ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ»

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ»"

Transcript

1 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Σήμερα, Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Παρόντες ήσαν: Σταύρος Μπένος, πρόεδρος Πέτρος Θέμελης, αντιπρόεδρος Βασίλης Λαμπρινουδάκης, γενικός γραμματέας Γιώργος Κουρουπός, ταμίας Χρήστος Λάζος, μέλος Απουσίαζε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου κα Σοφία Ταράντου Παρευρέθησαν επίσης τα αναπληρωματικά μέλη κ.κ. Κλεοπάτρα Δίγκα και Δημήτρης Παπαπετρόπουλος καθώς επίσης το μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής κος Γιώργος Σκεπαθιανός. Θέματα προς συζήτηση Nέος κύκλος των εκδηλώσεων του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ με τίτλο : «ΞΕΚΙΝΑΜΕ» Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου κ. Σταύρος Μπένος ενημέρωσε τα μέλη για το νέα δράση του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ με τον τίτλο ΞΕΚΙΝΑΜΕ. Πρόκειται για έναν κύκλο εκδηλώσεων σε αρχαία θέατρα όπου ήδη έχουν ξεκινήσει εργασίες (ερευνητικές, ανασκαφικές ή αναστηλωτικές). Η δράση ΞΕΚΙΝΑΜΕ εγκαινιάστηκε το αρχαίο θέατρο των Φθιωτίδων Θηβών και θα ακολουθήσει και μία αντίστοιχη στο αρχαίο θέατρο του Αρκαδικού Ορχομενού. Ο κ. Μπένος τόνισε, ότι για την επιτυχία της δράσης αυτής απαιτείται διαρκής υποκίνηση ομάδων υποστήριξης στην κάθε περιοχή, όπου θα εκδηλώνεται η δράση ΞΕΚΙΝΑΜΕ. Ο κ. Βασίλης Χανδακάς ενημέρωσε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για τα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ, όπου οι ασθενείς που βρίσκονται στη φάση της απεξάρτησης απασχολούνται σε καθαρισμούς αρχαιολογικών χώρων κ.λ.π. και πρότεινε να εξετασθεί η προοπτική απασχόλησής τους στις εκδηλώσεις της δράσης ΞΕΚΙΝΑΜΕ.

2 Συζήτηση για τον τρόπο προώθησης των μελετών αναστήλωσης των αρχαίων θεάτρων ΔΕΛΦΩΝ και ΔΗΛΟΥ Ο πρόεδρος του δ.σ. ενημέρωσε τα μέλη για την συνάντηση που είχε με τη Γενική γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού, όπου συζητήθηκε η προοπτική το ΔΙΑΖΩΜΑ να αναθέσει σε μελετητές να ετοιμάσουν μελέτες αναστήλωσης για θέατρα και το προϊόν αυτής της εργασίας να το καταθέσει ως χορηγία στο Υπουργείο Πολιτισμού. Οι πρώτες δε μελέτες που θα ανατεθούν να αφορούν στα αρχαία θέατρα των Δελφών και της Δήλου. Ο πρόεδρος πρότεινε να συγκροτηθεί μία επιτροπή με πρόεδρο του κ. Βασίλη Χανδακά αποτελούμενη από τους κ.κ. Β. Λαμπρινουδάκη, Πέτρο Θέμελη, Δημήτρη Παπαπετρόπουλο και Γιώργο Σκεπαθιανό η οποία θα εξετάσει τη δυνατότητα υλοποίησης της πρότασης αυτής και η οριστική απόφαση να ληφθεί σε επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου. Το δ.σ. ενέκρινε ομόφωνα τη συγκρότηση της παραπάνω επιτροπής Παρουσίαση της πρότασης της κας Λυδίας Κονιόρδου για τον μαθητικό διαγωνισμό αρχαίου δράματος Το μέλος του δ.σ. κου Χρήστος Λάζος παρουσίασε την κοινή πρόταση των σωματείων «Δεσμοί» και «Διάζωμα» - κοινή δράση των Υπουργείων Παιδείας και Πολιτισμού και η οποία αφορά στη διοργάνωση μαθητικών αγώνων αρχαίου δράματος -τραγωδίας και κωμωδίας- σε τοπικό, περιφερειακό και πανελλαδικό επίπεδο. Ακολούθησε διεξοδική συζήτηση μεταξύ των μελών του διοικητικού συμβουλίου. Ο καθηγητής Πέτρος Θέμελης εξέφρασε την αντίρρησή του και αντιπρότεινε η θεματολογία του μαθητικού διαγωνισμού να μην περιοριστεί μόνο στο αρχαίο δράμα. Ο κ. Μπένος πρότεινε να τεθεί η παρατήρηση του κου Θέμελη ως προβληματισμός στην διαβούλευση που θα ακολουθήσει με τα Υπουργεία Πολιτισμού και Παιδείας. Η κα Κλεοπάτρα Δίγκα συμφωνώντας και επεκτέινοντας την πρόταση του κου Θέμελη εξέφρασε την άποψη ότι τα παιδιά θα πρέπει να μυούνται και σε θεατρικά δρώμενα πολλών ειδών. Επίσης μετά την επίσκεψη των σχολικών ομάδων στους θεατρικούς χώρους να υπάρχει παραγωγή εικαστικού έργου (κείμενα, βίντεο, ζωγραφική).

3 Τέλος, ο καθηγητής Βασίλης Λαμπρινουδάκης πρότεινε τη μετακίνηση των τελικών εκδηλώσεων του Μαθητικού Φεστιβάλ Αρχαίου δράματος στο τέλος Ιουνίου, οπότε και ολοκληρώνεται η εξεταστική περίδος. Το δ.σ. υιοθέτησε τη θέση του καθηγητή κου Λαμπρινουδάκη, οπότε η πρόταση διαμορφώνεται ως εξής: Διοργάνωση θεατρικής παράστασης αρχαίου δράματος. Συμμετέχουν μαθητές 3 ης Γυμνασίου, 1 ης και 2 ας Λυκείου Οι μαθητές επιλέγουν το έργο, το μελετούν και συζητούν όλα τα θέματα που συνδέονται με την ερμηνεία και την παράσταση Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς προετοιμάζουν την παράσταση Τέλη Απριλίου αρχές Μαΐου παρουσιάζουν τη δουλειά τους σε μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου ή σε ένα θέατρο της πόλης τους Κόστος : το συνολικό κόστος μιας σχολικής παράστασης δεν υπερβαίνει τις ευρώ και μπορεί ναι καλυφθεί με επιχορήγηση του Δήμου. Περιφερειακοί αγώνες Τον Μάιο διοργανώνονται οι περιφερειακοί αγώνες αρχαίου δράματος, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχαιολογικές υπηρεσίες, σε ένα αρχαίο θέατρο της περιφέρειας. Μια πενταμελής επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν δύο εκπαιδευτικοί, ένας αρχαιολόγος, ένας εκπρόσωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης και ένας διευθυντής ΔΗΠΕΘΕ, επιλέγει μία παράσταση τραγωδίας ή μία παράσταση κωμωδίας οι οποίες θα εκπροσωπήσουν την περιφέρεια στο ετήσιο Μαθητικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση η Επιτροπή μπορεί να επιλέξει δύο παραστάσεις, μία παράσταση τραγωδίας και μία παράσταση κωμωδίας. Κόστος : το συνολικό κόστος των περιφερειακών αγώνων δεν υπερβαίνει τις ευρώ και μπορεί να καλυφθεί από την Περιφέρεια. Μαθητικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Το Μαθητικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος διοργανώνεται το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου σε διαφορετικό κάθε φορά αρχαίο θέατρο. Διαρκεί πέντε ημέρες και κλείνει με μια μεγάλη μαθητική γιορτή στην οποία μπορούν να συμμετέχουν και μαθητικά μουσικά συγκροτήματα (schoolwave). Βράβευση : α) μια επιτροπή βραβεύει τις τρεις καλύτερες παραστάσεις β) οι μαθητές ψηφίζουν τις τρεις καλύτερες παραστάσεις Κόστος : ευρώ το οποίο καλύπτεται από το Υπουργείο Παιδείας

