπου Inox

2010-2011. Feel the Difference! Κατάλογος Καγκέλων Αλουμινίου Τύπου Inox 2010-2011 Feel the Difference! Κατάλογος Καγκέλων Αλουμινίου Τύπου Inox Φροντίδα & Συντήρηση Η φυσική ομορφιά και η λάμψη της ανοδίωσης έχει αποδειχτεί ότι αντέχει το τεστ του χρόνου. Ακόμα και μετά από

Διαβάστε περισσότερα

Κουλτούρα μας η καινοτομία

Κουλτούρα μας η καινοτομία Κουλτούρα μας η καινοτομία KLEEMANN Design για μια ζωή. Δεν περιοριζόμαστε στον απλό σχεδιασμό ανελκυστήρων, αλλά καλλιεργούμε μια κουλτούρα Design, που απογειώνει κάθε πλευρά της επιχείρησής μας. To

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ. Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ. Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com. NICOLAIDES & KOUNTOURIS Metal Company Ltd ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com.cy Ουσιαστική Υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. νακάλυψε και ζήσε το δικό σου παράδεισο!

ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. νακάλυψε και ζήσε το δικό σου παράδεισο! ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ νακάλυψε και ζήσε το δικό σου παράδεισο! ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Πρόεδρος Χαιρετισμός Προέδρου Aγαπητοί φίλοι, Είναι με ιδιαίτερη χαρά που σας καλωσορίζω

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Schüco ηλιοθερμικοί συλλέκτες με καινοτόμο τεχνολογία θερμικής αγωγιμότητας Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από Ηλιακά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic σταθμοί εισόδου / 3 αισθητική και φαντασία σχεδίασης Φωτιζόμενη (LED) διάτρητη επιγραφή οδού, αριθμού, ονόματος κ.α. Θέση κάμερας από επίπεδο διάφανο plexi glass Πλέγμα θυρομεγαφώνου

Διαβάστε περισσότερα

"AdBlue" trademarks of VDA Verband der Automobilindustrie e.v.

AdBlue trademarks of VDA Verband der Automobilindustrie e.v. Angola 29.05.2014 01 Angola 29.05.2014 04 Angola 29.05.2014 08.06.2016 40309 07 29.05.2024 Angola 29.05.2014 09 Angola 29.05.2014 21.06.2016 40311 12 29.05.2024 Argentina 29.10.2007 06.11.2008 2.256.182

Διαβάστε περισσότερα

Όραμα. Εξυπηρέτηση μετά την πώληση (after-sales services) H κορυφαία ποιότητα όλων των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών

Όραμα. Εξυπηρέτηση μετά την πώληση (after-sales services) H κορυφαία ποιότητα όλων των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Η εταιρία Η Δέλτα Μάρμαρα είναι μια σύγχρονη Ελληνική επιχείρηση επεξεργασίας και εμπορίας φυσικών πετρωμάτων απ όλο τον κόσμο. Με την μακρόχρονη εμπειρία που διαθέτει, αλλά και τα τελευταίας

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμια Κατανάλωση Ενέργειας

Παγκόσμια Κατανάλωση Ενέργειας ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Ήλιος Κίνηση και ελκτικό δυναμικό του ήλιου, της σελήνης και της γης Γεωθερμική ενέργεια εκλύεται από ψύξη του πυρήνα, χημικές αντιδράσεις και ραδιενεργό υποβάθμιση στοιχείων

Διαβάστε περισσότερα

Υ Α Λ Ο Π Ι Ν Α Κ Ε Σ Ολοκληρωμένες λύσεις ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ & ΧΩΡΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Hotel - Café Restaurant all about GLASS solutions GLASS - FOLDING/PARKING GLASS DOORS-FOLDING FRAMED GLASS DOORSREVOLVING

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ELIOT BY LEGRAND ΓΙΑ EΞΥΠΝΑ ΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ELIOT BY LEGRAND ΓΙΑ EΞΥΠΝΑ ΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ELIOT BY LEGRAND ΓΙΑ EΞΥΠΝΑ ΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ, ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ELIOT BY LEGRAND, ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

