ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 32 / συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 32 / συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής."

Transcript

1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 32 ΓΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 438 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 32 / συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής. Αριθµ. Απόφασης 438 / 2013 ΠΕΡΙΛΗΨΗ Καθορισµός των όρων διακήρυξης για τη διεξαγωγή δηµοπρασίας για την εκµίσθωση του υπογείου χώρου στάθµευσης αυτοκινήτων στην πλατεία Γάτσου Στο ηµοτικό Κατάστηµα, , ηµέρα Τρίτη και ώρα 13:30, συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση η Οικονοµική επιτροπή ύστερα από την 79532/ έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου ( ηµάρχου) κ. ανιηλίδη Συµεών, που επιδόθηκε σε καθένα από τους Συµβούλους, σύµφωνα µε το άρθρο 75 του Ν.3852/2010. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η νόµιµη απαρτία, δεδοµένου ότι από τα εννιά (9) µέλη, παραβρέθηκαν και τα εννέα (9), δηλαδή: ΠΑΡΟΝΤΕΣ 1. ανιηλίδης Συµεών 2. Χατζησάββας Γεώργιος 3. Τσακιρίδης Αναστάσιος 4. Πάππου Μιχαήλ 5. Απατσίδης ηµήτριος αν/κος 6. Καλπαζίδης Σέργιος 7. Ζιγκερίδης ηµήτριος 8. Κατσάνη Τερζηβασιλειάδου Ειρήνη 9. Σιωµάδης Σωτήριος ΑΠΟΝΤΕΣ 1. Ισαακίδη Άντζελα Σύµφωνα µε την υπ αρ. 31/2011 απόφαση ηµάρχου Νεάπολης-Συκεών πρακτικά τηρούνται από την διοικητική υπάλληλο του ήµου κ.καραηλία Πηνελόπη. Αποφασίσθηκε η συζήτηση (2) δύο θεµάτων εκτός ηµερήσιας διάταξης. Τα θέµατα συζητήθηκαν µε την εξής σειρά: 1 ο εκτός, 2 ο εκτός, 1 ο,2 ο,3 ο,4 ο,5 ο,6 ο,7 ο, 8 ο, 9 ο και 10 ο. Ο.Σ.κ. Χατζησάββας Γεώργιος απεχώρησε µετά την συζήτηση του 2 ου εκτός ηµερήσιας διάταξης θέµατος. Ο Πρόεδρος, αφού εισηγήθηκε το 1ο θέµα, της εκτός ηµερήσιας διάταξης Καθορισµός των όρων διακήρυξης για τη διεξαγωγή δηµοπρασίας για την εκµίσθωση του υπογείου χώρου στάθµευσης αυτοκινήτων στην πλατεία Γάτσου, έθεσε υπόψη της επιτροπής την υπ αριθµ / εισήγηση του Οικονοµικού Τµήµατος του ήµου, µε το παρακάτω περιεχόµενο:

2 ΘΕΜΑ: «Καθορισµός των όρων διακήρυξης για τη διεξαγωγή δηµοπρασίας για την εκµίσθωση του υπογείου χώρου στάθµευσης αυτοκινήτων στην πλατεία Γάτσου.» Με την µε αριθµό 427/2013 απόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου Νεάπολης Συκεών εγκρίθηκε η εκµίσθωση του υπογείου χώρου στάθµευσης αυτοκινήτων στην πλατεία Γάτσου, διότι από τα οικονοµικά στοιχεία εσόδων και δαπανών του πάρκινγκ προκύπτει µεγάλη οικονοµική ζηµιά του δήµου. Στο βαθµό που η παρεχόµενη υπηρεσία στάθµευσης γίνεται µε αντίτιµο που επιβαρύνει τον χρήστη, η αρνητική οικονοµική εξέλιξη ενέχει ενδεχοµένως τον κίνδυνο ύπαρξης παρατηρήσεων από τις ελεγκτικές υπηρεσίες (Ελεγκτικό Συνέδριο, Παρατηρητήριο Οικονοµικής Αυτοτέλειας ΟΤΑ). Ο δήµος, µετά και τις τελευταίες εξελίξεις, δεν µπορεί να διαθέσει το αναγκαίο προσωπικό προκείµενου να καλύψει την 24ωρη λειτουργία και φύλαξη του πάρκινγκ, µε συνέπεια να είναι ορατός ο κίνδυνος διακοπής της λειτουργίας του. Σηµειώνεται πως το παρκινγκ δεν µπορεί να λειτουργήσει χωρίς φύλαξη επειδή διαθέτει ευαίσθητα µηχανολογικά και ηλεκτρολογικά συστήµατα τα οποία χρήζουν ειδικής προστασίας, συντήρησης και φύλαξης. Η εκµίσθωση θα γίνει µε φανερή, προφορική, πλειοδοτική δηµοπρασία η οποία θα διεξαχθεί από την αρµόδια Επιτροπή, βάσει των διατάξεων του Π.. 270/81. Παρακαλούµε ως αρµόδιο όργανο (άρθρο 72 Ν. 3852/2010) να καθορίσετε του όρους της διακήρυξης για την εκµίσθωση του ανωτέρω χώρου. Η ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑ Στη συνέχεια το λόγο πήρε η.σ. κ. Κατσάνη-Τερζηβασιλειάδου Ειρήνη και είπε ότι διαφωνεί µε την εκµίσθωση δηµοτικής περιουσίας το έχω καταψηφίσει και στο Σ. Ο.Σ κ. Ζιγκερίδης ηµήτριος είπε ότι θα ψηφίσει λευκό έχω τοποθετηθεί για το συγκεκριµένο θέµα πολλές φορές και παραµένει στην ίδια θέση. Ο Σ κ. Σιωµάδης Σωτήριος είπε ότι δεν έχω λάβει ενηµέρωση για το θέµα και θα ψηφίσω λευκό. Τέλος ο Πρόεδρος κάλεσε την Οικονοµική Επιτροπή να προβεί στην κατάρτιση των όρων για την εκµίσθωση του υπογείου χώρου στάθµευσης αυτοκινήτων στην πλατεία Γάτσου στη δηµοτική ενότητα Νεάπολης.

3 Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Μετά από συζήτηση, αφού άκουσε όσα ο Πρόεδρος εξέθεσε και έλαβε υπόψη: 1)τους όρους διακήρυξης, 2)την υπ αρ / εισήγηση του Οικονοµικού Τµήµατος του ήµου, 3) την υπ αρ. 427/2013 απόφαση ηµοτικού Συµβουλίου, 4) τις διατάξεις του Π.. 270/81 και 5) τις διατάξεις του άρθρου 72 του Ν.3852/2010 Αποφασίζει Με Πλειοψηφία Α) Καταρτίζει τους όρους διακήρυξης δηµοπρασίας για την εκµίσθωση του υπογείου χώρου στάθµευσης αυτοκινήτων στην πλατεία Γάτσου στη δηµοτική ενότητα Νεάπολης ως εξής: ΟΡΟΙ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΑΤΣΟΥ Ά Ρ Θ Ρ Ο 1 ΠΡΟΟΙΜΙΟ 1.1.Η δηµοπρασία είναι φανερή, πλειοδοτική και προφορική και θα γίνει ενώπιον της αρµόδιας επιτροπής στο ηµοτικό Κατάστηµα της Ενότητας Συκεών του ήµου Nεάπολης Συκεών στην γωνία οδών Ι.Μιχαήλ Στρ.Στεφ. Σαράφη την 27/11/2013 ώρα 11:00 π.µ Για την συνέχιση της δηµοπρασίας και πέρα από την ορισµένη ώρα θα αποφασίσει η Επιτροπή µε απόφασή της που καταχωρείται στα πρακτικά. 1.2.Η δηµοπρασία αφορά την παραχώρηση χρήσεως εκατόν είκοσι δύο (122) θέσεων στάθµευσης αυτοκινήτων στο υπόγειο παρκινγκ στην πλατεία Γάτσου. Ά Ρ Θ Ρ Ο 2 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 2.1.Όσοι θα λάβουν µέρος στη δηµοπρασία πρέπει να καταθέσουν πριν από την έναρξη αυτής τα παρακάτω: 2.2.Την κατά τους ορισµούς του άρθρου «ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΓΓΥΗΤΗ» εγγύηση συµµετοχής στη δηµοπρασία, η οποία να ανέρχεται σε ποσό ίσο µε το 10% του ελαχίστου ορίου πρώτης προσφοράς (πρώτη προσφορά ) δηλαδή µε ποσό χιλίων πεντακοσίων ευρώ (1.500,00 )

4 2.3.Πιστοποιητικό του αρµόδιου Πρωτοδικείου ότι δεν έχει πτωχεύσει και ότι δεν εκκρεµεί σε βάρος του αίτηση για κήρυξή του σε πτώχευση ή αίτηση παύσεως πληρωµών. Προκειµένου περί προσωπικών εταιριών, απαιτούνται πιστοποιητικά τόσο για την εταιρία, όσο και για τους οµόρρυθµους εταίρους. 2.4.Απόσπασµα ποινικού µητρώου. 2.5 Ασφαλιστική και φορολογική ενηµερότητα. 2.6.Προκειµένου περί εταιριών, επικυρωµένο αντίγραφο του εταιρικού µε όλες τις τυχόν τροποποιήσεις του, από το οποίο να προκύπτει ότι η διάρκεια της εταιρίας υπερβαίνει την 30/6/2004 καθώς και πιστοποιητικό ότι η εταιρία δεν έχει λυθεί ή καταγγελθεί ή τεθεί υπό αναγκαστική διαχείριση πιστωτών: 2.7.Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986, στην οποία ο ενδιαφερόµενος θα δηλώνει ότι έλαβε γνώση όλων των όρων της παρούσας διακήρυξης και του συµβατικού τεύχους µε το παράρτηµα ή τα παραρτήµατα αυτού, τους οποίους αποδέχεται ανεπιφύλακτα. 2.8.Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986, στην οποία ο εγγυητής του ενδιαφεροµένου (ο οποίος πρέπει να αναγράψει τα πλήρη στοιχεία του) θα δηλώνει ότι έλαβε γνώση όλων των όρων της παρούσας διακήρυξης, τους οποίους αποδέχεται ανεπιφύλακτα και θεωρεί δεσµευτικούς γι αυτόν, καθώς και ότι αναλαµβάνει την υποχρέωση σε περίπτωση που κατακυρωθεί το αποτέλεσµα της παρούσης δηµοπρασίας στον πλειοδότη να υπογράψει εµπρόθεσµα τη σχετική σύµβαση εγγυήσεως και να προσκοµίσει την εγγυητική επιστολή που προβλέπεται από το άρθρο 5 παρακάτω, καθώς και ότι ευθύνεται απεριόριστα, αλληλέγγυα και σε ολόκληρο µε τον ενδιαφερόµενο για όλες τις υποχρεώσεις του ενδιαφερόµενου, υπέρ του οποίου εγγυάται, που απορρέουν από την παρούσα δηµοπρασία και ιδίως από τα άρθρα 5 και 16 του παρόντος και ότι απαιτείται ρητά από την ένσταση της διζήσεως, της διαιρέσεως και από κάθε άλλη ένσταση ή ισχυρισµό των άρθρων 852, 853, 856, 862, 863, 866, 867 και 868 του Α.Κ. Ά Ρ Θ Ρ Ο 3 ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ 3.1.Στη δηµοπρασία οι διαγωνιζόµενοι παρίστανται αυτοπροσώπως ή µε νόµιµα εξουσιοδοτηµένο εκπρόσωπό τους (νόµιµο εκπρόσωπο) 3.2.Οι Α.Ε. εκπροσωπούνται από τον αυτών ή άλλο νόµιµα εξουσιοδοτηµένο πρόσωπο, εφοδιασµένο µε πρακτικό στο οποίο εκτός από την έγκριση συµµετοχής στο διαγωνισµό θα αναφέρεται και το πλήρες ονοµατεπώνυµο του εκπροσώπου, καθώς και τα επίσηµα αποσπάσµατα πρακτικών.σ. και Γ.Σ. ή ΦΕΚ, από τα οποία θα προκύπτει το νοµότυπο της συγκρότησης και λήψεως της εξουσιοδοτικής αποφάσεως από.σ. 3.3.Οι ΕΠΕ, Ο.Ε. και Ε.Ε. εκπροσωπούνται από το διαχειριστή τους ή από άλλο πρόσωπο εξουσιοδοτηµένο µε συµβολαιογραφικό πληρεξούσιο. Οι κοινοπραξίες, εάν δεν έχουν δηµοσιευθεί σαν εταιρίες εκπροσωπούνται από κοινό εκπρόσωπο, τον οποίο εξουσιοδοτούν µε συµβολαιογραφικό πληρεξούσιο όλα τα µέλη της Κοινοπραξίας.

5 3.4.Εάν ο ενδιαφερόµενος, ηµεδαπός ή αλλοδαπός, δεν είναι µόνιµος κάτοικος Θεσσαλονίκης, υποχρεούται να ορίσει αντίκλητο µόνιµο κάτοικο Θεσσαλονίκης, ο οποίος θα είναι δεκτικός επιδόσεως εγγράφων και δικογράφων. 3.5.Κανείς δεν επιτρέπεται να εκπροσωπεί στην δηµοπρασία περισσότερες από µία εταιρία ή κοινοπραξία, ούτε επιτρέπεται να συµµετέχει ατοµικά για τον εαυτό του και ταυτόχρονα να εκπροσωπεί εταιρία ή κοινοπραξία ή να συµµετέχει στο.σ. ανωνύµου εταιρίας ή να είναι διαχειριστής ή οµόρρυθµος εταίρος συµµετέχουσας εταιρίας εν θα γίνονται δεκτές προσφορές που αφορούν µόνο σε µέρος, τµήµα ή ποσοστό των παραχωρουµένων κατά χρήση χώρου στάθµευσης αυτοκινήτων. 3.7.Προκειµένου περί αλλοδαπών φυσικών ή νοµικών προσώπων, απαιτείται επιπλέον η προσκόµιση επίσηµων µεταφράσεων στην Ελληνική γλώσσα όλων των δικαιολογητικών συµµετοχής και νοµιµοποίησης. Εάν η µετάφραση δεν επικυρώνεται από Ελληνική αρχή ή Έλληνα δικηγόρο, τότε απαιτείται να έχει διαβιβαστεί στο ήµο Νεάπολης Συκεών σύµφωνα µε τη διαδικασία που προβλέπεται από τον Ν.1334/1983 (κύρωση της Σύµβασης της Χάγης της 15/11/1965). Ά Ρ Θ Ρ Ο 4 ΙΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ-ΕΓΚΡΙΣΗ-ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΣ 4.1.Η διενέργεια της δηµοπρασίας, η κατακύρωση και έγκριση του αποτελέσµατος και η κατάρτιση της συµβάσεως διέπεται από τις διατάξεις του Π..270/1981. Η κατακύρωση των πρακτικών της δηµοπρασίας θα γίνει µε απόφαση της Οικονοµικής Επιτροπής. 4.2.Ο ήµος Νεάπολης Συκεών διατηρεί το δικαίωµα να κατακυρώσει την δηµοπρασία ή να κηρύξει την δηµοπρασία ασύµφορη, οπότε αυτή επαναλαµβάνεται µε τους ίδιους ή µε διαφορετικούς όρους διακηρύξεως, τους οποίους ο ήµος Νεάπολης Συκεών µπορεί να τροποποιεί ελεύθερα, ή να µην επαναλαµβάνει καθόλου. 4.3.Ο ήµος Νεάπολης Συκεών διατηρεί το δικαίωµα να µην κατακυρώσει την δηµοπρασία σε κανένα από τους συµµετέχοντες. 4.4.Ο τελευταίος πλειοδότης δεν αποκτά κανένα δικαίωµα ή αξίωση αποζηµιώσεως λόγω µη εγκρίσεως των πρακτικών της δηµοπρασίας από την Οικονοµική Επιτροπή ή από την ιοικητική αρχή ή λόγω καθυστερήσεως εγκαταστάσεώς του στον παραχωρούµενο κατά χρήση χώρο που θα οφείλεται σε νοµικό ή πραγµατικό ελάττωµα.

6 4.5.Ο πλειοδότης υποχρεούται να παρουσιάσει κατά τον χρόνο διενέργειας της δηµοπρασίας αξιόχρεο (κατά την κρίση του ήµου Νεάπολης Συκεών) εγγυητή ο οποίος θα υποχρεούται να υπογράψει µαζί µε τον πλειοδότη τα πρακτικά της δηµοπρασίας ευθύς µετά το πέρας αυτής, ευθυνόµενος αλληλεγγύως και σε ολόκληρο µε τον πλειοδότη για την εκπλήρωση των όρων της δηµοπρασίας. Ο εγγυητής πρέπει να είναι το ίδιο πρόσωπο µε εκείνο που θα έχει υπογράψει την κατατεθείσα υπεύθυνη δήλωση εγγυητή του Ν.1599/1986, όπως ορίζεται από το άρθρο 2 παρ.7 παραπάνω. Σε περίπτωση που ο ήµος Νεάπολης Συκεών κρίνει µη αξιόχρεο το πρόσωπο που υπογράφει την παραπάνω υπεύθυνη δήλωση, τότε ο ενδιαφερόµενος δεν θα δικαιούται να συµµετάσχει σ αυτή. 4.6.Ο πλειοδότης υποχρεούται να προσέλθει µαζί µε τον εγγυητή του µέσα σε διάστηµα δέκα (10) ηµερολογιακών ηµερών από της κοινοποιήσεως σ αυτόν της αποφάσεως της διοικητικής αρχής σχετικά µε την έγκριση του αποτελέσµατος της δηµοπρασίας και να υπογράψουν το σχετικό συµφωνητικό, στο οποίο θα ορίζεται ότι ο εγγυητής θα εγγυάται απεριόριστα και σε ολόκληρο την προσήκουσα εκπλήρωση τόσο της αρχικής συµβάσεως, όσο και κάθε µεταγενέστερης τροποποιήσεως ή επεκτάσεως αυτής. Μετά την παρέλευση απράκτου της παραπάνω 10ηµέρου προθεσµίας, η σύµβαση θα θεωρείται καταρτισθείσα (άρθρο 3 παρ.2 Α (η) Π.. 270/1981), οπότε ο ήµος Νεάπολης Συκεών θα δικαιούται να ασκήσει το σύνολο των δικαιωµάτων της που απορρέουν από τη σύµβαση, οπότε ο πλειοδότης κηρύσσεται έκπτωτος και οι κατατεθείσες εγγυήσεις καταπίπτουν υπέρ του ήµου Νεάπολης Συκεών χωρίς δικαστική παρέµβαση και ενεργείται επαναληπτική δηµοπρασία σε βάρος του τελευταίου πλειοδότη και του εγγυητή του, οι οποίοι υποχρεούνται και στην καταβολή της επί πλέον έλαττον διαφοράς του αποτελέσµατος της επαναληπτικής δηµοπρασίας σε βάρος του τελευταίου πλειοδότη και του εγγυητή του, οι οποίοι υποχρεούνται και στην καταβολή της επί το έλαττον διαφοράς του αποτελέσµατος της επαναληπτικής δηµοπρασίας από της προηγούµενης. Κατά την επαναληπτική δηµοπρασία, το ελάχιστο όριο προσφοράς ορίζεται στο ύψος του ποσού που κατακυρώθηκε στο όνοµα του τελευταίου πλειοδότη της προηγούµενης δηµοπρασίας. Το όριο αυτό µπορεί να µειωθεί µε απόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου. Ά Ρ Θ Ρ Ο 5 ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ-ΕΓΓΥΗΤΗΣ-ΕΚΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΓΓΥΗΤΗ Εγγύηση συµµετοχής 5.1.Η εγγύηση συµµετοχής που αναφέρεται στο Άρθρο 2 παρ.2 παραπάνω µπορεί να δοθεί µόνο µε τους εξής τρόπους: Είτε µε εγγυητική επιστολή αναγνωρισµένης ελληνικής τράπεζας ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισµένης τράπεζας κράτους µέλους της Ε.Ε. πρώτης κατηγορίας διαβάθµισης συντεταγµένη κατά τον τύπο που ισχύει στο ηµόσιο.

7 5.1.2.Είτε µε βεβαίωση του Ταµείου Παρακαταθηκών και ανείων από την οποία να προκύπτει ότι αυτός που επιθυµεί να λάβει µέρος στη δηµοπρασία ή οποιοσδήποτε άλλος ενεργεί για λογαριασµό του ενδιαφερόµενου, έχει παρακαταθέσει σ αυτό οµολογίες ή οµόλογα του ηµοσίου, Τράπεζας ή Οργανισµού Κοινής Ωφέλειας, που αναγνωρίζονται από τον νόµο σαν δεκτικά εγγυοδοσίας Είτε µε Γραµµάτιο Σύστασης Παρακαταθήκης του Ταµείου παρακαταθηκών και ανείων για παρακατάθεση σ αυτό του ισόποσου χρηµατικού ποσού. 5.2.Στην εγγύηση συµµετοχής, πρέπει να αναγράφεται η ένδειξη «για τη συµµετοχή στη δηµοπρασία» Παραχώρηση της χρήσης του υπόγειου χώρου στάθµευσης αυτοκινήτων (πάρκιγκ) στην πλατεία Γάτσου του ήµου Νεάπολης Συκεών µε χρονική περίοδο τουλάχιστον 90 ηµέρες, κατά την ηµεροµηνία διεξαγωγής της δηµοπρασίας. 5.3.Η εγγύηση συµµετοχής επιστρέφεται στους συµµετέχοντες στη δηµοπρασία αµέσως µετά τη λήξη της, εκτός από αυτή του τελευταίου πλειοδότη, η οποία επιστρέφεται µόνο µετά την αντικατάστασή της µε την εγγύηση καλής εκτέλεσης, που προβλέπεται και καθορίζεται στις επόµενες παραγράφους αυτού του Άρθρου. 5.4.Σε περίπτωση επαναλήψεως της δηµοπρασίας θα κατατίθεται η ίδια εγγύηση αµέσως µετά την λήξη της, εκτός από αυτή του τελευταίου πλειοδότη, η οποία επιστρέφεται µόνο µετά την αντικατάστασή της µε την εγγύηση καλής εκτέλεσης, που προβλέπεται και καθορίζεται στις επόµενες παραγράφους αυτού του Άρθρου. 5.5.Σε περίπτωση επαναλήψεως της δηµοπρασίας θα κατατίθεται η ίδια εγγύηση συµµετοχής, υπολογιζόµενη επί του ποσού της τελευταίας προσφοράς και ανερχόµενη µε ποσό ίσο µε το 10% της αποζηµιώσεως χρήσεως για την πρώτη συµβατική διετία. Εγγύηση καλής εκτέλεσης 5.6.Ο πλειοδότης υποχρεούται, µετά την κατακύρωση του αποτελέσµατος της δηµοπρασίας, να αντικαταστήσει την παραπάνω εγγύηση συµµετοχής µε εγγύηση καλής εκτέλεσης, η οποία θα καλύπτει την καλή εκτέλεση της υπογραφοµένης συµβάσεως καθώς και την πιστή τήρηση όλων ανεξαιρέτως των υποχρεώσεων του πλειοδότη οι οποίες απορρέουν από την παρούσα διακήρυξη και από την σχετική σύµβαση που πρόκειται να υπογραφεί βάσει αυτής, και ιδίως την προσήκουσα και εµπρόθεσµη καταβολή των ποσών αποζηµιώσεως χρήσεως του παραχωρούµενου χώρου στάθµευσης για τον τρίτο και τέταρτο χρόνο, όπως καθορίζεται στο άρθρο 7 της παρούσας. Η εγγύηση καλής εκτέλεσης µπορεί να δοθεί µε τους εξής τρόπους:

8 5.6.1.Είτε µε εγγυητική επιστολή αναγνωρισµένης ελληνικής τράπεζας ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισµένης τράπεζας κράτους µέλους της Ε.Ε.. πρώτης κατηγορίας διαβάθµισης συντεταγµένη κατά τον τύπο που ισχύει στο ηµόσιο Είτε µε βεβαίωση του Ταµείου Παρακαταθηκών και ανείων από τα οποία να προκύπτει ότι ο πλειοδότης ή οποιοσδήποτε άλλος ενεργεί για λογαριασµό του πλειοδότη, έχει παρακαταθέσει σ αυτό οµολογίες ή οµόλογα του ηµοσίου, Τράπεζας ή Οργανισµού Κοινής Ωφέλειας, που αναγνωρίζονται από τον νόµο σαν δεκτικά εγγυοδοσίας Είτε µε Γραµµάτιο σύστασης παρακαταθήκης του Ταµείου Παρακαταθηκών και ανείων για παρακατάθεση σ αυτό του ισόποσου χρηµατικού ποσού. 5.7.Στην εγγύηση καλής εκτέλεσης πρέπει να αναγράφεται η ένδειξη «για την καλή εκτέλεση και πιστή εφαρµογή όλων ανεξαιρέτως των όρων της δηµοπρασίας». Παραχώρηση της χρήσης του υπόγειου χώρου στάθµευσης αυτοκινήτων (παρκινγκ) στην πλατεία Γάτσου του ήµου Νεάπολης Συκεών. 5.8.Η εγγύηση καλής εκτέλεσης θα πρέπει να είναι συντεταγµένη κατά τον τύπο που ισχύει στο ηµόσιο, να έχει διάρκεια ισχύος αορίστου χρόνου και να καλύπτει ποσό ίσο µε το 10% του ποσού του µισθώµατος για τον τρίτο και τέταρτο χρόνο της µίσθωσης. 5.9.Η εγγύηση καλής εκτέλεσης επιστρέφεται στον πλειοδότη µετά τη λήξη της σύµβασης και µόνο εάν αυτός έχει εκπληρώσει προς το ήµο Νεάπολης Συκεών το σύνολο των υποχρεώσεών του που απορρέουν από την παρούσα δηµοπρασία. Εγγυητής του πλειοδότη Υποχρεώσεις Έκταση ευθύνης 5.10.Ο εγγυητής τον οποίο παρουσίασε ο πλειοδότης κατά την διάρκεια της δηµοπρασίας υποχρεούται: Να υπογράψει τα πρακτικά της δηµοπρασίας ευθύς µετά το πέρας αυτής, ευθυνόµενος αλληλεγγύως και σε ολόκληρο µε τον πλειοδότη για την εκπλήρωση όρων της δηµοπρασίας Να υπογράψει εµπρόθεσµα µαζί µε το πλειοδότη το σχετικό συµφωνητικό, µετά την έγκριση της δηµοπρασίας, όπως ορίζεται στο άρθρο 5 παρ.6 παραπάνω, µε το οποίο θα εγγυάται ανεπιφύλακτα, απεριόριστα και σε ολόκληρο µε τον πλειοδότη, κάθε υποχρέωση και κάθε κύρια ή παρεπόµενη οφειλή του πλειοδότη που εκπηγάζει από την παρούσα διακήρυξη και την υπογραφοµένη σύµβαση, καθώς και από κάθε τυχόν µεταγενέστερη τροποποίηση ή επέκταση της και θα δηλώνει ότι ευθύνεται σαν πρωτοφειλέτης και ότι παραιτείται ρητά από την ένσταση της διζήσεως, της διαιρέσεως και από κάθε άλλη ένσταση ή ισχυρισµό των άρθρων 852, 852, 856, 862, 863, 866, 867 και 868 του Α.Κ.

9 5.11.Εάν ο πλειοδότης δεν εκπληρώσει εγκαίρως και προσηκόντως τις υποχρεώσεις του που απορρέουν από την διακήρυξη και την υπογραφοµένη σύµβαση, ο εγγυητής υποχρεούται απροφάσιστος να καταβάλει εντός πέντε (5) εργασίµων ηµερών στην ταµειακή υπηρεσία του ήµου Νεάπολης Συκεών οποιοδήποτε ποσό, το οποίο ο ήµος Νεάπολης Συκεών του δηλώσει ότι απαιτείται για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων του πλειοδότη, τις οποίες εγγυάται ο εγγυητής, χωρίς ο τελευταίος να έχει το δικαίωµα να προβάλει οποιεσδήποτε αντιρρήσεις δικές του, του πλειοδότη ή οποιουδήποτε άλλου τρίτου, σχετικά µε την ύπαρξη ή το ύψος της υποχρεώσεως. Εάν, µετά την είσπραξή τους από το ήµο Νεάπολης Συκεών οι κατατεθείσες από τον πλειοδότη εγγυήσεις δεν επαρκούν για την κάλυψη του συνόλου της οφειλής του, τότε ο εγγυητής θα εξακολουθεί να ευθύνεται για κάθε εναποµένον υπόλοιπο κύριας ή παρεπόµενης οφειλής. Ά Ρ Θ Ρ Ο 6 ΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ 6.1.Η διάρκεια της παραχώρησης χρήσεως του υπόγειου παρκινγκ είναι 6ετής αρχοµένη από την εποµένη της υπογραφής της συµβάσεως παραχωρήσεως χρήσεως ή της παρελεύσεως απράκτου της 10ηµέρου προθεσµίας του άρθρου 3 παρ.2 Α (η) του Π..280/1981 και λήγουσα την αντίστοιχη ηµεροµηνία κατά την οποία θα συµπληρωθεί 4ετία από την έναρξή της. 6.2.Ρητά ορίζεται ότι η παραπάνω συµβατική διάρκεια δεν θα παρατείνεται για κανέναν άλλο λόγο παρά µόνο στην περίπτωση που µετά τη λήξη της παρούσας µίσθωσης δεν τελεσφορήσει η δηµοπρασία για την ανάδειξη νέου πλειοδότη. Στην περίπτωση αυτή η παράταση ισχύει µέχρι την ηµεροµηνία υπογραφής της νέας σύµβασης. Ά Ρ Θ Ρ Ο 7 ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΧΡΗΣΕΩΣ 7.1.Σαν πρώτη προσφορά της ετησίας αποζηµιώσεως χρήσεως του υπόγειου χώρου στάθµευσης αυτοκινήτων στην πλατεία Γάτσου του ήµου Νεάπολης Συκεών που παραχωρείται µε το παρόν ορίζεται το ποσό των δέκα πέντε χιλιάδων ευρώ (15.000,00 ). 7.2.Το ποσό ετήσιας αποζηµιώσεως χρήσεως που θα προσφέρει ο τελευταίος πλειοδότης θα αυξάνεται κάθε συµβατικό έτος κατά ποσοστό 3% επί του εκάστοτε καταβαλλοµένου. 7.3.Το ποσό του πρώτου χρόνου αποζηµιώσεως χρήσεως θα καταβληθεί προκαταβολικά στο Ταµείο του ήµου Νεάπολης Συκεών αµέσως µε την υπογραφή της σύµβασης. Για τον δεύτερο, τρίτο και τέταρτο χρόνο, το ποσό ετησίας αποζηµιώσεως χρήσεως θα καταβάλλεται προκαταβολικά στο Ταµείο του ήµου Νεάπολης Συκεών, χωρίς προηγούµενη ενόχληση, σε έξι (6) ισόποσες διµηνιαίες δόσεις, καταβλητέες την πρώτη εργάσιµη ηµέρα κάθε συµβατικού διµήνου.

10 Η αφετηρία υπολογισµού των συµβατικών διµήνων θα είναι η επόµενη της λήξεως του πρώτου έτους ή της παρελεύσεως απράκτου της 10ηµέρου προθεσµίας του άρθρου 3 παρ.2 Α : (η) του Π..270/1981. Σε περίπτωση καθυστερήσεως έστω και µίας δόσεως για διάστηµα που υπερβαίνει τις 10 ηµερολογιακές ηµέρες, ο πλειοδότης θα κηρύσσεται έκπτωτος και οι καθυστερούµενες δόσεις θα εισπράττονται κατά τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί εισπράξεως δηµοσίων εσόδων, επιβαρυνόµενες µε τους νόµιµους τόκους και προσαυξήσεις εκπρόθεσµης καταβολής, σωρευτικά µε τις άλλες συνέπειες της εκπτώσεως του που διαλαµβάνονται στο άρθρο 12 παρακάτω. Από την ηµέρα που γίνεται απαιτητή κάθε δόση της αποζηµιώσεως χρήσεως, αυτή θα οφείλεται έντοκα. Στα καθυστερούµενα ποσά θα εφαρµόζεται το ισχύον κάθε φορά ανώτατο νόµιµο όριο τόκου υπερηµερίας από την ηµέρα που τα ποσά αυτά κατέστησαν απαιτητά. 7.4.Ο πλειοδότης υποχρεούται στην καταβολή αποζηµιώσεως χρήσεως των παραχωρούµενων κατά χρήση υπόγειων χώρων στάθµευσης ασχέτως του εάν κάνει πράγµατι χρήση αυτών, εφόσον η µη χρήση αυτών δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του ήµου Νεάπολης Συκεών. 7.5.Ο πλειοδότης δηλώνει ρητά ότι διαθέτει ήδη σήµερα όλα τα απαιτούµενα κεφάλαια που απαιτούνται για κάλυψη όλων των ποσών αποζηµιώσεως χρήσεως του παραχωρούµενου χώρου για όλη τη διάρκεια της υπογραφοµένης συµβάσεως και ότι κατά τον υπολογισµό της προσφοράς που έκανε δεν βασίστηκε σε πρόβλεψη για ευνοϊκή πορεία των εργασιών του ή σε πρόβλεψη για σταθερές και ευµενείς οικονοµικές συνθήκες. 7.6.Ο πλειοδότης παραιτείται ρητά από τούδε του δικαιώµατός του να ζητήσει δικαστικά, µετά την κατακύρωση της δηµοπρασίας, την µείωση της ετησίας αποζηµιώσεως χρήσεως του παραχωρουµένου χώρου, επικαλούµενος την ουσιώδη µεταβολή των οικονοµικών συνθηκών πάνω στις οποίες στηρίχθηκε για να κάνει την προσφορά του ή το υπερµέτρως επαχθές του ποσού της προσφοράς του σε σχέση µε τον κύκλο εργασιών και τις εισπράξεις που πραγµατοποίησε ή που προέβλεψε ότι θα κάνει. 7.7.Κάθε καταβολή του πλειοδότη θα καταλογίζεται σε εξόφληση πρώτα των οφειλοµένων εξόδων µε τους τόκους τους, έπειτα των καθυστερούµενων τόκων υπερηµερίας και τελευταία του καθυστερουµένου κεφαλαίου. Ο ήµος Νεάπολης Συκεών διατηρεί το δικαίωµα να ορίσει µονοµερώς τη σειρά καταλογισµού µε διαφορετικό τρόπο. 7.8.Ο πλειοδότης βαρύνεται και εποµένως αναλαµβάνει µε το παρόν τη ρητή υποχρέωση να καταβάλει αµέσως µόλις γίνονται απαιτητά τα παρακάτω κονδύλια, τα οποία, σε περίπτωση αρνήσεώς του θα εισπράττονται σύµφωνα µε τις διατάξεις που ισχύουν κάθε φορά για την είσπραξη δηµοσίων εσόδων: Τα τέλη Χαρτοσήµου και Ο.Γ.Α. που είναι καταβλητέα λόγω της υπογραφής της συµβάσεως, και κάθε άλλη δαπάνη του ήµου Νεάπολης Συκεών που προέρχεται από την παρούσα διακήρυξη και την υπογραφοµένη σύµβαση.

11 7.8.2.Κάθε δικαστική ή άλλη δαπάνη του ήµου Νεάπολης Συκεών, που θα προκύπτει από την έκπτωση του πλειοδότη ή την λήψη ασφαλιστικών µέτρων ή την διεξαγωγή δίκης ή την αναγκαστική εκτέλεση κατά του πλειοδότη ή κατά του ήµου Συκεών σε σχέση µε την παρούσα διακήρυξη και την υπογραφοµένη σύµβαση Οποιουδήποτε γενικά φόρους, εισφορές, τέλη ή άλλες επιβαρύνσεις, τα οποία µε οποιοδήποτε τρόπο και από οποιαδήποτε αιτία θα υποχρεωθεί να καταβάλει ο ήµος Νεάπολης Συκεών εξ αιτίας της παρούσης διακηρύξεως και της υπογραφοµένης συµβάσεως. Ά Ρ Θ Ρ Ο 8 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟ ΟΤΗ 8.1.Ο πλειοδότης θα εγκατασταθεί στο υπόγειο χώρο στάθµευσης αυτοκινήτων (πάρκιγκ) στην πλατεία Γάτσου µόνο µετά την υπογραφή της κύριας συµβάσεως και της συµβάσεως εγγυήσεως και µετά την πλήρη και προσήκουσα καταβολή του µισθώµατος ενός έτους. 8.2.Ο ήµος Νεάπολης Συκεών δεν ευθύνεται έναντι του πλειοδότη για την πραγµατική κατάσταση που βρίσκεται ο χώρος στάθµευσης. Ο πλειοδότης έχει την αποκλειστική ευθύνη να διαπιστώσει την πραγµατική κατάσταση του παραπάνω χώρου ή την ύπαρξη οποιασδήποτε δουλειάς, διεκδίκησης, αµφισβήτησης, ή άλλου νοµικού ελαττώµατος, µη δικαιούµενος σε υπαναχώρηση ή λύση της σύµβασης ή σε επιστροφή ή µείωση της αποζηµιώσεως χρήσεως για την αιτία αυτή. Ά Ρ Θ Ρ Ο 9 ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΛΕΙΟ ΟΤΗ Πέραν των άλλων συµβατικών ή νοµίµων υποχρεώσεών του, ο πλειοδότης υποχρεούται επίσης: 9.1.Να αντικαταστήσει πριν από την υπογραφή της συµβάσεως την εγγυητική επιστολή συµµετοχής στη δηµοπρασία µε την εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης της συµβάσεως, όπως προβλέπεται στο άρθρο 5 παραπάνω. 9.2.Να συντηρεί το χώρο και να τον διατηρεί καθαρό και ευπρεπή βαρυνόµενος αποκλειστικά µε την δαπάνη καθαρισµού και ευπρεπισµού του. 9.3.Να φροντίζει για την αντικατάσταση κάθε µηχανήµατος και όλων των ηλεκτρικών και υδραυλικών στοιχείων. 9.4.Να απέχει από την εκχώρηση µέρους ή του συνόλου των δικαιωµάτων του από την παρούσα διακήρυξη και την υπογραφοµένη σύµβαση σε τρίτους, ή οποία εκχώρηση ρητά απαγορεύεται χωρίς την προηγούµενη έγγραφη έγκριση του ήµου Νεάπολης Συκεών και τυχόν γενοµένη κατά παράβαση του παρόντος δεν θα υπάγεται κανένα έννοµο αποτέλεσµα. 9.5.Εάν είναι εταιρία να µη µεταβάλει τον εταιρικό σκοπό, να µη µειώσει το κεφάλαιο και την διάρκεια της εταιρίας και να µην τροποποιήσει την εταιρική µορφή ή τον εταιρικό τύπο της, είτε µε µετατροπή είτε µε συγχώνευση είτε µε απορρόφηση από άλλη εταιρία, χωρίς την προηγούµενη έγγραφη έγκριση του ήµου Συκεών.

12 9.6.Να µη διακόψει τις εργασίες της επιχειρήσεως του και ειδικότερα τις εργασίες που συναρτώνται µε την παρούσα διακήρυξη και την υπογραφοµένη σύµβαση. 9.7.Να εξυπηρετεί όλους εκείνους που επιθυµούν να παρκάρουν τα αυτοκίνητά µέσα στο πάρκιγκ, χωρίς καµία διάκριση και κατά σειρά προτεραιότητας, εφόσον υπάρχει χώρος µέσα σ αυτό. 9.8.Η στάθµευση των αυτοκινήτων γίνεται σύµφωνα µε το σχέδιο που εκπονήθηκε από την αρµόδια /νση Τεχνικών Υπηρεσιών του ήµου. Οποιαδήποτε τροποποίηση στο σχέδιο ή µεταβολή στον τρόπο χρήσεως του χώρου ή της στάθµευσης των αυτοκινήτων πρέπει προηγούµενα να εγκριθεί από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του ήµου, οι δε δαπάνες για τη συντήρηση, επισκευή και διαµόρφωση του χώρου που τυχόν θα απαιτηθούν κατά τη διάρκεια της εκµεταλλεύσεως βαρύνουν τον ανάδοχο, ανεξάρτητα της αιτίας που επιβάλλονται. 9.9.Η τιµολογιακή πολιτική του παρκινγκ θα είναι ελεγχόµενη και δεν θα µπορεί το µηνιαίο µίσθωµα του πρώτου έτους να υπερβαίνει τα 80 για τα αυτοκίνητα,τα 40 για τα δίκυκλα και το 1 για την ωριαία στάθµευση χωρίς το Φ.Π.Α. προσαρµοζόµενο στο ανώτερο 3% ανά έτος Να παραδώσει το µίσθιο χώρο µε όλες τις επωφελείς εγκαταστάσεις που έγιναν σ αυτόν µετά την λήξη ή καθ οποιονδηποτε τρόπο λύση της µισθωτικής σχέσης Η διαδικασία παράδοσης του µίσθιου χώρου θεωρείται ολοκληρωµένη µόνο µε την τήρηση των όρων της παρούσας σύµβασης και την υπογραφή από τα δύο µέρη πρωτοκόλλου παράδοσης παραλαβής. Σε διαφορετική περίπτωση θα οφείλεται αποζηµίωση χρήσης προς το ήµο Νεάπολης Συκεών για όσο χρόνο δεν ολοκληρώνεται η παράδοση του µισθίου χώρου µε την υπογραφή του ως άνω πρωτοκόλλου παράδοσης παραλαβής. Σε κάθε περίπτωση,ο ήµος Νεάπολης Συκεών διατηρεί το δικαίωµα να ελέγξει το χώρο του παρκιγκ πριν την υπογραφή του ως άνω πρωτοκόλλου για τυχόν φθορές και να ζητήσει την αποκατάσταση τους από τον εκµισθωτή Να παραχωρήσει δωρεάν δύο(2) θέσεις στάθµευσης αυτοκινήτων για τα υπηρεσιακά οχήµατα του ήµου Νεάπολης Συκεών. Ά Ρ Θ Ρ Ο 1 0 ΑΣΦΑΛΙΣΗ 10.1.Ο πλειοδότης θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος, αστικά και ποινικά, έναντι παντός τρίτου ή και του ήµου Νεάπολης Συκεών για κάθε φθορά, ζηµιά, βλάβη ή θάνατο προσώπων και πραγµάτων, η οποία τυχόν θα προκληθεί µέσα στο χώρο του παρκινγκ, ανεξάρτητα από την υπαιτιότητά του κατά την πρόκληση της ζηµιάς ή βλάβης.

13 10.2.Ο πλειοδότης υποχρεούται καθ όλη τη διάρκεια ισχύος της υπογραφοµένης συµβάσεως να διατηρεί µε δική του δαπάνη ασφάλιση αστικής ευθύνης, σε ασφαλιστική εταιρία της εγκρίσεως του ήµου Νεάπολης Συκεών, µε την οποία θα καλύπτεται για κάθε αστική ευθύνη. Στην ασφαλιστική σύµβαση πρέπει να περιέχεται όρος, σύµφωνα µε τον οποίο η ασφάλιση θα καλύπτει και κάθε αντικειµενική ευθύνη. Στην ασφαλιστική σύµβαση πρέπει να περιέχεται όρος, σύµφωνα µε τον οποίο η ασφάλιση θα καλύπτει και κάθε αντικειµενική ευθύνη του ήµου Συκεών, απορρέουσα από την ιδιότητά του ως κυρίου του παραχωρουµένου κατά χρήση, για ποσά µέχρι ετησίως για µεµονωµένο ατύχηµα, µέχρι ετησίως για οµαδικό ατύχηµα, µέχρι ετησίως για υλικές ζηµιές τρίτων και συνολικά για ανώτατο ποσό ετησίως. Τα παραπάνω ποσά ασφάλισης θα αυξάνονται κατά 10% για κάθε έτος της συµβατικής διάρκειας Τα ασφαλιστήρια και τα άλλα ασφαλιστικά έγγραφα θα παραδίδονται απευθείας στο ήµο Νεάπολης Συκεών και αµέσως µετά την υπογραφή της σύµβασης και πρέπει να περιέχουν ρήτρα, σύµφωνα µε την οποία, σε περίπτωση επέλευσης κινδύνου, κάθε ασφαλιστική αποζηµίωση θα καταβάλλεται από τους ασφαλιστές κατευθείαν στο ήµο Νεάπολης Συκεών ή στους ζηµιωθέντες τρίτους, δίχως ειδοποίηση ή άλλη διατύπωση και σε κάθε περίπτωση ο πλειοδότης θα υποχρεούται να ενεργήσει αµέσως τα απαραίτητα για την απευθείας καταβολή ολοκλήρου του ποσού της ασφαλιστικής αποζηµίωσης στο ήµο Νεάπολης Συκεών ή στους ζηµιωθέντες τρίτους χωρίς να έχει το δικαίωµα να προβάλει οποιαδήποτε αντίρρηση σχετικά µε το ποσό της ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία Είκοσι (20) ηµέρες πριν από τη λήξη κάθε ασφάλισης, ο πλειοδότης υποχρεούται να παραδίδει στο ήµο Νεάπολης Συκεών το έγγραφο της ανανέωσής της και αντίγραφο της σχετικής απόδειξης εξόφλησης των ασφαλίστρων. Ά Ρ Θ Ρ Ο 1 1 ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ 11.1.Κάθε µελλοντική µεταβολή του ισχύοντος σήµερα νοµοθετικού καθεστώτος που διέπει την παρούσα διακήρυξη και την υπογραφοµένη σύµβαση εν αµφιβολία θα ερµηνεύεται υπέρ του ήµου Νεάπολης Συκεών, η οποία σε καµία περίπτωση δεν θα επέχει ευθύνη για ενδεχόµενη αδυναµία ή υπερηµερία εκπλήρωσης των συµβατικών της υποχρεώσεων που οφείλονται σε τέτοια νοµοθετική µεταβολή.

14 Ά Ρ Θ Ρ Ο 1 2 ΛΗΞΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΛΕΙΟ ΟΤΗ 12.1.Η υπογραφοµένη σύµβαση θα λύεται είτε µε τη λήξη του συµβατικού χρόνου διαρκείας της είτε µε καταγγελία Όλοι οι όροι της παρούσας διακηρύξεως και της συµβάσεως που πρόκειται να υπογραφεί θεωρούνται ουσιώδεις. Η παράβαση οποιουδήποτε συµβατικού όρου ή υποχρεώσεως από τον πλειοδότη δίνει στο ήµο Νεάπολης Συκεών το δικαίωµα να καταγγείλει τη σύµβαση και να κηρύξει έκπτωτο τον πλειοδότη. Τα αποτελέσµατα της καταγγελίας θα επέρχονται άµεσα, οπότε ο πλειοδότης θα υποχρεούται να παραδώσει το χώρο ελεύθερο µέσα σε δεκαπέντε (15) ηµέρες από την κοινοποίηση προς αυτόν σχετικής απόφασης του ηµοτικού Συµβουλίου, αλλιώς θα αποβάλλεται σύµφωνα µε τις ισχύουσες διατάξεις Η κήρυξη του πλειοδότη ως εκπτώτου από τα δικαιώµατα του γίνεται µε απόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου. Η αποβολή του πλειοδότη θα µπορεί να ζητηθεί και πριν από την έκδοση της απόφασης του ηµοτικού Συµβουλίου Μετά την κήρυξη εκπτώτου του πλειοδότη κατατεθειµένη εγγύηση καλής εκτελέσεως της συµβάσεως θα καταπίπτει υπέρ του ήµου Νεάπολης Συκεών σαν ποινική ρήτρα. Μετά την έκπτωση του πλειοδότη, θα διενεργείται επαναληπτική δηµοπρασία σε βάρος του πλειοδότη και του εγγυητή του µε κατώτατο όριο πρώτης προσφοράς το ετήσιο ποσό αποζηµιώσεως που είχε επιτευχθεί κατά την προηγούµενη δηµοπρασία, στην οποία είχε αναδειχθεί τελευταίος πλειοδότης ο έκπτωτος. Το όριο αυτό µπορεί να µειωθεί µε απόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου. Ο έκπτωτος πλειοδότης και ο εγγυητής του ευθύνονται αλληλεγγύως σε ολόκληρο για την τυχόν επί το έλαττον διαφορά της αποζηµιώσεως χρήσεως που θα επιτευχθεί από την επαναληπτική δηµοπρασία. Εάν η επαναληπτική δηµοπρασία αποβεί άγονη, ο έκπτωτος πλειοδότης και ο εγγυητής του θα ευθύνονται για την αποζηµίωση χρήσεως ολόκληρου του εναποµένοντος χρονικού διαστήµατος µέχρι τη λήξη του συµβατικού χρόνου, όπως αυτά είχαν συµφωνηθεί µε την καταγγελθείσα σύµβαση, τα οποία θα καθίστανται αµέσως ληξιπρόθεσµα και απαιτητά.

15 Ά Ρ Θ Ρ Ο 1 3 ΑΡΜΟ ΙΑ ΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΙΚΑΙΟ 13.1.Τα ικαστήρια της Θεσσαλονίκης θα έχουν την αποκλειστική αρµοδιότητα και δικαιοδοσία να δικάσουν οποιαδήποτε διαφορά ή διένεξη προκύψει µεταξύ του ήµου Νεάπολης Συκεών και του πλειοδότη σχετικά µε τη διενέργεια της δηµοπρασίας και την κατάρτιση και λειτουργία της παρούσας διακηρύξεως και της υπογραφοµένης συµβάσεως. Το ελληνικό δίκαιο είναι το εφαρµοστέο δίκαιο στην παρούσα διακήρυξη και την υπογραφοµένη σύµβαση καθώς και στη σύµβαση εγγυήσεως και σε κάθε άλλη παρεπόµενη ή συµπληρωτική συµφωνία καθώς και τη διαδικασία διενέργειας της δηµοπρασίας. Η ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑ Μειοψήφησαν οι.σ. κ.κ. Ζιγκερίδης ηµήτριος, Κατσάνη-Τερζηβασιλειάδου Ειρήνη και Σιωµάδης Σωτήριος Η απόφαση αυτή πήρε αριθµ. 438/2013 Αναθέτει στον κ. ήµαρχο να προβεί στις παραπέρα ενέργειες. Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ Συµεών ανιηλίδης Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕ ΡΟΣ ηµήτριος Ζιγκερίδης ΤΑ ΜΕΛΗ Χατζησάββας Γεώργιος Τσακιρίδης Αναστάσιος Πάππου Μιχαήλ Απατσίδης ηµήτριος Καλπαζίδης Σέργιος Κατσάνη Τερζηβασιλειάδου Ειρήνη Σιωµάδης Σωτήριος

ΟΡΟΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΟΡΟΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΡΟΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ά Ρ Θ Ρ Ο 1 ΠΡΟΟΙΜΙΟ 1.1.Η δημοπρασία είναι φανερή, πλειοδοτική και προφορική και θα γίνει ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 17 / συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής.

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 17 / συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 1-7-2013 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17 ΓΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 253 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 113

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 113 ΑΔΑ: ΩΩΙ9ΩΚΙ-02Η ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 9-3-2015 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΙΘ.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Aριθµ. Πρωτ : 15088/2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟ ΟΤΙΚΗΣ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ Για την παραχώρηση χρήσης του χώρου στάθµευσης αυτοκινήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 32 / συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 32 / συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 5-11-2013 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 32 ΓΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 431 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. O Δήμαρχος Βέροιας. Με την αριθ. 184/2015 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας καταρτίστηκαν οι παρακάτω όροι:

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. O Δήμαρχος Βέροιας. Με την αριθ. 184/2015 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας καταρτίστηκαν οι παρακάτω όροι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια 4-05-2015 ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Αρ. πρωτ.: 16736 ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Γραφείο : Δ3 Δ/νση : Βικέλα 4,

Διαβάστε περισσότερα

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 15 ο πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξάνθης, της 14 ης Αυγούστου 2015 Αριθ. απόφασης 175 Περίληψη Κατάρτιση όρων για την εκμίσθωση τριών ακινήτων στην ανατολική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της 24/ συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της 24/ συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 30-10-2013 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 24 ΓΡ. ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 427 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 7 / συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 7 / συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 27/03/2013 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ΓΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 117 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ από τα πρακτικά της 2/2012 συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Βόλβης ******* Αριθµός Απόφασης: 50/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΔΑ: 6Ω8ΦΩΡΜ-5ΕΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ *********** Θήβα : 24.7.2015 ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Αρ. Πρωτ.:18259 ----------- ΑΠΟΦΑΣΗ : 1028/15 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ Έχοντας υπόψη: 1) Τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ******** Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ******** Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ******** Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Ω32ΞΩΡΜ-Υ5Ζ Πληροφ: Γ. Καλατζή Τηλ.: 2262 350 624 Fax: 2262 0 27628 Ταχ. Δ/νση: Κύπρου 3 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΩ.

Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΩ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΩ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Διεύθυνση : Εθελοντών Πολεμιστών 1 Τηλ- φαξ: 2242022044 Κως:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 1 / συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 1 / συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 13-1-2014 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ΓΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 10 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ: ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ: ΚΥΘΗΡΩΝ Κύθηρα 30/10/2015 Αρ. Πρωτ: 5425 ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ: ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ: ΚΥΘΗΡΩΝ Κύθηρα 30/10/2015 Αρ. Πρωτ: 5425 ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ: ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ: ΚΥΘΗΡΩΝ Κύθηρα 30/10/2015 Αρ. Πρωτ: 5425 ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ Έχοντας υπόψη: α) το Π.. 270/81, (ΦΕΚ Α' 77/30-3-81),

Διαβάστε περισσότερα

2016 ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Αριθ. Πρωτ. : 8733 ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Ο Δήμαρχος Πέλλας

2016 ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Αριθ. Πρωτ. : 8733 ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Ο Δήμαρχος Πέλλας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γιαννιτσά 11 Μαρτίου 2016 ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Αριθ. Πρωτ. : 8733 ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Δήμαρχος Πέλλας διακηρύσσει φανερή, προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γιαννιτσά 21 Σεπτεμβρίου 2015 ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Αριθ. Πρωτ. : ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γιαννιτσά 21 Σεπτεμβρίου 2015 ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Αριθ. Πρωτ. : ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γιαννιτσά 21 Σεπτεμβρίου 2015 ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Αριθ. Πρωτ. : 43840 ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Δήμαρχος Πέλλας διακηρύσσει φανερή, προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ O

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ O ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια 23-01-2017 ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Αρ. πρωτ.: 2038 ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Γραφείο : Δ3 Δ/νση : Βικέλα 4,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 34 / συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 34 / συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 34 ΓΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 453 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθµ. 22/5-6-2013 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής Θέρµης Αριθµ.Αποφ. 222/2013 ΘΕΜΑ. Επανάληψη για την εκµίσθωση τµήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Ταχ. Διεύθυνση: 4 ες ΕΡΓ. ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΑΓ. ΜΗΝΑ Πληροφορίες: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Π. ΑΔΑΜ Τηλέφωνο:23850 44-479 Fax: 23850 44-287 Φλώρινα 27/6/2012 Αρ. Πρωτ. 26045 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΦΡ.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΔΗ 137 Α Τ.Κ. 64100 ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 9703 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ Ο Δήμαρχος του Δήμου Παγγαίου, σε συνέχεια των αριθ. 8/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΝΙΤΣΑΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ «ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ» Κόνιτσα 18-Αυγούστου-2014 Αριθ. Πρωτ: 9087 Ταχ. Δ/νση : Κόνιτσα Ταχ. Κώδικας : 441 00 ΚΟΝΙΤΣΑ Πληροφορίες : Κύρκου Αμαλία Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Σε εκτέλεση της αριθ. 73 / 2015 Απόφασης της Οικονοµικής Επιτροπής

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Σε εκτέλεση της αριθ. 73 / 2015 Απόφασης της Οικονοµικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΣΟ ΩΝ-ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 14953 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Σε εκτέλεση της αριθ. 73 / 2015 Απόφασης της Οικονοµικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ - ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ - ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πεζά, 14/11/2016 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ- ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ Αρ.πρ.:17078 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ - ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ Έχοντας υπόψη: α) το Π.. 270/81,

Διαβάστε περισσότερα

Ο πρόεδρος της Ο.Ε. κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης και αφού εισηγήθηκε το 7ο Θέμα της ημερήσιας διάταξης έχει εκθέσει ότι :

Ο πρόεδρος της Ο.Ε. κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης και αφού εισηγήθηκε το 7ο Θέμα της ημερήσιας διάταξης έχει εκθέσει ότι : Αριθ Απόφασης : 7/0 ΘΕΜΑ:«Καθορισμός όρων δημοπράτησης για την μίσθωση Δημοτικών αγροτεμαχίων στην Δημοτική Κοινότητα Πετρούσας» Ο πρόεδρος της ΟΕ κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης και αφού εισηγήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ - ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ - ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πεζά, 6 Μαρτίου 2013 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ- ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ - ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ Έχοντας υπόψη: α) το Π.. 270/81, (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ιερισσός, 05-09-2018 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ.: 21395 ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ταχ.Δ/νση: 630 75 ΙΕΡΙΣΣΟΣ Τηλ: 2377 3 50003 Fax: 2377 0 24120 e-mail: dimarchos@dimosaristoteli.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Όροι διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση των δημοτικών αγροκτημάτων στη θέση «Αλώνια» Δ.Ε. Ν.Αγχιάλου

ΘΕΜΑ: Όροι διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση των δημοτικών αγροκτημάτων στη θέση «Αλώνια» Δ.Ε. Ν.Αγχιάλου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ Ταχ. Διεύθυνση : Λεωφ. Ειρήνης 131 Ταχ. Κώδικας : 38446 Ν.Ιωνία Βόλου ΠΡΟΣ: Πληροφορίες ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1/2016. Της από Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παρανεστίου.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1/2016. Της από Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παρανεστίου. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1/2016 Της από 27-1-2016 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παρανεστίου. Στο Παρανέστι και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 27 η Ιανουαρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00 μ.μ.,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 6 / συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 6 / συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 14/03/2013 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ΓΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 108 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Λ Υ Τ Ι Κ Η Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

Α Ν Α Λ Υ Τ Ι Κ Η Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Κ ο ζ ά ν η, 1 0 Σ ε π τ ε µ β ρ ί ο υ 2 0 1 5 Α ρ ι θ µ. π ρ ω τ. 5 0. 1 2 5 /ΝΣΗ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Ταχ. /νση Ταχ. Κωδ. Πληροφορίες Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

+ Άγιος Νικόλαος Αριθμ. Πρωτ. Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Δ Η Μ Ο Π ΡΑ Σ Ι Α Σ Γ Ι Α Τ Η Ν Ε Κ Μ Ι Σ Θ Ω Σ Η ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΧΥΤΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

+ Άγιος Νικόλαος Αριθμ. Πρωτ. Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Δ Η Μ Ο Π ΡΑ Σ Ι Α Σ Γ Ι Α Τ Η Ν Ε Κ Μ Ι Σ Θ Ω Σ Η ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΧΥΤΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ + Άγιος Νικόλαος Αριθμ. Πρωτ. : : 29-8-2016 12927 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ Πληρ.: Κασλή Μαρία Τηλ.: 28413-40120 Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Δ Η Μ Ο Π ΡΑ Σ Ι Α Σ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ωραιόκαστρο, 4/11/2015 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Αρ.Πρωτ.: 27707 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡ.ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΗΜ. : 509 ΤΜΗΜΑ ΕΣΟΔΩΝ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΤΑΜΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΞ9ΩΨΛ-ΙΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 52/2014

ΑΔΑ: ΒΙΞ9ΩΨΛ-ΙΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 52/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 52/2014 Απόσπασµα από τα πρακτικά της µε αριθµό 6/2014 συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ήµου Αµυνταίου. Θέµα: Καθορισµός όρων

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ - ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ - ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ: ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΖΑ 11/04/2013 ΗΜΟΣ: ΑΡΧΑΝΩΝ - ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ Αρ. Πρωτ.: 7175 Ταχ. ιεύθυνση:πεζα 70100 Πληροφορίες: Κολενδριανός Χ. Τηλέφωνο: 2813401153 Fax: 2810743464 E-mail: hkoledrianos@0470.syzefxis.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 22 ΓΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 286

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 22 ΓΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 286 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 30-7-2013 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 22 ΓΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 286 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ιθάκη, 23/04/2018 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Αρ.Πρωτ:2454 ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΙΘΑΚΗΣ Δ/ΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΣΟΔΩΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΒΑΘΥ Αρμ.: Ι. Θωμά Τηλ:2674360408

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. Προκηρύσσει διαγωνισμό για την εκμίσθωση δυο ακινήτων στο λιμάνι της Σικίνου

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. Προκηρύσσει διαγωνισμό για την εκμίσθωση δυο ακινήτων στο λιμάνι της Σικίνου ΦΑΞ 2286092592 E-mail: limenikotameioiou@gmail.com ΙΟΣ : 14/8/2017 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Μπράιλας Δημ. ΑΠ :937 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΙΟΥ Προκηρύσσει διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΠΟΡΙΜΑ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΠΟΡΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Πάτµος 3 Νοεµβρίου 2016 Αριθµ.Πρωτ. 6479 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΠΟΡΙΜΑ Ο ήµαρχος Πάτµου διακηρύττει την διεξαγωγή προφορικών πλειοδοτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λιβαδειά 26/11/2015 ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Αριθ.Πρωτ: 32489 ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λιβαδειά 26/11/2015 ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Αριθ.Πρωτ: 32489 ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λιβαδειά 26/11/2015 ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Αριθ.Πρωτ: 32489 ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης (αγροκτημάτων) που βρίσκονται στην Τοπική Κοινότητα Μαυρονερίου, των

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ «ΛΥΣΒΟΣ» ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΗΜΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ «ΛΥΣΒΟΣ» ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΗΜΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ «ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ» Κόνιτσα 07-Αυγούστου-2013 Αριθ. Πρωτ: -9040- Ταχ. /νση : Κόνιτσα Ταχ. Κώδικας : 441 00 ΚΟΝΙΤΣΑ Πληροφορίες : Τάσιος Σωτήριος Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Διδυμότειχο 15 / 09 / 2016 ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Διδυμότειχο 15 / 09 / 2016 ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Διδυμότειχο 15 / 09 / 2016 ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 13555 Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Δ ή μ α ρ χ ο ς Δ ι δ υ μ ο τ ε ί χ ο υ Δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι ότι: εκτίθεται σε πλειοδοτική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΒΗΣ. γ) την αριθ. 116/12 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη μίσθωση ακινήτου

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΒΗΣ. γ) την αριθ. 116/12 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη μίσθωση ακινήτου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ Σταυρός, 23 Απριλίου 2012 Αριθ. Πρωτ. : 9713 Ταχ. Δ/ση: Σταυρός, Θες/νικης Τ.Κ. 570 14 : 23970-61500 fax. 23970-61888 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 4 / συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 4 / συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 4-2-2014 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4 ΓΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 52 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό

Διαβάστε περισσότερα

Κατόπιν τούτων παρακαλώ να ληφθεί απόφαση για τον καθορισµό εκ νέου των όρων δηµοπρασίας στους οποίους να υπάρχει µείωση στην τιµή ανά στρέµµα για τα

Κατόπιν τούτων παρακαλώ να ληφθεί απόφαση για τον καθορισµό εκ νέου των όρων δηµοπρασίας στους οποίους να υπάρχει µείωση στην τιµή ανά στρέµµα για τα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 45/2012 Απόσπασµα από τα πρακτικά της µε αριθµό 6/2012 συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ήµου Αµυνταίου. Θέµα: Έγκριση όρων δηµοπρασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑ 34200

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑ 34200 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑ 34200 ΤΗΛ: 2226350050.Fax: 2226053540 E-mail: voulavasiliou@gmail.com A Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 39 ο πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Απόφασης: 124/2018

Αριθ. Απόφασης: 124/2018 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 22/31-08-2018

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΩ.

Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΩ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΩ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Διεύθυνση : Εθελοντών Πολεμιστών 1 Τηλ- φαξ: 2242022044 Κως:

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Αρ. Πρωτ. 5083

ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Αρ. Πρωτ. 5083 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μακρυχώρι:24-07-2019 ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Αρ. Πρωτ. 5083 ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Δήμαρχος Τεμπών Έχοντας υπόψη την αριθ. 75/2019 απόφαση της Οικ. Επιτροπής ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Πλειοδοτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΡΙΘΜ. 16 ΤΗΣ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΡΙΘΜ. 16 ΤΗΣ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ Αρ. πρωτ. : 2236 Μουζάκι, 14-03-2019 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΡΙΘΜ. 16 ΤΗΣ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ Ο ήµαρχος Μουζακίου Έχοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟΥ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΗΛΙΟΡΡΑΧΗΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟΥ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΗΛΙΟΡΡΑΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ «ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ» Κόνιτσα 24 Οκτωβρίου 2014 Αριθ. Πρωτ: 11340 Ταχ. Δ/νση : Κόνιτσα Ταχ. Κώδικας : 441 00 ΚΟΝΙΤΣΑ Πληροφορίες : Μαργαρίτης Χρήστος

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Σε εκτέλεση της αριθ. 18 / 2015 Απόφασης της Οικονοµικής Επιτροπής

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Σε εκτέλεση της αριθ. 18 / 2015 Απόφασης της Οικονοµικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΣΟ ΩΝ-ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 2419 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Σε εκτέλεση της αριθ. 18 / 2015 Απόφασης της Οικονοµικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Α Α: ΒΙΕΕΩΗΜ-ΜΟ3 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γούρνες 26-2-2014 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αριθµός πρωτ. 5048 ΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Έχοντας υπόψη: 1) το άρθρο 72 του Ν.3852/2010 2) το άρθρο 192 του ΚΚ 3) τις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 45ΒΔΩΞΜ-ΖΧΒ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ήµου Πολυγύρου. Κατάστηµα του ήµου Πολυγύρου, συvήλθε σε τακτική συvεδρίαση η Οικονοµική Επιτρoπή

ΑΔΑ: 45ΒΔΩΞΜ-ΖΧΒ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ήµου Πολυγύρου. Κατάστηµα του ήµου Πολυγύρου, συvήλθε σε τακτική συvεδρίαση η Οικονοµική Επιτρoπή 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Ταχ. Δ/νση : Πολυτεχνείου 50 63100 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ Πληροφορίες : Ψαθά Κωνσταντία Τηλέφωνο : 23713-50738 FAX : 2371022266

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασμα. της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασμα. της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασμα ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ από το πρακτικό της 8 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης Σήμερα 19 Απριλίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΔΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 5-5-2015 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 11 ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

2016 ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Αριθ. Πρωτ. : 4399 ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Ο Δήμαρχος Πέλλας

2016 ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Αριθ. Πρωτ. : 4399 ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Ο Δήμαρχος Πέλλας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γιαννιτσά 8 Φεβρουαρίου 2016 ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Αριθ. Πρωτ. : 4399 ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Δήμαρχος Πέλλας διακηρύσσει φανερή, προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία για την υλοτόμηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της 1/ συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της 1/ συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 21-1-2014 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ΓΡ. ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 4 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΙΑΥΓΕΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΙΑΥΓΕΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΙΑΥΓΕΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Αγία Βαρβάρα, 23 Μαΐου 2013 Α.Π.: 2093 ΙΑΚΗΡΥΞΗ για την εκµίσθωση του κυλικείου του θερινού ηµοτικού Κινηµατογράφου «ΠΑΝΘΕΟΝ» του Ν.Π.Ι.. «ηµοτική Κοινωφελής Επιχείρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της 11/ συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της 11/ συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 26-4-2013 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 11 ΓΡ. ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 192 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ ΓΙΑ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ 21 ΣΤΡΕΜΜ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ.

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ ΓΙΑ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ 21 ΣΤΡΕΜΜ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. Α Α: Β44ΥΩΚΤ-ΓΚΤ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Μουδανιά, 13/3 /2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ Αριθµ. Πρωτ.:8977/12 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙ ΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Πληρ.

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α : «ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΣΤΥΡΦΑΚΑΣ ΩΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ».

Θ Ε Μ Α : «ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΣΤΥΡΦΑΚΑΣ ΩΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ Α Α Α όσ ασµα α ό το ρακτικό της 10 ης συνεδρίασης της Οικονοµικής Ε ιτρο ής. ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ. : 56 /2012 Θ Ε Μ Α : «ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 2/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 2/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 2/2015 Απόσπασµα από τα πρακτικά της µε αριθµό 1/2015 συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ήµου Αµυνταίου. Θέµα: Καθορισµός όρων

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Δήμαρχος Έδεσσας

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Δήμαρχος Έδεσσας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έδεσσα 19 Φεβρουαρίου 2019 ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ Αρ. Πρωτ.: 2796 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΚΩΝ & ΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΣΟΔΩΝ & ΔΗΜ.ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Διεύθυνση: Πλ. Αιγών 1, 58200 Έδεσσα Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γιαννιτσά 24 Νοεμβρίου 2017 ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Αριθ. Πρωτ. : ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Ο Δήμαρχος Πέλλας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γιαννιτσά 24 Νοεμβρίου 2017 ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Αριθ. Πρωτ. : ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Ο Δήμαρχος Πέλλας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γιαννιτσά 24 Νοεμβρίου 2017 ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Αριθ. Πρωτ. : 47044 ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Δήμαρχος Πέλλας διακηρύσσει φανερή, προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία (επαναληπτική) για

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΒΗΣ. γ) την αριθ. 169/2013 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη μίσθωση ακινήτου

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΒΗΣ. γ) την αριθ. 169/2013 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη μίσθωση ακινήτου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ Σταυρός, 5 Ιουλίου 2013 Αριθ. Πρωτ. : 19.392 Ταχ. Δ/ση: Σταυρός, Θες/νικης Τ.Κ. 570 14 : 23970-61500 fax. 23970-65600 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθμ. 24/2017 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΔΗΜΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθμ. 24/2017 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΔΗΜΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθμ. 24/2017 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΔΗΜΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ Αρ.Απόφασης : 190/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΑΓΧΙΑΛΟΥ

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΑΓΧΙΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κουφάλια, 24 Νοεμβρίου 2015 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθ.Πρωτ.- 21063 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΑΜΕΙΟΥ,ΕΣΟΔΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ταχ. Δ/νση : Εθν. Αντίστασης

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από τα πρακτικά της με αριθμό 43/2012 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμυνταίου.

Απόσπασμα από τα πρακτικά της με αριθμό 43/2012 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμυνταίου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 233/2012 Απόσπασμα από τα πρακτικά της με αριθμό 43/2012 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμυνταίου. Θέμα: Καθορισμός

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολύγυρος :27/06/2013 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. : 12594 ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΞΕΝΩΝΑ «ΑΓΝΑΝΤΙ» ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ Αριθ. Απόφασης 08/2015

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ Αριθ. Απόφασης 08/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φιλλύρα 07-01-2015 ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ Αριθ. Πρωτ.: 97 ΔΗΜΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ Ταχ. Δ/νση : Φιλλύρα Ταχ. Κώδικας : 69 300 : 25313 52802 & 52800 Fax : 25313 52808 E-mail : filyra@0924.syzefxis.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της 10/ συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της 10/ συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 6-5-2011 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 10 ΓΡ. ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 129 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ O

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ O ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια 03-04-2018 ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Αρ. πρωτ.: 9865 ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Γραφείο : Δ3 Δ/νση : Βικέλα 4,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθ. Απόφασης: 70/2018 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ O

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ O ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια 19-09-2018 ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Αρ. πρωτ.: 25100 ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Γραφείο : Δ3 Δ/νση : Βικέλα 4,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαλάνδρι 09 / 06 / 2016 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ Αρ. Απόφασης 567 ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΙΑΧ/ΣΗΣ Τµήµα: Εσόδων Αγ. Γεωργίου 30 και Αριστείδου Τ.Κ. 15234 Χαλάνδρι Αρµόδιος: Καπνισάκης Αργύρης

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ:.../... ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΛΕΙΟ ΟΤΙΚΗΣ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ Για την παραχώρηση χρήσης κοινοχρήστων χώρων για την αντικατάσταση και τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Μυτιλήνη 04-05-2015 ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Αριθμ. Πρωτ.: 24786 Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Μυτιλήνη 04-05-2015 ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Αριθμ. Πρωτ.: 24786 Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Μυτιλήνη 04-05-2015 ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Αριθμ. Πρωτ.: 24786 Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Ταχ.Δ/νση: Ελ. Βενιζέλου 13-17 Ταχ. Κώδικας: 81 100 Μυτιλήνη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Ηγουμενίτσα 15/ 01 /2015 Αριθ.Πρωτ.: 763 Ταχ.Δ/νση: Σουλίου 3 Τ.Κ.: 46100 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ Πληρ.: Νικολοπούλου Ευτυχία Τηλ : 26653 61255 Fax : 26650 29119 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παρευρέθη και η Φιλίππου Αγάπη δηµοτική υπάλληλος για την τήρηση των πρακτικών.

Στη συνεδρίαση παρευρέθη και η Φιλίππου Αγάπη δηµοτική υπάλληλος για την τήρηση των πρακτικών. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 67/2014 Απόσπασµα από τα πρακτικά της µε αριθµό 8/2014 συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ήµου Αµυνταίου. Θέµα: Καθορισµός όρων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ Π Ο Λ Υ Γ Υ Ρ Ο Υ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ Π Ο Λ Υ Γ Υ Ρ Ο Υ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολύγυρος, 24/05/2017 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Αρ. Πρωτ. : 6818 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ Έχοντας υπ όψη: Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΜΕ Α Α:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΜΕ Α Α: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΜΕ Α Α: Κηφισιά 14-7-2017 Αρ. Πρωτ.: 35141 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΩΣ ΧΩΡΟΥ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Σε εκτέλεση της αριθ. 233 / 2016 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής Διακηρύσσει ότι:

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Σε εκτέλεση της αριθ. 233 / 2016 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής Διακηρύσσει ότι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΣΟΔΩΝ-ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 21061 Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Σε εκτέλεση της αριθ. 233 / 2016 Απόφασης της Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ωραιόκαστρο, 8/3/2017 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. πρωτ. :4877 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΣΟΔΩΝ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΤΑΜΕΙΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μουζάκι, 4/1/2016 ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Aρ.πρωτ.: 9 ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μουζάκι, 4/1/2016 ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Aρ.πρωτ.: 9 ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μουζάκι, 4/1/2016 ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Aρ.πρωτ.: 9 ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ Έχοντας υπόψη: ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΧΑΡΜΑΤΟΣ Ο Δήμαρχος Μουζακίου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 1ης ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΑΓΧΙΑΛΟΥ

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 1ης ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΑΓΧΙΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κουφάλια, 21 Iουνίου 2017 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθ.Πρωτ.- 9855- ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΑΜΕΙΟΥ,ΕΣΟΔΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ταχ. Δ/νση : Εθν. Αντίστασης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κ ο ζ ά ν η, 1 1 Φ ε β ρ ο υ α ρ ί ο υ 2 016 Α ρ ι θ µ. π ρ ω τ. - 5. 7 5 1 - Η Μ Ο Σ Κ Ο Ζ Α Ν Η Σ /νση Γραµµατεία Ταχ. /νση Ταχ. Κωδ. Πληροφορίες Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Όροι διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση του ελαιοπερίβολου «Νεοφύτη» της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Λαυρεντίου Δ.Ε. Αρτέμιδας

Όροι διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση του ελαιοπερίβολου «Νεοφύτη» της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Λαυρεντίου Δ.Ε. Αρτέμιδας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ Ταχ. ΠΡΟΣ: Διεύθυνση ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ : Λεωφ. Ειρήνης ΒΟΛΟΥ 131 Ταχ. Κώδικας : 38446 Ν.Ιωνία Βόλου Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕ ΙΑ ΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ: / ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ:136/2011

ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕ ΙΑ ΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ: / ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ:136/2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕ ΙΑ ΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ: 23.728/29-11-2011 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ:136/2011 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Εκµισθώσεις πηγών, βοσκοτόπων, καλλιεργήσιµων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΓΡΑΦ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Συνεδρίαση 7 η της

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΓΡΑΦ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Συνεδρίαση 7 η της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΓΡΑΦ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Συνεδρίαση 7 η της 09-12-2014 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Πρακτικό από την 7 η Συνεδρίαση της 09-12-2014 της Οικονοµικής Επιτροπής. Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ: ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ: ΚΥΘΗΡΩΝ Κύθηρα 14/10/2015 Αρ. Πρωτ: 5097 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ: ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ: ΚΥΘΗΡΩΝ Κύθηρα 14/10/2015 Αρ. Πρωτ: 5097 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ: ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ: ΚΥΘΗΡΩΝ Κύθηρα 14/10/2015 Αρ. Πρωτ: 5097 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ Έχοντας υπόψη: α) το Π.Δ. 270/81, (ΦΕΚ Α' 77/30-3-81).

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της 17/ συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της 17/ συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 11-7-2013 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17 ΓΡ. ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 328 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φιλύρα ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ Αριθ. Πρωτ.: ΔΗΜΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φιλύρα ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ Αριθ. Πρωτ.: ΔΗΜΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φιλύρα 17-12-2018 ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ Αριθ. Πρωτ.: 11105 ΔΗΜΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ Ταχ. Δ/νση : Φιλύρα Ταχ. Κώδικας : 69 300 : 25313 52800 Fax : 25313 52808 E-mail : filyra@0924.syzefxis.gov.gr Δ Ι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. ΚΑΙ ΟΙΚ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. ΚΑΙ ΟΙΚ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. ΚΑΙ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΚΑΙ ΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Άρθρο 1 Αντικείµενο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της 28/ συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου. Αριθµ. Απόφασης 516/2013

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της 28/ συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου. Αριθµ. Απόφασης 516/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 25-11-2013 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 28 ΓΡ. ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 516 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ O

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ O ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια 17-01-2017 ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Αρ. πρωτ.: 1379 ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Γραφείο : Δ3 Δ/νση : Βικέλα 4,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άγιος Νικόλαος ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Αρ. πρωτ. 7807

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άγιος Νικόλαος ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Αρ. πρωτ. 7807 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άγιος Νικόλαος 22-5 -2018 ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Αρ. πρωτ. 7807 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΙΣΙΟΥ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Γραμματεία Οικονομικής Επιτροπής Τηλ. 24673 51156 e-mail: karagianidou@kastoriacity.gr Καστοριά 24-04 - 2015 Αριθμ. Πρωτ.:10348 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. Διεύθυνση : Πολυτεχνείου 50, Πολύγυρος Ταχ. Κώδικας : 63100 Αρ.πρωτ.: 19244/23-10-2014 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα