ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ : ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΕΦΑΛΗ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ : ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΕΦΑΛΗ"

Transcript

1 ΣΤΙΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ : ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΕΦΑΛΗ ιαθωρακική ηχοβόλο κεφαλή MATRIX Phased Array, ευρέως φάσµατος συχνοτήτων, από 1,5 έως 4,0 ΜΗz, η οποία να λειτουργεί µε όλες τις µεθόδους απεικόνισης και να καλύπτει όλο το φάσµα των δισδιάστατων ηχωκαρδιογραφικών εφαρµογών πραγµατικού χρόνου. ύο εταιρείες ζητούν την απαλοιφή του όρου «ΜATRIX» για τη ζητούµενη ηχοβόλο κεφαλή Phased Array. Το αίτηµα των εταιρειών δεν γίνεται αποδεκτό για τους παρακάτω λόγους : Oι ηχοβόλες κεφαλές MATRIX αποτελούν υψηλού επιπέδου προηγµένη τεχνολογία που στηρίζεται στη δοµή συστοίχησης των κρυστάλλων (πολλαπλές παράλληλες σειρές κρυστάλλων) επιτυγχάνοντας έτσι υψηλής ποιότητας απεικόνιση τόσο σε επιφανειακές δοµές όσο και σε εν τω βάθει όργανα. Eιδικά για τις καρδιολογικές εφαρµογές η τεχνολογία MATRIX συµβάλλει στην αύξηση της διακριτικής ικανότητας στην απεικόνιση παχυσάρκων ασθενών αλλά και ασθενών µε «κακή ηχογένεια». Εξάλλου ηχοβόλες κεφαλές τεχνολογίας MATRIX διατίθενται από τους µεγάλους κατασκευαστικούς οίκους όπως Siemens, Philips, General Electric, Esaote. Έγχρωµη TFT Οθόνη >17" H εταιρεία ζητάει να αυξηθεί το µέγεθος της οθόνης σε 19 και την προσθήκη οθόνης αφής 10. Το αίτηµα της εταιρείας δεν γίνεται αποδεκτό για τους παρακάτω λόγους : Η οθόνη των 17 είναι ιδανική για καρδιολογικές εξετάσεις όπου ιδιαίτερη αξία έχει η ευκρίνεια και η ανάλυση της οθόνης. Εξάλλου σηµαντικό ρόλο παίζει το µέγεθος της υπερηχογραφικής εικόνας που δύναται να απεικονίζεται στην οθόνη και όχι τόσο το µέγεθος της ίδιας της οθόνης. Επιπλέον η οθόνη επαφής δεν αποτελεί τεχνικό ή διαγνωστικό στοιχείο του συστήµατος. Στις ακτινολογικές ή γυναικολογικές εξετάσεις όπου χρησιµοποιούνται πολλές διαφορετικές ηχοβόλες κεφαλές για διαφορετικές εφαρµογές µε διαφορετικά Preset για κάθε εφαρµογή, η οθόνη αφής συµβάλλει στην εργονοµία του για τον έλεγχο των λειτουργιών του. Για το σκοπό όµως που προορίζεται ο ζητούµενος υπερηχογράφος η οθόνη αφής δεν προσδίδει κάποια ιδιαίτερη εργονοµία. Για το λόγο αυτό και για να µην περιορισθεί η συµµετοχή εταιρειών στο διαγωνισµό δεν ζητείται οθόνης επαφής για το σύστηµα. υναµικό Εύρος (dynamic range) >200 db Η εταιρεία ζητάει τη µείωση του δυναµικού εύρους από > 200 db σε 180 db.

2 Το αίτηµα της εταιρείας γίνεται αποδεκτό. ΣΤΙΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ (2 ΤΕΜΑΧΙΑ) για το ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ / ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Η εταιρεία παρόλο που στις παρατηρήσεις της τονίζει επανειλληµένα ότι η απεικόνιση ενός συστήµατος εξαρτάται από το σύνολο των τεχνικών χαρακτηριστικών εντούτοις προτείνει συνολικά τη µείωση των τεχνικών χαρακτηριστικών του ζητούµενου υπερηχοτοµογράφου. Συγκεκριµένα : Να έχει δυνατότητα λειτουργίας µε ηλεκτρονικής σάρωσης ηχοβόλες κεφαλές και εύρος συχνοτήτων λειτουργίας από 1 ΜΗz έως τουλάχιστον 18 ΜΗz. Η εταιρεία ζητάει την τροποποίηση του εύρους συχνοτήτων των ηχοβόλων κεφαλών από 2 MHz έως τουλάχιστον 15 MHz, µε την αιτιολογία ότι αυτό είναι και το εύρος των ζητουµένων στη βασική σύνθεση ηχοβόλων κεφαλών. Το αίτηµα της εταιρείας δεν γίνεται αποδεκτό για τους παρακάτω λόγους : Το εύρος συχνοτήτων από 1 έως 18 MHz κρίνεται απαραίτητο και το ζητούµενο σύστηµα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να δεχθεί ηχοβόλες κεφαλές µε χαµηλές συχνότητες έως και 1 MHz για εξετάσεις εν τω βάθει οργάνων παχυσάρκων ασθενών και ασθενών µε ιδιαίτερα δύσκολο υπερηχογραφικό «παράθυρο», αλλά και υψίσυχνες κεφαλές έως 18 MHz για υψηλής ευκρίνειας εξετάσεις επιφανειακών οργάνων και µυοσκελετικές εφαρµογές. Να λειτουργεί µε κεφαλές τεχνολογίας Matrix υψηλής συχνότητας, οι οποίες να διαθέτουν µεγάλο αριθµό κρυστάλλων σε σχέση µε τις συµβατικές κεφαλές, για εξετάσεις υψηλής διακριτικής ικανότητας και διαγνωστικού επιπέδου. Η εταιρεία ζητάει την απαλοιφή του όρου «τεχνολογίας ΜATRIX» για τις ζητούµενες ηχοβόλες κεφαλές. Το αίτηµα της εταιρείας δεν γίνεται αποδεκτό για τους παρακάτω λόγους : Oι ηχοβόλες κεφαλές MATRIX αποτελούν υψηλού επιπέδου προηγµένη τεχνολογία που στηρίζεται στη δοµή συστοίχησης των κρυστάλλων (πολλαπλές παράλληλες σειρές κρυστάλλων) επιτυγχάνοντας έτσι υψηλής ποιότητας απεικόνιση τόσο σε επιφανειακές δοµές όσο και σε εν τω βάθει όργανα. Εξάλλου ηχοβόλες κεφαλές τεχνολογίας MATRIX διατίθενται από τους µεγάλους κατασκευαστικούς οίκους όπως Siemens, Philips, General Electric, Esaote.

3 Να έχει δυνατότητα υψηλού δυναµικό εύρους τουλάχιστον 230 db το οποίο και να αναφερθεί, για εύκολη ανίχνευση ιδιαίτερα µικρών και δυσδιάκριτων αλλοιώσεων στον παρεγχυµατικό ιστό, µε δυνατότητα ρύθµισης από τον χρήστη σε επίπεδα τα οποία να αναφερθούν. Η εταιρεία ζητάει τη µείωση του δυναµικού εύρους από 230 db σε 180 db. Το αίτηµα της εταιρείας δεν γίνεται αποδεκτό για τους παρακάτω λόγους : Το ζητούµενο υψηλό δυναµικό εύρος είναι απαραίτητο σε ιδαίτερα σε εξετάσεις κοιλίας (αλλά και εξετάσεις θυρεοειδούς) λόγω της ύπαρξης παραπλήσιας ηχογένειας παρεγχυµατικών οργάνων (ήπαρ, σπλήνα, πάγκρεας κ.λπ) όπου είναι σηµαντική η διαφοροδιάγνωση ιστών και η υψηλή διακριτική ικανότητα αντίθεσης (constrast resolution) η οποία εξασφαλίζεται από το υψηλό δυναµικό εύρος. Εξάλλου υπάρχουν συστήµατα µεγάλων κατασκευαστικών οίκων που διαθέτουν ανάλογο δυναµικό εύρος (siemens, General Electric, Philips,) Το σύστηµα να έχει υψηλό ρυθµό ανανέωσης της εικόνας τουλάχιστον 1600 εικόνες/ δευτερόλεπτο. Η εταιρεία ζητάει τη µείωση του ρυθµού ανανέωσης της εικόνας σε 1300 εικόνες / δευτερόλεπτο. Το αίτηµα της εταιρείας δεν γίνεται αποδεκτό για τους παρακάτω λόγους : Ο υψηλός ρυθµός εναλλαγής εικόνας είναι απαραίτητος για την εκτέλεση αγγειολογικών εξετάσεων υψηλών απαιτήσεων µε ύπαρξη στενώσων και υψηλών ταχυτήτων ροής όπου χρήζει δυνατότητα υψηλής δειγµατοληψίας και ρυθµού εναλλαγής εικόνας για την εξασφάλιση της µέγιστης ευαισθησίας και ανιχνευσιµότητας. Εξάλλου υπάρχουν συστήµατα µεγάλων κατασκευαστικών οίκων που διαθέτουν ανάλογο ρυθµό εναλλαγής εικόνας (siemens, General Electric, Philips). Να διαθέτει σύγχρονης τεχνολογίας ψηφιακό διαµορφωτή δέσµης µε τουλάχιστον κανάλια επεξεργασίας. Η εταιρεία ζητάει την µείωση των καναλιών επεξεργασίας του ψηφιακού διαµορφωτή δέσµης από σε Το αίτηµα της εταιρείας δεν γίνεται αποδεκτό για τους παρακάτω λόγους : Ο αριθµός των καναλιών επεξεργασίας του ψηφιακού διαµορφωτή δέσµης αποτελεί δείκτη του τεχνολογικού επιπέδου των συστηµάτων υπερηχοτοµογραφίας, προσδίδοντας υψηλή ταχύτητα επεξεργασίας των υπερηχητικών σηµάτων απαραίτητη για την επίτευξη εικόνων υψηλής ευκρίνειας αλλά και για τη λειτουργία των σύγχρονων τεχνικών υπερηχογραφίας όπως η ελαστογραφία.