4 Συντονιστική επιτροπή Κοινή επιτροπή των Υπουργείων Παιδείας και Πολιτισμού στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι των δύο σωματείων. Εκπαιδευτικά σεμινάρια Το σωματείο «Δεσμοί» έχει αναπτύξει εκπαιδευτική δραστηριότητα και διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία διοργάνωσης σεμιναρίων για εκπαιδευτικούς και μαθητές. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει επεξεργαστεί και εφαρμόσει με επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια έχει διάρκεια 40 ωρών, περιλαμβάνει 5 εκπαιδευτές (ηθοποιός / σκηνοθετής, κινησιολόγος / χορογράφος, μουσικός / συνθέτης, θεατρολόγος, κατασκευή και χρήση προσωπείων) και το κόστος του είναι ευρώ. Τα σεμινάρια διοργανώνονται κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους σε συνεργασία με τα Γραφεία Εκπαίδευσης. Το συνολικό κόστος μπορεί να καλυφθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού με επιχορήγηση προς το σωματείο «Δεσμοί». Δικτυακός τόπος Δημιουργείται δικτυακός τόπος στον οποίο αναρτώνται όλες οι σχετικές πληροφορίες, τα έργα που ετοιμάζονται, τα προγράμματα των περιφερειακών αγώνων, το πρόγραμμα του Μαθητικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος, εκπαιδευτικό υλικό, βιβλιογραφία μεταφράσεων αρχαίου δράματος, κλπ. Χρονοδιάγραμμα Οκτώβριος Εγκύκλιοι των Υπουργείων με αντικείμενο το πρόγραμμα. Εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας σε Γυμνάσια Λύκεια και τοπικά / περιφερειακά γραφεία εκπαίδευσης. Εγκύκλιος του Υπουργείου Πολιτισμού προς τις Εφορείες. Νοέμβριος Δηλώσεις συμμετοχής σχολείων Μάρτιος Προγράμματα Περιφερειακών Αγώνων Ιούνιος Πρόγραμμα Μαθητικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Βιβλιογραφία μεταφράσεων Απαραίτητο βοήθημα αποτελεί η συγκρότηση μιας βιβλιογραφίας μεταφράσεων αρχαίου δράματος που θα παρουσιάζει σύντομα τις υπάρχουσες μεταφράσεις και θα διευκολύνει εκπαιδευτικούς και μαθητές να επιλέξουν τη μετάφραση που θα χρησιμοποιήσουν.

5 Παράλληλες συγκλίνουσες δράσεις Εκπαιδευτικά προγράμματα, σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Υπουργείου Πολιτισμού, τις Εφορείες και άλλες ομάδες που έχουν αναπτύξει εκπαιδευτικές δραστηριότητες, με στόχο να γνωρίσουν οι μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τα αρχαία θέατρα της περιοχής τους. Διεθνής συνεργασία και ανταλλαγές Σε επόμενη φάση και εφόσον το πρόγραμμα αναπτύσσεται με επιτυχία, θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει συνεργασίες και ανταλλαγές με άλλες μεσογειακές χώρες (Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Τουρκία) που εφαρμόζουν αντίστοιχα προγράμματα και διαθέτουν αρχαία θέατρα. Το δ.σ. εξουσιοδότησε τον πρόεδρο για την ανάληψη όλων των απαραίτητων ενεργειών για την προώθηση στα Υπουργεία Πολιτισμού και Παιδείας της πρότασης για την οργάνωση των Μαθητικών Αγώνων Αρχαίου Δράματος. Συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη για τη συνάντηση που, μαζί με τον κ. Γιώργο Κουρουπό, είχε με τον Πρόεδρο του Μεγάρου Μουσικής κ. Γιάννη Μάνο για την προοπτική συνεργασίας του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ με το Μέγαρο Μουσικής με στόχο τη συνδιοργάνωση δύο μεγάλων γεγονότων: 1. την παραγωγή μουσικής εκδήλωσης από την ΚΑΜΕΡΑΤΑ με στόχο την εμφάνισή της στα αρχαία ωδεία της χώρας 2. την οργάνωση διεθνούς συνεδρίου από το ΔΙΑΖΩΜΑ με την παραχώρηση των υποδομών του Μεγάρου Μουσικής Στη συνέχεια ο κ. Γιώργος Κουρουπός πήρε το λόγο και ανέπτυξε τις τρεις εναλλακτικές προτάσεις που συζητήθηκαν για την υλοποίηση της μουσικής παραγωγής: 1 α πρόταση : επαφή με συνθέτες που έχουν εμπειρία και έχουν ασχοληθεί με το αρχαίο δράμα και παραγγελία για μουσικές δημιουργίες βασισμένες σε αυτό. Τα έργα θα μπορούσαν να εκτελούνται από τοπικές χορωδίες με τη συνοδεία της ΚΑΜΕΡΑΤΑ 1β πρόταση: να παραγγείλει το Μέγαρο τραγούδια βασισμένα πάνω στους αρχαίους λυρικούς. Το αποτέλεσμα της δουλειάς αυτής να παρουσιασθεί σε μιαν Εκδήλωση Τραγουδιού που θα διοργανωθεί στον κατάλληλο χρόνο 1 γ πρόταση: παραγγελία σε συνθέτες για δημιουργία μουσικών θεαμάτων που θα βασίζονται στους μύθους του Αισώπου. Τα μουσικά αυτά θεάματα θα εκτελούνται από τα ίδια τα παιδιά.

6 Αμέσως μετά συζητήθηκε η προοπτική της από κοινού διοργάνωσης διεθνούς συνεδρίου στο Μέγαρο Μουσικής με θέμα την τεκμηρίωση, χρηματοδότηση και την ανάδειξη των αρχαίων χώρων θέασης ακρόασης. Το διοικητικό συμβούλιο μετά από διεξοδική συζήτηση: 1. εξουσιοδότησε τον κ. Γιώργο Κουρουπό να εκπροσωπεί το ΔΙΑΖΩΜΑ σε όλες τις φάσεις της μουσικής παραγωγής για τα αρχαία ωδεία 2. συγκρότησε επιτροπή αποτελούμενη από το κ. Χρήστο Λάζο ως συντονιστή και τους καθηγητές κ.κ. Π. Θέμελη και Β. Λαμπρινουδάκη που θα εκπροσωπεί το ΔΙΑΖΩΜΑ στις σχετικές διαβουλεύσεις με το Μέγαρο Μουσικής για τη διοργάνωση του διεθνούς συνεδρίου. Συνεργασία με το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ Ο πρόεδρος του δ.σ. ενημέρωσε τα μέλη για τις συναντήσεις που είχε με το Γενικό Διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΙ Κ. Γιάννη Σπανολιό και τον Διευθυντή κο Αρη Πορτοσάλτε, ύστερα από πρωτοβουλία τους για το ενδεχόμενο συνεργασίας του ρ.σ. ΣΚΑΙ με το ΔΙΑΖΩΜΑ. Η συνεργασία αυτή θα έχει ως περιεχόμενο την πραγματοποίηση μιας σειράς ραδιοφωνικών εκπομπών με θέμα τα αρχαία θέατρα της χώρας. Οι εκπομπές αυτές θα έχουν ως στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών και θα συνοδεύονται από εκδηλώσεις στα αρχαία θέατρα (καθαρισμοί, ξενάγηση, φυτεύσεις κ.ο.κ.) Το δ.σ. εξουσιοδότησε το πρόεδρο να προωθήσει τη συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ Ξενάγηση από κινητό τηλέφωνο Ο κ. Παναγιώτης Κίγκος παρουσίασε στα μέλη του δ.σ. ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ξενάγησης μέσω κινητού τηλεφώνου, με το οποίο ο επισκέπτης μπορεί να εντοπίσει το θέατρο που επιθυμεί να επισκεφθεί και να έχει όλη τη δυνατή πληροφόρηση για το μνημείο. Το δ.σ. αποφάσισε το παραπάνω πρόγραμμα να εφαρμοστεί πιλοτικά για τα αρχαία θέατρα της Μεσσήνης και της Επιδαύρου και εξουσιοδότησε τον πρόεδρο να διερευνήσει το ενδεχόμενο χορηγίας ύψους ευρώ. Πρόταση για να υποδεχθούμε την κα Μαρία Μίχα ως επίτιμο μέλος στο ΔΙΑΖΩΜΑ Ο Πρόεδρος του δ.σ. πρότεινε στα μέλη να ανακηρυχθεί η δικηγόρος κα Μαρία Μίχα επίτιμο μέλος του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη της προσφορά και τις καινοτομικές της δραστηριότητες στην ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου των Αχαρνών. Τα μέλη του δ.σ. αποδέχθηκαν ομόφωνα την πρόταση του προέδρου και τον εξουσιοδότησαν να αποστείλει τη σχετική επιστολή στην κα Μαρία Μίχα.

7 Εγγραφή νέων μελών Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου κ. Σταύρος Μπένος εισηγήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο την έγκριση των αιτήσεων των παρακάτω φυσικών και νομικών προσώπων για την εγγραφή τους στο «ΔΙΑΖΩΜΑ» ως τακτικά μέλη: Αγγελόπουλος Κων/νος, ελεύθερος επαγγελματίας Ζαφείρης Ευάγγελος, πολιτικός μηχανικός Ε.Μ.Π. Ζιάκρης Κων/νος, φοιτητής ΤΕΙ Τμήμα Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης (ΑΡΩΓΟ ΜΕΛΟΣ) Κωστόπουλος Γεώργιος, ιατρός/βόλος Μίχα Μαρία, δικηγόρος (πρόταση για ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ) Πιττακού Ελένη, οικονομολόγος Φιλίππογλου Ιωάννα Μαρία, (αρχαιολόγος, ξεναγός (ΑΡΩΓΟ ΜΕΛΟΣ) Χελάς Παναγιώτης, ιατρός Το διοικητικό συμβούλιο μετά από συζήτηση έκανε ομόφωνα δεκτή την εισήγηση του προέδρου. Οικονομικός απολογισμός Έγινε η παρουσίαση καθώς και η ανάλυση των κονδυλιών εσόδων και εξόδων του Οικονομικού και Διαχειριστικού Απολογισμού από 1/9/2008 έως και 31/08/2010

8

9 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠO 1/ 9/2008 ΕΩΣ 31/08/ /01-31/8/201 0 ΧΡΗΣΗ 2009 ΧΡΗΣΗ 1/1-31/08 ΣΥΝΟΛΟ 31/08/20 10 Εσοδα Α ΧΡΗΣΗ 2009 ΧΡΗΣΗ 2010 ΣΥΝΟΛΑ 31/8/10 Έξοδα Τακτικές Εισφορές Μελών Έξοδα Ίδρυσης 139,02 0,00 139,02 Εισφορές Μελών , , ,19 Έξοδα Ίδρυσης & πρώτης εγκατάστασης 139,02 0, , ,1 9 Έσοδα από 'Εκτακτές Εισφορές Μελών Πάγια 2.356,63 0, ,63 Έκτακτη εισφορά μελών , 58 0, ,5 8 Η/Υ και Εξοπλισμός 2.356,63 0,00 Έξοδα μίσθωσης ακινήτων , , ,25 Μίσθωση ακινήτων (έδρα ) Ενοίκια , ,30 Κοινόχρηστα 539,68 446,47 Εγγυήσεις (Ενοικίων- ΔΕΗ κλπ) 1.501,00

10 Εσοδα από Χορηγίες /Δωρεές , , 00 Χορηγός/Αρωγός Μέλος Εξοδα λειτουργίας ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ , , 56 'Εξοδα λειτουργίας , , ,0 Ε.Ν.Α.Ε 0 ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟ ΥΛΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ , ,00 Δ.Ε.Η 1.542, ,00 ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ,0 0 Ο.ΤΕ 4.115, ,02 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5.000, ,00 COSMOTE 403,90 446,32 ELPEN A.E ΤΡΥΦΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1.500, ,0 0 Ε.Υ.Δ.Α.Π 41,00 37,00 ΑΤΡΕΥΣ ΑΕ (Αλεξόπουλος Θωμάς) 5.000, ,00 Επισκευές Συντηρήσεις 154,70 278,30 ΔΙΟΝ ΕΠΕΚΑ 4.000, ,00 Γραφική Ύλη Αναλώσιμα 3.885, ,85 Έντυπα -Βιβλία- Φωτογραφίες 157, ,59 ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 5.000,00 Εξοδα Υποδοχής & φιλοξενίας 1.557,82 426,21 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 5.000,00 Ταχυδρομικά 1.168,39 489,29 ΕΙΔΗΣΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ 3.000, ,00 ΣΥ.ΦΑ.ΝΟ.Π.ΠΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 3.000,00 Διάφορα Εξοδα λειτουργίας, καθαριότητας,απεντόμω σης κλπ 135,55 325, ,4 4

11 ΚΑΣΣΕΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 3.000,00 Μεταφορικά 95,20 103,21 ΤΕΡΚΑΤ Α.Τ.Ε ΚΟΝΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 3.000,00 Τραπεζικά Έξοδα 84,18 95,48 ΙΧΘΥΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ Α.Ε.ΓΕ 3.000,00 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 3.000,00 ΦΟΡΟΙ ΤΕΛΗ 0, ,15 ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ 2.000,00 Βιβλιοθήκη 0,00 476,00 ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2.000,00 PHARMA GROYP ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Α.Ε 0, ,00 ΤΣΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΠΕ 1.500,00 MC CAIN HELLAS E.Π.Ε ΓΚΟΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1.000,00 600,00 ΑΡΧΙΚΟΝ Α.Ε ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ Σ ΙΩΑΝΝΗΣ 1.000,00 ΖΕΚΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1.000, ,00 ΠΑΡΑΒΑΛΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ 1.000,00 Λογιστικό Πρόγραμμα defacto 0, ,70 Αμοιβές Συνεργατών & Τρίτων 6.841,97 Κόστος μισθοδοσίας έως 08/2010 (πληρωτέο +ασφαλ. ταμεία) 2.433, , 58 ΤΕΒΕΚ Κώστας Λύρος ΕΠΕ 0, , ,5 2 Κ.Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 0, ,00 ΙΚΑ 1-7/ , ,5 5

12 Μ.Ε.ΠΕ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 700,00 Συγγραφή Κειμένων 500,00 ΓΙΑΝΝΕΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 500,00 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 500,00 Καθαριότητας 2.280,00 ΚΟΥΡΑΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 300,00 Βελτίωση Ιστοτόπου 2.020,00 ΝΕΔΑ ΜΠΑΚΙΡΗ ΧΑΙΔΩ 234,35 ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 100,00 Μεταφράσεις (ΤΖΑΝΑΚΗ ΡΟΖΜΑΡΙ) 1.628,55 991,93 Εξοδα προβολής & διαφήμισης ,0 0 0,00 Διαγωνισμός για το Λογότυπο 8.000,00 0,00 ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 100,00 ΓΚΟΥΛΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 100,00 Ανάπτυξη Ιστοσελίδας ,00 0,00 ΔΗΜΙΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 100,00 Έξοδα εκδηλώσεων ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 100,00 ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 100,00 ΑΝΩΝΥΜΟΙ 340,00 Έξοδα Α Γενικής Συνέλευσης ,4 5 Έξοδα μετακίνησης Μελών & Προσκεκλημένων 5.549,00 Διαμονή Προσκεκλημένων - Γεύματα 9.656,00 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛ ΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 100,00 ΨΑΧΟΥΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 50,00 Αναμνηστικά Δώρα 4.349, , ,4 5

13 Φωτογραφίες 476,00 Εξοδα Β Γενικής Συνέλευσης ,72 0,00 Υλικό Γ.Σ Εκδοση Βιβλίου 1670 αντίτυπα &Διάφορα έντυπα ,92 Διάφορα έσοδα Τσάντες πάνινες 1.428,20 Τόκοι καταθέσεων 10,09 1,53 11,62 Εικόνα Ηχος 1.356,60 Εισητήρια Μουσείου 200, ,7 2 Εξοδα Γ.Γενικής Συνέλευσης 0, , ,95 Μαξιλαράκια 1.018,82 Τσάντες,καπέλα,εκτυπώσεις 1.137,40 Ταχυδρομικά 412,95 Μεταφορικά 702,44 Γραφική Υλη 200,78 Ξενοδοχείο 230,00 Φωτογράφος 363,00 Φωτοτυπίες-Βιβλιοδεσία 559,96 Εικόνα -Ηχος- Απομαγνητογράφηση 2.250,60 Εξόφληση παραγγελιών ARTE (καρτελάκια,4πτυχα χορηγών κλπ) 1.936,00 Εκδόσεις -Έντυπα (Ε.Ν.Α.Ε) ,8 5

14 Εκδόσεις -Έντυπα 0, , 35 Ψηφιακή Φωτογραφία 60,50 Λοιπές Εκδηλώσεις 1.119,85 0, ,85 Εξοδα Συνένετρυξης Τύπου Θεσσαλονίκης 234,35 Έξοδα Συνέντευξης Τύπου στο Υπουργείο Πολιτισμού 885,50 Διάφορα Έξοδα 306,64 0,76 307,40 Φόροι Πιστωτικών τόκων 6,64 0,76 Επιστροφή αχρεωστήτων καταβληθέντων ποσών 300,00 0,00 Σύνολο Εσόδων , , , 95 Σύνολο Εξόδων , , , 29 Χρηματικά Διαθέσιμα Υπόλοιπο Υπόλοιπο Ταμείο κεντρικού 118,39 Λογαριασμοί Καταθέσεων Τράπεζα ΑLPHA BANK Λ ,0 0 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤH ΔΡΑΣΗ Υ.Ε.Α.Θ 1.ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΗΣ 2.ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ,7 6 ΣΙΚΥΩΝΟΣ 1.500,00 3.ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΛΟΥ 1.000,00 4.ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΛΦΩΝ Σ 1.000,00

15 Eurobank Ergasias Λ ,12 Αγροτική Τράπεζα Λ ,00 Εθνική Τράπεζα Λ. 040/ ,40 Τράπεζα Αττικής Λ ,24 Τράπεζα Πειραιώς Λ ,23 Ταχυδρομικό ,0 Ταμιευτήριο , ,9 9 ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ,3 ΤΗΝ 31/08/ Σημείωση : Από το σύνολο των διαθεσίμων, ποσό ,00 ευρώ προέρχεται από υπόλοιπο 31/12/ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΠΑΡΤΗΣ 1.000,00 6.ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ 3.760,00 7.ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 80,00 8.ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΣΣΩΠΗΣ 500,00 9.ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΘΡΑΙΑΣ ΚΕΑΣ 530,00 10.ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ,0 ΚΑΛΥΔΩΝΑΣ 0 11.ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 100,00 ΣΥΝΟΛΟ ΔΡΑΣΗΣ Υ.Ε.Α.Θ ,7 6

16 Άλλα θέματα Ο πρόεδρος του δ.σ. ενημέρωσε τα μέλη για τις επαφές που είχε με στελέχη της ΝΕΤ για τη διερεύνηση συνεργασίας στο επίπεδο της παραγωγής τηλεοπτικών εκπομπών για τα αρχαία θέατρα. Ο Πρόεδρος Σταύρος Μπένος Ο Γενικός Γραμματέας Βασίλης Λαμπρινουδάκης

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ»

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Σήμερα Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30 γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε η πρώτη συνάντηση του Δ.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Πρακτικό της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τρίτη 19 Μαΐου 2009 Πρακτικό της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τρίτη 19 Μαΐου 2009 Σήμερα, Τρίτη 19 Μαΐου 2009 στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30 γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε η συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου ΔΙΑΖΩΜΑ 13 Ιουλίου 2010

Πρακτικό της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου ΔΙΑΖΩΜΑ 13 Ιουλίου 2010 Πρακτικό της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου ΔΙΑΖΩΜΑ 13 Ιουλίου 2010 Σήμερα, Τρίτη 13 Ιουλίου 2010 στα επί της οδού Μπουμπουλίνας 30 γραφεία του, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Πρακτικό της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τρίτη 7 Ιουλίου 2009 Πρακτικό της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τρίτη 7 Ιουλίου 2009 Σήμερα, Τρίτη 7 Ιουλίου 2009 στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30 γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε η συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ" Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ Δευτέρα 3 Μαΐου 2010 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ" Δευτέρα 3 Μαΐου 2010 Σήμερα, Δευτέρα 3 Μαΐου 2010, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε η

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 24 Μαρτίου 2010

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 24 Μαρτίου 2010 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 24 Μαρτίου 2010 Σήμερα, Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» 18 Φεβρουαρίου 2009

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» 18 Φεβρουαρίου 2009 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» 18 Φεβρουαρίου 2009 Σήμερα, Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30 γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε η συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 28 Ιανουαρίου 2010

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 28 Ιανουαρίου 2010 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 28 Ιανουαρίου 2010 Σήμερα Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010 στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30 γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΜΑΙΡΗ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΜΑΙΡΗ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ Z ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 19-21/9/2014 ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΜΕΛΗ: ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ, ΣΚΕΠΑΘΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΑYΡΙΔΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Στην Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Πρακτικό της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009 Πρακτικό της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009 Σήμερα Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009 στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30 γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ»

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 Σήμερα, Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», έγινε συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΙΑΖΩΜΑ» ΤΡΙΤΗ 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΙΑΖΩΜΑ» ΤΡΙΤΗ 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΙΑΖΩΜΑ» ΤΡΙΤΗ 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Σήµερα, Τρίτη 04 Σεπτεµβρίου 2012, στο επί της οδού Μπουµπουλίνας 30, γραφείο του Σωµατείου «ΙΑΖΩΜΑ» έγινε η συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 Σήμερα, Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε η συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» 17 Δεκεμβρίου 2008

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» 17 Δεκεμβρίου 2008 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» 17 Δεκεμβρίου 2008 Σήμερα Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30 γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε η συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 23 Φεβρουαρίου 2010

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 23 Φεβρουαρίου 2010 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 23 Φεβρουαρίου 2010 Σήμερα Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010 στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30 γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2013 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2013 Σήμερα, Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2013, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», έγινε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 Σήμερα, Δευτέρα 22 Απριλίου 2013, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», έγινε συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΙΑΖΩΜΑ Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΙΑΖΩΜΑ Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΙΑΖΩΜΑ Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011 Σήμερα, Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε η συνεδρίαση του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ»

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Σήμερα, Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε η συνεδρίαση του Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

Z ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 19-21/9/2014

Z ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 19-21/9/2014 Z ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 19-21/9/2014 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ ΕΩΣ 31/8/2014 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΚΟΥΡΟΥΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΌ 01/01/2014 ΕΩΣ 31/08/14

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΤΡΙΤΗ 02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΤΡΙΤΗ 02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΤΡΙΤΗ 02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 Σήμερα, Τρίτη 02 Απριλίου 2013, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», έγινε η συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

1. Υπογραφή της σύμβασης για την ανάθεση της εκπόνησης μελέτης του έργου αποκατάστασης του αρχαίου θεάτρου Δελφών

1. Υπογραφή της σύμβασης για την ανάθεση της εκπόνησης μελέτης του έργου αποκατάστασης του αρχαίου θεάτρου Δελφών ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τρίτη 22 Μαρτίου 2011 Σήμερα, Τρίτη 22 Μαρτίου 2011, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΤΡΙΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΤΡΙΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΤΡΙΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 Σήμερα, Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε η συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2019 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ» 2019 ΙΔΡΥΜΑ «ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ»

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2019 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ» 2019 ΙΔΡΥΜΑ «ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ» 2019 ΙΔΡΥΜΑ «ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ» ΑΘΗΝΑ, 10 ΜΑΪΟΥ 2018 Προϋπολογισμός 2019 Εισηγητικό σημείωμα Ακολουθεί ο Προϋπολογισμός του Ιδρύματος «Σώμα Ελλήνων

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ»

ΘΕΜΑ : «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ» ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Φιλαδελφείας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Ηλεκτρονική 3D Σχεδίαση και Παραγωγή Οπτικοακουστικού Υλικού για 6 Αρχαίους Χώρους Θέασης και Ακρόασης του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Ηλεκτρονική 3D Σχεδίαση και Παραγωγή Οπτικοακουστικού Υλικού για 6 Αρχαίους Χώρους Θέασης και Ακρόασης του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ», Μπουμπουλίνας 30, Αθήνα, 106 82. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για 6 Αρχαίους Χώρους Θέασης και Ακρόασης του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Το μη κερδοσκοπικό σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ», μετά την υπ αριθμ. απόφαση,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Σ.Ε.Π. 39 η 1

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Σ.Ε.Π. 39 η 1 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 39 η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Σ.Ε.Π. 39 η 1 ΓΣ / ΣΕΠ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 ΑΘΗΝΑ, 23 ΜΑΪΟΥ 2015 ΕΣΟΔΑ Α. Κύρια Έσοδα 2015 2016 Συνδρομές Μελών 469.000 460.000 Μελών ΣΕΠ Μελών Γενικής Συνέλευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015 Γενικά

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015 Γενικά ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015 Γενικά Η Ε.Φ.Ο.T. σας υποβάλλει την παρούσα εισηγητική έκθεση, η οποία αναλύει τις προϋπολογιστικές δαπάνες και έσοδα της χρήσης 2015. Ο σχεδιασμός

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ Το μη κερδοσκοπικό σωματείο ΔΙΑΖΩΜΑ πραγματοποίησε και φέτος την 8 η ετήσια γενική συνέλευσή του στα Καμένα Βούρλα στις 25,26,27 και 28 Σεπτεμβρίου 2015. Στην τετραήμερη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013 Σήμερα, Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», έγινε συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τρίτη 10 Μαΐου 2011 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τρίτη 10 Μαΐου 2011 Σήμερα, Τρίτη 10 Μαΐου 2011, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε η συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Επιχορηγήσεις επαγγελματικών θεατρικών σχημάτων του ελεύθερου θεάτρου για την περίοδο Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Επιχορηγήσεις επαγγελματικών θεατρικών σχημάτων του ελεύθερου θεάτρου για την περίοδο Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ------ Αθήνα, 13 Απριλίου 2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Επιχορηγήσεις επαγγελματικών θεατρικών σχημάτων του ελεύθερου θεάτρου για την περίοδο 2017-18

Διαβάστε περισσότερα

Απόφαση 38/2016 (Απόσπασμα από το Πρακτικό 6/ της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του «ΝΠΔΔ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ»)

Απόφαση 38/2016 (Απόσπασμα από το Πρακτικό 6/ της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του «ΝΠΔΔ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ») ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Γουναροπούλου 6, Άνω Ιλίσια, τκ. 15771 Τηλ. 210-7487657 / 210-7777601 E-mail: info@gounaropoulos.gr Ζωγράφου, 15-09- Απόφαση 38/ (Απόσπασμα

Διαβάστε περισσότερα

Διοικητικός Απολογισμός του ΔΣ (με χρονολογική ταξινόμηση)

Διοικητικός Απολογισμός του ΔΣ (με χρονολογική ταξινόμηση) Διοικητικός Απολογισμός του ΔΣ (με χρονολογική ταξινόμηση) 2014-2015 1. Μείωση της συνδρομής με πρόταση του απερχόμενου Δ.Σ. 2. Επιστολή και παράσταση στη πρωτοβάθμια για αναπλήρωση κενών 3. Πραγματοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

(β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των

(β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των (β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των κατάλληλων υλικοτεχνικών υποδοµών για την προσχολική

Διαβάστε περισσότερα

Α. Γενικό Σύνολο Εξόδων , ,00 80,47% ,10. Α. Γενικό Σύνολο Εσόδων , ,00 70,83%

Α. Γενικό Σύνολο Εξόδων , ,00 80,47% ,10. Α. Γενικό Σύνολο Εσόδων , ,00 70,83% ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΕΛΙΔΑ 1 ΑΠΟ 11 ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Συμμετοχές ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2013-2013 Α. Γενικό Σύνολο Εξόδων 4.049.332,17 5.032.000,00 80,47% 4.587.843,10 Εξοδα χρηματοδοτούμενα.από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου Μάρτιος 2015 Ι. Φορέας Υλοποίησης Φορέας Υλοποίησης: Διάζωμα Το ΔΙΑΖΩΜΑ είναι ένα σωματείο που ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του τέως Υπουργού

Διαβάστε περισσότερα

2η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κέας την 9 η Ιανουαρίου 2019

2η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κέας την 9 η Ιανουαρίου 2019 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ της 2ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κέας την 9 η Ιανουαρίου 2019 Σήμερα, 9 Ιανουαρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 συνήλθε το Δημοτικό Συμβούλιο σε ειδική δημόσια συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 Σήμερα, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε η συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

H ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΓΚΡΗ ΚΑΤΣΙΟΥΡΑ ΧΑΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

H ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΓΚΡΗ ΚΑΤΣΙΟΥΡΑ ΧΑΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Ιωνία 4-4 - 2011 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αρ. Πρωτ. 116 / Φ.5 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ Γραφείο Δ/κων & Οικ/κων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΙΑΖΩΜΑ» ΤΕΤΑΡΤΗ 03 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΙΑΖΩΜΑ» ΤΕΤΑΡΤΗ 03 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΙΑΖΩΜΑ» ΤΕΤΑΡΤΗ 03 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Σήµερα, Τετάρτη 03 Οκτωβρίου 2012, στο επί της οδού Μπουµπουλίνας 30, γραφείο του Σωµατείου «ΙΑΖΩΜΑ» έγινε η συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ «ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» της

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Πρακτικό της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010 Πρακτικό της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010 Σήμερα, Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010 στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30 γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ. τουρισμό

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ. τουρισμό ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ Συμβολή του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ στον πολιτιστικό τουρισμό Η πολιτιστική διαδρομή, ως επώνυμο τουριστικό προϊόν Η πολιτιστική διαδρομή είναι ένα εξειδικευμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ Αρχαίο θέατρο Δωδώνης ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ Μια συμβολή του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ στον πολιτιστικό τουρισμό Αρχαίο θέατρο Κασσώπης Αρχαιολογικός χώρος Νικόπολης Mια πολιτιστική διαδρομή

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ Σχ. Έτους

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ Σχ. Έτους ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ Σχ. Έτους 2017-2018 προς διευκόλυνση της συνεργασίας του Τμήματος Παιδείας με τους Δ/ντες των Σχολείων Πρωτ/θμιας και Δευτ/θμιας Εκπ/σης Δήμου Ρεθύμνης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017 1 1/9 2 1/9

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011 Σήμερα, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε η συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

«Η πρόοδος των εργασιών στα αρχαία θέατρα και η συμβολή του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» Σοφικίτου Μαρία, Αρχαιολόγος, MA στη «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΝΗΜΕΙΩΝ»

«Η πρόοδος των εργασιών στα αρχαία θέατρα και η συμβολή του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» Σοφικίτου Μαρία, Αρχαιολόγος, MA στη «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΝΗΜΕΙΩΝ» «Η πρόοδος των εργασιών στα αρχαία θέατρα και η συμβολή του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» Σοφικίτου Μαρία, Αρχαιολόγος, MA στη «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΝΗΜΕΙΩΝ» ΔΙΑΖΩΜΑ - ΣΚΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Ο σκοπός της ίδρυσης του σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ»,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ Τετάρτη 21/03/2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ Τετάρτη 21/03/2012 www.goneis-acharnes.gr Αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο ΑΧΑΡΝΕΣ 28/03/2012 ΠΡΑΞΗ 23 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ Τετάρτη 21/03/2012 To Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων ευχαρίστησε για την παρουσία τους τον

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ι.Ε.Ε.Π.Μ,

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ι.Ε.Ε.Π.Μ, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ι.Ε.Ε.Π.Μ, Έχοντας υπόψη την περίπτωση 8 του άρθρου 10 του ισχύοντος καταστατικού «Για την επίτευξη της εύρυθμης λειτουργίας του Ινστιτούτου (της Εταιρείας) θα καταρτιστεί

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΤΡΙΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΤΡΙΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΤΡΙΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 Σήμερα, Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε η συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ. ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 24ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ

ΣΧΕΔΙΟ. ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 24ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 24ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Α.Ε. ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ - ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» (ΑΡ.Μ.Α.Ε. 18435/06/Β/88/26 ΓΕΜΗ 4435650700)

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. ΘΕΜΑ: Έγκριση προϋπολογισμού οικ. έτους 2013 της Κοινωφελούς Δ.Ε.Τ.Π.Δ.Α.Α. Εισηγητής: ΛΟΓΙΣΤΗΣ Π. ΦΛΩΡΟΣ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. ΘΕΜΑ: Έγκριση προϋπολογισμού οικ. έτους 2013 της Κοινωφελούς Δ.Ε.Τ.Π.Δ.Α.Α. Εισηγητής: ΛΟΓΙΣΤΗΣ Π. ΦΛΩΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ Αριθμ. Πρωτ. 2338/3.4.2013 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αρίθμ. 6/2013 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας-

Διαβάστε περισσότερα

Α. Γενικό Σύνολο Εξόδων , ,00 72,82% ,59. Α. Γενικό Σύνολο Εσόδων , ,00 77,20%

Α. Γενικό Σύνολο Εξόδων , ,00 72,82% ,59. Α. Γενικό Σύνολο Εσόδων , ,00 77,20% ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΕΛΙΔΑ 1 ΑΠΟ 14 ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Συμμετοχές ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2012-2012 Α. Γενικό Σύνολο Εξόδων 4.587.843,10 6.300.000,00 72,82% 4.787.290,59 Εξοδα χρηματοδοτούμενα.από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ Αρ. Πρωτ. 0ΧΧ / 2015 Αθήνα, 3 Μαρτίου 2015 ΠΡΟΣ : Όλα τα αεραθλητικά σωµατεία Επιτροπές Αεραθληµάτων ΘΕΜΑ : Πρόσκληση 84 ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Κύριοι, Το ιοικητικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2017

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2017 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2017 ΕΙΣΡΟΕΣ ΕΥΡΩ ΕΚΡΟΕΣ ΕΥΡΩ Α. ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ Α. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ Δωρεές 20.000,00 Αμοιβές Προσωπικού 150.500,00 Χρησιμοποίηση αποθεματικού κεφαλαίου 156.926,08 Αμοιβές τρίτων 35.000,00

Διαβάστε περισσότερα

συμβούλου, λοιπές αμοιβές 51.517,22

συμβούλου, λοιπές αμοιβές 51.517,22 ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2016 ΕΙΣΡΟΕΣ ΕΥΡΩ ΕΚΡΟΕΣ ΕΥΡΩ Α. ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ Α. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ Δωρεές 23.000,00 Αμοιβές Προσωπικού (μετά εργοδοτικών εισφορών) 120.000,00 Αμοιβές τρίτων (Λογιστήφοροτεχνικού

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Σήμερα, Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε η συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων. Αριθμός απόφασης : 112 Περίληψη

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων. Αριθμός απόφασης : 112 Περίληψη ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ.2016-9ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων Αριθμός απόφασης : 112 Περίληψη Ημερομηνία 16/03/2016 Αρ. Πρωτ. 6108 Αναρτητέα Έγκριση της υπ αριθμ. 2/2016 απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 Σήμερα, Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», έγινε συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από τα πρακτικά της 19/2014 συνεδρίασης

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από τα πρακτικά της 19/2014 συνεδρίασης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΕΡΜΑ ΝΟΤΟΥ 15342 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΛ.:210 60.02.223 - FAX:210 60.83.923 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔIΚΤYΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. 2014 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΝ ΣΥΝΟΛΟΝ 1. ΕΣΟΔΑ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. 2014 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΝ ΣΥΝΟΛΟΝ 1. ΕΣΟΔΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. 2014 1. ΕΣΟΔΑ 1. Δικαιώματα Συνδρομών & Συμμετοχών Εθνικών & Ερασιτεχνικών Πρωταθλ. 25.190 26.190 ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ 2. Νέες Εγγραφές Σωματείων 1.000 2. ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΌ ΕΩΣ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΌ ΕΩΣ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΌ 01-01-2016 ΕΩΣ 31-12-2016 ΕΣΟΔΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ-ΑΡΘΡΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 1. ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ Ε.Π.Ο. α. Τακτική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ Διεύθυνση: Ερυθρού Σταυρού 28 & Καρυωτάκη, 221 Τρίπολη Τηλ.:271-239, fax: 271-235 Πληροφορίες: κ. Μαρία Χριστοδημητροπούλου,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Πάτρα 27.6.2011 Αριθ. Πρωτ. 181 ΠΡΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΦ. ΑΡΙΘ: 69 Στην Πάτρα σήμερα την 20 η Ιουνίου 2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 στα Γραφεία της ΑΔΕΠ Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου

του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου Πρακτικό 4 ο /2008 Τακτικής Συνεδρίασης του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου Στο Ψαθόπυργο και στο Δημοτικό Κατάστημα του Δ. Δ. Ψαθοπύργου σήμερα την 12 η Απριλίου 2008 ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00 συνήλθε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ( Κ.Ε.Κ.Π.Α.- Δ.Ι.Ε.Κ.

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ( Κ.Ε.Κ.Π.Α.- Δ.Ι.Ε.Κ. ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ( Κ.Ε.Κ.Π.Α.- Δ.Ι.Ε.Κ.) Αριθ. Αποφ 102 η /2011 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της 9 ης συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σελίδα 1 από 6 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Κερατέα Αρ. Πρωτ.: 932

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σελίδα 1 από 6 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Κερατέα Αρ. Πρωτ.: 932 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σελίδα 1 από 6 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Κερατέα 09.08.2017 Αρ. Πρωτ.: 932 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 7ου 2017 ΕΣΟΔΑ ΚΑΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΥΠΟΛ/ΘΕΝΤΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΝΤΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ 0 ΤΑΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΝ ΣΥΝΟΛΟΝ 1. ΕΣΟΔΑ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΝ ΣΥΝΟΛΟΝ 1. ΕΣΟΔΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. 2019 1. ΕΣΟΔΑ 1. Δικαιώματα Συνδρομών & Συμμετοχών Εθνικών & Ερασιτεχνικών Πρωταθλ. 25.000,00 ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ 2. Νέες Εγγραφές Σωματείων 25.000,00 ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ 2. ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικός Λογαριασμού Περιγραφή Εγκεκριμένος

Κωδικός Λογαριασμού Περιγραφή Εγκεκριμένος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΔΗΜ.ΟΡΓ.ΠΡΟΣ.ΑΓΩΓΗΣ&ΑΝ.ΠΡΟΣΤ.ΗΛΙΚ. ΓΡΑΦΕΙΟ Δ/ΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Κωδικός Λογαριασμού Περιγραφή Εγκεκριμένος Αρ.Πρωτ. Διαμορφωμένο ς Σύνολο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΑΦΜ: ΜΕΡΟΣ ΙI - ΔΑΠΑΝΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΑΦΜ: ΜΕΡΟΣ ΙI - ΔΑΠΑΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΑΦΜ: 090085208 ΜΕΡΟΣ ΙI - ΔΑΠΑΝΕΣ 00 ΓΕΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 00-6 ΕΞΟΔΑ ΧΡΗΣΗΣ 00-61 Αμοιβές αιρετών και τρίτων 00-611 Αμοιβές και έξοδα ελευθέρων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σελίδα 1 από 7 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Κερατέα Αρ. Πρωτ.: 891

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σελίδα 1 από 7 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Κερατέα Αρ. Πρωτ.: 891 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σελίδα 1 από 7 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Κερατέα 07.11.2016 Αρ. Πρωτ.: 891 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 10ου 2016 ΕΣΟΔΑ ΚΑΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΥΠΟΛ/ΘΕΝΤΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΝΤΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ 0 ΤΑΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε θεματικό Δίκτυο για το Ν. Καζαντζάκη

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε θεματικό Δίκτυο για το Ν. Καζαντζάκη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, 09-11-2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ Αρ. Πρωτ: 140 & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ 1 ης, 5 ης, 6

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ. ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ (17 ης ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΙΦΝΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ. ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ (17 ης ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΙΦΝΟΥ ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ (17 ης ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΙΦΝΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 18:00 Αρ. Πρωτ. πρόσκλησης: 5450/27.10.2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 5545/3.11.2014 ΤΙΤΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΕΑΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ» Εισηγητής : Στάθης Αναστασόπουλος

ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΕΑΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ» Εισηγητής : Στάθης Αναστασόπουλος ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΕΑΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ» Εισηγητής : Στάθης Αναστασόπουλος Δ.Ρ. ΧΗΜΙΚΟΣ - Πρόεδρος Δ.Σ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Κ. Σ. Σ. Α.» ΑΡΧΑΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τετάρτη 05 Μαρτίου 2014

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τετάρτη 05 Μαρτίου 2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τετάρτη 05 Μαρτίου 2014 Σήμερα, Τετάρτη 05 Μαρτίου 2014, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», έγινε συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

6 Η TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 2014 10 Απριλίου 2014

6 Η TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 2014 10 Απριλίου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της 6 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 10 ης Απριλίου 2014 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ. 102/2014 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη απόφασης περί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΝ ΣΥΝΟΛΟΝ 1. ΕΣΟΔΑ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΝ ΣΥΝΟΛΟΝ 1. ΕΣΟΔΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. 2018 1. ΕΣΟΔΑ 1. Δικαιώματα Συνδρομών & Συμμετοχών Εθνικών & Ερασιτεχνικών Πρωταθλ. 32.141,00 ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ 2. Νέες Εγγραφές Σωματείων ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ 32.141,00 2. ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ στο Megaron Plus Το βράδυ της Τετάρτης 13 Μαΐου 2015 η αίθουσα «Δημήτρη Μητρόπουλου», με 450 καθίσματα, του Μegaron Plus του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ήταν κάτι παραπάνω από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015 ΤΗΣ Δ.Π.Λ. - Μ.Γ.Ι.Κ. ΕΣΟΔΑ

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015 ΤΗΣ Δ.Π.Λ. - Μ.Γ.Ι.Κ. ΕΣΟΔΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015 ΤΗΣ Δ.Π.Λ. - Μ.Γ.Ι.Κ. ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΣΟΔΑ 0. ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ 406.220,00 0.1 ΠΡΟΣΟΔΟΙ ΑΠΌ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ 0.11 ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ 0.111 Μισθώματα από αστικά ακίνητα 0.111.01

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Της 29/01/2015 Παρόντες: Πατούλης Γεώργιος, Πρόεδρος, Μπιλιράκης Ευριπίδης, Αντιπρόεδρος, Βασιλείου Αλέξιος, Γεν.Γραμματέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ Ε ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΠΑΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ Ε ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΠΑΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ Ε ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΠΑΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Σήμερα, 7 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 12.00 μετά την από την 6η Σεπτεμβρίου 2012 πρόσκληση του προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΝ ΣΥΝΟΛΟΝ 1. ΕΣΟΔΑ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΝ ΣΥΝΟΛΟΝ 1. ΕΣΟΔΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. 2018 1. ΕΣΟΔΑ 1. Δικαιώματα Συνδρομών & Συμμετοχών Εθνικών & Ερασιτεχνικών Πρωταθλ. 22000,00 ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ 2. Νέες Εγγραφές Σωματείων 22000,00 2. ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4ΑΓΞΩΨ8-Ω. ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008

ΑΔΑ: 4ΑΓΞΩΨ8-Ω. ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΑΔΑ: 4ΑΓΞΩΨ8-Ω ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Διεύθυνση Διοίκησης Τμήμα Δημοτικού Συμβουλίου Φιλαδελφείας 87 & Μπόσδα Τ.Κ. 136

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό συνεδριάσεων 25/2013 του δημοτικό συμβουλίου Δήμου Αμυνταίου. ΘΕΜΑ: Εγκριση της με αριθμό 61/2013 απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Της 14/02/2019 Παρόντες: Πατούλης Γεώργιος, Πρόεδρος, Πατσουράκος Φώτιος, Αντιπρόεδρος Α, ατσέρης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ (σε παρένθεση με τη λέξη «έναντι» αναγράφεται το ποσό που εισπράχθηκε στην παρούσα χρήση από 22/10/2016 έως 31/10/2018)

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ (σε παρένθεση με τη λέξη «έναντι» αναγράφεται το ποσό που εισπράχθηκε στην παρούσα χρήση από 22/10/2016 έως 31/10/2018) ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο.Δ.Υ.Ε. Πρωτοδικείο Αθηνών Π. Σχολή Ευελπίδων κτίριο 13 γραφείο 201 Τηλ: 210-8826464 Fax: 210-8826172 http://www.odye.gr email:info@odye.gr ΑΘΗΝΑ, Κυριακή 18/11/2018

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-2015 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 17ης Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό της 3 ης γενικής συνέλευσης του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Αρχαίο Θέατρο Οινιαδών 29 Μαΐου 2010

Πρακτικό της 3 ης γενικής συνέλευσης του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Αρχαίο Θέατρο Οινιαδών 29 Μαΐου 2010 Πρακτικό της 3 ης γενικής συνέλευσης του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Αρχαίο Θέατρο Οινιαδών 29 Μαΐου 2010 Σήμερα, 29 Μαΐου 2010, ημέρα Σάββατο και ώρα 19.00, μετά την από 29 Απριλίου 2010 πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

Το Φεστιβάλ Ολύμπου συμπλέει με το Μαρόκο

Το Φεστιβάλ Ολύμπου συμπλέει με το Μαρόκο Κατερίνη, 21Δεκεμβρίου 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Μεσόγειος ενώνει Το Φεστιβάλ Ολύμπου συμπλέει με το Μαρόκο Εθιμοτυπική επίσκεψη με σκοπό την προώθηση της επιλογής του Μαρόκου ως τιμώμενης χώρας του 44 ου Φεστιβάλ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ «ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ»

ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ «ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ» ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ «ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ» ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 26 Στην Αθήνα, στην αίθουσα του καταστήματος Black Duck, οδός Χρ. Λαδά 9, 1 ος όροφος, σήμερα, 27 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα

Διαβάστε περισσότερα

Δραστηριότητες του Τμήματος Πολιτιστικών Θεμάτων και Καλλιτεχνικών Αγώνων

Δραστηριότητες του Τμήματος Πολιτιστικών Θεμάτων και Καλλιτεχνικών Αγώνων Δραστηριότητες του Τμήματος Πολιτιστικών Θεμάτων Καλλιτεχνικών Αγώνων Υπεύθυνος: Παγιώτης Σκορδάς, Φιλόλογος Υλοποίηση Πολιτιστικών Προγραμμάτων στα πλαίσια των σχολικών Δραστηριοτήτων Έ πολιτιστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 20/11/2014 Αρ. Συν.: 173 Αρ. Πρωτ.:4944 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΟΥ

Αθήνα, 20/11/2014 Αρ. Συν.: 173 Αρ. Πρωτ.:4944 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ «ΑΘΗΝΑ» ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Αθήνα, 20/11/2014 Αρ. Συν.: 173 Αρ. Πρωτ.:4944 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΟΥ της υπ αριθμ. 10 Απόφασης, με θέμα: Έγκριση απολογισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016 ΕΙΣΡΟΕΣ ΕΥΡΩ ΕΚΡΟΕΣ ΕΥΡΩ Α. ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ Α. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ Δωρεές 23.000,00 Αμοιβές Προσωπικού 147.764,15 Χρησιμοποίηση αποθεματικού κεφαλαίου 137.539,82 Αμοιβές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ κ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ κ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ κ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 1/2015 της Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Νάνου Ανθούλα Κόλκας Παναγιώτης Μωϋσιάδης Κωνσταντίνος Νικολαϊδης Ισαάκ Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος Ρακόπουλος Άγγελος 17 18

Νάνου Ανθούλα Κόλκας Παναγιώτης Μωϋσιάδης Κωνσταντίνος Νικολαϊδης Ισαάκ Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος Ρακόπουλος Άγγελος 17 18 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό συνεδριάσεων 27/2012 του δημοτικό συμβουλίου Δήμου Αμυνταίου. Θέμα: Εγκριση της με αριθμό 63/2012 απόφασης του διοικητικού συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Της 22/12/2016

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Της 22/12/2016 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Της 22/12/2016.. Παρόντες: Πατούλης Γεώργιος, Πρόεδρος, Μπιλιράκης Ευριπίδης, Αντιπρόεδρος, Βασιλείου Αλέξιος, Γεν.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ «ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ» ΑΡ. ΠΡΩΤ 8 ΑΠΟΦΑΣΗ Δ/Σ ΑΡΙΘ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ «ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ»   ΑΡ. ΠΡΩΤ 8 ΑΠΟΦΑΣΗ Δ/Σ ΑΡΙΘ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ «ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ» ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Βασίλης Γόβατζης ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 16-2-2016 Τηλ. Επικ.: 210 7292 601 8 AKΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ Email: dsxeseis@kessariani.gr

Διαβάστε περισσότερα