Όροι και Προυποθέσεις Συμμετοχής για το Αναρριχητικό Event του 4Wall Traverse στο The Wall

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Όροι και Προυποθέσεις Συμμετοχής για το Αναρριχητικό Event του 4Wall Traverse στο The Wall"

Transcript

1 Όροι και Προυποθέσεις Συμμετοχής για το Αναρριχητικό Event του 4Wall Traverse στο The Wall Ι. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Το event θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 η Μαίου 2014 και ώρα 20:30μμ. Θα υπάρχουν 2 διαδρομές για τους άνδρες και 2 για τις γυναίκες. Χρόνος διαγωνιζομένων ανα διαδρομή είναι 7 λεπτά. Οι διαγωνιζόμενοι σε κάθε κατηγορία θα διαγωνίζονται ένας-ένας με πρώτες τις γυναίκες. Σε περίπτωση μεγάλης συμετοχής θα διαγωνίζονται ένας-ένας και στις δυο κατηγορίες ταυτόχρονα (1 άνδρας και μία γυναίκα θα σκαρφαλώνουν διαφορετικές διαδρομές την ίδια χρονική στιγμή). Κάθε πιάσιμο της διαδρομής θα είναι αριθμημένο στον «χάρτη» που θα έχει ο κριτής. Ο αθλητής θα πρέπει να πιάσει το πιάσιμο (όχι απλά να το ακουμπήσει) για να μετρηθεί. Επίσης αν ο αθλητής πιάσει για παράδειγμα το πιάσιμο 20 και κάνει κίνηση (χεριού) προς το επόμενο τότε θα παίρνει 20+ το οποίο του δίνει πλεονέκτημα σε σχέση με κάποιον που απλά έπιασε το 20. Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να κλιπάρουν όλα τα σετάκια της διαδρομής και να μην χρησιμοποιήσουν πιάσιμο ή επιφάνεια εκτός διαδρομής. Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα μετρήσει ο χρόνος. Οι πόντοι των συμμετεχόντων ανάλογα με την τελική τους κατάταξη είναι: Ο 1 ος 20 πόντους Ο 2 ος 15 πόντους Ο 3 ος 10 πόντους Ο 4 ος 8 πόντους Ο 5 ος 7 πόντους Ο 6 ος 6 πόντους Ο 7 ος 5 πόντους Ο 8 ος 4πόντους Ο 9 ος 3 πόντους Ο 10 ος 2 πόντους Ο 11 ος 1 πόντο Νικητής σε κάθε διαδρομή είναι οποιος τερματίσει πρώτος στην κορυφή και στον καλύτερο χρόνο.

2 II. ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Το Event θα ξεκινήσει στις 20:30μμ και οι διαγωνιζόμενοι-συμμετέχοντες θα πρέπει να παρευρίσκονται τουλάχιστον μισή ώρα πριν. III. ΔΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Τα δώρα ισχύουν για τους τρεις (3) πρώτους νικητές της κάθε κατηγορίας (Ανδρών- Γυναικών). 1 oς Προιόντα The North Face αξίας ος Προιόντα The North Face αξίας ος Προιόντα The North Face αξίας 200 IV. ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ Οι 2 πρώτοι νικητές (ο πρώτος νικητής για τους Άνδρες και η πρώτη νικήτρια για τις Γυναίκες) θα ανακηρυχθούν για το δώρο της Καλύμνου από το σύνολο των πόντων που θα μαζέψουν από την συμμετοχή τους στο Event του The Wall αλλά και στο τελευταίο Event του ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα υπάρχει υπερτελικός στο Event του ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ. Το κάθε ένα από τα 2 δώρα θα περιλμβάνει εισητήρια, 3 διανυκτερεύσεις και 200 μετρητά για τα προσωπικά τους έξοδα. V. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ Η εγγραφή των συμμετεχόντων θα γίνεται μέσω της σελίδας του Explorers Society στο Facebook Οι συμμετοχές ειναι περιορισμένες και οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν τους συμμετέχοντες στο κάθε Event βάση κριτηρίων ικανότητας, εμπειρίας, αλλά και με βάση την ημερομηνία αποστολής της αίτησης συμμετοχής τους χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να δημοσιοποιήσουν τους λόγους επιλογής τους σε σχέση με τον κάθε συμμετέχοντα. VI. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δεν υπάρχει Κόστος Συμμετοχής καθώς το παραπάνω Event παρέχει στον κάθε συμμετέχοντα δωρεάν συμμετοχή.

3 Όροι και Προυποθέσεις Συμμετοχής για το Bouldering Event το 4Wall Traverse στο Rock Way Ι. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ To event θα αποτελείται απο τον προκριματικό που θα αρχίσει το Σάββατο 17 Μα'ί'ου 2014 στις π.μ. και τον τελικό ο οποίος θα διεξαχθεί την ίδια μέρα στις μ.μ. Απο τους προκριματικούς θα προκρηθούν οι έξι καλύτεροι αθλητές για τον τελικό. Θα υπάρχουν 4 προβλήματα για τον προκριματικό και 4 για τον τελικό. Κάθε πρόβλημα θα έχει μια προκαθορισμένη αρχική θέση εκκίνησης απ όπου αρχίζει η προσπάθεια αναρρίχησης. Η θέση θα αποτελείται τουλάχιστον απο δύο σταθερές λαβές και για τα δύο χέρια και μπορεί να έχει δύο (2) σημαδεμένες θέσεις/πατήματα για το ένα ή και τα δύο πόδια. Αυτή η θέση εκκίνησης (πιασίματα πατήματα) πρέπει να είναι εμφανώς σημαδεμένη με τον ίδιο τρόπο για όλα τα προβλήματα, του γύρου. Κατα την κρίση του χαράκτη οι αρχικές λαβές εκκίνησης μπορεί να φέρουν την ένδειξη δεξί ή αριστερό. Στη διαδρομή θα επιτυγχάνεται ένας βαθμός ζώνης για το κράτημα μιας συγκεκριμένης λαβής. Η θέση της λαβής ορίζεται απο τον χαράκτη. Η λαβή αυτή πρέπει να έχει ευκρινή σήμανση και το χρώμα της να είναι διαφορετικό απο το χρώμα των λαβών εκκίνησης και τερματισμού. Το σύνολο των επιτυχημένων ολοκληρωμένων προβλημάτων σε συνάρτηση με τον αριθμό των προσπαθειών κάθε αγωνιζόμενου θα του δίνει την τελική κατάταξη στόν αγώνα. Σε κάθε πρόβλημα θα δίνεται χρονικό όριο 4 λεπτων στη διάρκεια του οποίου κάθε αναρριχητής-τρια θα έχει το δικαίωμα να επιχειρήσει την διαδρομή όσες φορές επιθυμεί. Η διάρκεια του χρόνου είναι η ίδια για όλες τις διαδρομές. Η έναρξη και το τέλος κάθε χρονικής περιόδου θα ανακοινώνεται με δυνατό και καθαρό ηχητικό σήμα(κόρνα). Με το άκουσμα αυτού του σήματος οι αναρριχητές που σκαρφαλώνουν πρέπει να σταματήσουν και να περάσουν στην περιοχή

