ΠΑΝΕΛ ΠΕΤΡΟΒΑΜΒΑΚΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΑΝΕΛ ΠΕΤΡΟΒΑΜΒΑΚΑ"

Transcript

1 1 ΠΑΝΕΛ ΠΕΤΡΟΒΑΜΒΑΚΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ Τα πάνελ πρέπει να τοποθετούνται αποκλειστικά από εξειδικευμένα συνεργεία και μόνο με τον κατάλληλο εξοπλισμό. Απαγορεύεται η τοποθέτηση τους κατά την διάρκεια βροχόπτωσης ή χιονόπτωσης, ή όταν πνέουν ισχυροί άνεμοι ή όταν υπάρχει ομίχλη. Επιβάλλεται η διακοπή της διαδικασίας τοποθέτησης όταν δεν υπάρχει επαρκής ορατότητα ή και μετά την δύση του ηλίου, εκτός και αν υπάρχει η δυνατότητα επαρκούς τεχνητού φωτισμού. Η εφαρμογή των υλικών σφράγισης πρέπει να γίνεται σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος άνω των 4 ο C. Προστατευτικό Φιλμ. Οι επιφάνειες των πάνελ φέρουν προστατευτικό φιλμ με σκοπό να προστατεύουν από την βρωμιά και να αποφεύγεται το γρατσούνισμα τους ή οποιαδήποτε άλλη φθορά. Το φιλμ αυτό εφαρμόζεται κατά την διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας και πρέπει να αφαιρείται οπωσδήποτε κατά την τοποθέτηση των πάνελ. Σε κάθε περίπτωση η αποκόλληση του φιλμ πρέπει να πραγματοποιηθεί πριν την πάροδο 60 ημερών από την ημερομηνία παραγωγής των πάνελ, όπως αυτή αναγράφεται στην εκάστοτε ταυτότητα δέματος. Ακόμη και αν τα πάνελ πρόκειται να αποθηκευτούν η αποκόλληση πρέπει να πραγματοποιηθεί πριν την πάροδο των 60 ημερών. Αν τα πάνελ πρέπει να αποθηκευτούν σε εξωτερικό χώρο, πρέπει οπωσδήποτε να προστατευτούν από τον ήλιο. Σε αντίθετη περίπτωση η αφαίρεση του φιλμ μπορεί να καταστεί δύσκολη, καθώς μετά την εκτενή τους έκθεση σε συνθήκες εξωτερικού περιβάλλοντος το φιλμ μπορεί να παρουσιάσει «σκασίματα». Η αφαίρεση του προστατευτικού φιλμ πρέπει να ξεκινά πριν την έναρξη της τοποθέτησης των πάνελ και μάλιστα από τις κατά μήκος ακμές τους. Μόνο στην περίπτωση που τα πάνελ τοποθετηθούν σε σημεία που δεν είναι δυνατή η αφαίρεση του φιλμ μετά την τοποθέτηση τους, συνίσταται η ολική αφαίρεση του φιλμ πριν την τοποθέτηση. Με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των πάνελ, πρέπει να αφαιρεθεί το φιλμ από την υπόλοιπη επιφάνεια τους.

2 Δεν ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να παραμείνει κολλημένο φιλμ σε κανένα σημείο του πάνελ μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης. Ενδέχεται να περιορίσει την ομαλή απορροή των υδάτων από την επιφάνεια του ελάσματος και να παρακρατήσει σημειακά υγρασία με αποτέλεσμα με την πάροδο του χρόνου να παρουσιαστούν προβλήματα οξείδωσης. 2 Κανόνες ασφαλείας. Όλες οι εργασίες τοποθέτησης των πάνελ, πρέπει να πραγματοποιούνται τηρώντας τους κανονισμούς ασφαλείας και την νομοθεσία όπως αυτή ισχύει στον εκάστοτε τόπο εκτέλεσης των εργασιών και αυστηρά υπό την επιτήρηση εξειδικευμένων εργοδηγών. Συμπληρωματικά, είναι απαραίτητη η χρήση εξοπλισμού ασφαλείας όπως: 1. Κιγκλίδωμα ασφαλείας στην περίμετρο της οροφής του κτιρίου. 2. Ολόσωμες ζώνες ασφαλείας με σωστά συστήματα πρόσδεσης και ανακόπτη πτώσης. 3. Αντιολισθητικά υποδήματα. Προετοιμασία. Πριν την έναρξη της τοποθέτησης των πάνελ είναι επιτακτικός ο έλεγχος της στατικής επάρκειας του κτιρίου, όπως η σωστή διαστασιολόγηση και η σωστή τοποθέτηση των μηκίδων, των τεγίδων και των ζευκτών βάσει του υπό εκπόνηση σχεδίου. Επιπλέον, είναι απαραίτητος ο έλεγχος της επιφάνειας που ορίζουν οι τεγίδες ή οι μηκίδες ως προς την επιπεδότητα της. Μόνον η σωστή προετοιμασία πριν την τοποθέτηση μπορεί να επιφέρει άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα. ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ κατά την διάρκεια της τοποθέτησης των πάνελ, διότι εγκυμονεί τον κίνδυνο να αλλοιωθεί η τελική επίστρωση του ελάσματος. Κοπή των πάνελ και των ειδικών τεμαχίων στο εργοτάξιο. Για την κοπή των πάνελ συνίσταται η χρήση πριονιών με οδοντωτές λάμες ή δισκοπρίονα (βλ. φωτογραφία 1.), τα οποία να συνδυάζονται με οδηγούς ακριβείας. Απομακρύνεται αμέσως από την επιφάνεια του ελάσματος όλα τα γρέζια που προέκυψαν από την κοπή.

3 3 Η χρήση γωνιακών τροχών, ή οποιοδήποτε άλλου εργαλείου θα μπορούσε να προκαλέσει υπερθέρμανση στην περιοχή κοπής δεν επιτρέπεται, διότι μπορεί να προκαλέσει ζημία στην αντιδιαβρωτική προστασία του ελάσματος(βλ. φωτογραφία 2.) Οι κοπές ανοιγμάτων στα πάνελ, περιορίζουν τις μηχανικές του αντοχές και για αυτό πρέπει να τοποθετούνται με ιδιαίτερη προσοχή. Η κοπή τόσο των ειδικών τεμαχίων, όσο και των πάνελ πρέπει να πραγματοποιείται πάνω σε σταθερές και οριζόντιες επιφάνειες που να επικαλύπτονται από κάποιο μαλακό ύφασμα όπως π.χ. η τσόχα, προκειμένου να αποφευχθούν χτυπήματα και γρατσουνιές. Δεν επιτρέπεται η κοπή τους σε σκαλωσιές, στην οροφή του κτιρίου κ.τ.λ.

4 Συνδεσμολογία Για την σωστή συνδεσμολογία των πάνελ πρέπει να χρησιμοποιούνται οι αυτοδιάτρητες βίδες που προτείνονται από τον κατασκευαστή. Ο τύπος των βιδών εξαρτάται από τον τύπο της φέροντος οργανισμού του κτιρίου όπως επίσης και από τον τύπο και πάχος του πάνελ. Για την σωστή στερέωση των πάνελ, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η καθετότητα της βίδας σε σχέση με την επιφάνεια του πάνελ, και ως εκ τούτου η χρήση βιδολόγου θεωρείται απαραίτητη. Η χρήση ανοξείδωτων βιδών επιβάλλεται όταν συντρέχει ένας ή παραπάνω από τους εξής λόγους: 4. Εντός του κτιρίου υπάρχει μόνιμα υγρασία άνω του 70% 5. Υπάρχει βεβαρυμμένη χημικά ατμόσφαιρα 6. Ο υπό αποθήκευση εξοπλισμός ή προϊόντα απαιτούν ιδιαίτερη προστασία. 4 Το εκτιμώμενο πλήθος βιδών ανέρχεται σε 2 βίδες ανά τετραγωνικό μέτρο πάνελ πλαγιοκάλυψης και σε 2,3 βίδες ανά τετραγωνικό μέτρο πάνελ επικάλυψης. Ειδικά για τα πάνελ πλαγιοκάλυψης που εκτίθενται στην ηλιακή ακτινοβολία, και παρουσιάζουν έντονες μεταβολές της θερμοκρασίας του ελάσματος, πρέπει να πραγματοποιείται προδιάτρηση μεγαλύτερης διαμέτρου τουλάχιστον 2mm σε σχέση με την διάμετρο της βίδας. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται ο παραμορφωτικός λυγισμός των πάνελ. Με την εφαρμογή των ειδικά σχεδιασμένων βιδών και των ροδελών με επικάλυψη EPDM, η υδατοστεγανότητα του κτιρίου είναι απολύτως διασφαλισμένη όπως επίσης και η ανθεκτικότητα της στερέωσης, εξαλείφοντας το διάκενο μεταξύ κτιρίου και πάνελ. Για την σωστή συνδεσμολογία παρατηρείστε το επόμενο σκαρίφημα. Ειδικά για τα πάνελ οροφής απαιτείται η χρήση τραπεζοειδούς καλύπτρας και ροδέλας EPDM. Οι τραπεζοειδείς καλύπτρες φέρουν την ίδια απόχρωση με τα υπό τοποθέτηση πάνελ.

5 ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΑΝΕΛ ΠΛΑΓΙΟΚΑΛΥΨΗΣ RW & RWs Τα πάνελ πρέπει να αφαιρούνται ένα-ένα από το δέμα, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία όπως σφικτήρες με επένδυση τσόχας ή βεντούζες. Ανασηκώστε το πάνελ έτσι ώστε σε μία πρώτη φάση να ακουμπήσει πάνω στο δέμα με την πλαϊνή του ακμή, και στην συνέχεια φέρτε το σε όρθια θέση ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες: 5 1. Πρώτα μετακινήστε το πάνω πάνελ ανασηκώνοντας το, προς το πλάι για 200mm. Ποτέ μην σέρνεται το πάνελ πάνω στο δέμα, διότι υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσετε γρατζουνιές στις επιφάνειες των ελασμάτων. 2. Αμέσως μετά τοποθετήστε τάκους μεταξύ του υπό τοποθέτηση πάνελ και του δέματος. 3. Σηκώστε το πάνελ να πατήσει με την επιμήκη ακμή του πάνω στους τάκους.

6 4. Σε περιπτώσεις κατά τις οποίες είναι αδύνατη η αποθήκευση των πάνελ κοντά στο σημείο όπου πρέπει να τοποθετηθούν, θα πρέπει να μεταφερθούν με τα χέρια. Πρέπει απαραιτήτως να μεταφέρονται ένα-ένα και να το κρατούν τουλάχιστον δύο τεχνίτες ή και περισσότεροι εξαρτωμένου του μήκους και του βάρους του Αν το πάνελ πρέπει να τοποθετηθεί κατακόρυφα, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένας μηχανισμός περιστροφής του όπως απεικονίζεται στα σκαριφήματα.

7 7 Ξεκινήστε την τοποθέτηση με την φορά που υποδεικνύουν τα εκάστοτε σχέδια εφαρμογής. Για την περίπτωση τοποθέτησης πάνελ πλαγιοκάλυψης με κρυφή στήριξη RW, πρέπει το άκρο που βιδώνεται -και όχι το ελεύθερο άκρο του πάνελ- να ακολουθεί την φορά τοποθέτησης. Πρέπει καθ όλη την διάρκεια της τοποθέτησης να χρησιμοποιείται ο σωστός εξοπλισμός. Επιπλέον, στο σημείο όπου το πάνελ εφάπτεται με την βάση του κτιρίου, κρίνεται απαραίτητη η χρήση ενός λεπτού παπλώματος πετροβάμβακα, προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή σφράγιση του κτιρίου και να αποφευχθεί η δημιουργία θερμογέφυρας. Στην περίπτωση που πραγματοποιείται κατακόρυφη τοποθέτηση των πάνελ και το ύψος του κτιρίου ξεπερνά το μέγιστο επιτρεπόμενο μήκος των πάνελ είναι απαραίτητο η πλαγιοκάλυψη να γίνεται σε δύο ή περισσότερες σειρές. Σ αυτήν την περίπτωση συνίσταται η υπερκάλυψη μεταξύ των σειρών πάνελ τουλάχιστον κατά 50mm αφαιρόντας το εσωτερικό έλασμα και τον πυρήνα του «πάνω» πάνελ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΕΙΡΩΝ ΠΑΝΕΛ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΠΑΝΕΛ. Το κάθε πανελ πρεπει να στηρίζεται αυτόνομα και ανεξάρτητα σε τμήμα του φέροντος οργανισμού. Στην περίπτωση που είναι αδύνατη η προσέγγιση του σημείου τοποθέτησης των πάνελ από γερανό, η τοποθέτηση των πάνελ μπορέι να γίνει με τα χέρια, αλλά μόνο όταν τα πάνελ είναι εύκολα διαχειρίσημα σε ότι αφορά το μήκος τους και το βάρος τους. Ενδεικτικά η διαδικασία που πρέπει να τηρείται φαίνεται στο παρακάτω σκαρήφημα.

8 8 Η συναρμογή των πάνελ πραγματοποιείται σωστά όταν κουμπώσουν πολύ σφιχτά μεταξύ τους, και όταν μεταξύ των ελασμάτων των δύο γειτονικών πάνελ παραμένει ένα διάκενο των 2-3mm. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΒΙΔΩΜΑ, ώστε να μην δημιουργηθούν βαθουλώματα στην επιφάνεια των πάνελ. Η σφράγιση των αρμών πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να γίνεται με το πυράντοχο σφραγιστικό υλικό της Sika Firestop, για την επίτευξη της αναμενόμενης και πιστοποιημένης αντοχής στην φωτιά. ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΑΝΕΛ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ RR Ελάχιστη επιτρεπόμενη κλίση στέγης. Η ελάχιστη αποδεκτή κλίση για την σωστή εφαρμογή των πάνελ επικάλυψης είναι: 5% για συνεχόμενο πάνελ χωρίς αλληλοεπικάλυψη ή και χωρίς ανοίγματα φωτισμού (π.χ. πολυεστερικά φύλλα ή πολυκαρμπονικά φύλλα) 7% για μη συνεχόμενο πάνελ με αλληλοεπικάλυψη ή και με ανοίγματα φωτισμού (π.χ. πολυεστερικά φύλλα ή πολυκαρμπονικά φύλλα) Ελάχιστη επιτρεπόμενη επιφάνεια στήριξης. Συνίσταται να γίνεται πάντα έλεγχος πριν την έναρξη της τοποθέτησης για την πλήρη συμφωνία μεταξύ της κατασκευής και του σχεδίου εφαρμογής της μελέτης. Επίσης βεβαιωθείτε ότι τα σημεία στήριξης απαρτίζουν ένα επίπεδο. Η ελάχιστη επιφάνεια στήριξης πρέπει να είναι 60mm και στην περίπτωση αλληλοεπικάλυψης πρέπει να είναι τουλάχιστον 100mm.

9 9 Προτεινόμενη Απόληξη Πάνελ. Στα σημεία απόληξης του πάνελ στην υδρορροή απαιτείται το «ξάκρισμα» τουλάχιστον 50mm σε όλο το πλάτος του πάνελ, προκειμένου να μην οδηγηθούν νερά στον πυρήνα του πετροβάμβακα. Η αφαίρεση του πετροβάμβακα και του εσωτερικού ελάσματος πραγματοποιείται στο εργοτάξιο. Συμπληρωματικά, για λόγους αισθητικής αλλά και προστασίας του πετροβάμβακα απαιτείται η εφαρμογή του «χτενιού», το οποίο κι εφαρμόζει τέλεια με το προφίλ της σειράς RR. Διαχείριση και Τοποθέτηση Τα πάνελ τύπου RR μπορούν να τοποθετηθούν με την βοήθεια είτε βεντούζας, είτε μηχανικών αρπαγών. Κατά την τοποθέτηση πάνελ με μήκος μεγαλύτερο των 12,00m απαιτείται η χρήση δοκών, έτσι ώστε το πάνελ να ανασηκωθεί και να μετακινηθεί από περισσότερα σημεία (κάθε 3 έως 4m)

10 Πριν την εναπόθεση του πάνελ στον φέροντα οργανισμό του κτιρίου, πρέπει να έχει αφαιρεθεί το προστατευτικό φιλμ που φέρει το εσωτερικό έλασμα. Η χρήση μαλακών αντιολισθητικών υποδημάτων από τους εργάτες-ανεγέρτες κατά την τοποθέτηση των πάνελ, θεωρείται απαραίτητη, προκειμένου να μην δημιουργηθούν φθορές στην τελική επίστρωση της βαφής του εξωτερικού ελάσματος. Για το κούμπωμα των πάνελ, απαιτείται να έρθουν σε απόλυτη επαφή το τραπέζιο του ήδη τοποθετημένου πάνελ με το ελεύθερο τραπέζιο του υπό τοποθέτηση πάνελ. Με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης, είναι απαραίτητο τα πάνελ να εφαρμόζουν το ένα με το άλλο, και να μην υπάρχει μετατόπιση των κατά μήκος ακμών μεταξύ τους. Κατά την διαδικασία του κουμπώματος των πάνελ, προτείνεται η εφαρμογή σφραγιστικού βουτυλικού κορδονιού, ώστε να περιοριστεί η δυνατότητα περατότητας του αέρα και της υγρασίας. 10 Υπερκάλυψη. Στην περίπτωση που τα πάνελ επικάλυψης υπερβαίνουν το μήκος των 15m πράγμα που καθιστά αδύνατη την μεταφορά τους - ή γενικότερα για να γίνει πιο εύκολη διαχείριση των πάνελ μειώνοντας το βάρος του ανά τεμάχιο, είναι δυνατή η σε μήκος αποκατάσταση της συνέχειας τους οπότε και συνίσταται η υπερκάλυψη κατά τουλάχιστον 200mm. Σ αυτήν την περίπτωση είναι πολύ σημαντικό να ακολουθηθεί η σωστή αλληλουχία τοποθέτησης των επί μέρους τεμαχίων όπως φαίνεται στο παρακάτω σκαρίφημα:.

11 11 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Οι κυριότερες και συνηθέστερες αιτίες που οδηγούν σε άστοχη εφαρμογή των πάνελ και πρέπει να κατηγορηματικά αποφεύγονται είναι οι ακόλουθες: Η υιοθέτηση μεθόδων τοποθέτησης που παρεκκλίνουν από τις συστημένες του παραγωγού. Η ανεπαρκής διαθεσιμότητα κατάλληλου εξοπλισμού ή λανθασμένη χρήση του εξοπλισμού. Η εκπόνηση των εργασιών από μη εξειδικευμένους εργάτες. ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ. Μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των πάνελ πρέπει να αφαιρεθεί από όλες τις επιφάνειες το προστατευτικό φιλμ και με το χέρι να καθαριστούν από σκόνες, βρωμιές και γράσα με την βοήθεια ενός υδροδιαλυτού, ήπιου καθαριστικού κι ενός βαμβακερού υφάσματος ή ενός μαλακού σφουγγαριού. Στην συνέχεια πρέπει να ξεπλυθούν οι επιφάνειες με καθαρό νερό. Η διαδικασία αυτή του καθαρισμού πρέπει οπωσδήποτε να πραγματοποιείται σε θερμοκρασίες άνω των 0 0 C. Κάθε χρόνο απαιτείται να ελέγχονται με προσοχή όλες οι επιφάνειες των πάνελ, προκειμένου να προληφθούν εγκαίρως τυχούσες φθορές και να απομακρυνθούν εγκαίρως από αυτές οποιαδήποτε ρυπογόνα και επικίνδυνα για μετάδοση οξείδωσης στοιχεία. Συνίσταται σε ετήσια βάση το πλύσιμο των επιφανειών με νερό και με την βοήθεια μίας μαλακής βούρτσας. Γενικότερα απαγορεύεται αυστηρά η χρήση επιθετικών καθαριστικών προϊόντων και η χρήση τροχών κοπής και λείανσης σε απόσταση τέτοια που να προσεγγίζουν οι σπίθες τις επιφάνειες των πάνελ.

Πλεονεκτήματα έναντι της συμβατικής

Πλεονεκτήματα έναντι της συμβατικής Κτήρια από Δομικό Χάλυβα: Τη τελευταία δεκαετία ο δομικός χάλυβας έχει κυρι αρχήσει στο χώρο των κατασκευών: Τα πρώτα κτήρια που κατασκευάστηκαν από Δομικό Χάλυβα ήταν κτήρια με βιομηχανική χρήση. Τα πλεονεκτήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 8 ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ TOΠOΘETHΣH ΓENIKEΣ O HΓIEΣ Σε µεγάλο βαθµό το τελικό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσµα ενός οικοδοµικού έργου, εξαρτάται από τη σωστή και προσεκτική τοποθέτηση των

Διαβάστε περισσότερα

TOΠOΘETHΣH ΓENIKEΣ O HΓIEΣ

TOΠOΘETHΣH ΓENIKEΣ O HΓIEΣ TOΠOΘETHΣH ΓENIKEΣ O HΓIEΣ Σε µεγάλο βαθµό το τελικό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσµα ενός οικοδοµικού έργου, εξαρτάται από τη σωστή και προσεκτική τοποθέτηση των υλικών επικάλυψης και πλαγιοκάλυψης

Διαβάστε περισσότερα

Roofing Panels. Panel επικάλυψης

Roofing Panels. Panel επικάλυψης Roofing Panels Panel επικάλυψης. Περιεχόμενα Panel επικάλυψης ΣΕΙΡΑ ONDATHERM (Πολυουρεθάνης) ONDATHERM R 1000 S 3-5 ONDATHERM R 1000 N 3-5 ONDATHERM R 1000 F 3-5 ΣΕΙΡΑ PROMISTYL (Πετροβάμβακα) PROMISTYL

Διαβάστε περισσότερα

Cladding Panels. Panel πλαγιοκάλυψης

Cladding Panels. Panel πλαγιοκάλυψης Cladding Panels Panel πλαγιοκάλυψης. Περιεχόμενα Panel πλαγιοκάλυψης ΣΕΙΡΑ PROMISOL (Πολυουρεθάνης) PROMISOL W 1000 S 4-9 PROMISOL W 1000 N 4-9 PROMISOL W 1000 F 4-9 ΣΕΙΡΑ ALLIANCE (Πολυουρεθάνης) PROMISOL

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΒΑΣΗΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΥΛΛΕΚΤΗ ΓΙΑ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΒΑΣΗΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΥΛΛΕΚΤΗ ΓΙΑ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ Venman...materializing your ideas ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΒΑΣΗΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΥΛΛΕΚΤΗ ΓΙΑ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΒΑΣΗΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ επικοινωνία VENMAN SAVING

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΣΥΛΛΕΚΤΗ

ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΣΥΛΛΕΚΤΗ NMA Venman...materializing your ideas ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΣΥΛΛΕΚΤΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΒΑΣΗΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ επικοινωνία VENMAN SAVING ENERGY PRODUCTS

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΒΑΣΗΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΤΥΠΟΥ Δ

ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΒΑΣΗΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΤΥΠΟΥ Δ Venman...materializing your ideas ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΒΑΣΗΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΤΥΠΟΥ Δ ΓΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΣΥΛΛΕΚΤΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΒΑΣΗΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ επικοινωνία VENMAN SAVING

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΚΕ ΜΠΑΝΙΟΥ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ hüma ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

ΠΑΡΚΕ ΜΠΑΝΙΟΥ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ hüma ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΑΡΚΕ ΜΠΑΝΙΟΥ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ hüma ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ www.huema.de Περιεχομενα ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ hüma ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ... 3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ... 5 ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ... 5 ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΑΣΤΟΧΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο συντήρησης των

Εγχειρίδιο συντήρησης των Εγχειρίδιο συντήρησης των κουφωμάτων: Για τη διασφάλιση της διαχρονικά καλής λειτουργίας αλλά και της αψεγάδιαστης εμφάνισης των κουφωμάτων σας για πολλά χρόνια, αρκεί να εφαρμόσετε τις παρακάτω οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεσμοι στερέωσης για στέγες

Σύνδεσμοι στερέωσης για στέγες Σύνδεσμοι στερέωσης για στέγες Συστήματα Στερέωσης Στέγης άγκιστρα στέγης ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Με 3 θέσεις στερέωσης Αλουμίνιο (ΕΝ-AW-6082 T6) g Χαμηλό βάρος Ευελιξία χάριν της προσαρμοστικότητας σε ύψος και πλευρά

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ρ Ε Λ Κ Ο Μ Ε Ν Α Υ Λ Ι Κ Α

Π Α Ρ Ε Λ Κ Ο Μ Ε Ν Α Υ Λ Ι Κ Α 7 Π Α Ρ Ε Λ Κ Ο Μ Ε Ν Α Υ Λ Ι Κ Α ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Στην παρούσα ενότητα παρουσιάζονται αναλυτικά τα ακόλουθα προϊόντα: Ειδικά τεµάχια φινιρίσµατος (όπως αναφέρονται στην ενότητα 4) Καµπύλο προφίλ

Διαβάστε περισσότερα

Roman tile Χαρακτηριστικά

Roman tile Χαρακτηριστικά Roman tile Χαρακτηριστικά Το θερµοµονωτικό πάνελ πολυουρεθάνης arkhon roman tile, είναι το µεταλλικό κεραµίδι της εταιρίας arkhon στο σχέδιο του παραδοσιακού ρωµαϊκού κεραµιδιού και προσφέρει ιδιαίτερη

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη ΦΑΥ ΕΡΓΟ: Στεγάνωση δωμάτων και κτιρίων του Α.Π.Θ. έτους 2018 Σελίδα 2 από 17

Μελέτη ΦΑΥ ΕΡΓΟ: Στεγάνωση δωμάτων και κτιρίων του Α.Π.Θ. έτους 2018 Σελίδα 2 από 17 Μελέτη ΦΑΥ Σελίδα 2 από 17 Σελίδα 3 από 17 Σελίδα 4 από 17 Μελέτη ΦΑΥ Σελίδα 5 από 17 Σελίδα 6 από 17 Σελίδα 7 από 17 ΕΡΓΑΣΙΑ Μέτρα : ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΣΤΕΓΕΣ 1 Η πρόσβαση στη στέγη πρέπει να είναι ασφαλής.

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά. sky. tips* Τα κύρια πλεονεκτήματα του Sky Panel είναι:

Χαρακτηριστικά. sky. tips*   Τα κύρια πλεονεκτήματα του Sky Panel είναι: Χαρακτηριστικά Το θερμομονωτικό πάνελ πολυουρεθάνης arkhon, αποτελεί άριστη λύση με χαμηλό κόστος και ιδιαίτερη αισθητική. Το μοναδικό στην ελληνική αγορά διαθέσιμο από 20 mm έως 100 mm σε 7 διαφορετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΙΣΣΟΣ, Δ.ΔΥΜΗΣ ΑΧΑΪΑΣ 19 Ο χλμ. Ν.Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ-ΠΥΡΓΟΥ ΤΗΛ. : 2693072111, FAX : 293071954 www.steelhouse.gr

ΑΛΙΣΣΟΣ, Δ.ΔΥΜΗΣ ΑΧΑΪΑΣ 19 Ο χλμ. Ν.Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ-ΠΥΡΓΟΥ ΤΗΛ. : 2693072111, FAX : 293071954 www.steelhouse.gr ΑΛΙΣΣΟΣ, Δ.ΔΥΜΗΣ ΑΧΑΪΑΣ 19 Ο χλμ. Ν.Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ-ΠΥΡΓΟΥ ΤΗΛ. : 2693072111, FAX : 293071954 ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η βαριά μεταλλική κατασκευή βρίσκεται σε άνθηση τα τελευταία χρόνια. Ο κόσμος έχει αποκτήσει οικειότητα

Διαβάστε περισσότερα

Συστήµατα Επενδύσεων Κτιρίων

Συστήµατα Επενδύσεων Κτιρίων Συστήµατα Επενδύσεων Κτιρίων Αρχιτεκτονικά συστήµατα επενδύσεων κτιρίων. Θερµοµονωτικά πάνελ οροφών, πλαγιοκαλύψεων. Πάνελ κατασκευής ψυκτικών εγκαταστάσεων, µονάδων συντήρησης τροφίµων, φαρµακευτικών

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων σε οροφές, στέγες και πάρκα

Συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων σε οροφές, στέγες και πάρκα Συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων σε οροφές, στέγες και πάρκα Στηρίζουμε ό,τι αγαπάτε ΗΛΕΚΤΡΑ Σύστημα στήριξης Φ/Β πλαισίων σε επίπεδες οροφές Το σύστημα ΗΛΕΚΤΡΑ προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις των

Διαβάστε περισσότερα

BCS2000 ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ.

BCS2000 ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ. BCS2000 ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης πριν την λειτουργία. Χρησιμοποιήστε το εγχειρίδιο αυτό για να γνωρίσετε το προϊόν, την κατάλληλη χρήση και τις οδηγίες ασφαλείας. Κατάλληλη

Διαβάστε περισσότερα

Συστήµατα Επενδύσεων Κτιρίων

Συστήµατα Επενδύσεων Κτιρίων Συστήµατα Επενδύσεων Κτιρίων Αρχιτεκτονικά συστήµατα επενδύσεων κτιρίων. Θερµοµονωτικά πάνελ οροφών, πλαγιοκαλύψεων. Πάνελ κατασκευής ψυκτικών εγκαταστάσεων, µονάδων συντήρησης τροφίµων, φαρµακευτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ Α) ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ 5 3 4 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ 2. ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΠΑΝΕΛ. Στην κάτω πλευρά του PANEL μας χρησιμοποιείται άριστης ποιότητας χρωματιστό χαλυβδόφυλλο τύπου ραμποτέ.

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΠΑΝΕΛ. Στην κάτω πλευρά του PANEL μας χρησιμοποιείται άριστης ποιότητας χρωματιστό χαλυβδόφυλλο τύπου ραμποτέ. ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΠΑΝΕΛ Το πάνω μεταλλικό κεραμίδι Ολλανδικού τύπου είναι υψηλής αντοχής χάρη στον ειδικό βηματισμό (πάτημα), τη θολωτή κατασκευή, τον τρόπο της ειδικής πατενταρισμένης, κατά πλάτος σύνδεσης και

Διαβάστε περισσότερα

2007 ΒΙΕΜΕΤΑΛ, ARKHON PANEL ΑΕ,

2007 ΒΙΕΜΕΤΑΛ, ARKHON PANEL ΑΕ, η εταιρεία μας Το 1993, ιδρύεται από τον Ζαχαρόπουλο Αθανάσιο και το Βέρρα Βασίλειο η εταιρία ΒΙΕΜΕΤΑΛ που δραστηριοποιείται στην επεξεργασία και εμπορία μεταλλικών ειδών. Το 1997, η εταιρία αποκτά ιδιόκτητες

Διαβάστε περισσότερα

λοντα χώρου των Χημικών Μηχανικών και κατασκευή πρόσβασης

λοντα χώρου των Χημικών Μηχανικών και κατασκευή πρόσβασης «Εργασίες διαμόρφωσης περιβάλ- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΧΩΡΩΝ λοντα χώρου των Χημικών Μηχανικών

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος Εφαρµογής Sika CarboShear L.

Μέθοδος Εφαρµογής Sika CarboShear L. Μέθοδος Εφαρµογής SikaCarboShear L 1/6 Έκδοση 11/2002 Μέθοδος Εφαρµογής Sika CarboShear L. Α) Προετοιµασία υποστρώµατος. 1. Η επιφάνεια πρέπει να είναι καθαρή από λάδια, σκόνες, βαφές, τσιµεντόνερα κτλ.

Διαβάστε περισσότερα

1130. ΕΡΜΑΡΙΑ - ΙΜΑΤΙΟΘΗΚΕΣ - ΠΑΓΚΟΙ

1130. ΕΡΜΑΡΙΑ - ΙΜΑΤΙΟΘΗΚΕΣ - ΠΑΓΚΟΙ 1130.1 Πεδίο Εφαρµογής Ορισµοί 1130. ΕΡΜΑΡΙΑ - ΙΜΑΤΙΟΘΗΚΕΣ - ΠΑΓΚΟΙ α. Το παρόν άρθρο αφορά στις γενικές απαιτήσεις για την κατασκευή ξύλινων ερµαρίων, ιµατιοθηκών και πάγκων καθώς επίσης και την παροχή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ 3 4 5 6 7 8 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ 2. ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΛΕΚΑΝΩΝ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ. Διαμήκη & Κατακόρυφη διεύθυνση διάστρωσης. Πληροφορίες Έργου. Εlinoil - Αγριά Βόλου, Ελλάδα, Ιούλιος 2018

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΛΕΚΑΝΩΝ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ. Διαμήκη & Κατακόρυφη διεύθυνση διάστρωσης. Πληροφορίες Έργου. Εlinoil - Αγριά Βόλου, Ελλάδα, Ιούλιος 2018 ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΛΕΚΑΝΩΝ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ Διαμήκη & Κατακόρυφη διεύθυνση διάστρωσης Πληροφορίες Έργου. CC5-2WIDE 5.600 m2 ANELIXIS CONSTRACTIONS & SILVER PALM Εlinoil - Αγριά Βόλου, Ελλάδα, Ιούλιος 2018 CC5TM

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής των ξύλινων παραθύρων και πορτών

Οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής των ξύλινων παραθύρων και πορτών Αξιότιμες κυρίες και αξιότιμοι κύριοι, Καλορίζικα τα καινούρια σας παράθυρα και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Συντάξαμε τις οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής για να διατηρήσετε τα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΠΙΚΗ ΙΑΤΑΞΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΤΟΙΧΩΝ ΜΕ ΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ

ΤΥΠΙΚΗ ΙΑΤΑΞΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΤΟΙΧΩΝ ΜΕ ΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Κατασκευαστικές λεπτοµέρειες και οδηγίες συστηµάτων εξωτερικών θερµοµονώσεων µε διογκωµένη πολυστερίνη και λεπτά οπλισµένα οργανικά επιχρίσµατα ΤΥΠΙΚΗ ΙΑΤΑΞΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΤΟΙΧΩΝ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Συστήµατα Επενδύσεων Κτιρίων

Συστήµατα Επενδύσεων Κτιρίων Συστήµατα Επενδύσεων Κτιρίων Αρχιτεκτονικά συστήµατα επενδύσεων κτιρίων. Θερµοµονωτικά πάνελ οροφών, πλαγιοκαλύψεων. Πάνελ κατασκευής ψυκτικών εγκαταστάσεων, µονάδων συντήρησης τροφίµων, φαρµακευτικών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου

Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου Εισαγωγή Τα αρχιτεκτονικά πολυεστερικά χρώματα πούδρας, όταν εφαρμόζονται σωστά σε μία καλά επεξεργασμένη επιφάνεια αλουμινίου, προσδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

Αμπελουργικός Πάσσαλος

Αμπελουργικός Πάσσαλος Αμπελουργικός Πάσσαλος Προδιαγραφές Προϊόντος Αναβ: 01,Ημερ/νία Φύλλου 12.04.2009 Εισαγωγή Αυτό το φυλλάδιο εκδίδεται από την ΠΑΝΜΕΤΑΛ Α.Ε.Β.Ε. σε συνέχεια των αιτήσεων από τους πελάτες μας, σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

horizon Χαρακτηριστικά tips* Τα κύρια πλεονεκτήματα του Horizon Panel είναι:

horizon Χαρακτηριστικά tips*   Τα κύρια πλεονεκτήματα του Horizon Panel είναι: horizon Χαρακτηριστικά Τα θερμομονωτικά πάνελ πολυουρεθάνης κρυφής στήριξης Arkhon Horizon, μπορούν να τοποθετηθούν οριζόντια και κάθετα. Και στις δύο περιπτώσεις τα πάνελ συνδέονται μέσω της κρυφής στήριξης

Διαβάστε περισσότερα

Συστήµατα Επενδύσεων Κτιρίων

Συστήµατα Επενδύσεων Κτιρίων Συστήµατα Επενδύσεων Κτιρίων Αρχιτεκτονικά συστήµατα επενδύσεων κτιρίων. Θερµοµονωτικά πάνελ οροφών, πλαγιοκαλύψεων. Πάνελ κατασκευής ψυκτικών εγκαταστάσεων, µονάδων συντήρησης τροφίµων, φαρµακευτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή του συστήματος Σελ. 2 2. Τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος Σελ. 2 2.1 Αποτελέσματα μετρήσεων δίφυλλου ανοιγόμενου κουφώματος από ΕΚΑΝΑΛ.

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλτόπανα Valli Zabban

Ασφαλτόπανα Valli Zabban Ασφαλτόπανα Valli Zabban Η εταιρεία µας εισάγει και διαθέτει στην ελληνική αγορά ασφαλτόπανα του οίκου Valli Zabban Ιταλίας. Τα ασφαλτόπανα Valli Zabban χρησιµοποιούνται για τη στεγανοποίηση δωµάτων και

Διαβάστε περισσότερα

BIW1600 ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΗΣΗ INVERTER 160A. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BIW1600 ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΗΣΗ INVERTER 160A.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BIW1600 ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΗΣΗ INVERTER 160A Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Περιγραφή προϊόντος 1. Αυτό το μηχάνημα είναι σχεδιασμένο για να συγκολλήσετε μέταλλα όπως ανοξείδωτα μέταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Ιωάννινα Αριθ. Πρωτ

Ιωάννινα Αριθ. Πρωτ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 1 Ιωάννινα 18-04-2019 Αριθ. Πρωτ. 11270 Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2009: ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2009: ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2009: ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ST 006 ΜΠΟΥΛΟΝΙ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ Μπουλόνι αγκύρωσης σε μορφή βίδας που προσδένει την κατασκευή, χωρίς να γίνονται ορατές οι αλυσίδες (ενώνονται κάτω από την κατασκευή). Με

Διαβάστε περισσότερα

Ιδιότητες Ανόργανο υλικό, διαπνέον, για εσωτερική και εξωτερική χρήση, με εξαιρετική εργασιμότητα.

Ιδιότητες Ανόργανο υλικό, διαπνέον, για εσωτερική και εξωτερική χρήση, με εξαιρετική εργασιμότητα. Baumit StarContact Προϊόν Σύνθεση Έτοιμη προς χρήση κονία για επικόλληση θερμομονωτικών πλακών EPS, πετροβάμβακα και XPS και για επίστρωση του υαλοπλέγματος. Κατάλληλο για εφαρμογή με το χέρι ή μηχανή.

Διαβάστε περισσότερα

Επικάλυψη δαπέδου. Δάπεδο Laden Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης

Επικάλυψη δαπέδου. Δάπεδο Laden Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης Επικάλυψη δαπέδου Δάπεδο Laden Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ «LADEN» Αυτός ο οδηγός περιλαμβάνει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε

Διαβάστε περισσότερα

BID3333 SET Angle grinder Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual www.bormanntools.com Πληροφορίες ασφαλείας Το μηχάνημα είναι σύμφωνο με τους κανονισμούς ασφαλείας των ηλεκτρικών εργαλείων.

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων σε οροφές, στέγες και πάρκα

Συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων σε οροφές, στέγες και πάρκα Συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων σε οροφές, στέγες και πάρκα Στηρίζουμε ό,τι αγαπάτε ΗΛΕΚΤΡΑ ΙΙ Σύστημα στήριξης Φ/Β πλαισίων σε επίπεδες οροφές Το σύστημα ΗΛΕΚΤΡΑ II προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. Πάτρα 30/06/2016

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. Πάτρα 30/06/2016 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΜΕΛΕΤΩΝ Κ.Α. «Ετήσια Προμήθεια και τοποθέτηση στορ σκίασης και ρόλερ ολικής συσκότισης (blackout)

Διαβάστε περισσότερα

Επενδύσεις δαπέδων. ZM14024 & LINY Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης

Επενδύσεις δαπέδων. ZM14024 & LINY Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης Επενδύσεις δαπέδων ZM14024 & LINY Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης ΠΑΤΩΜΑΤΑ «ZM14024 και LINY» ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Αυτός ο οδηγός περιλαμβάνει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών. o C.

Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών. o C. Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών Περιγραφή προϊόντος Πεδία εφαρμογής Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών νέας τεχνολογίας (UV Curable). Πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ανακλαστικότητας και εκπομπής

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Rigitherm

Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Rigitherm Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Συστήματα Δόμησης εσωτερικών χώρων με υψηλή θερμομονωτική απόδοση και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας Τα Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης είναι συστήματα δόμησης εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΡΟΛΟΥ E.M.D.R.S

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΡΟΛΟΥ E.M.D.R.S ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΡΟΛΟΥ E.M.D.R.S 0 Τα Ηλεκτροκίνητα Διαιρούμενα Ρολά αποτελούν διατάξεις οι οποίες προορίζονται για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων (>12m), όπου καθίσταται αδύνατη η τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΑΕΡΙΑ Σ Ε Φ Ι Α Λ Ε Σ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΑΕΡΙΑ Σ Ε Φ Ι Α Λ Ε Σ 1 ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΑΕΡΙΑ Σ Ε Φ Ι Α Λ Ε Σ Μέτρα Ασφάλειας κατά τη χρήση τους Ένα πλήθος βιομηχανιών, βιοτεχνιών, εργοταξίων, εργαστηρίων, συνεργείων, νοσοκομείων και άλλων μονάδων χρησιμοποιούν βιομηχανικά αέρια

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ Α) ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka

Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka Η Alkor Draka διαθέτει για κάθε τύπο µεµβράνης PVC αντίστοιχα εξαρτήµατα που διατίθενται κατόπιν παραγγελίας. ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ ALKORPLUS Alkorplus Στρώµα

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου Α.Ε. (ΟΛΒ ΑΕ)

Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου Α.Ε. (ΟΛΒ ΑΕ) ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΒΟΛΟΥ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Τίτλος Έργου: «Στεγάνωση Οροφής Κτιρίου Αγοράς Λιμένος Βόλου» Προϋπολογισμός: 30.088,08 πλέον

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΡΟΛΟΥ M.M.D.R.S

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΡΟΛΟΥ M.M.D.R.S ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΡΟΛΟΥ M.M.D.R.S 0 Τα Χειροκίνητα Διαιρούμενα Ρολά αποτελούν διατάξεις οι οποίες προορίζονται για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων (>12m), όπου καθίσταται αδύνατη η τοποθέτηση ενός

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση : 3 ο χλμ. Εθνικής Οδού Κατερίνης Θεσσαλονίκης Κατερίνη. Tηλ: Φαξ: Web:

Διεύθυνση : 3 ο χλμ. Εθνικής Οδού Κατερίνης Θεσσαλονίκης Κατερίνη. Tηλ: Φαξ: Web: Kollias Industrial Doors ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΣΠΑΣΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΔΙΠΛΟΥ ΟΔΗΓΟΥ DD90L 0 Η εταιρεία Κόλλιας ΕΠΕ στα πλαίσια της υποστήριξης προς τους πελάτες της και της βέλτιστης αξιοποίησης των

Διαβάστε περισσότερα

ΞΥΛΕΙΑ ΣΤΕΓΗΣ - ΣΥΝΘΕΤΗ ΞΥΛΕΙΑ

ΞΥΛΕΙΑ ΣΤΕΓΗΣ - ΣΥΝΘΕΤΗ ΞΥΛΕΙΑ http://www.e-stergiu.cm/index.php?lang=1 ΞΥΛΕΙΑ ΣΤΕΓΗΣ - ΣΥΝΘΕΤΗ ΞΥΛΕΙΑ Πλανισμένες δοκοί σύνθετης συγκολλητής ξυλείας εισαγωγής. Προσφέρουν υψηλή μηχανική αντοχη (GL24),διαθέτουν μικρό ειδικό βάρος (450kg/m

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣHΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣHΣ Κεφάλαιο 3 Οδηγίες τοποθέτησης 1. Πριν την εγκατάσταση του συστήματος διαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες εγκατάστασης που αναφέρονται και απεικονίζονται σε αυτό το εγχειρίδιο. 2. Πριν την τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

Κόλλιας Βιομηχανικά Ρολά

Κόλλιας Βιομηχανικά Ρολά Kollias Industrial Doors ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΣΠΑΣΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ MONOY ΟΔΗΓΟΥ D90 0 Η εταιρεία Κόλλιας ΕΠΕ στα πλαίσια της υποστήριξης προς τους πελάτες της και της βέλτιστης αξιοποίησης των προϊόντων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ. Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου Α.Ε. (ΟΛΒ ΑΕ)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ. Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου Α.Ε. (ΟΛΒ ΑΕ) ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΒΟΛΟΥ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ Τίτλος Έργου: «Αντικατάσταση επικάλυψης στέγης του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος

Διαβάστε περισσότερα

Κατασκευές πιστοποιηµένης ποιότητας

Κατασκευές πιστοποιηµένης ποιότητας Προφίλ & Εξαρτήµατα Κατασκευές πιστοποιηµένης ποιότητας Η συνεργασιµότητα µεταλλικών προφίλ και εξαρτηµάτων Knauf εξασφαλίζει την πυραντοχή, ηχοµόνωση και στατική επάρκεια των δοµικών στοιχείων όταν αυτά

Διαβάστε περισσότερα

Doka-Παλέτες συσκευασίας

Doka-Παλέτες συσκευασίας 11/2010 Πρωτότυπο οδηγιών χειρισμού 999281809 el Πρέπει να φυλάσσονται για μελλοντική χρήση ok-παλέτες συσκευασίας Πρωτότυπο οδηγιών χειρισμού ok-παλέτες συσκευασίας Περιγραφή προϊόντος Περιγραφή προϊόντος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικές πληροφορίες

Πρακτικές πληροφορίες Γενικές πληροφορίες Οι χρωματιστές μεμβράνες της Orafol για εφαρμογή σε οχήματα είναι υψηλής ποιότητας αυτοκόλλητα, τα οποία κατασκευάζονται από την Orafol για την διακόσμηση/αλλαγή χρώματος ενός οχήματος.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, Προστασίας Ταχ. Δ/νση: Κωνσταντινουπόλεως 6, Τ.Κ. 45 445 Ιωάννινα ΜΕΛΕΤΗ ΤΙΤΛΟΣ : ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 24.108,70 ΕΥΡΩ ΜΕ Φ.Π.Α. Κ.Α. : 60.6261.002 ΕΤΟΣ : 2016 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ. Κόλλιας ΕΠΕ Σελίδα 2/18 E , Ver 2 nd, Διεύθυνση : 3 ο χλμ. Εθνικής Οδού Κατερίνης Θεσσαλονίκης Κατερίνη

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ. Κόλλιας ΕΠΕ Σελίδα 2/18 E , Ver 2 nd, Διεύθυνση : 3 ο χλμ. Εθνικής Οδού Κατερίνης Θεσσαλονίκης Κατερίνη Kollias Industrial Doors ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΣΠΑΣΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΔΙΠΛΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ESD-DD90 0 Η εταιρεία Κόλλιας ΕΠΕ στα πλαίσια της υποστήριξης προς τους πελάτες της και της βέλτιστης αξιοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ DIGITAL PRINT

ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ DIGITAL PRINT ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ Βασικές παρατηρήσεις. Οι παρακάτω οδηγίες αφορούν την εφαρμογή των αυτοκόλλητων μεμβρανών ψηφιακής εκτύπωσης. Η ORAFOL διαθέτει μια ευρεία γκάμα αυτοκόλλητων ψηφιακής εκτύπωσης

Διαβάστε περισσότερα

Version 07/2015. Περιεχόμενα. Τεχνικές Πληροφορίες 3-16. Ευρετήριο Προφίλ 17-28 29-174 175-220 221-274. Εξαρτήματα - Ελαστικά 257-268.

Version 07/2015. Περιεχόμενα. Τεχνικές Πληροφορίες 3-16. Ευρετήριο Προφίλ 17-28 29-174 175-220 221-274. Εξαρτήματα - Ελαστικά 257-268. Version 07/2015 Περιεχόμενα Τεχνικές Πληροφορίες 3-16 Ευρετήριο Προφίλ 17-28 29-17 Προφίλ 1:1 29-52 Βασικές Τυπολογίες 53-5 Τομές 1:1 55-92 Κατεργασίες 93-120 Υαλώσεις 121-12 Οδηγίες Τοποθέτησης 125-17

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX 2500 2 3 4 5 6 Τεχνικά χαρακτηριστικά Τάση 230V/50Hz Ισχύς 1800W Ταχύτητα 4500rpm Δυνατότητα κοπής 43mm Διάμετρος δίσκου 250mm Διαστάσεις Τραπεζιού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ. Κόλλιας ΕΠΕ Σελίδα 2/7 D.Z., Ver 2 st, Διεύθυνση : 3 ο χλμ. Εθνικής Οδού Κατερίνης Θεσσαλονίκης Κατερίνη

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ. Κόλλιας ΕΠΕ Σελίδα 2/7 D.Z., Ver 2 st, Διεύθυνση : 3 ο χλμ. Εθνικής Οδού Κατερίνης Θεσσαλονίκης Κατερίνη Kollias Industrial Doors ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗΣ ΡΑΜΠΑΣ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ MDL 0 Η εταιρεία Κόλλιας ΕΠΕ στα πλαίσια της υποστήριξης προς τους πελάτες της και της βέλτιστης αξιοποίησης των προϊόντων

Διαβάστε περισσότερα

Ίνες υάλου για δομητικές συνδέσεις και αγκυρώσεις των ινωπλισμένων πολυμερών (ΙΩΠ)

Ίνες υάλου για δομητικές συνδέσεις και αγκυρώσεις των ινωπλισμένων πολυμερών (ΙΩΠ) Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 16/02/2012 Κωδικός: 2012.08.03.020 SikaWrap Anchor G SikaWrap Anchor G Ίνες υάλου για δομητικές συνδέσεις και αγκυρώσεις των ινωπλισμένων πολυμερών (ΙΩΠ) Περιγραφή Προϊόντος

Διαβάστε περισσότερα

A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1:

A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1: A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1: "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ" 1.1 ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1.1.1. ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ενδεικτική Διάσταση : 1.60*80* 72 cm έως

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγκατάστασης. Φιλμ υπέρυθρης θέρμανσης HEATFLOW

Οδηγός Εγκατάστασης. Φιλμ υπέρυθρης θέρμανσης HEATFLOW Οδηγός Εγκατάστασης Φιλμ υπέρυθρης θέρμανσης HEATFLOW Περιεχόμενα Προειδοποιήσεις Προειδοποιήσεις ασφαλείας Σημαντικές παρατηρήσεις Προετοιμασία Υλικά και εργαλεία Εγκατάσταση Ορισμός επιφανειών για την

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Θωρακισμένες πόρτες Οι θωρακισμένες πόρτες δίνουν απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλειά σας. Είναι κατασκευασμένες από μονοκόμματα, διαμορφωμένα χαλύβδινα φύλλα, που καλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C)

ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C) ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C) ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η ελαστοµερής ασφαλτική µεµβράνη κεραµοσκεπής EshaRoof Reflect ανήκει στις µεµβράνες κεραµοσκεπής νέας γενιάς

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο δισκόφρενου δρόμου

Κέντρο δισκόφρενου δρόμου (Greek) DM-HB0004-01 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Κέντρο δισκόφρενου δρόμου HB-CX75 HB-RS505 FH-CX75 FH-RS505 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Αυτό το εγχειρίδιο αντιπροσώπου προορίζεται κυρίως για χρήση από επαγγελματίες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Τ-2048-Γ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Τ-2048-Γ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Τ-2048-Γ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΕΝΘΕΜΙΟ (RACK) ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Η ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΤΥΠΟΥ 19 ΙΝΤΣΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ : 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ 2. ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙ ΙΑ 3. ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

EGGER OSB 3 Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΗ.

EGGER OSB 3 Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΗ. EGGER OSB 3 Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΗ www.egger.com/buildingproducts ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΥΠΟΙ EGGER OSB EGGER OSB 3 Μια επιφάνεια υψηλής αντοχής φορτίου με εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες, κατάλληλη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης PvMax3

Οδηγίες εγκατάστασης PvMax3 PvMax3 Οδηγίες εγκατάστασης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ 1 Γενικά 1 2 Θεμελίωση 2 3 Τοποθέτηση βάσεων 3 4 Δοκός πάνελ - Στήριξη 5 6 Τοποθέτηση πάνελ 5 6 Τοποθέτηση καλωδίων 6 7 Φέρουσα ικανότητα 6 8 Επισκόπηση εξαρτημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Διακοσμητικό πάνελ BYCQ0EW BYCQ0EWW BYCQ0EWB PEL0-A.book Page Thursday, January 0, 09 : PM c b a e b g a +6 d f h g g 6 6 mm 6 6 7 9 8 8 0 BYCQ0EW BYCQ0EWW BYCQ0EWB Διακοσμητικό

Διαβάστε περισσότερα

Κατασκευή προκατασκευασµένου ισογείου βιοµηχανικού χώρου µε τµήµα υπογείου, στο ΒΙ.ΠΑ. Αυλώνας Αττικής.

Κατασκευή προκατασκευασµένου ισογείου βιοµηχανικού χώρου µε τµήµα υπογείου, στο ΒΙ.ΠΑ. Αυλώνας Αττικής. Κατασκευή προκατασκευασµένου ισογείου βιοµηχανικού χώρου µε τµήµα υπογείου, στο ΒΙ.ΠΑ. Αυλώνας Αττικής. Α.Σ. Μαρής, Σ.Θ. εµερτζή, Α.Π. Μακρανδρέου ιπλωµατούχοι Πολιτικοί Μηχανικοί Χ.Γ. Παπουτσή ιπλωµατούχος

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa 40-45 Κάθετη Κασετίνα Star 46-49

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά

Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Αυτές οι οδηγίες ασφαλείας έχουν σκοπό να αποτρέψουν κινδύνους ή ζημιές που οφείλονται σε κακή χρήση της μηχανής. Διαβάστε προσεκτικά και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Έκθεσης Αυτοκινήτου Athens Motor Show 2013 Αίθουσα Ξιφασκίας (πρώην υτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) 2 έως 10 Νοεμβρίου 2013

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Έκθεσης Αυτοκινήτου Athens Motor Show 2013 Αίθουσα Ξιφασκίας (πρώην υτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) 2 έως 10 Νοεμβρίου 2013 Α. Γενικοί όροι ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Έκθεσης Αυτοκινήτου Athens Motor Show 2013 Αίθουσα Ξιφασκίας (πρώην υτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) 2 έως 10 Νοεμβρίου 2013 Τη θέσπιση, συγγραφή και υποχρέωση επιβολής του

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΓΕΦΥΡΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΛΥΦΟΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ

Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΓΕΦΥΡΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΛΥΦΟΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14 ΜΑΪΟΥ 2016 Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΓΕΦΥΡΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΛΥΦΟΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ASHRAE ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Μέσ α Δηµήτρης

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύουν τα ευπαθή προϊόντα από αλλαγές θερμοκρασίας αλλά και από μολύνσεις και αλλοιώσεις τροφίμων.

Προστατεύουν τα ευπαθή προϊόντα από αλλαγές θερμοκρασίας αλλά και από μολύνσεις και αλλοιώσεις τροφίμων. Kollias Industrial Doors ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝOY ΥΠΟΣΤΕΓOY ΦΟΡΤΩΣΗΣ FDS 0 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Οι φυσούνες σκέπαστρα, εξασφαλίζουν ασφαλή φορτοεκφόρτωση χωρίς τον παραμικρό επηρεασμό από καιρικές

Διαβάστε περισσότερα

Δ.Ε. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Δ.Ε. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Έργο: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕ- Δ.Ε. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ Προυπ: 30.000,00 Ευρώ ( με Φ.Π.Α. 24 %) Πηγή: ΣΑΤΑ ΟΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΙΑΚΗ ΣΚΑΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ KRYSAL 5 ΧΡΟΝΙΑ 100% SATISFACTION GUARANTEE

ΟΙΚΙΑΚΗ ΣΚΑΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ KRYSAL 5 ΧΡΟΝΙΑ 100% SATISFACTION GUARANTEE ALUMINIUM STEPLADDER ΟΙΚΙΑΚΗ ΣΚΑΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΙΜΑΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ KRYSAL ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ ΠΑΤΗΜΑ 100% SATISFACTION GUARANTEE 150 KG τύπος S h cm h1 cm h2

Διαβάστε περισσότερα

ΣYΣKEYAΣIA - METAΦOPA - ΠAPA OΣH - AΠOΘHKEYΣH - TOΠOΘETHΣH

ΣYΣKEYAΣIA - METAΦOPA - ΠAPA OΣH - AΠOΘHKEYΣH - TOΠOΘETHΣH ΣYΣKEYAΣIA - METAΦOPA - ΠAPA OΣH - AΠOΘHKEYΣH - TOΠOΘETHΣH ΣYΣKEYAΣIA Όλα τα προϊόντα της ΕΛΑΣΤΡΟΝ Α.Ε.Β.Ε. τα ECOPANEL και τα ειδικά τεµάχια φινιρίσµατος συσκευάζονται κατάλληλα, ανάλογα µε το είδος τους,

Διαβάστε περισσότερα

Kollias Industrial Doors

Kollias Industrial Doors Kollias Industrial Doors ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΣΠΑΣΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΜΟΝΟΥ ΟΔΗΓΟΥ D90 0 Η εταιρεία στα πλαίσια της υποστήριξης προς τους πελάτες της και της βέλτιστης αξιοποίησης των προϊόντων της,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 26.05 ΣΥΝΘΕΤΟ ΒΥΘΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 26.05 ΣΥΝΘΕΤΟ ΒΥΘΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 26.05 ΣΥΝΘΕΤΟ ΒΥΘΟΣ Ενδεικτικές διαστάσεις οργάνου Απαιτήσεις ασφαλείας Πλάτος 6400mm Απαιτούμενος χώρος 9550Χ8700mm Μήκος 7850mm Μέγιστο Ύψος Πτώσης 2100 mm Ύψος 3300mm Ηλικία χρήστη

Διαβάστε περισσότερα

Πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας. AΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΙΜΗΣ & ΑΠΟΔΟΣΗΣ MADE IN GERMANY

Πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας. AΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΙΜΗΣ & ΑΠΟΔΟΣΗΣ MADE IN GERMANY Πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας. AΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΙΜΗΣ & ΑΠΟΔΟΣΗΣ MADE IN GERMANY 138 ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ MADE IN GERMANY Χρησιμοποιείτε γυαλιά προστασίας. Χρησιμοποιείτε μάσκα σκόνης. Χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Version 09/2017. Περιεχόµενα. Τεχνικές Πληροφορίες Ευρετήριο Προφίλ Εξαρτήµατα - Ελαστικά

Version 09/2017. Περιεχόµενα. Τεχνικές Πληροφορίες Ευρετήριο Προφίλ Εξαρτήµατα - Ελαστικά Version 09/2017 Περιεχόµενα Τεχνικές Πληροφορίες Ευρετήριο Προφίλ 3-16 17-28 29-174 Προφίλ 1:1 29-52 Βασικές Τυπολογίες 53-54 Τοµές 1:1 55-92 Κατεργασίες 93-120 Υαλώσεις 121-124 Οδηγίες Τοποθέτησης 125-174

Διαβάστε περισσότερα

BMW Motorrad. Απόλυτο Μηχάνημα Οϑήγησης. Οδηγίες χειρισμού. Σάκος ρεζερβουάρ

BMW Motorrad. Απόλυτο Μηχάνημα Οϑήγησης. Οδηγίες χειρισμού. Σάκος ρεζερβουάρ BMW Motorrad Απόλυτο Μηχάνημα Οϑήγησης Οδηγίες χειρισμού Σάκος ρεζερβουάρ Γενικές οδηγίες z Εισαγωγή Ο σάκος ρεζερβουάρ της BMW Motorrad είναι ο ιδανικός συνοδός για εκδρομές με τη μοτοσικλέτα. Η BMW Motorrad

Διαβάστε περισσότερα

Doka-Κιβώτιο μικροεξαρτημάτων

Doka-Κιβώτιο μικροεξαρτημάτων 11/2010 Πρωτότυπο οδηγιών χειρισμού 999281409 el Πρέπει να φυλάσσονται για μελλοντική χρήση ok-κιβώτιο μικροεξαρτημάτων Αρ. προϊόντος 583010000 Περιγραφή προϊόντος Περιγραφή προϊόντος Το ok-κιβώτιο μικροεξαρτημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Υδατοστεγές σύστημα σκίασης με συρόμενη οροφή και κατακόρυφα συστήματα τύπου zip με μοτέρ Somfy

Υδατοστεγές σύστημα σκίασης με συρόμενη οροφή και κατακόρυφα συστήματα τύπου zip με μοτέρ Somfy B300 {pgslideshow id=60 width=640 height=480 delay=3000 image=l} Υδατοστεγές σύστημα σκίασης με συρόμενη οροφή και κατακόρυφα συστήματα τύπου zip με μοτέρ Somfy - Η πτυσσόμενη συρόμενη οροφή προφυλάσσει

Διαβάστε περισσότερα

ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Περιεχόμενα 1. Περιγραφή μηχανήματος 2. Τεχνικά χαρακτηριστικά 3. Οδηγίες ασφαλείας 4. Συναρμολόγηση 5. Συναρμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

1. Τεχνική περιγραφή 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Συγγραφή υποχρεώσεων

1. Τεχνική περιγραφή 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Συγγραφή υποχρεώσεων ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Συγγραφή υποχρεώσεων 1 1.ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Η παρούσα μελέτη αφορά την προμήθεια τεσσάρων (4) τύπων ξύλινων καθιστικών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων 2 Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειάς μας να σας παρέχουμε υπηρεσίες κορυφαίων προδιαγραφών, δημιουργήσαμε για σας τον συγκεκριμένο Οδηγό Ορθής Χρήσης Επίπλων. Ο Οδηγός αυτός

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. Διαστάσεις σε κύκλους, τόξα, γωνίες κώνους Μέθοδοι τοποθέτησης διαστάσεων

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. Διαστάσεις σε κύκλους, τόξα, γωνίες κώνους Μέθοδοι τοποθέτησης διαστάσεων ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Διαστάσεις σε κύκλους, τόξα, γωνίες κώνους Μέθοδοι τοποθέτησης διαστάσεων Η Σωστή τοποθετηση Διαστασεων στο Μηχανολογικο Σχεδιο ειναι απαραιτητη για τη Σωστή Κατασκευή Εχετε κατι να παρατηρησετε;

Διαβάστε περισσότερα

Τ ε χ ν ι κ ή Π ε ρ ι γ ρ α φ ή

Τ ε χ ν ι κ ή Π ε ρ ι γ ρ α φ ή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Έργο: Συντήρηση δωµάτων και στεγών σχολικών συγκροτηµάτων.η. Τ ε χ ν ι κ ή Π ε ρ ι γ ρ α φ ή ΜΑΡΤΙΟΣ 2013 ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΡΓΟ: Συντήρηση δωµάτων και

Διαβάστε περισσότερα

l i n d a b ro o f d r a i n a g e s ys te m Lindab Rainline Σύστημα υδρορροής Οδηγίες τοποθέτησης

l i n d a b ro o f d r a i n a g e s ys te m Lindab Rainline Σύστημα υδρορροής Οδηγίες τοποθέτησης l i n d a b ro o f d r a i n a g e s ys te m Lindab Rainline Σύστημα υδρορροής Οδηγίες τοποθέτησης Οδηγίες τοποθέτησης Πριν ξεκινήσετε Η συνολική επιφάνεια της στέγης είναι αυτή που θα σας καθοδηγήσει

Διαβάστε περισσότερα