Εμπρόσθιος συλλέκτης ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ MEPA ME TH MEPA ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εμπρόσθιος συλλέκτης ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ MEPA ME TH MEPA ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ"

Transcript

1 Εμπρόσθιος συλλέκτης ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΛΙΕΣ VM00XT10 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΗ PNA/PNH 80 PLUS VM1 XT10 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΗ PNA/PNH 80 PLUS VM2XT10 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΗ PGA ΕΛΙΕΣ/ΑΜΥΓΔΑΛΙΕΣ (ΜΙΚΤΗ) VM00XT10 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΗ dga 80 PLUS VM1 XT10 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΗ dga 80 PLUS VM2XT10 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΗ dga MEPA ME TH MEPA ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ για ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ και ΕΛΙΕΣ

2 ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ Σειρά VM ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΗ 3 Ο συλλέκτης υψηλής απόδοσης Τα μοντέλα που απαρτίζουν τη σειρά VMXT10 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΗ, σας προσφέρουν ένα εντελώς καινοτόμο και υψηλής απόδοσης προϊόν με μεγάλη ευελιξία και μεγάλα πλεονεκτήματα για τη συλλογή καρπών. Αυτές οι μηχανές συναρμολογούνται επί των βραχιόνων του φορτωτή και έχουν μελετηθεί και σχεδιαστεί για να είναι σε θέση να κάνουν τη συγκομιδή σε όλα τα είδη των δέντρων.

3 ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ για ΚΑΡΠΟΥΣ και ΕΛΙΕΣ 4 Κεφαλή με τρία σημεία κλεισίματος Πολύ μικρό βάρος. Επαφή δαγκάνας τριών σημείων (Δεν βλάπτει τα κλαδιά, τον κορμό ή τα φρούτα). Συνεχής κυκλική δόνηση με τη δυνατότητα διακύμανσης ισχύος 3040% με πολύ εύκολο χειρισμό (5 min.). Ανάλογα με τον τύπο δέντρου προς συγκομιδή (αμυγδαλιές ή ελιές). Νέοι βραχίονες σύσφιξης με διπλή αγκύρωση που μας επιτρέπουν τη σύνδεση με κορμούς με διαμέτρους από 15 έως 50 cm. Το αποτέλεσμα του συνδυασμού δόνησης που χρησιμοποιείται και της Επαφής τριών σημείων, είναι αυτό που σε νέα και παλιότερα δέντρα με μικρή διάμετρο, μεγάλη διάμετρο, κ.λπ., κάνει τα ποσοστά απόδοσης της συλλογής εξαιρετικά, χωρίς καμία ζημιά. Προαιρετικά, μπορούμε να συναρμολογήσουμε τους ειδικούς βραχίονες για νέα δέντρα, τα οποία θα επιτρέψουν τη δόνηση χωρίς καμία ζημιά στο δέντρο, σε κορμούς από 8 έως 30 cm. Η δόνηση που θα πετύχουμε και τα ποσοστά αποδόσεων θα είναι εξαιρετικά.

4 ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ Κεφαλή με παράλληλο κλείσιμο Z20 και Z10 (προαιρετικά) 5 Νέο σύστημα σύνδεσης δύο σημείων. Η δαγκάνα μπορεί να σφίξει σε δύο σημεία ή σε τρία σημεία. Μπορεί να συναρμολογηθεί σε όλα τα μοντέλα συσκευών δόνησης Agromelca. Οι κύλινδροι βρίσκονται στο πίσω μέρος και ως εκ τούτου προστατεύονται πλήρως. Εύκολη σύνδεση με τον κορμό. Μεγάλο άνοιγμα της δαγκάνας. Προσαρμογή του ανοίγματος της δαγκάνας και ως εκ τούτου μπορεί να προσαρμοστεί σε όλα τα είδη των δέντρων (με μεγάλη διάμετρο, νέα, κ.λπ.). Συνεχής κυκλική δόνηση με τη δυνατότητα διακύμανσης ισχύος 3040% με πολύ εύκολο χειρισμό (5 min.), Ανάλογα με τον τύπο δέντρου προς συγκομιδή (αμυγδαλιές ή ελιές). Μοντέλα: Z2O: Μέγιστο άνοιγμα 80 cm. Μεγαλύτερο μέγεθος και σχεδιασμένο για άριστη απόδοση σε όλα τα είδη των δέντρων. Z1O: Μέγιστο άνοιγμα 50 cm. Μικρότερο και σχεδιασμένο για μεσαία και νεαρά δέντρα. Σημείωση: Κεφαλή που συνιστάται για δέντρα με διάμετρο κορμού πάνω από 20 cm.

5 ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ για ΚΑΡΠΟΥΣ και ΕΛΙΕΣ 6 Κινήσεις των μοντέλων της σειράς VMXT10 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΗ PNA/PGA/ DGA VM00XT10 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΗ PNA / DGA Περιστροφή δαγκάνας (επικλινείς κορμοί). Ξεχωριστή ανύψωση από την ομπρέλα. Αυτή η συσκευή δόνησης είναι κατασκευασμένη κυρίως για τη συγκομιδή δέντρων όπου δύναται να πιάσει 1 κορμό χωρίς να μετακινήσουμε το τρακτέρ, πολύ γρήγορα και εύκολα. Αν το δέντρο δεν έχει τις αναγκαίες προϋποθέσεις για την απευθείας δόνησης από τον κορμό (μεγάλης διαμέτρου κορμός στην ελιά, αρκετά πόδια ύψος, κ.λπ.) θα πρέπει να απελευθερώσουμε την ομπρέλα για να πιάσουμε το δέντρο σε υψηλότερες θέσεις. Λαμβάνοντας υπόψη το μικρό του βάρος, μπορεί να συναρμολογηθεί σε δενδροκομικά τρακτέρ. VM1XT10 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΗ PNA / DGA Περιστροφή δαγκάνας (επικλινείς κορμοί) cm τηλεσκοπικό (με προέκταση). Ξεχωριστή άρση από την ομπρέλα. Αυτή η συσκευή δόνησης είναι κατασκευασμένη κυρίως για τη συγκομιδή δέντρων όπου δύναται να πιάσει 1 κορμό χωρίς να μετακινήσουμε το τρακτέρ, πολύ γρήγορα και εύκολα. Το μοντέλο VM1 μας επιτρέπει επίσης να σηκώσουμε και να προεκτείνουμε την δαγκάνα για να μπορούμε να πιάσουμε το δέντρο σε υψηλότερες θέσεις. Εάν είναι απαραίτητο, στα δέντρα όπου η συγκομιδή είναι πολύ δύσκολη χρησιμοποιώντας την ομπρέλα, μπορεί να απελευθερωθεί πολύ εύκολα. Λαμβάνοντας υπόψη το μικρό του βάρος, μπορεί να συναρμολογηθεί σε δενδροκομικά τρακτέρ.

6 ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ 7 VM2XT10 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΗ PGA / DGA Περιστροφή δαγκάνας (επικλινείς κορμοί) cm τηλεσκοπικό (με προέκταση). Ξεχωριστή ανύψωση από την ομπρέλα. Πλευρική περιστροφή μηχανήματος (αρ δεξ). Προσαρμογή ύψους δαγκάνας. Με την πλατφόρμα συλλογής στο έδαφος και χωρίς να κινείται το τρακτέρ από την αρχική του θέση, μπορούμε να πιάσουμε δέντρα σε ένα ή δύο κορμούς μέχρι 2 μέτρα ύψος και να κάνουμε συνδέσεις με πλευρικές κινήσεις έως 2 m. Εάν είναι απαραίτητο, στα δέντρα όπου η συγκομιδή είναι πολύ δύσκολη χρησιμοποιώντας την ομπρέλα, μπορεί να απελευθερωθεί πολύ εύκολα.

7 ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ για ΚΑΡΠΟΥΣ και ΕΛΙΕΣ 8 Πλατφόρμες συλλογής αλουμινίου σωληνοειδούς τύπου Η σειρά VMXT10 συλλεκτών μας είναι εξοπλισμένη με το νέο μοντέλο πλατφόρμας αλουμινίου PNA, PGA ή DGA. Με αυτή την πλατφόρμα θα μειώσουμε το βάρος μιας συμβατικής ομπρέλας (σίδηρος) κατά 70%, και ως εκ τούτου σε μεγάλο βαθμό θα μειώσουμε τη φθορά και τις βλάβες του οχήματος που σηκώνει το βάρος και θα αυξήσουμε την ευελιξία του οχήματος, τη σταθερότητα, την ασφάλεια, την ευκολία των εργασιών και την ταχύτητα στις κινήσεις. Η Agromelca, s.l. είναι πρωτοπόρος στην κατασκευή πλατφορμών αλουμινίου (ευρεσιτεχνία). Με αυτή την ομπρέλα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός στον τομέα της εκμηχάνισης της συγκομιδής και έχουμε πια απαλλαγεί από το μεγάλο θέμα του βάρους. PNA 80 PLUS. Μέγεθος στόματος πλατφόρμας 0,80 m και διαμέτρου ανοιχτής ομπρέλας περίπου 6 έως 6,5 m PGA 100. Μέγεθος στόματος πλατφόρμας 1,00 m και διαμέτρου ανοιχτής ομπρέλας περίπου 7 έως 7,5 m PGA 125. Μέγεθος στόματος πλατφόρμας 1,25 m και διαμέτρου ανοιχτής ομπρέλας περίπου 7 έως 7,5 m PGA 140. Μέγεθος στόματος πλατφόρμας 1,40 m και διαμέτρου ανοιχτής ομπρέλας περίπου 7 έως 7,5 m PNA 80 PLUS. Κατά προσέγγιση χωρητικότητα φορτίου (ελιές kg [ανάλογα με τον καρπό]). PGA 100/125/140. Κατά προσέγγιση χωρητικότητα φορτίου (ελιές kg [ανάλογα με τον καρπό]). Το σωληνοειδές πλαίσιο κάνει τους χειρισμούς για την είσοδο και την έξοδο από το δέντρο ευκολότερη. Η διάμετρος του μπορεί να αλλάξει κατόπιν αιτήματος. (Ρωτήστε). Γρήγορη απελευθέρωση της ομπρέλας από τη συσκευή δόνησης αν ο τύπος της φυτείας απαιτεί κάτι τέτοιο (π.χ. ελιές που δεν είναι προσαρμοσμένες στη συγκομιδή με ομπρέλες). ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ. Ακτίνες ομπρέλας με ελάχιστη γωνία (ενδείκνυται για ελιές). Εάν είναι απαραίτητο, για να κάνετε τη συλλογή με το χέρι από την εξωτερική περίμετρο της ομπρέλας ευκολότερη, μπορείτε να ζητήσετε την ελάχιστη γωνία στις ακτίνες. ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ. Επέκταση δοκαριών για να αυξηθεί η διάμετρος. Πλατφόρμα συλλογής σωληνοειδούς πλαισίου σιδήρου Μοντέλο PNH 80 plus (προαιρετικά) Προαιρετικά, στις συσκευές δόνησης VM00 και VM1 μπορείτε να εγκαταστήσετε την πλατφόρμα μοντέλο PNH 80 PLUS, με σωληνωειδές πλαίσιο κατασκευασμένη από σίδηρο.