4 ανάπαυσης. Ο αναρριχητής που βρίσκεται στο χώρο ανάπαυσης με το άκουσμα του σήματος πρέπει να περάσει στο επόμενο πρόβλημα. Θεωρείται οτι η προσπάθεια του αθλητή σε κάποια διαδρομή έχει αρχίσει όταν κάθε μέρος του σώματός του έχει αφήσει το έδαφος. Το τελευταίο λεπτό του χρόνου που απομένει ανακοινώνεται με ευδιάκριτο ηχητικό σήμα (κόρνα) που ηχεί για μία φορά ενώ η λήξη του χρόνου δύο φορές. Μία προσπάθεια θωρείται επιτυχής όταν η τελευταία λαβή ενός προβλήματος κρατιέται με τα δύο χέρια και ο κριτής φωνάζει ο.κ. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις είναι δυνατό να επιτευχθεί η ολοκλήρωση του προβλήματος με στήσιμο του κορμού σε όρθια θέση στην κορυφή του προβλήματος. Μια προσπάθεια θεωρείται οτι έχει τελειώσει όταν ο αθλητής επιστρέψει στο έδαφος ή με την λήξη του χρόνου. Ο αθλητής θα διαταχθεί να σταματήσει όταν περάσει τα όρια της διαδρομής ή να χρησιμοποιήσει απαγορευμένη λαβή. Μετά απο κάθε γύρο, οι αθλητές θα κατατάσσονται σύμφωνα με τα παρακάτω κριτήρια: Τον αριθμό των προβλημάτων που ολοκληρώθηκαν επιτυχώς. Το συνολικό αριθμό των προσπαθειών για την ολοκλήρωση ενός προβλήματος (αν ολοκληρώθηκε). Το συνολικό αριθμό βαθμών ζώνης. Το συνολικό αριθμό των προσπαθειών για να αποκτηθούν οι βαθμοί ζώνης. Αν υπάρχει ισοπαλία τότε θα διεξαχθεί υπερτελικός για την πρώτη θέση σε μία μόνο διαδρομή. II. ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Οι συμμετέχοντες πρέπει να παραμείνουν στον περιορισμένο χώρο παρατήρησης κατα τη διάρκεια του χρόνου παρατήρησης. Δεν επιτρέπεται να σκαρφαλώσουν τον τοίχο ή να σταθούν πάνω σε κάποιο αντικείμενο ή έπιπλο. Οι αναρριχητές δεν επιτρέπεται να επικοινωνούν με άλλο πρόσωπο εκτός του χώρου παρατήρησης. Μπορούν μόνο να ζητήσουν διευκρινήσεις απο ένα κριτή κατηγορίας ή τον κριτή του προβλήματος (διαδρομής). Το άγγιγμα των λαβών εκτός εκείνων της εκκίνησης θεωρείται παράβαση που υποπίπτει στους πειθαρχικούς κανονισμούς (επίδειξη κίτρινης κάρτας).

5 Οι αθλητές πρέπει να επιχειρήσουν μια σειρά προβλημάτων. Μετά απο την ολοκλήρωση των προσπαθειών του σε ένα πρόβλημα, ο αναρριχητής διακαιούται περίοδο ανάπαυσης ίση με τον χρόνο που χορηγείται για το πρόβλημα. IIΙ. ΔΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Τα δώρα ισχύουν για τους τρεις (3) πρώτους νικητές της κάθε κατηγορίας (Ανδρών- Γυναικών). 1 oς Προιόντα The North Face αξίας ος Προιόντα The North Face αξίας ος Προιόντα The North Face αξίας 200 IV. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ Η εγγραφή των συμμετεχόντων θα γίνεται μέσω της σελίδας του Explorers Society στο Facebook V. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δεν υπάρχει Κόστος Συμμετοχής καθώς το παραπάνω Event παρέχει στον κάθε συμμετέχοντα δωρεάν συμετοχή.

6 Όροι και Προυποθέσεις Συμμετοχής για το Bouldering Event του 4Wall Traverse στο OAKA INDOOR CLIMBING Ι. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ To event θα αποτελείται απο τον προκριματικό που θα αρχίσει το Σάββατο 24 Μα'ί'ου 2014 στις π.μ. και τον τελικό ο οποίος θα διεξαχθεί την ίδια μέρα στις μ.μ. Απο τους προκριματικούς θα προκρηθούν οι έξι καλύτεροι αθλητές για τον τελικό. Θα υπάρχουν 4 προβλήματα για τον προκριματικό και 4 για τον τελικό. Κάθε πρόβλημα θα έχει μια προκαθορισμένη αρχική θέση εκκίνησης απ όπου αρχίζει η προσπάθεια αναρρίχησης. Η θέση θα αποτελείται τουλάχιστον απο δύο σταθερές λαβές και για τα δύο χέρια και μπορεί να έχει δύο (2) σημαδεμένες θέσεις/πατήματα για το ένα ή και τα δύο πόδια. Αυτή η θέση εκκίνησης (πιασίματα πατήματα) πρέπει να είναι εμφανώς σημαδεμένη με τον ίδιο τρόπο για όλα τα προβλήματα, του γύρου. Κατα την κρίση του χαράκτη οι αρχικές λαβές εκκίνησης μπορεί να φέρουν την ένδειξη δεξί ή αριστερό. Στη διαδρομή θα επιτυγχάνεται ένας βαθμός ζώνης για το κράτημα μιας συγκεκριμένης λαβής. Η θέση της λαβής ορίζεται απο τον χαράκτη. Η λαβή αυτή πρέπει να έχει ευκρινή σήμανση και το χρώμα της να είναι διαφορετικό απο το χρώμα των λαβών εκκίνησης και τερματισμού. Το σύνολο των επιτυχημένων ολοκληρωμένων προβλημάτων σε συνάρτηση με τον αριθμό των προσπαθειών κάθε αγωνιζόμενου θα του δίνει την τελική κατάταξη στόν αγώνα. Σε κάθε πρόβλημα θα δίνεται χρονικό όριο 4 λεπτων στη διάρκεια του οποίου κάθε αναρριχητής-τρια θα έχει το δικαίωμα να επιχειρήσει την διαδρομή όσες φορές επιθυμεί. Η διάρκεια του χρόνου είναι η ίδια για όλες τις διαδρομές. Η έναρξη και το τέλος κάθε χρονικής περιόδου θα ανακοινώνεται με δυνατό και καθαρό ηχητικό σήμα(κόρνα). Με το άκουσμα αυτού του σήματος οι αναρριχητές που σκαρφαλώνουν πρέπει να σταματήσουν και να περάσουν στην περιοχή ανάπαυσης. Ο αναρριχητής που βρίσκεται στο χώρο ανάπαυσης με το άκουσμα του σήματος πρέπει να περάσει στο επόμενο πρόβλημα. Θεωρείται οτι η προσπάθεια του αθλητή σε κάποια διαδρομή έχει αρχίσει όταν κάθε μέρος του σώματός του έχει αφήσει το έδαφος.