H Aluminco εξελίσσεται αναβαθμίζοντας τα συστήματά της

H Aluminco εξελίσσεται αναβαθμίζοντας τα συστήματά της Σελίδα από e-newsletter /0/0, No 0-0 H Aluminco εξελίσσεται αναβαθμίζοντας τα συστήματά της Η Aluminco, στο πλαίσιο της δυναμικής της εξέλιξης και του εκσυγχρονισμού της πρωτοπορεί και αναβαθμίζει τα αρχιτεκτονικά

Διαβάστε περισσότερα

Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa

Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa Κατηγορίες Κατασκευών Τα Συστήματα Αλουμινίου Europa πρωτοπορούν και στην αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων, με σειρές που ικανοποιούν

Διαβάστε περισσότερα

οι έξυπνες χωροσυνθέσεις

οι έξυπνες χωροσυνθέσεις οι έξυπνες χωροσυνθέσεις κ α ι ν ο τ ο µ ί α Τα έξυπνα συστήµατα φαίνονται από τα υλικά τους. Μέταλλο και ανθεκτικό διαφανές πολυκαρβονικό είναι ο συνδυασµός που εγγυάται µεγάλη διάρκεια ζωής! Ακόµα σύνδεσµοι,

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Καθηγήτρια ΦΕΡΦΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Τμήμα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Η σχεδίαση με τον παραδοσιακό τρόπο απαιτεί αυξημένο χρόνο, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

ZEN ALUMINIUM ENTRANCE DOORS

ZEN ALUMINIUM ENTRANCE DOORS ZEN ALUMINIUM ENTRANCE DOORS ZEN GLASS REFLECTIONS Η είσοδος της κατοικίας σας αντανακλά την προσωπική αισθητική σας και αποτελεί την πρώτη εντύπωση. Η σειρά ZEN την καθιστά και παντοτινή. Τα μοντέλα Glass,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM. Alousystem 100inox

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM. Alousystem 100inox ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM Alousystem 100inox Το σύστημα αλουμινίου Alousystem 100inox αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα συρόμενα συστήματα της αγοράς. Διαθέτει ανοξείδωτο οδηγό για ομαλή, αθόρυβη και χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Summary of ScinoPharm Taiwan, Ltd. Submissions

Summary of ScinoPharm Taiwan, Ltd. Submissions Abiraterone Acetate DMF # 030587 Anastrozole USP DMF # 018335 CDMF# DMF 2007-273 Apixaban DMF # 030440 Apremilast DMF # 032058 Atazanavir Sulfate DMF # 027562 Azacitidine DMF # 022360 1. Australia: 2007/4681

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ H Google επέλεξε ενεργειακά συστήµατα της ALUMIL. Εσείς;

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ H Google επέλεξε ενεργειακά συστήµατα της ALUMIL. Εσείς; ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ H Google επέλεξε ενεργειακά συστήµατα της ALUMIL. Εσείς; Ο νέος τρόπος ζωής και το υψηλό ενεργειακό κόστος ψύξης και θέρµανσης επιβάλλουν πλέον τη χρήση ενεργειακών συστηµάτων αλουµινίου

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες

Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες Νέες προοπτικές με την Phoenix Solar Μεγάλες στέγες, μεγάλες δυνατότητες Η τεχνογνωσία μας είναι το μυστικό της επιτυχίας σας Βλέπουμε τις στέγες με άλλη

Διαβάστε περισσότερα

Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa

Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa Κατηγορίες Κατασκευών Τα Συστήματα Αλουμινίου Europa πρωτοπορούν και στην αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων, με σειρές που ικανοποιούν

Διαβάστε περισσότερα

GERI INDUSTRIAL ESTATE. T: F: E:

GERI INDUSTRIAL ESTATE. T: F: E: NICOLAIDES & KOUNTOURIS Metal Company Ltd GERI INDUSTRIAL ESTATE P.O.Box: 12665, 2251 Nicosia Cyprus T: +357 22 482 000 F: +357 22 485 380 E: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com.cy Effective Support for

