Ειδικός όρος Κεραυνού (ΕΟ 102) Άρθρο 1, Ορισμός: Κεραυνός είναι η ακαριαία και ισχυρή ηλεκτρική ατμοσφαιρική εκκένωση μεταξύ εδάφους και σύννεφων.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ειδικός όρος Κεραυνού (ΕΟ 102) Άρθρο 1, Ορισμός: Κεραυνός είναι η ακαριαία και ισχυρή ηλεκτρική ατμοσφαιρική εκκένωση μεταξύ εδάφους και σύννεφων."

Transcript

1 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ «ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ» Ειδικός όρος Πυρκαγιάς (ΕΟ 101) Άρθρο 1, Ορισμός: Πυρκαγιά είναι η φωτιά (καύση που συνοδεύεται από φλόγα) που προκλήθηκε χωρίς να προϋπάρχει συγκεκριμένη εστία ή που εγκατέλειψε αιφνίδια και απρόβλεπτα την εστία της και επεκτείνεται με δική της δύναμη. Άρθρο 2, Έκταση της κάλυψης: Καλύπτονται οι υλικές ασφαλιζόμενων αντικειμένων από πυρκαγιά. ζημιές των Άρθρο 3, Ειδικές εξαιρέσεις: Εκτός από τις Γενικές Εξαιρέσεις του Άρθρου 9 των Γενικών Όρων, ισχύουν και οι πιο κάτω Ειδικές Εξαιρέσεις: 1. δεν καλύπτονται ζημιές από πυρκαγιά που οφείλεται σε σεισμό ή ηφαιστειακή έκρηξη. Τέτοιες ζημιές μπορούν να καλυφθούν μόνο από τις αντίστοιχες καλύψεις σεισμού- ηφαιστειακής έκρηξης 2. δεν καλύπτεται κλοπή των ασφαλιζόμενων κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς ή μετά από αυτή. Ειδικός όρος Κεραυνού (ΕΟ 102) Άρθρο 1, Ορισμός: Κεραυνός είναι η ακαριαία και ισχυρή ηλεκτρική ατμοσφαιρική εκκένωση μεταξύ εδάφους και σύννεφων. Άρθρο 2, Έκταση της κάλυψης: Καλύπτονται οι υλικές ζημιές (ρηγμάτωση ή καύση) των ασφαλιζόμενων αντικειμένων που προκαλούνται λόγω πτώσης κεραυνού στην ασφαλιζόμενη περιουσία. Ειδικός όρος Καπνού (ΕΟ 103) Έκταση της κάλυψης: Καλύπτονται οι υλικές ζημιές των ασφαλιζόμενων αντικειμένων από καπνό που οφείλεται αποκλειστικά σε πυρκαγιά. Ειδικός όρος Πυρκαγιάς από Δάσος (ΕΟ 104) Έκταση της κάλυψης: Καλύπτονται οι υλικές ζημιές των ασφαλιζόμενων αντικειμένων από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασώδεις ή θαμνώδεις εκτάσεις, λόχμες, λειμώνες, συστάδες δένδρων ή θάμνων ή από εκχέρσωση του εδάφους με φωτιά. Ειδικός όρος Έκρηξης (ΕΟ 105) Άρθρο 1, Ορισμός: Έκρηξη είναι η ξαφνική διαφυγή ενέργειας που οφείλεται σε βίαια εκτόνωση αερίων και ατμών. Άρθρο 2, Έκταση της κάλυψης: Καλύπτονται οι υλικές ζημιές των ασφαλιζόμενων αντικειμένων που προκαλούνται από έκρηξη λέβητα κεντρικής θέρμανσης, θερμοσίφωνα, εγκατάστασης φυσικού αερίου και συσκευών υγραερίου φυσικού αερίου που χρησιμοποιούνται για οικιακή

2 χρήση, συμπεριλαμβανομένων και των ζημιών του εκρηγνυόμενου αντικειμένου. Ειδικός όρος Πτώσης Αεροσκάφους (ΕΟ 106) Άρθρο 1, Ορισμός: Αεροσκάφος είναι κάθε ιπτάμενη μηχανική κατασκευή που χρησιμοποιείται σαν μεταφορικό μέσο. Άρθρο 2, Έκταση της κάλυψης: Καλύπτονται οι υλικές ζημιές των ασφαλιζόμενων αντικειμένων που προκαλούνται από πτώση αεροσκάφους ή/και αντικειμένων που έπεσαν από αυτό. Ειδικός όρος Πρόσκρουσης Οχήματος (ΕΟ 107) Άρθρο 1, Ορισμός: Όχημα είναι κάθε μηχανική κατασκευή που κινείται με τροχούς και χρησιμοποιείται σαν μεταφορικό μέσο. Άρθρο 2, Έκταση της κάλυψης: Καλύπτονται οι υλικές ζημιές των ασφαλιζόμενων αντικειμένων που προκαλούνται από πρόσκρουση οχήματος. Άρθρο 3, Ειδικές εξαιρέσεις: Εκτός από τις Γενικές Εξαιρέσεις του Άρθρου 9 των Γενικών Όρων, ισχύουν και οι πιο κάτω Ειδικές Εξαιρέσεις: 1. δεν καλύπτονται ζημιές που προκαλούνται από πρόσκρουση οχήματος σε μαντρότοιχους, περιφράξεις, αυλόπορτες όταν δεν μεσολαβεί πεζοδρόμιο μεταξύ αυτών και του δρόμου. 2. δεν καλύπτονται ζημιές που προκαλούνται από οχήματα που ανήκουν ή είναι στον έλεγχο, τη χρήση ή την κυριότητα του Λήπτη της Ασφάλισης ή/και Ασφαλιζόμενου και των μελών της οικογένειας του. 3.δεν καλύπτονται ζημιές σε αντικείμενα που βρίσκονται σε υπαίθριους χώρους. Ειδικός όρος Τρομοκρατικών Ενεργειών (ΕΟ 108) Άρθρο 1, Ορισμός: Τρομοκρατικές είναι οι βίαιες και παράνομες ενέργειες ατόμων ή ομάδας ατόμων, είτε αυτά δρουν μόνα τους ή για λογαριασμό μιας οργάνωσης ή κυβέρνησης, οι οποίες περιλαμβάνουν χωρίς να περιορίζονται στη χρήση βίας για πολιτικούς, κοινωνικούς, θρησκευτικούς, ιδεολογικούς ή εθνικούς σκοπούς με στόχο τον εκφοβισμό του κοινού ή ορισμένου κύκλου ανθρώπων ή τον επηρεασμό της νόμιμης ή de facto Αρχής συμπεριλαμβανομένης και της πρόθεσης να επηρεάσουν μια κυβέρνηση ή να τρομοκρατήσουν το κοινό ή μέρος του κοινού. Άρθρο 2, Έκταση της κάλυψης: Καλύπτονται οι υλικές ζημιές των ασφαλιζόμενων αντικειμένων που προκαλούνται από Τρομοκρατικές ενέργειες.

3 Άρθρο 3, Ειδικές εξαιρέσεις: Εκτός από τις Γενικές Εξαιρέσεις του Άρθρου 9 των Γενικών Όρων, ισχύουν και οι πιο κάτω Ειδικές Εξαιρέσεις: 1. δεν καλύπτονται ζημιές που οφείλονται σε βιολογική ή/και χημική μόλυνση ως αποτέλεσμα τρομοκρατικής ενέργειας. 2. δεν καλύπτονται ζημιές που οφείλονται σε πρόσκρουση ρουκέτας ή πυραύλου ως μέσου εκδήλωσης τρομοκρατικής ενέργειας. Ειδικός όρος Πολιτικών ταραχών (ΕΟ 109) Άρθρο 1, Ορισμός: Πολιτικές ταραχές είναι οι βίαιες και παράνομες ενέργειες πλήθους ατόμων που γίνονται οργανωμένα, οφείλονται σε πολιτικά αίτια και προκαλούν ή έχουν σαν στόχο να προκαλέσουν τη διασάλευση της Δημόσιας Τάξης Άρθρο 2, Έκταση της κάλυψης: Καλύπτονται οι υλικές ζημιές των ασφαλιζόμενων αντικειμένων που προκαλούνται κατά τη διάρκεια πολιτικών ταραχών ή διατάραξης της δημόσιας τάξης, συμπεριλαμβανομένων και των ζημιών οι οποίες οφείλονται στις πράξεις νόμιμα εγκατεστημένης Αρχής για την καταστολή των ταραχών. Άρθρο 3, Ειδικές εξαιρέσεις : Εκτός από τις Γενικές Εξαιρέσεις του Άρθρου 9 των Γενικών Όρων, ισχύει και η πιο κάτω Ειδική Εξαίρεση: δεν καλύπτονται ζημιές που προκαλούνται κατά τη διάρκεια της παράνομης κατοχής ή στέρησης της χρήσης της ασφαλιζόμενης περιουσίας από οποιοδήποτε πρόσωπο εκτός και εάν αυτό συμβεί κατά τη διάρκεια ή ως αποτέλεσμα των πολιτικών ταραχών ή/και της διατάραξης της δημόσιας τάξης. Ειδικός όρος Κακόβουλων ενεργειών (ΕΟ 110) Άρθρο 1, Ορισμός: Κακόβουλες ενέργειες είναι οι βίαιες και παράνομες πράξεις μεμονωμένων ατόμων που γίνονται με σκοπό τη δολιοφθορά. Άρθρο 2, Έκταση της κάλυψης: Καλύπτονται οι υλικές ζημιές των ασφαλιζόμενων αντικειμένων που προκαλούνται από κακόβουλες ενέργειες από κάποιο τρίτο, ως προς τον Λήπτη της Ασφάλισης και/ή Ασφαλιζόμενο, πρόσωπο Άρθρο 3, Ειδικές εξαιρέσεις : Εκτός από τις Γενικές Εξαιρέσεις του Άρθρου 9 των Γενικών Όρων, ισχύουν και οι πιο κάτω Ειδικές Εξαιρέσεις: 1. δεν καλύπτονται ζημιές που προξενούνται κατά τη διάρκεια ή την απόπειρα διάπραξης κλοπής. Τέτοιες ζημιές μπορούν να καλυφθούν μόνο από τον Ειδικό Όρο κλοπής. 2. δεν καλύπτονται ζημιές που προκαλούνται από μέχρι και δεύτερου βαθμού συγγενείς του Λήπτη της ασφάλισης ή/και Ασφαλιζόμενου.

4 3. δεν καλύπτονται ζημιές που προκαλούνται κατά τη διάρκεια της παράνομης κατοχής ή και στέρησης της χρήσης της ασφαλιζόμενης περιουσίας, από οποιοδήποτε πρόσωπο. 4. δεν καλύπτονται δαπάνες για τον καθαρισμό της ασφαλιζόμενης περιουσίας από αφίσες, σχέδια, εικόνες, κείμενα, συνθήματα, graffiti, που τυχόν έχουν αναρτηθεί, επικολληθεί, σχεδιαστεί ή αναγραφεί επί αυτής. 5. ζημιά που προκαλείται σε σχέση με οποιοδήποτε οικοδομή η οποία είναι κενή ή δεν χρησιμοποιείται. Ειδικός όρος Ζημιών κατά την πυρόσβεση (ΕΟ 111) Άρθρο 1, Έκταση της κάλυψης: Καλύπτονται οι υλικές ζημιές που θα συμβούν στα ασφαλιζόμενα αντικείμενα κατά την προσπάθεια κατάσβεσης πυρκαγιάς. Ειδικός όρος Εξόδων περιορισμού της ζημιάς (ΕΟ 112) Άρθρο 1, Έκταση της κάλυψης: Καλύπτονται τα εύλογα έξοδα που θα κάνει ο Λήπτης της ασφάλισης ή/και ο Ασφαλιζόμενος για την περιστολή ή τον περιορισμό της έκτασης ζημιάς που έχει ήδη εκδηλωθεί και καλύπτεται με αυτό το Ασφαλιστήριο. Αν η αποζημίωση καλύπτει μέρος της ζημιάς τότε θα καταβάλλεται αντίστοιχα ανάλογο μόνο μέρος των εξόδων, εκτός και αν αυτά τα έξοδα δημιουργήθηκαν αποκλειστικά μετά από οδηγίες της ασφαλιστικής Εταιρίας, οπότε η αντίστοιχη δαπάνη καταβάλλεται ακέραια. Άρθρο 2, Προϋποθέσεις: Βασική προϋπόθεση για να ισχύσει η κάλυψη είναι η ζημιά για την οποία λαμβάνονται τα μέτρα περιστολής περιορισμού να καλύπτεται από αυτό το ασφαλιστήριο. Ειδικός όρος εξόδων έκδοσης αδειών και αμοιβών αρχιτεκτόνωνμηχανικών (ΕΟ 113) Άρθρο 1, Έκταση της κάλυψης: Καλύπτονται τα έξοδα έκδοσης άδειας ανοικοδόμησης επισκευής καθώς και οι απαραίτητες αμοιβές αρχιτέκτονα μηχανικού, που θα χρειαστούν για τις εργασίες αποκατάστασης ζημιάς που καλύπτεται από το Ασφαλιστήριο. Τα έξοδα αμοιβές συμπεριλαμβάνονται στο ασφαλιζόμενο ποσό του κτιρίου και δεν το προσαυξάνουν. Σε περίπτωση που η αποζημίωση καλύπτει μέρος της ζημιάς του κτιρίου η κάλυψη των παραπάνω εξόδων αμοιβών επιμερίζεται ανάλογα. Άρθρο 2, Προϋποθέσεις: Βασική προϋπόθεση για να ισχύσει η κάλυψη αποτελεί η ασφάλιση με το ασφαλιστήριο του κτιρίου που υπέστη τη ζημιά.

5 Ειδικός όρος Αποκομιδής ερειπίων (ΕΟ 114) Έκταση της κάλυψης: Καλύπτονται τα έξοδα αποκομιδής από τον ασφαλιζόμενο χώρο των ερειπίων που δημιουργήθηκαν από ζημιά που καλύπτεται από αυτό το ασφαλιστήριο και των οποίων η απομάκρυνση είναι απαραίτητη για την αποκατάσταση της ζημιάς. Το ανώτατο ποσό της κάλυψης προσδιορίζεται σε ποσοστό 5% του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου. Ειδικός όρος Αξίας καινούργιου (ΕΟ 115) Άρθρο 1, Έκταση της κάλυψης: Σε περίπτωση που συμβεί ζημιά που καλύπτεται από αυτό το ασφαλιστήριο, η αποζημίωση των ασφαλιζόμενων αντικειμένων (κτίριο ή/και περιεχόμενο) θα υπολογίζεται σαν αυτά να ήταν καινούργια (αξία καινούργιου). Σε περίπτωση που η ζημιά έχει γίνει σε αντικείμενα της οικοσκευής που δεν μπορούν στην πράξη να αντικατασταθούν με καινούργια λόγω απόσυρσής τους από την Αγορά τότε σαν αξία καινούργιου θα υπολογίζεται η αξία ίδιων ή παρόμοιων, κατά το δυνατόν, αντικειμένων της ιδίας ή αντίστοιχης ποιότητας ή απόδοσης. Άρθρο 2, Προϋποθέσεις: Βασική προϋπόθεση για να ισχύσει η κάλυψη αποτελεί : 1. η αποκατάσταση της ζημιάς ή η αποδεδειγμένη πρόθεση του Λήπτη της Ασφάλισης και/ή Ασφαλιζόμενου να αποκαταστήσει τη ζημιά. Αν ο ασφαλισμένος δεν επιθυμεί, δεν μπορεί ή δεν έχει την πρόθεση να αποκαταστήσει τη ζημιά τότε η παρούσα κάλυψη δεν έχει εφαρμογή και ισχύουν τα προβλεπόμενα από το Ασφαλιστήριο και την κείμενη Νομοθεσία 2. η επιφάνεια της κατοικίας που αναφέρεται, σύμφωνα με τη δήλωση του Λήπτη της Ασφάλισης, στο ασφαλιστήριο, να αντιπροσωπεύει την πραγματική στεγασμένη επιφάνεια της κατοικίας 3. τα ασφαλιζόμενα ποσά ανά τμ να είναι ίσα ή μεγαλύτερα από τα αντίστοιχα ποσά που αναφέρονται στο ασφαλιστήριο ως ελάχιστες προτεινόμενες αξίες. 4. τα ασφαλιζόμενα ποσά να αναπροσαρμόζονται κάθε χρόνο κατά το ποσοστό ετήσιας αναπροσαρμογής που αναφέρεται στο ασφαλιστήριο Άρθρο 3, Ειδικές εξαιρέσεις: Εκτός από τις Γενικές Εξαιρέσεις του Άρθρου 9 των Γενικών Όρων, ισχύουν και οι πιο κάτω εξαιρέσεις: 1. η ασφάλιση αυτή δεν καλύπτει σε αξία καινούργιου, είδη και αξεσουάρ αμφίεσης (ένδυσης ή/και υπόδησης), κλινοσκεπάσματα και λευκά είδη 2. η κάλυψη αυτή δεν παρέχεται και δεν ισχύει σε κατοικίες με ηλικία μεγαλύτερη των 40 ετών κατά τη στιγμή της ζημιάς, η αποζημίωση των

6 καλυπτομένων ζημιών των οποίων (σε κτίριο ή/και περιεχόμενο) θα υπολογίζεται με βάση την τρέχουσα αξία τους κατά τη στιγμή της ζημιάς αφαιρούμενης της μείωσης της αξίας τους λόγω της παλαιότητας τους. Ειδικός όρος Αναλογίας κοινοκτήτων (κοινόχρηστων) χώρων (ΕΟ 116) Άρθρο 1, Έκταση της κάλυψης: Αν το ασφαλιζόμενο κτίριο είναι διαμέρισμα πολυκατοικίας τότε θα καλύπτεται, μέσα στο όριο του ασφαλιζομένου ποσού του, και η δαπάνη που του αναλογεί για την αποκατάσταση ζημιών στους κοινόκτητους (κοινόχρηστους) χώρους και εγκαταστάσεις της πολυκατοικίας που οφείλονται σε ασφαλιζόμενο κίνδυνο. Άρθρο 2, Προϋποθέσεις: Βασική προϋπόθεση για να ισχύσει η κάλυψη είναι: 1. η επιφάνεια της κατοικίας που αναφέρεται, σύμφωνα με τη δήλωση του Λήπτη της Ασφάλισης, στο ασφαλιστήριο, να αντιπροσωπεύει την πραγματική στεγασμένη επιφάνεια της κατοικίας 2. τα ασφαλιζόμενα ποσά ανά τμ να είναι ίσα ή μεγαλύτερα από τα αντίστοιχα ποσά που αναφέρονται στο ασφαλιστήριο ως ελάχιστες προτεινόμενες αξίες. 3. τα ασφαλιζόμενα ποσά να αναπροσαρμόζονται κάθε χρόνο κατά το ποσοστό ετήσιας αναπροσαρμογής που αναφέρεται στο ασφαλιστήριο Ειδικός όρος Προστασίας υπασφάλισης (ΕΟ 117) Άρθρο 1, Ορισμός: Υπασφάλιση είναι η περίπτωση κατά την οποία το ασφαλιζόμενο ποσό είναι μικρότερο από την πραγματική αξία των ασφαλιζόμενων αντικειμένων. Σε αυτή την περίπτωση, η αποζημίωση μειώνεται σύμφωνα με τη σχέση της ασφαλιζόμενης προς την πραγματική αξία (άρθρο 17 Ν.2496/97) Έκταση της κάλυψης: Όταν το ασφαλιζόμενο ποσό κτιρίου ή/και περιεχομένου είναι τουλάχιστον ίσο με τις ελάχιστες προτεινόμενες αξίες, τότε σε περίπτωση ζημιάς, εάν προκύψει υπασφάλιση, η επιμεριζόμενη αποζημίωση θα καταβληθεί χωρίς την αναλογική μείωσή της. Άρθρο 2, Προϋποθέσεις: Βασική προϋπόθεση για να ισχύσει η κάλυψη είναι: 1. η επιφάνεια της κατοικίας που αναφέρεται, σύμφωνα με τη δήλωση του Λήπτη της Ασφάλισης, στο ασφαλιστήριο, να αντιπροσωπεύει την πραγματική στεγασμένη επιφάνεια της κατοικίας. 2. τα ασφαλιζόμενα ποσά να είναι ίσα ή μεγαλύτερα από τα αντίστοιχα ποσά που αναφέρονται στο ασφαλιστήριο ως ελάχιστες προτεινόμενες αξίες

7 3. τα ασφαλιζόμενα ποσά να αναπροσαρμόζονται κάθε χρόνο κατά το ποσοστό ετήσιας αναπροσαρμογής που αναφέρεται στο ασφαλιστήριο. Ειδικός όρος θύελλας, καταιγίδας, πλημμύρας, χιονόπτωσης, χαλαζόπτωσης ( ΕΟ 118). Άρθρο 1,Ορισμοί: Θύελλα είναι η επικράτηση σφοδρών ανέμων έντασης τουλάχιστον 8 Μποφόρ. Καταιγίδα είναι η δυνατή βροχόπτωση το ύψος της οποίας ξεπερνάει τα 5 χλστ/ώρα/ τετραγ. εκατοστό. Πλημμύρα είναι η εισροή ή συσσώρευση υδάτων η οποία οφείλεται σε υπερχείλιση δημόσιου ή ιδιωτικού δικτύου παροχής αποχέτευσης υδάτων ή στην παρέκκλιση ποσοτήτων ύδατος από τα συνήθη κανάλια απορροής διαφυγής τους. Χιονόπτωση είναι η πτώση χιονιού. Χαλαζόπτωση είναι η πτώση χαλαζιού. Άρθρο 2, Έκταση της κάλυψης: Καλύπτονται οι υλικές ζημιές στα ασφαλιζόμενα αντικείμενα από πλημμύρα ή/και θύελλα ή/και χιονόπτωση (βάρος χιονιού) ή/και χαλαζόπτωση. Διευκρινίζεται ότι : 1. η κάλυψης της πλημμύρας αφορά αποκλειστικά ζημιές από εισροή ή συσσώρευση νερών που προέρχεται από εξωτερικούς χώρους (εκτός των ασφαλιζομένων). 2. η κάλυψη της χιονόπτωσης αφορά αποκλειστικά ζημιές που προκαλούνται από το βάρος του χιονιού και συγκεκριμένα η κάλυψη αφορά τις ζημιές οι οποίες προκληθούν στην ασφαλιζόμενη περιουσία από την πίεση την οποία ασκήσει το χιόνι (βάρος χιονιού) απευθείας στην ασφαλιζόμενη περιουσία ή σε αντικείμενα γειτνιάζοντα με αυτή τα οποία λόγω του βάρους του χιονιού καταρρεύσουν και πέσουν πάνω σε αυτή (στύλοι, δέντρα κλπ). 3. στην κάλυψη της θύελλας συμπεριλαμβάνονται και ζημιές στα ασφαλιζόμενα αντικείμενα από πτώση δέντρων ή/και στύλων από θύελλα. Άρθρο 3, Ειδικές εξαιρέσεις: Εκτός από τις Γενικές Εξαιρέσεις του Άρθρου 9 των Γενικών Όρων, ισχύουν και οι πιο κάτω ειδικές εξαιρέσεις: 1. δεν καλύπτονται ζημιές που προκαλούνται εξ αιτίας αλλοίωσης αποσάθρωσης των εξωτερικών επιφανειών προσόψεων του κτιρίου οι

8 οποίες οφείλονται σε σταδιακή βλάβη των ασφαλιζομένων αντικειμένων από την συνεχή έκθεση τους στα φυσικά φαινόμενα. 2. δεν καλύπτονται ζημιές που οφείλονται σε φυσιολογική φθορά, ή παλαιότητα του κτιρίου και των μονίμων εγκαταστάσεων του συμπεριλαμβανομένων και των ζημιών από φθορά της υγρομόνωσης της στέγης. 3. δεν καλύπτονται ζημιές λόγω παγετού, κρύου ή διακύμανσης της θερμοκρασίας. 4. δεν καλύπτονται ζημιές που οφείλονται σε υγρασία ή μύκητες (μούχλα). 5. δεν καλύπτονται ζημιές σε αντικείμενα του περιεχόμενου της κατοικίας που δεν είναι σε στεγασμένο κλειστό χώρο. 6. δεν καλύπτονται ζημιές στα υλικά σκιάσεως των τεντών (τεντόπανα ή άλλα υλικά σκίασης). Διευκρινίζεται ότι η εξαίρεση αφορά μόνον τα υλικά σκίασης και όχι την εγκατάσταση ή το μηχανισμό των τεντών. 7. δεν καλύπτονται ζημιές σε αντικείμενα του περιεχομένου της κατοικίας που βρίσκονται σε υπόγειες αποθήκες οικιακής χρήσης και δεν είναι τοποθετημένα τουλάχιστον 15 εκατοστά ψηλότερα από το δάπεδο. 8. δεν καλύπτονται ζημιές από διείσδυση νερών από ανοίγματα του κτιρίου της ασφαλιζόμενης περιουσίας τα οποία παρέμειναν ανοικτά καθώς και από ανοίγματα στο κτίριο. Διευκρινίζεται ότι εάν η είσοδος του νερού οφείλεται σε θραύση τμημάτων των κτιριακών εγκαταστάσεων που έγινε λόγω θύελλας- καταιγίδας πλημμύρας- χιονόπτωσης χαλαζόπτωσης τότε η ζημιά από την είσοδο του νερού θα καλύπτεται. 9. δεν καλύπτονται ζημιές που οφείλονται σε υπόγεια νερά ή στην διακύμανση της στάθμης υπογείων υδροφόρων στρωμάτων άνοδο της στάθμης του υδροφόρου ορίζοντα. 10. δεν καλύπτονται ζημιές από καθίζηση- ολίσθηση- κατολίσθηση του εδάφους, παλιρροϊκό κύμα (τσουνάμι). Τέτοιες ζημιές μπορούν να καλυφθούν μόνον από τον ειδικό όρο σεισμού έκρηξης ηφαιστείου. Διευκρινίζεται ότι στην παρούσα ειδική εξαίρεση δεν περιλαμβάνονται οι ζημιές στην ασφαλιζόμενη περιουσία από πτώση βράχων, λάσπης ή χώματος λόγω θύελλας, πλημμύρας ή καταιγίδας οι οποίες καλύπτονται από τον παρόντα ειδικό όρο. Ειδικός όρος Θραύσης σωληνώσεων (ΕΟ 119) Άρθρο 1, Έκταση της κάλυψης: Καλύπτονται οι υλικές ζημιές στα ασφαλιζόμενα αντικείμενα από διαρροή νερού που οφείλεται σε θραύση διαρροή ή υπερχείλιση των σωληνώσεων εγκαταστάσεων ύδρευσης, θέρμανσης και αποχέτευσης. Άρθρο 2, Προϋποθέσεις: Βασική προϋπόθεση για να ισχύσει η κάλυψη θραύσης σωληνώσεων, όταν η ασφαλιζόμενη κατοικία παραμένει ακατοίκητη για διάστημα μεγαλύτερο των 30 ημερών, είναι η διακοπή της

9 παροχής νερού με κλείσιμο του γενικού διακόπτη ή των επιμέρους διακοπτών παροχής νερού της κατοικίας. Άρθρο 2, Ειδικές εξαιρέσεις: Εκτός από τις Γενικές Εξαιρέσεις του Άρθρου 9 των Γενικών Όρων, ισχύουν και οι πιο κάτω Ειδικές Εξαιρέσεις: 1. δεν καλύπτονται ζημιές που οφείλονται στην παλαιότητα του δικτύου των σωληνώσεων και όχι σε τυχαίο, απρόβλεπτο και αιφνίδιο γεγονός. 2. δεν καλύπτονται ζημιές, όταν η ασφαλιζόμενη περιουσία παρέμεινε ακατοίκητη για περισσότερες από 30 συνεχόμενες ημέρες πριν από την έλευση της ζημιάς, εκτός και εάν έχει διακοπεί η παροχή νερού με κλείσιμο του γενικού διακόπτη ή των επί μέρους διακοπτών παροχής νερού της κατοικίας. 3. δεν καλύπτονται ζημιές σε αντικείμενα του περιεχόμενου της κατοικίας που βρίσκονται σε υπόγειες αποθήκες οικιακής χρήσης και δεν είναι τοποθετημένα τουλάχιστον 15 εκατοστά ψηλότερα από το έδαφος. 4. δεν καλύπτονται ζημιές από και σε σωληνώσεις - εγκαταστάσεις αυτόματου ποτίσματος και πισινών. 5. δεν καλύπτονται ζημιές στις ίδιες τις σωληνώσεις εγκαταστάσεις εκτός και αν η ασφαλιζόμενη κατοικία έχει, κατά την ημερομηνία της ζημιάς, ηλικία μικρότερη των 30 ετών, οπότε και καλύπτονται. 6. δεν καλύπτονται διερευνητικές εργασίες για τον εντοπισμό του σημείου διαρροής του νερού (όταν είναι σε διαφορετικό χώρο από αυτόν της εμφάνισης της υγρασίας) εκτός και αν η ασφαλιζόμενη κατοικία έχει κατά την ημερομηνία της ζημιάς ηλικία μικρότερη των 30 ετών, οπότε και καλύπτονται. Ειδικός όρος Άντλησης νερών (ΕΟ 120) Έκταση της κάλυψης: Καλύπτονται τα εύλογα έξοδα για την άντληση των νερών από τους πλημμυρισμένους χώρους της ασφαλιζόμενης κατοικίας. Το ανώτατο ποσό της κάλυψης προσδιορίζεται σε ποσοστό 1% του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου. Ειδικός όρος Αστικής Ευθύνης προς τρίτους από καλυπτόμενο κίνδυνο (ΕΟ 121) Άρθρο 1, Ορισμοί: Αστική ευθύνη είναι η νόμιμη υποχρέωση του νομικού ή φυσικού προσώπου να αποκαταστήσει ζημιά που προκάλεσε με πράξη ή παράλειψη του σε άλλο πρόσωπο. Τρίτοι είναι όλα τα πρόσωπα εκτός από: ` 1. τον Λήπτη της Ασφάλισης και/ή Ασφαλιζόμενο, 2. τον/τη σύζυγό του και τους συγγενείς 1 ου και 2 ου βαθμού συγγένειας, καθώς και 3. τα πρόσωπα τα οποία δεν έχουν με αυτόν συμβατική σχέση ή σχέση εξάρτησης ή συνεργασίας μέσω σύμβασης (π.χ σύμβαση εργασίας ή σύμβαση μισθώσεως ακινήτου κλπ)

10 Άρθρο 2, Έκταση της κάλυψης: Καλύπτεται η Αστική ευθύνη του Ασφαλιζόμενου για υλικές ζημιές που θα προκληθούν σε τρίτους από την επέλευση κινδύνου που ασφαλίζεται με το παρόν Ασφαλιστήριο, εφόσον η ζημιά ξεκίνησε από τους ασφαλιζόμενους χώρους και επεκτάθηκε σε περιουσιακά στοιχεία τρίτων. Σε περίπτωση που ο Ασφαλισμένος είναι μισθωτής ή εκμισθωτής της ασφαλιζόμενης κατοικίας, η κάλυψη της αστικής ευθύνης του από καλυπτόμενο κίνδυνο επεκτείνεται και έναντι του εκμισθωτή ή του μισθωτή του ακινήτου αντιστοίχως. Το ποσό της κάλυψης προσδιορίζεται σε ποσοστό 40% του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου. Άρθρο 3, Ειδικές εξαιρέσεις : Εκτός από τις Γενικές Εξαιρέσεις του Άρθρου 9 των Γενικών Όρων, ισχύει και η πιο κάτω Ειδική Εξαίρεση: δεν καλύπτονται ζημιές σε αντικείμενα ιδιοκτησίας τρίτων που θα βρεθούν στην ασφαλιζόμενη κατοικία κατά το χρόνο επέλευσης του κινδύνου. Ειδικός όρος Γενικής Αστικής Ευθύνης προς τρίτους (ΕΟ 122) Άρθρο 1, Ορισμοί: Αστική ευθύνη είναι η νόμιμη υποχρέωση του νομικού ή φυσικού προσώπου να αποκαταστήσει ζημιά που προκάλεσε με πράξη ή παράλειψη του σε άλλο πρόσωπο. Τρίτοι είναι όλα τα πρόσωπα εκτός από: 1. τον Λήπτη της Ασφάλισης και/ή Ασφαλιζόμενο, 2. τον/τη σύζυγό του και τους συγγενείς 1 ου και 2 ου βαθμού συγγένειας, καθώς και 3. τα πρόσωπα τα οποία δεν έχουν με αυτόν συμβατική σχέση ή σχέση εξάρτησης ή συνεργασίας μέσω σύμβασης (π.χ σύμβαση εργασίας ή σύμβαση μισθώσεως ακινήτου κλπ) Άρθρο 2, Έκταση της κάλυψης: Καλύπτεται η Αστική ευθύνη του Ασφαλιζόμενου καθώς και η αστική του ευθύνη ως Οικογενειάρχη, όπως αυτή προσδιορίζεται στις κείμενες διατάξεις και ιδίως στις διατάξεις των άρθρων 922, 923, 924 και 932 του Αστικού Κώδικα. Το ποσό της κάλυψης προσδιορίζεται σε ποσοστό 5% του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου. Συγκεκριμένα καλύπτεται η υποχρέωση του Ασφαλιζόμενου να καταβάλλει αποζημίωση λόγω σωματικών βλαβών, θανάτου και υλικών ζημιών καθώς και ηθικής βλάβης ή ψυχικής οδύνης για ζημιές οι οποίες προκλήθηκαν από τον Ασφαλισμένο ή/και την /τον σύζυγο του ή/και τα ανήλικα παιδιά του (εφόσον τα πρόσωπα αυτά συγκατοικούν με αυτόν):

11 1. κατά την ιδιωτική τους ζωή 2. με την ιδιότητα τους σαν ιδιοκτήτες της ασφαλιζόμενης κατοικίας (δεν περιλαμβάνονται οι ζημιές προς τρίτους από καλυπτόμενο κίνδυνο που παρέχονται με την κάλυψη «Αστική ευθύνη προς τρίτους από καλυπτόμενο κίνδυνο») 3. με την ιδιότητά τους ως ενοικιαστές της ασφαλιζόμενης κατοικίας (δεν περιλαμβάνονται οι ζημιές προς τρίτους από καλυπτόμενο κίνδυνο που παρέχονται με την κάλυψη «Αστική ευθύνη προς τρίτους από καλυπτόμενο κίνδυνο») 4. από κατοικίδια ζώα τους που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνον ως κατοικίδια ζώα και όχι για επαγγελματική ή άλλη χρήση (άρθρο 924 Α.Κ.) 5. Από το υπηρετικό προσωπικό του Ασφαλισμένου κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του (άρθρο 923 Α.Κ.) Άρθρο 3, Προϋποθέσεις: Βασική προϋπόθεση για να ισχύσει η κάλυψη αποτελεί: η ευθύνη του Ασφαλισμένου για την πρόκληση της σωματικής βλάβης ή υλικής ζημιάς του τρίτου, είτε αυτή η ευθύνη είναι προσωπική, απορρέουσα από δική του πράξη είτε είναι ευθύνη του ως οικογενειάρχη. Άρθρο 4, Ειδικές εξαιρέσεις: Εκτός από τις Γενικές Εξαιρέσεις του Άρθρου 9 των Γενικών Όρων, δεν καλύπτονται ζημιές σε τρίτους που: 1. προκαλούνται από οποιαδήποτε επαγγελματική δραστηριότητα των προσώπων που αναφέρονται στην έκταση της κάλυψης. 2. προκαλούνται από παράνομες ή αξιόποινες πράξεις 3. συνδέονται με καταστάσεις μέθης ή χρήσης ναρκωτικών ουσιών 4.οφείλονται σε μη τήρηση συμβατικών υποχρεώσεων. 5. προκαλούνται σε αντικείμενα ιδιοκτησίας τρίτων που βρίσκονται στη φύλαξη ή κατοχή των προσώπων που αναφέρονται στην έκταση της κάλυψης 6. προκαλούνται από την χρήση όπλων 7. συνδέονται με την κίνηση αυτοκίνητων, μοτοποδηλάτων, μοτοσυκλετών σκαφών και αεροσκαφών. 8. σχετίζονται με την κατοχή ή ιδιοκτησία σκύλων της ράτσας ντόμπερμαν (Doberman), ροντβάιλερ (rod wailer) και πίτμπουλ (pit bull) Ειδικός όρος Εξόδων μεταστέγασης (ΕΟ 123) Άρθρο 1, Έκταση της κάλυψης: Καλύπτονται τα εύλογα έξοδα για τη μεταστέγαση του Ασφαλιζόμενου και της οικογένειας του σε άλλη κατοικία, σε περίπτωση που η ασφαλιζόμενη καταστεί ακατοίκητη μετά από ζημιά που καλύπτεται από το ασφαλιστήριο. Η κάλυψη παρέχεται για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την αποκατάσταση της ζημιάς μέχρι του ορίου των 12 μηνών. Το ανώτατο ποσό της κάλυψης

12 προσδιορίζεται σε ποσοστό 0,50% του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου περιεχομένου για ημερήσια δαπάνη ενοικίασης προσωρινού καταλύματος με ανώτατο όριο το 10% του ασφαλιζομένου κεφαλαίου περιεχομένου για το σύνολο των δαπανών μεταστέγασης συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων ενοικίασης προσωρινού καταλύματος στο σύνολο τους. Άρθρο 2, Προϋποθέσεις: Βασική προϋπόθεση ισχύος της κάλυψης των εξόδων μεταστέγασης αποτελεί η διαμονή του Ασφαλιζόμενου ή/και των μελών της οικογένειάς του στην ασφαλιζόμενη κατοικία καθώς και η ασφάλιση του περιεχομένου της με αυτό το ασφαλιστήριο. Ειδικός όρος κάλυψης του περιεχόμενου της ασφαλιζόμενης κατοικίας στο χώρο προσωρινής διαμονής (ΕΟ 124) Άρθρο 1, Έκταση της κάλυψης: Η ασφαλιστική κάλυψη του περιεχόμενου της κατοικίας επεκτείνεται και στο χώρο της προσωρινής διαμονής του Ασφαλιζόμενου, όταν η ασφαλιζόμενη κατοικία καταστεί ακατοίκητη μετά από ζημιά που καλύπτεται από το ασφαλιστήριο και ο Ασφαλιζόμενος αναγκαστεί να μεταστεγαστεί προσωρινά σε άλλο χώρο παίρνοντας μαζί του και αντικείμενα της οικοσκευής του. Η κάλυψη παρέχεται για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την αποκατάσταση της ζημιάς μέχρι του ορίου των 12 μηνών. Άρθρο 2, Προϋποθέσεις: Βασική προϋπόθεση ισχύος της κάλυψης αποτελεί η διαμονή του Ασφαλιζόμενου ή/και των μελών της οικογένειάς του στην ασφαλιζόμενη κατοικία καθώς και η ασφάλιση του περιεχόμενού της με αυτό το ασφαλιστήριο. Ειδικός όρος Κλοπής (ΕΟ 125) Άρθρο 1,Ορισμοί: Κλοπή είναι η κατά το άρθρου 372 του Ποινικού Κώδικα αφαίρεση από την κατοχή άλλου, μερικά ή ολικά, ξένου κινητού πράγματος με σκοπό την παράνομη ιδιοποίηση του. Διάρρηξη είναι η δυναμική και βίαιη παραβίαση κλειστού χώρου με σκοπό τη διάπραξη κλοπής. Ληστεία είναι η επίθεση ή χρήση βίας κατά προσώπων ή η απειλή επίθεσης ή χρήσης βίας με σκοπό τη διάπραξη κλοπής. Χρηματοκιβώτιο είναι κιβώτιο από ανθεκτικό μέταλλο που ανοίγει με ειδικό μηχανισμό και που έχει κατασκευαστεί για τη φύλαξη χρημάτων, κοσμημάτων και οτιδήποτε άλλου πολύτιμου. Άρθρο 2, Έκταση της κάλυψης: Καλύπτεται η κλοπή των ασφαλιζόμενων αντικειμένων του περιεχομένου της κατοικίας που βρίσκονται στον ασφαλιζόμενο χώρο:

13 1. με διάρρηξη της ασφαλιζόμενης κατοικίας, εφόσον υπάρχουν εμφανή σημεία παραβίασης στο σημείο εισόδου ή 2. με αναρρίχηση, εάν ο κλέφτης αναρριχώμενος εισήλθε στην ασφαλιζόμενη κατοικία από ανοικτό παράθυρο ή μπαλκονόπορτα ενώ υπήρχε μέσα στην κατοικία κατά τη στιγμή της εισόδου του ο Λήπτης της Ασφάλισης και /ή Ασφαλιζόμενος ή/και κάποιο από τα συνοικούντα με αυτόν μέλη της οικογένειας του συμπεριλαμβανόμενων και των οικιακών βοηθών, αν υπάρχουν 3. με τοιχωρυχία (ριφιφί) 4. με ληστεία 5. με τη χρήση αντικλειδιού, αν η ασφαλιζόμενη κατοικία προστατεύεται κατά τη στιγμή του συμβάντος από σύστημα συναγερμού συνδεδεμένου με κέντρο λήψεως σημάτων και εφόσον αυτό έχει καταγράψει την είσοδο του κλέφτη στην κατοικία. Καλύπτονται επιπλέον και οι ζημιές που θα προξενήσουν οι κλέφτες : 1. στο περιεχόμενο της κατοικίας 2. στις κτιριακές εγκαταστάσεις μέχρι 10% του ασφαλιζομένου ποσού εφόσον ο Ασφαλισμένος είναι κύριος των εγκαταστάσεων αυτών ή αυτές υπάγονται στο πλαίσιο ευθύνης του ως μισθωτή. Ειδικά για την περίπτωση που η ασφαλιζόμενη κατοικία διαθέτει εντοιχισμένο ή πακτωμένο χρηματοκιβώτιο η ασφαλιστική κάλυψη κλοπής επεκτείνεται και στα κοσμήματα ρολόγια χειρός που φυλάγονται σε αυτό μέχρι του ποσού των Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή δεν υπάρχει προστασία χρηματοκιβωτίου, η κάλυψη για κοσμήματα ρολόγια χειρός περιορίζεται στο ποσόν των 500 και αφορά μόνον την περίπτωση ληστείας αποκλειστικά. Άρθρο 2, Προϋποθέσεις: Βασική προϋπόθεση για να ισχύσει η κάλυψη είναι: η ασφάλιση του περιεχομένου της κατοικίας με αυτό το ασφαλιστήριο Άρθρο 3, Ειδικές εξαιρέσεις: Εκτός από τις Γενικές Εξαιρέσεις του Άρθρου 9 των Γενικών Όρων, δεν αποζημιώνεται ζημιά (απώλεια ή ζημιά) κλοπής: 1. που δε δηλώθηκε στην αρμόδια Αστυνομική αρχή 2. που δεν έχει γίνει με διάρρηξη, αναρρίχηση, τοιχωρυχία αντικλείδι (στις περιπτώσεις που παρέχεται) ή ληστεία ή δεν έχει χαρακτηριστεί σαν τέτοια (κλοπή με διάρρηξη, αναρρίχηση, τοιχωρυχία, αντικλείδι ή ληστεία) στο Δελτίο Συμβάντων της αρμόδιας Αστυνομικής Αρχής που επιλαμβάνεται της υποθέσεως ή στη δικογραφία. 3. που έγινε με τη χρήση αντικλειδιού εκτός της περιπτώσεως που η ασφαλισμένη κατοικία προστατεύεται από σύστημα συναγερμού

14 συνδεδεμένου με κέντρο λήψεως σημάτων το οποίο έχει καταγράψει την είσοδο του κλέφτη στην κατοικία, οπότε και καλύπτεται. 4. που έγινε με τη χρήση κλειδιού που χορηγήθηκε από τον Λήπτη της ασφάλισης και/ή Ασφαλιζόμενο ή από τα μέλη της οικογένειάς του. 5. που έγινε σε αντικείμενα που δεν είναι μέσα σε στεγασμένο και κλειστό χώρο της ασφαλιζόμενης κατοικίας. 6.που έγινε ενώ η κατοικία ήταν ακατοίκητη για περισσότερες από 30 συνεχόμενες μέρες αμέσως πριν τη ζημιά. 7. που μετά τη ζημιά διαπιστωθεί ότι δεν υπήρχαν ή δεν ήταν σε λειτουργία τα συμφωνηθέντα μέτρα προστασίας. 8. κατά τη διάρκεια, ή μετά από πυρκαγιά, έκρηξη, σεισμό ή άλλα καιρικά φαινόμενα τα οποία έχουν πλήξει την ασφαλιζόμενη κατοικία και έχουν καταστήσει ανενεργή ή ελλιπή της προστασία της (προληπτική και κατασταλτική) έναντι κλοπής. Ειδικός όρος Απώλειας ενοικίων (Ε0 126) Άρθρο 1, Έκταση της κάλυψης: Καλύπτεται η απώλεια των ενοικίων του Ασφαλιζόμενου, σε περίπτωση που είναι ιδιοκτήτης της ασφαλιζόμενης κατοικίας την οποία εκμισθώνει (ενοικιάζει) σε τρίτους, όταν αυτή καταστεί ακατοίκητη μετά από ζημιά που προξενείται από ασφαλιζόμενο κίνδυνο και ο ενοικιαστής, διακόψει ή αναστείλει την ενοικίαση σαν αποτέλεσμα αυτής της ζημιάς. Η κάλυψη ισχύει για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την αποκατάσταση της ζημιάς με ανώτατο όριο τους 12 μήνες. Το ανώτατο ποσό της κάλυψης προσδιορίζεται σε ποσοστό 10% Του ασφαλιζομένου κεφαλαίου. Σαν βάση αποζημίωσης θα χρησιμοποιείται το ενοίκιο που δηλώνεται στην Εφορία. Άρθρο 2, Προϋποθέσεις: Βασικές προϋποθέσεις ισχύος της κάλυψης της απώλειας ενοικίων αποτελούν: 1. η κατοικία να είναι νοικιασμένη κατά τη στιγμή της ζημιάς, και 2. η επίσημη διακοπή του ενοικιαστηρίου μετά από τη ζημιά, και 3. το κτίριο να είναι μη κατοικήσιμο ή μη ασφαλές να κατοικηθεί μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς. Άρθρο 3, Ειδικές εξαιρέσεις : Εκτός από τις Γενικές Εξαιρέσεις του Άρθρου 9 των Γενικών Όρων, ισχύει και η πιο κάτω Ειδική Εξαίρεση: δεν καλύπτεται οποιασδήποτε ζημιά οφείλεται σε επιμήκυνση του χρόνου αποκατάστασης της ζημιάς του κτιρίου της ασφαλιζόμενης κατοικίας λόγω, διατάξεως Νόμου, διοικητικής πράξης ή κανονισμού προερχομένων από Δημοτική ή άλλη Αρχή Ειδικός όρος Βραχυκυκλώματος ηλεκτρικής κτιριακής εγκατάστασης (EO 127)

15 Άρθρο 1, Έκταση της κάλυψης: Καλύπτονται οι υλικές ζημιές της ηλεκτρικής κτιριακής εγκατάστασης της κατοικίας στην οποία ευρίσκεται η ασφαλιζόμενη περιουσία, από βραχυκύκλωμα, υπερφόρτωση ηλεκτρικού δικτύου, υπέρταση, σχηματισμό τόξου ή διαφυγή ηλεκτρικού ρεύματος. Το ανώτατο ποσό της κάλυψης προσδιορίζεται σε ποσοστό 1% του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου. Ειδικός όρος Θραύσης τζαμιών καθρεφτών (EO 128) Άρθρο 1, Έκταση της κάλυψης: Καλύπτονται οι υλικές ζημιές στα τζάμια των πορτών και/ή παραθύρων και της σταθερά στερεωμένους καθρέφτες της ασφαλιζόμενης κατοικίας. Το ανώτατο ποσό της κάλυψης προσδιορίζεται σε ποσοστό 1,00% του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου. Άρθρο 3, Ειδικές εξαιρέσεις : Εκτός από της Γενικές Εξαιρέσεις του Άρθρου 9 των Γενικών Όρων, ισχύει και η πιο κάτω Ειδική Εξαίρεση: δεν καλύπτονται ζημιές από σεισμό ή άλλη γεωλογική διαταραχή. Τέτοιες ζημιές μπορούν να καλυφθούν μόνο από τον Ειδικό Όρο Σεισμού Ειδικός όρος Προσωπικού ατυχήματος (ΕΟ 129) Άρθρο 1, Ορισμοί: Ατύχημα είναι το τυχαίο, βίαιο, αιφνίδιο, εξωτερικό ως προς το ασφαλιζόμενο πρόσωπο και ανεξάρτητο από τη θέληση του, περιστατικό που προκαλεί τραυματισμό ή θάνατο. Άρθρο 2, Έκταση της κάλυψης: Καλύπτεται ο Λήπτης της ασφάλισης για ατύχημα που θα συμβεί εντός της ασφαλιζόμενης κατοικίας, συμπεριλαμβανομένων των κοινοχρήστων χώρων και του περιβόλου της, που θα έχει σαν αποτέλεσμα τον θάνατο ή τη μόνιμη ολική ανικανότητά του. Το ανώτατο ποσό της κάλυψης προσδιορίζεται σε ποσοστό 3% του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου. Σαν μόνιμη ολική ανικανότητα αναγνωρίζονται οι περιπτώσεις: 1. ολικής απώλειας α) της όρασης και των δύο ματιών β) της λειτουργίας δύο βραχιόνων ή δύο χεριών ή δύο κνημών ή δύο ποδιών ή ενός βραχίονα και μιας κνήμης ή ενός βραχίονα και ενός ποδιού 2. ανίατης τραυματικής ή μετατραυματικής πάθησης του εγκεφάλου που προκαλεί στο ασφαλιζόμενο πρόσωπο μόνιμη ανικανότητα για κάθε εργασία.

16 3. ολικής και διαρκούς παράλυσης. εφόσον έχει ιατρικά αποκλειστεί η πιθανότητα αποκατάστασης της υγείας του. Άρθρο 2, Προϋποθέσεις: Βασική προϋπόθεση για να ισχύσει η ασφαλιστική κάλυψη και να καταβληθεί οποιαδήποτε αποζημίωση είναι, ο θάνατος ή η μόνιμη ολική ανικανότητα: 1. να προέρχονται άμεσα, αυτοτελώς και ανεξάρτητα από κάθε άλλη αιτία από ατύχημα που αποδεικνύεται πως συνέβη κατά τη διάρκεια ισχύος του Ασφαλιστηρίου και 2. να επέλθουν το αργότερο μέσα σε διαστημα 12 μηνών από την ημερομηνία του ατυχήματος. 3. ο Λήπτης της ασφάλισης να είναι ηλικίας μικρότερης των 65 ετών. Μετά τη συμπλήρωση του 65 ου έτους της ηλικίας η κάλυψη του προσωπικού ατυχήματος τερματίζεται αυτοδίκαια. Άρθρο 3, Ειδικές εξαιρέσεις : Εκτός από τις Γενικές Εξαιρέσεις του Άρθρου 9 των Γενικών Όρων, ισχύει και η πιο κάτω εξαίρεση: 1. δεν καλύπτεται αυτοκτονία ή απόπειρα αυτοκτονίας ή αυτοτραυματισμός του Λήπτη της ασφάλισης ανεξάρτητα από τη διανοητική του κατάσταση. 2. δεν καλύπτονται ατυχήματα που προκαλούνται σε περίπτωση που ο Λήπτης της ασφάλισης διαπράξει ή αποπειραθεί να διαπράξει άδικη επίθεση ή έγκλημα. 3. δεν καλύπτονται ατυχήματα που οφείλονται άμεσα ή έμμεσα σε αιτία που υπήρχε πριν την ασφάλιση. 4. δεν καλύπτονται ατυχήματα μετά την παρέλευση του 65 ου έτους της ηλικίας του Λήπτη της Ασφάλισης. 5. δεν καλύπτονται άτομα που πάσχουν από οποιασδήποτε μορφής επιληψία, νευρασθένεια, ψυχική βλάβη ή πάθηση, εθισμό στα ναρκωτικά, τρομώδες παραλήρημα καθώς και από λειτουργικό ελάττωμα ή βλάβη που έχει επίδραση στην ελευθερία των κινήσεων τους. Δεν καλύπτονται επίσης άτομα ακρωτηριασμένα, κωφά, τυφλά ή με πολύ μεγάλο βαθμό μυωπίας (10 βαθμούς και άνω) ή άτομα που πάσχουν από αποπληξία ή διανοητική ασθένεια. Άρθρο 4, Αποζημίωση σε περίπτωση θανάτου: Σε περίπτωση θανάτου από ατύχημα, σύμφωνα με τον παρόντα ειδικό όρο, η Εταιρία θα καταβάλλει το ασφάλισμα στους νόμιμους κληρονόμους του.

17 Άρθρο5, Συρροή αξιώσεων: Σε περίπτωση που μετά από καλυπτόμενη μόνιμη ολική ανικανότητα του Λήπτη της Ασφάλισης μετά από ατύχημα επέλθει θάνατος η καταβολή του ασφαλίσματος, σύμφωνα με τον παρόντα ειδικό όρο, θα πραγματοποιείται μόνον για τη μία περίπτωση (μόνιμη ολική ανικανότητα ή θάνατος). Ειδικός όρος Απαλλαγής πληρωμής ασφαλίστρων λόγω απώλειας εργασίας ή αναγκαστικής διακοπής επαγγελματικής δραστηριότητας. (ΕΟ 130) Άρθρο 1, Έκταση της κάλυψης: Αν κατά τη διάρκεια ισχύος της ασφαλιστικής σύμβασης Λήπτης της ασφάλισης απολυθεί από την εργασία του ή διακόψει αναγκαστικά (πτώχευση) την επαγγελματική του δραστηριότητα σε περίπτωση που είναι ελεύθερος επαγγελματίας, θα απαλλάσσεται από την υποχρέωση πληρωμής της επόμενης οφειλής αυτού του ασφαλιστηρίου, για όσο διάστημα παραμένει άνεργος, με μέγιστη περίοδο κάλυψης από την ημερομηνία απόλυσης ή πτώχευσης, ίση με τη διάρκεια του ασφαλιστηρίου ή της δόσης του ασφαλιστηρίου (εάν τα ασφάλιστρα καταβάλλονται σε δόσεις) κατά τη στιγμή της απώλειας της εργασίας του. Άρθρο 2, Προϋποθέσεις: Βασικές προϋποθέσεις ισχύος της κάλυψης αποτελούν: 1. η λειτουργία της ασφαλιστικής σύμβασης για έντεκα (11) τουλάχιστον μήνες πριν από την απόλυση ή την πτώχευση του Λήπτη της Ασφάλισης και επιπλέον: α). Σε περίπτωση μισθωτής εργασίας: α1. η ύπαρξη συνεχόμενης σχέσης εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου στον ίδιο εργοδότη τους τελευταίους 24 μήνες πριν από την έναρξη του ασφαλιστηρίου. Α2. η προσκόμιση από το Λήπτη της Ασφάλισης όλων των σχετικών πιστοποιητικών, τόσο κατά την έναρξη της ανεργίας του (καταγγελία σύμβασης εργασίας εγγραφή στο Ταμείο Ανεργίας του ΟΑΕΔ) όσο και πριν από κάθε οφειλή του ασφαλιστηρίου του (βεβαίωση της ανεργίας), καθώς και υπεύθυνη δήλωση του Λήπτη της ασφάλισης ότι βρίσκεται σε καθεστώς ανεργίας και δεν λαμβάνει αμοιβές από εργασία, από παροχή υπηρεσιών, ως μέλος διοικητικού συμβουλίου, ή από συμμετοχή σε επιχείρηση. β). Σε περίπτωση ελεύθερου επαγγέλματος: β1. η επίσημη και συνεχόμενη λειτουργία της επιχείρησης τους τελευταίους 24 μήνες πριν από την έναρξη του ασφαλιστηρίου. β2. η προσκόμιση του εγγράφου που πιστοποιεί την παύση των δραστηριοτήτων της επιχείρησης και τη μόνιμη διακοπή των εργασιών της καθώς και υπεύθυνη δήλωση του Λήπτη της ασφάλισης ότι βρίσκεται σε καθεστώς ανεργίας και δεν λαμβάνει αμοιβές από εργασία, από παροχή

18 υπηρεσιών, ως μέλος διοικητικού συμβουλίου, ή από συμμετοχή σε επιχείρηση. Άρθρο 3, Ειδικές εξαιρέσεις : Εκτός από τις Γενικές Εξαιρέσεις του Άρθρου 9 των Γενικών Όρων, ισχύουν και οι πιο κάτω Ειδικές Εξαιρέσεις: 1. δεν καλύπτεται η λήξη ή η διακοπή εργασιακών συμβάσεων ορισμένου χρόνου. 2. δεν καλύπτονται οι επόμενες από την ενεργοποίηση της κάλυψης και αποζημίωση δόσεις ή ανανεώσεις της ασφαλιστικής σύμβασης. Διευκρινίζεται ότι η κάλυψη παρέχεται αποκλειστικά για μία ανανέωση ή δόση του ασφαλιστηρίου (εάν έχει συμφωνηθεί πληρωμή των ασφαλίστρων σε δόσεις) κατά την περίοδο ανεργίας του Λήπτη της Ασφάλισης, ενώ εάν μετά την αποζημίωση η ασφαλιστική σύμβαση ανανεωθεί περαιτέρω μετά τη λήξη της ασφαλιστικής περιόδου εντός της οποίας κατεβλήθη η ασφαλιστική αποζημίωση, η κάλυψη επανεργοποιείται εφεξής προς κάλυψη μελλοντικών απαιτήσεων σύμφωνα πάντα με τις προαναφερόμενες προϋποθέσεις ισχύος της. Ειδικός όρος Σεισμού έκρηξης ηφαιστείου (ΕΟ 131) Άρθρο 1, Ορισμοί: Σεισμός είναι το φυσικό φαινόμενο που προκαλείται από ξαφνική απελευθέρωση μηχανικής ενέργειας από το εσωτερικό της γης προς την επιφάνειά της. Ηφαίστειο είναι το γεωλογικό άνοιγμα ή ρήγμα στο φλοιό της γης από όπου αναβλύζουν κατά καιρούς λειωμένα ή καυτά πετρώματα και ατμός. Άρθρο 2, Έκταση της κάλυψης: Καλύπτονται οι υλικές ζημιές των ασφαλιζόμενων αντικειμένων που προκαλούνται από κλονισμό, πυρκαγιά, έκρηξη, κατολίσθηση, καθίζηση, παλιρροϊκό κύμα (τσουνάμι) εξ αιτίας σεισμού ή έκρηξης ηφαιστείου. Άρθρο 3, Ειδικές εξαιρέσεις : Εκτός από τις Γενικές Εξαιρέσεις του Άρθρου 9 των Γενικών Όρων, ισχύει και οι πιο κάτω εξαιρέσεις: 1. δεν καλύπτεται ζημιά που προκλήθηκε ή επιδεινώθηκε άμεσα ή έμμεσα από προγενέστερες της παρούσης ασφάλισης ζημιές ή/ και καταπονήσεις στην ασφαλιζόμενη οικοδομή. 2. δεν καλύπτεται ζημιά που προκλήθηκε, προέκυψε ή επιδεινώθηκε άμεσα ή έμμεσα από κατασκευαστικό ελάττωμα της ασφαλιζόμενης οικοδομής. 3. δεν καλύπτεται ζημιά που προκλήθηκε, προέκυψε ή επιδεινώθηκε άμεσα ή έμμεσα από παράβαση της οικοδομικής αδείας ή τη μη εφαρμογή των προβλεπομένων σε αυτή.

19 4. δεν καλύπτεται ζημιά σε κτίρια που η κατασκευή τους έχει γίνει χωρίς οικοδομική άδεια.

ΑΚΥΡΟ. Μελέτη Ασφάλισης Επιχείρησης. Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: Κωδικός: DEMO DEMO. Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο:

ΑΚΥΡΟ. Μελέτη Ασφάλισης Επιχείρησης. Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: Κωδικός: DEMO DEMO. Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: Κωδικός: Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: Μελέτη Ασφάλισης Επιχείρησης Πελάτης: Στοιχεία ασφαλισμένου αντικειμένου στα οποία βασίσθηκε η μελέτη Χρήση: Μέτρα προστασίας:

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Επιχείρησης

Μελέτη Ασφάλισης Επιχείρησης Μελέτη Ασφάλισης Επιχείρησης Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: CITY WORLDWIDE ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙ Κωδικός: 12066 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ Πελάτης: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ Στοιχεία ασφαλισμένου

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Κατοικίας

Μελέτη Ασφάλισης Κατοικίας Μελέτη Ασφάλισης Κατοικίας Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΓΙΑΝΟΥ Κωδικός: 03332 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: MORTEN OLSEN Πελάτης: Α.Φ.Μ.: MORTEN OLSEN Στοιχεία ασφαλισμένου αντικειμένου

Διαβάστε περισσότερα

1. Είτε σε μόνιμη κατοικία, 2. είτε σε εξοχική κατοικία.

1. Είτε σε μόνιμη κατοικία, 2. είτε σε εξοχική κατοικία. Λένορμαν 98 (2 ος όροφος) 10444 Αθήνα Τηλ.: 210 51 50 504-210 51 53 753 Fax: 210 51 39 626 e-mail: nicolako@otenet.gr info@prooptiki-insurance.gr website: www.prooptiki-insurance.gr Ασφάλιση Κατοικιών

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Business Dynamic. Αποτελεσματική και ολοκληρωμένη κάλυψη. Προσωποποιημένη ασφάλιση. Πρωτοποριακές καλύψεις. Ευελιξία.

Νέο Business Dynamic. Αποτελεσματική και ολοκληρωμένη κάλυψη. Προσωποποιημένη ασφάλιση. Πρωτοποριακές καλύψεις. Ευελιξία. Νέο Business Dynamic Αποτελεσματική και ολοκληρωμένη κάλυψη. Προσωποποιημένη ασφάλιση. Πρωτοποριακές καλύψεις. Ευελιξία. Κάλυψη σε αξία αντικατάστασης με καινούργιο. Ανταγωνιστική τιμή. 2 Που απευθύνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝ ΟΙΚΩ

ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝ ΟΙΚΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝ ΟΙΚΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝ ΟΙΚΩ Οι κίνδυνοι που απειλούν το σπίτι σας και µαζί την ηρεµία της καθηµερινής σας ζωής είναι πολλοί. Ζηµιές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ. Ειδικός όρος Πυρκαγιάς (ΕΟ 301)

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ. Ειδικός όρος Πυρκαγιάς (ΕΟ 301) ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Ειδικός όρος Πυρκαγιάς (ΕΟ 301) Άρθρο 1, Ορισμός: Πυρκαγιά είναι η φωτιά (καύση που συνοδεύεται από φλόγα) που προκλήθηκε χωρίς να προϋπάρχει συγκεκριμένη εστία ή που εγκατέλειψε αιφνίδια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ EURO-HOME ECONOMY ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΕ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ Η ΟΧΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΛΥΨΕΙΣ: Πυρκαγιά, Κεραυνός Ευρεία Έκρηξη Πυρκαγιά από Δάσος Ζημίες από Καπνό Πτώση

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή καλύψεων για επιχειρήσεις

Περιγραφή καλύψεων για επιχειρήσεις Περιγραφή καλύψεων για επιχειρήσεις Πυρκαγιά Καλύπτονται οι ζημιές από πυρκαγιά, πτώση κεραυνού και καπνό, προερχόμενο από πυρκαγιά, συμπεριλαμβανομένων ζημιών σε τέντες, φωτεινές επιγραφές και πινακίδες

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια Επιχειρήσεων INTERAMERICAN Βusiness

Ασφάλεια Επιχειρήσεων INTERAMERICAN Βusiness www.interamerican.gr Ασφάλεια Επιχειρήσεων INTERAMERICAN Βusiness Εξασφαλίστε την επαγγελματική σας στέγη από κάθε κίνδυνο Η επιχείρησή σας λειτουργεί, ό,τι και αν συμβεί Τα προγράμματα INTERAMERICAN Business

Διαβάστε περισσότερα

2. ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΞΕΝΩΝΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

2. ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΞΕΝΩΝΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ 2. ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΞΕΝΩΝΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ 2.1. ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2.1.1. EXPERT HOTEL ΚΤΗΡΙΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ Πυρκαγιά Πυρκαγιά προερχόμενη από δάση, συστάδες δένδρων,

Διαβάστε περισσότερα

Secure Home.

Secure Home. Ë Ì fi Â Ì Ù KÏ Â Í Ú! Ù Ï Ù Τα προγράμματα ασφάλισης προσφέρουν προστασία σε ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά σας στοιχεία, την κατοικία σας, συνδυάζοντας πρωτοποριακές καλύψεις, την αξιοπιστία των

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας

Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας Προγράμματα ς Κατοικίας Καλύψεις Βασικό Πρόγραμμα Πυρός (Basic) δίδεται και για ενυπόθηκα Κατοικιών σε Α' Κίνδυνο Safe Home (με Best Home (με Home Εξοχική Πυρκαγιά Κεραυνός - πυρκαγιά από δάσος - θάμνους

Διαβάστε περισσότερα

NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN

NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN insurance ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΑΡΤΙΟΣ 2010 Απρίλιος 10 Σελίδα 1 από 6 ΦΑΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ (ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ) ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Εργασίες συναρμολόγησης μέχρι ΟΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

I ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΤΙΡΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ

I ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΤΙΡΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ Blue Hotel I Συνολικό Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο (Οικοδομή & Περιεχόμενο): μέχρι 600.000 Ετήσια Μικτά Ασφάλιστρα ανά 1.000 Οικοδομή 0,90 Περιεχόμενο με κλοπή: 1,50 Σεισμός: 0,90 Καθίζηση Κατολίσθηση: 0,10 Blue

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση Κύριας Κατοικίας ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ DEMCO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ασφάλιση Κύριας Κατοικίας ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ DEMCO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ Ασφάλιση Κύριας Κατοικίας ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ Η/ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ Πυρκαγιά Κεραυνός Καπνός Έκρηξη (Συμπεριλαμβάνονται και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ Cocoon Eco Cocoon Value Cocoon Plus

ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ Cocoon Eco Cocoon Value Cocoon Plus ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Αθήνα, 13 Δεκεμβρίου 2012 Αριθμός:322 ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ Cocoon Eco Cocoon Value Cocoon Plus Σας γνωρίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών. Flexa / Complet / Oikos / Αστική Ευθύνη / Νομική Προστασία

Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών. Flexa / Complet / Oikos / Αστική Ευθύνη / Νομική Προστασία Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών Flexa / Complet / Oikos / Αστική Ευθύνη / Νομική Προστασία Περιεχόμενα 01 Ασφάλιση Κατοικίας Ενυπόθηκων Κατοικιών 01.1 Flexa...05 01.2 Complet...06 Oikos 01.3 Oikos Basic...09

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Αθήνας. Παρουσίαση Νέων Προϊόντων

Παρουσίαση Αθήνας. Παρουσίαση Νέων Προϊόντων Παρουσίαση Νέων Προϊόντων Προγράμματα ασφάλισης Κατοικίας Κατοικία Περιεχόμενα Γενικά χαρακτηριστικά Βασικές καλύψεις Προαιρετικές καλύψεις Τιμολόγιο Ανταγωνισμός Πλεονεκτήματα Νέο Πρόγραμμα Κατοικίας

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια Kατοικίας INTERAMERICAN HOME

Ασφάλεια Kατοικίας INTERAMERICAN HOME www.interamerican.gr Ασφάλεια Kατοικίας INTERAMERICAN HOME Εξασφαλίστε το σπίτι σας και την ποιότητα της ζωής σας Τα στοιχεία της πραγματικότητας Αναμφισβήτητα, οι κίνδυνοι που απειλούν το σπίτι σας είναι

Διαβάστε περισσότερα

Τιμολόγιο κλάδου περιουσίας 2016 ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Τιμολόγιο κλάδου περιουσίας 2016 ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ Ι. ATLA PLUS NEW ΙΙ. ATLA HOME GOLD ΙΙΙ. ΕΞΟΧΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ * AΠΛΗ ΚΑΛΥΨΗ * ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΚΑΛΥΨΗ ATLA PLUS NEW ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ 1. Πυρκαγιά-Πτώση

Διαβάστε περισσότερα

Business Value. Για την επιχείρησή σας, ασφαλώς! Ασφάλιση στα μέτρα σας! Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή

Business Value. Για την επιχείρησή σας, ασφαλώς! Ασφάλιση στα μέτρα σας! Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Business Value Για την επιχείρησή σας, ασφαλώς! Η σημερινή γενιά, θέτει και πετυχαίνει συνεχώς υψηλότερους στόχους, λειτουργώντας με πλάνο και σχέδιο για να διασφαλίσει τα

Διαβάστε περισσότερα

Το cocoon plus αποζημιώνει σε αξία αντικατάστασης καινούργιου από κάθε τυχαίο ζημιογόνο γεγονός.

Το cocoon plus αποζημιώνει σε αξία αντικατάστασης καινούργιου από κάθε τυχαίο ζημιογόνο γεγονός. 2 Το πρόγραμμα cocoon plus (κατά παντός κινδύνου) δίνει τη δυνατότητα πλήρους κάλυψης των περιουσιακών στοιχείων του ασφαλισμένου από οποιοδήποτε κίνδυνο. Είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις αυξημένες ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

AIG Ασφάλεια Κατοικίας

AIG Ασφάλεια Κατοικίας AIG Ασφάλεια Κατοικίας Γιατί να ασφαλίσω την κατοικία μου στην AIG; Εμπιστευτείτε την ασφάλιση της κατοικίας σας στην AIG, μια εταιρία με ηγετική θέση στη διεθνή αγορά Γενικών Ασφαλίσεων, με περισσότερους

Διαβάστε περισσότερα

Νέα προγράμματα Aσφάλισης Eπιχειρήσεων. INTERAMERICAN Business. Εξασφαλίζουν την επαγγελματική σας στέγη από κάθε κίνδυνο!

Νέα προγράμματα Aσφάλισης Eπιχειρήσεων. INTERAMERICAN Business. Εξασφαλίζουν την επαγγελματική σας στέγη από κάθε κίνδυνο! Νέα προγράμματα Aσφάλισης Eπιχειρήσεων INTERAMERICAN Business Εξασφαλίζουν την επαγγελματική σας στέγη από κάθε κίνδυνο! INTERAMERICAN Business Διασφαλίστε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα από 4* το μήνα

Διαβάστε περισσότερα

Εξ-ασφαλίζουμε την Κατοικία σας

Εξ-ασφαλίζουμε την Κατοικία σας Έκδοση: Μάϊος 2015 Allianz Ελλάδος Λ. Αθηνών 110, Κτίριο Γ' 104 42 Αθήνα Κέντρο Επικοινωνίας: 210 69 99 999 www.allianz.gr Allianz Ελλάδος Προσωπικές Λύσεις Εξ-ασφαλίζουμε την Κατοικία σας Απολαύστε τη

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Νέα προϊόντα ασφάλισης κατοικιών και καταστημάτων Βελτιώσεις και τροποποιήσεις προϊόντων ασφάλισης αυτοκινήτων

Θέμα: Νέα προϊόντα ασφάλισης κατοικιών και καταστημάτων Βελτιώσεις και τροποποιήσεις προϊόντων ασφάλισης αυτοκινήτων Εγκύκλιος: 73 / 2015 Προς το παραγωγικό δυναμικό Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρία Ζημιών Βασ. Σοφίας 97 115 21 Αθήνα Τηλ. +30 210 3705300 Fax +30 210 3705550 Α.Φ.Μ. 094256484 Δ.Ο.Υ. Φ.Α.Ε. Αθηνών www.ergohellas.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ «ΠΟΜΙΔΑ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ «ΠΟΜΙΔΑ» ΟΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ «ΟΜΑΔΙΚΗΣ» ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (ΠΟΜΙΔΑ): ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ «ΠΟΜΙΔΑ» Άρθρο 1 Ασφαλιζόμενοι Τα μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕRGO Kατοικία. Sources: Axco, Corporate Internet sites

ΕRGO Kατοικία. Sources: Axco, Corporate Internet sites ΕRGO Kατοικία Sources: Axco, Corporate Internet sites 1 Ο προσωπικός σας χώρος προσωπική μας φροντίδα. Προϋποθέσεις, Προγράμματα, Καλύψεις-Ορια-Απαλλαγές, Συνεργαζόμενες εταιρίες, Εκπτώσεις, Πλεονεκτήματα

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY LINE Επενδύστε σε Καθαρή Ενέργεια με ασφάλεια

ENERGY LINE Επενδύστε σε Καθαρή Ενέργεια με ασφάλεια I N T E R A M E R I C A N Μ Ε Λ Ο Σ Τ Ο Υ Ο Μ Ι Λ Ο Υ E U R E K O ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ENERGY LINE Επενδύστε σε Καθαρή Ενέργεια με ασφάλεια Πρόγραμμα Ασφάλισης Φωτοβολταϊκών Μονάδων σε αγροτεμάχια

Διαβάστε περισσότερα

Καλύπτονται οι ζημιές από πυρκαγιά, πτώση κεραυνού και καπνό, προερχόμενο από πυρκαγιά.

Καλύπτονται οι ζημιές από πυρκαγιά, πτώση κεραυνού και καπνό, προερχόμενο από πυρκαγιά. Hotel Insurance Ολοκληρωμένη κάλυψη για ξενοδοχειακές μονάδες Στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον, είναι σημαντικό να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία κάθε ξενοδοχειακής μονάδας κάτω από οποιεσδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY LINE Επενδύστε σε Καθαρή Ενέργεια με ασφάλεια

ENERGY LINE Επενδύστε σε Καθαρή Ενέργεια με ασφάλεια ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ENERGY LINE Επενδύστε σε Καθαρή Ενέργεια με ασφάλεια Πρόγραμμα Ασφάλισης Οικιακών Φωτοβολταϊκών Εγκαταστάσεων Η γραμμή προϊόντων ENERGY LINE Η ασφάλιση των οικιακών φ/β

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Κ. Παλαιολόγου 14 Ν. Σμύρνη 171 21 Τηλ. 210 9320900 Fax 210 9353565 e-mail:info@okto.gr web-site: www.okto.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: 1. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΡΓΟΥ Κατά Παντός Κινδύνου Συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Ασφάλισης Φαρμακείων. Pharmakon / Αστική Ευθύνη

Προγράμματα Ασφάλισης Φαρμακείων. Pharmakon / Αστική Ευθύνη Προγράμματα Ασφάλισης Φαρμακείων Pharmakon / Αστική Ευθύνη ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ 2 3 01 Ασφάλιση Φαρμακείων Το πρόγραμμα Pharmakon είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης Φαρμακείων που καλύπτει

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Ασφάλισης Τουριστικών Επιχειρήσεων. Hotel Plan / Emporio / Αστική Ευθύνη

Προγράμματα Ασφάλισης Τουριστικών Επιχειρήσεων. Hotel Plan / Emporio / Αστική Ευθύνη Προγράμματα Ασφάλισης Τουριστικών Επιχειρήσεων Hotel Plan / Emporio / Αστική Ευθύνη Περιεχόμενα 01 Τουριστικά Καταλύματα Hotel Plan 01.1 Hotel Plan Basic...07 01.2 Hotel Plan Basic Plus...08 01.3 Hotel

Διαβάστε περισσότερα

Bring on tomorrow. Personal Solutions ασφάλιση κατοικίας. Εγχειρίδιο προγραμμάτων ασφάλισης

Bring on tomorrow. Personal Solutions ασφάλιση κατοικίας. Εγχειρίδιο προγραμμάτων ασφάλισης Bring on tomorrow Personal Solutions ασφάλιση κατοικίας Εγχειρίδιο προγραμμάτων ασφάλισης PERSONAL SOLUTIONS ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Τα προγράμματα ασφάλισης

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή. Home Comfort. Για αποτελεσματική προστασία της περιουσίας σας.

Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή. Home Comfort. Για αποτελεσματική προστασία της περιουσίας σας. Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Home Comfort Για αποτελεσματική προστασία της περιουσίας σας. 01 Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Home Comfort Ασφάλεια και σιγουριά για το δικό σας χώρο! Οι έννοιες σπίτι και

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση Πυρός. Δρ Βαγγέλης Τσουκάτος

Ασφάλιση Πυρός. Δρ Βαγγέλης Τσουκάτος Ασφάλιση Πυρός Αντικείμενο του Κλάδου Πυρός Κάλυψη κατοικιών, γραφείων και άλλων ακινήτων χώρων ανθρώπινης δραστηριότητας (και του περιεχομένου τους) από τον κίνδυνο της πυρκαγιάς και άλλων κατονομαζομένων

Διαβάστε περισσότερα

Altius Κατοικία. Απόλυτη ασφάλεια για το σπίτι σας.

Altius Κατοικία. Απόλυτη ασφάλεια για το σπίτι σας. Altius Κατοικία Απόλυτη ασφάλεια για το σπίτι σας. Περιεκτική Κάλυψη για την Κατοικία σας Aισθάνεστε απόλυτα ήσυχοι και σίγουροι για την ασφάλεια του σπιτιού σας, τόσον όταν λείπετε αλλά και όσον βρίσκεστε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΕ ΣΤΕΓΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ - (όρος 157) Κωδικός όρου: 17.157/1.7.2013 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Ο ασφαλισμένος καλύπτεται από τους κινδύνους που περιοριστικά αναφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

ΦΛΩΡΟΣ -Φ- ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ!!

ΦΛΩΡΟΣ -Φ- ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ!! ΦΛΩΡΟΣ -Φ- ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΙΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΛΥΨΕΩΝ & ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "MAXI HOME"

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΛΥΨΕΩΝ & ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ MAXI HOME ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΛΥΨΕΩΝ & ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "MAXI HOME" Τηρουμένων των γενικών και ειδικών όρων του παρόντος Ασφαλιστηρίου, η παρούσα ασφάλιση επεκτείνεται και περιλαμβάνει επιπρόσθετα τις πιο κάτω

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΦΙΛΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» Α) ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΦΙΛΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» Α) ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Τα ασφαλιστικά γραφεία FC BROKERS σε συνεργασία με αξιόπιστες Ελληνικές και Ξένες Ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν προγράμματα ασφάλισης για τα μέλη του Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Διαβάστε περισσότερα

Hotel Insurance INTERAMERICAN

Hotel Insurance INTERAMERICAN www.interamerican.gr Με τη συνεργασία της ΠΟΞ Hotel Insurance INTERAMERICAN Ολοκληρωμένη κάλυψη για την ξενοδοχειακή μονάδα σας Υπαρκτοί κίνδυνοι, αναγκαία η προστασία! Ο τουρισμός αποτελεί έναν από τους

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ & ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ & ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ Παροχή Σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου από οποιαδήποτε αιτία, οι δικαιούχοι δικαιούνται να εισπράξουν το ποσό που ορίζεται από το Συμβόλαιο για την κάλυψη αυτή (28 μηνιαίους μισθούς).

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΕΓΗΣ 1

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΕΓΗΣ 1 10/2016 Νο 8/9/190 1. ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ/ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΕΙΣΜΟΥ για ζημία στα ασφαλισμένα αντικείμενα που θα προκληθεί άμεσα από σεισμό και/ή πυρκαγιά συνεπεία Σεισμού. 1. Ζημία που προκλήθηκε, ή προέκυψε,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Βελτιώσεις / Τροποποιήσεις σε Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών, Καταστημάτων και Εμπορικών Επιχειρήσεων

ΘΕΜΑ: Βελτιώσεις / Τροποποιήσεις σε Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών, Καταστημάτων και Εμπορικών Επιχειρήσεων Προς Όλους τους Συνεργάτες μας Μάρτιος 2013 ΘΕΜΑ: Βελτιώσεις / Τροποποιήσεις σε Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών, Καταστημάτων και Εμπορικών Επιχειρήσεων Αγαπητοί Συνεργάτες, Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειάς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ / ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ Ή ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Α.Φ.Μ. Δ.Ο.Υ Α.Δ.Τ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΟΡΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 01/2016. Η 1η direct ασφάλιση

ΒΙΒΛΙΟ ΟΡΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 01/2016. Η 1η direct ασφάλιση ΒΙΒΛΙΟ ΟΡΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 01/2016 Η 1η direct ασφάλιση INTERAMERICAN ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΗΜΙΩΝ Α.Ε. 1 Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Anytime για την ασφάλιση της κατοικίας

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ (Policy Number): 55489 / 72657 ΛΗΠΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ : 439261 ΔΙΑΧ/ΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ (Policy Holder) ΘΗΣΕΩΣ 4 ΑΦΜ: 19003 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΔΟΥ : Τηλ.: 2299076469 ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΣ : 439261

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 11 Π.Δ. 190/2006 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΣΑΣ

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 11 Π.Δ. 190/2006 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΣΑΣ Προς τον/την κ. του ΕΠΩΝΥΜΙΑ : ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΗ FAX e mail ΑΡ.ΜΗΤΡΩΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΣΦ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΕΣΙΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΑΓΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑΣ / ΕΞΟΧΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΑΓΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑΣ / ΕΞΟΧΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΑΓΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑΣ / ΕΞΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΝΤΥΠΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ..ΚΩ ΙΚΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΗΠΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Επώνυµο ή Επωνυµία Εταιρίας.. Όνοµα... Πατρώνυµο.

Διαβάστε περισσότερα

AUTONET SMART ( E.I.X. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET SMART-PLUS ( Ε.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET BASIC AUTONET PLUS DYNAMIC STANDARD DYNAMIC

AUTONET SMART ( E.I.X. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET SMART-PLUS ( Ε.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET BASIC AUTONET PLUS DYNAMIC STANDARD DYNAMIC AUTONET SMART ( E.I.X. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET SMART-PLUS ( Ε.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET BASIC AUTONET PLUS DYNAMIC STANDARD DYNAMIC PREMIUM DYNAMIC EXECUTIVE Ολοκληρωμένη προστασία Autonet

Διαβάστε περισσότερα

Εξασφαλίζουν το σπίτι σας και όλα όσα σημαίνει για εσάς!

Εξασφαλίζουν το σπίτι σας και όλα όσα σημαίνει για εσάς! Νέα προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας INTERAMERICAN HOME Εξασφαλίζουν το σπίτι σας και όλα όσα σημαίνει για εσάς! Όταν κοιτάμε την πραγματικότητα κατάματα, λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και προετοιμαζόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

ERGO ΟΙΚΙΑ IDEAL - (όρος 120) Κωδικός όρου: 17.120/8.6.2011

ERGO ΟΙΚΙΑ IDEAL - (όρος 120) Κωδικός όρου: 17.120/8.6.2011 ERGO ΟΙΚΙΑ IDEAL - (όρος 120) Κωδικός όρου: 17.120/8.6.2011 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Ο ασφαλισμένος ή λήπτης της ασφάλισης καλύπτεται από τους κινδύνους που περιοριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΟΡΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ KΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΒΙΒΛΙΟ ΟΡΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ KΑΤΟΙΚΙΑΣ www.interamerican.gr ΒΙΒΛΙΟ ΟΡΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ KΑΤΟΙΚΙΑΣ Έκδοση 01.2016 INTERAMERICAN ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΗΜΙΩΝ Α.Ε. 1 Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την INTERAMERICAN για την ασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΟΣΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 1

ΕΚΔΟΣΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 1 ΚΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ 1. ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΥΕΛΙΚΤΟ 2. ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΤΙΡΙΟ 3. ALL ABOUT HOME 4. ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ 5. ΓΡΑΦΕΙΟ Ι ΙΙ - ΙΙΙ 6. ΙΑΤΡΕΙΟ 7. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 8. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΒΑΣΙΚΟ 9.

Διαβάστε περισσότερα

Altius Γραφείων και Καταστημάτων. ΕΣΕΙΣ τη δουλειά σας - ΕΜΕΙΣ την ασφάλεια σας

Altius Γραφείων και Καταστημάτων. ΕΣΕΙΣ τη δουλειά σας - ΕΜΕΙΣ την ασφάλεια σας Altius Γραφείων και Καταστημάτων ΕΣΕΙΣ τη δουλειά σας - ΕΜΕΙΣ την ασφάλεια σας Έχουμε δημιουργήσει ένα πλήρες σχέδιο καλύψεων για την προστασία της επιχείρησης σας, από απροσδόκητα γεγονότα, δίνοντας σας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΟΡΟΣ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ Σε περίπτωση υλικής ζηµιάς και µόνον εφόσον τα ανταλλακτικά του αυτοκινήτου αντικατασταθούν µε καινούρια, αφαιρείται παλαιότητα

Διαβάστε περισσότερα

DEMCO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ασφάλεια εν Κινήσει 1 1plus 2 3 4 αγροτικά Ι.Χ.

DEMCO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ασφάλεια εν Κινήσει 1 1plus 2 3 4 αγροτικά Ι.Χ. Ασφάλιση Οχήματος Ι.Χ. (αγροτικά αυτοκίνητα) ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Απλή Ασφαλιστική Κάλυψη «Ασφάλεια Εν Κινήσει 1» Αστική Ευθύνη για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές. Αστική ευθύνη για υλικές ζημιές

Διαβάστε περισσότερα

με συνολικά ασφαλιζόμενα κεφάλαια μέχρι , η κατασκευή των οποίων θα πρέπει να είναι ρητά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ή ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΗΣ.

με συνολικά ασφαλιζόμενα κεφάλαια μέχρι , η κατασκευή των οποίων θα πρέπει να είναι ρητά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ή ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΗΣ. Secure Office Ασφάλιση Γραφείων Αντικείμενα Ασφάλισης: Γραφεία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά: Ιατρεία Διαγνωστικά Κέντρα Μικροβιολογικά Εργαστήρια Οδοντιατρεία Φυσικοθεραπευτήρια Λογιστικά γραφεία Δικηγορικά

Διαβάστε περισσότερα

DEMCO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ασφάλεια εν Κινήσει auto 1 1plus 2 3 4 αυτοκίνητα Ι.Χ.Ε.

DEMCO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ασφάλεια εν Κινήσει auto 1 1plus 2 3 4 αυτοκίνητα Ι.Χ.Ε. ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ασφάλιση Οχήματος Ι.Χ.Ε. (Αυτοκίνητα) Απλή Ασφαλιστική Κάλυψη «Ασφάλεια Εν Κινήσει 1» Αστική Ευθύνη για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές. Αστική ευθύνη για υλικές ζημιές σε οχήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ INTERAMERICAN HOME

ΒΙΒΛΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ INTERAMERICAN HOME ΒΙΒΛΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ INTERAMERICAN HOME Έκδοση 08.2012 ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΗΜΙΩΝ Α.Ε. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ INTERAMERICAN HOME H ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Η 1η direct ασφάλιση ΒΙΒΛΙΟ ΟΡΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 07/2013

Η 1η direct ασφάλιση ΒΙΒΛΙΟ ΟΡΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 07/2013 Η 1η direct ασφάλιση ΒΙΒΛΙΟ ΟΡΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 07/2013 INTERAMERICAN ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΗΜΙΩΝ Α.Ε. 1 Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Anytime για την ασφάλιση της κατοικίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ - ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ PLUS ΠΟΛΥΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ - ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ PLUS ΠΟΛΥΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ - ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ PLUS ΠΟΛΥΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ Έκδοση 09/2010 Νο 8/9.6 ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΛΕΞΕΙΣ «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ» ΟΠΟΥ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Διαβάστε περισσότερα

με συνολικά ασφαλιζόμενα κεφάλαια μέχρι και με κατασκευή των κτιρίων που στεγάζονται ρητά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ή ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΗΣ.

με συνολικά ασφαλιζόμενα κεφάλαια μέχρι και με κατασκευή των κτιρίων που στεγάζονται ρητά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ή ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΗΣ. Οδηγός Ασφάλισης Secure Fit & Beauty Αντικείμενα Ασφάλισης Αισθητικής Ινστιτούτα Γυμναστήρια Καταστήματα πώλησης Επαγγελματικών Ειδών Κομμωτηρίου & Καλλυντικών Κέντρα αρωματοθεραπείας, βοτανοθεραπείας

Διαβάστε περισσότερα

Κλάδος Αυτοκινήτων ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ. Ειδικοί & Γενικοί Όροι DEMCO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. Ειδικός Όρος Αστικής Ευθύνης από την Κυκλοφορία του Οχήματος (ΕΟ 01)

Κλάδος Αυτοκινήτων ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ. Ειδικοί & Γενικοί Όροι DEMCO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. Ειδικός Όρος Αστικής Ευθύνης από την Κυκλοφορία του Οχήματος (ΕΟ 01) Κλάδος Αυτοκινήτων Ειδικοί & Γενικοί Όροι ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Ειδικός Όρος Αστικής Ευθύνης από την Κυκλοφορία του Οχήματος (ΕΟ 01) Άρθρο 1. Ορισμοί: Αστική ευθύνη είναι η νόμιμη υποχρέωση του νομικού ή φυσικού

Διαβάστε περισσότερα

Tο σπίτι είναι για να το χαίρεσαι!

Tο σπίτι είναι για να το χαίρεσαι! homecare Ασφαλιστήριο Κατοικίας Tο σπίτι είναι για να το χαίρεσαι!...και ασφαλίζεις τον κόσµο σου! Aσφαλίζω το σπίτι µου γιατί... Σ αυτό, φυλάσσονται όλα τα πολύτιµα για εσάς αντικείµενα και οι οµορφότερες

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί όροι του ασφαλιστηρίου σας

Γενικοί όροι του ασφαλιστηρίου σας Γενικοί όροι του ασφαλιστηρίου σας 1.1. Αντικείμενο ασφάλισης Το παρόν ασφαλιστήριο είναι η συμφωνία μεταξύ μας και περιέχει τους όρους με τους οποίους συμφωνούμε να σας παρέχουμε ασφαλιστική κάλυψη, εφόσον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ» ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ» ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ» ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΡΘΡΟ 1. ΟΡΙΣΜΟΙ Αξία καινούργιου: Είναι το ποσό που απαιτείται για την ανακατασκευή του κτιρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ NEA ΚΑΤΟΙΚΙΑ PLUS / NEA ΚΑΤΟΙΚΙΑ PLUS ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΥΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ NEA ΚΑΤΟΙΚΙΑ PLUS / NEA ΚΑΤΟΙΚΙΑ PLUS ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΥΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ NEA ΚΑΤΟΙΚΙΑ PLUS / NEA ΚΑΤΟΙΚΙΑ PLUS ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΥΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η: ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΡΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗ 44 ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΛ.: 2410532447

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗ 44 ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΛ.: 2410532447 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗ 44 ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΛ.: 2410532447 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Διαγωνισμού για την ασφάλιση των περιουσιακών στοιχείων του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ. Tο Επιμελητηρίου Λάρισας έχοντας υπόψη: 1) Τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

Σελ. 2 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΣΤΕΓΗΣ - ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ ΞΥΛΙΝΟΣ ΑΛΛΟ

Σελ. 2 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΣΤΕΓΗΣ - ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ ΞΥΛΙΝΟΣ ΑΛΛΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ / ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ Ή ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Α.Φ.Μ. Δ.Ο.Υ Α.Δ.Τ ΕΙΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πυρκαγιά, κεραυνός Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο - Ευρεία Έκρηξη Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο - Πτώση αεροσκαφών ή αντικειμένων Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο -

Πυρκαγιά, κεραυνός Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο - Ευρεία Έκρηξη Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο - Πτώση αεροσκαφών ή αντικειμένων Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο - Secure Hotel Plus Α. Ασφάλιση Περιουσίας Ασφαλιστικές Καλύψεις Ανώτατο Όριο Ευθύνης Εταιρίας Απαλλαγές Πυρκαγιά, κεραυνός Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο Ευρεία Έκρηξη Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο Πτώση αεροσκαφών ή αντικειμένων

Διαβάστε περισσότερα

3.1. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

3.1. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 1 ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ Στα ασφαλιστήρια συμβόλαια, που υποχρεούται να συνάψει ο Ανάδοχος θα πρέπει να περιλαμβάνονται, κατά περίπτωση οι ακόλουθοι όροι και προϋποθέσεις. 3.1.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΟΛΥΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ CROMAR Secure Business ΠΛΗΡΕΣ

ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΟΛΥΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ CROMAR Secure Business ΠΛΗΡΕΣ ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΟΛΥΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ CROMAR Secure Business ΠΛΗΡΕΣ ηλώνεται και συµφωνείται ότι η κάλυψη που παρέχεται µε το ασφαλιστήριο συµβόλαιο Πυρός και σχετίζεται µε την ασφαλισµένη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ Καλύπτεται η Επαγγελματικής Αστικής ευθύνης του Εκάστοτε Ασφαλιζομένου Υδραυλικού. (άρθρο 7, π.δ.112/2012 ) έναντι Τρίτων για

Διαβάστε περισσότερα

Πυρκαγιά, κεραυνός Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο - Ευρεία Έκρηξη Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο - Πτώση αεροσκαφών ή αντικειμένων Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο -

Πυρκαγιά, κεραυνός Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο - Ευρεία Έκρηξη Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο - Πτώση αεροσκαφών ή αντικειμένων Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο - Secure Hotel Απλό Ασφάλιση Ξενώνων - Πανσιόν - Μικρών Ξενοδοχείων Αντικείμενα Ασφάλισης Ξενώνες, πανσιόν, ενοικιαζόμενα δωμάτια και μικρές ξενοδοχειακές μονάδες με συνολικά ασφαλιζόμενα κεφάλαια μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Περιεχόµενα Σελίδα Πρόγραµµα Ασφάλισης Φωτοβολταϊκών Εγκαταστάσεων Εισαγωγή. 1 Κατηγορίες Μονάδων 1 ιαχείριση προγράµµατος. 2 Πρόγραµµα 1 Κλάδου Τεχνικών Ασφαλίσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ / ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ Ή ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Α.Φ.Μ. Δ.Ο.Υ Α.Δ.Τ ΕΙΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ INTERAMERICAN BUSINESS

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ INTERAMERICAN BUSINESS Έκδοση 08.2012 ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΗΜΙΩΝ Α.Ε. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ INTERAMERICAN BUSINESS H ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΗΜΙΩΝ Α.Ε. αναλαμβάνει να αποζημιώνει τον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 1. Στοιχεία Ασφαλιζομένου Ονοματεπώνυμο Παρακαλούμε να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις της πρότασης Α.Φ.Μ. Διεύθυνση Αλληλογραφίας Ασφαλιζόμενου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΚΑΛΥΨΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΛΟΓΩ ΜΟΝΙΜΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ ΕΙ ΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ Άρθρο 1 ΟΡΙΣΜΟΙ ΑΤΥΧΗΜΑ Κάθε τυχαίο γεγονός που οφείλεται σε αιφνίδια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ / ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ Ή ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Α.Φ.Μ. Δ.Ο.Υ Α.Δ.Τ ΕΙΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ...5 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ...9

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ...5 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ...9 ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ...5 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ...9 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ...19 Ειδικός Όρος Πυρκαγιάς (EO 401)...19 Ειδικός Όρος Κεραυνού (ΕΟ 402)...19 Ειδικός Όρος Καπνού (ΕΟ 403)...19 Ειδικός

Διαβάστε περισσότερα

- ΑΠΛΗΣ ΘΑΝΑΤΟΥ Σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου κατά την διάρκεια της ασφάλισης οι δικαιούχοι λαμβάνουν το κεφάλαιο.

- ΑΠΛΗΣ ΘΑΝΑΤΟΥ Σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου κατά την διάρκεια της ασφάλισης οι δικαιούχοι λαμβάνουν το κεφάλαιο. - ΑΠΛΗΣ ΘΑΝΑΤΟΥ Σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου κατά την διάρκεια της ασφάλισης οι δικαιούχοι λαμβάνουν το κεφάλαιο. - ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Ο ασφαλιζόμενος για ένα χρονικό διάστημα αποταμιεύει χρήματα μέσω

Διαβάστε περισσότερα

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Anytime για την ασφάλιση του περιεχομένου της κατοικίας σας.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Anytime για την ασφάλιση του περιεχομένου της κατοικίας σας. INTERAMERICAN ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΗΜΙΩΝ Α.Ε. 1 Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Anytime για την ασφάλιση του περιεχομένου της κατοικίας σας. Το πρόγραμμα «Ασφάλιση Περιεχομένου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ..ΚΩ ΙΚΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΗΠΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Επώνυµο ή Επωνυµία Εταιρίας.. Όνοµα... Πατρώνυµο. Επάγγελµα.... ιεύθυνση Αλληλογραφίας... Πόλη Τ.Κ.. Α.Φ.Μ...Ο.Υ. Τηλ.. ιεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Φύλο: Άνδρας Γυναίκα Αριθμός: Ημ. γέννησης: Όνομα πατέρα: Νομός: Τ.Κ.:

Φύλο: Άνδρας Γυναίκα Αριθμός: Ημ. γέννησης: Όνομα πατέρα: Νομός: Τ.Κ.: ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Το παρόν αποτελεί αίτηση ασφάλισης, η οποία στηρίζεται στα κατά δήλωσή σας στοιχεία. Η ισχύς της ασφάλισης ξεκινάει με την έκδοση του ασφαλιστηρίου και την καταβολή της πρώτης

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα Value ανταποκρίνεται στις ανάγκες των δανειοληπτών, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Το πρόγραμμα Value ανταποκρίνεται στις ανάγκες των δανειοληπτών, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Οδηγός Ασφάλισης Αγαπητοί Συνεργάτες, Στη διαρκή μας προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρουμε και λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του σύγχρονου Ασφαλισμένου, αναβαθμίσαμε τη λύση Secure Home

Διαβάστε περισσότερα

Aγαπητέ Ασφαλισμένε, Καλωσήρθατε στην ασφαλιστική οικογένεια της PRIME INSURANCE.

Aγαπητέ Ασφαλισμένε, Καλωσήρθατε στην ασφαλιστική οικογένεια της PRIME INSURANCE. Aγαπητέ Ασφαλισμένε, Καλωσήρθατε στην ασφαλιστική οικογένεια της PRIME INSURANCE. Η εμπιστοσύνη σας προς την Εταιρία μας και τους Συνεργάτες της μας τιμά ιδιαίτερα και θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε

Διαβάστε περισσότερα

Home4all Premium. Πλεονεκτήματα Προγράμματος / Περιγραφή /

Home4all Premium. Πλεονεκτήματα Προγράμματος / Περιγραφή / Home4all Premium Πλεονεκτήματα Προγράμματος / Το πρόγραμμα Home4all Premium απευθύνεται στους ιδιοκτήτες αλλά και στους ενοικιαστές διαμερισμάτων και μονοκατοικιών, παρέχοντας εξασφάλιση με χαμηλό κόστος.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΡΩΝ του προγράμματος «ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΡΩΝ του προγράμματος «ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΡΩΝ του προγράμματος «ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΡΘΡΟ 1. ΟΡΙΣΜΟΙ Αξία καινούργιου: Είναι το ποσό που απαιτείται για την ανακατασκευή του κτιρίου ή την αντικατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Λοιπές Κατηγορίες Ασφάλισης Περιουσίας & Αστικής Ευθύνης

Λοιπές Κατηγορίες Ασφάλισης Περιουσίας & Αστικής Ευθύνης ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ - ΤΜΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ Λοιπές Κατηγορίες Ασφάλισης Περιουσίας & Αστικής Ευθύνης Δρ Βαγγέλης Τσουκάτος 1 Παραγωγή ασφαλίστρων κλάδων ζημιών έτους 2010 (Ποσά σε ευρώ) Ασφάλιστρα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΑΓΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΑΓΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΑΓΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΝΤΥΠΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ..ΚΩ ΙΚΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΗΠΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Επώνυµο ή Επωνυµία Εταιρίας........ ιεύθυνση Αλληλογραφίας... Πόλη

Διαβάστε περισσότερα

Σε κάθε περίπτωση αμφισβητούμενης υπαιτιότητας ή ύπαρξης σωματικών βλαβών να καλείτε την Τροχαία.

Σε κάθε περίπτωση αμφισβητούμενης υπαιτιότητας ή ύπαρξης σωματικών βλαβών να καλείτε την Τροχαία. Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος; Σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος καλέστε τη Φροντίδα Ατυχήματος στο τηλ. 2109310807 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο. Ο συνεργάτης μας θα προσέλθει

Διαβάστε περισσότερα

HOME COMFORT Πλήρες Πρόγραμμα

HOME COMFORT Πλήρες Πρόγραμμα ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ HOME COMFORT Πλήρες Πρόγραμμα Τo Ασφαλιστήριο συνάπτεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και όλα τα παρακάτω αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του: Οι Γενικοí Όροι, οι Ειδικές Διατάξεις των καλύψεων,

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ασφάλισης Κατοικίας

Εγχειρίδιο Ασφάλισης Κατοικίας ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Εγχειρίδιο Ασφάλισης Κατοικίας Περιεχόμενα 1. Η ασφάλιση κατοικίας 2 1.1. Γιατί είναι σημαντική 2 1.2. Στοιχεία και αριθμοί 2 1.3. Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της ΑΧΑ 3 1.4. Σε ποιους

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ Ο Λ Ο Κ Λ Η Ρ Ω Μ Ε Ν Α ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΝΕΑ Ο Λ Ο Κ Λ Η Ρ Ω Μ Ε Ν Α ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ STEGASTIKO (32sel)_Layout 1 28/02/2014 1:29 μ.μ. Page 1 ΝΕΑ Ο Λ Ο Κ Λ Η Ρ Ω Μ Ε Ν Α ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ 40 χρόνια τώρα... ασφαλίζει ό,τι αξίζει.

Διαβάστε περισσότερα