7 Το τελευταίο λεπτό του χρόνου που απομένει ανακοινώνεται με ευδιάκριτο ηχητικό σήμα (κόρνα) που ηχεί για μία φορά ενώ η λήξη του χρόνου δύο φορές. Μία προσπάθεια θωρείται επιτυχής όταν η τελευταία λαβή ενός προβλήματος κρατιέται με τα δύο χέρια και ο κριτής φωνάζει ο.κ. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις είναι δυνατό να επιτευχθεί η ολοκλήρωση του προβλήματος με στήσιμο του κορμού σε όρθια θέση στην κορυφή του προβλήματος. Μια προσπάθεια θεωρείται οτι έχει τελειώσει όταν ο αθλητής επιστρέψει στο έδαφος ή με την λήξη του χρόνου. Ο αθλητής θα διαταχθεί να σταματήσει όταν περάσει τα όρια της διαδρομής ή να χρησιμοποιήσει απαγορευμένη λαβή. Μετά απο κάθε γύρο, οι αθλητές θα κατατάσσονται σύμφωνα με τα παρακάτω κριτήρια: Τον αριθμό των προβλημάτων που ολοκληρώθηκαν επιτυχώς. Το συνολικό αριθμό των προσπαθειών για την ολοκλήρωση ενός προβλήματος (αν ολοκληρώθηκε). Το συνολικό αριθμό βαθμών ζώνης. Το συνολικό αριθμό των προσπαθειών για να αποκτηθούν οι βαθμοί ζώνης. Αν υπάρχει ισοπαλία τότε θα διεξαχθεί υπερτελικός για την πρώτη θέση σε μία μόνο διαδρομή. ΙΙ. ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Οι συμμετέχοντες πρέπει να παραμείνουν στον περιορισμένο χώρο παρατήρησης κατα τη διάρκεια του χρόνου παρατήρησης. Δεν επιτρέπεται να σκαρφαλώσουν τον τοίχο ή να σταθούν πάνω σε κάποιο αντικείμενο ή έπιπλο. Οι αναρριχητές δεν επιτρέπεται να επικοινωνούν με άλλο πρόσωπο εκτός του χώρου παρατήρησης. Μπορούν μόνο να ζητήσουν διευκρινήσεις απο ένα κριτή κατηγορίας ή τον κριτή του προβλήματος (διαδρομής). Το άγγιγμα των λαβών εκτός εκείνων της εκκίνησης θεωρείται παράβαση που υποπίπτει στους πειθαρχικούς κανονισμούς (επίδειξη κίτρινης κάρτας).

8 Οι αθλητές πρέπει να επιχειρήσουν μια σειρά προβλημάτων. Μετά απο την ολοκλήρωση των προσπαθειών του σε ένα πρόβλημα, ο αναρριχητής διακαιούται περίοδο ανάπαυσης ίση με τον χρόνο που χορηγείται για το πρόβλημα. III. ΔΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Τα δώρα ισχύουν για τους τρεις (3) πρώτους νικητές της κάθε κατηγορίας (Ανδρών- Γυναικών). 1 oς Προιόντα The North Face αξίας ος Προιόντα The North Face αξίας ος Προιόντα The North Face αξίας 200 IV. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ Η εγγραφή των συμμετεχόντων θα γίνεται μέσω της σελίδας του Explorers Society στο Facebook V. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δεν υπάρχει Κόστος Συμμετοχής καθώς το παραπάνω Event παρέχει στον κάθε συμμετέχοντα δωρεάν συμετοχή.

9 Όροι και Προυποθέσεις Συμμετοχής για το Αναρριχητικό Event του 4Wall Traverse στον ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Ι. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Το event θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 η Μαίου 2014 και ώρα 20:30μμ. Θα υπάρχουν 2 διαδρομές για τους άνδρες και 2 για τις γυναίκες. Χρόνος διαγωνιζομένων ανα διαδρομή είναι 5 λεπτά. Οι διαγωνιζόμενοι σε κάθε κατηγορία θα διαγωνίζονται ένας-ένας με πρώτες τις γυναίκες. Σε περίπτωση μεγάλης συμετοχής θα διαγωνίζονται ένας-ένας και στις δυο κατηγορίες ταυτόχρονα (1 άνδρας και μία γυναίκα θα σκαρφαλώνουν διαφορετικές διαδρομές την ίδια χρονική στιγμή). Θα υπάρχουν 3 ζώνες σε κάθε διαδρομή (5 βαθμούς για κάθε ζώνη) και top με 25 πόντους. Οι πόντοι των συμμετεχόντων ανάλογα με την τελική τους κατάταξη είναι: Ο 1 ος 20 πόντους Ο 2 ος 15 πόντους Ο 3 ος 10 πόντους Ο 4 ος 8 πόντους Ο 5 ος 7 πόντους Ο 6 ος 6 πόντους Ο 7 ος 5 πόντους Ο 8 ος 4πόντους Ο 9 ος 3 πόντους Ο 10 ος 2 πόντους Ο 11 ος 1 πόντο Νικητής σε κάθε διαδρομή είναι οποιος τερματίσει πρώτος στην κορυφή και στον καλύτερο χρόνο. ΙΙ. ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Το Event θα ξεκινήσει στις 20:30μμ και οι διαγωνιζόμενοι-συμμετέχοντες θα πρέπει να παρευρίσκονται τουλάχιστον μισή ώρα πριν.

10 III. ΔΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Τα δώρα ισχύουν για τους τρεις (3) πρώτους νικητές της κάθε κατηγορίας (Ανδρών- Γυναικών). 1 oς Προιόντα The North Face αξίας ος Προιόντα The North Face αξίας ος Προιόντα The North Face αξίας 200 IV. ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ Οι 2 πρώτοι νικητές (ο πρώτος νικητής για τους Άνδρες και η πρώτη νικήτρια για τις Γυναίκες) θα ανακηρυχθούν για το δώρο της Καλύμνου από το σύνολο των πόντων που θα μαζέψουν από την συμμετοχή τους στο Event του ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ αλλά και στο πρώτο Event του The Wall. Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα υπάρχει υπερτελικός στο Event του ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ. Το κάθε ένα από τα 2 δώρα θα περιλμβάνει εισητήρια, 3 διανυκτερεύσεις και 200 μετρητά για τα προσωπικά τους έξοδα. IV. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ Η εγγραφή των συμμετεχόντων θα γίνεται μέσω της σελίδας του Explorers Society στο Facebook Οι συμμετοχές ειναι περιορισμένες και οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν τους συμμετέχοντες στο κάθε Event βάση κριτηρίων ικανότητας, εμπειρίας, αλλά και με βάση την ημερομηνία αποστολής της αίτησης συμμετοχής τους χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να δημοσιοποιήσουν τους λόγους επιλογής τους σε σχέση με τον κάθε συμμετέχοντα. V. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δεν υπάρχει Κόστος Συμμετοχής καθώς το παραπάνω Event παρέχει στον κάθε συμμετέχοντα δωρεάν συμετοχή.... Μετά τιμής, The Wall, Rock Way, OAKA Indoor Climbing & ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ...

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ OPTIMIST «ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ» ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ OPTIMIST «ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ» ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ OPTIMIST «ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ» 26-28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας. 1.2 Ο κανόνας 40.1

Διαβάστε περισσότερα

48 ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QUBICAAMF

48 ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QUBICAAMF ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 29/10/2012(ΔΕΥΤΕΡΑ) - 4/11/2012(ΚΥΡΙΑΚΗ) (Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ) Επιπλέον χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 1520 Δώρο παιχνίδια μπόουλινγκ σε

Διαβάστε περισσότερα

2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>> Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών.

