Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 6 η ακαδημαϊκού έτους της 18 ης Απριλίου 2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ :

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 6 η ακαδημαϊκού έτους της 18 ης Απριλίου 2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ :"

Transcript

1 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ Συνεδρίαση 6 η ακαδημαϊκού έτους της 18 ης Απριλίου 2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ : Α. ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ : 1. Αιτήματα του Συμβουλίου Ιδρύματος για έγκριση εξόδων εγκατάστασης και μετακίνησης των εξωτερικών μελών. 2. Ενημέρωση για την υπ. αριθμ. 124/2013 γνωμοδότηση του Ν.Σ.Κ. αναφορικά με τον ορισμό αναπληρωτών Πρύτανη. 3. Σύσταση, συγκρότηση Τεχνικού Συμβουλίου στο Πανεπιστήμιο. 4. Ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία της Α.Ε. Ευγενίδειο Θεραπευτήριο. (διανέμεται ) 5. Έγκριση σύμβασης μίσθωσης μεταξύ του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Α.Ε. Ευγενίδειο Θεραπευτήριο «ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ». 6. Συμμετοχή ή μη στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας, στην οποία το Πανεπιστήμιο είναι μέτοχος. 7. Αίτημα του Προέδρου του Τμήματος Νομικής για χρήση χώρων του κτηρίου επί της οδού Ακαδημίας 47 από υπηρεσίες του Τμήματος. (διανέμεται ) 8. Παραίτηση του Προέδρου της Εφορείας των Φοιτητικών Εστιών.- Ανασυγκρότηση της Εφορείας. 9. Αναφορικά με την προσωρινή μεταστέγαση του Εργαστηρίου Πειραματικής Φυσιολογίας της Ιατρικής Σχολής από το κτήριο επί της οδού Μικράς Ασίας σε χώρο επί της οδού Τετραπόλεως στο Γουδή. -Εναρμόνιση με την υπ. αριθμ. 4401/2011 απόφαση του ΣτΕ..//.

2 2 10. Έκφραση γνώμης Συγκλήτου για υπέρβαση κατανάλωσης καυσίμων των οχημάτων για την μετακίνηση των ΑμεΑ και του οχήματος περιπολίας στην Πανεπιστημιούπολη. 11. Λήψη απόφασης για υποβολή μήνυσης και παράσταση πολιτικής αγωγής κατά αγνώστων δραστών για κλοπή μεγάλου μήκους χάλκινου καλωδίου ρεύματος στην Πανεπιστημιούπολη. 12. Διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στις στη Σταδίου Έγκριση σφραγίδας Εργαστηρίου Φυσικής Γεωγραφίας του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος. (απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος) 14. Απώλεια σφραγίδας της Γραμματείας του Τμήματος Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης. 15. Μετεγκατάσταση της Παιδοχειρουργικής Κλινικής από το Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» σε ένα από τα Νοσοκομεία Παίδων (Αγλαΐα Κυριακού ή Αγία Σοφία). (απόφαση της Γ.Σ. της Ιατρικής Σχολής) 16. Μετεγκατάσταση της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής από το «ΘΡΙΑΣΙΟ» Γ.Ν. στο Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ». (απόφαση της Γ.Σ. της Ιατρικής Σχολής) 17. Εγκατάσταση και λειτουργία του Εργαστηρίου Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής και στο Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο. (απόφαση της Γ.Σ. της Ιατρικής Σχολής και σύμφωνη γνώμη του Δ.Σ. του Νοσοκομείου) 18. Αναπροσαρμογή νοσηλίων του Εργαστηρίου Στοματολογίας του Τμήματος Οδοντιατρικής. (απόφαση της Γ.Σ. του Τμήματος Οδοντιατρικής) Β. ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ : 19. Διμερείς συμφωνίες συνεργασίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, μετά από πρόταση της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων, με τα κάτωθι Ιδρύματα: α) Εθνική Ακαδημία Επιστημών της Ουκρανίας. β) Εθνικό Πανεπιστήμιο Chengchi της Ταϊβάν. γ) Πανεπιστήμιο της Γρανάδας. δ) Πανεπιστήμιο της Δημοκρατίας της Ουρουγουάης. ε) Πανεπιστήμιο I της Λίλλης.

3 3 Γ. ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ : 20. Αναφορικά προς την απονομή του τίτλου του επίτιμου διδάκτορα. 21. Απονομή του τίτλου του επίτιμου διδάκτορα μετά από απόφαση της Γ.Σ. του οικείου Τμήματος στους κάτωθι: α) Γενν. Λυμούρη Μητροπολίτη Σασίμων (Τμήμα Θεολογίας) β) Χρ. Γεραρή επίτιμο Πρόεδρο του ΣτΕ και Jean-Marie Pontier (Τμήμα Νομικής) γ) Mark Tushnet (Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης). δ) Γ. Μιχαλόπουλο, Θ. Μησιάδη, Semir Zeki, X. Ζουμπούλη, Owen Rennert, P. Eckhard Petri, Tirone David, T.T. Walsh (Ιατρική Σχολή). ε) Κυρ. Χαραλαμπίδη (Τμήμα Φιλολογίας). στ) Michel Deguy (Τμήματα Φ.Π.Ψ. και Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας). (διανέμονται) Δ. ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ : 22. Πρακτικό της Ειδικής Επιτροπής για την Επιλογή Γραμματέα του Πανεπιστημίου Αθηνών εξέτασης των ενστάσεων-αντιρρήσεων υποψηφίων. 23. Χορήγηση άδειας κατοχή β θέσης στον κ. Π. Κ. Ιωακειμίδη καθηγητή του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης. (απόφαση της Γ.Σ. του Τμήματος) 24. Έκφραση γνώμης Συγκλήτου προς τον Υπουργό Παιδείας περί αποχής από την άσκηση των καθηκόντων μέλους ΔΕΠ της Ιατρικής Σχολής έως την έκδοση πειθαρχικής απόφασης. 25. Έγκριση ειδικών μητρώων εσωτερικών και εξωτερικών μελών των επιτροπών επιλογής ή εξέλιξης καθηγητών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης. 26. Έγκριση ειδικών μητρώων εσωτερικών και εξωτερικών μελών των επιτροπών επιλογής ή εξέλιξης καθηγητών του Τμήματος Μεθοδολογίας Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης. 27. Εισήγηση της Προσωρινής Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας για ορισμό ειδικής επταμελούς επιτροπής για την πλήρωση μιας θέσης αναπληρωτή καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Θεωρία και Ιστορία της Ισπανικής Μετάφρασης». 28. Εισήγηση της Προσωρινής Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας για ορισμό ειδικής επταμελούς επιτροπής για την πλήρωση μιας θέσης επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία στη διδασκαλία της Ισπανικής ως ξένης γλώσσας. Προφορικός Λόγος».