4 Να διαθέτει ενσωµατωµένη ελεύθερα µετακινούµενη έγχρωµη οθόνη LCD τουλάχιστον 19", σύγχρονο πλήρες πληκτρολόγιο µε οθόνη αφής για µέγιστη εργονοµία και ευκολία στον χειρισµό καθώς και µε ρύθµιση του ύψους και περιστροφή. Η εταιρεία ζητάει τον προσδιορισµό του µεγέθους της οθόνης αφής σε 10 ίντσες. Το αίτηµα της εταιρείας δεν γίνεται αποδεκτό για τους παρακάτω λόγους : Η οθόνη επαφής δεν αποτελεί τεχνικό ή διαγνωστικό στοιχείο του συστήµατος αλλά συµβάλλει στην εργονοµία του για τον έλεγχο των λειτουργιών του. Για το λόγο αυτό και για να µην περιορισθεί η συµµετοχή εταιρειών στο διαγωνισµό δεν ζητείται συγκεκριµένο µέγεθος οθόνης επαφής. Η κάθε εταιρεία µπορεί να προσφέρει αυτό που έχει. Να διαθέτει ειδική τεχνική µελέτης ελαστικότητας ιστών (Ελαστογραφία) σε κεφαλές Convex, Linear, Ενδοκοιλοτικές για µελέτη αντίστοιχα ευρηµάτων σε εξετάσεις κοιλιάς, επιφανειακών και ενδοκοιλοτικών οργάνων, η οποία να έχει δυνατότητα εξαγωγής ποσοτικών δεδοµένων. Η εταιρεία ζητάει να αφαιρεθεί η δυνατότητα λειτουργίας µε την τεχνική της ελαστογραφίας µε κεφαλές Convex & Ενδοκοιλοτικές για εξετάσεις κοιλιάς και ενδοκοιλοτικών οργάνων η οποία να έχει δυνατότητα εξαγωγής ποσοτικών δεδοµένων, µε την αιτιολογία ότι δεν προσδιορίζεται από την τεχνική προδιαγραφή συγκεκριµένη τεχνολογία εξαγωγής ποσοτικών δεδοµένων και δεν αναφέρεται η µονάδα αυτής. Το αίτηµα της εταιρείας δεν γίνεται αποδεκτό για τους παρακάτω λόγους : Η τεχνική προδιαγραφή ακριβώς µε σκοπό τη διεύρυνση του ανταγωνισµού δεν προσδιορίζει συγκεκριµένη µονάδα µέτρησης σκληρότητας και εξαγωγής ποσοτικών δεδοµένων της ελαστογραφίας, ώστε οι συµµετέχουσες εταιρείες να προσφέρουν την τεχνολογία που διαθέτει η κάθε µία. Επιπλέον η ύπαρξη της τεχνικής ελαστογραφίας σε κεφαλές convex και ενδοκοιλοτικές κρίνεται απαραίτητη για τον έλεγχο ευρηµάτων ήπατος, σπλήνας αλλά και µήτρας κ.λπ. Το προσφερόµενο σύστηµα να διαθέτει όλες τις προδιαγραφές όπως διατυπώνονται στην παράγραφο των λειτουργικών και τεχνικών χαρακτηριστικών και να διαθέτει στη βασική σύνθεση τις παρακάτω ηχοβόλες κεφαλές: Ηχοβόλο κεφαλή Convex Array µε τεχνολογία µεγάλου εύρους συχνοτήτων λειτουργίας από έως 5.0 ΜΗz για εξετάσεις άνω και κάτω κοιλίας, ενδοκοιλιακών αγγείων κλπ. µε δυνατότητα ελαστογραφίας. Ηχοβόλο κεφαλή microconvex Array µε τεχνολογία µεγάλου εύρους συχνοτήτων λειτουργίας από 4.0 έως 9.0 ΜΗz για εξετάσεις ενδοκοιλοτικές (κολπικές, διορθικές) µε δυνατότητα ελαστογραφίας.

5 Οµοίως η εταιρεία ζητάει να αφαιρεθεί το αίτηµα για λειτουργία µε την τεχνική ελαστογραφίας από τις ζητούµενες στη βασική σύνθεση κεφαλές convex και ενδοκοιλοτική. Το αίτηµα της εταιρείας δεν γίνεται αποδεκτό για τους λόγους που αναφέρονται αναλυτικά παραπάνω. Όλες οι ανωτέρω τεχνικές προδιαγραφές προσδιορίζουν ακριβώς το τεχνολογικό επίπεδο του ζητούµενου µηχανήµατος. Η µείωση τους ή η απαλοιφή τους ενδεχοµένως να οδηγήσει στην προσφορά µηχανηµάτων πολύ µικρότερου τεχνολογικού επιπέδου και προϋπολογισµού. ΣΤΙΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΠΙΝΙ ΩΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 1 ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ 2: Η παρεχόµενη ενέργεια να είναι µεταβλητή από 100 ως 360 Joules (αντί ) επίσης να αναφερθεί ρύθµιση για παιδιά Joules Οι κατευθυντήριες οδηγίες ERC 2010 αναφέρουν ως ελάχιστη ενέργεια τα 150 J και όχι τα 100J. Η υπηρεσία µας έχει ζητήσει στην παράγραφο 4, ο απινιδωτής να είναι κατάλληλος για χρήση και σε παιδιά, προστέθηκε: και να διαθέτει κλιµακωτό πρωτόκολλο για παιδιά να αναφερθούν οι τιµές. ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ 5, 6: Οι οδηγίες και το µενού ρυθµίσεων να είναι στην Ελληνική ή Αγγλική γλώσσα. Για λόγους ευχρηστίας θα προτιµηθούν συσκευές µε µενού στην Ελληνική γλώσσα. ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ 7: Η οθόνη να ζητηθεί να είναι έγχρωµη και τουλάχιστον 7 ιντσών. Είναι αντίθετο µε την ανάπτυξη υγιή ανταγωνισµού καθώς οι περισσότερες εταιρείες δεν διαθέτουν αυτό το χαρακτηριστικό. ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ 8 & 9: Να ζητηθεί µπαταρία µόνο επαναφορτιζόµενη για λόγους οικονοµίας. Να ζητηθεί να συνοδεύεται από φορτιστή. εν συµπίπτει µε τις παρούσες ανάγκες της υπηρεσίας µας. ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ 13: Να ζητηθεί να διαθέτει ΗΚΓφηµα στο βασικό εξοπλισµό, γιατί η αναβάθµιση κοστίζει περισσότερο από ότι εάν υπάρχει στην αρχική διαµόρφωση και επιπλέον απαιτείται χρόνος και αποµάκρυνση της συσκευής από το χώρο λειτουργίας. εν συµπίπτει µε τις παρούσες ανάγκες της υπηρεσίας µας.

6 ΣΤΙΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΠΙΝΙ ΩΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2 Σηµείο 2: «Να είναι διφασικής τεχνολογίας και να παρέχει ενέργεια µεταβλητή από 150 έως 360 Joules. Να προσαρµόζει την κυµατοµορφή απινίδωσης αυτόµατα, ανάλογα µε την εκάστοτε διαθωρακική αντίσταση του ασθενούς.» «Να είναι διφασικής τεχνολογίας και να παρέχει ενέργεια µεταβλητή µε τουλάχιστον 150 Joules. Να προσαρµόζει την κυµατοµορφή απινίδωσης αυτόµατα, ανάλογα µε την εκάστοτε διαθωρακική αντίσταση του ασθενούς.» Οι ισχύουσες κατευθυντήριες οδηγίες ERC 2010, δεν είναι αντίθετες µε την χρήση διφασικής ενέργειας 360 Joules. Η προδιαγραφή αυτή, εξασφαλίζει στην υπηρεσία µας την συµµόρφωση της µε τις µελλοντικές κατευθυντήριες οδηγίες είτε αυτές αλλάξουν προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Επιπλέον πολλές κατασκευάστριες εταιρείες διαθέτουν 360 J διφασική ενέργεια, κάτι που προάγει το υγιή ανταγωνισµό. Σηµείο 7: «Να διαθέτει ευδιάκριτη οθόνη LCD τουλάχιστον 5 που να απεικονίζονται προειδοποιητικά µηνύµατα και οδηγίες.» «Να διαθέτει ευδιάκριτη οθόνη LCD τουλάχιστον 4 που να απεικονίζονται προειδοποιητικά µηνύµατα οδηγίες και το ΗΚΓφήµα του ασθενή.» Οι 4 δεν επαρκούν για την ευδιάκριτη απεικόνιση των ζητούµενων παραµέτρων, γραφικών παραστάσεων και τιµών. Από τις 5> εµφανίζονται µε µέγεθος ικανοποιητικό, ώστε να µπορεί να παρακολουθεί ο διασώστης τα µεγέθη, χωρίς να χρειάζεται να είναι προσηλωµένος στον απινιδωτή αντί του θύµατος. Εξάλλου µετά από έρευνα αγοράς διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν πολλές εταιρείες που διαθέτουν οθόνες >5. Σηµείο 8: «Να λειτουργεί µε τη χρήση µιας µη επαναφορτιζόµενης µπαταρίας, µε υψηλή αυτονοµία λειτουργίας και να έχει τη δυνατότητα να παρέχει τουλάχιστον 300 απινιδώσεις στα 200 Joules ή 15 ώρες συνεχούς λειτουργίας. Η διάρκεια της µπαταρίας σε περίπτωση µη χρήσης του απινιδωτή να είναι τουλάχιστον 5 έτη.» «Να λειτουργεί µε τη χρήση µιας µη επαναφορτιζόµενης µπαταρίας, µε υψηλή αυτονοµία λειτουργίας και να έχει τη δυνατότητα να παρέχει τουλάχιστον 150 απινιδώσεις στην µέγιστη ενέργεια ή 15 ώρες συνεχούς λειτουργίας. Η διάρκεια της µπαταρίας σε περίπτωση µη χρήσης του απινιδωτή να είναι τουλάχιστον 5 έτη.»

7 Από την στιγµή που τα πρωτόκολλα ERC 2010 προτείνουν την κλιµακωτή απόδοση ενέργειας και προκειµένου να υπάρξει µέτρο σύγκρισης επιλέχθηκαν τα 200 J και όχι η µέγιστη ενέργεια. Σηµείο 9: «Να υπάρχει δυνατότητα χρήσης µε επαναφορτιζόµενη µπαταρία λιθίου, µε αυτονοµία 200 τουλάχιστον απινιδώσεων στα 200J. Να προσφερθεί χωριστά.» «Να υπάρχει δυνατότητα χρήσης µε επαναφορτιζόµενη µπαταρία (να αναφερθεί ο τύπος), µε αυτονοµία 80 τουλάχιστον απινιδώσεων στην µέγιστη ενέργεια. Να προσφερθεί χωριστά.» Τροποποιείται η προδιαγραφή ως εξής «Να υπάρχει δυνατότητα χρήσης µε επαναφορτιζόµενη µπαταρία (να αναφερθεί ο τύπος), µε αυτονοµία 200 τουλάχιστον απινιδώσεων στην µέγιστη ενέργεια. Να προσφερθεί χωριστά.» Σηµείο 10: «Η συσκευή να διαθέτει ειδική διαβαθµιζόµενη ένδειξη της κατάστασης φόρτισης της µπαταρίας, η οποία να είναι ευδιάκριτη ακόµα και όταν η συσκευή είναι απενεργοποιηµένη. Όταν η µπαταρία-βρίσκεται σε κρίσιµη πτώση να έχει δυνατότητα παροχής 20 τουλάχιστον απινιδώσεων ή 60 λεπτών λειτουργίας.» «Η συσκευή να διαθέτει ειδική διαβαθµιζόµενη ένδειξη της κατάστασης φόρτισης της µπαταρίας κατά την λειτουργία της. Όταν η συσκευή είναι απενεργοποιηµένη, να διαθέτει οπτική ένδειξη για την κατάσταση της µπαταρίας και σε περίπτωση χαµηλής στάθµης να ειδοποιεί ακουστικά τον χρήστη για την αλλαγή της. Όταν η µπαταρία βρίσκεται σε κρίσιµη πτώση να έχει δυνατότητα παροχής 20 τουλάχιστον απινιδώσεων ή 60 λεπτών λειτουργίας.» Τροποποιείται η προδιαγραφή ως εξής «Η συσκευή να διαθέτει ειδική διαβαθµιζόµενη ένδειξη της κατάστασης φόρτισης της µπαταρίας κατά την λειτουργία της. Όταν η συσκευή είναι απενεργοποιηµένη, να διαθέτει οπτική ένδειξη για την κατάσταση της µπαταρίας, προαιρετικά να ειδοποιεί ακουστικά τον χρήστη για την αλλαγή της. Όταν η µπαταρία βρίσκεται σε κρίσιµη πτώση να έχει δυνατότητα παροχής 20 τουλάχιστον απινιδώσεων ή 60 λεπτών λειτουργίας.» Σηµείο 12: «Η συσκευή να είναι υψηλής ανθεκτικότητας σε κραδασµούς, χτυπήµατα, σκόνες και πτώση υγρών σύµφωνα µε IP55. Να µπορεί να λειτουργήσει σε ακραίες συνθήκες θερµοκρασίας, σε πεδίο από -10ο C έως + 50ο C.»

8 «Η συσκευή να είναι υψηλής ανθεκτικότητας σε κραδασµούς, χτυπήµατα και να είναι σύµφωνα µε το IPΧ4. Να µπορεί να λειτουργήσει σε ακραίες συνθήκες θερµοκρασίας, σε πεδίο από τουλάχιστον 0ο C έως τουλάχιστον + 35ο C.» Η συσκευή να είναι υψηλής ανθεκτικότητας σε κραδασµούς, χτυπήµατα, σκόνες και πτώση υγρών σύµφωνα µε IP54. Να µπορεί να λειτουργήσει σε ακραίες συνθήκες θερµοκρασίας, σε πεδίο από -10ο C έως + 50ο C Σηµείο 13: «Να αναβαθµίζεται µε λειτουργία χειροκίνητης απινίδωσης (manual mode), και ΗΚΓτος µέσω 3- πολικού καλωδίου ή µέσω των ίδιων των αυτοκόλλητων ηλεκτροδίων απινίδωσης, ώστε να µπορεί να χρησιµοποιηθεί και από ιατρικό προσωπικό, εκπαιδευµένο στην εξειδικευµένη υποστήριξη της ζωής.» «Να αναβαθµίζεται µε λειτουργία χειροκίνητης απινίδωσης (manual mode), και ΗΚΓτος µέσω 3- πολικού καλωδίου, ώστε να µπορεί να χρησιµοποιηθεί και από ιατρικό προσωπικό, εκπαιδευµένο στην εξειδικευµένη υποστήριξη της ζωής.» Για λόγους οικονοµίας χρήσης, η υπηρεσία µας επιθυµεί την δυνατότητα αναβάθµισης µε 3-πολικό καλώδιο ΗΚΓτος. ΣΤΙΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΠΙΝΙ ΩΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 3 σύµφωνα µε τα νέα πρωτόκολλα απινίδωσης (ERC 2005 Guidelines ) σύµφωνα µε τα νέα πρωτόκολλα απινίδωσης (ERC 2010 Guidelines ) Συµφωνούµε µε την πρότασή σας, και αλλάζουµε τον όρο σε (ERC - ΑΗΑ 2010 Guidelines ) Να έχει τη δυνατότητα να παρέχει τουλάχιστον 300 απινιδώσεις στα 200 Joules ή 15 ώρες συνεχούς λειτουργίας Να έχει τη δυνατότητα να παρέχει τουλάχιστον 300 απινιδώσεις (ή 250 πλήρους κύκλους απινίδωσης -Σοκ + ΚΑΡΠΑ) στα 200 Joules ή 15 ώρες συνεχούς λειτουργίας Υπάρχουν τουλάχιστον 3 διαφορετικά µοντέλα απινιδωτών από διαφορετικούς κατασκευαστές, που διαθέτουν µπαταρία µε την ζητούµενη ενέργεια ή και παραπάνω. Οπότε ο ζητούµενος όρος επιτρέπει την ανάπτυξη ανταγωνισµού και δεν κρίνεται απαραίτητη η αλλαγή της προδιαγραφής.

9 Όταν η µπαταρία βρίσκεται σε κρίσιµη πτώση να έχει δυνατότητα παροχής 20 τουλάχιστον απινιδώσεων ή 60 λεπτών λειτουργίας. Όταν η µπαταρία βρίσκεται σε κρίσιµη πτώση να έχει δυνατότητα παροχής τουλάχιστον 10 απινιδώσεων ή 60 λεπτών λειτουργίας. Υπάρχουν τουλάχιστον 3 διαφορετικά µοντέλα απινιδωτών από διαφορετικούς κατασκευαστές, που καλύπτουν την ζητούµενη προδιαγραφή. Οπότε ο ζητούµενος όρος επιτρέπει την ανάπτυξη ανταγωνισµού και δεν κρίνεται απαραίτητη η αλλαγή της προδιαγραφής. Η συσκευή να είναι υψηλής ανθεκτικότητας σε κραδασµούς, χτυπήµατα, σκόνες και πτώση υγρών σύµφωνα µε IP55. Να µπορεί να λειτουργήσει σε ακραίες συνθήκες θερµοκρασίας, σε πεδίο από 10ο C έως + 50ο C. Η συσκευή να είναι υψηλής ανθεκτικότητας σε κραδασµούς, χτυπήµατα, σκόνες και πτώση υγρών σύµφωνα µε IP54. Να µπορεί να λειτουργήσει σε ακραίες συνθήκες θερµοκρασίας, σε πεδίο από 10ο C έως + 50ο C τουλάχιστον για 2 ώρες από την θερµοκρασία δωµατίου. Γίνεται δεκτό το αίτηµα για τις προδιαγραφές ΣΤΙΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ : ΜΕΤΡΗΤΗ ΓΛΥΚΟΖΥΛΙΩΜΕΝΗΣ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗΣ «Να µπορεί να συνδεθεί µε σαρωτή γραµµικού κώδικα PS2» Προτείνεται προς όφελος του ανταγωνισµού να αντικατασταθεί µε «Σαρωτή γραµµωτού κώδικα» ώστε και η δυνατότητα που αναφέρεται να υφίσταται και η προδιαγραφή να αφήνει τον ανταγωνισµό να αναπτύσσεται. Γίνεται δεκτή η παρατήρηση. Στην έβδοµη προδιαγραφή ζητείται: «Να διαθέτει µπαταρία Λιθίου, µη επαναφορτιζόµενη, µε αντικαθιστώµενη». Προτείνεται να απαλειφθεί η να αντικατασταθεί µε «Η συσκευή να δύναται να λειτουργήσει µε µπαταρία». Γίνεται δεκτή η παρατήρηση Στην όγδοη προδιαγραφή ζητείται: «Οι µετρήσεις να γίνονται µε την µέθοδο της χηµειοφωταύγειας».

10 Επειδή η αναφορά σε µέθοδο πέραν του ότι περιορίζει τον ανταγωνισµό θεωρείται φωτογραφική,προτείνεται να αντικατασταθεί µε «οι µετρήσεις να γίνονται µε αξιοπιστία αντίστοιχη της µεθόδου αναφοράς Γίνεται δεκτή η παρατήρηση ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΜΕ ΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ELISA Όπως έχουν τεθεί οι προδιαγραφές δεν µπορεί να αναπτυχθεί ανταγωνισµός. Συγκεκριµένα δεν είναι γνωστός κανένας κλασικός βιοχηµικός αναλυτής o οποίος να έχει δυνατότητα διενέργειας ELISA και δεν γίνεται αντιληπτή η ανάγκη αυτή.αντίθετα παραπέµπει σε συγκεκριµένο αναλυτή. Υπάρχουν αναλυτές µε δυνατότητα διενέργειας MACRO ELISA η και MICRO ELISA,. ενδεικτικά υπάρχει ο CHEMWELL 2910 της εταιρείας AWARENESS. Το εργαστήριο δεν θα χρειαστεί σε αυτή την περίπτωση αγορά ανοσολογικού εφόσον δεν θα γίνονται εκεί ορµόνες. Επίσης οι προδιαγραφές «Να έχει 10 φίλτρα µε µήκη κύµατος 340nm, 405nm, 436nm, 480nm, 510nm, 546nm,630nm και 700nm»,-«Η ακρίβεια του φωτόµετρου να είναι 1% έως 2% OD» και-«η ευαισθησία του φωτόµετρου να είναι 0,001 abs», είναι µεν τεχνικές προδιαγραφές του µηχανήµατος αλλά δεν έχουν άµεση σχέση µε την αξιοπιστία του αποτελέσµατος. Σε ότι αφορά στην ευαισθησία, και στα φίλτρα υπάρχει άµεση σχέση µε την ποιότητα των αποτελεσµάτων, καθώς η ευαισθησία είναι που ορίζει την αξιοπιστία τους. ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΑΛΥΤΗ Στην πρώτη προδιαγραφή ζητείται: «αιµατολογικός αναλυτής 19 παραµέτρων οποίος να βγάζει 3 ιστογράµµατα». Εξ όσων γνωρίζουµε οι αναλυτές αυτού του τύπου είναι 18 παραµέτρων και 3 ιστογραµµάτων. Άλλωστε στο αρχείο µε τίτλο πρόσκλησης «ΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟ ΟΜΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙ ΑΣ ΥΓΕΙΑΣ», στο αντικείµενο προµήθειας 21 ορθά ζητείται αιµατολογικός αναλυτής 18 παραµέτρων. Ζητείται προς όφελος του ανταγωνισµού και του δηµοσίου συµφέροντος η πρώτη προδιαγραφή να τροποποιηθεί ως εξής: «αιµατολογικός αναλυτής 18 παραµέτρων µε 3 ιστογράµµατα». Γίνεται δεκτή η παρατήρηση της εταιρείας και τροποποιείται το κείµενο ως εξής: αιµατολογικός αναλυτής 18 παραµέτρων οποίος να βγάζει 3 ιστογράµµατα(θα συνεκτιµηθεί η δυνατότητα να βγάζει 19 µε τα ίδια αντιδραστήρια).

