Σάρωση υψηλής παραγωγικότητας για εταιρικά τμήματα.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Σάρωση υψηλής παραγωγικότητας για εταιρικά τμήματα."

Transcript

1 Σάρωση υψηλής παραγωγικότητας για εταιρικά τμήματα. DR-4010C DR-6010C ΣΑΡΩΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ you can

2 Μικρό μέγεθος με εντυπωσιακά διαπιστευτήρια. Η Canon παρουσιάζει τους νέους σαρωτές με τις εντυπωσιακά υψηλές επιδόσεις, παρά το μικρό τους μέγεθος. Οι κορυφαίοι για την κατηγορία τους σαρωτές DR-6010C και DR-4010C για εταιρικά τμήματα διαθέτουν εξαιρετικά μικρό μέγεθος και είναι σχεδιασμένοι ώστε να ανταποκρίνονται ακόμα και στις πιο απαιτητικές προθεσμίες. Από τις ζωτικής σημασίας διαδικασίες μέχρι την παραγωγική γενική χρήση στο περιβάλλον του γραφείου, η κάλυψη των αναγκών σάρωσης εγγράφων δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη. Μικρό μέγεθος και πανίσχυρες δυνατότητες Οι σαρωτές DR-6010C / DR-4010C συγκαταλέγονται μεταξύ των μικρότερων σαρωτών στην κατηγορία τους, προσφέροντας ωστόσο απόδοση και εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα. Οι μικρές τους διαστάσεις επιτρέπουν την τοποθέτησή τους σε μία γωνία του γραφείου ή σε οποιαδήποτε άλλη θέση εξυπηρετεί καλύτερα. Εξαιρετική ευχρηστία Η εργονομική σχεδίαση και τα ευέλικτα χαρακτηριστικά διασφαλίζουν την άμεση χρήση των μοντέλων DR-6010C / DR-4010C με απόλυτη σιγουριά. Ο οδηγός εύκολης εκκίνησης παρέχει στους χρήστες αναλυτικές πληροφορίες για τη διαμόρφωση και την καθημερινή λειτουργία της συσκευής. Επιπρόσθετα, οι καθημερινές εργασίες, όπως η σάρωση σε αρχεία PDF με δυνατότητα διεξαγωγής αναζητήσεων στο περιεχόμενό τους και η άμεση αποστολή τους σε διευθύνσεις , μπορούν να εκτελεστούν με τη χρήση των πλήκτρων εργασιών για την εξοικονόμηση χρόνου. Σχεδιασμένοι για επιχειρηματικές εφαρμογές σάρωσης ζωτικής σημασίας, καθώς και εργασίες σάρωσης γενικής φύσης στα εταιρικά τμήματα.

3 Διαδρομή σχήματος U και ευθύγραμμη διαδρομή χαρτιού Ευέλικτος χειρισμός εγγράφων Ο εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας δίσκος τροφοδοσίας 100 φύλλων και η διπλή διαδρομή χαρτιού διασφαλίζουν ότι τα μοντέλα DR-6010C / DR-4010C προσφέρουν τη δυνατότητα σάρωσης δεσμίδων μεγάλου όγκου, καθώς και εγγράφων με ποικιλία τύπων και μεγεθών. Η προεπιλεγμένη διαδρομή σχήματος U παρέχει τη δυνατότητα εύκολου χειρισμού επιχειρηματικών εγγράφων, όπως αναφορές και τιμολόγια A4. Ο δίσκος εξόδου εγγράφων επιτρέπει τη χρήση μίας δευτερεύουσας ευθύγραμμης διαδρομής χαρτιού, για τη σάρωση εγγράφων όπως πλαστικές κάρτες, άδειες οδήγησης και παρόμοια υλικά με βάρος έως 546 γρ./μ 2, μεγιστοποιώντας την ευελιξία. Εξαιρετική αξιοπιστία, ταχύτατη ανάκαμψη Με το στιβαρό σύστημα τροφοδοσίας και την αξιοπιστία του ονόματος της Canon για απόδοση χωρίς προβλήματα, οι χρήστες μπορούν να βασίζονται στους σαρωτές DR-6010C / DR-4010C για τις εργασίες τους. Οι αισθητήρες υπερήχων που χρησιμοποιούνται, ανιχνεύουν το ενδεχόμενο τροφοδοσίας διπλών φύλλων των εγγράφων, παρέχοντας τη δυνατότητα άμεσης αντιμετώπισης του προβλήματος. Το Σύστημα Ταχείας Ανάκαμψης επιτρέπει τη γρήγορη διόρθωση των σφαλμάτων σε περίπτωση εμφάνισης εμπλοκής. Αφαιρώντας απλά τη σελίδα στην οποία παρουσιάστηκε το πρόβλημα, η εργασία συνεχίζεται από το σημείο στο οποίο διακόπηκε, για μέγιστη παραγωγικότητα.

4 Παραγωγική σάρωση εξαιρετικής ποιότητας. Οι χαμένες προθεσμίες ανήκουν στο παρελθόν με τους σαρωτές DR-6010C / DR-4010C. Ο πρωτοποριακός αισθητήρας CMOS 3 γραμμών προσφέρει απίστευτα υψηλές ταχύτητες και μία μεγάλη σειρά παραγωγικών χαρακτηριστικών, διασφαλίζοντας την ολοκλήρωση κάθε εργασίας πολύ πιο νωρίς από τα καθορισμένα χρονοδιαγράμματα. Κατάσταση μονής όψης Κατάσταση διπλής όψης DR-6010C A4 Κατακόρυφος προσανατολισμός 200dpi Σάρωση υψηλής ταχύτητας Για την ανταπόκριση ακόμα και στις πιο πιεστικές προθεσμίες, μπορείτε να βασίζεστε στους ταχύτερους εκτυπωτές της αγοράς για εταιρικά τμήματα. Ο πρωτοποριακός αισθητήρας CMOS 3 γραμμών επιτρέπει τη διατήρηση της μέγιστης ταχύτητας έγχρωμης σάρωσης για πολλές διαφορετικές ρυθμίσεις. Κατάσταση μονής όψης Κατάσταση διπλής όψης DR-4010C A4 Κατακόρυφος προσανατολισμός 200dpi Το μοντέλο DR-6010C διαθέτει δυνατότητα σάρωσης έγχρωμων, ασπρόμαυρων και τονικών εικόνων με εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα 60 σελίδων ανά λεπτό (120 εικόνες ανά λεπτό με τη χρήση της κατάστασης διπλής όψης). Το μοντέλο DR-4010C επιτρέπει τη σάρωση έγχρωμων, ασπρόμαυρων και τονικών εικόνων με υψηλή ταχύτητα 42 σελίδων ανά λεπτό (84 εικόνες ανά λεπτό με τη χρήση της κατάστασης διπλής όψης). Κορυφαία ποιότητα εικόνας Οι πολυάριθμες καινοτομίες συνδυάζονται για την παραγωγή εικόνων εξαιρετικής ποιότητας σε κάθε σάρωση. Ο αισθητήρας CMOS 3 γραμμών και η τρισδιάστατη διόρθωση των χρωμάτων παράγουν εικόνες απίστευτης ακρίβειας με εκπληκτική αναπαραγωγή χρωμάτων. Οι σαρωτές διαθέτουν δυνατότητα τέλειας καταγραφής εγγράφων με έντονα σχέδια στο φόντο, με αχνό κείμενο (π.χ. με τη χρήση μολυβιού) σε ανοιχτόχρωμο φόντο, καθώς και με ράστερ στο φόντο, με παράλληλη βελτίωση της ποιότητας της εικόνας. Η λειτουργία Αποφυγής Εξάπλωσης Χρωμάτων αφαιρεί το ανεπιθύμητο φόντο για την παραγωγή εικόνων με μεγαλύτερη σαφήνεια και αρχείων μικρότερου μεγέθους. 9,000 8,500 8,000 7,500 7,000 6,500 6,000 5,500 5,000 4,500 4,000 3,500 3,000 2,500 DR-4010C 5,000 σαρώσεις υψηλής ποιότητας την ημέρα DR-6010C 7,500 σαρώσεις υψηλής ποιότητας την ημέρα Σημείωση: Οι τιμές αφορούν στους συνιστώμενους ημερήσιους όγκους σάρωσης, με βάση την ταχύτητα σάρωσης και τη διάρκεια χρήσης της συσκευής σε καθημερινή βάση.

5 ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ Ανεξάρτητα από το είδος των εργασιών σάρωσης, τα μοντέλα DR-6010C / DR-4010C διαθέτουν μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών, σχεδιασμένων για τη διευκόλυνση του δύσκολου έργου των χρηστών. Προ-σάρωση Διασφαλίζει την ακρίβεια στην ποιότητα της εικόνας σε κάθε σάρωση. Μετά από τη σάρωση της πρώτης σελίδας, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας και της αντίθεσης για κορυφαία ποιότητα. Στη συνέχεια, όλες οι υπόλοιπες σελίδες σαρώνονται άμεσα με τη χρήση των ίδιων ρυθμίσεων. Αυτόματη ανίχνευση χρώματος Αναλύει το περιεχόμενο των εγγράφων που σαρώνονται και στη συνέχεια εκτελεί έγχρωμη ή ασπρόμαυρη σάρωση, παρέχοντας μείωση του μεγέθους των αρχείων, καθώς και εξοικονόμηση χρόνου, επειδή δεν απαιτείται χειροκίνητος διαχωρισμός των σελίδων πριν από τη σάρωση. A4 A5 Αυτόματη ανίχνευση μεγέθους σελίδας Ρυθμίζει δυναμικά το μέγεθος του παραγόμενου αρχείου εικόνας στο αντίστοιχο μέγεθος του σαρωμένου εγγράφου, επιτρέποντας τη σάρωση εγγράφων διάφορων τύπων σε μία δεσμίδα χωρίς ταξινόμηση πριν από την εκτέλεση της εργασίας, για την εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου. Παράλειψη Κενών Σελίδων Μειώνει το μέγεθος των αρχείων και το κόστος αποθήκευσης, εξαλείφοντας αυτόματα τις μη-απαραίτητες, κενές σελίδες από τις σαρωμένες εικόνες.

6 Υψηλή αποτελεσματικότητα και εξαιρετική ευελιξία. Η εκτεταμένη σειρά εφαρμογών λογισμικού και τα εντυπωσιακά περιβαλλοντικά διαπιστευτήρια καθιστούν τους σαρωτές DR-6010C / DR-4010C την ιδανική επιλογή υψηλής παραγωγικότητας για την επιχείρησή σας. Adobe Acrobat Standard Το Adobe Acrobat 9.0 αποτελεί την κορυφαία εφαρμογή του κλάδου για τη δημιουργία αρχείων PDF και προσφέρει πανίσχυρα εργαλεία για την κοινή χρήση και την ασφάλεια των εγγράφων, τον σχολιασμό των αρχείων και πολλά άλλα. Λογισμικό CapturePerfect Για τον απόλυτο έλεγχο των εργασιών σάρωσης σε όλα τα στάδια, οι σαρωτές DR-6010C / DR-4010C παρέχονται με το πανίσχυρο λογισμικό CapturePerfect της Canon. Το λογισμικό αυτό επιτρέπει τη μετατροπή των εγγράφων κάθε τύπου σε ψηφιακές εικόνες υψηλής ποιότητας και προσφέρει πολυάριθμες χρήσιμες λειτουργίες, όπως σάρωση και εκτύπωση ή σάρωση σε διευθύνσεις , καθώς και μία λειτουργία που επιτρέπει τη σάρωση εγγράφων για παρουσίαση με τη χρήση βιντεοπροβολέα. Το λογισμικό CapturePerfect παρέχει δυνατότητα προστασίας των αρχείων με κωδικούς πρόσβασης και δημιουργίας αρχείων PDF με δυνατότητα αναζήτησης, επιτρέποντας την εκτέλεση αναζητήσεων με τη χρήση συγκεκριμένων λέξεων κατά την ανάκτηση ενός εγγράφου.

7 Οι σαρωτές DR-6010C / DR-4010C δεν εξοικονομούν απλά χρόνο, αλλά μειώνουν επίσης και την κατανάλωση ενέργειας Capture Perfect Software Development Kit Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας Είναι διαθέσιμο το Capture Perfect Software Development Kit (SDK) για την εύκολη δημιουργία εξειδικευμένων εφαρμογών σάρωσης που ταιριάζουν με τις συγκεκριμένες ροές εργασιών και τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Σειρά DR API Εφαρμογή Λογισμικού Λογισμικό CapturePerfect Η κεντρική εφαρμογή διαθέτει τη δυνατότητα ελέγχου του σαρωτή(ών) DR μέσω του CapturePerfect χρησιμοποιώντας μόνο ένα API Σειρά DR Σειρά DR Οι σαρωτές DR-6010C / DR-4010C δεν εξοικονομούν απλά χρόνο, αλλά μειώνουν επίσης την κατανάλωση ενέργειας. Τα μοντέλα αυτά συγκαταλέγονται μεταξύ των συσκευών με τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας στην κατηγορία τους και παρέχουν δυνατότητα αυτόματης ενεργοποίησης και απενεργοποίησης σε συγχρονισμό με τον υπολογιστή στον οποίο είναι συνδεδεμένα, αποτρέποντας την τυχαία παραμονή τους σε κατάσταση λειτουργίας όταν δε χρησιμοποιούνται.

8 Προδιαγραφές: imageformula DR-4010C/DR-6010C Τύπος Αισθητήρας Ανάγνωσης Εγγράφων Οπτική Ανάλυση Φωτεινή Πηγή Όψη Ανάγνωσης Θύρα Επικοινωνίας Διαστάσεις DR-4010C Επιτραπέζιος Σαρωτής με Τροφοδότη Φύλλων Αισθητήρας CMOS CIS 3 γραμμών 600dpi RGB (κόκκινο, πράσινο, μπλε) LED Εμπρός / Πίσω / Διπλής Όψης DR-6010C Δύο Θύρες Επικοινωνίας (High Speed USB 2.0 & SCSI-3) Δίσκος κλειστός: 318 (Π) 278 (Β) (Υ) χιλ. Δίσκος ανοικτός: 318 (Π) x 545 (Β) x 187 (Υ) χιλ. στη διαδρομή σχήματος U Βάρος Περίπου 6,4 κιλά Περίπου 6,5 κιλά Τροφοδοσία Ρεύματος AC V (50/60Hz) Κατανάλωση Ρεύματος DR-4010C : Σάρωση: 25W, Κατάσταση αναστολής λειτουργίας: < 3W (AC V) DR-6010C : Σάρωση: 30W, Κατάσταση αναστολής λειτουργίας: < 3W (AC V) Συνθήκες Λειτουργίας Θερμοκρασία C ( F), Υγρασία: 20 80% RH Περιβαλλοντική Συμμόρφωση RoHS και ENERGY STAR ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΑΡΩΣΗΣ¹ DR-4010C DR-6010C Κατακόρυφος προσανατολισμός A4 Α&Μ/ 200/300dpi 42 σελ./λεπτό/ 60 σελ./λεπτό/ Τόνοι του γκρι 84 εικ./λεπτό 120 εικ./λεπτό Χρώμα 200dpi 42 σελ./λεπτό/ 60 σελ./λεπτό/ 84 εικ./λεπτό 120 εικ./λεπτό 300dpi 42 σελ./λεπτό/ 60 σελ./λεπτό/ 84 εικ./λεπτό 84 εικ./λεπτό ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ Μέγεθος Πλάτος χιλ. Μήκος χιλ. Διεθνής Στάνταρ Κάρτα Κατάσταση Εγγράφου Μεγάλου Μήκους Διαχωρισμός χαρτιού Χωρητικότητα Τροφοδότη (80 γρ./μ²) Ανάλυση Εξόδου Κατάσταση Εξόδου Binary Διαδρομή Ευθύγραμμη σχήματος U διαδρομή Πάχος Αυτόματη Τροφοδοσία γρ./μ² γρ./μ² (0,06-0,15 χιλ.) (0,06-0,15 χιλ.) Χειροκίνητη Τροφοδοσία γρ./μ² γρ./μ² (0,06-0,20 χιλ.) (0,06-0,66 χιλ.) Τόνοι του γκρι Χρώμα Πλάτος: 53,9 χιλ., Μήκος: 85,5 χιλ., Πάχος: 0,76 χιλ. (Μόνο σε ευθύγραμμη διαδρομή & χειροκίνητη τροφοδοσία ) Έως 1000 χιλ. (ορίζεται μέσω του Πίνακα Ελέγχου (Control Panel) στα Windows) Κύλινδρος Επιβράδυνσης 100 φύλλα (80 γρ./μ²) 100 x 100dpi, 150 x 150dpi, 200 x 200dpi, 240 x 240dpi, 300 x 300dpi, 400 x 400dpi, 600 x 600dpi Α&Μ / Διάχυση Σφάλματος / Προηγμένη Λειτουργία Βελτίωσης Κειμένου I & II / Βελτίωση Κειμένου Υψηλής Ταχύτητας Τόνοι του γκρι 8-bit (256 διαβαθμίσεις) Χρώμα 24bit ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Επεξεργασία Εικόνας Συσκευή Αυτόματη Ανίχνευση Μεγέθους Σελίδας & Διόρθωση Κλίσης Παράλειψη Κενών Σελίδων Αναγνώριση Προσανατολισμού Κειμένου Αυτόματη Ανίχνευση Χρώματος Απόρριψη Χρώματος (R/G/B/Εξειδικευμένο) Βελτίωση Χρώματος (R/G/B/Εξειδικευμένο) Μείωση Μουαρέ Αποφυγή Εξάπλωσης Χρωμάτων / Εξάλειψη Φόντου Εξάλειψη Μαύρων Περιθωρίων (χρήση λευκού περιθωρίου) Διαχωρισμός Δεσμίδας Διαχωρισμός με Ανίχνευση Κωδικού (πρόγραμμα οδήγησης) Εξάλειψη Οπών Διάτρησης Σάρωση σαλονιών (έγγραφα διαστάσεων Α3) Ρύθμιση Περιοχής Σάρωσης MultiStream Σύστημα Ταχείας Ανάκαμψης Υπερηχητικό Σύστημα Ανίχνευσης Διπλής Τροφοδοσίας Χειροκίνητη Τροφοδοσία / Δυνατότητα επιλογής τροφοδοσίας μέσω ευθύγραμμης διαδρομής ή διαδρομής σχήματος U Λειτουργία Εργασιών / Καταχώριση Χρήστη ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Προγράμματα οδήγησης ISIS / TWAIN (Microsoft Windows 2000/ XP 32-bit & 64-bit/ Vista 32-bit & 64-bit) Capture Perfect 3.0 (Το λογισμικό Capture Perfect SDK είναι διαθέσιμο μέσω του Προγράμματος Λύσεων Επιχειρηματικής Ανάπτυξης (Business Solutions Developer Programme) της Canon Adobe Acrobat 9.0 στον στάνταρ εξοπλισμό Προαιρετικά Αξεσουάρ Αναλώσιμα Μονάδα Barcode III Κιτ Ανταλλακτικών Κυλίνδρων Συνιστώμενος Ημερήσιος Φόρτος Εργασίας DR-4010C 5,000 σαρώσεις/ημέρα περίπου DR-6010C 7,500 σαρώσεις/ημέρα περίπου ¹ Η ταχύτητα σάρωσης διαφέρει ανάλογα με τις προδιαγραφές του Η/Υ και τη ρύθμιση των λειτουργιών. Ορισμένες εικόνες αποδίδονται με προσομοίωση για μεγαλύτερη σαφήνεια. Όλα τα στοιχεία βασίζονται σε πρότυπες μεθόδους ελέγχου της Canon. Το φυλλάδιο αυτό και οι προδιαγραφές του προϊόντος δημιουργήθηκαν πριν από την ημερομηνία διάθεσης του προϊόντος. Οι τελικές προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. και : Όλες οι εταιρικές επωνυμίες και/ή οι ονομασίες προϊόντων είναι εμπορικά σήματα και/ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατασκευαστών στις αγορές και/ή στις χώρες τους. Canon Inc. Canon Europa Greek Edition 0138W032 Canon Europa 2009 (0909) INTERSYS S.A. Αθήνα: Βóλου 7, Μοσχάτο, Τηλ.: Θεσ /νίκη: Κ. Καραμανλή 182, 54248, Τηλ.:

DR-4010C DR-6010C. Σάρωση υψηλής παραγωγικότητας για τμήματα οργανισμών και επιχειρήσεων. you can. Σαρωτές για Τμήματα Οργανισμών.

DR-4010C DR-6010C. Σάρωση υψηλής παραγωγικότητας για τμήματα οργανισμών και επιχειρήσεων. you can. Σαρωτές για Τμήματα Οργανισμών. DR-4010C DR-6010C Σαρωτές για Τμήματα Οργανισμών. you can Σάρωση υψηλής παραγωγικότητας για τμήματα οργανισμών και επιχειρήσεων. Μικρό μέγεθος, μεγάλες δυνατότητες. Η Canon παρουσιάζει τους νέους σαρωτές

Διαβάστε περισσότερα

Παραγωγική, έγχρωμη σάρωση υψηλής ποιότητας. DR-6050C DR-7550C DR-9050C ΤΑΧΥΤΑΤΟΙ ΣΑΡΩΤΕΣ A3 ΥΨΗΛΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ you can

Παραγωγική, έγχρωμη σάρωση υψηλής ποιότητας. DR-6050C DR-7550C DR-9050C ΤΑΧΥΤΑΤΟΙ ΣΑΡΩΤΕΣ A3 ΥΨΗΛΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ you can Παραγωγική, έγχρωμη σάρωση υψηλής ποιότητας DR-6050C DR-7550C DR-9050C ΤΑΧΥΤΑΤΟΙ ΣΑΡΩΤΕΣ A3 ΥΨΗΛΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ you can Ταχύτητα, αποδοτικότητα και οικονομία. Χρειάζεστε υψηλότερη παραγωγικότητα και

Διαβάστε περισσότερα

Απόλυτη αξιοπιστία για σάρωση υψηλής ταχύτητας

Απόλυτη αξιοπιστία για σάρωση υψηλής ταχύτητας Υψηλής Παραγωγικότητας Σαρωτής Εγγράφων A3 Brochure Greek 1008.indd 1 Απόλυτη αξιοπιστία για σάρωση υψηλής ταχύτητας imageformula 19-11-2008 16:38:21 Δυνατότητα διαμόρφωσης του δίσκου χαρτιού σε 3 διαφορετικές

Διαβάστε περισσότερα

DR-6050C DR-7550C DR-9050C

DR-6050C DR-7550C DR-9050C DR-6050C DR-7550C DR-9050C Σαρωτές Α3 Υψηλής Ταχύτητας και Παραγωγικότητας. you can Παραγωγική, έγχρωμη σάρωση υψηλής ποιότητας. Ταχύτητα, απόδοση και οικονομία. Χρειάζεστε διαχείριση εγγράφων και δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός σειράς σαρωτών εγγράφων. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΣΑΡΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ. you can

Οδηγός σειράς σαρωτών εγγράφων. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΣΑΡΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ. you can Οδηγός σειράς σαρωτών εγγράφων. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΣΑΡΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ you can Οδηγός Σειράς Σαρωτών Εγγράφων Για την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρουν οι σύγχρονες, πανίσχυρες επιχειρηματικές εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Oικονομικές και αποτελεσματικές λύσεις για την ψηφιακή σάρωση μικροφίλμ

Oικονομικές και αποτελεσματικές λύσεις για την ψηφιακή σάρωση μικροφίλμ MS300II/MS350II Ψηφιακές Συσκευές Σάρωσης Μικροφίλμ Oικονομικές και αποτελεσματικές λύσεις για την ψηφιακή σάρωση μικροφίλμ MS300I/MS350II Επωφεληθείτε από την βελτιωμένη αποτελεσματικότητα στη σάρωση,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών

Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών Σταθμός εργασίας αποτύπωσης εγγράφων HP Digital Sender Flow 8500 fn2, Σαρωτής εγγράφων HP ScanJet Enterprise Flow N9120 fn2 Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών 8500 fn2 N9120 fn2 www.hp.com/go/dsflow8500fn2 www.hp.com/support/sjflown9120fn2

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστείτε εξυπνότερα με την Canon

Εργαστείτε εξυπνότερα με την Canon Λογισμικό iw360 Εργαστείτε εξυπνότερα με την Canon > > > > > > > > > > > > Παραγωγικότητα σε κάθε σημείο του γραφείου > > > > > > > > > > >>>>>>> Οι έρευνες αγοράς προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια στον καθορισμό

Διαβάστε περισσότερα

Εκπληκτικές δυνατότητες εκτύπωσης για κάθε γραφείο.

Εκπληκτικές δυνατότητες εκτύπωσης για κάθε γραφείο. Εκπληκτικές δυνατότητες εκτύπωσης για κάθε γραφείο. Ανεξάρτητα από τις ανάγκες ή τους οικονομικούς σας περιορισμούς, η Canon μπορεί να σας βοηθήσει στην καταγραφή, στη διαχείριση και στη διανομή των πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά ir1020 (A4) Σειρά imagerunner 2500 (A3)

Σειρά ir1020 (A4) Σειρά imagerunner 2500 (A3) Σειρά ir1020 (A4) ir1020j, ir1020, ir1024a, ir1024f, ir1024i, ir1024if. Σειρά imagerunner 2500 (A3) imagerunner 2520/i, 2525/i, 2530/i, 2535/i, 2545/i. you can Μικρού μεγέθους ασπρόμαυροι εκτυπωτές πολλαπλών

Διαβάστε περισσότερα

Η αποτελεσματική λύση για προσιτή επικοινωνία με χρώμα

Η αποτελεσματική λύση για προσιτή επικοινωνία με χρώμα irc2380i Εκτυπωτής Πολλαπλών Λειτουργιών Η αποτελεσματική λύση για προσιτή επικοινωνία με χρώμα irc2380i C O L O U R ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας στο γραφείο.

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας στο γραφείο. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας στο γραφείο. Η σύγχρονη εποχή παρουσιάζει συνεχώς νέες προκλήσεις. Μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας. Παραμονή στο στίβο του ανταγωνισμού. Δημιουργία πρόσθετης αξίας για

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλίστε τις εμπιστευτικές πληροφορίες σας.

Ασφαλίστε τις εμπιστευτικές πληροφορίες σας. Ασφαλίστε τις εμπιστευτικές πληροφορίες σας. Οι υπολογιστές σας προφυλάσσονται πλέον χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία με τείχη προστασίας, προγράμματα έναντι ιών, ακόμα και με την κρυπτογράφηση δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. των ροών εργασίας για την παραγωγή εγγράφων και της παραγωγικότητας του γραφείου. you can. Σειρά imagerunner ADVANCE

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. των ροών εργασίας για την παραγωγή εγγράφων και της παραγωγικότητας του γραφείου. you can. Σειρά imagerunner ADVANCE ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ των ροών εργασίας για την παραγωγή εγγράφων και της παραγωγικότητας του γραφείου. Σειρά imagerunner ADVANCE you can Βελτίωση της επικοινωνίας. Τα έγγραφα βρίσκονται στον πυρήνα της επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά Compact imagerunner.

Σειρά Compact imagerunner. Σειρά Compact imagerunner. Μικρό μέγεθος αλλά υψηλή παραγωγικότητα ΣΕΙΡΑ imagerunner 1100 imagerunner 1730i ΣΕΙΡΑ imagerunner 2202 ΣΕΙΡΑ imagerunner 2500 ΣΕΙΡΑ imagerunner C1028i/iF you can Όλα τα μοντέλα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΗΣΤΕ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ, ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΗΣΤΕ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ, ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ Εκτυπωτές παραγωγής SureColor SC-T3200, SC-T5200, SC-T7200 24, 36 και 44 ιντσών ΚΑΙΝΟΤΟΜΗΣΤΕ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ, ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ Σχέδια CAD Αναπαραγωγή έντυπου υλικού Banner για σημεία πώλησης ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών Ink Tank System. Αποχαιρετήστε τις φύσιγγες μελανιού

Σειρά εκτυπωτών Ink Tank System. Αποχαιρετήστε τις φύσιγγες μελανιού Σειρά εκτυπωτών Ink Tank System Αποχαιρετήστε τις φύσιγγες μελανιού Σειρά εκτυπωτών Ink Tank System της Epson Οικιακοί εκτυπωτές Ιδανικοί για οικιακές εκτυπώσεις με πολύ χαμηλό κόστος. Αυτή η σειρά προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΣ την επικοινωνία του γραφείου

ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΣ την επικοινωνία του γραφείου ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΣ την επικοινωνία του γραφείου imagerunner ADVANCE C2020L/i imagerunner ADVANCE C2030L/i you can www.canon-europe.com/imagerunner_advance ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΣ την παραγωγικότητα στο γραφείο Η πρωτοποριακής

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Α&Μ ασπρóμαυρων εντύπων για ομάδες εργασίας μεσαίου μεγέθους. Σειρά ir1020/1024 Σειρά ir2018/2030. you can

Συστήματα Α&Μ ασπρóμαυρων εντύπων για ομάδες εργασίας μεσαίου μεγέθους. Σειρά ir1020/1024 Σειρά ir2018/2030. you can Συστήματα Α&Μ ασπρóμαυρων εντύπων για ομάδες εργασίας μεσαίου μεγέθους Σειρά ir1020/1024 Σειρά ir2018/2030 you can Δημιουργία ασπρóμαυρων επαγγελματικών εντύπων με τέλεια εμφάνιση Μεγάλη απóδοση, μικρó

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές των Ειδών

Τεχνικές Προδιαγραφές των Ειδών «Διακήρυξη διενέργειας, πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού, για την προμήθεια έξι (6) φωτοτυπικών μηχανημάτων και τεσσάρων (4) FAX, για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Ν.Α. Ημαθίας, ποσού 35.000,00 (Βέροιας-

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση και μείωση του κόστους εκτύπωσης.

Διαχείριση και μείωση του κόστους εκτύπωσης. Διαχείριση και μείωση του κόστους εκτύπωσης. Εξοικονόμηση και διαχείριση κόστους: Η Canon κάνει την επιχείρησή σας ακόμα πιο ανταγωνιστική. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ Σωστή στρατηγική Η Canon σας προσφέρει πολύτιμη

Διαβάστε περισσότερα

Η ΜΙΚΡΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ MP 2OO1SP

Η ΜΙΚΡΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ MP 2OO1SP Η ΜΙΚΡΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ MP 2OO1SP Το ΜΡ 2001SP αποτελεί ένα ψηφιακό φωτοαντιγραφικό υψηλής ταχύτητας και παραγωγικότητας, laser εκτυπωτής/σαρωτής και µε δυνατότητα επέκτασης σε Fax βαριάς

Διαβάστε περισσότερα

Η αποτελεσματική λύση για προσιτή επικοινωνία με χρώμα

Η αποτελεσματική λύση για προσιτή επικοινωνία με χρώμα ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΜΕ ΓΑ Λ Υ Τ Ε ΡΗ Α Π ΟΤ Ε Λ Ε Σ ΜΑ Τ Ι ΚΟΤ Η Τ Α. irc2380i / irc3080/i / irc3580/i Εκτυπωτής Πολλαπλών Λειτουργιών Η αποτελεσματική λύση για προσιτή επικοινωνία με χρώμα CO L OUR irc2380i

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΙΔΟΣ : Φωτοαντιγραφικό Εκτυπωτής Σαρωτής

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΙΔΟΣ : Φωτοαντιγραφικό Εκτυπωτής Σαρωτής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αθήνα, 14/1/2014 ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αρ. πρωτ. 253 ΘΕΜΑ: Επανάληψη πρόσκλησης υποβολής προσφορών

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτής HP Sprocket 200

Εκτυπωτής HP Sprocket 200 Φύλλο δεδομένων Εκτυπωτής HP Sprocket 00 Εκτυπώστε στη στιγμή φωτογραφίες 5 7,6 cm ( x 3 ίντσες) από το smartphone σας. Εκτυπώστε τις ευχάριστες στιγμές. Μοιραστείτε το παρόν με φωτογραφίες στη στιγμή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΙΑΣ ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΦΑΞ. Η συσκευή πρέπει να διαθέτει τις ακόλουθες δυνατότητες:

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΙΑΣ ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΦΑΞ. Η συσκευή πρέπει να διαθέτει τις ακόλουθες δυνατότητες: ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΦΑΞ Η συσκευή πρέπει να διαθέτει τις ακόλουθες δυνατότητες: Φαξ Super G3 Στάνταρ μνήμη 512 σελίδων Ασφάλεια: Διαχείριση μέσω κωδικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ SureColor SC-F2000 ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΠΛΟΥΖΑΣ ΣΕ ΠΛΆΚΕΣ ΑΠΌ ΜΕΓΆΛΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΛΑΜΠΕΡΆ ΧΡΏΜΑΤΑ ΈΩΣ ΜΙΚΡΈΣ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ Παρέχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μπλούζες

Διαβάστε περισσότερα

Σαρωτές σειράς i5000. Πληροφορίες για τους κωδικούς διαχωρισμού. A-61801_el

Σαρωτές σειράς i5000. Πληροφορίες για τους κωδικούς διαχωρισμού. A-61801_el Σαρωτές σειράς i5000 Πληροφορίες για τους κωδικούς διαχωρισμού A-61801_el Πληροφορίες για τους κωδικούς διαχωρισμού Περιεχόμενα Λεπτομέρειες μοτίβων διαχωρισμού... 4 Προσανατολισμός μοτίβων διαχωρισμού...

Διαβάστε περισσότερα

Όλα σε ένα ψηφιακό µηχάνηµα Όλα

Όλα σε ένα ψηφιακό µηχάνηµα Όλα SP 3500SF / 3510SF SP Όλα σε ένα ψηφιακό µηχάνηµα Όλα Το RICOH SP 3500SF / 3510 SF αποτελεί ένα συµπαγές και φιλικό προς τον χρήστη µηχάνηµα. Εξασφαλίζει υψηλή ταχύτητα και παραγωγικότητα στον εργασιακό

Διαβάστε περισσότερα

SureColor SC-P800 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ

SureColor SC-P800 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ SureColor SC-P800 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ Ο εκτυπωτής SureColor SC-P800 είναι ο πρώτος εκτυπωτής A2 με προαιρετική μονάδα ρολού χαρτιού. Παρέχει τη

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Μ Μ Ο Ρ Φ Ω Σ Η Σ

Σ Υ Μ Μ Ο Ρ Φ Ω Σ Η Σ Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Α.Μ. 11015 Προμήθεια παραγωγικού ψηφιακού συστήματος με ενσωματωμένο σαρωτή και μηχανή συρραφής μηχανών αυτοματισμού γραφείου και σταθμών εργασίας για τις ανάγκες της τυπογραφικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (Ένυπο- απανών Ε 1) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.Ο.Ε.Π.Α.Π. Η.ΠΕ.ΘΕ. ΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΙΕΎΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Βόλος : 07/06/2017 Τάχ. Διεύθυνση : Αναπαύσεως - Καραμπατζάκη Πληροφορίες : Αρσενοπούλου Ευαγγελία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η/Υ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η/Υ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η/Υ 1) Τι είναι μητρική πλακέτα; Είναι η βασική ηλεκτρονική πλακέτα ενός Η/Υ πάνω στην οποία συνδέονται όλα τα εξαρτήματα ενός Η/Υ όπως ο επεξεργαστής, η μνήμη, οι κάρτες επέκτασης,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση συλλογής προσφορών για την προμήθεια εκτυπωτών & πολυμηχανημάτων για τις ανάγκες του Γ.Ν.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση συλλογής προσφορών για την προμήθεια εκτυπωτών & πολυμηχανημάτων για τις ανάγκες του Γ.Ν. ΑΔΑ: Αρ.Πρωτ.: 6225/15.11.18 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση συλλογής προσφορών για την προμήθεια εκτυπωτών & πολυμηχανημάτων για τις ανάγκες του Γ.Ν.Θήρας» Προϋπολογισθείσα δαπάνη:

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά Ένα ευρύ φάσμα λύσεων Οι αισθητήρες μηχανικής όρασης της Cognex παρέχουν στη βιομηχανία τροφίμων & ποτών

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF)

Αντιγραφή με χρήση του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF) Σελίδα 1 από 5 Οδηγός αντιγραφής Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 1 Τοποθετήστε ένα πρωτότυπο έγγραφο με την όψη προς τα επάνω, και τη μικρή πλευρά του πρώτη στη θήκη του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων ή με

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΣ τη ροή εργασίας και ενισχύοντας την παραγωγικότητα.

ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΣ τη ροή εργασίας και ενισχύοντας την παραγωγικότητα. ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΣ τη ροή εργασίας και ενισχύοντας την παραγωγικότητα. imagerunner ADVANCE Σειρά έγχρωμων και ασπρόμαυρων συστημάτων εκτύπωσης για γραφεία you can www.canon-europe.com/imagerunner_advance Αναπτύξτε

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α Περιγραφή / Προδιαγραφές. Απαίτηση Απάντηση Παραπομπή. 1 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές. 1.1 Ποσότητα 15 ΝΑΙ

Α/Α Περιγραφή / Προδιαγραφές. Απαίτηση Απάντηση Παραπομπή. 1 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές. 1.1 Ποσότητα 15 ΝΑΙ Α/Α Περιγραφή / Προδιαγραφές Απαίτηση Απάντηση Παραπομπή 1 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές 1.1 Ποσότητα 15 1.2 Να αναφερθεί ο 1.3 Επεξεργαστής: INTELCOREI3 4 ης γενιάς 3.1GHZ αντίστοιχο ή ανώτερο 1.4 Σκληρός

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός μελέτης: 57/2014 ΜΕΛΕΤΗ

Αριθμός μελέτης: 57/2014 ΜΕΛΕΤΗ Συκιές 22/10/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ. Πρωτ.: «Προμήθεια δύο έγχρωμων ψηφιακών CPV: 30216110-0 Σαρωτές για χρήση στον τομέα της πληροφορικής Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

A/A Περιγραφή/Προδιαγραφές Υποχρεωτική Απαίτηση Σταθμοί εργασίας Α1 Φυσικά στοιχεία συστήματος ΝΑΙ

A/A Περιγραφή/Προδιαγραφές Υποχρεωτική Απαίτηση Σταθμοί εργασίας Α1 Φυσικά στοιχεία συστήματος ΝΑΙ Ελληνική Δημοκρατία Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη Α.Π.Θ. Εγνατία & 3 ης Σεπτεμβρίου 54636, Θεσσαλονίκη --------------------------------------- Τμήμα Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Ακολουθεί ο εξοπλισμός προς προμήθεια (σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Γενικά χαρακτηριστικά

Ακολουθεί ο εξοπλισμός προς προμήθεια (σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Γενικά χαρακτηριστικά ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Βόλος 14/11/2014 5 η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ» Ταχ. Δ/νση: Πολυμέρη 134, 38222, Βόλος Επιτροπή σύνταξης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΚΕΚ ΠΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΚΕΚ ΠΕ ΛΑΡΙΣΑΣ Π Ε Ρ Ι Φ Ε Ρ Ε Ι Α Θ Ε Σ Σ Α Λ Ι Α Σ ΚΕΚ ΠΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 12131258 ηµοτικό ιαµέρισµα Ν. Περιβολίου ήµος Κιλελέρ Τ.Κ. 41500 Τηλ: 2413506262 2410618000

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών EcoTank. εκτυπωτής με δοχεία μελανιών στον κόσμο 1. Περιλαμβάνονται μελάνια για έως. και 3 έτη.

Σειρά εκτυπωτών EcoTank. εκτυπωτής με δοχεία μελανιών στον κόσμο 1. Περιλαμβάνονται μελάνια για έως. και 3 έτη. Σειρά εκτυπωτών EcoTank Περιλαμβάνονται μελάνια για έως 2 και 3 έτη www.epson.gr/ecotank #1 εκτυπωτής με δοχεία μελανιών στον κόσμο 1 Γιατί να επιλέξετε εκτυπωτή EcoTank; Περιλαμβάνονται μελάνια για έως

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M725dn M725f M725z M725z+ Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη

Διαβάστε περισσότερα

Σαρωτής i1120. Οδηγός ρύθμισης σάρωσης για το πρόγραμμα οδήγησης ISIS. A-61809_el

Σαρωτής i1120. Οδηγός ρύθμισης σάρωσης για το πρόγραμμα οδήγησης ISIS. A-61809_el Σαρωτής i1120 Οδηγός ρύθμισης σάρωσης για το πρόγραμμα οδήγησης ISIS A-61809_el Οδηγός ρύθμισης σάρωσης για το πρόγραμμα οδήγησης ISIS Περιεχόμενα Εκκίνηση του Εργαλείου επικύρωσης σάρωσης... 2 Παράθυρο

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελεσματικός έλεγχος των λειτουργιών σάρωσης, εκτύπωσης και αντιγραφής με το λογισμικό uniflow Έκδοση 5. you can

Αποτελεσματικός έλεγχος των λειτουργιών σάρωσης, εκτύπωσης και αντιγραφής με το λογισμικό uniflow Έκδοση 5. you can Αποτελεσματικός έλεγχος των λειτουργιών σάρωσης, εκτύπωσης και αντιγραφής με το λογισμικό uniflow Έκδοση 5 you can Εξασφαλίστε καλύτερο έλεγχο και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο περιβάλλον σάρωσης και

Διαβάστε περισσότερα

Πρέσα ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών SurePress L-6034VW ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ.

Πρέσα ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών SurePress L-6034VW ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ. Πρέσα ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών SurePress L-6034VW ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ Η πρέσα ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών inkjet SurePress L-6034 καθιστά πιο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ Epson EB-1400Wi Series ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ Προβάλετε εικόνες έως και: Δημιουργία σχολίων από πολλούς χρήστες Εκτυπώστε, αποθηκεύστε και μοιραστείτε ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ,

Διαβάστε περισσότερα

MIC400 Κάμερα PTZ εμβύθισης σε νερό

MIC400 Κάμερα PTZ εμβύθισης σε νερό Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως MIC400 Κάμερα TZ εμβύθισης MIC400 Κάμερα TZ εμβύθισης Δυνατότητα πλήρους εμβύθισης σε βάθος 25 μέτρων Τεχνολογία κινητήρα χωρίς ψήκτρες Ποικιλία επιλογών στερέωσης και προβολής

Διαβάστε περισσότερα

HP Color LaserJet σειρά CM1312 MFP Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης

HP Color LaserJet σειρά CM1312 MFP Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης HP Color LaserJet σειρά CM1312 MFP Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η προσαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Ο κόσμος της απεικόνισης εγγράφων από την Kodak

Ο κόσμος της απεικόνισης εγγράφων από την Kodak Ο κόσμος της απεικόνισης εγγράφων από την Kodak Με πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας, με παράδοση στην καινοτομία πάνω στην απεικόνιση εγγράφων και πάνω από είκοσι χρόνια ενασχόλησης με την ψηφιακή απεικόνιση,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΕΝ/Α4

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΕΝ/Α4 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΕΝ/Α4 ΑΡΙΘ. ΕΝΤΟΛΗΣ ΣΗΜΑ/ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ 4404 ΑΑΥ Φ. 815.1/1798/17/Σ. 3609/19/-05-2017/ΓΕΝ/ΔΟΥ/ΔΠ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ 6 Ιουνίου 2017 Προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

INKJET ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ & ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

INKJET ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ & ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ INKJET ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ & ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ Εκτυπωτές Γραφείου PIXMA ip100/ip100 με αξεσουάρ μπαταρίας Μονάδα Bluetooth BU-30 Παρέχει δυνατότητα ασύρματης εκτύπωσης από κινητά τηλέφωνα, PC και PDA που υποστηρίζουν

Διαβάστε περισσότερα

Γ3. Πίνακες Συµµόρφωσης

Γ3. Πίνακες Συµµόρφωσης Γ3. Πίνακες Συµµόρφωσης Παρακάτω, δίνονται οι αναλυτικές προδιαγραφές των υπηρεσιών, µε τη µορφή πινάκων συµµόρφωσης προς τις προδιαγραφές. Ο υποψήφιος Ανάδοχος συµπληρώνει τους παρακάτω πίνακες συµµόρφωσης

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276 LASERJET PRO 200 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276 Βελτιστοποίηση ποιότητας αντιγραφής Διατίθενται οι ακόλουθες ρυθμίσεις ποιότητας αντιγράφων: Αυτόματη επιλογή: Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση αυτή όταν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 4 ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 4 ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Α/ Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ / ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ 1 2 3 4 5 Επεξεργαστής κατασκευαστής Intel Μοντέλο επεξεργαστή τουλάχιστον core i.3 τουλάχιστον 4 ης γενιάς Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

Color LaserJet Pro MFP M178-M181. Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών

Color LaserJet Pro MFP M178-M181. Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών Color LaserJet Pro MFP M178-M181 Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η προσαρμογή ή η μετάφραση χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ 1 1. ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ I ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Τεχνικές Προδιαγραφές Υποχρ/κή Απαίτηση Απάντηση 1 Τεχνολογία Εκτύπωσης: Μέγεθος εγγράφου: Ανάλυση εκτύπωσης: Ταχύτητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΕΝ/Α4. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ 27 Οκτωβρίου 2016 Προμήθεια εκτυπωτών, για την κάλυψη αναγκών Υπηρεσιών ΠΝ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΕΝ/Α4. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ 27 Οκτωβρίου 2016 Προμήθεια εκτυπωτών, για την κάλυψη αναγκών Υπηρεσιών ΠΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΕΝ/Α4 ΑΡΙΘ. ΕΝΤΟΛΗΣ ΣΗΜΑ/ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ 4472 ΑΑΥ Φ. 815.1/4365/16/Σ.5139/06-10-2016/ ΓΕΝ/ΔΟΥ/ΟΕΠΝ/ΔΠ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ 27 Οκτωβρίου 2016

Διαβάστε περισσότερα

Προδιαγραφές Διαδικτυακού Σαρωτή Α3

Προδιαγραφές Διαδικτυακού Σαρωτή Α3 Από: Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Κύπρου Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 8-83 Μέγαρο ΙΑΚΩΒΙΔΗ 3ος Όροφος 080 ΛΕΥΚΩΣΙΑ Ημερομηνία: 7 Δεκεμβρίου 203 Προδιαγραφές Διαδικτυακού Σαρωτή Α3 Το παρόν έγγραφο παραθέτει τις

Διαβάστε περισσότερα

HP Color LaserJet σειρά CP2020 Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης

HP Color LaserJet σειρά CP2020 Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης HP Color LaserJet σειρά CP2020 Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η προσαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Καβάλα 09/2/2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Διεύθυνση: Κύπρου 10 Καβάλα Τηλέφωνο:

Καβάλα 09/2/2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Διεύθυνση: Κύπρου 10 Καβάλα Τηλέφωνο: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Καβάλα 09/2/2018 Διεύθυνση: Κύπρου 10 Καβάλα Τηλέφωνο: 2513500245 «Προμήθεια φωτοτυπικών μηχανημάτων και πολυμηχανημάτων» Ενδεικτικός προϋπολογισμός

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη διαμόρφωση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 3 4 5 Οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ. Πίνακας Α: Φωτοτυπικό Τύπου Α

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ. Πίνακας Α: Φωτοτυπικό Τύπου Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ «Προμήθεια Φωτοτυπικών Μηχανημάτων για τις ανάγκες του Δήμου Πλατανιά» ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ Α/Α ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Πίνακας Α: Φωτοτυπικό Τύπου Α Α.1

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η. Προμήθεια εξοπλισμού μηχανοργάνωσης για τις ανάγκες του Δήμου Φαιστού για το έτος 2013. Προϋπολογισμού: 8.

Μ Ε Λ Ε Τ Η. Προμήθεια εξοπλισμού μηχανοργάνωσης για τις ανάγκες του Δήμου Φαιστού για το έτος 2013. Προϋπολογισμού: 8. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ,, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ: Φαιστού ΤΙΤΛΟΣ: Προμήθεια εξοπλισμού μηχανοργάνωσης για τις ανάγκες του Δήμου Φαιστού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΑΡΙΘΜ.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΑΡΙΘΜ. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΑΡΙΘΜ. 3757 Η Eταιρεία Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης (Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα: Ε.Κ.Α.Β. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Ημερομηνία: 09-10-2013 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα: Ε.Κ.Α.Β. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Ημερομηνία: 09-10-2013 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα: Ε.Κ.Α.Β. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Ημερομηνία: 09-10-2013 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ/ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Α.Ε. 580 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 1)Ηλεκτρονικός Υπολογιστής 2)Εκτυπωτής 3)UPS ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Optional : Parallel, Wireless LAN, Gigabit Ethernet, USB Host

Optional : Parallel, Wireless LAN, Gigabit Ethernet, USB Host ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ LASER ΕΚΤΥΠΩΤΗ SP 4310N Μοναδική Ποιότητα Εκτύπωσης µε Απεριόριστες υνατότητες Η RICOH σας παρουσιάζει τον standalone δικτυακό εκτυπωτή SP 4310N ιδανικό για οµάδες εργασίας σε µια εταιρία.

Διαβάστε περισσότερα

INKJET ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ & ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

INKJET ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ & ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ INKJET ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ & ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ * Ευέλικτο πολυμηχάνημα με κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης και δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi Φωτογραφικό Πολυμηχάνημα με σύστημα Ανεξάρτητων Μελανιών, Εύχρηστο Τροχό Κύλισης

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις Εκτυπώσεων Μεγάλου Μεγέθους.

Λύσεις Εκτυπώσεων Μεγάλου Μεγέθους. Λύσεις Εκτυπώσεων Μεγάλου Μεγέθους. για Φωτογραφίες & Εικαστικές Δημιουργίες you can LFP Photography Fineart Brochure Greek.indd 1 1-7-2010 10:19:52 Διευρύνετε τους ορίζοντες των δυνατοτήτων σας και ζωντανέψτε

Διαβάστε περισσότερα

Βιντεοπροβολείς Προσομοίωσης και Οπτικής Ψυχαγωγίας

Βιντεοπροβολείς Προσομοίωσης και Οπτικής Ψυχαγωγίας Απίστευτη λεπτομέρεια 4Κ για προσομοίωση και οπτικοποίηση Κάθε βιντεοπροβολέας στη σειρά προσομοίωσης και οπτικοποίησης προσφέρει εντυπωσιακές εικόνες 4Κ. Με ανάλυση υπερ-τετραπλάσια του Full HD, εγγυάται

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350

Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350 Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350 2011 NETGEAR, Inc. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η μετάδοση, η μετεγγραφή, η αποθήκευση σε σύστημα ανάκτησης ή η μετάφραση

Διαβάστε περισσότερα

Αυτός ο πολυλειτουργικός εκτυπωτής χωράει σχεδόν παντού είναι τόσο μικρός και εργονομικός. 1

Αυτός ο πολυλειτουργικός εκτυπωτής χωράει σχεδόν παντού είναι τόσο μικρός και εργονομικός. 1 Φύλλο δεδομένων Πολυλειτουργικός εκτυπωτής HP Laser 35r Πλήρεις λειτουργίες εκτύπωσης laser. Βασική τιμολόγηση Εξασφαλίστε παραγωγική απόδοση πολυλειτουργικού εκτυπωτή σε προσιτή τιμή. Εκτυπώστε, σαρώστε,

Διαβάστε περισσότερα

15REQ

15REQ 15REQ002540866 2015-01-26 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ TMHMA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Ταχυδρομική Διεύθυνση: Δημοκρατίας Ταχυδρομικός

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Γενικά Χαρακτηριστικά Το προτεινόμενο σύστημα να είναι επώνυμου κατασκευαστικού οίκου, σύγχρονης τεχνολογίας με σειρά παραγωγής >=2017 Να

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση!

Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση! ƭƾǃLjǖdžǔ ƴǖǎǒǟNjǎǚǔLjǔ ƴǖǎDžǖǂǔǎƾǎLjǔ ƭdžnjǖǐǖǒdžǀǂǔ Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση! ƭƾǃLjǖdžǔ ƴǖǎǒǟNjǎǚǔLjǔ ƴǖǎDžǖǂǔǎƾǎLjǔ ƭdžnjǖǐǖǒdžǀǂǔ Τεχνολογία Συμπύκνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση 2.0 Δεκέμβριος Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Γνωριμία με το μηχάνημα

Έκδοση 2.0 Δεκέμβριος Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Γνωριμία με το μηχάνημα Έκδοση 2.0 Δεκέμβριος 2010 Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 2011 Xerox Corporation. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Με επιφύλαξη των μη δημοσιευμένων δικαιωμάτων δυνάμει της νομοθεσίας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ 1 1. ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ I ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Τεχνικές Προδιαγραφές Υποχρ/κή Απαίτηση Απάντηση 1 Τεχνολογία Εκτύπωσης: Μέγεθος εγγράφου: Ανάλυση εκτύπωσης: Ταχύτητα

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 6655 Τεχνολογία Xerox ConnectKey 2.0

Πίνακας ελέγχου. Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 6655 Τεχνολογία Xerox ConnectKey 2.0 Τεχνολογία Xerox ConnectKey.0 Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε

Διαβάστε περισσότερα

Phaser 8560 / 8560MFP. εκτύπωση αντιγραφή σάρωση φαξ. Δυναμικά και Προσιτά. για πολυάσχολα γραφεία

Phaser 8560 / 8560MFP. εκτύπωση αντιγραφή σάρωση φαξ. Δυναμικά και Προσιτά. για πολυάσχολα γραφεία εκτύπωση αντιγραφή σάρωση φαξ Δυναμικά και Προσιτά για πολυάσχολα γραφεία Phaser 8560 Phaser 8560MFP Η πολύχρωμη επιλογή... Η Xerox προσφέρει μια επιλογή συσκευών γραφείου με διάφορες εξαιρετικές λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

Τονίζεται ότι είναι υποχρεωτική η απάντηση σε όλα τα σημεία των ΠΙΝΑΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ και η παροχή όλων των πληροφοριών που ζητούνται.

Τονίζεται ότι είναι υποχρεωτική η απάντηση σε όλα τα σημεία των ΠΙΝΑΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ και η παροχή όλων των πληροφοριών που ζητούνται. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β : ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ- ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ Οι πίνακες συμμόρφωσης που ακολουθούν θα πρέπει επί ποινή αποκλεισμού να συμπεριληφθούν συμπληρωμένοι στην Τεχνική Προσφορά, με την σειρά, την τάξη

Διαβάστε περισσότερα

Χαμηλότερο κόστος λειτουργίας Υψηλότερη παραγωγικότητα

Χαμηλότερο κόστος λειτουργίας Υψηλότερη παραγωγικότητα Εκτυπωτής inkjet σειρά WorkForce Pro WF-C5000 Χαμηλότερο κόστος λειτουργίας Υψηλότερη παραγωγικότητα Η απόδοση σε αρμονία με την οικολογία Δημιουργήστε ένα πιο παραγωγικό περιβάλλον εργασίας Συνεχίστε

Διαβάστε περισσότερα

SCX-4833FR - Εκτυπωτές. δυνατότητα πολλαπλών εργασιών. ο ορισμός της υψηλής απόδοσης

SCX-4833FR - Εκτυπωτές. δυνατότητα πολλαπλών εργασιών. ο ορισμός της υψηλής απόδοσης SCX-4833FR - Εκτυπωτές Οι σύγχρονες επιχειρήσεις θεωρούν ότι οι μηχανές γραφείου είναι άμεσα συνδεδεμένες με την απόδοση και τους εργασιακούς ρυθμούς των υπαλλήλων τους. Αντικαθιστώντας τους ξεπερασμένους

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Oδηγό χρήσης. 3 5 Απασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών dye sublimation SureColor SC-F ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

Σειρά εκτυπωτών dye sublimation SureColor SC-F ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ Σειρά εκτυπωτών dye sublimation SureColor SC-F ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΣΕ ΥΦΑΣΜΑ Από τα υλικά και τα μελάνια έως τα πολυμέσα και το λογισμικό, η σειρά SureColor

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.

Α. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΤΟΜΕΑ. Α. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΤΟΜΕΑ. ΠΙΝΑΚΑΣ 1. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ α/α Εργαστήριο Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Λήψη προσφορών για δαπάνη ποσού 14.100,00, ολογράφως ( δεκατέσσερις χιλιάδες και εκατό ευρώ ) για την προµήθεια Η/Υ, εκτυπωτών, οθονών

Διαβάστε περισσότερα

ijet Εξυπνη εκτύπωση με τεχνολογία HP

ijet Εξυπνη εκτύπωση με τεχνολογία HP Αριθμός κεφαλών εκτύπωσης 1 κεφαλή εκτύπωσης που συμπεριλαμβάνει τη μονάδα ελέγχου για ύψος εκτύπωσης μέχρι 12,5mm Κατεύθυνση εκτύπωσης Δεξιά προς αριστερά και αντίστροφα, από το πλάι και από επάνω ijet

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Στα πλαίσια της υλοποίησης της πράξης με τίτλο «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

SureColor SC-P5000. Εξαιρετική ποιότητα

SureColor SC-P5000. Εξαιρετική ποιότητα SureColor SC-P5000 Εξαιρετική ποιότητα Ακρίβεια υψηλής ποιότητας Συνδυάζοντας εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης και απόλυτη αξιοπιστία, ο SureColor SC-P5000 της Epson επαναπροσδιορίζει τα στάνταρ στην εκτύπωση

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΝΕΟΣ ΕΓΧΡΩΜΟΣ ΣΥΜΠΑΓΗΣ LASER ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ

Ο ΝΕΟΣ ΕΓΧΡΩΜΟΣ ΣΥΜΠΑΓΗΣ LASER ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΕΓΧΡΩΜΟΣ ΣΥΜΠΑΓΗΣ LASER ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ SPC 320DN Ο SPC 320DN αποτελεί έναν µικρό επιτραπέζιο έγχρωµο laser εκτυπωτή νέας γενιάς, προσφέροντας υψηλή ποιότητα εκτύπωσης & υψηλή παραγωγικότητα, εκτυπώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

ISO 9001/9002. Πυρήνες >= 4. >= σύμφωνα με τις μετρήσεις απόδοσης του εργαλείου passmark >= 0 >= 250 GB SATA III. Ταχύτητα

ISO 9001/9002. Πυρήνες >= 4. >= σύμφωνα με τις μετρήσεις απόδοσης του εργαλείου passmark >= 0 >= 250 GB SATA III. Ταχύτητα Τροποποιημένο Τεχνικό Παράρτημα για την Κατηγορία 2: Ένας (1) ηλεκτρονικός υπολογιστής (Desktop) της 16970/28.11.2014 Διακήρυξης Πρόχειρου Διαγωνισμού. Είδος 2: Ένας (1) ηλεκτρονικός υπολογιστής (Desktop)

Διαβάστε περισσότερα

The New Small Line A4/Duplex MFP Τα Μικρά Μηχανήματα της Kyocera. Πωλήσεις & Τεχνική Υποστήριξη. Σοβαρή Τεχνολογία. Οικονομία Αξιοπιστία Περιβάλλον

The New Small Line A4/Duplex MFP Τα Μικρά Μηχανήματα της Kyocera. Πωλήσεις & Τεχνική Υποστήριξη. Σοβαρή Τεχνολογία. Οικονομία Αξιοπιστία Περιβάλλον Σοβαρή Τεχνολογία The New Small Line A4/Duplex MFP Τα Μικρά Μηχανήματα της Kyocera Πωλήσεις & Τεχνική Υποστήριξη Οικονομία Αξιοπιστία Περιβάλλον Θεσσαλονίκη : Κ. Καραμανλή & Αρτέμιδος 44, ΤΚ 54644, Τ:

Διαβάστε περισσότερα