Διαβάστε περισσότερα

Τα συστήµατά της στην ελληνική αγορά ΗΕΤΕΜ δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής αρχιτεκτονικών

Τα συστήµατά της στην ελληνική αγορά ΗΕΤΕΜ δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής αρχιτεκτονικών Τα συστήµατά της στην ελληνική αγορά ΗΕΤΕΜ δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής αρχιτεκτονικών προφίλ από το 1971 και πρακτικά δηµιούργησε τον κλάδο των κατασκευών αλουµινίου µε τις σειρές ΑΤ που κυκλοφόρησαν

Διαβάστε περισσότερα

SMARTIA. PG120F Pergola

SMARTIA. PG120F Pergola SMARTIA PG120F Pergola ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΣΚΙΑΣΗΣ Κορυφαία στιβαρότητα Ασύγκριτη ευκολία τοποθέτησης Η ALUMIL παρουσιάζει το ολοκληρωµένο σύστηµα για πέργκολες σταθερών περσίδων SMARTIA PG120F,

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATIVE ALUMINIUM SOLUTIONS

INNOVATIVE ALUMINIUM SOLUTIONS INNOVATIVE ALUMINIUM SOLUTIONS Η ALUMINCO είναι η πρώτη εταιρία στον κλάδο που από την ίδρυσή της, το 1982, ξεκίνησε με μια νέα γενιά καινοτόμων προϊόντων από χυτό αλουμίνιο πάνω σε παραδοσιακά μοτίβα,

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ΠΟΡΤΕΣ. Αυτόματες Πόρτες με VVVF. Αναδιπλούμενες Πόρτες Θαλάμου

Πόρτες ΠΟΡΤΕΣ. Αυτόματες Πόρτες με VVVF. Αναδιπλούμενες Πόρτες Θαλάμου Πόρτες Ανελκυστήρα Πόρτες Αυτόματες Πόρτες με VVVF Αναδιπλούμενες Πόρτες Θαλάμου ΠΟΡΤΕΣ Αυτόματες Πόρτες ανελκυστήρων με VVVF Η KLEEMANN παρουσιάζει την ολοκληρωμένη σειρά για αυτόματες πόρτες θαλάμου

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικό Προϊόν. aluminium pergolas. shelters for main entrance ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΚΥΡΙΑΣ ΕΙΣΟ ΟΥ

Ελληνικό Προϊόν. aluminium pergolas. shelters for main entrance ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΚΥΡΙΑΣ ΕΙΣΟ ΟΥ Ελληνικό Προϊόν shelters for main entrance aluminium pergolas 2013 ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΚΥΡΙΑΣ ΕΙΣΟ ΟΥ company s profile ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ALFA H εταιρεία Έχοντας καταγράψει μια πετυχημένη

Διαβάστε περισσότερα

Αντικατάσταση κουφωμάτων με θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου

Αντικατάσταση κουφωμάτων με θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου Αντικατάσταση κουφωμάτων με θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου Εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων Αναβάθμιση ενεργειακής κλάσης Υψηλή ποιότητα και ασφάλεια Προστασία του περιβάλλοντος Στηρίζουμε ό,τι αγαπάτε

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Απόλυτος συνδυασμός ασφάλειας και προστασίας! Από την ίδρυσή της η εταιρεία Golden Door έκανε αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά, χάρη στην αξιοπιστία και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μodus Ευ Ζην: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑ ΝΣΗ & ΨΥΞΗ ERGON ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ERGON φαίνεται! Κουφώματα Νέας Τεχνολογίας από

Διαβάστε περισσότερα

Design Lab Athens 2014

Design Lab Athens 2014 Design Lab Athens 2014 Το Design Lab, έχει καταξιωθεί πλέον ως ένα Σύγχρονο Εργαστήρι Εφαρμοσμένης Δημιουργικότητας, το οποίο «δουλεύει» πάνω σε τρεις θεματικούς άξονες: α) το υλικό ως πηγή έμπνευσης ή

