Phaser 8860 / 8860MFP

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Phaser 8860 / 8860MFP"

Transcript

1 Ο νέος τρόπος για να σκεφθείτε το Χρώμα.

2 Το χρώμα σε αριθμούς Η τεχνολογία στερεάς μελάνης της Xerox έφερε την επανάσταση στην εκτύπωση γραφείου. Για πρώτη φορά τώρα, μπορείτε να εκτυπώσετε ζωηρά χρώματα χωρίς συμβιβασμούς στην ταχύτητα, την ευκολία χρήσης και την αξιοπιστία που θεωρείτε ως δεδομένα πλέον από τις ασπρόμαυρες συσκευές. Τώρα, η στερεά μελάνη εξαλείφει ένα ακόμα εμπόδιο μεταξύ των χρηστών και της καθημερινής έγχρωμης εκτύπωσης: το κόστος. Με τον εκτυπωτή Phaser 8860 και τον πολυλειτουργικό εκτυπωτή 8860MFP, έχετε φανταστικό χρώμα με το ίδιο χαμηλό κόστος όπως και για τα ασπρόμαυρα αποτελέσματα. Προσθέστε την ισχύ του χρώματος σε κάθε έγγραφο που δημιουργείτε για το γραφείο σας. Πείτε αντίο στους προβληματισμούς σας για το κόστος. Έγχρωμη εκτύπωση στην τιμή της ασπρόμαυρης. Είναι τόσο απλό. Επιτέλους. Το πλεονέκτημα του συνολικού κόστους κατοχής στερεάς μελάνης για τα επόμενα 3 χρόνια Ωστόσο, το χρώμα χαμηλού κόστους δεν σημαίνει τίποτα αν δεν Ασπρόμαυρη ή έγχρωμη ανταποκρίνεται στις προσδοκίες εκτύπωση ίδια χαμηλή τιμή σας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι τα 8860 και 8860MFP παράγουν έγχρωμα Αν μπορούσατε να εκτυπώσετε αποτελέσματα που είναι πραγματικά όλα τα έγγραφα της εταιρείας σε χρώμα που τραβάει την προσοχή εξαιρετικά, σε κάθε σελίδα. και με την ίδια χαμηλή τιμή όπως τα ασπρόμαυρα, γιατί να μην το κάνετε; Είναι ένας λόγος για να χαρούν οι χρήστες σε μικρές έως μεσαίες Η χρήση χρώματος για τα σημαντικά επιχειρήσεις με απαιτήσεις μεγάλου έγγραφα της επιχείρησης είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να επιτύχετε όγκου εκτύπωσης. Ποτέ άλλοτε δεν καλύτερα αποτελέσματα περισσότερες υπήρξε καλύτερη ευκαιρία για να πωλήσεις, καλύτερη απομνημόνευση, απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά μεγαλύτερα ποσοστά απαντήσεων και σας και να δημιουργήσετε λιγότερα σφάλματα. Με τον εκτυπωτή έγγραφα όπως ακριβώς τα θέλετε, Phaser 8860 και τον πολυλειτουργικό εκτυπωτή 8860MFP είναι πιο εύκολο και φροντίζοντας παράλληλα την οικονομικό από ποτέ άλλοτε. οικονομική πλευρά της παραγωγής. Εμπρός λοιπόν, κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε. Κάντε το με χρώμα. Κόστος για 3 χρόνια Απόσβεση κόστους με 4 δεσμίδες χαρτιού Phaser 8860 Εφάμιλλο των εκτυπωτών laser σελίδες το μήνα Το πλεονέκτημα της μαζικής εκτύπωσης. Αν ο μηνιαίος όγκος εκτύπωσης είναι κατά μέσο όρο τέσσερις δεσμίδες χαρτιού ή περισσότερο, ο έγχρωμος εκτυπωτής Phaser 8860 και ο πολυλειτουργικός εκτυπωτής 8860MFP παράγουν έγχρωμα έγγραφα με εξαιρετικά χαμηλό κόστος.

3 Εκτυπώστε σωστά από την Βελτιωμένη ποιότητα εικόνας. πρώτη φορά. Η πραγματική Για χρώμα φωτογραφικής Adobe PostScript 3 και τα ποιότητας και όταν θέλετε Περισσότερες δυνατότητες χρώματος. Η στερεά μελάνη της Xerox εκτυπώνει μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων από ότι οι έγχρωμες συσκευές laser. Μπορείτε να βασιστείτε στην τεχνολογία στερεάς μελάνης για να εκτυπώνετε εργαλεία αυτόματης ενίσχυσης χρωμάτων διασφαλίζουν ότι τα έγγραφα με εντατική χρήση χρώματος εκτυπώνονται με ακρίβεια. πραγματικά να εντυπωσιάσετε, επιλέξτε τη λειτουργία ανάλυσης 2400 FinePoint. Η εξαιρετικά γρήγορη λειτουργία πρόχειρης εκτύπωσης είναι ιδανική για καθημερινά αντίτυπα και δοκίμια. Έλεγχος ποιότητας. Εκτός από τα εξαιρετικά, αξιόπιστα αποτελέσματα σε κάθε σελίδα, η στερεά μελάνη της Xerox εκτυπώνει το ίδιο αξιόπιστα από τον έναν εκτυπωτή στον άλλο. Αυτό σημαίνει ότι τα σημαντικά έγγραφα που εκτυπώνονται σε κάποιο υποκατάστημα είναι ίδια με εκείνα που εκτυπώνονται στα κεντρικά γραφεία. με ακρίβεια το σωστό χρώμα και τις ομαλότερες διαβαθμίσεις και αποχρώσεις. Σταθερότητα και αξιοπιστία. Σταθερό, ομοιόμορφο χρώμα, με κάθε εκτύπωση. Καμία άλλη τεχνολογία δεν παρέχει τόσο σταθερή ποιότητα χρώματος - ένα σημαντικό χαρακτηριστικό για επαναλαμβανόμενη εκτύπωση της ίδιας σελίδας. Βραβευμένη τεχνολογία. Έχοντας κερδίσει περισσότερα από 50 σημαντικά βραβεία από τότε που άρχισε να διατίθεται εμπορικά, η στερεά μελάνης της Xerox είναι σαφώς η προτιμώμενη λύση από τους ειδικούς του Ανωτερότητα με χώρου. γεμάτα χρώματα. Πείτε αντίο στις γραμμές που εμφανίζονται συνήθως όταν εκτυπώνετε μεγάλες έγχρωμες περιοχές. Η στερεά μελάνη της Xerox εξαλείφει το πρόβλημα, καθώς έχει εξειδικευτεί για να επιτυγχάνει πυκνό, κορεσμένο χρώμα ακόμα και για τους δύσκολους ενδιάμεσους τόνους, όπως τις αποχρώσεις του ουρανού ή του δέρματος. Αντιστοίχιση χρωμάτων επαγγελματικής ποιότητας. Όταν η ακρίβεια του χρώματος είναι απαραίτητη προϋπόθεση, οι ενσωματωμένοι πίνακες διόρθωσης χρωμάτων spot της PANTONE διασφαλίζουν γρήγορη και εύκολη αντιστοίχιση με τα χρώματα PANTONE. Δημιουργήστε ρεαλιστικές αποδόσεις σημαντικών χρωμάτων για την επιχείρησή σας, όπως τα χρώματα στο λογότυπο. Χρώμα υψηλών επιδόσεων, με τη χαμηλή τιμή της ασπρόμαυρης εκτύπωσης. Με τον εκτυπωτή Phaser 8860 και τον πολυλειτουργικό εκτυπωτή Phaser 8860MFP, έχετε στη διάθεσή σας εξελιγμένες δυνατότητες και απίστευτο χρώμα, για το ίδιο χαμηλό κόστος όπως και για την ασπρόμαυρη εκτύπωση.

4 Η περιβαλλοντική συνείδηση είναι εύκολη υπόθεση Καλώς ορίσατε στον κόσμο της στερεάς μελάνης, έναν κόσμο με φωτεινά, ζωηρά χρώματα στο ίδιο κόστος όπως τα ασπρόμαυρα έγγραφα. Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Εδώ επίσης όλα τα χρώματα κυανό, ματζέντα, κίτρινο, και μαύρο - είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Όλα είναι δυνατά με τη στερεά μελάνη της Xerox, τη λύση χρώματος για γραφεία, χάρη στη σχεδίαση χωρίς κασέτα και την ελάχιστη συσκευασία. Αυτός ο απλός συνδυασμός σημαίνει ότι κατά την κατασκευή καταναλώνεται λιγότερη ενέργεια, μειώνοντας δραστικά τα απόβλητα που καταλήγουν σε χωματερές, και συνεπάγεται λιγότερο χώρο αποθήκευσης για αποδοτικότερη μεταφορά και λιγότερα φορτηγά στο δρόμο μειώνοντας το κόστος αποστολής, ωφελώντας το περιβάλλον. Τώρα, οι πολυάσχολες ομάδες εργασίας που χρησιμοποιούν τον εκτυπωτή Phaser 8860 ή τον πολυλειτουργικό εκτυπωτή 8860MFP για τα σημαντικά έγγραφά τους, δεν αποκτούν μόνο το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο απαιτητικό, σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, αλλά επίσης εκτελούν καλύτερα την εργασία τους με τρόπο που έχει μικρότερο αντίκτυπο στο φυσικό περιβάλλον. Προστατεύστε, λοιπόν, το περιβάλλον με τη στερεά μελάνη της Xerox την εύκολη, υπεύθυνη, ολόχρωμη λύση για την παραγωγή εγγράφων γραφείου. 118 κιλά έναντι 11 κιλά υπολειμμάτων Σκεφτείτε πέρα από το μελάνι. Τα πλεονεκτήματα της στερεάς μελάνης δεν περιορίζονται μόνο στο κόστος και τη σταθερότητα του χρώματος. Κατά την εκτύπωση σελίδων, τα υπολείμματα που παράγονται από γραφίτη μέσα σε κασέτα ανέρχεται στην καταπληκτική ποσότητα των 118 κιλών. Από την άλλη, η στερεά μελάνη της Xerox παράγει μόλις 11 κιλά υπολειμμάτων μια αναλογία πάνω από 10 προς 1. Απλή τοποθέτηση. Οι ράβδοι στερεάς μελάνης από τη Xerox έχουν κατασκευαστεί για μέγιστη ευχρηστία. Κάθε χρώμα διαθέτει μοναδικό σχήμα, έτσι είναι αδύνατο να το τοποθετήσετε σε λάθος υποδοχή. Καθώς μπορείτε να αναπληρώσετε τη στερεά μελάνη πριν εξαντληθεί, η συσκευή δεν παραμένει εκτός λειτουργίας κατά την αντικατάσταση.

