Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης"

Transcript

1 Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης ZY0-GR Νο. Μοντέλου CG0-A C RMG06 EH0S DW Αποθηκευτικός: 5 Sq. Ft. 645 Cu. Ft. Χώρος 0,7 m 8, m ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ * Μεγέθη στρογγυλοποιημένα στα πλησιέστερα πόδια ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΙΧΜΗΡΑ ΑΚΡΑ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΓΑΝΤΙΑ ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Εξωτερικές Διαστάσεις Εσωτερικές Διαστάσεις Άνοιγμα *Μέγεθος κατά Μέγεθος (Οροφή Από Άκρη Σε Άκρη) (Από Τοίχο Σε Τοίχο) Πόρτας Προσέγγιση Βάσης Πλάτος Βάθος Ύψος Πλάτος Βάθος Ύψος Πλάτος Ύψος 0' x ' " X 4 /4" /4" 45 /4" 7 7/8" 8 /4" 40 /" 7 5/8" 55 /" 60",0 m x,6 m 07, cm x 6,9 cm, cm 70, cm 85, cm 00,4 cm 56,9 cm 8,9 cm 4,0 cm 5,4 cm

2

3 A0-GR ΠΡΟΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη Προτού ξεκινήσετε την κατασκευή, ελέγξτε τους τοπικούς κώδικες κατασκευής σχετικά με τις βάσεις, την τοποθεσία και άλλες απαιτήσεις. Μελετήστε και κατανοήστε το παρόν εγχειρίδιο ιδιοκτήτη. Σημαντικές πληροφορίες και βοηθητικές συμβουλές θα καταστήσουν την κατασκευή σας ευκολότερη και πιο απολαυστική. Οδηγίες Συναρμολόγησης: Οι οδηγίες παρέχονται στο παρόν εγχειρίδιο και περιέχουν όλες τις κατάλληλες πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο κατασκευής σας. Αναθεωρήστε όλες τις οδηγίες προτού ξεκινήσετε, και κατά τη διάρκεια της συναρμολόγησης, τηρήστε την αλληλουχία βημάτων προσεκτικά για επιτυχή αποτελέσματα. Σανίδωμα και Αγκίστρωση: Το κτίριο αποθήκης σας πρέπει να αγκιστρωθεί προς αποφυγή ζημιάς από τον άνεμο. Είναι απαραίτητη μια βάση για να κατασκευαστεί ένα τετράγωνο και επίπεδο κτίριο. Τα υλικά αγκίστρωσης και βάσης δεν περιλαμβάνονται με το κτίριό σας. Οι οδηγίες συναρμολόγησης που έχετε παρέχουν πληροφορίες σχετικά με ορισμένες μεθόδους που χρησιμοποιούνται κοινά για να ασφαλίσουν και να ισοπεδώσουν ένα κτίριο αποθήκης. Εξαρτήματα και λίστα εξαρτημάτων: Ελέγξτε για να σιγουρευτείτε ότι έχετε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για το κτίριό σας. Μπορείτε να βρείτε όλους τους αριθμούς εξαρτημάτων στα εξαρτήματα. Όλοι αυτοί οι αριθμοί (πριν από το -) πρέπει να συμφωνούν με τους αριθμούς στη σελίδα λίστας εξαρτημάτων. Ξεχωρίστε το περιεχόμενο της κούτας ανά αριθμό εξαρτήματος ενώ αναθεωρείτε τη λίστα εξαρτημάτων. Τα πρώτα βήματα δείχνουν πως συνδέετε μαζί τα σχετιζόμενα εξαρτήματα για να φτιάξετε μεγαλύτερες υπο-συναρμολογήσεις που θα χρησιμοποιηθούν αργότερα. Εξοικειωθείτε με τα υλικά και τους συνδετήρες για ευκολότερη χρήση κατά τη διάρκεια της κατασκευής. Αυτά συσκευάζονται με την κούτα. Σημειώστε ότι παρέχονται έξτρα συνδετήρες για να διευκολυνθείτε.

4 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ A04-GR Παρακολουθήστε τον καιρό: Σιγουρευτείτε ότι ο καιρός για την ημέρα που επιλέγετε για την εγκατάσταση του κτιρίου σας είναι στεγνός και ήρεμος. Μην προσπαθήσετε να συναρμολογήσετε το κτίριο σας σε μέρα με ανέμους. Προσέξτε όταν είστε σε υγρό έδαφος ή έδαφος με λάσπη. Ομαδική εργασία: Όποτε είναι δυνατόν, δύο ή περισσότερα άτομα πρέπει να εργάζονται μαζί για να συναρμολογήσουν το κτίριο σας. Ένα άτομο μπορεί να τοποθετήσει εξαρτήματα ή φατνώματα ενώ το άλλο μπορεί να χειριστεί τους συνδετήρες και τα εργαλεία. Εργαλεία και υλικά: Αυτά είναι ορισμένα βασικά εργαλεία και υλικά που θα χρειαστείτε για την κατασκευή του κτιρίου σας. Αποφασίστε ποια μέθοδο αγκίστρωσης και ποιο τύπο βάσης θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να ολοκληρώσετε μια πλήρη λίστα των υλικών που θα χρειαστείτε. Απαιτείται Προστατευτικά γυαλιά Κατσαβίδι Philips No. (Με σκληρό μαγνητικό άκρο) Σημείωση: Ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι ή τρυπάνι μεταβλητής ταχύτητας με σύνδεση άκρου Philips μπορεί να επιταχύνει τη συναρμολόγηση κατά 40% περίπου. Απαιτείται Γάντια εργασίας Σκάλα Μαχαίρι / Ψαλίδι Πένσα Αλφάδι ξυλουργού Μετροταινία Προαιρετικά εργαλεία εξοικονόμησης χρόνου Κλειδί / Παξιμάδι οδηγός Ηλεκτρικό / Ασύρματο τρυπάνι Ορθογωνιώμετρο Κορδόνι (για τετραγωνισμό του πλαισίου) Προετοιμασία βάσης Σφυρί και καρφιά Φτυάρι Πριόνι χειρός / Ηλεκτρικό πριόνι Ξύλο ή /και τσιμέντο Επιλογή και προετοιμασία της περιοχής σας: Πριν από τη συναρμολόγηση, θα πρέπει να αποφασίσετε σε ποιο μέρος θα βάλετε το κτίριο σας. Η καλύτερη τοποθεσία είναι μια επίπεδη περιοχή με καλή στράγγιση. Επιτρέψτε να υπάρχει επαρκής χώρος εργασίας για ευκολία στη μετακίνηση των εξαρτημάτων στη θέση τους κατά τη διάρκεια της συναρμολόγησης. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετός χώρος στην είσοδο για να ανοίγουν πλήρως οι πόρτες και αρκετός χώρος γύρω από το κτίριο για να μπορείτε να συνδέσετε τις βίδες φατνώματος από έξω. Προτού ξεκινήσετε με τα πρώτα βήματα στη συναρμολόγηση των εξαρτημάτων σας, πρέπει να κατασκευαστεί μια βάση και πρέπει να είναι έτοιμο για χρήση ένα σύστημα αγκίστρωσης.

5 A05-GR ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ Είναι σημαντικό να τηρήσετε όλες τις προφυλάξεις ασφαλείας σε όλη τη διάρκεια κατασκευής του κτιρίου σας. Πρέπει να δώσετε προσοχή όταν χειρίζεστε διάφορα τεμάχια του κτιρίου σας διότι ορισμένα έχουν αιχμηρά άκρα. Παρακαλούμε να φοράτε γάντια, προστασία στα μάτια και μακριά μανίκια όταν συναρμολογείτε ή εκτελείτε οποιαδήποτε συντήρηση στο κτίριό σας. Προσέξτε όταν χειρίζεστε τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τη συναρμολόγηση του κτιρίου. Να εξοικειωθείτε με τη λειτουργία όλων των ηλεκτρικών εργαλείων. Άκρο ασφαλείας Αιχμηρό άκρο Αιχμηρό άκρο Άκρο ασφαλείας Κρατήστε τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα μακριά από την περιοχή εργασίας προς αποφυγή περισπασμών και οποιονδήποτε ατυχημάτων ενδέχεται να συμβούν. Μην προσπαθήσετε να συναρμολογήσετε το κτίριο εάν τα εξαρτήματα λείπουν διότι κάθε κτίριο που απομένει εν μέρει συναρμολογημένο μπορεί να υποστεί σοβαρή βλάβη από ισχυρούς ανέμους. Μη βάζετε ποτέ όλο το βάρος σας στην οροφή του κτιρίου. Όταν χρησιμοποιείτε μια σκάλα σιγουρευτείτε ότι είναι πλήρως ανοιχτή και σε επίπεδο μέρος προτού την ανεβείτε. Μην προσπαθήσετε να συναρμολογήσετε το κτίριο κατά τη διάρκεια ημέρας με ανέμους, διότι τα μεγάλα φατνώματα θα δράσουν ως «ιστία», μπορεί να περιστραφούν από τον άνεμο καθιστώντας την κατασκευή δύσκολη και ανασφαλή.

6 A06-GR ΦΡΟΝΤΙΔΑ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Φινίρισμα: Για μακροχρόνιο φινίρισμα, καθαρίστε τακτικά και κερώστε την εξωτερική επιφάνεια. Διορθώστε τα γρατσουνίσματα αμέσως μόλις τα παρατηρήσετε στην κατασκευή σας. Καθαρίστε αμέσως την περιοχή με συρμάτινη βούρτσα. Την πλένετε και απλώνετε βερνίκι διόρθωσης σύμφωνα με τις συστάσεις του κατασκευαστή. Οροφή: Διατηρήστε την οροφή καθαρή από φύλλα και χιόνι με βούρτσα μαλακών τριχών που έχει μακρύ χερούλι. Οι μεγάλες ποσότητες από χιόνι στην οροφή μπορεί να βλάψουν το κτίριο καθιστώντας το ανασφαλή για είσοδο. Σε περιοχές με μεγάλες χιονοπτώσεις, είναι διαθέσιμα τα Κιτ Ενίσχυσης Οροφής για τα περισσότερα Κτίρια Arrow για περισσότερη προστασία έναντι συσσώρευσης μεγάλου χιονιού. Πόρτες: Κρατάτε πάντα τις ράγες πόρτας καθαρές από σκόνη και άλλα υπολείμματα που αποτρέπουν την εύκολη ολίσθησή τους. Λιπαίνετε τη ράγα πόρτας ετησίως με γυαλιστικό επίπλων ή σπρέι σιλικόνης. Κρατήστε τις πόρτες κλειστές και κλειδώστε τις για να αποφύγετε βλάβη από άνεμο. Συνδετήρας: Χρησιμοποιήστε όλους τους συνδετήρες που παρέχονται για προστασία έναντι εισροής καιρού και για να προστατεύσετε το μέταλλο από γρατσούνισμα βιδών. Ελέγξτε τακτικά το κτίριο σας για τυχόν χαλαρές βίδες, μπουλόνια, παξιμάδια, κτλ. και τα σφίγγετε εκ νέου εάν χρειάζεται. Υγρασία: Ένα πλαστικό φύλλο (φράγμα ατμού) κάτω από όλη την περιοχή πατώματος με καλό εξαερισμό θα μειώσει τη συμπύκνωση. Άλλες συμβουλές Πλένετε τους αριθμούς εξαρτημάτων από μελάνι στα επικαλυμμένα φατνώματα με σαπούνι και νερό. Το βούλωμα από σιλικόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για υδατοστεγείς σφραγίδες σε όλο το κτίριο. Μην αποθηκεύετε χημικές ουσίες πισίνας στο κτίριο σας. Οι εύφλεκτες και διαβρωτικές ουσίες πρέπει να αποθηκεύονται σε αεροστεγή δοχεία. Κρατήστε αυτό το Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη και τις Οδηγίες Συναρμολόγησης για μελλοντική αναφορά.

7 AQ09-GR Βάση Η Βάση για Την Κατασκευή Σας Όποια από τις κάτωθι κι αν είναι η επιλογή σας ως βάση, συνιστάται ένα ΣΕΤ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ ARROW ως αποτελεσματική μέθοδος σωστής στερέωσης της κατασκευής σας αφού ολοκληρωθεί η συναρμολόγηση. ΕΠΙΛΟΓΗ : Απευθείας στο έδαφος (χώμα) Συναρμολογήστε την κατασκευή σας απευθείας σε επίπεδο έδαφος (γρασίδι, πέτρες, άμμος, κλπ). Αν αυτή είναι η επιλογή σας, η Arrow διαθέτει ένα απλό σετ για δάπεδο εσωτερικά της αποθήκης ώστε να μην είναι στο έδαφος τα αντικείμενα που αποθηκεύετε. Αυτό το σετ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να υποστηρίξει ένα ξύλινο δάπεδο (δεν περιλαμβάνει την ξυλεία) ή να γεμίσει με άμμο/χαλίκι για να παρέχει σταθερή επιφάνεια. (Νο. Παραγγελίας FB04-A ή 6887-Α) Υπολογίστε ότι η κατασκευή θα διαρκέσει - ώρες. ΕΠΙΛΟΓΗ : Ξύλινη Πλατφόρμα Αν αποφασίσετε να φτιάξετε δική σας βάση, φροντίστε να επιλέξετε τα κατάλληλα υλικά. Αυτά είναι τα συνιστώμενα υλικά για τη βάση σας: x 4's (8 x 89 χιλ) Ξυλεία Επεξεργασίας Υπό Πίεση 5/8'' (5,5 χιλ) 4 x 8 (0 x 440 χιλ) Ξυλεία εξωτερικού χώρου ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Επεξεργασμένη Ξυλεία Υπό Πίεση δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε σημεία που θα έρθουν σε επαφή με την αποθήκη σας. Οι ιδιότητες της Επεξεργασμένης Ξυλείας Υπό Πίεση θα προξενήσουν επιταχυμένη διάβρωση. Αν η αποθήκη σας έρθει σε επαφή με Επεξεργασμένης Ξυλείας Υπό Πίεση, θα είναι άκυρη η εγγύησή σας. 0άρια & 4άρια ψιλά Γαλβανιζέ Καρφιά Τσιμεντόλιθοι (προαιρετικοί) Η πλατφόρμα πρέπει να είναι επίπεδη και ομαλή (χωρίς βαθουλώματα, εξογκώματα, κλπ) για να παρέχει καλή στήριξη για την κατασκευή. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα αναγκαία υλικά απο την αποθήκη ξυλείας της γειτονιάς σας. Για να κατασκευάσετε τη βάση, ακολουθείστε τις οδηγίες και το διάγραμμα. Κατασκευάστε το πλαίσιο (με 0άρια ψιλά γαλβανιζέ καρφιά). Μετρήστε και φτιάξτε τμήματα 6''/4'' (40,6/6,0 εκ) μέσα στο πλαίσιο (βλέπε διάγραμμα) Στερεώστε τις σανίδες στο πλαίσιο (με 4άρια ψιλά γαλβανιζέ καρφιά) Υπολογίστε ότι η κατασκευή θα διαρκέσει 6-7 ώρες. ΕΠΙΛΟΓΗ : Πλάκα Από Τσιμέντο μπετόν για καλύτερη αποστράγγιση υδάτων. Η πλάκα πρέπει να έχει ελάχιστο πάχος 4'' (0, εκ). Πρέπει να είναι επίπεδη και ομαλή για να παρέχει καλή υποστήριξη για τον σκελετό. Τα ακόλουθα είναι τα συνιστώμενα υλικά για τη βάση σας. x 4's (9 x 89 χιλ) (θα αφαιρεθούν όταν πήξει το μπετόν) Μπετόν Πλαστική μεμβράνη πάχους 6 χιλιοστών Για μπετόν κατάλληλης αντοχής συνιστούμε ένα μείγμα από: μέρος τσιμέντο μέρη χαλίκι σε μέγεθος αρακά ½ μέρη καθαρής άμμου Προετοιμάστε το Χώρο/Κατασκευάστε μία Βάση. Σκάψτε ένα τετράγωνο, 6'' (5, εκ) βαθιά στο έδαφος (αφαιρέστε το γρασίδι).. Γεμίστε ως τα 4'' (0, εκ) το τετράγωνο με χαλίκια και πατήστε καλά.. Σκεπάστε τα χαλίκια με μία πλαστική μεμβράνη πάχους 6 χιλ. 4. Κατασκευάστε ένα ξύλινο πλαίσιο με τέσσερις σανίδες x 4 (9 x 89 χιλ). 5. Χύστε μπετόν για να γεμίσουν η τρύπα και το πλαίσιο ώστε το συνολικό πάχος να είναι 4'' (0, εκ). Φροντίστε η επιφάνεια να είναι επίπεδη. 6"/4" 40,6 cm/6,0 cm ΜΠΡΟΣΤΑ (ΠΟΡΤΑ) ΜΠΡΟΣΤΑ (ΠΟΡΤΑ) " 07, cm Υπολογίστε ότι η κατασκευή θα διαρκέσει -5 ώρες και ότι το μπετόν θέλει μία εβδομάδα για να πήξει. 7 4 /4" 6,9 cm Σημείωση: Η πλατφόρμα/πλάκα θα εκτείνεται 9/6'' (,4 εκ) πέρα από το πλαίσιο του δαπέδου κι από τις τέσσερις πλευρές. Σφραγίστε αυτά τα 9/6'' (,4 εκ) ξύλου με τσιμέντο για οροφές (δεν περιλαμβάνεται) ή λοξέψτε κατά την ώρα που χύνεται το " 07, cm 4 /4" 6,9 cm Σημείωση: Διαστάσεις της Ολοκληρωμένης Πλάκας, αφού αφαιρεθεί η ξυλεία.

8 A0-GR Αγκίστρωση Αγκίστρωση του κτιρίου Είναι σημαντικό να αγκιστρωθεί όλο το πλαίσιο πατώματος αφότου ανεγερθεί το κτίριο. Παρακάτω δίνονται οι συνιστάμενοι τρόποι αγκίστρωσης. Αγκίστρωση σε ξύλο/ στύλο: Χρησιμοποιήστε ξύλινες βίδες 6 mm (/4"). Υπάρχουν οπές διαμέτρου 6 mm (/4") στα πλαίσια για κατάλληλη αγκίστρωση... Αγκίστρωση για σκυρόδεμα:. Για χυμένη πλάκα σκυροδέματος ή βάση ή μπλοκ βεράντας: Χρησιμοποιήστε βίδες /4" x " (6 mm x 5 mm).. Για αγκίστρωση σε στύλο χυμένου σκυροδέματος μετά την ανέγερση του κτιρίου: Χρησιμοποιήστε βίδες /4" x 6" (6 mm x 5 mm)... 8

9 SV-GR Υλικό Αφαιρέστε από τη σακούλα με τις βίδες και φυλάξτε για επόμενο βήμα 650 #8- Εξάγωνο Παξιμάδι (75) 65900A #0Βx/'' ( χιλ) Μαύρη Λαμαρινόβιδα (8) (Στη Σακούλα με τις Βίδες) 659 #8-x/8'' (0 χιλ) Μπουλόνι (75) #8Ax5/6'' (8 χιλ) Λαμαρινόβιδα (40) Λαβή () Λαστιχάκι (48) ( πακέτα των 40) 6509 #8- Τελικό Παξιμάδι (4) (Στη Σακούλα με τις Βίδες) Καπάκι Κορυφογραμμής () Σύρτης Πόρτας (4) 668 Κάτω Οδηγός Πόρτας (4) 668 Καπάκι Φινιρίσματος Οροφής ( δεξιά & αριστερά) 597 Γωνία Δοκού Οροφής (4) 68 Στήριγμα Σιδηρόδρομου () Αφρώδης Μονωτική Ταινία () 9

10 ZY-GR ΛΙΣΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ Αρ. Κλειδιού Αριθμός Περιγραφή Ποσότητα Κατάλογος συναρμολόγησης Εξαρτήματος εξαρτήματος στην κούτα 6000 Δεξί Αέτωμα 600 Αριστερό Αέτωμα 0497 Οριζόντιο Στήριγμα Πόρτας Πάνελ Οροφής Δεξί Πάνελ Οροφής Αριστερό Πάνελ Οροφής Δεξιά και Αριστερή Πόρτα Δοκάρι Πόρτας 9 97 Πάνελ Μπροστινού Τοίχου Πάνελ Τοίχου Γωνιακό Πάνελ 4 79 Στήριγμα Λαβής Πόρτας 678 Κάθετο Στήριγμα Πόρτας Ένωση Σιδηρόδρομου Πόρτας Πλαϊνό Φινίρισμα Οροφής Πλαϊνό Φινίρισμα Οροφής Κάλυπτρο Κορυφογραμμής Κάλυπτρο Κορυφογραμμής Σιδηρόδρομος Πόρτας Γωνία Πίσω Τοίχου 089 Κανάλι Πίσω Τοίχου 965 Κανάλι Μπροστινού Τοίχου 0568 Δοκός Οροφής Κανάλι Πλαϊνού Τοίχου Γωνία Πλαϊνού Τοίχου Πλαϊνό Πλαίσιο Δαπέδου Πίσω Πλαίσιο Δαπέδου Μπροστινό Πλαίσιο Δαπέδου Στήριγμα Αετώματος Ράμπα 6985 Κάλυπτρο Φινιρίσματος (Πράσινο) 4 0

11 ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑ Α/Α SVet-GR

12 Βήμα SV4-GR Συναρμολόγηση Πλαισίου Δαπέδου 894 Ράμπα () 967 Μπροστινό Πλαίσιο Δαπέδου () 896 Πίσω Πλαίσιο Δαπέδου () 09 Πλαϊνό Πλαίσιο Δαπέδου (4) Το μπροστινό πλαίσιο δαπέδου αποτελείται από τρία κομμάτια. Τα πλαϊνά και το πίσω πλαίσια δαπέδου αποτελούνται από δύο κομμάτια. Οι τρύπες στα κομμάτια αυτά θα ευθυγραμμιστούν όταν τα κομμάτια τοποθετηθούν με τρόπο που να επικαλύπτονται σωστά. Οι εικόνες πιο κάτω δείχνουν το σωστό συνολικό μήκος για κάθε πλευρά. Συνεχίστε ως εξής: Τοποθετήστε τα μπροστινά πλαίσια δαπέδου όπως βλέπετε στο σχέδιο. Η ράμπα μπαίνει στο κέντρο με τις τρύπες αποστράγγισης προς τα έξω πάνω από τα δύο μπροστινά πλαίσια δαπέδου. Ενώστε τα πλαίσια με οκτώ λαμαρινόβιδες. Υπερδιπλώστε τα πλαϊνά και πίσω πλαίσια δαπέδου κεραμιδωτά, όπως βλέπετε στο σχέδιο. Οι τρύπες στα κομμάτια αυτά θα ευθυγραμμιστούν αν αυτό γίνει σωστά. Δείτε τις εικόνες πιο κάτω για το σωστό συνολικό μήκος των πλαϊνών και του πίσω πλαισίων δαπέδου. Ενώστε τα πλαίσια με τέσσερις/πέντε μπουλόνια σε κάθε σύνολο πλαισίου όπως βλέπετε στο σχέδιο ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ 09 Συναρμολόγηση Μπροστινού Πλαισίου Δαπέδου 9 /8" 0, cm 967 Πλαϊνό Πλαίσιο Δαπέδου 4 5/8" 59,7 cm Πίσω Πλαίσιο Δαπέδου 9 /8" 0, cm Ελέγξτε δύο φορές το μήκος του καθενός και αφήστε τα σύνολα αυτά στην άκρη για αργότερα. 4 5/8" 59,7 cm Πλαϊνά 4 5/8" 59,7 cm 9 /8" 0, cm Μπροστά & Πίσω 9 /8" 0, cm

13 Βήμα SV5-GR Συναρμολόγηση Σκελετού 5986 Γωνία Πίσω Τοίχου () 089 Κανάλι Πίσω Τοίχου () 090 Κανάλι Πλαϊνού Τοίχου (4) 09 Γωνία Πλαϊνού Τοίχου (4) Τα τμήματα του κυρίως πλαισίου ενισχύουν τους τοίχους. Αυτό το κομμάτι θα εγκατασταθεί αργότερα στο κέντρο και στην πάνω άκρη του πλευρικού και του πίσω τοίχου. Συνεχίστε ως εξής: Κανάλι Πίσω Τοίχου 8 /8" 00,0 cm Υπερδιπλώστε το κανάλι πίσω τοίχου ώστε το ένα να επικαλύπτει το άλλο όπως βλέπετε στο σχήμα και ενώστε τα δύο κομμάτια με οκτώ μπουλόνια όπως βλέπετε στο σχέδιο. 090 Κανάλι Πλαϊνού Τοίχου 40 /8" 56,6 cm 090 Φτιάξτε δύο κανάλια πλαϊνού τοίχου υπερδιπλώνοντας κεραμιδωτά τα κομμάτια του καναλιού του πλαϊνού τοίχου όπως βλέπετε στο σχέδιο. Στερεώστε το κάθε σετ με οκτώ μπουλόνια όπως βλέπετε στο σχέδιο Γωνία Πίσω Τοίχου 8 /8" 00,0 cm Υπερδιπλώστε τη γωνία πίσω τοίχου όπως βλέπετε στο σχήμα και ενώστε τα με ένα μπουλόνι στην τρύπα στο κέντρο Γωνία Πλαϊνού Τοίχου 40 /8" 56,6 cm 4 Φτιάξτε δύο γωνίες πλαϊνών τοίχων υπεριπλώνοντας τις όπως βλέπετε στο σχέδιο. Στερεώστε κάθε σετ με ένα μπουλόνι μέσα από τη μεγάλη τρύπα στο άκρο κάθε τμήματος. 5 Ελέγξτε δύο φορές το μήκος κάθε σετ και αφήστε τα στην άκρη για αργότερα Κανάλι Πίσω Τοίχου 8 /8" 00,0 cm Κανάλι Πλαϊνού Τοίχου 40 /8" 56,6 cm ( Σύνολα Συναρμολογημένα) Γωνία Πίσω Τοίχου 8 /8" 00,0 cm Γωνία Πλαϊνού Τοίχου 40 /8" 56,6 cm ( Σύνολα Συναρμολογημένα) 5

14 Βήμα YM6-GR Parts Needed For Συναρμολόγηση Δοκού Οροφής 0568 Δοκός Οροφής (8) Οι δοκοί οροφής ενώνουν τα δύο αετώματα και υποστηρίζουν τα πάνελ οροφής. Η κύρια δοκός οροφής αποτελείται από τέσσερα κομμάτια που υπερδιπλώνονται πλάτη με πλάτη στο κέντρο. Οι συναρμολογημένες αριστερή και δεξιά δοκοί οροφής αποτελούνται από δύο κομμάτια. Υπόδειξη: Αυτά τα κομμάτια εφαρμόζουν ασκώντας αρκετή πίεση ώστε να ενωθούν Δοκός Οροφής 4 /8" 6,6 cm Τοποθετήστε το ένα άκρο της μίας δοκού οροφής μέσα στην άλλη ώστε οι έξι τρύπες σε κάθε κομμάτι να ευθυγραμμιστούν. Φτιάξτε τέσσερα σετ δοκών οροφής επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία αυτή. Μην βάλετε ακόμη μπουλόνια. Συναρμολογημένα Κάτοψη Πάρτε δύο από τις δοκούς οροφής που έχουν κουμπώσει με πίεση και ενώστε τις όπως βλέπετε στο σχέδιο, ώστε να σχηματίσουν το σύνολο της κύριας δοκού οροφής. Κρατήστε το σύνολο μαζί και στερεώστε με 4 μπουλόνια. Κατασκευάστε μόνο ένα Σύνολο Διπλής Δοκού Κατασκευάστε ένα Συναρμολογημένο Σύνολο Διπλής Κύριας Δοκού Οροφής για την Κορυφή της Οροφής 0568 Στερεώστε τα άλλα δύο κομμάτια δοκού οροφής που έχουν κουμπώσει με πίεση χρησιμοποιώντας οκτώ μπουλόνια ώστε να έχετε τα συναρμολογημένα σετ της αριστερής και της δεξιάς δοκού οροφής /8" 6,6 cm 4 Ελέγξτε δύο φορές το μήκος του καθενός και αφήστε τα στην άκρη για αργότερα. Κατασκευάστε δύο Συναρμολογημένα Σύνολα Μονής Δοκού. 4 /8" 6,6 cm 4

15 Βήμα 4 A7-GR Ο συναρμολογημένος σιδηρόδρομος πόρτας υποστηρίζει τις συρόμενες πόρτες και ενισχύει τον μπροστινό τοίχο. Αποτελείται από τρία κομμάτια. Χρησιμοποιώντας την ένωση σιδηρόδρομου πόρτας, (βαμμένο), ενώστε τα κομμάτια του σιδηρόδρομου πόρτας (γαλβανιζέ) άκρη με άκρη όπως βλέπετε στο σχέδιο. Εισάγετε τέσσερις λαμαρινόβιδες από την κάτω πλευρά μόνο. Υπόδειξη: Οι τρύπες στην επάνω πλευρά του συναρμολογημένου σιδηρόδρομου πόρτας είναι για να στερεωθεί το αέτωμα στην κορυφή του μπροστινού τοίχου αργότερα. Τοποθετήστε τους σύρτες πόρτας πάνω στους οδηγούς από την άκρη του σιδηρόδρομου πόρτας όπως βλέπετε στην κάτοψη. 4 Αφήστε το κομμάτι αυτό στην άκρη για αργότερα. Συναρμολόγηση Σιδηρόδρομου Πόρτας 640 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ένωση Σιδηρόδρομου Πόρτας (βαμμένο) 966 ΒΗΜΑ 640 Βαμμένο Εξάρτημα ΒΗΜΑ Ένωση Σιδηρόδρομου Πόρτας () 966 Σιδηρόδρομος Πόρτας () Ο Μακρύς Σιδηρόδρομος Πάνω Ο Κοντός Σιδηρόδρμος Κάτω /8" 00,0 cm ΒΗΜΑ /8" 00,0 cm ΒΗΜΑ Ο Μακρύς Σιδηρόδρομος Πάνω Σύρτης Πόρτας ΣΩΣΤΟ ΚΑΤΟΨΗ ΛΑΘΟΣ 5

16 Βήμα 5 SW8-GR Πλαίσιο Δαπέδου Συναρμολόγηση Μπροστινού Δαπέδου () Συναρμολόγηση Πλαϊνού Δαπέδου () Συναρμολόγηση Πίσω Δαπέδου () ΔΕΞΙΑ ΠΙΣΩ 09 Συναρμολογήστε τις τέσσερις γωνίες του πλαισίου δαπέδου με δύο λαμαρινόβιδες σε κάθε γωνία όπως βλέπετε στο σχέδιο. Στις μπροστινές γωνίες στερεώστε με μπουλόνια από κάτω με τα παξιμάδια από πάνω. 896 ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ 09 Μετρήστε διαγωνίως το πλαίσιο δαπέδου. Όταν οι διαγώνιες μετρήσεις είναι ίσες, το πλαίσιο δαπέδου είναι τετράγωνο. 967 ΣΗΜΕΙΩΣΗ Αν χρησιμοποιείτε ξύλινη πλατφόρμα ή πλάκα από μπετόν, μην στερεώνετε τα πλαίσια δαπέδου στη βάση σας στη φάση αυτή. Θα αγκυρώσετε την κατασκευή όταν έχει ανεγερθεί. Επίπεδο Όταν οι Διαγώνιες Μετρήσεις είναι Ίσες, το Πλαίσιο Δαπέδου είναι Τετράγωνο. Το πλαίσιο δαπέδου πρέπει να είναι τετράγωνο και επίπεδο αλλιώς δεν θα ευθυγραμμιστούν οι τρύπες. 6

17 Βήμα 6 SR9-GR Γωνίες 655 Πάνελ Τοίχου () 97 Πάνελ Μπροστινού Τοίχου () 654 Γωνιακό Πάνελ (4) ΣΗΜΕΙΩΣΗ Η υπόλοιπη συναρμολόγηση απαιτεί πολλές ώρες και περισσότερα του ενός άτομα. Μην συνεχίσετε πέρα από το σημείο αυτό αν δεν έχετε αρκετό χρόνο για να ολοκληρώσετε τη συναρμολόγηση σήμερα. Μία ημιτελής κατασκευή μπορεί να υποστεί σοβαρές ζημιές ακόμη και από ασθενείς ανέμους. Κάθε βίδα και μπουλόνι στον τοίχο απαιτεί λαστιχάκι. 654 Φαρδιά πλευρά Στενή πλευρά ΠΙΣΩ 654 ΠΛΑΙ ΚΑΤΟΨΗ ΠΛΑΙ ΣΩΣΤΟ ΛΑΘΟΣ Τοποθετήστε ένα γωνιακό πάνελ στη γωνία του πλαισίου δαπέδου όπως βλέπετε στο σχέδιο. Το πιο φαρδύ τμήμα κάθε γωνιακού πάνελ πρέπει να τοποθετηθεί στο πλάϊ του κτιρίου και στις τέσσερις γωνίες. Στερεώστε το γωνιακό πάνελ στο πλαίσιο δαπέδου με τέσσερις λαμαρινόβιδες. Στηρίξτε το γωνιακό πάνελ με μία φορητή σκάλα μέχρι να προστεθεί το πάνελ τοίχου. Στερεώστε τα πάνελ μπροστινού τοίχου στα πάνελ των μπροστινών γωνιών όπως βλέπετε στο σχέδιο. Θα υπάρχει ένα μικρό κενό ανάμεσα στο πάνελ του μπροστινού τοίχου και τη ράμπα. Στερεώστε τα πάνελ τοίχου στα πάνελ των πίσω γωνιών όπως βλέπετε στο σχέδιο. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Προσέξτε να τοποθετήσετε το σωστό πάνελ σε κάθε θέση όπως βλέπετε στο σχέδιο. 4 Ελέγξτε δύο φορές τους αριθμούς εξαρτημάτων στα πάνελ τοίχου πριν προχωρήσετε. Το πλαίσιο δαπέδου πρέπει να είναι τετράγωνο και επίπεδο αλλιώς δεν dθα ευθυγραμμιστούν οι τρύπες Τα πάνελ ακουμπούν στο πλαίσιο όπως βλέπετε στο σχέδιο 7 ΜΠΟΡΣΤΑ Το Λυγισμένο Άκρο Από Κάτω Λαστιχάκι

18 Βήμα 7 SR0-GR Μεσαία Πλαίσια Συναρμολόγηση Καναλιού Πίσω Τοίχου () Συναρμολόγηση Καναλιών Πλαϊνών Τοίχων () Τα κομμάτια των μεσαίων πλαισίων δίνουν σταθερότητα στους πλαϊνούς και στον πίσω τοίχο. Στερεώστε το κανάλι πίσω τοίχου εγκάρσια στη μέση του πίσω τοίχου με λαμαρινόβιδες. Στερεώστε τα κανάλια πλαϊνών τοίχων εγκάρσια στη μέση των πλαϊνών πάνελ με λαμαρινόβιδες. Στερεώστε τα σημεία που υπερδιπλώνονται στις πίσω γωνίες με μπουλόνια και παξιμάδια σε δύο σημεία. Δείτε το σχήμα. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Τα κανάλια τοίχου πίσω από τα μπροστινά πάνελ τοίχου θα τοποθετηθούν αργότερα ΜΠΡΟΣΤΑ 8

19 DOOR TRACK ASSEMBLY Βήμα 8 SQ-GR Πάνω Πλαίσια Συναρμολόγηση Σιδηρόδρομου Πόρτας () Συναρμολόγηση Γωνίας Πίσω Τοίχου () Συναρμολόγηση Γωνίας Πλαϊνού Τοίχου () Τα πάνω πλαίσια προσφέρουν σταθερότητα στους τοίχους και παρέχουν την επιφάνεια όπου θα στερεώσετε τα αετώματα που στηρίζουν την οροφή. Στερεώστε τη γωνία πίσω τοίχου εγκάρσια της κορυφής στην εσωτερική πλευρά του πίσω τοίχου με λαμαρινόβιδες. Στερεώστε τις γωνίες πλαϊνών τοίχων εγκάρσια της κορυφής στην εσωτερική πλευρά των πλαϊνών πάνελ με λαμαρινόβιδες. Οι γωνίες των πλαϊνών τοίχων υπερδιπλώνουν τη γωνία του πίσω τοίχου στις γωνίες. Στερεώστε τον συναρμολογημένο σιδηρόδρομο πόρτας (οι τρύπες από πάνω) εγκάρσια πάνω από τα πάνελ μπροστινού τοίχου με λαμαρινόβιδες. Δείτε το σχήμα. 09 Οι Γωνίες Των Τοίχων Να Βλέπουν Μέσα Στην Κατασκευή 5986 Ο Μακρύς Σιδηρόδρομος Πάνω Το άνοιγμα να βλέπει προς τα μέσα Ο Κοντός Σιδηρόδρομος Κάτω 966 ΜΠΡΟΣΤΑ 9

20 Βήμα 9 SR-GR Πάνελ Τοίχου 655 Πάνελ Τοίχου (8) Κάθε πάνελ τοίχου έχει ένα λυγισμένο άκρο στη μία πλευρά. Το λυγισμένο άκρο πρέπει να πάει κάτω από το άκρο του επόμενου πάνελ. Εντοπίστε όλα τα πάνελ τοίχου και τοποθετήστε το καθένα στη σειρά γύρω από την κατασκευή. Στερεώστε τα πάνελ τοίχου πάνω και κάτω με λαμαρινόβιδες. Λυγισμένο Άκρο Από Κάτω Λεπτομέρεια που Δείχνει το Κέντρο του Πάνελ Βιδωμένο στο Κανάλι Τοίχου Στερεώστε το κέντρο κάθε πάνελ με το κανάλι του τοίχου με λαμαρινόβιδες. 4 Στερεώστε τα άκρα που υπερδιπλώνονται όπως πριν. Τα πάνελ ακουμπούν στο πλαίσιο όπως βλέπετε στο σχεδιο. 655 Το μπουλόνι δεν περνάει από το κανάλι τοίχου στο σημείο που υπερδιπλώνονται Χρησιμοποιείστε μπουλόνια και παξιμάδια μέσω της υπερδίπλωσης της γωνίας του τοίχου στην κορυφή του πάνελ πίσω. 0

21 Βήμα 0 SO-GR Μπροστινό Κανάλι/Δοκάρι Πόρτας 969 Δοκάρι Πόρτας () 965 Μπροστινό Κανάλι Τοίχου () Τα δοκάρια της πόρτας ενισχύουν το άνοιγμα της πόρτας και παρέχουν ελκυστικό φινίρισμα. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα και για τα δύο δοκάρια πόρτας. Στερεώστε τα κανάλια μπροστινού τοίχου στη θέση τους μεταξύ της άκρης του καναλιού πλαϊνού τοίχου και του γωνιακού πάνελ με λαμαρινόβιδες. Μην βάλετε λαμαρινόβιδα στην τρύπα στο τέλος πίσω από το άνοιγμα της πόρτας στη φάση αυτή. 965 ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΤΟΨΗ () Μπουλόνι Σιδηρόδρομος Πόρτας Τελικό Παξιμάδι Στερεώστε ένα δοκάρι πόρτας στο μπροστινό πάνελ με δύο μπουλόνια, παξιμάδια και τελικά παξιμάδια όπως Εξάγωνο Παξιμάδι βλέπετε στο σχέδιο. Στερεώστε το κέντρο του δοκαριού πόρτας στο πάνελ του μπροστινού τοίχου και στο κανάλι του μπροστινού τοίχου με δύο λαμαρινόβιδες. 969 Τελικό Παξιμάδι ΜΠΡΟΣΤΑ Μπουλόνι Λαμαρινόβιδα 969 ΚΑΤΟΨΗ Μπροστινό Κανάλι Τοίχου Όψη από Πάνω της Διατομής του Καναλιού του Μπροστινού Τοίχου Λαμαρινόβιδα 4 Στερεώστε την κορυφή του δοκαριού πόρτας στον σιδηρόδρομο με δύο λαμαρινόβιδες. Κάνετε το ίδιο και με το κάτω μέρος με το πλαίσιο. ΚΑΤΟΨΗ Σιδηρόδρομος Πόρτας Λαμαρινόβιδα Λαμαρινόβιδα Επαναλάβετε τα βήματα έως 4 για το απέναντι δοκάρι πόρτας. 4

22 Βήμα SQ4et-GR Συναρμολόγηση Αετωμάτων 6000 Δεξί Αέτωμα () 600 Αριστερό Αέτωμα () 597 Γωνία Δοκού Οροφής (4) Τα αετώματα μπαίνουν στην κορυφή του μπροστινού και του πίσω τοίχου για να στηρίξουν τις δοκούς οροφής. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Τα αετώματα είναι πακεταρισμένα μαζί το ένα μέσα στο άλλο και μπορεί εκ παραδρομής να τα περάσετε για ένα τεμάχιο. Διαχωρίστε τα με προσοχή πριν συνεχίσετε. Κάλυπτρο Φινιρίσματος (Πλαστικό Εξάρτημα) Βάλτε το κάλυπτρο φινιρίσματος στο πάνω άκρο του δεξιού και του αριστερού αετώματος. Ενώστε τις τέσσερις γωνίες δοκών οροφής στα αετώματα με δύο μπουλόνια, λαστιχάκια και παξιμάδια. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Το από πάνω άκρο της γωνίας πρέπει να βλέπει προς το κέντρο του αετώματος και οι πλησιέστερες τρύπες να είναι από πάνω. ΜΠΡΟΣΤΑ Λαστιχάκι ΠΡΟΣΟΧΗ: Προς αποφυγή ατυχημάτων με τα αιχμηρά άκρα πρέπει να διατηρήσετε τα κάλυπτρα στα αετώματα μέχρι να τοποθετηθούν στη θέση τους το δεξί και το αριστερό πάνελ οροφής. 597 Γωνίες Δοκών Οροφής 600

23 Βήμα SQ5-GR Αετώματα/Στηρίγματα Συναρμολόγηση Αριστερού Αετώματος () Συναρμολόγηση Δεξιού Αετώματος () 665 Στήριγμα Αετώματος () Σηκώστε και στερεώστε ένα δεξί κι ένα αριστερό αέτωμα υπό κλίση στη γωνία με τον σιδηρόδρομο πόρτας και τη γωνία πίσω τοίχου με λαμαρινόβιδες. Υπόδειξη: Στο μπροστινό αέτωμα, αφήστε έξω λαμαρινόβιδες πλησιέστερα στο κέντρο του αετώματος. Στο πίσω αέτωμα, χρησιμοποιείστε ένα μπουλόνι και παξιμάδι στο σημείο της υπερδίπλωσης με τη γωνία πίσω τοίχου. Ενώστε το δεξί και το αριστερό αέτωμα μαζί με ένα στήριγμα αετώματος χρησιμοποιώντας ένα μπουλόνι και παξιμάδι μόνο στην κάτω τρύπα. Επαναλάβετε τα Βήματα & για τον σιδηρόδρομο πόρτας στην πρόσοψη της κατασκευής, εκτός από τα στηρίγματα σιδηρόδρομου στερεώστε όπως βλέπετε στο σχέδιο. Αέτωμα 665 Στήριγμα Αετώματος Στηρίγματα Σιδηροδρόμου 68

24 Βήμα SQ6-GR Δοκοί Οροφής Συναρμόλόγηση Κύριας Δοκού Οροφής () Συναρμόλόγηση Μονών Δοκών Οροφής () Απλώστε τα δύο μισά της διπλής δοκού οροφής και στερεώστε τα στο στήριγμα του μπροστινού αετώματος. Στερεώστε την άλλη άκρη της διπλής δοκού οροφής στο στήριγμα του πίσω αετώματος. Δοκός Οροφής (Μονή) Στερεώστε τις μονές δοκούς οροφής, μικρές τρύπες επάνω όπως βλέπετε με μπουλόνια και παξιμάδια. Απλώστε Τα Δύο Μισά Των Δοκών Οροφής Δοκός Οροφής (Διπλή) 4

25 Βήμα 4 SQ7et-GR Δεξί Πάνελ Οροφής 6640 Δεξί Πάνελ Οροφής () Η τοποθέτηση των πάνελ οροφής γίνεται καλύτερα με μία φορητή σκάλα. Αρχίστε την τοποθέτηση των πάνελ από την πίσω δεξιά γωνία της κατασκευής. Κάθε βίδα και μπουλόνι στην οροφή απαιτεί λαστιχάκι. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Μετρήστε την κατασκευή διαγωνίως ξανά και κάνετε προσαρμογές για να είστε σίγουροι ότι είναι τετράγωνη και επίπεδη. Έτσι θα εφαρμόσουν καλύτερα τα πάνελ οροφής και θα ευθυγραμμιστούν οι τρύπες. Μην αγκυρώσετε το πλαίσιο δαπέδου Μπροστά Εντοπίστε όλα τα πάνελ οροφής με τον αριθμό τους και τοποθετήστε τα στο έδαφος στη σειρά στη σωστή θέση δίπλα στην κατασκευή. Τοποθετήστε ένα δεξί πάνελ οροφής στην πίσω δεξιά γωνία και στερεώστε το στην πάνω δοκό οροφής με λαμαρινόβιδες. Αφαιρέστε το κάλυπτρο φινιρίσματος από το αριστερό αέτωμα κάτω από το πάνελ οροφής. 4 Υπόδειξη: Ακολουθείστε την αλληλουχία στερέωσης που σας δίδεται για ορθή ευθυγράμμιση Δεξί Πάνελ Οροφής Αέτωμα Παξιμάδι Λαστιχάκι Μπουλόνι Συνεχίστε να στερεώνετε το δεξί πάνελ οροφής στο αέτωμα και την πιο κάτω δοκό οροφής με λαμαρινόβιδες, μπουλόνια και παξιμάδια όπως βλέπετε στο σχέδιο. Μην στερεώνετε το κάτω άκρο των πάνελ στις γωνίες των πλαϊνών τοίχων στη φάση αυτή. 0 - Μπροστά 5

26 Βήμα 5 SQ8-GR Συναρμολόγηση Οροφής 664 Αριστερό Πάνελ Οροφής () 659 Πάνελ Οροφής () 6869 Κάλυπτρο κορυφογραμμής () Εγκαταστήστε ένα αριστερό πάνελ οροφής στην πίσω αριστερή γωνία της οροφής. Εγκαταστήστε δύο πάνελ οροφής με την αλληλουχία της προηγούμενης σελίδας. Ακολουθήστε την αλληλουχία στερέωσης όταν στερεώνετε πάνελ οροφής. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Το στενό άκρο του πάνελ οροφής (με το γωνιόκρανο) πάντα καλύπτεται από το φαρδύ άκρο του διπλανού πάνελ. Στερεώστε στο Σημείο της Υπερδίπλωσης με Μπουλόνι Λαμαρινόβιδες Στη Δοκό Οροφής Λαμαρινόβιδες Στη Δοκό Οροφής Στερεώστε στο Σημείο της Υπερδίπλωσης με Μπουλόνι Καλύψτε την ένωση στην κορυφή με αφρώδη μονωτική ταινία. Ξετυλίξτε την ταινία και πιέστε τη πάνω στο άνοιγμα καθώς τοποθετείτε κάθε πάνελ οροφής. Μην κόψετε τη μονωτική ταινία μέχρι να ολοκληρωθεί η οροφή. 4 Τοποθετείστε ένα κάλυπτρο κορυφογραμμής 6869 στο τμήμα της οροφής με μπουλόνια και παξιμάδια. 5 Στερεώστε τα άκρα των πάνελ, το καπάκι κορυφής και το κάλυπτρο κορυφογραμμής 6869 μαζί με μπουλόνια και παξιμάδια. 664 Αριστερό Πάνελ Οροφής 659 Αφρώδης Μονωτική Ταινία Μην στερεώνετε στη φάση αυτή Πάνελ Οροφής STEP 6

27 Βήμα 6 SQ9-GR Συναρμολόγηση Οροφής 659 Πάνελ Οροφής () 6868 Κάλυπτρο Κορυφογραμμής () Εισάγετε δύο πάνελ οροφής καθώς ξετυλίγετε την αφρώδη μονωτική ταινία και πιέστε τη κάτω και τοποθετήστε το δεύτερο κάλυπτρο κορυφογραμμής 6868 να υπερδιπλώνει το δεύτερο. Ευθυγραμμίστε τις τρύπες και στερεώστε με μπουλόνια και παξιμάδια. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Αν δεν ευθυγραμμιστούν οι τρύπες στις δοκούς οροφής με τις τρύπες στα πάνελ οροφής, μετατοπίστε την κατασκευή από τα αριστερά στα δεξιά. Αν δεν βοηθήσει αυτό, η κατασκευή σας μπορεί να μην είναι επίπεδη. Εισάγετε σφήνες κάτω από τις γωνίες ώσπου να ευθυγραμμιστούν οι τρύπες. Αφρώδης Μονωτική Ταινία Πάνελ Οροφής 659 Πάνελ Οροφής 7

28 Βήμα 7 SQ0-GR Συναρμολόγηση Οροφής 659 Πάνελ Οροφής () 664 Αριστερό Πάνελ Οροφής () 6869 Κάλυπτρο Κορυφογραμμής () 6640 Δεξί Πάνελ Οροφής () Εγκαταστήστε δύο πάνελ οροφής, το αριστερό πάνελ οροφής, το κάλυπτρο κορυφογραμμής 6869 και το δεξί πάνελ οροφής στο μπροστινό τμήμα της οροφής όπως πριν. Στερεώστε τα άκρα των πάνελ οροφής, το καπάκι κορυφής και το κάλυπτρο κορυφογραμμής με μπουλόνια και παξιμάδια. Στερεώστε το κάτω άκρο των πάνελ στις γωνίες των πλαϊνών τοίχων με λαμαρινόβιδες και λαστιχάκια Καπάκι Κορυφογραμμής Κόψτε την Αφρώδη Μονωτική Ταινία και Τυλίξτε Από Κάτω 8

29 Βήμα 8 SQ-GR Φινίρισμα Οροφής 605 Πλαϊνό Φινίρισμα Οροφής (4) 604 Πλαϊνό Φινίρισμα Οροφής () Στερεώστε τα κομμάτια του πλαϊνού φινιρίσματος οροφής στο κάτω άκρο των πάνελ οροφής σε κάθε πλευρά της κατασκευής με λαμαρινόβιδες στο σημείο της υπερδίπλωσης. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Μία λαμαρινόβιδα στερεώνει και τα δύο κομμάτια στο σημείο της υπερδίπλωσης. Με τον αντίχειρα και τον δείκτη, λυγίστε την κάτω πατούρα στο πλαϊνό τελείωμα της οροφής στη γωνία προς τα μέσα αρκετά ώστε τα καπάκια στη δεξιά και αριστερή άκρη να εφαρμόσουν πάνω στην αριστερή και δεξιά γωνία αντίστοιχα. Στερεώστε τα καπάκια φινιρίσματος οροφής με λαμαρινόβιδα. Καπάκι Φινιρίσματος Οροφής Φινίρισμα Οροφής 604 Γυρίστε την Πατούρα Προς τα Μέσα για να Ταιριάξει Μέσα στο Καπάκι Φινιρίσματος 9

30 Βήμα 9 SO-GR Συναρμολόγηση Πόρτας 79 Στήριγμα Λαβής Πόρτας () 0475 Δεξιά και Αριστερή Πόρτα () 0497 Οριζόντιο Στήριγμα Πόρτας (4) 678 Κάθετο Στήριγμα Πόρτας () Τα βήματα στη σελίδα αυτή περιγράφουν πώς να συναρμολογήσετε τη δεξιά πόρτα. Θα ακολουθήσετε ακριβώς την ίδια διαδικασία για την αριστερή πόρτα. Κάθε μπουλόνι και βίδα στην πόρτα απαιτεί λαστιχάκι. Ακολουθείστε ως εξής: Στερεώστε το στήριγμα λαβής πόρτας και τη λαβή στην πόρτα με μπουλόνι όπως βλέπετε στο σχέδιο. Μην σφίγγετε ακόμη τη βίδα. Ταλαντεύστε το στήριγμα της λαβής πόρτας προς τα πάνω ως την τρύπα στο κέντρο της πόρτας και εισάγετε μια λαμαρινόβιδα. Κρατήστε το κάθετο στήριγμα πόρτας κόντρα στο κέντρο της εσωτερικής επιφάνειας της πόρτας και γυρίστε τη λαμαρινόβιδα ώστε να συγκρατεί το κάθετο στήριγμα πόρτας και το στήριγμα λαβής στη θέση τους. Στερεώστε με την πόρτα στην επάνω και κάτω κεντρική σύνδεση με λαμαρινόβιδες. 4 Εισάγετε ένα δεύτερο μπουλόνι στη λαβή πόρτας και σφίξτε και τα δύο μπουλόνια. 5 Τοποθετήστε ένα οριζόντιο στήριγμα πόρτας στην πάνω και την κάτω άκρη και στερεώστε με μπουλόνι στο κέντρο. 6 Στερεώστε τους κάτω οδηγούς πόρτας και τα μπουλόνια όπως βλέπετε στο σχέδιο. 7 Επαναλάβετε τα βήματα έως 6 για την αριστερή πόρτα Δεξιά Πόρτα ΚΑΤΟΨΗ Αριστερή Πόρτα 5 Οριζόντιο Στήριγμα Πόρτας Πόρτα 4 Λαστιχάκι Οδηγός 0

31 Βήμα 0 SQ-GR Τοποθέτηση & Προσαρμογή Πόρτας Συναρμολόγηση Δεξιάς Πόρτας () Συναρμολόγηση Αριστερής Πόρτας () Από το εσωτερικό της κατασκευής, τοποθετήστε το κάτω μέρος του συνόλου της δεξιάς πόρτας (στα αριστερά σας όταν είστε μέσα στην κατασκευή) πίσω από το δοκάρι της πόρτας μέσα στον σιδηρόδρομο του μπροστινού πλαισίου. Οριζόντιο Στήριγμα Πόρτας Αέτωμα Σιδηρόδρομος Πόρτας Σύρτης Πόρτας Τοποθετήστε το επάνω μέρος της πόρτας έτσι ώστε οι τρύπες στην πόρτα να ευθυγραμμίζονται με τις τρύπες στους σύρτες. Πόρτα Στερεώστε την πόρτα στους σύρτες πόρτας με δύο #0Βx/'' ( χιλ) λαμαρινόβιδες σε κάθε σύρτη. Συναρμολόγηση Μπροστινού Πλαισίου Δαπέδου ΣΗΜΕΙΩΣΗ Οι τρύπες στους σύρτες πόρτας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τις πόρτες. Τοποθετήστε την πόρτα στις μεσαίες τρύπες. Σύρτης Πόρτας 4 Επαναλάβετε τα βήματα έως για την αριστερή πόρτα. Τρύπες Προσαρμογής #0Βx/'' ( χιλ) Λαμαρινόβιδα Οι Τρύπες Προσαρμογής Επιτρέπουν στις Πόρτες να Κινούνται Ομαλά Σε Όλο το Μήκος Τους Δεξιά Πόρτα Αριστερή Πόρτα 4 Κρατήστε αυτό το Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη και τις Οδηγίες Συναρμολόγησης για μελλοντική αναφορά.

32 XA4-GR Αγκύρωση και Πλαίσιο Δαπέδου Αγκύρωση Αγκυρώστε τώρα την κατασκευή σας. Πλαίσιο Δαπέδου Αν έχετε αγοράσει ένα Σετ Πλαισίου Δαπέδου, θα το τοποθετήσετε τώρα.

33 ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΥΡΙΑ XA5-GR ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΥΡΙΑ Η σκουριά είναι φυσική διαδικασία οξείδωσης όταν εκτίθεται το γυμνό μέταλλο στην υγρασία. Τα προβληματικά σημεία περιλαμβάνουν τρύπες από βίδες, άκρα χωρίς φινίρισμα ή εκεί όπου έχουν σημειωθεί εκδορές και γδαρσίματα στο προστατευτικό επίστρωμα κατά τη συναρμολόγηση και τη χρήση. Ο εντοπισμός των προβληματικών σημείων και η λήψη κάποιων απλών μέτρων προφύλαξης μπορεί να αποτρέψουν την ανάπτυξη της σκουριάς ή να την σταματήσουν αμέσως μόλις εμφανιστεί.. Αποφύγετε τις εκδορές και τα γδαρσίματα στο προστατευτικό επίστρωμα, εσωτερικά και εξωτερικά.. Χρησιμοποιείστε όλα τα παρεχόμενα λαστιχάκια. Επιπλέον της προστασίας από φυσικά φαινόμενα, τα λαστιχάκια προστατεύουν το μέταλλο από γδαρσίματα από τις βίδες.. Κρατήστε την οροφή, την περίμετρο της βάσης και τους σιδηροδρόμους της πόρτας καθαρά από σκουπίδια και φύλλα που μπορεί να συσσωρευθούν και συγκρατούν υγρασία. Αυτά μπορεί να προξενήσουν διπλή ζημιά καθώς αναδύουν οξέα κατά την αποσύνθεσή τους. 4. Περιποιηθείτε τυχόν εκδορές και άλλα σημεία όπου θα εμφανιστεί σκουριά όσο πιο άμεσα γίνεται. Φροντίστε η επιφάνεια να μην έχει υγρασία, λίπη, βρωμιά ή γλίτσα και μετά εφαρμόστε ένα ομοιόμορφου πάχους στρώμα ποιοτικής βαφής για φινίρισμα για μεταλλικές επιφάνειες.

34

35 CG0-A RMG C EH0S DW0 ZY6-GR

36

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης ABO01-GR

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης ABO01-GR Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης ABO0-GR Νο. Μοντέλου BR67 DW67 794046 Αποθηκευτικός Χώρος: 39 Sq. Ft. Cu. Ft. 3,6 m 6,0 m 3 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ * Μεγέθη στρογγυλοποιημένα στα πλησιέστερα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης SX0-GR Νο. Μοντέλου ED0-B GD0-D WR0 70046 Αποθηκευτικός Χώρος: 5 Sq. Ft. 734 Cu. Ft. 0,7 m 0,8 m 3 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ * Μεγέθη στρογγυλοποιημένα στα πλησιέστερα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης BB01-GR

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης BB01-GR Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης BB0-GR Νο. Μοντέλου ED08 GD08-B WR08 799046 Αποθηκευτικός Χώρος: 74 Sq. Ft. 470 Cu. Ft. 6,9 m, m ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ * Μεγέθη στρογγυλοποιημένα στα πλησιέστερα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης BA01-GR

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης BA01-GR Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης BA0-GR Νο. Μοντέλου ED86 GD86-B WR86 7297046 Αποθηκευτικός Χώρος: 43 Sq. Ft. 27 Cu. Ft. 4,0 m 2 7,7 m 3 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ * Μεγέθη στρογγυλοποιημένα στα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης PN0-GR Νο. Μοντέλου ED06 GD06-B WR06 GDF06-A 7298046 Αποθηκευτικός Χώρος: 54 Sq. Ft. 345 Cu. Ft. 5,0 m 2 9,8 m 3 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ * Μεγέθη στρογγυλοποιημένα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης B0-GR Νο. Μοντέλου BRD86G EN86-A HM86-A MN86-A NP86 NW86-A SA86-A VN86-A EN86G 697.68537-A 795046 Αποθηκευτικός Χώρος: 43 Sq. Ft. 30 Cu. Ft. 4,0 m 6,5 m 3

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης C0-GR Νο. Μοντέλου EN65-A ENB65 EN65G HM65-A SA65-A 7292046 Αποθηκευτικός Χώρος: 27 Sq. Ft. 42 Cu. Ft. 2,5 m 2 4,0 m 3 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ * Μεγέθη στρογγυλοποιημένα

Διαβάστε περισσότερα

Μεγέθη στρογγυλοποιημένα στα πλησιέστερα πόδια. Εξωτερικές Διαστάσεις (Lid Edge to Lid Edge) Πλάτος Βάθος Ύψος

Μεγέθη στρογγυλοποιημένα στα πλησιέστερα πόδια. Εξωτερικές Διαστάσεις (Lid Edge to Lid Edge) Πλάτος Βάθος Ύψος 01ADH-GR 724801117 Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης Νο. Μοντέλου R STA42-A 4 x 2 Nominal Size Μέγεθος Βάσης 51 x 27 7/8 129,5 εκ x 70,8 εκ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Μεγέθη στρογγυλοποιημένα στα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης O0-GR No. Μοντέλου EH65-A LM65 VL6562-A WL65-A 7293046 Χώρος αποθήκευσης: 54 Sq. Ft. 303 Cu. Ft. 5,0 m 2 8,6 m 3 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΟΥ * Το μέγεθος στρογγυλοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης AAU0-GR Νο. Μοντέλου CG86-A RMG866 DW86LM DW86 SE86 SE86EU 79607 Αποθηκευτικός Χώρος: 4 Sq. Ft. 7 Cu. Ft. 4,0 m 6,7 m BUILDING DIMENSIONS * Μεγέθη στρογγυλοποιημένα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης Q0-GR-GR Αρ. Μοντέλου LM06GR 703GR05 Χώρος αποθήκευσης: 54 Sq. Ft. 303 Cu. Ft. 5,0 m 8,6 m 3 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΟΥ * Το μέγεθος στρογγυλοποιείται στο πλησιέστερο

Διαβάστε περισσότερα

10 x 8 Ονομαστικό Μέγεθος

10 x 8 Ονομαστικό Μέγεθος 755508 Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης GK-0BV ΠΡΟΣΟΧΗ Αιχμηρόάκρο Απαιτείται η χρήση γαντιών προστασίας σε κάθε περίπτωση για λόγους ασφαλείας κατά ατυχημάτων.. Αριθμός μοντέλου DS08EU DS08SP

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ Πελάτη Συστάσεις: Βάψιμο & Συντήρηση των Ξύλινων Σπιτιών Η προστασία για την συναρμολόγηση. Προετοιμασία Υλικών: ΠΡΟΣΟΧΗ:

Αγαπητέ Πελάτη Συστάσεις: Βάψιμο & Συντήρηση των Ξύλινων Σπιτιών Η προστασία για την συναρμολόγηση. Προετοιμασία Υλικών: ΠΡΟΣΟΧΗ: Αγαπητέ Πελάτη Παρακαλώ διαβάστε το εγχειρίδιο συναρμολόγησης προσεκτικά, πριν συνεχίσετε με την εγκατάσταση του σπιτιού! Με τον τρόπο αυτό θα αποφύγετε τυχόν προβλήματα και δεν θα σπαταλήσετε το χρόνο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ. ΜΟΝΤΕΛΟ 2640x2180x2620 280300A001

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ. ΜΟΝΤΕΛΟ 2640x2180x2620 280300A001 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ 2640x2180x2620 280300A001 Εισαγωγή: Πριν ξεκινήσετε τη κατασκευή του σπιτιού, θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες. Το σπίτι έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΚΗΠΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 1760x2250x1530 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΚΗΠΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 1760x2250x1530 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΚΗΠΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 760x50x530 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΛΑΙΝΑ ΤΟΙΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΘΥΡΟ D 8 Χ 00 Χ 50 8 Χ 00 Χ 50 838 Χ 764

Διαβάστε περισσότερα

Robert Bosch GmbH. X-ήκη εφημερίδων

Robert Bosch GmbH. X-ήκη εφημερίδων X-ήκη εφημερίδων Η έξτρα θέση για το «Έξτρα φύλλο» X-ήκη εφημερίδων Κάτι διαφορετικό από μια x-τυχαία θήκη εφημερίδων: Αυτό το όμορφο έπιπλο φυλάσσει τις εφημερίδες και τα περιοδικά με ένα διακοσμητικό

Διαβάστε περισσότερα

Σπίτι πουλιών για το μπαλκόνι και τον κήπο

Σπίτι πουλιών για το μπαλκόνι και τον κήπο Σπίτι πουλιών για το μπαλκόνι και τον κήπο Αποστολή στον κόσμο των ζώων. Σπίτι πουλιών Οι μικροί και οι μεγάλοι ερευνητές ζώων μπορούν σύντομα να αρχίσουν να καραδοκούν και να ανακαλύψουν τον κόσμο εκ

Διαβάστε περισσότερα

Τροχήλατο καρότσι κουζίνας

Τροχήλατο καρότσι κουζίνας Τροχήλατο καρότσι κουζίνας Τροχήλατος βοηθός Τροχήλατο καρότσι κουζίνας Ευτελώς πρακτικό: Ένα τέτοιο καρότσι είναι πάντοτε εκεί, όπου ακριβώς χρειάζεται, και προσφέρει πολύ χώρο για το ένα και το άλλο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Διαβάστε προσεκτικά πριν από την πρώτη χρήση

Εγχειρίδιο Οδηγιών Διαβάστε προσεκτικά πριν από την πρώτη χρήση Εγχειρίδιο Οδηγιών Διαβάστε προσεκτικά πριν από την πρώτη χρήση 1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΧΤΥ 1. Λίστα εξαρτημάτων Αριθμός Περιγραφή 6/8 10/12/13/14 15 1 Eπάνω στύλος A 6τμχ 8 τμχ 12

Διαβάστε περισσότερα

Power Bench ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

Power Bench ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Power Bench ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

BBQ1040 Ψησταριά Κάρβουνου. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BBQ1040 Ψησταριά Κάρβουνου.   Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BBQ1040 Ψησταριά Κάρβουνου Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr: 015451 Αναλυτική Εικόνα ΛΙΣΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ Ελέγξτε τα εξαρτήματα από την παρακάτω λίστα πριν συναρμολογήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX 2500 2 3 4 5 6 Τεχνικά χαρακτηριστικά Τάση 230V/50Hz Ισχύς 1800W Ταχύτητα 4500rpm Δυνατότητα κοπής 43mm Διάμετρος δίσκου 250mm Διαστάσεις Τραπεζιού

Διαβάστε περισσότερα

Χαμηλό τραπέζι σαλονιού με ένθετο δίσκο

Χαμηλό τραπέζι σαλονιού με ένθετο δίσκο Χαμηλό τραπέζι σαλονιού με ένθετο δίσκο Παρακαλώ περάστε στο τραπέζι Χαμηλό τραπέζι σαλονιού με ένθετο δίσκο Αυτό το χαμηλό τραπέζι σαλονιού τα έχει όλα: Περιλαμβάνει έναν ένθετο δίσκο, για να προσφέρετε

Διαβάστε περισσότερα

Puritan Bennett. τροχήλατη βάση στερέωσης συμπιεστή αναπνευστήρα σειράς 800 τροχήλατη βάση στατού αναπνευστήρα σειράς 800. Έλεγχος περιεχομένου κιτ

Puritan Bennett. τροχήλατη βάση στερέωσης συμπιεστή αναπνευστήρα σειράς 800 τροχήλατη βάση στατού αναπνευστήρα σειράς 800. Έλεγχος περιεχομένου κιτ Οδηγίες Εγκατάστασης Puritan Bennett TM τροχήλατη βάση στερέωσης συμπιεστή αναπνευστήρα σειράς 800 τροχήλατη βάση στατού αναπνευστήρα σειράς 800 Έλεγχος περιεχομένου κιτ Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα εξαρτήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Διακοσμητικό πάνελ κορυφαίας σχεδίασης BYCQ0EP BYCQ0EPB PEL69-B.book Page Thursday, February, 09 :0 PM c b a e b g a +6 d f h g g 6 6 mm 6 6 7 9 B 8 A B C C A 0 BYCQ0EP Διακοσμητικό

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέρνο τραπεζάκι από οξιά

Μοντέρνο τραπεζάκι από οξιά Μοντέρνο τραπεζάκι από οξιά Μικρό αριστούργημα Τραπεζάκι από οξιά Σε αυτή την εργασία διαχωρίζεται η ήρα από το σιτάρι. Επειδή το μικρό τραπεζάκι έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις. 1 Εισαγωγή Τώρα θα φανεί,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Διακοσμητικό πάνελ BYCQ0EW BYCQ0EWW BYCQ0EWB PEL0-A.book Page Thursday, January 0, 09 : PM c b a e b g a +6 d f h g g 6 6 mm 6 6 7 9 8 8 0 BYCQ0EW BYCQ0EWW BYCQ0EWB Διακοσμητικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΕΓΕΘΟΣ 6 x 4

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΕΓΕΘΟΣ 6 x 4 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΕΓΕΘΟΣ 6 x 4 Ανοικτή γραμμή εξυπηρέτησης πελατών (800) 483-4674 www.uspolymersinc.com ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2-3 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Επενδύσεις δαπέδων. ZM14024 & LINY Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης

Επενδύσεις δαπέδων. ZM14024 & LINY Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης Επενδύσεις δαπέδων ZM14024 & LINY Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης ΠΑΤΩΜΑΤΑ «ZM14024 και LINY» ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Αυτός ο οδηγός περιλαμβάνει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT Μοντέλο X-FIT Διατηρήστε αυτό το πρωτότυπο Εγχειρίδιο λειτουργίας ΜΗΧΑΝΗ SMITH

X-FIT Μοντέλο X-FIT Διατηρήστε αυτό το πρωτότυπο Εγχειρίδιο λειτουργίας ΜΗΧΑΝΗ SMITH ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρακαλώ διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το όργανο γυμναστικής Περιεχόμενα Οδηγίες ασφάλειας X-FIT 1003 ΜΗΧΑΝΗ SMITH Λίστα υλικών μηχανής SMITH Οδηγίες συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

Πλαίσιο άμμου με αντηλιακή προστασία

Πλαίσιο άμμου με αντηλιακή προστασία Πλαίσιο άμμου με αντηλιακή προστασία Υψηλός δείκτης προστασίας Πλαίσιο άμμου με αντηλιακή προστασία Χάρη στην ενσωματωμένη οροφή ηλίου μπορούν τα παιδιά σου να παίζουν ακόμα και στην καρδιά του καλοκαιριού,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Διακοσμητικό πάνελ κορυφαίας σχεδίασης BYCQ40EP BYCQ40EPB 4PEL9-.book Page Monday, January 7, 09 : PM c b a e b g a 4 4 4+ d f h g g 4 ~8 mm 4 7 4 4 9 8 8 4 4 0 BYCQ40EP Διακοσμητικό

Διαβάστε περισσότερα

Symmetry. 1,83 m και 2,44 m ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ. Συνθετικά κιγκλιδώματα χαμηλής συντήρησης. fiberondecking.com. Κατασκευαστής

Symmetry. 1,83 m και 2,44 m ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ. Συνθετικά κιγκλιδώματα χαμηλής συντήρησης. fiberondecking.com. Κατασκευαστής Symmetry Συνθετικά κιγκλιδώματα χαμηλής συντήρησης 1,83 m και 2,44 m ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Κατασκευαστής fiberondecking.com Οδηγίες εγκατάστασης κιγκλιδωμάτων Symmetry - Γραμμή 1,83 m και 2,44 m Λίστα εξαρτημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6 µ. µ µ, µ µ µ. µ µ µ. µ µ., µ. LOHAS T5 LOHAS T6 Διάδρομος ALPINE LOHAS T5, Τ6 - Εγχειρίδιο Χρήστη σελ. 2 αριστερά εμπρός δεξιά Διάδρομος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Aqua purest S Y S T E M S ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Αυτές οι οδηγίες είναι απλές και εύκολες για τη σωστή εγκατάσταση του συστήματός σας σε ελάχιστο χρόνο. Η Aqua Pure σας προσφέρει επίσης τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗ. Κατασκευή 1 ου Μέρους: Σκελετός του Οχήματος. Για την ενότητα αυτή απαιτούνται:

ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗ. Κατασκευή 1 ου Μέρους: Σκελετός του Οχήματος. Για την ενότητα αυτή απαιτούνται: ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗ Κατασκευή 1 ου Μέρους: Σκελετός του Οχήματος Για την ενότητα αυτή απαιτούνται: Εργαλεία - Μέτρο - Μαρκαδόρος - Κόφτης σωλήνα PVC - Σταυροκατσάβιδο - Τρυπάνι - Αρίδα 1 4 - Αρίδα 3 32 - Μέγγενη

Διαβάστε περισσότερα

Symmetry. 3,05 m και 3,66 m ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ. Συνθετικά κιγκλιδώματα χαμηλής συντήρησης. fiberondecking.com. Κατασκευαστής

Symmetry. 3,05 m και 3,66 m ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ. Συνθετικά κιγκλιδώματα χαμηλής συντήρησης. fiberondecking.com. Κατασκευαστής Symmetry Συνθετικά κιγκλιδώματα χαμηλής συντήρησης 3,05 m και 3,66 m ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Κατασκευαστής fiberondecking.com Οδηγίες εγκατάστασης κιγκλιδωμάτων Symmetry - Γραμμή 3,05 m και 3,66 m Απαιτούμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Τμήμα στεγανοποίησης της εξόδου εκκένωσης Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο με προσοχή πριν από την εγκατάσταση. Μην το πετάξετε. Φυλάξτε το στο αρχείο σας για μελλοντική αναφορά. Ανατρέξτε

Διαβάστε περισσότερα

Robert Bosch GmbH. «Τοίχος γκολπόστ»

Robert Bosch GmbH. «Τοίχος γκολπόστ» «Τοίχος γκολπόστ» Στο στόχο! «Τοίχος γκολπόστ» Από τώρα ένας «τοίχος γκολπόστ» δεν υπάρχει μόνο στο γυμναστήριο, αλλά επίσης και στο σπίτι σου στον κήπο. 1 Εισαγωγή Ο «τοίχος γκολπόστ» είναι το κλασικό

Διαβάστε περισσότερα

www.domil.gr Ο ΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ

www.domil.gr Ο ΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ www.domil.gr Ο ΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Αποσυναρµολογηµενη διάταξη µονόφυλλου ανοιγόµενου παραθυρου..σελ 3 Πίνακας απαιτούµενων εξαρτηµάτων..σελ 4 Συναρµολόγηση κάσας.....σελ

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT Μοντέλο X-FIT Διατηρήστε αυτό το πρωτότυπο εγχειρίδιο. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

X-FIT Μοντέλο X-FIT Διατηρήστε αυτό το πρωτότυπο εγχειρίδιο. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρακαλώ διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το όργανο γυμναστικής Περιεχόμενα Οδηγίες ασφάλειας X-FIT 1002 ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Λίστα υλικών Οδηγίες συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

Προειδοποίηση. Προσοχή: ιαστάσεις χώρου. v.1.17.10.08 --- 19 ---

Προειδοποίηση. Προσοχή: ιαστάσεις χώρου. v.1.17.10.08 --- 19 --- 8. Οδηγίες εγκατάστασης Σηµειώσεις ιαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν την εγκατάσταση Προσοχή: Η εγκατάσταση και σύνδεση σωληνώσεων και ηλεκτρικού θα πρέπει να γίνει από επαγγελµατίες τεχνικούς.

Διαβάστε περισσότερα

Γκαράζ ποδηλάτων Bikeport

Γκαράζ ποδηλάτων Bikeport Γκαράζ ποδηλάτων Bikeport Προστασία από τον άνεμο και τον καιρό. Γκαράζ ποδηλάτων Bikeport Έχετε κουραστεί να μεταφέρετε το ποδήλατό σας στο υπόγειο; Αυτό το αυτοκατασκευαζόμενο γκαράζ ποδηλάτων σας δίνει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης BWR5107

Οδηγίες Χρήσης BWR5107 Οδηγίες Χρήσης BWR5107 Προσοχη: Διαβάστε και ακολουθήστε όλες τις οδηγίες ασφάλειας και λειτουργίας πριν την χρήση. Περιεχόμενα συσκευασίας Συναρμολόγηση. Σημείωση: Περαστέ τα πιτσιλιά μέσα από τις τρύπες

Διαβάστε περισσότερα

Ξαπλώστρα κήπου ντιζάιν

Ξαπλώστρα κήπου ντιζάιν Ξαπλώστρα κήπου ντιζάιν Η οικονομική κατασκευή Ξαπλώστρα κήπου ντιζάιν Για μια ξαπλώστρα από τέακ πρέπει να ακουμπήσεις πολλά λεφτά. Εδώ είναι μια οικονομική εναλλακτική λύση, που είναι το ίδιο άνετη.

Διαβάστε περισσότερα

# 43974 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

# 43974 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πολυόργανο # 43974 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ # 43974

Διαβάστε περισσότερα

ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Περιεχόμενα 1. Περιγραφή μηχανήματος 2. Τεχνικά χαρακτηριστικά 3. Οδηγίες ασφαλείας 4. Συναρμολόγηση 5. Συναρμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Robert Bosch GmbH. Σκευοθήκη

Robert Bosch GmbH. Σκευοθήκη Σκευοθήκη Τόσο ντιζάιν πρέπει να υπάρχει. Σκευοθήκη Ξεχωριστό στοιχείο προσέλκυσης της προσοχής και ταυτόχρονα πρακτικός χώρος φύλαξης: Η σκευοθήκη σε μοντέρνα υλικά. 1 Εισαγωγή Από τα διάφορα υλικά γίνεται

Διαβάστε περισσότερα

Μπροστινός εκτροχιαστής

Μπροστινός εκτροχιαστής (Greek) DM-FD0002-05 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Μπροστινός εκτροχιαστής FD-9000 FD-6800 FD-5800 FD-4700 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ... 3 ΓΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΡΥΘΜΙΣΗ... 9

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης Wagon BBQ 0439A

Οδηγίες συναρμολόγησης Wagon BBQ 0439A Οδηγίες συναρμολόγησης Wagon BBQ 0439A 1 Πρόλογος Παρακαλώ διαβάστε προσωπικά το εγχειρίδιο συναρμολόγησης και λειτουργίας αυτό πριν ενεργοποιήσετε το GRILLCHEF μπάρμπεκιου. Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι

Διαβάστε περισσότερα

Ψηλό κρεβάτι για το δωμάτιο των παιδιών

Ψηλό κρεβάτι για το δωμάτιο των παιδιών Ψηλό κρεβάτι για το δωμάτιο των παιδιών Κλασικό παιδικό όνειρο Ψηλό κρεβάτι για το δωμάτιο των παιδιών Είτε πρόκειται για κάστρο ή παραμυθένιο παλάτι - με το φανταστικά διαμορφωμένο ψηλό κρεβάτι τα όνειρα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για ψυγεία, συσκευές με θάλαμο BioFresh, ψυγειοκαταψύκτες, για συνδυασμένη χρήση με σύστημα door-on-door (πόρτας επάνω σε πόρτα)

Οδηγίες χρήσης για ψυγεία, συσκευές με θάλαμο BioFresh, ψυγειοκαταψύκτες, για συνδυασμένη χρήση με σύστημα door-on-door (πόρτας επάνω σε πόρτα) Οδηγίες χρήσης για ψυγεία, συσκευές με θάλαμο BioFresh, ψυγειοκαταψύκτες, για συνδυασμένη χρήση με σύστημα door-on-door (πόρτας επάνω σε πόρτα) IKP 2850 a b max. 2100 3 4 200 min. 38 min. 200 cm 2 560-570

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤOY ΤΟΙΧΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤOY ΤΟΙΧΟΥ www.houseart.gr Τηλ.: 801.11.19200 E-mail: info@houseart.gr ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤOY ΤΟΙΧΟΥ Η εφαρμογή (επικόλληση) του αυτοκόλλητου τοίχου είναι μια απλή και διασκεδαστική διαδικασία, αρκεί να

Διαβάστε περισσότερα

Κομψή κονσόλα για TV, DVD & Co.

Κομψή κονσόλα για TV, DVD & Co. Κομψή κονσόλα για TV, DVD & Co. Κομψή παράσταση Κομψή κονσόλα για TV, DVD & Co. Απλή, λεπτή, πρακτική: Σε αυτή την κονσόλα δεν μπορείτε να τοποθετήσετε μόνο κάτι μέσα αλλά και επάνω στην κονσόλα! Η τέλεια

Διαβάστε περισσότερα

AC220V 7 o o o o 7 o - 15 CMH 55/15 45/5 65/25 80/40 C O 75/35 - 45/5 45/5 O O 75/35 75/35 C M H 55/15 65/25 80/40 C C M H 55/15 65/25 80/40 C 16 O O O 55/15 65/25 C M H 45/5 80/40 C 75/35 45/5 55/15

Διαβάστε περισσότερα

BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ 1. Οδηγίες ασφαλείας Σημείωση: Για να μειώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Συναρμολόγησης "Wagon BBQ"

Οδηγίες Συναρμολόγησης Wagon BBQ Version: 0439uk Dated: #030-2010 Edition: 08/11cd Οδηγίες Συναρμολόγησης "Wagon BBQ" Πρόλογος Παρακαλώ διαβάστε προσωπικά το εγχειρίδιο συναρμολόγησης και λειτουργίας αυτό πριν ενεργοποιήστε το GRILLCHEF

Διαβάστε περισσότερα

RAPID CLIC ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. Τα προϊόντα LinkWerks παράγονται σύμφωνα με την άδεια των βιομηχανικών δαπέδων, της

RAPID CLIC ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. Τα προϊόντα LinkWerks παράγονται σύμφωνα με την άδεια των βιομηχανικών δαπέδων, της RAPID CLIC ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Αυτό το έγγραφο παρέχει τις οδηγίες εγκατάστασης για πλακίδια και σανίδες LinkWerks. Τα προϊόντα LinkWerks παράγονται σύμφωνα με την άδεια των βιομηχανικών

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

BCS2000 ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ.

BCS2000 ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ. BCS2000 ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης πριν την λειτουργία. Χρησιμοποιήστε το εγχειρίδιο αυτό για να γνωρίσετε το προϊόν, την κατάλληλη χρήση και τις οδηγίες ασφαλείας. Κατάλληλη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης του στηρίγματος επιτοίχιας τοποθέτησης για βιντεοπροβολέα μικρής εμβέλειας

Οδηγός εγκατάστασης του στηρίγματος επιτοίχιας τοποθέτησης για βιντεοπροβολέα μικρής εμβέλειας Οδηγός εγκατάστασης του στηρίγματος επιτοίχιας τοποθέτησης για βιντεοπροβολέα μικρής εμβέλειας Οδηγίες για την ασφάλεια Πριν χρησιμοποιήσετε το στήριγμα επιτοίχιας τοποθέτησης διαβάστε όλες τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

BID3333 SET Angle grinder Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual www.bormanntools.com Πληροφορίες ασφαλείας Το μηχάνημα είναι σύμφωνο με τους κανονισμούς ασφαλείας των ηλεκτρικών εργαλείων.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΤΗ. Κατασκευή 3 ου Μέρους: Συναρμολόγηση Τηλεχειριστηρίου

ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΤΗ. Κατασκευή 3 ου Μέρους: Συναρμολόγηση Τηλεχειριστηρίου ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΤΗ Κατασκευή 3 ου Μέρους: Συναρμολόγηση Τηλεχειριστηρίου Για την ενότητα αυτή απαιτούνται: Εργαλεία - Κολλητήρι - Τρυπάνι - Αρίδα 0,25 - Κόφτης - Σταυροκατσάβιδο Υλικά - Κουτί ελέγχου - 2 κόκκινοι

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συστήματος MUTE

Περιεχόμενα συστήματος MUTE ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ Περιεχόμενα συστήματος MUTE Πάνελ MUTE 1,00 Χ 1,20 m Ειδικός σύνδεσμος DClox Ακρυλικό σφραγιστικό DClant Αυτοκόλλητη ταινία στήριξης DCstrip Βίδες στερέωσης DCscrew Εργαλεία που απαιτούνται

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα. Σελίδα 4. ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΠΡΟΦΙΛ (ΣΤΑΥΡΩΤΟΥ ΤΥΠΟΥ) 8. 5. Λαμαρίνα στερέωσης 9

Σελίδα. Σελίδα 4. ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΠΡΟΦΙΛ (ΣΤΑΥΡΩΤΟΥ ΤΥΠΟΥ) 8. 5. Λαμαρίνα στερέωσης 9 Οδηγίες εγκατάστασης Συστημάτων Στερέωσης Περιεχόμενα Σελίδα Σελίδα 1. Κεραμοσκεπή με ξύλινο σκελετό 2-4 2. Στέγη από λαμαρίνα (κυματοειδής, τραπεζοειδής, σάντουϊτς) 5 2.1 Στερέωση με προ/νες βίδες στήριξης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΚΕ ΜΠΑΝΙΟΥ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ hüma ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

ΠΑΡΚΕ ΜΠΑΝΙΟΥ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ hüma ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΑΡΚΕ ΜΠΑΝΙΟΥ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ hüma ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ www.huema.de Περιεχομενα ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ hüma ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ... 3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ... 5 ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ... 5 ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΑΣΤΟΧΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

...create your space

...create your space MAE IN GERMANY...create your space ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ Η Βογιατζόγλου Systems αντιπροσωπεύει τη γερμανική εταιρεία Element System, η οποία δίνει ευέλικτες και αισθητικά άρτιες λύσεις οργάνωσης & τακτοποίησης.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥΚΑΡΒΟΝΙΚΑ ΦΥΛΛΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥΚΑΡΒΟΝΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥΚΑΡΒΟΝΙΚΑ ΦΥΛΛΑ 4 χιλιοστων Τέσσερις Εποχές ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή 2. Κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά 3. Υποχρεώσεις του κατασκευαστή 4. Περιεχόμενα του κιτ θερμοκηπίου

Διαβάστε περισσότερα

Όμορφος ύπνος Με την πολύ λεπτή μορφή του και τα δύο κομοδίνα βρίσκεται αυτό το ονειρεμένο κρεβάτι μέσα στην τάση της μόδας.

Όμορφος ύπνος Με την πολύ λεπτή μορφή του και τα δύο κομοδίνα βρίσκεται αυτό το ονειρεμένο κρεβάτι μέσα στην τάση της μόδας. Κρεβάτι με απλό ντιζάιν Όμορφος ύπνος Με την πολύ λεπτή μορφή του και τα δύο κομοδίνα βρίσκεται αυτό το ονειρεμένο κρεβάτι μέσα στην τάση της μόδας. 1 Εισαγωγή Το «απλό και χαμηλό» είναι η τάση, που συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣHΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣHΣ Κεφάλαιο 3 Οδηγίες τοποθέτησης 1. Πριν την εγκατάσταση του συστήματος διαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες εγκατάστασης που αναφέρονται και απεικονίζονται σε αυτό το εγχειρίδιο. 2. Πριν την τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

Σκευοθήκη ως διαχωριστικό χώρου

Σκευοθήκη ως διαχωριστικό χώρου Σκευοθήκη ως διαχωριστικό χώρου Μόνο σοκολατένιες πλευρές Σκευοθήκη ως διαχωριστικό χώρου Όλα έχουν από δύο πλευρές. Αλλά σε αυτό το διαχωριστικό χώρου η μια πλευρά είναι ωραιότερη από την άλλη. Να τότε

Διαβάστε περισσότερα

tmstore.gr Οδηγίες Χρήσης Model: EPR-SH-HR2 Κωδ: ΠΕΙΝΤΠ Τηλεµάρκετινγκ Α.Ε. Σολωµού 56, Ν.Ιωνία

tmstore.gr Οδηγίες Χρήσης Model: EPR-SH-HR2 Κωδ: ΠΕΙΝΤΠ Τηλεµάρκετινγκ Α.Ε. Σολωµού 56, Ν.Ιωνία Οδηγίες Χρήσης Model: EPR-SH-HR2 Κωδ: ΠΕΙΝΤΠ Τηλεµάρκετινγκ Α.Ε. Σολωµού 56, 14234 Ν.Ιωνία 210-2708250 www.tmstore.gr Κατάλογος εξαρτηµάτων 5 6 9 4 7 8 1 3 11 2 10 Αρ. Περιγραφή Αρ. Περιγραφή Αρ. Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Adjustable Dumbbell Bench

Adjustable Dumbbell Bench Adjustable Dumbbell Bench ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΙΝ

Διαβάστε περισσότερα

DM-CD (Greek) Εγχειρίδιο αντιπροσώπου. Διάταξη αλυσίδας SM-CD50

DM-CD (Greek) Εγχειρίδιο αντιπροσώπου. Διάταξη αλυσίδας SM-CD50 (Greek) DM-CD0001-00 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Διάταξη αλυσίδας SM-CD50 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΤΗΣΗ Αυτό το εγχειρίδιο του αντιπροσώπου προορίζεται κυρίως για χρήση από επαγγελματίες μηχανικούς ποδηλάτων. Οι χρήστες

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ Ο ΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Εικόνα 1. Ηλεκτρολογική συνδεσμολογία ηλ. περίφραξης 1. Βγάζουμε τη συσκευή (κεντρική μονάδα) από τη συσκευασία (εικ. 2). Εικόνα 2. Κεντρική μονάδα 2. Τη στερεώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

l i n d a b ro o f d r a i n a g e s ys te m Lindab Rainline Σύστημα υδρορροής Οδηγίες τοποθέτησης

l i n d a b ro o f d r a i n a g e s ys te m Lindab Rainline Σύστημα υδρορροής Οδηγίες τοποθέτησης l i n d a b ro o f d r a i n a g e s ys te m Lindab Rainline Σύστημα υδρορροής Οδηγίες τοποθέτησης Οδηγίες τοποθέτησης Πριν ξεκινήσετε Η συνολική επιφάνεια της στέγης είναι αυτή που θα σας καθοδηγήσει

Διαβάστε περισσότερα

SKY OBSERVER ZETA SCIENCE

SKY OBSERVER ZETA SCIENCE SKY OBSERVER ZETA SCIENCE Εγχειρίδιο Κατασκευής ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ: Άνοιγμα φτερών: 2000mm Mήκος: 1511mm Βάρος: 2500gr Ταχύτητα: 40~70km/h ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ: 3542 ή 4250 950kV Προπέλλα: 12 x6 Μεταλλικά Σέρβο:

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά

Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Αυτές οι οδηγίες ασφαλείας έχουν σκοπό να αποτρέψουν κινδύνους ή ζημιές που οφείλονται σε κακή χρήση της μηχανής. Διαβάστε προσεκτικά και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΖΙΝΑ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΚΟΥΖΙΝΑ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ένας οδηγός βήμα-προς-βήμα για να εγκαταστήσετε σωστά την καινούργια σας κουζίνα. Αυτό το φυλλάδιο είναι ο οδηγός σας για να προετοιμάσετε και να εγκαταστήσετε τη νέα σας κουζίνα

Διαβάστε περισσότερα

RESORT & RESORT ECO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

RESORT & RESORT ECO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RESORT & RESORT ECO Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για να αποφύγετε κινδύνους κατά τη χρήση και κρατήστε τες για μελλοντικές αναφορές Προειδοποιήσεις ασφαλείας Σας ευχαριστούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ ΜΕ ΚΑΜΙΝΑΔΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ ΜΕ ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ ΜΕ ΚΑΜΙΝΑΔΑ *Παρακαλώ πολύ διαβάστε τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν Αγαπητέ καταναλωτή, Είναι πολύ σημαντικό να λειτουργήσετε τον απορροφητήρα κουζίνας σωστά,

Διαβάστε περισσότερα

# 43973 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

# 43973 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πολυόργανο # 43973 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ # 43973

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ. Μοντέλο: HB989. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ. Μοντέλο: HB989. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ Μοντέλο: HB989 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Πριν τη χρήση ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρµολόγησης ιαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες συναρµολόγησης και ασφάλειας. Αφιερώστε τον απαιτούµενο χρόνο για να συναρµολογήσετε την

Οδηγίες συναρµολόγησης ιαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες συναρµολόγησης και ασφάλειας. Αφιερώστε τον απαιτούµενο χρόνο για να συναρµολογήσετε την Οδηγίες συναρµολόγησης ιαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες συναρµολόγησης και ασφάλειας. Αφιερώστε τον απαιτούµενο χρόνο για να συναρµολογήσετε την ψησταριά και αφήστε ελεύθερο χώρο τουλάχιστον 2-3 m 2. Να

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ MAE IN GERMANY ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ Η Βογιατζόγλου Systems αντιπροσωπεύει τη γερμανική εταιρεία Element System, η οποία δίνει ευέλικτες και αισθητικά άρτιες λύσεις οργάνωσης & τακτοποίησης. Πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή στο ρεύμα, για την αποφυγή βλάβης από λανθασμένη χρήση. Δώστε ιδιαίτερη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΊΕΣ Μακρυά τα παιδιά από τέτοιες εργασίες!!!!!.

ΟΔΗΓΊΕΣ Μακρυά τα παιδιά από τέτοιες εργασίες!!!!!. ΟΔΗΓΊΕΣ Ξεκινώντας τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι σανίδες από κρεβάτι οι οποίες έχουν πλάτος συνήθως 10 εκατοστά και πάχος περίπου 2 εκατοστά, επέλεξα αυτό το υλικό γιατί είναι εύκολο να το βρείτε καθώς

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1.Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες 2.Φορέστε ρούχα, μάσκα, γάντια και γυαλιά προστασίας 3.Μην κάνετε χρήση στη βροχή 4.Μην αφήνετε τα παιδιά να πλησιάσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΟΚΉΠΙΟ KIN PREMIUM με πολυκαρβονική επικάλυψη

ΘΕΡΜΟΚΉΠΙΟ KIN PREMIUM με πολυκαρβονική επικάλυψη ΘΕΡΜΟΚΉΠΙΟ KIN PREMIUM με πολυκαρβονική επικάλυψη ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ KIN PREMIUM Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας και σας συγχαίρουμε για την επιλογή του θερμοκηπίου μας,

Διαβάστε περισσότερα

Robert Bosch GmbH. Απλός νιπτήρας

Robert Bosch GmbH. Απλός νιπτήρας Απλός νιπτήρας Καθαρή υπόθεση Απλός νιπτήρας Ο απλός σχεδιασμός στο λουτρό είναι σήμερα η τάση. Πολύ σωστά, όπως αποδεικνύει αυτός ο νιπτήρας: Επειδή το απλό είναι και ωραιότερο! 1 Εισαγωγή Μια απίθανη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Συμπλέκτης - Επιβατικά Ιδιωτικής Χρήσης Συσκευή ελέγχου στρεβλότητας Άξονας κεντραρίσματος

Οδηγίες χρήσης Συμπλέκτης - Επιβατικά Ιδιωτικής Χρήσης Συσκευή ελέγχου στρεβλότητας Άξονας κεντραρίσματος Αρ. προϊόντος 4200 080 560 Περιεχόμενα 1. Πρόλογος... 1 2. Περιεχόμενα συσκευασίας... 2 3.... 2 3.1 Συναρμολόγηση συσκευής μέτρησης στρεβλότητας... 3 3.2 Συναρμολόγηση δίσκου συμπλέκτη... 4 3.3 Μοντάρισμα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΤΥΦΤΗ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΡΟΔΙΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΤΥΦΤΗ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΡΟΔΙΑ www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΤΥΦΤΗ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΡΟΔΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: CLOJ-S120P20 CLOJ-S120 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής και διατηρήστε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός κατασκευής φ/β πάνελ

Οδηγός κατασκευής φ/β πάνελ Οδηγός κατασκευής φ/β πάνελ Η κατασκευή του φωτοβολταικου πάνελ βήμα προς βήμα Η κατασκευή αυτή προϋποθέτει κάποιες βασικές γνώσεις ηλεκτρολογίας και χρήση ενός ηλεκτρικού κολλητηριού οπωσδήποτε 40 ή 60

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγκατάστασης. Φιλμ υπέρυθρης θέρμανσης HEATFLOW

Οδηγός Εγκατάστασης. Φιλμ υπέρυθρης θέρμανσης HEATFLOW Οδηγός Εγκατάστασης Φιλμ υπέρυθρης θέρμανσης HEATFLOW Περιεχόμενα Προειδοποιήσεις Προειδοποιήσεις ασφαλείας Σημαντικές παρατηρήσεις Προετοιμασία Υλικά και εργαλεία Εγκατάσταση Ορισμός επιφανειών για την

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

MSE 210 Ορθοστάτης επίπεδης στέγης OneTurn

MSE 210 Ορθοστάτης επίπεδης στέγης OneTurn Hλιακά συστήματα MSE 210 Ορθοστάτης επίπεδης στέγης OneTurn Oδηγίες εγκατάστασης Έκδοση 04 Οδηγίες εγκατάστασης: Ορθοστάτης επίπεδης στέγης OneTurn. Κωδ. Πρ. : 256431. 02.2012 Εκτυπώθηκε στη Γερμανία.

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ SFT-17K. Οδηγίες Χρήσης

ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ SFT-17K. Οδηγίες Χρήσης ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ SFT-17K Οδηγίες Χρήσης 5202650054975 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά αυτού του προϊόντος BUDGET. Όπως όλα τα προϊόντα BUDGET έτσι και αυτό κατασκευάστηκε µε

Διαβάστε περισσότερα

Ιδιοκατασκευή μονοσωλήνιου ιστού 2'' και όχι μόνο.

Ιδιοκατασκευή μονοσωλήνιου ιστού 2'' και όχι μόνο. Ιδιοκατασκευή μονοσωλήνιου ιστού 2'' και όχι μόνο. Κατασκευή από τους : senius (#10636), nasos765 (#9664), djbill (#10787). Για την κάτωθι κατασκευή ιστού χρειάστηκαν τα παρακάτω υλικά : Τούμπο νεροσωλήνας

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο δισκόφρενου δρόμου

Κέντρο δισκόφρενου δρόμου (Greek) DM-HB0004-01 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Κέντρο δισκόφρενου δρόμου HB-CX75 HB-RS505 FH-CX75 FH-RS505 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Αυτό το εγχειρίδιο αντιπροσώπου προορίζεται κυρίως για χρήση από επαγγελματίες

Διαβάστε περισσότερα

Επικάλυψη δαπέδου. Δάπεδο Laden Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης

Επικάλυψη δαπέδου. Δάπεδο Laden Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης Επικάλυψη δαπέδου Δάπεδο Laden Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ «LADEN» Αυτός ο οδηγός περιλαμβάνει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε

Διαβάστε περισσότερα