Διαβάστε περισσότερα

Προσιτή Πολυτέλεια. κάγκελα. λαβές. εξαρτήματα. σύνδεσμοι. Ανοδιωμένα. Κάγκελα. Αλουμινίου

Προσιτή Πολυτέλεια. κάγκελα. λαβές. εξαρτήματα. σύνδεσμοι. Ανοδιωμένα. Κάγκελα. Αλουμινίου Προσιτή Πολυτέλεια κάγκελα εξαρτήματα σύνδεσμοι λαβές Ανοδιωμένα Κάγκελα Αλουμινίου Η σειρά D-Lux είναι μια σύγχρονη σειρά ανοδιωμένων καγκέλων αλουμινίου και ποιοτικών εξαρτημάτων, που προτείνει ξεχωριστές

Διαβάστε περισσότερα

CREATIVITY PROGRESS SL2450 GREEK EXPORT AWARDS ΝΕΟ Ανασυρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα με λεπτές όψεις διατομών

CREATIVITY PROGRESS SL2450 GREEK EXPORT AWARDS ΝΕΟ Ανασυρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα με λεπτές όψεις διατομών CREATIVITY in PROGRESS 12 2017 SL2450 ΝΕΟ Ανασυρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα με λεπτές όψεις διατομών GREEK EXPORT AWARDS 2017 H Aluminco ξανά νικητής στα Greek Exports Awards! H Aluminco ξανά νικητής στα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΗΤΗ 2007 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ. Εισηγητής: Κεραμίδας Νικόλαος Αρχιτέκτονας Μηχανικός I.U.A.V.

ΚΡΗΤΗ 2007 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ. Εισηγητής: Κεραμίδας Νικόλαος Αρχιτέκτονας Μηχανικός I.U.A.V. ΚΡΗΤΗ 2007 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ Εισηγητής: Κεραμίδας Νικόλαος Αρχιτέκτονας Μηχανικός I.U.A.V. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Κάνοντας μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν, ερχόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

State of the art in electrical installation solutions applied. in residences, hotels, resorts and cruise ships

State of the art in electrical installation solutions applied. in residences, hotels, resorts and cruise ships State of the art in electrical installation solutions applied in residences, hotels, resorts and cruise ships Dott.Petros Dranias CEO Vimar Hellas SA 1 CPD LEARNING AIMS Κατανόηση των εθνικών οπως και

Διαβάστε περισσότερα

Οι Ευρωπαϊκές πολιτικές για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση. Θεσσαλονίκη 10 Δεκεμβρίου 2016 Λουκάς Ζαχείλας, Επικεφαλής Τομέα DSI, Cedefop

Οι Ευρωπαϊκές πολιτικές για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση. Θεσσαλονίκη 10 Δεκεμβρίου 2016 Λουκάς Ζαχείλας, Επικεφαλής Τομέα DSI, Cedefop Οι Ευρωπαϊκές πολιτικές για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση Θεσσαλονίκη 10 Δεκεμβρίου 2016 Λουκάς Ζαχείλας, Επικεφαλής Τομέα DSI, Cedefop Οι σύγχρονες προκλήσεις Λουκάς Ζαχείλας, Cedefop 2 ΑΝΕΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ WWW.PANIDIS-SA.COM ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Η «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΑΝΙΔΗΣ» ιδρύθηκε το 1974 και αποτελεί μία από τις πλέον δυναμικές και αξιόπιστες ελληνικές βιομηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

EXCLUSIVE DOOR PANELS

EXCLUSIVE DOOR PANELS EXCLUSIVE DOOR PANELS Quality Panels Ασφάλεια Η ασφάλεια της πόρτας είναι ένα σημαντικό κριτήριο για την επιλογή της. Τα panels exclusive κατασκευάζονται με εξωτερική λαμαρίνα αλουμινίου πάχους 3mm και

Διαβάστε περισσότερα

Βάζουμε. θεμέλια 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. στα όνειρά σας!