4 4 29. Περί της δυνατότητας αποζημίωσης των προσλαμβανομένων διδασκόντων σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 407/ Πρόσληψη της κ. Μαρίας Τσώκου σε θέση ειδικού επιστήμονα (Π.Δ. 407/80) στο Τμήμα Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας. (απόφαση της προσωρινής Γ.Σ. του Τμήματος) 31. Πόρισμα διενεργηθείσας Ε.Δ.Ε. σχετικά με τη ληστεία της στο Α.Τ.Μ. στη Φιλοσοφική Σχολή. 32. Απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου με την οποία διαβιβάζεται πόρισμα ένορκης διοικητικής εξέτασης προκειμένου η Σύγκλητος, ως αρμόδιο εκ του νόμου όργανο, να αποφασίσει τη λήψη ενδεδειγμένων μέτρων για την αντιμετώπιση διαπιστωμένων παρατυπιών κατά την εξέταση και βαθμολόγηση φοιτητών, καθώς και προβλημάτων που δημιουργούνται από τις σχέσεις μεταξύ διδασκόντων και διδασκομένων στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. 33. Απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου με την οποία διαβιβάζεται πόρισμα ένορκης διοικητικής εξέτασης προκειμένου η Σύγκλητος, ως αρμόδιο εκ του νόμου όργανο, να αποφασίσει τη λήψη μέτρων για την τήρηση της νομιμότητας και την καταπολέμηση αυθαιρεσιών που διαπιστώθηκαν σε Τομέα του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, καθώς και για αναζήτηση τυχόν ευθυνών των οργάνων Διοίκησης και μελών ΔΕΠ του εν λόγω Τομέα. 34. Απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου με την οποία διαβιβάζεται πόρισμα ένορκης διοικητικής εξέτασης που αφορά σε μέλη Δ.Ε.Π. του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. (Βάσει γνωμοδότησης του ΝΣΚ δεν επιτρέπεται η διανομή στοιχείων σχετικών με διενεργηθείσα ΕΔΕ, δεδομένου ότι εμπίπτει στη νομοθεσία περί προστασίας ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων. Κατόπιν αυτών τα μέλη της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου μπορούν να λάβουν γνώση του περιεχομένου του φακέλου των υπ. αριθμ. 31, 32, 33, 34 και 39 θεμάτων στη Γραμματεία της Συγκλήτου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, όπου βρίσκεται ο σχετικός φάκελος) Ε. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ 35. Αριθμός εισακτέων για το ακαδημαϊκό έτος (αποφάσεις Τμημάτων) 36. Αναπλήρωση των ωρών διδασκαλίας λόγω καταλήψεων, εξαιτίας του σχεδίου «ΑΘΗΝΑ».

5 5 37. Απόφαση της Γ.Σ. του Τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής Ψυχολογίας αναφορικά με τη χορήγηση Προγράμματος Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας σε πτυχιούχους. 38. Βράβευση φοιτητών της Νομικής Σχολής που διακρίθηκαν σε διεθνή διαγωνισμό. 39. Πόρισμα Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για υπόθεση φοιτητή του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας (πειθαρχικό παράπτωμα). (ως προς τη μη διανομή βλ. σημείωση στο 34 ο θέμα) ΣΤ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 40. Έγκριση αποφάσεων Πρύτανη αναφορικά με εγκρίσεις δαπανών. 41. Κήρυξη έκπτωτης της μειοδότριας εταιρείας «ΑRBAT-Σ. ΚΑΚΑΦΙΚΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» από κατακυρωθέντα πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό για προμήθεια ξενόγλωσσων εκπαιδευτικών συγγραμμάτων για τις ανάγκες του Τμήματος Σλαβικών Σπουδών. -Κατακύρωση πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την ως άνω προμήθεια. (διανέμεται πρακτικό αξιολόγησης της επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού) 42. Κήρυξη άγονου του δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση του κυλικείου της Σχολής Ν.Ο.Π.Ε. 43. Κατακύρωση αποτελέσματος επιτροπής διαπραγμάτευσης για τη φύλαξη των κτηρίων του ΕΚΠΑ. Z. ΘΕΜΑΤΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ: 44. Διάθεση σε Εργαστήρια του Πανεπιστημίου ποσού 5.509,96 από τα έσοδα έτους 2012 της κληρονομίας Κ. Κριεζή. 45. Απονομή χρηματικού επάθλου στους καλύτερους φοιτητές κατά το πανεπιστημιακό έτος , από τα έσοδα της κληρονομίας Παντιά Ράλλη. (προτάσεις Τμημάτων) 46. Απονομή χρηματικού επάθλου στον καλύτερο φοιτητή της Θεολογικής Σχολής κατά το πανεπιστημιακό έτος , από τα έσοδα της κληρονομίας Ι. Κονδούλη. (πρόταση της Σχολής) 47. Χορήγηση προπτυχιακών υποτροφιών με επιλογή, κατά το πανεπιστημιακό έτος , από τα έσοδα της κληρονομίας Δ. Αράπογλου.