11 Στη τέταρτη προδιαγραφή ζητείται «Να έχει µενού στα Ελληνικά» εδοµένου ότι το µενού αυτών των αναλυτών είναι πολύ απλό και προς όφελος του ανταγωνισµού και του δηµόσιου συµφέροντος ζητείται να τροποποιηθεί ως κάτωθι «Να έχει µενού στα Ελληνικά ή Αγγλικά». Άλλωστε για την χρήση των αναλυτών αυτών απαιτείται εκπαίδευση στην οποία επεξηγούνται όλα όσα είναι αναγκαία στους χρήστες. Το µενού στα ελληνικά είναι απαραίτητη προϋπόθεση καθώς ορίζεται από την νοµοθεσία αλλά δείχνει και την ευελιξία και ευαισθησία του κατασκευαστή να το παρέχει. Επίσης κανένας άλλος ενδιαφερόµενος δεν ζητεί να αποφύγει την προδιαγραφή, γιατί όλοι οι σύγχρονοι αναλυτές έχουν υποχρεωτικά Ελληνικά ΣΤΙΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΚΑΜΠΤΟ ΕΝ ΟΣΚΟΠΙΟ Να διαθέτει µήκος εργασίας όχι µικρότερο από 175mm. Να διαθέτει µήκος εργασίας από 156mm έως 175mm. Το ζητούµενο µήκος επιλέχτηκε σκόπιµα µε κριτήριο την εργονοµία και ευκολία εξέτασης.σε περιπτώσεις όπου η χρήση κάµερας δεν είναι εφικτή η εξέταση,µε κοντή οπτική φέρνει τον ιατρό πολύ κοντά στον εξεταζόµενο. Όλες σχεδόν οι εταιρίες διαθέτουν κοντή και µακριά εκδοχή ώστε να υπάρχει η ευχέρεια επιλογής. Η διαφορά δε των 2 περίπου εκ. κρίνεται αντίθετα ουσιώδης. Να διαθέτει µήκος εργασίας όχι µικρότερο από 185mm. Να διαθέτει µήκος εργασίας από 160mm έως 185mm Το ζητούµενο µήκος επιλέχτηκε σκόπιµα µε κριτήριο την εργονοµία και ευκολία εξέτασης.σε περιπτώσεις όπου η χρήση κάµερας δεν είναι εφικτή η εξέταση,µε κοντή οπτική φέρνει τον ιατρό πολύ κοντά στον εξεταζόµενο. Όλες σχεδόν οι εταιρίες διαθέτουν κοντή και µακριά εκδοχή ώστε να υπάρχει η ευχέρεια επιλογής. Η διαφορά δε των 2 περίπου εκ. κρίνεται αντίθετα ουσιώδης. Να έχει εξωτερική διάµετρο 3,5mm, µήκους εργασίας 30εκ.,µε γωνία οράσεως 95, βάθος πεδίου 3-5χιλ., µε δυνατότητα κάµψης προς τα πάνω 130 και προς τα κάτω 130. Να έχει εξωτερική διάµετρο 3,4-3,6mm, µήκος εργασίας 30εκ., µε γωνία οράσεως 85-95, βάθος πεδίου 5-50χιλ., µε δυνατότητα κάµψης προς τα πάνω 130 και προς τα κάτω 130. Το αίτηµα µπορεί να γίνει αποδεκτό

12 Το ενδοσκόπιο πρέπει να περιλαµβάνει ενσωµατωµένο καλώδιο ψυχρού φωτισµού. Το ενδοσκόπιο πρέπει να περιλαµβάνει αποσπώµενο καλώδιο ψυχρού φωτισµού Ενσωµατωµένο καλώδιο ψυχρού φωτισµού σηµαίνει αυτόνοµο ενδοσκόπιο χωρίς την ανάγκη πολλών συνδέσεων. ΣΤΙΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡ ΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Να λειτουργεί µε ρεύµα στα 220V/50Hz αλλά και µε επαναφορτιζόµενες µπαταρίες διάρκειας οπωσδήποτε 4 ωρών. οπωσδήποτε 3 ωρών Η δειγµατοληψία να είναι οπωσδήποτε 1000 Hz Όσο µεγαλύτερος είναι ο ρυθµός δειγµατοληψίας επιτυγχάνεται πιο γρήγορη, ακριβής και αξιόπιστη ανάλυση. Προτείνεται: Ο ρυθµός δειγµατοληψίας να είναι οπωσδήποτε 8000 samples/sec/channel. Θα αξιολογηθεί θετικά η δυνατότητα προεπισκόπησης του ΗΚΓ στην οθόνη πριν την εκτύπωση προς αποφυγή άσκοπων εκτυπώσεων µε παράσιτα. Σε περίπτωση αποκόλλησης ηλεκτροδίου να εµφανίζεται στην οθόνη συγκεκριµένα ποιό ηλεκτρόδιο έχει αποκολληθεί. Να έχει δυνατότητα συγκράτησης στην µνήµη και αρχειοθέτησης ηλεκτροκαρδιογραφηµάτων τουλάχιστον 40 εξετάσεων Να έχει δυνατότητα συγκράτησης στην µνήµη και αρχειοθέτησης ηλεκτροκαρδιογραφηµάτων τουλάχιστον 100 εξετάσεων

13 Να έχει τη δυνατότητα µεταφοράς των εξετάσεων στην µνήµη σε ειδικό λογισµικό Η/Υ για περαιτέρω αρχειοθέτηση ή ανάλυση των καρδιογραφηµάτων. Να προσφερθεί προς επιλογή το λογισµικό του Η/Υ. Να συµπεριλαµβάνει δυνατότητα απευθείας εξαγωγής των ΗΚΓ σε µορφή PDF (καθώς πρόκειται για την πιο αναγνωρίσιµη και ευρέως χρησιµοποιούµενη µορφή αρχείου) για περαιτέρω ανασκόπηση και αρχειοθέτησή τους σε Η/Υ. Επίσης να προσφερθεί προς επιλογή ειδικό πρόγραµµα ανάλυσης των ΗΚΓ σε Η/Υ. Να διαθέτει δυνατότητα αναβάθµισης µε εξετάσεις σπιροµετρίας. Να αναφερθούν οι δυνατότητες. Λογισµικό πρόγνωσης θροµβόλυσης (επιθυµητό) Εξετάσεις τεστ κοπώσεως. Να αναφερθούν οι δυνατότητες. Επιθυµητό η δυνατότητα σύνδεσης µε εξωτερική οθόνη. Να προσφερθεί προς επιλογή ύο εταιρείες πρότειναν την κατάργηση αυτών των προδιαγραφών Γίνεται η εξής τροποποίηση: Να διαθέτει δυνατότητα αναβάθµισης µε εξετάσεις τεστ κοπώσεως. Να αναφερθούν οι δυνατότητες. ΣΤΙΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ HOLTER ΡΥΘΜΟΥ Το καταγραφικό να είναι σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας, µικρού βάρους έως 100 gr. και διαστάσεων (να αναφερθούν), έτσι ώστε να είναι άνετο για τον ασθενή, και να µπορεί να καταγράφει τουλάχιστον για 72 ώρες, σε περιπατητικούς ασθενείς, το πλήρες ΗΚΓ και στα 3 κανάλια. να µπορεί να καταγράφει τουλάχιστον για 24 ώρες Γίνεται η εξής τροποποίηση: Το καταγραφικό να είναι σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας, µικρού βάρους έως 100 gr. και διαστάσεων (να αναφερθούν), έτσι ώστε να είναι άνετο για τον ασθενή, και να µπορεί να καταγράφει τουλάχιστον για 24 ώρες, σε περιπατητικούς ασθενείς, το πλήρες ΗΚΓ. Να έχει τη δυνατότητα µελλοντικής αναβάθµισής του για καταγραφή τουλάχιστον για 72 ώρες. Να είναι αδιάβροχο.

14 ΣΤΙΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΡΗΤΗ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ Προτείνεται η τροποποίηση της προδιαγραφής Να διαθέτει θύρα USB για σύνδεση µε εκτυπωτή σε: Να διαθέτει θύρα USB Προτείνεται η κατάργηση της προδιαγραφής :<να διαθέτει δυνατότητα υπολογισµού του πλάτους του οστού της πτέρνας και σε συνδυασµό µε τα αποτελέσµατα BUA και SOS να µπορεί να δίνει πρόβλεψη για µελλοντικό κάταγµα του ισχίου>. Να διαθέτει παγκόσµιο πληθυσµιακό πρωτόκολλο µετρήσεων εν γίνεται δεκτό το αίτηµα.είναι σηµαντικό να διαθέτει ελληνικό πληθυσµιακό πρωτόκολλο µετρήσεων. Προτείνεται η κατάργηση της προδιαγραφής: είκτης ελαστικότητας, BMD, Σχετική επικινδυνότητα κατάγµατος Προτείνεται η τροποποίηση της προδιαγραφής. Να διαθέτει δυνατότητα υπολογισµού T-Score, Z-Score, Stiffness Index και δυνατότητα δηµιουργίας γραφικής παράστασης σε να διαθέτει δυνατότητα υπολογισµού T-Score, Z- Score, και δυνατότητα δηµιουργίας γραφικής παράστασης εν γίνεται δεκτό το αίτηµα, είναι σηµαντικό το Stiffness Index ΣΤΙΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ ΑΝΑΛΥΤΗ ΠΡΟΣ ΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΗΞΗΣ Να είναι τετρακάναλο Να διαθέτει δύο ή περισσότερα κανάλια µέτρησης εν γίνεται δεκτό το αίτηµα, όσο περισσότερα κανάλια τόσο πιο γρήγορα και πιο πολλές εξετάσεις θα διενεργούνται ταυτόχρονα Να διαθέτει ενσωµατωµένο εκτυπωτή και οθόνη. Και να αποθηκεύει στην

15 µνήµη αρχείο ασθενών. να αποθηκεύει στην µνήµη αρχείο ασθενών θα ήταν καλό να παραληφθεί. Θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν η δυνατότητα αποθήκευσης αρχείου ασθενών. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο γνωστοί τύποι ηµιαυτόµατου αναλυτή προσδιορισµού παραγόντων πήξης οι οποίοι πληρούν τα δύο παραπάνω κριτήρια. ΣΤΙΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝ ΥΑΣΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟΥ Προτείνεται η προδιαγραφή «ΤENS (Conventional, Low Frequency, Burst, Random Frequency)», να τροποποιηθεί σε «TENS µε πολλαπλές παραµέτρους». Οι φυσικοθεραπευτές ζητούν αυτές τις παραµέτρους διότι έχουν καλύτερο και πιο άµεσο αποθεραπευτικό αποτέλεσµα Προτείνεται η προδιαγραφή «Να µπορεί να λειτουργήσει σε συνεχή ή παλµική εκποµπή, στην παλµική εκποµπή να έχει επιλογή 25%, 50%, 75%», να τροποποιηθεί «Να µπορεί να λειτουργήσει σε συνεχή ή παλµική εκποµπή, στην παλµική εκποµπή να έχει επιλογή πολλαπλών κύκλων λειτουργίας». Οι επιλογές παλµικών εκποµπών 25% 50% και 75% είναι επιλογή σύµφωνα µε διεθνή αποθεραπευτικά πρωτόκολλα. Προτείνεται να καταργηθεί η προδιαγραφή «Να µπορεί να εκπέµπει ταυτόχρονα και στις δύο διαθέσιµες συχνότητες» Η ταυτόχρονη εκποµπή συχνοτήτων κάνει τη δουλειά των θεραπευτών πιο γρήγορη και πιο λειτουργική. Όλα τα µηχανήµατα τελευταίας τεχνολογίας το παρέχουν Προτείνεται να τροποποιηθεί η προδιαγραφή «Να διαθέτει έγχρωµη οθόνη αφής, όπου να απεικονίζονται όλες οι παράµετροι θεραπείας» σε «Να διαθέτει έγχρωµη οθόνη, όπου να απεικονίζονται όλες οι παράµετροι θεραπείας» \ Η οθόνη αφής αποτελεί καινοτοµία. Η χρήση συσκευών µε οθόνη αφής κάνει το έργο των θεραπευτών γρηγορότερο.

16 Προτείνεται η προδιαγραφή «Να διαθέτει και πληκτρολόγιο για µεγαλύτερη ευκολία του χρήστη» να τροποποιηθεί σε «Να διαθέτει εύκολο χειρισµό» Η παρουσία πληκτρολογίου εξασφαλίζει εργονοµία των χειριστών και πιο εύκολο service Προτείνεται στην προδιαγραφή «Η συσκευή να διαθέτει έτοιµα πρωτόκολλα θεραπείας και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης νέων», να τροποποιηθεί ο όρος «απεριόριστο χώρο» σε «µεγάλο χώρο» Θέλουµε απεριόριστο χώρο για να έχουµε ολόκληρο αρχείο των ασθενών µας και των θεραπειών µας.

Άρθρο Παρατηρήσεις επι των Τεχνικών Προδιαγραφών

Άρθρο Παρατηρήσεις επι των Τεχνικών Προδιαγραφών Σχόλια Όνομα Μίμης Αληχανίδης Email alichanidis@papoudis.gr Άρθρο Παρατηρήσεις επι των Τεχνικών Προδιαγραφών Ημ/νία 12/02/2018 Αξιότιμοι Κύριοι, Κατόπιν μελέτης των τεχνικών προδιαγραφών και σεβόμενοι

Διαβάστε περισσότερα

Συγκεκριμένα τα σημεία που θεωρούμε ότι πρέπει να τροποποιηθούν είτε να αφαιρεθούν είναι τα ακόλουθα: ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΣ

Συγκεκριμένα τα σημεία που θεωρούμε ότι πρέπει να τροποποιηθούν είτε να αφαιρεθούν είναι τα ακόλουθα: ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΣ GE Healthcare Α.Ε. Σωρού 8-10, Κτίριο C 15125 Μαρούσι, Αθήνα T 210 893 0600 F 210 962 5931 ΠΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ / ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ email: prom1@kastoriahospital.gr, prom@kastoriahospital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Αρ.Πρωτ.: Αθήνα, 20 Δεκεμβρίου 2018

Αρ.Πρωτ.: Αθήνα, 20 Δεκεμβρίου 2018 Προς ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αρ.Πρωτ.: 0000003368 Αθήνα, 20 Δεκεμβρίου 2018 ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για δημόσια διαβούλευση τεχνικών προδιαγραφών για την Προμήθεια «Ακτινολογικού Υπερηχοτομογράφου». Αξιότιμοι

Διαβάστε περισσότερα

Προς ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ EΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ

Προς ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ EΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ g GE Healthcare Σωρού 8-10 15125 Μαρούσι, Αθήνα T 210 8930 600 F 210 9625 931 Προς ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ EΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝ ΡΕΑΣ Email: diabouleysi@agandreashosp.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Διεύθυνση : Παιδείας-Πολιτισμού & Κοινωνικής Ανάπτυξης : Κοινωνικής Πολιτικής Τμήμα Πληροφορίες : Φ. Βόινου Π.Καλλέργη Τηλέφωνο : 2310020160 Fax

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ (CPV )

Θέμα: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ (CPV ) GE Healthcare Α.Ε. Σωρού 8-10, Κτίριο C 15125 Μαρούσι, Αθήνα T 210 893 0600 F 210 962 5931 ΠΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ» Διεύθυνση - Διοικητική Τμήμα - Οικονομικό Γραφείο Προμηθειών Υπεύθυνος:

Διαβάστε περισσότερα

4. Ηχοβόλο κεφαλή Micro Convex, τεχνολογίας ευρέως φάσματος συχνοτήτων (3-10 MHz τουλάχιστον). Να αναφερθούν τα χαρακτηριστικά της.

4. Ηχοβόλο κεφαλή Micro Convex, τεχνολογίας ευρέως φάσματος συχνοτήτων (3-10 MHz τουλάχιστον). Να αναφερθούν τα χαρακτηριστικά της. Όνομα ΦΙΛΙΠΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ Email hc_greece@philips.com Άρθρο Τροποποίηση τεχνικών προδιαγραφών Ενοτήτων Σύνθεση, Μέθοδοι Απεικόνισης, Λειτουργικά - Τεχνικά Χαρακτηριστικά Ημ/νία 10/05/2017 Σύστημα υπερηχοτομογραφίας

Διαβάστε περισσότερα

Β. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Β. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ GE HEALTHCARE ΠΡΟΣ Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ο Άγιος Ανδρέας» (e-mail): diabouleysi@agandreashosp.gr Σχόλια στην 2 η διαβούλευση Αξιότιμοι κύριοι, Σας παραθέτουμε κατωτέρω τα σχόλια της εταιρείας μας:

Διαβάστε περισσότερα

16.Φορητό µηχάνηµα ενδοεγχειρητικής νευροπαρακολούθησης

16.Φορητό µηχάνηµα ενδοεγχειρητικής νευροπαρακολούθησης Ιατροτεχνολογικός εξοπλισµός Αναισθησιολογικού Τµήµατος 16.Φορητό µηχάνηµα ενδοεγχειρητικής νευροπαρακολούθησης Προδιαγραφές του συστήµατος παρακολούθησης BIS VIEW. Γενικές προδιαγραφές: Περιγραφή προϊόντος:

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη 27/10/2015. Αξιότιμη κα Μαντάκη,

Θεσσαλονίκη 27/10/2015. Αξιότιμη κα Μαντάκη, ΠΡΟΣ: 4 η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ KOMOTHNHΣ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΠΟΨΗ: ΜΑΝΤΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΗΛ. 25313 51351, 51551 FAX: 25310 51535 Θεσσαλονίκη 27/10/2015 Αξιότιμη κα Μαντάκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΟΡΑ: ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΑΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΟΥ

ΑΦΟΡΑ: ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΑΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΟΥ GE Healthcare Α.Ε. Σωρού 8-10, Κτίριο C 15125 Μαρούσι, Αθήνα T 210 893 0600 F 210 962 5931 ΠΡΟΣ : ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ Υψηλάντου 45-47 ΑΘΗΝΑ ΤΚ 10676 τηλ. 213 2041000 email: bioiatriki2002@yahoo.com

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΙ (Να περιγραφούν αναλυτικά οι δυνατότητες προς αξιολόγηση) Σηµεία εστίασης (focal points) 7 υναµικό εύρος (dynamic range)

ΝΑΙ (Να περιγραφούν αναλυτικά οι δυνατότητες προς αξιολόγηση) Σηµεία εστίασης (focal points) 7 υναµικό εύρος (dynamic range) ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΦΟΡΗΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΥΠΟΥ Α (µηχάνηµα Γ και ) (Ενιαίες προδιαγραφές ΕΚΕΒΥΛ, διαφοροποιηµένες χωρίς αλλαγή προϋπολογισµού) ΓΕΝΙΚΑ-ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Φορητό σύστηµα

Διαβάστε περισσότερα

Σχόλια. Άρθρο . Όνομα. Ημ/νία 21/02/20 18

Σχόλια. Άρθρο  . Όνομα. Ημ/νία 21/02/20 18 Σχόλια Όνομα Άρθρο Email ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙ SIEMENS konstantina.zalaora@sie ΤΩΝ HEALTHCA mens-healthineers.com ΠΡΟΔΙΑΓΡΑ RE ΑΒΕΕ ΦΩΝ Ημ/νία 21/02/20 18 Αξιότιμοι Κύριοι, Σας αποστέλλουμε τις παρατηρήσεις μας επί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ -ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ -ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ -ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ (προϋπολογισμός 30.000Ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) ΓΕΝΙΚΑ-ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Σύστημα υπερηχοτομογραφίας για Νεογνική

Διαβάστε περισσότερα

4. Έγχρωμο laser printer A4, duplex, Ethernet, ταχύτητας 30σελ/λεπτό. Προτείνουμε την επαναδιατύπωση της ανωτέρω τεχνικής προδιαγραφής ως ακολούθως:

4. Έγχρωμο laser printer A4, duplex, Ethernet, ταχύτητας 30σελ/λεπτό. Προτείνουμε την επαναδιατύπωση της ανωτέρω τεχνικής προδιαγραφής ως ακολούθως: Όνομα ΦΙΛΙΠΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ Email hc_greece@philips.com Άρθρο Τροποποίηση τεχνικών προδιαγραφών Ενοτήτων Σύνθεση, Μέθοδοι Απεικόνισης, Λειτουργικά - Τεχνικά Χαρακτηριστικά Ημ/νία 10/05/2017 Σύστημα υπερηχοτομογραφίας

Διαβάστε περισσότερα

GE HEALTHCARE. ΠΡΟΣ Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ο Άγιος Ανδρέας» ( ):

GE HEALTHCARE. ΠΡΟΣ Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ο Άγιος Ανδρέας» ( ): GE HEALTHCARE ΠΡΟΣ Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ο Άγιος Ανδρέας» (e-mail): diabouleysi@agandreashosp.gr ΘΕΜΑ: 1η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Για την προμήθεια ενός «Ακτινολογικού Υπερηχοτομογράφου» του υπ αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο Σχόλια επι των προδιαγραφών,

Άρθρο Σχόλια επι των προδιαγραφών, Σχόλια Όνομα ΠΡΩΤΟΝ ΑΕ Email idiakou@protoncy.gr Άρθρο Σχόλια επι των προδιαγραφών, Ημ/νία 20/02/2018 Προς 6η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Αρ.Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ Posted by ΠΡΩΤΟΝ ΑΕ - 27 Apr :47

ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ Posted by ΠΡΩΤΟΝ ΑΕ - 27 Apr :47 ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ Posted by ΠΡΩΤΟΝ ΑΕ - 27 Apr 2018 13:47 Προς ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 0000001812 Αθήνα, 27 Απριλίου 2018 ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Διεύθυνση : Παιδείας-Πολιτισμού & Κοινωνικής Ανάπτυξης : Κοινωνικής Πολιτικής Τμήμα Πληροφορίες : Φ. Βόινου Π.Καλλέργη Τηλέφωνο : 2310020160 Fax :2310020191 Email : fvoinou@pavlosmelas.gr 16/4/2013 Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ Σ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩ Ν ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΝΙΤΟΡ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Άρθρο ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ Σ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩ Ν ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΝΙΤΟΡ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Σχόλια Όνομα AIMED ΜΑΜΑΛΙΓΚΑ Σ Ι. ΓΑΒΡΙΗΛ- ΣΠΥΡΙΔΩΝ Email info@aimed.g r Άρθρο ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ Σ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩ Ν ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΝΙΤΟΡ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Αφεντούλη και Ζαννή Πληροφορίες: ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Τηλέφωνο: 210-4592592 Φαξ: 210-4592597.

ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Αφεντούλη και Ζαννή Πληροφορίες: ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Τηλέφωνο: 210-4592592 Φαξ: 210-4592597. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πειραιάς: 18-09-2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αρ. Πρωτοκ. 11248 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης Υ. ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΑ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΓΧΡΩΜΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ - ΚΑΡ ΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΓΧΡΩΜΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ - ΚΑΡ ΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΓΧΡΩΜΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ - ΚΑΡ ΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΜΑΧΙΟ ΕΝΑ (1) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 38.000 Ο έγχρωµος υπερηχοτοµογράφος γενικής καρδιολογικής χρήσης να είναι πλήρης, καινούργιος,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Αφεντούλη και Ζαννή Πληροφορίες: ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Τηλέφωνο: Φαξ:

ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Αφεντούλη και Ζαννή Πληροφορίες: ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Τηλέφωνο: Φαξ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πειραιάς: 25-10-2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αρ. Πρωτοκ. 14687 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης Υ. ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΑ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ *

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ * ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ * 1. ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΕΦΑΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΟΡΑ: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΩΔΕΚΑΝΑΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΟΥ

ΑΦΟΡΑ: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΩΔΕΚΑΝΑΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΟΥ GE Healthcare Α.Ε. Σωρού 8-10, Κτίριο C 15125 Μαρούσι, Αθήνα T 210 893 0600 F 210 962 5931 ΠΡΟΣ : ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ Υψηλάντου 45-47 ΑΘΗΝΑ ΤΚ 10676 τηλ. 213 2041000 Ημερομηνία : 26/7/2016 email: bioiatriki2002@yahoo.com

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 1η Υ. ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Ε. ΠΑΤΡΑ ΤΗΛ.: 213-2052518 ΦΑΞ : 213-2052441 Email: promitheion@paidon-pentelis.gr Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΠΡΩΤΟΝ ΑΕ,ΦΙΛΙΠΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ)

ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΠΡΩΤΟΝ ΑΕ,ΦΙΛΙΠΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας Π.Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ-Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ&ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ» ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Αφεντούλη και Ζαννή Πληροφορίες: ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Τηλέφωνο: Φαξ:

ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Αφεντούλη και Ζαννή Πληροφορίες: ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Τηλέφωνο: Φαξ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πειραιάς: 19-12-2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αρ. Πρωτοκ. 17432 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης Υ. ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΑ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ:

Διαβάστε περισσότερα

παρακάτω υλικών. Το κριτήριο επιλογής του προμηθευτή είναι η χαμηλότερη τιμή εκ των προμηθευτών των οποίων οι προσφορές θα κριθούν αποδεκτές.

παρακάτω υλικών. Το κριτήριο επιλογής του προμηθευτή είναι η χαμηλότερη τιμή εκ των προμηθευτών των οποίων οι προσφορές θα κριθούν αποδεκτές. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΩΚΣΩΟΡ1Π-ΑΧ2 ΑΔΑΜ: 16REQ003857719 ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚ & ΟΙΚ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ & ΟΙΚ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Μυτιλήνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ 1 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ ΓΕΝΙΚΑ -ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ Σύστηµα υπερηχοτοµογραφίας γενικής χρήσης προηγµένης σύγχρονης (ψηφιακής)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΓΧΡΩΜΟΥ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΓΧΡΩΜΟΥ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΓΧΡΩΜΟΥ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ. 1. Να λειτουργεί με τάση δικτύου 220V/50Hz. 2. Να διαθέτει σύγχρονα συστήματα ηλεκτρονικής σάρωσης εικόνας Convex array, Phased array,linear array σε ονομαστικές

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα: Προμηθειών Πληροφορίες: Καράμπελα Πολυξένη. Τηλ FAX

Τμήμα: Προμηθειών Πληροφορίες: Καράμπελα Πολυξένη. Τηλ FAX ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σέρρες 18/06/2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.9833 4 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ Τμήμα: Προμηθειών Πληροφορίες: Καράμπελα Πολυξένη. Τηλ. 23213-51279

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΥΝΟΧΗΣ-OCT ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΥΝΟΧΗΣ-OCT ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΥΝΟΧΗΣ-OCT ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑ Τα σύγχρονα μηχανήματα οπτικής τομογραφίας συνοχής με δυνατότητα μη επεμβατικής αγγειογραφίας αλλά και ελέγχου του προσθίου

Διαβάστε περισσότερα

Για τη διασφάλιση προμήθειας σύγχρονου συστήματος προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος, προτείνουμε την τροποποίηση της προδιαγραφής ως εξής :

Για τη διασφάλιση προμήθειας σύγχρονου συστήματος προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος, προτείνουμε την τροποποίηση της προδιαγραφής ως εξής : GE Healthcare Α.Ε. Σωρού 8-10, Κτίριο C 15125 Μαρούσι, Αθήνα T 210 893 0600 F 210 962 5931 ΠΡΟΣ : Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Καστοριάς Μαυριωτίσσης 33, Καστοριά 521 00 Τηλ. 2467 350600 Email: prom@kastoriahospital.gr,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 1η Υ. ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΓΡΑΦ.ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Ε. ΠΑΤΡΑ ΤΗΛ.: 213-2052518 ΦΑΞ : 213-2052441 Email: promitheion@paidon-pentelis.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 2 η Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ: Οικονομικού - ΓΡΑΦΕΙΟ: Προμηθειών ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210-4592160, FAX: 210-4592597 Πληροφορίες : ΚΑΡΔΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΡ ΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΡ ΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Αρ. πρωτ. 10279/15-6-2017 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΡ ΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Προϋπολογισµός προµήθειας : 40.000 (συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ) Το σύστηµα υπερηχοτοµογραφίας καρδιολογικής

Διαβάστε περισσότερα

Σχόλια. Άρθρο ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ «ΜΟΝΙΤΟΡ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΖΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ» Ημ/νία 06/06/20 17

Σχόλια. Άρθρο ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ «ΜΟΝΙΤΟΡ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΖΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ» Ημ/νία 06/06/20 17 Σχόλια Όνομα DRAEGER HELLAS AE Michalis.Theodorou@draeger.com Άρθρο ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ «ΜΟΝΙΤΟΡ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΖΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ» 06/06/20 17 ΘΕΜΑ: ΔΗΜΟΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.:5212 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 12-04-2017 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΕΜΕΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ MONITOR ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΟΝΙΤΟΡ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ MONITOR ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΟΝΙΤΟΡ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ MONITOR ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ Στη παράγραφο «ΓΕΝΙΚΑ» ζητείται: ΜΟΝΙΤΟΡ Παρακλίνιο Monitor τελευταίας τεχνολογίας. Οι συμμετέχοντες, επί ποινή αποκλεισμού,

Διαβάστε περισσότερα

TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Σύστημα Υπερηχοτομογραφίας Ακτινολογικής χρήσης (κατάλληλο για εξετάσεις κυρίως επιφανειακών και εν τω

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ 1 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ ΓΕΝΙΚΑ -ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ Σύστηµα υπερηχοτοµογραφίας γενικής χρήσης προηγµένης σύγχρονης (ψηφιακής)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ MONITOR ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΟΝΙΤΟΡ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ MONITOR ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΟΝΙΤΟΡ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ MONITOR ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΟΝΙΤΟΡ Στη παράγραφο «ΓΕΝΙΚΑ» υποπαράγραφο 7 Χρόνος αυτονομίας 60min (για τα μόνιτορς με δυνατότητα μεταφοράς ασθενούς)

Διαβάστε περισσότερα

1. Ο κεντρικός σταθμός παρακολούθησης ασθενών να είναι σύγχρονης τεχνολογίας και σχεδίασης κατάλληλος για Νοσοκομειακή χρήση.

1. Ο κεντρικός σταθμός παρακολούθησης ασθενών να είναι σύγχρονης τεχνολογίας και σχεδίασης κατάλληλος για Νοσοκομειακή χρήση. TEXNIΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ 5 ΠΑΡΑΚΛΙΝΙΑ ΜΟΝΙΤΟΡ KAI 2 ΟΘΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΩΡΑΚΟΣ- ΚΑΡΔΙΑΣ-ΑΓΓΕΙΩΝ Α. ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ιωάννινα : Αριθ. Πρωτ: ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-Γραφείο Προμηθειών. Ταχ. Δ/νση : Λεωφόρος Μακρυγιάννη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ιωάννινα : Αριθ. Πρωτ: ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-Γραφείο Προμηθειών. Ταχ. Δ/νση : Λεωφόρος Μακρυγιάννη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ιωάννινα :3-04-2017 Αριθ. Πρωτ: 4386 ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-Γραφείο Προμηθειών Ταχ. Δ/νση : Λεωφόρος Μακρυγιάννη Τ.Κ. : 450 01 ΙΩΑΝΝΙΝΑ Πληροφορίες : ΣΠΥΡΑΚΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ Τηλέφωνο : 2651080625

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ YΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ YΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ YΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Σύστημα Υπερηχοτομογραφίας Καρδιολογικής Χρήσης, μικρού όγκου και βάρους, ευέλικτο για εύκολη μετακίνηση

Διαβάστε περισσότερα

1. ΓΡΑΨΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΙΑΤΡΟΣ ΕΠΙΜ. Α ΓΥΝ/ΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

1. ΓΡΑΨΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΙΑΤΡΟΣ ΕΠΙΜ. Α ΓΥΝ/ΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΙΚΑΙΑ / 09 /2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2ης Υ.Πε. ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» - Γ.Ν. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Η

Διαβάστε περισσότερα

προσφέρει ο κατασκευαστής για την πλάκα φωσφόρου 2.3 Να συνοδεύεται από τις παρακάτω κασέτες µε πινακίδα φωσφόρου: Τρεις (3) κασέτες 35Χ43 εκ. (14 x17

προσφέρει ο κατασκευαστής για την πλάκα φωσφόρου 2.3 Να συνοδεύεται από τις παρακάτω κασέτες µε πινακίδα φωσφόρου: Τρεις (3) κασέτες 35Χ43 εκ. (14 x17 Σύστηµα Υπολογιστικής Ακτινογραφίας (CR) Να αποτελείται από τα εξής επιµέρους τµήµατα: 1. Σαρωτή Κασετών µε Πινακίδα Φωσφόρου 2. Κασέτες µε πινακίδα Φωσφόρου 3. Σταθµός Επισκόπησης και Επεξεργασίας Εικόνας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΡΩΜΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΓΧΡΩΜΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΓΧΡΩΜΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Ο ζητούμενος έγχρωμος υπερηχοτοµογράφος θα πρέπει να είναι της πλέον πρόσφατης, σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας και να διαθέτει οπωσδήποτε ψηφιακό διαμορφωτή

Διαβάστε περισσότερα

Αρ.Πρωτ.: Αθήνα, 6 Ιουνίου 2018

Αρ.Πρωτ.: Αθήνα, 6 Ιουνίου 2018 Προς ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αρ.Πρωτ.: 0000002084 Αθήνα, 6 Ιουνίου 2018 ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για δημόσια διαβούλευση τεχνικών προδιαγραφών για την Προμήθεια «Ενός Έγχρωμου Υπερηχοτομογράφου Για Καρδιολογική

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ. 14118 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 21 10-2015 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΠΑΡΓΙΑΤΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚO ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Αφεντούλη και Ζαννή Πληροφορίες: ΚΑΡΔΑΣΗ ΑΡΓΥΡΩ Τηλέφωνο: 210-4592576 Φαξ: 210-4592597

ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚO ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Αφεντούλη και Ζαννή Πληροφορίες: ΚΑΡΔΑΣΗ ΑΡΓΥΡΩ Τηλέφωνο: 210-4592576 Φαξ: 210-4592597 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πειραιάς: 10-09-2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αρ. Πρωτοκ. : 11.951 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης Υ. ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΑ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚO

Διαβάστε περισσότερα

1. Ο κεντρικός σταθμός παρακολούθησης ασθενών να είναι σύγχρονης τεχνολογίας και σχεδίασης κατάλληλος για Νοσοκομειακή χρήση.

1. Ο κεντρικός σταθμός παρακολούθησης ασθενών να είναι σύγχρονης τεχνολογίας και σχεδίασης κατάλληλος για Νοσοκομειακή χρήση. TEXNIΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ 5 ΠΑΡΑΚΛΙΝΙΑ ΜΟΝΙΤΟΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΩΡΑΚΟΣ- ΚΑΡΔΙΑΣ-ΑΓΓΕΙΩΝ Α. ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ 1. Ο κεντρικός σταθμός παρακολούθησης

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Αθήνα, 27 Ιουνίου 2016

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ   Αθήνα, 27 Ιουνίου 2016 ΠΡΟΣ: ΥΠΟΨΙΝ: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ email: bioiatriki2002@yahoo.com Αθήνα, 27 Ιουνίου 2016 ΘΕΜΑ: Δημόσια διαβούλευση τεχνικών προδιαγραφών Κύριοι, Θα θέλαμε

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ. 2019 / 2014

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ. 2019 / 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΖΑΝΕΙΟ ΤΜΗΜΑ: Οικονομικού - ΓΡΑΦΕΙΟ: Προμηθειών ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210-4592592, FAX:

Διαβάστε περισσότερα

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α.Δ.Α.ΒΤΝΛ469Η2Ι-ΙΙΞ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 7 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Ηράκλειο: 24-10-2014 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΥΠΟΣΤ/ΞΗΣ Αρ. Πρωτ.: 13149 ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

15PROC003171939 2015-10-15 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

15PROC003171939 2015-10-15 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ταχ. /νση: Παπαναστασίου & Κουµουνδούρου Τ.Κ.: 411 10, ΛΑΡΙΣΑ Τηλ: 2413

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Posted by ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΙΛΙΠΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ - 31 Jul :02

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Posted by ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΙΛΙΠΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ - 31 Jul :02 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Posted by ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΙΛΙΠΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ - 31 Jul 2017 15:02 Υπεύθυνη επικοινωνίας : Αλίκη Μεταξά τηλ. 210-6162252 φαξ. 210-6162292 email : This e-mail address

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 POLYMECHANICS Μπενάκη 5 Πεύκα Θεσσαλονίκη Τηλ: +302315 318802 www.polymechanics.gr info@polymechanics.gr ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 Σειρά καταγραφικών συστήµατων Ultima Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

e-mail : info@sbbio.gr

e-mail : info@sbbio.gr ΠΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΥΠΟΨΗ : ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 26 Μαρτίου 2011 ΘΕΜΑ: ηµόσια ιαβούλευση επί των τεχνικών προδιαγραφών των Αντιδραστηρίων και των Αναλωσίµων για

Διαβάστε περισσότερα

Προδιαγραφές επεξεργασίας σήματος :

Προδιαγραφές επεξεργασίας σήματος : Προδιαγραφές επεξεργασίας σήματος : Ανάλυση ECG Τρόπος λήψης ECG A/D μετατροπή Ρυθμός δειγματοληψίας Δυναμικό εύρος Ανάλυση Biocare CardioPro ECG πρόγραμμα ανάλυσης για ενήλικες και παιδιά Ταυτόχρονη λήψη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΦΟΡΗΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ YΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΦΟΡΗΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ YΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΦΟΡΗΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ YΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΕΝΙΚΑ-ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Φορητό σύστημα υπερηχοτομογραφίας, πολύ μικρού βάρους και όγκου, για εύκολη μεταφορά του στους χώρους των Τ.Ε.Π. και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙA ΠΑΡΑΚΛΙΝΙΑ MONITORS KAI ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΜΕΘ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙA ΠΑΡΑΚΛΙΝΙΑ MONITORS KAI ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΜΕΘ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙA ΠΑΡΑΚΛΙΝΙΑ MONITORS KAI ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΜΕΘ Α. ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ 1. Τα monitors να έχουν αμφίδρομη σύνδεση μέσω ψηφιακού δικτύου επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών απινιδωτή με βηματοδότη ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών απινιδωτή με βηματοδότη ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ. 2861 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 24-02-2017 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΠΑΡΓΙΑΤΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αθήνα, 19 Νοεμβρίου 2018 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Κ. ΖΑΔΕΛΗ Αριθ. πρωτ ΤΗΛΕΦΩΝΟ : Fax : 213.

: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αθήνα, 19 Νοεμβρίου 2018 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Κ. ΖΑΔΕΛΗ Αριθ. πρωτ ΤΗΛΕΦΩΝΟ : Fax : 213. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ Γ.Ν.Α. «ΛΑΪΚΟ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αθήνα, 19 Νοεμβρίου 2018 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002785431 2015-05-19

15PROC002785431 2015-05-19 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΝΑ ΚΑΤ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες: Αρ. Γαλανάκης τηλ.: 213-20.86.333, φαξ: 213-20.86.757/670 e-mail: prom3@kat-hosp.gr ΑΡ. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ: 25/2015 ΚΗΦΙΣΙΑ, 28-04-2015

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ακολουθούν οι τεχνικές προδιαγραφές συστήματος αποτελούμενο από ένα (1) Monitor Κεντρικού Σταθμού και πέντε (5) Monitors ζωτικών λειτουργιών, για να καλύψουν ανάγκες της Κλινικής

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική αναγνώριση των δειγµάτων µέσω συστήµατος ανάγνωσης Barcode και ταξινόµηση µε τη βοήθεια σαρωτή χειρός.

Μοναδική αναγνώριση των δειγµάτων µέσω συστήµατος ανάγνωσης Barcode και ταξινόµηση µε τη βοήθεια σαρωτή χειρός. D R 3 8 0 0 S C D R 3 8 0 0 S C _, H A C H L A N G E,,,. V I S D R 3 8 0 0 s c.! L I N K 2 S C 2 3 0 T F T Πιστοποιηµένα φίλτρα ελέγχου για διασφάλιση ποιότητας συµφωνα µε τις αρχές GLP. Ταχύτερη χώνευση

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ / 2017

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ / 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΖΑΝΕΙΟ ΤΜΗΜΑ: Οικονομικού - ΓΡΑΦΕΙΟ: Προμηθειών ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210-4592592, FAX:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΥΡΓΟΥ ΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΜΕ ΤΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΑ A. ΒΙΝΤΕΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΨΥΧΡΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ HD

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΥΡΓΟΥ ΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΜΕ ΤΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΑ A. ΒΙΝΤΕΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΨΥΧΡΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ HD ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΥΡΓΟΥ ΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΜΕ ΤΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΑ A. ΒΙΝΤΕΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΨΥΧΡΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ HD 1. Να είναι ψηφιακός Full High Definition, ανάλυσης 1920x1080 και να συνεργάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ. 15172 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 02-12-2014 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΠΑΡΓΙΑΤΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΔΥΟ (2) ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΩΝ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΖΥΓΟ»

«ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΔΥΟ (2) ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΩΝ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΖΥΓΟ» ΠΡΟΣ: Γενικό Νοσοκομείο Πατρών "Άγιος Ανδρέας" ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Email: diabouleusi@agandreashosp.gr Αθήνα, 26 Απριλίου 2018 ΑΦΟΡΑ: «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΔΥΟ (2) ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΩΝ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ _ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ Posted by ΠΡΩΤΟΝ ΑΕ - 30 Jan :04

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ _ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ Posted by ΠΡΩΤΟΝ ΑΕ - 30 Jan :04 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ _ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ Posted by ΠΡΩΤΟΝ ΑΕ - 30 Jan 2017 14:04 ΠΡΟΣ: Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Γραφεία του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας ΓΝ Καλαμάτας, Αντικάλαμος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ YΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ YΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ YΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Οι Τεχνικές Προδιαγραφές προμήθειας συστήματος υπερηχοτομογραφίας τίθενται σε Δημόσια Διαβούλευση προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΟΥ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΟΥ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΟΥ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ Σ.Β. Α/Α ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΟΥ % Α ΓΕΝΙΚΑ Σύστημα ηλεκτροεγκεφαλογράφου με ταυτόχρονη καταγραφή και παρακολούθηση ηλεκτροεγκεφαλογραφήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΡΟΧΗΛΑΤΩΝ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΟΞΥΜΕΤΡΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΡΟΧΗΛΑΤΩΝ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΟΞΥΜΕΤΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΡΟΧΗΛΑΤΩΝ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΟΞΥΜΕΤΡΙΑ Σ.Β (%) Σ.Β (%) Α/Α ΓΕΝΙΚΑ Τροχήλατη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης Αναίμακτης (συστολική-διαστολική και μέση πίεση) με ταλαντωσυμετρική

Διαβάστε περισσότερα

DANAHER. DANAHER το 1999.

DANAHER. DANAHER το 1999. HACH LANGE Η συνεργασία δύο κορυφαίων οικογενειακών επιχειρήσεων που ακόµη µεγαλώνει!!! Ιδρύθηκε το 1942 από τους Clifford και Kathryn Hach στην Αϊόβα, στις Η.Π.Α. Ιδρύθηκε το 1933 από τον Dr Bruno Lange

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ,00 ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΦΠΑ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ,00 ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΦΠΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 150.000,00 ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΦΠΑ Αριθμ. Πρωτ. 1206/14-1-2019 Το σύστημα να είναι πλήρες, καινούργιο, αμεταχείριστο,

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Παρατηρήσεις στις προδιαγραφές για 4 κλίνες ΜΑΦ συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης ,00 με ΦΠΑ».

Θέμα: «Παρατηρήσεις στις προδιαγραφές για 4 κλίνες ΜΑΦ συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης ,00 με ΦΠΑ». Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Ο Άγιος Παντελεήμων» Γραφείο Προμηθειών Δ. Π. Μαντούβαλου 3 184 54, Νίκαια, Πειραιάς Υπόψη: Επιτροπής σύνταξης προδιαγραφών Αθήνα 22/02/2016 Θέμα: «Παρατηρήσεις στις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Α) Το σύστημα θα πρέπει να φέρεται σε εργοστασιακή τροχήλατη βάση για την. Β)Στην παράγραφο 9 και 10 του ενισχυτού ζητάμε την τροποποίηση του A/D

Α) Το σύστημα θα πρέπει να φέρεται σε εργοστασιακή τροχήλατη βάση για την. Β)Στην παράγραφο 9 και 10 του ενισχυτού ζητάμε την τροποποίηση του A/D ΠΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ Τμήμα Βιοιατρικής τεχνολογίας Υπ όψιν Κου Μπιρμπιλόπουλου Email:bioiatriki2002@yahoo.gr Θέμα:Διαβούλευση τεχνικών προδιαγραφών συστήματος Ηλεκτροεγκεφαλογράφου Αξιότιμοι

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΟΜΑΔΑ Α ΚΑΘΑΡΗ ΑΞΙΑ: 4.000,00 Φ.Π.Α. 24%: 960,00 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 4.960,00

ΜΕΛΕΤΗ ΟΜΑΔΑ Α ΚΑΘΑΡΗ ΑΞΙΑ: 4.000,00 Φ.Π.Α. 24%: 960,00 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 4.960,00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Μελέτης : 95/08.09.2016 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ CPV : 33100000-1 & ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 33182100-0 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΜΗΜΑ Κ.Α.Π.Η Διεύθυνση : Καραολή Δημητρίου 2, ΤΚ 15232 Τηλέφωνο:

Διαβάστε περισσότερα

Δια της παρούσης υποβάλλουμε τις πιο κάτω παρατηρήσεις μας για τις προδιαγραφές του ανωτέρου συστήματος:

Δια της παρούσης υποβάλλουμε τις πιο κάτω παρατηρήσεις μας για τις προδιαγραφές του ανωτέρου συστήματος: Προς το Γ.Ο.Ν.Κ. ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ Γραφείο Προμηθειών Νουφάρων και Τιμίου Σταυρού 14 145 64 Καλυφτάκι, Ν. Κηφισιά Αθήνα, 26.03.2018 Θέμα: Παρατηρήσεις στις προδιαγραφές για το είδος «ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 1. Η τράπεζα θα πρέπει να είναι σύγχρονης τεχνολογίας ηλεκτρομηχανικής λειτουργίας. Να είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ Η Μ Ο Σ Χ Ι Ο Υ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Κανάρη 18, Χίος Χίος 20/2/ 2017 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ Η Μ Ο Σ Χ Ι Ο Υ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Κανάρη 18, Χίος Χίος 20/2/ 2017 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ Η Μ Ο Σ Χ Ι Ο Υ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Κανάρη 18, Χίος Χίος 20/2/ 2017 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Σύμφωνα με την αριθ. 254/2016 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου έχει γίνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΛΙΕΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ ΕΓΧΥΣΗΣ ΥΓΡΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΚΑ ΧΙΛΙΑ ΩΝ ΕΥΡΩ (10.000 ) ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΦΠΑ ΑΡΙΘ. ΕΝΤΟ ΛΗΣ ΣΗΜΑ/ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΣΜΕΥΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙ Α ΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Σ

Διαβάστε περισσότερα

Λάρισα 2/4/2018. Προς το Τμήμα Προμηθειών του ΠΓΝΛ

Λάρισα 2/4/2018. Προς το Τμήμα Προμηθειών του ΠΓΝΛ Λάρισα 2/4/2018 Προς το Τμήμα Προμηθειών του ΠΓΝΛ Σε απάντηση του αριθμ. πρωτ. 15578/26-3-18 εγγράφου με θέμα: «Υποβολή πρότασης 1 ης Διαβούλευσης τεχνικών προδιαγραφών για Εξοπλισμό στην Παν/κή Οφθαλμολογική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ-ΗΛΕΚΤΡΟΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΟΥ 128 ΚΑΝΑΛΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ-ΗΛΕΚΤΡΟΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΟΥ 128 ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ-ΗΛΕΚΤΡΟΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΟΥ 128 ΚΑΝΑΛΙΩΝ Σ.Β. Α/Α ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΙΝΤΕΟ-ΗΛΕΚΤΡΟΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΟΥ % Α ΓΕΝΙΚΑ Σύστημα Βίντεο-ηλεκτροεγκεφαλογράφου με ταυτόχρονη καταγραφή και παρακολούθηση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ Ultima

ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ Ultima ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2015 ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ Ultima POLYMECHANICS Τηλ: +302315 318802 www.polymechanics.gr info@polymechanics.gr Χαρακτηριστικά συστηµάτων Ultima Το ULTIMA-1 είναι ένα σύστηµα παρακολούθησης,

Διαβάστε περισσότερα

13.Γυναικολογικός υπέρηχος

13.Γυναικολογικός υπέρηχος Ιατροτεχνολογικός εξοπλισµός Μαιευτικού Γυναικολογικού Τµήµατος 13.Γυναικολογικός υπέρηχος ΓΕΝΙΚΑ. 1. Να είναι της πλέον σύγχρονης, ψηφιακής τεχνολογίας κατάλληλα για νοσοκοµειακή χρήση. a. Τo προσφερόµενο

Διαβάστε περισσότερα

Σχήµα Π1.1: Η γεννήτρια κρουστικών ρευµάτων EMC 2004 της HILO TEST

Σχήµα Π1.1: Η γεννήτρια κρουστικών ρευµάτων EMC 2004 της HILO TEST Παράρτηµα 1 ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΥΠΟ ΚΛΙΜΑΚΑ Π1.1 Γεννήτρια κρουστικών ρευµάτων Για τη δηµιουργία του κρουστικού ρεύµατος χρησιµοποιήθηκε η γεννήτρια EMC 2004 της HILO TEST (1500Joule), µε δυνατότητα η τιµή της κορυφής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΟ ΦΟΡΗΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΟ ΦΟΡΗΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΟ ΦΟΡΗΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ C-ARM Γενικά Φορητό ακτινοσκοπικό συγκρότηµα, τροχήλατο, τύπου C-ARM, κατάλληλο για νοσοκοµειακή χρήση, για ακτινοσκόπηση-ακτινογράφηση. Να εξυπηρετεί

Διαβάστε περισσότερα

Το ΓΝΑ ΚΑΤ πρόκειται να προβεί στην προμήθεια των κατωτέρω υλικών για την κάλυψη επιτακτικών και έκτακτων αναγκών.

Το ΓΝΑ ΚΑΤ πρόκειται να προβεί στην προμήθεια των κατωτέρω υλικών για την κάλυψη επιτακτικών και έκτακτων αναγκών. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΝΑ ΚΑΤ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ φαξ 213.20.86.757 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΗΦΙΣΙΑ: 21-10-2016 Α/Α: 152 Θέμα: Έρευνα αγοράς για την προμήθεια υλικών.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙKΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΘΕΡΜΙΑΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

ΤΕΧΝΙKΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΘΕΡΜΙΑΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΕΧΝΙKΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΘΕΡΜΙΑΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ 1. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το ζητούμενο είδος θα πρέπει να πληροί τις παρακάτω απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές, που θα πρέπει να αποδεικνύονται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΠΡΑΞΗΣ : ΑΝΕΓΕΡΣΗ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΣΤΗ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΑΝ ΡΙΑΣ

ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΠΡΑΞΗΣ : ΑΝΕΓΕΡΣΗ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΣΤΗ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΑΝ ΡΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ 2007-2013 ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ : 7 ΚΩ ΙΚΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ : 19 ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ : ΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟ ΟΜΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙ ΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΔΥΟ (2) ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΩΝ (CPV ) (ΠΠΥΥ 2014)(ΚΑΕ 7127)

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΔΥΟ (2) ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΩΝ (CPV ) (ΠΠΥΥ 2014)(ΚΑΕ 7127) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Βούλα 16-12-16 2 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ» Διοικητική Διεύθυνση Οικονομική Υποδιεύθυνση Οικονομικό Τμήμα Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

Διάγνωση WOW! Me Snooper +

Διάγνωση WOW! Me Snooper + Διάγνωση WOW! Me Snooper + Απρίλιος 2017 Διάγνωση Snooper plus Κωδ. aρ. 0900 700 100 Η νέα γενιά συστημάτων διάγνωσης οχημάτων Το Snooper+ είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης στη διάγνωση οχημάτων. Με τον καταγραφέα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΓΧΡΩΜΗΣ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΓΧΡΩΜΗΣ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΠΑΓΝΗ, ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 120.000 Eυρώ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ Με την C3C θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η C3C είναι μια κάμερα Wi-Fi εξωτερικού χώρου που σας επιτρέπει να ελέγχετε τον κήπο σας, το χώρο στάθμευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΚΟΙΛΙΑΣ, ΑΓΓΕΙΩΝ, ΔΙΟΙΣΟΦΑΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΜΕΘ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΚΟΙΛΙΑΣ, ΑΓΓΕΙΩΝ, ΔΙΟΙΣΟΦΑΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΜΕΘ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΚΟΙΛΙΑΣ, ΑΓΓΕΙΩΝ, ΔΙΟΙΣΟΦΑΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΜΕΘ μέσω του ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ για το ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΣΠΑ 2014-2020) Να προσφερθεί

Διαβάστε περισσότερα