8 ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ 9 Πλατφόρμες συλλογής αλουμινίου σωληνοειδούς τύπου (μικτές) DGA 80 PLUS. Μέγεθος στόματος πλατφόρμας 0,80 m και διαμέτρου προφίλ περίπου 6 έως 6,5 m DGA 100. Μέγεθος στόματος πλατφόρμας 1,00 m και διαμέτρου προφίλ περίπου 7 έως 7,5 m DGA 80 PLUS. Κατά προσέγγιση χωρητικότητα φορτίου (αμύγδαλα kg [ανάλογα με τον καρπό]). DGA 100. Κατά προσέγγιση χωρητικότητα φορτίου (ελιές kg [ανάλογα με τον καρπό]). Η σωληνοειδούς τύπου κατασκευή του το κάνει τους χειρισμούς για την είσοδο και την έξοδο από το δέντρο ευκολότερη. Η διάμετρος του μπορεί να αλλάξει κατόπιν αιτήματος. (Ρωτήστε). Έχει δύο ενσωματωμένους αποφλοιωτήρες, δύο διαλογείς φρούτων και δύο δεξαμενές με αισθητήρες πλήρωσης στη δεξαμενή με ήχο συναγερμού. Με την ενσωμάτωση των δύο αποφλοιωτών και δύο διαλογέων καρπών, τα αμύγδαλα εισέρχονται και καθαρίζονται πολύ γρήγορα, εξαλείφοντας νεκρούς χρόνους. Ξεχωριστή προσαρμογή ταχύτητας αποφλοιωτή και διαλογέα καρπών. ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ. Προφίλ με ελάχιστη γωνία (ενδείκνυται για ελιές). Εάν είναι απαραίτητο, για να κάνετε τη συλλογή με το χέρι από την εξωτερική περίμετρο της ομπρέλας ευκολότερη, μπορείτε να ζητήσετε την ελάχιστη γωνία προφίλ. ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ. Συμπλήρωμα δοκαριών για να αυξηθεί η διάμετρος. Αποφλοιωτές, διαλογείς καρπών και πλάκες αλουμινίου της δεξαμενής (με εύκολη αποσυναρμολόγηση αν και αυτό δεν είναι απαραίτητο), για μετέπειτα χρήση στην συγκομιδή άλλων φρούτων (ελιές). Ο άξονας αποφλοιωτή βγαίνει εύκολα (για αντικατάσταση των στεγανώσεων από καουτσούκ) αφαιρώντας μόνο τρεις βίδες. Γρήγορη απελευθέρωση της ομπρέλας DGA από τη συσκευή δόνησης αν αυτό απαιτείται από τον τύπο της φυτείας (π.χ. ελιές που δεν είναι προσαρμοσμένες στη συγκομιδή με ομπρέλες). Πλατφόρμα προφίλ σιδήρου Μοντέλο DGH 80 plus (προαιρετικά) Προαιρετικά, στις συσκευές δόνησης VM00 και VM1 μπορείτε να εγκαταστήσετε την πλατφόρμα μοντέλο DGH 80PLUS, με σωληνωτό σχεδιασμό κατασκευασμένη από σίδηρο.

9 ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ για ΚΑΡΠΟΥΣ και ΕΛΙΕΣ 10 Ενσωματωμένη άρθρωση για στενές καλλιέργειες δέντρων (προαιρετικά) ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΜΟΝΤΕΛΑ VM00 ΚΑΙ VM1 Προκειμένου να μπορείτε να κάνετε τη συγκομιδή με ομπρέλα σε καλλιέργειες όπου τα δέντρα είναι κοντά μεταξύ τους, μπορούμε να ενσωματώσουμε το σύστημα άρθρωσης. Αυτός ο σύνδεσμος μας επιτρέπει να στρίψουμε ολόκληρον τον συλλέκτη κατά 45º σε δύο κατευθύνσεις, και ως εκ τούτου μπορούμε να προσεγγίσουμε τα δέντρα με μεγαλύτερη ευελιξία. Ο ελάχιστος χώρος ώστε η άρθρωση να μπορεί να λειτουργήσει με επιτυχία είναι 5x3. Αν πρέπει να κάνουμε τη συγκομιδή σε δέντρα με την άρθρωση να λειτουργεί, η διάμετρος της ομπρέλας δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 5 m.

10 ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ Ελλειπτικό σύστημα 2015 (Ηλεκτρονικό και υδραυλικό) 11 Στη σειρά VMXT10 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΗ, πέρα από την εισαγωγή της νέας έκδοσης με προοδευτική δόνηση, έχουμε αναπτύξει ένα νέο σύστημα χειρισμού. ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ, είναι μια έξυπνη και εντελώς καινοτόμα ιδέα, στην οποία έχουμε ενσωματώσει τέλεια νέες τεχνολογίες, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι ένα διαφορετικό προϊόν το οποίο μας προσφέρει αμέτρητα πλεονεκτήματα, όπως το να μπορούμε να επιλέξουμε από διάφορες επιλογές που θα μας επιτρέψουν να προσαρμοστούμε γρήγορα σε όλα τα είδη των δέντρων, καλλιεργειών, κ.λπ. στα οποία πρέπει να κάνουμε τη συγκομιδή. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι τα εξής: Αποτελείται από ένα joystick ή ηλεκτρονικό χειριστήριο κόμπρα και μια οθόνη LCD. Τα εξαρτήματα αυτά ελέγχονται και συντονίζονται από μία ηλεκτρονική μονάδα (CPU). Κάνουμε τις κινήσεις και τις δονήσεις με το joystick ή τον ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου. Στην οθόνη LCD εμφανίζονται οι γενικές πληροφορίες λειτουργίας, συναγερμοί και μπορούμε να αλλάξουμε τις διάφορες παραμέτρους/ρυθμίσεις του συλλέκτη.

11 ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ για ΚΑΡΠΟΥΣ και ΕΛΙΕΣ 12 Προδιαγραφές ελλειπτικό 2015 Ενέργειες που εκτελούνται χρησιμοποιώντας το joystick ή το χειριστήριο κόμπρα Αναλογικές κινήσεις. Η ταχύτητα των κινήσεων του συλλέκτη θα εξαρτηθεί από το τι θα κάνουμε με το joystick (λιγότερη πίεση = μικρότερη ταχύτητα/ μεγαλύτερη ώθηση = μεγαλύτερη ταχύτητα). Μας επιτρέπει να εκτελέσουμε όλες τις κινήσεις με την ταχύτητα που θεωρούμε απαραίτητη και να τοποθετούμε τους εαυτούς μας με μεγάλη ακρίβεια και εύκολα στο σημείο που θέλουμε να είμαστε. Μεθοδευμένες κινήσεις αν ενργοποιήσετε αυτή την επιλογή, το άπλωμα της ομπρέλας, το κλείσιμο της δαγκάνας, η δόνηση, το άνοιγμα της δαγκάνας και οι κινήσεις μαζέματος της ομπρέλας είναι αυτοματοποιημένες, αποφεύγοντας έτσι επαναλαμβανόμενες κινήσεις εξοικονομώντας πολύ χρόνο. Προοδευτική δόνηση. Πατώντας το κόκκινο κουμπί (αρδεξ) ενεργοποιεί την πρώτη δόνηση και πιέζοντας το χειριστήριο προς τα αριστερά ενεργοποιεί την προοδευτική (το είδος της δόνησης που μεταδίδεται θα είναι εκείνο που έχουμε επιλέξει προηγουμένως). Οθόνη LCD Προβολή όλων των παραμέτρων λειτουργίας του συλλέκτη. Κάθε φορά που κάνουμε μια ενέργεια με το χειριστήριο θα εμφανιστεί ένα μήνυμα στην οθόνη με τη ενέργεια που διεξάγουμε (δαγκάνα, αριστερή περιστροφή, ανύψωση της δαγκάνας, άνοιγμα ομπρέλας, κ.λπ.). Συναγερμοί. Σε περίπτωση που προκύψουν βλάβες στον συλλέκτη, θα ενημερωθούμε για το περιστατικό στην οθόνη. Επιλογέας διαμόρφωσης δόνησης. Μπορούμε να επιλέξουμε διάφορες επιλογές δόνησης και να δημιουργήσουμε τη δική μας γκάμα προεπιλεγμένων ρυθμίσεων. Επιλογέας ροής εξατομικευμένος για κάθε κίνηση. Μπορούμε να στείλουμε την ακριβή ροή του λαδιού σε κάθε κύλινδρο, και ως εκ τούτου μπορεί να αποφευχθεί η άσκοπη κατανάλωση καυσίμων, υπερπίεση, περιττές προσπάθειες από τα στοιχεία που συνθέτουν τον συλλέκτη και τη βελτιστοποίηση της ισχύος του ελκυστήρα ή του οχήματος. Σύνδεση και αποσύνδεση του συστήματος αυτόματης σύσφιξης δαγκάνας στον κορμό. Σύνδεση και αποσύνδεση των αποφλοιωτών και διαλογέων καρπών (αν είναι εγκατεστημένο). Τα δέντρα που συγκομίζονται, μέσος χρόνος, δονήσεις, φρένο δόνησης, κ.λπ. Σύνδεση, αποσύνδεση και τροποποίηση των αυτόματων κινήσεων των παραμέτρων λειτουργίας του συστήματος. ΑΛΛΑ: Λόγω της υψηλής απόδοσης και των επιλογών που προσφέρονται από το ΕΛΛΛΕΠΤΙΚΟ σύστημά μας, ρωτήστε τον διανομέα σας εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