5 Ένα αναλώσιμο. Μελάνι. Αυτό είναι όλο. Τέλος στις ογκώδεις κασέτες εκτύπωσης, στις μονάδες φούρνου ή στο έλαιο της μονάδας, ή ακόμα στις μονάδες απεικόνισης που απαρτίζουν τους τυπικούς, έγχρωμους εκτυπωτές laser. Το μόνο εξάρτημα που πρέπει να αντικαταστήσετε είναι το ρολό συντήρησης, το οποίο έχει διάρκεια ζωής για δεκάδες χιλιάδες σελίδες και χρειάζεται να αντικατασταθεί μόνο μερικές φορές καθ όλη τη λειτουργική ζωή της συσκευής. Αποδοτική χρήση χαρτιού. Οι στάνταρ δυνατότητες, όπως η αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης και η εκτύπωση πολλαπλών ειδώλων N-up, παράγουν περισσότερο περιεχόμενο σε μία σελίδα χαρτιού, εξοικονομώντας χρόνο, χρήματα, και σώζοντας δέντρα. Εξοικονομήστε πολύτιμο χώρο. Τα πακέτα στερεάς μελάνης χωράνε εύκολα στο συρτάρι του γραφείου σας. Δεν υπάρχει πλέον ανάγκη να απασχολείται ένα ολόκληρο ντουλάπι με αναλώσιμα για τους εκτυπωτές. Χαιρετίστε το ανακυκλωμένο χαρτί. Με τη στερεά μελάνη, δεν υπάρχει ανάγκη για ειδικό ανακυκλωμένο χαρτί. Εκτυπώστε σε κάθε τύπο ανακυκλωμένο υλικού ή σε κάθε υλικό, τελεία και παύλα για ζωντανά χρώματα υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, τα αντίτυπα με στερεά μελάνη είναι πλήρως ανακυκλώσιμα. Εκτυπώστε περισσότερο. Η διαδικασία απεικόνισης με στερεά μελάνη είναι εξαιρετικά αποδοτική, καθώς μεταφέρει το μελάνι στη σελίδα σχεδόν 100% κατά την κανονική εκτύπωση. Η στερεά μελάνη δεν αφήνει υπολείμματα γραφίτη και περίσσεια εμφανιστή (developer) που συγκεντρώνεται στο δοχείο υπολειμμάτων μετά από κάθε εκτύπωση. Χωρίς κασέτες εκτύπωσης. Η στερεά μελάνη είναι αυτό ακριβώς: στερεά. Σε αντίθεση με τις κασέτες γραφίτη για τις συσκευές laser, ο χειρισμός της είναι ασφαλής καθώς δεν μπορεί να χυθεί, να διαρρεύσει ή να μουτζουρώσει τα ρούχα σας. Είναι 100% μια λύση χρώματος που δεν λερώνει και δεν προκαλεί σκόνη. Οι πολλαπλές λειτουργίες καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια. Ο πολυλειτουργικός εκτυπωτής 8860MFP εκτελεί την εργασία των μεμονωμένων προϊόντων γραφείου (εκτυπωτή, φωτοαντιγραφικού, σαρωτή και φαξ), καταναλώνοντας λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια.

6 Αξιόπιστες και εύχρηστες συσκευές προς τέρψη των χρηστών Καθώς είναι φιλικοί για τον προϋπολογισμό σας αλλά και το περιβάλλον, ο έγχρωμος εκτυπωτής Phaser 8860 και ο πολυλειτουργικός εκτυπωτής 8860MFP διαθέτουν επίσης τις επιδόσεις και την ευκολία χρήσης που ικανοποιούν τις απαιτήσεις πολυάσχολων ομάδων εργασίας. Είτε χρειάζεστε ισχυρή εκτύπωση είτε τις πρόσθετες δυνατότητες ενός πραγματικά ανθεκτικού πολυλειτουργικού μηχανήματος, αυτές οι δύο συσκευές γραφείου διευκολύνουν ακόμα περισσότερο τη ζωή στο γραφείο. Με παραγωγικότητα που αποτελεί δείκτη στην αγορά και σίγουρα θα ικανοποιήσει πολλούς χρήστες, έχετε τη διαβεβαίωση ότι κάθε δυνατότητα, λειτουργία και σχεδιαστικό στοιχείο υπάρχει ώστε οι υπάλληλοί σας να παράγουν φανταστικά αποτελέσματα με ευχαρίστηση. Κατασκευασμένες για Η συνολική ευκολία χρήσης ταχύτητα συνδυάζεται με την απαραίτητη Αυτές οι συσκευές έχουν αξιοπιστία για τις ανάγκες κατασκευαστεί για να συμβαδίζουν του σύγχρονου εργασιακού με το φόρτο εργασίας περιβάλλοντος, ένας ακόμα τομέας πολυάσχολων ομάδων εργασίας, με εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα στον οποίο αριστεύουν ο έγχρωμος ασπρόμαυρης και έγχρωμης εκτυπωτής Phaser 8860 και ο εκτύπωσης μέχρι 30 σελ./λεπτό. πολυλειτουργικός εκτυπωτής Phaser Η αρχιτεκτονική της στερεάς μελάνης 8860MFP. Έχοντας σχεδιαστεί με που είναι βελτιστοποιημένη για ευθεία δίοδο χαρτιού που αποτρέπει χρώμα και ο γρήγορος ελεγκτής τις εμπλοκές, αυτές οι συσκευές παρέχουν το πιο σημαντικό περιέχουν λιγότερα κινητά μέρη, πλεονέκτημα για την τυπική έγχρωμη εκτύπωση εργασιών που σημαίνει λιγότερες βλάβες και γραφείου: γρήγορη εμφάνιση της πολλά περισσότερα χαρούμενα πρώτης σελίδας, μέσα σε πέντε πρόσωπα όσον αφορά την αξιόπιστη, δευτερόλεπτα. καθημερινή παραγωγικότητα. Εκτυπώστε περισσότερο χωρίς διακοπές. Ο δίσκος 100 φύλλων για μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων υλικών και μεγεθών και ο γενναιόδωρος δίσκος των 525 φύλλων προσφέρονται ως στάνταρ εξαρτήματα. Προσθέστε έναν ή δύο δίσκους των 525 φύλλων για συνολική χωρητικότητα φύλλων και ακόμα περισσότερη παραγωγικότητα χωρίς διακοπές.

7 Όλα σε ένα, ένα για όλους. Με ισχυρές δυνατότητες εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και αποστολής φαξ, ο πολυλειτουργικός εκτυπωτής Phaser 8860MFP διευκολύνει ακόμα περισσότερους χρήστες να διεκπεραιώνουν ακόμα περισσότερες εργασίες. Επίσης, δεν χρειάζεται να περιμένετε, καθώς έχετε πρόσβαση σε περισσότερες λειτουργίες ταυτόχρονα: σαρώστε ενώ εκτυπώνετε ή λαμβάνετε εισερχόμενα φαξ. Οι χρήστες μπορούν να διακόψουν μια εργασία εκτύπωσης και να βγάλουν φωτοαντίγραφα. Από το χαρτί σε ψηφιακή μορφή για περισσότερες δυνατότητες. Οργανώστε, κάντε επεξεργασία και διανείμετε αρχεία με ισχυρά ενσωματωμένα εργαλεία σάρωσης. Σαρώστε αρχεία απευθείας στην επιφάνεια εργασίας, σε δημόσιο ή σε ιδιωτικό φάκελο. Εξαιρετικά εύκολη σάρωση. Τώρα η σάρωση είναι τόσο εύκολη όσο και η δημιουργία αντιγράφων, καθώς δεν χρειάζεται να κάνετε πρόσθετες ενέργειες. Μετατρέψτε γρήγορα τις μεμονωμένες σελίδες των εγγράφων σε εξαιρετικά φορητά ψηφιακά αρχεία. Έξυπνες και έτοιμες. Οι συσκευές παρακολουθούν το ιστορικό χρήσης και προθερμαίνονται αυτόματα, όταν αναμένουν την εκτύπωση της πρώτης σελίδας για την ημέρα. Ασφάλεια πάνω απ όλα. Τα ενσωματωμένα εργαλεία ασφαλείας προστατεύουν την ακεραιότητα των δεδομένων σας. Η δυνατότητα ασφαλούς εκτύπωσης παρακρατεί την έξοδο της εργασίας μέχρι να καταχωρηθεί ένας κωδικός PIN, ενώ η απεγγραφή του σκληρού δίσκου τεμαχίζει ηλεκτρονικά τα δεδομένα μετά από κάθε εργασία ή όταντο θελήσετε. Χρήσιμος και έξυπνος πίνακας ελέγχου. Αποκτήστε συνεχείς ενημερώσεις για την κατάσταση του εκτυπωτή, αλλάξτε τις ρυθμίσεις της συσκευής, δείτε ποιοι συνάδελφοι εκτυπώνουν ή ακυρώστε μια εργασία εκτύπωσης στη στιγμή. Περισσότερη ισχύς. Ο επεξεργαστής των 750 MHz και η μνήμη των 512 MB (αναβαθμίσιμη στο 1 GB) χειρίζονται βαριές εργασίες, επιταχύνοντας την εργασία σας ακόμα και για τα πιο απαιτητικά έργα. Αυτές οι συσκευές εργάζονται σκληρά για περισσότερο, με μηνιαίο φόρτο εργασίας σελίδων, δηλαδή 240 δεσμίδες χαρτιού! Έξυπνη κατασκευή. Η τεχνολογία PrintingScout παρακολουθεί τις εργασίες εκτύπωσης. Αν προκύψει πρόβλημα, εμφανίζεται μια αναδυόμενη ειδοποίηση που προτείνει τη λύση. Επιπλέον, το σύστημα υποστήριξης μέσω Internet παρέχει γρήγορη βοήθεια, όταν τη χρειάζεστε. Παρακολουθήστε τη δραστηριότητα στο γραφείο. Το εργαλείο ανάλυσης χρήσης σάς επιτρέπει να συλλέγετε, να οργανώνετε και να αναλύετε λογιστικά δεδομένα για τις εργασίες.

8 Phaser 8860DN Phaser 8860MFP/D Ταχύτητα Μέχρι 30 σελ./λεπτό έγχρωμη / 30 σελ./λεπτό ασπρόμαυρη Φόρτος εργασίας είδωλα / μήνα Χειρισμός χαρτιού Δίσκος 1: 100 φύλλα. Εξειδικευμένα μεγέθη: 76 x 127 mm έως 216 x 356 mm Είσοδος χαρτιού στάνταρ Δίσκος 2: 525 φύλλα. Επιλέξιμα μεγέθη: 140 x 216 mm έως 216 x 356 mm προαιρετικά Δίσκος 3: 525 φύλλα. Επιλέξιμα μεγέθη: 140 x 216 mm έως 216 x 356 mm Δίσκος 4: 525 φύλλα. Επιλέξιμα μεγέθη: 140 x 216 mm έως 216 x 356 mm Τροφοδότης εγγράφων Δ/Δ Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων διπλής όψης: 50 φύλλα Έξοδος χαρτιού Έξοδος διπλής όψης Αντιγραφή Χρόνος εμφάνισης πρώτης σελίδας Δ/Δ 250 φύλλα Στάνταρ Έγχρωμη σε 15 δευτερόλεπτα / ασπρόμαυρη σε 15 δευτερόλεπτα Ανάλυση (μέγ.) Δ/Δ 600 x 600 dpi Λειτουργίες αντιγραφής Δ/Δ Αντιγραφή βιβλίων, δημιουργία φυλλαδίων, σελιδοποίηση, εξώφυλλα, κέντρο εικόνων, μετατόπιση εικόνας, N-up, σμίκρυνση/ μεγέθυνση, επανάληψη εικόνας, προστασία έγχρωμης λειτουργίας με κωδικό πρόσβασης Εκτύπωση Χρόνος εμφάνισης πρώτης σελίδας Ανάλυση (μέγ.) Μόλις 5 δευτερόλεπτα έγχρωμη Μέχρι 2400 FinePoint Μόλις 6 δευτερόλεπτα έγχρωμη Μνήμη (στάνταρ / μέγ.) 256 MB / 1 GB 512 MB / 1 GB Επεξεργαστής / PDL Επεξεργαστής 750 MHz / Πραγματική Adobe PostScript 3, προσομοίωση PCL 5c Συνδεσιμότητα 10/100Base-TX Ethernet, USB 2.0 Λειτουργίες εκτύπωσης Σελίδες εξειδικευμένου μεγέθους, Xerox Installer, Intelligent Ready, εκτύπωση φυλλαδίων, έξυπνοι δίσκοι, απομακρυσμένη εκτύπωση, λογιστικά εργασιών, Printer Neighbourhood, μόνο ασπρόμαυρη λειτουργία Κιτ παραγωγικότητας (με σκληρό δίσκο) Σάρωση Προορισμοί σάρωσης Προαιρετικά Δ/Δ Προσωπική εκτύπωση/ προσωπική αποθηκευμένη εκτύπωση/ ασφαλής εκτύπωση/ εκτύπωση δοκιμίου/ αποθηκευμένη εκτύπωση, εκτύπωση με, επέκταση αποθήκευσης γραμματοσειρών/φορμών, σελιδοποίηση, επεγγραφή σκληρού δίσκου Σάρωση σε PC/Mac, σάρωση σε εφαρμογή TWAIN, σάρωση σε μέσω PC, σάρωση σε επιφάνεια εργασίας, σάρωση σε δημόσιους/ ιδιωτικούς φακέλους Αναλώσιμα Αυθεντική στερεά μελάνη XEROX 6 ράβδοι, κυανό σελίδες 1 108R ράβδοι, ματζέντα σελίδες 1 108R ράβδοι, κίτρινο σελίδες 1 108R ράβδοι, μαύρο σελίδες 1 108R00749 Επιλογές Κιτ παραγωγικότητας (με σκληρό δίσκο) 097S03856 Τροφοδότης 525 φύλλων (8860) 097S03667 Τροφοδότης 525 φύλλων (8860MFP) 097S03638 Μνήμη 256 MB (8860) 097S03381 Μνήμη 512 MB 097S03382 Βάση συστήματος 097S03318 Προσαρμογέας ασύρματου δικτύου 097S03740 Προϊόντα για τακτική συντήρηση Κιτ συντήρησης < σελίδες 2 108R Μέση απόδοση τυπικών σελίδων. Δηλωμένη απόδοση σύμφωνα με ISO/IEC Η απόδοση διαφέρει ανάλογα με την εικόνα, την περιοχή κάλυψης και τη λειτουργία εκτύπωσης. 2 Σελίδες κατά προσέγγιση. Δηλωμένη απόδοση με βάση σελίδες μεγέθους A4 και βάρους 75 gsm. Η απόδοση διαφέρει ανάλογα με τον τύπο, το μέγεθος, το βάρος, τον προσανατολισμό των υλικών και τις συνήθειες χρήσης. Scan to PC Desktop Δ/Δ Scan to PC Desktop Professional, Small Business Edition Φαξ Λειτουργίες φαξ Δ/Δ 33,6 kbps Super Group 3, 200 μεμονωμένες / 100 ομαδικές γρήγορες κλήσεις, αποστολή φαξ σε πολλές διευθύνσεις, ασφάλεια φαξ Εγγύηση Εγγύηση ενός έτους στις εγκαταστάσεις του πελάτη Διαχείριση συσκευής Xerox CentreWare Printer Management για Microsoft, Novell και UNIX, ενσωματωμένος web server Xerox CentreWare IS, CentreWare Web, Xerox NDPS Gateway, εργαλείο ανάλυσης χρήσης, κάρτα ρύθμισης παραμέτρων, PrintingScout, ειδοποιήσεις μέσω MaiLinX, PhaserSMART Προγράμματα οδήγησης εκτυπωτή Windows 2000/XP/2003 Server, Vista, Mac OS 9.x/X έκδοση 10.2 και νεώτερες, Novell NetWare 5.x/6.5 (μόνο NDPS), UNIX/Linux (δείτε το web), προγράμματα οδήγησης εκτυπωτή Xerox Walk-Up Ασφάλεια Πρωτόκολλο 802.1x* (EAP-MD5, EAP- TLS, EAP-PEAP0-MSCHAPv2) Χειρισμός μέσων Δίσκος 1: gsm Δίσκοι 2 4: gsm Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων διπλής όψης: gsm Τύποι υλικού: διαφάνειες, φάκελοι, ετικέτες, ιλουστρασιόν χαρτί, χαρτί εξειδικευμένου μεγέθους Περιβάλλον λειτουργίας Θερμοκρασία: Όταν δεν λειτουργεί: -30 έως 60 C, Λειτουργίας: 10 έως 32 C Σχετική υγρασία: Όταν δεν λειτουργεί: 10% έως 95%, Λειτουργίας: 10% έως 80% Επίπεδα ισχύος ήχου: Λειτουργίας: 54 dba, Σε αναμονή: 33 dba Ηλεκτρικά στοιχεία Ισχύς: V, Hz Κατανάλωση ισχύος: Μέση: 230 W / Μέγιστη: 1500 W. Πιστοποίηση ENERGY STAR (σύνθεση S) Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) Phaser 8860: 406 x 533,4 x 368 mm. Βάρος: 28 kg. Phaser 8860MFP: 532 x 665 x 620 mm. Βάρος: 43 kg. Πρόσθετος τροφοδότης: 135 mm. Βάρος: 7,3 kg. Προαιρετικό έπιπλο: 500 x 670 x 360 mm Πιστοποιήσεις Πιστοποίηση κατά UL /CSA η Έκδοση, FCC Part 15 Class A, Οδηγία χαμηλής τάσης 73/23/ΕΟΚ, EN , EMC Οδηγία 89/336/ΕΟΚ, EN55022 Class A, EN 55024, Οδηγία ROHS 2002/95/ΕΚ Καλέστε σήμερα. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το ή επισκεφτείτε μας στη διεύθυνση * Διατίθεται για το 8860MFP στο τέταρτο τρίμηνο του 2007 Copyright 2007 XEROX CORPORATION. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή των περιεχομένων αυτού του εντύπου, χωρίς την άδεια της XEROX CORPORATION. Τα XEROX, Phaser, PhaserSMART, CentreWare, PrintingScout, Walk-Up και FinePoint είναι εμπορικά σήματα της XEROX CORPORATION στις Η.Π.Α. ή/και σε άλλες χώρες. Όλα τα άλλα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατασκευαστών τους. Τα παραγόμενα χρώματα PANTONE μπορεί να μην αντιστοιχούν στα αναγνωρισμένα πρότυπα PANTONE. Συμβουλευτείτε τα τρέχοντα έντυπα της PANTONE για το ακριβές χρώμα. Το PANTONE και άλλα εμπορικά σήματα της Pantone, Inc. είναι ιδιοκτησία της Pantone, Inc. Το PCL είναι σήμα κατατεθέν της Hewlett-Packard. Ως εταίρος Energy Star, η Xerox Corporation έχει καθορίσει ότι τα προϊόντα αυτά πληρούν τις κατευθυντήριες οδηγίες Energy Star σχετικά με την αποτελεσματική διαχείριση ενέργειας. Το Energy Star και το σήμα Energy Star είναι σήματα κατατεθέντα στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες αυτού του φυλλαδίου μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. 9/07 886BR-01XA

Phaser 8560 / 8560MFP. εκτύπωση αντιγραφή σάρωση φαξ. Δυναμικά και Προσιτά. για πολυάσχολα γραφεία

Phaser 8560 / 8560MFP. εκτύπωση αντιγραφή σάρωση φαξ. Δυναμικά και Προσιτά. για πολυάσχολα γραφεία εκτύπωση αντιγραφή σάρωση φαξ Δυναμικά και Προσιτά για πολυάσχολα γραφεία Phaser 8560 Phaser 8560MFP Η πολύχρωμη επιλογή... Η Xerox προσφέρει μια επιλογή συσκευών γραφείου με διάφορες εξαιρετικές λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών Ink Tank System. Αποχαιρετήστε τις φύσιγγες μελανιού

Σειρά εκτυπωτών Ink Tank System. Αποχαιρετήστε τις φύσιγγες μελανιού Σειρά εκτυπωτών Ink Tank System Αποχαιρετήστε τις φύσιγγες μελανιού Σειρά εκτυπωτών Ink Tank System της Epson Οικιακοί εκτυπωτές Ιδανικοί για οικιακές εκτυπώσεις με πολύ χαμηλό κόστος. Αυτή η σειρά προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών

Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών Σταθμός εργασίας αποτύπωσης εγγράφων HP Digital Sender Flow 8500 fn2, Σαρωτής εγγράφων HP ScanJet Enterprise Flow N9120 fn2 Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών 8500 fn2 N9120 fn2 www.hp.com/go/dsflow8500fn2 www.hp.com/support/sjflown9120fn2

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτές και πολυλειτουργικoί εκτυπωτές Xerox. ColorQube. Ήρθε η ώρα να ξανασκεφτείτε το μελάνι.

Εκτυπωτές και πολυλειτουργικoί εκτυπωτές Xerox. ColorQube. Ήρθε η ώρα να ξανασκεφτείτε το μελάνι. Εκτυπωτές και πολυλειτουργικοί εκτυπωτές στερεάς μελάνης από τη Xerox Εκτυπωτές και πολυλειτουργικoί εκτυπωτές Xerox ColorQube Ήρθε η ώρα να ξανασκεφτείτε το μελάνι. Εκτυπωτές και πολυλειτουργικοί εκτυπωτές

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές των Ειδών

Τεχνικές Προδιαγραφές των Ειδών «Διακήρυξη διενέργειας, πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού, για την προμήθεια έξι (6) φωτοτυπικών μηχανημάτων και τεσσάρων (4) FAX, για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Ν.Α. Ημαθίας, ποσού 35.000,00 (Βέροιας-

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών EcoTank. εκτυπωτής με δοχεία μελανιών στον κόσμο 1. Περιλαμβάνονται μελάνια για έως. και 3 έτη.

Σειρά εκτυπωτών EcoTank. εκτυπωτής με δοχεία μελανιών στον κόσμο 1. Περιλαμβάνονται μελάνια για έως. και 3 έτη. Σειρά εκτυπωτών EcoTank Περιλαμβάνονται μελάνια για έως 2 και 3 έτη www.epson.gr/ecotank #1 εκτυπωτής με δοχεία μελανιών στον κόσμο 1 Γιατί να επιλέξετε εκτυπωτή EcoTank; Περιλαμβάνονται μελάνια για έως

Διαβάστε περισσότερα

Όλα σε ένα ψηφιακό µηχάνηµα Όλα

Όλα σε ένα ψηφιακό µηχάνηµα Όλα SP 3500SF / 3510SF SP Όλα σε ένα ψηφιακό µηχάνηµα Όλα Το RICOH SP 3500SF / 3510 SF αποτελεί ένα συµπαγές και φιλικό προς τον χρήστη µηχάνηµα. Εξασφαλίζει υψηλή ταχύτητα και παραγωγικότητα στον εργασιακό

Διαβάστε περισσότερα

Color LaserJet Pro MFP M178-M181. Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών

Color LaserJet Pro MFP M178-M181. Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών Color LaserJet Pro MFP M178-M181 Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η προσαρμογή ή η μετάφραση χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Η ΜΙΚΡΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ MP 2OO1SP

Η ΜΙΚΡΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ MP 2OO1SP Η ΜΙΚΡΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ MP 2OO1SP Το ΜΡ 2001SP αποτελεί ένα ψηφιακό φωτοαντιγραφικό υψηλής ταχύτητας και παραγωγικότητας, laser εκτυπωτής/σαρωτής και µε δυνατότητα επέκτασης σε Fax βαριάς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση συλλογής προσφορών για την προμήθεια εκτυπωτών & πολυμηχανημάτων για τις ανάγκες του Γ.Ν.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση συλλογής προσφορών για την προμήθεια εκτυπωτών & πολυμηχανημάτων για τις ανάγκες του Γ.Ν. ΑΔΑ: Αρ.Πρωτ.: 6225/15.11.18 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση συλλογής προσφορών για την προμήθεια εκτυπωτών & πολυμηχανημάτων για τις ανάγκες του Γ.Ν.Θήρας» Προϋπολογισθείσα δαπάνη:

Διαβάστε περισσότερα

Ακολουθεί ο εξοπλισμός προς προμήθεια (σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Γενικά χαρακτηριστικά

Ακολουθεί ο εξοπλισμός προς προμήθεια (σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Γενικά χαρακτηριστικά ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Βόλος 14/11/2014 5 η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ» Ταχ. Δ/νση: Πολυμέρη 134, 38222, Βόλος Επιτροπή σύνταξης

Διαβάστε περισσότερα

Χαμηλότερο κόστος λειτουργίας Υψηλότερη παραγωγικότητα

Χαμηλότερο κόστος λειτουργίας Υψηλότερη παραγωγικότητα Εκτυπωτής inkjet σειρά WorkForce Pro WF-C5000 Χαμηλότερο κόστος λειτουργίας Υψηλότερη παραγωγικότητα Η απόδοση σε αρμονία με την οικολογία Δημιουργήστε ένα πιο παραγωγικό περιβάλλον εργασίας Συνεχίστε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΙΑΣ ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΦΑΞ. Η συσκευή πρέπει να διαθέτει τις ακόλουθες δυνατότητες:

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΙΑΣ ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΦΑΞ. Η συσκευή πρέπει να διαθέτει τις ακόλουθες δυνατότητες: ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΦΑΞ Η συσκευή πρέπει να διαθέτει τις ακόλουθες δυνατότητες: Φαξ Super G3 Στάνταρ μνήμη 512 σελίδων Ασφάλεια: Διαχείριση μέσω κωδικών

Διαβάστε περισσότερα

Γ3. Πίνακες Συµµόρφωσης

Γ3. Πίνακες Συµµόρφωσης Γ3. Πίνακες Συµµόρφωσης Παρακάτω, δίνονται οι αναλυτικές προδιαγραφές των υπηρεσιών, µε τη µορφή πινάκων συµµόρφωσης προς τις προδιαγραφές. Ο υποψήφιος Ανάδοχος συµπληρώνει τους παρακάτω πίνακες συµµόρφωσης

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτές και πολυλειτουργικoί εκτυπωτές Xerox. ColorQube. Ήρθε η ώρα να ξανασκεφτείτε το μελάνι.

Εκτυπωτές και πολυλειτουργικoί εκτυπωτές Xerox. ColorQube. Ήρθε η ώρα να ξανασκεφτείτε το μελάνι. Εκτυπωτές και πολυλειτουργικοί εκτυπωτές στερεάς μελάνης από τη Xerox Εκτυπωτές και πολυλειτουργικoί εκτυπωτές Xerox ColorQube Ήρθε η ώρα να ξανασκεφτείτε το μελάνι. Εκτυπωτές και πολυλειτουργικοί εκτυπωτές

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΝΕΟΣ ΕΓΧΡΩΜΟΣ ΣΥΜΠΑΓΗΣ LASER ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ

Ο ΝΕΟΣ ΕΓΧΡΩΜΟΣ ΣΥΜΠΑΓΗΣ LASER ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΕΓΧΡΩΜΟΣ ΣΥΜΠΑΓΗΣ LASER ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ SPC 320DN Ο SPC 320DN αποτελεί έναν µικρό επιτραπέζιο έγχρωµο laser εκτυπωτή νέας γενιάς, προσφέροντας υψηλή ποιότητα εκτύπωσης & υψηλή παραγωγικότητα, εκτυπώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Το χρυσό πρότυπο για τις γραφικές τέχνες

Το χρυσό πρότυπο για τις γραφικές τέχνες Phaser 7800 A3 Έγχρωμος εκτυπωτής Xerox Phaser 7800 Έγχρωμος εκτυπωτής Το χρυσό πρότυπο για τις γραφικές τέχνες Έγχρωμος εκτυπωτής Phaser 7800 Ασυναγώνιστη έγχρωμη εκτύπωση. Κορυφαία ευελιξία εκτυπωτικών

Διαβάστε περισσότερα

The New Small Line A4/Duplex MFP Τα Μικρά Μηχανήματα της Kyocera. Πωλήσεις & Τεχνική Υποστήριξη. Σοβαρή Τεχνολογία. Οικονομία Αξιοπιστία Περιβάλλον

The New Small Line A4/Duplex MFP Τα Μικρά Μηχανήματα της Kyocera. Πωλήσεις & Τεχνική Υποστήριξη. Σοβαρή Τεχνολογία. Οικονομία Αξιοπιστία Περιβάλλον Σοβαρή Τεχνολογία The New Small Line A4/Duplex MFP Τα Μικρά Μηχανήματα της Kyocera Πωλήσεις & Τεχνική Υποστήριξη Οικονομία Αξιοπιστία Περιβάλλον Θεσσαλονίκη : Κ. Καραμανλή & Αρτέμιδος 44, ΤΚ 54644, Τ:

Διαβάστε περισσότερα

Phaser Ασπρόµαυρος πολυλειτουργικός εκτυπωτής 3635MFP/X

Phaser Ασπρόµαυρος πολυλειτουργικός εκτυπωτής 3635MFP/X Phaser 3635MFP Ασπρόµαυρος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Phaser 3635MFP/S Ένα ισχυρό πολυλειτουργικό µηχάνηµα για οµάδες εργασίας που προσφέρει εκτύπωση, αντιγραφή και προηγµένη σάρωση. 3635MFP/S Phaser 3635MFP/X

Διαβάστε περισσότερα

Optional : Parallel, Wireless LAN, Gigabit Ethernet, USB Host

Optional : Parallel, Wireless LAN, Gigabit Ethernet, USB Host ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ LASER ΕΚΤΥΠΩΤΗ SP 4310N Μοναδική Ποιότητα Εκτύπωσης µε Απεριόριστες υνατότητες Η RICOH σας παρουσιάζει τον standalone δικτυακό εκτυπωτή SP 4310N ιδανικό για οµάδες εργασίας σε µια εταιρία.

Διαβάστε περισσότερα

Έγχρωμος εκτυπωτής HP LaserJet Professional CP5225 series

Έγχρωμος εκτυπωτής HP LaserJet Professional CP5225 series Φύλλο δεδομένων Έγχρωμος εκτυπωτής HP LaserJet Professional CP5225 series Καλύψτε όλες τις ανάγκες σας για επαγγελματική εκτύπωση, από καρτ-ποστάλ έως έγγραφα μεγάλου μεγέθους, με αυτό τον ευέλικτο και

Διαβάστε περισσότερα

Xerox. WorkCentre 7755 / 7765 / 7775 Εξαιρετικά αποδοτικό. Εξαιρετικά ασφαλές. Εξαιρετικά εύκολο.

Xerox. WorkCentre 7755 / 7765 / 7775 Εξαιρετικά αποδοτικό. Εξαιρετικά ασφαλές. Εξαιρετικά εύκολο. WorkCentre 7755 / 7765 / 7775 A3 Έγχρωµο Πολυλειτουργικό σύστηµα Πολυλειτουργικό σύστηµα Xerox WorkCentre 7755 / 7765 / 7775 Εξαιρετικά αποδοτικό. Εξαιρετικά ασφαλές. Εξαιρετικά εύκολο. Αποδοτικό, εύχρηστο

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276 LASERJET PRO 200 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276 Βελτιστοποίηση ποιότητας αντιγραφής Διατίθενται οι ακόλουθες ρυθμίσεις ποιότητας αντιγράφων: Αυτόματη επιλογή: Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση αυτή όταν

Διαβάστε περισσότερα

WorkCentre 7346 Πολυλειτουργικό σύστηµα Ισχυρές δυνατότητες για το γραφείο µε το πλεονέκτηµα του χρώµατος

WorkCentre 7346 Πολυλειτουργικό σύστηµα Ισχυρές δυνατότητες για το γραφείο µε το πλεονέκτηµα του χρώµατος WorkCentre 7346 έγχρωµο πολυλειτουργικό σύστηµα A3 WorkCentre 7346 Πολυλειτουργικό σύστηµα Ισχυρές δυνατότητες για το γραφείο µε το πλεονέκτηµα του χρώµατος WorkCentre 7346 H Xerox αυξάνει την παραγωγικότητα

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M725dn M725f M725z M725z+ Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

Πολυλειτουργικός εκτυπωτής HP LaserJet M436 series

Πολυλειτουργικός εκτυπωτής HP LaserJet M436 series Φύλλο δεδομένων Πολυλειτουργικός εκτυπωτής HP LaserJet M436 series Ο ισχυρότατος desktop εκτυπωτής σας με δυνατότητα δικτύωσης Βασιστείτε στην αξιόπιστη και οικονομική εκτύπωση του πολυλειτουργικού εκτυπωτή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΗΣΤΕ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ, ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΗΣΤΕ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ, ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ Εκτυπωτές παραγωγής SureColor SC-T3200, SC-T5200, SC-T7200 24, 36 και 44 ιντσών ΚΑΙΝΟΤΟΜΗΣΤΕ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ, ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ Σχέδια CAD Αναπαραγωγή έντυπου υλικού Banner για σημεία πώλησης ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτής HP Sprocket 200

Εκτυπωτής HP Sprocket 200 Φύλλο δεδομένων Εκτυπωτής HP Sprocket 00 Εκτυπώστε στη στιγμή φωτογραφίες 5 7,6 cm ( x 3 ίντσες) από το smartphone σας. Εκτυπώστε τις ευχάριστες στιγμές. Μοιραστείτε το παρόν με φωτογραφίες στη στιγμή

Διαβάστε περισσότερα

Αναλώσιμα. Κατάλογος γνήσιων αναλώσιμων 2018 ALIVE WITH COLOUR

Αναλώσιμα. Κατάλογος γνήσιων αναλώσιμων 2018 ALIVE WITH COLOUR Αναλώσιμα Κατάλογος γνήσιων αναλώσιμων 2018 ALIVE WITH COLOU Γνήσια αναλώσιμα OKI Μετά από δεκαετίες έρευνας και καινοτομιών της OKI στην τεχνολογία εκτύπωσης LED, το αποτέλεσμα είναι γνήσια αναλώσιμα

Διαβάστε περισσότερα

1. Πολυµηχάνηµα Τεχνολογίας Laser ή Led µε τις παρακάτω Τεχνικές

1. Πολυµηχάνηµα Τεχνολογίας Laser ή Led µε τις παρακάτω Τεχνικές Έκδ.1 αναθ.2 ηµ/νία έγκρ. 3/1/2011 Ε Υ-ΠΛΗ 001 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ταχ. /νση: Ανδρόγεω 2, 4ος όροφος Τ.Κ: 71202

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά Compact imagerunner.

Σειρά Compact imagerunner. Σειρά Compact imagerunner. Μικρό μέγεθος αλλά υψηλή παραγωγικότητα ΣΕΙΡΑ imagerunner 1100 imagerunner 1730i ΣΕΙΡΑ imagerunner 2202 ΣΕΙΡΑ imagerunner 2500 ΣΕΙΡΑ imagerunner C1028i/iF you can Όλα τα μοντέλα

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτής HP DeskJet Ink Advantage 3790 All-in-One

Εκτυπωτής HP DeskJet Ink Advantage 3790 All-in-One Φύλλο δεδομένων Εκτυπωτής HP DeskJet Ink Advantage 3790 All-in-One Ασύρματη εκτύπωση για κάθε προϋπολογισμό σας, στυλ και μέγεθος χώρου Εξοικονομήστε χώρο και χρήματα και εκτυπώστε ασύρματα με τον μικρότερο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ. Πίνακας Α: Φωτοτυπικό Τύπου Α

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ. Πίνακας Α: Φωτοτυπικό Τύπου Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ «Προμήθεια Φωτοτυπικών Μηχανημάτων για τις ανάγκες του Δήμου Πλατανιά» ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ Α/Α ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Πίνακας Α: Φωτοτυπικό Τύπου Α Α.1

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΙΔΟΣ : Φωτοαντιγραφικό Εκτυπωτής Σαρωτής

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΙΔΟΣ : Φωτοαντιγραφικό Εκτυπωτής Σαρωτής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αθήνα, 14/1/2014 ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αρ. πρωτ. 253 ΘΕΜΑ: Επανάληψη πρόσκλησης υποβολής προσφορών

Διαβάστε περισσότερα

Καβάλα 09/2/2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Διεύθυνση: Κύπρου 10 Καβάλα Τηλέφωνο:

Καβάλα 09/2/2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Διεύθυνση: Κύπρου 10 Καβάλα Τηλέφωνο: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Καβάλα 09/2/2018 Διεύθυνση: Κύπρου 10 Καβάλα Τηλέφωνο: 2513500245 «Προμήθεια φωτοτυπικών μηχανημάτων και πολυμηχανημάτων» Ενδεικτικός προϋπολογισμός

Διαβάστε περισσότερα

Πρέσα ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών SurePress L-6034VW ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ.

Πρέσα ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών SurePress L-6034VW ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ. Πρέσα ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών SurePress L-6034VW ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ Η πρέσα ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών inkjet SurePress L-6034 καθιστά πιο

Διαβάστε περισσότερα

Αυτός ο πολυλειτουργικός εκτυπωτής χωράει σχεδόν παντού είναι τόσο μικρός και εργονομικός. 1

Αυτός ο πολυλειτουργικός εκτυπωτής χωράει σχεδόν παντού είναι τόσο μικρός και εργονομικός. 1 Φύλλο δεδομένων Πολυλειτουργικός εκτυπωτής HP Laser 35r Πλήρεις λειτουργίες εκτύπωσης laser. Βασική τιμολόγηση Εξασφαλίστε παραγωγική απόδοση πολυλειτουργικού εκτυπωτή σε προσιτή τιμή. Εκτυπώστε, σαρώστε,

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπώστε υψηλούς όγκους εύκολα με τον πρώτο εκτυπωτή laser στον κόσμο χωρίς δοχείο περιλαμβάνει

Εκτυπώστε υψηλούς όγκους εύκολα με τον πρώτο εκτυπωτή laser στον κόσμο χωρίς δοχείο περιλαμβάνει Φύλλο δεδομένων Σειρά εκτυπωτών HP Neverstop Laser 000 Απόλυτη ελευθερία εκτύπωσης. Ο πρώτος εκτυπωτής laser στον κόσμο με ενσωματωμένο δοχείο γραφίτη. Εκτυπώστε υψηλούς όγκους εύκολα με τον πρώτο εκτυπωτή

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΙΕΠ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΙΕΠ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Α/Α Είδος Περιγραφή Ανάλυση Απαίτηση ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1. Σκληρός δίσκος για NAS 1.1 Συμβατότητα Συμβατός με το Synology Rackstation RS2414RP+ Στο σύστημα επί του παρόντος είναι εγκατεστημένοι 4 δίσκοι

Διαβάστε περισσότερα

HP Color LaserJet σειρά CM1312 MFP Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης

HP Color LaserJet σειρά CM1312 MFP Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης HP Color LaserJet σειρά CM1312 MFP Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η προσαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

WorkCentre 7655 / 7665 / 7675 A3 Έγχρωµo Πολυλειτουργικό σύστηµα. Xerox WorkCentre. Απόδοση παραγωγής µε τη δύναµη του χρώµατος

WorkCentre 7655 / 7665 / 7675 A3 Έγχρωµo Πολυλειτουργικό σύστηµα. Xerox WorkCentre. Απόδοση παραγωγής µε τη δύναµη του χρώµατος WorkCentre 7655 / 7665 / 7675 A3 Έγχρωµo Πολυλειτουργικό σύστηµα Xerox WorkCentre 7655 / 7665 / 7675 Πολυλειτουργικό σύστηµα Απόδοση παραγωγής µε τη δύναµη του χρώµατος Πολυλειτουργικό σύστηµα WorkCentre

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο δεδομένων Εκτυπωτής HP LaserJet Pro M102 series

Φύλλο δεδομένων Εκτυπωτής HP LaserJet Pro M102 series Φύλλο δεδομένων Εκτυπωτής HP LaserJet Pro M102 series Απλή εκτύπωση. Με εύκολο τρόπο. Απλοποιήστε τις διαδικασίες με έναν οικονομικό HP LaserJet Pro με δοχεία γραφίτη JetIntelligence. Δημιουργήστε επαγγελματικά

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α Περιγραφή / Προδιαγραφές. Απαίτηση Απάντηση Παραπομπή. 1 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές. 1.1 Ποσότητα 15 ΝΑΙ

Α/Α Περιγραφή / Προδιαγραφές. Απαίτηση Απάντηση Παραπομπή. 1 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές. 1.1 Ποσότητα 15 ΝΑΙ Α/Α Περιγραφή / Προδιαγραφές Απαίτηση Απάντηση Παραπομπή 1 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές 1.1 Ποσότητα 15 1.2 Να αναφερθεί ο 1.3 Επεξεργαστής: INTELCOREI3 4 ης γενιάς 3.1GHZ αντίστοιχο ή ανώτερο 1.4 Σκληρός

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση 1.0 Ιούλιος 2008. Τελικός επεξεργαστής γραφείου LX. Οδηγός χρήσης

Έκδοση 1.0 Ιούλιος 2008. Τελικός επεξεργαστής γραφείου LX. Οδηγός χρήσης Έκδοση 1.0 Ιούλιος 2008 Τελικός επεξεργαστής γραφείου LX Οδηγός χρήσης Τα Microsoft, MS-DOS, Windows, Windows NT, Microsoft Network και Windows Server είναι είτε εμπορικά σήματα είτε σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

σχεδιασµένη για εσάς...

σχεδιασµένη για εσάς... WorkCentre 7132 εκτ πωση αντιγραφή σάρωση φαξ email Πολυλειτουργική απλ τητα σχεδιασµένη για εσάς... τώρα µε χρώµα WorkCentre 7132 Το πολυλειτουργικ σ στηµα Xerox WorkCentre 7132 είναι µια οικονοµική επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

Τώρα το παιχνίδι εκτυπώσεων ΑΛΛΑΖΕΙ...

Τώρα το παιχνίδι εκτυπώσεων ΑΛΛΑΖΕΙ... Τώρα το παιχνίδι εκτυπώσεων ΑΛΛΑΖΕΙ... Τι αλλάζει στην Ανατ. Θεσσαλονίκη; Μια Νέα συνεργασία έρχεται στο από την Océ Crystal Point TM technology Océ Varia Dot TM imaging technology Océ Colour Image Logic

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ SureColor SC-F2000 ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΠΛΟΥΖΑΣ ΣΕ ΠΛΆΚΕΣ ΑΠΌ ΜΕΓΆΛΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΛΑΜΠΕΡΆ ΧΡΏΜΑΤΑ ΈΩΣ ΜΙΚΡΈΣ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ Παρέχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μπλούζες

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα

Πολυλειτουργικός εκτυπωτής HP LaserJet M436n

Πολυλειτουργικός εκτυπωτής HP LaserJet M436n Φύλλο δεδομένων Πολυλειτουργικός εκτυπωτής HP LaserJet M436 series Ο ισχυρότατος desktop εκτυπωτής σας με δυνατότητα δικτύωσης Βασιστείτε στην αξιόπιστη και οικονομική εκτύπωση του πολυλειτουργικού εκτυπωτή

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η. Προμήθεια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Εκτυπωτών

Μ Ε Λ Ε Τ Η. Προμήθεια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Εκτυπωτών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ TMHMA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Χίος, 07/07/2017 Μ Ε Λ Ε Τ Η Προμήθεια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Εκτυπωτών

Διαβάστε περισσότερα

HP Color LaserJet σειρά CP2020 Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης

HP Color LaserJet σειρά CP2020 Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης HP Color LaserJet σειρά CP2020 Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η προσαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

LASER FAX 1190L. Ο πιο δυνατός σύµµαχος στη διανοµή εγγράφων

LASER FAX 1190L. Ο πιο δυνατός σύµµαχος στη διανοµή εγγράφων LASER FAX 1190L Ο πιο δυνατός σύµµαχος στη διανοµή εγγράφων Εάν η επικοινωνία της εταιρίας σας βασίζεται σε µεγάλο ποσοστό σε µια συσκευή Fax και αναζητείτε ένα παραγωγικό και άκρως αξιόπιστο µηχάνηµα,

Διαβάστε περισσότερα

Απόλυτη αξιοπιστία για σάρωση υψηλής ταχύτητας

Απόλυτη αξιοπιστία για σάρωση υψηλής ταχύτητας Υψηλής Παραγωγικότητας Σαρωτής Εγγράφων A3 Brochure Greek 1008.indd 1 Απόλυτη αξιοπιστία για σάρωση υψηλής ταχύτητας imageformula 19-11-2008 16:38:21 Δυνατότητα διαμόρφωσης του δίσκου χαρτιού σε 3 διαφορετικές

Διαβάστε περισσότερα

HP LaserJet Pro MFP M26nw. series. Φύλλο δεδομένων. Χαμηλή τιμή. Υψηλή απόδοση. Η έξυπνη επιλογή.

HP LaserJet Pro MFP M26nw. series. Φύλλο δεδομένων. Χαμηλή τιμή. Υψηλή απόδοση. Η έξυπνη επιλογή. Φύλλο δεδομένων HP LaserJet Pro MFP M26 series Χαμηλή τιμή. Υψηλή απόδοση. Η έξυπνη επιλογή. Εκτυπώστε, σαρώστε και αντιγράψτε με εγγυημένη αξιοπιστία, με τον πιο οικονομικό μικρό ασύρματο MFP laser της

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ 1 1. ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ I ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Τεχνικές Προδιαγραφές Υποχρ/κή Απαίτηση Απάντηση 1 Τεχνολογία Εκτύπωσης: Μέγεθος εγγράφου: Ανάλυση εκτύπωσης: Ταχύτητα

Διαβάστε περισσότερα

Πολυλειτουργικό σύστημα Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Εντυπωσιακό χρώμα και λιγότερο κόστος

Πολυλειτουργικό σύστημα Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Εντυπωσιακό χρώμα και λιγότερο κόστος ColorQube 9301 / 9302 / 9303 A3 Έγχρωμο Πολυλειτουργικό σύστημα Πολυλειτουργικό σύστημα Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Εντυπωσιακό χρώμα και λιγότερο κόστος Μειώστε το κόστος, ενισχύστε την εταιρική

Διαβάστε περισσότερα

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη διαμόρφωση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 3 4 5 Οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΚΕΚ ΠΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΚΕΚ ΠΕ ΛΑΡΙΣΑΣ Π Ε Ρ Ι Φ Ε Ρ Ε Ι Α Θ Ε Σ Σ Α Λ Ι Α Σ ΚΕΚ ΠΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 12131258 ηµοτικό ιαµέρισµα Ν. Περιβολίου ήµος Κιλελέρ Τ.Κ. 41500 Τηλ: 2413506262 2410618000

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτής HP LaserJet Pro M203 series

Εκτυπωτής HP LaserJet Pro M203 series Φύλλο δεδομένων M203 series Πάντα ένα βήμα μπροστά Εξασφαλίστε περισσότερες σελίδες, απόδοση και προστασία από έναν ασύρματο HP LaserJet Pro με την υποστήριξη δοχείων γραφίτη JetIntelligence. Ορίστε ταχύτερο

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτές HP LaserJet Enterprise 700 M712 series

Εκτυπωτές HP LaserJet Enterprise 700 M712 series Φύλλο δεδομένων Εκτυπωτές HP LaserJet Enterprise 700 M712 series Ασύλληπτα γρήγορη και ενεργειακά αποδοτική ασπρόμαυρη εκτύπωση A3 Δυνατότητα ασπρόμαυρων εκτυπώσεων υψηλού όγκου σε μεγέθη χαρτιού έως A3,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ 1 1. ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ I ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Τεχνικές Προδιαγραφές Υποχρ/κή Απαίτηση Απάντηση 1 Τεχνολογία Εκτύπωσης: Μέγεθος εγγράφου: Ανάλυση εκτύπωσης: Ταχύτητα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 10/8/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Πληρ.: ράκος Ηλίας Τηλ.:2132074748

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΣΘΩΣΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΜΙΣΘΩΣΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ 39 /2017 ΠΙΣΤΩΣΗ: 23.400,00 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 2. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ - ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Oδηγό χρήσης. 3 5 Απασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

Σάρωση υψηλής παραγωγικότητας για εταιρικά τμήματα.

Σάρωση υψηλής παραγωγικότητας για εταιρικά τμήματα. Σάρωση υψηλής παραγωγικότητας για εταιρικά τμήματα. DR-4010C DR-6010C ΣΑΡΩΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ you can Μικρό μέγεθος με εντυπωσιακά διαπιστευτήρια. Η Canon παρουσιάζει τους νέους σαρωτές με τις εντυπωσιακά

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτής HP LaserJet Pro M102 series

Εκτυπωτής HP LaserJet Pro M102 series Φύλλο δεδομένων Εκτυπωτής HP LaserJet Pro M02 series Απλή εκτύπωση. Με εύκολο τρόπο. Απλοποιήστε τις διαδικασίες με έναν οικονομικό HP LaserJet Pro με δοχεία γραφίτη JetIntelligence. Δημιουργήστε επαγγελματικά

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 6655 Τεχνολογία Xerox ConnectKey 2.0

Πίνακας ελέγχου. Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 6655 Τεχνολογία Xerox ConnectKey 2.0 Τεχνολογία Xerox ConnectKey.0 Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους της Ελλάδας και της Βουλγαρίας ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4η Δ.Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

HP LaserJet MFP M433a

HP LaserJet MFP M433a Φύλλο δεδομένων Η επιτραπέζια ατμομηχανή αντιγραφής Μπορείτε να βασίζεστε στην οικονομική και αξιόπιστη παραγωγή εκτυπώσεων A3 του MFP της HP. Απλοποιήστε την εργασία, εξοικονομήστε πόρους και χρόνο με

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.

Α. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΤΟΜΕΑ. Α. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΤΟΜΕΑ. ΠΙΝΑΚΑΣ 1. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ α/α Εργαστήριο Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 18.200,00 2014 Σελίδα 1 από 5 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η μελέτη αφορά την προμήθεια έξι (6) φωτοαντιγραφικών

Διαβάστε περισσότερα

Διευρύνετε τις δυνατότητες απόδοσης. Τραβήξτε την προσοχή με εντυπωσιακά χρώματα. Απολαύστε γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση και σύνδεση.

Διευρύνετε τις δυνατότητες απόδοσης. Τραβήξτε την προσοχή με εντυπωσιακά χρώματα. Απολαύστε γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση και σύνδεση. Φύλλο δεδομένων Έγχρωμος εκτυπωτής HP LaserJet Pro 500 MFP M570 Η καλύτερη τιμή της HP στην έγχρωμη παραγωγικότητα laser Ολοκληρώστε τις εργασίες γρηγορότερα, δημιουργήστε εντυπωσιακά χρώματα και πραγματοποιήστε

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστείτε εξυπνότερα με την Canon

Εργαστείτε εξυπνότερα με την Canon Λογισμικό iw360 Εργαστείτε εξυπνότερα με την Canon > > > > > > > > > > > > Παραγωγικότητα σε κάθε σημείο του γραφείου > > > > > > > > > > >>>>>>> Οι έρευνες αγοράς προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια στον καθορισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑ ΔΑΠΑΝΗ. Το εκτιμώμενο κόστος ανέρχεται σε 5.850,00 (συμπ/νου ΦΠΑ). Το εκτιμώμενο κόστος ανέρχεται σε 2.200,00 (συμπ/νουφπα).

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑ ΔΑΠΑΝΗ. Το εκτιμώμενο κόστος ανέρχεται σε 5.850,00 (συμπ/νου ΦΠΑ). Το εκτιμώμενο κόστος ανέρχεται σε 2.200,00 (συμπ/νουφπα). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 3 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Θεσσαλονίκη, 07-12-2017 Αρ. Πρωτ.: 47672 Τμήμα Προμηθειών Πληρ: Bασίλογλου

Διαβάστε περισσότερα

SureColor SC-P800 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ

SureColor SC-P800 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ SureColor SC-P800 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ Ο εκτυπωτής SureColor SC-P800 είναι ο πρώτος εκτυπωτής A2 με προαιρετική μονάδα ρολού χαρτιού. Παρέχει τη

Διαβάστε περισσότερα

WorkCentre 5700 Series Αυξήστε την παραγωγικότητά σας, μειώστε το κόστος, διατηρήστε την ασφάλειά σας.

WorkCentre 5700 Series Αυξήστε την παραγωγικότητά σας, μειώστε το κόστος, διατηρήστε την ασφάλειά σας. WorkCentre 5735 / 5740 / 5745 / 5755 / 5765 / 5775 / 5790 A3 Ασπρόμαυρο πολυλειτουργικό σύστημα Πολυλειτουργικό σύστημα Xerox WorkCentre 5700 Series Αυξήστε την παραγωγικότητά σας, μειώστε το κόστος, διατηρήστε

Διαβάστε περισσότερα

WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 A3 Έγχρωμο Πολυλειτουργικό σύστημα. Πολυλειτουργικό σύστημα Xerox WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 Καινοτομία με χρώμα

WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 A3 Έγχρωμο Πολυλειτουργικό σύστημα. Πολυλειτουργικό σύστημα Xerox WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 Καινοτομία με χρώμα WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 A3 Έγχρωμο Πολυλειτουργικό σύστημα Πολυλειτουργικό σύστημα Xerox WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 Καινοτομία με χρώμα Πολυλειτουργικό σύστημα WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 Καινοτομία

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Πίνακας ελέγχου

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Πίνακας ελέγχου Xerox ColorQube 90 / 90 / 90 Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η. Προμήθεια εξοπλισμού μηχανοργάνωσης για τις ανάγκες του Δήμου Φαιστού για το έτος 2013. Προϋπολογισμού: 8.

Μ Ε Λ Ε Τ Η. Προμήθεια εξοπλισμού μηχανοργάνωσης για τις ανάγκες του Δήμου Φαιστού για το έτος 2013. Προϋπολογισμού: 8. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ,, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ: Φαιστού ΤΙΤΛΟΣ: Προμήθεια εξοπλισμού μηχανοργάνωσης για τις ανάγκες του Δήμου Φαιστού

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα

Κόρινθος, Αριθμ. Πρωτ.: 203

Κόρινθος, Αριθμ. Πρωτ.: 203 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Λ. ΑΘΗΝΩΝ & ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 1 ΚΟΡΙΝΘΟΣ 20132 Πληροφορίες : Έλενα Μαρκούτση, Αφροδίτη Ρούσση e-mail: emarkout@uop.gr,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΑΠΛΟΊ ΤΡΌΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΕΛΙΞΊΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ

ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΑΠΛΟΊ ΤΡΌΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΕΛΙΞΊΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΑΠΛΟΊ ΤΡΌΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΕΛΙΞΊΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ Δώστε νέα διάσταση στην επιχείρησή σας Ανεξάρτητα από το πώς αξιολογείτε την τρέχουσα απόδοση της επιχείρησής σας, σχεδόν κάθε εταιρικός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ Epson EB-1400Wi Series ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ Προβάλετε εικόνες έως και: Δημιουργία σχολίων από πολλούς χρήστες Εκτυπώστε, αποθηκεύστε και μοιραστείτε ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ,

Διαβάστε περισσότερα

Πολυλειτουργικό σύστηµα Εµπνευσµένη σχεδίαση

Πολυλειτουργικό σύστηµα Εµπνευσµένη σχεδίαση WorkCentre 5632 / 5638 / 5645 / 5655 / 5665 / 5675 / 5687 A3 Ασπρόµαυρο πολυλειτουργικό σύστηµα Xerox WorkCentre 5632 / 5638 / 5645 / 5655 / 5665 / 5675 / 5687 Πολυλειτουργικό σύστηµα Εµπνευσµένη σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

SCX-4833FR - Εκτυπωτές. δυνατότητα πολλαπλών εργασιών. ο ορισμός της υψηλής απόδοσης

SCX-4833FR - Εκτυπωτές. δυνατότητα πολλαπλών εργασιών. ο ορισμός της υψηλής απόδοσης SCX-4833FR - Εκτυπωτές Οι σύγχρονες επιχειρήσεις θεωρούν ότι οι μηχανές γραφείου είναι άμεσα συνδεδεμένες με την απόδοση και τους εργασιακούς ρυθμούς των υπαλλήλων τους. Αντικαθιστώντας τους ξεπερασμένους

Διαβάστε περισσότερα

ίσκος 5 (προαιρετικός) ίσκος 6 (εισαγωγέας) (προαιρετικός) Πίνακας ελέγχου Τελικός επεξεργαστής μεγάλου όγκου (προαιρετικός) Πίνακας ελέγχου

ίσκος 5 (προαιρετικός) ίσκος 6 (εισαγωγέας) (προαιρετικός) Πίνακας ελέγχου Τελικός επεξεργαστής μεγάλου όγκου (προαιρετικός) Πίνακας ελέγχου Xerox ColorQube 90/ 90/ 90 Επισκόπηση μηχανήματος Επισκόπηση μηχανήματος Λειτουργίες Ανάλογα με τη διαμόρφωση της συσκευής σας, αυτή διαθέτει τις παρακάτω δυνατότητες: 8 Αντιγραφή E-mail ιαδικτυακό φαξ

Διαβάστε περισσότερα

Πάρτε άμεσα τις σελίδες στα χέρια σας, χωρίς αναμονή. Αυτή η συσκευή κάνει επαναφορά

Πάρτε άμεσα τις σελίδες στα χέρια σας, χωρίς αναμονή. Αυτή η συσκευή κάνει επαναφορά Φύλλο δεδομένων Μειώστε τον φόρτο εργασίας, επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας Η πρωτοπορία στις επιχειρήσεις απαιτεί πιο έξυπνο τρόπο εργασίας. Ο εκτυπωτής έχει σχεδιαστεί ώστε να σας επιτρέπει να διαθέτετε

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ. Προς κάθε ενδιαφερόµενο

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ. Προς κάθε ενδιαφερόµενο Ηράκλειο: 29-07-2013 Αριθµός Πρωτ: 807 13PROC001551889 2013-07-23 Προς κάθε ενδιαφερόµενο Αξιότιµοι κυρία / κύριε, Σας παρακαλούµε να µας αποστείλετε οικονοµική προσφορά για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης Σύζευξη Bluetooth Οδηγός χρήσης Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Συνδέσεις Wi-Fi με τον Εκτυπωτή Σύνδεση με έναν υπολογιστή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση με ένα υπολογιστή απευθείας Σύνδεση με μια έξυπνη συσκευή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

HP LaserJet Pro MFP M26nw. series. Φύλλο δεδομένων. Χαμηλή τιμή. Υψηλή απόδοση. Η έξυπνη επιλογή.

HP LaserJet Pro MFP M26nw. series. Φύλλο δεδομένων. Χαμηλή τιμή. Υψηλή απόδοση. Η έξυπνη επιλογή. Φύλλο δεδομένων HP LaserJet Pro MFP M26 series Χαμηλή τιμή. Υψηλή απόδοση. Η έξυπνη επιλογή. Εκτυπώστε, σαρώστε και αντιγράψτε με εγγυημένη αξιοπιστία, με τον πιο οικονομικό μικρό ασύρματο MFP laser της

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατότητα ασπρόμαυρων εκτυπώσεων υψηλού όγκου σε μεγέθη χαρτιού έως A3, με χωρητικότητα έως 4.600

Δυνατότητα ασπρόμαυρων εκτυπώσεων υψηλού όγκου σε μεγέθη χαρτιού έως A3, με χωρητικότητα έως 4.600 Φύλλο δεδομένων Εκτυπωτής HP LaserJet Enterprise 700 M72dn Ασύλληπτα γρήγορη και ενεργειακά αποδοτική ασπρόμαυρη εκτύπωση A3 Δυνατότητα ασπρόμαυρων εκτυπώσεων υψηλού όγκου σε μεγέθη χαρτιού έως A3, με

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά ir1020 (A4) Σειρά imagerunner 2500 (A3)

Σειρά ir1020 (A4) Σειρά imagerunner 2500 (A3) Σειρά ir1020 (A4) ir1020j, ir1020, ir1024a, ir1024f, ir1024i, ir1024if. Σειρά imagerunner 2500 (A3) imagerunner 2520/i, 2525/i, 2530/i, 2535/i, 2545/i. you can Μικρού μεγέθους ασπρόμαυροι εκτυπωτές πολλαπλών

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 9201 / 9202 / 9203 Φανταστικό χρώµα. Κάθε ηµέρα. Για κάθε έγγραφο.

Xerox ColorQube 9201 / 9202 / 9203 Φανταστικό χρώµα. Κάθε ηµέρα. Για κάθε έγγραφο. ColorQube 9201 / 9202 / 9203 A3 Έγχρωµo Πολυλειτουργικό σύστηµα Πολυλειτουργικό σύστηµα Xerox ColorQube 9201 / 9202 / 9203 Φανταστικό χρώµα. Κάθε ηµέρα. Για κάθε έγγραφο. Κάντε τις καθηµερινές εργασίες

Διαβάστε περισσότερα

Η αποτελεσματική λύση για προσιτή επικοινωνία με χρώμα

Η αποτελεσματική λύση για προσιτή επικοινωνία με χρώμα irc2380i Εκτυπωτής Πολλαπλών Λειτουργιών Η αποτελεσματική λύση για προσιτή επικοινωνία με χρώμα irc2380i C O L O U R ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

HP LaserJet Pro M201 series

HP LaserJet Pro M201 series Φύλλο δεδομένων HP LaserJet Pro M201 series Η εκτύπωση απλοποιείται, είτε βρίσκεστε στο γραφείο σας είτε οπουδήποτε αλλού. Αυξήστε την παραγωγικότητα με την αξιόπιστη, αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης και

Διαβάστε περισσότερα

Εξασφαλίστε παραγωγική απόδοση εκτύπωσης σε προσιτή τιμή. Δημιουργήστε αποτελέσματα υψηλής ποιότητας, εκτυπώστε και σαρώστε από το τηλέφωνό σας.

Εξασφαλίστε παραγωγική απόδοση εκτύπωσης σε προσιτή τιμή. Δημιουργήστε αποτελέσματα υψηλής ποιότητας, εκτυπώστε και σαρώστε από το τηλέφωνό σας. Φύλλο δεδομένων Σειρά εκτυπωτών HP Laser 100 Πλήρεις λειτουργίες εκτύπωσης laser. Βασική τιμολόγηση Εξασφαλίστε παραγωγική απόδοση εκτύπωσης σε προσιτή τιμή. Δημιουργήστε αποτελέσματα υψηλής ποιότητας,

Διαβάστε περισσότερα