6 6 48. Μη χορήγηση προπτυχιακής υποτροφίας με επιλογή κατά το πανεπιστημιακό έτος από τα έσοδα της κληρονομίας Δ. Τρίκουλη, επειδή ο υποψήφιος δεν την πληροί τις εκ της προκήρυξης προϋποθέσεις. 49. Χορήγηση μεταπτυχιακών υποτροφιών, κατά το πανεπιστημιακό έτος , από τα έσοδα του κληροδοτήματος Σ. Σαριπόλου. (εισήγηση της επιτροπής του κληροδοτήματος) 50. Χορήγηση μεταπτυχιακών υποτροφιών με επιλογή, κατά το πανεπιστημιακό έτος , από τα έσοδα του κληροδοτήματος Μ. Στάη. 51. Χορήγηση χρηματικού βραβείου σε μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Ιστορίας Αρχαιολογίας κατά το πανεπιστημιακό έτος , από τα έσοδα της δωρεάς ανωνύμου σε μνήμη Κ. & Μ. Αγγελόπουλου. 52. Απονομή χρηματικού βραβείου ποσού ,66, από τα έσοδα της κληρονομίας Π. Κοσκορόζη, για υποβληθείσα εργασία στη θεματική ενότητα «Σημαντικοί θετικοί επιστήμονες κατά τη διάρκεια του Βυζαντίου». 53. Μη απονομή χρηματικού βραβείου από τα έσοδα της κληρονομίας Π. Κοσκορόζη για υποβληθείσες εργασίες στη θεματική ενότητα «Ο μύθος του Οδυσσέα και οι ποιητολογικές του προεκτάσεις από την αρχαιότητα έως τους νεώτερους χρόνους», επειδή κανείς υποψήφιος δεν την πληροί τις εκ της προκήρυξης προϋποθέσεις. 54. Απονομή χρηματικού βραβείου ποσού σε υποβληθείσα εργασία από τα έσοδα της κληρονομίας Θ. Πετούση - Λ. Σγούτα. 55. Αντικατάσταση, ύστερα από αίτημα, μέλους της επιτροπής κρίσεως εργασιών για την απονομή βραβείου από τα έσοδα της δωρεάς Εμμ. Ανδρεάδη. 56. Αντικατάσταση του επιμελητή έκδοσης τόμων της βιβλιοθήκης Σ. Σαριπόλου. (εισήγηση της επιτροπής του κληροδοτήματος) 57. Ορισμός τριμελούς επιτροπής για την επιλογή προπτυχιακών και μεταπτυχιακών υποτρόφων κατά το πανεπιστημιακό έτος , από τα έσοδα της κληρονομίας Σπ. Μπαλτατζή. 58. Αίτημα της κ. Χρ. Παπαλεξανδρή, προπτυχιακής υποτρόφου από τα έσοδα της κληρονομίας Αντ. Παπαδάκη για συνέχιση της υποτροφίας της λόγω αλλαγής Σχολής.

7 7 59. Αίτημα των κ. Θ. Γιαννίκου και Δ. Μπαχούρου, προπτυχιακών υποτρόφων από τα έσοδα της κληρονομίας Σ. Παπαζαφειρόπουλου, για συνέχιση της υποτροφίας τους λόγω αλλαγής Σχολής. 60. Αίτημα της κ. Σ. Μπάμπη, μεταπτυχιακής υποτρόφου από τα έσοδα της κληρονομίας Ι. Αλεβιζάτου-Κόντου, για παράταση της υποτροφίας της. 61. Αίτημα της κ. Μαργ. Αλεξάνδρου μεταπτυχιακής υποτρόφου από τα έσοδα της κληρονομίας Σ. Σαριπόλου, για παράταση της υποτροφίας της. (εισήγηση της επιτροπής του κληροδοτήματος) 62. Αίτημα της κ. Ελ. Σιαμά, μεταπτυχιακής υποτρόφου από τα έσοδα της κληρονομίας Ι. Κοντολέοντος, για παράταση της υποτροφίας της. 63. Αίτημα του κ. Ηλ. Τρισπιώτη, μεταπτυχιακού υποτρόφου από τα έσοδα της κληρονομίας Λ. Οικονομίδου για παράταση της υποτροφίας του. 64. Αίτημα του κ. Κων. Χριστόπουλου, μεταπτυχιακού υποτρόφου από τα έσοδα της κληρονομίας Αντ. Παπαδάκη, για μετάθεση του χρόνου έναρξης της υποτροφίας του. 65. Αίτημα της Ελ. Μπαλτατζή, μεταπτυχιακής υποτρόφου από τα έσοδα της κληρονομίας Αντ. Παπαδάκη, για αλλαγή χώρας σπουδών. 66. Αιτήματα των κ. Δ. Δωροθέου, Δ. Θεοφιλάτου, Ευαν. Κουνάδη, Δ. Κουδουμά, Αντ. Τσούτσια, Μ. Αναστασάτου, Στ. Αγγελιδάκη, Α. Γεωργόπουλου, Χρ. Καπελιού, Νικ. Μπεϊντάρη, Φ. Βενιέρη, Ευθ. Νίτσου, Ανθ. Μπαλιτσάρη, Ολγ. Γιαταγάνα, Σοφ. Τερζόπουλου, Παν. Μακραντώνη μεταπτυχιακών υποτρόφων από τα έσοδα της κληρονομίας Αντ. Παπαδάκη για παράταση των υποτροφιών τους. 67. Έγκριση προκήρυξης χρηματικού βραβείου για το πανεπιστημιακό έτος από τα έσοδα της δωρεάς Ray Ritten. 68. Έγκριση προκήρυξης χρηματικού βραβείου για το πανεπιστημιακό έτος από τα έσοδα της δωρεάς Ευφ. Φλου-Τσαμπούλα. 69. Έγκριση προκηρύξεων διαγωνισμών μεταπτυχιακών υποτροφιών για το πανεπιστημιακό έτος από τα έσοδα διαφόρων κληροδοτημάτων του Ε.Κ.Π.Α. 70. Έγκριση προσκλήσεων χορήγησης με επιλογή, μεταπτυχιακών υποτροφιών κατά το πανεπιστημιακό έτος από τα έσοδα διαφόρων κληροδοτημάτων του Ε.Κ.Π.Α. 71. Παραχώρηση χώρου στο ακίνητο επί της οδού Καποδιστρίου 2 κληρονομίας Ζαΐμη στη δραστηριότητα «ΜΥΡΤΙΣ».