12 ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ Κατανομή των ρυθμών ροής σε κάθε κίνηση και στο μικτό προοδευτικό σύστημα δόνησης 13 Επιλογή των ρυθμών ροής κυκλοφορίας Μπορείτε να ορίσετε τον βέλτιστο ρυθμό ροής σε κάθε κίνηση. Δηλαδή, η ταχύτητα της κάθε λειτουργίας (κυλίνδρου) θα εξαρτηθεί από το ρυθμό ροής που διατίθεται για τη λειτουργία. Παράδειγμα που ισχύει για κάθε λειτουργία και τη δόνηση. Πατήστε το πλήκτρο που υποδεικνύεται στο διάγραμμα και σπρώξτε προς τα εμπρός το joystick (κρατώντας το πλήκτρο πατημένο). Η ανοιχτή ομπρέλα φαίνεται μαζί με μια εικόνα στην οθόνη. Ο ρυθμός ροής μπορεί να αυξηθεί (ταχύτερος) για τη μετακίνηση πατώντας το δεξί βέλος του διακόπτη επιλογέα (κάθε φορά που τον πατάτε, ο ρυθμός ροής αυξάνεται κατά 5%). ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟ JOYSTICK Ο ρυθμός ροής μπορεί να μειωθεί (βραδύτερος) για την κίνηση, πιέζοντας το αριστερό βέλος του διακόπτη επιλογέα (κάθε φορά που πιέζεται, ο ρυθμός ροής μειώνεται κατά 5%). ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟ JOYSTICK Ή, πατήστε το πλήκτρο που υποδεικνύεται στο διάγραμμα και σπρώξτε προς τα εμπρός το joystick (κρατώντας το πλήκτρο πατημένο). Η ανοιχτή ομπρέλα φαίνεται μαζί με μια εικόνα στην οθόνη. Επιλογή των ρυθμών ροής δόνησης Όπως και στην κατανομή των ρυθμών ροής στις κινήσεις, είναι επίσης δυνατόν να διαθέσετε τον ρυθμός ροής που απαιτείται για την πρώτη δόνηση και προοδευτικό ρυθμό στην υπόλοιπη δόνηση. Παράδειγμα της λειτουργίας του μικτού προοδευτικού συστήματος δόνησης σε σταθερό ποσοστό 50% + 50% προοδευτικό. Πατήστε το κουμπί δόνησης 1 (αριστερή περιστροφή) ή δόνησης 2 (δεξιά περιστροφή), για να εμφανίσετε ένα ρολόι στην οθόνη που δείχνει το ποσοστό % (ρυθμός ροής της αντλίας) της πρώτης δόνησης, την κατεύθυνση περιστροφής και τα δευτερόλεπτα διάρκειας της δόνησης. Για να ορίσετε τον απαιτούμενο ρυθμό ροής για το σταθερό ποσοστό δόνησης, στην προκειμένη περίπτωση το 50%, όπως και για τις μετακινήσεις, πατήστε το δεξί βέλος του διακόπτη επιλογέα για να αυξήσετε ή το αριστερό βέλος για να μειώσετε το % ρυθμού ροής (αυτό γίνεται σε βήματα 5% για κάθε φορά που πατιέται το κουμπί), έως ότου δείτε όριο ποσοστού % 1 50% στην οθόνη. Με την ολοκλήρωση αυτής της ενέργειας, πατήστε το αριστερό ή το δεξί πλήκτρο δόνησης (έχουμε 50% της ροής της αντλίας) και πιέστε το joystick προς τα αριστερά, για να προσθέσετε σταδιακά το υπόλοιπο 50% του ρυθμού ροής που είναι διαθέσιμο μέχρι να φτάσετε το 100%. Χρησιμοποιώντας το joystick (αριστεράκέντρο) και τα δικά μας κριτήρια, μπορούμε να αυξήσουμε ή να μειώσουμε τον ρυθμό ροής δόνησης. ΔΟΝΗΣΗ 1 ΔΟΝΗΣΗ 2 50% 50% ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ + 100% 50%

13 ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ για ΚΑΡΠΟΥΣ και ΕΛΙΕΣ 14 Πλεονεκτήματα του μικτού προοδευτικού συστήματος δόνησης Αυτά τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με το νέο μας μικτό σύστημα προοδευτικής δόνησης (ΕΚΔΟΣΗ 2015). Το 2009 σχεδιάσαμε και παρουσιάσαμε στους συλλέκτες μας αυτό το νέο σύστημα δόνησης. Τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν από τότε ήταν εξαιρετικά, και ως εκ τούτου έχουμε κάνει ένα νέο βήμα εμπρός και έχουμε εγκαταστήσει νέες βελτιώσεις που θα αποτελέσουν μία νέα αντίληψη για την δόνηση. Όπως όλοι γνωρίζουμε, ανάλογα με το είδος του δέντρου που θα συγκομιστεί (μικρά ή παλαιά δέντρα, κορμοί μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους κ.λπ.), και από τη διαθέσιμη ισχύ του ελκυστήρα, η δόνηση επηρεάζεται σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό (ποσοστά συγκομιδής καρπών), και ως εκ τούτου δεν έχουμε τα ίδια αποτελέσματα σε όλα τα είδη των δέντρων. Επομένως, έχουμε σχεδιάσει ένα νέο σύστημα προοδευτικής δόνησης που μας επιτρέπει να μπορούμε να επιλέγουμε την πλέον κατάλληλη δόνηση σε κάθε κατάσταση. Η νέα έκδοση μας επιτρέπει να επιλέξουμε διαφορετικούς συνδυασμούς δόνησης, και ως εκ τούτου, ανάλογα με το είδος του δέντρου για συγκομιδή, θα επιλέγουμε πάντοτε τον τύπο της δόνησης που προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Παραδείγματα διαμόρφωσης που μπορούμε να κάνουμε. 1η δόνηση 60% + Προοδευτική 40% 1η δόνηση 50% + Προοδευτική 40% 1η δόνηση 100% + Προοδευτική 0% 1η δόνηση 75% + Προοδευτική 25% και πολλοί άλλοι συνδυασμοί. Η δόνηση με προγραμματιζόμενη ροή προς κάθε κατεύθυνση + προοδευτική δόνηση με προγραμματιζόμενη ροή προς κάθε κατεύθυνση, προσαρμογή σύσφιξης δαγκάνας, προσαρμοσμένο φρένο δόνησης και επιλέξιμη αυτόματη σύσφιξη. Το σύστημα αυτό μας επιτρέπει να αυξήσουμε ή να μειώσουμε την ένταση της δόνησης, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε το γκάζι του ελκυστήρα. Μπορείτε να ορίσετε διαφορετικές ρυθμίσεις δόνησης. Κάθε ρύθμιση θα μας προσφέρει μια διαφορετική δόνηση, και μπορούμε να επιλέξουμε επομένως, ανάλογα με το είδος των δέντρων, τη διαθέσιμη ισχύς του κινητήρα, κ.λπ., αυτή που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες μας. Με το μικτό σύστημα προοδευτικής δόνησης, κάνουμε μια σάρωση συνολικής συχνότητας του δέντρου, επιτυγχάνοντας άριστα ποσοστά απόδοσης. Χαμηλή κατανάλωση καυσίμου με επακόλουθη μείωση των εκπομπών των αερίων και εξοικονόμηση κόστους. Ανάλογα με το δέντρο, με την εποχή της συγκομιδής, κ.λπ., και για να μην προκληθεί ζημιά στον κορμό, μπορούμε να ρυθμίσουμε τη δύναμη σύσφιξης της δαγκάνας στον κορμό. Μπορούμε να ενεργοποιήσουμε ή να απενεργοποιήσουμε την αυτοσύσφιξη δαγκάνας. Αυτό το σύστημα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε σε περίπτωση οποιασδήποτε διακύμανσης της πίεσης σύσφιξης, αυτή διορθώνεται αυτόματα στις ρυθμίσεις που έχουμε ορίσει. Μπορούμε να ρυθμίσουμε την ταχύτητα του φρένου δόνησης ανάλογα με τα δέντρα (αμυγδαλιές, ελιές, κλπ) και να αποφευχθεί η ξαφνική δόνηση στο φρενάρισμα δόνησης, η υπερπίεση στις αλλαγές κατεύθυνσης της δόνησης και οι μηχανικές βλάβες.