Βάζουμε. θεμέλια 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. στα όνειρά σας! Βάζουμε θεμέλια στα όνειρά σας! 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Με επίκεντρο εσάς! 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Ο Όμιλος Κυριακίδη είναι ένας όμιλος επιχειρήσεων, ο οποίος αποτελείται από τις εταιρείες: ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΙ Η ΟΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Θωρακισμένες πόρτες Οι θωρακισμένες πόρτες δίνουν απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλειά σας. Είναι κατασκευασμένες από μονοκόμματα, διαμορφωμένα χαλύβδινα φύλλα, που καλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Επαγγέλματος:

Περιγραφή Επαγγέλματος: Περιγραφή Επαγγέλματος: - Η δημιουργική κατασκευή πλατειών, πάρκων, κήπων και λοιπών χώρων αναψυχής και πρασίνου, καθώς και περιβαλλόντων χώρων κτιρίων αποτελεί το κύριο αντικείμενο της εργασίας του. -

Διαβάστε περισσότερα

Νέα προϊόντα 2011. SUPREME systems. INTERNATIONAL BUILDING Systems. SECURITY Systems

Νέα προϊόντα 2011. SUPREME systems. INTERNATIONAL BUILDING Systems. SECURITY Systems ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 2011 Νέα προϊόντα 2011 SUPREME systems INTERNATIONAL BUILDING Systems SECURITY Systems Supreme S700 Ανυψούμενο συρόμενο βαρέως τύπου έως 400 Kg ανά φύλλο Πλάτος φύλλου 70 mm Σχεδιασμένο βάση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ

ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ Έκδοση 01/2012 ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ Mounting the sun's power www.profilodomi.gr Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ Αναπτύσσοντας καινοτομίες Η ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ δημιουργήθηκε και λειτουργεί από στελέχη που έχουν

Διαβάστε περισσότερα

BR 501 BR 502. Πόρτα & περίφραξη σε συνδυασμό οριζόντιο ραμποτέ και τζάμι triplex.

BR 501 BR 502. Πόρτα & περίφραξη σε συνδυασμό οριζόντιο ραμποτέ και τζάμι triplex. BR 501 Πόρτα & περίφραξη σε συνδυασμό οριζόντιο ραμποτέ και τζάμι triplex. BR 502 Πόρτα με ανοδιωμένη διάτρητο φύλλο αλουμινίου 2mm και περιστρεφόμενο μεντεσέ & περίφραξη με οριζόντιο προφίλ 20x80 με διάκενο

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Ενεργειακές Προκλήσεις στην Ελλάδα

Βασικές Ενεργειακές Προκλήσεις στην Ελλάδα Βασικές Ενεργειακές Προκλήσεις στην Ελλάδα Ίδρυμα Ευγενίδου, Αθήνα 22-23 Νοεμβρίου 2018 Τοποθέτηση του κ. Κ. Ν. Σταμπολή, Εκτελεστικού Διευθυντή ΙΕΝΕ INSTITUTE OF ENERGY FOR SOUTH EAST EUROPE Βασικά Σημεία

Διαβάστε περισσότερα

Ανοδιωμένο σύστημα καγκέλων αλουμινίου

Ανοδιωμένο σύστημα καγκέλων αλουμινίου 1 2 3 Ανοδιωμένο σύστημα καγκέλων αλουμινίου 4 5 Γνωρίστε τον κόσμο της ανοδίωσης Η εταιρεία ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ-ΠΑΝΙΔΗΣ ΑΒΕΕ, με συνεχή παρουσία στο χώρο του αλουμινίου από το 1974, σήμερα είναι μια από τις πλέον

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοβολταϊκά. Πλάτων Μπαλτάς Enfinity Hellas

Φωτοβολταϊκά. Πλάτων Μπαλτάς Enfinity Hellas Φωτοβολταϊκά Πλάτων Μπαλτάς Enfinity Hellas Φ/Β στην Ελλάδα την τελευταία τριετία Ε.Π.Αν. 2005 100 αιτήσεις για χρηματοδότηση «κάτι καλό προβλέπεται» Ν.3468 / 2006 Δημιουργία επιχειρηματικών ευκαιριών

Διαβάστε περισσότερα

Γίνε μέλος του Interiors from Greece!

Γίνε μέλος του Interiors from Greece! 2018 1 Το σημαντικότερο market place εταιριών και προϊόντων επίπλου, αρχιτεκτονικής και διακόσμησης To INTERIORS FROM GREECE, είναι μια διεθνής σύγχρονη επικοινωνιακή πλατφόρμα, η οποία προωθεί παγκοσμίως

Διαβάστε περισσότερα

Ανοδιωμένο σύστημα καγκέλων αλουμινίου

Ανοδιωμένο σύστημα καγκέλων αλουμινίου 1 2 Ανοδιωμένο σύστημα καγκέλων αλουμινίου 3 4 Γνωρίστε τον κόσμο της ανοδίωσης Η εταιρεία ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ-ΠΑΝΙΔΗΣ ΑΒΕΕ, με συνεχή παρουσία στο χώρο του αλουμινίου από το 1974, σήμερα είναι μια από τις πλέον

Διαβάστε περισσότερα

Πετράκη Ελισάβετ /ση Ανθρώπινου υναµικού GRECOTEL HOTELS ATTICA Grecotel Cape Sounio, ***** MYKONOS Grecotel Mykonos Blu, ***** PELOPONNESE Grecotel Olympia Riviera Resort Mandola Rosa suites & villas,

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση για Δημιουργικότητα και Ανάπτυξη στη Σύγχρονη Ελληνική Κοινωνία (ΤΕΑΠΗ)

Εκπαίδευση για Δημιουργικότητα και Ανάπτυξη στη Σύγχρονη Ελληνική Κοινωνία (ΤΕΑΠΗ) Εκπαίδευση για Δημιουργικότητα και Ανάπτυξη στη Σύγχρονη Ελληνική Κοινωνία (ΤΕΑΠΗ) Γιάννης Ρουσσάκης 19/10/2016 Εκπαίδευση για Δημιουργικότητα και Ανάπτυξη στη Σύγχρονη Κοινωνία και Οικονομία της Γνώσης

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Απόλυτος συνδιασµός συνδυασμός ασφάλειας και προστασίας! Από την ίδρυσή της, η εταιρεία Golden Door έκανε αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά χάρη στην αξιοπιστία

Διαβάστε περισσότερα

Η Schneider Electric & η Καυκάς σας καλωσορίζουν στην παρουσίαση για τις. Off Grid Εφαρμογές Φωτοβολταϊκών Συστημάτων για Κατοικίες & Εμπορικά Κτίρια

Η Schneider Electric & η Καυκάς σας καλωσορίζουν στην παρουσίαση για τις. Off Grid Εφαρμογές Φωτοβολταϊκών Συστημάτων για Κατοικίες & Εμπορικά Κτίρια Η Schneider Electric & η Καυκάς σας καλωσορίζουν στην παρουσίαση για τις Off Grid Εφαρμογές Φωτοβολταϊκών Συστημάτων για Κατοικίες & Εμπορικά Κτίρια New Hotel, 21 Ιανουαρίου 2014 1 Ποιά είναι η Schneider

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 26ης Οκτωβρίου 90 Service Θεσ/νίκη IDEAL STANDARD Έκθεση Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθνα www.idealstandard.gr Η Ideal Standard ακολουθεί πολιτικ συνεχούς

Διαβάστε περισσότερα

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΡΤΑ & ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ Designs doors & fences 9 Περιφράξεις F κάγκελα αλουμινίου aluminium rails patsalas BR 501 Πόρτα & περίφραξη σε συνδυασμό οριζόντιο ραμποτέ και τζάμι triplex. BR

Διαβάστε περισσότερα

FD 4600 Υποδεχτείτε το νέο πρωτοποριακό πτυσσόμενο σύστημα Νέα πρέσσα διέλασησ Έρχεται να δώσει νέα δυναμική και νέες συνεργασίες