8 8 H. ΘΕΜΑΤΑ Ε.Λ.Κ.Ε : 72. Έγκριση ταμειακού προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2013 και ταμειακού απολογισμού οικονομικού έτους 2011 του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας. (διανέμεται απόφαση του Επταμελούς Οργάνου του Ε.Λ.Κ.Ε. και τα οικονομικά στοιχεία) 73. Αίτημα του Προέδρου της ΜΟ.ΔΙ.Π. κ. Δουκουδάκη για οικονομική ενίσχυση της ΜΟ.ΔΙ.Π. με ,00 από τον Ε.Λ.Κ.Ε. 74. Έγκριση τεχνικού δελτίου εγκεκριμένων αναπτυξιακών προγραμμάτων διοικητικών υπηρεσιών. 75. Αίτημα του Τμήματος Νομικής για κάλυψη δαπάνης (ποσού 1.578,68 ) μετακινήσεων μελών Δ.Ε.Π. άλλων Πανεπιστημίων που συμμετείχαν σε εκλεκτορικά σώματα του Τμήματος. 76. Αίτημα του Τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής Ψυχολογίας για κάλυψη δαπάνης (ποσού 362,64 ) μετακίνησης μέλους Δ.Ε.Π. άλλου Πανεπιστημίου που συμμετείχε σε εκλεκτορικό σώμα του Τμήματος. 77. Αίτημα του Τμήματος Μισθοδοσίας για κάλυψη δαπάνης ποσού 65 για την αμοιβή δικαστικού επιμελητή. 78. Χρηματοδότηση της υπέρβασης καυσίμων ετών 2011 και 2012, για το αυτοκίνητο μετακίνησης των ΑμεΑ (ποσό 1.489,09 ) και το όχημα περιπολίας στην Πανεπιστημιούπολη (ποσό 630 ). 79. Αίτημα του καθηγητή της Ιατρικής Σχολής κ. Π. Σκανδαλάκη για επιστημονικό εξοπλισμό του Εργαστηρίου Περιγραφικής Ανατομικής της Ιατρικής Σχολής. Θ. ΘΕΜΑΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: 80. Απόφαση του Δ.Σ. της Εταιρείας να κηρυχθεί έκπτωτη η εταιρεία «ΜΕΛΚΑ Α.Ε», ανάδοχος του έργου: αξιοποίηση με το σύστημα της αντιπαροχής του ακινήτου επί των οδών Τατοΐου και Αχαρνών. ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ Α. ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ: 1. Αναφορικά προς την απονομή του τίτλου του ομότιμου καθηγητή.

9 9 2. Απονομή του τίτλου του ομότιμου καθηγητή, ύστερα από απόφαση της Γ.Σ. του οικείου Τμήματος στους αφυπηρετήσαντες καθηγητές: α) Μαριάν. Γιαννή του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας β) Κων/νο Μακρόπουλο και Ακίνδ. Κελεπερτζή του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος. Β. ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ : 3. Τροποποίηση Π.Μ.Σ. «Οδοντιατρική» του Τμήματος Οδοντιατρικής. (απόφαση Γ.Σ.Ε.Σ. του Τμήματος) 4. Έγκριση διαπανεπιστημιακού Π.Μ.Σ. του Τμήματος Νοσηλευτικής με τίτλο «Δημόσια Υγεία και Κλινική Νοσηλευτική». (απόφαση Γ.Σ.Ε.Σ. του Τμήματος) 5. Τροποποίηση του ΠΜΣ του Τμήματος Ιστορίας Αρχαιολογίας. (απόφαση Γ.Σ.Ε.Σ. του Τμήματος) 6. Τροποποίηση του διατμηματικού Π.Μ.Σ. «Κλινική Βιοχημεία - Μοριακή Διαγνωστική» ως προς τον αριθμό εισακτέων. (απόφαση της Ειδικής Διατμηματικής Επιτροπής) 7. Τροποποίηση των άρθρων 5 και 6 του Π.Μ.Σ. «Σύγχρονες Τάσεις στη Διδακτική των Βιολογικών Μαθημάτων και Νέες Τεχνολογίες. (απόφαση Γ.Σ.Ε.Σ. του Τμήματος Βιολογίας) 8. Τροποποίηση του Π.Μ.Σ. «Τεχνολογίες Πληροφορικής στην Ιατρική και τη Βιολογία», με την προσθήκη μαθημάτων επιλογής. (απόφαση Γ.Σ.Ε.Σ. του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών) 9. Ανασυγκρότηση της Διοικούσας Επιτροπής του κοινού Π.Μ.Σ. «Εκπαίδευση και Ανθρώπινα Δικαιώματα» του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία και του Institute of Education του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. (απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής) Αθήνα, Ο Πρύτανης Θεοδόσιος Πελεγρίνης *Η υπογραφή έχει τεθεί στο πρωτότυπο που παραμένει στο αρχείο του φορέα

10 10

Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ Συνεδρίαση 9 η ακαδημαϊκού έτους της 22ας Μαρτίου 2012

Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ Συνεδρίαση 9 η ακαδημαϊκού έτους της 22ας Μαρτίου 2012 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 22-3-2012 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (Κεντρικό Κτήριο). - Σε περίπτωση κωλύματος

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ Συνεδρίαση 6 η ακαδημαϊκού έτους της 19ης Ιανουαρίου 2012

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ Συνεδρίαση 6 η ακαδημαϊκού έτους της 19ης Ιανουαρίου 2012 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 19-1-2012 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (Κεντρικό Κτήριο). - Σε περίπτωση κωλύματος

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 14 η ακαδημαϊκού έτους της 25ης Ιουλίου 2013

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 14 η ακαδημαϊκού έτους της 25ης Ιουλίου 2013 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 25-7-2013 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). Θ Ε Μ Α Τ Α

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ Συνεδρίαση 10 η ακαδημαϊκού έτους της 26 ης Απριλίου 2012

Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ Συνεδρίαση 10 η ακαδημαϊκού έτους της 26 ης Απριλίου 2012 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 26-4-2012 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (Κεντρικό Κτήριο). - Σε περίπτωση κωλύματος

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 15 η ακαδημαϊκού έτους της 27ης Αυγούστου 2013

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 15 η ακαδημαϊκού έτους της 27ης Αυγούστου 2013 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τρίτη 27-8-2013 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). Θ Ε Μ Α Τ Α