14 ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ Παράδειγμα της λειτουργίας των ταυτόχρονων κινήσεων 15 Χωρίς να χρειάζεται να πατήσουμε κανένα κουμπί, εάν πιέσουμε προς τα εμπρός το joystick και το κρατήσουμε το σε αυτή τη θέση οι ακόλουθες κινήσεις γίνονται ταυτόχρονα: Ανοίγει η ομπρέλα. Κλείνει η δαγκάνα. Δεξιά δόνηση (εάν την έχουμε ενεργοποιήσει) ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ Αριστερή δόνηση (εάν την έχουμε ενεργοποιήσει) Μετά την εκτέλεση αυτών των κινήσεων, ενεργώντας με τον ακόλουθο τρόπο. Χωρίς να χρειάζεται να πατήσουμε κανένα κουμπί, εάν τραβήξουμε προς τα πίσω το joystick και το κρατήσουμε το σε αυτή τη θέση οι ακόλουθες κινήσεις γίνονται ταυτόχρονα: ανοίγει η δαγκάνα. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ Μαζεύεται η ομπρέλα.

15 ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ για ΚΑΡΠΟΥΣ και ΕΛΙΕΣ 16 Διαμόρφωση του υδραυλικού συστήματος Είμαστε πάντα δεσμευμένοι για την αξιοπιστία των προϊόντων μας, και ως εκ τούτου, όλα τα υδραυλικά εξαρτήματα που τοποθετούνται στους συλλέκτες μας είναι από γνωστά και κορυφαία εμπορικά σήματα ποιότητας. Για να παρουσιάσουμε το ελλειπτικό σύστημα και τη νέα έκδοση προοδευτικής μικτής δόνησης έχουμε σχεδιάσει ένα εντελώς νέο υδραυλικό σύστημα, εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα υδραυλικά εξαρτήματα κορυφαίας ποιότητας. Η σειρά VMXT10 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΗ έχει τα ακόλουθα γενικά χαρακτηριστικά: 1. Μία αντλία με/πολλαπλασιαστή (ισχύς εξόδου 540 ΣΑΛ/RPM). 2. Μικτό σύστημα προοδευτικής δόνησης (ΕΚΔΟΣΗ 2014). (1η προγραμματιζόμενη δόνηση + προγραμματιζόμενη προοδευτική). 3. Ρυθμιζόμενο φρένο δόνησης. 4. Ρύθμιση της δύναμης σύσφιξης της δαγκάνας στον κορμό. 5. Αναλογικό υδραυλικό σύστημα. 6. Εξατομικευμένη ροή λαδιού σε κάθε κίνηση. 7. Άλλα χαρακτηριστικά (ρωτήστε τον διανομέα).

16 ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ Διαμόρφωση του υδραυλικού συστήματος (μικτό) 17 Τα γενικά υδραυλικά χαρακτηριστικά του VMXT10 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΗ DGA είναι: 1. Τριπλή αντλία με/πολλαπλασιαστή (Ισχύς εξόδου 540 ΣΑΛ/RPM). 2. Μικτό σύστημα προοδευτικής δόνησης (έκδοση 2). (1η προγραμματιζόμενη δόνηση + προγραμματιζόμενη προοδευτική). 3. Ρυθμιζόμενο φρένο δόνησης. 4. Ρύθμιση της δύναμης σύσφιξης της δαγκάνας στον κορμό. 5. Αναλογικό υδραυλικό σύστημα. 6. Ξεχωριστή ροή λαδιού σε κάθε κίνηση. 7. Οι αποφλοιωτές και διαλογείς καρπών δεν σταματούν κατά τη δόνηση. 8. Ξεχωριστή ρύθμιση της ταχύτητας αποφλοιωτών και διαλογέων καρπών. 9. Η ταχύτητα του αποφλοιωτή και του διαλογέα καρπών που έχουμε επιλέξει δεν μεταβάλλεται ακόμη και αν επιταχύνουμε το όχημα. 10. Άλλα χαρακτηριστικά (ρωτήστε τον διανομέα).

17 ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ για ΚΑΡΠΟΥΣ και ΕΛΙΕΣ 18 Γενικά χαρακτηριστικά VM ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΗ PNA/PGA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ VM00XT10 TRV ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ PNA 80 PLUS VM1XT10 TRV ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ PNA 80 PLUS VM2XT10 TRV ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ PGA Γρήγορη σύνδεση και απελευθέρωση της ομπρέλας Πλατφόρμα αλουμινίου σωληνοειδούς τύπου PNA 80 PLUS PNA 80 PLUS PGA 100 Χωρητικότητα της δεξαμενής καρπών kg ανάλογα με τον καρπό (1) kg ανάλογα με τον καρπό (1) kg ανάλογα με τον καρπό (1) Στάνταρ διάμετρος ανοιχτής ομπρέλας 6 6,5 m 6 6,5 m 7 7,5 m Ήχος συναγερμού στο άνοιγμα και το κλείσιμο της Πίνακας ελέγχου + οθόνη ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΙΚΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΟΝΗΣΗΣ (ΕΚΔΟΣΗ 2) 1 προγραμματιζόμενη δόνηση σε κάθε κατεύθυνση + προγραμματιζόμενες προοδευτικές σε κάθε κατεύθυνση 1 προγραμματιζόμενη κάθε κατεύθυνσ + προγραμματιζόμενες προοδευτικές σε κάθε κατεύθυνση 1 προγραμματιζόμενη κάθε κατεύθυνσ + προγραμματιζόμενες προοδευτικές σε κάθε κατεύθυνση Συνεχής κυκλική δόνηση Συμπληρωματικό αντίβαρο μείωσης ισχύος Συμπληρωματικό αντίβαρο αύξησης ισχύος Ρύθμιση σύσφιξης δαγκάνας και φρένου δόνησης Με αυτοσύσφιξη Περιστροφή της τανάλιας Τηλεσκοπικό (επεκτάσιμο) 2ο Τηλεσκοπικό (επεκτάσιμο) Ξεχωριστή ανύψωση από την ομπρέλα Πλαϊνή περιστροφή Προσαρμογή ύψους δαγκάνας Χωρητικότητα δεξαμενής λαδιού (λίτρα) 325 l 325 l 325 l Υδραυλικό σύστημα 1 αντλία με πολλαπλασιαστή 1 αντλία με πολλαπλασιαστή 1 αντλία με πολλαπλασιαστή Δυναμοδότης Τρακτέρ 540 ΣΑΛ 540 ΣΑΛ 540 ΣΑΛ Κατά προσέγγιση βάρος (ομπρέλα + δονητής) 650 kg 750 kg 875 kg Κατά προσέγγιση βάρος (υδραυλική δεξαμενή) 760 kg 760 kg 760 kg Κεφαλή τριών σημείων Ειδική δαγκάνα για νεαρά δένδρα (κεφαλή 3 σημείων) Παράλληλη κεφαλή Z1O Παράλληλη κεφαλή Z2O Πλατφόρμα PNA 80 Πλατφόρμα σιδήρου PNH80 PLUS Πλατφόρμα PGA 100 Πλατφόρμα PGA 125/140 Επέκταση ομπρέλας (0,50 m/1 m) Δοκάρια μικρότερης γωνίας (δωρεάν) (δωρεάν) (δωρεάν) Αντίβαρο υδραυλικής δεξαμενής (30 kg) άρθρωση 45º για στενούς χώρους φύτευσης (2) Η Agromelca, s.l. διατηρεί το δικαίωμα να κάνει τις τροποποιήσεις που κρίνει αναγκαίες για τα προϊόντα του παρόντος καταλόγου χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση () Στάνταρ (1) (2) Χοντρός οδηγός (εξαρτάται από τον τύπο και τα χαρακτηριστικά του καρπού). Με άρθρωση η διάμετρος ανοιχτής ομπρέλας δεν θα υπερβαίνει τα 5 μέτρα. Υδραυλικά εξαρτήματα και Ηλεκτρονικά