FD 4600 Υποδεχτείτε το νέο πρωτοποριακό πτυσσόμενο σύστημα Νέα πρέσσα διέλασησ Έρχεται να δώσει νέα δυναμική και νέες συνεργασίες CREATIVITY in PROGRESS 11 2016 FD 4600 Υποδεχτείτε το νέο πρωτοποριακό πτυσσόμενο σύστημα Νέα πρέσσα διέλασης Έρχεται να δώσει νέα δυναμική και νέες συνεργασίες CLEB LABORATORIES Ανοίγει ο δρόμος για την

Διαβάστε περισσότερα

Προστασία κατά φωτιάς και καπνού

Προστασία κατά φωτιάς και καπνού Ασφάλεια βάσει συστήματος: προστασία κατά φωτιάς και καπνού, αντοχή σε διαρρήξεις, σφαίρες και εκρήξεις -το σωστό σύστημα για κάθε έργο Ακόμη και με επιπρόσθετη ασφάλεια, δεν υπάρχει λόγος να στερηθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Global Talent Competitiveness Index (GTCI) 2018 Παγκόσμιος Δείκτης Ανταγωνιστικότητας Ταλέντων (GTCI) 2017 Ελλάδα Σύνοψη Χώρας

Global Talent Competitiveness Index (GTCI) 2018 Παγκόσμιος Δείκτης Ανταγωνιστικότητας Ταλέντων (GTCI) 2017 Ελλάδα Σύνοψη Χώρας Global Talent Competitiveness Index (GTCI) 2018 Παγκόσμιος Δείκτης Ανταγωνιστικότητας Ταλέντων (GTCI) 2017 Ελλάδα Σύνοψη Χώρας ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: ΑΕΠ : 10.82 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ US $195.21 ΔΙΣ. ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗ ΑΕΠ

Διαβάστε περισσότερα

green Τhink Η ενέργεια που επιστρέφει στον άνθρωπο

green Τhink Η ενέργεια που επιστρέφει στον άνθρωπο Η ενέργεια που επιστρέφει στον άνθρωπο Τhink green Υλικά, μέσα και τρόποι που σέβονται το κλίμα και το περιβάλλον σέβονται τον άνθρωπο. Εμείς στην ΤΕΧΝΑΛΟΥΜΙΝ φροντίζουμε για την ιδανική σχέση υλικών και

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Γιατί να επενδύσεις στα express market; Το δίκτυο που σε ενώνει με την επιτυχία To πρώτο βήμα προς την επιτυχία είναι η σωστή επιλογή δικτύου. Και το βασικό συστατικό μιας δυνατής σχέσης είναι η εμπιστοσύνη. Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Διαβάστε περισσότερα

www.alumil.com Καινοτόμες Εφαρμογές Αλουμινίου στη Σύγχρονη Κατασκευή Εξελίξεις Προϊόντων σε θέματα Εξοικονόμησης Ενέργειας

www.alumil.com Καινοτόμες Εφαρμογές Αλουμινίου στη Σύγχρονη Κατασκευή Εξελίξεις Προϊόντων σε θέματα Εξοικονόμησης Ενέργειας www.alumil.com Καινοτόμες Εφαρμογές Αλουμινίου στη Σύγχρονη Κατασκευή Εξελίξεις Προϊόντων σε θέματα Εξοικονόμησης Ενέργειας Περιεχόμενα Εξοικονόμηση Ενέργειας & Αλουμίνιο Συστήματα Αλουμινίου για εξοικονόμηση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ Η 1η κάθετη στήλη του κάθε πίνακα αφορά την διάσταση του κουφώματος και η 1η οριζόντια γραμμή το πλάτος του κουφώματος. Η τιμή του κουφώματος για τις διαστάσεις που ζητάμε

Διαβάστε περισσότερα

OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Σεπτέμβριος 2018

OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Σεπτέμβριος 2018 OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Σεπτέμβριος 2018 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ιστορικό Με εμπειρία από το 1993 ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας το 2000 ως ομόρρυθμη εταιρία και συνεχίζουμε αδιάκοπα ως σήμερα έχοντας ειδικεύση

Διαβάστε περισσότερα