Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX"

Transcript

1 Δελτίο Τύπου Αθήνα, 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εβδομάδα 5 έως 9 Ιανουαρίου 2009 για τα μη ασφαλή προϊόντα του Συστήματος Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX) που αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα. Τα προϊόντα που αναφέρονται στις εβδομαδιαίες κοινοποιήσεις του RAPEX είτε έχουν εντοπιστεί από τις αρμόδιες αρχές κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχουν κριθεί ως μη ασφαλή, με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η διάθεσή στην αγορά, είτε ο ίδιοι οι παραγωγοί -έχοντας εντοπίσει κάποιο δυνητικό κίνδυνο που μπορεί αυτά να παρουσιάσουν- έχουν προβεί σε εθελούσια απόσυρσή από καταναλωτές, στα πλαίσια των υποχρεώσεων βάσει του Άρθρου 5 της ΚΥΑ Ζ3-2810/2004 «Γενική Ασφάλεια των Προϊόντων». Η απαγόρευση διάθεσής στην αγορά μπορεί να αρθεί εφόσον το ελάττωμα που τα καθιστά μη ασφαλή επιδέχεται διόρθωσης και οι παραγωγοί προβούν στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες. Η (Γ.Γ.Κ) έχει καθιερώσει τη δημοσίευση των εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ευρωπ. Επιτροπής για μη ασφαλή προϊόντα (RAPEX) στην Ελληνική γλώσσα, όπως μεταφέρθηκαν στην κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας της Γ.Γ.Κ στην ηλεκτρονική διεύθυνση Η Γ.Γ.Κ προβαίνει στη Δημοσίευση αυτών και στον Τύπο, προκειμένου αφενός να υπάρχει δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης του ευρύτερου καταναλωτικού κοινού και αφετέρου οι τυχόν διακινητές των προϊόντων αυτών στην ελληνική αγορά να προβαίνουν σε άμεση απόσυρσή και ταυτόχρονη ενημέρωση της εκάστοτε αρμόδιας αρχής για την επιτήρηση της αγοράς, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία υπάγεται το προϊόν. Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση διαπίστωσης από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές οι οποίες ενεργοποιούνται αμέσως μετά από κάθε ειδοποίηση μέσω του συστήματος RAPEX ή ύστερα από καταγγελίες καταναλωτών ότι τα προϊόντα αυτά εξακολουθούν να κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, η Γ.Γ.Κ θα επιβάλλει αυστηρές διοικητικές κυρώσεις με βάση το Νόμο 2251/94, σε όλους όσους εμπλέκονται στην αλυσίδα διακίνησής των προϊόντων αυτών στην ελληνική αγορά.

2 Σύστημα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίμων (RAPEX) - Εβδομαδιαία επισκόπηση κοινοποιήσεων μέσω RAPEX Εβδομάδα Νo. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν (κάντε κλικ στη φωτογραφία για να τη μεγεθύνετε) Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την κοινοποιούσα χώρα /09 Πολωνία Κατηγορία: Διακοσμητικά αντικείμενα Προϊόν: Λάμπες πετρελαίου Κλασσική λάμπα κηροζίνης Κίνδυνος χημικών χημικών, καθώς: Απόσυρση από την αγορά με Μάρκα: Άγνωστη 1. KL-4 COLORS (μπλε χρώματος), 2. L-888 HG (κόκκινου χρώματος). - Στην λάμπα πετρελαίου με αριθμό μοντέλου KL-4 COLORS, το προστατευτικό του φυτιλιού επιτρέπει την πρόσβαση στο φυτίλι από τα παιδιά. Περιγραφή: Αμφότερες οι λάμπες είναι κατασκευασμένες από γυαλί και αποτελούνται από ένα γυάλινο δοχείο και μια μεταλλική υποδοχή για φυτίλι. Επιπλέον, το περίβλημα του φυτιλιού είναι από μέταλλο. Χώρα προέλευσης: Κίνα - Στην λάμπα πετρελαίου με αριθμό μοντέλου L-888 HG, έχουν εντοπιστεί οι ακόλουθες ανωμαλίες: - To περίβλημα του φυτιλιού ενδέχεται να αποκολληθεί κατά τη διάρκεια της ανύψωσής του ή της περιστροφής του στις 180, με αποτέλεσμα να σπάει ή να ραγίζει τμήμα της λάμπας. - Η λάμπα δεν προστατεύει από τις διαρροές. Κατά συνέπεια, τα παιδιά ενδέχεται να πιούν πετρέλαιο από τις αφύλακτες λάμπες.

3 συμμορφώνεται με το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN /09 Φιλανδία Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Παιδικό σακάκι Αθλητικό σακάκι Μάρκα: Sinisalo Blaze Art. Nr: (πάνω στην ετικέτα η οποία είναι επικολλημένη στο σακάκι) Περιγραφή: Σακάκι μαύρου χρώματος που εμπεριέχει λειτουργικά κορδόνια. Εμπεριέχεται κείμενο με λευκά Κίνδυνος στραγγαλισμού, εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών περίσφιξης στην περιοχή του λαιμού. Το σακάκι δεν συμμορφώνεται με το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 14682, σύμφωνα με το οποίο, τα ενδύματα που προορίζονται για παιδιά ηλικίας κάτω των 7 ετών και ύψους κάτω των 134 cm, ενδέχεται να μην Η εισαγωγή απορρίφθηκε από τις αρχές του τελωνείου.

4 και τιρκουάζ γράμματα Sinisalo Blaze, το οποίο είναι εντυπωμένο στο μπροστινό και στο πίσω μέρος του σακακιού. Χώρα προέλευσης: Κίνα εμπεριέχουν κορδόνια περίσφιξης, λειτουργικά κορδόνια ή διακοσμητικά κορδόνια στην περιοχή της κουκούλας ή του λαιμού /09 Σλοβακία Κατηγορία: Αθλητικός εξοπλισμός / εξοπλισμός χόμπι Προϊόν: Mountain bicycle Esperia Excalibur Μάρκα: ESPERIA Excalibur , αριθμός πλαισίου: XLO427175, αριθμός EAN: Περιγραφή: Mountain bike με τροχούς 26 (ιντσών), πλήρη ανάρτηση και 21 ταχύτητες. Πάνω στο πλαίσιο υπάρχει η ακόλουθη σήμανση στα αγγλικά: "Esperia Excalibur 3900, Sport series, full suspended, Light strong". Επιπλέον, εμπεριέχονται οι εξής σημάνσεις: Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών πρόκλησης τραυματισμών, καθώς: - Οι οπές που σχηματίζονται σε μέρος του συστήματος πέδησης δεν φέρει προειδοποιητικές σημάνσεις, έτσι ώστε να ενημερώσει τον καταναλωτή σχετικά με κινδύνους που προκαλούνται από τη φθορά των οπών. - Ο άξονας του πεντάλ ενδέχεται να ραγίσει. Απαγόρευση πωλήσεων και απόσυρση από καταναλωτές με - πάνω στο αυτοκόλλητο: "ESPERIA bikes conformity EN 14766" - πάνω στο μπροστινό πιρούνι: "ZOOM 351, ENDURA" - πάνω στο κιβώτιο ταχυτήτων: "AMAR DUO INDEX". - Το σύστημα του πεντάλ δεν συμμορφώνεται με τα σχετικά πρότυπα. συμμορφώνεται με το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN Χώρα προέλευσης: Ιταλία

5 4 0004/09 Ηνωμένο Βασίλειο Κατηγορία: Αθλητικός εξοπλισμός / εξοπλισμός χόμπι Προϊόν: Σακάκι για ξιφασκία - Beijing FIE 800N Jacket & παντελόνι για ξιφασκία - Beijing FIE 800N Breeches Μάρκα: Wuxi Άγνωστος Περιγραφή: Σακάκι και παντελόνι για ξιφασκία, επίπεδο 2 (800N). Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών πρόκλησης τραυματισμών, καθώς: Παρά τις διαμαρτυρίες, τα ενδύματα δεν συμμορφώνονται με τα σχετικά πρότυπα για την αντίσταση διάτρησης του ενδύματος στο επίπεδο 2 (υπολογισμένη τιμή άνω των 800 N). Εθελούσια καταναλωτές μέσω του εισαγωγέα. Απαγόρευση πωλήσεων με Χώρα προέλευσης: Κίνα συμμορφώνεται με την Οδηγία Προσωπικού Προστατευτικού Εξοπλισμού και το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο /09 Ηνωμένο Βασίλειο Κατηγορία: Αντικείμενα παιδικής φροντίδας και παιδικός εξοπλισμός Προϊόν: Πακέτο που εμπεριέχει 4 πιπίλες μάρκας Griptight, κατασκευασμένες από σιλικόνη Μάρκα: Griptight Κωδικός προϊόντος: 66450, barcode: Περιγραφή: Πακέτο το οποίο αποτελείται από τέσσερις βρεφικές πιπίλες με θηλές από καθαρή σιλικόνη. Όλες οι σαλιάρες έχουν δαχτυλίδι και περίβλημα λευκού χρώματος, καθώς και προστατευτικό ροζ, ανοιχτού μπλε ή σκούρου μπλε χρώματος. Η συσκευασία Κίνδυνος ασφυξίας ασφυξίας, καθώς η θηλή από σιλικόνη ενδέχεται να αποσπαστεί από το προϊόν με δύναμη μικρότερη από 90 N. συμμορφώνεται με το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN Εθελούσια καταναλωτές μέσω του εισαγωγέα.

6 αποτελείται από πλαστική, διαφανή τσάντα με πλαίσιο μπλε ή κίτρινου χρώματος. Στο μπροστινό τμήμα της συσκευασίας υπάρχει η επιγραφή: Griptight με μπλε γράμματα. Η συσκευασία φέρει το όνομα και τη διεύθυνση του εισαγωγέα, καθώς και οδηγίες χρήσης αλλά και προειδοποιήσεις σχετικά με την ασφάλεια των καταναλωτών. Χώρα προέλευσης: Κίνα /09 Ελλάδα Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Παιδική μπλούζα Μάρκα: CHAMPION Κωδικός: Περιγραφή: Φούτερ το οποίο διατίθεται σε κόκκινο, μπλε και ανοιχτό μπλε. Το φούτερ διαθέτει δύο τσέπες και κουκούλα με κορδόνια που λήγουν σε πλαστικές μπαρέτες. Στο μπροστινό μέρος του προϊόντος υπάρχει εντυπωμένη η ακόλουθη επιγραφή: ATHLETIC Champion 19 NY 19. Μέγεθος: για παιδιά ηλικίας από 5 έως 14 ετών. Κίνδυνος ασφυξίας ασφυξίας, εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών, μήκους από 19 cm (για παιδιά ηλικίας από 5-6 ετών) έως 24 cm (για παιδιά ηλικίας από ετών) στην περιοχή του λαιμού. συμμορφώνεται με το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 14682, σύμφωνα με το οποίο τα ενδύματα που προορίζονται για παιδιά ηλικίας 0-7 ετών, δεν θα πρέπει να σχεδιάζονται, να κατασκευάζονται και Έγιναν διορθωτικές ενέργειες από τον εισαγωγέα μετά από εντολή της διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου της Γενικής Γραμματείας.

7 Χώρα προέλευσης: Άγνωστη να εφοδιάζονται με κορδόνια περίσφιξης, λειτουργικά ή διακοσμητικά κορδόνια στην περιοχή της κουκούλας ή του λαιμού. Επιπλέον, ενδύματα που προορίζονται για παιδιά ηλικίας από 7 έως 14 ετών, δεν πρέπει να φέρουν κορδόνια που να υπερβαίνουν τα 75 mm /09 Ελλάδα Κατηγορία: Μηχανοκίνητα οχήματα Προϊόν: Καλωδίωση πλευρικού αερόσακου Μάρκα: HYUNDAI Μοντέλο Elantra Περιγραφή: Στην ανάκληση εμπλέκονται μοντέλα οχημάτων των ετών , τα οποία έχουν κατασκευαστεί από τις 12 Μαρτίου του 2000 έως τις 18 Δεκεμβρίου του 2001 και οι αριθμοί πλαισίου κυμαίνονται από: KMHD(*)41BP1U έως KMHD(*)41BP2U [όπου (*)= M ή N]. Στα επηρεαζόμενα οχήματα υπάρχει πιθανότητα μετά από μετακινήσεις του καθίσματος να μετατοπισθεί και η καλωδίωση του πλευρικού αερόσακου και ως εκ τούτου να ενεργοποιηθεί η προειδοποιητική λυχνία αερόσακου καταγράφοντας βλάβη στην μνήμη του εγκεφάλου. Εθελούσιες διορθωτικές ενέργειες από τον εισαγωγέα. Έχει γίνει σχετική δημοσίευση στον Τύπο για την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού με το από 11/12/2008 Δελτίο Τύπου. Χώρα προέλευσης: Κορέα Δεν υπάρχει διαθέσιμη εικόνα /09 Σλοβακία Κατηγορία: Αθλητικός εξοπλισμός / εξοπλισμός χόμπι Προϊόν: Ποδήλατο πόλης Μάρκα: KENZEL Κομψό ποδήλατο πόλης με τροχούς 26 ιντσών και αριθμό πλαισίου KEN Περιγραφή: Ποδήλατο πόλης με τροχούς 26 ιντσών, μία Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών πρόκλησης τραυματισμών, καθώς: - Ο τρόπος που είναι σχεδιασμένο το φρένο δεν διασφαλίζει γερό κράτημα και κατά συνέπεια ο καταναλωτής ενδέχεται να Εθελούσια απόσυρση από καταναλωτές μέσω του κατασκευαστή.

8 ταχύτητα και φρένο για το πίσω πεντάλ στον πίσω τροχό. Το πλαίσιο φέρει την ακόλουθη σήμανση στα αγγλικά: KENZEL Elegance, City Bike, KEN Χώρα προέλευσης: Σλοβακία μην κατορθώσει να σταματήσει έγκαιρα. - Το τιμόνι ενδέχεται να αποκολληθεί εντελώς με αποτέλεσμα να χάσει ο αναβάτης τον έλεγχο του ποδηλάτου. συμμορφώνεται με το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN /09 Σλοβακία Κατηγορία: Αθλητικός εξοπλισμός / εξοπλισμός χόμπι Προϊόν: Ποδήλατο πόλης Μάρκα: KENZEL City 26, αριθμός EAN: Περιγραφή: Ποδήλατο πόλης με τροχούς 26 ιντσών, μία ταχύτητα, και φρένο για το πίσω πεντάλ στον πίσω τροχό. Επιπλέον, υπάρχει καλάθι στο μπροστινό μέρος του ποδηλάτου, σχάρα στο πίσω μέρος, καθώς και φως με δυναμό. Το πλαίσιο φέρει την ακόλουθη σήμανση στα αγγλικά: KENZEL INTENSIVE City Classic 265. Χώρα προέλευσης: Άγνωστη Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών πρόκλησης τραυματισμών, καθώς: - Υπάρχουν αιχμηρές απολήξεις σε τμήματα του ποδηλάτου και συνεπώς ο αναβάτης ενδέχεται να τραυματιστεί κατά την συνήθη χρήση του ποδηλάτου. - Ο τρόπος που είναι σχεδιασμένο το φρένο δεν διασφαλίζει γερό κράτημα και κατά συνέπεια ο καταναλωτής ενδέχεται να μην κατορθώσει να σταματήσει έγκαιρα. - Το πιρούνι δύναται να περιστραφεί, με αποτέλεσμα να υπάρχει περίπτωση να χάσει ο αναβάτης εντελώς τον έλεγχο του ποδηλάτου. Εθελούσια απόσυρση από καταναλωτές μέσω του κατασκευαστή - Το τιμόνι ενδέχεται να αποκολληθεί εντελώς και συνεπώς ο αναβάτης να τραυματιστεί κατά την χρήση του ποδηλάτου.