18 ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ Γενικά χαρακτηριστικά VM ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΗ DGA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ VM00XT10 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ PNA 80 PLUS VM1XT10 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ DGA 80 PLUS VM2XT10 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ DGA 19 Μικτό. Αμύγδαλο ελιά Γρήγορη σύνδεση και απελευθέρωση της ομπρέλας Πλατφόρμα αλουμινίου σωληνοειδές τύπου DGA 80 PLUS kg ανάλογα Χωρητικότητα της δεξαμενής καρπών με τον καρπό (1) Στάνταρ διάμετρος ανοιχτής ομπρέλας 6 6,5 m Δύο αποφλοιωτές και δύο διαλογείς καρπών Ξεχωριστή ρύθμιση της ταχύτητας αποφλοιωτών και διαλογέων καρπών χωρίς μεταβολή της ταχύτητας Διακοπή λειτουργίας αποφλοιωτών και διαλογέων ΟΧΙ καρπών κατά τη διάρκεια της δόνησης Διατήρηση ταχύτητας αποφλοιωτή και διαλογέα καρπών ακόμη και αν αυξάνουμε τις στροφές του κινητήρα ΝΑΙ Ήχος συναγερμού για τη στάθμη του φορτίου καρπών Ήχος συναγερμού στο άνοιγμα και το κλείσιμο της ομπρέλας Χειριστήριο κόμπρα + οθόνη ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΙΚΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΟΝΗΣΗΣ (Έκδοση 2) Συνεχής κυκλική δόνηση Ρύθμιση βραχίονα σύσφιξης και φρένου δόνησης Με αυτοσύσφιξη Περιστροφή της τανάλιας Τηλεσκοπικό (επεκτάσιμο) 2ο Τηλεσκοπικό (επεκτάσιμο) Ξεχωριστή άρση από την ομπρέλα Περιστροφή πλευράς μηχανής Προσαρμογή ύψους τανάλιας Ψυγείο λαδιού Χωρητικότητα δεξαμενής λαδιού (σε λίτρα) Υδραυλικό σύστημα Δυναμοδότης Τρακτέρ Κατά προσέγγιση βάρος (ομπρέλα + δονητής) Κατά προσέγγιση βάρος (υδραυλική δεξαμενή) Κεφαλή τριών σημείων Ειδική δαγκάνα για νεαρά δένδρα (κεφαλή 3 σημείων) Παράλληλη κεφαλή Z1O Παράλληλη κεφαλή Z2O Επέκταση δοκαριών ομπρέλας (0,50m/1m) Δοκάρια μικρότερης γωνίας Πλατφόρμα DGA 100 Αντίβαρο υδραυλικής δεξαμενής (30 kg) Άρθρωση 45º για στενούς χώρους φύτευσης (2) 1 προγραμματιζόμενη δόνηση σε κάθε κατεύθυνση + προγραμματιζόμενες προοδευτικές σε κάθε κατεύθυνση 325 l Διπλή αντλία με πολλαπλασιαστή 540 ΣΑΛ 750 kg 760 kg (δωρεάν) ΟΧΙ DGA 80 PLUS kg ανάλογα με τον καρπό (1) 6 6,5 m ΟΧΙ ΝΑΙ 1 προγραμματιζόμενη δόνηση σε κάθε κατεύθυνση + προγραμματιζόμενες προοδευτικές σε κάθε κατεύθυνση 325 l Διπλή αντλία με πολλαπλασιαστή 540 ΣΑΛ 850 kg 760 kg (δωρεάν) DGA kg ανάλογα με τον καρπό (1) 77,5 m ΟΧΙ ΝΑΙ 1 προγραμματιζόμενη δόνηση σε κάθε κατεύθυνση + προγραμματιζόμενες προοδευτικές σε κάθε κατεύθυνση 325 l Διπλή αντλία με πολλαπλασιαστή 540 ΣΑΛ 975 kg 760 kg (δωρεάν) Η Agromelca, s.l. διατηρεί το δικαίωμα να κάνει τις τροποποιήσεις που κρίνει αναγκαίες για τα προϊόντα του παρόντος καταλόγου χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση () Στάνταρ (1) (2) Χοντρός οδηγός (εξαρτάται από τον τύπο και τα χαρακτηριστικά του καρπού). Με άρθρωση η διάμετρος ανοιχτής ομπρέλας δεν θα υπερβαίνει τα 5 μέτρα. Υδραυλικά εξαρτήματα και Ηλεκτρονικά

19 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Pol. Industrial Las Lagunas, PA Calaceite Teruel (Ισπανία) Τηλ Φαξ Pol. Industrial La Estación, naves Alcañiz Teruel (Ισπανία) Τηλ. και Φαξ info@agromelca.com

Εμπρόσθιος συλλέκτης. ΕΚΔΟΣΗ TRV (Δόνηση τούρμπο) ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

Εμπρόσθιος συλλέκτης. ΕΚΔΟΣΗ TRV (Δόνηση τούρμπο) ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ Εμπρόσθιος συλλέκτης ΕΚΔΟΣΗ TRV (Δόνηση τούρμπο) ΕΛΙΕΣ VM00XT10 TRV PNA/PNH 80 VM1XT10 TRV PNA/PNH 80 VM2XT10 TRV PGA ΕΛΙΑ/ΑΜΥΓΑΔΑΛΙΑ (ΜΙΚΤΟΣ) VM00XT10 TRV DGA 80 PLUS VM1XT10 TRV DGA 80 PLUS VM2XT10 TRV

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΡΌΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ. ΕΚΔΟΣΗ TRV (Δόνηση τούρμπο) ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ

ΕΜΠΡΌΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ. ΕΚΔΟΣΗ TRV (Δόνηση τούρμπο) ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΕΜΠΡΌΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗ TRV (Δόνηση τούρμπο) ΕΛΙΕΣ VM1XT10 TRV PNA/PNH 80 VM2XT10 TRV PGA ΕΛΙΑ/ΑΜΥΓΑΔΑΛΙΑ (ΜΙΚΤΟΣ) VM1XT10

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ ΣΥΛΛΈΚΤΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ

ΕΙΔΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ ΣΥΛΛΈΚΤΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΕΙΔΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ ΣΥΛΛΈΚΤΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ VM1XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA/PNH 80 VM2XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PGA 100 www.agromelca.com ΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά οχήματα συλλέκτη

Ειδικά οχήματα συλλέκτη Ειδικά οχήματα συλλέκτη ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ VM00XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA/PNH 80 VM00XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA/PNH 80 VM2XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PGA 100 ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ για ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ ΣΥΛΛΈΚΤΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ. ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ

ΕΙΔΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ ΣΥΛΛΈΚΤΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ.   ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΕΙΔΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ ΣΥΛΛΈΚΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ VM1XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA/PNH 80 VM2XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PGA 100 www.agromelca.com 3 ΜΕΡΑ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΡΌΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ. ΕΚΔΟΣΗ TRV (Δόνηση τούρμπο) ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ. ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ

ΕΜΠΡΌΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ. ΕΚΔΟΣΗ TRV (Δόνηση τούρμπο) ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ.   ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΕΜΠΡΌΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗ TRV (Δόνηση τούρμπο) ΕΛΙΕΣ VM1XT10 TRV PNA/PNH 80 VM2XT10 TRV PGA ΕΛΙΑ/ΑΜΥΓΑΔΑΛΙΑ (ΜΙΚΤΟΣ) VM1XT10

Διαβάστε περισσότερα

Οπίσθιος Συλλέκτης ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA 80 PLUS VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ DGA 80 PLUS

Οπίσθιος Συλλέκτης ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA 80 PLUS VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ DGA 80 PLUS Οπίσθιος Συλλέκτης ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA 80 PLUS VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ DGA 80 PLUS ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΠΊΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ. ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ

ΟΠΊΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ.   ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΟΠΊΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA 80 PLUS VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ DGA 80 PLUS www.agromelca.com 3 ΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΙΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ.

ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΙΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ. ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΙΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ www.agromelca.com ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ 3 Έκδοση VTL

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΊΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ.

ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΊΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ. ΟΠΊΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ www.agromelca.com 3 ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ Έκδοση VTL

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC)

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) Σειρά 5GL Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) 2 Τρακτέρ σειράς 5GL Επισκόπηση 5G Χαμηλού προφίλ Μια καινούργια λύση από την John Deere Μπορεί να είναι μικρό σε μεγεθος και ευέλικτο,

Διαβάστε περισσότερα

Αξιόπιστα & ποιοτικά γεωργικά μηχανήματα.

Αξιόπιστα & ποιοτικά γεωργικά μηχανήματα. Αξιόπιστα & ποιοτικά γεωργικά μηχανήματα. Υπεδάφια Για εύκολο & οικονομικό βαθύ όργωμα με δυνατότητα ρύθμισης βάθους εργασίας από τους οπίσθιους κυλίνδρους και έχοντας επιπλέον την δυνατότητα επιλογής

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους Εγχειρίδιο χρήσεως Εισαγωγή Συγχαρητήρια για την αγορά αυτού του καινοτόμου ασύρματου ποντικιού. Με εξαιρετική ακρίβεια ως προς τις λεπτομέρειες της επιφάνειας και

Διαβάστε περισσότερα

Press Brake Productivity - Οδηγίες ταχείας εκκίνησης

Press Brake Productivity - Οδηγίες ταχείας εκκίνησης Πώς να ξεκινήσετε Press Brake Productivity - Οδηγίες ταχείας εκκίνησης Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε ένα ποιοτικό προϊόν που κατασκευάστηκε από την Wila Για περισσότερα από 80 χρόνια, η Wila προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

GMI 10. εγχειρίδιο γρήγορης εκκίνησης

GMI 10. εγχειρίδιο γρήγορης εκκίνησης GMI 10 εγχειρίδιο γρήγορης εκκίνησης Εισαγωγή Δείτε τον οδηγό Σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια και το προϊόν στη συσκευασία του προϊόντος, για προειδοποιήσεις που αφορούν το προϊόν και άλλες σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργικά Μηχανήματα (Εργαστήριο)

Γεωργικά Μηχανήματα (Εργαστήριο) Ελληνική Δημοκρατία Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου Γεωργικά Μηχανήματα (Εργαστήριο) Ενότητα 8 : Γεωργικός Ελκυστήρας Σύστημα Διεύθυνσης - Σύστημα Πέδησης Δρ. Δημήτριος Κατέρης Εργαστήριο 8 ο ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην Οδηγίες Χρήσης 1 1.Μηνύμα Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων SMS. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο μήνυμα. Σύνταξη μηνύματος Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην συνέχεια

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Αυτόματος βραχίονας που καταργεί την χρήση του λεβιέ με πλήρη αυτόματες κινήσεις

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Αυτόματος βραχίονας που καταργεί την χρήση του λεβιέ με πλήρη αυτόματες κινήσεις ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Γενική περιγραφή Υπεραυτόµατος ξεµονταριστής µε εξελιγμένο βραχίονα εργαλείων (πιάτο νύχι) ο οποίος καταργεί εντελώς την χρήση του λεβίε, ιδανικός για ελαστικά φορτηγών, λεωφορείων, χωματουργικών

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών

Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτό το κεφάλαιο περιέχει σημαντικές οδηγίες ασφαλείας και λειτουργίας. Διάβασε και κρατήστε αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Ελληνικός οδηγός χρήσης PRO CS-80E... 2 Κύριες λειτουργίες και διακριτικά χαρακτηριστικά... 2 Εμφάνιση... 2 Προδιαγραφές...

