BMW Concept Active Tourer: Άνεση, λειτουργικότητα, δυναμικές επιδόσεις και στυλ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "BMW Concept Active Tourer: Άνεση, λειτουργικότητα, δυναμικές επιδόσεις και στυλ."

Transcript

1 Δελτίο Τύπου 18 Σεπτεμβρίου 2012 BMW Concept Active Tourer: Άνεση, λειτουργικότητα, δυναμικές επιδόσεις και στυλ. Μόναχο. Με το νέο BMW Concept Active Tourer, η BMW παρουσιάζει στο Σαλόνι Παρισιού το πρώτο premium μικρομεσαίας κατηγορίας που συνδυάζει άνεση, λειτουργικούς χώρους, δυναμικές επιδόσεις και ασύγκριτο στυλ. Τα επόμενα χρόνια προβλέπονται αυξήσεις μέχρι 5% στις κατηγορίες μικρών και μικρομεσαίων premium αυτοκινήτων. Με αυτή την προοπτική, το BMW Concept Active Tourer αποτελεί βασικό συστατικό στη συνεχή εξέλιξη του BMW brand και της γκάμας μοντέλων του. Το BMW Concept Active Tourer, σαν plug-in hybrid, δίνει μία γεύση από τα μελλοντικά συστήματα κίνησης των μικρομεσαίων οχημάτων. Το edrive concept γνωστό από τη BMW i8 χρησιμοποιείται τώρα για πρώτη φορά σε μοντέλο παραγωγής BMW, ενώ στο μέλλον θα εφοδιάζει όλα τα ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά συστήματα κίνησης. Περιλαμβάνει ένα πλήρες σύστημα ηλεκτροκίνησης (ηλεκτροκινητήρας BMW, μπαταρία ιόντων λιθίου) και μια ευφυή μονάδα ελέγχου κινητήρα. Άριστος συνδυασμός σπορ αισθητικής και άνεσης. Το νέο πρωτότυπο BMW Concept Active Tourer συνδυάζει compact διαστάσεις με ελκυστική, σπορ σχεδίαση και γνώριμη ποιότητα BMW. Με εξωτερικό μήκος m, πλάτος και συνολικό ύψος mm, το BMW Concept Active Tourer απευθύνεται σε πελάτες της premium κατηγορίας που εκτιμούν τα υψηλά επίπεδα άνεσης, την υπερυψωμένη θέση οδήγησης και τους άφθονους χώρους. Το BMW Concept Active Tourer θα προσελκύσει επίσης οικογένειες που δίνουν σημασία στη λειτουργικότητα, πολυμορφικότητα, το lifestyle και τη σπορ αίσθηση. Το μακρύ μεταξόνιο των mm, η ψηλή οροφή και ο εγκάρσια τοποθετημένος κινητήρας συμπαγών διαστάσεων με σύστημα FWD επιτρέπουν τη δημιουργία ενός μεγάλου εσωτερικού. Ο πλούσιος χώρος αποσκευών του BMW Concept Active Tourer ικανοποιεί τις καθημερινές ανάγκες αφού οι μπαταρίες του υβριδικού συστήματος κίνησης βρίσκονται αποκλειστικά κάτω από το χώρο φόρτωσης.

2 Σχεδίαση: δυναμικές γραμμές, συμπαγείς διαστάσεις. Με τις αρμονικές αναλογίες του, το BMW Concept Active Tourer αποπνέει μία εικόνα σπορ κομψότητας από όλες τις γωνίες, ενώ παράλληλα αποδεικνύει ότι συμπαγείς διαστάσεις, λειτουργικότητα και ευελιξία μπορούν να συνδυάζονται έξυπνα με μία δυναμική σχεδίαση. Η αποκλειστική εξωτερική απόχρωση High Reflection Silver συμβάλλει στην αίσθηση φινέτσας του BMW Concept Active Tourer. Ενδιαφέρουσες είναι οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες μπροστά, πίσω και στο πλάι. Οι επιφάνειες φέρουν γυαλιστερό βερνίκι με βουρτσισμένο ματ βελούδινο υπόστρωμα. Αυτή η αντίθεση τονίζει το παιχνίδι του φωτός με τη σκιά που δημιουργείται από τη νέα εξωτερική βαφή. Το BMW Concept Active Tourer αναμφίβολα διατηρεί την εκφραστική φυσιογνωμία μιας BMW. Κυρίαρχο στοιχείο εδώ είναι η χαρακτηριστική, ελαφρώς κεκλιμένη μάσκα BMW. Οι εντυπωσιακοί διπλοί προβολείς με φώτα στάθμευσης LED (σαν φρύδια) που εκτείνονται μέχρι τα πλαϊνά πάνελ και η ανάγλυφη εμπρός ποδιά ενισχύουν τη σπορ εμφάνιση του BMW Concept Active Tourer. Οι δύο μεγάλοι εξωτερικοί αεραγωγοί κάτω από τους προβολείς τονίζουν την εντύπωση πλάτους. Σε προφίλ άποψη, η επιμηκυμένη σιλουέτα με το σφηνοειδές προφίλ χαρίζουν στο BMW Concept Active Tourer μία αίσθηση κίνησης ακόμα και όταν είναι σταματημένο. Ενσωματωμένες λαβές θυρών και εντυπωσιακά μαρσπιέ που κάνουν αντίθεση με την ανερχόμενη γραμμή συνδυάζονται με τους μεγάλους τροχούς των 20 ιντσών χαρίζοντας στο BMW Concept Active Tourer μία σπορ και κομψή εμφάνιση. Οι κοντοί πρόβολοι μπροστά και πίσω και το μακρύ μεταξόνιο δημιουργούν ένα ασυνήθιστα ευρύχωρο εσωτερικό παρά τις συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις. Η υπερυψωμένη γραμμή οροφής και οι μεγάλες πόρτες μπροστά και πίσω υπόσχονται άνετη πρόσβαση σε όλα τα καθίσματα. Το πίσω τμήμα του BMW Concept Active Tourer έχει τα χαρακτηριστικά ενός κομψού αθλητή. Έντονες, οριζόντιες γραμμές αμαξώματος συνθέτουν την πίσω εικόνα του μοντέλου της BMW. Τα μεγάλα πίσω φώτα που χάνονται στα πλαϊνά πάνελ υπογραμμίζουν τα φαρδιά τόξα των τροχών, διαμορφώνοντας το στυλ ενός στιβαρού αυτοκινήτου που αγκαλιάζει το δρόμο. Η μεγάλη πίσω πόρτα με το χαμηλό σκαλοπάτι φόρτωσης και το φαρδύ άνοιγμα προσφέρει άνετη πρόσβαση στο χώρο αποσκευών. Εσωτερικό: κομψότητα και αδιαπραγμάτευτη ευρυχωρία. Το ευρύχωρο εσωτερικό του BMW Concept Active Tourer είναι μία διάφανη και ανανεωτική πρόταση. Το μονοκόμματο πορώδες ξύλο δημιουργεί έναν οπτικό κρίκο μεταξύ των πάνω και κάτω επιφανειών του ταμπλό.

3 Έτσι προκύπτει ένα ιδιαίτερα κομψό και φωτεινό περιβάλλον στον εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου. Οι επενδύσεις θυρών και καθισμάτων αποτελούνται από έναν συνδυασμό μαλακού σαγρέ και λείου δέρματος, που προσφέρει μία μεταξένια λάμψη προβάλλοντας τη φινέτσα του εσωτερικού. Υπάρχουν επίσης πορτοκαλί, αντίθετες ραφές που υπογραμμίζουν το σπορ χαρακτήρα του οχήματος. Το BMW Concept Active Tourer προσφέρει μία νέα αίσθηση χώρου. Η κεντρική κολόνα μοιάζει να αιωρείται ανάμεσα στα δύο εμπρός καθίσματα καθώς ενώνεται με το ταμπλό. Αυτή η διάταξη εγγυάται μέγιστο χώρο για τα πόδια του οδηγού αλλά και του συνοδηγού. Το οδηγοκεντρικό cockpit της BMW προσφέρει βέλτιστη προσβασιμότητα σε όλα τα βασικά χειριστήρια. Τα στρογγυλά όργανα Τεχνολογίας Black Panel βρίσκονται στο πεδίο ορατότητας του οδηγού, όπως και το μόνιτορ της κεντρικής οθόνης πληροφοριών. Προαιρετικά, μία έγχρωμη Head- Up-Display εμφανίζεται σε ειδική αναδιπλούμενη κρυστάλλινη επιφάνεια μεταξύ του τιμονιού και του παρμπρίζ πρωτιά στη μικρομεσαία κατηγορία. Τα υπερυψωμένα καθίσματα διασφαλίζουν επίσης άριστη σφαιρική ορατότητα, ολοκληρώνοντας τη βέλτιστη λειτουργική άνεση. Πανοραμική οροφή "Cool Shade": αλλαγή στην αίσθηση χώρου και τη θερμοκρασία με το πάτημα ενός μπουτόν. Μία πρωτοποριακή πανοραμική εκτείνεται σε ολόκληρη της επιφάνεια οροφής του BMW Concept Active Tourer. Η συνθετική κρυστάλλινη οροφή με πρωτοποριακή τεχνολογία Suspended Particle Device (SPD) επιτρέπει να διαμορφώνετε τη φωτεινότητα ή τη θερμοκρασία που επιθυμείτε με ένα ηλεκτρικό μπουτόν από πολύ σκούρο έως διαφανές κρύσταλλο. Επίσης μία ιδιαίτερη οπτική εντύπωση επιτυγχάνεται προσθέτοντας μία φόρμα σχήματος φύλλου στην κρυστάλλινη οροφή. Ηλεκτρικοί παλμοί αλλάζουν τη μοριακή δομή του κρυστάλλου μεταβάλλοντας συνεχώς τη διαφάνεια ανάλογα με τις απαιτήσεις του οδηγού. Αυτό το παιχνίδι φωτός και σκιάς προβάλλει την αίσθηση χώρου, δημιουργώντας έναν ατμοσφαιρικό φωτισμό σε όλα τα καθίσματα. Travel & Comfort System: πλούσιος φωτισμός στο πίσω τμήμα. Οι πίσω επιβάτες κάθονται εξίσου άνετα στο BMW Concept Active Tourer. Ο πλούσιος χώρος για τα πόδια που οφείλεται στο μεγάλο μεταξόνιο και η ελαφρώς υπερυψωμένη οροφή χαρίζει στους επιβάτες άφθονη ελευθερία κινήσεων, διευκολύνοντας παράλληλα την είσοδο και έξοδο από το αυτοκίνητο. Ο χώρος αποσκευών είναι εξαιρετικά ευέλικτος λόγω διαιρούμενων πλατών πίσω καθισμάτων σε διάταξη 40 : 20 : 40. Ένα επίπεδο πάτωμα φόρτωσης δημιουργείται με την αναδίπλωση και των τριών τμημάτων των πλατών.

4 Πέρα από αυτές τις δυνατότητες, το BMW Concept Active Tourer προσφέρει στους πίσω επιβάτες πρόσθετες ευφυείς λεπτομέρειες στο πλαίσιο του Travel & Comfort System. Μια κεντρικά τοποθετημένη κάθετη ράγα είναι ενσωματωμένη στην πλάτη των εμπρός καθισμάτων. Με αυτό το καινοτόμο σύστημα αναδιπλούμενα τραπεζάκια με βολικές ρυθμίσεις στερεώνονται μέσω ταχυσυνδέσμων, ενώ οι επιβάτες μπορούν επιπλέον να κρεμάσουν και τσάντες. Οι πίσω επιβάτες μπορούν να χειρίζονται άνετα όλους τους γνωστούς υπολογιστές- ταμπλέτες. Οι ταμπλέτες στερεώνονται στο σύστημα σε διάταξη πορτρέτου ή τοπίου και χρησιμοποιούνται για αναζήτηση στο internet, παιχνίδια ή για ξεκούραστη παρακολούθηση ταινιών. Νέα εμπειρία ενημέρωσης/ψυχαγωγίας: οθόνη οργάνων πολλαπλών λειτουργιών. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του BMW Concept Active Tourer είναι η οθόνη οργάνων πολλαπλών λειτουργιών. Αντί ενός συμβατικού ταμπλό με τέσσερα αναλογικά στρογγυλά όργανα με πληροφορίες για την ταχύτητα, τις στροφές, τη στάθμη καυσίμου και τη θερμοκρασία λαδιού, υπάρχει μία ενσωματωμένη οθόνη 10,25 ιντσών που υπόσχεται μία νέα εμπειρία απεικόνισης. Η γνώριμη εικόνα με τα τέσσερα στρογγυλά όργανα παραμένει, αλλά η εκτενής χρήση της Τεχνολογίας Black Panel προσφέρει μία νέα γκάμα επιλογών απεικόνισης. Για παράδειγμα, η οθόνη προβάλλει τα προγράμματα οδηγικής εμπειρίας COMFORT, SPORT και ECO PRO με διαφορετικούς δείκτες και σε διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, διασφαλίζοντας επομένως αυξημένη ασφάλεια και απόδοση και εξαιρετικό προσανατολισμό του οδηγού. Αποτέλεσμα: το ταμπλό οργάνων προσφέρει στον οδηγό πληροφορίες που προσαρμόζονται άριστα στις οδηγικές συνθήκες. Εφαρμογή "Seismic Surf" για οικονομική οδήγηση. Οι πίσω επιβάτες του BMW Concept Active Tourer μπορούν να βιώσουν συναρπαστικές τεχνολογίες με τη νέα εφαρμογή του ipad "Seismic Surf". Το "Seismic Surf" δημιουργεί ένα κόσμο παιχνιδιών σε πραγματικό χρόνο. Είναι ένα συναρπαστικό, οικολογικό αγωνιστικό παιχνίδι που καταγράφει την επιτάχυνση, τις στροφές του κινητήρα και λοιπά δεδομένα που παρέχει συνεχώς το BMW Concept Active Tourer. Κάθε πραγματική οδηγική κατάσταση ερμηνεύεται και χρησιμοποιείται για την παραγωγή μιας τεράστιας ποικιλίας νέων προκλήσεων στο παιχνίδι μέσω υπολογιστή. Στόχος του παιχνιδιού είναι και συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους σε μία ψηφιακή διαδρομή και να καταγράψει το πιο αποδοτικό οδηγικό στυλ. Ο οδηγός μπορεί να επηρεάσει άμεσα το επίπεδο δυσκολίας.

5 Η προνοητική οδήγηση διευκολύνει το παιχνίδι, ενώ ένα σπορ οδηγικό στυλ δημιουργεί μία πιο δύσκολη και με στροφές εικονική διαδρομή. Μόνον ο τέλειος συνδυασμός οικονομικής οδήγησης και επιδεξιότητας παιχνιδιού μπορεί να μεγιστοποιήσει το σκορ και να πετύχει μία θέση στο βάθρο στον ψηφιακό παιχνιδοχώρο της BMW. Head-Up Display με εξαιρετική ανάλυση και πλήρες φάσμα χρωμάτων. Το BMW Concept Active Tourer εφοδιάζεται με την τελευταία γενιά της έγχρωμης Head-Up Display. Αυτή προβάλλει όλες τις σημαντικές πληροφορίες σε εξαιρετική ανάλυση απευθείας στο πεδίο ορατότητας του οδηγού μέσω μιας αναδιπλούμενης κρυστάλλινης επιφάνειας. Η ένταση φωτισμού προσαρμόζεται αυτόματα στο υπάρχον φως. Η σχεδίαση ημέρας / νύχτας είναι ίδια με του ταμπλό. Ανάλογα με την προτίμηση του οδηγού, μπορούν να προβάλλονται όχι μόνον η τρέχουσα ταχύτητα και τα όρια ταχύτητας αλλά και τα απαγορευτικά προσπέρασης. Ο οδηγός μπορεί επίσης να λαμβάνει υποστήριξη πλοήγησης και μία σειρά προειδοποιήσεων. Λόγω του μεγάλου αριθμού των διαθέσιμων συστημάτων υποστήριξης οδηγού, το φάσμα πληροφοριών που μπορούν να προβάλλονται στη Head-Up Display έχει φτάσει σε επίπεδο ασυναγώνιστο για την κατηγορία. Κεντρική οθόνη πληροφοριών με τεχνολογία Black Panel. Μία οθόνη 8-ιντσών απεικονίζει τα γνωστά δεδομένα και λειτουργίες του νέου συστήματος πλοήγησης. Επιπλέον, η κεντρική οθόνη πληροφοριών παρουσιάζει την τρέχουσα λειτουργική κατάσταση του υβριδικού συστήματος κίνησης. Έτσι ο οδηγός ενημερώνεται συνεχώς για τη χρήση του κινητήρα καύσης και του ηλεκτροκινητήρα, ενώ μπορεί να παρακολουθεί τη ροή ενέργειας μέσα στο σύστημα. Τα ηλεκτρονικά ισχύος του υβριδικού συστήματος κίνησης συνδέονται με το ευφυές σύστημα πλοήγησης Plus για να επιτυγχάνεται μέγιστη απόδοση. Με βάση τα δεδομένα που συγκεντρώνονται όπως προφίλ διαδρομής, όρια ταχύτητας και κατάσταση της κυκλοφορίας, το όχημα κάνει την πιο αποδοτική χρήση της διαθέσιμης ενέργειας. Σύστημα κίνησης του BMW Concept Active Tourer: το μέλλον είναι εδώ. Το σύστημα κίνησης του BMW Concept Active Tourer ακολουθεί την πρωτοποριακή φιλοσοφία βιώσιμης μετακίνησης του BMW Group. Η τεχνολογία κίνησης όλων των plug-in υβριδικών μοντέλων BMW και ηλεκτρικών οχημάτων BMW i ονομάζεται BMW edrive, και περιλαμβάνει όλα τα σχετικά εξαρτήματα. Το BMW Concept Active Tourer έχει σχεδιαστεί σαν plug-in υβριδικό συνδυάζοντας ιδανικά τα πλεονεκτήματα της ηλεκτρικής κίνησης με αυτά ενός κλασικού κινητήρα καύσης.

6 Το plug-in hybrid (PHEV = Plug-in-Hybrid Electric Vehicle) θα παίξει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στο μέλλον. Και αυτό επειδή τα plug-in hybrid συνήθως έχουν αυτονομία ηλεκτροκίνησης αρκετά μεγαλύτερη από 20 km - επομένως μπορούν να χρησιμοποιούνται αποδοτικά τόσο για σύντομες όσο και μεγάλες διαδρομές. Στην περίπτωση του BMW Concept Active Tourer, ένας προηγμένος βενζινοκινητήρας 1.5-L της οικογένειας BMW Group Efficient Dynamics συνεργάζεται άψογα με ένα σύγχρονο ηλεκτροκινητήρα. PHEV: τα καλύτερα και των δύο κόσμων για εντυπωσιακές επιδόσεις. Το BMW Concept Active Tourer παρουσιάζει μία φιλοσοφία κίνησης που είναι νέα στο BMW brand. Ο βενζινοκινητήρας 1.5-L δεν κινεί τους πίσω τροχούς όπως στην περίπτωση των μοντέλων BMW μέχρι τώρα αλλά τους εμπρός. Ο ηλεκτροκινητήρας του BMW Concept Active Tourer είναι σχεδιασμένος σαν μία ολοκληρωμένη μονάδα στον πίσω άξονα, που αν χρειαστεί κινεί αυτόνομα το όχημα. Με συνολική ισχύ συστήματος πάνω από 140 kw/190 bhp, ο συνδυασμός κινητήρα καύσης και ηλεκτροκινητήρα επιτρέπει στο BMW Concept Active Tourer να πετυχαίνει σπορ επιδόσεις, διατηρώντας εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης και ρύπων. Το BMW Concept Active Tourer επιταχύνει σε λιγότερο από οκτώ δευτερόλεπτα από στάση στα 100 km/h, ενώ η μέγιστη ταχύτητα που επιτυγχάνεται από το δυναμικό plug-in υβριδικό είναι περίπου 200 km/h. Παρά τις εντυπωσιακές επιδόσεις, η μέση κατανάλωση είναι κάτω από 2,5 l / 100 km, με εκπομπές CO2 κάτω από 60 g/km. Εκτός από τις άριστες επιδόσεις, η καινοτόμος φιλοσοφία κίνησης προσφέρει στο BMW Concept Active Tourer άνεση αλλά και δυναμική οδηγική απόκριση. Νέος κινητήρας 1.5 BMW TwinPower Turbo: μονάδα υψηλών επιδόσεων με γονίδια εξακύλινδρου. Ο κινητήρας καύσης του νέου BMW Concept Active Tourer είναι μία προηγμένη μονάδα 1.5-L με τεχνολογία BMW TwinPower Turbo Technology. Προερχόμενος από το πολυβραβευμένο 6-κύλινδρο με BMW TwinPower Turbo Technology, συνδυάζει την τελευταία γενιά High Precision Injection με πλήρως μεταβλητό έλεγχο βαλβίδων VALVETRONIC και προηγμένο σύστημα υπερσυμπίεσης. Η BMW TwinPower Turbo Technology θα χρησιμοποιείται σε όλες τις μονάδες της οικογένειας κινητήρων Efficient Dynamics του BMW Group στο μέλλον αφού δεν εξαρτάται από τον κυβισμό ή τον αριθμό κυλίνδρων. Ο νέος 3- κύλινδρος του BMW Concept Active Tourer είναι από τους πρώτους εκπροσώπους αυτής της νέας γενιάς κινητήρων. Ο εν σειρά κινητήρας αποτελεί έναν άριστο συνδυασμό δυναμικών επιδόσεων και απόδοσης.

7 Τα πλεονεκτήματα του νέου 3-κύλινδρου BMW TwinPower Turbo είναι ομαλή λειτουργία, ευστροφία, άμεση απόκριση και ένας δυναμικός, σπορ ήχος. Επειδή δεν υπάρχουν κραδασμοί 1 ης και 2 ας τάξης, προσφέρει ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο πολιτισμένης λειτουργίας. Το επίπεδο ροπής στρέψης (roll torque) είναι χαμηλότερο από ενός 4-κύλινδρου και αντισταθμίζεται από έναν αντικραδασμικό άξονα. Αυτό συμβάλλει στην αθόρυβη λειτουργία ακόμα και στις χαμηλές στροφές. Σύγχρονος ηλεκτροκινητήρας: πρόσθετη ισχύς χωρίς ρύπους. Ο σύγχρονος ηλεκτροκινητήρας του BMW Concept Active Tourer εξελίχθηκε επίσης από το BMW Group. Με πλήρως φορτισμένη μπαταρία, το BMW Concept Active Tourer έχει μέγιστη αυτονομία πάνω από 30 km όταν λειτουργεί μόνο με ηλεκτρική ισχύ. Αυτό σημαίνει ότι η πλειοψηφία των καθημερινών μετακινήσεων γίνεται χωρίς ρύπους. Επιπλέον, η λειτουργία boost του σύγχρονου ηλεκτροκινητήρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να υποστηρίξει τον κινητήρα π.χ. σε μία δυνατή επιτάχυνση. Και στις δύο περιπτώσεις, η κινητήρια ισχύς διατίθεται άμεσα και χωρίς καθυστέρηση. Η μέγιστη ροπή των 200 Nm διατίθεται από στάση. Η μπαταρία ιόντων λιθίου του BMW Concept Active Tourer μπορεί να φορτιστεί σε μία οικιακή πρίζα 220 volt. Δυνατότητα ανάκτησης ισχύος υπάρχει και στους δύο άξονες του BMW Concept Active Tourer ώστε να φορτίζεται η μπαταρία ιόντων λιθίου για να αυξηθεί η απόδοση του plug-in υβριδικού. Ενώ ο ηλεκτροκινητήρας ανακτά αυτόματα τη μέγιστη ενέργεια στον πίσω άξονα κατά την επιβράδυνση, μία γεννήτρια υψηλής τάσης συνδεδεμένη στον κινητήρα καύσης φορτίζει επιπρόσθετα τη μπαταρία όταν είναι απαραίτητο. Υβριδική κίνηση με ευφυή διαχείριση ενέργειας. Στο πλαίσιο της στρατηγικής Efficient Dynamics του BMW Group, το BMW Concept Active Tourer διαθέτει επίσης ένα πακέτο μέτρων ειδικά προσαρμοσμένο στο plug-in υβριδικό για αύξηση της απόδοσης. Για παράδειγμα, μία στρατηγική πρόληψης βελτιστοποιεί την απόδοση του ηλεκτροκινητήρα και τη μπαταρία υψηλής απόδοσης. Το σύστημα συγκεντρώνει δεδομένα από το σύστημα πλοήγησης, υπολογίζοντας εκ των προτέρων τα πιο κατάλληλα κομμάτια της διαδρομής και οδηγικές καταστάσεις στις οποίες να χρησιμοποιεί ηλεκτροκίνηση ή να φορτίζει τη μπαταρία. Αυτή η βελτιστοποιημένη στρατηγική φόρτισης εξοικονομεί μέχρι 10% ενέργεια για αύξηση της αυτονομίας με ηλεκτρική λειτουργία.

8 Πρόσθετα μέτρα BMW EfficientDynamics. Το νέο BMW Concept Active Tourer περιλαμβάνει πολλά ακόμα χαρακτηριστικά της στρατηγικής BMW EfficientDynamics. Στην περίπτωση του BMW Concept Active Tourer, κύριος στόχος ήταν η μεγιστοποίηση της αυτονομίας στην αποκλειστικά ηλεκτρική λειτουργία. Αυτό περιλαμβάνει τη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας των περιφερειακών μονάδων. Κάθε kilowatt αποθηκευμένης ενέργειας που εξοικονομείται είναι άμεσα διαθέσιμη για την τροφοδοσία του ηλεκτροκινητήρα. Άλλα μέτρα BMW EfficientDynamics είναι ένα αυτόματο start/stop προσαρμοσμένου ειδικά στο plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης και η δεύτερη γενιά ελέγχου πτερυγίων εμπρός αεραγωγού. Το ECO PRO (στάνταρ) αυξάνει την απόδοση. Το BMW Concept Active Tourer εφοδιάζεται με ECO PRO mode που διατίθεται επίσης στα τρέχοντα μοντέλα μαζικής παραγωγής BMW. Αυτό το πρόσθετο μέτρο μείωσης της κατανάλωσης παραμένει μοναδικό στο χώρο του αυτοκινήτου μέχρι σήμερα στη μορφή αυτή. Στις κατάλληλες συνθήκες, το ECO PRO mode μειώνει την ισχύ του AC και άλλων ηλεκτρικών λειτουργιών άνεσης, διασφαλίζοντας ότι το σύστημα κίνησης λειτουργεί στη μέγιστη απόδοση σύμφωνα με την εκάστοτε οδική κατάσταση. Το ECO PRO mode προσφέρει επίσης στον οδηγό πολύτιμες συμβουλές σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης. Βάσει των υπολογισμένων δεδομένων μιας διαδρομής και του ατομικού στυλ οδήγησης, το ECO PRO μπορεί να υποστηρίξει τον οδηγό ώστε να φτάσει στον προορισμό του με τη μικρότερη κατανάλωση. Η λειτουργία preview assistant κάνει υποδείξεις όπως "Remove foot from accelerator" (Πάρτε το πόδι από το γκάζι) εάν πλησιάζει σε κλειστή στροφή ή σε όρια ταχύτητας που δεν είναι ακόμα ορατά. Η λειτουργία preview assistant λαμβάνει υπόψη παραμέτρους όπως στροφές, κατοικημένες περιοχές, roundabouts, διασταυρώσεις και εξόδους αυτοκινητόδρομου. Ταυτόχρονα, μία προληπτική λειτουργία υποστήριξης μετάδοσης βελτιστοποιεί το σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου κιβωτίου για προσεχείς οδηγικές καταστάσεις. Το ECO PRO mode μπορεί να ενεργοποιήσει το λεγόμενο coasting mode σε δύο επίπεδα μεταξύ 50 και 160 km/h. Το σύστημα απενεργοποιεί πλήρως τον κινητήρα καύσης σε ταχύτητες μέχρι 125 km/h, ενώ τον αποσυνδέει από το σύστημα μετάδοσης μέχρι την ταχύτητα των 160 km/h, για μεγαλύτερη άνεση και πλήρη εκμετάλλευση της κινητικής ενέργειας που έχει ήδη παραχθεί. -Τέλος Δελτίου Τύπου-

9 Το BMW Group Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI, Husqvarna Motorcycles και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 29 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες. Το οικονομικό έτος 2011, το BMW Group πούλησε 1.67 εκατομμύρια αυτοκίνητα και πάνω από 113,000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2011 ήταν 7.38 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου 2011, η εταιρία είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 100,000 ατόμων. Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της. Σαν επιστέγασμα των προσπαθειών του, το BMW Group κατέχει την πρώτη θέση στη βιομηχανία, στους Δείκτες Βιωσιμότητας Dow Jones τα τελευταία οκτώ χρόνια. Facebook: Twitter: YouTube: Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας BMW Group Νίκος Ταγκούλης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης Τηλέφωνο: Βιβή Δαλάκου, Βοηθός Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας Τηλέφωνο: , Fax:

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Γιατί να αγοράσω ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο; BMW i. BMW i8 Coupé. BMW i8 Roadster. BMW 225xe Active Tourer. BMW 0e. BMW 50e. BMW 745e. BMW X5 xdrive45e. MINI Cooper

Διαβάστε περισσότερα

Δυναμικό, Ευέλικτο με Λιγότερα από 40 g CO 2 /km: Opel Flextreme

Δυναμικό, Ευέλικτο με Λιγότερα από 40 g CO 2 /km: Opel Flextreme 10 Σεπτεμβρίου, 2007 Δυναμικό, Ευέλικτο με Λιγότερα από 40 g CO 2 /km: Opel Flextreme Σπορ πρωτότυπο ενός όγκου λανσάρει καινοτομίες και παρουσιάζει την επαναστατική αρχιτεκτονική E-Flex Αυτονομία 55 km,

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα.

Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 1 Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 2 Σελίδα 3 Σελίδα 4 Το σπορ αυτοκίνητο του μέλλοντος τώρα σε δύο τύπους αμαξώματος. Τα νέα BMW i8 Roadster και BMW i8 Coupe

Διαβάστε περισσότερα

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ Toyota Hybrid Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ Η σημερινή μας agenda Toyota & Hybrid Η τεχνολογία Toyota Hybrid Μοναδικά οφέλη Toyota Hybrid Γκάμα Test Drive Η Toyota στον κόσμο Δηλαδή Kaizen προκαλώντας

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα

Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα Η νέα δέκατη γενιά του Honda Civic είναι ένα δυναμικό, πεντάθυρο, σπορ hatchback. Αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προόδου για τη Honda στην κατηγορία C, επωφελούμενη από

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.)

Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.) Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.) Όταν το 2010 παρουσιάστηκε η 1 η γενιά Countryman, ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για την εταιρία με τις Βρετανικές ρίζες. Οι σκληροπυρηνικοί το κοίταξαν πολύ διστακτικά.

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN. e-nv200 EVALIA

NISSAN. e-nv200 EVALIA NISSAN e-nv200 EVALIA 40-60 min* ΤΑΧΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΙΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 200 KM ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΛΗΣ 301 KM (ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ WLTP) 7H 30min WALLBOX 21H 30min ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΕ ΟΙΚΙΑΚΗ ΠΡΙΖΑ *Ο χρόνος εξαρτάται από τις συνθήκες

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Κύρια Χαρακτηριστικά.

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Κύρια Χαρακτηριστικά. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Κύρια Χαρακτηριστικά. Σελίδα 2 Πρεμιέρα της νέας BMW Σειράς 5 Touring: Η 5 η γενιά του μοντέλου ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη 25χρονη ιστορία της Touring

Διαβάστε περισσότερα

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος Σκοπός αυτού του ενημερωτικού φυλλαδίου είναι να σας κάνει μία πρώτη, συνοπτική παρουσίαση του νέου CR-V. Για πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο δίκτυο επιβατικών αυτοκινήτων

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications BMW Corporate Communications ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ BMW (Ισχύει από 03/11/2014) ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΥΒΙΣΜΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ (HP) ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ (Co2) ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ME ΟΦΕΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο υβριδικό αυτοκίνητο: Volvo XC60 Plug-in Hybrid

Νέο υβριδικό αυτοκίνητο: Volvo XC60 Plug-in Hybrid 22 Φεβρουαρίου 2012 Νέο υβριδικό αυτοκίνητο: Volvo XC60 Plug-in Hybrid Επιστήμες / Τεχνολογία - Έρευνα Σε υβριδική «Plug-in» έκδοση παρουσίασε το γνωστό όχημα ελευθέρου χρόνου XC60, στην έκθεση αυτοκινήτου

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications BMW Corporate Communications ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ BMW (Ισχύει από 01/06/2016) ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΥΒΙΣΜΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ (HP) ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ (CO2) ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ F21 LCI - Σειρά 1 3θυρη 116i 1.499

Διαβάστε περισσότερα

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented DOWNTOWN 350i ABS Sport Touring Reinvented Με το αρχικό μοντέλο να έχει πετύχει πωλήσεις πάνω από 100.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο, η KYMCO παρουσιάζει το εντελώς νέο Downtown 350, στοχεύοντας στην άνεση

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim Media Information Αύγουστος 2012 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά 5-θ 4-θ sedan Station Wagon Adam Opel AG D-65423 Rüsselsheim media.opel.com Σελίδα 2 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications Η BMW στο 81 ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011. 1. Η BMW στο 81 ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011. (Σύντομη Παρουσίαση) 2. Επισκόπηση Η BMW στο 81 ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011. (Σύντομη

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications BMW Corporate Communications ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ BMW (Ισχύει από 16/12/2016) ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΥΒΙΣΜΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ (HP) ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ (CO2) ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications BMW Corporate Communications ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ BMW (Ισχύει από 29/02/2016) ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΥΒΙΣΜΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ (HP) ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ (Co2) ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ME ΟΦΕΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Tα υβριδικά αυτοκίνητα»

ΘΕΜΑ: «Tα υβριδικά αυτοκίνητα» ΘΕΜΑ: «Tα υβριδικά αυτοκίνητα» Καράμπελα Καράπαπα Επιμέλεια εργασίας: Ζωή Ιωάννα ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ; Αυτός ο τύπος αυτοκινήτου ονομάζεται έτσι επειδή συνδυάζει δύο μορφές ενέργειας για να

Διαβάστε περισσότερα

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Πίνακας περιεχομένων 1 Συμπεριφορά υβριδικού συστήματος σε διαφορετικές θέσεις του επιλογέα ταχυτήτων...3 2 Συμπεριφορά του αυτοκινήτου στην επιτάχυνση...4

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ FORD ECONETIC TECHNOLOGY ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ FORD ECONETIC TECHNOLOGY ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO2 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ FORD ECONETIC TECHNOLOGY ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO2 Νέο μοντέλο Ford Mondeo ECOnetic με εκπομπές CO 2 κάτω από 115 γραμμ./χλμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Pirelli είναι μία μάρκα με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα για τις βασικές αξίες της, κυρίως τις επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

V40 CROSS COUNTRY Design

V40 CROSS COUNTRY Design Design Παρόλο που δεν αποστασιοποιείται πολύ από το V40 κατορθώνει με εύστοχες και έξυπνες επεμβάσεις στο αμάξωμά του να ξεχωρίσει. Επεμβάσεις όπως το συνολικά κατά 40 χιλιοστά μεγαλύτερο ύψος του (απόσταση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε το νέο προσιτό SUV της Opel (vid.)

Οδηγούμε το νέο προσιτό SUV της Opel (vid.) Οδηγούμε το νέο προσιτό SUV της Opel (vid.) Τα crossover στην κατηγορία B συνεχώς αυξάνονται, κερδίζοντας έδαφος, στην πίτα των πωλήσεων. Η εξήγηση απλή. Ο κόσμος θέλει τα πλεονεκτήματα ενός SUV με compact

Διαβάστε περισσότερα

Audi Q8 50 TDI quattro

Audi Q8 50 TDI quattro Audi Q8 50 TDI quattro 24/Μαϊ/2019 17:28 Τι γίνεται όταν η πρακτικότητα ενός SUV μπλέκεται με το συναίσθημα; Μια εκδοχή είναι αναμφίβολα το νέο Audi Q8. Περιμένουμε καρτερικά να το παραλάβουμε και μόλις

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications BMW Corporate Communications Δελτίο Τύπου 08 Ιανουαρίου 2013 Νέα BMW Z4: Ένα roadster με άποψη και σπορ αίσθηση. Συνδυασμός κλασικών αναλογιών και προηγμένης τεχνολογίας, σύγχρονη ερμηνεία της παραδοσιακής

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Τα Σημαντικότερα.

Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 2 Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo συνδυάζει την καινοτόμο αυτοκινητιστική φιλοσοφία της προκατόχου της με τη γοητεία ενός coupe, προσφέροντας

Διαβάστε περισσότερα

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Το απόλυτο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων Όταν πρόκειται για οικονομία καυσίμου, το θέμα δεν είναι μόνο πόση οικονομία μπορείτε να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ F40 VS F20. BMW F40 2019 BMW F20 (2011) Ύψος +13mm 1434 1421 +13 Χώρος πίσω επιβατών +33mm Πλάτος +34mm (1.799mm)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BMW / MINΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 17.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 20.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 25.000 BMW 114d 5ΘΥΡΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

BMW i & ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΕΟ BMW i3 94 Ah KAI OI ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ. Building Green Open Space 2017, 9/4/2017

BMW i & ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΕΟ BMW i3 94 Ah KAI OI ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ. Building Green Open Space 2017, 9/4/2017 BMW i & ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΕΟ BMW i3 94 Ah KAI OI ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ. Building Green Open Space 2017, 9/4/2017 ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ. SALES OPERATIONS & BMW i MANAGER. BMW GROUP HELLAS.

Διαβάστε περισσότερα

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D Όταν ξέρεις πως μέσα σε μια εβδομάδα θα διανύσεις πάνω από 1500 km κάνεις προσεκτική επιλογή της παρέας σου. Σε συνεργασία λοιπόν με το πάντα εξυπηρετικό τμήμα δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ Renault Επαγγελματικά Οχήματα Renault Pro+ Το + του επαγγελματία Η Renault, με παρουσία στην αγορά Επαγγελματικών Οχημάτων για πάνω από έναν αιώνα, παρέχει στους επαγγελματίες πελάτες της καινοτόμες λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

Η GM σκέπτεται Υβριδικά : Τρία Συστήματα για μία Σειρά Οχημάτων Καθοδόν για την Αγορά

Η GM σκέπτεται Υβριδικά : Τρία Συστήματα για μία Σειρά Οχημάτων Καθοδόν για την Αγορά GM Europe Product Development and Technology Communications Adam Opel Haus D-65423 Rüsselsheim Germany Φεβρουάριος 2006 Η GM σκέπτεται Υβριδικά : Τρία Συστήματα για μία Σειρά Οχημάτων Καθοδόν για την Αγορά

Διαβάστε περισσότερα

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Γιατί Οικολογική Οδήγηση; Η έννοια της αυτοκίνησης είναι συνδεδεμένη

Διαβάστε περισσότερα

Η BMW στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2013 (IAA). Περιεχόμενα.

Η BMW στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2013 (IAA). Περιεχόμενα. Η BMW στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2013 (IAA). Περιεχόμενα. 1. Η BMW στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2013 (IAA). (Περιληπτικά)... 2. Η BMW στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Νέα BMW 740e iperformance, Νέα BMW 740Le iperformance, Νέα BMW 740Le xdrive iperformance. Περιεχόμενα.

Νέα BMW 740e iperformance, Νέα BMW 740Le iperformance, Νέα BMW 740Le xdrive iperformance. Περιεχόμενα. Σελίδα 1 Νέα BMW 740e iperformance, Νέα BMW 740Le iperformance, Νέα BMW 740Le xdrive iperformance. Περιεχόμενα. 1. Με μια ματιά....2 2. Τεχνολογία BMW i στην πολυτελή κατηγορία. Νέα BMW 740e iperformance,

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Opel Agila: Φιλικό, Δυναμικό, Ευέλικτο

Νέο Opel Agila: Φιλικό, Δυναμικό, Ευέλικτο Μάρτιος 2008 Η Opel στο 78 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης Νέο Opel Agila: Φιλικό, Δυναμικό, Ευέλικτο Φιλοσοφία: Πεντάθυρο όχημα ενός όγκου με πέντε κανονικά καθίσματα Λειτουργικότητα: Πολυμορφικό

Διαβάστε περισσότερα

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Στουτγάρδη. Στη δεκαετία του '80 η Porsche ανέπτυξε μια παγκόσμια τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο Design Ιδιαίτερα εκτεταμένη ανανέωση που ξεπερνά κατά πολύ τα συνηθισμένα όρια ενός facelift. Δίνει σε σημαντικό βαθμό το δικαίωμα να μιλάμε για νέα μοντέλα. Εμπρός μέρος έχει αλλάξει ριζικά μορφή. Νέα

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN. e-nv200 EVALIA & VAN

NISSAN. e-nv200 EVALIA & VAN NISSAN e-nv200 EVALIA & VAN e-nv200 EVALIA & VAN ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΙΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 200 KM ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΛΗΣ 301 KM (ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ WLTP) 40-60 min* 7h 30min 21h 30min ΤΑΧΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ WALLBOX ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΕ ΟΙΚΙΑΚΗ ΠΡΙΖΑ *Ο

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Δυναμική, ευέλικτη, ευφυής.

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Δυναμική, ευέλικτη, ευφυής. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Δυναμική, ευέλικτη, ευφυής. Δυναμικές επιδόσεις, υψηλή αισθητική και ευφυής λειτουργικότητα είναι αρετές που έχουν κάνει διάσημη τη BMW Σειρά 5 Touring. Τώρα, η νέα

Διαβάστε περισσότερα

Honda Mobility MOBILITY

Honda Mobility MOBILITY Υβριδική Τεχνολογία Honda Εισηγητής: Νίκος Ξυδιάς Τεχνικός Εκπαιδευτής Honda 1 Honda Mobility MOBILITY 3 3 To Όραµα της Honda Επιθυµούµε να είµαστε µία Εταιρία την Ύπαρξη της οποίας θέλει η Κοινωνία (we

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο BMW i8 Roadster, το νέο BMW i8 Coupe. Συνοπτικά.

Το νέο BMW i8 Roadster, το νέο BMW i8 Coupe. Συνοπτικά. Page 1 Το νέο BMW i8 Roadster, το νέο BMW i8 Coupe. Συνοπτικά. Ένα ακόμα συναρπαστικό κεφάλαιο ξεκινά στην ιστορία επιτυχίας του BMW i8, καθώς η ανανεωμένη έκδοση του 2+2 μοντέλου του plug-in υβριδικού,

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις SL 2900 Συρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα για μοναδικές συναρπαστικές επιδόσεις SL 2900 Το πνεύμα της εποχής; Το έχει προσπεράσει προ πολλού 3 SL 2900 Το SL 2900 είναι το μοναδικό συρόμενο σύστημα με εκτροπή

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Volvo V60 D4. 04/Ιαν/ :03

Volvo V60 D4. 04/Ιαν/ :03 Volvo V60 D4 04/Ιαν/2019 16:03 Δυστυχ ώς στην χώρα μας η κατηγορία των wagon δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, όπως συμβαίνει στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Οι Έλληνες προτιμούν τα sedan, με αποτέλεσμα

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Απαράμιλλη γοητεία, πολυτέλεια και πρακτικότητα.

Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Απαράμιλλη γοητεία, πολυτέλεια και πρακτικότητα. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Απαράμιλλη γοητεία, πολυτέλεια και πρακτικότητα. Η BMW παρουσιάζει εκτενώς ανανεωμένη μία από τις πιο δημιουργικές αυτοκινητιστικές φιλοσοφίες των τελευταίων χρόνων.

Διαβάστε περισσότερα

People S 125/150. Η Kymco μεταμορφώνει κυριολεκτικά το People S, με νέα εμφάνιση, νέο πλαίσιο, νέα ανάρτηση και νέους κινητήρες προδιαγραφών Euro4!

People S 125/150. Η Kymco μεταμορφώνει κυριολεκτικά το People S, με νέα εμφάνιση, νέο πλαίσιο, νέα ανάρτηση και νέους κινητήρες προδιαγραφών Euro4! Η Kymco μεταμορφώνει κυριολεκτικά το People S, με νέα εμφάνιση, νέο πλαίσιο, νέα ανάρτηση και νέους κινητήρες προδιαγραφών Euro4! Προσφέρεται σε δύο εκδόσεις 125 και 150cc που απευθύνονται στον πλέον απαιτητικό

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Κινητήρας 1.0 Turbo 3 Cylinder 120 HP MT 4X2 Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη 3 σε σειρά Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Μέγιστη ισχύς σε kw

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. Mercedes-AMG GT. T Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. S Ήρθε για να σας απογειώσει. Είναι εδώ. Η δήλωση από το Affalterbach: μακρύ καπό, θέση οδηγού τοποθετημένη αρκετά πίσω, φαρδύ και

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το νέο Skoda Kodiaq (vid.)

Δοκιμάζουμε το νέο Skoda Kodiaq (vid.) Δοκιμάζουμε το νέο Skoda Kodiaq (vid.) Ίσως πρόκειται για το πιο τολμηρό βήμα της Skoda τα τελευταία χρόνια. Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη κατηγορία των SUV προτάσσει το στέρνο της και παρουσιάζει ένα πληθωρικό

Διαβάστε περισσότερα

Powerful rides, for power people!

Powerful rides, for power people! Powerful rides, for power people! Ενοικιάσεις πολυτελών αυτοκινήτων στη Σαντορίνη Η Vazeos Car Rental ιδρύθηκε στη Σαντορίνη το 1998. Η πελατοκεντρική προσέγγιση, ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, το ήθος,

Διαβάστε περισσότερα

Κυρίαρχο γεγονός στον 21 ο αιώναγια την αυτοκινητοβιοµηχανία θα είναι, πέρα από την ικανοποίηση των συνεχώς αυξανόµενων απαιτήσεων των καταναλωτών, η

Κυρίαρχο γεγονός στον 21 ο αιώναγια την αυτοκινητοβιοµηχανία θα είναι, πέρα από την ικανοποίηση των συνεχώς αυξανόµενων απαιτήσεων των καταναλωτών, η Το παρόν και το µέλλον των υβριδικών αυτοκινήτων της Toyota Η οπτική γωνία της Toyota Μίλτος Τσοσκούνογλου ιευθυντής Τοµέα Προστασίας Περιβάλλοντος & Υγείας και Ασφάλειας της Εργασίας, Toyota Ελλάς Κυρίαρχο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ WAY OF NEWS. Way of Life! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Νέο ALTO, Multimedia Cyber Station Swift Plug in Hybrid και SX4 FCV Νέο SX4 Οθόνηπίσωεπιβατών

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ WAY OF NEWS. Way of Life! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Νέο ALTO, Multimedia Cyber Station Swift Plug in Hybrid και SX4 FCV Νέο SX4 Οθόνηπίσωεπιβατών Ηλεκτρονική Περιοδική Έκδοση Δεκέμβριος 2009 Τεύχος 7 WAY OF NEWS Life! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Νέο ALTO, Multimedia Cyber Station Swift Plug in Hybrid και SX4 FCV Νέο SX4 Οθόνηπίσωεπιβατών ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Νέο Alto

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνογνωσία Έμπειροι και πλήρως καταρτισμένοι τεχνικοί, με ειδικότητα στα Toyota και στα υβριδικά οχήματα.

Τεχνογνωσία Έμπειροι και πλήρως καταρτισμένοι τεχνικοί, με ειδικότητα στα Toyota και στα υβριδικά οχήματα. ALWAYS A BETTER WAY ΛΟΓΟΙ Χρηματοδοτικές λύσεις Ένα πλήρες πακέτο χρηματοδοτικών λύσεων, μέσω του προγράμματος ToyotaFlex με ευέλικτες επιλογές ή άλλων τυποποιημένων χρηματοδοτικών λύσεων μέσω εμπορικών

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση 29 Ιουνίου 2017 110 VARIO 125 BEAT 110 Το απλό δεν ήταν ποτέ τόσο εντυπωσιακό Κυβισμός: 125κ.εκ. Μέγιστη Ισχύς: 8,9 hp / 7.250 σ.α.λ. Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Το καλύτερο SYM. SYM Citycom 300. Το Citycom 300i είναι το scooter που φέρνει τη SYM μπροστά από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου

Το καλύτερο SYM. SYM Citycom 300. Το Citycom 300i είναι το scooter που φέρνει τη SYM μπροστά από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου Το καλύτερο SYM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: AUTOMAG ΜΟΤΟ ΔΟΚΙΜΕΣ 073 SYM Citycom 300 ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ Το Citycom 300i είναι το scooter που φέρνει τη SYM μπροστά από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου Τις

Διαβάστε περισσότερα

Opel Insignia: Η ανάγλυφη σχεδίαση συναντά τη Γερμανική ακρίβεια

Opel Insignia: Η ανάγλυφη σχεδίαση συναντά τη Γερμανική ακρίβεια Σεπτέμβριος 2008 Περίληψη Opel Insignia: Η ανάγλυφη σχεδίαση συναντά τη Γερμανική ακρίβεια Νέα φιλοσοφία: Σπορ, μεσαίου μεγέθους sedan Πλούσια γκάμα επιλογών: Τρεις εκδόσεις αμαξώματος, επτά κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

NEO. Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος. Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου. Αλυσοπρίονο STIHL MS 500i

NEO. Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος. Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου. Αλυσοπρίονο STIHL MS 500i Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος NEO Αλυσοπρίονο STIHL MS 00i Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου Το νέο STIHL MS 00i Ο κινητήρας που δίνει το έναυσμα για μια νέα

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Volvo FH αποτελεί πρόκληση για τον κλάδο των φορτηγών και εκτοξεύει στα ύψη την κερδοφορία των μεταφορικών εταιρειών.

Το νέο Volvo FH αποτελεί πρόκληση για τον κλάδο των φορτηγών και εκτοξεύει στα ύψη την κερδοφορία των μεταφορικών εταιρειών. Δελτίο τύπου Το νέο Volvo FH αποτελεί πρόκληση για τον κλάδο των φορτηγών και εκτοξεύει στα ύψη την κερδοφορία των μεταφορικών εταιρειών. Με τη νέα σειρά Volvo FH, η Volvo Trucks διευρύνει τις ικανότητες

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch 0 100 o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας 0 έως 100º σε 1

Διαβάστε περισσότερα

VOLVO V40. Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία

VOLVO V40. Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία κατηγορία. Όμορφο, καθαρό design, με όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα σύγχρονα Volvo και με έντονα ανάγλυφα στοιχεία (στο καπό, αλλά

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΕΔΗΣΗ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΕΔΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΕΔΗΣΗ Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης των ηλεκτρικών κινητήρων για την κίνηση οχημάτων είναι η εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη διάρκεια της πέδησης (φρεναρίσματος) του οχήματος.

Διαβάστε περισσότερα

Η Opel Παρουσιάζει το Corsa Hybrid Concept

Η Opel Παρουσιάζει το Corsa Hybrid Concept Σεπτέμβριος 2007 Παγκόσμια πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA) 2007 Η Opel Παρουσιάζει το Corsa Hybrid Concept Άμεσο μέλλον: Το πρωτότυπο Corsa Hybrid και το Vectra Flexpower δείχνουν

Διαβάστε περισσότερα

Αθόρυβη οδήγηση χωρίς ρύπους στην πόλη: Τα Vito E-Cell Van καλύπτουν χλμ για τους πελάτες μας

Αθόρυβη οδήγηση χωρίς ρύπους στην πόλη: Τα Vito E-Cell Van καλύπτουν χλμ για τους πελάτες μας Δελτίο Τύπου Αθόρυβη οδήγηση χωρίς ρύπους στην πόλη: Τα Vito E-Cell Van καλύπτουν 650.000χλμ για τους πελάτες μας 14 Φεβρουαρίου 2012 Το πρώτο Van στον κόσμο με εργοστασιακό ηλεκτρικό σύστημα κίνησης δοκιμάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

Ford Evos Concept Η Υπέρτατη Έκφραση του Νέου Παγκόσμιου Σχεδιαστικού και Τεχνολογικού Οράματος της Ford

Ford Evos Concept Η Υπέρτατη Έκφραση του Νέου Παγκόσμιου Σχεδιαστικού και Τεχνολογικού Οράματος της Ford ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ford Evos Concept Η Υπέρτατη Έκφραση του Νέου Παγκόσμιου Σχεδιαστικού και Τεχνολογικού Οράματος της Ford Το Ford Evos Concept αποκαλύπτει την πρώτη πραγματικά παγκόσμια σχεδιαστική γλώσσα

Διαβάστε περισσότερα

SYM Wolf Café Racer 300i

SYM Wolf Café Racer 300i [ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ 2018] SYM Wolf Café Racer 300i Το Wolf Café Racer 300i είναι ένα μοντέλο πρότυπο για τους φίλους των vintage μοτοσικλετών που προστίθεται στη γκάμα της SYM. Κινείται

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Nissan LEAF με τεχνολογία ProPILOT είναι το πιο προηγμένο αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής!

Το νέο Nissan LEAF με τεχνολογία ProPILOT είναι το πιο προηγμένο αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής! Press2017 ΝΙΚ. Ι. ΘΕ ΟΧΑΡΑ ΚΗΣ Α.Ε. Έτος Ιδρύσεως 1924 Κεντρικό Κατάστημα Λεωφ. Αθηνών 169,10447 Αθήνα Τηλ. : 210 3479700 Fax. : 210 3477646 Κατάστημα Θεσσαλονίκης Μοναστηρίου 177-179 546 27 Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

Νέο MINI Countryman. Περιεχόμενα.

Νέο MINI Countryman. Περιεχόμενα. page 1 Νέο MINI Countryman. Περιεχόμενα. Το νέο MINI Countryman. Προφίλ.2 Κορυφαίο στυλ παντός εδάφους: το νέο MINI Countryman..6 Σημείωση: Οι τιμές για επιδόσεων, κατανάλωσης και ρύπων που εμφανίζονται

Διαβάστε περισσότερα

XCITING 400i ABS. Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter. της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης!

XCITING 400i ABS. Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter. της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης! XCITING 400i ABS Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης! Θέλεις να κινηθείς γρήγορα αλλά και με άνεση. Να έχεις στην διάθεσή

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμή SYM Jet14 125i L/C: Καθημερινά πολύτιμο

Δοκιμή SYM Jet14 125i L/C: Καθημερινά πολύτιμο Δοκιμή SYM Jet14 125i L/C: Καθημερινά πολύτιμο Ευέλικτο, όμορφο, σύγχρονο, οικονομικό. Το SYM Jet 14 125i L/C είναι το scooter που ψάχνετε. Ποιος είπε πως τα scooter των 125 κ.εκ. δεν δικαιούνται υγρόψυκτους

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Renault Twingo Energy 0.9 TCe

Δοκιμάζουμε το Renault Twingo Energy 0.9 TCe Δοκιμάζουμε το Renault Twingo Energy 0.9 TCe Πάει αρκετός καιρός από τότε που σας είχαμε παρουσιάσει δοκιμή μιας έκδοσης του Renault Twingo. Ήταν τον Σεπτέμβρη του 2015 αλλά μας φαίνεται σα να ήταν χθες!

Διαβάστε περισσότερα

Η BMW στο 87 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης Αναλυτική Παρουσίαση.

Η BMW στο 87 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης Αναλυτική Παρουσίαση. Σελίδα 1 Η BMW στο 87 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2017. Αναλυτική Παρουσίαση. 1. Δυναμική, ευέλικτη, ευφυής: Νέα BMW Σειρά 5 Touring.... 2 2. Νέο επίπεδο σπορ επιδόσεων και υψηλής αισθητικής:

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ FORD: ΝΕΟ PLUG-IN ΥΒΡΙΔΙΚΟ C-MAX ΜΕ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΙΣΧΥΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ FORD: ΝΕΟ PLUG-IN ΥΒΡΙΔΙΚΟ C-MAX ΜΕ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΙΣΧΥΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ FORD: ΝΕΟ PLUG-IN ΥΒΡΙΔΙΚΟ C-MAX ΜΕ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΙΣΧΥΟΣ Η Ford προετοιμάζεται για την παραγωγή πέντε υβριδικών ηλεκτρικών,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Το HydroGen4 Κυκλοφορεί στους Ευρωπαϊκούς Δρόμους

Το HydroGen4 Κυκλοφορεί στους Ευρωπαϊκούς Δρόμους 26 Νοεμβρίου, 2008 Το HydroGen4 Κυκλοφορεί στους Ευρωπαϊκούς Δρόμους Το Ευρωπαϊκό τμήμα του παγκοσμίως μεγαλύτερου στόλου οχημάτων κυψελών καυσίμου κυκλοφορεί στο δρόμο Τεχνικές βελτιώσεις σε επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

The BMW i3. Παρουσίαση.

The BMW i3. Παρουσίαση. Page 1 The BMW i3. Παρουσίαση. 1. BMW i3. Παρουσίαση.... 02 2. Παράθυρο στο μέλλον: Καινοτόμος σχεδίαση και βιώσιμα υλικά:... 11 3. Επαναπροσδιορισμός οδηγικής απόλαυσης: Σύστημα κίνησης και πλαίσιο....

Διαβάστε περισσότερα

Νέα συστήματα υποστήριξης οδηγού ΜΙΝΙ. Περιεχόμενα.

Νέα συστήματα υποστήριξης οδηγού ΜΙΝΙ. Περιεχόμενα. Page 1 Νέα συστήματα υποστήριξης οδηγού ΜΙΝΙ. Περιεχόμενα. 1. Νέα συστήματα υποστήριξης οδηγού. (Εισαγωγή) 2. Νέα συστήματα υποστήριξης οδηγού. (Λεπτομερής παρουσίαση) 2.1 head-up display. 2.2 Προειδοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications BMW Corporate Communications Δελτίο Τύπου 14 Ιανουαρίου 2013 Ανανεωμένη η γκάμα μοντέλων BMW από την Άνοιξη του 2013. Νέοι και κορυφαίοι κινητήρες, BMW xdrive για την BMW Σειρά 3 Touring Intelligent all-wheel

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Επτά Παγκόσμιες Πρεμιέρες: Από το Opel Insignia OPC μέχρι το Monza Concept. Σεπτέμβριος 2013

Media Information. Επτά Παγκόσμιες Πρεμιέρες: Από το Opel Insignia OPC μέχρι το Monza Concept. Σεπτέμβριος 2013 Media Information Σεπτέμβριος 2013 Η Opel στο 65 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης Επτά Παγκόσμιες Πρεμιέρες: Από το Opel Insignia OPC μέχρι το Monza Concept Αυτοπεποίθηση: Το Insignia OPC,

Διαβάστε περισσότερα