9 συμμορφώνεται με το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN /09 Σλοβακία Κατηγορία: Αθλητικός εξοπλισμός / εξοπλισμός χόμπι Προϊόν: Ποδήλατο πόλης Μάρκα: C-Trading NEW 20" Περιγραφή: Ποδήλατο πόλης για γυναίκες με τροχούς 20 ιντσών, 1 ταχύτητα, πεντάλ πίσω φρένου στον πίσω τροχό. Επιπλέον, υπάρχει ένα καλάθι στο μπροστινό μέρος του ποδηλάτου, σχάρα στο πίσω μέρος, καθώς και φως με δυναμό. Το ποδήλατο έχει δυνατότητα αναδίπλωσης και φέρει την ακόλουθη σήμανση πάνω στο πλαίσιο: New 20, Made in Europe. Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών πρόκλησης τραυματισμών, καθώς: - Ο τρόπος που είναι σχεδιασμένο το φρένο δεν διασφαλίζει γερό κράτημα και κατά συνέπεια ο καταναλωτής ενδέχεται να μην κατορθώσει να σταματήσει έγκαιρα. - Το τιμόνι ενδέχεται να ραγίσει και να αποκολληθεί εντελώς και συνεπώς ο αναβάτης να χάσει τον έλεγχο του ποδηλάτου. Απόσυρση από την αγορά με Χώρα προέλευσης: Άγνωστη - Το πλαίσιο δεν κατάφερε να περάσει τη δοκιμασία ανθεκτικότητας σε άσκηση οριζόντιων δυνάμεων. Το ποδήλατο μπορεί να σταθεί σε κλίση 23 μοιρών, αντί για την απαιτούμενη κλίση, που είναι 25 μοιρών. Κατά συνέπεια ο αναβάτης ενδέχεται να πέσει από το ποδήλατο. - Ο άξονας του ποδηλάτου υπάρχει περίπτωση να ραγίσει. συμμορφώνεται με το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN Ισπανία Κατηγορία: Χημικά προϊόντα Κίνδυνος χημικών Απόσυρση από

10 0011/09 Προϊόν: Εργαλειοθήκη που εμπεριέχει υγρή κόλλα για την επισκευή του λάστιχου του ποδηλάτου. Μάρκα: Toolmate ITEM NO: AM7259, Código de barras: Περιγραφή: Το προϊόν είναι μια εργαλειοθήκη που εμπεριέχει υγρή κόλλα για την επισκευή του λάστιχου του ποδηλάτου, καθώς και μπαλώματα και εργαλεία. Οι λέξεις RED SUN εμφανίζονται στο σωληνάριο της κόλλας. Στο κάτω μέρος της συσκευασίας μπλίστερ, υπάρχουν οι διατυπώσεις: ITEM NO.: AM7259. Distributed by RSW International M8 8HN UK. Στο πίσω μέρος της συσκευασίας, υπάρχει ετικέτα που φέρει τη σήμανση: CB ", πληροφορίες σχετικά με τον εισαγωγέα και τη διατύπωση «ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ». χημικών, καθώς η υγρή κόλλα εμπεριέχει βενζόλιο σε αναλογία μεγαλύτερη από 28% του συνολικού βάρους του προϊόντος. Η εν λόγω ουσία χαρακτηρίζεται ως καρκινογόνος (κατηγορία I ) και ως μεταλλαξιογόνος (κατηγορία II). συμμορφώνεται με την Οδηγία Χημικών Περιορισμών 76/769/EEC. την αγορά με Χώρα προέλευσης: Κίνα /09 Ελλάδα Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Παιδικό φούτερ Μάρκα: CHAMPION Κίνδυνος στραγγαλισμού στραγγαλισμού, εξαιτίας της ύπαρξης κορδονιών, μήκους από 20 cm (για Έγιναν διορθωτικές ενέργειες από τον εισαγωγέα μετά από εντολή της διεύθυνσης

11 Κωδικός: Περιγραφή: Το φούτερ διατίθεται σε μαύρο, πορτοκαλί, κόκκινο, μπλε, ανοιχτό μπλε και γκρι χρώμα. Επιπλέον, το φούτερ διαθέτει τσέπες και κουκούλα με κορδόνια που καταλήγουν σε κόμπους. Στο μπροστινό μέρος του προϊόντος υπάρχει η επιγραφή: ATHLETIC Champion DEPARTMENT 19.Μεγέθη: για παιδιά από 5 έως 14 ετών. Χώρα προέλευσης: Άγνωστη παιδιά ηλικίας 5-6 ετών) έως 25 cm (για παιδιά ηλικίας ετών) στην περιοχή του λαιμού. συμμορφώνεται με το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 14682, σύμφωνα με το οποίο τα ενδύματα που προορίζονται για παιδιά ηλικίας 0-7 ετών, δεν θα πρέπει να σχεδιάζονται, να κατασκευάζονται και να εφοδιάζονται με κορδόνια περίσφιξης, λειτουργικά ή διακοσμητικά κορδόνια στην περιοχή της κουκούλας ή του λαιμού. Τεχνικού Ελέγχου της Γενικής Γραμματείας. Επιπλέον, ενδύματα που προορίζονται για παιδιά ηλικίας από 7 έως 14 ετών, δεν πρέπει να φέρουν κορδόνια που να υπερβαίνουν τα 75 mm /09 Ιρλανδία Κατηγορία: Μηχανοκίνητα οχήματα Προϊόν: Επιβατικό αυτοκίνητο - Auris Μάρκα: Toyota Άγνωστος Περιγραφή: Επιβατικό αυτοκίνητο Χώρα προέλευσης: Ιαπωνία Δεν υπάρχει διαθέσιμη εικόνα. Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών πρόκλησης τραυματισμών, καθώς τα μπουλόνια των πίσω φρένων ενδέχεται να χαλαρώσουν από τον πίσω άξονα, εξαιτίας της ανεπαρκούς ροπής στρέψης. Εθελούσιες διορθωτικές ενέργειες από τον εισαγωγέα. Η ανάκληση, σύμφωνα με δήλωση του διανομέα της TOYOTA στη χώρα μας, δεν αφορά οχήματα, που έχουν εισαχθεί από την επίσημη αντιπροσωπεία /09 Σλοβακία Κατηγορία: Εξοπλισμός φωτισμού Προϊόν: Επιτραπέζιο φωτιστικό Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας ηλεκτροπληξίας, καθώς: Εθελούσια απόσυρση από

12 Μάρκα: GLOBO Art , αριθμός EAN: Περιγραφή: Επιτραπέζιο φωτιστικό μαύρου χρώματος με λάμπα φθορίου. Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από PVC και μέταλλο και έχει δυνατότητα προσαρμογής του ύψους του. Η συσκευασία αποτελείται από ένα κουτί από χαρτόνι που φέρει τα ακόλουθα δεδομένα: αριθμός EAN, art. No, 1 x max 11W, PL, G23, IP 20. Χώρα προέλευσης: Κίνα - Το πλαστικό υλικό της υποδοχής του λαμπτήρα δεν κατάφερε να περάσει τα σχετικά τεστ. - Κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών αντοχής και θερμότητας, παρατηρήθηκε παραμόρφωση του περιβλήματος του φωτιστικού. - Το εγχειρίδιο με τις οδηγίες χρήσης και το εγχειρίδιο με τις οδηγίες εγκατάστασης είναι ελλιπή. συμμορφώνεται με την Οδηγία Χαμηλής Τάσης και το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN καταναλωτές μέσω του εισαγωγέα /09 Ισπανία Κατηγορία: Εξαρτήματα κουζίνας / μαγειρέματος Προϊόν: Φιάλη θερμός Μάρκα: NEOVE 1L. Ref Περιγραφή: Το εν λόγω προϊόν είναι μία φιάλη θερμός λευκού χρώματος. Το κάτω μέρος του προϊόντος είναι διακοσμημένο με λουλούδια μπλε χρώματος Κίνδυνος χημικών χημικών, εξαιτίας της παρουσίας ινών αμιάντου στα διάκενα των διπλών, γυάλινων τοιχωμάτων της φιάλης θερμός. συμμορφώνεται με την Οδηγία Χημικών Περιορισμών. Απόσυρση από την αγορά με

13 και η βάση φέρει τη σήμανση "GLASS VAUUM-1L/340z PULSAR-DESING: NEOVE". Δεν υπάρχει συσκευασία. 76/769/EEC. Χώρα προέλευσης: Άγνωστη /09 Ισπανία Κατηγορία: Εξαρτήματα κουζίνας / μαγειρέματος Προϊόν: Φιάλη θερμός Μάρκα: CASA SELECCIÓN Φλασκί θερμός για στερεά, χωρητικότητας 1.4 λίτρων. Αριθμός αντικειμένων: Παρτίδα: CL Barcode: Περιγραφή: Φιάλη θερμός μπλε χρώματος με γκρι καπάκι. Η φιάλη έχει χωρητικότητα 1.4 λίτρα. Η ετικέτα φέρει την ακόλουθη επιγραφή: "CASA SELECCIÓN", ενώ στην άλλη ετικέτα υπάρχει η επιγραφή: "TERMO SOLIDOS 1,4 LITRO. ITEM 31510". Κίνδυνος χημικών χημικών, εξαιτίας της παρουσίας ινών αμιάντου στα διάκενα των διπλών, γυάλινων τοιχωμάτων της φιάλης θερμός. συμμορφώνεται με την Οδηγία Χημικών Περιορισμών. 76/769/EEC. Εθελούσια απόσυρση από την αγορά μέσω του εισαγωγέα. Χώρα προέλευσης: Κίνα

14 /09 Ολλανδία Κατηγορία: Συσκευές υγραερίου Προϊόν: Θερμάστρα σε σχήμα ομπρέλας για χρήση σε εξωτερικό χώρο. Μάρκα: Changzhou Gardensun Furnace HSS (28-30/37 mbar,13.0 kw, 870 g/hr) Περιγραφή: Θερμάστρα που χρησιμοποιείται σε εξωτερικούς χώρους καθώς και σε χώρους με δυνατό εξαερισμό. Κίνδυνος εγκαυμάτων εγκαυμάτων, εξαιτίας της έκρηξης που ενδέχεται να σημειωθεί ύστερα από ανάφλεξη σε χαμηλή πίεση. το προϊόν δεν συμμορφώνεται με την Οδηγία Συσκευών Υγραερίου 90/396/EEC και το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN Απαγόρευση πωλήσεων και απόσυρση από την αγορά με Χώρα προέλευσης: Κίνα

15 /09 Σλοβακία Κατηγορία: Αθλητικός εξοπλισμός / εξοπλισμός χόμπι Προϊόν: Speed bicycle Μάρκα: OLPRAN OLPRAN Speed 26, Αριθμός πλαισίου CMP06K3648, αριθμός EAN : Περιγραφή: Mountain bicycle με τροχούς 26 ιντσών και 18 ταχύτητες, καθώς και τις ακόλουθες σημάνσεις: - πάνω στο πλαίσιο: OLPRAN, SPEED - πάνω στα φρένα: YINXING - πάνω στο πίσω κιβώτιο ταχυτήτων: SUNRUN. Χώρα προέλευσης: Άγνωστη Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών πρόκλησης τραυματισμών, καθώς: - Το περίβλημα των καλωδίων των φρένων δεν αντέχει στην απαιτούμενη δύναμη. Σε περίπτωση που το περίβλημα αφαιρεθεί τυχαία, ενδέχεται να προκληθούν ατυχήματα εξαιτίας των ελεύθερων καλωδίων. - Το σημείο στο οποίο συναρμολογείται η χειρολαβή και το τιμόνι δεν αντέχει τη δοκιμασία ανθεκτικότητας και κατά συνέπεια υπάρχει περίπτωση να ραγίσει το τιμόνι. Απαγόρευση πωλήσεων και την αγορά από καταναλωτές με εντολή. - Το μπροστινό πιρούνι δεν αντέχει τη δοκιμασία αντοχής, το περίβλημα της σέλας αποσπάται από το σασί της σέλας κατά τη διάρκεια των διαφόρων δοκιμασιών. συμμορφώνεται με το σχετικό Ευρωπαϊκό

16 Πρότυπο EN /09 Σλοβακία Κατηγορία: Αθλητικός εξοπλισμός / εξοπλισμός χόμπι Προϊόν: Astoria bicycle Μάρκα: MADISON MADISON Astoria 20", Αριθμός πλαισίου UAX Περιγραφή: Mountain bicycle με τροχούς 20 ιντσών και 6 ταχυτήτων, καθώς και την ακόλουθη σήμανση πάνω στο πλαίσιο: MADISON. Χώρα προέλευσης: Άγνωστη Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών πρόκλησης τραυματισμών, καθώς: - To ποδήλατο δεν εμπεριέχει πληροφορίες σχετικά με το πόσο σφιχτά θα πρέπει να βιδώνονται τα μπουλόνια. - Το τιμόνι υπάρχει περίπτωση να ραγίσει, προκαλώντας την πτώση του αναβάτη. Απόσυρση από καταναλωτές με - Το ream που σχηματίζει μέρος του συστήματος πέδησης δεν φέρει προειδοποιητικές σημάνσεις, έτσι ώστε να ενημερώσει τον καταναλωτή σχετικά με κινδύνους που προκαλεί το παραπάνω πρόβλημα στο σύστημα πέδησης. συμμορφώνεται με το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN /09 Σλοβακία Κατηγορία: Αθλητικός εξοπλισμός / εξοπλισμός χόμπι Προϊόν: Piranha bicycle Μάρκα: ESPERIA BMX Yetti 16, Αριθμούς πλαισίου HZ Περιγραφή: Mountain bicycle, με τροχούς 16 ιντσών, 1 ταχύτητα, καθώς και την ακόλουθη σήμανση πάνω στο πλαίσιο: PIRANHA, Yetti. Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών πρόκλησης τραυματισμών, καθώς το σημείο στο οποίο είναι συναρμολογημένη η χειρολαβή με το τιμόνι, δεν κατάφερε να περάσει τη δοκιμασία ανθεκτικότητας. Κατά συνέπεια, το τιμόνι ενδέχεται να σπάσει. Απαγόρευση πωλήσεων, απόσυρση από καταναλωτές με

17 Χώρα προέλευσης: Άγνωστη συμμορφώνεται με το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN /09 Βουλγαρία Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Παιδικό κοντομάνικο μπλουζάκι Μάρκα: Ronis Άγνωστος Περιγραφή: Παιδική κοντομάνικη μπλούζα, μάρκας Ronis. Η μπλούζα είναι ροζ χρώματος και φέρει την απεικόνιση μιας κοπέλας στο μπροστινό μέρος, καθώς και κορδόνια που δένουν στο πίσω μέρος του λαιμού. Επιπλέον, το προϊόν φέρει επικολλημένη ετικέτα με τις ακόλουθες πληροφορίες στα Βουλγάρικα και σε άλλες γλώσσες. Σύνθεση: 95% βαμβάκι, 5% ελαστίνη. Το ένδυμα έχει κατασκευαστεί κατά το έτος 2007 και φέρει το συνήθη σύμβολα σχετικά με το πλύσιμο και το σιδέρωμα του προϊόντος. Το προϊόν πωλείται σε διαφανή συσκευασία από πολυαιθάνιο. Κίνδυνος ασφυξίας ασφυξίας, εξαιτίας των κορδονιών στην περιοχή της κουκούλας ή του λαιμού. συμμορφώνεται με το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN Απόσυρση από καταναλωτές με Χώρα προέλευσης: Βουλγαρία

18 /09 Βουλγαρία Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Παιδικό φούτερ Μάρκα: Kidsplanet Barcode Περιγραφή: Κοντομάνικο παιδικό φούτερ με εντυπωμένα διακοσμητικά σχέδια και τις εξής επιγραφές: "58", "Skater girl, "we can do it", καθώς και μια κουκούλα με υφασμάτινα κορδόνια. Επιπλέον, το προϊόν φέρει επικολλημένες ετικέτες με τις ακόλουθες πληροφορίες: Σύνθεση: 100% βαμβάκι, εισάγεται από την Ταϊλάνδη, κατασκευάζεται στην Ταϊλάνδη, barcode , καθώς και τα σύμβολα πλυσίματος και σιδερώματος του προϊόντος. Το προϊόν πωλείται χωρίς συσκευασία. Κίνδυνος ασφυξίας ασφυξίας, εξαιτίας των κορδονιών στην περιοχή της κουκούλας ή του λαιμού. συμμορφώνεται με το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN Απόσυρση από καταναλωτές με Χώρα προέλευσης: Ταϊλάνδη

19 /09 Ηνωμένο Βασίλειο Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Απομίμηση αεροβόλου μπαζούκας Μάρκα: Palodone Products - Brainiac Bazooka, BR1270, Barcode: , - BHS Powershot Bazooka, BHS 0166, Barcode: Περιγραφή: Το προϊόν είναι παιχνίδι - απομίμηση αεροβόλου μπαζούκας. Το παιχνίδι είναι κατασκευασμένο από πλαστικό μαύρου και κίτρινου χρώματος, έχει μήκος 500 mm και χειρολαβή κίτρινου χρώματος. Η συσκευασία είναι μαύρου και κίτρινου χρώματος και φέρει τις ακόλουθες διατυπώσεις: Brainiac Bazooka και Sky One. Στο πίσω μέρος της συσκευασίας υπάρχει η προειδοποιητική σήμανση: «Προσοχή! Κίνδυνος πνιγμού. Ακατάλληλο για παιδιά ηλικίας κάτω των 36 μηνών εξαιτίας της ύπαρξης μικροσκοπικών κομματιών. Προσοχή! Ακατάλληλο για χρήση χωρίς την επίβλεψη κάποιου ενήλικα, καθώς υπάρχουν αιχμηρές απολήξεις. Προσοχή! Μην στοχεύετε τα μάτια ή το πρόσωπο». Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών πρόκλησης τραυματισμών, καθώς δεν διαθέτει την απαιτούμενη μηχανική αντοχή έτσι ώστε να αντέχει την πίεση στην οποία υποβάλλεται κατά τη διάρκεια της χρήσης χωρίς να σπάει. Κατά συνέπεια υπάρχει ο κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμού του καταναλωτή. Ένα ατύχημα έχει αναφερθεί. Εθελούσια απόσυρση από καταναλωτές μέσω του παραγωγού. Χώρα προέλευσης: Κίνα /09 Βουλγαρία Κατηγορία: Προϊόντα που θυμίζουν τρόφιμα Προϊόν: Σαπούνι Κίνδυνος πνιγμού Απαγόρευση πωλήσεων, απόσυρση από

20 Μάρκα: Lutex SRL - Σαπούνι σε σχήμα φρούτου κομμένου σε φέτες pineapple («ανανάς»), barcode , - Σαπούνι σε σχήμα φρούτου κομμένου σε φέτες - orange («πορτοκάλι»), barcode , πνιγμού, εξαιτίας της μερικής παραμόρφωσης και αποκόλλησης μικροσκοπικών κομματιών, τα οποία χωράνε εξολοκλήρου στον κύλινδρο απομίμησης φάρυγγα. Κατ επέκταση, τα παιδιά μπορεί να το βάλουν στο στόμα και να το καταπιούν με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να πάθουν ασφυξία ή να πνιγούν. καταναλωτές με - Σαπούνι σε σχήμα φρούτου κομμένου σε φέτες - peach (ροδάκινο), barcode Περιγραφή: Σαπούνια γλυκερίνης, τα οποία θυμίζουν κομμένα κομμάτια φρούτων (ανανάς, πορτοκάλι και ροδάκινο) εξαιτίας του σχήματος, της εμφάνισης και του αρώματός. Η συσκευασία είναι κατασκευασμένη από σκληρό διαφανές υλικό και εμπεριέχει ετικέτα με τις ακόλουθες πληροφορίες στα βουλγάρικα και σε άλλες γλώσσες: σαπούνι γλυκερίνης g. συμμορφώνεται με την Οδηγία 87/357/EEC για προϊόντα που δεν εμφανίζονται υπό την πραγματική μορφή θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία ή ασφάλεια των καταναλωτών. Χώρα προέλευσης: Χονγκ Κονγκ /09 Γερμανία Κατηγορία: Μηχανοκίνητα οχήματα Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών Εθελούσιες διορθωτικές

21 Προϊόν: Επιβατικό αυτοκίνητο - Audi A3 Sportback Μάρκα: Audi Όχημα τύπου 8P, EC typeapproval e1*2001*116*0217*. Περιγραφή: Tα οχήματα που εμπλέκονται στην ανάκληση κατασκευάστηκαν από στον Ιούνιο και τον Οκτώβριο του 2008, έχουν μηχανή με στοιχεία: ισχύς: 147kW και χωρητικότητα: 2.0 litre. Oι αριθμοί πλαισίου κυμαίνονται από WAU _8P_9A έως WAU _8P_9A Χώρα προέλευσης: Γερμανία Δεν υπάρχει διαθέσιμη εικόνα. πρόκλησης τραυματισμών, καθώς τα λάστιχα που τοποθετούνται πάνω στα οχήματα από τον κατασκευαστή, φέρουν το σύμβολο W (270 km/h), το οποίο δηλώνει τη μέγιστη ταχύτητα που κυμαίνεται μεταξύ 236 και 238 km/h. Εξαιτίας ενός σφάλματος, τα έγγραφα του Πιστοποιητικού Συμμόρφωσης (COC) (τμήματα 15.1 και 15.2) φέρουν το σύμβολο H (για 210 km/h), ενώ το εν λόγω σύμβολο σχετίζεται με το μέγεθος που έχουν τα λάστιχα. Το σύμβολο ταχύτητας θα έπρεπε να είναι το W. ενέργειες από τον κατασκευαστή. Η ανάκληση, σύμφωνα με δήλωση του διανομέα της AUDI στη χώρα μας, δεν αφορά οχήματα, που έχουν εισαχθεί από την επίσημη αντιπροσωπεία /09 Ισπανία Κατηγορία: Εξοπλισμός κουζίνας / αξεσουάρ μαγειρέματος Προϊόν: Φιάλη θερμός πορτοκαλί χρώματος Μάρκα: MOMPÓ Barcode : Περιγραφή: Φιάλη θερμός πορτοκαλί χρώματος. Το προϊόν δεν φέρει ετικέτες και πωλείται χωρίς συσκευασία. Κίνδυνος χημικών χημικών, εξαιτίας της παρουσίας ινών αμιάντου στα διάκενα της διπλής γυάλινης επιφάνειας της φιάλης του θερμός. συμμορφώνεται με την Οδηγία Χημικών Περιορισμών 76/769/EEC. Απόσυρση από την αγορά με Χώρα προέλευσης: Άγνωστη

22 /09 Ισπανία Κατηγορία: Εξοπλισμός κουζίνας / αξεσουάρ μαγειρέματος Προϊόν: Φιάλη θερμός Μάρκα: CASA SELECCIÓN Αριθμός αντικειμένου: 31511, αριθμός παρτίδας: CL102004, Bar Code: Περιγραφή: Φιάλη θερμός χωρητικότητας 0.45 λίτρων. Η επιγραφή CASA SELECCIÓN αναγράφεται σε μία από τις ετικέτες και η επιγραφή 'ITEM αναγράφεται στην άλλη. Η φιάλη θερμός διατίθεται στην αγορά σε διάφορα χρώματα. Ο εισαγωγέας αναγράφεται πάνω στο προϊόν. Το προϊόν πωλείται χωρίς συσκευασία. Κίνδυνος χημικών χημικών, εξαιτίας της παρουσίας ινών αμιάντου στα διάκενα της διπλής γυάλινης επιφάνειας της φιάλης του θερμός. συμμορφώνεται με την Οδηγία Χημικών Περιορισμών 76/769/EEC. Απόσυρση από την αγορά με Χώρα προέλευσης: Κίνα

23 /09 Ισπανία Κατηγορία: Εξοπλισμός κουζίνας / αξεσουάρ μαγειρέματος Προϊόν: Φιάλη θερμός Μάρκα: MOMPÓ Barcode: Κίνδυνος χημικών χημικών, εξαιτίας της παρουσίας ινών αμιάντου στα διάκενα της διπλής γυάλινης επιφάνειας της φιάλης του θερμός. Απόσυρση από καταναλωτές με Περιγραφή: Φιάλη θερμός μπλε χρώματος που φέρει ετικέτα συμμορφώνεται με την

24 στο κέντρο της με την επιγραφή MOMPÓ. Δεν υπάρχει συσκευασία. Οδηγία Χημικών Περιορισμών 76/769/EEC. Χώρα προέλευσης: Άγνωστη /09 Νορβηγία Κατηγορία: Συσκευές υγραερίου Προϊόν: Φορητό δοχείο LPG Μάρκα: Άγνωστη LPG 26.2L-1, Serial no Περιγραφή: Κίνδυνος φωτιάς φωτιάς και έκρηξης, καθώς: - Τα σήμα P δεν αναγράφεται σε όλα τα δοχεία LPG. Απαγόρευση πωλήσεων, απόσυρση από καταναλωτές με

25 Επαναφορτιζόμενος, φορητός κύλινδρος υγραερίου. Ο κύλινδρος είναι κατασκευασμένος από ατσάλι και έχει χωρητικότητα 26.2 L. Πίεση: 30 bar. Τα δοχεία χρησιμοποιήθηκαν από καταναλωτές για μαγείρεμα και θέρμανση. - Δεν εμπεριέχεται πιστοποιητικό συμβατότητας και τα δοχεία δεν φέρουν διακριτικές σημάνσεις. Χώρα προέλευσης: Κίνα /09 Βέλγιο Κατηγορία: Άλλα Προϊόν: Σύστημα στήριξης για σώματα θέρμανσης - Rettig Μάρκα: Radson (BE), Funimetal (FR) και Purmo (DE, FI, IE, UK, RO, LT, PL) Vertical 10, 20, 21, 22; Kos V 21 και 22; Faro V 21 και 22. Σύστημα στήριξης: U2V1 ή U2V2 Περιγραφή: Κάθετα σώματα θέρμανσης με το ίδιο σύστημα στήριξης. Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών πρόκλησης τραυματισμών, καθώς αν το σύστημα στήριξης δεν τοποθετηθεί σωστά (δεν πιεστεί το επάνω μέρος του ώστε να «κουμπώσει») και υπάρχει κενό, το θερμαντικό σώμα ενδέχεται να χαλαρώσει στην κορυφή, να γύρει προς τα μπροστά και να αποκολληθεί από τον τοίχο. To επάνω μέρος του στηρίγματος ενδέχεται να σπάσει σε περίπτωση Εθελούσια απόσυρση από την αγορά μέσω του κατασκευαστή. Στην Ελλάδα ο διανομέας των ανωτέρω προϊόντων θα προβεί σε άμεση αντικατάσταση όλων των συστημάτων στήριξης, που έχουν τοποθετηθεί σε

26 Χώρα προέλευσης: Βέλγιο αποσυναρμολόγησης ή επανασυναρμολόγησης. Οποιαδήποτε δυσλειτουργία στο σύστημα στήριξης ενδέχεται να έχει ως συνέπεια την πτώση του σώματος θερμαντικού. Ειδικότερα για τύπους σωμάτων Vertical 10, 20, 21 και 22, Kos V 21 και 22 και Faro V 21 και 22, οι οποίοι εφοδιάζονται με τα συστήματα στήριξης με τον κωδικό U2V2, τα κάτω στηρίγματα του συστήματος στήριξης ενδέχεται να αρχίσουν να λυγίζουν ή να παραμορφώνονται κατά την εγκατάσταση, όταν π.χ. όλο το βάρος του σώματος στηρίζετε σε ένα μόνο στήριγμα ή σε περίπτωση κακομεταχείρισης του σώματος γενικά, με αποτέλεσμα το θερμαντικό σώμα να μην στηρίζεται επαρκώς και να υπάρχει κίνδυνος πτώσης του από τον τοίχο. Έχουν αναφερθεί διάφορα περιστατικά. καταναλωτές.

27 /09 Σλοβενία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Κούκλα με πόνυ - Fruit Kids Μάρκα: Άγνωστη EAN Κίνδυνος χημικών χημικών καθώς περιέχει 26% κατά βάρος διισοεννεάνο φθαλικό εστέρα (DINP). Εθελούσια καταναλωτές μέσω του διανομέα. Περιγραφή: Κούκλα με μαλακό σώμα, πλαστικό κεφάλι, χέρια και πόδια, η οποία πωλείται συσκευασμένη σε διάφανη συσκευασία μαζί με ένα πόνυ. Χώρα προέλευσης: Κίνα Σύμφωνα με την Οδηγία χημικών Περιορισμών 76/769/EEC, ορισμένοι φθαλικοί εστέρες έχουν απαγορευτεί στα παιχνίδια.

28 /09 Ελλάδα Κατηγορία: Σκάφη αναψυχής Προϊόν: Jet Ski Kawasaki Σωλήνας καυσίμου Μάρκα: Kawasaki Μοντέλα JH1100-B1/2/3/4, JT1100-C1, JT1100-F1/2, JT1100-G1, JT1200-B1/2 και JT1500-A1 Περιγραφή: Η ανάκληση αφορά Jet Ski Kawasaki, μοντέλα ετών 2000 έως 2004, με σειριακό αριθμό: 1. JT1200-B1 από KAW50001A303 έως KAW54516G JT1200-B2 από KAW40001I304 έως KAW42896E JT1500-A1 από KAW60001J304 έως KAW64295E JT1100-C1 από KAW50001B000 έως KAW55315G JT1100-F1 από KAW10001J001 έως KAW JT1100-F2 από KAW10001J102 έως KAW15232F JT1100-G1 από KAW70001G203 έως KAW71091C JH1100-B1 από KAW90001B101 έως KAW91112F JH1100-B2 από KAW90001B102 έως KAW90493K JH1100-B3 από KAW90001I203 έως KAW90285B JH1100-B4 από KAW10001I304 έως KAW10259K304 Στα επηρεαζόμενα Jet Ski, τα σωληνάκια καυσίμου μπορεί να μην είναι επαρκώς σφιγμένα στην αντλία καυσίμου και στο φίλτρο καυσίμου. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ατύχημα με απρόβλεπτες συνέπειες. Εθελούσιες διορθωτικές ενέργειες από τον εισαγωγέα. Η ανάκληση, σύμφωνα με δήλωση του διανομέα της Kawasaki στη χώρα μας, αφορά 42 Jet Ski, οι ιδιοκτήτες των οποίων έχουν ήδη ενημερωθεί. Χώρα προέλευσης: Ηνωμένες

29 Πολιτείες /09 Λετονία Κατηγορία: Χημικά προϊόντα Προϊόν: Φυσική γόμα Μάρκα: Technicqll Stock No.310, EAN , Λήξη 08/2010 Περιγραφή: Φυσικό διάλυμα γόμας για επισκευή ποδηλάτων, το οποίο διατίθεται σε λευκό πλαστικό σωληνάριο με πράσινα έντυπα γράμματα (20 ml) και συσκευασία μπλίστερ. Χώρα προέλευσης: Πολωνία Κίνδυνος χημικών χημικών καθώς περιέχει 0.29% τολουόλιο. Το τολουόλιο δε θα πρέπει να διατίθεται στην αγορά ή να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο ή συστατικό σε συγκεντρώσεις ίσες ή μεγαλύτερες από 0.1% κατά βάρος, σε προϊόντα που διατίθενται στο ευρύ κοινό, καθώς χαρακτηρίζεται ως τοξικό για την αναπαραγωγή. Απόσυρση από την αγορά μέσω του διανομέα με συμμορφώνεται με την Οδηγία Χημικών Περιορισμών 76/769/EEC.

30 /09 Σλοβενία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Κούκλα Fruit Style Sheila Μάρκα: Beuty funny EAN Περιγραφή: Πλαστική κούκλα συσκευασμένη σε κουτί, το οποίο επισημαίνεται με τις κάτωθι προειδοποιήσεις: Κίνδυνος πνιγμού: Μικρά κομμάτια. Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 χρονών. Χώρα προέλευσης: Κίνα Κίνδυνος χημικών χημικών καθώς περιέχει 0.3% κατά βάρος δι(2- εθυλεξυλ) φθαλικό εστέρα (DEHP) και 6.6% κατά βάρος διισοεννεάνο φθαλικό εστέρα (DINP). Σύμφωνα με την Οδηγία χημικών Περιορισμών 76/769/EEC, ορισμένοι φθαλικοί εστέρες έχουν απαγορευτεί στα παιχνίδια. Εθελούσια απόσυρση από καταναλωτές μέσω του διανομέα /09 Λετονία Κατηγορία: Χημικό προϊόν Προϊόν: Κόλλα υποδημάτων Πολυουρεθάνη 4 Μάρκα: Technicqll Stock No.341/U17, EAN , EXE100205/4L/KB, Λήξη 03/2010 Περιγραφή: Λευκό σωληνάριο με μπλε έντυπα γράμματα, 20 ml. Χώρα προέλευσης: Πολωνία Κίνδυνος χημικών Το προϊόν ενέχει χημικό κίνδυνο γιατί περιέχει 0.15% τολουόλιο. Το τολουόλιο δε θα πρέπει να διατίθεται στην αγορά ή να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο ή συστατικό σε συγκεντρώσεις ίσες ή μεγαλύτερες από 0.1% κατά βάρος, σε προϊόντα που διατίθενται στο ευρύ κοινό, καθώς χαρακτηρίζεται ως τοξικό για την αναπαραγωγή. Απόσυρση από καταναλωτές μέσω του διανομέα με

31 συμμορφώνεται με την Οδηγία Χημικών Περιορισμών 76/769/EEC /09 Ελλάδα Κατηγορία: Μηχανοκίνητα οχήματα Προϊόν: Επιβατικό αυτοκίνητο - Subaru Tribeca - VDC (Vehicle Dynamics Control) G-Sensor Μάρκα: Subaru Tribeca Περιγραφή: Η ανάκληση αφορά οχήματα έ 2008 και 2009 με ακόλουθους αριθμούς πλαισίου: 1. '08MY 8S016867~8S (RHD European & General specs.) 8S016843~8S (LHD European & General specs.) ~ (North American specs.) Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών λόγω μη ορθής λειτουργία του V.D.C. (Vehicle Dynamics Control). Ένα ατύχημα έχει αναφερθεί. Εθελούσιες διορθωτικές ενέργειες από τον εισαγωγέα. Η ανάκληση, σύμφωνα με δήλωση του διανομέα της Subaru στη χώρα μας, αφορά 83 οχήματα, από τα οποία τα 7 έχουν παραδοθεί σ τελικούς ιδιοκτήτες, οι οποίοι έχουν ήδη ενημερωθεί. 2. '09MY 9S022001~9S (RHD European & General specs.) 9S022004~9S (LHD European & General specs.) ~

32 (North American specs.) Χώρα προέλευσης: Ηνωμένες Πολιτείες Δεν υπάρχει διαθέσιμη εικόνα /09 Ηνωμένο Βασίλειο Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Παιχνίδι Τηλεσκόπιο - Skywatcher Infinity 76P Μάρκα: Άγνωστη Άγνωστος Περιγραφή: Παιδικό πλαστικό τηλεσκόπιο, μπλε χρώματος. Χώρα προέλευσης: Κίνα Κίνδυνος πνιγμού πνιγμού λόγω του δυνητικού κινδύνου που παρουσιάζεται όταν το λουρί τοποθετηθεί γύρω από το λαιμό του παιδιού. Το λουρί παραμένει προσκολλημένο στο τηλεσκόπιο όταν υποβάλλεται σε δύναμη 90 N. Εθελούσια απόσυρση από καταναλωτές, μέσω του διανομέα. συμμορφώνεται με την Οδηγία Παιχνιδιών και το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN /09 Σλοβακία Κατηγορία: Ηλεκτρικές συσκευές Προϊόν: Φορτιστής κινητού τηλεφώνου Μάρκα: BEST MOBILE (στην συσκευασία), NOKIA (στο προϊόν) AC- 5E (στο προϊόν), N6300 (στην συσκευασία), EAN κωδικός: Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας συμμορφώνεται με την Οδηγία Χαμηλής Τάσης και τα σχετικά Ευρωπαϊκά Πρότυπα EN 60950, EN και ΕΝ Απαγόρευση πωλήσεων, απόσυρση από καταναλωτές με Περιγραφή: Φορτιστής κινητού τηλεφώνου κατασκευασμένος από μαύρο πλαστικό υλικό με τις ακόλουθες ενδείξεις στο προϊόν - NOKIA, AC-5E, CE, εσωτερικά: AC 100V- 240V, Hz, 180 ma, εξωτερικά: DC

33 5,0V, 800 ma, for its use only, Made in China, LPS, ASTEC, , Το προϊόν είναι συσκευασμένο σε μαύρο χάρτινο κουτί με τη φωτογραφία του προϊόντος και τις ενδείξεις "BEST MOBILE, The best for your mobile, mobile phone travel charger, N6300", κλπ. Χώρα προέλευσης: Κίνα ΠΡΟΪΟΝ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗΣ /09 Ουγγαρία Κατηγορία: Αναπτήρες Προϊόν: Φαντεζί αναπτήρες Μάρκα: AOMAI SMOKING Άγνωστος Περιγραφή: Το προϊόν είναι ένας επαναγεμιζόμενος μεταλλικός αναπτήρας σε μορφή ανοιχτηριού μπουκαλιού, που λειτουργεί με αέριο, Επίσης διαθέτει ενσωματωμένο φακό τύπου Κίνδυνος φωτιάς και εγκαυμάτων εγκαυμάτων γιατί είναι θελκτικό στα παιδιά, ιδιαίτερα στην ηλικία κάτω των 51 μηνών, καθώς θα μπορούσαν να το μπερδέψουν με παιχνίδι. Απόσυρση από καταναλωτές με

34 φλας. Διαστάσεις: 68x36x12 mm. Χώρα προέλευσης: Άγνωστη /09 Σλοβακία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Μαλακοί κύβοι - My first animals Μάρκα: TEDDIES , EAN κωδικός: Κίνδυνος χημικών χημικών γιατί περιέχει 0.24% διβουτυλο φθαλικό εστέρα (DBP) και 0.2% διισοεννεάνο φθαλικό εστέρα. Εθελούσια απόσυρση από καταναλωτές, μέσω του διανομέα. Περιγραφή: Δύο μαλακοί κύβοι κατασκευασμένοι από πλαστικό υλικό διακοσμημένοι με εικόνες ζώων. Η συσκευασία είναι πλαστική σακούλα κλεισμένη με χάρτινη ετικέτα που αναγράφει την ένδειξη "TEDDIES". Σύμφωνα με την Οδηγία Χημικού Περιορισμού 76/769/EEC, ορισμένοι φθαλικοί εστέρες έχουν απαγορευτεί. Χώρα προέλευσης: Κίνα

35 /09 Σλοβακία Κατηγορία: Ηλεκτρικές συσκευές Προϊόν: Φορτιστής κινητού τηλεφώνου Μάρκα: BEST MOBILE (στη συσκευασία), NEPTUNE (στο φορτιστή) 1. D800/D900, EAN κωδικός: /N70, EAN κωδικός: Περιγραφή: Φορτιστής κινητού τηλεφώνου ταξιδίου κατασκευασμένος από μαύρο πλαστικό υλικό με αυτοκόλλητα με τις ακόλουθες σημάνσεις, στο μπροστινό μέρος: Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας συμμορφώνεται με την Οδηγία Χαμηλής Τάσης και τα σχετικά Ευρωπαϊκά Πρότυπα EN 60950, EN και Εθελούσια απόσυρση από την αγορά μέσω του διανομέα. Απόσυρση από καταναλωτές μέσω του εισαγωγέα με 1. FOR D800/D FOR 6101/N70 και στο πίσω μέρος: NEPTUNE TRAVEL CHARGER, εσωτερικά: AC 100V- 240V, Hz, εξωτερικά: DC 4,5-9,6V, ma, CE, Made in China. Το προϊόν είναι συσκευασμένο σε χάρτινο κουτί με την επιγραφή "BEST MOBILE, The best for your mobile, mobile phone travel charger, CE", κλπ. Χώρα προέλευσης: Κίνα

36

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 8 Οκτωβρίου Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 8 Οκτωβρίου Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 8 Οκτωβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική

Διαβάστε περισσότερα

Σύστηµα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίµων (RAPEX)

Σύστηµα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίµων (RAPEX) Σύστηµα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίµων (RAPEX) - Εβδοµαδιαία επισκόπηση κοινοποιήσεων µέσω RAPEX - Εβδοµάδα 1-2007 No. Κοινοποιούντα κράτη- µέλη Προϊόν (κάντε κλικ

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 29 Μαρτίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 29 Μαρτίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 29 Μαρτίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 02 Ιουνίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 02 Ιουνίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 02 Ιουνίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ελτίο Τύπου Αθήνα, 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο κ. Θανάσης Σκορδάς ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις της Ευρωπαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX

ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX ελτίο Τύπου Αθήνα, 25 Σεπτεµβρίου 2006 ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX H κ. Θανάσης Σκορδάς ανακοινώνει µέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις της Ευρωπαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα

No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 24-30 / 2011 Report 28-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0640/11 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Αποσμητικά "Anhidrol" Μάρκα: IOOX HYGIENE

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 27 Μαΐου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 27 Μαΐου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 27 Μαΐου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική

Διαβάστε περισσότερα

ΥΕΕΒΤ: Δεκεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

ΥΕΕΒΤ: Δεκεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 05 Δεκεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 9 Δεκεμβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 09-10-11-12/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 09-10-11-12/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 09-10-11-12/ 2012 Report 09-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0337/12 ΓΑΛΛΙΑ Προϊόντα περιποίησης μαλλιών "Brazilian

Διαβάστε περισσότερα

ΥΕΕΒΤ: Ιανουαρίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

ΥΕΕΒΤ: Ιανουαρίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 23 Ιανουαρίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 31-34/ 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 31-34/ 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 31-34/ 2011 Report 31-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0461/11. ΟΛΛΑΝΔΙΑ Κρέμα λεύκανσης δέρματος "Faimess cream"

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 15 Ιουνίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 5 Οκτωβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 14 Ιουνίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. Δημοσίευση ανακοίνωσης που αφορά επικίνδυνα προϊόντα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. Δημοσίευση ανακοίνωσης που αφορά επικίνδυνα προϊόντα ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 Τηλ: + 357 22867377 Φαξ: + 357 22375120 e mail: atheodorou@mcit.gov.cy 10 Ιανουαρίου 2014 Διευθυντή Γραφείου

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 15 Μαΐου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 08 Ιουνίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 08 Ιουνίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 08 Ιουνίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή Δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 32-34-38 / 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 32-34-38 / 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 32-34-38 / 2012 Report 32-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα A12/1173/12 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Προϊόν περιποίησης νυχιών Μάρκα:

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 4 Μαΐου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Μαρτίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Μαρτίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Μαρτίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της ΕΕ για μη ασφαλή προϊόντα που γνωστοποιούνται στο Σύστημα Gras-Rapex

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της ΕΕ για μη ασφαλή προϊόντα που γνωστοποιούνται στο Σύστημα Gras-Rapex ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της ΕΕ για μη ασφαλή προϊόντα που γνωστοποιούνται στο Σύστημα Gras-Rapex Η Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών (Υ.Α.&Π.Κ.)

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 13 Ιουλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίμων (RAPEX)

Σύστημα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίμων (RAPEX) Σύστημα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίμων (RAPEX) - Εβδομαδιαία επισκόπηση κοινοποιήσεων μέσω RAPEX Εβδομάδα 15-2009 Νo. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν (κάντε κλικ στη φωτογραφία

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 30 Ιουλίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 13 Μαρτίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 46,48,51,52 / 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 46,48,51,52 / 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 46,48,51,52 / 2011 Report 46-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 1296/11 ΕΣΘΟΝΙΑ Πακέτο με καλλυντικά "CoCo`s Brazilian

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 1 Απριλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Εβδομαδιαία αναφορά κοινοποιήσεων μέσω RAPEX

Εβδομαδιαία αναφορά κοινοποιήσεων μέσω RAPEX Εβδομαδιαία αναφορά κοινοποιήσεων μέσω RAPEX Αναφορά 19 Σημείωση: H αναφορά A12/0325/13 από την 10η εβδομάδα του 2013 έχει αποσυρθεί οριστικά ύστερα από αποσαφήνιση του κινδύνου από τις αρχές κοινοποίησης.

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 20 Μαρτίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 15 23 / 2011

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 15 23 / 2011 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 15 23 / 2011 Report 15-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0334/11 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Κρέμα χέννας "Kone Henna Κρέμα" Μάρκα: Bajwa

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 2 Φεβρουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 4 Ιανουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 37-38-40-41-43-45/ 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 37-38-40-41-43-45/ 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 37-38-40-41-43-45/ 2011 Report 37-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0921/11 Πορτογαλία Προϊόν: Κρέμα λεύκανσης δέρματος

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2010 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 9 Δεκεμβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 31 Μαΐου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 31 Μαΐου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 31 Μαΐου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2010 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 8 Μαΐου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Χημικός. Αριθμός παρτίδας/ Barcode: 9H20B 811. Περιγραφή: Καταπραϋντική κρέμα σε πλαστικό σωληνάριο σε κουτί από χαρτόνι.

Χημικός. Αριθμός παρτίδας/ Barcode: 9H20B 811. Περιγραφή: Καταπραϋντική κρέμα σε πλαστικό σωληνάριο σε κουτί από χαρτόνι. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 43-44-45 / 2012 Report 43-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα A12/1592/12 ΟΛΛΑΝΔΙΑ Κρέμα σώματος Μάρκα: Gigi Όνομα:

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικός ιστοσελίδας ΟΟΣΑ: 53000000 ομορφιά

Κωδικός ιστοσελίδας ΟΟΣΑ: 53000000 ομορφιά ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 29-30-31-32-36-38-39(εβδομάδα)/20 Report 30-20 Κοινοποιούσα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα 1 A12/0731 ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Φυσική βαφή μαλλιών Μάρκα: ArtKolor

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Αθήνα, 01 Απριλίου 2010. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Αθήνα, 01 Απριλίου 2010. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 01 Απριλίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 30 Απριλίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 05-07-08/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 05-07-08/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 05-07-08/ 2012 Report 05-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0148/12 Πορτογαλία Προϊόν λεύκανσης δέρματος με βιταμίνη

Διαβάστε περισσότερα

ΥΕΕΒΤ: Σεπτεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

ΥΕΕΒΤ: Σεπτεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 12 Σεπτεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Νοεµβρίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Νοεµβρίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Νοεµβρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS (αναφορά) 42-43-44-45/ 2014-15

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS (αναφορά) 42-43-44-45/ 2014-15 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS (αναφορά) 42-43-44-45/ 20-15 Αναφορά 42-20 Κοινοποιούσα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την 37 A12/1637/ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Κραγιόν Μάρκα: Baolishi Όνομα: ΑΓΝΩΣΤΟ Τύπος/αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 22-23-24/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 22-23-24/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 22-23-24/ 2012 Report 22-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0825/12 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Προϊόντα που θυμίζουν τρόφιμα Προϊόν:

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 21 Μαΐου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 21 εκεµβρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Το συγκεκριμένο όχημα πληρεί τις παρακάτω προδιαγραφές: GB6675-2003/EN71 GB19865/EN62115 Ιδανικό για ηλικία: 4-8 ετών Κωδ./Code: 412154 Τηλεχειριστήριο τεσσάρων

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 07 Μαΐου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 15 Μαρτίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 01-02-04/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 01-02-04/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 01-02-04/ 2012 Report 01-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0019/12 ΡΟΥΜΑΝΙΑ Eyeliner Μάρκα: Ruby Rose Τύπος / αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 48-49/ No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 48-49/ No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 48-49/ 2012 Report 48-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα A12/1788/12 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Σαπούνι Μάρκα: Montclaire Όνομα: Round

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS 19, 21, 22 (αναφορά) 2018

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS 19, 21, 22 (αναφορά) 2018 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 19, 21, 22 (αναφορά) 2018 Αναφορά 19-2018 No. Κοινοποιούσα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα A12/0660 Κρέμα χεριών Mάρκα: Aromat Όνομα: Крем-бальзам

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 14 Δεκεμβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 11 Απριλίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 11 Απριλίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 11 Απριλίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 17 Νοεμβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 25 Ιανουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 05 Μαΐου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 05 Μαΐου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 05 Μαΐου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 01 Αυγούστου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 01 Αυγούστου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 01 Αυγούστου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 22 Ιουλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Τύπος / αριθμός μοντέλου: Nuru Platinum. Αριθμός παρτίδας: SBK01245L MFG24JUL12

Τύπος / αριθμός μοντέλου: Nuru Platinum. Αριθμός παρτίδας: SBK01245L MFG24JUL12 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 02/ 2013 Report 02-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα A12/0047/13 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Μικροβιολογικός Τζελ για μασάζ Μάρκα: Nuru

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 27 Αυγούστου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση Προϊόντα που περιέχουν Επικίνδυνες Χημικές Ουσίες

Ανακοίνωση Προϊόντα που περιέχουν Επικίνδυνες Χημικές Ουσίες 1 Ανακοίνωση Προϊόντα που περιέχουν Επικίνδυνες Χημικές Ουσίες Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν καταχωρηθεί στο Σύστημα Ταχείας Ανταλλαγής

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Τρίτη, 12 Απριλίου 2011 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Μπροστινό κέντρο/ Ελεύθερο κέντρο (Δισκόφρενου)

Μπροστινό κέντρο/ Ελεύθερο κέντρο (Δισκόφρενου) (Greek) DM-HB0005-03 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Μπροστινό κέντρο/ Ελεύθερο κέντρο (Δισκόφρενου) HB-M4050 FH-M4050 HB-M3050 FH-M3050 HB-RM33

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίμων (RAPEX)

Σύστημα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίμων (RAPEX) Σύστημα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίμων (RAPEX) - Εβδομαδιαία αναφορά κοινοποιήσεων μέσω RAPEX Αναφορά 18-2013 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 7 Απριλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 3 Ιουλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 28 Ιουλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Τρίτη, 24 Ιουνίου 20 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΥΕΕΒΤ: Νοεμβρίου 2015 ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΥΕΕΒΤ: Νοεμβρίου 2015 ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 20 Νοεμβρίου 2015 ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 17 Ιουλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 14 Ιουνίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Συσκευών Υγραερίου 2014

Τιμοκατάλογος Συσκευών Υγραερίου 2014 Τιμοκατάλογος Συσκευών Υγραερίου 2014 w w w. t e l e t h e r m a n s i. g r Κουζίνες υγραερίου (εμαγιέ - ανοξείδωτες) 024 Κουζίνα υγραερίου οικιακής χρήσης. Διαστάσεις: 60 x 60cm Σώμα εμαγιέ λευκό. 4 εστίες

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 22 Νοεµβρίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 22 Νοεµβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 22 Νοεµβρίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα