Πολυθρόνα massage ΟδηγίεςΛειτουργίας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πολυθρόνα massage ΟδηγίεςΛειτουργίας"

Transcript

1 Πολυθρόνα massage ΟδηγίεςΛειτουργίας

2 ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του προϊόντος. Παρακαλώ διαβάστε αυτές τις οδηγίες λειτουργίας προκειμένου να ξέρετε προσεκτικά πώς να χρησιμοποιήσει αυτό το προϊόν σωστά πριν από τη λειτουργία. Παρακαλώ δώστε περισσότερη προσοχή σε κάποια σημαντική προειδοποίηση ασφάλειας και κρατήστε αυτό το βιβλίο για τη μελλοντική χρήση. Σημείωση: Ηεπιχείρησή μας διατηρεί το δικαίωμα να αναθεωρήσει το σχέδιο και την περιγραφή αυτού του προϊόντος χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Μέρη. Λειτουργίες & κατασκευή. Αναδίπλωση της πλάτης Τοποθέτηση & αφαίρεση των μαξιλαριών πλάτης και αυχένα. Μέθοδος χρήσης του χειριστηρίου. Σειρά οδηγιών λειτουργίας. Δίπλωση της πλάτης. Ρυθμίζοντας την πλάτη. Ρυθμίζοντας το υποπόδιο. Πως να μετακινήσετε την πολυθρόνα. Προστασία δαπέδου. Οδηγός ανίχνευσης λαθών. Συντήρηση. Προσοχή. Τεχνικές προδιαγραφές.

3 ΜΕΡΗ Μαξιλάρι αυχένα Μαξιλάρι πλάτης Μπράτσο Κάλυμμα πλάτης Μαξιλάρι καθίσματος Χειριστήριο Υποπόδιο Αεραγωγός Διακόπτης Ασφάλεια Καλώδιο Φις Ρόδα μεταφοράς

4 Λειτουργίες & κατασκευή Χτυπώντας, κινώντας και πιέζοντας, οοδηγός πλάτης κινούμενος επάνω και κάτω. Μοτέρ massage γλουτών Κεφαλές για massage με ελαφρύ χτύπημα Μετακινούμενο massage κνήμης και αστραγάλων

5 Αναδίπλωση πλάτης Τραβήξτε την πλάτη μέχρι ηασφάλεια του κλειδώσει, κάνοντας ένα χαρακτηριστικό ήχο (κλικ) καθώς κλειδώνει. κλικ Τοποθέτηση & αφαίρεση των μαξιλαριών πλάτης & αυχένα. Τομαξιλάρι αυχένα και πλάτης (προτείνεται) μειώνει τη ένταση του λαιμού και του ώμου σας, αλλά μπορείτε να αποφασίσετε την αφαίρεσή του ήόχι σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες. Τοφερμουάρ συνδέει το πίσω μαξιλάρι αυχένα. Ηαυτοκόλλητη ταινία συνδέει το μαξιλάρι αυχένα. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΜΗΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ

6 ΜΕΘΟΔΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

7 ΜΕΘΟΔΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΠΑΥΣΗ ΤΟΥ MASSAGE POWER: Για να ξεκινήσετε το massage ήτην αυτόματη επιλογή massage, ηοποία κλείνει μόλις πιέσετε οποιοδήποτε πλήκτρο λειτουργίας για να επιλέξετε ένα είδος massage, συμπεριλαμβανομένου του massage αυχένα, ώμων, πλάτης, μέσης γλουτών, μηρών και αστραγάλων. AUTO: Αν ηπολυθρόνα είναι σε χειροκίνητη επιλογή, θα περάσει στην αυτόματη, αμέσως μόλις πιέσετε αυτό το πλήκτρο. STOP: Για να σταματήσετε την λειτουργία του massage. Ησυσκευή θα παραμείνει σε κατάσταση αναμονής και οι ενδείξεις θα σβήσουν. MASSAGE ΣΕ ΟΛΑ ΤΑΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ 1. Massage αυχένα - ώμοι με κίνηση. Αυχένα & ώμων: για να ξεκινήσετε το massage στην περιοχή αυτή, έχετε τέσσερις επιλογές: αυτόματα, δεξιόστροφα, αριστερόστροφα και παύση. Speed ( ταχύτητα) : οι επιλογές ταχύτητας είναι, αργά κανονικά και γρήγορα. Οι επιλογές υπάρχουν όταν είστε στην αυτόματη επιλογή. 2. Massage πλάτης - μέσης με κίνηση. Πλάτη & μέση: για να ξεκινήσετε το massage στην περιοχή αυτή, έχετε τέσσερις επιλογές: αυτόματα, δεξιόστροφα, αριστερόστροφα και παύση. Speed ( ταχύτητα) : οι επιλογές ταχύτητας είναι, αργά κανονικά και γρήγορα. Οι επιλογές υπάρχουν όταν είστε στην αυτόματη επιλογή. 3. Massage γλουτών με δόνηση. Γλουτών: για να ξεκινήσετε το massage στην περιοχή των γλουτών. Intensity ( ένταση) : οι επιλογές έντασης είναι, αδύναμη, κανονική και έντονη. 4. Massage μηρών με χτύπημα. Μηρών: για να ξεκινήσετε το massage στην περιοχή των μηρών. Intensity ( ένταση) : οι επιλογές έντασης είναι, αδύναμη, κανονική και έντονη. 5. Massage κνήμης με κίνηση. Κνήμης: για να ξεκινήσετε το massage στην περιοχή της κνήμης. Πιέστε αυτό το πλήκτρο για να αλλάξετε την ταχύτητα αυτόματα, πιέστε το πλήκτρο speed για να επιλέξετε συγκεκριμένη ταχύτητα. Speed ( ταχύτητα) : οι επιλογές ταχύτητας είναι, αργά κανονικά και γρήγορα. ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΟΣΤΗΣ ΠΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΠΟΔΙΟΥ. 6. Ηάνοδος και ηκάθοδος του υποπόδιου. Άνοδος: πιέστε το πλήκτρο με τον δείκτη προς τα επάνω, για να μετακινήσετε το υποπόδιο προς τα επάνω αργά, αφήστε το πλήκτρο για να σταματήσει ηάνοδος του υποπόδιου. Μόλις το υποπόδιο ανέβει στην υψηλότερη θέση, οεπάνω δείκτης ανάβει. Κάθοδος: πιέστε το πλήκτρο με τον δείκτη προς τα κάτω, για να μετακινήσετε το υποπόδιο προς τα κάτω αργά, αφήστε το πλήκτρο για να σταματήσει ηκάθοδος του υποπόδιου. Μόλις το υποπόδιο κατέβει στην χαμηλότερη θέση, οκάτω δείκτης ανάβει. 7. Ηάνοδος και ηκάθοδος της πλάτης. Άνοδος: πιέστε το πλήκτρο με τον δείκτη προς τα επάνω, για να μετακινήσετε την πλάτη προς τα επάνω αργά, αφήστε το πλήκτρο για να σταματήσει ηάνοδος της πλάτης. Μόλις ηπλάτη ανέβει στην υψηλότερη θέση, οεπάνω δείκτης ανάβει. Κάθοδος: πιέστε το πλήκτρο με τον δείκτη προς τα κάτω, για να μετακινήσετε την πλάτη προς τα κάτω αργά, αφήστε το πλήκτρο για να σταματήσει ηκάθοδος της πλάτης. Μόλις ηπλάτη κατέβει στην χαμηλότερη θέση, οκάτω δείκτης ανάβει.