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Μελών της Πανεταστημιακής Συγκλήτου, για τη (τυνεδρίαση που θα γίνει τη. αναπληρωματικό μέλος. ΘΕΜΑΤΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Μελών της Πανεταστημιακής Συγκλήτου, για τη (τυνεδρίαση που θα γίνει τη. αναπληρωματικό μέλος. ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεταστημιακής Συγκλήτου, για τη (τυνεδρίαση που θα γίνει τη Δευτέρα 31-8-2015 ώρα 9 π. μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (1 ^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίτντωση κωλύματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την. όροφος Κεντρικού Κτηρίου). αναπληρωματικό μέλος.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την. όροφος Κεντρικού Κτηρίου). αναπληρωματικό μέλος. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 4-6-2015 ώρα 9 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (1^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίτττωση κωλύματος

Διαβάστε περισσότερα

Εκκρεμότητα αναφορικά προς το θέμα κυριότητας του Γ.Ν.Α. «Λαϊκό»

Εκκρεμότητα αναφορικά προς το θέμα κυριότητας του Γ.Ν.Α. «Λαϊκό» Αποφάσεις της 17ης συνεδρίας (ακαδημαϊκό έτος 2013-2014) της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της 16-1-2014 Θ έ μ α 1 o Εκκρεμότητα αναφορικά προς το θέμα κυριότητας του Γ.Ν.Α. «Λαϊκό» Eεξουσιοδοτήθηκε ο Αντιπρύτανης

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση 6 η ακαδημαϊκού έτους 2014-2015 της 5 ης Μαρτίου 2015 Θ Ε Μ Α Τ Α ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συνεδρίαση 6 η ακαδημαϊκού έτους 2014-2015 της 5 ης Μαρτίου 2015 Θ Ε Μ Α Τ Α ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 5-3-2014 ώρα 9.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (1 oς όροφος Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης. (πρόταση της Γ.Σ. του Τμήματος) 6. Αρωγή στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς.

Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης. (πρόταση της Γ.Σ. του Τμήματος) 6. Αρωγή στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς. Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 20-2-2014 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

οφάσεις της 14ης συνεδρίας της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της (ακαδημαϊκό έτος ) II) III)

οφάσεις της 14ης συνεδρίας της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της (ακαδημαϊκό έτος ) II) III) Αποφάσεις της 14ης συνεδρίας της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της 25-7-2013 (ακαδημαϊκό έτος 2012-2013) Θ έ μ α 1 o Ορισμός μελών Διοίκησης των Πανεπιστημιακών Μονάδων α) Ευγενίδειο Θεραπευτήριο β) Νοσοκομείο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (ΜΟ.ΔΙ.Π) ΕΚΠΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΠΑ

ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (ΜΟ.ΔΙ.Π) ΕΚΠΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΠΑ Κατάλογος τμημάτων του ΕΚΠΑ τα οποία καταγράφουν έλλειψη διοικητικού και λοιπού προσωπικού στις εκθέσεις αξιολόγησης που έχουν υποβάλει- (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) Αναφορά Α/Α Τμήμα Ελλείψεων Προσωπικού (Ν/Ο)

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τρίτη 24-11-2015 ώρα 9.00

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2927

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2927 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2927 Την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016, στις 10:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 11 η ακαδημαϊκού έτους 2012-2013 της 27ης Ιουνίου 2013

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 11 η ακαδημαϊκού έτους 2012-2013 της 27ης Ιουνίου 2013 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 27-6-2013 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). Θ Ε Μ Α Τ Α

Διαβάστε περισσότερα

(1 ^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου),

(1 ^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου), ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστημιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τρίτη 17-1-2017 ώρα 9.00 π.μ.

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση 32 η ακαδημαϊκού έτους της 25 ης Ιουνίου 2014 Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ

Συνεδρίαση 32 η ακαδημαϊκού έτους της 25 ης Ιουνίου 2014 Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 25-6-2014 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την. αναπληρωματικό μέλος.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την. αναπληρωματικό μέλος. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εδνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Παρασκευή 18-3-2016 ώρα 9.00 π.μ.

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ Συνεδρίαση 7η ακαδημαϊκού έτους της 10 η ς Μαρτίου 2011

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ Συνεδρίαση 7η ακαδημαϊκού έτους της 10 η ς Μαρτίου 2011 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 10-3-2011 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (Κεντρικό Κτήριο). - Σε περίπτωση κωλύματος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2941

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2941 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2941 Τη Δευτέρα 10 Απριλίου 2017, στις 9.00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 7 η ακαδημαϊκού έτους της 23ης Μαΐου 2013

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 7 η ακαδημαϊκού έτους της 23ης Μαΐου 2013 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 23-5-2013 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). Θ Ε Μ Α Τ Α

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις της 23ης συνεδρίας (ακαδημαϊκό έτος 2013-2014) της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της 20-3-2014

Αποφάσεις της 23ης συνεδρίας (ακαδημαϊκό έτος 2013-2014) της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της 20-3-2014 Αποφάσεις της 23ης συνεδρίας (ακαδημαϊκό έτος 2013-2014) της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της 20-3-2014 Θ έ μ α 1o Τροποποίηση εσωτερικού κανονισμού: α) της Α Παιδιατρικής Κλινικής, β) της Β Κλινικής Αναισθησιολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 10/6/19. Αγαπητοί φοιτητές, αγαπητές φοιτήτριες,

Αθήνα, 10/6/19. Αγαπητοί φοιτητές, αγαπητές φοιτήτριες, ΤΜΗΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Πανεπιστημίου 30, 106 79 Αθήνα Αθήνα, 10/6/19 Αγαπητοί φοιτητές, αγαπητές φοιτήτριες, σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των φοιτητών για κινητικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμια: Charles De Gaulle - Lille 3 Γαλλία και Brighton Αγγλία (πρόταση της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων)

Πανεπιστήμια: Charles De Gaulle - Lille 3 Γαλλία και Brighton Αγγλία (πρόταση της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων) Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 15-5-2014 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τρίτη 26-9-2017 ώρα 9.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Ακαδημαϊκού Έτους

Ακαδημαϊκού Έτους ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» Τίτλος: «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού» ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 9-2-2017 ώρα 9 π.μ. στην

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2997

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2997 ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 3-7-2018 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2997 Την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, στις 19.30, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητική δραστηριότητα και επιδόσεις όπως καταγράφεται στον ΕΛΚΕ ΑΠΘ. Η θέση της Σχολής Θετικών Επιστημών

Ερευνητική δραστηριότητα και επιδόσεις όπως καταγράφεται στον ΕΛΚΕ ΑΠΘ. Η θέση της Σχολής Θετικών Επιστημών Ερευνητική δραστηριότητα και επιδόσεις όπως καταγράφεται στον ΕΛΚΕ ΑΠΘ Η θέση της Σχολής Θετικών Επιστημών Ειδικός Λογαριασμός Ιδρύθηκε το 1981 Είναι η υπηρεσία του πανεπιστημίου που είναι υπεύθυνη για:

Διαβάστε περισσότερα

(1 ^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου).

(1 ^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΛΤΙΛ ΕΟνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Α9ηνών Γραμματεία Συγκλήτου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τετάρτη 23-12-2015 ώρα 9 π.μ.

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2912

Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2912 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2912 Την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015, στις 11.00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Σε

Διαβάστε περισσότερα

1. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών φύλαξης των κτηρίων του ΕΚΠΑ στο

1. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών φύλαξης των κτηρίων του ΕΚΠΑ στο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΒνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Μ. Τετάρτη 27-4-2016 ώρα 9.00

Διαβάστε περισσότερα

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 Αίθουσα Ι. Δρακόπουλος

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 Αίθουσα Ι. Δρακόπουλος EΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ «ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ» Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 Αίθουσα Ι. Δρακόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την. αναπληρωματικό μέλος. ΘΕΜΑΤΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την. αναπληρωματικό μέλος. ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τρίτη 21-7-2015 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (1"^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίτττωση κωλύματος

Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2896

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2896 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2896 Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014, στις 8.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΗΣ 16ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ της 24ης ΜΑΪΟΥ 2016

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΗΣ 16ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ της 24ης ΜΑΪΟΥ 2016 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΗΣ 16ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016 της 24ης ΜΑΪΟΥ 2016 Θέμα 1o Μνημόνιο Συνεργασίας με την Α.Ε. «Ευγενίδειο Θεραπευτήριο ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ». Η Σύγκλητος θα επανέλθει για το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση 35 η ακαδημαϊκού έτους της 31 ης Ιουλίου 2014 Θ Ε Μ Α Τ Α ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Α. ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Συνεδρίαση 35 η ακαδημαϊκού έτους της 31 ης Ιουλίου 2014 Θ Ε Μ Α Τ Α ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Α. ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 31-7-2014 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2913

Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2913 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2913 Την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015, στις 8.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 13 η ακαδημαϊκού έτους 2012-2013 της 17ης Ιουλίου 2013

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 13 η ακαδημαϊκού έτους 2012-2013 της 17ης Ιουλίου 2013 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τετάρτη 17-7-2013 ώρα 10.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). Η Μ Ε Ρ Η

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2965

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2965 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2965 Την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018, στις 10:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2959

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2959 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2959 Την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018, στις 9:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2979

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2979 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2979 Την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019, στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Τα μέλη

Διαβάστε περισσότερα

(1 '' όροφος Κεντρικού

(1 '' όροφος Κεντρικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τρίτη 7-11-2017 ώρα 9.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις Συγκλήτου της 3ης συνεδρίας ακαδημαϊκού έτους της 2ας Οκτωβρίου 2018

Αποφάσεις Συγκλήτου της 3ης συνεδρίας ακαδημαϊκού έτους της 2ας Οκτωβρίου 2018 Αποφάσεις Συγκλήτου της 3ης συνεδρίας ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 της 2ας Οκτωβρίου 2018 Θέμα 1ο Συγκρότηση Συντονιστικής Επιτροπής σε θέματα Διαχείρισης Καταστροφών και Κρίσεων. ΑΔΑ: 7ΥΡΖ46ΨΖ2Ν-ΡΩΝ Θέμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α. Στοιχεία της θέσης της Πολυτεχνικής Σχολής στο Α.Π.Θ.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α. Στοιχεία της θέσης της Πολυτεχνικής Σχολής στο Α.Π.Θ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Στοιχεία της θέσης της Πολυτεχνικής Σχολής στο Α.Π.Θ. 92 Πέτρου Πατιά Πηγή: ΥΠ.Ε.Π.Θ. εισακτέων φοιτητών στο Α.Π.Θ. (ανά σχολή) 2003-2004 2004-2005 Θεολογική Σχολή 680 766 Φιλοσοφική Σχολή

Διαβάστε περισσότερα

(1 ^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίτντωση κωλύματος του τακτικού μέλους, παρακαλούμε να ειδοποιηθεί το

(1 ^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίτντωση κωλύματος του τακτικού μέλους, παρακαλούμε να ειδοποιηθεί το ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΛ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την ΤΡΙΤΗ 12-4-2016 ώρα 9 π. μ. στην

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2963

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2963 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2963 Την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018, στις 12:00 μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αθήνα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ. 210.368.9762, 9763, 9710 και 9756 Αθήνα 6-7-2012 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 17ης τακτικής συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2991

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2991 ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΣΤΙΣ 28-5-2019 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2991 Την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019, στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

EΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

EΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. Πέμπτη 24 Μαΐου 2012 EΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ «ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΚΠΑ» Πέμπτη 24 Μαΐου 2012 Αμφιθέατρο Αριστοτέλης, Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμια: Charles De Gaulle - Lille 3 Γαλλία και Brighton Αγγλία. (πρόταση της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων)

Πανεπιστήμια: Charles De Gaulle - Lille 3 Γαλλία και Brighton Αγγλία. (πρόταση της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων) Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 29-5-2014 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία για τους Φοιτητές και τις Φοιτήτριες της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. ακαδημαϊκό έτος

Στοιχεία για τους Φοιτητές και τις Φοιτήτριες της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. ακαδημαϊκό έτος Στοιχεία για τους Φοιτητές και τις Φοιτήτριες της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών ακαδημαϊκό έτος 2010-11 Σύνολο φοιτητικού σώματος στη Φιλοσοφική Σχολή ανά φύλο και επίπεδο σπουδών 8 6 78%

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τρίτη 27-10-2015 ώρα 9.00

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2981

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2981 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2981 Την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019, στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Τα μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2940

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2940 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2940 Την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017, στις 15.30, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΤΑΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : Fax : Πάτρα 12/10/2018

Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : Fax : Πάτρα 12/10/2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : 260 367.375 Fax : 260 367.26 Πάτρα 2/0/ e-mail : tao@eap.gr Αριθμ. Πρωτ. TAO: 285 Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 8, 263

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικοποίηση των αρμοδιοτήτων των οργάνων της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ

Κωδικοποίηση των αρμοδιοτήτων των οργάνων της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ Κωδικοποίηση των αρμοδιοτήτων των οργάνων της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ Απόφαση της Κοσμητείας (συν. 14/9/2016) και της Γενικής Συνέλευσης (συν. 29/9/2010) μετά από εισήγηση του Κοσμήτορα Δ. Κουτσογιάννη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 4ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 4ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 4ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016 Θέμα 1o Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη Κοσμήτορα στη Θεολογική Σχολή και στη Σχολή Επιστημών της Αγωγής. ΑΔΑ: 6ΤΧΤ46ΨΖ2Ν-ΗΒΙ

Διαβάστε περισσότερα

2 3. Την καταστροφή των γραπτών των υποψηφίων για κατατακτήριες εξετάσεις του προηγούμενου ακαδημαϊκού έτους ( ) σύμφωνα με την Υ.Α. Φ2/121871

2 3. Την καταστροφή των γραπτών των υποψηφίων για κατατακτήριες εξετάσεις του προηγούμενου ακαδημαϊκού έτους ( ) σύμφωνα με την Υ.Α. Φ2/121871 Αποφάσεις της 8ης συνεδρίας της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της 24-5-2013 Θ έ μ α 1ο Συμμετοχή ή μη του Πανεπιστημίου, δια της ιδίας περιουσίας, στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ALPHA BANK, στην οποία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2938

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2938 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2938 Τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Σε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 16-3-2017 ώρα 9.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ , 9763, 9710 και 9756.

ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ , 9763, 9710 και 9756. ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ. 210.368.9762, 9763, 9710 και 9756 Αθήνα 22-10-2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 1ης συνεδρίασης του Τεχνικού Συμβουλίου της 24 ης -10-2014

Διαβάστε περισσότερα

Νέες αντιστοιχίες τμημάτων

Νέες αντιστοιχίες τμημάτων Νέες αντιστοιχίες τμημάτων Η γνώση του λαβυρίνθου των αντιστοιχιών είναι απαραίτητη για τους υποψηφίους, οι οποίοι στοχεύουν σε μετακινήσεις από μια πόλη σε άλλη αλλά και από ένα τμήμα σε άλλο μέσω μετεγγραφής.

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2916

Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2916 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2916 Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015, στις 11.00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα

ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Κωδικός Τµήµατος 384 129 227 233 279 133 137 285 273 275 147 403 402 134 219 168 103 297 112 139 Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2016 ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

ΤΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Σ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Α. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΤΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Με τη δημοσίευση του νόμου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως: Οι Σύγκλητοι καλούνται να προσδιορίσουν τους «χώρους του ΑΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ΑΠΟΤΕΛΕΣMΑ 4.1.2 Ετήσια αναφορά για την ενημέρωση του αρχείου δεικτών ΜΟΔΙΠ ΕΚΠΑ Β Εξάμηνο 2011: Ιούλιος- Δεκέμβριος 2011 ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Δ Υ Τ Ι Κ Η Σ Α Τ Τ Ι Κ Η Σ Τ Μ Η Μ Α Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Λ Ο Γ Ω Ν Κ Α Ι Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Ν Ι Κ Ω Ν Μ Η Χ Α Ν Ι Κ Ω Ν

Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Δ Υ Τ Ι Κ Η Σ Α Τ Τ Ι Κ Η Σ Τ Μ Η Μ Α Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Λ Ο Γ Ω Ν Κ Α Ι Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Ν Ι Κ Ω Ν Μ Η Χ Α Ν Ι Κ Ω Ν Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Δ Υ Τ Ι Κ Η Σ Α Τ Τ Ι Κ Η Σ Τ Μ Η Μ Α Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Λ Ο Γ Ω Ν Κ Α Ι Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Ν Ι Κ Ω Ν Μ Η Χ Α Ν Ι Κ Ω Ν ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΜΣ «Διαχείριση και Βελτιστοποίηση Ενεργειακών Συστημάτων»

Διαβάστε περισσότερα

(1*"^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου).

(1*^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Α9ηνών ΙΔΡΥΘΕΝ ΤΟ 1837 ΓραμματείαΣυγκλήτου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Συγκλήτου,για τη συνεδρίασηπου θα γίνει την Πέμπτη 2-8-2018 ώρα 9.00 π.μ. στην

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Κωδικός Τμήματος 384 129 227 233 279 133 137 285 273 275 147 403 402 134 219 168 103 297 112 Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2016 ΘΕΩΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τρίτη 19-12-2017 ώρα 9.00 π. μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : Fax :

ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : Fax : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : 260 367.375 Fax : 260 367.26 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Πάτρα 8/09/ e-mail : tao@eap.gr Αριθμ. Πρωτ. TAO - 54 Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 28169 2 Ιουλίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2554 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Επανίδρυση Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Σε περίτντωση κωλύματος, παρακαλούμε να ορίσετε αναπληρωτή σας και αυτό να. γνωστοποιηθεί στη Γραμματεία Συγκλήτου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Σε περίτντωση κωλύματος, παρακαλούμε να ορίσετε αναπληρωτή σας και αυτό να. γνωστοποιηθεί στη Γραμματεία Συγκλήτου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΛ Ε0νικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Α9ηνών Γραμματεία Συγκλήτου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανε7η(5τημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τρίτη 18-10-2016 ώρα 9 π.μ. στην

Διαβάστε περισσότερα

1. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

1. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ . ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Έτος Ίδρυσης: 7 ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Η ΚΑΤΑ ΦΥΛΟ ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΕΠ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ).... ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΚΑΤΑ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΔΑ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ)....

Διαβάστε περισσότερα

(1 ^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου).

(1 ^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ EdviKOv και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Α9ηνών ΙΔΡΥΘΕΝ ΤΟ 1837 ΓραμματείαΣυγκλήτου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Συγκλήτου,για τη συνεδρίασηπου θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ28-2-2018 ώρα 9.00 π.μ. στην

Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2899

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2899 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2899 Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014, στις 4.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2973

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2973 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2973 Την Tρίτη 6 Νοεμβρίου 2018, στις 15:30, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Τα μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18,

Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : 2610 367.375 Fax : 2610 367.126 Πάτρα 01/09/2017 e-mail : tao@eap.gr Αριθμ. Πρωτ. TAO - 1067 Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους

Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2902

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2902 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2902 Την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015, στις 4.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Το ΑΠΘ ζητά την προστασία της Πολιτείας από τα φαινόμενα βίας και ανομίας ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2978 Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018,

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις Συγκλήτου της 2ης συνεδρίας ακαδημαϊκού έτους της 20ης Σεπτεμβρίου 2018

Αποφάσεις Συγκλήτου της 2ης συνεδρίας ακαδημαϊκού έτους της 20ης Σεπτεμβρίου 2018 Αποφάσεις Συγκλήτου της 2ης συνεδρίας ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 της 20ης Σεπτεμβρίου 2018 Θέμα 1ο Απονομή τίτλου επίτιμου διδάκτορα Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας & Φιλολογίας στον Καρδινάλιο Gianfranco Ravasi.

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις της 11ης συνεδρίας της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της Συνέχεια της διακοπείσας την 27 η

Αποφάσεις της 11ης συνεδρίας της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της Συνέχεια της διακοπείσας την 27 η 1 Αποφάσεις της 11ης συνεδρίας της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της 1-7- 2013 Συνέχεια της διακοπείσας την 27 η -6-2013 Θ έ μ α 1o Ορισμός Προέδρου στην Ιατρική Σχολή. H Σύγκλητος ύστερα από την παραίτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2987

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2987 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2987 Την Τρίτη 23 Απριλίου 2019, στις 9:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» 2007-2013 ΠΡΑΞΗ: «Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών» ΑΞΟΝΑΣ 2: Αναβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΆΆρθρο 7 Τμήμα Οι Σχολές διαιρούνται σε Τμήματα. Το Τμήμα αποτελεί τη βασική ακαδημαϊκή και διοικητική μονάδα και καλύπτει το γνωστικό αντικείμενο

ΆΆρθρο 7 Τμήμα Οι Σχολές διαιρούνται σε Τμήματα. Το Τμήμα αποτελεί τη βασική ακαδημαϊκή και διοικητική μονάδα και καλύπτει το γνωστικό αντικείμενο ΆΆρθρο 7 Τμήμα Οι Σχολές διαιρούνται σε Τμήματα. Το Τμήμα αποτελεί τη βασική ακαδημαϊκή και διοικητική μονάδα και καλύπτει το γνωστικό αντικείμενο μιας επιστήμης. Το Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος οδηγεί

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α'

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2018-2019 Κωδικός Τμήματος Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2017 ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2018 384 129 227 233 279 133 137

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ΑΠΟΤΕΛΕΣMΑ 4.1.1-4.1.2 4.1.1 Δείκτες αξιολόγησης ακαδημαϊκών Μονάδων. 4.1.2 Ετήσια αναφορά για την ενημέρωση του αρχείου δεικτών

Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2904

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2904 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2904 Τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015, στις 4.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου στην

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΗΣ 10ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΈΤΟΥΣ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΗΣ 10ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΈΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΗΣ 10ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΈΤΟΥΣ 2015-2016 Θέμα 1o Δημιουργία Δικτύου Συλλογών Μικροβιακών Πόρων ως ερευνητική υποδομή του ΕΚΠΑ. Αποφασίστηκε. Θέμα 2o Παραμονή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2993

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2993 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2993 Την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019, στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Πανεπιστήμιο ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Τμήμα. Εισακτέοι 2013

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Πανεπιστήμιο ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Τμήμα. Εισακτέοι 2013 Κωδικός τος 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2013 ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά. Τμήμα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2013 ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά. Τμήμα 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 150 1 227

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18,

Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : 2610 367.375 Fax : 2610 367.126 Πάτρα 08/06/ e-mail : tao@eap.gr Αριθμ. Πρωτ. TAO 716 Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Σε περίτυτωση απουσίας του τακτικού μέλους, παρακαλούμε να ειδοποιηθεί το αναπληρωματικό. της 19^^ Ιουλίου 2018 ΘΕΜΑΤΑ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Σε περίτυτωση απουσίας του τακτικού μέλους, παρακαλούμε να ειδοποιηθεί το αναπληρωματικό. της 19^^ Ιουλίου 2018 ΘΕΜΑΤΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ε9νικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΙΔΡΥΘΕΝ ΤΟ 1837 ΓραμματείαΣυγκλήτου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Συγκλήτου,για τη συνεδρίασηπου θα γίνει την ΠΕΜΠΤΗ19-7-2018 ώρα 9.00 π.μ. στην

Διαβάστε περισσότερα

Υπαλλήλων /Μέλη ΔΕΠ Γ Δείκτης Τμημάτων Χ Χ 12 = ,33% 132 Σύνολο 1.917

Υπαλλήλων /Μέλη ΔΕΠ Γ Δείκτης Τμημάτων Χ Χ 12 = ,33% 132 Σύνολο 1.917 Στο Πανεπιστήμιο μας εστάλησαν τα με αρ. πρωτ. 120526/Η/2-9-2013 και 113287/14-8-2013/ΙΒ έγγραφα σχετικά με την αξιολόγηση των δομών και των υπηρεσιών μας. Αφού συλλέχθηκαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία από

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Έγγραφο του Τμήματος Προσωπικού με αρ. πρωτ. ΤΠ: 1101/ Έγγραφο του Τμήματος Προσωπικού με αρ. πρωτ. ΤΠ: 1128/

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Έγγραφο του Τμήματος Προσωπικού με αρ. πρωτ. ΤΠ: 1101/ Έγγραφο του Τμήματος Προσωπικού με αρ. πρωτ. ΤΠ: 1128/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : 60 67.75 Fax : 60 67.6 Πάτρα /0/08 e-mail : tao@eap.gr Αριθμ. Πρωτ. TAO 06 Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 8, 6 5 ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2956

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2956 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2956 Την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, στις 9:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Τα

Διαβάστε περισσότερα