2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>> Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών. 1 2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών. Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει την επίσημη έναρξη εγγραφών και σας καλούμε να πάρετε μέρος στο 2ο Ημιμαραθώνιο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ. 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ. 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ 4-5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής ΠΕΜΠΤΗ 30/8/2014 Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής ΔΕΥΤΕΡΑ 29/9/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Οptimist Ιτέα, Ιουνίου 2009 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Οptimist Ιτέα, Ιουνίου 2009 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Οptimist Ιτέα, 22-27 Ιουνίου 2009 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Οι αγώνες θα διέπονται από τους «κανόνες» όπως αυτοί ορίζονται στους Κανονισμούς Ιστιοδρομιών

Διαβάστε περισσότερα

Line Follower. 1. Σκοπός. 2. Η Δοκιμασία. 3. Το Ρομπότ. Line Follower v.1.1

Line Follower. 1. Σκοπός. 2. Η Δοκιμασία. 3. Το Ρομπότ. Line Follower v.1.1 Διοργάνωση : Line Follower 1. Σκοπός 1.1. Σκοπός της δοκιμασίας είναι να κατασκευαστεί ένα ρομπότ που θα ακολουθεί μια μαύρη γραμμή σε λευκό φόντο, με αρκετές εναλλαγές κατεύθυνσης στο μικρότερο δυνατό

Διαβάστε περισσότερα

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16/5/18 Ο 6ος αγώνας του 5ου πανελληνίου πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών δρόμου Βίκος Street Relays με την ονομασία «Βίκος Street Relays Κοζάνη 2018» θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στην

Διαβάστε περισσότερα

Line Follower v.1.2 Aegean Robotics Competition 2019

Line Follower v.1.2 Aegean Robotics Competition 2019 Κανονισμοί Line Follower 1. Σκοπός 1.1. Σκοπός της δοκιμασίας είναι να κατασκευαστεί ένα ρομπότ που θα ακολουθεί μια μαύρη γραμμή σε λευκό φόντο, με αρκετές εναλλαγές κατεύθυνσης στο μικρότερο δυνατό χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόκληση κατηγορίας Δημοτικού. Clean Road to School Καθαρίζω την διαδρομή προς το σχολείο μου

Πρόκληση κατηγορίας Δημοτικού. Clean Road to School Καθαρίζω την διαδρομή προς το σχολείο μου World Robot Olympiad 2016 Πρόκληση κατηγορίας Δημοτικού Περιγραφή πρόκλησης, κανονισμοί και βαθμολόγηση Clean Road to School Καθαρίζω την διαδρομή προς το σχολείο μου Έκδοση: 15/01/2016 Προσαρμογή στα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2019 έως 31-12-2019 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες σωματείων μελών της,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Αθήνα, 12/01/2017 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2017 έως 31-12-2017 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες

Διαβάστε περισσότερα

Οι αγώνες 21,1 χλμ και 5 χλμ θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει ο ΣΕΓΑΣ.

Οι αγώνες 21,1 χλμ και 5 χλμ θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει ο ΣΕΓΑΣ. 10 Ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 Ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος διοργανώνεται για 10η συνεχόμενη χρόνια από τον Σύλλογο

Διαβάστε περισσότερα

4Η ΡΕΓΚΑΤΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΠΟΡΟΥ OPTIMIST,LASER, ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑ DIVISION 2 KAI OPEN, CATAMARAN ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 12-13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

4Η ΡΕΓΚΑΤΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΠΟΡΟΥ OPTIMIST,LASER, ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑ DIVISION 2 KAI OPEN, CATAMARAN ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 12-13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 4Η ΡΕΓΚΑΤΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΠΟΡΟΥ OPTIMIST,LASER, ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑ DIVISION 2 KAI OPEN, CATAMARAN ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 12-13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΟΡΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΙΘΩΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ 21 22/05/2011 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ 21 22/05/2011 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ 21 22/05/2011 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας και στους κανόνες

Διαβάστε περισσότερα

U.A.B.C 2 nd Play & Fly Tournament

U.A.B.C 2 nd Play & Fly Tournament U.A.B.C 2 nd Play & Fly Tournament H U.A.B.C. προκηρύσσει αθλοπαιδιά με 4 προκριματικούς αγώνες και τελικά Petersen σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν στις 15/9/2017. Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΑΡΚΙΖΑΣ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 6 ο Κύπελλο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» OPTIMIST LASER 4,7 - TECHNO 293 2 3 Απριλίου2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι ιστιοδρομίες του αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Παναγούλεια 2016 - Αγώνες Ειρηνοδροµίας- 15Μάιου 2016 - www.eirinodromia.gr Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3347 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2015 5 & 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2015 5 & 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2015 5 & 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 OPTIMIST LASER STD LASER RADIAL LASER 4,7 LASER MASTER (ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ) ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΣΣΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ Τηλ. 2741088474 & 6944523634 Ο Ναυτικός Όμιλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST LASER 4.7 & ΔΙΑΣΥΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST LASER 4.7 & ΔΙΑΣΥΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST LASER 4.7 & ΔΙΑΣΥΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ ΧΙΟΣ 21 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ & 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ & 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2016 27 & 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 OPTIMIST LASER STD LASER RADIAL LASER 4,7 LASER MASTER (ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ) ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΣΣΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ Τηλ. 2741088474 & 6944523634 Ο Ναυτικός Όμιλος

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής Κατηγορία Πανεπιστημίου. «WRO Bowling» Κανόνες δοκιμασίας

Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής Κατηγορία Πανεπιστημίου. «WRO Bowling» Κανόνες δοκιμασίας Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής Κατηγορία Πανεπιστημίου «WRO Bowling» Κανόνες δοκιμασίας 2015 1 1. Περιγραφή δοκιμασίας Το φετινό όνομα της δοκιμασίας του διαγωνισμού στην κατηγορία του Πανεπιστημίου είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Παναγούλεια 2015 - Αγώνες Ειρηνοδρομίας- 17 Μάιου 2015 - www.eirinodromia.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομίας 2015 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κόρινθος 7/06/2018 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ 32, ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 27413-61083 FAX.: 27413-61044 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Δήμος Χαλανδρίου προκηρύσσει τον 6 Ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου. Γενικά: ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Πρόκειται για αγώνα δρόμου 10χλμ και

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ www iopor.com e-mail: info @ iopor.com ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ BIC TECHNO- RS:X 21-22/02/2015 Αρτέμιδα υπό την αιγίδα της ΕΙΟ με την αρωγή των ΝΟΑΣ και ΝΟΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ROCK N' BOWL BOWLING CLUB OPEN 2013 5 ος Σταθμός του Cyprus Bowling Tour 2013 Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ (Κ.Ο.ΜΠΟ.) ΕΓΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Διαβάστε περισσότερα

23/02/2014 11/05/2014

23/02/2014 11/05/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 23/02/2014 11/05/2014 Η FEEL GOOD Sports Club με την υποστήριξη της εταιρείας Τηλεπικοινωνιών Cyta και με τους Δήμους Αλίμου, Κηφισιάς, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Ηλιούπολης και Παλαιού

Διαβάστε περισσότερα

Meteora Trail Running

Meteora Trail Running Meteora Trail Running 4 ος ΜΕΤΕΩΡΙΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Αγώνας δρόμου στην καρδιά των Μετεώρων Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 Ο Σ.Κ.Α. ΜΕΤΕΩΡΩΝ, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμπάκας και την

Διαβάστε περισσότερα

Αφού έχετε μπει στη σελίδα pamestoixima.gr, πατάτε πάνω αριστερά, την επιλογή

Αφού έχετε μπει στη σελίδα pamestoixima.gr, πατάτε πάνω αριστερά, την επιλογή 1. ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Διαδικασία Αφού έχετε μπει στη σελίδα pamestoixima.gr, πατάτε πάνω αριστερά, την επιλογή "ΣΤΟΙΧΗΜΑ" και μπορείτε να δείτε τις ενότητες που περιγράφονται παρακάτω. Στην αριστερή μπάρα επιλογών

Διαβάστε περισσότερα

7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος

7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Προκήρυξη λαϊκού αγώνα δρόμου με την ονομασία 7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος 14.600μ (Αρχαιολογικός χώρος Βεργίνας - Φράγμα Αλιάκμονα - Δημαρχείο Βέροιας) την Κυριακή 9-12-2018 και τους παράλληλους αγώνες

Διαβάστε περισσότερα

1ο Χειμερινό Κύπελλο Marblehead 15/3/2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

1ο Χειμερινό Κύπελλο Marblehead 15/3/2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1ο Χειμερινό Κύπελλο Marblehead 15/3/2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι αγώνες θα διέπονται από: 1.1 Τους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας RRS 2013-2016 όπως τροποποιούνται από το παράρτημα Ε για τα τηλεκατευθυνόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist Ιουλίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist Ιουλίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist 05-09 Ιουλίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας ISAF 2017 2020 (RRS) 1.2 Των

Διαβάστε περισσότερα

Κύπελλο Χριστουγέννων Βάρκιζας 2015

Κύπελλο Χριστουγέννων Βάρκιζας 2015 Κύπελλο Χριστουγέννων Βάρκιζας 2015 (Διασυλλογικός Αγώνας Optimist & Winter Games κατ. T293 -RS:X FREERIDE) 28 29 Δεκεμβρίου 2015 Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Π Λ Ο Υ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι αγώνες θα διεξαχθούν βάσει: o Των κανόνων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Παναγούλεια 2016 - Αγώνες Ειρηνοδροµίας- 15 Μάιου 2016 - www.eirinodromia.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδροµίας 2016 ήµος Αγ. ηµητρίου Αττικής Οργανισµός Πολιτισµού, Αθλητισµού και Περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

6Η ΡΕΓΚΑΤΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΠΟΡΟΥ OPTIMIST, LASER, ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑ DIVISION 2 KAI OPEN, CATAMARAN ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

6Η ΡΕΓΚΑΤΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΠΟΡΟΥ OPTIMIST, LASER, ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑ DIVISION 2 KAI OPEN, CATAMARAN ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 6Η ΡΕΓΚΑΤΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΠΟΡΟΥ OPTIMIST, LASER, ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑ DIVISION 2 KAI OPEN, CATAMARAN ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 23-25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες

Διαβάστε περισσότερα

8 ος Λαϊκός Αγώνας ρόµου 8χλµ «Άγιος Αρτέµιος» & παράλληλος Παιδικός Αγώνας 1.000µ Σάββατο 28 Απριλίου 2018, ώρα 17:30

8 ος Λαϊκός Αγώνας ρόµου 8χλµ «Άγιος Αρτέµιος» & παράλληλος Παιδικός Αγώνας 1.000µ Σάββατο 28 Απριλίου 2018, ώρα 17:30 8 ος Λαϊκός Αγώνας ρόµου 8χλµ «Άγιος Αρτέµιος» & παράλληλος Παιδικός Αγώνας 1.000µ Σάββατο 28 Απριλίου 2018, ώρα 17:30 Η Τοπική ιοίκηση Ακαρνανίας της ιεθνούς Ένωσης Αστυνοµικών, προκηρύσσει τον 8 ο Λαϊκό

Διαβάστε περισσότερα

12. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ Η γραµµή τερµατισµού θα είναι µεταξύ ιστών που φέρουν πορτοκαλί σηµαίες στα σηµεία του τερµατισµού.

12. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ Η γραµµή τερµατισµού θα είναι µεταξύ ιστών που φέρουν πορτοκαλί σηµαίες στα σηµεία του τερµατισµού. Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Optimist 07-11 Μαΐου 2013 Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Οµοσπονδία - Ναυτικός Όµιλος Κατερίνης Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας - ήµος Κατερίνης ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2012 28 &29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 LASER RDL LASER STD - OPTIMIST ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΣΣΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1. Προγράμματα 1.1. Κάθε πρόγραμμα Τραμπολίνο απαρτίζεται από 10 ασκήσεις. 1.2. Δεν επιτρέπεται η επαναληπτική προσπάθεια ενός προγράμματος. 1.2.1. Εάν υπάρχει φανερή ενόχληση στην εκτέλεση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Πλού ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΛΕΣΒΟΥ 2017

Οδηγίες Πλού ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΛΕΣΒΟΥ 2017 Οδηγίες Πλού ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΛΕΣΒΟΥ 2017 3-5 Ιουνίου 2017 1. ΩΡΑ Οι επίσημες ώρες εκκίνησης για κάθε διαδρομή, για τον αγώνα «ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΛΕΣΒΟΥ 2017», θα είναι: Διαδρομή 1 (Μυτιλήνη-Μόλυβος): 09:00 Διαδρομή 2

Διαβάστε περισσότερα

5ος Μαραθώνιος Ολυµπίας Προκήρυξη

5ος Μαραθώνιος Ολυµπίας Προκήρυξη 5ος Μαραθώνιος Ολυµπίας Προκήρυξη Διοργάνωση Το σωµατείο «Μαραθώνιος Ολυµπίας» διοργανώνει στις 30 και 31 Μαρτίου 2019 τον 5 ο Μαραθώνιο Ολυµπίας, σε συνδιοργάνωση µε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ RSX Μαΐου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ RSX Μαΐου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ RSX 24 28 Μαΐου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Λυκόβρυσης/Πεύκης,Γαλατσίου,Κηφισιάς,Μελισσίων/Πεντέλης, Γλυφάδας συνδιοργανώνουν το 4ο ATTICA RUN & FUN grand prix 2017 Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ TRIAL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ TRIAL 2.ΔΙΑΔΡΟΜΗ 3.ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 4.ΣΗΜΑΝΣΗ (ΧΑΡΑΞΗ)ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ TRIAL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ TRIAL 2.ΔΙΑΔΡΟΜΗ 3.ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 4.ΣΗΜΑΝΣΗ (ΧΑΡΑΞΗ)ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ TRIAL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ TRIAL 2.ΔΙΑΔΡΟΜΗ 3.ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 4.ΣΗΜΑΝΣΗ (ΧΑΡΑΞΗ)ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 5.ΤΜΗΜΑΤΑ(ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ) 6.ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 7.ΕΚΚΙΝΗΣΗ 1 / 14 8.ΒΑΘΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόκριση εθνικής ομάδας Optimist & Laser 4,7 30 Μαρτιου-03 Απριλίου 2018 Ε.Ι.Ο Ν.Ο.Κ.Β ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

Πρόκριση εθνικής ομάδας Optimist & Laser 4,7 30 Μαρτιου-03 Απριλίου 2018 Ε.Ι.Ο Ν.Ο.Κ.Β ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Πρόκριση εθνικής ομάδας Optimist & Laser 4,7 30 Μαρτιου-03 Απριλίου 2018 Ε.Ι.Ο Ν.Ο.Κ.Β ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Μαραθωνίου Δρόμου Μεσσήνη 2014

Προκήρυξη Μαραθωνίου Δρόμου Μεσσήνη 2014 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΓΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Δ.Α.Κ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΗΛ FAX 2710222093 Email segastri@otenet.gr Τρίπολη 10-2-2014 Αρ. Πρωτ : 10 ΠΡΟΣ: 1. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. 2. ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ε.Α.Σ. Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΚΩΔΙΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ 2017-2020 1. Ατομικός Αγώνας 1.1. Το πρόγραμμα του Διαδρόμου αποτελείται από 5 έως 8 ασκήσεις ανάλογα την κατηγορία. 1.1.1. Ο διάδρομος χαρακτηρίζεται από συνεχόμενα, γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ 2018

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ 2018 Ζ' ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑIΡIΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Οµοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Ενότητα: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Ονομασία Παιχνιδιού: ΤΖΑΜΙ Υλικά:7 κεραμίδες, 1 μπάλα Σχηματίζουμε στο έδαφος δύο ομόκεντρους κύκλους διαμέτρου 1,5 μέτρου περίπου ο ένας και 20 εκατοστών ο άλλος. Στο κέντρο του μικρού κύκλου τοποθετούμε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Πλου Κύπελλο Ομίλων Θέμη Μαγουλά Platu 25 2012

Οδηγίες Πλου Κύπελλο Ομίλων Θέμη Μαγουλά Platu 25 2012 Οδηγίες Πλου Κύπελλο Ομίλων Θέμη Μαγουλά Platu 25 2012 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Θα ισχύσουν οι παρακάτω κανονισμοί: a) Κανονισμοί Αγώνων Ιστιοπλοΐας (ISAF RRS) 2009-2012 b) Οι κανονισμοί της κλάσεως c) Η Προκήρυξη.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «MAZE SOLVING»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «MAZE SOLVING» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «MAZE SOLVING» Συγγραφέας: Οργανωτική Επιτροπή ROBOTEX CYPRUS Πρωτότυπο στα Αγγλικά: raimond.paaru@robotex.ee Σελίδα: 1 Πίνακας Περιεχομένων 1 Εισαγωγή... 3 2 Στόχος... 3 3 Δικαίωμα Συμμετοχής...

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Γαλατσίου, Πεντέλης, Γλυφάδας συνδιοργανώνουν τα ATHENS NIGHT RUNS. ATHENS NIGHT RUNS

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Γαλατσίου, Πεντέλης, Γλυφάδας συνδιοργανώνουν τα ATHENS NIGHT RUNS. ATHENS NIGHT RUNS Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Γαλατσίου, Πεντέλης, Γλυφάδας συνδιοργανώνουν τα ATHENS NIGHT RUNS. ATHENS NIGHT RUNS Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) και στα Κοινωνικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΩΔΩΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΩΔΩΝΑΙΑΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΩΔΩΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΩΔΩΝΑΙΑΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΕΝΩΣΗ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΩΔΩΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΩΔΩΝΑΙΑΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ Π ρ ο κ ή ρ υ ξ η 4 ου Νάιου δρόμου Αρχαιολογικός χώρος Δωδώνης Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 Η Ε.Κ.Α. Δωδώνη Ιωαννίνων και οι Σύλλογοι

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Μαραθωνίου Μεσσσήνης 2016

Προκήρυξη Μαραθωνίου Μεσσσήνης 2016 Προκήρυξη Μαραθωνίου Μεσσσήνης 2016 Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοπονήσου, με τον Δήμο Μεσσήνης και σε συνεργασία με τον Σ.Δ.Υ. Μεσσηνίας και την στήριξη της ΕΟΣΛΜΑ-Υ προκηρύσσουν τον 11 o Αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) Τρέχουμε μαζί για τα Παιδικά Χωριά SOS ( 1 από την συμμετοχή σας πηγαίνει για τα παιδιά των Χωριών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Θεσσαλονίκη 8 Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2017-2018 ΑΙΘΟΥΣΑ:. TEN PIN BOWLING ΤΥΠΟΣ:. Ατομικό, Μικτό με Handicap ΗΜ/ΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:. ΔΕΥΤΕΡΑ 18/09/2017 ΔΙΑΡΚΕΙΑ:. 4 εβδομάδες, κάθε Δευτέρα

Διαβάστε περισσότερα

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών 2015 Optimist 21 22 Μαρτίου 2015 Ε.Ι.Ο.- Ν.Α.Ο.Β

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών 2015 Optimist 21 22 Μαρτίου 2015 Ε.Ι.Ο.- Ν.Α.Ο.Β Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών 2015 Optimist 21 22 Μαρτίου 2015 Ε.Ι.Ο.- Ν.Α.Ο.Β ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Πλού BARBAROSSA CUP Ιουλίου 2017

Οδηγίες Πλού BARBAROSSA CUP Ιουλίου 2017 Οδηγίες Πλού BARBAROSSA CUP 2017 19-23 Ιουλίου 2017 1. ΩΡΑ Η επίσημη ώρα εκκίνησης για τις διαδρομές του αγώνα «BARBAROSSA CUP 2017» είναι: Διαδρομή 1: 19/07/2017 16:00 (Inshore 10 ν.μ. ) Διαδρομή 2: 22/07/2017

Διαβάστε περισσότερα

3 ος ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ

3 ος ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ 3 ος ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος διοργανώνει τον 3 ο ΔΡΟΜΟ ΠΟΛΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ Ο αγώνας αφιερώνεται στο περιβάλλον και στην εθελοντική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ομοσπονδία Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου (ΟΕΒΑΣ) προκηρύσσει για τις 26 και 27 Αυγούστου του 2017 το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ με διοργανωτή τον ΣΕΒΑΣ Αλεξ/πολης και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TECHNO 293 & TECHNO 293 PLUS

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TECHNO 293 & TECHNO 293 PLUS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TECHNO 293 & TECHNO 293 PLUS 18 23 Απριλίου 2017 Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Π Λ Ο Υ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι ιστιοδρομίες του αγώνα θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω κανονισμούς όπως αυτοί ισχύουν την

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων)

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Αμαρουσίου, Λυκόβρυσης / Πεύκης, Αγ. Αναργύρων / Καματερού, Πεντέλης / Μελισσίων και Παλαιού Φαλήρου συνδιοργανώνουν το 5 ο ATTIKA RUN & FUN Grand Prix 2018

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Περιφερειακό πρωτάθλημα Optimist Βορείου Ελλάδας 2012 Κύπελλο Laser 4,7 Βορείου Ελλάδας 2012 Αλεξανδρουπολη 16 18 Μαρτίου 2012 ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

3 ος Σταθμός του Cyprus Bowling Tour 2013

3 ος Σταθμός του Cyprus Bowling Tour 2013 Ε.Σ.ΜΠΟ.ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ OPEN 2013 3 ος Σταθμός του Cyprus Bowling Tour 2013 Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ (Κ.Ο.ΜΠΟ.) ΕΓΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2017» 10 &11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 OPTIMIST LASER STD LASER RADIAL LASER 4,7

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2017» 10 &11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 OPTIMIST LASER STD LASER RADIAL LASER 4,7 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2017» 10 &11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 OPTIMIST LASER STD LASER RADIAL LASER 4,7 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ, ΚΑΤΩ ΑΣΣΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ Τηλ. 2741088474 & 6944523634 & 6943484237 Ο Ναυτικός Όμιλος Άσσου,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Πλου 3η Ιστιοπλοϊκή Συνάντηση Στελεχών Επιχειρήσεων

Οδηγίες Πλου   3η Ιστιοπλοϊκή Συνάντηση Στελεχών Επιχειρήσεων Οδηγίες Πλου 1 3η Ιστιοπλοϊκή Συνάντηση Στελεχών Επιχειρήσεων 15&16 Σεπτεμβρίου 2012 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί σύμφωνα με: o Τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 4 της Προκήρυξης

Διαβάστε περισσότερα

Αθλητική Διοργάνωση-Προκήρυξη ος ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 30 χλμ.

Αθλητική Διοργάνωση-Προκήρυξη ος ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 30 χλμ. Αθλητική Διοργάνωση-Προκήρυξη 2018 12 ος ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 30 χλμ. Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «LIMNI» και ο Αθλητικός Όμιλος «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ», σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ηπείρου,

Διαβάστε περισσότερα

Corfu Cup 2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. 1 Διοργανωτής 1.1 Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών διοργανώνει το Corfu Cup 2016.

Corfu Cup 2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. 1 Διοργανωτής 1.1 Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών διοργανώνει το Corfu Cup 2016. ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1 Διοργανωτής 1.1 Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών διοργανώνει το Corfu Cup 2016. 2 Κανονισμοί 2.1 Οι αγώνες διεξάγονται σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3 Κανονισμοί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3 ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Κάθε ομάδα θα αποτελείτε από τέσσερις (4) παίχτες.τρεις (3) θα βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και ένας (1) θα βρίσκεται στον χώρο τον αναπληρωματικών.

Διαβάστε περισσότερα

2 ου ΔΙΑΣ/ΚΟΥ ΑΓΩΝΑ «FORMULA-ΥΠΕΡΣΚΥΤΑΛΗ»

2 ου ΔΙΑΣ/ΚΟΥ ΑΓΩΝΑ «FORMULA-ΥΠΕΡΣΚΥΤΑΛΗ» ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ» ΙΔΡΥΣΗΣ 2012 Προέκταση ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (εντός ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) Τηλ. 6907590406 e-mail : pakolumpiada@gmail.com site : stefanosmamalis.com Αριθμ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Γιάννης Τετάρτη, 21 Μάιος :34 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 17 Ιούλιος :38

Συντάχθηκε απο τον/την Γιάννης Τετάρτη, 21 Μάιος :34 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 17 Ιούλιος :38 Ο αγώνας Ο αγώνας ορεινού τρεξίματος με την επωνυμία «Κένταυρος» περιλαμβάνει δύο διαφορετικές διαδρομές: - μία διαδρομή υπερμαραθωνίου των 67 χιλιομέτρων και - μια διαδρομή ημιμαραθωνίου των 23 χιλιομέτρων.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3 ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Κάθε ομάδα θα αποτελείτε από τέσσερις (4) παίχτες.τρεις (3) θα βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και ένας (1) θα βρίσκεται στον χώρο τον αναπληρωματικών.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη εμπρόθεσμων συμμετοχών 11-05-2012 20.00 Άνοιγμα πύλης Αεροδρομίου 12-05-2012 08.30 Πύλη Διοικητικός Έλεγχος 12-05-2012 09.00-11.00 Υποχρεωτική Ενημέρωση συμμετεχόντων

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2010, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2010 που

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) Τρέχουμε μαζί για τα Παιδικά Χωριά SOS ( 1 από την συμμετοχή σας πηγαίνει για τα παιδιά των Χωριών

Διαβάστε περισσότερα

49o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QubicaAMF

49o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QubicaAMF 49o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QubicaAMF Krasnoyarsk, Ρωσία, 15 Νοεμβρίου - 24 Δεκεμβρίου 2013 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 10 13 Οκτωβρίου 2013 Τόπος Διεξαγωγής Αγώνων Πέμπτη 10 Οκτωβρίου έως Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

Ο παιδικός αγώνας θα αρχίσει στις 11πμ. Όριο συμμετοχών 200 παιδιά.

Ο παιδικός αγώνας θα αρχίσει στις 11πμ. Όριο συμμετοχών 200 παιδιά. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Σωματείο Δρομέων ΕΥ ΖΗΝ, έχοντας την υποστήριξη του Δήμου Λεμεσού, προκηρύσσουν τον εταιρικό φιλανθρωπικό αγώνα σκυταλοδρομίας 4 Χ 4km, που θα

Διαβάστε περισσότερα

Παναγούλεια Αγώνες Ειρηνοδρομίας- 14Μάιου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

Παναγούλεια Αγώνες Ειρηνοδρομίας- 14Μάιου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Παναγούλεια 2017 - Αγώνες Ειρηνοδρομίας- 14Μάιου 2017 - www.eirinodromia.gr Ημερομηνία: 7/01/17 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2017 Αγώνες: 10 χλμ., 5 χλμ., 2,5 χλμ., 1.000μ. ΑμεΑ & Επίδειξη του προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

«Ημερίδα Ποδηλασίας Για Παιδιά: Αθαλάσσα 2017»

«Ημερίδα Ποδηλασίας Για Παιδιά: Αθαλάσσα 2017» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ «Ημερίδα Ποδηλασίας Για Παιδιά: Αθαλάσσα 2017» Ο Ποδηλατικός Όμιλος Λευκωσίας και ο Σύνδεσμος Ποδηλατιστών Κόρνου διοργανώνουν Ποδηλατική Ημερίδα για παιδιά ηλικιών 7 μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Θεσσαλονίκη 17 Σεπτεμβρίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2016-2017 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή Εσωτερικού Ατομικού Πρωταθλήματος για την περίοδο 2016-2017, με ημερομηνία έναρξης

Διαβάστε περισσότερα

εις μνήμη Παναγιώτη Μαντούβαλου Για σκάφη πιστοποιημένα κατά IRC, ORC International και ORC Club στις 15 & 16 Σεπτεμβρίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

εις μνήμη Παναγιώτη Μαντούβαλου Για σκάφη πιστοποιημένα κατά IRC, ORC International και ORC Club στις 15 & 16 Σεπτεμβρίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ εις μνήμη Παναγιώτη Μαντούβαλου Για σκάφη πιστοποιημένα κατά IRC, ORC International και ORC Club στις 15 & 16 Σεπτεμβρίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 O αγώνας «Παναγιώτη Μαντούβαλου» θα διεξαχθεί

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Πλου. ΝΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ Σεπτεμβρίου 2017 Ρόδος

Οδηγίες Πλου. ΝΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ Σεπτεμβρίου 2017 Ρόδος Οδηγίες Πλου ΝΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ 2017 16 17 Σεπτεμβρίου 2017 Ρόδος Μέρος 1 Γενικά 1 Κανόνες Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τους παρακάτω κανονισμούς, όπως αυτοί ισχύουν τις ημέρες διεξαγωγής του: 1.1 Τον Διεθνή

Διαβάστε περισσότερα

11 ος ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 30 χλμ.

11 ος ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 30 χλμ. Αθλητική Διοργάνωση 11 ος ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 30 χλμ. Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Limni και ο Αθλητικός Όμιλος «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ», με την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Παλαμήδειος Άθλος 5χλμ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Παλαμήδειος Άθλος 5χλμ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ναύπλιο: 7 Σεπτεμβρίου 2015 ΝΟΜOΣ AΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ Αρ. Πρωτ.: ΔΟΠΠΑΤ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Παλαμήδειος Άθλος 5χλμ. Αγώνες δρόμου: 10χλμ. και 3χλμ. 29 Νοεμβρίου 2015 Nafplio

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TORNADO

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TORNADO ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TORNADO OPEN 2017 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στις οδηγίες πλου του αγώνα σημαίνει ότι η ποινή για παράβαση του κανόνα αυτού μπορεί,

Διαβάστε περισσότερα

5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ . ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1ος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, 2010, ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ 20 Μαρτίου, 2010 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Διασυλλογικού αγώνα «ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ» για σκάφη τύπου Laser 11 & 12 Φεβρουαρίου 2017

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Διασυλλογικού αγώνα «ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ» για σκάφη τύπου Laser 11 & 12 Φεβρουαρίου 2017 ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΠΟ Γ.Γ.Α & Ε.Ι.Ο Ακτή Δηλαβέρη 2 185 33 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλέφωνο : 210 4222782 Fax : 210 4222783 E-mail : noef@otenet.gr web site : www.noef.gr ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ . ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 3ος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, 2010, ΡΕΘΥΜΝΟ - ΧΑΝΙΑ 21 Μαρτίου, 2010 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ» 1 & 2/10/2016

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ» 1 & 2/10/2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ» 1 & 2/10/2016 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο εξ αναβολής αγώνας ελεγχόμενου στίβου «ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ» θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ OPTIMIST LASER RADIAL\4,7 10 11 Δεκεμβρίου 2011 «Κύπελλο Γαζίου» ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2016 2017 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Θα πραγματοποιηθούν 4-6 περιφερειακοί ατομικοί γύροι στις περιφέρειες με αδειοδοτημένες αίθουσες, που θα αποδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Διασυλλογικός αγώνας ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥΛΗ 2013 για σκάφη Finn, LASER,LASER RADIAL,LASER 4,7 470, 420, Dragon 16-17/2/2013

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Διασυλλογικός αγώνας ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥΛΗ 2013 για σκάφη Finn, LASER,LASER RADIAL,LASER 4,7 470, 420, Dragon 16-17/2/2013 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Διασυλλογικός αγώνας ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥΛΗ 2013 για σκάφη Finn, LASER,LASER RADIAL,LASER 4,7 470, 420, Dragon 16-17/2/2013 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί

Διαβάστε περισσότερα

3ος Λαϊκός Δρόμος Διονύσου «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ»

3ος Λαϊκός Δρόμος Διονύσου «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ» 3ος Λαϊκός Δρόμος Διονύσου «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ» ΚΥΡΙΑΚΗ 31 MAΪOY 2015 Ηρώων Πολυτεχνείου & Πεντζερίδου Ώρα έναρξης: 9:00π.μ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Οργανισμός Νεολαίας, Άθλησης & Πολιτισμού «ΘΕΣΠΙΣ» του Δήμου Διονύσου

Διαβάστε περισσότερα

Sailing Marathon Training Camp 4/11/2018 για σκάφη 420 [mixed], 470 [mixed] και LASER 4,7, Optimist [Ομιλικό Κύπελλο]

Sailing Marathon Training Camp 4/11/2018 για σκάφη 420 [mixed], 470 [mixed] και LASER 4,7, Optimist [Ομιλικό Κύπελλο] ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Sailing Marathon Training Camp 4/11/2018 για σκάφη 420 [mixed], 470 [mixed] και LASER 4,7, Optimist [Ομιλικό Κύπελλο] ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας θα διέπεται από: 1.1 Τις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑ 5-6 Οκτωβρίου 2019 1. Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Ανοικτής Θάλασσας 2019, θα διεξαχθεί παράλληλα με τον 15 Ο Διεθνή Μαραθώνιο και το Μεσογειακό Κύπελλο Νέων, τα οποία θα διεξαχθούν στην

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Υδατοσφαίριση- Τρίαθλο-Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Υδατοσφαίριση- Τρίαθλο-Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων Αρ.Πρ: 201 Iωάννινα 20/11/2013 ΠΡΟΣ: ΚΟΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ. - 2) Π. Ε. Α. Κ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα,

Διαβάστε περισσότερα

47o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QubicaAMF

47o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QubicaAMF 47o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QubicaAMF Γιοχάνεσμπούργκ, Νότια Αφρική, 29 /11-8 /12 / 2011 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 20-23 Οκτωβρίου 2011 Τόπος ιεξαγωγής Αγώνων. Πέμπτη 20 Οκτωβρίου έως Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΑΧΑΙΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΛΟΓΑ 2015» OPTIMIST, LASER 4.7/RDL/STD 28/2 & 1/3/2015 Ι.Ο.ΠΑΤΡΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΑΧΑΙΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΛΟΓΑ 2015» OPTIMIST, LASER 4.7/RDL/STD 28/2 & 1/3/2015 Ι.Ο.ΠΑΤΡΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΑΧΑΙΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΛΟΓΑ 2015» OPTIMIST, LASER 4.7/RDL/STD 28/2 & 1/3/2015 Ι.Ο.ΠΑΤΡΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα 31/05/2019 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ αρ. πρωτ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αθήνα 31/05/2019 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ αρ. πρωτ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΑ: Λ. Κηφισίας 37 - ΟΑΚΑ Κτίριο Δ (Πρώην Ξενώνες), Έναντι Πυροσβεστικού Σταθμού 15123 Μαρούσι Τηλ.: 210 98 82 458, 210 98 44 019 Fax: 210 98 87 329 OFFICES: 37 KifissiasAve. OAKA D Building (Former

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. Ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει το. Διεθνή Διασυλλογικό Αγώνα. «2o ΚΥΠΕΛΛΟ OPTIMIST ΝΟΠΦ»

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. Ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει το. Διεθνή Διασυλλογικό Αγώνα. «2o ΚΥΠΕΛΛΟ OPTIMIST ΝΟΠΦ» ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει το Διεθνή Διασυλλογικό Αγώνα «2o ΚΥΠΕΛΛΟ OPTIMIST ΝΟΠΦ» και το επαμειβόμενο «ΤΡΟΠΑΙΟ ΝΙΚΟΥ ΣΑΡΙΚΑΒΑΖΗ» από 17 έως 20 Νοεμβρίου 2016. 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα