Πολυθρόνα massage. ΟδηγίεςΛειτουργίας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πολυθρόνα massage. ΟδηγίεςΛειτουργίας"

Transcript

1 ΟδηγίεςΛειτουργίας Πολυθρόνα massage

2 ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του προϊόντος. Παρακαλώ διαβάστε αυτές τις οδηγίες λειτουργίας προκειμένου να ξέρετε προσεκτικά πώς να χρησιμοποιήσει αυτό το προϊόν σωστά πριν από τη λειτουργία. Παρακαλώ δώστε περισσότερη προσοχή σε κάποια σημαντική προειδοποίηση ασφάλειας και κρατήστε αυτό το βιβλίο για τη μελλοντική χρήση. Σημείωση: Ηεπιχείρησή μας διατηρεί το δικαίωμα να αναθεωρήσει το σχέδιο και την περιγραφή αυτού του προϊόντος χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.

3 ΜΕΡΗ Μαξιλάρι πλάτης Μπράτσο Μαξιλάρι αυχένα Είσοδος κέρματος Έξοδος κέρματος Οθόνη ένδειξης Κάλυμμα πλάτης Χειριστήριο Μαξιλάρι καθίσματος Υποπόδιο Αεραγωγός Διακόπτης Ασφάλεια Καλώδιο Φις Ρόδα μεταφοράς Καλώδιο δεδομένων

4 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Χτυπώντας, κινώντας και πιέζοντας, οοδηγός πλάτης κινούμενος επάνω και κάτω. Μοτέρ massage γλουτών Κεφαλές για massage με ελαφρύ χτύπημα Μετακινούμενο massage κνήμης και αστραγάλων

5 ΜΕΘΟΔΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Αυτόματα massage στο επάνω μέρος του σώματος. Χειροκίνητα massage στο επάνω μέρος του σώματος. Δόνηση γλουτών. Μάλαξη γλουτών. Κίνηση κνήμης Άνοδος και κάθοδος του υποπόδιου. Άνοδος και κάθοδος της πλάτης.

6 ΜΕΘΟΔΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ MASSAGE ΣΕ ΟΛΑ ΤΑΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ 1. Αυτόματα Massage σε αυχένα και ώμους με κίνηση. Αυχένα & ώμων: για να ξεκινήσετε αυτόματα το massage στην περιοχή αυχένα και ώμων. Πλάτη και μέση: για να ξεκινήσετε αυτόματα το massage στην περιοχή πλάτης και μέσης. Επάνω μέρος του σώματος: για να ξεκινήσετε αυτόματα το massage σε όλο το επάνω μέρος του σώματος. 2. Χειροκίνητα Massage στο επάνω μέρος του σώματος. Μαλάξεις (knead): για να ξεκινήσετε massage με μαλάξεις. Κίνηση ( ταχύτητα) : οι επιλογές ταχύτητας είναι, αργά κανονικά και γρήγορα. Οι επιλογές υπάρχουν όταν είστε στην αυτόματη επιλογή. 3. Massage γλουτών με δόνηση. Γλουτών: για να ξεκινήσετε το massage στην περιοχή των γλουτών. Intensity ( ένταση) : οι επιλογές έντασης είναι, αδύναμη, κανονική και έντονη. 4. Massage μηρών με χτύπημα. Μηρών: για να ξεκινήσετε το massage στην περιοχή των μηρών. Intensity ( ένταση) : οι επιλογές έντασης είναι, αδύναμη, κανονική και έντονη. 5. Massage κνήμης με κίνηση. Κνήμης: για να ξεκινήσετε το massage στην περιοχή της κνήμης. Πιέστε αυτό το πλήκτρο για να αλλάξετε την ταχύτητα αυτόματα, πιέστε το πλήκτρο speed για να επιλέξετε συγκεκριμένη ταχύτητα. Speed ( ταχύτητα) : οι επιλογές ταχύτητας είναι, αργά κανονικά και γρήγορα. ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΠΟΔΙΟΥ. 6. Ηάνοδος και ηκάθοδος του υποπόδιου. Άνοδος: πιέστε το πλήκτρο με τον δείκτη προς τα επάνω, για να μετακινήσετε το υποπόδιο προς τα επάνω αργά, αφήστε το πλήκτρο για να σταματήσει ηάνοδος του υποπόδιου. Μόλις το υποπόδιο ανέβει στην υψηλότερη θέση, οεπάνω δείκτης ανάβει. Κάθοδος: πιέστε το πλήκτρο με τον δείκτη προς τα κάτω, για να μετακινήσετε το υποπόδιο προς τα κάτω αργά, αφήστε το πλήκτρο για να σταματήσει ηκάθοδος του υποπόδιου. Μόλις το υποπόδιο κατέβει στην χαμηλότερη θέση, οκάτω δείκτης ανάβει. 7. Ηάνοδος και ηκάθοδος της πλάτης. Άνοδος: πιέστε το πλήκτρο με τον δείκτη προς τα επάνω, για να μετακινήσετε την πλάτη προς τα επάνω αργά, αφήστε το πλήκτρο για να σταματήσει ηάνοδος της πλάτης. Μόλις ηπλάτη ανέβει στην υψηλότερη θέση, οεπάνω δείκτης ανάβει. Κάθοδος: πιέστε το πλήκτρο με τον δείκτη προς τα κάτω, για να μετακινήσετε την πλάτη προς τα κάτω αργά, αφήστε το πλήκτρο για να σταματήσει ηκάθοδος της πλάτης. Μόλις ηπλάτη κατέβει στην χαμηλότερη θέση, οκάτω δείκτης ανάβει.

7 ΑΝΟΙΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ Τραβήξτε την πλάτη μέχρι να κλειδώσει στην επάνω θέση της, κάνοντας ένα χαρακτηριστικό ήχο (κλικ), καθώς κλειδώνει. ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ Πιέστε με το πέλμα σας, την ασφάλεια αναδίπλωσης της πλάτης, που βρίσκετε στο κάτω μέρος της πολυθρόνας. Πιέστε την πλάτη απαλά προς τα εμπρός μέχρι να κλείσει. Προειδοποίηση: Μην τοποθετείτε το χειριστήριο στο κάθισμα κατά την αναδίπλωση της πλάτης.

8 ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ Τομαξιλάρι αυχένα και πλάτης (προτείνεται) μειώνει τη ένταση του λαιμού και του ώμου σας, αλλά μπορείτε να αποφασίσετε την αφαίρεσή του ήόχι σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες. Τοφερμουάρ συνδέει το πίσω μαξιλάρι. Ηαυτοκόλλητη ταινία συνδέει το μαξιλάρι αυχένα και πλάτης. Μαξιλάρι απόστασης. Αν ηένταση του massage είναι έντονη για εσάς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαξιλάρι απόστασης όπως φαίνεται στο σχέδιο. Μαξιλάρι απόστασης. Προειδοποίηση: Μην αφαιρείτε το μαξιλάρι της πλάτης, κίνδυνος για πρόβλημα στη μέση σας.

9 ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ Μετακινώντας την πλάτη προς τα κάτω. Πιέστε το πλήκτρο downward και κατέβάστε την πλάτη προς τα πίσω και κάτω αργά μέχρι το επιθυμητό σημείο. Αφήστε το πλήκτρο και ηπλάτη θα σταματήσει. Μετακινώντας την πλάτη προς τα επάνω. Πιέστε το πλήκτρο upward και ανεβάσετε την πλάτη προς τα επάνω αργά μέχρι το επιθυμητό σημείο. Αφήστε το πλήκτρο και ηπλάτη θα σταματήσει. Προειδοποίηση: Μην ασκήστε οποιαδήποτε πίεση εκτός από το σώμα σας στην πλάτη ενώ αυξάνεται.

10 ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΥΠΟΠΟΔΙΟ Μετακινώντας το υποπόδιο προς τα κάτω. Πιέστε το πλήκτρο downward και κατέβάστε το υποπόδιο προς τα κάτω αργά μέχρι το επιθυμητό σημείο. Αφήστε το πλήκτρο και το υποπόδιο θα σταματήσει. Μετακινώντας το υποπόδιο προς τα επάνω. Πιέστε το πλήκτρο upward και ανεβάσετε το υποπόδιο προς τα επάνω αργά μέχρι το επιθυμητό σημείο. Αφήστε το πλήκτρο και το υποπόδιο θα σταματήσει. Προειδοποίηση: Μην επιτρέπεται σε παιδιά να παίζουν κάτω από την πλάτη ήτο υποπόδιο. Σε περίπτωση βλάβης της πολυθρόνας μην κάθεστε στο υποπόδιο ήστα μπράτσα.

11 ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Αρχικά, εγκαταστήστε την πολυθρόνα σωστά (παρακαλούμε αφήστε αρκετό χώρο: τουλάχιστον 80 εκατοστά από τις ρόδες μεταφοράς στην πίσω πλευρά και 30 εκατοστά από το εμπρός μέρος της βάσης). Ηαπόσταση είναι για την πλάτη και το υποπόδιο. Συνδέστε τον κερματοδέκτη με την πολυθρόνα με το καλώδιο δεδομένων. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι συνδέθηκε σωστά. ΣχέδιοΑ Ανοίξτε την εμπρός πόρτα του κερματοδέκτη (ή την πίσω, ανάλογα το μοντέλο), υπάρχει ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα με δύο τετράδες διακοπτών. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης. Σχέδιο Β ηλεκτρονικό κύκλωμα Σημείωση: Μην κάνετε οποιαδήποτε ρύθμιση με το καλώδιο στην πρίζα.

12 ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΗ Οι ρυθμίσεις πρέπει να γίνονται πάντα με το ρεύμα κλειστό. Απαγορεύεται να είναι το φις στην πρίζα. Για να τοποθετήσετε τον κερματοδέκτη συμπεριλαμβανομένων και των διακοπτών του ηλεκτρονικού κυκλώματος, παρακαλούμε δείτε το κάτωθι σχέδιο: Σχέδιο Ι: 1. Ηεπάνω σειρά διακοπτών είναι διακόπτες χρόνου και ρυθμίζουν τον χρόνο λειτουργίας από την στιγμή της εκκίνησης. 2. Ηκάτω σειρά διακοπτών αντιπροσωπεύουν τον αριθμό των κερμάτων που απαιτούνται για να ξεκινήσει ηλειτουργία της πολυθρόνας. Σχέδιο Ι: Ηλεκτρονικό κύκλωμα Διακόπτες χρόνου άσκησης. Διακόπτες εκκίνησης.

13 ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΗ 1. Πως θα εγκαταστήσετε την ποσότητα των κερμάτων. Αυτή ησυσκευή περιλαμβάνει τέσσερις διακόπτες. Αλλάζοντας την θέση των διακοπτών (επάνω ήκάτω) προετοιμάζειτην συσκευή να δεχτείτην μικρότερη ποσότητα κερμάτων για να λειτουργήσει. Υπάρχουν 16 επολογές (από 1 έως 16 κέρματα). Οχρήστης μπορεί να επιλέξει οποιαδήποτεθέση. Παρακαλούμε δείτε την Μορφή 1,(0 σημαίνει οδιακόπτης επάνω και 1 σημαίνει οδιακόπτης κάτω). 2. Πως θα εγκαταστήσετε τον χρόνο άσκησης. Αυτή ησυσκευή περιλαμβάνει τέσσερις διακόπτες. Αλλάζοντας την θέση των διακοπτών (επάνω ήκάτω) προετοιμάζειτην συσκευή να δεχτείτον χρόνο άσκησηςμετάτηνέναρξη. Υπάρχουνσυνολικά 16 διαφορετικέςεπολογές (χρονικοί περίοδοι) είναι 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 25 λεπτά. Οχρήστης μπορεί να επιλέξει οποιαδήποτε επιλογή. Περισσότερα τοποθετημένα κέρματα αυξάνουν τον συνολικό χρόνο massage. Παρακαλούμε δείτε την Μορφή 2,(0 σημαίνει οδιακόπτης επάνω και 1 σημαίνει οδιακόπτης κάτω). Σημείωση: ημεγαλύτερη χρονική επιλογή είναι 99 λεπτά.

14 ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΗ Μορφή 1. Μορφή 2. Ηθέση των τεσσάρων διακόπτων εκκίνησης. Ποσότητα κερμάτων Ηθέση των τεσσάρων διακόπτων χρόνου. Χρόνος άσκησης Λεπτό 0 σημαίνει οδιακόπτης επάνω και 1 σημαίνει οδιακόπτης κάτω.

15 ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΗ Γιαπαράδειγμα: Γιανατοποθετήσετε 3 κέρματα, με 8 λεπτάσανελάχιστοχρόνο massage, η τοποθέτηση των διακοπτών των κερμάτων θα είναι όπως ηφόρμα ΙΙΙ, και του χρόνου massage όπως η Φόρμα IV. Οι θέσεις των διακοπτών θα είναι όπως το Σχέδιο ΙΙ. Φόρμα Ι. Το σχέδιο των 4 διακοπτών κερμάτων. Αριθμός κερμάτων. Το σχέδιο των 4 διακοπτών χρόνου. Χρόνος λειτουργίας. Ηλεκτρονικό κύκλωμα Διακόπτες χρόνου άσκησης. Διακόπτες εκκίνησης. Ηλειτουργία ξεκινά από τον κερματοδέκτη, οοποίος μετρά την ποσότητα νομισμάτων που τοποθετεί οχρήστης. και ομετρητής δεν μπορεί να ρυθμιστεί σε μηδέν.

16 Βήμα 1. Ανοίγωντας την συσκευή. 1. Τοποθετήστε το φις στην πρίζα. 2. Ανοίξτε τον διακόπτη που βρίσκεται δίπλα στο μπράτσο. Ηπολυθρόνα massage θα ελέγξει αυτόματα, και θα περάσει σε κατάσταση αναμονής. Βήμα 2. Massage. Ρίξτε τα απαιτούμενα κέρματα στον κερματοδέκτη για να ξεκινήσει ηλειτουργία της πολυθρόνας massage. Επιλέξτε την επιθυμητή λειτουργία από το χειριστήριο Διακόπτης.Βήμα 3. Κλείνωντας την συσκευή. 1. Σταματήστε την λειτουργία του massage. 2. Κλείστε τον διακόπτη που βρίσκεται δίπλα στο μπράτσο. 3. Αφαιρέστε το φις από την πρίζα.

17 ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ Αφότου επιβεβαιώσετε ότι όλα τα καλώδια είναι μακριά από το έδαφος, γυρίστε την πλάτη προς τα πίσω σε μια κατάλληλη γωνία με το κέντρο βαρύτητας της πολυθρόνας επάνω στις ρόδες. Τραβήξτε την καρέκλα προς τα εμπρός ήπρος τα πίσω όπως επιθυμείτε, και έπειτα γυρίστε την πίσω στην κανονική γωνία της. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΔΑΠΕΔΟΥ Ημόνιμη πίεση της καρέκλας στο πάτωμα μπορεί να αφήσει σημάδια. Για να αποφύγετε τέτοια σημάδια, βάλτε ακριβώς κάτω από την καρέκλα ένα κομμάτι ταπέτου. Προσοχή: Μην μετακινείτε την πολυθρόνα με τις ρόδες σε ξύλινο πάτωμα, σε τραχύ δάπεδο ήσε δάπεδο με διάκενα. Χρειάζονται δύο άτομα για την μεταφορά της πολυθρόνας.

18 ΟΔΗΓΟΣΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣΛΑΘΩΝ Πρόβλημα Ησυσκευή δεν λειτουργεί όταν την τοποθετείτε στην πρίζα. Πιθανή αιτία Τακέρματα δεν είναι τα απαιτούμενα. Δεν λειτουργεί ησύνδεση μεταξύ πολυθρόνας και κερματοδέκτη. Λύση Τοποθετήστε τα απαιτούμενα κέρματα Ελέγξτε την σύνδεση μεταξύ πολυθρόνας και κερματοδέκτη. Ακούγεται ένας μηχανικός ήχος όταν ησυσκευή λειτουργεί. Ακούγεται ένας ξαφνικός ήχος όταν ησυσκευή λειτουργεί. Ησυσκευή σταματά ξαφνικά Ησυσκευή λειτουργεί κανονικά, αν οθόρυβος είναι μικρός. Ησυσκευή λειτουργεί για μεγαλύτερο από το καθορισμένο χρονικό όριο. Υπάρχει μεγάλη πίεση της συσκευής κατά την διάρκεια του massage. Ησυσκευή έχει λειτουργήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και έκλεισε αυτόματα. Αποτυχία σύνδεσηξύ πολυθρόνας και κερματοδέκτη. Δεν χρειάζεται να κάνετε οτιδήποτε. Κλέιστε την συσκευή για τουλάχιστον μισή ώρα. Τοποθετήστε τα κέρματα Κλέιστε την συσκευή για τουλάχιστον μισή ώρα. Ελέγξτε την σύνδεση μεταξύ πολυθρόνας και κερματοδέκτη. Ηοθόνη του χρόνου γίνεται 0 μετά την τοποθέτηση κέρματος. Οκερματοδέκτης δεν δέχεται κέρματα. Έχετε τοποθετήσει πολλά κέρματα.ήλιγότερα από όσα χρειάζεται. Τακέρματα δεν είναι τα απαιτούμενα Επανατοποθετήστε τα κέρματα ήαλλάξτε τα δεδομένα κερμάτων. Τοποθετήστε τα σωστά κέρματα ήαλλάξτε τα δεδομένα κερμάτων. Σημείωση: αν αποτυγχάνετε να λύσετε το πρόβλημα μετά από τους προαναφερθέντες ελέγχους, παρακαλούμε στείλτε την συσκευή στο service της αντιπροσωπείας για επισκευή.

19 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Πριν από την χρήση. 1. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από την λειτουργία, και συναρμολογήστε την πολυθρόνα σωστά ακολουθώντας τις οδηγίες. 2. Παρακαλούμε ελέγξτε τον διακόπτη να είναι στην θέση off πριν την τοποθέτηση του φις στην πρίζα. Εξοικείωση της διαδικασίας. 1. Μην λειτουργείτε την συσκευή για πολύ ώρα την πρώτη φορά. 2. Αν ηπίεση του massage από την συσκευή είναι μεγάλη και νιώθετε άβολα, τοποθετήστε ένα σκέπασμα (κουβέρτα) στην πλάτη για να μειώσετε την πίεση. Για να παρατείνετε τη ζωή της μηχανής. Οεκτειμημένος χρόνος λειτουργίας της συσκευής είναι 15 λεπτά. Για να παρατείνετε την ζωή της συσκευής, σταματήστε την χρήση της για 20 λεπτά, μετά από κάθε 15λεπτη χρήση. Μετά την χρήση. Κλέιστε την παροχή ρεύματος από τον διακόπτη και αφαιρέστε το φις από την πρίζαμετά από κάθε χρήση. Όροι αποθήκευσης και λειτουργίας. 1. Μην εκτείθετε την συσκευή στο ηλιακό φώς. 2. Μην χρησιμοποιείτε την συσκευή κάτω από υψηλή θερμοκρασία. 3. Μην χρησιμοποιείτε την συσκευή σε υγρό περιβάλλον όπως το λουτρό, την πισίνα ήτο υδρομασάζ. 4. Μην χρησιμοποιείτε την συσκευή σε εξωτερικούς χώρους. 5. Μην χρησιμοποιείτε την συσκευή σε πολύ σκονισμένο ήθερμό περιβάλλον.

20 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Προστασία της πολυθρόνας massage. 1. Μην τοποθετείτε τα χέρια σας μεταξύ των κεφαλών massage όταν ησυσκευή λειτουργεί. 2. Μην κλείνετε τον αεραγωγό της συσκευής με οποιοδήποτε αντικείμενο. 3. Μην χοροπηδάτε στην πλάτη ήστο κάθισμα της συσκευής για να αποφύγετε ζημιά στην συσκευή. Επισκευή. Μην αφαιρείτε ήτοποθετείτε ανταλλακτικά της πολυθρόνας μόνοι σας. Αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα στην συσκευή, στο καλώδιο ήστο φις επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία. Καθαρισμός. Μην χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικό, βενζίνη ήοινόπνευμα για τον καθαρισμό. Καθαρίστε αυτό το προϊόν με ένα στεγνό ύφασμα. Διάφορα. 1. Αν πρέπει να μεταφέρετε την συσκευή σε άλλο χώρο, σιγουρευτείτε ότι δεν λειτούργησε για τουλάχιστον μία ώρα. 2. Παρακαλούμε κλείστε τον διακόπτη και αφαιρέστε το φις από την πρίζααν νιώσετε ότι ησυσκευή δεν λειτουργεί σωστά, και επικοινωνήστε αμέσως με την αντιπροσωπεία. 3. Αν δεν αισθάνεστε καλά, σταματήστε αμέσως την χρήση και επικοινωνήστε με τον γιατρό σας.

21 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Μην χρησιμοποιείτε την συσκευή την τάση δεν είναι ηκατάλληλη. Μην τοποθετείτε το χειριστήριο σε νερό. Υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Μην μην χρησιμοποιείτε την συσκευή, αν ο αεραγωγός θερμοκρασίας είναι κλειστός ήεμποδίζεται από οτιδήποτε. Μην χρησιμοποιείτε την συσκευή σε υγρό περιβάλλον όπως το λουτρό, την πισίνα ήτο υδρομασάζ. Μην χρησιμοποιείτε την συσκευή κάτω από υψηλή θερμοκρασία. Μην τοποθετείτε ήαφαιρείτε το φις με υγρά χέρια. Μην χρησιμοποιείτε την συσκευή, αν το κάλυμμα ήηταπετσαρία είναι κατεστραμμένα. Μην χρησιμοποιείτε την συσκευή, αν ηπρίζαδεν είναι γειωμένη σωστά. Παρακαλούμε κλείστε τον διακόπτη στο off πριν συνδέσετε το φις στην πρίζα. Παρακαλούμε κλείστε τον διακόπτη στο off μόλις σταματήσετε την χρήση, και αφαιρέσετε το φις από την πρίζα. Μην χρησιμοποιήσετε το προϊόν σε απότομες διακοπές ρεύματος. Μην χρησιμοποιήσετε το προϊόν αν αυτό λειτουργεί ανώμαλα, και επικοινωνήστε αμέσως με το service της αντιπροσωπείας.

22 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Μην χρησιμοποιείτε αιχμηρά αντικείμενα, γιατί θα προκαλέσετε ζημιά στους αερόσακους.. Αν αυτό το προϊόν λειτουργεί συνεχώς για πολύ, οπροστάτης θερμοκρασίας θα κλείσει αυτόματα το προϊόν. Πρέπει να χρησιμοποιηθεί πάλι μετά από μισή ώρα. Αν δεν αισθάνεστε καλά, σταματήστε αμέσως την χρήση και επικοινωνήστε με τον γιατρό σας. Ησυσκευή δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί από παιδιά κάτω από δώδεκα ήοι άνθρωποι που δεν είναι ικανοί να ενεργοποιήσουν αυτή τη συσκευή. Μην χρησιμοποιείτε ησυσκευή από έγκυες γυναίκες ήοι γυναίκες που είναι στην περίοδο. Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή από άτομα με κακοήθη όγκο. Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή από άτομα με σοβαρά τραύματα. Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή από άτομα με προβλήματα καρδιάς. Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή από άτομα με οστεοπόρωση ήάλλες παθήσεις των οστών. Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή από άτομα που χρησημοποιούν βηματοδότη. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Όνομα: Πολυθρόνα Massager SL-A03TT Τάση Εισαγωγής:AC V 50Hz Τάση Ρεύματος: 150W Δομή ασφάλειας: Type I

23 ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΗ (Απλό μοντέλο) l. Ανοίξτε τηνσυσκευή, βεβαιωθείτε ότι ο διακόπτης Kl είναι στηνθέση "NC". 2. Πιέστετο πλήκτρο K3 στην θέση "SET". 3. Πιέστετο πλήκτρο K5 για 3 δευτερόλεπτα, γιανα διαγράψετεπροηγούμενη τοποθέτηση. 4. Ανλειτουργήσετετηνπολυθρόνα μεμόνοένα είδοςνομίσματος, πιέστετο πλήκτρο K4 στηνθέση "NOM", μετά εισάγετε μερικά νομίσματα (τοντύπο τουνομίσματος με τονοποίοθα λειτουργεί η πολυθρόνα, παρακαλούμε εισάγετεμερικά νομίσματα τηςίδιαςαξίας) περίπου 20 φορές, μόλις ακούσετε τοηχητικό σήμα "Bi-Bi", σημαίνειότι έχει αποθηκευτεί σωστάστην μνήμη. Απλά πιέστε το πλήκτρο K3 στηνθέση "START". 5. Ανθέλετε να λειτουργήσετετηνπολυθρόνα με περισσότερααπόένα νομίσματα, πιέστε τοπλήκτρο K4 στηνθέση "MGN", μετά εισάγετε τα νομίσματα, μεμέγιστοαριθμότα 45 νομίσματα, μόλις ακούσετε το ηχητικόσήμα "Bi-Bi", σημαίνει ότι έχει αποθηκευτεί σωστά στηνμνήμη. Απλάπιέστε το πλήκτρο K3 στηνθέση "START". Οδηγία σύνδεσης:

24 ΕΓΓΥΗΣΗ SL-A03TT Δύο (2) έτη Αν ηδυσλειτουργία συμβεί εντός της περιόδου εγγύησης (δύο έτη) και υπό τους ακόλουθους όρους, αυτό το προϊόν θα επισκευαστεί δωρεάν. 1. Αν υπάρχουν σπασμένα μέρη ήδυσλειτουργία κατά το αγορά αυτής της μηχανής. 2. Δυσλειτουργία που εμφανίζεται όταν χρησιμοποιείται κάτω από την καθοδήγηση των οδηγιών λειτουργίας (αλλά οκατασκευαστής δεν είναι αρμόδιος για τη ζημία ως αποτέλεσμα της κακής χρήσης, ήλειτουργία χωρίς την καθοδήγηση των οδηγιών, ή των φυσικών καταστροφών). 3. Ηζημιά είναι σε μέρος που αντικαταστάθηκε από τεχνικό του service της αντιπροσωπείας. 4. Ηεπισκευή γίνει στην έδρα της αντιπροσωπείας. Τηλέφωνα service αντιπροσωπείας: (210)

25 Κρατήστε αυτές τις οδηγίες. Wenzhou Shengli Healthcare Equipment Co., Ltd. Add No.1 Jiaofeng Bei Road, Ouhai Economic America irest Science &Technology Timited 501 Silverside Road, Wilmington, Delaware 19809, USA.

Μ-844 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ Μ-844 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ. Οδηγίες Λειτουργίας. Πριν λειτουργήσετε την πολυθρόνα, παρακαλούμε διαβάστε ολόκληρο αυτό το εγχειρίδιο

Μ-844 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ Μ-844 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ. Οδηγίες Λειτουργίας. Πριν λειτουργήσετε την πολυθρόνα, παρακαλούμε διαβάστε ολόκληρο αυτό το εγχειρίδιο Μ-844 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ Μ-844 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ Οδηγίες Λειτουργίας Πριν λειτουργήσετε την πολυθρόνα, παρακαλούμε διαβάστε ολόκληρο αυτό το εγχειρίδιο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Βασικές προφυλάξεις που

Διαβάστε περισσότερα

Βιβλίο Οδηγιών. Ηλεκτρικού Διαδρόμου F-18

Βιβλίο Οδηγιών. Ηλεκτρικού Διαδρόμου F-18 Βιβλίο Οδηγιών Ηλεκτρικού Διαδρόμου F-18 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ --------------------------------------------------------------- 2-7 Σημαντικές πληροφορίες άσκησης, που στηρίζουν τις οδηγίες,

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια. Εγχειρίδιο Χρήστη & Οδηγίες εγκατάστασης. Οδηγίες ασφαλείας...2, 3

Πλυντήρια. Εγχειρίδιο Χρήστη & Οδηγίες εγκατάστασης. Οδηγίες ασφαλείας...2, 3 1 Πλυντήρια Οδηγίες ασφαλείας...2, 3 Οδηγίες λειτουργίας Πίνακας ελέγχου...4 Ρυθμίσεις ελέγχου...5 6 Χαρακτηριστικά...7 9 Φόρτωση και χρήση του Πλυντηρίου...9 Καθαρισμός του πλυντηρίου...10 12 Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΟΧΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΩΜΑΤΙΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΟΧΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΩΜΑΤΙΟΥ Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό σας, διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ INVERTER ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ-ΔΥΟ / ΤΡΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΚΑΤΟΧΟΥ. IN Τύπου κασέτας τεσσάρων κατευθύνσεων

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΚΑΤΟΧΟΥ. IN Τύπου κασέτας τεσσάρων κατευθύνσεων ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΚΑΤΟΧΟΥ IN Τύπου κασέτας τεσσάρων κατευθύνσεων Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο και φυλάξτε το για

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ)

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ) ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ) Μέσα θα βρείτε πολλές χρήσιμες συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιήσετε και να συντηρήσετε σωστά το κλιματιστικό. Μια μικρή προληπτική φροντίδα από την

Διαβάστε περισσότερα

Βιβλίο οδηγιών SCPH-75004. Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν αυτό, διαβάστε προσεκτικά αυτό το βιβλίο και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

Βιβλίο οδηγιών SCPH-75004. Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν αυτό, διαβάστε προσεκτικά αυτό το βιβλίο και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. EL Βιβλίο οδηγιών SCPH-75004 Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν αυτό, διαβάστε προσεκτικά αυτό το βιβλίο και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. 7008137 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Για να μειώσετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ 3 2. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 3 3. ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ 4 4. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΗΣΗ 4 5. ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ 5

Περιεχόμενα 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ 3 2. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 3 3. ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ 4 4. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΗΣΗ 4 5. ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ 5 Περιεχόμενα 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ 3 2. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 3 3. ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ 4 4. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΗΣΗ 4 5. ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ 5 6. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΩΝ 6 7. ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ 6 8. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Υποδείξεις για αυτό το εγχειρίδιο χειρισμού. Προσωπικά. Η ομάδα στόχος

Υποδείξεις για αυτό το εγχειρίδιο χειρισμού. Προσωπικά. Η ομάδα στόχος Υποδείξεις για αυτό το εγχειρίδιο χειρισμού Να έχετε αυτό το εγχειρίδιο χειρισμού πάντα στη διάθεσή σας κοντά στον υπολογιστή. Φυλάξτε το εγχειρίδιο χειρισμού και τη συσκευασία καλά ώστε σε μια πώληση

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΘΑΡΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ OMNI-230G (TYPE D)

ΦΟΡΗΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΘΑΡΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ OMNI-230G (TYPE D) ΦΟΡΗΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΘΑΡΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ OMNI-230G (TYPE D) Μετά την παραλαβή της θερμάστρας, εφ όσον είστε κάτοικος Αθηνών, Πειραιώς ή Θεσσαλονίκης, παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

Φυλλάδιο οδηγιών. Περιεχόμενα ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ

Φυλλάδιο οδηγιών. Περιεχόμενα ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ Φυλλάδιο οδηγιών ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2 Τοποθέτηση και οριζοντίωση Σύνδεση της παροχής νερού και ρεύματος Συμβουλές σχετικά με τον πρώτο κύκλο πλυσίματος Τεχνικά δεδομένα Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ: Όταν γίνεται η χρήση του αφυγραντήρα στις Ευρωπαϊκές χώρες, πρέπει να ακολουθούνται

Διαβάστε περισσότερα

Διαχωρισμένο κλιματιστικό που συναρμολογείται στον τοίχο (επιτοίχιο)

Διαχωρισμένο κλιματιστικό που συναρμολογείται στον τοίχο (επιτοίχιο) GE Appliances Ελληνικά Διαχωρισμένο κλιματιστικό που συναρμολογείται στον τοίχο (επιτοίχιο) Εγχειρίδιο Χρήσης και Οδηγίες Εγκατάστασης GE imagination at work Μοντέλα που καλύπτονται από το παρόν έγγραφο:

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΩΝ... 2 2. ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΒΛΑΒΩΝ... 7

Περιεχόμενα 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΩΝ... 2 2. ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΒΛΑΒΩΝ... 7 Περιεχόμενα 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΩΝ... 2 2. ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΒΛΑΒΩΝ... 7 Σας ευχαριστούμε για την επιλογή ενός από τα προϊόντα μας. Σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε αυτό το εγχειρίδιο προσεκτικά, περιέχει

Διαβάστε περισσότερα

Wall Mounted Room Air Conditioners Kλιματιστικό τοίχου Condizionatore split

Wall Mounted Room Air Conditioners Kλιματιστικό τοίχου Condizionatore split User s Manual Οδηγίες Χρήσης Manuale d instruzioni Wall Mounted Room Air Conditioners Kλιματιστικό τοίχου Condizionatore split Model names/μοντέλα/modello KTN/KTG-09IV KTN/KTG-12IV KTN/KTG-18IV KTN/KTG-24IV

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη αυτοκινήτου. Sheer Driving Pleasure

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη αυτοκινήτου. Sheer Driving Pleasure Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη αυτοκινήτου Sheer Driving Pleasure X3 2.0i X3 2.5si X3 3.0si X3 2.0d X3 3.0d X3 3.0sd Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη Αυτοκινήτου Συγχαρητήρια που διαλέξατε μια BMW. Θα ανακαλύψετε ότι όσο καλύτερα

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ VΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟΥ ΣΑΣ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ VΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟΥ ΣΑΣ GR ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ VΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟΥ ΣΑΣ Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε αγοράζοντας αυτό το στεγνωτήριο. Το νέο σας στεγνωτήριο είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ USE AND INSTALLATION INSTRUCTIONS ΚΑΣΕΤΑ 4 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ DC INVERTER DC INVERTER 4 WAY CASSETE TYPE ROOM AIR CONDITIONER

ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ USE AND INSTALLATION INSTRUCTIONS ΚΑΣΕΤΑ 4 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ DC INVERTER DC INVERTER 4 WAY CASSETE TYPE ROOM AIR CONDITIONER ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ USE AND INSTALLATION INSTRUCTIONS ΚΑΣΕΤΑ 4 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ DC INVERTER DC INVERTER 4 WAY CASSETE TYPE ROOM AIR CONDITIONER Models/Μοντέλα: AUC-18UR4SAA1/AUW-18U4SZ1 AUC-24UR4SEA1/AUW-24U4SA1

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8762

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8762 12 Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8762 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

ΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...El- ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ...El- ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ...El-3 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ...El-5 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (OPERATION)...El-6 ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ...El-8

Διαβάστε περισσότερα

Επισηµάνσεις Ασφαλείας

Επισηµάνσεις Ασφαλείας Περιεχόµενα 1. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 3 2. ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ... 3 3. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝ ΕΣΗ... 4 3.1 Επιλέγοντας τη θέση... 4 3.2 Προσδιορισµός θέσης και ευθυγράµµιση της συσκευής... 4

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ DAIKIN ROOM AIR CONDITIONER ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ ΜΟΝΤΈΛΑ FTXS35K2V1B FTXS42K2V1B FTXS50K2V1B FTXS35K3V1B FTXS42K3V1B FTXS50K3V1B Χαρακτηριστικά Για την άνεσή σας και την εξοικονόμηση ενέργειας ΕΞΥΠΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

EKY / S ΣΕΙΡΑ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΛΕΒΗΤΕΣ Λέβητας με αυτόματη φόρτωση ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ

EKY / S ΣΕΙΡΑ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΛΕΒΗΤΕΣ Λέβητας με αυτόματη φόρτωση ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ EKY / S ΣΕΙΡΑ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΛΕΒΗΤΕΣ Λέβητας με αυτόματη φόρτωση ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Προειδοποιήσεις ασφαλείας.3 EKY / S 25-100 Τεχνικές Προδιαγραφές Πίνακας...5 EKY / S 125P-250P

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ: ΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΟΛΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΛΑ ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΟ ΧΩΡΟ. ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ PWI 4914

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ PWI 4914 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ PWI 4914 Γενικές οδηγίες ασφαλείας - Διαβάστε τις οδηγίες λειτουργίας προσεκτικά πριν βάλετε τη συσκευή σε λειτουργία και κρατήστε τις οδηγίες συμπεριλαμβανομένης της εγγύησης, την απόδειξη

Διαβάστε περισσότερα

Ελλειπτικό ΧΕ-195. ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά ολόκληρο αυτό το εγχειρίδιο πριν λειτουργήσετε το νέο σας ελλειπτικό.

Ελλειπτικό ΧΕ-195. ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά ολόκληρο αυτό το εγχειρίδιο πριν λειτουργήσετε το νέο σας ελλειπτικό. Ελλειπτικό ΧΕ-195 ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά ολόκληρο αυτό το εγχειρίδιο πριν λειτουργήσετε το νέο σας ελλειπτικό. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σημαντικές Οδηγίες Ασφαλείας.....3 Σημαντικές Ηλεκτρολογικές

Διαβάστε περισσότερα

Thermomix Tm31 instruction manual Guide d utilisation manual de instrucciones Οδηγίες Χρηςης

Thermomix Tm31 instruction manual Guide d utilisation manual de instrucciones Οδηγίες Χρηςης Thermomix TM31 Instruction Manual Retain for future reference! Guide d utilisation A conserver pour consultation ultérieure! Manual de Instrucciones Consérvelo para futuras consultas! Οδηγίες Χρήσης Κρατήστε

Διαβάστε περισσότερα

OPERATION MANUAL DAIKIN ROOM AIR CONDITIONER MODELS FTXN50KV1B FTXN60KV1B. English. Deutsch. Français. Nederlands. Español. Italiano.

OPERATION MANUAL DAIKIN ROOM AIR CONDITIONER MODELS FTXN50KV1B FTXN60KV1B. English. Deutsch. Français. Nederlands. Español. Italiano. DAIKIN ROOM AIR CONDITIONER OPERATION MANUAL Русский Portugues Ελληνικά Italiano Español Deutsch Nederlands Français English MODELS FTXN50KV1B FTXN60KV1B Türkçe ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ZAFIRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ZAFIRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ZAFIRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 29 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 73 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Αφυγραντήρας Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ. Παρακαλώ κρατήστε αυτές τις οδηγίες χρήσης για πιθανή μελλοντική χρήση.

Αφυγραντήρας Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ. Παρακαλώ κρατήστε αυτές τις οδηγίες χρήσης για πιθανή μελλοντική χρήση. Αφυγραντήρας Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ Παρακαλώ κρατήστε αυτές τις οδηγίες χρήσης για πιθανή μελλοντική χρήση. ΠΡΟΣΟΧΗ Πριν θέσετε την συσκευή σε λειτουργία για πρώτη φορά τοποθετήστε την σε όρθια θέση

Διαβάστε περισσότερα