8 ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Βήμα 1 Ανοίγωντας την παροχή ρεύματος. 1. Τοποθετήστε το φις στην πρίζα. 2. Ανοίξτε τον διακόπτη που βρίσκετε πίσω από το αριστερό μπράτσο, οδείκτης της ισχύς και οδείκτης stop ανάβουν. Βήμα 2 Massage. Επιλέξτε την σχετική λειτουργία με τις οδηγίες λειτουργίας του χειριστηρίου. Διακόπτης Βήμα 3 Κλείνωνταςτην παροχή ρεύματος. 1. Πιέστε το πλήκτρο stop για να σταματήσετε το massage. 2. Κλείστε τον διακόπτη που βρίσκετε πίσω από το αριστερό μπράτσο. 3. Αφαιρέστε το φις από την πρίζα. ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ Πιέστε με το πέλμα σας, την ασφάλεια αναδίπλωσης της πλάτης, που βρίσκετε στο κάτω μέρος της πολυθρόνας. Πιέστε την πλάτη απαλά προς τα εμπρός μέχρι να κλείσει. Προειδοποίηση: Μην τοποθετείτε το χειριστήριο στο κάθισμα κατά την αναδίπλωση της πλάτης.

9 ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ Μετακινώντας την πλάτη προς τα κάτω. Πιέστε το πλήκτρο downward και κατέβάστε την πλάτη προς τα πίσω και κάτω αργά μέχρι το επιθυμητό σημείο. Αφήστε το πλήκτρο και ηπλάτη θα σταματήσει. Μετακινώντας την πλάτη προς τα επάνω. Πιέστε το πλήκτρο upward και ανεβάσετε την πλάτη προς τα επάνω αργά μέχρι το επιθυμητό σημείο. Αφήστε το πλήκτρο και ηπλάτη θα σταματήσει. Προειδοποίηση: Μην ασκήστε οποιαδήποτε πίεση εκτός από το σώμα σας στην πλάτη ενώ αυξάνεται. ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΥΠΟΠΟΔΙΟ Μετακινώντας το υποπόδιο προς τα κάτω. Πιέστε το πλήκτρο downward και κατέβάστε το υποπόδιο προς τα κάτω αργά μέχρι το επιθυμητό σημείο. Αφήστε το πλήκτρο και το υποπόδιο θα σταματήσει. Μετακινώντας το υποπόδιο προς τα επάνω. Πιέστε το πλήκτρο upward και ανεβάσετε το υποπόδιο προς τα επάνω αργά μέχρι το επιθυμητό σημείο. Αφήστε το πλήκτρο και το υποπόδιο θα σταματήσει. Προειδοποίηση: Μην επιτρέπεται σε παιδιά να παίζουν κάτω από την πλάτη ήτο υποπόδιο. Σε περίπτωση βλάβης της πολυθρόνας μην κάθεστε στο υποπόδιο ήστα μπράτσα.

10 ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ Αφότου επιβεβαιώσετε ότι όλα τα καλώδια είναι μακριά από το έδαφος, γυρίστε την πλάτη προς τα πίσω σε μια κατάλληλη γωνία με το κέντρο βαρύτητας της πολυθρόνας επάνω στις ρόδες. Τραβήξτε την καρέκλα προς τα εμπρός ήπρος τα πίσω όπως επιθυμείτε, και έπειτα γυρίστε την πίσω στην κανονική γωνία της. Προσοχή: Μην μετακινείτε την πολυθρόνα με τις ρόδες σε ξύλινο πάτωμα, σε τραχύ δάπεδο ήσε δάπεδο με διάκενα. Χρειάζονται δύο άτομα για την μεταφορά της πολυθρόνας. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΔΑΠΕΔΟΥ Ημόνιμη πίεση της καρέκλας στο πάτωμα μπορεί να αφήσει σημάδια. Για να αποφύγετε τέτοια σημάδια, βάλτε ακριβώς κάτω από την καρέκλα ένα κομμάτι ταπέτου. Προσοχή: Μην μετακινείτε την πολυθρόνα με τις ρόδες σε ξύλινο πάτωμα, σε τραχύ δάπεδο ήσε δάπεδο με διάκενα. Χρειάζονται δύο άτομα για την μεταφορά της πολυθρόνας.

11 ΟΔΗΓΟΣΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣΛΑΘΩΝ Πρόβλημα Πιθανή αιτία Λύση Ησυσκευή δεν λειτουργεί όταν την τοποθετείτε στην πρίζα. Ακούγεται ένας μηχανικός ήχος όταν η συσκευή λειτουργεί. Ακούγεται ένας ξαφνικός ήχος όταν ησυσκευή λειτουργεί. Ησυσκευή σταματά ξαφνικά Δεν έχετε ανοίξει τον διακόπτη. Λάθος συνδεσμολογία μεταξύ φίς και πρίζας. Ησυσκευή λειτουργεί κανονικά, αν οθόρυβος είναι μικρός. Ησυσκευή λειτουργεί για μεγαλύτερο από το καθορισμένο χρονικό όριο. Υπάρχει μεγάλη πίεση της συσκευής κατά την διάρκεια του massage. Ησυσκευή έχει λειτουργήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και έκλεισε αυτόματα. Ανοίξτε τον διακόπτη. Ελέγξτε την πρίζακαι δείτε αν το φις έχει τοποθετηθεί σωστά. Δεν χρειάζεται να κάνετε οτιδήποτε. Κλέιστε την συσκευή για τουλάχιστον μισή ώρα. Μειώστε την πίεση κατά την διάρκεια του massage. Κλέιστε την συσκευή για τουλάχιστον μισή ώρα. Σημείωση: αν αποτυγχάνετε να λύσετε το πρόβλημα μετά από τους προαναφερθέντες ελέγχους, παρακαλούμε στείλτε την συσκευή στο service της αντιπροσωπείας για επισκευή.

12 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Πριν από την χρήση. 1. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από την λειτουργία, και συναρμολογήστε την πολυθρόνα σωστά ακολουθώντας τις οδηγίες. 2. Παρακαλούμε ελέγξτε τον διακόπτη να είναι στην θέση off πριν την τοποθέτηση του φις στην πρίζα. Εξοικείωση της διαδικασίας. 1. Μην λειτουργείτε την συσκευή για πολύ ώρα την πρώτη φορά. 2. Αν ηπίεση του massage από την συσκευή είναι μεγάλη και νιώθετε άβολα, τοποθετήστε ένα σκέπασμα (κουβέρτα) στην πλάτη για να μειώσετε την πίεση. Για να παρατείνετε τη ζωή της μηχανής. Οεκτειμημένος χρόνος λειτουργίας της συσκευής είναι 15 λεπτά. Για να παρατείνετε την ζωή της συσκευής, σταματήστε την χρήση της για 20 λεπτά, μετά από κάθε 15λεπτη χρήση. Μετά την χρήση. Κλέιστε την παροχή ρεύματος από τον διακόπτη και αφαιρέστε το φις από την πρίζαμετά από κάθε χρήση. Όροι αποθήκευσης και λειτουργίας. 1. Μην εκτείθετε την συσκευή στο ηλιακό φώς. 2. Μην χρησιμοποιείτε την συσκευή κάτω από υψηλή θερμοκρασία. 3. Μην χρησιμοποιείτε την συσκευή σε υγρό περιβάλλον όπως το λουτρό, την πισίνα ήτο υδρομασάζ. 4. Μην χρησιμοποιείτε την συσκευή σε εξωτερικούς χώρους. 5. Μην χρησιμοποιείτε την συσκευή σε πολύ σκονισμένο ήθερμό περιβάλλον.

13 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Προστασία της πολυθρόνας massage. 1. Μην τοποθετείτε τα χέρια σας μεταξύ των κεφαλών massage όταν ησυσκευή λειτουργεί. 2. Μην κλείνετε τον αεραγωγό της συσκευής με οποιοδήποτε αντικείμενο. 3. Μην χοροπηδάτε στην πλάτη ήστο κάθισμα της συσκευής για να αποφύγετε ζημιά στην συσκευή. Επισκευή. Μην αφαιρείτε ήτοποθετείτε ανταλλακτικά της πολυθρόνας μόνοι σας. Αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα στην συσκευή, στο καλώδιο ήστο φις επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία. Καθαρισμός. Μην χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικό, βενζίνη ήοινόπνευμα για τον καθαρισμό. Καθαρίστε αυτό το προϊόν με ένα στεγνό ύφασμα. Διάφορα. 1. Αν πρέπει να μεταφέρετε την συσκευή σε άλλο χώρο, σιγουρευτείτε ότι δεν λειτούργησε για τουλάχιστον μία ώρα. 2. Παρακαλούμε κλείστε τον διακόπτη και αφαιρέστε το φις από την πρίζααν νιώσετε ότι ησυσκευή δεν λειτουργεί σωστά, και επικοινωνήστε αμέσως με την αντιπροσωπεία. 3. Αν δεν αισθάνεστε καλά, σταματήστε αμέσως την χρήση και επικοινωνήστε με τον γιατρό σας.

14 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Μην χρησιμοποιείτε την συσκευή την τάση δεν είναι ηκατάλληλη. Μην τοποθετείτε το χειριστήριο σε νερό. Υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Μην μην χρησιμοποιείτε την συσκευή, αν ο αεραγωγός θερμοκρασίας είναι κλειστός ήεμποδίζεται από οτιδήποτε. Μην χρησιμοποιείτε την συσκευή σε υγρό περιβάλλον όπως το λουτρό, την πισίνα ήτο υδρομασάζ. Μην χρησιμοποιείτε την συσκευή κάτω από υψηλή θερμοκρασία. Μην τοποθετείτε ήαφαιρείτε το φις με υγρά χέρια. Μην χρησιμοποιείτε την συσκευή, αν το κάλυμμα ήηταπετσαρία είναι κατεστραμμένα. Μην χρησιμοποιείτε την συσκευή, αν ηπρίζαδεν είναι γειωμένη σωστά. Παρακαλούμε κλείστε τον διακόπτη στο off πριν συνδέσετε το φις στην πρίζα. Παρακαλούμε κλείστε τον διακόπτη στο off μόλις σταματήσετε την χρήση, και αφαιρέσετε το φις από την πρίζα. Μην χρησιμοποιήσετε το προϊόν σε απότομες διακοπές ρεύματος. Μην χρησιμοποιήσετε το προϊόν αν αυτό λειτουργεί ανώμαλα, και επικοινωνήστε αμέσως με το service της αντιπροσωπείας.

15 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Μην χρησιμοποιείτε αιχμηρά αντικείμενα, γιατί θα προκαλέσετε ζημιά στους αερόσακους.. Αν αυτό το προϊόν λειτουργεί συνεχώς για πολύ, οπροστάτης θερμοκρασίας θα κλείσει αυτόματα το προϊόν. Πρέπει να χρησιμοποιηθεί πάλι μετά από μισή ώρα. Αν δεν αισθάνεστε καλά, σταματήστε αμέσως την χρήση και επικοινωνήστε με τον γιατρό σας. Ησυσκευή δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί από παιδιά κάτω από δώδεκα ήοι άνθρωποι που δεν είναι ικανοί να ενεργοποιήσουν αυτή τη συσκευή. Μην χρησιμοποιείτε ησυσκευή από έγκυες γυναίκες ήοι γυναίκες που είναι στην περίοδο. Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή από άτομα με κακοήθη όγκο. Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή από άτομα με σοβαρά τραύματα. Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή από άτομα με προβλήματα καρδιάς. Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή από άτομα με οστεοπόρωση ήάλλες παθήσεις των οστών. Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή από άτομα που χρησημοποιούν βηματοδότη. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Όνομα: Πολυθρόνα Massager SL-01A Τάση Εισαγωγής:AC V 50Hz/60Hz Τάση Ρεύματος: 1500W Δομή ασφάλειας: Type I

16 ΕΓΓΥΗΣΗ Δύο (2) έτη Αν ηδυσλειτουργία συμβεί εντός της περιόδου εγγύησης (δύο έτη) και υπό τους ακόλουθους όρους, αυτό το προϊόν θα επισκευαστεί δωρεάν. 1. Αν υπάρχουν σπασμένα μέρη ήδυσλειτουργία κατά το αγορά αυτής της μηχανής. 2. Δυσλειτουργία που εμφανίζεται όταν χρησιμοποιείται κάτω από την καθοδήγηση των οδηγιών λειτουργίας (αλλά οκατασκευαστής δεν είναι αρμόδιος για τη ζημία ως αποτέλεσμα της κακής χρήσης, ήλειτουργία χωρίς την καθοδήγηση των οδηγιών, ή των φυσικών καταστροφών). 3. Ηζημιά είναι σε μέρος που αντικαταστάθηκε από τεχνικό του service της αντιπροσωπείας. 4. Ηεπισκευή γίνει στην έδρα της αντιπροσωπείας. Τηλέφωνα service αντιπροσωπείας: (210)

17 Κρατήστε αυτές τις οδηγίες. Wenzhou Shengli Healthcare Equipment Co., Ltd. Add No.1 Jiaofeng Bei Road, Ouhai Economic America irest Science &Technology Timited 501 Silverside Road, Wilmington, Delaware 19809, USA.

Πολυθρόνα massage. ΟδηγίεςΛειτουργίας

Πολυθρόνα massage. ΟδηγίεςΛειτουργίας Πολυθρόνα massage ΟδηγίεςΛειτουργίας ΜΕΡΗ Μαξιλάρι αυχένα Χειριστήριο Μπράτσο Μαξιλάρι καθίσματος Υποπόδιο Βίδα ρύθμισης κεφαλών μασάζ Αεραγωγός Διακόπτης Ασφάλεια Ρόδα μεταφοράς Καλώδιο & φις ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πολυθρόνα massage. ΟδηγίεςΛειτουργίας

Πολυθρόνα massage. ΟδηγίεςΛειτουργίας ΟδηγίεςΛειτουργίας Πολυθρόνα massage ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του προϊόντος. Παρακαλώ διαβάστε αυτές τις οδηγίες λειτουργίας προκειμένου να ξέρετε προσεκτικά πώς να χρησιμοποιήσει

Διαβάστε περισσότερα

Ζώνη massage ΟδηγίεςΛειτουργίας

Ζώνη massage ΟδηγίεςΛειτουργίας Ζώνη massage ΟδηγίεςΛειτουργίας Ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του προϊόντος. Παρακαλώ διαβάστε αυτές τις οδηγίες λειτουργίας προκειμένου να ξέρετε προσεκτικά πώς να χρησιμοποιήσει αυτό το προϊόν σωστά

Διαβάστε περισσότερα

ΟδηγίεςΛειτουργίας. Μassage πελμάτων

ΟδηγίεςΛειτουργίας. Μassage πελμάτων ΟδηγίεςΛειτουργίας Μassage πελμάτων Ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του προϊόντος. Παρακαλώ διαβάστε αυτές τις οδηγίες λειτουργίας προκειμένου να ξέρετε προσεκτικά πώς να χρησιμοποιήσει αυτό το προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Με τηλεχειριστήριο Τεχνικά Χαρακτηριστικά Υιοθέτηση ψηφιακής τεχνολογίας Αυτόματος συγχρονισμός Δεκαπέντε ρυθμίσεις ταχύτητας Οκτώ επιλογές στις υπέρυθρες ακτίνες Αυτόματος υπολογισμός θερμίδων Μαγνητικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Υγιεινή ζωή κάθε μέρα! Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά προτού να λειτουργήσετε το μηχάνημα και κρατήστε τις για μελλοντική χρήση. Σημείωση: διατηρούμε το δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΗ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Πρώτα πρώτα σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας. Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά προτού να λειτουργήσετε το μηχάνημα και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Πρώτα σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας. Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά προτού να λειτουργήσετε το μηχάνημα και χρησιμοποιήστε τις ως

Διαβάστε περισσότερα

Α31 Πολυθρόνα μασάζ Οδηγίες Λειτουργίας ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Α31 Πολυθρόνα μασάζ Οδηγίες Λειτουργίας ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Α31 Πολυθρόνα μασάζ Οδηγίες Λειτουργίας ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του προϊόντος. Παρακαλώ διαβάστε αυτές τις οδηγίες λειτουργίας προκειμένου να ξέρετε προσεκτικά πώς να

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ

Οδηγίες Χρήσης ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ Οδηγίες Χρήσης ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ Ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτό το προϊόν. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο χρήσης, ώστε να γνωρίζετε πως να χρησιμοποιείτε το προϊόν με ασφάλεια. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ. Οδηγίες Χρήσης

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ. Οδηγίες Χρήσης ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ Οδηγίες Χρήσης Ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτό το προϊόν. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο χρήσης, ώστε να γνωρίζετε πως να χρησιμοποιείτε το προϊόν με ασφάλεια. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

H201 Πολυθρόνα μασάζ - Οδηγίες Πολυθρόνα μασάζ Οδηγίες ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

H201 Πολυθρόνα μασάζ - Οδηγίες Πολυθρόνα μασάζ Οδηγίες ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ H201 Πολυθρόνα μασάζ - Οδηγίες Πολυθρόνα μασάζ Οδηγίες ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του προϊόντος. Παρακαλώ διαβάστε αυτές τις οδηγίες λειτουργίας προκειμένου να ξέρετε προσεκτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BION EXECUTING STANDAR: 6B /6B

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BION EXECUTING STANDAR: 6B /6B ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BION EXECUTING STANDAR: 6B4706.1-2005/6B4706.10-2003 Ευχαριστούμε για την αγορά σας. Διαβάστε αυτές τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε κυρίως τις οδηγίες ασφαλείας για να γίνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του VEKTOR FINLO. Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες προτού να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως www.zampa.gr Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής απαιτεί τους ακόλουθους βασικούς κανόνες ασφαλείας, καθώς υπάρχει κίνδυνος τραυµατισµού ή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Περιγραφή Συσκευών R-826/R-827/R-828 1. ΦΤΕΡΩΤΗ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 3. ΚΛΙΠ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 4. ΒΑΣΗ 5. ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού Συστήματα συναγερμού Εισαγωγή: ΕΛΛΗΝΙΚA Ασύρματο σύστημα συναγερμού Plug and Play πολλαπλών λειτουργιών. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Λειτουργεί με μπαταρίες, χωρίς προσαρμογείς και καλώδια. Ασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σημαντικές οδηγίες για την ασφαλή τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση. Σημαντικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

1964-P-2001 1964-P-2000

1964-P-2001 1964-P-2000 1964-P-2001 1964-P-2000 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ Οδηγίες Εγκατάστασης Μονάδας Τοίχου Keeler Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν σας

Διαβάστε περισσότερα

Τυλίξτε το εσωτερικό του μασάζ γύρω από το λαιμό,τον ώμο ή την πλάτη πριν από κάθε χρήση. Με χτυπήματα χαλαρώνει και ανανεώνει κάθε σημείο.

Τυλίξτε το εσωτερικό του μασάζ γύρω από το λαιμό,τον ώμο ή την πλάτη πριν από κάθε χρήση. Με χτυπήματα χαλαρώνει και ανανεώνει κάθε σημείο. Μασάζ για λαιμό και ώμο Οδηγίες χρήσης Τυλίξτε το εσωτερικό του μασάζ γύρω από το λαιμό,τον ώμο ή την πλάτη πριν από κάθε χρήση. Με χτυπήματα χαλαρώνει και ανανεώνει κάθε σημείο. -Δυναμικό drum-massage

Διαβάστε περισσότερα

A38 Πολυθρόνα Μασάζ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

A38 Πολυθρόνα Μασάζ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ A38 Πολυθρόνα Μασάζ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του προϊόντος. Παρακαλώ διαβάστε αυτές τις οδηγίες λειτουργίας προκειμένου να ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν σωστά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή

Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή Αρ. μοντέλου ES-SA40 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης. Ελληνικά Σημαντικές πληροφορίες Πριν από

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πριν εγκαταστήσετε και χρησιμοποιήσετε τον αφυγραντήρα, παρακαλώ διαβάστε το εγχειρίδιο χρήστη προσεκτικά. Φυλάξτε το σε ασφαλές μέρος για μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτό το προϊόν. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά, ώστε να γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν σωστά πριν από τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

Μ-844 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ Μ-844 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ. Οδηγίες Λειτουργίας. Πριν λειτουργήσετε την πολυθρόνα, παρακαλούμε διαβάστε ολόκληρο αυτό το εγχειρίδιο

Μ-844 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ Μ-844 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ. Οδηγίες Λειτουργίας. Πριν λειτουργήσετε την πολυθρόνα, παρακαλούμε διαβάστε ολόκληρο αυτό το εγχειρίδιο Μ-844 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ Μ-844 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ Οδηγίες Λειτουργίας Πριν λειτουργήσετε την πολυθρόνα, παρακαλούμε διαβάστε ολόκληρο αυτό το εγχειρίδιο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Βασικές προφυλάξεις που

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε διαβάστε προσεχτικά το εγχειρίδιο χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε την πολυθρόνα. Φυλάξτε το για μελλοντική χρήση.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεχτικά το εγχειρίδιο χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε την πολυθρόνα. Φυλάξτε το για μελλοντική χρήση. ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ MASSAGE X-FIT 301 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Σας ευχαριστούμε για την αγορά της πολυθρόνας μασάζ. Χρησιμοποιώντας το ολοκληρωμένο ψηφιακό σύστημα, η πολυθρόνα σας προσφέρει ένα ατομικό μασάζ. Μέσω

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ NUORO ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΗ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ NUORO ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ NUORO ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΗ Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650018687 / 5202650018694 2 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΑΞΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. A26 Πολυθρόνα Μασάζ Εγχειρίδιο Λειτουργίας

ΦΥΛΑΞΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. A26 Πολυθρόνα Μασάζ Εγχειρίδιο Λειτουργίας ΦΥΛΑΞΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ A26 Πολυθρόνα Μασάζ Εγχειρίδιο Λειτουργίας Ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του προϊόντος. Παρακαλώ διαβάστε αυτές τις οδηγίες λειτουργίας προκειμένου να ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

CES 5062 60 2B. Energy Under Control. D.MITSOTAKIS & Co

CES 5062 60 2B. Energy Under Control. D.MITSOTAKIS & Co CES 5062 60 2B ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΣΥΝ ΕΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Energy Under Control D.MITSOTAKIS & Co Για την ασφάλειά σας Το αερόθερµο είναι µια συµπληρωµατική πηγή θέρµανσης για το σπίτι. Πρέπει να χρησιµοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

CONVECTOR MODEL:R-012

CONVECTOR MODEL:R-012 CONVECTOR Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MODEL:R-012 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Convector δαπέδου µε µοτέρ turbo και θερµοστάτη ΙΣΧΥΣ: 2000W ΤΑΧΗ/ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ: AC 230V 50Hz ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ιαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες πριν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ NUORO ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΗ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ NUORO ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ NUORO ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΗ Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650018687 / 5202650018694 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 12 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος

Διαβάστε περισσότερα

Panels PM. Ηλεκτρική σύνδεση Τα πάνελ παρέχονται με ένα εύκαμπτο καλώδιο με φις.

Panels PM. Ηλεκτρική σύνδεση Τα πάνελ παρέχονται με ένα εύκαμπτο καλώδιο με φις. 1 2 3 Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά ή επικίνδυνες καταστάσεις. Κάθε χρήση του προϊόντος εκτός των Panels PM προδιαγραφών

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΤΥΦΤΗ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΡΟΔΙΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΤΥΦΤΗ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΡΟΔΙΑ www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΤΥΦΤΗ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΡΟΔΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: CLOJ-S120P20 CLOJ-S120 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής και διατηρήστε

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Ελληνικός οδηγός χρήσης PRO CS-80E... 2 Κύριες λειτουργίες και διακριτικά χαρακτηριστικά... 2 Εμφάνιση... 2 Προδιαγραφές...

Περιεχόμενα. Ελληνικός οδηγός χρήσης PRO CS-80E... 2 Κύριες λειτουργίες και διακριτικά χαρακτηριστικά... 2 Εμφάνιση... 2 Προδιαγραφές... Περιεχόμενα. Ελληνικός οδηγός χρήσης PRO CS-80E.... 2 Κύριες λειτουργίες και διακριτικά χαρακτηριστικά.... 2 Εμφάνιση.... 2 Προδιαγραφές.... 2 Χρήση πίνακα ελέγχου.... 3 Προφυλάξεις ασφαλείας και κανόνες

Διαβάστε περισσότερα

ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Λεπίδα για τη μύτη Διακόπτης ON/OFF Κυρίως σώμα Λεπίδα για φαβορίτες Κεφαλή Βούρτσα Σχ.1 Θέση μπαταρίας Θήκη ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX 2500 2 3 4 5 6 Τεχνικά χαρακτηριστικά Τάση 230V/50Hz Ισχύς 1800W Ταχύτητα 4500rpm Δυνατότητα κοπής 43mm Διάμετρος δίσκου 250mm Διαστάσεις Τραπεζιού

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ. Μοντέλο: HB989. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ. Μοντέλο: HB989. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ Μοντέλο: HB989 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Πριν τη χρήση ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κ. Ι. ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ Α.Ε. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 87 115 28 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ 210 77 02 332 FAX: 210 77 5 529 E-mail: info@taousianis.gr www.taousianis.gr INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FX 03 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ FX-03

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000

Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000 Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000 Τεχνικά χαρακτηριστικά. 1. Ελάχιστη πίεση λειτουργίας 0,5bar Μέγιστη πίεση λειτουργίας 12bar 2. Μέγιστη θερμοκρασία νερού 40 ο C. Τοποθέτηση: 1. Αφαιρέστε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω παρατηρήσεις προκειμένου αφενός μεν να αποφευχθούν ατυχήματα από κακή λειτουργία αφετέρου δε να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα. 1. Βεβαιωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 1.1 Προειδοποίηση 1 1.2 Σημασία των συμβόλων προειδοποίησης ασφαλείας 2 1.3 Προειδοποιήσεις για το ηλεκτρικό ρεύμα 2 1.4 Προειδοποιήσεις για τη χρήση 3 1.5 Προειδοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Bfn8000 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 3 ΣΕ 1. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

Bfn8000 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 3 ΣΕ 1.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Bfn8000 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 3 ΣΕ 1 Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual GR Οδηγίες ασφαλείας Για την ορθή χρήση του ανεμιστήρα, την μείωση των πιθανοτήτων εκδήλωσης πυρκαγιάς, ηλεκτροπληξίας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για σκούπα στάχτης 20Lt BAC2000

Οδηγίες χρήσης για σκούπα στάχτης 20Lt BAC2000 Οδηγίες χρήσης για σκούπα στάχτης 20Lt BAC2000 Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πριν την λειτουργία. Δίνει σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια, την χρήση και την συντήρηση του μηχανήματος. Εάν υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

Εξομοιωτής Ιππασίας ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

Εξομοιωτής Ιππασίας ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Εξομοιωτής Ιππασίας ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ I. Εισαγωγή II. Κατασκευαστικές εξηγήσεις III. Ετοιμασία πριν από τη χρήση IV. Μέθοδος εφαρμογής V. Ζητήματα που χρήζουν προσοχής VI. Αντιμετώπιση προβλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Καθαρίστε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Αποχυμωτής R-434 Rohnson. Οδηγίες χρήσης. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή.

Αποχυμωτής R-434 Rohnson. Οδηγίες χρήσης. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή. Αποχυμωτής R-434 Rohnson Οδηγίες χρήσης Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή. Περιγραφή Συσκευής 1. Πιεστήρας 2.Διαφανές κάλυμμα 3. Φίλτρο αποχύμωσης 4. Βάση φίλτρου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν

Διαβάστε περισσότερα

Energy Under Control

Energy Under Control ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΣΥΝ ΕΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Energy Under Control D.MITSOTAKIS & Co Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Για την ασφάλειά σας Η συσκευή έχει δύο λειτουργίες: θέρµανσης/ στεγνώµατος πετσετών και συµπληρωµατικής θέρµανσης

Διαβάστε περισσότερα

HERENTHAL. Tοστιέρα Γκριλ HT-PME2000. Οδηγίες Χρήσης

HERENTHAL. Tοστιέρα Γκριλ HT-PME2000. Οδηγίες Χρήσης HERENTHAL Tοστιέρα Γκριλ HT-PME2000 Οδηγίες Χρήσης Ασφάλεια Ελέγξτε ότι η τάση τροφοδοσίας ρεύματος συμφωνεί με αυτήν που αναγράφεται στη συσκευή και στις οδηγίες χρήσης Αφαιρέστε τη συσκευή από την πρίζα

Διαβάστε περισσότερα

Ανεµιστήρας 16 ιντσών µε ορθοστάτη EFW16P. Βιβλίο οδηγιών

Ανεµιστήρας 16 ιντσών µε ορθοστάτη EFW16P. Βιβλίο οδηγιών Ανεµιστήρας 16 ιντσών µε ορθοστάτη EFW16P Βιβλίο οδηγιών Μάθετε τον ανεµιστήρα σας ιαβάστε τις οδηγίες αυτές και επιθεωρήστε καλά τις εικόνες πριν χρησιµοποιήσετε τον ανεµιστήρα σας. Μπροστινό προστατευτικό

Διαβάστε περισσότερα

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο UHR-835 ΜΗΝ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ Αφαιρέστε το καλοριφέρ και όλα τα παρελκόμενα από τη συσκευασία. 1. Γυρίστε το καλοριφέρ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιµοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να ακολουθείτε βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συµπεριλαµβανοµένων και των ακολούθων:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Περιγραφή Προϊόντος Το ψηφιακό χειριστήριο/θερμοστάτης JH χρησιμοποιείται κυρίως στην ηλεκτροθερμική θέρμανση για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Μπορεί να εγκατασταθεί τόσο

Διαβάστε περισσότερα

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά τη συσκευή. Τοποθετήστε τη συσκευή σε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: CLF-20WRC, CLF-26WRC, CLF-26SE

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: CLF-20WRC, CLF-26WRC, CLF-26SE www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: CLF-20WRC, CLF-26WRC, CLF-26SE ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

6. Η συσκευή αυτή δεν πρέπει να χρησιµοποιείται από άτοµα (συµπεριλαµβανοµένων και παιδιών) µε µειωµένες αισθητηριακές ικανότητες, ή χαµηλή νοητική ικ

6. Η συσκευή αυτή δεν πρέπει να χρησιµοποιείται από άτοµα (συµπεριλαµβανοµένων και παιδιών) µε µειωµένες αισθητηριακές ικανότητες, ή χαµηλή νοητική ικ ΣΙ ΕΡΟ ΑΤΜΟΥ MOD. R-390 Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και το σχεδιάγραµµα της συσκευής, πριν τη πρώτη χρήση. Προσοχή: 1. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο πριν χρησιµοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση. και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση. και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Πριν χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική συσκευή, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Μην καλύπτετε την αριθμομηχανή όταν αυτή είναι ενεργοποιημένη, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπερθέρμανση.

Μην καλύπτετε την αριθμομηχανή όταν αυτή είναι ενεργοποιημένη, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπερθέρμανση. 1260 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Οδηγίες ασφάλειας Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήσης. Η αριθμομηχανή σας είναι ένα πολύ εξελιγμένο κομμάτι εξοπλισμού. Ποτέ μην προσπαθήσετε να το επισκευάσετε μόνοι

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Mοντέλο: UHC-862 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής και φυλάξτε τες για μελλοντική χρήση ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M

ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M (220-240V~50/60HZ 9 φέτες: 2000Watt 13 φέτες: 2500 Watt) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τες για μελλοντική αναφορά Η εταιρία δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε μια ηλεκτρική συσκευή, θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε τις βασικές προφυλάξεις, περιλαμβανομένων των ακόλουθων:

Διαβάστε περισσότερα

XD100. Εγχειρίδιο Χρήσης Συσκευής Αποστείρωσης Αναπνευστικών Συσκευών. της

XD100. Εγχειρίδιο Χρήσης Συσκευής Αποστείρωσης Αναπνευστικών Συσκευών. της Εγχειρίδιο Χρήσης Συσκευής Αποστείρωσης Αναπνευστικών Συσκευών XD100 της Αυτό το εγχειρίδιο χρήσης παρέχει πληροφορίες λειτουργίας, τακτικής συντήρησης και ασφάλειας. Διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΗΛΙΑΚΩΝ 2 ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ 1 ΕΝΤΟΛΗ SELTRON SGC14

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΗΛΙΑΚΩΝ 2 ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ 1 ΕΝΤΟΛΗ SELTRON SGC14 ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΗΛΙΑΚΩΝ 2 ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ 1 ΕΝΤΟΛΗ SELTRON SGC14 1. Πρόλογος Οι ψηφιακοί διαφορικοί θερμοστάτες ηλιακών της SELTRON λειτουργούν με μικροεπεξεργαστή, διαθέτουν απόλυτη ακρίβεια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA UHM-782

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA UHM-782 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA UHM-782 Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε τα προιόντα μας. Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή! Ⅰ. Παρουσίαση συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΕΛ) Σειρά: Convection

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΕΛ) Σειρά: Convection ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΕΛ) Σειρά: Convection Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση. Φυλάξτε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση. Αυτές οι οδηγίες χρήσης ισχύουν για τα ακόλουθα

Διαβάστε περισσότερα

Ανεµιστήρας γραφείου 12 ιντσών EFW12D. Βιβλίο οδηγιών

Ανεµιστήρας γραφείου 12 ιντσών EFW12D. Βιβλίο οδηγιών Ανεµιστήρας γραφείου 12 ιντσών EFW12D Βιβλίο οδηγιών Μάθετε τον ανεµιστήρα σας ιαβάστε τις οδηγίες αυτές και επιθεωρήστε καλά τις εικόνες πριν χρησιµοποιήσετε τον ανεµιστήρα σας. Μπροστινό προστατευτικό

Διαβάστε περισσότερα

Bfn2000 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

Bfn2000 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Bfn2000 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες ασφαλείας Για την ορθή χρήση του ανεμιστήρα, την μείωση των πιθανοτήτων εκδήλωσης πυρκαγιάς, ηλεκτροπληξίας

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone IP004 Sweex Wireless Internet Phone Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Wireless Internet Phone. Αυτό το Τηλέφωνο Διαδικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Θερμοπομπός Panel

Ηλεκτρικός Θερμοπομπός Panel Ηλεκτρικός Θερμοπομπός Panel Οδηγίες χρήσης Μοντέλο : UHP-772 Διαβάστε και αποθηκεύστε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση ΜΗΝ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟΝ ΘΕΡΜΟΜΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

CC 601. Εγχειρίδιο Χρήσης

CC 601. Εγχειρίδιο Χρήσης Εγχειρίδιο Χρήσης Οδέσους Α.Ε. www.odesus.gr Ανθ.Σταµ.Ρεγκούκου 17 - Τρείς Γέφυρες, 111 45 - Αθήνα τηλ. 210.32.27.140, 210.32.29.592, φαξ. 210.32.26.808 Μυκόνου 7 & Υδρας 41, 546 38 - Θεσσαλονίκη τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Βραστήρας D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Προσοχή: Πριν εγκαταστήσετε και χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας, θα πρέπει να διαβάσετε αυτές τις οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6 µ. µ µ, µ µ µ. µ µ µ. µ µ., µ. LOHAS T5 LOHAS T6 Διάδρομος ALPINE LOHAS T5, Τ6 - Εγχειρίδιο Χρήστη σελ. 2 αριστερά εμπρός δεξιά Διάδρομος

Διαβάστε περισσότερα

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρικό τσάκι KH 1117 Käyttöohje Sähkötakka KH 1117 Bruksanvisning Elektrisk kamin KH

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρικό τσάκι KH 1117 Käyttöohje Sähkötakka KH 1117 Bruksanvisning Elektrisk kamin KH D S Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρικό τσάκι KH 1117 Käyttöohje Sähkötakka KH 1117 Bruksanvisning Elektrisk kamin KH 1117 ➂ ➁ ➀ ➃ ➄ Υποδείξεις ασφαλείας Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας!

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Οι οδηγίες αυτές θα πρέπει να διαβαστούν προσεκτικά και να φυλαχθούν για μελλοντική χρήση. Δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν με την

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών Oδηγίες χρήσεως Σεσουάρ μαλλιών GR 8 1 7 6 2 3 4 5 2 GR Σεσουάρ μαλλιών Σύνδεση με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος Η συσκευή αυτή πρέπει να συνδέεται μόνο με γειωμένη πρίζα, εγκατεστημένη σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Τοποθετήστε το προϊόν κάθετα σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο, κρατώντας μια ελάχιστη απόσταση 50 cm από τοίχους ή άλλα εμπόδια. Συνδέστε το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078 ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση μιας ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει πάντα να τηρούνται βασικά μέτρα ασφαλείας, συμπεριλαμβανόμενων των εξής: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΥMΜΑΤΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ (ΗΛΕΚ. ΚΟΥΒΕΡΤΑ) Η συσκευή θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο ως υπόστρωμα και για την πρόληψη ζαρωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΦΡΑΠΙΕΡΑ Με ρυθμιζόμενο ύψος Μοντέλο: CM-6058 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά Σημαντικές ειδοποιήσεις ΟΔΗΓΙΕΣ 1. Για να αποφύγετε τραυματισμό από κακή χρήση, διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος. 1 Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν συνδέσετε το μηχάνημα. 2

Διαβάστε περισσότερα

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου!

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου! BeoLab 7 1 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του ηχείου όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Προστασία ηχείου Το ηχείο διαθέτει ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650077585 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 12 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Στραμμένο προς τα πίσω ECE R44 04. 0 + 0-13 kg 0-12 μήνες

Στραμμένο προς τα πίσω ECE R44 04. 0 + 0-13 kg 0-12 μήνες Στραμμένο προς τα πίσω Εγχειρίδιο χρήστη ECE R44 04 Ομάδα Βάρος Ηλικία 0 + 0-13 kg 0-12 μήνες 1 Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το BeSafe izi Sleep ISOfix Η BeSafe έχει αναπτύξει αυτό το κάθισμα με μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: XB9115G

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: XB9115G ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: XB9115G ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Όταν χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική συσκευή, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βασικά μέτρα ασφαλείας: 1. Διαβάστε όλες τις οδηγίες. 2.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης ΒΡΗ1000

Οδηγίες Χρήσης ΒΡΗ1000 Οδηγίες Χρήσης ΒΡΗ1000 Τεχνικά χαρακτηριστικά Ισχύς Ταχύτητα περιστροφής εν κενό Κτυπήματα το λεπτό Ισχύς κτυπήματος Τύπος υποδοχέα τρυπανιού και εργαλείου Μέγιστη δυνατότητα τρυπήματος Βάρος 620W 0-870

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε για την επιλογή του συστήματος Home Theater Innovator S51337. Το σύστημα αυτό συνδέεται με το PC, DVD Player, CD/MP3,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ V 10. Oδηγίες χρήσης. Περιεχόμενα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ V 10. Oδηγίες χρήσης. Περιεχόμενα ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ V 10 Oδηγίες χρήσης Περιεχόμενα Σύντομη εισαγωγή 2 Εξαρτήματα, κουμπιά ελέγχου και ενδεικτικά της συσκευής 2 Σημαντικές οδηγίες για την ασφάλεια σας 3 Λειτουργίες καταμέτρησης

Διαβάστε περισσότερα

3D Μαρκαδόρος. Οδηγός Γρήγορης Έναρξης

3D Μαρκαδόρος. Οδηγός Γρήγορης Έναρξης 3D Μαρκαδόρος Οδηγός Γρήγορης Έναρξης 1 Οδηγίες ασφάλειας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΓΚΑΥΜΑΤΩΝ: Τα εξαρτήματα αυτού του προϊόντος ζεσταίνονται πολύ κατά τη διάρκεια της χρήσης (αγγίζουν θερμοκρασία περίπου

Διαβάστε περισσότερα

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ 1. Καπάκι Μπαταρίας 2. Διακόπτης Κλειδώματος 3. Καπάκι Συνδετήρα USB 4. Συνδετήρας USB 5. Άναμμα/Σβήσιμο και Αναπαραγωγή/Παύση (Play/Pause) 6. Ένταση φωνής 7. MENU 8. Fn A->B

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για ψεκαστήρα πλάτης μπαταρίας 16Lt

Οδηγίες χρήσης για ψεκαστήρα πλάτης μπαταρίας 16Lt Οδηγίες χρήσης για ψεκαστήρα πλάτης μπαταρίας 16Lt Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr.:010395 Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πριν την λειτουργία. Προσοχή! Ο ψεκαστήρας έχει

Διαβάστε περισσότερα

Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής

Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής Οδηγίες χρήσης ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση του μηχανήματος και φυλάξτε αυτές σε ασφαλές μέρος για μελλοντική αναφορά. Η

Διαβάστε περισσότερα

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν για πρώτη φορά και φυλάξετε τη συσκευή σε ασφαλές μέρος, για να

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C. P/N: 700351626(09.03) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ: Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά και απευθυνθείτε στις

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 1

BeoLab 12. BeoLab 12 1 BeoLab 12 BeoLab 12 1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Το προϊόν απενεργοποιείται

Διαβάστε περισσότερα