Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Τεχνικά Χαρακτηριστικά"

Transcript

1 Με τηλεχειριστήριο

2 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Υιοθέτηση ψηφιακής τεχνολογίας Αυτόματος συγχρονισμός Δεκαπέντε ρυθμίσεις ταχύτητας Οκτώ επιλογές στις υπέρυθρες ακτίνες Αυτόματος υπολογισμός θερμίδων Μαγνητικό πεδίο που διεισδύει Με τηλεχειρισμό

3 Ασφάλεια και Συντήρηση Προϊόντος 1.Σημαντικές προειδοποιήσεις ασφάλειας. * Χρησιμοποιήστε την τάση αντιστοιχεί με τις προδιαγραφές που υποδεικνύονται. * Πάντα αφαιρέστε το φις από την πριζαμετά από τη χρήση ήπριν τον καθαρισμό του massage για να αποφύγεται ζημιά στη συσκευή και στον χρήστη. * Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το massage σύμφωνα με τις οδηγίες. * Μην χρησιμοποιείτε ανταλλακτικά που δεν προτείνονται. * Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν σε εξωτερικούς χώρους. * Μην χρησιμοποιείτε το massage για άλλη χρήση που δεν υποδεικνείεται. * Προτεινόμενος χρόνος χρήσης: 15 λεπτά την κάθε φορά. * Παρακαλούμε, μην χρησιμοποιείτε την συσκευή, αν ηταπετσαρία ήτο καλώδιο είναι φθαρμένα ήκατεστραμμένα. * Παρακαλούμε, μην χρησιμοποιείτε την συσκευή όταν δεν νιώθετε καλά. * Παρακαλούμε, αποφύγεται να χρησιμοποιείτε την συσκευή έντονα. 2. Περιβάλλον χρήσης. * Παρακαλούμε, μην χρησιμοποιείτε την συσκευή κάτω από υψηλή θερμοκρασία και σε υγρό περιβάλλον όπως το λουτρό. * Παρακαλούμε, μην χρησιμοποιείτε την συσκευή ενώ ηπεριβαλλοντική θερμοκρασία αλλάζει αισθητά. * Παρακαλούμε, μην χρησιμοποιείτε την συσκευή σε πολύ σκονισμένο ή θερμό περιβάλλον. 3.Για ποιους ανθρώπους δεν είναι κατάλληλο να χρησιμοποιήσουν αυτό το προϊόν. * Οι άνθρωποι που πάσχουν από την οστεοπόρωση. * Άνθρωποι που πάσχουν από τις καρδιακές παθήσεις ήηλεκτρονικό ιατρικό μεταφοράς οεξοπλισμός όπως οβηματοδότης. * Οι άνθρωποι που πάσχουν από τον πυρετό. * Οι έγκυες γυναίκες ήοι γυναίκες που είναι στην περίοδο. * Οι άνθρωποι που είναι ήέχουν κάποια δερματοπάθεια. * Ταπαιδιά κάτω από δώδεκα ήοι άνθρωποι που δεν είναι ικανοί να ενεργοποιήσουν αυτή τη συσκευή. * Οι άνθρωποι που έχουν οποιαδήποτε απαγόρευση από το γιατρό ήαπό τους ανθρώπους που αισθάνονται αδιάθετοι. * Οι άνθρωποι οι των οποίων οργανισμοί είναι υγροί (υπερβολικός ιδρώτας).

4 4. Ασφάλεια. * Ελέγξτε την τάση αν είναι ηκατάλληλη στην προδιαγραφή αυτού του προϊόντος. * Μην τοποθετείτε ήαφαιρείτε το φις με υγρά χέρια. * Μην χρησιμοποιείτε υγρά στην συσκευή για να αποφύγετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας ήτης καταστροφής του μηχανήματος. * Μην καταστρέφετε τις καλωδιώσεις και μην αλλάζετε το κύκλωμα αυτού του προϊόντος. * Μην χρησιμοποιείτε υγρά υφάσματα για να καθαρίσετε τα ηλεκτρικά μέρη του μηχανήματος, τον διακόπτη, και την καλωδίωση. * Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν σε απότομες διακοπές ρεύματος. * Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν, αν αυτό λειτουργεί ανώμαλα, και επικοινωνήστε αμέσως με το service της αντιπροσωπείας. * Αν δεν αισθάνεστε καλά, σταματήστε αμέσως την χρήση και επικοινωνήστε με τον γιατρό σας. 5. Συντήρηση. * Αυτό το προϊόν πρέπει να συντηρηθεί από το ορισμένο service, οι χρήστες απαγορεύεται να αποσυναρμολογήσουν ήνα συναρμολογήσουν μόνοι τους. * Παρακαλούμε μην ξεχνάτε να κλείνεται την παροχή ρεύματος μετά από κάθε χρήση. * Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν με χαλαρό φις. * Αν αυτό το προϊόν αφεθεί αχρησιμοποίητο για πολύ, παρακαλώ μαζέψτε επάνω τα καλώδια και διατηρήστε αυτό το προϊόν στο ξηρό και χωρίς σκόνη περιβάλλον. * Μην χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν κάτω από την υψηλή θερμοκρασία ή κοντά σε φωτιά και αποφεύγετε τη μακροπρόθεσμη έκθεση σε άμεση ηλιοφάνεια. * Παρακαλώ καθαρίστε αυτό το προϊόν από το ξηρό ύφασμα. Μην χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικό, βενζίνη ήοινόπνευμα για τον καθαρισμό. * Ταμηχανικά συστατικά αυτού του προϊόντος σχεδιάζονται ειδικά και κατασκευασμένα, δεν είναι απαραίτητη ειδική διατήρηση. * Μην χρησιμοποιείτε αιχμηρά μέσα για το άνοιγμα της συσκευής. * Χρησιμοποιείτε το προϊόν περιοδικά, μην το χρησιμοποιείτε συνεχώς για πολύ ώρα. 6. Λύση των συνηθισμένων δυσλειτουργιών. * Είναι φυσιολογικό να ακούγεται το μοτέρ κατά την διάρκεια της χρήσης. * Αν το χειριστήριο δεν λειτουργεί κανονικά, ελέγξτε το φις και την πρίζααν συνδέονται σωστά και σιγουρεύεται ότι οδιακόπτης είναι ανοικτός. * Αν οεκτιμημένος χρόνος απασχόλησης τελειώσει, το προϊόν θα ενεργοποιήσει αυτόματα την διακοπή της λειτουργίας. Αν αυτό το προϊόν λειτουργεί συνεχώς για πολύ, οπροστάτης θερμοκρασίας θα κλείσει αυτόματα το προϊόν. Πρέπει να χρησιμοποιηθεί πάλι μετά από μισή ώρα.

5 Αρχές λειτουργίας. Όπως λέει και ηπαροιμία, τα ανθρώπινα πόδια είναι παλαιότερα από τον ίδιο τον άνθρωπο, έτσι οι άνθρωποι σκέφτονται ότι για να είναι υγιείς, πρέπει να κρατήσουν τα πόδια υγιή. Οι άνθρωποι που κάνουν μία μακροπρόθεσμη θερμοδυναμική θεραπεία είναικερδισμένοιστηνδιαβίωσήςτους. Σύμφωναμετηθεωρίατου Chin καιτου Lo στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική (υπάρχουν στο ανθρώπινο σώμα 12 σημεία Chin και Lo, 6εκ των οποίων περνούν από τα πέλματα) και έχουν επαληθευθεί από την σύγχρονη ολογραφική βιολογία, οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι το μέρος των ποδιών συνδέεται στενά με το σώμα. Εξερεύνησαναυτέςτιςπεριοχέςσταπόδιακαιβρήκανότιαντιστοιχούνμεκάθε όργανοτουσώματος. Μετάαπότοαντανακλαστικό ερέθισμα, τοσώμασαςθα λάβειτηνυγιεινήκαιθεραπευτικήεπίδρασησεδιαφορετικούςβαθμούς. Ηεπίδραση στο πέλμα του ποδιού είναι ότι μπορεί να ερεθίσει νεύρα του σώματος. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας οι ασθενείς, ένοιωθαν να χαλαρώνουν νεύρα τους και να μειώνεται ηπίεση που προέρχεται από το νευρικό σύστημα. Κατάσυνέπεια κάθεμέροςτων οργάνων θααποκαταστήσει την ισορροπία και την αρμονία του. Η δραστηριότητα του κυττάρου επανεμφανίζεται. Κατά συνέπεια, όλα τα είδη μικρών ασθενειών θα θεραπευτούνχωρίςιατρική. Στο πλαίσιο της δράσης δόνησης του μασάζ και μέσω της διεξαγωγής και τηςαντανάκλασηςτου Chin καιτου Lo στο ανθρώπινο σώμα, τηςζωτικής σημασίας ενέργειας και της κατάστασης του αίματος. Μπορούμε να συντονίσουμε και να κρατήσουμε την ισορροπία των εσωτερικών οργάνων. Βοηθά επίσης να προωθηθεί ηενέργεια, επιβεβαιώνει την ικανότητα της ζωτικής σημασίας της ενέργειας και την εύκολη και ομαλή κυκλοφορία του αίματος, να αφαιρέσει τον νευρικό πόνο από τους μυώνες, να κρατήσει τον ομαλό ενεργό μεταβολισμό των τενόντων, να αφυπνίσει τον μεταβολισμό του ανθρώπινου σώματος ώστε να αποκτήσει την επίδραση της βελτίωσης της διάπλασηςκαιτηςπαράτασηςτηςζωής. Αυτήημηχανήχρησιμοποιείταικυρίωςσταπόδια. Εκτόςαυτού, είναιισχύει κατάλληλαγιατολαιμό, τηνοσφυϊκήπεριοχή, τηνπλάτη, τηνκοιλία, τομηρόκαι τηνκνήμητουανθρώπου. Με τις λειτουργίες της απελευθέρωσης των καναλιών, που ενεργοποιούν την εκφυλιστική αρτηριοπάθεια, ρυθμίζοντας την κυκλοφορία του αίματος και την λειτουργία των εντέρων, το μασάζ μπορεί να κρατήσει τη σχετική ισορροπίατωνλειτουργιώνόλωντωνμερώνγιαναενισχύσειτηδυνατότητατης απόδειξη-ασθένειας. Το μασάζ είναι μια αποτελεσματική μέθοδος επεξεργασίας ως κινεζική παραδοσιακή ιατρική και ευρέωςχρησιμοποιημένος στησύγχρονηιατρικήκλινική.

6 Σχεδιάσαμε την υπέρυθρη συσκευή κυκλοφορίας αίματος σύμφωνα με τη σύγχρονη επιστήμη και την παραδοσιακή κινεζική ιατρική θεωρία. Μπορεί να σας φέρει την ευτυχία, την υγεία και τη μακροζωία. Αυτή η συσκευή χαρακτηρίζεται από την υψηλή συχνότητα, τον ισχυρό μαγνητισμό, τη θερμική επεξεργασία και τη γρήγορη θεραπευτική επίδραση. Είναι ένας ελεγχόμενος μικροϋπολογιστής και προϊόν υγειονομικής περίθαλψης υψηλής τεχνολογίας. Είναιεύκολοκαιαξιόπιστοστηνλειτουργίατου. Αυτή ημηχανή εφαρμόζει υψηλής συχνότητας ελικοειδή δόνηση για να ενεργοποιήσει το ανοσοποιητικό σύστημα και να ενισχύσει την ασυλία του σώματος και τις ασθένειες. Μέσω της τριβής των σημείων, αυτή ησυσκευή μπορείναεπιταχύνειτηνκυκλοφορίατουαίματοςκαινααπελευθερώσειτοαίμα ώστε να προαχθεί ο μεταβολισμός του σώματος και να μειωθούν τα συμπτώματα στο αίμα, όπως οκαρκίνος, το πρόβλημα καρδιάς κ.λ.π... Επιπλέον, μπορείνααυξήσειτηνευελιξίατουδέρματος. Όταν κάνετε μασάζ στην επίπονη μέση και την πλάτη, μπορείτε να αισθανθείτε περισσότερη ανακούφιση, ειδικά εσείς που εργάζεστε συχνά σκληρά με λάθος στάση, που προκαλεί την αλλαγή ή τη μετακίνηση της σπονδυλικήςστήλης, καιτηναναταραχήτωννεύρων. Ανσυνεχίσετετηνχρήση τηςσυσκευής, ησπονδυλικήστήλημπορείναεπανέλθειστηνσωστήτηςθέση.

7 Μέθοδοι Χρήσης Πλάτη Μέση Κοιλιά Πέλματα Παλάμες Κνήμες ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ MASSAGE ΣΤΙΣ ΠΑΛΑΜΕΣ ΣΑΣ! Μην βάλτε το χέρι σας από κάτω και κοντά στο πλατό δόνησης όταν λειτουργεί. Αν το καλώδιο έχει καταστραφεί, παρακαλώ ελάτε στο κατάστημα επισκευής (service) να σας το σε αλλάξουν.

8 Οδηγίες Χρήσης Τοποθετήστε το φις στην πρίζααφού έχετε τοποθετήσει το massage σε επίπεδη και σταθερή επιφάνεια. Ανοίξτε τον διακόπτη ON/OFF, ηοθόνη ανάβει και το massage είναι έτοιμο να λειτοργήσει. Ηοθόνη δείχνειτηνένδειξη 0 πουσημαίνειότιοι θερμίδες είναι 0, και ημέγιστη ένδειξη είναι 99. Την ίδια στιγμή ηένδειξη του χρόνου αναβοσβήνεικαι ηένδειξη είναι 10 λεπτά. Πιέστετο πλήκτρο γιανααυξήσετετην ταχύτητα, ήτοπλήκτρο γιανατην μειώσετε. Πιέστεμία φορά το πλήκτρο για να αυξήσετε ήνα μειώσετε την ταχύτητα κατά ένα βαθμό. Την ίδια στιγμή ηοθόνη θα σας δείξει τον βαθμό της ταχύτητας (το εύρος της ταχύτητας είναι 0-15, όπου 0 το massage δεν λειτουργεί). Επιλέξτετο πλήκτρο time, πιέστετο γιανααλλάξετε την ένδειξη τουχρόνουστα 20 λεπτά. Ηένδειξηθα αναβοσβήσει. Πιέστε το ξανά για να το αλλάξετε σε 30 λεπτά. Ηένδειξη θα αναβοσβήσει. Μόλις ο τοποθετημένος χρόνος ολοκληρωθεί, ησυσκευή θα Τηλεχειριστήριο σας ενημερώσει με ένα ηχητικό σήμα. Πιέστετο πλήκτρο infrared γιανααυξήσετεήναμειώσετετην υπέρυθρη και την θερμανση της συσκευής, που είναι Η0-Η8, όπου Η0 δεν λειτουργεί ηυπέρυθρη και ηθερμανση της συσκευής. Πιέστετο πλήκτρο automatic γιαναξεκινήσετετο πρόγραμμαπου εμφανίζετεστην οθόνη. Πιέστε τα πλήκτρα speed για να αλλάξετετο πρόγραμμα. Επιλέξτε τον κατάλληλο χρόνο, θερμοκρασία και ταχύτητα, ακολουθώντας τα δικά σας δεδομένα υγείας. Είναι καλύτερο για εσάς να λειτουργείτε την συσκευή για 1-2 λεπτά στην αρχή και μετά ρυθμίστε τον χρόνο, την θερμοκρασία και την ταχύτητα, όσο εσείς θέλετε. Είναι απαραίτητο για σας για να ισχυροποιήσετε το σώμα σας. Κλείστε τον διακόπτη, αφαιρέστε το φίς και φυλάξτε την συσκευή σε καλή κατάσταση. Πίνακας ελέγχου

9 ΠΡΟΣΟΧΗ * Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή. * Βάλτε το φις στην πρίζακαι ανοίξτε την συσκευή εφόσον βεβαιωθείτε ότι την έχετε τοποθετήσει σωστά. * Μην χρησιμοποιείτε ησυσκευή από από παιδιά κάτω από δώδεκα ήοι άνθρωποι που δεν είναι ικανοί να ενεργοποιήσουν αυτή τη συσκευή. * Μην στέκεστε όρθιοι επάνω στην συσκευή και στο σύστημα δόνησης. * Μην καπνίζετε ήτρώτε όταν χρησημοποιείτε την συσκευή. * Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή από άτομα με μεταδοτική ασθένεια, με καρδιοπάθεια και εγκεφαλικά επεισόδια. * Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή από άτομα με κατάγματα. * Μην χρησιμοποιείτε ησυσκευή από έγκυες γυναίκες ήοι γυναίκες που είναι στην περίοδο. * Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή από άτομα με δερματοπάθεια, υπάρχει κύνδυνος επιδείνωσης. * Μην χρησιμοποιείτε την συσκευή όταν είναι σπασμένο. * Μην ανοίγεται ησυσκευή από μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Σε περίπτωση ζημιάς απευθυνθείτε στο εξουσιοδοτημένο service. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ και ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ * Κλείστε την παροχή ρεύματος πριν τον καθαρισμό. * Καθαρίστε με υγρό πανί και ήπιο καθαριστικό. * Μην χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικό, βενζίνη ήοινόπνευμα για τον καθαρισμό. * Αν θέλετε νε το αποθηκεύσετε, σκουπίστε το και καθαρίστε το, και τοποθετήστε το μέσα σε πλαστικό σάκο. ΟΔΗΓΟΣΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣΛΑΘΩΝ Πρόβλημα Πιθανή αιτία Λύση Ησυσκευή δεν λειτουργεί όταν την τοποθετείτε στην πρίζα. 1. Ηπρίζαδε έχει ρεύμα. 2. Ηασφάλεια έχει καεί. 3. Δεν πατήσατε το πλήκτρο ON/OFF. 1. Ελέγξτε την ρευματοληψία της πρίζας. 2. Αλλάξτε την 3Αασφάλεια. 3. Πιέστε το πλήκτρο ON/OFF. Μετά το ηχητικό σήμα ησυσκευή θα λειτουργήσει. Ησυσκευή σταματά μετά από λίγο. Δεν έχετε τοποθετήσει χρόνο λειτουργίας. Επανεκιννήστε την συσκευή. Τεχνικά Χαρακτηριστικά Μοντέλο: SL-C07 Όνομα: Massage ( μασάζ) πελμάτων ΤάσηΛειτουργίας: AC220~240 V50Hz. Καταναλώμενη ισχύ: 650 W.

10 ΕΓΓΥΗΣΗ SL-C07 Αν ηδυσλειτουργία συμβεί εντός της περιόδου εγγύησης (ένα έτος) και υπό τους ακόλουθους όρους, αυτό το προϊόν θα επισκευαστεί δωρεάν. 1. Αν υπάρχουν σπασμένα μέρη ήδυσλειτουργία κατά το αγορά αυτής της μηχανής. 2. Δυσλειτουργία που εμφανίζεται όταν χρησιμοποιείται κάτω από την καθοδήγηση των οδηγιών λειτουργίας (αλλά οκατασκευαστής δεν είναι αρμόδιος για τη ζημία ως αποτέλεσμα της κακής χρήσης, ήλειτουργία χωρίς την καθοδήγηση των οδηγιών, ή των φυσικών καταστροφών). 3. Ηζημιά είναι σε μέρος που αντικαταστάθηκε από τεχνικό του service της αντιπροσωπείας Τηλέφωνα service αντιπροσωπείας: (210)

11 Κρατήστε αυτές τις οδηγίες.

Πολυθρόνα massage. ΟδηγίεςΛειτουργίας

Πολυθρόνα massage. ΟδηγίεςΛειτουργίας Πολυθρόνα massage ΟδηγίεςΛειτουργίας ΜΕΡΗ Μαξιλάρι αυχένα Χειριστήριο Μπράτσο Μαξιλάρι καθίσματος Υποπόδιο Βίδα ρύθμισης κεφαλών μασάζ Αεραγωγός Διακόπτης Ασφάλεια Ρόδα μεταφοράς Καλώδιο & φις ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πολυθρόνα massage. ΟδηγίεςΛειτουργίας

Πολυθρόνα massage. ΟδηγίεςΛειτουργίας ΟδηγίεςΛειτουργίας Πολυθρόνα massage ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του προϊόντος. Παρακαλώ διαβάστε αυτές τις οδηγίες λειτουργίας προκειμένου να ξέρετε προσεκτικά πώς να χρησιμοποιήσει

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-568 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης

Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-568 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-568 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης Σημείωση: Πριν από την εγκατάσταση και λειτουργία, διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο προσεκτικά. Παρακαλούμε φυλάξτε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά.

Διαβάστε περισσότερα

Μ-844 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ Μ-844 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ. Οδηγίες Λειτουργίας. Πριν λειτουργήσετε την πολυθρόνα, παρακαλούμε διαβάστε ολόκληρο αυτό το εγχειρίδιο

Μ-844 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ Μ-844 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ. Οδηγίες Λειτουργίας. Πριν λειτουργήσετε την πολυθρόνα, παρακαλούμε διαβάστε ολόκληρο αυτό το εγχειρίδιο Μ-844 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ Μ-844 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ Οδηγίες Λειτουργίας Πριν λειτουργήσετε την πολυθρόνα, παρακαλούμε διαβάστε ολόκληρο αυτό το εγχειρίδιο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Βασικές προφυλάξεις που

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΥΠΟΥ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΥΠΟΥ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΥΠΟΥ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να αγοράσετε την κλιματιστική μονάδα τύπου Ντουλάπας Toyotomi. Πριν χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεχτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΝΑΛΑΤΗ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΝΑΛΑΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΝΑΛΑΤΗ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να αγοράσετε την κλιματιστική μονάδα Καναλάτη Toyotomi. Πριν χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΚΑΤΟΧΟΥ. IN Τύπου κασέτας τεσσάρων κατευθύνσεων

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΚΑΤΟΧΟΥ. IN Τύπου κασέτας τεσσάρων κατευθύνσεων ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΚΑΤΟΧΟΥ IN Τύπου κασέτας τεσσάρων κατευθύνσεων Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο και φυλάξτε το για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΚΑΤΟΧΟΥ. Τύπος με αγωγό μεσαίας στατικής πίεσης

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΚΑΤΟΧΟΥ. Τύπος με αγωγό μεσαίας στατικής πίεσης ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΚΑΤΟΧΟΥ Τύπος με αγωγό μεσαίας στατικής πίεσης Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού μας. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό σας, διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο και φυλάξτε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΚΑΤΟΧΟΥ. Τύπου οροφής και δαπέδου

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΚΑΤΟΧΟΥ. Τύπου οροφής και δαπέδου ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΚΑΤΟΧΟΥ Τύπου οροφής και δαπέδου Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΗ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Πρώτα πρώτα σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας. Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά προτού να λειτουργήσετε το μηχάνημα και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΤΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΤΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΤΑ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να αγοράσετε την κλιματιστική μονάδα τύπου Κασέτα Toyotomi. Πριν χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεχτικά τις

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί χρήστες: ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ Απολαύστε ένα επαγγελµατικό µασάζ. Προσφέρετε στον εαυτό σας µια υγιεινή ζωή. Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΤΣΕ850 Σας ευχαριστούµε πολύ για την αγορά αυτής της πολυθρόνας µασάζ.

Διαβάστε περισσότερα

Βιβλίο Οδηγιών. Ηλεκτρικού Διαδρόμου F-18

Βιβλίο Οδηγιών. Ηλεκτρικού Διαδρόμου F-18 Βιβλίο Οδηγιών Ηλεκτρικού Διαδρόμου F-18 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ --------------------------------------------------------------- 2-7 Σημαντικές πληροφορίες άσκησης, που στηρίζουν τις οδηγίες,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΟΧΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΩΜΑΤΙΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΟΧΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΩΜΑΤΙΟΥ Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό σας, διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ INVERTER ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ-ΔΥΟ / ΤΡΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ NVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ NVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ Πριν χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. NVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ο σχεδιασμός και τα τεχνικά

Διαβάστε περισσότερα

ιαβάστε όλες τις οδηγίες πρ οσεκτικά πριν χρησ ιµοπ οιήσ ετε αυτό το πρ οϊόν. Φυλάξ τε αυτό το εγχε ιρίδιο χρήσ ης για µελλοντική αναφ ορά.

ιαβάστε όλες τις οδηγίες πρ οσεκτικά πριν χρησ ιµοπ οιήσ ετε αυτό το πρ οϊόν. Φυλάξ τε αυτό το εγχε ιρίδιο χρήσ ης για µελλοντική αναφ ορά. ! ιαβάστε όλες τις οδηγίες πρ οσεκτικά πριν χρησ ιµοπ οιήσ ετε αυτό το πρ οϊόν. Φυλάξ τε αυτό το εγχε ιρίδιο χρήσ ης για µελλοντική αναφ ορά. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ Παρακαλούμε διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ INVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ INVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ Πριν χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. INVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ο σχεδιασμός και τα τεχνικά

Διαβάστε περισσότερα

STELLAR INVERTER SERIES

STELLAR INVERTER SERIES Πριν χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό σας, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. STELLAR INVERTER SERIES Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο Στις σελίδες αυτές

Διαβάστε περισσότερα

- 1 - KL 1301 Πτυσσόµενος ηλεκτρικός διάδροµος

- 1 - KL 1301 Πτυσσόµενος ηλεκτρικός διάδροµος - 1 - KL 1301 Πτυσσόµενος ηλεκτρικός διάδροµος Σας ευχαριστούµε για την επιλογή της συσκευής. Πριν τη χρήση, να διαβάσετε προσεκτικά τις προδιαγραφές. Περιεχόµενα Ⅰ. Προειδοποιήσεις, τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Διάδρομος T-340 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης

Ηλεκτρικός Διάδρομος T-340 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης Ηλεκτρικός Διάδρομος T-340 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης Ειδικές Συμβουλές: 1. Πριν από την εγκατάσταση και λειτουργία, διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο προσεκτικά. 2. Παρακαλούμε φυλάξτε αυτές τις οδηγίες για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ Πριν χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Διαβάστε το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-300

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-300 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-300 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Χαρακτηριστικά του διαδρόμου ------------------------------- P1 2. Προσοχή και προφυλάξεις ---------------------------- P1-2 3. Οδηγίες συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Παραδοσιακή Σάουνα ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΣΑΟΥΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΊ ΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ

ΕΓΧΕΙΡΊ ΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ ΕΓΧΕΙΡΊ ΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ Κλιματιστικά συστήματος split FBQ35D2VEB FBQ50D2VEB FBQ60D2VEB FBQ71D2VEB FBQ100D2VEB FBQ125D2VEB FBQ140D2VEB 1 4 6 7 5 1 3 2 8 1 2 A 1 2 B 1 1 2 3 RR71-100-125 RQ71-100-125 RZQ200-250

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ζυγαριά με λειτουργίες Body Check Happy Life 30400

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ζυγαριά με λειτουργίες Body Check Happy Life 30400 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ζυγαριά με λειτουργίες Body Check Happy Life 30400 Συσκευή και Έλεγχοι Οθόνη Πλήκτρο ON / OFF (ενεργοπ. / απενεργοπ.) Πλήκτρο UP (πάνω) Πλήκτρο DOWN (κάτω) Πλήκτρο SET (ρύθμισης) Θήκη μπαταριών

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι. Δικτύου Αεραγωγών Μέσης Στατικής Πίεσης. Μοντέλο:

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι. Δικτύου Αεραγωγών Μέσης Στατικής Πίεσης. Μοντέλο: Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Μοντέλο: V2MDI-18 V2MDI-24 V2MDI-36 V2MDI-50 V2MDI-60 V1MDI-60 IMDI-60 Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Δικτύου Αεραγωγών Μέσης Στατικής Πίεσης Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Υγιεινή ζωή κάθε μέρα! Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά προτού να λειτουργήσετε το μηχάνημα και κρατήστε τις για μελλοντική χρήση. Σημείωση: διατηρούμε το δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΤΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΤΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΤΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ EL ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 2 1.1 Προφυλάξεις ασφαλείας... 2 1.2 Ονομασίες εξαρτημάτων... 3 2. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 4 2.1

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 18, ΑΘΗΝΑ 10442, ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΛ: +30-210-6796300. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AS-09UR4SVNNK3 AS-1UR4SVGNK3 AS-18UR4SFVNK3 AS-09UR4SVGNK AS-1UR4SVGNK4 AS-18UR4SFVNK4 AS-4UR4SLJNK3 Περιεχόμενα Προετοιμασία πριν τη χρήση ------------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα