Tetris Built Environment. Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Tetris Built Environment. Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance"

Transcript

1 Tetris Built Environment Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance

2 Προφίλ Η TETRIS Built Environment είναι εταιρεία παροχής Συμβουλευτικών υπηρεσιών Τεχνική εταιρεία, και δραστηριοποιείται στον τομέα Consulting Engineering σε έργα Α.Π.Ε και Τουριστικών επιχειρήσεων. Δέσμευσή μας είναι η προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές προς τους πελάτες μας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2009 και είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων & Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία, επανδρωμένη με ειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, Μηχανικούς και Οικονομολόγους, καθως και Τεχνικό προσωπικό, που παρέχει Ποιοτικές και Αξιόπιστες υπηρεσίες, και Επιχειρηματικές λύσεις στους επενδυτές - πελάτες της. Το δίκτυο γραφείων μας σε Αθήνα, & Κεντρική Ελλάδα, είναι στην άμεση διάθεση των επενδυτών για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους. Η εταιρεία μας κατέχει σημαντική θέση στο χώρο των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών βάσει του πελατολογίου και των εγκεκριμένων επενδυτικών σχεδίων που διαχειρίζεται. Είμαστε Υπεύθυνα δίπλα σας με έμπειρο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, για να Σχεδιάσουμε μαζί την Ανάπτυξη της επιχείρησης σας και να σας οδηγήσουμε με ασφάλεια στην επιτυχία των στόχων σας.

3 Στο Τμήμα Consulting της TETRIS Built Environment τα στελέχη της Μηχανικοί και Οικονομολόγοι μελετούν και αναλύουν συνεχώς τις δυνατότητες της εγχώριας αγοράς και του εξωτερικού. Η συνεχής επικαιροποίηση στην έρευνα για την ζήτηση - προσφορά καθώς και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες της αγοράς σε ποικίλους επιχειρησιακούς τομείς μας επιτρέπει να προσεγγίζουμε νέα επιχειρηματικά Concept και επιχειρησιακές λύσεις που πιθανώς θα αποτελούν επένδυση ζωής για τους πελάτες που μας εμπιστεύονται. H TETRIS Built Environment δημιουργεί και προτείνει στους επενδυτές Ευνοϊκές Χρηματοδοτικές Λύσεις και Αποδοτικά Επιχειρησιακά Concept, που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των επενδυτών για Κερδοφόρες και Βιώσιμες επιχειρήσεις. Τομέας Consulting Engineering

4 Εταιρική Ευθύνη Στη TETRIS Built Environment μεριμνά μας είναι η εταιρική υπευθυνότητα να αντανακλάται τόσο στον τρόπο που εμείς διερευνούμε το θεσμικό περιβάλλον και τις ευκαιρίες τις αγοράς, όσο και στους επιχειρηματικούς στόχους των πελατών μας. Η TETRIS Built Environment λειτουργεί και αναπτύσσει project, αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα και τη σημασία της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, της βιώσιμης ανάπτυξης, και την ευθύνη που έχει ο κάθε ένας μας για την προστασία του περιβάλλοντος, η οποία αποτελεί και τον θεμέλιο λίθο μιας κοινωνικά υπεύθυνης συμπεριφοράς. Κατά συνέπεια αναγνωρίζουμε και ενθαρρύνουμε επιχειρησιακά concept που αφορούν την Πράσινη Επιχειρηματικότητα, τις Βιοκλιματικές Κατασκευές, τις Φιλικές προς το περιβάλλον Μεθόδους Καλλιεργειών, τα Ενεργειακά Έργα Α.Π.Ε και όλες τις επιχειρηματικές δράσεις που ανταποκρίνονται στην πρόκληση της εποχής για επενδύσεις, με αρχή τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και τις Φιλικές προς το περιβάλλον επιχειρήσεις.

5 Τομείς & Στρατηγική Ειδικότερα στον χώρο των Α.Π.Ε. η εταιρεία μας ενισχύει την προώθηση του concept ενός Συμπαραγωγικού Έργου (Σταθμός Βιομάζας με Υδροπονική Καλλιέργεια Θερμοκηπίου). Η εταιρεία TETRIS Built Environment παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών Υπεύθυνα και Αξιόπιστα, προκειμένου να καλυφθούν πλήρως και σε όλο το φάσμα τους, οι επιχειρησιακές ανάγκες του έργου και των επενδυτών. Κυρίαρχο μέλημά μας είναι η επιχειρηματική και επενδυτική δραστηριότητα των πελατών μας να στηρίζεται από την εταιρεία μας Υπεύθυνα, Πολύπλευρα και Ολοκληρωμένα με (turn key solutions), σε όλα τα επίπεδά της επιχειρηματικότητας, από το σχεδιασμό ως την λειτουργία, καλύπτοντας έτσι τον επενδυτή σε θέματα Οικονομικά Περιβαλλοντικά - Τεχνικά - Κατασκευαστικά, ώστε να επιτυγχάνονται άνετα οι επιχειρηματικοί του στόχοι.

6 Το Ανθρώπινο Δυναμικό Το ανθρώπινο δυναμικό χαρακτηρίζεται από Υψηλό Ακαδημαϊκό Επίπεδο και Εξειδίκευση και είναι σε θέση να σκέφτεται και να λειτουργεί πέρα από τα καθορισμένα. Τα στελέχη μας εργάζονται ευσυνείδητα και με επαγγελματισμό, σε ένα περιβάλλον Αξιοπρέπειας και Αλληλοσεβασμού. Η συνεχής ενημέρωση του ανθρώπινου δυναμικού μας επάνω σε νέες τεχνολογίες, σε νέα Χρηματοδοτικά προϊόντα και τις Τάσεις της αγοράς μας καθιστά ικανούς να παρέχουμε στους επενδυτές και να προσφέρουμε Ολοκληρωμένες Συμβουλευτικές Υπηρεσίες & Τεχνικές Λύσεις για: Επενδυτικά σχέδια & επιχειρηματικά Project Έργα του Ενεργειακού Τομέα (Αιολικά Βιομάζα Βιοντίζελ) Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτηρίων και Φ/Β Πάρκων (Net Metering) σε Επαγγελματικούς και Βιομηχανικούς χώρους Τουριστικές Αναπτύξεις (όπως Τουριστικά Καταλύματα, Luxury Resorts) Βιοκλιματικά Κτήρια Αγροτικές -κτηνοτροφικές μονάδες Ξεκινώντας από τη Μελέτη I Σχεδιασμό I Αδειοδότηση I Χρηματοδότηση I Κατασκευή I Διαχείριση, παρέχουμε Πλήρη Χρηματοδοτική και Τεχνική Υποστήριξη στους πελάτες μας για την ολοκλήρωση των έργων.

7 Εταιρική Δέσμευση Για κάθε επιχειρηματικό Project η Εταιρική μας Δέσμευση είναι η διάθεση όλων των Πόρων μας, της Γνώσης και των Ικανοτήτων μας, για την επιτυχία των στόχων των πελατών μας, έχοντας πάντα υπόψη την ιδιαιτερότητα κάθε έργου, αλλά και την οικονομοτεχνικά πιο συμφέρουσα λύση. Με αυτήν την προσέγγιση, μπορούμε να Σχεδιάσουμε και να Υλοποιήσουμε το κάθε έργο που πιθανώς αποτελεί Επένδυση Ζωής για τον κάθε πελάτη που μας εμπιστεύεται.. Η εταιρεία TETRIS Built Environment είναι υπεύθυνα δίπλα σας με άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό Μηχανικών και Οικονομολόγων και παρέχει αξιόπιστα ποιοτικές υπηρεσίες υψηλής τεχνογνωσίας. Η εταιρεία μας παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επενδυτές για την αξιοποίηση και χρηματοδότηση των επενδυτικών τους σχεδίων. Ειδικότερα, η εταιρεία αναλαμβάνει πλήρως την Χρηματοδότηση I Μελέτη I Επίβλεψη I Κατασκευή Τεχνικών Έργων & Έργων Ενέργειας.

8 Τομείς & Στρατηγική - Κατασκευή Η εταιρεία TETRIS Built Environment Αναλαμβάνει την πλήρη κατασκευή των έργων από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Α.Π.Ε.), Σταθμούς Βιομάζας - Βιοαερίου, Βιοντίζελ, Αιολικών Πάρκων, Φ/Β πάρκων Την ενεργειακή αναβάθμιση σπιτιών και επαγγελματικών κτιρίων & εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών με ενεργειακό συμψηφισμό (Net Metering ) Αναλαμβάνει την πλήρη Αδειοδότηση Κατασκευή & Ανάπτυξη Ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων & Τουριστικών μονάδων χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, βιοκλιματικών κτιρίων και επαγγελματικών χώρων Αναλαμβάνει πλήρως την κατασκευή και εγκατάσταση Θερμοκηπίων με Συστήματα Υδροπονίας Το τμήμα Consulting - Διαχείρισης αναλαμβάνει την Πλήρη Διαχείριση των Υδροπονικών θερμοκηπίων & την κατάρτιση των διαδικασιών πιστοποίησης προϊόντων και των καλλιεργητικών τεχνικών, καθώς και του προωθητικού management για τη προώθηση των προϊόντων στις αγορές των super market.

9 Κατασκευή Ανταποκρινόμαστε με Ποιοτικές Υπηρεσίες και Γρήγορες Παραδόσεις έργων και μελετών, τόσο στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών όσο και στον τομέα της αδειοδότησης και της κατασκευής των έργων. Οι μηχανικοί της εταιρείας μας, έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης, εξασφαλίζουν Έγκαιρη και Επιτυχή εκτέλεση των έργων, Επιβλέποντας όλα τα στάδια του έργου που αναλαμβάνουν, συνδυάζοντας άρτια τις τεχνικές και οικονομικές τους γνώσεις στον τομέα της κατασκευής. Είμαστε Υπεύθυνα δίπλα σας στην υλοποίηση των έργων σας.

10 Τομείς & Στρατηγική-Σύμβουλοι Το τμήμα Consulting - Διαχείρισης, Συμβουλεύει και Αναλαμβάνει πλήρως την ανάπτυξη των Τουριστικών Μονάδων και Τουριστικών Ακινήτων, από τον Σχεδιασμό στρατηγικής και concept των ξενοδοχειακών μονάδων (Pre-opening consulting) έως τη διαμόρφωση της πολιτικής των πωλήσεων ώστε να γίνει η προώθηση σε εγχώρια και διεθνή αγορά. Συμβουλεύει και Αναλαμβάνει πλήρως το προωθητικό MARKETING και την κατάρτιση και εκπόνηση των Marketing Plan με αναλυτικό πλάνο πωλήσεων (Sales Action Plan) για επιχειρήσεις. Συμβουλεύει και Αναλαμβάνει πλήρως την Εκπόνηση μελετών για την ανάπτυξη τουριστικών ακίνητων : Business Plan Ξενοδοχειακών επενδύσεων I Έρευνα αγοράς I Real estate development summary για την υπό αξιοποίηση τουριστική γη.

11 Τομείς & Στρατηγική- Consulting Αναλαμβάνει πλήρως την Συμβουλευτική υποστήριξη και Σύνταξη μελετών για ένταξη έργων και επιχειρηματικών σχεδίων σε επενδυτικά προγράμματα επιδοτήσεων : ΕΣΠΑ Νέο αναπτυξιακό Νόμο 4146/2013 Leader Αγροτικά προγράμματα κ.τ.λ Συμβουλεύει και Αναλαμβάνει την εξεύρεση Πλήρους Χρηματοδοτικής Λύσης σεεπιχειρήσεις ως κάτωθι : Βιομηχανίας Τουρισμού Ναυτιλίας Έργων Ενέργειας Αγροτικής-Κτηνοτροφικής Ανάπτυξης Υδροπονίας Συμβουλεύει και Αναλαμβάνει πλήρως την εξεύρεση κεφαλαίων μέσω δανειοδότησης και χρηματοδότησης καθώς και τη προετοιμασία για ένταξη των επιχειρήσεων σεδιεθνείς χρηματιστηριακές αγορές

12 Σχεδιάζουμε μαζί την ανάπτυξη της επιχείρησης σας Σχεδιάζουμε μαζί σας την Ανάπτυξη της επιχείρησης σας : Business Plan Έρευνα αγοράς Στρατηγικό πλάνο πωλήσεων Προωθούμε την επιτυχή ανάπτυξη των επενδυτικών σας σχεδίων και των επιχειρηματικών σας έργων, επιλέγοντας τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία και σχεδιάζοντας με ασφάλεια την επένδυση και το έργο σας, έτσι ώστε να επιτύχουν οι επιχειρηματικοί σας στόχοι. Το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και τα στελέχη της εταιρείας μας που απαρτίζονται από οικονομολόγους και μηχανικούς, σας στηρίζει καθ όλη τη διαδικασία της Αδειοδότησης και της Χρηματοδότησης της επένδυσής σας έως και της Κατασκευής του έργου σας, με ολοκληρωμένες λύσεις (turn key solution).

13 Με εκτίμηση Tetris Built Environment Είμαστε κοντά σας σε όλα τα Bήματα της Eπένδυσης σας Υπεύθυνα, Ποιοτικά, & Αξιόπιστα. Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance

Σταθµός Βιοµάζας & υδροπονία

Σταθµός Βιοµάζας & υδροπονία Σταθµός Βιοµάζας & υδροπονία Συµπαραγωγό επένδυση Συµπαραγωγό επιχείρηση : Σταθµό Βιοµάζας µε Θερµοκήπιο Υδροπονίας & Φ/Β Η δηµιουργία εγκατάσταση & λειτουργία σταθµών Βιοµάζας εµπίπτει στις επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

η πράσινη ενέργεια έχει την ταυτοτητά μας

η πράσινη ενέργεια έχει την ταυτοτητά μας η πράσινη ενέργεια έχει την ταυτοτητά μας η εταιρεία H «on green» αποτελεί ανεξάρτητο εξειδικευμένο κλάδο της FRG Α.Ε. και δραστηριοποιείται στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Απευθύνεται σε κάθε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Εταιρική Παρουσίαση. Your Vision, our Premium Mission

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Εταιρική Παρουσίαση. Your Vision, our Premium Mission ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Εταιρική Παρουσίαση Your Vision, our Premium Mission Η Premium Consulting ιδρύθηκε το 2006, από φορείς επαγγελματίες οικονομολόγους με υπερδεκαετή εμπειρία στον χώρο της Συμβουλευτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Ιανουάριος 20 14

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Ιανουάριος 20 14 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Ιανουάριος 2014 Όμιλος DIONIC με μια ματιά Ο όμιλος DIONIC σταδιακά τα τελευταία 18 χρόνια εξελίσσεται σε έναν ισχυρό όμιλο ευρωπαϊκού προφίλ, που δραστηριοποιείται στους τομείς της

Διαβάστε περισσότερα

Παραγωγή Ενέργειας από τον Ήλιο

Παραγωγή Ενέργειας από τον Ήλιο Παραγωγή Ενέργειας από τον Ήλιο... Επενδύσεις στα Φωτοβολταϊκά Συστήματα WIND WATER SOLAR BIOMASS Μία νέα αγορά στην χώρα μας σε ανοδική πορεία και οι προοπτικές της. Τα Φ/Β συστήματα αποτελούν την πιο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ O ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ KEIMENO ΠΡΟΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΙΟΥΛΙΟΣ 2013 Μήνυμα Εκτελεστικού Αντιπροέδρου ΣΕΒ Νέες, διατηρήσιμες και

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΧΟΛΕΣ Α.Ε.Ι. ΚΑΙ Τ.Ε.Ι ΣΤΟ 5 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Το 5 ο πεδίο περιλαμβάνει τμήματα τα οποία επικεντρώνονται κυρίως στις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ Α.Ε Αναπτυξιακή Ανώνυµη Εταιρεία Ο.Τ.Α. Aρ. Μ.Α.Ε. 10956/56/Β/8623

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ Α.Ε Αναπτυξιακή Ανώνυµη Εταιρεία Ο.Τ.Α. Aρ. Μ.Α.Ε. 10956/56/Β/8623 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. ΘΕΜΑ : Επιχειρησιακό Σχέδιο Ανάπτυξης για τη µεταλιγνιτική περίοδο 2. ΣΚΟΠΟΣ Η χάραξη στρατηγικής για την προετοιµασία, τόσο κατά τη φάση µετάβασης όσο και κατά τη µεταλιγνιτική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 ΤΟΣ ΤΠΕ. Τομεακό Σχέδιο

ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 ΤΟΣ ΤΠΕ. Τομεακό Σχέδιο ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 ΤΟΣ ΤΠΕ Τομεακό Σχέδιο Αθήνα, 03.04.2014 Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί μια σύνθεση των απόψεων που μέχρι τώρα διατυπώθηκαν από Υπηρεσίες, Κοινωνικούς Εταίρους και Εμπειρογνώμονες στο

Διαβάστε περισσότερα

We W lcome to a world of Opportunities! elcome to a world of Opportunities! www.amc.edu.gr

We W lcome to a world of Opportunities! elcome to a world of Opportunities! www.amc.edu.gr Welcome to a world of Opportunities! www.amc.edu.gr περιεχόμενα εισαγωγή περιεχόμενα ακαδημαϊκά προγράμματα Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου 6-7 Ακαδημαϊκό Συμβούλιο 8-9 Σημαντικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Σε αυτό το τμήμα μπορείτε να βρείτε τις περιγραφές των θέσεων εργασίας των κύριων επαγγελμάτων στην αγορά εργασίας των ΑΠΕ. Η πλειοψηφία των θέσεων εργασίας μπορεί να βρεθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (MBA)

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (MBA) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (MBA) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Προμελέτη Σκοπιμότητας Ίδρυσης Τεχνικής Εταιρείας Ενεργειακών

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα του ΥΠΑΑΝ για το πρόγραμμα «ΕΠΑνΕΚ-κίνηση» Ενημερωτικό σημείωμα

Ημερίδα του ΥΠΑΑΝ για το πρόγραμμα «ΕΠΑνΕΚ-κίνηση» Ενημερωτικό σημείωμα Ημερίδα του ΥΠΑΑΝ για το πρόγραμμα «ΕΠΑνΕΚ-κίνηση» του νέου ΕΣΠΑ (2014-2020) Ενημερωτικό σημείωμα Με την ημερίδα που πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 3 Απριλίου, ξεκινά η δημόσια διαβούλευση για τις δράσεις

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2013 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4ΕΙΣΑΓΩΓΗ 4 Μήνυμα του Προέδρου του Δ.Σ. και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας Σημαντικοί Σταθμοί στην Πορεία της Εθνικής Τράπεζας Σημαντικοί

Διαβάστε περισσότερα

Οι Άνθρωποί μας. Οι Άνθρωποί μας

Οι Άνθρωποί μας. Οι Άνθρωποί μας Οι Άνθρωποί μας Οι Άνθρωποί μας Ο όμιλος Eurobank EFG αποτελεί ένα μεγάλο και σύγχρονο τραπεζικό οργανισμό, ο οποίος ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις προκλήσεις και τις συνθήκες της αγοράς.

Διαβάστε περισσότερα

Πλαίσιο Κυβερνητικού Προγράμματος

Πλαίσιο Κυβερνητικού Προγράμματος 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2009 Πλαίσιο Κυβερνητικού Προγράμματος συνοπτική παρουσίαση oκτωbριοσ 2009 πρώτα ο πολίτης Περιεχόμενα 4 ΠΡΟΟΙΜΙΟ 53 4. ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ 9 10 13 16

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Αθήνα, Φεβρουάριος 2014 Περιεχόμενα 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ... 3 1.1. Παράγοντες Καινοτομίας... 5

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ O ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ KEIMENO ΠΡΟΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΙΟΥΛΙΟΣ 2013 Μήνυμα Εκτελεστικού Αντιπροέδρου ΣΕΒ Νέες, διατηρήσιμες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ

ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ 03 ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ Ο Όµιλος Εταιρειών J&P ΑΒΑΞ είναι ένας από τους πλέον ισχυρούς κατασκευαστικούς Οµίλους στην Ελλάδα, µε σηµαντική παρουσία στα µεγαλύτερα έργα της χώρας

Διαβάστε περισσότερα

2. Οικονομική Ανάπτυξη και Εταιρική Διακυβέρνηση

2. Οικονομική Ανάπτυξη και Εταιρική Διακυβέρνηση 889 Περιεχόμενα Περί Απολογισμού Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου Μήνυμα Γενικού Διευθυντή 1. Προφίλ 2 4 5 6 1.1 Προφίλ της ΕΛΒΑΛ Α.Ε. 1.2 Επιχειρηματική Στρατηγική 1.3 Σημαντικοί Σταθμοί Δράσης

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΡΥΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ Τσάµη Καρατάσου 11, 11742 Αθήνα Tηλ.: 210 92 11 200-10, Fax: 210 92 33 977

Ι ΡΥΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ Τσάµη Καρατάσου 11, 11742 Αθήνα Tηλ.: 210 92 11 200-10, Fax: 210 92 33 977 Ι ΡΥΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ Τσάµη Καρατάσου 11, 11742 Αθήνα Tηλ.: 210 92 11 200-10, Fax: 210 92 33 977 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Περί Απολογισμού 05. Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 07

Περί Απολογισμού 05. Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 07 Περιεχόμενα Περί Απολογισμού 05 Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 07 1. Προφίλ Εταιρίας 09 1.1 Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ 09 1.2 Η Εταιρία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Α.Ε. 11 1.3 Όραμα, Αποστολή, Αξίες και Στρατηγική

Διαβάστε περισσότερα

Κατευθύνσεις για τη Διαμόρφωση Στρατηγικών Προτεραιοτήτων και έργων για την βιώσιμη Ενεργειακή Ανάπτυξη της Κρήτης

Κατευθύνσεις για τη Διαμόρφωση Στρατηγικών Προτεραιοτήτων και έργων για την βιώσιμη Ενεργειακή Ανάπτυξη της Κρήτης Κατευθύνσεις για τη Διαμόρφωση Στρατηγικών Προτεραιοτήτων και έργων για την βιώσιμη Ενεργειακή Ανάπτυξη της Κρήτης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΠΤΑΚ) ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ Σελ.

Διαβάστε περισσότερα

FUNDING OPPORTUNITIES ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΣΠΑ. Θύρσος Χατζηκώστας Διευθυντής ΑΤΛΑΝΤΙΣ Συμβουλευτική Α.Ε.

FUNDING OPPORTUNITIES ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΣΠΑ. Θύρσος Χατζηκώστας Διευθυντής ΑΤΛΑΝΤΙΣ Συμβουλευτική Α.Ε. FUNDING OPPORTUNITIES ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΣΠΑ Θύρσος Χατζηκώστας Διευθυντής ΑΤΛΑΝΤΙΣ Συμβουλευτική Α.Ε. 12 Οκτωβρίου 2013 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΕΣΜΑ Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ LEADER ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ 4 ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ 2007-2013»

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ LEADER ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ 4 ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ 2007-2013» ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ «Καθορισμός προδιαγραφών σήμανσης αξιοθέατων, μνημείων, υποδομών ερμηνείας περιβάλλοντος, διαδρομών και σήμανσης των επενδύσεων με το λογότυπο του Τοπικού Προγράμματος» ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΟ: ΠΙΙΛΟΤΙΙΚΕΣ

ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΟ: ΠΙΙΛΟΤΙΙΚΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΟ: ΠΙΙΛΟΤΙΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Περιεχόμενα: ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 1 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ... 1 ΣΤΟΧΟΙ ΣΥΜΒΟΛΗ... 3 ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ... 4 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΠΙΛΟΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Με Ευθύνη για το Περιβάλλον

Με Ευθύνη για το Περιβάλλον Το περίπτερο της Εθνικής Τράπεζας στην έκθεση Ecotec 2011 Με Ευθύνη για το Περιβάλλον Σεβασμός προς το Περιβάλλον «Η Τράπεζα και ο Όμιλος πιστεύει ότι η ευθύνη προς το Περιβάλλον και η εφαρμογή της περιβαλλοντικής

Διαβάστε περισσότερα

Bachelor s Degrees. www.unic.ac.cy. Πτυχιακά Προγράμματα στη Διοίκηση

Bachelor s Degrees. www.unic.ac.cy. Πτυχιακά Προγράμματα στη Διοίκηση Bachelor s Degrees www.unic.ac.cy Πτυχιακά Προγράμματα στη Διοίκηση Νέες και καθιερωμένες 9 Επιλογές Κατεύθυνσης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Η Διοίκηση αποτελεί κεντρικό οργανωτικό συστατικό κάθε επιχείρησης,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ 2012

ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ 2012 ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ 2012 ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 Η παρούσα Έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2012 της Εθνικής Τράπεζας πιστοποιήθηκε ως "κλιματικά ουδέτερη". Η Εθνική Τράπεζα προέβη στην αντιστάθμιση

Διαβάστε περισσότερα