Περιεχόμενα. Ελληνικός οδηγός χρήσης PRO CS-80E... 2 Κύριες λειτουργίες και διακριτικά χαρακτηριστικά... 2 Εμφάνιση... 2 Προδιαγραφές... Περιεχόμενα. Ελληνικός οδηγός χρήσης PRO CS-80E.... 2 Κύριες λειτουργίες και διακριτικά χαρακτηριστικά.... 2 Εμφάνιση.... 2 Προδιαγραφές.... 2 Χρήση πίνακα ελέγχου.... 3 Προφυλάξεις ασφαλείας και κανόνες

Διαβάστε περισσότερα

USER S MANUAL. Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01. System Air Conditioner ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO PORTUGUÊS DEUTSCH EΛΛHNIKA RUSSIAN

USER S MANUAL. Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01. System Air Conditioner ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO PORTUGUÊS DEUTSCH EΛΛHNIKA RUSSIAN USER S MANUAL Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01 PORTUGUÊS ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO FRANÇAIS System Air Conditioner RUSSIAN EΛΛHNIKA DEUTSCH E S F I P D G R A DB98-27997A(2) Προφυλάξεις ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Θερμοστάτης LTC 530 Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Ο θερμοστάτης έχει σχεδιαστεί για να διατηρήσει μια σταθερή θερμοκρασία. Ο θερμοστάτης

Διαβάστε περισσότερα

>> >> << www.klimatika.gr >>>> Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας. Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

>> >> << www.klimatika.gr >>>> Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας. Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ Innov Inn oven ens s ADV ADVANCE ANCE Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας >>> >> Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

NEO. Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος. Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου. Αλυσοπρίονο STIHL MS 500i

NEO. Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος. Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου. Αλυσοπρίονο STIHL MS 500i Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος NEO Αλυσοπρίονο STIHL MS 00i Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου Το νέο STIHL MS 00i Ο κινητήρας που δίνει το έναυσμα για μια νέα

Διαβάστε περισσότερα

Επεξήγηση των προειδοποιητικών σημάτων (Εικονογράμματα)

Επεξήγηση των προειδοποιητικών σημάτων (Εικονογράμματα) Επεξήγηση των προειδοποιητικών σημάτων (Εικονογράμματα) Τα προειδοποιητικά σήματα υποδεικνύουν πιθανά επικίνδυνα σημεία. Δίνουν υποδείξεις για την ακίνδυνη λειτουργία του μηχανήματος. Τα προειδοποιητικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Περιγραφή Προϊόντος Το ψηφιακό χειριστήριο/θερμοστάτης JH χρησιμοποιείται κυρίως στην ηλεκτροθερμική θέρμανση για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Μπορεί να εγκατασταθεί τόσο

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων...... EL 1 Γενικές υποδείξεις.......... EL 1 Παραλλαγές εκδόσεων / Πληροφορίες......... EL 1 Περιγραφή................ EL 1 Λειτουργία........... EL 1 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 SOS 100 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 1. GSM Quad-Band συχνότητες: 850/900/1800/1900MHz. 2. 16 Αιαθητήρες. 3. Περιοχή παρακολούθησης καθημερινών δραστηριοτήτων 4. Ανίχνευση

Διαβάστε περισσότερα

ZTrade One version 1.1

ZTrade One version 1.1 ZTrade One version 1.1 Περιεχόμενα 1. Πλοήγηση 2. Κατάσταση Εφαρμογής 3. Λίστα Μετοχών 4. Χαρτοφυλάκια 5. Ξένοι Δείκτες 6. Τεχνική Ανάλυση 7. Ειδοποιήσεις 8. Ρυθμίσεις 1. Πλοήγηση Η εφαρμογή οργανώνεται

Διαβάστε περισσότερα

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ WiFi V-Timer... 3 2. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 4 3. ΤΟΠΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 5 4. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Archive Player Divar Series. Εγχειρίδιο χειρισμού

Archive Player Divar Series. Εγχειρίδιο χειρισμού Archive Player Divar Series el Εγχειρίδιο χειρισμού Archive Player Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Εισαγωγή 4 2 Λειτουργία 5 2.1 Εκκίνηση του προγράμματος 5 2.2 Παρουσίαση του κύριου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΟΤΡΑ Μηχανικά & Υδραυλικά άροτρα

ΑΡΟΤΡΑ Μηχανικά & Υδραυλικά άροτρα ΑΡΟΤΡΑ Μηχανικά & Υδραυλικά άροτρα Reliable & quality ploughs ΑΡΟΤΡΑ Η στιβαρή κατασκευή και ο μοντέρνος σχεδιασμός στα άροτρα Kariotakis είναι αυτό που τα διακρίνει έτσι ώστε να είναι εύκολη η προσαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper"

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper Κ4 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper" για smart phones και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Κύρια χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης.

Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης. Κ4 Elderly Care System Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης. ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ SMS ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο δισκόφρενου δρόμου

Κέντρο δισκόφρενου δρόμου (Greek) DM-HB0004-01 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Κέντρο δισκόφρενου δρόμου HB-CX75 HB-RS505 FH-CX75 FH-RS505 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Αυτό το εγχειρίδιο αντιπροσώπου προορίζεται κυρίως για χρήση από επαγγελματίες

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας. 2 Σωστή χρήση. 3 Μέρη και λειτουργίες. 4 Συντήρηση και φροντίδα του ψυγείου. 5 Αντιμετώπιση προβλημάτων

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας. 2 Σωστή χρήση. 3 Μέρη και λειτουργίες. 4 Συντήρηση και φροντίδα του ψυγείου. 5 Αντιμετώπιση προβλημάτων ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 1.1 Προειδοποίηση. 1 1.2 Σημασία των συμβόλων προειδοποίησης 2 1.3 Προειδοποιήσεις για το ηλεκτρικό ρεύμα 2 1.4 Προειδοποιήσεις για τη χρήση 3 1.5 Προειδοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης. Επίτοιχη Μονάδα Κατοικίας Ανοικτής Συνομιλίας

Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης. Επίτοιχη Μονάδα Κατοικίας Ανοικτής Συνομιλίας Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης Επίτοιχη Μονάδα Κατοικίας Ανοικτής Συνομιλίας 1250.. Περιγραφή συσκευής Η επίτοιχη μονάδα κατοικίας ανοικτής συνομιλίας είναι μία προκατασκευασμένη μονάδα και ανήκει στο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV. ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV Ασκήσεις για το Robolab

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV. ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV Ασκήσεις για το Robolab ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV Παρακάτω παραθέτουμε μία σειρά ασκήσεων για το Robolab ομαδοποιημένων σε κατηγορίες : Επιμέλεια : Κυριακού Γεώργιος 1 Φύλλο Ασκήσεων (πρόκληση με κινητήρες) ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

β) Όταν ο συναγερμός είναι στο on, πατήστε το πλήκτρο «alarm pause button». O συναγερμός θα σταματήσει και σε 60 δευτερόλεπτα θα ενεργοποιηθεί ξανά.

β) Όταν ο συναγερμός είναι στο on, πατήστε το πλήκτρο «alarm pause button». O συναγερμός θα σταματήσει και σε 60 δευτερόλεπτα θα ενεργοποιηθεί ξανά. Οδηγίες Λειτουργίας Α. Εγκαταστήστε το περικάρπιο σύμφωνα με τις οδηγίες. α) τοποθετήστε τον κατάλληλο αισθητήρα στην υποδοχή στην δεξιά πλευρά του οξύμετρου ( ο αισθητήρας παράγεται αποκλειστικά από την

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MAXXUM TPAKTEP HP

ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MAXXUM TPAKTEP HP ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MAXXUM TPAKTEP 115-150 HP ΜΑΧΧUM, MAXXUM KAI MAXXUM CVX. TΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ, ΤΡΙΑ ΚΙΒΩΤΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ, ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΜΑΧΧUM. Χαρακτηριστικά σχεδιασμένα για να κάνουν τη διαφορά.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΓΜΑ B-fast ΓΙΑ ΟΘΟΝΕΣ T-Line ΥΠΟΣΤΗΡΙΓΜΑ AV 1423/011 ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ B-FAST

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΓΜΑ B-fast ΓΙΑ ΟΘΟΝΕΣ T-Line ΥΠΟΣΤΗΡΙΓΜΑ AV 1423/011 ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ B-FAST ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΓΜΑ B-fast ΓΙΑ ΟΘΟΝΕΣ T-Line ΥΠΟΣΤΗΡΙΓΜΑ AV 1423/011 ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ B-FAST Άγκιστρο Επιλογέας εμπέδησης Διακόπτες προγραμματισμού ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΘΟΝΗΣ (εικόνα 1) 1. ΚΟΥΜΠΙ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ GOOGLE EARTH [ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ]

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ GOOGLE EARTH [ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ] ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ GOOGLE EARTH [ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ] Τι είναι το Google Earth Το Google Earth είναι λογισμικό-εργαλείο γραφικής απεικόνισης, χαρτογράφησης και εξερεύνησης

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Στουτγάρδη. Στη δεκαετία του '80 η Porsche ανέπτυξε μια παγκόσμια τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανήματα κοπής πρέμνων

Μηχανήματα κοπής πρέμνων Μηχανήματα κοπής πρέμνων Υδραυλικό Ελκυστήρας FSI power-tech ApS Η εταιρεία FSI power-tech ApS ιδρύθηκε από τον Henning Schmidt το 2002 και σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα κοπής πρέμνων. Καθώς πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

A7.2 Δημιουργία Απλής Γραφικής Εφαρμογής σε Περιβάλλον Scratch

A7.2 Δημιουργία Απλής Γραφικής Εφαρμογής σε Περιβάλλον Scratch A7.2 Δημιουργία Απλής Γραφικής Εφαρμογής σε Περιβάλλον Scratch Τι θα μάθουμε σήμερα: Να ενεργοποιούμε το λογισμικό Scratch Να αναγνωρίζουμε τα κύρια μέρη του περιβάλλοντος του Scratch Να δημιουργούμε/εισάγουμε/τροποποιούμε

Διαβάστε περισσότερα

Οι μηχανικοί επιδιώκουν διαρκώς την βελτίωση. Πριν 30 χρόνια, αρχίσαμε να αναπτύσσουμε την κυκλωνική λειτουργία στο σκούπισμα. Πρόσφατα, αναπτύξαμε

Οι μηχανικοί επιδιώκουν διαρκώς την βελτίωση. Πριν 30 χρόνια, αρχίσαμε να αναπτύσσουμε την κυκλωνική λειτουργία στο σκούπισμα. Πρόσφατα, αναπτύξαμε Οι μηχανικοί επιδιώκουν διαρκώς την βελτίωση. Πριν 30 χρόνια, αρχίσαμε να αναπτύσσουμε την κυκλωνική λειτουργία στο σκούπισμα. Πρόσφατα, αναπτύξαμε στεγνωτήρες χεριών που αντί της θερμότητας, χρησιμοποιούν

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΚ ΙΙ Γ ΕΠΑΛ 29 / 04 / 2018

ΜΕΚ ΙΙ Γ ΕΠΑΛ 29 / 04 / 2018 Γ ΕΠΑΛ 29 / 04 / 2018 ΜΕΚ ΙΙ ΘΕΜΑ 1 ο 1. Να γράψετε στο τετράδιό σας το γράμμα καθεμιάς από τις παρακάτω προτάσεις και δίπλα τη λέξη ΣΩΣΤΟ, αν είναι σωστή ή τη λέξη ΛΑΘΟΣ, αν είναι λανθασμένη. α. Ροπή

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανήματα κοπής πρέμνων

Μηχανήματα κοπής πρέμνων Μηχανήματα κοπής πρέμνων Υδραυλικό σύστημα 2018 Αναρτώμενο FSI power-tech ApS Η εταιρεία FSI Power-tech ApS ιδρύθηκε από τον Henning Schmidt το 2002 και σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα κοπής πρέμνων.

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: CLF-20WRC, CLF-26WRC, CLF-26SE

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: CLF-20WRC, CLF-26WRC, CLF-26SE www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: CLF-20WRC, CLF-26WRC, CLF-26SE ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανήματα κοπής πρέμνων

Μηχανήματα κοπής πρέμνων Μηχανήματα κοπής πρέμνων Μηχανοκίνητο Υδραυλικό Αναρτώμενο FSI power-tech ApS Η εταιρεία FSI power-tech ApS ιδρύθηκε από τον Henning Schmidt το 2002 και σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα κοπής πρέμνων.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 1.1 Προειδοποίηση 1 1.2 Σημασία των συμβόλων προειδοποίησης ασφαλείας 2 1.3 Προειδοποιήσεις για το ηλεκτρικό ρεύμα 2 1.4 Προειδοποιήσεις για τη χρήση 3 1.5 Προειδοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής

Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής Τοποθέτηση μηχανισμού Εγκαταστήστε το μηχανισμό σύμφωνα με τα σχέδια του αγγλικού φυλλαδίου δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή

Διαβάστε περισσότερα

GMI 20 Εγχειρίδιο κατόχου

GMI 20 Εγχειρίδιο κατόχου GMI 20 Εγχειρίδιο κατόχου Ιούνιος 2013 190-01609-47_0A Εκτυπώθηκε στην Ταϊβάν Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σύμφωνα με τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου

Διαβάστε περισσότερα

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται FUHR Αυξημένη ασφάλεια και ευκολία για μονόφυλλες και δίφυλλες πόρτες από προφίλ αλουμινίου, ξύλου και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ 1 ΤO ΡΟΜΠΟΤ INTELLITEK ER-2u

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ 1 ΤO ΡΟΜΠΟΤ INTELLITEK ER-2u Εφαρμογή 1: Το ρομπότ INTELITEK ER-2u Εργαστήριο Ευφυών Συστημάτων και Ρομποτικής Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης Πολυτεχνείο Κρήτης www.robolab.tuc.gr, τηλ: 28210 37292 / 37314 e-mail: savas@dpem.tuc.gr,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως Ψηφιακού Αποθετηρίου Ιστοριών στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα (ΕΝΓ)

Οδηγίες Χρήσεως Ψηφιακού Αποθετηρίου Ιστοριών στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα (ΕΝΓ) Οδηγίες Χρήσεως Ψηφιακού Αποθετηρίου Ιστοριών στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα (ΕΝΓ) http://multimia-library.prosvasimo.gr Στον παρόν οδηγό μπορείτε να βρείτε αναλυτικές οδηγίες για τις δυνατότητες, τη χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Περίληψη Τύπος. τοποθέτηση του σήματος. Τοποθέτηση χρόνο για 90ο στα 50 Hz. τάση λειτουργίας. ροπή

Περίληψη Τύπος. τοποθέτηση του σήματος. Τοποθέτηση χρόνο για 90ο στα 50 Hz. τάση λειτουργίας. ροπή . GRA 21.07 Σήμα ελέγχου 3-θέση Ονομαστική γωνία περιστροφής 90ο Ονομαστική ροπή 5 Nm Για άμεση συναρμολόγηση, χωρίς την ανάγκη του κιτ τοποθέτησης 1 βοηθητική επαφή για πρόσθετες λειτουργίες Χειροκίνητος

Διαβάστε περισσότερα

High spin (LA) ΑΙ ΑΓΓΕΛΑΚΟΥ. Fast spin (LR)

High spin (LA) ΑΙ ΑΓΓΕΛΑΚΟΥ. Fast spin (LR) High spin (LA) Fast spin (LR) Normal spin (LN) Παρουσιάζουμε την σειρά KARE, τη νέα γενιά πλυντηρίων ρούχων της Fagor Industrial. Μια προηγμένη και ολοκληρωμένη σειρά μηχανημάτων που έχουν σχεδιαστεί για

Διαβάστε περισσότερα

1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; Πώς διανέμεται το καύσιμο στους διάφορους κυλίνδρους ;

1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; Πώς διανέμεται το καύσιμο στους διάφορους κυλίνδρους ; Απαντήσεις στο διαγώνισμα του 6 ου κεφαλαίου 1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; 197 1. τον κινητήριο άξονα ( περιστρέφεται με τις μισές στροφές του στροφάλου για 4-χρονο κινητήρα

Διαβάστε περισσότερα

Modulens O >> >> << www.klimatika.gr >> S u s t a i n a b l e C o m f o r t. Λέβητες πετρελαίου υψηλής τεχνολογίας

Modulens O >> >> << www.klimatika.gr >> S u s t a i n a b l e C o m f o r t. Λέβητες πετρελαίου υψηλής τεχνολογίας ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ/ΑΕΡΙΟΥ Modulens O ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ADVANCE Λέβητες πετρελαίου υψηλής τεχνολογίας >> >> >> Υψηλής απόδοσης ρυθμιζόμενος

Διαβάστε περισσότερα

RADT-AR Υψηλό RADT-GR Υψηλό 43 43, RAPDT-GR Υψηλό Μεσαίο

RADT-AR Υψηλό RADT-GR Υψηλό 43 43, RAPDT-GR Υψηλό Μεσαίο ΔΙΑΤΑΞΗ / ΥΨΟΣ ΣΑΣΙ / ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ (διαστάσεις σε dm) Πλαίσιο RAD-L90 X-High 34 37 40 46 Υψηλό 34 35 37 40 43 46 49 52 56 60 RAD-GR Υψηλό 34 37 40 43 46 49 52 56 60 63 65 67 Μεσαίο 37 40 43 46 49 52 56 60

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών rapidcount E15

Εγχειρίδιο Οδηγιών rapidcount E15 Εγχειρίδιο Οδηγιών rapidcount E15 1 Γενικές προφυλάξεις: Παρακαλείσθε να λάβετε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις κατά το χειρισμό του μετρητή. Μην χρησιμοποιείτε τον μετρητή σε πολύ ζεστούς ή υγρούς χώρους.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης Οδηγίες συναρμολόγησης εντοιχιζόμενου ραδιοφώνου 0315.. 1 Χειρισμός Εικόνα 1: Στοιχείο χειρισμού Ο έλεγχος των λειτουργιών του εντοιχιζόμενου ραδιοφώνου πραγματοποιείται μέσω των πλήκτρων του στοιχείου

Διαβάστε περισσότερα

Συλλογή & Επεξεργασία Δεδομένων Εργαστήριο 5. Ρυθμίζοντας τη Φορά Περιστροφής. Σύστημα Συλλογής & Επεξεργασίας Μετρήσεων

Συλλογή & Επεξεργασία Δεδομένων Εργαστήριο 5. Ρυθμίζοντας τη Φορά Περιστροφής. Σύστημα Συλλογής & Επεξεργασίας Μετρήσεων Σκοπός Συλλογή & Επεξεργασία Δεδομένων Εργαστήριο 5 Ρυθμίζοντας τη Φορά Περιστροφής DC Κινητήρα. Σύστημα Συλλογής & Επεξεργασίας Μετρήσεων Βασική δομή ενός προγράμματος στο LabVIEW. Εμπρόσθιο Πλαίσιο (front

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης Flow Box Solar 8010

Οδηγίες εγκατάστασης Flow Box Solar 8010 Οδηγίες εγκατάστασης Flow Box Solar 8010 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! -Πριν την εγκατάσταση, ο εγκαταστάτης θα πρέπει να μελετήσει και κατανοήσει καλά τις οδηγίες σε αυτό το εγχειρίδιο. -Το flow box solar 8010 θα πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Κάτω από φυσιολογικές συνθήκες λειτουργίας η επαφή ειδοποίησης σήματος RA 1 είναι κλειστή και ανοίγει μόνο σε περίπτωση βλάβης.

Κάτω από φυσιολογικές συνθήκες λειτουργίας η επαφή ειδοποίησης σήματος RA 1 είναι κλειστή και ανοίγει μόνο σε περίπτωση βλάβης. ΣΥΝΔΕΣΗ Συνδέσεις ισχύος Τερματικό 1L1: Τερματικό 3L2: Τερματικό 5L3: Γείωση Τερματικό 2Τ1: Τερματικό 4Τ2: Τερματικό 6Τ3: Κύρια Τάση L1 Κύρια Τάση L2 Κύρια Τάση L3 PE Τερματικό κινητήρα U Τερματικό κινητήρα

Διαβάστε περισσότερα

RAM BF με απορροφητικό πάγκο τύπου Μodular

RAM BF με απορροφητικό πάγκο τύπου Μodular RAM BF Σύστημα οριζόντιας αυτόματης κοπής με παλινδρομική λεπίδα - απορροφητικού πάγκου τύπου modular διαθέσιμο σε 3 εκδόσεις (Normal,SuperFast,Εvolution). ΥΛΙΚΑ: πλάκες πολυουρεθάνης μέσης και χαμηλής

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματιστές Ηλεκτροβάνες Φρεάτια

Προγραμματιστές Ηλεκτροβάνες Φρεάτια Προγραμματιστές Ηλεκτροβάνες Φρεάτια 30 Προγραμματιστές AQUAUNO LOGICA 8422 48,35 Αυτόματος προγραμματιστής μιας στάσης που διαθέτει 15 προεγκατεστημένα προγράμματα αρδεύσεων που επιλέγονται με περιστροφικό

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος

Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος Ευρεία γκάμα για συγκεκριμένες ανάγκες κουρμπαρίσματος και διαμόρφωσης άκρων. Ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Τύπος μοντέλων Σελίδα Κουρμπαδόροι Υδραυλικές εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Smartpel. Σόμπα πελλετ 11kW ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Printed on recycled paper.

Smartpel. Σόμπα πελλετ 11kW ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Printed on recycled paper. Smartpel Σόμπα πελλετ 11kW ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ 2012 Printed on recycled paper. Πίνακας περιεχομένων Οδηγίες Ασφαλείας...Σφάλμα! Δεν έχει οριστεί σελιδοδείκτης. Εισαγωγή...Σφάλμα! Δεν έχει οριστεί σελιδοδείκτης.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πριν εγκαταστήσετε και χρησιμοποιήσετε τον αφυγραντήρα, παρακαλώ διαβάστε το εγχειρίδιο χρήστη προσεκτικά. Φυλάξτε το σε ασφαλές μέρος για μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματο εσωτερικό ραντάρ GSC-P829

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματο εσωτερικό ραντάρ GSC-P829 Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματο εσωτερικό ραντάρ GSC-P829 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ο GSC-P829 παθητικός υπέρυθρος ανιχνευτής συνδυάζει ψηφιακή, διπλού-πυρήνα ελέγχου, ασαφής λογικής, τεχνολογία επεξεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανήματα κοπής πρέμνων

Μηχανήματα κοπής πρέμνων Μηχανήματα κοπής πρέμνων Μηχανοκίνητα Υδραυλικά 2019 Προσαρτώμενα FSI power-tech aps Η εταιρεία FSI power-tech aps ιδρύθηκε από τον Henning Schmidt το 2002 και σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα κοπής

Διαβάστε περισσότερα

FingerLock Οδηγίες χρήσης Πριν διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης Οι παρούσες οδηγίες χρήσης σας επιτρέπουν να γνωρίζετε τις προφυλάξεις που πρέπει να λάβετε πριν χρησιµοποιήσετε το προϊόν FingerLock TS-300.

Διαβάστε περισσότερα

CRV 1000. Για αληθινά καθαρές πόλεις.

CRV 1000. Για αληθινά καθαρές πόλεις. CRV 1000 Το CRV 1000 είναι ένα απορριμματοφόρο όχημα με σύστημα συμπίεσης, χωρητικότητας 4-8m3, το οποίο έχει όλa τα πλεονεκτήματα ενός κλασικού οχήματος τύπου πρέσας της KAOUSSIS και επιπλέον τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Λέβητες pellet. Ninfa. Χαμηλότερα λειτουργικά έξοδα ακόμα και σε υπάρχοντα συστήματα! Pellet boilers Ninfa_Visual_1.1

Λέβητες pellet. Ninfa. Χαμηλότερα λειτουργικά έξοδα ακόμα και σε υπάρχοντα συστήματα! Pellet boilers Ninfa_Visual_1.1 Λέβητες pellet Ninfa Χαμηλότερα λειτουργικά έξοδα ακόμα και σε υπάρχοντα συστήματα! Pellet boilers Ninfa_Visual_1.1 Λέβητας pellet Ninfa Πεδία εφαρμογής: Ζεστό Νερό Χρήσης Θέρμανση Χρήσεις: Μοντέλα με

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ www.kolliasdoors.com ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗΣ ΡΑΜΠΑΣ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΕΙΛΟΥΣ - HDLT 0 Η εταιρεία ΚΟΛΛΙΑΣ ΕΠΕ στα πλαίσια υποστήριξης προς τους πελάτες της και

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

Συχνές ερωτήσεις ProM

Συχνές ερωτήσεις ProM Γενικά Στοιχεία για τον ProM Σχεδιάστηκε 2007-2009. Λανσαρίστηκε στην έκθεση Coffeena τον Ιούνιο 2009 στην Κολωνία. Η παραγωγή ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2009. Τι προσφέρει ένας μύλος ON DEMAND; Ο αλεσμένος

Διαβάστε περισσότερα

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Κάμερα PTZ, σχεδιασμένη για τέλεια εφαρμογή Όταν ένα σύστημα σταθερής κάμερας μίνι θόλου δεν προσφέρει αυτό που χρειάζεστε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ Νο. 13.12 ΑΡΘΟ ΑΝΑΘΕΩΡ. ΥΔΡ 6653.1

ΑΡΘΡΟ Νο. 13.12 ΑΡΘΟ ΑΝΑΘΕΩΡ. ΥΔΡ 6653.1 ΑΡΘΡΟ Νο. 13.12 ΑΡΘΟ ΑΝΑΘΕΩΡ. ΥΔΡ 6653.1 ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ ΔΙΠΛΟΥ ΘΑΛΑΜΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Σώμα βαλβίδας τύπου Υ (σειρά AS-A/Y-05) ή γωνιακού τύπου (σειρά ΑS-A/T-05 για διατομές μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ 1. Οδηγίες ασφαλείας Σημείωση: Για να μειώσετε

Διαβάστε περισσότερα

πάντοτε το σωστό εργαλείο.

πάντοτε το σωστό εργαλείο. Θέλετε ακόμα περισσότερες ιδέες; Επισκεφθείτε μας στη διεύθυνση www.bosch.gr και πάρτε ιδέες γύρω από τη διακόσμηση και το σχεδιασμό του σπιτιού σας. Εδώ δε θα βρείτε μόνο συμβουλές και τεχνάσματα για

Διαβάστε περισσότερα

Η παρεχόμενη ασφάλεια των αυτοκινήτων: χωρίζεται σε:

Η παρεχόμενη ασφάλεια των αυτοκινήτων: χωρίζεται σε: 1. Γιατί το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με σύστημα ABS; Η παρεχόμενη ασφάλεια των αυτοκινήτων: χωρίζεται σε: Παθητική ασφάλεια: Τεχνικές εφαρμογές που μειώνουν τις συνέπειες ατυχημάτων (π.χ. ζώνες ασφαλείας,

Διαβάστε περισσότερα

Ο πίνακας ελέγχου αποτελείται από οθόνη, τρία σημεία ενδείξεων και τέσσερα πλήκτρα.

Ο πίνακας ελέγχου αποτελείται από οθόνη, τρία σημεία ενδείξεων και τέσσερα πλήκτρα. ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ MSK Το σύστημα ελέγχου της ροής του πρωτογενούς αέρα καύσης (MSK), έχει ως στόχο τη διατήρηση σταθερής απόδοσης του τζακιού καθ όλη τη διαδικασία καύσης του ξύλου. Το MSK ελέγχει

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

TomTom Εγχειρίδιο αναφοράς

TomTom Εγχειρίδιο αναφοράς TomTom Εγχειρίδιο αναφοράς Περιεχόμενα Ζώνες κινδύνου 3 Ζώνες κινδύνου στη Γαλλία... 3 Προειδοποιήσεις ζωνών κινδύνου... 3 Αλλαγή του τρόπου προειδοποίησης... 4 Κουμπί αναφορά... 4 Αναφορά νέας ζώνης κινδύνου

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΧΕΙΡΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΧΕΙΡΟΣ 12121212 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΧΕΙΡΟΣ ΠΛΗΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ,ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ 97 & ΔΕΛΦΩΝ -182 33 ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΗΛ: 2104178451,

Διαβάστε περισσότερα

Τα νέα θερμαντικά σώματα αδρανείας

Τα νέα θερμαντικά σώματα αδρανείας Θερμαντικά Σώματα αδρανείας της ELNUR Η νέα τεχνολογία της ELNUR, η οποία έχει κατοχυρωθεί με ευρεσιτεχνία, δεν χρησιμοποιεί κανένα τύπο θερμικού υγρού. Βασίζεται σε έναν πρωτεύοντα πομπό θερμότητας, που

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα